Tartalmazza: /2015.(VI.22.) számú határozatokat 7/2015.(VI.23.) önkormányzati rendelet

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tartalmazza: /2015.(VI.22.) számú határozatokat 7/2015.(VI.23.) önkormányzati rendelet"

Átírás

1 J E G Y ZŐKÖNYV a Képviselő-testület június 22.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: /2015.(VI.22.) számú határozatokat 7/2015.(VI.23.) önkormányzati rendelet

2 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 22.-én megtartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Művelődési Ház, 2135 Csörög, Arany J. u. 53. Jelen vannak: Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester Gergely László alpolgármester Antal Péter képviselő Dr. Bonyhády Elemér képviselő Pataki Ferenc Józsefné képviselő Tanácskozási joggal: Chrobák Zoltánné dr. jegyző Meghívott: Osikóczki Csabáné intézményvezető További jelenlévők: jelenléti ív szerint. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester köszönti a megjelenteket. Külön üdvözli Oláh Tamást, aki elvállalja a megüresedett képviselői státuszt. Megállapítja, hogy a képviselőtestület 6 tagja jelen van, az ülés határozatképes. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester felkéri a jegyzőkönyv hitelesítésére Heltai Zsófia képviselőt, majd ismerteti a napirendet. A képviselő-testület sal megválasztja jegyzőkönyv hitelesítőnek Gergely László alpolgármestert. A Képviselő-testület szavazattal, egyhangúan jóváhagyja az alábbiak szerinti napirendet: Jóváhagyott napirend: NYÍLT ülés: 1. Tájékoztató a két ülés között tett fontosabb intézkedésekről 2. Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 3. A Csörögi Csiri-Biri Egységes Óvoda-bölcsőde vezetőjének beszámolója a 2014/2015. nevelési évről és tájékoztatója a 2015/2016. nevelési év beindításáról, feladatairól.

3 4. Beszámoló Csörög Község Önkormányzatának gyermekvédelmi feladatairól ( ) 5. Beszámoló az átruházott hatáskörök gyakorlásáról 6. Rendeletalkotás Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének az Önkormányzat évi zárszámadásáról szóló 6/2015.(V.29.) önkormányzati rendelet módosításáról 7. Döntés rendkívüli önkormányzati támogatás igénybevételéről 8. Csörög Község Önkormányzat évekre szóló sport-koncepciójának elfogadása 9. Együttműködési megállapodás kötése Csörög Község Önkormányzata és a Váci Madách Imre Gimnázium között iskolai közösségi szolgálat lebonyolítására 10. Egyebek Csörögi gyermekek iskolai elhelyezése (szóbeli előterjesztés) Kérelem elbírálása közterületi akácfarönk kivágásáról (szóbeli előterjesztés) ZÁRT ülés 11. Döntés a 221/2015.(IV.21.) KT határozat módosításáról 1. Tájékoztató a két ülés között tett fontosabb intézkedésekről Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester: Röviden ismerteti a megtett intézkedéseket, mely során bemutatja a képviselőknek a tervezett iskola látványtervét. Ismerteti a pályázatokkal kapcsolatos intézkedéseket is. Mivel kérdés, hozzászólás nem volt, a Képviselő-testület az alábbi szavazatarányokkal meghozza a következő határozatát.

4 5 igen 0 nem, 0 tartózkodás 248/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester beszámolóját a két ülés között tett intézkedésekről. Határidő: azonnal 2. Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester röviden ismerteti a megtett intézkedéseket. A Mahájána Alapítvánnyal kapcsolatban tájékoztatja a képviselőket arról, hogy a tárgybani határozatok végrehajtása megtörtént, de az alapítvány nem fogadja el a képviselő-testület döntését. A Képviselő-testület az alábbi szavazatarányokkal meghozza a következő határozatát. 249/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót. Határidő: azonnal 3. A Csörögi Csiri-Biri Egységes Óvoda-bölcsőde vezetőjének beszámolója a 2014/2015. nevelési évről és tájékoztatója a 2015/2016. nevelési év beindításáról, feladatairól. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester megkérdezi Osikóczki Csabáné intézményvezetőt, hogy van-e szóbeli kiegészíteni valója a benyújtott írásbeli beszámolójához? Osikóczki Csabáné intézményvezető elmondja, hogy nem kívánja kiegészíteni a beszámolót.

5 Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester megkérdezi, hogy tavaly 11 fő nem lett beiskolázva, idén 14 fő, miért lett több? Osikóczki Csabáné intézményvezető elmondja, hogy a gyermekek egyéni fejlettsége eltérő. az óvodapedagógusok igyekeznek fejlesztő-nevelő munkával eredményt elérni, de a családi háttér is számít. Ha nincs meg a családi háttérből a visszacsatolás, nehezebben megy a fejlesztés. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester: a tanodába helyi óvodások is járnak. Tapasztalható-e ezeknél a gyermekeknél fejlődés? Osikóczki Csabáné intézményvezető elmondja, hogy 2 kisfiú és 1 kislány jár rendszeresen a tanodába. Nincs visszacsatolás, a kislánynál nem mutatkozik semmilyen fejlődés. Az egyik fiútól hétfői napon megkérdezték, hogy az előző szombaton mit csináltak, de nem tudta megmondani. Nem tapasztaltunk olyan fejlődést a három gyermeknél, ami segítette volna az óvodai fejlesztő munkánkat. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester elmondja, hogy 53 óvodás és 5 bölcsődés gyermek jár az intézménybe, jövőre 56 óvodás és 10 bölcsődés fog járni. az óvodai létszámot emelni kell. Osikóczki Csabáné intézményvezető elmondja, hogy bemutató portfóliót készített, amit elküldött az Apor Vilmos Főiskolára, a váci Művelődési Központba és más helyekre. Felhívta az Apor Vilmos Főiskolát, hogy lehetne-e gyakorló óvodája a Csiri-biri Óvoda. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester elmondja, hogy a Váci Megyéspüspök úrral kellene ezt előkészíteni. Az óvodát építészeti nívódíjra szeretné felterjeszteni. Az óvodáskori kötelezettség 3 éves kortól áll be. Osikóczki Csabáné intézményvezető elmondja, hogy nem tudja, miért viszik máshová a gyerekeket. Gyermeknapon is megkérdezték a szülőket erről, akik arra hivatkoztak, hogy azért, mert xy gyermeke odajár. A családban lát a gyerek példát, azt fogja csinálni, amit otthon lát. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester szavazásra bocsátja az óvodai beszámolót és az intézménnyel kapcsolatos, beterjesztett határozati javaslatok elfogadását. 250/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: 1. Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a Csörögi Csiri-Biri Egységes Óvoda-bölcsőde vezetőjének beszámolóját a 2014/2015. nevelési évről és tájékoztatóját a 2015/2016. nevelési év beindításáról, feladatairól.

6 2. Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2015/2016. nevelési évben a Csörögi Csiribiri Óvoda és Bölcsőde intézményben három óvodai csoport indítását hagyja jóvá. Osikóczki Csabáné intézményvezető 3. Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete visszavonja a 227/2015.(V.19.) számú határozatát. 4. Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az intézmény neve Csörögi Csiri-Biri Óvoda és Bölcsőde névre változik. 5. Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri Osikóczki Csabáné intézményvezetőt, hogy a nem szabványos kültéri játszóeszköz értékesítésére. Felelős: Osikóczki Csabáné intézményvezető Határidő: szeptember Beszámoló Csörög Község Önkormányzatának gyermekvédelmi feladatairól ( ) Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester megkérdezi Pataki Ferencné képviselőt, a Szociális Bizottság elnökét, hogy tárgyalta-e ezt a témát. Pataki Ferencné elmondja, hogy igen és a Szociális Bizottság elfogadásra javasolja az erről szóló beszámolót. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester elmondja, hogy Csörögben kiemelkedően magas a szociális rászorultság, felül kellene vizsgálni a szociálisan rászorult családok életviteli szokásait, hogy mire és mennyit költenek. Sokkal nagyobb veszélyben látja a nehéz körülmények között élő egyedülállók helyzetét. Azt is meg kellene vizsgálni, hogy az önkormányzat mit tett a rászorult emberekért? Extrém ötletnek tartja, hogy az önkormányzat gondoskodjon a nyári szünetben a gyerekekről. Szavazásra bocsátja a beszámoló elfogadását. 251/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a gyermekvédelmi feladatokról szóló ( ) szóló beszámolót.

7 5. Beszámoló az átruházott hatáskörök gyakorlásáról Pataki Ferencné képviselő elmondja, hogy 3 fő kér gyógyszerköltséghez támogatást, 1 fő kérelmére két bizottsági tag kiment és segítséged adott a fűvágásban, 1 fő kérelmének érdemi elbírálásához hiánypótlást kértek. A kérelmezőknek leginkább pénzre van szükségük.. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester szavazásra bocsátja az átruházott hatáskörök gyakorlásáról szóló beszámolót. 252/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja az átruházott hatáskörök gyakorlásáról szóló beszámolót 6. Rendeletalkotás Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének az Önkormányzat évi zárszámadásáról szóló 6/2015.(V.29.) önkormányzati rendelet módosításáról Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester tájékoztatja a testületet arról, hogy a PÜB javasolja a tárgybani rendelet módosítását, szavazásra bocsátja a rendeletalkotási javaslatot. Jegyzőkönyv rögzíti, hogy a képviselő-testület sal elfogadta a zárszámadási rendelet módosításáról szóló 7/2015.(VI.23.) önkormányzati rendeletet. 7. Döntés rendkívüli önkormányzati támogatás igénybevételéről Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester megkérdezi Dr. Bonyhády Elemért, a Pénzügyi Bizottság elnökét és Pataki Ferencné, a Szociális Bizottság elnökét a fenti téma támogatásáról, akik igennel válaszolnak, ezt követően szavazásra bocsátja a rendkívüli önkormányzati támogatás igénybevételét.

8 253/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy pályázatot nyújt be a belügyminiszter és a nemzetgazdasági miniszter által meghirdetett a Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi C. törvény 3. számú melléklet I.7 pont és III.4 pont szerinti a megyei önkormányzatok és a települési önkormányzatok rendkívüli önkormányzati költségvetési támogatására (ennek keretében rendkívüli szociális támogatására) az önkormányzat feladatai ellátását veszélyeztető helyzet miatt vissza nem térítendő, azaz hárommillió-nyolcszázkilencvenhétezer-nyolcszázhatvan forint támogatási összegre a III. 4. pont szerinti települési önkormányzatok rendkívüli önkormányzati költségvetési támogatása jogcímen. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a jegyző bevonásával a határozat végrehajtása érdekében a szükséges intézkedéseket tegye meg és a pályázat eredményéről adjon tájékoztatást. Felelős. polgármester, jegyző Határidő: értelem szerint 8. Csörög Község Önkormányzat évekre szóló sport-koncepciójának elfogadása Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester elmondja, hogy Csörögben nincs sportlétesítmény, az egyetlen sportolási lehetőség a grundfoci. Javasolja az elkészített és írásban elküldött sportkoncepció elfogadását, amit a későbbi tapasztalatok alapján módosítani lehet, és szavazásra bocsátja a koncepció elfogadását. 254/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja Csörög Község évekre szóló Sportkoncepcióját, és felkéri a polgármestert a honlapon történő közzétételre. Határidő: azonnal 9. Együttműködési megállapodás kötése Csörög Község Önkormányzata és a Váci Madách Imre Gimnázium között iskolai közösségi szolgálat lebonyolítására

9 Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester szavazásra bocsátja a tárgybani határozati javaslatot. 255/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: 1.) Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testülete együttműködési megállapodás megkötését határozza el a Váci Madách Imre Gimnáziummal (2600 Vác, Brusznyai u. 4.) az iskolai közösségi szolgálat közös lebonyolítására az 1. számú melléklet szerinti tartalommal.. 2.) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására és a további szükséges intézkedések megtételére. Határidő: azonnal 10. Egyebek Csörögi gyermekek iskolai elhelyezése (szóbeli előterjesztés) Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester tájékoztatja a képviselő-testületet a csörögi kisdiákok iskolai elhelyezésével kapcsolatban tett lobbi tevékenységéről, valamint az iskolabusszal kapcsolatos anomáliákról. Elmondja, hogy a minisztérium konténeriskolát tervez Csörögbe. Virág József CSRNÖ elnök elmondja, hogy hajnalban viszi a négy unokáját vonattal az iskolába, mert nem akarja, hogy együtt utazzanak a rendetlenkedő gyerekekkel. Pataki Ferencné képviselő a szülői felelősségvállalást hangsúlyozza és csak negyedik osztályig kellene iskolabuszt járatni. Antal Péter képviselő leszögezi, hogy nem lehet kísérő nélkül hagyni a gyerekeket. Dr. Bonyhády Elemér képviselő nem érti, hogy miért nem lehet a randalírozókat kizárni az iskolai szállításból. A testület tagjai egységesen kifejezik a konténeriskolával kapcsolatban, hogy csak olyan megoldást tudnak elfogadni, ami fejleszthető és külsőleg is beillik a faluközponti elképzelésekbe. Chrobák Zoltánné dr. jegyző felolvassa a konténeriskolával kapcsolatos határozati javaslatot, amit a polgármester szavazásra bocsát.

10 256/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: 1. Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy nem támogatja az ideiglenes jellegű konténeriskola létesítését Csörögben az alábbiak szerint: A konténeriskola a településfejlesztési koncepciónk szerint részlegesen már kialakított faluközpontba kerülne, és az igénytelen külsővel, nem teljes értékű szerkezettel létesítendő építmény teljesen elcsúfítaná a településképet, és komoly ellentéteket hozna létre a roma nemzetiséghez tartozó tanulók szülei között is. A konténeriskola gazdasági értelemben sem előnyös sem a település, sem a fenntartó számára. 2. Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete továbbra is ragaszkodik az eredetileg megígért, és a már megépült óvodánkkal összhangban lévő, megtervezett iskolaépület megépítéséhez. 3. Csörög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete ugyanakkor értékeli, hogy a kormányzat megoldást keres a csörögi iskolahelyzettel kapcsolatban, és a fentiek alapul vételével további egyeztetést tart indokoltnak. Felkéri a polgármestert, hogy ezen döntéséről értesítse az érintetteket, és kezdeményezzen tárgyalást a mielőbbi konszenzus reményében. Határidő: azonnal, július Kérelem elbírálása közterületi akácfarönk kivágásáról (szóbeli előterjesztés) Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester ismerteti Fedor Katalin helyi lakos kérvényét, majd szavazásra bocsátja annak elfogadását. 257/2015.(VI.22.) Képviselő-testületi határozat: Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testülete engedélyezi a Csörög, Arany János u. végén, az utcán lévő akácfák kivágását. Felhatalmazza Fedor Katalin 2135 Csörög, Jávorfa u. 21. sz. alatti lakost, hogy saját költségén és felelősségére a fák kivágását elvégezze, és egyben hozzájárul a kivágott fák saját célra történő felhasználásához. Felelős. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester Határidő: azonnal. Jegyzőkönyv rögzíti, hogy Dr. Bonyhádi Elemér képviselő, települési háziorvos bejelenti, hogy július 20-tól két hétre, és augusztus 24-től 1 hétre szabadságra megy, ez idő alatt Dr. Rull Csaba fogja helyettesíteni előre kiírt időben. A képviselő-testület tudomásul veszi a bejelentést.

11 Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester ha nincs több kérdés, hozzászólás megköszöni a részvételt és órakor bezárja az ülést. K.m.f. Hegedűsné Kripák Ildikó polgármester Chrobák Zoltánné dr. jegyző A jegyzőkönyvet hitelesítem: Gergely László alpolgármester

JEGYZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság május 24-én megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság május 24-én megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Pénzügyi Bizottság 2017. május 24-én megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 19-24/2017. (V.24.) számú PÜB határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Pénzügyi Bizottság 2017. május 24-án

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület július 25.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Tartalmazza: 73-75/2016.(VII.25.) számú határozatokat

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület július 25.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Tartalmazza: 73-75/2016.(VII.25.) számú határozatokat Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2016. július 25.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Tartalmazza: 73-75/2016.(VII.25.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület július 4.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Tartalmazza: /2016.(VII.4.) számú határozatokat

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület július 4.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Tartalmazza: /2016.(VII.4.) számú határozatokat Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2016. július 4.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Tartalmazza: 68-72./2016.(VII.4.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület november 10.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület november 10.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2016. november 10.-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Tartalmazza: 93-98. /2016.(XI.10.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2018. november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 10-12/2018.(XI.05.) számú határozatokat 1 Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi

Részletesebben

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 8/2018. 8.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 5//2017. Oldal: 1/6. 5.sz. Jegyzőkönyv

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 5//2017. Oldal: 1/6. 5.sz. Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 5//2017. Oldal: 1/6 5.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Község Önkormányzat (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) hivatalos helyiségében 2017. április

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y ZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről J E G Y ZŐKÖNYV a Pénzügyi Bizottság 2016. március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza: 10-14/2016.(III.22.) számú PÜB határozatokat J E G Y ZŐKÖNYV Készült: a Pénzügyi Bizottság 2016.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Szociális Bizottság 2017. június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 30-34/2017. (VI.20.) számú Szociális Bizottsági határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Szociális Bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csörög Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 19-én tartott rendes nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csörög Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 19-én tartott rendes nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csörög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 19-én tartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza az 225-238/2015. (V.19.) számú KT határozatokat és az előterjesztéseket

Részletesebben

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2017. december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 116.- 120. (XII.19.) számú határozatokat 12/2017. (XII.19.) számú rendelet 1 JEGYZŐKÖNYV Készült:

Részletesebben

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 11/ sz. Jegyzőkönyv

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 11/ sz. Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 11/2017. 11.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörög Község Polgármesteri Hivatal (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) hivatalos helyiségében 2017. szeptember

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-11/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 13. napján 9 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Szociális Bizottság 2018. május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 29-33 /2018. (V.29.) számú Szociális Bizottsági határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Szociális Bizottság

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről 3. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2017. május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 7-10/2017. (V.29.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

7.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

7.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 7/2018. 7.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Helyszín: Polgármesteri Hivatal 2135 Csörög, Kisfaludy u. 40. Jelen

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-3/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület január 11-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Tartalmazza: 1/2017. (I.11.) számú határozatot

Jegyzőkönyv. a Képviselő-testület január 11-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Tartalmazza: 1/2017. (I.11.) számú határozatot Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2017. január 11-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Tartalmazza: 1/2017. (I.11.) számú határozatot Jegyzőkönyv Készült: Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. a Képviselő-testület december 15.-én megtartott rendes nyilvános üléséről

J E G Y ZŐKÖNYV. a Képviselő-testület december 15.-én megtartott rendes nyilvános üléséről J E G Y ZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2015. december 15.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 303-312/2015.(XII.15) számú határozatokat 14/2015.(XII.16) önkormányzati rendeletet 15/2015.(XII.16)

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt)

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt) ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 16-án 20.30 órakor kezdődő zárt testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 16-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Majkut

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 8-án megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 8-án megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Pénzügyi Bizottság 2017. március 8-án megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 8-18/2017. (III.08.) számú PÜB határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Pénzügyi Bizottság 2017. március 8-án

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 18. napján 17 óra 40 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel

Részletesebben

Szám: 310-3/2017. N é m e t b á n y a

Szám: 310-3/2017. N é m e t b á n y a Szám: 310-3/2017. N é m e t b á n y a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 9. napján 8 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-6/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2010/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 13 30 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 9-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 9-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2013/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. május 9-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Szám:.. N é m e t b á n y a

Szám:.. N é m e t b á n y a Szám:.. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 31. napján 18.15 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 24. napján 7 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1 Nagytevel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2018. január 25-én a Kéthelyi Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Németh Lajos al Bartis László Imre képviselő

Részletesebben

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur. Szám: 600/14/2015. RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.hu JEGYZŐKÖNYV 2015. július 22. napján 18:00

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szám: D-57-8 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Szám: /2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: /2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 234-18/2015. A D Á S Z T E V E L Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16. napján 18 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Adásztevel

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 26-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-10/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 20. napján 19 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 28. napján 18 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel Német

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 11-12 /(X.10.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-5/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. május 30-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 8. /2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 28-án (szerda) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület február 15-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület február 15-én megtartott rendes nyilvános üléséről 1. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2018. február 15-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 1-3/2018.(II.15.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 7/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2018. május 30-án megtartott nyilvános üléséről Hozott döntések: 5/2018. (V.31.) önkormányzati rendelet Vasszécseny Község Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 26-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

a Csörögi Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete január 30. napján megtartott rendes nyilvános üléséről

a Csörögi Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete január 30. napján megtartott rendes nyilvános üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csörögi Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 30. napján megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 1-2 /2017.(I.30.) számú határozatokat

Részletesebben

Szám: 8-7/2014. N é m e t b á n y a

Szám: 8-7/2014. N é m e t b á n y a Szám: 8-7/2014. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 13. napján 9 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv - 2 - Németbánya

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

1.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

1.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 79-1/2019. 1.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete I/1-24/2015. J e g y z ő k ö n y v 2015. december 14-én 18:00 órakor a Községházán tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Babos Attila polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 6/2015 OKSB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2015. június 22-én, (hétfőn) 16:00 órakor megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sokorópátka Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9112 Sokorópátka, Öreg utca 1. Tel. (96) 488-046, Fax: (96) 549-044, Mobil: (20) 440 3049 E-mail: polg.hiv@sokoropatka.hu Honlap: www.sokoropatka.hu

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Pénzügyi Bizottsága által 2016. május 19-én 17.00 órai kezdettel megtartott üléséről Jelen vannak: Mellékelt jelenléti ív szerint Helye: Önkormányzat hivatalának tanácskozó

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2-2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 26-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 16 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 11-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Szám: 9-3/2014. N é m e t b á n y a

Szám: 9-3/2014. N é m e t b á n y a Szám: 9-3/2014. N é m e t b á n y a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 28. napján 8 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről. 1 Jegyzőkönyv rendkívüli, nyilvános üléséről. Időpont: 2011. november 14. Helyszín: Polgármesteri Hivatal, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Szavazati joggal meghívottak: Bajkai János polgármester

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2017. Jegyzőkönyv mely készült 2017. augusztus

Részletesebben

Szám: 334-11/2013. N é m e t b á n y a

Szám: 334-11/2013. N é m e t b á n y a Szám: 334-11/2013. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 26. napján 9 órakor megtartott Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1/6 oldal Németbánya Község

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

Szám: 279-4/2012. N A G Y T E V E L

Szám: 279-4/2012. N A G Y T E V E L Szám: 279-4/2012. N A G Y T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 8. napján 18 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1 Nagytevel Német

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV /2017./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK február 23-án du. 13,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV /2017./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK február 23-án du. 13,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV 10 015-7/2017./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. február 23-án du. 13,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Hozott rendeletek: 6/2017. (II.23.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Medgyesbodzás Község Román Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének ülésén április 29-én 9.00 órakor.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Medgyesbodzás Község Román Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének ülésén április 29-én 9.00 órakor. Medgyesbodzás Község Román Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 5663 Medgyesbodzás Széchenyi u. 38 Telefon: 68/425-000, Fax: 68/526-331 2/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Medgyesbodzás Község

Részletesebben

Szavazásra teszi fel Gedő Györgyné jegyzőkönyv-hitelesítővé történő megválasztását.

Szavazásra teszi fel Gedő Györgyné jegyzőkönyv-hitelesítővé történő megválasztását. JEGYZŐKÖNYV Készült a Józsefvárosi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. január 11. (csütörtök) napján 16:30 órakor a 1082 Budapest, Vajdahunyad utca l./b Nemzetiségi Önkormányzatok irodájában

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. április 23.-án (csütörtökön) 17 órakor Beleg Község Önkormányzata hivatali helyiségében megtartott nyilvános

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:64-67/2013. (VI. 21.) számú határozatok d.

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án 15.30 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Rendelet: 7.;

JEGYZŐKÖNYV. a június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Rendelet: 7.; AKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 6/2017. Ikt. Szám: 509-6/2017/A. JEGYZŐKÖNYV a 2017. június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Határozat: 37.; 38.; 39.; 40.; 41.; 42.;

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 11/2015. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 26-án megtartott képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: Agócs Gábor polgármester, Orgoványi

Részletesebben

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/ Fax: 06/

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/ Fax: 06/ BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. július 24-én megtartott

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét.

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-6/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. május 22. napján 13:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

9.sz. Jegyzőkönyv. 61/2017. (VI.20.) Képviselő-testületi határozata a védőnői szolgálat évi munkájáról

9.sz. Jegyzőkönyv. 61/2017. (VI.20.) Képviselő-testületi határozata a védőnői szolgálat évi munkájáról Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 9/2017. 9.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Művelődési Ház és Könyvtár (2135 Csörög, Arany János utca 53.) hivatalos helyiségében 2017. június

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-6/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben