Polgármesteri tájékoztató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Polgármesteri tájékoztató"

Átírás

1 1 Polgármesteri tájékoztató a június 16. óta eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól június 17-én Fekete Zsolt alpolgármester tartotta fogadónapját a Városházán. A Szakembereket Salgótarjánba Bíráló bizottság ülésén vettek részt az alpolgármesterek. I. Dániel Zoltán alpolgármester részt vett a Területi együttműködést segítő programok kialakítása az önkormányzatoknál a konvergencia régiókban című felhívás tájékoztatóján június 18-án a Novohrad-Nógrád Geopark szisztematikus partnerség integrált fejlesztésére létrejövő projektjének záró konferenciáján, Fekete Zsolt alpolgármester köszöntötte a résztvevőket Salgóbányán az új látogatóközpontban. Dániel Zoltán alpolgármester hívta össze a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum ülését. Fekete Zsolt alpolgármester Rónafaluban tartott Fejlesztési Fórumot június 20-án Dániel Zoltán alpolgármester részt vett a Magyar Úszás Napja alkalmából megrendezett Családi Pancsolás elnevezésű rendezvényen, ahol köszöntötte a résztvevőket. Dániel Zoltán alpolgármester köszöntötte a résztvevőket és megnyitotta a Várfesztivál rendezvényét. Fekete Zsolt alpolgármester nyitotta meg a Múzeumok Éjszakája című rendezvényt. Fekete Zsolt alpolgármester mondott köszöntőt az Üvegváros. Öblösüveggyár történeti és üvegművészeti tanulmányi raktár megnyitóján június 22-én a Geopark ügyeiben egyeztettem a tulajdonosok egy részével. A kárpátaljai magyarok megsegítésére beérkezett közel 60 kg tartós élelmiszert jegyzőkönyv keretében átadtuk a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének. Az önkormányzat által közvetített adományt egyéb felajánlásokkal, adományokkal együtt a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete hivatalos delegációja, Kardos István főigazgató vezetésével június 25-én közvetlenül továbbította a Beregszászon élő nehéz sorsú emberek megsegítésére. A beérkezett Ft pénzbeli felajánlást az erre vonatkozó szerződés aláírását követően a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítvány közreműködésével juttattuk el a rászorulóknak június 23-án Fekete Zsolt alpolgármester tartotta a Kelet-Nógrád Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás Közbeszerzési Bizottság ülését a Városházán. A Geo-Tour Novohrad Nógrád Geopark ökoturisztikai fejlesztése elnevezésű kiemelt turisztikai projekt, Geocsodák Háza - geoparki látogatóközpont ünnepélyes megnyitóján Fekete Zsolt alpolgármester mondott beszédet.

2 június 24-én ITP ügyben a Városfejlesztési Iroda munkatársaival tárgyalásokat folytattunk Budapesten a Nemzetgazdasági Minisztériumban június 25-én Dániel Zoltán alpolgármester tartotta fogadónapját a Városházán. Fekete Zsolt alpolgármester mesterleveleket adott át a Geocsodák Házában. Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése ülésezett június 29-én Fekete Zsolt alpolgármester vett részt a Szent Lázár Megyei Kórház Semmelweis napi megemlékezésén július 1-jén a Novohrad-Nógrád Geopark Nonprofit Kft. taggyűlésén vettem részt július 2-án a hulladékgazdálkodási projekt beruházás előrehaladásáról egyeztettünk a kivitelezővel. A helyi tömegközlekedés piacán működő vállalkozók képviselőivel tárgyaltunk július 3-án a Semmelweis-nap alkalmából az Apolló Centrumban szakmai elismerésekkel köszöntük meg egészségügyi dolgozóink kiemelkedő munkáját. A rendezvényen Fekete Zsolt alpolgármester is részt vett július 6-án svéd befektetőkkel tárgyaltam. Ugyanezen napon a Magyar Nemzet Online-nak adtam interjút. Sajtótájékoztató keretében Dániel Zoltán alpolgármester írta alá a városi önkormányzat, a DVTK és az SBTC közötti megállapodást, amely biztosítja a felnőtt és utánpótlás labdarúgó csapatok működését július 7-én a Club Rádiónak adtam interjút. Ugyanezen napon a Magyar Államkincstár vezetőjével tárgyaltam. Szintén ezen a napon a tanévnyitó fesztiválról egyeztettünk július 8-án a polgárőr egyesületek képviselőivel tárgyaltunk az integrációról július 9-én a K&H Bank vezetőivel tárgyaltam. Ugyanezen a napon a Rádió Focus tulajdonosát fogadtam irodámban július 10-én a Rádió Focusnak adtam interjút. Szintén ezen a napon a Geohidroterv Kft. vezetőjét fogadtam. A Novohrad-Nógrád Geopark Nonprofit Kft. új ügyvezetőjével tárgyaltunk a feladatokról.

3 július 11-én a 25 éves Magyar Máltai Szeretetszolgálat rendezvényt szervezett a Vásártéren, melyen Fekete Zsolt alpolgármesterrel együtt részt vettem. Ugyanezen a napon a salgótarjáni fiatalok környezetszépítő-közösségépítő akciót rendeztek a Vásártéren Sakkozzuk ki! elnevezéssel, melyhez az önkormányzat támogatást biztosított július 13-án svéd befektetőkkel találkoztam. A SITI vezetőjével egyeztettem. Balla Mihály, Skuczi Nándor, dr. Szabó Sándor és Becsó Zsolt részvételével EU-s fejlesztési ügyekről tárgyaltunk július 14-én Olasz vállalkozókkal tárgyaltam. A közvilágítási projekt szakmai szereplőivel egyeztettünk a kivitelezés helyzetéről. Városi cégek vezetőivel tekintettük át a feladatokat. Este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége voltam július 15-én sajtótájékoztatót tartottam az országgyűlési képviselő által tévesen közzétett nyertes pályázatról és az SBTC-DVTK együttműködésről július 16-án egy, a városban forgatni szándékozott nagy játékfilm producerével tárgyaltam július 17-én a Nógrádi Bányász Nyugdíjas Szakszervezeti Bizottság küldöttgyűlésén vettem részt, ahol a megyei szervezet elnökének megválasztására került sor július 18-án a Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Jubileumi Egyesületi Napjára a Salgóbányai Geo-csodák Házában került sor, melyen részt vettem július 19-én Salgótarján testvérvárosai, valamint a salgótarjáni fiatalok részvételével került megrendezésre a 20. Salgótarjáni Nemzetközi Gyermektábor, melyet ünnepélyes keretek között Fekete Zsolt alpolgármester nyitott meg július 20-án a SITI és a JAMKK munkatársaival programegyeztetést tartottunk. Helyi vállalkozókkal találkoztam július 21-én a gazdasági élet meghatározó szereplőivel találkoztam. A közútkezelő igazgatójával a városon áthaladó állami fenntartású utak felújításáról egyeztettünk.

4 4 A Magyar Kézművesség a játékvilágban avagy játékos kézművesség c. kiállítás megnyitóján és eredményhirdetésén Dániel Zoltán alpolgármester képviselte önkormányzatunkat, illetve díjat adott át a Duna Palota Színháztermében július 22-én az Óbudai Egyetem vezetésével tárgyaltam. Egy amerikai cég képviselőjével tárgyaltam befektetési szándékairól július 23-án rendkívüli közgyűlést tartott Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése július 24-én a Kelet-Nógrád Térségi Hulladékgazdálkodási Tanács ülésén vettem részt az Ipari Parkban július 27-én Fogyasztóbarát Település elismerést kapott Salgótarján. A díjat Koszorús László Gáspár, fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár adta át július 28-augusztus 6. között szabadságon voltam július 29-én Dániel Zoltán alpolgármester részvételével a Zenthe Ferenc Színház vezetői sajtótájékoztatót tartottak a 2015/2016-os évadról augusztus 1-jén Dániel Zoltán alpolgármester a megnyitó ünnepségen köszöntötte a VI. Salgó Cup EBT Nemzetközi Strandkézilabda Torna résztvevőit augusztus 2-án a Roma Holocaust megemlékezésen Dániel Zoltán alpolgármester koszorúzott a Főposta előtti téren. Ugyanezen a napon a VI. Salgó Cup EBT Nemzetközi Strandkézilabda Torna ünnepélyes eredményhirdetésén Dániel Zoltán alpolgármester képviselte önkormányzatunkat és adta át a díjakat augusztus 6-án Dániel Zoltán alpolgármester köszöntötte a Cered-Salgótarjáni Nemzetközi Művésztelep 20. alkalommal megrendezett táborának zárásán a Művésztelep alkotóit augusztus 7-én képviselőtársaimmal a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon szakmai tájékoztatón vettünk részt augusztus 10-én a Salgótarján Foglalkoztatási Nonprofit Kft. és a VGÜ Kft. ügyvezetőivel tárgyaltunk aktuális és stratégiai kérdésekről augusztus között szabadságon voltam.

5 augusztus 15-én részt vettem a Füleki Városnapok és a XXV. Palóc Napok ünnepségsorozatának ünnepi képviselő-testületi ülésén Füleken. Ugyanezen a napon megnyitottam a VIII. Gorkij Főzőfesztivált Zagyvapálfalván. Ezen a napon Falunapi ünnepségen vett részt Fekete Zsolt alpolgármester Lucfalván augusztus 16-án megnyitottam a Nemzetközi Tájfutóversenyt augusztus 18-án megnyitottam a Csodálatos Kézimunkák kiállítást, melyet a Zagyvarónai Barátság Nyugdijas Klub rendezett a Bátki József Közösségi Házban. Ekkor volt a zagyvaiak Új kenyér ünnepsége is. Ugyanezen a napon szociális szövetkezetről és szociális feladatok ellátásáról tárgyaltunk gyakorló egyházi szervezettel augusztus 19-én Simonyi Sándor és Eötvös Mihály urakkal találkoztam. A felsőoktatással és innovációs kérdésekkel kapcsolatban egyeztettünk augusztus 20-án nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából ünnepi megemlékezést tartottunk a Szent István téren, ahol az államalapításra emlékeztünk. A városi rendezvények a Fő téren folytatódtak. Ugyanezen a napon ért véget a Hungária Kupa tájfutóverseny, ahol díjakat adtam át augusztus 24-én Dániel Zoltán alpolgármester képviselte önkormányzatunkat a Zenthe Ferenc Színház 2015/16-os színházi évadának nyitó társulati ülésén. Ugyanezen napon a BDSZ megyei elnökével a bányásznapi megemlékezésekről egyeztettem augusztus 25-én részt vettem a Salgótarján észak-déli kerékpárút építésének III. üteme projekt munkaterület átadásán. Ugyanezen a napon Tóthné dr. Kerekes Andrea jegyző asszonnyal együtt befektetőkkel tárgyaltam augusztus 26-án megnyitottam Eresztvényben a Novohrad-Nógrád Geopark partnerhálózati programja című záró konferenciát. Interjút adtam a Tarjáni Városlakó magazinnak. Szintén ezen a napon pénzintézet képviselőjével tárgyaltam augusztus 27-én részt vettem a Megyeházán megrendezett Nógrád Megyei Szakmai Tanévnyitón. Ugyanezen a napon fogadónapot tartottam.

6 augusztus 28-án Fekete Zsolt alpolgármester delegációt vezetett Urikányba, Salgótarján romániai testvérvárosába augusztus 29-én Dániel Zoltán alpolgármester megnyitotta a XI. Nemzetközi Menedzser Open Teniszkupát. Ugyanezen a napon Dániel Zoltán alpolgármester megnyitotta a Botos Boksz Gálát augusztus 31-én a 65. Bányásznap tiszteletére tartott MSZOSZ koszorúzási ünnepségén Dániel Zoltán alpolgármester koszorúzott szeptember 1-jén három iskolánk évnyitóján vettem részt és adtam át elismeréseket diákoknak, tanároknak. Ugyanezen a napon a Magyar Autóklub Biztonságosan közlekedni egy életúton közlekedésbiztonsági, és oktatási program sajtó nyilvános megnyitóján Dániel Zoltán alpolgármester képviselte Önkormányzatunkat szeptember 2-án irodavezetőkkel, önkormányzati cégvezetőkkel és intézményvezetőkkel találkoztam. A NAV megyei vezetőjével találkoztam szeptember 4-én a Bányásznapi megemlékezések keretében a Targos István emlékműnél és a Károlyin található emlékszobornál koszorúzott, majd a baglyasi bányászszobornál mondott emlékező beszédet Dániel Zoltán alpolgármester. A Bányásznapi megemlékezések keretében az ÉMÁSZ falán lévő emléktáblát, majd a Somlyói emlékhelyet Fekete Zsolt alpolgármester koszorúzta meg szeptember 5-én részt vettem a Mátraverebély-Szentkúti Nemzeti Kegyhely felújított új létesítményeinek felszentelésén, ahol Áder János köztársasági elnök mondott ünnepi beszédet. A Zagyvapálfalvai Nyugdíjas Bányász Alapszervezet által megrendezésre kerülő Bányásznapi Ünnepségen Fekete Zsolt alpolgármester vett részt szeptember 6-án megnyitottam a Salgótarjáni Bányásznapi Ünnepséget. Ezen a rendezvényen az alpolgármesterek is részt vettek. Ugyanezen a napon volt a Beszterce lakótelepi műfüves pálya átadása is, melyen az alpolgármesterek is részt vettek szeptember 7-én részt vettem a Magyar Vöröskereszt által szervezett cserépkályha átadáson Baglyasalján.

7 szeptember 8-án az alpolgármesterekkel együtt tagóvoda vezetőkkel találkoztunk a 2015/2016-os nevelési év megnyitása alkalmából szeptember 9-én A bányászat gordiuszi csomója című kiállítást nyitottam meg. Ugyanezen napon sajtótájékoztatót tartottam a hulladék-rekultivációs program kapcsán. Szintén ezen a napon hulladékgazdálkodással kapcsolatos fórumot nyitottam meg a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban szeptember 10-én rendkívüli ülést tartott Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése szeptember 11-én szabadságon voltam szeptember 13-án ünnepi beszédet tartottam a Zagyva Napon. II. Adatszolgáltatás a Közgyűlés szeptember 24-i ülésére a polgármesteri tájékoztatóhoz Az Önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodási rendjéről szóló 23/2013. (IV.25.) Ör. számú rendelet 15. -a határozza meg a polgármester számára a Közgyűléstől átruházott hatáskörben meghozható döntések körét. A hatáskörrel élve június-augusztus hónapokban az 5 millió Ft egyedi értékhatárig az alábbi forgalomképes ingatlan elidegenítése történt meg: Jelleg / Helye Hrsz Terület (össz)m2 tulajdoni hányad Darabszám Összesen bruttó Ft lakás Zöldfa út 4. fszt /A/4 38 m2 1/ ,- Összesen: ,- Salgótarján, szeptember 14. Dóra Ottó polgármester

Polgármesteri Tájékoztató. a október 17. napjától november 20. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól

Polgármesteri Tájékoztató. a október 17. napjától november 20. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól Polgármesteri Tájékoztató a 2017. október 17. napjától 2017. november 20. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól 1 Polgármesteri Tájékoztató a 2017. október 17. napjától

Részletesebben

Polgármesteri Tájékoztató. a június 17. napjától augusztus 18. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól

Polgármesteri Tájékoztató. a június 17. napjától augusztus 18. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól Polgármesteri Tájékoztató a 2017. június 17. napjától 2017. augusztus 18. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól 1 Polgármesteri Tájékoztató a 2017. június 17. napjától

Részletesebben

Polgármesteri Tájékoztató

Polgármesteri Tájékoztató Polgármesteri Tájékoztató a 2017. augusztus 19. napjától 2017. szeptember 15. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól 1 Polgármesteri Tájékoztató a 2017. augusztus 19. napjától

Részletesebben

Polgármesteri tájékoztató

Polgármesteri tájékoztató 1 Polgármesteri tájékoztató a 2015. szeptember 14. óta eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól I. 2015. szeptember 14-én frakció ülést tartottunk. Dániel Zoltán alpolgármester összehívta

Részletesebben

Polgármesteri Tájékoztató. a február 04. napjától március 17. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól

Polgármesteri Tájékoztató. a február 04. napjától március 17. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól Polgármesteri Tájékoztató a 2017. február 04. napjától 2017. március 17. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól 1 Polgármesteri Tájékoztató a 2017. február 04. napjától

Részletesebben

Polgármesteri Tájékoztató. a június 12. napjától augusztus 17. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól

Polgármesteri Tájékoztató. a június 12. napjától augusztus 17. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól Polgármesteri Tájékoztató a 2018. június 12. napjától 2018. augusztus 17. napjáig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól 1 Polgármesteri Tájékoztató a 2018. június 12. napjától

Részletesebben

Tájékoztató a december 7. óta eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól

Tájékoztató a december 7. óta eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól Tájékoztató a 2015. december 7. óta eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól 2015. 12.07. - A hátrányos helyzetű gyermekeknek szervezett programot nyitottam meg, ahol filmvetítéssel

Részletesebben

POLGÁRMESTERI TÁJÉKOZTATÓ a 2009. szeptember 15-től eltelt időszak fontosabb eseményeiről és közérdekű tárgyalásairól

POLGÁRMESTERI TÁJÉKOZTATÓ a 2009. szeptember 15-től eltelt időszak fontosabb eseményeiről és közérdekű tárgyalásairól POLGÁRMESTERI TÁJÉKOZTATÓ a 2009. szeptember 5-től eltelt időszak fontosabb eseményeiről és közérdekű tárgyalásairól I. 2009. szeptember 8. Tanévnyitó Fesztivál Dr. Juhász Tibor alpolgármester képviselte

Részletesebben

Polgármesteri tájékoztató

Polgármesteri tájékoztató Polgármesteri tájékoztató a 2014. október 29. óta eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól I. Október 29. Megalakult Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése, ezen a napon az első

Részletesebben

Polgármesteri tájékoztató a tól ig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól

Polgármesteri tájékoztató a tól ig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól Polgármesteri tájékoztató a 2016.06.18-tól 2016.09.15-ig eltelt időszak fontosabb eseményeiről, közérdekű tárgyalásairól 06.19. - Emlékező beszédet mondtam a Salgótarjáni Zsidó Hitközség által, a holokauszt

Részletesebben

37-30/2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS

37-30/2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 2. sz. napirendi pont 37-30/2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS a két ülés között történt főbb eseményekről, átruházott

Részletesebben

2015. április 30-án (csütörtökön) órára

2015. április 30-án (csütörtökön) órára Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere M E G H Í V Ó Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlését a 2011. évi CLXXXIX. tv. 45. -ában foglalt jogkörömben eljárva a Városháza I. emeleti Dr. Förster Kálmán

Részletesebben

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént.

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

33-22/2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS

33-22/2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 33-22/2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS az elmúlt közgyűlésen hozott határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/162-1/2015/I. Ea: Varga Erika Tárgy: Czirbus Gábor alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

2-54/2016. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS

2-54/2016. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 2-54/2016. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS a két ülés között történt főbb eseményekről, átruházott

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Alpolgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. A Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. szeptember 10-i ülésére

TÁJÉKOZTATÓ. A Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. szeptember 10-i ülésére TÁJÉKOZTATÓ A Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. szeptember 10-i ülésére Tárgy: Előadó : Tájékoztató az elmúlt időszak legfontosabb eseményeiről (2007. június 18 - augusztus 31-ig) Ottó

Részletesebben

Maroslele Község Polgármesterétől

Maroslele Község Polgármesterétől Maroslele Község Polgármesterétől 6921 Maroslele, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 62/256 033 E-mail: marosleleph@vnet.hu Maroslele Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Maroslele Tárgy: Polgármesteri tájékoztató

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere TÁJÉKOZTATÓ

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere TÁJÉKOZTATÓ Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Szám: 21854-1/2014 TÁJÉKOZTATÓ a polgármester által átruházott hatáskörben - lefolytatott 2013. évi közbeszerzési eljárásokról Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján

Részletesebben

2-70/2016. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS

2-70/2016. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 2-70/2016. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS a két ülés között történt főbb eseményekről, átruházott

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ 1/338-1/2015/I Üi.: Varga Erika Tárgy: Farkas Éva Erzsébet polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

51-80/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS

51-80/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 51-80/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS az elmúlt közgyűlésen hozott határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere. Ikt.sz.: 20376/2015 Javaslat a kárpátaljai magyarok megsegítésére beérkezett adományok továbbítására

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere. Ikt.sz.: 20376/2015 Javaslat a kárpátaljai magyarok megsegítésére beérkezett adományok továbbítására Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere Ikt.sz.: 20376/2015 Javaslat a kárpátaljai magyarok megsegítésére beérkezett adományok továbbítására Tisztelt Közgyűlés! A Közgyűlés a 2015. áprilisi ülésén

Részletesebben

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége:

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: 2010. január 14. a Sátoraljaújhelyi Városvédő és Szépítő Egyesülettel, az Eötvös József Klubbal közösen megemlékezést

Részletesebben

51-63/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS

51-63/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 51-63/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS a két ülés között történt főbb eseményekről, átruházott

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére 1 Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi munkatervére Ózd, 2015. december 21. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály 2 Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ 1/656-1/2015/I Üi.: Varga Erika Tárgy: Farkas Éva Erzsébet polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

2016. szeptember 27-én (kedd) 9.00 órára

2016. szeptember 27-én (kedd) 9.00 órára Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere M E G H Í V Ó Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlését a 2011. évi CLXXXIX. tv. 45. -ában foglalt jogkörömben eljárva a Városháza I. emeleti Dr. Förster Kálmán

Részletesebben

20/2017.(I.26.) sz. képviselő-testületi határozati javaslat a két ülés között végzett munkáról

20/2017.(I.26.) sz. képviselő-testületi határozati javaslat a két ülés között végzett munkáról 20/2017.(I.26.) sz. képviselő-testületi határozati javaslat a két ülés között végzett munkáról Túrkeve Város Képviselő-testülete a két ülés között végzett munkáról szóló tájékoztatót elfogadja. Erről értesülnek:

Részletesebben

Fogyasztóbarát város lett Salgótarján, rekordszámú pozitív listás cég kapott elismerést

Fogyasztóbarát város lett Salgótarján, rekordszámú pozitív listás cég kapott elismerést Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 75/2015 Kedves Kolléga! Hírlevelünk következő számában tisztelettel tájékoztatjuk Önt arról, hogy SALGÓTARJÁN az országban tizenötödikként

Részletesebben

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének április 26-i ülésére

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének április 26-i ülésére Tájékoztató Sorszám: I. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének 2012. április 26-i ülésére 1. 2012. március 31-én rendezték a Békés

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok könyvvizsgálóinak megválasztására

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok könyvvizsgálóinak megválasztására Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 15412-1/ 2019. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok könyvvizsgálóinak megválasztására Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarjáni Csatornamű

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

VÁROSI RENDEZVÉNYTERVRE

VÁROSI RENDEZVÉNYTERVRE Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár 4090 Polgár, Barankovics tér 6. JAVASLAT A VÁROSI RENDEZVÉNYTERVRE 2015. Készítette: Radics Zoltánné intézményvezető I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Alpolgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s

Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-2/2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-2/2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-2/2011. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint

Részletesebben

Tisztelt Képviselő Úr!

Tisztelt Képviselő Úr! Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/153-4 /2015. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. április 24-i nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/153-4 /2015. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. április 24-i nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/153-4 /2015. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. április 24-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Beszámoló a polgármester és az alpolgármester fontosabb

Részletesebben

JEGYZ Ő KÖNYVI KIVONAT

JEGYZ Ő KÖNYVI KIVONAT Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület Humánszolgáltatási Bizottság JEGYZ Ő KÖNYVI KIVONAT Készült: A Humánszolgáltatási Bizottság 2012. április 04-én (szerdán) 15,00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére 10220-1/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2010. évi rendezvénytervének elfogadása

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS. Békéscsaba, Szent ls/ván tér 7. NYILVIÍNOS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal egyszerű többséget igényel!

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS. Békéscsaba, Szent ls/ván tér 7. NYILVIÍNOS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal egyszerű többséget igényel! BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS POLGIÍRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent ls/ván tér 7. lk/o sz.: I. 341-812008. E/oodó: Opauszki Zoltán Mell.: Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66)

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének II. félévi M U N K A T E R V E

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének II. félévi M U N K A T E R V E Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. II. félévi M U N K A T E R V E A Közgyűlés 2010. május 25-ei ülésére! Augusztus 26. Az előterjesztések elkészítésének és leadásának határideje: augusztus

Részletesebben

Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. 3100 Salgótarján, Kassai sor 54. Iktatószám: 411/2010. J a v a s l a t

Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. 3100 Salgótarján, Kassai sor 54. Iktatószám: 411/2010. J a v a s l a t Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. 3100 Salgótarján, Kassai sor 54. Iktatószám: 411/2010. J a v a s l a t a Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. KEOP-3.3.0. sz. pályázat keretében A Tarjáni Gyermektábor

Részletesebben

3-181/2017. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS

3-181/2017. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 5. sz. napirendi pont 3-181/2017. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS a két ülés között történt főbb eseményekről, átruházott

Részletesebben

Püspökladány, január 20.

Püspökladány, január 20. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE E LİTERJESZTÉS FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK 2012. ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE 17. IKTATÓSZÁM: 2-5/2012. MELLÉKLET: TÁRGY: Tájékoztató a közgyőlés két ülése között történt fontosabb eseményekrıl ELİTERJESZTİ: Vargha

Részletesebben

37-65/2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS

37-65/2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 2. sz. napirendi pont 37-65/2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József ELNÖKI JELENTÉS a két ülés között történt főbb eseményekről, átruházott

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/4-20/2016 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének II. félévi M U N K A T E R V E

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének II. félévi M U N K A T E R V E Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2012. II. félévi M U N K A T E R V E Elfogadva a 162/2012.(VI.28.) Öh. sz. határozattal 1 Augusztus 30. Az előterjesztések elkészítésének és leadásának határideje:

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. évi munkatervére Ózd, 2016. december 15. Előkészítő: Jegyző Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/3-18/2015 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 26-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

M E G H Í V Ó Ajka város Önkormányzatának Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága április 20.-án (szerdán) órakor

M E G H Í V Ó Ajka város Önkormányzatának Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága április 20.-án (szerdán) órakor AJKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-100 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 6/ 12-7/2016 NAPIREND M E G H Í V Ó Ajka város Önkormányzatának

Részletesebben

Humánszolgáltatási Bizottságának évi munkaterve

Humánszolgáltatási Bizottságának évi munkaterve 390/2018. (XII. 11.) HB határozat a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete Humánszolgáltatási Bizottságának 2019. évi munkatervéről (8 igen, egyhangú szavazattal) 1. A Humánszolgáltatási

Részletesebben

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 2015. május 28-án (csütörtök) 09.00 órai kezdettel tartja ülését a Városháza nagytermében, 7621 Pécs, Széchenyi tér 1.

Részletesebben

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E 2017. ÉV 2017. január 25. (szerda) 1. Az önkormányzat 2017. évi költségvetése (első olvasat) 2.A Mezőkövesdi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal

Részletesebben

I. A KÖZGYŰLÉS RENDELETEI

I. A KÖZGYŰLÉS RENDELETEI I. A KÖZGYŰLÉS RENDELETEI 1/2015. (I. 29.) az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről 2/2015. (I. 26.) Kaposvár Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének megállapításáról szóló 70/2005. (XII. 15.)

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. január 29-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2015. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

Ajka város Önkormányzata Képviselő-testülete május 23-án (szerdán) 9.00 órakor képviselő-testületi ülést tart

Ajka város Önkormányzata Képviselő-testülete május 23-án (szerdán) 9.00 órakor képviselő-testületi ülést tart AJKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-101 fax:(88) 212-794 e-mail: polgarmester@hivatal.ajka.hu Ügyszám: 1/17-16/2018. M E G H Í V Ó Ajka város Önkormányzata

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere M E G H Í V Ó

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere M E G H Í V Ó Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere M E G H Í V Ó Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlését az 1990. évi LXV. tv. 12. (2) bekezdésében foglalt jogkörömben eljárva a Városháza I. emeleti Dr. Förster

Részletesebben

Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti Komjáthy-terme.

Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti Komjáthy-terme. J E GY Z Ő K Ö NY V 2016. november 21-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről Szám: KOZP/1264-19/2016. Az ülés helye: VMJV Polgármesteri Hivatalának (Veszprém, Óváros tér 9.) II. emeleti

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Szám: 26181/2016. Tisztelt Közgyűlés! Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város középtávú gyermek és ifjúsági koncepciójában foglaltak rövid távú megvalósítása

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése a :00 órai kezdettel ülést tart a. a Városháza I.emeleti nagytermében,

MEGHÍVÓ. Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése a :00 órai kezdettel ülést tart a. a Városháza I.emeleti nagytermében, Szombathely Megyei Jogú Város Polgármestere MEGHÍVÓ Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése a 2017.10.26 09:00 órai kezdettel ülést tart a a Városháza I.emeleti nagytermében, melyre ezúton tisztelettel

Részletesebben

Megbeszélés Szabó Péterrel az Akácfa u. végén lévő telek kapcsán. 4. április 29. Sajtótájékoztató a Megyenapról és a Bicskei Napokról

Megbeszélés Szabó Péterrel az Akácfa u. végén lévő telek kapcsán. 4. április 29. Sajtótájékoztató a Megyenapról és a Bicskei Napokról Előterjesztés Beszámoló a két ülés közötti időszak eseményeiről, a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok és a képviselői bejelentések végrehajtásáról 1. előterjesztés száma: 182/2016 2. Előterjesztést

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/20-17/2017 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 30-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E 2015. ÉV

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E 2015. ÉV MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E 2015. ÉV 2015. január 28. (szerda) 1. Az önkormányzat 2015. évi költségvetése (első olvasat) 2. A Mezőkövesdi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal

Részletesebben

Alpolgármesteri tájékoztató április május 20-i időszakról

Alpolgármesteri tájékoztató április május 20-i időszakról 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Alpolgármesteri tájékoztató 2011. április 22. - 2011. május 20-i időszakról Április 23-án az évek óta hagyományosan húsvét előtti szombaton megrendezésre kerülő Nyuszifutáson

Részletesebben

Tájékoztatási kötelezettségemnek az alábbiakban teszek eleget: Az előző beszámoló óta az alábbi események, intézkedések történtek:

Tájékoztatási kötelezettségemnek az alábbiakban teszek eleget: Az előző beszámoló óta az alábbi események, intézkedések történtek: B e s z á m o l ó Mágocs Város Képviselő-testületének 2016. augusztus 16-i ülésére. Tárgy: Tájékoztató a két ülés közötti időben történt eseményekről, tett intézkedésekről, átruházott hatáskörben hozott

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Szám: 11275/2015. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város középtávú gyermek és ifjúsági koncepciójában foglaltak rövid távú megvalósítása érdekében a 2015-2016.

Részletesebben

Ügyiratszám: JKAB/60-11/2016. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését

Ügyiratszám: JKAB/60-11/2016. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4400 NYÍREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: JKAB/60-11/2016. Ügyintéző:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám: /2013

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám: /2013 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám: 2047-16 /2013 Javaslat Salgótarján, külterületi 040 helyrajzi számú ingatlan 980 m2 területrészének

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 2-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete december 2-i ülésére Tárgy: Békés Város Képviselő-testületének 2016. I. félévi munkaterve Előkészítette: Tárnok Lászlóné jegyző Dr. Juhász Csilla jogász Véleményező Valamennyi bizottság bizottság: Sorszám: III/9 Döntéshozatal

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 12952/2017. Javaslat a Salgótarján testvérvárosaiból meghívott művészek részvételével megrendezett XXII. Ceredi Nemzetközi Kortárs Művésztelep támogatására

Részletesebben

MEGHÍVÓ NAPIREND. Javaslat a lakások bérletéről szóló 25/2006. (VII.12.) önkormányzati rendelet módosítására

MEGHÍVÓ NAPIREND. Javaslat a lakások bérletéről szóló 25/2006. (VII.12.) önkormányzati rendelet módosítására Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Pénzügyi Bizottsága 17215-6/2012. MEGHÍVÓ Értesítem, hogy a Pénzügyi Bizottság 2012. szeptember 20-án (csütörtökön) 10 órára meghirdetett ülése elmarad. Az új időpont:

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/501/2018. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület július 12-i rendkívüli nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/501/2018. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület július 12-i rendkívüli nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/501/2018. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2018. július 12-i rendkívüli nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Döntés a törökországi Çanakkale

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Polgármesteri tájékoztató május június 23-i időszakról

Polgármesteri tájékoztató május június 23-i időszakról Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Polgármesteri tájékoztató 2011. május 21. - 2011. június 23-i időszakról Május 21-én a TÁDÉ néptánccsoport évadzáró műsorát tekintettem

Részletesebben

I. Dombóvár Város Képviselő-testületének évi munkaterve

I. Dombóvár Város Képviselő-testületének évi munkaterve 1 I. Dombóvár Város Képviselő-testületének 2017. évi munkaterve A képviselőtestületi rendes ülések 1. napirendi pontja: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ I. 2-309/2005. Tárgy: dr. Siket István alpolgármester Üi.: Nagy Bertilla tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város

Részletesebben

51-5/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS

51-5/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 51-5/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS az elmúlt közgyűlésen hozott határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2018. szeptember 4-i ülésének határozatai 217/2018.(IX.04.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

A Vagyonvédelmi Kamara támogatja az árvízkárosultakat és a rendőrséget

A Vagyonvédelmi Kamara támogatja az árvízkárosultakat és a rendőrséget A Vagyonvédelmi Kamara támogatja az árvízkárosultakat és a rendőrséget Fő a biztonság! A 2010 májusában lezúduló esőzések miatt kialakult árvízhelyzet rég nem látott károkat okozott országszerte. Az SZVMSZK

Részletesebben

Ügyiratszám: /2013.XIII. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését

Ügyiratszám: /2013.XIII. Ügyintéző: Faragóné/Bné M E G H Í V Ó. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlését NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4400 NYÍREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: 1.986-2/2013.XIII. Ügyintéző:

Részletesebben

KISKUNHALAS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

KISKUNHALAS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE KISKUNHALAS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. ÉVI MUNKATERVE JANUÁR 30. - A Kiskunhalasi Közös Önkormányzati Hivatalban igazgatási szünet elrendelése - A Polgármester beszámolója átruházott hatáskörben

Részletesebben

M E G H Í V Ó április 21-én (csütörtökön) órakor ülést tart

M E G H Í V Ó április 21-én (csütörtökön) órakor ülést tart AJKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-101 fax:(88) 212-794 e-mail: polgarmester@hivatal.ajka.hu Ügyszám: 1/18-6/2016. M E G H Í V Ó Ajka város Önkormányzata

Részletesebben

BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE

BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE 1731/1/2014. BUGAC NAGYKÖZSÉGI ÉS BUGACPUSZTAHÁZA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TÁRSULT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. évi MUNKATERVE Elfogadta: a Társult Képviselő-testület 77/2014. TKt. számú határozatával. Bugac,

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

2019. február 14. (Miskolc, Megyeháza Díszterme)

2019. február 14. (Miskolc, Megyeháza Díszterme) 2019. február 14. (Miskolc, Megyeháza Díszterme) 1. Javaslat Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért Díj 2019. évi adományozására 2. Javaslat Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Tűzbiztonságáért Díj 2019. évi

Részletesebben

28/2015/231. Heves Megyei Közgyűlés. H e l y b e n. Elnöki jelentés Tisztelt Közgyűlés!

28/2015/231. Heves Megyei Közgyűlés. H e l y b e n. Elnöki jelentés Tisztelt Közgyűlés! 28/2015/231. Heves Megyei Közgyűlés H e l y b e n Elnöki jelentés Tisztelt Közgyűlés! A Közgyűlés és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 12/2014. (XII. 15.) önkormányzati rendelet 28. (3)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 04-i rendkívüli ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 04-i rendkívüli ülésén Polgármesteri Hivatal Titkárság Szarvas, Szabadság u. 25-27. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. június 04-i rendkívüli ülésén Jelen vannak: Babák Mihály polgármester

Részletesebben

1. Általános rendelkezések

1. Általános rendelkezések Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2012. (IX. 07.) önkormányzati rendelete az önkormányzati kitüntetésekről és elismerő címekről Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben