E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület szeptember 12-i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület szeptember 12-i ülésére"

Átírás

1 BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: 1/205- /2013. E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület szeptember 12-i ülésére Tárgy: A járóbeteg szakellátásra vonatkozó szerződések módosítása Tisztelt Képviselő-testület! Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2004-ben, a 117/2004. (III.25.) és a 174/2004.(IV.29.) számú határozatok alapján, az egészségügyi ellátás biztosítása érdekében több vállalkozási szerződést kötött részben az alapellátás, részben a járóbeteg szakellátásra. A járóbeteg szakellátások esetében megkötött szerződések és azok érvényességi ideje az alábbiak: Bőrgyógyászati és nemi beteg gondozás szakellátás esetében az SK-MED Kft kapta a megbízást, a feladatot személyesen dr. Ketzán Eleonóra látja el. A szerződés ig érvényes. Szemészeti szakellátás esetében a Dr. Remeczki Bt kapta a megbízást, a feladatot személyesen dr. Remeczki Edit látja el. A szerződés ig érvényes. Fül- orr- gége és audiológiai szakellátás esetében Müllerné dr. Síró Edit kapta a megbízást, a feladatot személyesen látja el. A szerződés ig érvényes. Radiológiai szakellátás esetében a MEDNA 2001 Kft kapta a megbízást, a feladatot személyesen dr. Bezzegh Katalin látja el. A szerződés ig érvényes. fogszabályozás járóbeteg szakellátás biztosítására a DENT-ING XXI. Kft kapta a megbízást, a feladatot ellátja dr. Pázmányné dr. Kara Katalin. A szerződés ig érvényes. belgyógyászati járóbeteg szakellátás feladatának ellátására a MEDNA Kft kapta a megbízást, a feladatot személyesen dr. Nagy Gábor látja el. A szerződés ig érvényes. reumatológiai járóbeteg szakellátás biztosítására a HA-TO-MED Bt kapta megbízást, a feladatot személyesen dr. Hajas Andrea látja el. A szerződés ig érvényes. a gyógytorna járóbeteg szakellátás ellátására a KÁNTOROK Bt. kapta a megbízást, a feladatot személyesen Kántor Nóra Ilona látja el. A szerződés ig érvényes. a fizikóterápia/fizioterápia (aszisztensi tevékenységkén) ellátásra a Horváthné-Fizikó Kft. kapta a megbízást, a feladatot személyesen Horváthné Körmendy Erika látja el. A szerződés ig érvényes. a pszichiátriai egészségügyi ellátásra DR NYÍRI Kft. kapta a megbízást, a feladatot személyesen dr. Nyíri Péter látja el. A szerződés ig érvényes.

2 I. Az egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséről szóló évi CXXXII. törvény (a továbbiakban:tv) szeptember 1-től hatályos rendelkezései alapján: 2. (1) Az egészségügyi közszolgáltatásért felelős szerv az egészségügyi szakellátási kötelezettségének, illetve az egészségügyi szakellátási intézményműködtetési kötelezettségének vagy az egészségügyi szakellátási feladatának, valamint az állam a (2) bekezdés szerinti ideiglenes feladatának (a továbbiakban együtt: ellátási kötelezettség) teljesítése érdekében a) más egészségügyi közszolgáltatásért felelős szervvel vagy más fenntartóval az ellátási kötelezettség teljesítéséről megállapodást, vagy b) egészségügyi ellátási szerződést köthet. A Tv. új 2/A. (2) bekezdése tartalmazza a szerződés tartalmi elmeit. A Tv. 14. (15) bekezdés értelmében a április 28-án hatályos - a 2. (1) bekezdése szerinti - megállapodásoknak és egészségügyi ellátási szerződésnek január 1-jétől kell megfelelnie az e törvényben meghatározott feltételeknek. Ennek érdekében a megállapodással, illetve a szerződéssel feladatot átadó egészségügyi közszolgáltatásért felelős szerv november 1-ig felülvizsgálja a megállapodást, illetve a szerződést és kezdeményezi annak a szükség szerinti módosítását, illetve az új szerződés, illetve megállapodás megkötését. A fentiekben ismertetett vállalkozásokkal megkötött szerződések alapjaiban megfelelnek e törvény előírásainak, de hiányzik belőlük az átadott órakapacitás megjelölése és a területi ellátási kötelezettségnek meghatározása. Ez utóbbinak csak a tényét lehet rögzíteni. A járóbeteg szakellátás területét mivel az túlnyúlik az Önkormányzat illetékességi területén az ÁNTSZ határozza meg az általa kiadott működési engedélyben. Annak érdekében, hogy megfeleljünk a Tv. fenti előírásainak, a járóbeteg szakellátás biztosítására kötött valamennyi szerződés esetében a szerződés 2. pontját ki kell egészítenünk a területi ellátási kötelezettségű kifejezéssel és az átadott kapacitás (heti óraszám) megjelölésével. II. A Képviselő-testület által jóváhagyott szerződés 4. pontja értelmében a megbízás napjától 4 éves határozott időtartamra szól. E határidő közös megegyezéssel hosszabbítható az ellátó orvos 65 éves koráig. Ezt követően a meghosszabbítás évente történik addig, amíg eredményes pályázattal, ezen feladatra aktív korosztályú orvos nem bízható meg. A szemészeti ellátást biztosító dr. Remeczki Edit esetében évtől már érvényesült az életkori határ. Figyelemmel nevezett eddigi színvonalas szakmai munkájára és a folyamatos betegellátás biztosítására, a Képviselő-testület korábban a megbízás évenként történő meghosszabbítása mellett döntött. Személyes egyeztetés során Dr. Remeczki Edit úgy nyilatkozott, hogy szeretné még ellátni a feladatot, és élni kíván az egy évvel történő meghosszabbítás lehetőségével. Az ismételt pályázati kiírás eredménytelenségére és a tapasztalható szakorvoshiányra tekintettel javasolom a Képviselő-testület egyetértése esetén - a megbízás igény szerinti meghosszabbítását.

3 A Képviselő-testület egyetértése esetén - a I. pontban meghatározott módosítás mellett - ezen szerződés 4. pontját is módosítani kell, és ig terjedően meghatározni a megbízás időtartamát. III. A bemutatott szerződések egy részénél a megbízás időtartama évben lejár. Valamennyi szakorvos a feladatát magas szakmai színvonalon látja el. A betegek részéről az Önkormányzat felé panasz nem érkezett. Tekintettel arra, hogy a I. pontban megjelölt kötelezettségünk miatt, ezen szerződések 2. pontját módosítani kell, javasolom a módosítást a megbízások időtartamának meghosszabbítására is kiterjeszteni. Ennek megfelelően a szerződések 4. pontját is javasolom módosítani úgy, hogy a feladatellátás megbízási időtartama a jelenlegi érvényesség lejáratától számított újabb négy évvel meghosszabbodjon. Az egyeztetés során az érintett vállalkozások képviselői és a feladatot ellátó orvosok úgy nyilatkoztak, hogy a feladatot továbbra is el kívánják látni. Kérem a Képviselő-testületet, hogy mellékelt határozati javaslatokat hagyja jóvá. Balatonfüred, augusztus 28. Dr. Bóka István polgármester

4 ../2013.(IX. 12.) számú határozat HATÁROZATI JAVASLAT MEDNA 2001 Kft. (képviseli dr. Nagy Gábor, feladatellátó dr. Bezzegh Katalin) között a radiológia járóbeteg szakellátás ellátására augusztus 4-én 4930/2004. számon létrejött vállalkozói szerződés 2. pontját az alábbiak szerint módosítja: ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 5100 szakmakódú, 30 szakorvosi óraszámú röntgendiagnosztika (radiológia) járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását vállalkozás formájában. A feladatot a mindenkor hatályos jogszabályok, és szakmai előírások szerint kell ellátni. A feladatot személyesen dr. Bezzeg Katalin látja el. 2. Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a szerződést az 1. pontban foglaltak szerint módosítsa.../2013.(ix. 12.) számú határozat z SK-MED Kft.. (képviseli dr. Ketzán Eleonóra, feladatellátó dr. Ketzán Eleonóra) között a bőrgyógyászat és nemi beteg gondozás járóbeteg szakellátás ellátására május 20-án 3837/2004. számon létrejött vállalkozói szerződés 2. pontját az alábbiak szerint módosítja: ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 0800 szakmakódú, 30 szakorvosi óraszámú bőrgyógyászat és nemi beteg gondozás járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását vállalkozás formájában. A feladatot a mindenkor hatályos jogszabályok, és szakmai előírások szerint kell ellátni. A feladatot személyesen dr. Ketzán Eleonóra látja el. 2. Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a szerződést az 1. pontban foglaltak szerint módosítsa.

5 ../2013.(IX. 12.) számú határozat 1. Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Önkormányzat és Müllerné dr. Síró Edit egyéni vállalkozó feladatellátó között a fül-,orr-gége és audiológia járóbeteg szakellátás ellátására május 20-án 3848/2004. számon létrejött vállalkozói szerződés 2. pontját az alábbiak szerint módosítja: ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 0600 szakmakódú, 25 szakorvosi óraszámú fül-,orr-gége és audiológia járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását vállalkozás formájában. A feladatot a mindenkor hatályos jogszabályok, és szakmai előírások szerint kell ellátni. A feladatot személyesen Müllerné dr. Síró Edit látja el. 2. Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a szerződést az 1. pontban foglaltak szerint módosítsa.../2013.(ix.12.) számú határozat Dr. Remeczki Bt. (képviseli dr. Holczer Elemérné dr. Remeczki Edit, feladatellátó dr. Remeczki Edit) között a szemészeti. járóbeteg szakellátás ellátására május 24- én 3882/2004. számon létrejött vállalkozói szerződés 2. pontját az alábbiak szerint módosítja: ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 0700 szakmakódú, 30 szakorvosi óraszámú szemészeti járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását vállalkozás formájában. A feladatot a mindenkor hatályos jogszabályok, és szakmai előírások szerint kell ellátni. A feladatot személyesen dr. Remeczki Edit látja el. szerződés 4. pontjában meghatározott megbízás időtartamát szeptember 30-ig polgármestert, hogy a szerződést az 1. és 2. pontban foglaltak szerint módosítsa.

6 ../2013.(IX.12.) számú határozat MEDNA 2001 Kft. (képviseli dr. Nagy Gábor, feladatellátó dr. Nagy Gábor) között a belgyógyászat járóbeteg szakellátás ellátására március 3-án 598-6/2011. számon létrejött szerződés 1. pontját az alábbiak szerint módosítja: 1. A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv. 13../1/ bekezdése 4. pontja, az Egészségügyről szóló évi CLIV. tv (3) bekezdése értelmében Közszolgáltató feladatát képezi a belgyógyászat egészségügyi ellátás biztosítása. Ennek érdekében - Balatonfüred Város Képviselő-testületének 117/2004. (III.25.) számú, a 174/2004.(IV.29.) számú, a 4/2011.(I.24.) számú és a 62/2011.(III.3.) számú határozata alapján - Közszolgáltató átadja, a Vállalkozó átvállalja a területi ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 0100 szakmakódú, 10 szakorvosi óraszámú belgyógyászat járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását, vállalkozás formájában. szerződés 2. pontjában meghatározott megbízás időtartamát április 30-ig../2013.(IX.12.) számú határozat DENT_ING XXI Kft. (képviseli dr. Pázmányné dr. Kara Katalin, feladatellátó dr. Pázmányné dr. Kara Katalin) között a fogszabályozás járóbeteg szakellátás ellátására december 19-én 1328/2006 számon létrejött vállalkozói szerződés 2. pontját az alábbiak szerint módosítja: ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 1302 szakmakódú, 10 szakorvosi óraszámú fogszabályozás járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását vállalkozás formájában. A feladatot a mindenkor hatályos jogszabályok, és szakmai előírások szerint kell ellátni. A feladatot személyesen dr. Pázmányné dr. Kara Katalin látja el. szerződés 4. pontjában meghatározott megbízás időtartamát december 31-ig

7 ../2013.(IX.12.) számú határozat HA-TO-MED Bt. (képviseli dr. Tóth József, feladatellátó dr. Hajas Andrea) között a reumatológia járóbeteg szakellátás ellátására augusztus 10-én /2006. számon létrejött vállalkozói szerződés 2. pontját az alábbiak szerint módosítja: ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 1400 szakmakódú, 17 szakorvosi óraszámú reumatológia járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását vállalkozás formájában. A feladatot a mindenkor hatályos jogszabályok, és szakmai előírások szerint kell ellátni. A feladatot személyesen dr. Hajas Andrea látja el. szerződés 4. pontjában meghatározott megbízás időtartamát augusztus 31-ig../2013.(IX.12.) számú határozat Dr. Nyíri Kft. (képviseli dr. Nyíri Péter, feladatellátó dr. Nyíri Péter) között a pszichiátria járóbeteg szakellátás ellátására augusztus 9-én /2006. számon létrejött vállalkozói szerződés 2. pontját az alábbiak szerint módosítja: ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 1800 szakmakódú, 30 szakorvosi és 20 nem szakorvosi óraszámú pszichiátria járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását vállalkozás formájában. A feladatot a mindenkor hatályos jogszabályok, és szakmai előírások szerint kell ellátni. A feladatot személyesen dr. Nyíri Péter látja el. szerződés 4. pontjában meghatározott megbízás időtartamát július 31-ig

8 ../2013.(IX.12.) számú határozat KÁNTOROK Bt. (képviseli Kántor Nóra Ilona, feladatellátó Kántor Nóra Ilona) között a gyógytorna járóbeteg szakellátás ellátására február 1-én /2008. számon létrejött vállalkozói szerződés 2. pontját az alábbiak szerint módosítja: ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 5711 szakmakódú, 30 nem szakorvosi óraszámú gyógytorna járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását vállalkozás formájában. A feladatot a mindenkor hatályos jogszabályok, és szakmai előírások szerint kell ellátni. A feladatot személyesen Kántor Nóra Ilona.látja el. szerződés 4. pontjában meghatározott megbízás időtartamát augusztus 31-ig../2013.(IX.12.) számú határozat Horváthné-Fizikó Kft.. (képviseli Horváthné Körmendy Erika, feladatellátó Horváthné Körmendy Erika) között a fizioterápia. járóbeteg szakellátás ellátására február 1-én /2008. számon létrejött vállalkozói szerződés 2. pontját az alábbiak szerint módosítja: ellátási kötelezettségű feladatként jelentkező, 5722 szakmakódú, 33 nem szakorvosi óraszámú fizikoterápia/fizioterápia (asszisztensi tevékenységként) járóbeteg szakellátás OEP szerződéssel finanszírozott tevékenység ellátását vállalkozás formájában. A feladatot a mindenkor hatályos jogszabályok, és szakmai előírások szerint kell ellátni. A feladatot személyesen Horváthné Körmendy Erika látja el. szerződés 4. pontjában meghatározott megbízás időtartamát augusztus 31-ig

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 11-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 264/2013. (IX.11.) h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A járóbeteg-szakellátás kapacitásának átcsoportosításáról

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A járóbeteg-szakellátás kapacitásának átcsoportosításáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/244 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A járóbeteg-szakellátás

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület november 27-i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület november 27-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: 1/205- /2013. E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. november 27-i ülésére Tárgy: A gyermek háziorvosi

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88)545-011, FAX: (88)545-096 E-MAIL: MOKELNOK@VPMEGYE.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88)545-011, FAX: (88)545-096 E-MAIL: MOKELNOK@VPMEGYE. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88)545-011, FAX: (88)545-096 E-MAIL: MOKELNOK@VPMEGYE.HU Szám: 02/225-11/2008. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 12-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 12-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása

FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása 101/2009. (VI. 18.) MÖK határozat A/ melléklete FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása amely létrejött egyrészről a (8200 Veszprém, Megyeház tér 1.; képviseli:, a megyei közgyűlés elnöke), mint a

Részletesebben

FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása

FELADATÁTADÁSI SZERZŐDÉS 3. számú módosítása 101/2009. (VI. 18.) MÖK határozat 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a fogszabályozási szakellátás feladatának ellátását Pápa, és Balatonfüred vonzáskörzetének települései kivételével 2014. július

Részletesebben

Javaslat járóbeteg szakellátások kapacitás átcsoportosításának kezdeményezésére

Javaslat járóbeteg szakellátások kapacitás átcsoportosításának kezdeményezésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat járóbeteg szakellátások kapacitás átcsoportosításának

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 24-i ülésére Tárgy: Országos Egészségbiztosítási Pénztár ( OEP) által finanszírozott fogszabályzás támogatása Előadó:

Részletesebben

Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete számára

Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete számára Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete számára Előterjesztő: dr. Sára Botond polgármester A képviselő-testületi ülés időpontja: 2019. július 04. sz. napirend Tárgy: Javaslat a Józsefvárosi

Részletesebben

'22 0 9,1\OE i CIO 1/ ' 444 :vri melléklet

'22 0 9,1\OE i CIO 1/ ' 444 :vri melléklet 4. Okirat száma: M.....12019. '22 0 9,1\OE i CIO 1/ ' 444 :vri melléklet UOELAL Módosító okirat A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

Kivonat Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én tartott soros ülésének jegyzőkönyvéből.

Kivonat Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én tartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 29-én tartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. 325/2015.(X.29.) határozat a Városi Egészségügyi Központ Alapító Okiratának

Részletesebben

Szakorvosi. óraszám. endokrinológia, anyagcsere és diabetológia 0103 87 0 2010.02.05

Szakorvosi. óraszám. endokrinológia, anyagcsere és diabetológia 0103 87 0 2010.02.05 szerinti térség órák órák a idejére a idejére a Veszprém Nyugat-dunántúl 198100 Csolnoky Ferenc Kórház 8200 Veszprém, Kórház u. 1. belgyógyászat 0100 27 0 2010.02.05 Veszprém Nyugat-dunántúl 198100 Csolnoky

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Városi Önkormányzat Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. 2549/2010/HUM. : (53) 360-017 : (53) 360-010 Az előterjesztést készítette: Humán Közszolgáltatások és Munkaügyi Osztály Az előterjesztést megtárgyalta:

Részletesebben

polgármester főtanácsos

polgármester főtanácsos 1 Előterjesztő: Készítette: Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Javaslat megállapodás megkötésére a Kazincbarcika, Alsóvárosi körút 39/A. szám alatt működő Tompa Mihály Református Általános Iskola

Részletesebben

SZAKORVOSI JÁRÓBETEG ELLÁTÁS RENDELÉSI IDEJE: I. BELGYÓGYÁSZATI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁS. - háziorvosi beutaló szükséges! -

SZAKORVOSI JÁRÓBETEG ELLÁTÁS RENDELÉSI IDEJE: I. BELGYÓGYÁSZATI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁS. - háziorvosi beutaló szükséges! - SZAKORVOSI JÁRÓBETEG ELLÁTÁS RENDELÉSI IDEJE: I. BELGYÓGYÁSZATI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁS - háziorvosi beutaló szükséges! - - 1) ÁLTALÁNOS BELGYÓGYÁSZAT - 147-es sz. rendelő- Szakorvosok: Dr. Száldobágyi Enikő

Részletesebben

13. Hajdúnánás Városi Önkormányzat POLGÁRMESTERÉTŐL

13. Hajdúnánás Városi Önkormányzat POLGÁRMESTERÉTŐL Hajdúnánás Városi Önkormányzat POLGÁRMESTERÉTŐL Száma: 17329-11/2016. 13. Előkészítők: Maginé dr. Csirke Erzsébet aljegyző, Dr. Nagy Attila pályázatkezelési ügyintéző Az előterjesztés törvényességi ellenőrzője:

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése. 7009 OKr "\ l <- Budapest,

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése. 7009 OKr \ l <- Budapest, Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Főosztály Budapest, 7009 OKr

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az átcsoportosítási kérelemre vonatkozó óraszámokat az előterjesztés 1. számú melléklete tartalmazza.

ELŐTERJESZTÉS. Az átcsoportosítási kérelemre vonatkozó óraszámokat az előterjesztés 1. számú melléklete tartalmazza. Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Biatorbágy Város Egészségügyi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Illetőleg kapacitás átcsoportosítást követően lesz finanszírozott (mely eljárás jelenleg folyamatban van):

ELŐTERJESZTÉS. Illetőleg kapacitás átcsoportosítást követően lesz finanszírozott (mely eljárás jelenleg folyamatban van): Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Az Egészségház járóbeteg-szakellátása

Részletesebben

polgármester főtanácsos

polgármester főtanácsos 1 Előterjesztő: Készítette: Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Javaslat megállapodás megkötésére a Kazincbarcika, Alsóvárosi körút 39/A. szám alatt működő Tompa Mihály Református Általános Iskola

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. május 28-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. május 28-i ülésére Tárgy: Előkészítette: Előkészítésben részt vesz: A 08. számú felnőtt háziorvosi körzet önkormányzat általi átvétele Tárnok Lászlóné jegyző dr. Uhrin Anna aljegyző, dr. Bimbó Mária osztályvezető, Igazgatási

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYIBIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYIBIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYIBIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: III 35I-2I120Il. Előadó: Kissné Horváth Krisztina Mell.: Hiv.

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. a Csepeli Egészségügyi Szolgálat szakorvosi és nem szakorvosi kapacitásainak átcsoportosítására

ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T. a Csepeli Egészségügyi Szolgálat szakorvosi és nem szakorvosi kapacitásainak átcsoportosítására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T a Csepeli Egészségügyi Szolgálat szakorvosi és nem szakorvosi kapacitásainak átcsoportosítására Készítette: Viszkievicz Ferenc

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HUMÁN ERŐFORRÁS BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület u. 2. MEGHÍVÓ

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HUMÁN ERŐFORRÁS BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület u. 2. MEGHÍVÓ SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HUMÁN ERŐFORRÁS BIZOTTSÁGA 9600 Sárvár, Várkerület u. 2. MEGHÍVÓ Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének Humán Erőforrás Bizottsága 2015. szeptember

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Szám: 02/94-25/2013. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 152/2017.

Az előterjesztés száma: 152/2017. Az előterjesztés száma: 152/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható.! Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. október 4.

Részletesebben

EUROP- MED KFT. 2040 BUDAÖ R S, KOS S U T H L. U. 9. BESZÁMOLÓ A BIATOR B Á G Y I EGÉ S Z S É G H Á Z M ŰKÖDÉ S É R Ó L

EUROP- MED KFT. 2040 BUDAÖ R S, KOS S U T H L. U. 9. BESZÁMOLÓ A BIATOR B Á G Y I EGÉ S Z S É G H Á Z M ŰKÖDÉ S É R Ó L EUROP- MED KFT. 2040 BUDAÖ R S, KOS S U T H L. U. 9. BESZÁMOLÓ A BIATOR B Á G Y I EGÉ S Z S É G H Á Z M ŰKÖDÉ S É R Ó L 2010. JANUÁR 01. 2010. DECE M B E R 31. ID ŐS ZAKRÓL BUDAÖ R S, 2011-04-11. ELŐZMÉNYEK

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az Egészségházban működő diabetológiai szakrendeléssel összefüggő kérdésekről

ELŐTERJESZTÉS. Az Egészségházban működő diabetológiai szakrendeléssel összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Az Egészségházban működő

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2017. március 29-i ülésére

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Illetőleg kapacitás átcsoportosítást követően lesz finanszírozott (mely eljárás jelenleg folyamatban van):

ELŐTERJESZTÉS. Illetőleg kapacitás átcsoportosítást követően lesz finanszírozott (mely eljárás jelenleg folyamatban van): Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS az Egészségház működésével

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez - a Területi Kórház Mátészalka alapító okiratáról

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez - a Területi Kórház Mátészalka alapító okiratáról MÁTÉSZALKA V Á R O S POLGÁRMESTERÉTŐ L 4701.Mátészalka, Hősök-tere 9. Tel.: (44) 501-361, Fax: (44) 501-358 e-mail:polgarmester@mateszalka.hu Száma: 146-3 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez

Részletesebben

Tiszaug település ellátási adatai

Tiszaug település ellátási adatai Járó-TEK 2018-12-12 Tiszaug település ellátási adatai általános kémiai laboratóriumi diagnosztika (5001) addiktológia (1801) addiktológia (1801) addiktológia (1801) Diótörés Alapítvány addiktológia (1801)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Képviselő-testület 2006. november 23-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Képviselő-testület 2006. november 23-i ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S Képviselő-testület 2006. november 23-i ülésére Tárgy: Javaslat a PEDALL Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasággal kötendő szerződés

Részletesebben

Egészségügyi ellátási vagyonkezelési szerződést módosító MEGÁLLAPODÁS

Egészségügyi ellátási vagyonkezelési szerződést módosító MEGÁLLAPODÁS Egészségügyi ellátási vagyonkezelési szerződést módosító MEGÁLLAPODÁS 4. sz. melléklet mely létrejött egyrészről Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér 10.) - továbbiakban:

Részletesebben

fogorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre

fogorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J A V A S L A T fogorvosi praxis működtetésével kapcsolatos döntésre Készítette: Viszkievicz Ferenc Csepeli Egészségügyi Szolgálat, mb. intézményvezető

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az alábbi településekkel van jelenleg határozott idejű együttműködési megállapodása Biatorbágy Város Önkormányzatának:

ELŐTERJESZTÉS. Az alábbi településekkel van jelenleg határozott idejű együttműködési megállapodása Biatorbágy Város Önkormányzatának: Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A járóbeteg- szakellátás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2010. december 16-i ülésére A Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet alapító okiratának jóváhagyása

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2010. december 16-i ülésére A Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet alapító okiratának jóváhagyása 1 Városi Önkormányzat Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. 1918/2010/HUM. : (53) 360-017 : (53) 360-010 Az előterjesztést készítette: Humán Közszolgáltatások és Munkaügyi Osztály Az előterjesztést megtárgyalta:

Részletesebben

Előterjesztés 5. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 26-i ülésére

Előterjesztés 5. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 26-i ülésére Előterjesztés 5. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26-i ülésére Tárgy: I. A Főplébánia Karitász Alapítvány 2016. évről szóló szakmai beszámolójának elfogadása II. Feladat-ellátási

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének március 27. napján tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének március 27. napján tartandó ülésére III-5 Készítette: dr. Kormányos László jegyző ELŐTERJESZTÉS Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. március 27. napján tartandó ülésére Tárgy: A Medgyesegyháza Városi Önkormányzat

Részletesebben

Szakorvosi óraszám. endokrinológia, anyagcsere és diabetológia

Szakorvosi óraszám. endokrinológia, anyagcsere és diabetológia szerinti Szolgáltató neve Székhelyének teljes címe Szakma Szakmakód órák órák Veszprém Nyugat-dunántúl 198100 Csolnoky Ferenc Kórház 8200 Veszprém, Kórház u. 1. belgyógyászat 0100 27 0 2010.02.05 Veszprém

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/5/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. április 30-i ülésére Tárgy: A/ Az alapellátási központi háziorvosi

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete december 12-ej ülésének.25. napirendi pontja

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete december 12-ej ülésének.25. napirendi pontja Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. december 12-ej ülésének.25. napirendi pontja TárEv: A Paksi Gyógyászati Központ Alapító Okiratának módosítása Előadó: Szabó Péter polgármester Véleményező:

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2012. december 12-én 14:25 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2012. december 12-én 14:25 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 1161-291/2012. szám 291/2012. számú Képviselő-testületi határozat: Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi a napirendek közé sürgősségi indítványként a Víziközmű vagyon átvétele Megállapodás

Részletesebben

ME 01 Minőségirányítási Eljárás ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ

ME 01 Minőségirányítási Eljárás ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minőségirányítási Eljárás 1. melléklet ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. május 28-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat az Üllői

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE SÜRGŐSSÉGI ELŐTERJESZTÉS! Sürgősség indoka: Az önkormányzati döntés szükségessége.

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE SÜRGŐSSÉGI ELŐTERJESZTÉS! Sürgősség indoka: Az önkormányzati döntés szükségessége. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE SÜRGŐSSÉGI ELŐTERJESZTÉS! Sürgősség indoka: Az önkormányzati döntés szükségessége. ESZ:. 326.381-2/2007. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Javaslat a Borsod

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az alábbi településekkel van határozott idejű együttműködési megállapodása Biatorbágy Város Önkormányzatának:

ELŐTERJESZTÉS. Az alábbi településekkel van határozott idejű együttműködési megállapodása Biatorbágy Város Önkormányzatának: Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A járóbeteg- szakellátás

Részletesebben

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete március 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete március 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. március 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből: 74/2014.(III.27.) sz. önkormányzati határozat: A Fegyverneki Orvosi Rendelő Alapító Okiratának módosításáról

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-i ülésére

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-i ülésére 11.483-1/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-i ülésére Tárgy: Fogorvos Bt. kérelme 263/2009.(XII.16.) számú határozatával jóváhagyott támogatási

Részletesebben

KIVONAT. H a t á r o z a t

KIVONAT. H a t á r o z a t KIVONAT A Képviselő-testület 2017. március 30-án megtartott üléséről készült jegyzőkönyvből 87/2017. Kth. Megbízási szerződés kötés a kiskunhalasi 6. számú gyermek háziorvosi körzet tartós helyettesítés

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. sz. Készítette: Fodorné Szabó Mária E L Ő T E R J E S Z T É S megüresedett házi gyermekorvosi körzet betöltésére irányuló pályázat kiírására

Részletesebben

Javaslat járóbeteg szakellátási kapacitások bővítésének kezdeményezésére

Javaslat járóbeteg szakellátási kapacitások bővítésének kezdeményezésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat járóbeteg szakellátási kapacitások bővítésének kezdeményezésére

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. az Egészségház működésével kapcsolatos kérdésekről

ELŐTERJESZTÉS. az Egészségház működésével kapcsolatos kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS az Egészségház működésével

Részletesebben

Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Szociális és Gyermekjóléti Intézménye Alapító Okiratának módosítására

Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Szociális és Gyermekjóléti Intézménye Alapító Okiratának módosítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának J E G Y Z Ő J E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 29-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: a Tiszavasvári Szociális-, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgáltató Központ

Részletesebben

Kiskunmajsa település ellátási adatai

Kiskunmajsa település ellátási adatai Járó-TEK 2018-12-11 Kiskunmajsa település ellátási adatai általános kémiai laboratóriumi diagnosztika (5001) Progreszivítás: 1, szakorvosi, diagnosztika addiktológia (1801) addiktológia (1801) addiktológia

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Tárgy: Javaslat a köznevelési feladatok ellátására feladat-ellátási szerződések megkötésére

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Tárgy: Javaslat a köznevelési feladatok ellátására feladat-ellátási szerződések megkötésére Előterjesztő: Szitka Péter Készítette: Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Javaslat a köznevelési feladatok ellátására feladat-ellátási szerződések megkötésére Tisztelt Képviselő-testület! A helyi

Részletesebben

Módosító okirat. Okirat száma:

Módosító okirat. Okirat száma: Okirat száma: Módosító okirat A Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat a Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testülete által 2014 június 30. napján kiadott, alapító okiratát az államháztartásról

Részletesebben

Előterjesztés Köztemető fenntartásával kapcsolatos megállapodásról

Előterjesztés Köztemető fenntartásával kapcsolatos megállapodásról Előterjesztés Köztemető fenntartásával kapcsolatos megállapodásról 1. előterjesztés száma: 141/2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Molnár Enikő 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy

Részletesebben

Valamennyi Bizottságnak

Valamennyi Bizottságnak Iktatószám:31- /2008 Címzett: Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése Tárgy: Fogorvosi hétvégi ügyeleti rendszer Az anyagot készítette: Jogi Közbeszerzési Oktatási Iroda Az anyagot látta: Véleményezésre

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 10-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 10-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Tárgy: Javaslat az egészségügyi alapellátás feladat-ellátási szerződéseinek felülvizsgálatára

Tárgy: Javaslat az egészségügyi alapellátás feladat-ellátási szerződéseinek felülvizsgálatára Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Szabóné Zsuponyó Ágnes főtanácsos Tárgy: Javaslat az egészségügyi alapellátás feladat-ellátási szerződéseinek felülvizsgálatára Tisztelt Képviselő- testület!

Részletesebben

SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS

SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Humán-közszolgáltatási Osztály 1239 Budapest, Hősök tere 12. SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Dr. (Név) felnőtt

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Szociális és Egészségügyi Osztály. Ózd, május 23.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Szociális és Egészségügyi Osztály. Ózd, május 23. Javaslat az Ózd Város Önkormányzata által biztosított egészségügyi alapellátás működtetésének átadására az Ózd Kistérség Többcélú Társulása által alapított Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti

Részletesebben

Nem szakorvosi óraszám. Kapacitás módosításá nak dátuma. endokrinológia, anyagcsere és diabetológia 0103 104 0 2010.03.16

Nem szakorvosi óraszám. Kapacitás módosításá nak dátuma. endokrinológia, anyagcsere és diabetológia 0103 104 0 2010.03.16 Szakma Szakmakód Szakorvosi szünetelő órák órák a idejére a a idejére a feladatot 094000 Debreceni Egyetem Klinikai Központ 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98. Belgyógyászat 0100 224 0 2012.02.06 094000

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 10-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 10-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

fr fuszámú előterjesztés

fr fuszámú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere fr fuszámú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Egészségügyi Szolgálat alapító okiratának módosításáról

Részletesebben

5 \. számú előterjesztés

5 \. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere 5 \. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére az egészségügyi alapellátás biztosítása érdekében kötött feladatellátási

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete január 28-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete január 28-i ülésére Tárgy: Küldetés Alapítvány kérelme Sorszám: IV/5 Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdasági Osztály Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség Véleményező bizottság: Pénzügyi Bizottság Egyéb előterjesztés

Részletesebben

Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva

Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva Okirat száma: XX/./2016 Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 8/A. -a alapján a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának

Részletesebben

J a v a s l a t a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatási szerződés meghosszabbítására

J a v a s l a t a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatási szerződés meghosszabbítására J a v a s l a t a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatási szerződés meghosszabbítására Előterjesztő: Polgármester Előkészítette: PH. Pénzügyi és Gazdasági

Részletesebben

25. napirendi pont Megtárgyalja: Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság

25. napirendi pont Megtárgyalja: Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság 25. napirendi pont Megtárgyalja: Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság 01/301-4/2011. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató főorvosának e l ő t e r j e s z t é s e a Petz Aladár

Részletesebben

Elıterjesztés 7. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 31-i ülésére

Elıterjesztés 7. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 31-i ülésére Elıterjesztés 7. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 31-i ülésére Tárgy: A járóbeteg-szakellátási feladatok 2013. május 1. napjától történı biztosítása Az elıterjesztést

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság november 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság november 18-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-518/2015. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság 2015. november 18-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

11/2007. (II. 22.) MÖK

11/2007. (II. 22.) MÖK 11/2007. (II. 22.) MÖK határozat A Veszprém megyei egészségügyi ellátórendszer struktúra-átalakításának támogatása, az intézményi átalakítások megkezdése céljából a Veszprém megyei önkormányzati fenntartású

Részletesebben

Tárgy: Az Eperjes és Nagytőke Község Önkormányzataival kötendő óvodai feladatellátási

Tárgy: Az Eperjes és Nagytőke Község Önkormányzataival kötendő óvodai feladatellátási Szentes Város Jegyzőjétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: P-1570/2013 Témafelelős: Kovács Zsuzsa Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete Szentes Tisztelt Képviselő-testület! Tárgy: Az Eperjes

Részletesebben

KIVONAT Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2004... - án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből HATÁROZAT

KIVONAT Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2004... - án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből HATÁROZAT KIVONAT Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2004... - án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.../2004. (...) Kgy. sz. HATÁROZAT A Közgyűlés megtárgyalta a Polgármester 23094-19/2004. számú, Szeged Megyei

Részletesebben

Kivonat Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 13-án tartott soros ülésének jegyzőkönyvéből.

Kivonat Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 13-án tartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 13-án tartott soros ülésének jegyzőkönyvéből. 30/2014.(II.13.) határozat a Alapító Okiratának módosításáról 1.) Kunszentmárton

Részletesebben

K I V O N A T. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 24-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 24-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 24-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 190/2014. (VII.24.) h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

M E G Á L L A P O D Á S

M E G Á L L A P O D Á S Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. E L Ő T E R J E S Z T É S szociális alapszolgáltatási és gyermekjóléti alapellátási feladatok intézményi társulás keretében történő

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata Polgármester

Siófok Város Önkormányzata Polgármester Siófok Város Önkormányzata Polgármester 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z

Részletesebben

Kunhegyes település ellátási adatai

Kunhegyes település ellátási adatai Járó-TEK 2018-11-30 Kunhegyes település ellátási adatai általános kémiai laboratóriumi diagnosztika (5001) Balmazújvárosi VESZ Városi Egészségügyi Szolgálat Nonprofit Kft Progreszivítás: 1, szakorvosi,

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-i rendes ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-i rendes ülésére 4185-1/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-i rendes ülésére Tárgy: Megállapodás fogorvosi feladatellátásról Előterjesztő: Dr. Kelemen

Részletesebben

Kiskunmajsa település ellátási adatai

Kiskunmajsa település ellátási adatai Járó-TEK 2017-03-9 Kiskunmajsa település ellátási adatai általános kémiai laboratóriumi diagnosztika (5001) Progreszivítás: 1, szakorvosi, diagnosztika addiktológia (1801) addiktológia (1801) addiktológia

Részletesebben

Foktő település ellátási adatai

Foktő település ellátási adatai Foktő település ellátási adatai általános kémiai laboratóriumi diagnosztika (5001) addiktológia (1801) Progreszivítás: 1, szakorvosi, gondozás addiktológia (1801) addiktológia (1801) addiktológia (1801)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. júniusi ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

ELŐTERJESZTÉS. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. júniusi ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! Csanytelek Község Önkormányzata Polgármesterétől Csanytelek Község Önkormányzata J e g y z ő j é t ő l 6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu,

Részletesebben

Jobban Eszter és Szeptember 12. XI: Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és VI: országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia

Jobban Eszter és Szeptember 12. XI: Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és VI: országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia ALAP-ÉS JÁRÓBETEG ELLÁTÁS EGYÜTTMŐKÖDÉSÉNEK TAPASZTALATAIRÓL Jobban Eszter és Dr. Marik György 2009. Szeptember 12. XI: Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és VI: országos Járóbeteg Szakdolgozói

Részletesebben

Laboratóriumi diagnosztikai feladatok finanszírozása a járóbetegszakellátásban

Laboratóriumi diagnosztikai feladatok finanszírozása a járóbetegszakellátásban Kistérségi Járóbetegellátó Központ 7570 Barcs, Kálmán I. u. 10 Laboratóriumi diagnosztikai feladatok finanszírozása a járóbetegszakellátásban Szerző és előadó: Dr. Kisimréné Györkös Ágnes Tóth Szilvia

Részletesebben

Előterjesztés Prevenció K.B. Bt sz. felnőtt háziorvosi körzet - feladat-ellátás felmondásáról

Előterjesztés Prevenció K.B. Bt sz. felnőtt háziorvosi körzet - feladat-ellátás felmondásáról Előterjesztés Prevenció K.B. Bt. - 3. sz. felnőtt háziorvosi körzet - feladat-ellátás felmondásáról 1. előterjesztés száma: 248/2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Bajtekné Halász Ildikó 3. előterjesztést

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 32/2015. (V.28.) KT. sz.

Részletesebben

Csorvás Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 30-ai ülésére

Csorvás Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 30-ai ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Csorvás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. november 30-ai ülésére Tárgy: Döntés a hulladékgazdálkodási önkormányzati közfeladat átadásáról Csorvás Város Önkormányzatának

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme

MEGHÍVÓ. Polgármesteri Hivatal Tanácskozó terme Kiskunmajsa Városi Polgármesteri Hivatal 6120 Kiskunmajsa, Fő u. 82. MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívjuk Önt a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2012. június 5. napján 17:45 órakor tartandó ülésére, az

Részletesebben

12. NAPIREND Ügyiratszám: 1/213-8 /2006. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2006. június 16-i nyilvános ülésére. Ács János polgármester

12. NAPIREND Ügyiratszám: 1/213-8 /2006. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2006. június 16-i nyilvános ülésére. Ács János polgármester 12. NAPIREND Ügyiratszám: 1/213-8 /2006. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2006. június 16-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívott: Dr. Deák Jenő Kórház Kht. val

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől Telefon/fax: (53) 360-010 H-2740 Abony Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság 001/349-41/2009. Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

94/2013. (III. 29.) Korm. rendelet egyes egészségügyi tárgyú kormányrendeletek módosításáról 1 hatályos: 2013.03.30-2013.03.31

94/2013. (III. 29.) Korm. rendelet egyes egészségügyi tárgyú kormányrendeletek módosításáról 1 hatályos: 2013.03.30-2013.03.31 94/2013. (III. 29.) Korm. rendelet egyes egészségügyi tárgyú kormányrendeletek módosításáról 1 hatályos: 2013.03.30-2013.03.31 Tartalom (módositott rendeletek): Az egészségügyi ellátórendszer fejlesztésérıl

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza:

Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 7 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 1/2015. (I.28.) határozata: a 2015. január 28-i közmeghallgatás ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. A Téti

Részletesebben

16. NAPIREND Ügyiratszám: 2/2449/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére

16. NAPIREND Ügyiratszám: 2/2449/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére 16. NAPIREND Ügyiratszám: 2/2449/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívott: A háziorvosokkal

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U-7807-4/2016. Témafelelős: Szigeti Miklós Tárgy: Hozzájárulás támogatási kérelem benyújtásához és óvodai feladat-ellátási szerződés

Részletesebben

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester előterjesztése. Javaslat

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester előterjesztése. Javaslat GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1. napirendi pont Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester előterjesztése Javaslat Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és az egészségügyi szolgáltatást nyújtó

Részletesebben

az Alsó- Tisza-menti Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa 2013. július 12. napján tartandó ülésére Tisztelt Társulási Tanács!

az Alsó- Tisza-menti Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa 2013. július 12. napján tartandó ülésére Tisztelt Társulási Tanács! Alsó- Tisza-menti Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa E l n ö k é t ő l 6647 Csanytelek, Volentér János tér 2 Tel.: 63 / 578 510 Fax: 63 / 578-517, e-mail: atmot@csanytelek.hu 19/2013. E l ő t e r

Részletesebben