Hogy hatékonyak legyünk az egész szezon folyamán KOPÓ ALKATRÉSZEK KATALÓGUSA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hogy hatékonyak legyünk az egész szezon folyamán KOPÓ ALKATRÉSZEK KATALÓGUSA"

Átírás

1 Hogy hatékonyak legyünk az egész szezon folyamán KOPÓ ALKATRÉSZEK KATALÓGUSA

2 SZÁMÍTHAT RÁNK! EREDETI ALKATRÉSZEK A mezőgazdaság egy olyan ágazat, amelyben az időtényező nagyon fontos szerepet játszik. Cégünk ennek tudatában folyamatosan fejleszti az alkatrészellátási rendszerét valamint a műszaki támogatás színvonalát. Ezáltal biztosítani tudjuk Önnek, hogy munkagépe 00 % ban munkára készen fog állni az egész szezon folyamán. alappillér, amely garantálja a kifogástalan minőséget és az alkatrészek gyors kézbesítését: Talajművelő eszközeink úgy vannak megépítve, hogy minden egyes elem támogatja egy másik elem funkcióját. Ezért is tartsa szem előtt, hogy kizárólag eredeti BEDNAR alkatrészeket használjon, mivel egyedül ezek biztosítják a munka maximális minőségét. Ezek az alkatrészek alapos és igényes tesztelésen mennek keresztül. Gépeink csak így felelhetnek meg a magas minőség- és élettartambeli elvárásoknak.. Pillér. Pillér. Pillér. Pillér ALKATRÉSZEK FEJLESZTÉSE Az eredeti BEDNAR alaktrészek úgy lettek kifejlesztve, hogy mindig a lehető legmagasabb munkaminőséget és a leghosszabb élettartamot biztosítsák. Tervezőink a legújabb agronómiai és anyagtudományi trendek alapján fejlesztik az alkatrészeket. A legmodernebb szoftverek használatának segítségével innovatív megoldások születnek, amelyek minden téren kielégítik a gazdák igényeit. Folyamatosan új megoldásokon dolgozunk, amelyek növelik gépeink munkaminőségét. Fejlődésünk alapja a gondos és türelmes fejlesztés, amely a gazdák valós igényein alapszik. AZ ALKATRÉSZEK PRECÍZ TESZTELÉSE Minden egyes alkatrész gondosan le van ellenőrizve és tesztelve, ezáltal biztosítva van a munka kiváló minősége és a hosszú élettartam. Az alapos tesztelések során Európa vezető egyetemeivel, kutatóintézeteivel és laboratóriumaival dolgozunk együtt. A fejlesztések során számos agrárszakértő tanácsát is felhasználjuk. KÉNYELMES RENDELÉSI RENDSZER A gépéhez tartozó alkatrészeket hivatalos forgalmazóinkon keresztül könnyedén és gyorsan rendelheti meg. Szakembereik segítenek az alkatrészek megfelelő referenciaszámának azonosításában is. Kövesse az alábbi lépéseket:. Küldje el rendelését a forgalmazójának.. Kézhez kap egy visszaigazolást, amely tartalmazza a kézbesítés időpontját valamint a küldemény azonosítószámát, amely alapján nyomon követheti a megrendelt alkatrészeket.. Alkatrészek kézbesítése. TELEFONOS TÁMOGATÁS BEDNAR ASSISTANCE KIDOLGOZOT TERJESZTÉS Tisztában vagyunk az alkatrészek megfelelő időben történő kézbesítésének fontosságával. Ezért is hoztunk létre egy a világ vezető szállítmányozási cégeiből álló hálózatot, amely biztosítja az alkatrészek biztonságos és pontos leszállítását a Rychnov nad Kněžnou-ban (Csehország) található központi raktárunkból.

3 CSAK AZ EREDETI JELENT BIZONYOSSÁGOT MINŐSÉG Folyamatosan fejlődünk Mezőgazdasági munkagépgyártóként tisztában vagyunk az időfaktor fontos szerepével a mezőgazdasági termelésben. Ezért az egész év folyamán komoly energiákat fektetünk a gyártórendszerünk, nyilvántartásunk és az alkatrészelosztásunk modernizálásába. A küldemények nyomon követése és a szállítási határidők pontos betartása az ügyfeleink elégedettségének záloga. Az eredeti BEDNAR alkatrészek ELŐNYEI: Kiváló minőségűek. Tökéletesen passzolnak. Alapos minőségellenőrzésen mentek át. Maximálisan megbízhatóak. Hosszú az élettartamuk. Az eredeti elemekkel identikusak. Alapos tesztelésen mentek keresztül. Hivatalos forgalmazóinknál érhetők el. Képzett szerviz technikusok segítik a rendelésnél. A BEDNAR központi raktár szakembereinek támogatása. Az alkatrészekre is nyújtunk garanciát. Minőségellenőrzés A szériagyártásban felhasznált elemek alapos tesztelésen mennek keresztül. A felhasznált elemek laboratóriumi anyagvizsgálatától kezdve, a hosszútávú gyakorlati tesztekkel bezárva, többféleképpen is megbizonyosodunk a megfelelő minőség bebiztosításáról. Ezáltal a BEDNAR alaktrészek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Csak a felelősségteljes minőségellenőrzés hozza meg a kívánt eredményt, amelyet a gazdák értékelnek. Beszállítóink ellenőrzése A BEDNAR a kopó alkatrészek túlnyomó részét Európa vezető beszállítóitól szerzi be. A beszállítók szigorú feltételek teljesítése esetén kerülnek kiválasztársa, hogy megfeleljenek a BEDNAR elvárásainak és csakis a benyújtott dokumentációval megegyező alkatrészeket szállítsanak le. Az alkatrészek kizárólag alapos vizsgálatok és tesztelések után kerülnek a BEDNAR központi raktárába. Ezáltal garantálni tudjuk, hogy csakis kiváló minőségű alkatrészek kerüljenek Önhöz.

4 LONG LIFE Munkaminőség összehasonlítása Új LONG LIFE lazítókés termékcsalád A hosszabb élettartamú kések és szárnyak használata jelentősen csökkenti az alaktrészekre szánt kiadásokat, valamint csökken az alkatrészek cseréjére szánt idő is. Az új Long Life kések és szárnyak jelentősen növelik ezen művelőtestek élettartamát és egyben lehetővé teszik a munkagép effektívebb használatat. A fokozottan abrazív hatású talajokon folytatott tesztek bebizonyították, hogy a Long Life kések élettartama 7 hosszabb mint a standard késeké. Próbálja ki nem fog csalódni! STANDARD KÉSEK LONG LIFE KÉSEK STANDARD KÉSEK LONG LIFE KÉSEK Az új Long Life művelőtestek használata számos előnnyel jár, mind a minőség, a kiadások és a gép kihasználtsága terén: Számottevően hosszabb élettartam* Állandó munkamélység-tartás és munkaminőség Könnyed talajba hatolás, kisebb vonóerőigény az állandó vágóélnek köszönhetően Nincs szükség a mélység változtatására a kopás mértékének függvényében Idő- és költségmegtakarítás a művelőtestek cseréjének esetén A munkagép hosszabb kihasználtsága a szezonban Alacsonyabb költségek hektárra kivetítve Megtakarítások a tárolókapacitások és a szállítási költségek terén * 7 hosszabb élettartam a munkagép, a munkamélység, a munkaszélesség, a talaj, a nedvesség, a traktor teljesítményének, a munkatempó és a művelőtestek elhelyezkedésének függvényében 0 ha kötött, agyagos talajban végzett munka után a Terraland Long Life 0 mm-es késekkel Elhasználódás a kés hoszsza mentén, ill. elvékonyodás Munkamélység igazítása a kopás mértékéhez Nehezebb talajba hatolás Elégtelen munkaminőség Minimális kopás hosszanti irányban és a vastagság hosszútávú megérzőse Nincs szükség a mélység átállítására Kiváló talajba hatolás és állandó munkaminőség Hosszabb élettartam Nagyobb teljesítmény Hosszanti kopás befolyásolja a munka minőségét Gyengébb lazítás Gyengébb keverés Gyengébb munka nagyobb mélységben Egyenetlen talapzat Gyengébb csapadékfelvevő képesség Gyengébb talajba hatolás Elenyésző hosszanti kopás Optimális lazítás Optimális keverés Problémamentes munka nagyobb mélységben»egyenletes» talapzat»optimális» csapadékfelvevő képesség Konstans talajba hatolás Nagyobb teljesítmény 0 ha agyagos talajban végzett munka után a Fenix Long Life 80 mm-es késekkel (mellső sor) 7

5 Új kopásálló Long Life kések és szárnyak FENIX kultivátorokhoz Új kopásálló Long Life kések és szárnyak TERRALAND lazítókhoz TANÁCSADÁS Csavarlyuk a kések felfogatásához Csavarlyuk a kések felfogatásához Kések kopásálló karbid betétjei A kés megerősített alsó része Kések kopásálló karbid betétjei MEGRENDELÉSI KÓD: KM00 Long Life kés 80 mm ( db) KM0008 Csavar ( db) KM00088 Csavar ( db) KM0008 Anya ( db) KM00 Long Life L szárny 8 mm ( db) KM007 Long Life R szárny 8 mm ( db) KM Csavar ( db) KM0009 Anya ( db) Kések / szárnyak összehasonlítása STANDARD SZÁRNYAK Hosszanti kopás befolyásolja a funkcióját Gyengébb alávágás Gyengébb keverés Gyengébb magágy Gyengébb gyomirtás Szárnyak karbid betétekkel SZÁRNYAK ÖSSZEHASONLÍTÁSA LONG LIFE SZÁRNYAK Szárnyak minimális kopása Funkcionalitás megőrzése Talajprofil optimális alávágása Optimális keverés Optimális magágy Optimális gyomirtás Nagyobb teljesítmény ÚJ STANDARD KÉSEK JELLEMZŐI KOPOTT STANDARD KÉSEK JELLEMZŐI LONG LIFE KÉSEK Éles behatolási szög Talajprofil átvágása Keverő hatás Alacsony ellenállás Lapos behatolási szög Tolja a földet A keverő hatás megszűnik Nagy vonóerőigény Nagyobb üzemanyagfogyasztás Gép leterhelése (keret, csapágyak stb.) Munkatempó csökkenése MEGRENDELÉSI KÓD: A kés megerősített alsó része KM000 Long Life kés 0 mm ( db) KM00090 Csavar ( db) KM0008 Csavar ( db) KM0008 Anya ( db) AZ ÚJ ÉS A HASZNÁLT LONG LIFE KÉSEK TULAJDONSÁGAI NEM VÁLTOZNAK! Állandó éles behatolási szög Talajprofil átvágása Állandó keverő hatás Állandó vonóerőigény Változatlan üzemanyagfogyasztás Gép leterhelésének elkerülése Nagyobb teljesítmény Miként legyünk hatékonyabbak (munkagépek beállítása, karbantartása)? A gépkarbantartás megfelelő beütemezésével rengeteg problámának az útját állhatjuk, amelyek lényegesen visszavethetik a gép teljesítményét szezon közben.rendszeresen ellenőrizze a gépét, elsősorban a művelőelemekre figyeljen oda. Kövesse a használati utasításban leírt karbantartási műveleteket. A karbantartás beütemezésének előnyei: A gép akkor nyújt maximális teljesítményt, amikor szüksége lesz rá. Elkerülheti a váratlan állásidőt, amikor megfelelőek a körülmények a munkához. Csökkentheti a karbantartásra szánt kiadásokat, szezonon kívül előnyös feltételek mellett szerezhet be kopó alkatrészeket. Pénzt takarít meg a meghosszabbított szállítási határidő kiválasztásával. Karbantartási és gépbeállítási szakmai tanácsok Szerviz technikusokból álló csapatunk mindig készséggel áll a rendelkezésére. Szívesen látjuk el tanácsokkal a gép beállításával kapcsolatban. service@bednarfmt.com Szerviz forródrót:

6 Szárrendezők STRIEGEL-PRO STRIEGEL-PRO STRIEGEL-PRO PE STRIEGEL-PRO PE 000 Pálca db 0 Crushbar lapátka db Aprítótárcsa db 7 Nyomlazító kapa db 8 Pálca Crushbar lapátka Aprítótárcsa Nyomlazító kapa Modell PE KM000 BORONAPÁLCA... db 0009 ALÁTÉT... db 008 ALÁTÉT... db KM0000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db KM0000 CSAVAR... db Modell PE KM00 TARTÓ... db KM00 FÉMLEMEZ... db KM CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db Modell PE KM00 TARTÓ... db KM00 TÁRCSALAP... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db KM0000 ALÁTÉT...0 db KM0007 CSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db Modell PE KM0008 KAPA... db KM0008 CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db 7 KM00089 CSAVAR... db 0

7 Tárcsás tarlóhántó SWIFTERDISC SWIFTERDISC XN SWIFTERDISC Egyengető pálcák Modell XN KM00007 BORONAPÁLCA... db ALÁTÉT... db KM8000 MENETES KENGYEL... db KM000 ANYACSAVAR... db V-ring hengerhez Modellek XN, XN_R SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db TARTÓ... db Szegmentelt hengerhez Modellek XN, XN_R SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0009 TARTÓ... db Roadpacker hengerhez U-ring hengerhez Cutpack hengerhez Modellek XN, XN_R SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0008 TARTÓ... db Modellek XN, XN_R SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db TARTÓ... db Modellek XN, XN_R 0078 SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 007 RUGÓ... db Csipkés 0 mm tárcsalap Modellek XN, XN_R KM000 TÁRCSALAP... db KM00090 CSAVAR... db KM0009 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db ALÁTÉT... db A-tárcsa 0 mm Modellek XN, XN_R KM000 TÁRCSALAP... db KM00090 CSAVAR... db KM0009 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db ALÁTÉT... db SWIFTERDISC XN 000 XN 00 XN 000R XN 000 XN 000 Csipkés 0 mm tárcsalap db / /8 0/ 0 0 A-tárcsa 0 mm db / /8 0/ 0 0 Egyengető pálcák db 0 0 V-ring hengerhez db Szegmentelt hengerhez db 0 0 Szegmentelt hengerhez db 0 0 U-ring hengerhez db Cutpack hengerhez db 8 8

8 Tárcsás tarlóhántó SWIFTERDISC SWIFTERDISC SWIFTERDISC XO_F SWIFTERDISC XE Csipkés 0 mm tárcsalap Modellek XO_F, XE KM000 TÁRCSALAP... db KM00090 CSAVAR... db KM0009 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db ALÁTÉT... db A-tárcsa 0 mm Modellek XO_F, XE KM000 TÁRCSALAP... db KM00090 CSAVAR... db KM0009 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db ALÁTÉT... db Rögrendező tárcsalap bal Modellek XO_F, XE KM00 TÁRCSALAP... db KM00089 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db Szegmentelt hengerhez Modellek XO_F, XE SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0009 TARTÓ... db Roadpacker hengerhez Modellek XO_F, XE SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0008 TARTÓ... db Rugós hengerhez Modell XO_F 0078 SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 007 RUGÓ... db Rögrendező tárcsalap jobb Modellek XO_F, XE KM000 TÁRCSALAP... db KM00089 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db Crushbar lapátka Modellek XO_F, XE KM009 TARTÓ... db KM009 FÉMLEMEZ... db KM0008 CSAVAR... db KM00088 ANYACSAVAR... db Egyengető pálcák Modell XO_F KM00007 BORONAPÁLCA... db ALÁTÉT... db KM8000 MENETES KENGYEL... db KM000 ANYACSAVAR... db V-ring hengerhez Modellek XO_F, XE SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db TARTÓ... db SWIFTERDISC XO 000F XO 00 F XO 000 F XO 000F XO 8000F XE 0000 XE 000 XE 000 Csipkés 0 mm tárcsalap db A-tárcsa 0 mm db Rögrendező tárcsalap bal db Rögrendező tárcsalap jobb db Crushbar lapátka db 0 8 Crushbar lapátka (támkerekes verzióhoz) db 8 0 Egyengető pálcák db 7 V-ring hengerhez db Szegmentelt hengerhez db Roadpacker hengerhez db Rugós hengerhez db 9 7

9 Tárcsás tarlóhántó ATLAS ATLAS ATLAS AM ATLAS AO Csipkés 0 mm tárcsalap Modellek AO, AM KM000 TÁRCSALAP... db KM0007 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db ATLAS AO 000 AO 00 AO 000 AO 000 AN 000 AM 0000 AM 000 Csipkés 0 mm tárcsalap db A-tárcsa 0 mm db V-ring hengerhez db Szegmentelt hengerhez db Roadpacker hengerhez db Cutpack hengerhez db 80 Rugós hengerhez db 8 U-ring hengerhez db roller 0 Pálcas borona előtt db 0 8 Pálcás borona egysoros henger után db 0 7 Pálcás borona duplahenger után db 0 U-ring hengerhez Modell AO SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db TARTÓ... db Szegmentelt hengerhez Modellek AO, AM SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0009 TARTÓ... db A-tárcsa 0 mm Pálcás borona előtt Pálcás borona egysoros henger után Pálcás borona duplahenger után Cutpack hengerhez Rugós hengerhez V-ring hengerhez Roadpacker hengerhez Modellek AO, AM KM0097 TÁRCSALAP... db KM0007 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db Modell AO KM000 BORONAPÁLCA... db KM000 ALAPLAP... db KM8000 MENETES KENGYEL... db KM0000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db Modell AO KM000 BORONAPÁLCA... db KM000 ALAPLAP... db KM8000 MENETES KENGYEL... db KM0000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db Modell AO KM000 BORONAPÁLCA... db KM000 ALAPLAP... db KM8000 MENETES KENGYEL... db KM0000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db Modell AM 000 SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0008 TARTÓ... db Modell AM 0078 SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 007 RUGÓ... db Modellek AO, AM SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db TARTÓ... db Modellek AO, AM SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0008 TARTÓ... db 7

10 Tárcsás tarlóhántó ATLAS ATLAS ATLAS AO_L ATLAS HO Csipkés 0 mm tárcsalap Csipkés 0 mm tárcsalap Modell AO_L KM000 TÁRCSALAP... db KM00089 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM0070 EGYENGETŐ PÁLCA... db KM ALÁTÉT... db KM0000 ANYACSAVAR... db Modell HO KM008 TÁRCSALAP... db KM0009 CSAVAR... db KM000 ALÁTÉT... db KM0008 ANYACSAVAR... db CSAPÁGY... db Csipkés tárcsa 0 mm a középső egységre Modell AO_L KM008 TÁRCSALAP... db KM00090 CSAVAR... db ALÁTÉT... db 0077 CSAPÁGY... db Szegmentelt hengerhez Modell AO_L SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0009 TARTÓ... db V-ring hengerhez Modell AO_L SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db TARTÓ... db A-tárcsa 0 mm Modell AO_L KM007 TÁRCSALAP... db KM00089 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM0070 EGYENGETŐ PÁLCA... db KM ALÁTÉT... db KM0000 ANYACSAVAR... db ATLAS AO 000 L AO 000 L AO 000 L AO 8000 L HO 000 HO 000 HO 8000 Csipkés 0 mm tárcsalap db 0 8 A-tárcsa 0 mm db 8 Rögrendező tárcsalap bal Modell HO KM000 TÁRCSALAP... db KM0009 CSAVAR... db KM000 ALÁTÉT... db KM0008 ANYACSAVAR... db CSAPÁGY... db Rögrendező tárcsalap jobb Modell HO KM009 TÁRCSALAP... db KM0009 CSAVAR... db KM000 ALÁTÉT... db KM0008 ANYACSAVAR... db CSAPÁGY... db A-tárcsa 0 mm Modell HO KM00 TÁRCSALAP... db KM0009 CSAVAR... db KM000 ALÁTÉT... db KM0008 ANYACSAVAR... db CSAPÁGY... db Csipkés 0 mm tárcsalap Modell HO KM00 TÁRCSALAP... db KM0009 CSAVAR... db KM000 ALÁTÉT... db KM0008 ANYACSAVAR... db CSAPÁGY... db A-tárcsa 0 mm a középső egységre Modell AO_L KM007 TÁRCSALAP... db KM00090 CSAVAR... db ALÁTÉT... db 0077 CSAPÁGY... db Csipkés 0 mm tárcsalap db A-tárcsa 0 mm db Csipkés tárcsa 0 mm a középső egységre db A-tárcsa 0 mm a középső egységre db Rögrendező tárcsalap bal db Rögrendező tárcsalap jobb db V-ring hengerhez db Szegmentelt hengerhez db 7 9 Roadpacker hengerhez db 7 9 Cutpack hengerhez db 9 7 V-ring hengerhez Modell HO SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db TARTÓ... db Szegmentelt hengerhez Modell HO SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0009 TARTÓ... db Roadpacker hengerhez Modell HO SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0008 TARTÓ... db Cutpack hengerhez Modell HO 000 SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0008 TARTÓ... db 8 9

11 Magágykészítő SWIFTER SWIFTER SO SWIFTER SWIFTER SO_F SWIFTER SN SB-kapa Modellek SN, SO, SO_F KM00 TARTÓ... db KM0088 KAPA... db KM00088 CSAVAR... db KM00088 ANYACSAVAR... db Crushbar lapátka Modell SO_F KM009 TARTÓ... db KM00 FÉMLEMEZ... db KM0008 CSAVAR... db KM00088 ANYACSAVAR... db Egyengető pálcák Modell SO KM00007 BORONAPÁLCA... db ALÁTÉT... db KM8000 MENETES KENGYEL... db KM000 ANYACSAVAR... db Crushbar lapátka Modell SO KM0089 TARTÓ... db KM00 FÉMLEMEZ... db KM0008 CSAVAR... db KM00088 ANYACSAVAR... db Nyomlazító kapa Lúdtalp kapa jobb Lúdtalp kapa bal Rugós gamma kapa SWIFTER SN 000 SN 000 SN 000R SN 000 SO 000 SO 000F SO 000 SO 000F SO 000 SO 000F SO 7000 SO 7000F Nyomlazító kapa db / / / / Nyomlazító kapa (teleszkópos nyomlazítóhoz) db /8 /8 /8 /8 8 SO 8000F Modellek SO, SO_F KM0008 KAPA... db KM000 CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db Modèles SN, SO, SO_F KM007 KAPA... pcs KM00090 CSAVAR... pcs KM0009 ANYACSAVAR... pcs KM0008 TARTÓ... pcs Modely SN, SO, SO_F KM007 KAPA... pcs KM00090 CSAVAR... pcs KM0009 ANYACSAVAR... pcs KM0008 TARTÓ... pcs Modellek SN, SO, SO_F TARTÓ... db KM00 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM00009 ANYACSAVAR... db Lúdtalp kapa db 0 / 0/0 / 8/8 Rugós gamma kapa db / 8/ 0/ 70/ 7 SB-kapa db / /7 / / 9 Crushbar lapátka db / /0 / /0 Egyengető pálcák db 8/ / / 8/ 0

12 Magágykészítő SWIFTER SWIFTER SM SWIFTER SWIFTER SE SB-kapa Crushbar lapátka Modellek SE, SM KM00 TARTÓ... db KM0088 KAPA... db KM00088 CSAVAR... db KM00088 ANYACSAVAR... db Modellek SE, SM KM009 TARTÓ... db KM009 FÉMLEMEZ... db KM0008 CSAVAR... db KM00088 ANYACSAVAR... db Nyomlazító kapa Lúdtalp kapa jobb Lúdtalp kapa bal Rugós gamma kapa Modellek SE, SM KM0008 KAPA... db KM000 CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db Modèles SN, SO, SO_F KM007 KAPA... pcs KM00090 CSAVAR... pcs KM0009 ANYACSAVAR... pcs Modely SN, SO, SO_F KM007 KAPA... pcs KM00090 CSAVAR... pcs KM0009 ANYACSAVAR... pcs Modellek SE, SM TARTÓ... db KM00 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM0008 TARTÓ... pcs KM0008 TARTÓ... pcs KM00009 ANYACSAVAR... db SWIFTER SE 8000 SE 0000 SE 000 SM 000 SM 000 SM 8000 Nyomlazító kapa db Nyomlazító kapa (teleszkópos nyomlazítóhoz) db Lúdtalp kapa db Rugós gamma kapa db SB-kapa db Crushbar lapátka db 7 0 7

13 Univerzális kultivátor FENIX FENIX FN_RT FENIX FENIX FN/FN_L Lazítókés 80 mm LONG LIFE Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 KÉS... db KM00 TERELŐLEMEZ JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM00088 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db KM00 TERELŐLEMEZ BAL... db Lazító szárnyak mm Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM009 SZÁRNY BAL... db KM000 SZÁRNY JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db Clip-On kapa 80 mm Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 ÉK... db KM000 CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db KM000 CSAVAR... db KM000 KAPA... db Lazítókés 0 mm Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM0077 KÉS... db KM007 TERELŐLEMEZ JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db KM008 TERELŐLEMEZ BAL... db Lazítókés 80 mm Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM007 KÉS... db KM00 TERELŐLEMEZ JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db KM00 TERELŐLEMEZ BAL... db Lazító szárnyak 8 mm Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 SZÁRNY BAL... db KM00 SZÁRNY JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db Lazító szárnyak 8 mm LONG LIFE Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L KM00 SZÁRNY... db KM007 SZÁRNY... db KM CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db Rugósszárú rögrendező lap jobb Modellek FN, FN_L KM008 KAR... db KM0008 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db Rugósszárú rögrendező lap bal Modellek FN, FN_L KM009 KAR... db KM0008 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db

14 Univerzális kultivátor FENIX FENIX FENIX FO/FO_L Roadpacker hengerhez U-ring hengerhez Cutpack hengerhez Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0008 TARTÓ... db Modellek FN, FN_L 0079 SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 007 RUGÓ... db Modellek FN, FN_L 0078 SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 007 RUGÓ... db Rögrendező tárcsalap jobb Modellek FN, FN_L, FO, FO_L KM00 TÁRCSALAP... db KM000 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db Rögrendező tárcsalap bal Modellek FN, FN_L, FO, FO_L KM000 TÁRCSALAP... db KM000 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db Egyengető pálca Modellek FN, FN_L KM00007 BORONAPÁLCA... db ALÁTÉT... db KM8000 MENETES KENGYEL... db KM000 ANYACSAVAR... db Rugósszárú rögrendező lap jobb Modellek FO, FO_L 0099 KAR... db KM0008 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db Rugósszárú rögrendező lap bal Modellek FO, FO_L KAR... db KM0008 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db V-ring hengerhez Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db TARTÓ... db Szegmentelt hengerhez Modellek FN, FN_L, FN_RT, FO, FO_L SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db 0009 TARTÓ... db FENIX FN 000 FN 000L FN 000 RT 7 FN 00 FN 00L FN 00 RT FN 000 FN 000R FN 000 L FN 000 RL FO 000 FO 000 L FO 000 FO 000L FO 000 FO 000L Clip-On kapa db 0 9 Lazítókés db 0 9 Lazító szárnyak jobb db 0 9 Lazító szárnyak bal db 0 9 Terelőlemez jobb db Terelőlemez bal db Rugósszárú rögrendező lap jobb db Rugósszárú rögrendező lap bal db V-ring hengerhez db Szegmentelt hengerhez db Roadpacker hengerhez db U-ring hengerhez db 8 Cutpack hengerhez db 8 8 Rögrendező tárcsalap jobb db Rögrendező tárcsalap bal db Egyengető pálca db 8 8

15 Vésős eke TERRALAND TERRALAND TERRALAND TN_PROFI TERRALAND TN_M TERRALAND TN_D Lazítókés 70 mm Modellek TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM0097 KÉS... db KM00079 CSAPSZEG... db KM00080 GYŰRŰ... db Lazítókés 70 mm LONG LIFE Modellek TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM000 KÉS... db KM00079 CSAPSZEG... db KM00080 GYŰRŰ... db Lazítókés 0 mm Modellek TN_M, TN_HM, TN_RT, TO, TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 KÉS... db KM00087 CSAVAR... db KM00090 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db Lazítókés 0 mm LONG LIFE Modellek TN_M, TN_HM, TN_RT, TO, TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM000 KÉS... db KM0008 CSAVAR... db KM00090 CSAVAR... db Lazítókés 70 mm Modellek TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM007 KÉS... db KM00079 CSAPSZEG... db KM00080 GYŰRŰ... db Lazítókés 70 mm LONG LIFE Modellek TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 KÉS... db KM00079 CSAPSZEG... db KM00080 GYŰRŰ... db KM0008 ANYACSAVAR... db 8 9

16 Vésős eke TERRALAND TERRALAND TERRALAND TN_RT TERRALAND TO Szakítócsavar Szakítócsavar Aprítótárcsa Modellek TN_M, TN_HM, TN_RT, TO KM00009 CSAVAR... db TARTÓ... db 0000 ALÁTÉT... db KM00000 ANYACSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db Modellek TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00009 CSAVAR... db 0000 TARTÓ... db 0000 ALÁTÉT... db KM00000 ANYACSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db Modell TN_Profi KM009 TÁRCSALAP... db Kés Kés Modellek TN_M, TN_HM, TN_RT, TO Modellek TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM0000 BORÍTÓ... db KM007 BORÍTÓ... db KM000 CSAVAR... db KM0000 CSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db Bal és jobb szárny Modellek TN_M, TN_HM, TN_RT, TO, TN_D, TN_HD, TN_PROFI KM00 SZÁRNY... db KM000 SZÁRNY... db KM0000 CSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db TERRALAND TN 000 MR/DR TN 000 HMR TN 000 M7R/D7R TN 000 HM7R/HD7R TN 000 D7R PROFI TN 000 HD7R PROFI TN 000 RT TN 000 M7R/D7R TN 000 HD7R PROFI TN 000 M9R/D9R TN 000 HM9R/HD9R TN 000 D9R PROFI TN 000 HD9R PROFI TO 000 TO 000 TO 000 Lazítókés db Lazító szárnyak jobb db Lazító szárnyak bal db Kés db Szakítócsavar db Aprítótárcsa modell TN_Profi db 0 0 0

17 Vésős eke TERRALAND DO TERRALAND DO TERRALAND DO Csipkés 0 mm tárcsalap Modell DO KM00 TÁRCSALAP... db KM0009 CSAVAR... db KM000 ALÁTÉT... db KM0008 ANYACSAVAR... db A-disk 0 mm Model DO KM00 TÁRCSALAP... db KM00099 CSAVAR... db KM000 ALÁTÉT... db KM0008 ANYACSAVAR... db Lazítókés 0 mm Modell DO KM0077 KÉS... db KM007 TERELŐLEMEZ JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db KM008 TERELŐLEMEZ BAL... db Lazító szárnyak 8 mm Modell DO KM00 SZÁRNY BAL... db KM00 SZÁRNY JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db Lazító szárnyak 8 mm LONG LIFE Modell DO KM00 SZÁRNY... db KM007 SZÁRNY... db KM CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db Rögrendező tárcsalap jobb Modell DO KM00 TÁRCSALAP... db KM000 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db Rögrendező tárcsalap bal Modell DO KM000 TÁRCSALAP... db KM000 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db Lazítókés 80 mm Modell DO KM007 KÉS... db KM00 TERELŐLEMEZ JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db KM00 TERELŐLEMEZ BAL... db Lazító szárnyak mm Modell DO KM009 SZÁRNY BAL... db KM000 SZÁRNY JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM0009 ANYACSAVAR... db Lazítókés 80 mm LONG LIFE Modell DO KM00 KÉS... db KM00 TERELŐLEMEZ JOBB... db KM0008 CSAVAR... db KM00088 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db KM00 TERELŐLEMEZ BAL... db Cutpack hengerhez Modell DO SÁRKAPARÓ... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db TARTÓ... db TERRALAND DO 000 DO 000 DO 000 Csipkés 0 mm tárcsalap db Lazítókés db 7 Terelőlemez jobb db 7 8 Terelőlemez bal db 7 Lazító szárnyak jobb db 7 Lazító szárnyak bal db 7 Rögrendező tárcsalap jobb db Rögrendező tárcsalap bal db Cutpack hengerhez db 0

18 Sorközművelő kultivátor ROW-MASTER ROW-MASTER RN ROW-MASTER ROW-MASTER RN_S Lazítókés 0 mm Modell RN_S KM0008 TARTÓ... db KM00 KAPA... db 0088 TERELŐLEMEZ... db KM000 CSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db ROW-MASTER RN 000 RN 00 S RN 800 S Lúdtalp kapa 0 mm db 0 7 Lazítókés 0 mm db Lazítókés 0 mm db 9 Védőtárcsa db Egyengető pálca db 0 7 Lúdtalp kapa 0 mm Modellek RN, RN_S KM000 KAPA... db KM000 CSAVAR... db KM00009 ANYACSAVAR... db Lazítókés 0 mm Modellek RN, RN_S KM00 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM00009 ANYACSAVAR... db Védőtárcsa Modellek RN, RN_S KM007 TÁRCSALAP... db KM0000 ALÁTÉT... db KM CSAVAR... db KM0007 ANYACSAVAR... db Egyengető pálca Modellek RN, RN_S KM0007 BORONAPÁLCA... db KM00079 MENETES KENGYEL... db ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db

19 Vetőgép OMEGA OMEGA OO_Ferti OMEGA OMEGA OO Csipkés 0 mm tárcsalap KM000 TÁRCSALAP... db KM00089 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db A-tárcsa 0 mm KM000 TÁRCSALAP... db KM00089 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db KM00 EGYENGETŐ PÁLCA... db Crushbar lapátka KM00 TARTÓ... db KM00 FÉMLEMEZ... db KM0008 CSAVAR... db KM00088 ANYACSAVAR... db Aprítótárcsa Modell OO KM00 TÁRCSALAP... db KM000 EGYENGETŐ PÁLCA... db KM00089 CSAVAR... db KM0000 ALÁTÉT... db Nyomókerék sárkaparója 0 0 Nyomókerék sárkaparója SÁRKAPARÓ... db 000 SÁRKAPARÓ... db 009 PERSELY... db 0008 PERSELY... db KM000 CSAVAR... db KM000 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT... db KM00000 ALÁTÉT... db PERSELY... db PERSELY... db KM000 ANYACSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db Tárcsás csoroszlya műtrágyára Modell OO_F KM008 TÁRCSALAP... db KM0009 CSAVAR... db KM0009 ALÁTÉT... db Vetőtárcsa KM008 TÁRCSALAP... db KM0009 CSAVAR... db KM0009 ALÁTÉT... db Nyomókerék 0 0 KM0 KERÉK... db Nyomókerék 0 KM0 KERÉK... db Magtakaró pálcák (vetőcsoroszlyák mögött) KM000 BORONAPÁLCA... db KM0009 CSAVAR... db KM00008 ALÁTÉT... db KM000 ANYACSAVAR... db Crushbar lapátka hátsó simító KM0089 TARTÓ... db KM00 FÉMLEMEZ... db KM0008 CSAVAR... db KM00088 ANYACSAVAR... db Frontpack abroncs KM007 KERÉK... db KM00 ABRONCS... db KM00 FELNI... db Hátsó abroncs KM0000 KERÉK... db KM00 ABRONCS... db KM0007 FELNI... db 7

20 Přehled výsevních válečků OMEGA OO 000 OO 000 Ferti OO 000 OO 000 Ferti OO 000 OO 000 Ferti Csipkés 0 mm tárcsalap db 8 A-tárcsa 0 mm db 8 Crushbar lapátka (nyomlazító / nyomlazító nélkül) db / 9/ Crushbar lapátka hátsó simító db Aprítótárcsa db /9 / /8 Tárcsás csoroszlya műtrágyára (távolság, cm) db / /9 Tárcsás csoroszlya műtrágyára (távolság, cm) db /8 /7 Modely OO, OO_F KM000 HENGER... db KM0007 HENGER... db KM00 HENGER... db KM00 HENGER... db KM00 HENGER... db KM000 HENGER... db 7 KM000 HENGER... db 8 KM0090 HENGER... db 9 KM000 HENGER... db 0 KM00 HENGER... db KM080 HENGER... db KM00 HENGER... db KM000 HENGER... db KM000 HENGER... db KM00 HENGER... db KM080 HENGER... db 7 KM000 HENGER... db 8 KM00 HENGER... db 9 KM0790 HENGER... db 0 KM0800 HENGER... db Vetőtárcsa (távolság, cm) db 8 9 Vetőtárcsa (távolság,cm) db 8 7 Nyomókerék 0 0 (távolság, cm) db 8 Nyomókerék 0 0 (távolság, cm) db 8 Nyomókerék 0 (távolság, cm) db 8 Nyomókerék 0 (távolság, cm) db 8 Nyomókerék sárkaparója 0 0 (távolság, cm) db 8 Nyomókerék sárkaparója 0 0 (távolság, cm) db 8 Nyomókerék sárkaparója 0 (távolság, cm) db 8 Nyomókerék sárkaparója 0 (távolság, cm) db 8 Frontpack abroncs db 8 Hátsó abroncs db 8 Vetőcsoroszlya csapágy (távolság, cm) db 8 9 Vetőcsoroszlya csapágy (távolság, cm) db 8 7 Tárcsás csoroszlya műtrágyára csapágy (távolság, cm) db / /8 Tárcsás csoroszlya műtrágyára csapágy (távolság, cm) db / / Magtakaró pálcák (vetőcsoroszlyák mögött) (távolság, cm) db 7 8 Magtakaró pálcák (vetőcsoroszlyák mögött) (távolság, cm) db Vetőcsoroszlya csapágy KM008 CSAPÁGY... db KM0007 CSAVAR... db Vetőcsoroszlya csapágy KM008 CSAPÁGY... db KM00077 CSAVAR... db Tárcsás csoroszlya műtrágyára csapágy Modell OO_F KM008 CSAPÁGY... db KM0007 CSAVAR... db Tárcsás csoroszlya műtrágyára csapágy Modell OO_F KM008 CSAPÁGY... db KM00077 CSAVAR... db

21 MULCHER MULCHER MO MO 7 Mulcsozó MULCHER MULCHER MZ MZ MULCHER MZ Kés Model MO KM00 KÉS... db KM000 KÉS... db 000 CSAVAR... db 000 BORÍTÓ... db 000 PERSELY... db 0008 ALAPLAP... db 7 KM0008 ANYACSAVAR... db MULCHER MO MULCHER MO 00 Kés db Mellső ellenkés db Páncélozás db Páncélozás Model MO SZEGMENS... db KM0000 CSAVAR... db KM0007 ANYACSAVAR... db Mellső ellenkés Model MO KM0008 KÉS... db ZÁRTSZELVÉNY... db KM0009 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT... db KM00007 ANYACSAVAR... db Kukorica kések bal + Rotor fedele Kukorica kések jobb + Rotor fedele Fűkések bal + Rotor fedele Fűkések jobb + Rotor fedele Modell MZ 000 KM00 KÉS... db KM007 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db 7 KM0000 CSAVAR... db 8 KM00000 ALÁTÉT... db 9 KM00007 ANYACSAVAR... db BORÍTÓ... db Modell MZ 000 KM00 KÉS... db KM00 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db 7 KM0000 CSAVAR... db 8 KM00000 ALÁTÉT... db 9 KM00007 ANYACSAVAR... db BORÍTÓ... db Modell MZ 000 KM00 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db KM000 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT... db 7 KM00007 ANYACSAVAR... db BORÍTÓ... db Modell MZ 000 KM00 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db KM000 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT... db 7 KM00007 ANYACSAVAR... db BORÍTÓ... db 0

22 Mulcsozó Fűkések bal + Rotor fedele Modell MZ 00 KM00 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db 0000 BORÍTÓ... db Fűkések középső + Rotor fedele Modell MZ 00 KM00 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db 0007 BORÍTÓ... db Fűkések jobb + Rotor fedele Modell MZ 00 KM00 KÉS... db KM000 CSAVAR... db KM0008 ANYACSAVAR... db 0000 BORÍTÓ... db Felszínkövető lemez Modell MZ PÁLCA... db KM000 CSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db Páncélozás Modell MZ FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db 8 KM0007 ANYACSAVAR... db 9 KM0000 CSAVAR... db Páncélozás Modell MZ FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db 0078 FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db 0078 FÉMLEMEZ... db FÉMLEMEZ... db 8 KM0007 ANYACSAVAR... db 9 KM0000 CSAVAR... db Szárnyak felszínkövető lemezei Modell MZ PÁLCA... db KM000 CSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db Központi váz felszínkövető elemei Modell MZ PÁLCA... db KM000 CSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db Kukorica kések bal + Rotor fedele Modell MZ 00 KM00 KÉS... db KM007 KÉS... db KM0007 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT...8 db 7 KM0008 ANYACSAVAR... db BORÍTÓ... db Kukorica kések középső + Rotor fedele Modell MZ 00 KM00 KÉS... db KM007 KÉS... db KM0007 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT...8 db 7 KM0008 ANYACSAVAR... db BORÍTÓ... db Kukorica kések jobb + Rotor fedele Modell MZ 00 KM00 KÉS... db KM00 KÉS... db KM0007 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT...8 db 7 KM0008 ANYACSAVAR... db BORÍTÓ... db Mellső ellenkés Modell MZ KM0008 KÉS... db ZÁRTSZELVÉNY... db KM00079 CSAVAR... db KM00000 ALÁTÉT... db KM00007 ANYACSAVAR... db MULCHER MZ 00 MZ 000 Ívelt kukorica kések db Egyenes kukorica kések db Fűkések db Mellső ellenkés db Felszínkövető lemez db Rotor fedele db Páncélozás db

23 Mulcsozó MULCHER MULCHER MM MM MULCHER MM Felszínkövető lemez Modell MM PÁLCA... db KM000 CSAVAR... db KM000 ANYACSAVAR... db Darabszám MULCHER MM Ívelt kukorica kések db 0 Egyenes kukorica kések db 0 Fűkések db 0 Páncélozás db Mellső ellenkés db Rotor fedele db Felszínkövető lemez db Páncélozás Mellső ellenkés Modell MM Modell MM 0078 FÉMLEMEZ... db ZÁRTSZELVÉNY... db FÉMLEMEZ... db KM0008 KÉS... db FÉMLEMEZ... db KM0008 CSAVAR... db 0078 FÉMLEMEZ... db KM00000 ALÁTÉT... db FÉMLEMEZ... db KM00007 ANYACSAVAR... db 0078 FÉMLEMEZ... db KM0000 CSAVAR... db 7 KM0007 ANYACSAVAR... db 7 KM0007 CSAVAR... db 8 KM0000 CSAVAR... db 8 KM00008 ALÁTÉT... db 9 KM000 ANYACSAVAR... db PERSELY... db Fűkések bal + Rotor fedele Fűkések jobb + Rotor fedele Kukorica kések bal + Rotor fedele Kukorica kések jobb + Rotor fedele Modell MM KM000 CSAVAR... db KM00 KÉS... db KM0008 ANYACSAVAR... db 0007 BORÍTÓ... db Modell MM KM000 CSAVAR... db KM00 KÉS... db KM0008 ANYACSAVAR... db 0007 BORÍTÓ... db Modell MM KM0007 CSAVAR... db KM00 KÉS... db KM007 KÉS... db KM00000 ALÁTÉT...8 db 7 KM0008 ANYACSAVAR... db BORÍTÓ... db Modell MM KM0007 CSAVAR... db KM00 KÉS... db KM00 KÉS... db KM00000 ALÁTÉT...8 db 7 KM0008 ANYACSAVAR... db BORÍTÓ... db

24 A GAZDÁLKODÁS ÖRÖME 7

25 Termékek T: E: info@bednarfmt.com W: BEDNAR FMT s.r.o. Lohenická Praha 9 - Vinoř Czech Republic A műszaki adatok és ábrák adatai megközelitőek. A változtatás jogát fenntartjuk. A feltüntetett árak egy darabra vonatkoznak. A gyártó fenntartja az árak előzőleges figyelmeztetés nélküli megváltoztatásának jogát. TALAJMEGMŰVELÉS Szárrendezők STRIEGEL-PRO Tárcsás tarlóhántók SWIFTERDISC Tárcsás tarlóhántók ATLAS TALAJMEGMŰVELÉS Magágykészítők SWIFTER Nehézkultivátorok FENIX Vésős ekék TERRALAND TALAJMEGMŰVELÉS Vontatott tömörítő hengerek CUTTERPACK, PRESSPACK, GALAXY SORKÖZMŰVELÉS Sorközművelő kultivátorok ROW-MASTER Vetőgép OMEGA VETÉS ÉS MŰTRÁGYÁZÁS Műtrágya adagoló egység FERTI-BOX MULCSOZÁS Mulcsozók MULCHER *KM00*

Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket!

Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket! Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket! Long Life Kések kopásának összehasonlítása Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket! A fokozottan abrazív hatású talajokon folytatott

Részletesebben

Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket!

Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket! Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket! Long Life Kések kopásának összehasonlítása Ne vesztegesse az idejét, válassza a Long Life késeket! A BEDNAR vállalat nagy hangsúlyt fektet a kopó

Részletesebben

KOPÓ ALKATRÉSZEK KATALÓGUSA. Hogy hatékonyak legyünk az egész szezon folyamán JOY OF FARMING

KOPÓ ALKATRÉSZEK KATALÓGUSA. Hogy hatékonyak legyünk az egész szezon folyamán JOY OF FARMING KOPÓ ALKATRÉSZEK KATALÓGUSA Hogy hatékonyak legyünk az egész szezon folyamán JOY OF FARMING SZÁMÍTHAT RÁNK! eredeti alkatrészek. PILLÉR AZ ALKATRÉSZEK PRECÍZ TESZTELÉSE Minden egyes alkatrész gondosan

Részletesebben

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás SWIFTERDISC Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A stabil súlypontnak köszönhetően a gép tökéletesen kiegyensúlyozott és minden nemkívánatos mozgástól mentes.

Részletesebben

Több, mint eke TN, TN_PROFI, TN_RT

Több, mint eke TN, TN_PROFI, TN_RT Több, mint eke TN, TN_PROFI, TN_RT TERRALAND tn Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A gépváz fő elemei fokozott szilárdságú Alform acélból készülnek. A kés x megtört szöge könnyű talajba hatolást és ideális

Részletesebben

Sikeres nyár. Vegyen professzionális munkagépet kedvezményes áron! Vegyen professzionális. munkagépet kedvezményes áron!

Sikeres nyár. Vegyen professzionális munkagépet kedvezményes áron! Vegyen professzionális. munkagépet kedvezményes áron! Sikeres nyár Vegyen professzionális munkagépet kedvezményes áron! Vegyen professzionális munkagépet kedvezményes áron! Tárcsás tarlóhántó Tárcsás tarlóhántó SWIFTERDISC XN 3000, XN 3500 SWIFTERDISC XN

Részletesebben

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás SWIFTERDISC Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A GÉP ARGONÓMIAI ELŐNYEI A stabil súlypontnak köszönhetően a gép tökéletesen kiegyensúlyozott és minden nemkívánatos

Részletesebben

Termékkatalógus JOY OF FARMING

Termékkatalógus JOY OF FARMING Termékkatalógus JOY OF FARMING 1 A termőföld megőrzése A következő generációknak tartalom bevezetés Tisztelt gazdálkodók és üzleti partnerek! A mezőgazdasági ágazatban dolgozó szakemberekkel folytatott

Részletesebben

Precíz sorközművelés ROW MASTER RN, RN_S

Precíz sorközművelés ROW MASTER RN, RN_S Precíz sorközművelés ROW MASTER RN, RN_S ROW-MASTER RN Általános leírás A GÉP FŐ ELŐNYEI Művelőegységek karbantartásmentes paralelogramma felfüggesztése mélységtartó kerekekkel. Precíz optikai CultiCam

Részletesebben

A GAZDÁLKODÁS ÖRÖME. Agronómiai trendek Felhasználói tapasztalatok. Zkušenosti. Agronomické trendy

A GAZDÁLKODÁS ÖRÖME. Agronómiai trendek Felhasználói tapasztalatok. Zkušenosti. Agronomické trendy Agronomické trendy Zkušenosti A GAZDÁLKODÁS ÖRÖME Agronómiai trendek Felhasználói tapasztalatok Termékek Termékek Tisztelt partnereink! A 2015-ös év több szempontból is nehézségek elé állította a vállalatot.

Részletesebben

TERRALAND DO. Tökéletes talaj-előkészítés egyetlen menetben JOY OF FARMING

TERRALAND DO. Tökéletes talaj-előkészítés egyetlen menetben JOY OF FARMING TERRALAND DO Tökéletes talaj-előkészítés egyetlen menetben JOY OF FARMING Miért TERRALAND DO? A TERRALAND DO egy robusztus, kombinált (tárcsáskapás) talajművelő eszköz, amely képes egy menetben nagytömegű

Részletesebben

Mélyebbre a nagyobb hozamokért

Mélyebbre a nagyobb hozamokért Mélyebbre a nagyobb hozamokért Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI 4tartós középső váz, a szekciók tartóvázainak profilja 150 150 mm. A kés 3x megtört szöge könnyű talajba hatolást és ideális talajmunkát

Részletesebben

Robusztus tarlóhántó nehéz munkákhoz

Robusztus tarlóhántó nehéz munkákhoz Robusztus tarlóhántó nehéz munkákhoz Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI 660 6 mm átmérőjű tárcsák nagy tárcsanyomással. Vízszintes kétrugós non-stop tárcsarögzítés. X-precise a tárcsasorok X állása a

Részletesebben

Ha többre van szüksége

Ha többre van szüksége Ha többre van szüksége Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI Tökéletes magágyelőkészítés egyetlen menetben. Akár 8 művelet egyetlen menetben. Kiemelkedő napi teljesítmény a munkaszélességnek és munkasebességnek

Részletesebben

ECOLAND EO, EN széria ECOLAND. EO, EN széria. Univerzális felhasználás a minőség és produktivitás érdekében

ECOLAND EO, EN széria ECOLAND. EO, EN széria. Univerzális felhasználás a minőség és produktivitás érdekében ECOLAND EO, EN széria EO, EN széria ECOLAND Univerzális felhasználás a minőség és produktivitás érdekében ecoland ecoland EO EO A művelt réteg egyenletes, intenzív lazítása Általános jellemzők A gép fő

Részletesebben

Terület teljesítmény és minőségi munka

Terület teljesítmény és minőségi munka Terület teljesítmény és minőségi munka MULCHER Általános ismertető A merev szilárd váz ellenáll az extrém igénybevételnek. A tűzihorganyzott fő elemek többszörösen növelik a gép ellenállóképességét az

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

FENIX FO széria FO széria

FENIX FO széria FO széria FENIX FO széria FO széria FENIX + Alfa drill Sokoldalú segítőtárs a földeken Univerzális munkaeszköz - tarlóhántás, magágykészítés, nehézkultivátorozás Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI Akár 35 cm mély

Részletesebben

Terület teljesítmény és minőségi munka

Terület teljesítmény és minőségi munka Terület teljesítmény és minőségi munka mulcher Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A merev szilárd váz ellenáll az extrém igénybevételnek A tűzihorganyzott fő elemek többszörösen növelik a gép ellenállóképességét

Részletesebben

A GAZDÁLKODÁS ÖRÖME. Agronómiai trendek Szakmai tapasztalatok. Zkušenosti. Agronomické trendy

A GAZDÁLKODÁS ÖRÖME. Agronómiai trendek Szakmai tapasztalatok. Zkušenosti. Agronomické trendy Agronomické trendy Zkušenosti A GAZDÁLKODÁS ÖRÖME Agronómiai trendek Szakmai tapasztalatok Termékek Termékek Tisztelt partnereink! TARTALOM TARTALOM Minden évben a legújabb katalógust lapozgatva döbbenek

Részletesebben

Gyors, minőségi, intenzív

Gyors, minőségi, intenzív Gyors, minőségi, intenzív AO, AM Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A GÉP ERGONÓMIAI ELŐNYEI Akár 16 cm mély tarlóhántást is lehetővé tevő szilárd, robusztus váz. Túlterheléssel szembeni vízszintes non-stop

Részletesebben

Több, mint eke TN, TN_PROFI, TN_RT

Több, mint eke TN, TN_PROFI, TN_RT Több, mint eke TN, TN_PROFI, TN_RT TERRALAND TN Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A gépváz fő elemei fokozott szilárdságú Alform acélból készülnek. A kés 3 megtört szöge könnyű talajba hatolást és ideális

Részletesebben

2019-es évindító akciós ajánlat ÉVINDÍTÓ AKCIÓS AJÁNLAT

2019-es évindító akciós ajánlat ÉVINDÍTÓ AKCIÓS AJÁNLAT ÉVINDÍTÓ AKCIÓS AJÁNLAT 2019-es évindító akciós ajánlat Munkagép akció Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : 2019.01.15-2019.04.15 Érdeklődjön kiemelt partnereinknél www.quivogne.hu www.opall-agri.cz/hu

Részletesebben

Ha többre van szüksége

Ha többre van szüksége Ha többre van szüksége Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI Tökéletes magágyelőkészítés egyetlen menetben. Akár 8 művelet egyetlen menetben. Kiemelkedő napi teljesítmény a munkaszélességnek és munkasebességnek

Részletesebben

Precíz sorközművelés ROW-MASTER RN, RN_S

Precíz sorközművelés ROW-MASTER RN, RN_S Precíz sorközművelés ROW-MASTER RN, RN_S ROW-MASTER RN Általános leírás A GÉP FŐ ELŐNYEI Művelőegységek karbantartásmentes paralelogramma felfüggesztése mélységtartó kerekekkel. Precíz optikai CultiCam

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Sokoldalú segítőtárs a földeken FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL

Sokoldalú segítőtárs a földeken FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL Sokoldalú segítőtárs a földeken FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL FENIX FO, FO_L Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI Akár 35 cm mély talajművelést is lehetővé tevő dupla középváz (150 100 mm / 120 120 mm).

Részletesebben

KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK

KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK Törőhenger I. átm.260 mm,hossz 910 mm Törőhenger II.átm.210 mm,hossz 910 mm TörőhengerIII.átm.260 mm,hossz 1210 mm TörőhengerIV.átm.210 mm,hossz 1210 mm Csapágypersely (műanyag)

Részletesebben

Magágykészítő kombinátor Korund 8

Magágykészítő kombinátor Korund 8 Magágykészítő kombinátor Korund 8 2 A növények optimális fejlődésének alapja A ráfordítások csökkentésére és az agronómiai időszakok optimális időzítésére irányuló állandó törekvés olyan munkagépeket kíván,

Részletesebben

Sokoldalú segítőtárs a földeken FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL

Sokoldalú segítőtárs a földeken FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL Sokoldalú segítőtárs a földeken FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL FENIX FO, FO_L Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI Akár 35 cm mély talajművelést is lehetővé tevő dupla középváz (150 100 mm/120 120 mm).

Részletesebben

Szántóföldi kultivátorok

Szántóföldi kultivátorok Szántóföldi kultivátorok - Magágykészítő vagy könnyű kultivátorok Feladatuk: Szántáselmunkálás, magágykészítés. Művelési mélység: 5-15 cm Művelő szerszám: rugós száron: kétoldalt ívelt művelőszerszám.

Részletesebben

Minőségi növényállomány létrehozása bármilyen körülmények között

Minőségi növényállomány létrehozása bármilyen körülmények között Minőségi növényállomány létrehozása bármilyen körülmények között OMEGA Általános leírás A GÉP FŐ ELŐNYEI A frontpack megszünteti a talajfelszín egyenetlenségeit és elvégzi a tömörítést. Hidraulikus mellső

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Minőségi növényállomány létrehozása bármilyen körülmények között

Minőségi növényállomány létrehozása bármilyen körülmények között Minőségi növényállomány létrehozása bármilyen körülmények között Általános leírás A GÉP FŐ ELŐNYEI A frontpack megszünteti a talajfelszín egyenetlenségeit és elvégzi a tömörítést. Hidraulikus mellső Crushbar

Részletesebben

SWIFTER Concept Concept. Válassza mindig a legmegfelelőbb megoldást

SWIFTER Concept Concept. Válassza mindig a legmegfelelőbb megoldást SWIFTER Concept Concept SWIFTER Válassza mindig a legmegfelelőbb megoldást SWIFTER SWIFTER SO SO Tökéletes talajfelszín - kompromisszumok nélkül Általános leírás A GÉP FŐ ELŐNYEI A GÉP ERGONÓMIAI ELŐNYEI

Részletesebben

2018 nyári akciós ajánlat NYÁRI AKCIÓS AJÁNLAT

2018 nyári akciós ajánlat NYÁRI AKCIÓS AJÁNLAT NYÁRI AKCIÓS AJÁNLAT 2018 nyári akciós ajánlat Munkagép akció a nyári Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : 2018.07.01-2018.09.30 Érdeklődjön kiemelt partnereinknél SATURN IV SATURN IV Vontatott magágykészítő

Részletesebben

Használati utasítás KMS Fűmagvető

Használati utasítás KMS Fűmagvető Használati utasítás KMS Fűmagvető Gyártó: KMS-Rinklin GmbH Freiburgerstr. 10 Gewerbepark Breisgau D-79427 Eschbach Tel.: +49-7634/505488-0 Fax: +49-7634/505488-20 E-Mail: info@kms-rinklin.de Internet:

Részletesebben

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók A talajművelési koncepciókban az ekét tartották a legjobb technikának sok éven át, mivel ez biztosítja a talaj legjobb termőképességét. Mára ez megdőlni látszik! A mezőgazdaságnak és ezzel együtt a mezőgazdasági

Részletesebben

KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK

KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK 1. oldal KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK Törőhenger I. átm.260 mm, hossz 910 mm 16 000,- Törőhenger II.átm.210 mm, hossz 910 mm 15 000,- Törőhenger III. átm.260 mm, hossz 1210 mm 18 000,- Törőhenger IV. átm.210

Részletesebben

Sokoldalú segítőtárs a földeken FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL

Sokoldalú segítőtárs a földeken FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL Sokoldalú segítőtárs a földeken FO, FO_L, FN, FN_L + ALFA DRILL FENIX FO, FO_L Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI Akár 35 cm mély talajművelést is lehetővé tevő dupla középváz (150 100 mm / 120 120 mm).

Részletesebben

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul.

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul. HENGEREK Egyszerű és olcsó A pálcás ek 400 mm, 540 mm és 600 mm átmérővel kaphatóak. Egyszerű és olcsó megoldást kínálnak a munkagépek mélységtartására, és a talaj visszatömörítésére. A visszatömörítés

Részletesebben

MADE IN AUSTRIA INNOVATÍV GYÁRTMÁNYOK MINDEN TÉREN

MADE IN AUSTRIA INNOVATÍV GYÁRTMÁNYOK MINDEN TÉREN MADE IN AUSTRIA INNOVATÍV GYÁRTMÁNYOK MINDEN TÉREN REGENT A SZÁNTÓFÖLDI NÖVÉNYTERMESZTÉS TÖKÉLETES GÉPEINEK FEJLESZTŐJE A FELSŐ-AUSZTRIAI ATTNANG-PUCHHEIMBEN 85 ÉVE GYÁRTANAK KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ MEZŐGAZDASÁGI

Részletesebben

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar Érvényes 2014.07.15-2014.09.30. Érdeklõdjön kiemelt partnereinknél A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt további információk online Teljes munkagép kínálat

Részletesebben

Árlista 2017 OPaLL-AGRI munkagépek

Árlista 2017 OPaLL-AGRI munkagépek Árlista 2017 OPaLL-AGRI munkagépek Érvényes 2017.01.01-től 1 Tartalom: JUPITER II 120/100 függesztett eke 3 JUPITER II 140/100 függesztett eke 4 JUPITER eke tartozékok 5 ORION 180 félig függesztett eke

Részletesebben

2018 évi akciós ajánlat. Munkagép akció a tavaszi Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : Érdeklődjön kiemelt partnereinknél

2018 évi akciós ajánlat. Munkagép akció a tavaszi Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : Érdeklődjön kiemelt partnereinknél 2018 évi akciós ajánlat Munkagép akció a tavaszi Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : 2018.01.24-2018.03.15 Érdeklődjön kiemelt partnereinknél www.quivogne.hu SATURN IV Vontatott magágykészítő kompaktor

Részletesebben

RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12

RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12 RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12 Mélyebb, gyorsabb és intenzívebb munka: Rubin 12 2 A rövidtárcsák korábban intenzíven és homogén módon keverték be a talajt és a szerves anyagokat körülbelül 12 cm munkamélységig.

Részletesebben

Rövidtárcsák Heliodor

Rövidtárcsák Heliodor Rövidtárcsák Heliodor A sokoldalúság az ütőkártya A rövidtárcsák forradalmasították a modern mezőgazdaságot immár több mint tíz évvel ezelőtt. Nincs más olyan talajművelő gép, amely hasonló keverési munkát

Részletesebben

passion for precision Sphero-X simítás és nagyolás 40 és 70 HRC között

passion for precision Sphero-X simítás és nagyolás 40 és 70 HRC között passion for precision simítás és nagyolás 40 és 70 között simítás és nagyolás 40 és 70 között [ 2 ] A az új nagyteljesítményű osztályt jelenti az edzett alapanyagok hatékony megmunkálása terén a szerszámgyártásban.

Részletesebben

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014. Magyar. Érvényes 2014.07.15-2014.09.30. www.vogel-noot.

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014. Magyar. Érvényes 2014.07.15-2014.09.30. www.vogel-noot. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar Érvényes 2014.07.15-2014.09.30. Érdeklődjön kiemelt partnereinknél A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt további információk online Teljes munkagép kínálat

Részletesebben

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ A kombinált CULTIRAPID R-line rendkívül innovatív munkagép talajműveléshez és magágy előkészítéshez. Nagyon sokoldalú a szántóföldi munkában, moduláris rendszerű,

Részletesebben

MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOR KORUND 8

MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOR KORUND 8 MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOR KORUND 8 2 A növények optimális fejlődésének alapja A ráfordítások csökkentésére és az agronómiai időszakok optimális időzítésére irányuló állandó törekvés olyan munkagépeket kíván,

Részletesebben

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul.

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul. HENGEREK Egyszerű és olcsó A pálcás ek 400 mm, 540 mm és 600 mm átmérővel kaphatóak. Egyszerű és olcsó megoldást kínálnak a munkagépek mélységtartására, és a talaj visszatömörítésére. A visszatömörítés

Részletesebben

MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOR KORUND 8

MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOR KORUND 8 MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOR KORUND 8 2 A növények optimális fejlődésének alapja A ráfordítások csökkentésére és az agronómiai időszakok optimális időzítésére irányuló állandó törekvés olyan munkagépeket kíván,

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

MULCHER TERMÉK SKÁLA. MO sorozatok MZ MM. Válassza ki, mire van szüksége. Terület teljesítmény és minőségi munka. SWIFTERDISC Tárcsás tarlóhántó ATLAS

MULCHER TERMÉK SKÁLA. MO sorozatok MZ MM. Válassza ki, mire van szüksége. Terület teljesítmény és minőségi munka. SWIFTERDISC Tárcsás tarlóhántó ATLAS TERMÉK SKÁLA Válassza ki, mire van szüksége Tárcsás tarlóhántó SWIFTERDISC Tárcsás tarlóhántó ATLAS MULCHER MO sorozatok MZ MM FINISHER SWIFTER Terület teljesítmény és minőségi munka ECOLAND TERRALAND

Részletesebben

ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK

ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK LEKO 1.1 Szabályozott munkamélységű kombinátor 170.000,-Ft LEKO 1.4 Szabályozott munkamélységű kombinátor 185.000,-Ft LEKO 1.6 Szabályozott munkamélységű kombinátor 225.000,-Ft

Részletesebben

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez.

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Szárnyas késes grubber Dupla szív alakú kapás grubber 2 késsoros 3 késsoros 4 késsoros Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Rendkívüli technika a legmagasabb szintű igények kielégítésére. A Tukan

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Joker. Kompakt rövidtárcsa tarlóműveléshez és vetőágy készítéshez

Joker. Kompakt rövidtárcsa tarlóműveléshez és vetőágy készítéshez Joker Kompakt rövidtárcsa tarlóműveléshez és vetőágy készítéshez MICHAEL HORSCH: A rövidtárcsák sikeresen megalapozták helyüket a modern talajmegmunkálási technikák között. A gazdák nagyra értékelik a

Részletesebben

RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12

RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12 RÖVIDTÁRCSA RUBIN 12 Mélyebb, gyorsabb és intenzívebb munka: Rubin 12 2 A rövidtárcsák korábban intenzíven és homogén módon keverték be a talajt és a szerves anyagokat körülbelül 14 cm munkamélységig.

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

EREDETI PÓTALKATRÉSZEK

EREDETI PÓTALKATRÉSZEK EREDETI PÓTALKATRÉSZEK 2 Pontosság és innováció A holnap kutatásait ma végezzük A legnagyobb pontosság is számít Az alapanyagok és a gyártási folyamatok folyamatos kutatása és fejlesztése biztosítja a

Részletesebben

Élvezetes teljesítmény!

Élvezetes teljesítmény! Jobb, gyorsabb, hatékonyabb... Kompakt tárcsás borona Élvezetes teljesítmény! Nagyszerű manőverező képesség, kompakt és értéket ad a pénzért. Meggyőző technológia... ezeket a kritériumokat tartottuk szem

Részletesebben

CA légrétegződést gátló ventilátorok

CA légrétegződést gátló ventilátorok CA légrétegződést gátló ventilátorok MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2019.03.20. - 2 - A CA típusjelű ventilátorokat nagy légterű, nagy belmagasságú, ipari, kereskedelmi és szolgáltató

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK

KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK 1. oldal KOMBINÁTOR PÓTALKATRÉSZEK Törőhenger I. átm.260 mm, hossz 910 mm 16 000,- Törőhenger II.átm.210 mm, hossz 910 mm 15 000,- Törőhenger III. átm.260 mm, hossz 1210 mm 18 000,- Törőhenger IV. átm.210

Részletesebben

C M Y K strana 1. extra STEEL line EURÓPAI UNIÓ EURÓPAI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ALAP BERUHÁZÁS A JÖVŐBE

C M Y K strana 1. extra STEEL line EURÓPAI UNIÓ EURÓPAI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ALAP BERUHÁZÁS A JÖVŐBE C M Y K strana 1 MAGÁGYKÉSZÍTÉS KOMPAKTOR LK KOMPAKTOR CAMBRIDGE HENGER DV HENGER extra STEEL line EURÓPAI UNIÓ EURÓPAI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ALAP BERUHÁZÁS A JÖVŐBE C M Y K strana 2 KOMPAKTOROK extra

Részletesebben

A hengerezés új szintje HENGEREK

A hengerezés új szintje HENGEREK TipRoller A hengerezés új szintje HENGEREK mindez egy egységben! Válassza a HEVA szántóföldi hengert növeli termelékenységét időt és pénzt takarít meg. A HEVA Board simítólemezeket kínálunk. Így a henger

Részletesebben

KOMBINÁLT CULTIRAPID PRO SZABADALOM SZÁMA: CR2005A000002

KOMBINÁLT CULTIRAPID PRO SZABADALOM SZÁMA: CR2005A000002 KOMBINÁLT CULTIRAPID PRO SZABADALOM SZÁMA: CR2005A000002 A kombinált Cultirapid PRO gép az univerzalitás maximumát képviseli a mezőgazdasági munkagép piacon jelenleg rendelkezésre álló gépek között. Fő

Részletesebben

2017 Tavaszi Akció. Munkagép akció a tavaszi Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : Érdeklődjön kiemelt partnereinknél

2017 Tavaszi Akció. Munkagép akció a tavaszi Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : Érdeklődjön kiemelt partnereinknél 2017 Tavaszi Akció Munkagép akció a tavaszi Quivogne és Opall-Agri gépekre! Érvényes : 2016.12.01. - 2017.03.15 Érdeklődjön kiemelt partnereinknél www.quivogne.hu Előrendelési akció! További kedvezmények

Részletesebben

Első agy/ hátsó agy (tárcsafék)

Első agy/ hátsó agy (tárcsafék) (Hungarian) DM-HB0005-03 Kereskedői kézikönyv ORSZÁGÚTI MTB Túra Városi túra/ Komfort kerékpár VÁROSI SPORT E-BIKE Első agy/ hátsó agy (tárcsafék) HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33 FH-RM33 FH-RM35

Részletesebben

A korszerű talajművelés gépei

A korszerű talajművelés gépei A korszerű talajművelés gépei Dr. Jóri J. István Budapesti Műszaki Egyetem,, BME, GT 3 2009. 01. 30. 1 Fólia A talajművelés géprendszere BME, GT 3 2009. 01. 30. 2 Fólia Talajművelési alapismeretek BME,

Részletesebben

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar. Érvényes 2014.01.28-2014.05.31. www.vogel-noot.

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar. Érvényes 2014.01.28-2014.05.31. www.vogel-noot. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar Érvényes 2014.01.28-2014.05.31. Érdeklődjön kiemelt partnereinknél A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt további információk online Teljes munkagép kínálat

Részletesebben

EREDETI-PÓTALKATRÉSZEK EGY RÉSZ BELŐLÜNK

EREDETI-PÓTALKATRÉSZEK EGY RÉSZ BELŐLÜNK EREDETI-PÓTALKATRÉSZEK EGY RÉSZ BELŐLÜNK 2 Mindig az eredeti a legjobb választás: LEMKEN pótalkatrészek A mezőgazdasági gépek gazdaságos üzemeltetésére a legkisebb részletek is nagy hatással vannak. A

Részletesebben

Tarlóművelés napjainkban

Tarlóművelés napjainkban Rubin 9 Rövidtárcsa Tarlóművelés napjainkban 2 A modern tarlóművelő kultivátornak három fő funkciója van a gyomok és az árvakelés csírázásának elősegítése, a tarlómaradványok bedolgozása és a talaj káros

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Kombinált lazító-altalajlazító COMBILAM

Kombinált lazító-altalajlazító COMBILAM A talajművelés terén az ekét tartották a legjobb technikának sok éven át, mivel ez biztosítja a talaj legjobb termőképességét. Mára ez megdőlni látszik! A mezőgazdaságnak és ezzel együtt a mezőgazdasági

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE

ÁRAJÁNLAT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE ÁRAJÁNLAT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK LEKO 1.1 Szabályozott munkamélységű kombinátor 170.000,-Ft LEKO 1.4 Szabályozott munkamélységű kombinátor 185.000,-Ft LEKO 1.6 Szabályozott munkamélységű

Részletesebben

CTC vontatott szántóföldi kultivátor

CTC vontatott szántóföldi kultivátor CTC vontatott szántóföldi kultivátor KVERNELAND CTC Modern és alkalmazkodó talajművelés A mai modern gazdaságok igényei a kultivátorokat illetően megváltoztak. A mindig szoros időbeosztás megköveteli a

Részletesebben

A Väderstad új generációs kombinátorai

A Väderstad új generációs kombinátorai A Väderstad új generációs kombinátorai Az új típusú NZ kombinátorok tervezése a talajművelés terén megnövekedett igények figyelembevételével történt. Az egyedi kialakítás, a magas szintű kivitelezés az

Részletesebben

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger A Maxiroll 2008 a DAL-BO hengerek új generációja. A Maxiroll 2008 egy különösen erős építésű henger, amely a sok kiegészítőnek köszönhetően számos munka elvégzésére alkalmas.

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Allrounder 900 / profiline-

Allrounder 900 / profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz MUNKAGÉP AJÁNLAT 2010 tavasz VibroCult magágykészítő kombinátor - könnyű, de szívós kivitelű munkagép A VN VibroCult kombinátor a legújabb tagja a VOGEL-NOOT munkagép palettának. A könnyű kivitelű eszköz

Részletesebben

EUROPA D vetőgép Alkatrész jegyzék január

EUROPA D vetőgép Alkatrész jegyzék január EUROPA D vetőgép Alkatrész jegyzék 2013. január Tav. A - TRAMOGGIA (A oldal Tartály) Rsz. Cikkszám Megnevezés db Gyári kód Rsz. Cikkszám Megnevezés db Gyári kód 1 14101001 Magtartály fedél 1 EDTAP01 38

Részletesebben

A KÖZPONTI GYÁR LÁTKÉPE

A KÖZPONTI GYÁR LÁTKÉPE A KÖZPONTI GYÁR LÁTKÉPE MAQUINARIA AGRÍCOLA SOLÀ, S.L. 50 ÉVES CSALÁDI VÁLLALAT A VETÉSTECHNIKÁRA SPECIALIZÁLÓDOTT. Its aim has always been the modernization and new technologies. We ve analysed the market

Részletesebben

RÖVIDTÁRCSÁK. www.multiva.info

RÖVIDTÁRCSÁK. www.multiva.info RÖVIDTÁRCSÁK www.multiva.info Plowing 8 barázdás 8 furrows eke Tárcsás Disc borona harrow 44m Tárcsás Disc borona harrow 66m Multiva DiscMaster 4000 Multiva DiscMaster 6000 0.0 1.0 2.0 3.0 4.0 5.0 6.0

Részletesebben

Az eke felépítése, eketípusok, az ekék beállítása, ekére ható erık

Az eke felépítése, eketípusok, az ekék beállítása, ekére ható erık Az eke felépítése, eketípusok, az ekék beállítása, ekére ható erık A talajmővelés alapmőveletei és gépei Forgatás Ekék Ásógépek Keverés Tárcsák Talajmarók Boronák Lazítás Talajlazítók Kultivátorok Aprítás,

Részletesebben

Delta Flex és Vibro Flex 7400

Delta Flex és Vibro Flex 7400 Delta Flex és Vibro Flex 7400 Szántóföldi kultivátorok merev és rugós kapákkal Tarlóművelés Mit érünk el a helyes tarlóműveléssel? A szalma és a tarlómaradványok bekeverése Gyors lebomlás a talajjal kevert

Részletesebben

TALAJMŰVELÉS II. A talajművelés eljárásai

TALAJMŰVELÉS II. A talajművelés eljárásai TALAJMŰVELÉS II. A talajművelés eljárásai Cziráki László 2014. A talajművelés eljárásai Fogalma: meghatározott céllal, kiválasztott eszközzel végzett talajmunka Talajelőkészítés: több talajművelési eljárás

Részletesebben

Intenzív grubber Karat

Intenzív grubber Karat Intenzív grubber Karat Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált. Napjainkban

Részletesebben

PÖTTINGER TERRADISC. Rövidtárcsa 97+237.10.0113

PÖTTINGER TERRADISC. Rövidtárcsa 97+237.10.0113 PÖTTINGER TERRADISC Rövidtárcsa 97+237.10.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5 A talajmegmunkálás mindenese Rövidtárcsa 3,0 6,0 méteres munkaszélességgel A termény betakarítás után szármaradványokat

Részletesebben

DEMETER CENTRA Mechanikus szemenkénti vetőgép. Kongskilde Demeter Centra

DEMETER CENTRA Mechanikus szemenkénti vetőgép. Kongskilde Demeter Centra DEMETER CENTRA Mechanikus szemenkénti vetőgép Kongskilde Demeter Centra Precizitás a vetési mélységben és a tőtávolságban A. vetőmag tartály B. cellás kerék C. kefe D. kidobó E. vetőcsoroszlya B A A Demeter

Részletesebben

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért CTC - vontatott kultivátor Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért Az innovációra történő

Részletesebben

TERMÉKEK 2015 www.multiva.info

TERMÉKEK 2015 www.multiva.info TERMÉKEK 205 www.multiva.info TARTALOM 5 Kombinátorok OPTIMA T TOPLINE CROSS TOPLINE SUPER XL Hengerek JH 6 Rövidtárcsák DISCMASTER+ Vetőgépek COMBI 0 Nehézkultivátorok WINGMASTER Multiva A minőség jegyében

Részletesebben

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 MŰSZAKI ISMERETEK Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 Előadás áttekintése Lazításos talajművelés gépei szántóföldi kultivátor nehéz kultivátor közép mély lazító mélylazító

Részletesebben

Combi STRIP Combi STRIP

Combi STRIP Combi STRIP Combi STRIP A Combi STRIP olyan talajművelő eszköz, amit csak a jövőbeni vetésvonal előkészítéséhez terveztek, olyan vetemények soros vetéséhez, mint a kukorica, napraforgó, cukorrépa, szójabab, repce

Részletesebben

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT!

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! Energiaveszteség kizárva! Fázisjavítás. Felharmonikus szűrés. Energiamenedzsment. Energiagazdálkodás... már éve! A KEVÉS LÁTHATÓ

Részletesebben