ARTHUR ÉS A LOVAGOK KALANDJAI

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ARTHUR ÉS A LOVAGOK KALANDJAI"

Átírás

1 KÜLÖNLEGES PROGRAMOK KÜLÖNLEGES EMBEREKNEK ARTHUR ÉS A LOVAGOK KALANDJAI Kalandos lovagprogram, ami nem sétagalopp! Kalandok sora korhű kellékekkel, jelmezekkel. Nyelvezete és felépítése sajátosan ötvözi a Grál-legenda lényegét és az angol abszurd humor Arthur feldolgozását. Ennek eredményeként jött létre egy egyedi és szórakoztató, nívós, kulturált és felejthetetlen együttműködést szolgáló program, amelyet igénybe vehetnek egyaránt a kisebb vagy akár nagyobb létszámú csoportok is. A történet: Eljövend a nap a lovagi játékokra, melyben életre kél Arthur, a britek királya, Merlin a varázsló és a Kerekasztal lovagjainak históriája. Megelevenednek a lovagok, s szent küldetéseik, amelyeket Arthur királyért teendnek. Csodálatos kalandjaik során eljutnak más legendák birodalmába is, ahol álruhába bújt jó és gonosz tündérek, manók és démonok segítik, vagy éppen gátolják őket a Szent Grál meglelésében. Kalandok sora az első napon: Merlin színre lép. A kőbe zárt kard ereje. Átjutás az elátkozott barlangon. A halálnak hídja. A titkos tekercs megfejtése, Kalandok sora a második nap délelőttjén: Fegyverek erdeje és harc a Fekete lovaggal. Az éles elme átsegít a hegyeken, szurdokokon! Tüzes nyilakkal e közben nomádok érkeznek, és szilajságukkal elkápráztatják Arthur háza népét. Harangszókor főúri lakoma lant kísérettel. Kalandok sora a második nap délutánján: Egy küldetés, amely átnyúlik Britannia határain Viadal a kígyószörnnyel és a királylány megmentése.

2 Arthur menyegzője Léka várában Kerbenog barlangjában, ha bátor a szív és erős a kar, megleend az ősök kincse! A Szent Grál megtaláltatik. Arthur és a lovagok ismét Britannia földjén. Titkos ajándékok készítése várhölgyeknek és lovagoknak Esti pompázatos vacsora és táncmulatság Arthur udvarában Arthur és a lovagok dicsőítése, a drága ajándékok átadása Gyalog-galopp, ami nem sétagalopp Kalandok sora a harmadik nap délelőttjén: Camelot várának megépítendő falai végre állanak Serény ujjak drága kelméket öltenek, erős karok kemény pengéket hajlítanak. Bódító masszázs a lovagok izmainak lazítására, káprázatos lovagi torna a várúrnők elkápráztatására! Pompában a várnép. A búcsúzó lovagok és várhölgyek krónikáinak elkészítése, és főúri lakoma közbeni megéneklése Arthur király tiszteletére. Merlin újra, és utoljára színre lép Arthur udvarában Péntek: az érkező lovagok és várhölgyek fogadása kora délután. Isten hozott ital, kávé, tea, sütemény elfogyasztása, Elhelyezés kétágyas szobákban, ismerkedés egymással, és Arthur király udvarával. A Kaland kezdetét veszi, és tart egészen a háromfogásos vacsoráig. Szombat: Svédasztalos reggeli, majd a szent küldetés, amelyeket Arthur királyért teendnek kávé szünettel Háromfogásos ebéd, s újabb kalandok sora után a Szent Grál megtaláltatik Lékán (Lockenhaus középkori lovagi várban, ahol Arthur frigyre lép) A háromfogásos vacsoráig titkos ajándékok készülnek, majd pompás vacsora és táncmulatság veszi kezdetét. Vasárnap: Svédasztalos reggeli, majd Camelot falai újra állnak Serény ujjak drága kelméket öltenek, erős karok kemény pengéket hajlítanak Pompában az ünneplő várnép Harangszókor főúri lakoma lant kísérettel, majd hazautazás. Kívánságra masszázst, szaunát kínálunk Önöknek. ( A külön masszázs árát a csomag nem tartalmazza!) Ár: Ft/ fő/3 nap +700 Ft IFA, teljes ellátással. Az ár tartalmazza a meghirdetett programot, a terembérletet, a lékai várba a belépés díját, 2 éjszaka szállást, az első napon a vacsorát, a második napon teljes ellátást, a harmadik napon a reggelit és az ebédet, továbbá minden napra a kávét, és az ásványvizet, süteményt.

3 SHREK, A TISZTA SZÍVŰ OGRE Változásmenedzselő csapatépítő program indoor és outdoor környezetben A csapatépítő programban a kalandok sora részben külső, részben belső helyszíneken valósul meg. A kerettörténetet a jól ismert animációs alkotás adja. Humor, lendületesség, kockázatvállalás és összetartás jellemzi ezt a nagyszabású csapatjátékot. Stratégiai lépések láncolata a program: Minden döntést alaposan mérlegelniük kell a szereplőknek, mert a meghozott döntés nagyban befolyásolja a további történéseket. Minden addig megszerzett eszköz, eredmény elveszíthető, de minden újraírható, csak elég idő maradjon a korrekciókra Ezért nem mindegy, hogy milyen a választott stratégia, és milyen a bizalom és összetartás a csapattagok között, mint ahogy az sem, hogy hogyan viszonyulnak a gyors változásokhoz a csapattagok. A kalandprogram tele van időben jól kezelendő meglepő fordulatokkal, amelyek menedzselése a résztvevőkre vár. Játékos környezetben, egy csapatépítő program keretében, szerepbe bújva nyílik lehetőség a változásmenedzselés megélésére és fejlesztésére is, sok élménnyel és ötlettel gazdagodva. Péntek: Az érkezők fogadása kora délután, Isten hozott itallal, kávéval, teával, süteménnyel. Elhelyezés kétágyas szobákban, majd a helyszín és a társaság feltérképezése: ismerkedés Shrek mocsarával, barátaival, és céljaival.

4 Szombat: Vasárnap: A történet elkezdődik, s tart a háromfogásos vacsoráig (varázslók és mesterek megidézésével a nagy átváltozásokhoz). Svédasztalos reggeli, majd folytatódnak Shrek (át)változós kalandjai, erdőben és falak között, kávészünettel, s tartanak egészen a Háromfogásos ebédig. Ebéd után még sok lehetőség van a döntések korrekcióira, mert a mesének nincs vége Shrek konyhája sosem üres: háromfogásos vacsorára invitálja barátait és utána kezdődhet Shrek nagy bulija, egy táncos-zenés karaokés forgatag! Svédasztalos reggeli, s a mese a délelőtt során a végéhez ér: Reméljük, hogy boldogan élnek, míg... és azt is, hogy mindenki azzá vált, ami szeretett volna lenni ebben a pörgő változásban! Háromfogásos ebéd ellazulásul, hazautazás. A további lazuláshoz mindhárom napon kívánságra masszázst, szaunát kínálunk Önöknek. (A masszázs árát a csomagár nem tartalmazza!) Ár: Ft/ fő/3 nap +700 Ft IFA, teljes ellátással. Az ár tartalmazza a meghirdetett programot, a terembérletet, 2 éjszaka szállást, az első napon a vacsorát, a második napon teljes ellátást, a harmadik napon a reggelit és az ebédet, továbbá minden napra a kávét, és az ásványvizet, süteményt. ATLANTISZ, AZ ELSÜLLYEDT VILÁG Időutazásos csapatépítő fantáziaprogram outdoor környezetben A saját kidolgozású fantáziaprogramban a résztvevők egy csodálatos időutazáson vehetnek részt. Erdőkön, mezőkön, vizeken keresztül jutnak el egy rég elsüllyedt birodalomba, ahol különleges kalandok sora vár rájuk. Megismerhetik Atlantisz hiedelmeit, legendáit, az ott élők beavatják őket titkaikba, kultikus

5 szertartásaikba. Sok próbatételen át vezet az út az elsüllyedt világba, de legalább ugyanennyi meglepetés és megpróbáltatás vár a hazatérni szándékozó időutazókra is. Nagyon kedvelt, népszerű program az Atlantiszi időutazás, amelyet már sokan megéltek a kalandozóink közül! Péntek: Az érkező időutazók fogadása kora délután, Isten hozott itallal, kávéval, teával, süteménnyel. Elhelyezés kétágyas szobákban, majd a helyszín és a társaság feltérképezése Az időutazás kezdete atlantiszi gyümölcsökkel indul, majd a kapuk őrzőjének kicselezésével folytatódik, hogy belépve Atlantiszba megküzdhessenek a résztvevők az Erőtérrel, ami az idő és tér találkozásánál húzódik. Háromfogásos vacsoráig kalandoznak ebben a csodavilágban a földiek, majd megörvendezetik Atlantisz népét. Szombat: Svédasztalos reggeli, majd folytatódik az utazás. Az időutazók különleges kalandokon keresztül jutnak egyre beljebb az elsüllyedt világba, egészen Hangvárosig, ahol várja őket a Háromfogásos atlantiszi ebéd Ebéd után titkok, legendák, kincsek várnak az időutazókra és egy mindent elnyelő mocsár, amit ügyesen kicseleznek. Jutalmuk a háromfogásos vacsora, amit az Istenek engesztelése- kreatív táncműsor követ. Vasárnap: Svédasztalos reggeli, majd hazatérés Atlantiszból a ZIN segítségével Háromfogásos ebéd a hazatérőknek, hazai ízekkel, majd hazautazás. A további rekreációhoz mindhárom napon kívánságra masszázst, szaunát kínálunk Önöknek. (A masszázs árát a csomagár nem tartalmazza!) Ár: Ft/ fő/3 nap +700 Ft IFA, teljes ellátással. Az ár tartalmazza a meghirdetett programot, a terembérletet, 2 éjszaka szállást, az első napon a vacsorát, a második napon teljes ellátást, a harmadik napon a reggelit és az ebédet, továbbá minden napra a kávét, és az ásványvizet, süteményt.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Augusztus 14. csütörtök 2014. augusztus 14-21. PROGRAM Érkezés, szobafoglalás Helyszín: Balaton - Zánkai Új Nemzedék Központ 20.30 22.00 Tábortűz, táncmulatság Augusztus

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén *

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Árlista 2014 Szobaárak 2014 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Fôszezon, kiemelt idôszak** 2014. 06. 13-08. 30. Kétágyas szoba 28 900 31 900 34 900

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

Repülési pótlék Budapestről beleszámítva az utazást Igény esetén csak utazás Bari repteréről.

Repülési pótlék Budapestről beleszámítva az utazást Igény esetén csak utazás Bari repteréről. Nyaralás a trulli -kban EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNY! Mindig hiányozni fog Önnek valami e szép vidékről, ha Pugliába látogatva nem tölt el legalább egy éjszakát egy trullo -ban, Az árak egész évben érvényesek, amíg

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia Tanulj Utazva Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak Broadstairs - Anglia 1-4 hetes programok egész évben Intenzív nyelvkurzus délelőttönként Városnéző és szabadidős programok Kirándulások Szállás

Részletesebben

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN A VASAS SZAKSZERVEZETI TAGOK ÉS CSALÁDJAIK SZÁMÁRA 2016. Év eleji programok Január 15. 17. 3 nap /2 éj Reggeli: svédasztal + (hagymás vér)

Részletesebben

Jelentkezés Regisztrációs adatok:

Jelentkezés Regisztrációs adatok: Jelentkezés Regisztrációs adatok: * Név: * Beosztás, foglalkozás: * Település: * Hivatal, cég neve: * Levelezési cím: Építészek esetében kamarai névjegyzék szám: Területi Építész Kamara, amelyhez tartozik:

Részletesebben

THE NYÁRI KALANDTÁBOR

THE NYÁRI KALANDTÁBOR THE NYÁRI KALANDTÁBOR Tudás-Buli-Kaland-Szórakozás 2010 A táborról röviden A nyár a kikapcsolódás és az új élmények időszaka. A THE program abszolút újdonsággal jelentkezik: természettudományos alapokra

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről!

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! M6 Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai

Részletesebben

Szárnyait bontogató Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Szárnyait bontogató Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A hozzánk érkező kis vendégek egy része el sem tudja képzelni, hogy televízió és internet, vagy akár térerő nélkül is lehet létezni. A legelső feladat ezért az, hogy megértsék, ezekre a dolgokra nem lesz

Részletesebben

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a patinás szálloda. Megközelítés: Debrecen-Budapest

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

ÖSVÉNY... a természet titkaihoz vezet! www.osvenykft.hu

ÖSVÉNY... a természet titkaihoz vezet! www.osvenykft.hu AJÁNLAT-MINTÁK OSZTÁLYKIRÁNDULÁSRA, SZABAIDŐS PROGRAMOKRA amelyeket az Önnel való egyezetés során szabunk csoportra, pedagógusra, iskolára a választott utazási forma, helyszín és szolgáltatási csomag lehetőségei

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

II. KeFolttábor 2014.

II. KeFolttábor 2014. II. KeFolttábor 2014. Kedves Táborozók! Ismét itt a nyár, ismét lesz KeFolttábor! Időpont: 2014. augusztus 15-16-17. (péntek, szombat, vasárnap) Helyszín: a Tudósház, légkondicionált helyiségei Maximális

Részletesebben

Beszámoló Nagyvisnyó Erdei komplex tábor:szakmai gyakorlattal egybekötött kaland- és sporttábor 2013.október 25-29.

Beszámoló Nagyvisnyó Erdei komplex tábor:szakmai gyakorlattal egybekötött kaland- és sporttábor 2013.október 25-29. Beszámoló Nagyvisnyó Erdei komplex tábor:szakmai gyakorlattal egybekötött kaland- és sporttábor 2013.október 25-29. NTP-IKT-MPA-12-040. A táborozás célja: Szociális, életviteli és környezeti valamint szakmai

Részletesebben

Kincskereső tábor 2012. LABIRINTUS

Kincskereső tábor 2012. LABIRINTUS Kincskereső tábor 2012. LABIRINTUS 2012. július 30. hétfő Időpont Tartalmi rész Felelős és feladatai Terem berendezése Kellékek kiosztása, 8:15-8:45 - Névtanulás, ismerkedés - Csapatalakítás - CSENDJEL

Részletesebben

Valamennyi Tagegyesület Vezetője számára Tájékoztatásul elektronikus úton, a helyi csoportok, a MEOSZ Tagozatok, Szekciók vezetői számára

Valamennyi Tagegyesület Vezetője számára Tájékoztatásul elektronikus úton, a helyi csoportok, a MEOSZ Tagozatok, Szekciók vezetői számára MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK EGYESÜLETEINEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 1032. Budapest, San Marco u. 76. Levelezési cím: 1300. Budapest, Pf. 141. Telefon: (1)388-5529; (1)388-2387; (1)388-2388: (1)368-1758: (1)454-1174:

Részletesebben

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI HH NAGYERDŐ*** DEBRECEN Érvényes: 2013.10.01 12.22-ig.( kivéve őszi szünet) Ár: 7.245 Ft / fő / éj, a hét bármely napján, min. 2éj foglalással 2 éjszaka szállás félpanzióval (bőséges

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel Érkezés Tel Avivba a Barátság Hét kezdete előtt szállás lehetőségek Hotelek Tel Avivban: City Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 100 $ / fő Metropolitan Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 90 $ / fő Imperial

Részletesebben

Nyers ételkészítő Tábor

Nyers ételkészítő Tábor Nyers ételkészítő Tábor Első alkalommal, és reméljük lesz folytatása. megrendezzük a nyers életmód táborunkat. Együtt készítjük el a finomságokat, együtt is fogyasztjuk el, kirándulunk, énekelünk, jókat

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2019. szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2019. szeptember 5. csütörtök 13.00-14.00 Ebéd 14.00-17.00

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

Kapócs Horváth Zsófia I. Erdőpedagógai szm.

Kapócs Horváth Zsófia I. Erdőpedagógai szm. Kapócs Horváth Zsófia I. Erdőpedagógai szm. Célok és s téma t kiválaszt lasztásasa Téma: Vidéki élet, családi gazdálkodás, hagyományőrzés Helyszín: Patca, Katica tanya (Somogy megye) Probléma: A vidékről

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

TÉLI VARÁZS CSOMAGÁRAK Kétágyas szoba /Erzsébet szárny / Ft / fő / éj hétköznapokon Ft / fő / éj hétvégén

TÉLI VARÁZS CSOMAGÁRAK Kétágyas szoba /Erzsébet szárny / Ft / fő / éj hétköznapokon Ft / fő / éj hétvégén TÉLI VARÁZS ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ Érvényesség: 2017.12.01-2018.02.28 Nem foglalható: 2017.12.22-2018.01.05, 2018.01.19-2018.01.21, 2018.02.08-2018.02.10 Hófedte hegytetők, hosszú erdei séták,

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Nyílt torna női, férfi és vegyes párosok részére Amatőr versenyzők és szállóvendégek is jelentkezhetnek 2010. július 31.-augusztus 1. (szombat-vasárnap) Versenykiírás

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ Ahol magad is legendára találsz Hajdúszoboszló, mint Legendás Helyszín bemutatása: Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén, a Tiszántúlon fekvő

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 01.03. 06.25. 06.26. 08.29. 08.30. 12.29. Deluxe 19.000.- 27.500.- 21.000.- Echo 24.000.- 32.500.- 26.000.- Echo Premium felár: (Echo lakosztály

Részletesebben

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2014.

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2014. ÓE, i Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2014. I./ ÓE, Vezetőképző Tábor Helyszín: Időpont: Résztvevők: Óbudai Egyetem Bánki Donát Üdülője, Zamárdi 2014. június 13-15. hétvége (péntek-vasárnap) max. 40 fő

Részletesebben

Őszi szünet és Halloween PROGRAMOK

Őszi szünet és Halloween PROGRAMOK Őszi szünet és Halloween PROGRAMOK Október 27. Péntek Kozmetika: zárva Lángos és fánkdélután: 13.00-16.00 Frissen sült lángos és fánkvariációk a Hallban található látványkonyhánkból Kimért és palackozott

Részletesebben

Tartalom. 2012. Február

Tartalom. 2012. Február Tartalom 2012. Február Legendák nyomában Edina Többen vannak! Kalandos felkészülési meccs Óbudán Futás, labda, futás, labda Kemény alapozás az ifiknél Legyél tagja a II. Kerület UFC-nek a Facebookon is!

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Merry Christmas, your Lordship! Exkluzív adventi HOSSZÚ HÉTVÉGE Angliában Utazás időpontja: 2017. december 7-10. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Létszám (min-max): 10-12 fő Részletes program 1. nap

Részletesebben

Ajánlataink 2010!!!!!

Ajánlataink 2010!!!!! Ajánlataink 2010!!!!! 2300 Ráckeve, Dömsödi út 1/a Tel.: 06 (24) 523 230, Fax: 06 (24) 523 250 Értékesítés: Tel.: 06 24 523 230, Fax: 06 24 523 250 E-mail: info@wellnesshotel.hu, sales@wellnesshotel.hu

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04.

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04. 5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04. 2 ( C ) IPA by 1974 5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

2014. július 10. csütörtök

2014. július 10. csütörtök 2014. július 10. csütörtök A vendégdelegációk hivatalos fogadása A résztvevő testvértelepülések bemutatkozása A találkozó programjainak bemutatása A találkozó feladatainak és céljainak megbeszélése Közös

Részletesebben

HÉVÍZ, MÁJUS

HÉVÍZ, MÁJUS VIII. FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2017. MÁJUS 12-13. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási

Részletesebben

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK HÚSVÉT Messze földön jártam, szép harmatos reggel Aranytündér kútvizéből vizet merítettem. Aranytündér kútvizével öntözgetni járok, olyan szagos, mint a rózsa, gyertek ti is, lányok! ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

Ez úgy igaz, ahogy hiszitek

Ez úgy igaz, ahogy hiszitek Ez úgy igaz, ahogy hiszitek a mese vers szerepe a személyiségfejlődésben, a társas kapcsolatok alakulásában Játékkal, Mesével Nevelő Óvónők XXII. Országos Szakmai Konferenciája DEBRECEN, 04. 06. 9-. P

Részletesebben

TÁMOP-3.14.-12/2-2012-0821. Gyermekláncfű egészségmegőrző és környezetvédő tábor

TÁMOP-3.14.-12/2-2012-0821. Gyermekláncfű egészségmegőrző és környezetvédő tábor TÁMOP-3.14.-12/2-2012-0821 Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Gyermekláncfű egészségmegőrző és környezetvédő tábor TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0821

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

HÉVÍZ, ÁPRILIS

HÉVÍZ, ÁPRILIS FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2013. ÁPRILIS 19-20. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási Szakmai

Részletesebben

Karácsony Rajzok: Csalló Edina

Karácsony Rajzok: Csalló Edina Karácsony 2013 Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt ki, és máris tudod,

Részletesebben

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Időpontok: 2014.03.12. 111.000,-Ft/Fő 2014.04.02. 117.400,-Ft/Fő 2014.04.16. 123.900,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Ellátás : félpanzió Utazás: Autóbusszal Szállás 1 / 5 Szállás: 1-1 éjszaka

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐÜL: VII. MBF Konferencia összefoglaló videó: ITT

EMLÉKEZTETŐÜL: VII. MBF Konferencia összefoglaló videó: ITT EMLÉKEZTETŐÜL: VII. MBF Konferencia összefoglaló videó: ITT Résztvevők aránya Hatóság 23% 5% Megbízó 30% Biztonságtechnika 12% Szolgáltató 30% Egyéb A helyszín: Kecskemét Four Points by Sheraton Miért

Részletesebben

Lengyel-Magyar Karate Edzőtábor Polsko-Węgierskiej Karate Seminarium Sopron, február

Lengyel-Magyar Karate Edzőtábor Polsko-Węgierskiej Karate Seminarium Sopron, február Lengyel-Magyar Karate Edzőtábor Polsko-Węgierskiej Karate Seminarium Sopron, 2019. február 22-23. A lengyel-magyar barátság erősítése céljából szervezett edzőtábor, amelyen 30-30 fő lengyel illetve magyar

Részletesebben

Kedves gyerekek! A kalandpark

Kedves gyerekek! A kalandpark Kedves gyerekek! Szeretném bemutatni nektek a gyulai GELLÉNY birtokot, ahol a kirándulásunk harmadik napját fogjuk tölteni. Ez a birtok, megfelelő helyszín a tökéletes lakodalomhoz, családi eseményekhez,

Részletesebben

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia A Sóstói Harmónia Sóstógyógyfürdő gyógyvizéről híres, hangulatos fürdőhely Nyíregyháza központjától alig 6 kilométerre. E varázslatos területen, Magyarország legfiatalabb gyógyhelyének szívében található

Részletesebben

Harmadik bejelentés, meghívó, mely részben módosítja a korábbiakat.

Harmadik bejelentés, meghívó, mely részben módosítja a korábbiakat. Česká společnost pro osvětlováni, Magyar Elektrotechnikai Egyesület Világítástechnikai Társasága, Slovenska Svetelnotechnická Spolocnost Polski Komitet Oświetleniowy SEP LUMEN V4 V. Konference Vyšegrádských

Részletesebben

HÉVÍZ, ÁPRILIS

HÉVÍZ, ÁPRILIS VI. FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2015. ÁPRILIS 17-18. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási

Részletesebben

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR Versenykiírás 1. A verseny célja: A villamosenergia-ipar hagyományainak és a dolgozók egészségének megrzése, az emberi kapcsolatok

Részletesebben

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2013.

ÓE Kollégium, Kollégiumi Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2013. ÓE, i Tanács Vezetőképző Tábor Zamárdi 2013. I./ ÓE, Vezetőképző Tábor Helyszín: Időpont: Résztvevők: Óbudai Egyetem Bánki Donát Üdülője, Zamárdi 2013. június 7-9. hétvége (péntek-vasárnap) max. 36 fő

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port IDŐPONT: 2019. 09. 13-14. HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2019. szeptember 13-14. Kenese Marina-Port, Balatonkenese,

Részletesebben

A változó jogi környezet új kihívásai P R O G R A M

A változó jogi környezet új kihívásai P R O G R A M A változó jogi környezet új kihívásai című konferencia előzetes P R O G R A M 2014. november 20-21. Hotel DIVINUS*****, Debrecen 2014. november 20. csütörtök 10.00-11.00 Regisztráció, reggeli kávé és sütemény

Részletesebben

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 Étel & Ital Ellátás napi háromszori étkezéssel Reggeli 07:30 10:30 Kései reggeli (legalább kontinentális) 11:00-ig Ebéd (büfé) 12:30 14:30 Vacsora (büfé)

Részletesebben

PROGRAM. TÁJÉKOZTATÓ Időpont: június (péntek-kedd) Helyszín: Rév Hotel Ifjúsági Szállás 8622 Szántód, Szent István út 162.

PROGRAM. TÁJÉKOZTATÓ Időpont: június (péntek-kedd) Helyszín: Rév Hotel Ifjúsági Szállás 8622 Szántód, Szent István út 162. A Kárpát-medencei Néprajzi Gyűjtők Tradíció Tábora - Szántód 2018 - PROGRAM TÁJÉKOZTATÓ Időpont: 2018. június 15 19. (péntek-kedd) Helyszín: Rév Hotel Ifjúsági Szállás 8622 Szántód, Szent István út 162.

Részletesebben

Köszönt titeket a DE-GYTK Hallgatói Önkormányzat!

Köszönt titeket a DE-GYTK Hallgatói Önkormányzat! TÁMOGATÓINK: Köszönt titeket a DE-GYTK Hallgatói Önkormányzat! Kedves Résztvevők! Nagy örömünkre szolgál, hogy idén Debrecen ad otthont a "Gyógyszerészhallgatók Országos Találkozója és Börze" eseménynek.

Részletesebben

Az esküvői forgatókönyv. Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből

Az esküvői forgatókönyv. Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből Az esküvői forgatókönyv Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből A forgatókönyv Az esküvő lebonyolításának részletes logisztikai ütemterve Az esküvő folyamatának részletes

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Kedves Hímző Alkotó! A találkozó célja:

Kedves Hímző Alkotó! A találkozó célja: Kedves Hímző Alkotó! A Hagyományok Háza támogatásával 2017. május 12-13-án szervezzük meg az Országos Hímző Találkozót és Továbbképzést. Ennek keretében nyílik meg Dr. Illés Károlyné, Népi Iparművész,

Részletesebben

11. Nemzetközi Barlangi Mentő Konferencia Aggtelek-Jósvafő, 2007. május 15-18.

11. Nemzetközi Barlangi Mentő Konferencia Aggtelek-Jósvafő, 2007. május 15-18. 11. Nemzetközi Barlangi Mentő Konferencia Aggtelek-Jósvafő, 2007. május 15-18. Magyar Barlangi Mentőszolgálat Nemzetközi Barlangtani Únió Barlangi Mentő Bizottsága Honlap: http://www.caverescue.hu/ Céljaink

Részletesebben

Információs füzet Tábor 2015

Információs füzet Tábor 2015 Információs füzet Tábor 2015 Elérhetőségek (bármilyen kapcsolódó kérdés esetére): Tábor felelős: Szűcs Gábor: +36 70 313 7023 hot-iron@hot-iron.hu Szalka Andrea: + 36 70 432 5576 szalka.andrea@hot-iron.hu

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK

KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KATAR-KUVAIT HASZNOS INFORMÁCIÓK Melléklet az MKIK üzleti delegáció meghirdetése kapcsán Beutazással kapcsolatos információk KATAR Katarba turista céllal beutazni kívánó

Részletesebben

III. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság 2014.június 27-29. Hódmezővásárhely

III. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság 2014.június 27-29. Hódmezővásárhely III. Fedett Pályás Nyílt Szenior Úszó Országos Bajnokság 2014.június 27-29. Hódmezővásárhely A verseny célja: A MSzÚOSz által szervezett legmagasabb szintű versenyen Magyarország 2014. évi Fedett Pályás

Részletesebben

Művészetek hete. Reneszánsz. a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában

Művészetek hete. Reneszánsz. a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában Művészetek hete a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában Reneszánsz Iskolánkban október 1. és 5. között rendeztük meg a Művészetek hetét. A diákok és a tantestület tagjai ezáltal kicsit visszacsöppentek

Részletesebben

ebéd (háromfogásos menü) vagy gyertyafényes vacsora, valamint az alábbi wellness szolgáltatások használata: 1 infrakabin pezsgıfürdı szauna teabár

ebéd (háromfogásos menü) vagy gyertyafényes vacsora, valamint az alábbi wellness szolgáltatások használata: 1 infrakabin pezsgıfürdı szauna teabár Kényeztetı pillanatok 6.500 Ft/fı 25 ebéd (háromfogásos menü) vagy gyertyafényes vacsora, valamint az alábbi wellness szolgáltatások használata: látvány és Wellness ízelítı 35.000 Ft/fı 135 szolárium infrakabin

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR Ahol magad is legendára találsz Nyírbátor, mint Legendás Helyszín bemutatása: Nyírbátor legendás múltja nagyban köthető a sárkányokhoz, mivel a Sárkány

Részletesebben

A Grand Matej szálloda****

A Grand Matej szálloda**** A Grand Matej szálloda**** Grand Matej**** hotel a csodálatos Selmecbánya városa központjában helyezkedik el. Selmecbánya a legidősebb és legfontosabb bányaváros Szlovákiában. A városban sok műemlék, galéria

Részletesebben

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a Szardínia Szicília 2012. március 28-tól április 5-ig Készített: Varga Orsolya 13. a 1.nap: Már hetek óta várt utazás végre kezdetét vette. Mindenki izgatottan várta a repülő utat, a fogadó családját, az

Részletesebben

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy www.ceuco.com 1/5 HUNGARIKUMOK az európai gasztronómiai és borkultúrában PROGRAMOK nap időpont napirend Utazás a szállodákból Villányba. Pincelátogatás a borvidék Aurum díjas borászainak pincészeteiben,

Részletesebben

ERZSÉBET TÁBOR Zánka

ERZSÉBET TÁBOR Zánka ERZSÉBET TÁBOR Zánka A 2015-ös Erzsébet-programban benyújtott sikeres pályázatunknak köszönhetően, a Lepsényi Fekete István Általános Iskolából 98 tanulóval és 10 kísérő pedagógussal vettünk részt 6 napon

Részletesebben

Stevan Sremac Általános Iskola, Zenta Tömörkény István Tehetségpont, Tornyos 2011. január 11.,12.,13. MEGHÍVÓ ISKOLÁNK TEHETSÉGNAPJAIRA

Stevan Sremac Általános Iskola, Zenta Tömörkény István Tehetségpont, Tornyos 2011. január 11.,12.,13. MEGHÍVÓ ISKOLÁNK TEHETSÉGNAPJAIRA MEGHÍVÓ ISKOLÁNK TEHETSÉGNAPJAIRA 2011. január 11. Színház az egész világ - Drámapedagógiai műhely 2011. január 12. Természettudományokról másképp Természettudományi műhely 2011. január 13. Vissza a múltba

Részletesebben

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás:

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás: 1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj 8.167 Ft/fő/éj-től* Mit szólna, ha egy varázsütésre mindenhol akár 2010-es árakon vásárolhatna. Nálunk 09.19 és 12.23 között kedvező csomagajánlatainkkal

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Üzemlátogatással egybekötött nemzetközi szeminárium a húsipari vállalatok vezetői számára

Üzemlátogatással egybekötött nemzetközi szeminárium a húsipari vállalatok vezetői számára Üzemlátogatással egybekötött nemzetközi szeminárium a húsipari vállalatok vezetői számára EDEKA Rheinstetten: Csúcsmodern húsüzem és logisztikai központ Karlsruhe, 2015. október 8-9. Komissiózott mennyiség:

Részletesebben

utazási ajánlatok Brazília 2014

utazási ajánlatok Brazília 2014 utazási ajánlatok Brazília 2014 A játék, amely összeköti a világ országait! A 2014-es brazíliai világbajnokság minden idők legkülönlegesebb földrajzi és kulturális kalandját, páratlan futballélményét kínálja,

Részletesebben