GRAN CANARIA STUDY TOUR

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GRAN CANARIA STUDY TOUR"

Átírás

1 GRAN CANARIA STUDY TOUR

2 HOTEL IBEROSTAR COSTA CANARIA NNNN Klub család strand Ellátás: Félpanzió (minden étkezés bőséges büférendszerben, látványkonyhával) vagy All Inklusive. All Inklusive: Teljes panzió (minden étkezés büférendszerben). Kontinentális reggeli későn kelőknek és óra között, büféebéd a főétterem teraszán. Kávé, tea, sütemény és szendvicsek és óra között, továbbá szendvicsek és óra között és óra között helyi alkoholos italok fogyasztása az All Inklusive-itallap szerint ingyenesen, valamint üdítők, víz, kávé és tea. Fekvése: Közvetlen a sötét finomhomokos strandon fekszik, a parti sétánynál. A kaszinó a közelben található. A városközpont kb. 900 m. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek kb. 400 m-re. Felszereltsége: Az ismert, 2008-ban felújított, teljesen klimatizált szállodában a vendégek rendelkezésére áll recepció, bárok, ajándéküzlet, Internet-sarok (térítés ellenében), szalon, étterem nagy terasszal, pihenősarok és fodrászat. A hatalmas, gondozott, pálmákkal övezett kertben 2 édesvizű úszómedence, pezsgőfürdő valamint napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. Törölközők kaució ellenében. Összesen 246 szoba és liftek. Szobák: A melléképületben, kényelmes és elegáns berendezéssel, bennük padlószőnyeg, bérelhető széf, SAT-TV, zenecsatorna, légkondicionálás, telefon, kis hűtőszekrény, fürdőszoba, zuhanyozó, hajszárító, WC és bútorozott, oldalról tengerre néző balkon. Foglalható tengerre néző szoba is. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas, tengerre néző szobában. Sport: Vízigimnasztika, asztalitenisz, íjászat, légpuska-lövészet, kosárlabda, kerti sakk, röplabda, stepaerobic, boccia és golf (Putting Green, 9 lyuk). Térítés ellenében: fitness-terem, tenisz és biliárd. Wellness: A Thai-Zen wellness-központ szolgáltatásai térítés ellenében: szauna, pezsgőfürdő valamint test- és arckezelések (különböző masszázsok). Szórakozás Animációs és sportprogramok napközben és este (csak 15 éves kor felett). Hetente több alkalommal különböző rendezvények (táncestek és show-műsorok). Figyelem! A szálloda 15 év alatti vendégeket nem fogad! Értékelés: San Augustin tengerpartján fekszik. A sétányra a szobakártyával nyitható kertkapun lehet kijutni. Szobái besorolásának megfelelőek. A 2A és 2S szobák egyformák, a 2S szobák az oldalsó épületszárnyban vannak. A 2A szobák tengerre nézők. Szép gondozott kert. Nászutasok esetén megjegyzésbe a franciaágyas szoba kérést írjuk be. Mozgássérülteknek is ajánlható! A szálloda étterme kínálatában, minőségében megfelelő. Jó helyen fekvő, szép szálloda.

3 APPARTEMENTS GREEN OCEAN Börze NN+ Ellátás: Félpanzió vagy All Inklusive (minden étkezés büférendszerben). All Inklusive: Teljes panzió (minden étkezés büférendszerben). Kávé és aprósütemények délután és óra között, a gyermekeknek fagylalt és óra között, helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása és óra között ingyenesen és óra között sós aprósütemények. Ingles régi főutcájában. Fekvése: Az apartman-komplexum Playa del Ingles határában található, 300 m-re a Playa de las Burras strandtól, amit egy gyalogos hídon keresztül érhetünk el. A városközpont kb. 1,5 km, éttermek, bárok és vásárlási lehetőség kb. 800 m-re, Playa del Felszereltsége: Az apartmanházban 73 szoba 2 emeleten valamint recepció, bár, TV sarok, légkondicionált étterem és kis szupermarket található. A kertben úszómedence, külön gyerekmedence, napozóterasz napágyakkal, terasz pool/snack-bárral áll a vendégek rendelkezésére. Apartmanok: A1A/A2A/A3A Típus "A1": Az apartmanokban nappali/hálószoba, külön hálószoba, konyhasarok, hűtőszekrény, telefon, érmés SAT-TV, bérelhető széf, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz található. Foglalható Spar Tipp-apartman A2S is. Sport: Térítés ellenében: asztalitenisz (All Inklusive esetén ingyenesen). Szórakozás: Szórakozási lehetőségek a közelben. Térítés ellenében: biliárd. Értékelés: A tengertől kissé távolabb az autópálya másik oldalán fekszik. A létesítmény egyszerű, célszerűen berendezett apartmanjai több szinten, lépcsőzetesen helyezkednek el és egy kis medence tartozik hozzájuk. A partra az autópálya felett átívelő gyalogoshídon juthatnak le a vendégek. A parton 2 napágy és egy napernyő kb. 7.- EUR/nap.

4 BEVERLY PARK NNN+ Ellátás: Félpanzió (minden étkezés büférendszerben) vagy All Inklusive. All Inklusive: Teljes panzió (minden étkezés büférendszerben). Helyi alkoholos és alkoholmentes italok és óra között ingyenesen. Fekvése: A szálloda a Playa del Veril strandszakasz közelében (kb. 100 m) fekszik. Felszereltsége: A teljesen klimatizált létesítményben a vendégek rendelkezésére áll recepció, társalgó TV-sarokkal, 3 lift, étterem, bár, kártyaszoba, táncterem, kis üzlet és fodrászat. A kertben 3 édesvizű úszómedence (az egyik fűthető), 2 pezsgőfürdő és pool-bár. A napozóteraszon napágyak és napernyők térítés nélkül vehetők igénybe. Szobák: Világosak, barátságos berendezéssel, bennük telefon, SAT-TV, légkondicionálás, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz. Foglalható tengerre néző szoba is. Sport: Íjászat. Térítés ellenében: minigolf, biliárd, asztalitenisz és kivilágítható, keményborítású teniszpálya. Wellness: Térítés ellenében: szauna és masszázs. Szórakozás: Animációs programok, alkalmanként esti show-műsorok és élőzene. Gyerekek: Külön gyermekmedence és játszótér. Értékelés: A parti sétányon a tengertől csak 100 m-re fekvő 469 szobás felújított szálloda. Besorolásának megfelelő. Szobái kellemesek. Javasolt a tengerre néző szobák foglalása, a kilátás miatt. Kilépés a sétányra a szobakártyával. A szállodában soft animációval szórakoztatják a vendégeket. Nyüzsgő, fiatalos környezetben.

5 HOTEL & APPARTEMENTS EUROPALACE Börze NNNN Ellátás: Félpanzió (minden étkezés büférendszerben). Fekvése: A szállodát csak a parti sétány választja el a strandtól, ami lépcsőkön keresztül közelíthető meg. A homokdűnés strandtól 10 percre fekszik. A közelben bevásárlási és szórakozási lehetőségek. Felszereltsége: A 227 szobás szállodában a vendégek rendelkezésére áll lift az első emelettől, recepció, télikert, részben légkondicionált étterem, supermarket és ajándékbolt. Tengerre néző úszómedence, temperált pezsgőfürdő, napozóterasz napágyakkal, matracokkal és napernyőkkel, nagyképernyős TV sporteseményekkor szolgálja a vendégek kényelmét. Játszótér és külön gyerekmedence. Stúdiók: B1A/B2A/B3A Típus "S": A stúdiók az 1. és a 2. emeleten találhatók, bennük nappali/hálószoba 2 ággyal és heverővel, ventilátor, konyhasarok, hűtőszekrény, telefon, SAT-TV, bérelhető széf, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon. Foglalható Spar Tipp-stúdió B2S is, balkonnal vagy terasszal. Apartmanok: A1A/A2A/A3A Típus "A1": Hasonló felszereltséggel, mint a stúdiók, de külön hálószobával és tengerre néző balkonnal. Maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyerek elhelyezésére alkalmasak. Sport: Kis fitness-stúdió, térítés ellenében: asztalitenisz és biliárd. Értékelés: A szálloda közvetlenül a parti sétányon fekszik, előtte homokos, fürdésre alkalmas strand. A dűnék rövid sétával érhetők el. A barátságosan berendezett apartmanokban tiszta konyhasarok, a nappaliban találhatók a pótágyak. Ajánlható családosoknak is!

6 LAS FALUAS Börze NN Ellátás: Csak szállás ellátás nélkül, büféreggeli vagy félpanzió (minden étkezés büférendszerben). Fekvése: Playa del Inglés központjában fekszik, a "Kasbah" és a "Metro" bevásárló- és szórakoztatóközpontoktól kb. 100 m-re. A parti sétány és a kilométerhosszú, homokos strand kb. 600 m. Felszereltsége: A 4 épületből álló létesítményben 198 apartman található. Rendelkezésre áll recepció, liftek, Internet-sarok (térítés ellenében) és étterem/bár (napközben a'la carte-étterem). A kertben édesvizű úszómedence, külön gyermekmedence, napozóterasz ingyenesen igénybe vehető napágyakkal és napernyőkkel. Apartmanok: A1A/A2A/A3A: Típus "A1" Barátságos berendezéssel, kombinált nappali/hálószoba, külön hálószoba, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, konyhasarok, érmés SAT-TV, bérelhető széf és balkon vagy terasz. Sport Térítés ellenében: biliárd és tenisz. Értékelés: Nagyon jó helyen, Playa del Ingles központjában található az apartmanház. Az apartmanok egyszerűek, célszerűek, a három kör alakú átriumos épületben vannak. A rendezett kertben egy nagy medence. A közelben több bevásárlóközpont és szórakozási lehetőség. Fiataloknak ajánlható.

7 IFA CATARINA HOTEL Klub család strand NNNN Ellátás: Félpanzió. Minden étkezés büférendszerben, este látványkonyhával. A vacsoránál a férfiaknak hosszú nadrág viselete ajánlott. Ünnepi menü - A részvételi díj már tartalmazza. Fekvése: A homokdűnéktől kb. 300 m-re fekszik. A homokos strand a dűnéken keresztül kb. 900 m-re található, amely az ingyenes hotelbusz igénybevételével is elérhető. A "CITA" bevásárlóközpont kb. 300 m. Felszereltsége:: A nagy területen elhelyezkedő, törzsvendégeink körében kedvelt, kellemes középkategóriájú létesítményben rendelkezésre áll "Venezia" kávézó, étterem, bár gyümölcslevekkel, ajándéküzlet, fodrászat, Internet-sarok (térítés ellenében) és konferenciatermek. A szép kertben kis tó, 2 édesvizű úszómedence (az egyik fűtött), 2 pezsgőfürdő és egy kis vízesés valamint napozóterasz napágyakkal, matracokkal és napernyőkkel. Mindkét pool-bárban "Happy Hour". A tetőteraszon nudista napozórész. 402 szoba 5 emeleten és 8 lift. Szobák: Igényes berendezéssel, bennük ülősarok, bérelhető széf, minibár, telefon, SAT-TV, légkondicionálás, fürdőszoba (fürdőkád zuhanyozóval), hajszárító, WC és balkon. Egyágyas szoba foglalásakor az elhelyezés kétágyas szobában történik. Sport: Asztalitenisz és vízigimnasztika. Térítés ellenében: kivilágítható teniszpálya (teniszoktatás is) és biliárd illetve a strandon vízisí. Wellness: Masszázs- és terápiaközpont szolgáltatásai térítés ellenében. Szórakozás: Animációs programok kicsiknek és nagyoknak. Gyerekek Mini-klub (4-12 éveseknek, naponta 2 órát tart nyitva, vasárnap kivételével): TV gyermekvideófilmekkel, emeletes ágyakkal, társasjátékok, színesceruza és gyurma, mini-diszkó és szórakoztató zene gyerekeknek, külön gyermekmedence csúszdával, gyerekpezsgőfürdő, őrzött és biztonságos játszótér. Babysitter külön kérésre, térítés ellenében. Értékelés: A szálloda Playa del Ingles központjában a strandtól kb. 1 km-re fekszik. Az épületnek tengerre néző szobája nincsen, a tájolása miatt. 20 szoba rendelkezik franciaággyal, ezért a nászutasokat előre jelezni kell. A szálloda nyáron légkondicionált, télen nincsen rá szükség. Fontos! A szálloda tetőteraszán nudista napozóterasz működik.

8 IFA BUENAVENTURA HOTEL Klub család strand NNN+ Ellátás: Félpanzió. Minden étkezés bőséges büférendszerben, esténként specialitásokkal. Fekvése: A KASBAH bevásárlóközponttól kb. 300 m-re fekszik. A kb. 900 m-re lévő, homokos strand az ingyenes hotelbusszal érhető el. Felszereltsége: Az élénk életet élő szállodában a vendégek rendelkezésére áll TV-sarok óriáskivetítővel, fodrászat, snackbár, Internet-kávézó (térítés ellenében), söröző, 6 bár, mór stílusú büféétterem terasszal valamint "Picnic" önkiszolgáló étterem. A kertben nagy, édesvizű, "animációs" úszómedence kis vízeséssel illetve egy kisebb úszómedence vízeséssel és 2 pezsgőfürdővel. 2 pool-bár, több napozóterasz napozóágyakkal és matracokkal valamint bár-service. 724 szoba 8 emeleten és liftek. Szobák A tágas, barátságos szobákban zenecsatorna, SAT-TV, telefon, bérelhető széf, hűtőszekrény (térítés ellenében), heverő a 3. fő részére, fürdőszoba, zuhanyozó, hajszárító, WC és balkon. Egyágyas szoba foglalásakor az elhelyezés kétágyas szobában történik. Sport Asztalitenisz és strandröplabda. Térítés ellenében: fitness-terem, biliárd, 3 kivilágítható, műfüves teniszpálya (teniszoktatás is), valamint a szállodában található a SUN-SUB búváriskola központja (különböző tanfolyamok a helyszínen foglalhatók). Wellness Térítés ellenében: masszázs. Szórakozás Változatos animációs programok, mint pl. labdajátékok, programok a medencénél, show-műsorok, Happy Hour és diszkó. Gyerekek Külön gyermekmedence és játszótér. Értékelés: A Las Faluas ház közelében fekszik. Besorolásának megfelel. A szálloda ajánlható pároknak, egyedül utazóknak és családosoknak is. A kertben két medence, és gyermekmedence is található. Az egyik medencénél óráig tartó animáció, a másik csendes pihenőmedence. A szálloda kisebb sétányira fekszik a tengerparttól. Safe: kb. 2.- EUR/nap + kb EUR deposit, hűtő: nyáron kb. 3.-, télen kb. 5.- EUR. De amennyiben fontos (pl.: inzulin) és lejelenti az iroda előre, ezt el is engedhetik. Internet: kb. 3.- EUR/20 perc. A parti sétányról a fürdésre alkalmas strandra lépcsősoron lehet lejutni.

9 APPARTEMENTS BRONCEMAR Börze NNN Ellátás: Csak szállás ellátás nélkül, félpanzió (minden étkezés büférendszerben) vagy All Inklusive All Inklusive: Teljes panzió (büféreggeli és büfévacsora, ebédidőben snack-ételek) és óra között snack-ételek, hamburger és sült krumpli és óra között kávé, tea és sütemények, és óra között fagylalt a pool-bárban. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása és óra között a pool-bárban ingyenesen. Fekvése: Központi helyen fekszik, a homokos strandtól kb. 800 m-re. A "Kasbah" bevásárlóközpont kb. 300 m. Felszereltsége: A létesítményben 203 apartman található 5 emeleten. Rendelkezésre áll recepció, 2 lift, társalgó, supermarket és 2 étterem. A kertben fűtött, édesvizű úszómedence, külön gyermekmedence, pezsgőfürdő, napozóterasz ingyenes napágyakkal, pool/snack-bár és a gyerekeknek játszótér. Apartmanok: B1A/B2A/B3A Típus "A1": Kombinált nappali/hálószoba heverővel, konyhasarok, hűtőszekrény, étkezőpult, bérelhető széf, telefon, SAT-TV (térítés ellenében), külön hálószoba kis, felső ablakkal, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és bútorozott balkon vagy terasz. Superior-apartmanok B1B/B2B/B3B Típus "A1":Teljesen felújítottak, parkettával rendelkeznek, hasonló berendezéssel, mint a Típus "A1" apartmanok, kiegészítve mikrohullámú sütővel, hajszárítóval és kávéfőzővel, valamint a SAT-TV ingyenes. A3A/A4A/A5A Típus "A2": Hasonló berendezéssel, mint a Típus "A1" apartmanok, kisebb balkonnal, kisebb nappali/hálószobával, de 2 külön hálószobával rendelkeznek, amelyek közül az egyiknek csak kis, felső ablaka van. Értékelés: A részben felújított apartmanház a strandhoz és a bevásárlóközpontokhoz egyaránt közel fekszik. 32 felújított apartman. A transzferbuszok nem kanyarodnak be a szálloda elé, így, kb m-t a csomagokat vinniük kell az utasoknak. Egyszerű aprtamanok. A ház foglaható FP vagy AI ellátással is. A gondozott kertben medence. Az épület utcai oldalára nyilik a Thomas Cook Service irodája is. Internet: kb. 2.- EUR/32 perc, WIFI: kb. 6.- EUR/24 óra, rent a laptop: kb EUR/nap. A TV vagy pénzbedodós alapon üzemel, vagy pay-tv-ként, kb EUR/hét alapon.

10 APARTHOTEL MARITIM PLAYA Mediterrán utazások repülővel tél NNN Ellátás: Félpanzió. Büféreggeli és menüválasztásos vacsora (vegetáriánus menü is választható). Ünnepi menü Felár ellenében, bővebb információ az árlistában. Fekvése: A parti sétány kb. 200 m, a homokos strand kb. 400 m. Különösen központi fekvésű, a hotellel szemben a "Kasbah" és a "Plaza" szórakoztató- és bevásárlóközpontok fekszenek, ezért esténként nagyobb zajjal kell számolnunk. Felszereltsége: A családias jellegű, jól vezetett, 8- emeletes szálloda 116 apartmanból áll. A vendégek rendelkezésére áll, hall, recepció bérelhető széfekkel, 2 lift, bár, supermarket, klimatizált étterem, fodrászat és szépségszalon. A kertben fűtött, édesvizű úszómedence, pezsgőfürdő, pool-bár valamint napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. Apartmanok: Típus "A1": (1-3 fő részére) kellemes berendezéssel, bennük nappali/hálószoba heverővel a 3. fő részére, zuhanyozóval, WC, külön hálószoba, amerikai konyha, minibár/hűtőszekrény, bérelhető SAT-TV, WIFI (térítés ellenében), telefon, rádió és balkon (részben üvegezett). Sport: Térítés ellenében: biliárd és minigolf. Wellness: Térítés ellenében: szauna. Szórakozás: Alkalmanként esti show-műsorok. Gyerekek: Külön gyermekmedence. Értékelés: A parti sétány közvetlen közelében fekvő szálloda családi vezetés alatt áll. Besorolásának mindenben megfelel, szobái kényelmesek, barátságos berendezéssel. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a közvetlen közelben. Az étterem egy régi tengeri hajó belsejét utánozza. Kistestű házi állatot lehet vinni.

11 APARTHOTEL SAHARA PLAYA Klub család strand NNN+ Ellátás: Félpanzió (minden étkezés büférendszerben) vagy All Inklusive. All Inklusive: Hideg és meleg snack-ételek a pool-bárban és óra között, kávé, tea és sütemények és óra között valamint gazdag büfévacsora nemzeti és nemzetközi ételekkel, kínai látványkonyhával illetve hetente egy alkalommal kanári-esttel. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása az étteremben az étkezésekhez illetve a pool-bárban és óra között ingyenesen. Fekvése: Központi fekvésű, a parti sétány és a homokos strand pár lépésre található. Bárok és éttermek a közelben, a "Yumbo" és a "Kasbah" bevásárlóközpontok gyalogosan kb perc alatt érhetők el. Felszereltsége: Az ízlésesen kialakított létesítmény 121 lakóegységből áll, 56 szoba a főépületben, 65 apartman a 2 melléképületben található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, 4 Internet-csatlakozás, WIFI, liftek, TV-szoba és büféétterem terasszal. A kertben édesvizű úszómedence napozóterasszal, az apartmanoknál található egy további, kisebb medence napozó- és tetőterasszal. Napágyak és napernyők a medencéknél ingyenesen, törölközők kaució ellenében vehetők igénybe. A strandon napágyak és napernyők térítés ellenében. Szobák: Világosak és barátságosan berendezettek, bennük telefon, SAT-TV, bérelhető széf, hűtőszekrény, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon. A szobák egy része tengerre néző. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában. Foglalható balkon nélküli, nem tengerre néző egyágyas szoba is. Apartmanok:Típus "A1" 2-3 fő részére, bennük nappali ventilátorral és egy ággyal a 3. fő részére, konyhasarok mikrohullámú sütővel, külön hálószoba, TV, bérelhető széf, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz. Superior-apartmanok: Hasonló berendezéssel, de felújítottak, és rendelkeznek légkondicionálással. Részben tengerre nézők. Gyerekek Gyermekmedence. Értékelés: A létesítmény az óceán partjától csak néhány lépésre fekszik, főépületből és melléképületből áll. Az apartmanok egy része felújított (superior) a többi standard. A superior szobák világosabbak. A standard szobák nem mind napfényesek. Az udvar, ahol a kis medence van, teljesen kikövezett. A környéken számos szórakozási és bevásárlási lehetőség található.

12 APARTHOTEL SANTA MONICA Börze NNN Ellátás: Csak szállás ellátás nélkül vagy félpanzió (minden étkezés büférendszerben). Fekvése: Playa del Ingles legkedvezőbb fekvésű részén található, nyugodt környezetben, közvetlen a dűnékkel övezett strandon (kb. 200 m). A "Cita" bevásárló- és szórakoztatóközpont kb. 200 m. Felszereltsége: A 179 apartmanból álló, 5 emeletes létesítményben rendelkezésre áll 2 lift, recepció, kis supermarket, büféétterem, Internet-sarok (térítés ellenében) és bár. A kertben fűtött édesvizű, temperált úszómedence, külön gyermekmedence, napozóterasz ingyenes napágyakkal, kerti sakk és a gyerekeknek játszótér, masszázs-szalon (térítés ellenében). Közvetlen kijárat a dűnéken keresztül az óceánhoz. Apartmanok: "B" kategória B1A/B2A/B3A Típus "A1": A földszinten vagy az 1. emeleten, kombinált nappali/hálószoba heverővel, konyha, kávéfőző, étkezőpult, telefon, zenecsatorna, bérelhető széf, SAT-TV (külön kérésre, térítés ellenében), külön hálószoba, zuhanyozó, WC és oázisra néző balkon vagy terasz. "C" kategória A2A/A3A/A4A Típus "A1": A földszinten, hasonló berendezéssel, mint a "B" kategória, de a nappali/hálószobában 2 heverővel valamint terasszal rendelkeznek. "A" kategória C1A/C2A/C3A: Típus "A1": A 2. emelettől felfelé, hasonló berendezéssel, mint a "B" kategória, de a kerten át az óceánra néző balkonnal rendelkeznek. Sport: Asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd és tenisz. Értékelés: Az egyik legjobb fekvésű létesítmény. Közvetlenül a dűnéknél fekszik. Az épület érdekessége, hogy az utcaszint és tengerpart magasság különbsége miatt az emeleteket lefelé számozzák. Az apartmanok mindegyike a tenger felé néz, de nem mindegyik tengerre néző. A 3. emelettől felfelé közvetlenül a tengerre néznek. Az alsó szobák a létesítmény kertjére és a medencére néznek és jár hozzájuk nyugágy. Az apartmanok berendezése lényegében hasonló. Fontos! Csak külön ágyas apartmanok foglalhatók. Medencéje temperált, C -os.

13 CLUB GREEN OASIS MASPALOMAS NNN All Inklusive: Teljes panzió (minden étkezés büférendszerben). Helyi alkoholos és alkoholmentes italok a főbárban és óra között ingyenesen. Kávé, tea és sütemény és óra között. Snackételek és fagylalt és óra között a pool-bárban (kivéve a főétkezések alatt). Fekvése: A "Faro 2" bevásárlóközpont és a golfpálya kb. 10 perc gyalog. Playa del Inglésbe menetrend szerinti buszokkal juthatunk el. A strand kb. 2,5 km (ingyenes hotelbusz). Felszereltsége: A modern, 2 részből álló létesítményben összesen 234, kétszintes sorbungaló található. A vendégek rendelkezésére áll recepció Internet-sarokkal (térítés ellenében), nemdohányzó étterem, bár és kis üzlet. A kertben 2 édesvizű úszómedence (a főmedence fűtött), napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel valamint pool-bár. Mosógép és szárító ingyenesen. Bungalók: Típus "B1": 2-3 fő részére, kétszintesek, barátságosan berendezettek, a földszinten kombinált nappali/hálószoba, konyhasarok, hűtőszekrény, érmés SAT-TV, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és kis terasz. Az emeleten hálószoba bérelhető széffel. Sport: Többfunkciós sportpálya. Térítés ellenében: biliárd és asztalitenisz. Szórakozás: Animációs programok napközben és este. Gyerekek: 2 külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek, és óra valamint és óra között) és játszótér. Értékelés: Gyönyörű kert, faluszerű elrendezés. Mindegyik szálláshelynek naponta több alkalommal indul hotelbusza a tengerpartra ill. Playa del Ingles központjába (menetrendek a recepción). A nagy, kétrészes létesítményben kétszintes bungalók. A bungalók a kategóriának megfelelően berendezettek, kényelmesek. A létesítményben 52 superior bungaló is van. Szabad kapacitás esetén upgrade lehetséges, 4.- EUR/fő/éj költség mellett. A szépen rendezett kertben 3 medence van, melyből a nagyobb temperált. Családoknak ajánlható.

14 BUNGALOWS VISTAFLOR Börze NNN Ellátás: Csak szállás ellátás nélkül vagy félpanzió (minden étkezés büférendszerben, több turnusban). Fekvése: Playa del Inglés központjától kb. 2 km-re fekszik. A homokos strand kb. 2,7 km (ingyenes buszjárat délelőttönként 2x oda, délutánonként 2x vissza). A menetrend szerinti busz megállója és vásárlási lehetőségek a közelben. Felszereltsége A létesítményben 216 bungaló található. Rendelkezésre áll recepció bérelhető széfekkel, Internet-sarok (térítés ellenében), bár, büféétterem, a'la carte-étterem és kis supermarket. A kertben édesvizű úszómedence, külön gyermekmedence, napozóterasz ingyenes napágyakkal, napernyők térítés ellenében, pool-bár és a gyerekeknek játszótér. Bungalók: D1A/D2A/D3A Típus "B1": Célszerű berendezéssel, nappali heverővel 1 felnőtt vagy 2 gyermek részére, nyitott hálószoba az emeleten, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, telefon, érmés SAT-TV, konyhasarok hűtőszekrénnyel, kis balkon és terasz. Egyágyas bungaló foglalása esetén elhelyezés kétágyas bungalóban. Foglalható Spar Tipp-bungaló D2S is. B3A/B4A Típus "B2": Hasonló berendezéssel, mint a Típus B1, kiegészítve még egy különálló hálószobával. Sport: Asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd valamint a közeli sportközpontban tenisz, squash, fitness-terem és kerékpárok. Wellness: Térítés ellenében: a közeli sportközpontban szauna. Szórakozás: Animációs és esti szórakoztató programok. Értékelés: Az apartman komplexum a strandtól kb. 3 km-re található, de rendelkezik ingyenes buszjárattal naponta több alkalommal (menetrend a recepción). A menetrend szerinti helyi autóbusz is az épület közelében áll meg. A központ kb. 10 perc gyalog. A létesítményben stúdiók ill. apartmanok foglalhatók. Berendezésük célszerű. A lakásokban 2 felnőtt és egy gyermek fér el kényelmesen. A pótágy egy nem kihúzható kanapé. Télen temperált medence. Abban az esetben, ha az utasok ellátás nélkül foglalnak, a helyszínen foglalható ellátás.

15 BUNGALOWS CODIAL GREEN GOLF Klub család strand NNN+ Ellátás: Csak szállás ellátás nélkül vagy félpanzió (minden étkezés büférendszerben). Dine Around: Vacsora előzetes foglalás esetén a közeli Cordial Sandy Golfban is lehetséges. Fekvése: Nyugodt környezetben, közvetlen a golfpályánál található a létesítmény. A homokos strandtól kb. 1,8 km-re fekszik, a Faro 2 bevásárlóközponttól 500 m-re. Naponta többször ingyenes buszjárat a strandra és Playa del Ingles központjába. Felszereltsége: Az ízlésesen kialakított komplexumban 266 bungaló található. A vendégek rendelkezésére áll a főépületben recepció, étterem és kis supermarket. A zöldövezeti kertben 2 édesvizű úszómedence, külön gyermekmedence, napozóterasz napágyakkal, pool/snack-bár és játszótér található. Bungalók: B1A/B2A/B3A Típus "B1": Kétszintes, felújított bungalók 1-3 fő elhelyezésére. A földszinten nappali/hálószoba, ventilátor, telefon, SAT-TV (térítés ellenében), konyhasarok, hűtőszekrény, kávéfőző, kenyérpirító, étkezősarok és bútorozott terasz található. Az emeleten nyitott hálószoba, bérelhető széf, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és kis balkon található. Foglalható Spar Tippbungaló B2S is, balkon és terasz nélkül. A3A/A4A/A5A Típus "B2": 3-5 fő részére hasonló berendezéssel, mint a Típus B1, de két hálószobával rendelkeznek. Sport: Asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd valamint a komplexumtól 500 m-re fitness-stúdió tenisz- és squashpályával. Szórakozás: Animációs programok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Értékelés: A nagy területen, közvetlenül a maspalomasi golfpályák mellett fekvő létesítmény 266 szobával rendelkezik. A strand kb. 2 km, ahová naponta több alkalommal ingyenes hotelbusszal juthatnak el a vendégek (menetrend a recepción). A létesítmény valamennyi szobája egyforma, elhelyezkedése, fekvése alapján nincs árdifferencia. Ellátás a helyszínen foglalható. A létesítmény nyugodt helyen fekszik. Fűthető medence, 50 m- es medence. A közelben bevásárlási lehetőség.

16 LOPESAN COSTA MELONERAS RESORT, SPA & CASINO De Luxe NNNN+ Ellátás: Reggeli vagy félpanzió. Minden étkezés bőséges büférendszerben, este látványkonyhával. Felár ellenében a vacsora az a'la carte-étteremben is elfogyasztható. Fekvése: Nyugodt környezetben fekszik, közvetlenül a homokos tengerparton, a világítótorony közelében. Maspalomas strandja kb. 200 m. Felszereltsége: Igényesen kialakított palotaszálló 1136 szobával, amely a gyarmati kor stílusát idézi. Rendelkezésre áll tipikus kanári stílusú belső udvar, nagy, elegáns hall, 6 bár, söröző, Internet-kávézó (térítés ellenében), mozi, 2 büféétterem, kávézó, esténként gourmet-étterem, olasz és nemzetközi étterem (délben tartanak nyitva) valamint 12 lift. Érmés mosóautomaták. A m²-es, trópusi kertben 4 édesvizű úszómedence (2 fűthető), vízesések, pezsgőfürdő, mesterséges strandszakasz, napozóterasz napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel (csere térítés ellenében) valamint pool-bár. Közvetlen kijárat a parti sétányra. Szobák. Kényelmes berendezéssel, bennük márványpadló, ülőgarnitúra, minibár (külön kérésre, térítés ellenében), telefon, bérelhető széf, SAT-TV, légkondicionálás, hajszárító, fürdőköpeny, márványkád, fürdőszoba, külön zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz. Foglalható oldalról tengerre/medencére/kertre néző szoba is. Egyágyas szoba foglalása esetén az elhelyezés kétágyas szobában történik. A kétágyas szobák csak egy pótággyal foglalhatók, további bébiágy foglalása sem lehetséges. Családi szobák: Tágasabbak, mint a szobák, hasonló berendezéssel, nappali heverővel és egy külön hálószoba, balkon vagy terasz. Superior családi szobák: A családi szobákéhoz hasonló a berendezésük, a fürdőszobában hidromasszázskád valamint tengerre néző balkon. Sport: Asztalitenisz és darts. Térítés ellenében: fitness-központ, kerékpárok, biliárd, minigolf, golf (Putting Green), 4 kivilágítható teniszpálya (teniszoktatás is) és búvároktatás. Wellness: Térítés ellenében: Gran Spa Corallium Costa Meloneras 3500 m²-en (nyitva: és óra között, belépés 18 éves kortól illetve bizonyos napokon 12 éves kortól szülői felügyelettel) Spa-Experience: Kneipp-taposómedence, melegvizes medence, meleg vízfal, 3 élményzuhany, jégbarlang igluval, afrikai szauna, sósvizes gőzfürdő, pihenőszoba vízágyakkal, fényterápia, törökfürdő, pezsgőfürdő, sósvizes sodrómedence, Spa-kert hidroterápiás medencével, úszómedence, merülőmedence, csodálatos kert napozóterasszal. Fitness-központ, spinning-stúdió, szépségfarm (szépség- és egészségprogramok). Szórakozás: Heti 6x animációs programok, élőzene és show-műsorok. Térítés ellenében: Casinoshow flamencóval és italokkal. Gyerekek: Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek) és minidiszkó. Értékelés: Gyönyörű kert, több medencével. (Európa leghosszabb medencéje (110 m), folyómedence, barlangmedence, stb.) A környék legnagyobb szállodája, és itt található a környék legnagyobb spa és wellness részlege is. A finomhomokos tengerpart illetve a maspalomasi világítótorony közvetlen közelében fekszik. Igényes, jó fekvésű, a közelben bevásárlási lehetőség. Mozgássérülteknek is ajánlható.

17 DUNAS SUITEN NNNN & VILLEN RESORT NNN+ Mediterrán utazások repülővel tél Ellátás: Félpanzió (minden étkezés büférendszerben) vagy All Inklusive. Tartózkodásonként 1 vacsora az olasz vagy keleti specialitások éttermében, előzetes foglalással. All Inklusive: Teljes panzió, minden étkezés büférendszerben, látványkonyhával. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása (pl: házibor a bárban) és óra között, az étkezések alatt és a diszkóban és óra között ingyenes. Kávé, tea és sütemény és óra között, snack-ételek és óra között a pool-bárban, és óra között az étteremben. Jégkrém és óra között. A lobby-bárban felszolgált italok fogyasztása csak térítés ellenében lehetséges. Fekvése: A finomhomokos strand kb. 1 km, ahova ingyenes busztranszfer szállítja a vendégeket. A központ kb. 3 km. Felszereltsége: Exkluzív üdülőtelep 302 szobával, recepció, Internet-sarok (térítés ellenében), társalgó TV-vel, 2 a la carte- és főétterem, 4 bár, butik, diszkó, kis supermarket m² nagyságú szubtrópusi kert, 3 édesvizű úszómedence (ezekből 2 fűtött), pezsgőfürdő, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. Strandtörölköző kaució ellenében. Suitek(NNNN) : Kényelmes nappali/hálószoba és külön hálószoba tolóajtóval leválasztva. SAT-TV, telefon, bérelhető széf, minibár külön kérésre, légkondicionálás, fürdőszoba (fürdőkád zuhanyozóval), WC, hajszárító és terasz kerttel. Családi szoba: 3-5 fő részére (max. 4 felnőtt) részére, 2 hálószoba. Helyi hivatalos besorolás-suitek/családi szoba: 4*. Villák (NNN+): Típus "B1": 2-4 fő (max. 3 felnőtt) részére nappali/hálószoba heverővel, főzősarok, hűtőszekrény, kávéfőző, mikrosütő, kenyérpirító, telefon, bérelhető széf, SAT-TV, külön hálószoba, fürdőszoba (fürdőkád zuhanyozóval), légkondicionálás, hajszárító, WC és terasz. Típus "B2": nagyobb villák 3-5 fő (max. 4 felnőtt) részére hasonló berendezéssel, két hálószobával. A B1-es villákhoz All Inklusive foglalás esetén nem tartozik főzősarok. Helyi hivatalos besorolás-villák: 3*. Sport. Aerobic, fitness-terem, asztalitenisz (ütők kaució ellenében), íjászat és boccia. Térítés ellenében: 2 teniszpálya kivilágítással, biliárd, asztalifoci és golfpálya a közelben. Wellness: Térítés ellenében: szauna és masszázs. Szórakozás: Változatos programok napközben és este. Heti 2x show-műsor. Gyerekek: Játszótér mini-klubbal (4-12 éveseknek) és 3 külön gyermekmedence. Értékelés: Andalúz stílusban épült, két részből álló létesítmény (NNNN és NNN) a tengerparttól kb. 1 km-re található. A nagy, gondozott kert három medencéjéből 2 temperált. A 4 csillagos, földszintes suitek tágasak, felújítottak, rattan bútorok, kis előtér. A 3 csillagos bungalók szintén egy szintesek. Hatalmas, gyönyörű kert. A dűnékhez napi 3 busztranszfer.

18 HOTEL GLORIA PALACE ROYAL De Luxe NNNN+ Ellátás. Félpanzió (minden étkezés büférendszerben, vacsora specialitásokkal illetve a vendégek a vacsorát az a'la carte-étteremben is elfogyaszthatják felár ellenében) vagy All Inklusive. 14 naponként gálavacsora. All Inklusive: Teljes panzió (minden étkezés büférendszerben). Snack-ételek és óra között. Kávé, tea és sütemény és óra között a pool-bárban. Fagylalt és óra között. A helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása és óra között a különböző bárokban, az All Inklusive itallap alapján. A vendégek a vacsorát felár ellenében az a'la carteétteremben is elfogyaszthatják (25% kedvezmény a fogyasztásból). Fekvése: A csodálatos Amadores-öböl felett fekszik, a domboldalban, a közvetlen a sziklanyúlványra épített szálloda. A különösen sekély, homokos strand, amely kb. 250 m-re fekszik, és egy kis úton át érhető el, kiváló kisgyerekes családok számára. Felszereltsége: Az igényesen kialakított, kiváló helyen fekvő szállodában a vendégek rendelkezésére áll recepció, lobby-bár, lift, TV-szoba, Internet-sarok (térítés ellenében), ajándéküzlet, fodrászat, kozmetika, diszkó, büféétterem és a'la carte-étterem. A kertben hatalmas úszómedencés rész 2 édesvizű úszómedencével, pezsgőfürdő és napozóterasz valamint pool-bár. Napágyak, napernyők ingyenesen, törölközők kaució ellenében. 197 szoba és 5 emelet. Szobák: A tágas szobákban telefon, bérelhető széf, minibár (külön kérésre, térítés ellenében), SAT- TV, zenecsatorna, légkondicionálás, fürdőszoba, fürdőköpeny, hajszárító, zuhanyozó, WC és tengerre néző balkon. Egyágyas szoba foglalásakor elhelyezés kétágyas szobában. Suitek: Hasonló berendezéssel, mint a normál szobák, de kiegészítve külön hálószobával. Egyágyas suite foglalása esetén elhelyezés kétágyas suiteben. Sport: Asztalitenisz és szabadtéri fitness-részleg. Térítés ellenében: biliárd valamint a közelben, búvárkodás, lovaglás és golfpálya. Wellness: A wellness-központban: szauna, gőzfürdő, thalasso-medencék és pezsgőfürdő, térítés ellenében: különböző kezelések. Szórakozás: Animációs programok napközben és este valamint élőzene. Hetente több alkalommal show-műsorok és diszkó. Gyerekek: Babysitter-service (lekérésre, térítés ellenében) külön gyermekmedence és mini-klub 4-12 éveseknek. Értékelés: Jó fekvésű szálloda, az amadoresi öböl sziklafalába épült, csodálatos panorámával. Szobái, közös terei (étterem, terasz, hall) az öbölre néznek. Panorámalift. A medencében szinte a látóhatárig úszhatnak a vendégek. Gyermekmedence, gyemekanimáció. A strand rövid sétával érhető el az amadoresi öbölben. Szobái minden igényt kielégítenek. Több szoba rendelkezik összekötő ajtóval. Összességében: igen magas színvonalú, nyugodt helyen fekvő szálloda. Pároknak és családoknak is egyaránt megfelelő.

19 HOTEL MARINA Klub család strand NNNN Ellátás: Félpanzió (minden étkezés büférendszerben) vagy All Inklusive. All Inklusive: Teljes panzió (minden étkezés büférendszerben). Snack-ételek, büfé- vagy készételek a pool-bárnál ill. kávé és sütemény és óra között. Víz, sör, üdítők és házi bor az ebéd és a vacsora ideje alatt és óra között helyi alkoholos és alkoholmentes italok, melyek az itallapon All inklusivevel vannak jelölve. Fekvése: Az érintetlen, aprókavicsos, fürdésre alkalmas öböltől csak egy sétálóút választja el. Vásárlási lehetőség a közelben. Felszereltsége: A 2007-ben renovált, 222 szobás szállodában rendelkezésre áll recepció, liftek, szalon, piano-bár, Internet-sarok (térítés ellenében), 2 étterem, konferenciaterem, érmés mosó- és szárítógép. A szép kertben 1 tengervizes és 1 édesvizű úszómedence, pezsgőfürdő, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. Törölközők a medencénél kaució ellenében. Szobák: Modern berendezéssel, bennük kanapé, bérelhető széf, légkondicionálás, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, zuhanyozó, WC és tengerre néző balkon vagy terasz. Egyágyas szoba foglalásakor az elhelyezés kétágyas szobában történik. Junior-suitek: Hasonló berendezéssel, 2-4 fő (max. 3 felnőtt) részére, nappali, külön hálószoba. Tengerre nézők. Suitek: Hasonló berendezéssel, mint a Junior-suitek, kiegészítve gardróbbal. Nagyobb, tengerre néző balkon vagy terasz napágyakkal, napernyővel és pezsgőfürdővel. Sport: Légpuska-lövészet, boccia, vízigimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd és asztalitenisz. Wellness: Térítés ellenében: masszázs. Szórakozás: Napközben és este animációs programok. Gyerekek: Külön pancsoló-medence, kis játszótér és animáció (6-12 éveseknek). Értékelés: Az aprókavicsos öbölben fekvő modern szálloda szinte valamennyi szobája a tengerre néz. A szálloda a kategóriájának mindenben megfelel. Modern berendezéssel.

20 LOPESAN VILLA DEL CONDE RESORT & THALASSO De Luxe NNNNN Ellátás: Reggeli vagy félpanzió. Minden étkezés bőséges büférendszerben. Este látványkonyha. Tartózkodásonként 1 vacsora felár nélkül az olasz étteremben (előzetes foglalás szükséges). Fekvése: Közvetlen a tengerparton fekszik, Meloneras természetes, homokos/kavicsos strandjától kb. 300 m-re. Maspalomas homokos strandja kb. 800 m-re található. Felszereltsége: Impozáns komplexum csodálatos főtérrel és strandszakasszal, mely tradicionális kanáriszigeteki stílusban épült, magán viseli a hét sziget jellegzetességeit. A főépületben, mely a sziget egyik legrégebbi templomának mintájára készült, a vendégek rendelkezésére áll 561 szoba 6 emeleten, liftek, elegáns hall, lobby-bár, éjszakai bár tánctérrel, söröző, butik, kávézó/snack-bár terasszal, Internet-kávézó (térítés ellenében), konferenciatermek (150 főig), büféétterem, 2 a'la carte-étterem és grill-salátabár. A hatalmas, szubtrópusi kertben 5 úszómedence (1 tengervizes, 1 mesterséges strandszakasszal), 3 pezsgőfürdő, napozóterasz napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel valamint pool-bár. Közvetlen kijárat a parti sétányra. Superior-szobák: Igényes berendezéssel, bennük nappali-rész, légkondicionálás, telefon, bérelhető széf, minibár, SAT-TV, Internet-csatlakozás (térítés ellenében), külön gardrób, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, bidet, fürdőköpeny és balkon vagy terasz a kert felé. Foglalható tengerre néző szoba is. Egyágyas szoba foglalása esetén az elhelyezés kétágyas szobában történik. Junior-Suitek: Hasonló berendezéssel, mint a Superior-szobák, de kiegészítve külön hálószobával valamint az Internet-csatlakozás ingyenes. A kert felé néznek. Sport: Asztalitenisz, aerobic és röplabda. Térítés ellenében: kivilágítható, műfüves teniszpálya (és oktatás), biliárd, golf (Putting Green) és búvároktatás. Wellness: Térítés ellenében: luxus kialakítású, tengerre néző Corallium Thalasso-központ különböző kezelésekkel és fitness-teremmel (nyitva: és óra között, a központ szolgáltatásait 18 éves kortól lehet igénybe venni), hidroterápiás, tengervizes medence, pihenőszoba, aromagőzfürdő, gyógyfüves aromaterápia, színterápiás szauna, jégforrás, élményzuhany, fény- és hangterápiás valamint sodrómedence, sósvízgőzös inhaláció, illóolajos zuhany, taposómedence és panorámaterasz valamint fitness-központ. Wellness-szolgáltatások: antistressz-, reflexzóna- és indiai fejmasszázs, reiki, algapakolás, nyirokdrenázs, szépségkezelések (hidratáló és aknekezelések, gyantás szőrtelenítés, szemöldök- és szempillafestés), manikűr és pedikűr. Felhasznált termékek: Thalgo. Szórakozás: Animációs programok és show-műsorok. Gyerekek Külön gyermekmedence és mini-klub (4-12 éveseknek). Értélekés: Luxusszálloda. Hallja egy régi katedrálisra emlékeztet, melynek eredetije az építtető szülővárosában áll. A nagy területen fekvő létesítmény tipikus kanári szigeteki stílusban épült. Szobái tágasak, és a kert felé néznek. A szálloda valamennyi szolgáltatást nyújtja vendégeinek, ami a de-luxe kategóriájú szállodától elvárható. Bőséges ételkínálat.

21 HOTEL LAGO TAURITO NNN+ Klub család strand All Inklusive: Teljes panzió, minden étkezés büférendszerben és óra között valamint az étkezések alatt víz, gyümölcslevek, üdítők, kávé, csapolt sör és asztali bor fogyasztása ingyenesen óra és óra között snack-ételek. A poolbárban és óra között kávé, capuccino, kakaó, tejes italok, gyümölcslevek, üdítők, csapolt sör, asztali bor, helyi alkoholos italok és napi koktélok fogyasztása ingyenesen. A disco-pubban alkoholmentes italok, csapolt sör, asztali bor, napi koktélok és helyi alkoholos italok és óra között ingyenesen. Ingyenes belépés a Lago Oasis tengervizes, úszómedencés strandra. Fekvése: Csak kb. 100 m-re fekszik a homokos/kavicsos strandtól. Vásárlási és szórakozási lehetőségek a kb. 4 km-re fekvő Puerto de Mogánban. Felszereltsége: Az igényesen berendezett létesítményben 260 szoba/apartman található 9 emeleten 4 lifttel és 2 panorámalifttel. A vendégek rendelkezésére áll recepció, Internet-sarok (térítés ellenében), étterem, bár, üzletsor, kis supermarket és mosoda vasalóval (térítés ellenében). Az impozáns kertben édesvizű úszómedence, pool-/snack-bár valamint napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. Szobák: Tágasak, ízléses berendezéssel. Bennük telefon, hűtőszekrény, bérelhető széf, SAT-TV, légkondicionálás, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon. Egyágyas szoba foglalása esetén az elhelyezés kétágyas szobában történik. Családi szobák: 2-4 fő részére, hasonló berendezéssel, mint a normál szobák, de bennük kombinált nappali/hálószoba, fürdőszoba és egy külön hálószoba. Sport: Aerobic, íjászat, asztalitenisz és fitness-terem. Térítés ellenében: tenisz, búvárkodás, biliárd, squash és minigolf. A "Golf Tauro" 18 lyukú golfpálya kb. 10 km-re fekszik. Szórakozás: Animációs programok napközben és este minden korosztálynak show-műsorokkal és élőzenével. Gyerekek: Gyermekmedence, játszótér és mini-klub (4-12 éveseknek). Értékelés: A szálloda Puerto Mogantól kb. 4 km-re fekszik, egy természetes, magas sziklafalakkal körbevett öbölben. Ezekre a sziklafalakra kúszik fel a szálloda épülete. Panorámalift. A létesítmény 260 szobájából 132 apartman, a többi szállodai szoba. A szobák tágasak és tengerre néző balkonnal rendelkeznek. Az igényes apartmanokban kis konyha van. Micro-t is lehet bérelni. Az öbölben található Aquapark a szálloda vendégeinek ingyenes. A Neckermann vendégek részt vehetnek a Neckermann-experience programjaiban. Családosoknak, pároknak is ajánlható.

22 APPARTEMENTS CORDIAL MOGAN VALLE Klub család strand NNNN Ellátás: Csak szállás ellátás nélkül vagy félpanzió (minden étkezés büférendszerben). Fekvése: Puerto de Mogan homokos strandjától 500 m-re található. Bevásárlóközpont a közelben, a menetrend szerinti busz megállója kb. 300 m-re található. Felszereltsége: Az újonnan épült apartman komplexumban 303 apartman található, közel négyzetméteren. A vendégek rendelkezésére áll recepció, büféétterem és konferenciaterem, a kertben 3 fűtött úszómedence, gyerekmedence, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel valamint terasz és pool-bár. Apartmanok: A1A/A2A/A3A Típus A1 : Max. 4 fő részére (3 felnőtt és 1 gyerek vagy 2 felnőtt és 2 gyerek). Kombinált nappali/hálószoba, külön hálószoba, konyhasarok, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, bérelhető széf, telefon, SAT-TV, hajszárító, ventilátor, fürdőszoba, zuhanyozó, WC valamint bútorozott balkon vagy terasz zuhanyozóval. Foglalható Spar Tipp-apartman A2S is, balkon/terasz nélkül. B3A/B4A/B5A: Típus A2 : Max. 5 fő részére, hasonló berendezéssel, mint a Típus A1 apartmanok, de 2 hálószobával és 2 fürdőszobával. Sport: Térítés ellenében: biliárd, asztalitenisz, fitness-terem és 2 teniszpálya kivilágítással. Wellness: Térítés ellenében: szauna, pezsgőfürdő, élményzuhanyok és masszázs. Értékelés: A Puerto de Mogan városa melletti öbölben található újépítésű apartmankomplexum. Kényelmes, tágas apartmanok 4 vagy 5 fő részére. A teraszon zuhanyozó. Az apartmanok lényegében hasonlóak, csak a nagyobban két háló és két fürdőszoba van. A 2S szobák balkon és terasz nélküliek. Mindhárom medencéje temperált.

23 HOTEL PARADISE TAURITO VALLE Klub család strand NNNN All Inklusive: Teljes panzió, minden étkezés büférendszerben, este látványkonyhával. A vacsorához alkalomhoz illő ruha ajánlott (férfiaknak hosszú nadrág). Víz, gyümölcslevek, üdítők, kávé, kakaó, csapolt sör, helyi alkoholos italok és asztali bor és óra között a különböző bárokban. Reggeli későn kelőknek óráig a pool-bárban. snack-ételek, hamburger, hot dog és óra között. Diszkó-pub és óra között. Fekvése: A nyugodt helyen lévő szálloda a meredek hegyoldalba épült, kb. 70 m-re a Taurito homokos öböltől (csak a parti sétány választja el) és a "Lago Oasis" fürdőterülettől (a hotel vendégei számára a belépés ingyenes). Felszereltsége: A szállodában 72 szoba található valamint liftek, hall recepcióval, bár, Internet-sarok és a'la carte-étterem (mindkettő térítés ellenében). A vendégek rendelkezésére áll klimatizált büféétterem és Bistro Paraiso. A kertben édesvizű úszómedence napozóterasszal, napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel valamint pool-bár. Szobák: Igényesen berendezett szobák, bennük bérelhető széf, telefon, hajszárító, SAT-TV, minibár (térítés ellenében), zuhanyozó, WC, légkondicionálás és bútorozott, oldalról tengerre néző balkon. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában. Sport: Aerobic, íjászat, kosárlabda, boccia, asztalitenisz, röplabda és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd, minigolf, műfüves teniszpálya kivilágítással és squash. Szórakozás: Rengeteg animációs program sporttal és játékokkal. Esti animációs programok, diszkó és show-műsorok. Gyerekek: Játszótér, külön gyermekmedence és mini-klub (4-12 éveseknek). Értékelés: A szálloda a parti sétány közelében fekszik, lényegében ugyanott, mint testvére a Hotel Lago Taurito. Panorámalift. Igényes, modern szobáiban maximum két felnőtt, és egy gyermek helyezhető el. A tengerparton működik a Delphinus búváriskola (PADI *****), ahol nyáron magyar oktató is dolgozik.

24 HOTEL CORDIAL MOGAN PLAYA De Luxe NNNN+ Ellátás: Félpanzió. Minden étkezés büférendszerben, este látványkonyhával. Vacsorázni felár ellenében az a'la carteétteremben is lehet. Fekvése: Nyugodt helyen, a központ felett fekszik, a halász- és jachtkikötő közelében, a homokos strandtól kb. 300 m-re. A központ festői utcákkal, kis üzletekkel és éttermekkel kb perc sétával érhető el. Vásárlási lehetőségek és buszmegálló a szálloda közvetlen közelében. Felszereltsége: 9 épületből álló, impozáns, kanári stílusban épült létesítmény 487 szobával és liftekkel. A vendégek rendelkezésére áll ízléses hall, büféétterem, a la carte-étterem különleges, kanári konyhával valamint 3 bár, Internet-sarok (térítés ellenében), olvasószoba, konferenciaterem, diszkó és kis üzlet. A hatalmas, szubtrópusi kertben 2 temperált úszómedence, pezsgőfürdő és mesterséges strandszakasz, napozóterasz napágyakkal, napernyőkkel és matracokkal valamint pool-étterem terasszal. Szobák: Igényesen és kényelmesen berendezett szobák, bennük bérelhető széf, telefon, SAT-TV DVD-lejátszóval (DVD-kölcsönző a recepción), minibár/hűtőszekrény (térítés ellenében), hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, légkondicionálás és bútorozott balkon vagy terasz. Junior-Suitek: Hasonló berendezéssel, mint a normál szobák, de tágasabbak és külön nappalival rendelkeznek. Suitek: Berendezésük a szobákéhoz hasonló, 2 szintesek, mindkét szinten hálószoba és fürdőszoba külön zuhanyozóval valamint az alsó szinten elegáns szalon. Terasz kis kerttel. Sport: Többfunkciós sportpálya, fitness-terem, asztalitenisz, aerobic és vízigimnasztika. Térítés ellenében: bowling, tenisz (oktatás is), squash és kerékpárkölcsönzés. Wellness: Térítés ellenében a Spa Wellness Inagua-ban (nyitva: és óra között, belépés csak 18 év felett): finn szauna, törökfürdő, pezsgőfürdő és wellness-kezelések: részmasszázs, teljestest-masszázs, kőmasszázs, shiatsu, reflexzónamasszázs, iszappakolás, algapakolás, testradírozás és nyirokdrenázs. Szórakozás: Animációs programok illetve sportanimáció napközben és este. Gyerekek: Külön gyermekmedence, játszótér, mini-klub (4-12 éveseknek) és animáció. Értékelés: A nagy, majd ötszáz szobás létesítmény kanári stílusban épült. A 9 épület mindegyike belső udvarral (patio) épült, és innen nyílnak a szobák is. A gondozott trópusi kertben két temperált medence, és a mesterséges strandon is napágyak, napernyők állnak rendelkezésükre. Igazi felső kategóriás szálloda. Időjárás szempontjából a sziget legjobb helyén van, itt télen is lehet fürdeni.

25 ROCA VERDE Börze NN Ellátás: Csak szállás ellátás nélkül. Fekvése: Központi fekvésű, a kb. 300 m- re fekvő homokos strandtól csak a parti sétány választja el. A "Kasbah" és a "Metro" bevásárló- és szórakoztató központoktól kb. 450 m-re fekszik. Felszereltsége: Lobby recepcióval és bérelhető széfekkel, lift valamint Internetsarok (térítés ellenében). 2 édesvizű úszómedence, külön gyermekmedence, napozóterasz napágyakkal (térítés ellenében) és napernyőkkel valamint poolbár. Stúdiók: C2A: Egyszerű berendezéssel, bennük konyhasarok, bérelhető széf, hűtőszekrény, telefon, TV, kávéfőző, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon. Apartmanok B2A/B3A: Típus "A1" Hasonló berendezéssel, mint a stúdiók, de kombinált nappali/hálószobával. A3A/A4A: Típus "A2" Hasonló berendezéssel, mint az Típus "A1", de kiegészítve egy külön hálószobával. Értékelés: Playa del Ingles belvárosában, a Kasbah bevásárlóközponttól nem messze fekszik az egyszerű apartmanház. Jó fekvésű. Hasonlóan a Las Faluashoz szintén bulizni, sportolni vágyó fiataloknak.

KORFU MELLÉKLET. Sidari

KORFU MELLÉKLET. Sidari KORFU MELLÉKLET Sidari Kód: FAX 54118 Link: http://www.neckermann.hu/szallas/smartline-mimosa/54118 A szálloda nyüzsgő hangulatú, központi helyen fekszik, csak egy kis utca választja el a gyönyörű homokos

Részletesebben

Málta beszámoló ( )

Málta beszámoló ( ) Málta beszámoló (2010.06.04-08.) Általános tudnivalók: Időjárás: az időjárás egész évben kellemes, télen sem süllyed 14-16 C fok alá a hőmérséklet, azonban a nyári hónapokban nem ritka, hogy 36 C fok fölé

Részletesebben

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Üdülés Szicília szigetén Utazás: egyénileg Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Catania környéke ( repülőtéri transzfer: Catania repülőtere) Santa Lucia α Le Sabbie d Oro

Részletesebben

TENERIFE. 2* Tropical Park

TENERIFE. 2* Tropical Park TENERIFE 2008. június 6., 13. 2* Tropical Park Fekvés: A szálloda Callao Salvajén található, a repülőtér kb. 25 km távolságra van. A tengerparttól mindössze 150 méterre található apartmanokból csodálatos

Részletesebben

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Falcon Hills*** FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** AI 143.000,- Ft/fő standard kétágyas szoba Hotel

Részletesebben

900 m. (térítés ellenében). Babaágyak ingyenesen igényelhetők. Napágyak és napernyők ingyenesen használhatóak a medencénél. 800 m

900 m. (térítés ellenében). Babaágyak ingyenesen igényelhetők. Napágyak és napernyők ingyenesen használhatóak a medencénél. 800 m Napospart Burgasztól 36 km-re északra terül el a bolgár tengerpart legnagyobb, legismertebb üdülőközpontja. 8 km hosszú, kb. 150 m széles homokos strandja és lassan mélyülő vize kisgyermekek fürdőzésére

Részletesebben

Kuba. 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero. Hotel Időpont Ell. 1hét 2á 2hét 2á 1hét 1á 2hét 1á Gyermek Code. 4* Tryp Peninsula

Kuba. 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero. Hotel Időpont Ell. 1hét 2á 2hét 2á 1hét 1á 2hét 1á Gyermek Code. 4* Tryp Peninsula 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero Fekvése: Közvetlenül a kb. 3 km hosszú homokos strand mellett. Felszereltség: A karibi stílusban épült szálloda 20 két-, háromszintes épületből áll. A szállodában lobby,

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON Utazás: Budapest Larnaca Budapest útvonalon Malév menetrendszerinti járataival, egyénileg. Időpont: választott időpontban és időtartamra. Idegenvezetés: helyi magyar nyelvű

Részletesebben

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 Étel & Ital Ellátás napi háromszori étkezéssel Reggeli 07:30 10:30 Kései reggeli (legalább kontinentális) 11:00-ig Ebéd (büfé) 12:30 14:30 Vacsora (büfé)

Részletesebben

Bemutatkozik a Lopesan Hotel Group szállodalánc

Bemutatkozik a Lopesan Hotel Group szállodalánc Bemutatkozik a Lopesan Hotel Group szállodalánc A repülő hal lett a szimbóluma a Lopesan Hotel Group szállodáiban eltöltött nyaralásoknak. A 10 legnagyobb spanyol szállodalánc egyike vagyunk, és a szívügyünknek

Részletesebben

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK The Barefoot Eco Hotel 4* Fekvése: Hanimadhoo szigetén található kedves szálloda, Male repülőteréről kb. 1 órás belső repülő járattal érhető el. A sziget kb. 7 km hosszú

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK CÔTE D AZUR MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes apartmanház Menton

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 COCOON MALDIVES 4-5 csillagos sziget Lhaviyani atoll, 30 perc hidroplán transzfer Maléról, 700 m hosszú, 100 m széles sziget, 145 lakrésszel. Új építésű DESIGN modern stílusú resort, meghagyva az eredeti

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl.

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl. MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl./ 110 km / 1 A sziget mérete 600m x 110 m. A housereef a parttól kb 15-30 m

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig)

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig) TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK NAPOSPART Minden bolgár foglalásnál 12 éves kor fölött 4 400 Ft/fő, 12 éves kor alatt 2 200 Ft/fő üdülőhelyi díj fizetendő irodánkban. A díj egyszeri, és a teljes tartózkodásra értendő.

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY LUX* Hotel Gran Gaube (Legends)***** Mauritius / Grand Gaube Sokféle szolgáltatással rendelkező szálloda, az aktív pihenést keresők számára ideális. Fekvése A LUX* Island Resorts szállodalánc tagja Grand

Részletesebben

Rimini Viserbella. Hotel Cadiz*** vagy hasonló

Rimini Viserbella. Hotel Cadiz*** vagy hasonló Rimini Viserbella Hotel Cadiz*** vagy hasonló Hotel Alsen, Hotel Baia, Hotel Isabel A pezsgő Viserbella nyugalmat és vidám életérzést sugárzó környezetben, Riminitől mindössze 5, az új expótól pedig 3

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: Kihaa Maldives 4 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Az egyik legszebb partú sziget, főleg a SUNSET oldalon. 1 A 2012-ben nyitott Kihaa

Részletesebben

BULGÁRIA. Napospart FLORA - ZVETE - RODOPI HOTELKOMPLEXUM **** HOTEL DIAMOND**** - Félpanzió

BULGÁRIA. Napospart FLORA - ZVETE - RODOPI HOTELKOMPLEXUM **** HOTEL DIAMOND**** - Félpanzió BULGÁRIA Napospart NAPOSPART Minden bolgár foglalásnál 12 éves kor fölött 3 600 Ft/fő, 12 éves kor alatt 1 800 Ft/fő üdülőhelyi díj fizetendő irodánkban. A díj egyszeri, és a teljes tartózkodásra értendő.

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via***

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Fekvése: központi helyen, Madrid legnagyobb bevásárló utcáján, a Gran Vián fekszik. Ideális kiindulópont a történelmi Madrid felfedezéséhez, a

Részletesebben

BULGÁRIA Bolgár Úticéljaink aranyhomok, Sveti konstantin & Elena Várna, napospart, neszebar, Pomorie, Burgasz, Szozopol UtazáS:

BULGÁRIA Bolgár Úticéljaink aranyhomok, Sveti konstantin & Elena Várna, napospart, neszebar, Pomorie, Burgasz, Szozopol UtazáS: TAVALY ITT VOLTUNK NYARALNI, A PARTON DÖMÉVEL EGY EGÉSZ VÁROST HOMOKOZTUNK ÖSSZE. Bulgária Bolgár Úticéljaink Aranyhomok, Sveti Konstantin & Elena Várna, Napospart, Neszebar, Pomorie, Burgasz, Szozopol

Részletesebben

COSTA DEL SOL ANDALÚZIA MOSOLYA

COSTA DEL SOL ANDALÚZIA MOSOLYA COSTA DEL SOL ANDALÚZIA MOSOLYA a nagyi azt mondta, hogy ez egy igazi kulturális paradicsom, És ráadásul egész Évben süt a nap. kulturális paradicsomot még nem ettem, de nagyi biztos hoz nekem. 118 FAKULTATÍV

Részletesebben

BULGÁRIA A rózsák földje

BULGÁRIA A rózsák földje BULGÁRIA A rózsák földje A Fekete-tenger bolgár partszakaszának üdülőhelyeit nem csupán a kristálytiszta víz, a lassan mélyülő homokos strandok miatt érdemes felkeresni. A zöldellő környezetben újonnan

Részletesebben

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / GRAN CANARIA

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / GRAN CANARIA Kanári-szigetek KANÁRI MADEIRA - SZIGETEK NYÁR NYÁR TÉL & TÉL A Kanári-szigetek a Ráktérítőhöz közel, Afrika szaharai övezetétől nem messze találhatóak. Szigetekről lévén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja

Részletesebben

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont, melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik

Részletesebben

Rovinj Horvátország. 19 500 Ft. 3 éjszaka. hotel **, reggelivel, kétágyas szobában. Clubcard pont

Rovinj Horvátország. 19 500 Ft. 3 éjszaka. hotel **, reggelivel, kétágyas szobában. Clubcard pont Önnek is jár a kikap kapcsolódá ás 2012. május - június www.tescoutazas.hu 06 40 525 552 Rovinj Horvátország 19 500 Ft 3 éjszaka hotel **, reggelivel, kétágyas szobában 97 Clubcard pont Önnek is jár a

Részletesebben

BULGÁRIA. A Bulgáriába utazó vendégek számára elsősorban a Feketetenger

BULGÁRIA. A Bulgáriába utazó vendégek számára elsősorban a Feketetenger BULGÁRIA A Bulgáriába utazó vendégek számára elsősorban a Feketetenger hűs hullámai, a hoszszan elnyúló, széles tengerpart aranyszínű homokstrandjai jelentik a vonzerőt. Az ország keleti határát alkotó

Részletesebben

Kihaad Maldives Éttermek:

Kihaad Maldives Éttermek: Kihaad Maldives 4,5 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Szobai minibár (sör+üdítők) és 1kirándulás is az árban Kiváló minőségű, szép

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal!

PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal! 1 PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal! Lhaviyani atoll. Malétól északra, mérete: 2.000 m x 400 m, housereef: 50-500 m hidroplántranszfer 40 perc. Itt az idő +1 órával még előbbre van mint MALÉBAN,

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig

Érkezések: szombatonként (Június, július, augusztusban 17:00 20:00 óráig, májusban és szeptemberben 16:00-19:00-ig.) Elutazás: 09:00 óráig lignano Lignano az észak-adriai tengerpart legszebb része. Igazi nyüzsgő, modern tengerparti üdülőhely, aranyszínű homokos tengerparttal, hatalmas zöld területekkel, természetesen meghagyott fenyőerdőkkel,

Részletesebben

Belek. Antalya. Side. Alanya

Belek. Antalya. Side. Alanya TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható közelségben van a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon!

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! 1 LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! Ari atoll déli részén található, transzfer: 35 perc belső repülővel + 15 perc hajóval, lehet kérni közvetlen hidroplánnal

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel.

Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel. Engedje el magát Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel. Ha Ön kizárólag a teljes kikapcsolódásra

Részletesebben

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva!

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! 1 HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! Lhaviyani atoll külső északi zátonyánál lévő kis sziget 400 m x 165 m. Hidroplán transzfer

Részletesebben

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges. TÖRÖK RIVIÉRA a misztikus kelet És az európai kultúra ÖtvÖzete, imádom a bazárok hangulatát, a keleti fűszerek illatát, És a törökök vendégszeretetét. www.ibusz.hu 250 FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG MENTON - MAEVA LES CITRONNIERS*** MENTON - HOTEL MEDITERRANEE*** FR0202

FRANCIAORSZÁG MENTON - MAEVA LES CITRONNIERS*** MENTON - HOTEL MEDITERRANEE*** FR0202 FRANCIAORSZÁG MENTON - MAEVA LES CITRONNIERS*** Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes ház Menton központjában található, az óvárostól

Részletesebben

MESÉLTE, HOGY ANNO EGY CSALÁDI NYARALÁS ALKALMÁVAL MAJDNEM A TELJES SZIGETET VÉGIGBARANGOLTÁK, A VÉGÉRE EL IS KOPOTT A BAKANCSA TALPA. www.ibusz.

MESÉLTE, HOGY ANNO EGY CSALÁDI NYARALÁS ALKALMÁVAL MAJDNEM A TELJES SZIGETET VÉGIGBARANGOLTÁK, A VÉGÉRE EL IS KOPOTT A BAKANCSA TALPA. www.ibusz. kréta AZ APÓSOM MESÉLTE, HOGY ANNO EGY CSALÁDI NYARALÁS ALKALMÁVAL MAJDNEM A TELJES SZIGETET VÉGIGBARANGOLTÁK, A VÉGÉRE EL IS KOPOTT A BAKANCSA TALPA. www.ibusz.hu 78 Fakultatív kirándulások Fakultatív

Részletesebben

DOMINIKAi. köztársaság

DOMINIKAi. köztársaság DOMINIKAi köztársaság A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába vezető tengeri

Részletesebben

karpathos karpathos ammoopi www.ibusz.hu

karpathos karpathos ammoopi www.ibusz.hu Karpathos KARPATHOS AMMOOPI Húú, ez újdonság! Azt olvastam a katalógusban, hogy most már erre a csodás görög szigetre is elmehetünk, ráadásul közvetlen járattal. Azt írják, hogy Karpathos a szenvedélyek

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Nyaralások júniustól októberig. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. HOTEL ArTEMIS PrINCESS *** AI. már 89 900 Ft. -tól

ÁRPARÁDÉ. Nyaralások júniustól októberig. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. HOTEL ArTEMIS PrINCESS *** AI. már 89 900 Ft. -tól ÁRPARÁDÉ Nyaralások júniustól októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Alanya HOTEL ArTEMIS PrINCESS *** AI Kb. 250 méterre a tengerparttól, egy nyugodt mellékutcában. Alanya

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

KORFU VÁROS. Glifada. Perama. Benitses. Moraitika Messonghi. jún. 9., 16. szept. 15,. 22. Repülőjegy

KORFU VÁROS. Glifada. Perama. Benitses. Moraitika Messonghi. jún. 9., 16. szept. 15,. 22. Repülőjegy Átlaghőmérséklet Június Július Augusztus Szeptember Nappal 28 31 32 28 Éjszaka 16 18 18 16 Víz 21 23 24 23 Napos órák száma 12 13 11 9 Görögország legzöldebb szigete, Odüsszeusz és Sissy királynő kedvenc

Részletesebben

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS 2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS PIROSKA HOTEL*** BÜK Érvényes: 2012.06. 01 30.között, a hét bármely napján! Ár: 8.126 Ft / fő / éj 2 éjszaka foglalással Ár: 7.460 Ft / fő / éj 3 éjszaka foglalással Szállás kétágyas

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

EGÉSZNAPOS KIRÁNDULÁS

EGÉSZNAPOS KIRÁNDULÁS 165 BULGÁRIA Bulgária a rózsák földje Bulgária hallatán sokak nosztalgiával gondolnak vissza a múlt rendszer kedvelt üdülôhelyeire, az ott töltött nyaralásokra, építôtáborokra. Van, akiknek a Napospart

Részletesebben

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE Kanári-szigetek A Kanári-szigetek a Ráktérítőhöz közel, Afrika szaharai övezetétől nem messze találhatóak. Szigetekről lévén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja az időjárást, így mindig nyárias meleg van,

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / TENERIFE

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / TENERIFE Kanári-szigetek A Kanári-szigetek a Ráktérítőhöz közel, Afrika szaharai övezetétől nem messze találhatóak. Szigetekről lévén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja az időjárást, így mindig nyárias meleg van,

Részletesebben

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, MEDULIN KIEMELT 15 Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, szépen gondozott kertben, a központtól kb. 200 m-re. Strand: homokos, kavicsos kb. 600 m-re;

Részletesebben

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO

CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO CA NOGHERA - CAMPING ALBA D ORO IT0205 Leírás: a kemping a Marco Polo reptér közelében fekszik 15 km-re Velencétől. Szolgáltatás: étterem, élelmiszerüzlet, bár, parkoló, internet lehetőség.elhelyezés:

Részletesebben

Lido di Jesolo. www.timtravel.hu LIDO DI JESOLO

Lido di Jesolo. www.timtravel.hu LIDO DI JESOLO mindössze 21 km-re található Velencétől. 15 km homokos strand, rengeteg sportolási (bicikli, szörf), szórakozási (diszkók, vizividámparkok, kiállítások), vásárlási lehetőség és éjjel-nappal lüktető élet

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

Costa del Sol COSTA DEL SOL

Costa del Sol COSTA DEL SOL Costa del Sol Évek óta kedvelt nyaralóhely országunkból is Spanyolország. Azonban az Ibériai-félsziget déli partszakasza, amelyet Costa del Sol-nak hívnak csak az utóbbi években kapott nagyobb figyelmet.

Részletesebben

Costa Dorada az aranypart

Costa Dorada az aranypart 70 Costa Dorada az aranypart Barcelonától délre, Tarragona provincia egész partvidéke, egészen az Ebro deltájáig a Costa Dorada. A terület az Aranypart nevet viseli, amelyet hosszú, homokos partjaival

Részletesebben

Szállodák ** / *** 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Szállodák ** / *** 2 0 1 5 Lido di Jesolo Szállodák ** / *** 2 0 1 5 Lido di Jesolo Hotel International ** A 2 csillagos szálloda mintegy 50 m-re található a strandtól. Minden szoba zuhanyzós, WC vel, hajszárítóval. A szobákban, telefon, széf,

Részletesebben

ZAKINTOSZ LEVANTE RÓZSÁJA UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: 56 www.ibusz.hu TSILIVI LAGANAS

ZAKINTOSZ LEVANTE RÓZSÁJA UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: 56 www.ibusz.hu TSILIVI LAGANAS ZAKINTOSZ LEVANTE RÓZSÁJA UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: BUDAPEST ZAKINTOSZ BUDAPEST REPÜLŐJÁRATTAL június július augusztus szeptember 12., 19., 26. 3., 10., 17., 24., 31. 7., 14., 21., 28. 4., 11., 18. TSILIVI

Részletesebben

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt!

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! HOTEL MÜNCHNERHOF*** 3 nap/2 éjszaka A csomag foglalható: 2008.02.01-11.01. között tetszőlegesen. A csomag tartalma: szállás a Hotel Münchnerhof-ban, mely Kleinbasel városrészben,

Részletesebben

Reggeli FP Executive

Reggeli FP Executive Az Olasz Rivierát Liguria tartomány alkotja, melyet délről a Ligur-tenger, nyugatról Franciaország, keletről Toszkána határolja. Genovától nyugatra a Riviera dei Fiori partja nyúlik el szűk, homokos strandokkal,

Részletesebben

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (kedd): Ind. időpontok autóbusszal (indulás hétfőn, érkezés kedden): 19., 26. 18., 25.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK. Indulási időpontok egyénileg, autóval (kedd): Ind. időpontok autóbusszal (indulás hétfőn, érkezés kedden): 19., 26. 18., 25. OLYMPOS Az Olympos-hegy lábánál fekvő, közismert, hosszan húzódó riviéra Thesszalonikitől mindössze 60-100 km-re található. Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a régiót, s annak üdülőhelyeit Paraliát, Olympic

Részletesebben

Korfu. Benitses. Moraitika Messonghi. Dassia. www.personaltours.hu 1

Korfu. Benitses. Moraitika Messonghi. Dassia. www.personaltours.hu 1 Átlaghőmérséklet Június Július Augusztus Szeptember Nappal 28 31 32 28 Éjszaka 16 18 18 16 Víz 21 23 24 23 Napos órák száma 12 12 11 9 Görögország legzöldebb szigete, Odüsszeusz és Sissy királynő kedvenc

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

08.08-08.15. Ár/fő/éj

08.08-08.15. Ár/fő/éj Közép Adriához, turisztikailag Marche, Abruzzo és Molise tartományokat soroljuk. Legismertebb és kedveltebb üdülőhelyei kellemes, mediterrán klímával és változó tengerparttal (homokos és kavicsos) várja

Részletesebben

Utazási lehetôségek: *V.31., VI.7. és IX.17., 24. csak budapesti indulással! Pécs Korfu Pécs 1 hetes charterjárattal

Utazási lehetôségek: *V.31., VI.7. és IX.17., 24. csak budapesti indulással! Pécs Korfu Pécs 1 hetes charterjárattal G Ö R Ö G O R S Z Á G KORFU M o r a i t i k a M e s s o n g h i A fôvárostól délre kb. 20 22 km-re, a szinte egybeépült két település a fôút mentén helyezkedik el. Mindkét üdülôtelepülés de elsôsorban

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 64 Costa Brava az elbûvölô vadpart LLORET DE MAR SANTA SUSANNA CALELLA BARCELONA MALLORCA Utazási le he tô sé gek: Amikor kis gyermek voltam, nem értettem, hogy a viszonylag nyugodt téli hónapok után a

Részletesebben

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg.

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg. 52 Dominika a karib tenger gyöngyszeme A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE LOVRAN horvátország, KVARNER ÉS SZIGETEI Opatijától kb. 6 km-re dél-nyugatra található fürdőhely. A két települést tengerparti sétány köti össze. A nyugalmat árasztó, hangulatos kisvárosból számos kirándulási

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 COCO PALM DHUNI KOLHU 5 csillagos, nagyon szép sziget. BAA atoll. Malétól észak-nyugati irányban. Alap árban belső repülőjárat 35 perc + kishajójárat 15 perc. Felárért lehet kérni 30 perces közvetlen

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI HH NAGYERDŐ*** DEBRECEN Érvényes: 2013.10.01 12.22-ig.( kivéve őszi szünet) Ár: 7.245 Ft / fő / éj, a hét bármely napján, min. 2éj foglalással 2 éjszaka szállás félpanzióval (bőséges

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 HERITANCE AARAH ISLAND 5 csillagos resort sziget. RAA atoll. Malétól 40 perc hidroplán transzferrel. 2018 ban nyílt. A sziget mérete kb. 500 m hosszú és 300 m széles, egyik oldalán elkeskenyedő. Housereff

Részletesebben

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó Egy csodálatos vitorlás tengerjáró hajó, harmonikus modern designnal Felújított 5 szigonyos hajó, mely tökéletes kényelmet biztosít az utazás során. Sokféle,

Részletesebben

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a patinás szálloda. Megközelítés: Debrecen-Budapest

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

rodosz Utazási lehetőségek Apartmanok Fakultatív kirándulások Kirándulásokra a helyszínen, a telepített idegenvezetőnknél, valutában lehet befizetni.

rodosz Utazási lehetőségek Apartmanok Fakultatív kirándulások Kirándulásokra a helyszínen, a telepített idegenvezetőnknél, valutában lehet befizetni. rodosz A napisten szigete Fakultatív kirándulások Kirándulásokra a helyszínen, a telepített idegenvezetőnknél, valutában lehet befizetni. Rodosz városnézés 22 EUR/fő (+belépő) Fél napos kirándulás alkalmával

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK

HÚSVÉT. ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK Érvényes: 2012.április 06 09. ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ PIROSKA HOTEL*** BÜK HÚSVÉT Messze földön jártam, szép harmatos reggel Aranytündér kútvizéből vizet merítettem. Aranytündér kútvizével öntözgetni járok, olyan szagos, mint a rózsa, gyertek ti is, lányok! ÜNNEPI SZÁLLÁSAJÁNLATOK

Részletesebben