KIEGÉSZÍTŐ ÉS MÓDOSÍTÓ HATÁROZATI JAVASLAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIEGÉSZÍTŐ ÉS MÓDOSÍTÓ HATÁROZATI JAVASLAT"

Átírás

1 KIEGÉSZÍTŐ ÉS MÓDOSÍTÓ HATÁROZATI JAVASLAT 10.a./ A Képviselő-testület Tiszaújváros Város Önkormányzata fenntartásában lévő intézmények és az Önkormányzat részére a működési céltartalék terhére a dolgozók első félévi teljesítményének elismerése érdekében jutalomkeretet határoz meg. A megállapított keretből az a nem közfoglalkoztatott munkavállaló jogosult 1/3 havi bruttó illetményének megfelelő összegre, de minimum nettó Ft-ra, részmunkaidős dolgozó esetében ennek arányos részére, aki július 1-jétől folyamatosan és a kiosztás napján is aktív dolgozó. Naptári napra vetített időarányos jutalomösszegre jogosult az a dolgozó, aki július 1-jét követő időponttól, de március 31-én és a kiosztás napján is aktív dolgozó. Nem részesülhet jutalomban az, aki fizetés nélküli szabadságon van, illetve aki március 31. után lett aktív dolgozó. A munkáltatói jogokat gyakorlók az egyéni, illetve az intézményi követően a fentiektől eltérhetnek. A juttatás kifizetésére az alábbiak szerint vállalható kötelezettség: - Tiszaújváros Város Önkormányzata 340 E Ft + szociális hozzájárulási adó. - Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal E Ft E Ft szociális hozzájárulási adó, - Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ E Ft E Ft szociális hozzájárulási adó, - Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ E Ft E Ft szociális hozzájárulási adó, - Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda E Ft E Ft szociális hozzájárulási adó, - Derkovits Kulturális Központ E Ft E Ft szociális hozzájárulási adó,

2 2 - Tiszaújváros Városi Rendelőintézet E Ft E Ft szociális hozzájárulási adó. Összesen: E Ft E Ft szociális hozzájárulási adó. valamennyi intézmény vezetője b./ A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, az intézményvezetőket és a t, hogy a jutalom kiosztásáról július 17-ig gondoskodjanak. valamennyi intézmény vezetője Határidő: július 17. c./ A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az intézményvezetők, az alpolgármester, a, valamint az al jutalmának kifizetéséről gondoskodjon. Határidő: július 17. d./ A Képviselő-testület egyetért azzal, hogy a polgármester részére a első félévi munkája elismeréseként jutalomként 1/3 havi bruttó illetményének megfelelő összegű jutalom kerüljön kifizetésre. Felelős: Határidő: július 17.

3 3 e./ A Képviselő-testület felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy amennyiben a ténylegesen kifizetésre kerülő juttatások összege eltér a biztosított keretösszegtől, a különbözet a pénzügyi terv következő módosításakor kerüljön korrigálásra az intézmények költségvetésében. Határidő: szeptember 24. f./ A Képviselő-testület egyetért azzal, hogy az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok dolgozói is a első félévi teljesítményének elismerése érdekében jutalomban részesüljenek. A jutalom kifizetésére a TiszaSzolg 2004 Kft., a Tisza Média Kft. esetében akkor kerülhet sor, ha a cég likviditási helyzete ezt lehetővé teszi. A Képviselő-testület felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy a évi pénzügyi terv decemberi módosításakor kerüljön kimunkálásra, és amennyiben szükséges, készüljön javaslat a Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft., és a Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. esetében a évi támogatási összeg megnövelésére annak érdekében, hogy a jutalom kifizetése ne okozzon veszteséget, illetve likviditási problémát a két társaságnál évben. 1/3 havi állandó pótlékkal növelt bruttó alapbérének megfelelő összegű, de minimum nettó Ft-ra, illetve részmunkaidős dolgozó esetében ennek arányos részére az a nem közfoglalkoztatott munkavállaló jogosult, aki július 1-jétől folyamatosan, a kiosztás napján is aktív dolgozó. Időarányos jutalomösszegre jogosult az a dolgozó, aki július 1-jét követő időponttól, de március 31-én és a kiosztás napján is aktív dolgozó. Nem részesülhet jutalomban az, aki fizetés nélküli szabadságon van, illetve aki március 31. után lett aktív dolgozó. A munkáltatói jogokat gyakorlók az egyéni, illetve a társaságra vonatkozó követően a fentiektől eltérhetnek.

4 4 Felelős: önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezető igazgatói Határidő: július 17. a jutalom kifizetésére g./ A Képviselő-testület egyetért azzal, hogy az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetői részére a évi eddigi munkájuk elismeréseként 1/3 havi bruttó alapbér kerüljön jutalomként kifizetésre, a évi jutalom terhére. Határidő: július 17. h./ A Képviselő-testület a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola részére az intézményben foglalkoztatott nem közfoglalkoztatott alkalmazottak első félévi teljesítményének elismerése érdekében, a július 1-jei besorolás szerinti 1/3 havi bruttó illetményének megfelelő összegű, de minimum nettó Ft, részmunkaidős dolgozó esetében ennek arányos összegű jutalmazás fedezetére E Ft-ot biztosít a működési céltartalék terhére. Jutalomra az a nem közfoglalkoztatott munkavállaló jogosult, aki július 1-jétől folyamatosan, a kiosztás napján is aktív dolgozó. Időarányos jutalomösszegre jogosult az a dolgozó, aki július 1-jét követő időponttól, de március 31-én és a kiosztás napján is aktív dolgozó. Nem részesülhet jutalomban az, aki fizetés nélküli szabadságon van, illetve aki március 31. után lett aktív dolgozó. A munkáltatói jogokat gyakorló az egyéni, illetve az intézményi követően a fentiektől eltérhet.

5 5 i./ A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola részére történő támogatás átadására vonatkozóan kössön megállapodást. A támogatás teljes összegének felhasználásáról a megállapodásban foglaltak szerint tételesen kell elszámolni. Határidő: augusztus 31. j./ A Képviselő-testület a Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskola részére az intézményben foglalkoztatott nem közfoglalkoztatott alkalmazottak első félévi teljesítményének elismerése érdekében, a július 1-jei besorolás szerinti 1/3 havi bruttó illetményének megfelelő összegű, de minimum nettó Ft, részmunkaidős dolgozó esetében ennek arányos összegű jutalmazás fedezetére E Ft-ot biztosít a működési céltartalék terhére. Jutalomra az a nem közfoglalkoztatott munkavállaló jogosult, aki július 1-jétől folyamatosan, a kiosztás napján is aktív dolgozó. Időarányos jutalomösszegre jogosult az a dolgozó, aki július 1-jét követő időponttól, de március 31-én és a kiosztás napján is aktív dolgozó. Nem részesülhet jutalomban az, aki fizetés nélküli szabadságon van, illetve aki március 31. után lett aktív dolgozó. A munkáltatói jogokat gyakorló az egyéni, illetve az intézményi követően a fentiektől eltérhet.

6 6 k./ A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskola részére történő támogatás átadására vonatkozóan kössön megállapodást. A támogatás teljes összegének felhasználásáról a megállapodásban foglaltak szerint tételesen kell elszámolni. Határidő: augusztus 31. l./ A Képviselő-testület a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ részére a tiszaújvárosi állami fenntartású köznevelési intézményekben foglalkoztatott nem közfoglalkoztatott alkalmazottak első félévi teljesítményének elismerése érdekében, a július 1-jei besorolás szerinti 1/3 havi bruttó illetményének megfelelő összegű, de minimum nettó Ft, részmunkaidős dolgozó esetében ennek arányos összegű jutalmazás fedezetére E Ft-ot biztosít a működési céltartalék terhére. Jutalomra az a nem közfoglalkoztatott munkavállaló jogosult, aki július 1-jétől folyamatosan, a kiosztás napján is aktív dolgozó. Időarányos jutalomösszegre jogosult az a dolgozó, aki július 1- jét követő időponttól, de március 31-én és a kiosztás napján is aktív dolgozó. Nem részesülhet jutalomban az, aki fizetés nélküli szabadságon van, illetve aki március 31. után lett aktív dolgozó. A munkáltatói jogokat gyakorlók az egyéni, illetve az intézményi követően a fentiektől eltérhetnek.

7 7 m./ A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ részére történő támogatás átadására vonatkozóan kössön megállapodást. A támogatás teljes összegének felhasználásáról a megállapodásban foglaltak szerint tételesen el kell számolni. Határidő: augusztus 31. n./ A Képviselő-testület a Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Szakképző Iskola fenntartója részére a tiszaújvárosi állami fenntartású köznevelési intézményekben foglalkoztatott nem közfoglalkoztatott alkalmazottak első félévi teljesítményének elismerése érdekében, a július 1-jei besorolás szerinti 1/3 havi bruttó illetményének megfelelő összegű, de minimum nettó Ft, részmunkaidős dolgozó esetében ennek arányos összegű jutalmazás fedezetére E Ft-ot biztosít a működési céltartalék terhére. Jutalomra az a nem közfoglalkoztatott munkavállaló jogosult, aki július 1-jétől folyamatosan, a kiosztás napján is aktív dolgozó. Időarányos jutalomösszegre jogosult az a dolgozó, aki július 1-jét követő időponttól, de március 31-én és a kiosztás napján is aktív dolgozó. Nem részesülhet jutalomban az, aki fizetés nélküli szabadságon van, illetve aki március 31. után lett aktív dolgozó. A munkáltatói jogokat gyakorló az egyéni, illetve az intézményi követően a fentiektől eltérhet.

8 8 o./ A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Szakképző Iskola fenntartója részére történő támogatás átadására vonatkozóan kössön megállapodást. A támogatás teljes összegének felhasználásáról a megállapodásban foglaltak szerint tételesen el kell számolni. Határidő: augusztus / A Képviselő-testület 74/2015. (IV.30.) határozat 4./ pont 4. alpontja az alábbiak szerint módosul: A Képviselő-testület a Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. részére az alábbi kertészeti és karbantartási tevékenységhez szükséges gépek, eszközök beszerzésére Tiszaújváros Város Önkormányzat költségvetésében E Ft-ot biztosít: - Permetezőgép adapter, - 2 db Sthil FS 410 típusú aljnövényzet tisztító gép, - Fűmagvető adapter, a TTR kistraktorhoz, - Husqvarna SG 13 FSI ST 20 B típusú Honda tuskómaró, - Quick Vac XL manuális medenceporszívó, - MAKITA HM 1810 típusú bontókalapács, - Inverter hegesztőgép, - Aggregátor, - Kézi raklap emelőgép. Felkéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy a fenti gépjárművek Tiszaújváros Város Önkormányzata által kerüljenek beszerzésre. A beszerzést követően a járművek üzemeltetési megállapodással kerüljenek átadásra a Kft. részére.

9 9 Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója Határidő: szeptember / A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy amennyiben az eszközbeszerzés a Képviselő-testület döntése szerint konkrét típusra, gyártmányra vonatkozik, indokolt esetben engedélyezze az azzal egyenértékű eszköz beszerzését, melyről a Képviselő-testületet utólag a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló előterjesztésben tájékoztatja. Határidő: folyamatos

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET augusztus 26-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET augusztus 26-ai ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 160/2/2011. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2011. augusztus 26-ai ülésére Tárgy: A vezetői munka értékelése a szociális, gyermekjóléti

Részletesebben

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1.1. melléklet a 13/27. (V.26.) önkormányzati rendelethez TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 26. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K Sorszám Bevételi jogcímek előirányzat az 2/27. (II.24.)

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 5 igen 1 nem szavazattal az alábbi határozatot hozza: 288/2015. (XII.16.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy Bánfi Lajos Polgármester Úr jutalmazása felvételre

Részletesebben

1. számú melléklet NYILATKOZAT KIZÁRÓ OKOK HATÁLYA ALÁ NEM TARTOZÁSRÓL Alulírott.. mint a (a továbbiakban: Ajánlattevő) cégjegyzésre jogosult képvisel

1. számú melléklet NYILATKOZAT KIZÁRÓ OKOK HATÁLYA ALÁ NEM TARTOZÁSRÓL Alulírott.. mint a (a továbbiakban: Ajánlattevő) cégjegyzésre jogosult képvisel 1. számú melléklet NYILATKOZAT KIZÁRÓ OKOK HATÁLYA ALÁ NEM TARTOZÁSRÓL Alulírott.. mint a (a továbbiakban: Ajánlattevő) cégjegyzésre jogosult képviselője nyilatkozom, hogy az Ajánlattevővel szemben nem

Részletesebben

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1.1. melléklet a 10/2016. (IV.29.) számú rendelethez TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K Sorszám Bevételi jogcímek 3/2015. 4/2016. (II.27.) (II.26.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET augusztus 26-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET augusztus 26-ai ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 160/2011. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2011. augusztus 26-ai ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A vezetői munka értékelése

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. december 12-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. december 12-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám:236/2013. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. december 12-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: CENTRUM Térségi Integrált Szakképző

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS közalkalmazotti jogviszony közös megegyezéssel történő megszüntetéséről

MEGÁLLAPODÁS közalkalmazotti jogviszony közös megegyezéssel történő megszüntetéséről 1 2 Dombrád Város Önkormányzata Képviselő-testületének / ( ) önkormányzati határozata Az Ady Endre Művelődési Ház és Könyvtár költségvetési szervnél foglalkoztatott intézményvezető és könyvtáros közalkalmazotti

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

JAVASLAT Javadalmazási Szabályzat elfogadására

JAVASLAT Javadalmazási Szabályzat elfogadására JAVASLAT Javadalmazási Szabályzat elfogadására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Településfejlesztési Osztály Ózd, 2018. november 15. Tisztelt Képviselő-testület! Az Állami Számvevőszék ellenőrzési

Részletesebben

Előterjesztés a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. javadalmazási szabályzatáról

Előterjesztés a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. javadalmazási szabályzatáról Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Előterjesztés a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. javadalmazási szabályzatáról A köztulajdonban álló gazdasági társaságok

Részletesebben

M E G H Í V Ó N A P I R E N D

M E G H Í V Ó N A P I R E N D M E G H Í V Ó Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. augusztus 01-én /csütörtök/ 16.00 órai kezdettel a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében /Sárvár, Várkerület 3. II.em./ rendkívüli

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Papos Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Papos Község Önkormányzata Képviselő-testületének Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Papos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 27.-én tartott együttes nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 5 példányban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29.-én megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres Istvánné alpolgármester

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84.

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. június 24-i ülésén megtárgyalta a második félévi munkatervre vonatkozó előterjesztést,

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Napirendi pontok elfogadása. Szákszend Község Önkormányzata képviselő-testületének 29/2016.(III.30.) SZKÖKt. Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. március 30-i ülésén az alábbi

Részletesebben

Törökbálint Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2013.(II. 25.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről

Törökbálint Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2013.(II. 25.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről Törökbálint Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2013.(II. 25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről a módosító 26/2013.(VI.10.), 32/2013. (IX. 23.), 43/2013. (XII.

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 21-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 21-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 89/2017. (VI. 21.) Kt. határozat Tárgy: Beszámoló Felsőzsolca közrendjének, közbiztonságának helyzetéről Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadja Felsőzsolca közrendjének,

Részletesebben

2007. évi. törvény a tizenharmadik havi illetmény kifizetési rendjéről

2007. évi. törvény a tizenharmadik havi illetmény kifizetési rendjéről 2007. évi. törvény a tizenharmadik havi illetmény kifizetési rendjéről 1. A Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény 193/V. -ának (5) (6) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép és a

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/16/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

Határozati javaslat: Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének /2013.(...) határozata

Határozati javaslat: Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének /2013.(...) határozata E LŐTERJESZTÉS a II. Rákóczi Ferenc Bölcsőde, Óvoda, megszüntető okiratának módosítására Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 29-i ülésére Előterjesztő: Stayer László

Részletesebben

Város Polgármestere Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: /242 mellék

Város Polgármestere Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: /242 mellék Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/242 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Önkormányzati alkalmazottak

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 10-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 10-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 181/2015. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2015. szeptember 10-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Csicsergő Óvoda óvodavezető

Részletesebben

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 139/2014. (XI. 25.) HATÁROZATA. A salföldi honlap megújításának tervéről

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 139/2014. (XI. 25.) HATÁROZATA. A salföldi honlap megújításának tervéről J e l e n t é s Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 31-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

TÁRGY: A Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat évi költségvetési koncepciója E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: A Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat évi költségvetési koncepciója E L Ő T E R J E S Z T É S Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi Str. 69-71. levelezési cím: 7100 Szekszárd, Béla király tér 8. A NAPIREND SORSZÁMA: 6. MELLÉKLET:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság május 20 -i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság május 20 -i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-253/2015. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2015. május 20 -i ülésére Tárgy: Klebelsberg Intézményfenntartó

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84.

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. 1 Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2017.(III.14.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2017. évi költségvetéséről Szécsény

Részletesebben

POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2004. (IV.28.) ÖNK. SZ. RENDELETE

POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2004. (IV.28.) ÖNK. SZ. RENDELETE POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2004. (IV.28.) ÖNK. SZ. RENDELETE a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény végrehajtásáról (Egységes szerkezetben a 24/2004.(X.01.)Önk.sz. rendelettel.) A 24/2004.(X.01.)Önk.sz.

Részletesebben

Jegyzőkönyv a képviselő-testület január 31.-én megtartott nyílt üléséről

Jegyzőkönyv a képviselő-testület január 31.-én megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2013. január 31.-én megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: A helyi hulladékgazdálkodásról, valamint a település köztisztaságának fenntartásáról szóló 14/2004. (XII.31.)

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 87/2012. (V.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. május 31-ei ülésének napirendjét: 1. Beszámoló a 2012. május 31-ei rendes képviselő-testületi

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Készült: A Polgármesteri Hivatalban november 17-én 12 óra 30 perctől megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen

Készült: A Polgármesteri Hivatalban november 17-én 12 óra 30 perctől megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Arnót, Petőfi S.u. 120. Tel: 46/ 500-740 Szám: 12/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2015. november 17-én 12 óra 30 perctől megtartott

Részletesebben

Módosított határozati javaslatok a 2012. július 24-i bizottsági ülésen elhangzott javaslatok alapján

Módosított határozati javaslatok a 2012. július 24-i bizottsági ülésen elhangzott javaslatok alapján Módosított határozati javaslatok a 2012. július 24-i bizottsági ülésen elhangzott javaslatok alapján 1) ÉMOP 3.1.2/A-09-2f-2011-0003 jelű Rétság város központi településrészének funkcióbővítő település

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Ráckeve Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal II. emeleti tanácsterme

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2015. Témafelelős: Szigeti Miklós

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2015. Témafelelős: Szigeti Miklós Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U-8366-2/2015. Témafelelős: Szigeti Miklós Tárgy: Javaslat Szentes Város Önkormányzata többségi tulajdoni érdekeltségében lévő társaságai

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 273/2016. (VIII.8.) KT határozat: Tárgy: NIF Zrt kezdeményezésére indult településrendezési eszközök módosítási eljárásában partnerek bevonásával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

Előterjesztés a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. javadalmazási szabályzatáról és a benne foglaltakról

Előterjesztés a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. javadalmazási szabályzatáról és a benne foglaltakról Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Készítette: Pandur Erika Előterjesztés a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. javadalmazási szabályzatáról és a benne

Részletesebben

Előterjesztés. Berente Község Önkormányzat Képvsielő-Testületének 2014. május 29-ei rendes ülésére

Előterjesztés. Berente Község Önkormányzat Képvsielő-Testületének 2014. május 29-ei rendes ülésére Előterjesztés Berente Község Önkormányzat Képvsielő-Testületének 2014. május 29-ei rendes ülésére Tárgy: közalkalmazottak és közfoglalkoztatottak kétheti jutalma Előterjesztő: Borza Bertalan intézményvezető

Részletesebben

a évi költségvetésről

a évi költségvetésről Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelete a 2015. évi költségvetésről Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulása Társulási Tanács 2014. április 22.-i nyilvános ülésére. Tárgy: Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2017 október 26-ai nyilvános ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2017 október 26-ai nyilvános ülésére 2. napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2017 október 26-ai nyilvános ülésére Tárgy: Javaslat az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló 5/2017. (II.10.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/18/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 14-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) Fax: (06-32)

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) Fax: (06-32) PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Szám: 1-231/2017. Megtárgyalás

Részletesebben

A J Á N L A T K É R É S

A J Á N L A T K É R É S A J Á N L A T K É R É S Tisztelt Ajánlattevő! A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. (3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6.), a továbbiakban: ajánlatkérő) ezúton kéri fel ajánlattételre az Ön által

Részletesebben

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja.

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja. B E S Z Á M O L Ó Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. április 27. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Csanádpalota

Részletesebben

a Képviselő-testület november 23-ai ülésére

a Képviselő-testület november 23-ai ülésére Budape st Főváros XIV. Kerület Zugló Alpolgármestere szám: 123-Ao8.A /217 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma:.... a Képviselő-testület 217. november 23-ai ülésére Tárgy: 217. Év végi jutalom

Részletesebben

./2015. (..) rendelete

./2015. (..) rendelete TAKSONY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK./2015. (..) rendelete TAKSONY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról

Részletesebben

40/2001.(XI.16.) ÖKT. sz. rendelet egységes szerkezetbe foglalt szövege

40/2001.(XI.16.) ÖKT. sz. rendelet egységes szerkezetbe foglalt szövege Budaörs Város Önkormányzat A BUDAÖRS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁBAN FOGLALKOZTATOTT KÖZTISZTVISELOK ILLETMÉNYKIEGÉSZÍTÉSÉROL ÉS VEZETOI PÓTLÉKÁRÓL, AZ OKET MEGILLETO SZOCIÁLIS, JÓLÉTI ÉS

Részletesebben

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata 2012. évi költségvetésről szóló 3/2012. (II. 24.) önkormányzati rendelet módosítására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány köztisztviselői illetményalap meghatározása

ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány köztisztviselői illetményalap meghatározása 1. Napirend ELŐ TERJESZTÉS és elő zetes hatástanulmány köztisztviselői illetményalap meghatározása Tisztelt képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS Az önkormányzat hivatalánál foglalkoztatott köztisztviselők

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület március 24-i soros ülésére a Javadalmazási Szabályzat elfogadása tárgyában

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület március 24-i soros ülésére a Javadalmazási Szabályzat elfogadása tárgyában E L Ő T E R J E S Z T É S 20. a Képviselő-testület 2016. március 24-i soros ülésére a Javadalmazási Szabályzat elfogadása tárgyában Tisztelt Képviselő-testület! A 2016. február 11-i képviselő-testületi

Részletesebben

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2016.(IX.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2016.(IX.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2016.(IX.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének december 20-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének december 20-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S a Magyarországi Románok Országos Önkormányzata Közgyűlésének 2016. december 20-i ülésére Iktatószám: 12/21-6/2016 Készítette: Kozma György hivatalvezető Szavazás módja: egyszerű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET március 23-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET március 23-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám:73/2017. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. március 23-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért

Részletesebben

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84.

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. 1 Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2018.(III.14.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2018. évi költségvetéséről Szécsény

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 29.- én, a Községházán 15 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

I. Fejezet Bevezető rendelkezés A RENDELET HATÁLYA

I. Fejezet Bevezető rendelkezés A RENDELET HATÁLYA Kerepes Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 21/2003. (X. 29.) rendelete Kerepes Nagyközség Polgármesteri Hivatalának köztisztviselői közszolgálati jogviszonyának egyes kérdéseiről egységes szerkezetben

Részletesebben

A J Á N L A T K É R É S M I N T A

A J Á N L A T K É R É S M I N T A A J Á N L A T K É R É S M I N T A Tisztelt Ajánlattevő! A /Ajánlatkérő/ (3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6), a továbbiakban: ajánlatkérő) ezúton kéri fel ajánlattételre az Ön által képviselt céget,

Részletesebben

polgármester X egyszerű nyílt ülés X Szociális és Egészségügyi Biz. jegyző minősített X zárt ülésen tárgyalható önkormányzati képviselő

polgármester X egyszerű nyílt ülés X Szociális és Egészségügyi Biz. jegyző minősített X zárt ülésen tárgyalható önkormányzati képviselő 3/2016. SZ. ELŐTERJESZTÉS BORÍTÓLAPJA Javaslat Pilis Város Önkormányzatának az Önkormányzat 2016. évi költségvetésének I. fordulós megtárgyalására valamint a költségvetést befolyásoló Képviselő-testületi

Részletesebben

KABA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 1/2016. ( II.22. ) Ör. sz. r e n d e l e t e. az önkormányzat évi költségvetéséről

KABA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 1/2016. ( II.22. ) Ör. sz. r e n d e l e t e. az önkormányzat évi költségvetéséről KABA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2016. ( II.22. ) Ör. sz r e n d e l e t e az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i rendes ülésére. Az önkormányzati fenntartású óvodákat érintő döntések

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i rendes ülésére. Az önkormányzati fenntartású óvodákat érintő döntések 4. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i rendes ülésére Tárgy: Az önkormányzati fenntartású óvodákat érintő döntések

Részletesebben

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 82-13/2016. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth

Részletesebben

Előterjesztés a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. javadalmazási szabályzatáról

Előterjesztés a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. javadalmazási szabályzatáról Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Előterjesztés a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft. javadalmazási szabályzatáról A köztulajdonban álló gazdasági társaságok

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! 1 Előterjesztő: Készítette: Untenerné Márton Ágnes osztályvezető Tárgy: Javaslat tulajdonosi hozzájárulás megadására a Barcika Príma Kft. számára a Kazincbarcikai Surányi Endre Gimnázium Szakképző Iskola

Részletesebben

2018. évi eredeti előirányzat a 4/2018. (II.23.) rendelet szerint

2018. évi eredeti előirányzat a 4/2018. (II.23.) rendelet szerint 1.1. melléklet a önkormányzati rendelethez 1.1. melléklet a önkormányzati rendelethez TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2018. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K Sorszám Bevételi jogcímek

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 2. NAPIREND Ügyiratszám: 1/198-2/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2018. február 20-i rendkívüli nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívottak: Az NHSZ

Részletesebben

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 27. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 24. kedd 15.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 24. kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE 1.1. melléklet a 16/25. (V.05.) rendelethez TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 24. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE Sorszám B E V É T E L E K 24. évi eredeti előirányzat a 3/24. 24. évi módosított előirányzat

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 52/2017. (IV. 19.) Kth. Tárgy: Beszámoló MIVÍZ Kft. által 2016. évben végzett szennyvízelvezetési feladatok ellátásáról Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadja a MIVÍZ

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 9-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 9-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 3/22-3/3/2015. Tárgy: A Tihanyi Közös Önkormányzati Hivatal 2015. évi költségvetésének jóváhagyása. ELŐTERJESZTÉS Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 9-i rendes

Részletesebben

A Képviselő-testület december 15.-i ülésére

A Képviselő-testület december 15.-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám:1/217- /2016 Előkészítő: Répásy Ildikó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2016. december 15.-i ülésére Tárgy: A

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 1/2010./II.22./ önkormányzati rendelete. az Önkormányzat 2010 évi költségvetésére

KENGYEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 1/2010./II.22./ önkormányzati rendelete. az Önkormányzat 2010 évi költségvetésére KENGYEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1/2010./II.22./ önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2010 évi költségvetésére Kengyel Község Önkormányzati Képviselő-testülete a 2010. évi költségvetéséről

Részletesebben

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1.1. melléklet TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 27. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K Sorszám Bevételi jogcímek teljesítés %- a 1. Önkormányzat működési támogatásai (1.1.+ +.1.6.)

Részletesebben

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi Str. 69-71.

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi Str. 69-71. Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi Str. 69-71. Elıterjesztés a Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. december 9-i ülésére

Részletesebben

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVES MUNKATERVE Elfogadva: Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének 322/2015. (X17.) önkormányzati határozatával A képviselő-testület

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 18-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 116/4/2015. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. június 18-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Előzetesen tárgyalja: Módosító

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat bankszámla-hozzájárulással kapcsolatos döntések meghozatalára E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Javaslat bankszámla-hozzájárulással kapcsolatos döntések meghozatalára E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 228. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat bankszámla-hozzájárulással kapcsolatos döntések meghozatalára E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

A nagyközségi önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló rendelet- tervezet I. forduló megvitatása

A nagyközségi önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló rendelet- tervezet I. forduló megvitatása Az előterjesztés száma: 14/2014. A határozati javaslat elfogadásához minősített többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. január 29-én, 16:30 órakor megtartandó ülésére A nagyközségi

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 13-i ülésének jegyzőkönyvéből 10/2017.(II.13.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ALAPÍTÁSÁBAN LÉVŐ GERJE-FORRÁS NONPROFIT KFT. JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZATA

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ALAPÍTÁSÁBAN LÉVŐ GERJE-FORRÁS NONPROFIT KFT. JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZATA PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ALAPÍTÁSÁBAN LÉVŐ GERJE-FORRÁS NONPROFIT KFT. JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZATA A JELEN JAVADALMAZÁSI SZABÁLYZATOT PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE A /2015. ( ) SZÁMÚ

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat Képviselő- testületének december 13- án tartandó soron kívüli üléséről.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat Képviselő- testületének december 13- án tartandó soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat Képviselő- testületének 2012. december 13- án tartandó soron kívüli üléséről. Jelen vannak: Bejelentéssel vannak: Meghívottak: távol Dr. Sütő

Részletesebben

Előterjesztés Kölesd, Harc, Medina, Kistormás és Sióagárd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek január 27-én tartandó együttes ülésére

Előterjesztés Kölesd, Harc, Medina, Kistormás és Sióagárd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek január 27-én tartandó együttes ülésére Előterjesztés Kölesd, Harc,, Kistormás és Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2014. január 27-én tartandó együttes ülésére Tárgy: A Kölesdi Közös Önkormányzati Hivatal 2014. évi költségvetésének

Részletesebben

(hatályos: )

(hatályos: ) 320/2017. (XI. 8.) Korm. rendelet az egyes egészségügyi dolgozók és egészségügyben dolgozók illetmény- vagy bérnövelésének, valamint az ahhoz kapcsolódó támogatás igénybevételének részletes szabályairól

Részletesebben

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2014 (II.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2014 (II.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2014 (II.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 23-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 23-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítők: Véleményezi: Ügyiratszám: 8458-5/2017. Melléklet: 1 db táblázat ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. november 23-i ülésére Javaslat a közszféra önkormányzati forrásból

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja.

JEGYZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-16/2015.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. december 17-én, 17 órakor az Önkormányzati Hivatal üléstermében

Részletesebben

Erdőkürt község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2011. (III.08.) Kt. számú rendelete a község évi költségvetéséről

Erdőkürt község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2011. (III.08.) Kt. számú rendelete a község évi költségvetéséről Erdőkürt község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2011. (III.08.) Kt. számú rendelete a község 2011. évi költségvetéséről Erdőkürt község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 10/2013. (IV. 30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A KÖZALKALMAZOTTAKAT MEGILLETİ JUTTATÁSOKRÓL

KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 10/2013. (IV. 30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A KÖZALKALMAZOTTAKAT MEGILLETİ JUTTATÁSOKRÓL KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 10/2013. (IV. 30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A KÖZALKALMAZOTTAKAT MEGILLETİ JUTTATÁSOKRÓL Kál Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testülete a Magyarország

Részletesebben

Gyöngyössolymos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Gyöngyössolymos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Gyöngyössolymos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 1/2013. (II. 19.) rendelete az Önkormányzat és az általa irányított költségvetési szervek 2013. évi költségvetéséről Gyöngyössolymos község Önkormányzatának

Részletesebben

Javaslat Pilis Város Önkormányzata és intézményei személyi juttatásai tervezését érintő döntések meghozatalára

Javaslat Pilis Város Önkormányzata és intézményei személyi juttatásai tervezését érintő döntések meghozatalára 23/2015. SZ. ELŐTERJESZTÉS BORÍTÓLAPJA Javaslat Pilis Város Önkormányzata és intézményei személyi juttatásai tervezését érintő döntések meghozatalára 1. Előterjesztő megnevezése, szavazati arány, nyilvánosság

Részletesebben