Gyalogtúra Futás Kerékpár Triatlon/duatlon Úszás km km km km

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Gyalogtúra Futás Kerékpár Triatlon/duatlon Úszás 7.5-15 - 30km. 7-14 - 28 km 20-40 - 80 km 1.5-40 - 10 km"

Átírás

1 Elindult az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012! Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal és a legtöbb résztvevıvel rendelkezı szabadidısport eseménye, az Ötpróba program. A most induló sorozat elnevezése EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 program. A sorozat két fı elembıl áll össze: az egyéni próbából és az iskolák versenyébıl. Az egyéni verseny Az immár több mint két évtizede minden Nyári Olimpia elıtt másfél évvel induló sorozat lényege a következı: budapesti és vidéki helyszíneken havi rendszerességgel, kialakult tematika szerint rendezünk szabadidısport eseményeket. Az egyes sporteseményeket próbáknak nevezzük. A résztvevık a teljesítéseik szerint pontokat kapnak, amelyek ajándéktárgyakra válthatók. (10 pont kulcstartó, 20 pont baseball sapka, 30 pont hátizsák, 40 pontpulóver) A próbafajták a havi megoszlása, a teljesíthetı távok tematikája, a győjthetı pontok száma a következı: március, november április, október május, szeptember június, augusztus július Gyalogtúra Futás Kerékpár Triatlon/duatlon Úszás km km km km 1,5-3,1-5,2 km 1,2,4 pont 1,2,4 pont 1,2,4 pont 2,4 pont 1,2,4 pont A fıajándék és egyben az Olimpiához való kapcsolódási pont az Olimpiára történı kiutazók sorsolása: a most induló sorozat végén 8 fıt sorsolunk ki a legalább 10 pontot elért próbázók közül, akik a sorozat költségén megtekinthetik a Londoni Olimpiai Játékokat. Szakmai támogatás és felügyelet Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 programot a NEFMI Sportügyekért és Oktatásért felelıs szakállamtitkársága támogatja és gyakorol felette szakmai felügyeletet, a program védnöke a MOB.

2 egyéni verseny Az 2012-es londoni olimpiához kapcsolódó EDF DÉMÁSZ Ötpróbát 2011 márciusa és 2012 augusztusa között rendezzük meg párhuzamosan Budapesten és 16 nagyvárosban, azaz havonta legkevesebb szabadidısport eseményre kerül sor. Hagyományos próbahelyszínek Budapest, Tatabánya, Veszprém,Gyır, Kaposvár, Pécs, Szekszárd, Baja, Kecskemét, Szolnok, Szeged, Szarvas, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Balassagyarmat. A próbanap szombat vagy vasárnap. Lebonyolító szervezet A Drops Sport és a helyi/városi szervezıcsapatok: Minden hónapban és helyszínen legkevesebb 1 próbát rendeznek - tetszılegesen, a helyi igények figyelembe vételével Félvente kötelezıen meg kell rendezni minden helyszínen gyalogtúra, futás és kerékpár próbafajtából 1-1, a program ideje alatt összesen legalább 9 eseményt A helyi önkormányzattal kötelezı, helyi szponzorokkal ajánlott támogatási megállapodást kötni Ebbıl következıen az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 program mintegy 180 saját rendezéső, új eseménybıl áll össze. A fogyatékos sportolók részvétele Az egyes próbák elıkészítése és lebonyolítása során figyelmet fordítunk a fogyatékos sportolók részvétének biztosítására. Minden próbahelyszínt erre tekintettel alakítunk ki: a versenykiírásban piktogrammal jelezzük a fogyatékkal élık által is teljesíthetı útvonalakat elızetesen bejelentett igény esetén kísérıt biztosítunk a fogyatékkal élık számára. A fogyatékosok részvételi feltételeinek kialakításában együttmőködünk a Magyar Paralimpiai Bizottsággal és a Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetségével.

3 Az iskolák versenye Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 másik ága az Iskolák Versenye. Az elmúlt ciklusban mintegy 400 iskola nyújtott értékelhetı eredményt, így az feltétlen sikernek számított. Éppen ezért az iskolák versenyét gyakorlatilag változatlan formában hirdettük meg az alábbiak szerint: Minden általános és középfokú oktatási intézmény által elérhetı szabadidısport lehetıség Minden a sorozatba benevezı iskola tetszés szerint rendezhet iskolai próbákat gyalogtúra, futás, kerékpár, úszás, triatlon/duatlon/aquatlon sportágak között szabadon lehet választani Szabadon lehet csatlakozni a rendszerhez, szabadon lehet kilépni A programhoz csatlakozó iskolának iskolai félévente legalább 2 iskolai próbát, azaz új szabadidısport eseményt kell rendezni és 1 alkalommal részt kell vennie központi próbán Eszköz és tematika-támogatás a résztvevı iskoláknak, sportszer ajándék az iskolai programvezetıknek Megyénkénti értékelés, sportszercsomag a legjobb 1,2,3 iskoláknak A résztvevı iskoláknak semmilyen technikai elıfeltétellel nem kell rendelkezniük Az iskolai eszköz és terméktámogatás keretében minden, a sorozatban résztvevı iskola számára eljuttatunk egy iskolai alapcsomagot amely tartalmaz plakátot, rajtszámot, próbakönyveket, az eseményrıl tájékoztató szórólapokat, versenynaptárat, és minden, az iskolai próba sikeres lebonyolításához szükséges eszközt. Az Iskolák versenyéhez folyamatosan lehet kapcsolódni: a nevezés folyamatos

4 Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 Iskolák Versenye Versenykiírása Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 iskolai programjának célja, hogy a diákok számára sportolási lehetıséget biztosítson, segítse a szabadidı hasznos eltöltését, az egészséges életmódra való nevelést és a családok együttes sportolását. A résztvevık: A próbákon minden Magyarországon bejegyzett általános és/vagy középiskola részt vehet, aki kijelöli a kapcsolattartó személyt - programvezetıt - és amely iskola elfogadja a versenykiírás feltételeit és a jelentkezési lapot ben eljuttatja a szervezıkhöz. Nevezés az Iskolák Versenyébe A programban részt venni szándékozó iskola a nevezési lapot kitöltve a megadott címre visszaküldi. A szervezık a nevezéseket megyénként csoportosítják, a benevezett iskolákat a megyei referensek egyeztetett idıpontban összehívják és ott a központi szervezık részvételével részletes tájékoztatót tartanak. Itt minden résztevı iskola számára átadásra kerül az iskolai csomag, amely az alábbiakat tartalmazza: Iskolai csoportos próbakönyv; évente 1 db (pótolható) Plakátok; fél évente 2-4 db Rajtszámok; fél évente legkevesebb 100 db Elektronikus egyéni próbakönyv; évente 100 db, igény szerint növelhetı Versenynaptár az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 eseményeirıl Szóróajándékok A próbák teljesítése: Az iskola félévente legkevesebb két helyi/iskolai próbát köteles rendezni, vagy helyi próbán részt venni. A próbákat a megjelölt sportágban lehet megrendezni: a próba(sportág) választás és a távok kijelölése a programvezetı feladata. Minden helyi próba teljesítéséért személyenként 1 pont jár. Az iskola tanulóin kívül a helyi próbákon bárki (tanuló, szülı, testvér,kísérı, stb.) elindulhat, pontot szerezve ezzel az iskolának. A helyi próba megrendezését a kiválasztott próbanap elıtt legkevesebb egy héttel a megyei referensnél be kell jelenteni. Az iskolai próba távjait a helyi adottságokhoz és a résztvevık felkészültségéhez lehet igazítani, de legkevesebb 45-5o perc folyamatos mozgást igénylı távot kell kijelölni/teljesíteni. Központi próbák: Központi próbák tavaszán, ıszén illetve tavaszán kerülnek megrendezésre 20 helyszínen.

5 Központi próbák helyszínei: Budapest III. kerület, XI. kerület, XVI. kerület, Tatabánya, Gyır, Veszprém, Kaposvár, Pécs, Szekszárd, Baja, Kecskemét, Szeged, Szolnok, Szarvas, Békéscsaba, Debrecen, Miskolc, Gyöngyös, Eger, Balassagyarmat Iskolai Csoportos Próbakönyv: A benevezett iskolák az iskolai csoportos próbakönyvben összesítve győjtik a pontjaikat: a helyi/iskolai próbákon elért pontokat a programvezetı írja be az iskolai próbakönyvbe. Az iskolai csoportos próbakönyvvel nevezı csoportok a programvezetı vezetésével megjelennek a központi próbákon,ahol a csoport létszámának ellenırzésével, a próbakönyv és egy induló lista egyidejő leadásával vesznek részt a központi próbákon. A csoport tagja akkor is szerezhet pontot az iskolai csoportos próbakönyvbe, ha egyúttal egyéni próbázó is. A próbakönyv elhagyása esetén a központi próbaszervezı vagy a megyei referens új próbakönyvet állít ki és az addig elért pontokat újra bejegyzi. Egyéni Próbakönyv Annak érdekében, hogy az iskola színeiben legtöbbször próbázó, legaktívabb tanulókat egyénileg is jutalmazni lehessen, valamint a próbán résztvevık egyéni pontokat, egyéni ajándékokat is győjthessenek, minden iskola, illetve programvezetı számára db egyéni próbakönyvet biztosítunk. Ezekben a próbakönyvekben egyenként 6-6 pont van jóváírva: a szervezık ezzel azt akarják elısegíteni, hogy a tanulók nagyobb kedvet kapjanak az egyéni részvételhez - ugyanis így az elsı ajándékot már 2 központi próbán való részvétellel, 2 minipróba teljesítésével, akár 2 egymást követı hónap alatt is elérhetik: az január 1.- uán születettek a központi próbákon a minipróbáért (1pont) is 2 pontot kapnak. Ahhoz, hogy az életkorhoz kapcsolódó pontkedvezményt a próbázó érvényesíteni tudja, regisztrálnia kell magát itt a honlapon. Ezeket a próbakönyveket a programvezetı saját belátása szerint oszthatja szét az iskola tanulói között. Ez az elektronikus próbakönyv mindenben teljesen megegyezik a központi próbahelyszínen árusított próbakönyvekkel: bár ingyenes, az egyéni ajándékokat kiválthatja, ha a megfelelı pontszámot eléri. Az iskola pontszerzési módjai: 1. Az iskola által szervezett helyi/iskolai próbán 2. Az iskola részt vesz: Más iskola által szervezett próbán Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 központi próbákon Idırend Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 Program sorozat iskolai versenyrendszere két tanévben kerül megrendezésre: 2010/2011-as iskolai tanév 2. félévében és a 2011/2012-es tanévben. A központi próbák a versenynaptárban megjelöltek szerint márciusától júliusáig, mindig az adott hónapban, az ország 20 településén, párhuzamosan, azonos forgatókönyv szerint kerülnek megrendezésre.

6 Pontozás Minden helyi/iskolai próba teljesítéséért 1 pont jár minden résztvevı személy után. A központi próbákon az adott helyszínen meghirdetett távoknak megfelelı pontok dupláját írjuk jóvá az iskola számára - a programvezetı által leadott listán szereplı próbázói létszám után. A továbbiakban a már kiváltott próbakönyvvel rendelkezı egyéni próbázó nevezési díj megfizetése mellett indulhat.amikor az iskolájával együtt vesz részt a próbákon, pontjai beszámítanak az iskola pontjaiba is, ha külön próbázik, akkor csak az egyéni próbakönyvébe győjt pontot. (A tanév végi értékelés részletesen az ajándékozásnál található meg) Pontszámítás Az összpontszám legalább 20%-át központi próbán kell összegyőjteni; vagyis a helyi próbákon elért pontok maximuma a központi próbák ötszöröse lehet! (Példa: Amennyiben egy iskola összesen 1000 pontot ér el és ebbıl több mint 200 pontot központi próbán győjtött, akkor a végsı értékelésnél az 1000 pontot vesszük figyelembe. Ha azonban az 1000 pontból például csak 150 pontot győjtött központi próbán, akkor a végsı értékelésnél 750 pontot (amelynek a 20%-a a 150 pont) tudunk figyelembe venni.) Az értékelés Az értékelés úgy történik, hogy az iskola által központi és helyi/iskolai próbóbákon összegyőjtött összes pontot összeadjuk és az így kapott pontszámokatértékeket össze. Ebben az értékelésben az iskola típustól függetlenül valamennyi intézmény részt vesz. Az értékelés megyénként történik: minden megyében jutalmazzuk a pontgyőjtésben gyıztes, valamint a második és a harmadik helyezett iskolát. Az ajándékok A verseny értékelése az iskolák számára a 2012-es tanév végén történik. A megyénként és a fıvárosban gyıztes, második és harmadik helyezett iskolák a tanév értékelése alapján 100, 75 és 50eFt értékő sportszer-ajándékcsomagot vehetnek át. Az értékeléskor országosan, a megyénkénti a részvételi arányokkal súlyozottan 40 db 50 eft értékő ajándékcsomagot sorsolunk ki. Ezen a sorsoláson valamennyi, az akcióba bekapcsolódó - de helyezést el nem ért - iskola részt vesz. A programba bekapcsolódó iskolák programvezetıi 2011.márciusában, a megyei programvezetıi értekezleten egyedi, emblémázott, Fundango T- shirt-öt biztosítunk. Az eredményesen szereplı iskolák programvezetıi számára ıszén egyedi, emblémázott, hátizsákot biztosítunk. A pólót azok a programvezetık vehetik át, akiknek az iskolája teljesíti az alábbi két feltételt: Az iskola tanulói legalább kettı helyi/iskolai próbán részt vesznek Az iskola legalább az iskolai tanulólétszám 25 %-ának megfelelı pontot győjt (Egy 400 fıs iskolának például 100 pontot kell győjtenie)

7 A fenti feltételek teljesítésének igazolására az iskolai csoportos próbakönyv fénymásolatát a megyei referens számára május 31. és június 15. között kell megküldeni. A programban továbbra is eredményesen szereplı iskolák programvezetıi számára a program zárásakor, ıszén egyedi, emblémázott, polár felsıt biztosítunk Az ajándékot azok a tanárok vehetik át, akiknek az iskolája teljesíti az alábbi két feltételt: Az iskola tanulói a tavaszi idıszakban legalább egy központi és további kettı helyi próbán részt vesznek, Az iskola az egész program során legalább az iskolai tanulólétszám 50 %-ának megfelelı pontot győjtenek. (Egy 400 fıs iskolának például 200 pontot kell győjtenie) A fenti feltételek teljesítésének igazolására az iskolai csoportos próbakönyv fénymásolatát a megyei referens számára május 31. és június 15. között kell megküldeni. Ellenırzés: Az iskolák versenyének teljesítéseit megyénként a megyei referensek, további három országos referens, valamint a központi szervezık ellenırizhetik alkalomszerően. Információk: Az alapvetı információkat a megyei referensektıl, illetve az országos referensektıl lehet beszerezni. A szervezık a próbázók és az iskolák által elért pontokat feldolgozott állapotban itt a honlapon nyilvánosan megtekinthetıvé teszik. A résztvevık eredményeire vonatkozó adatok szempontjából szervezık nyilvántartása az irányadó.

8 Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 program Részvételi feltételei A próbákon mindenki a saját elhatározásából és felelısségére vesz részt. A próbakönyv átvételekor a próbázó a próbakönyv aláírásával elfogadja a honlapon és minden központi próbahelyszínen megtalálható részvételi feltételeket. Próbázó a próbakönyvvel rendelkezı személy, aki a központi próbán megjelenik, a nevezési díjat kifizeti és a próba teljesítését megkezdi. A próbakönyv ára 500 forint, a Központi Próbákon a nevezési díj 500 forint, iskolai csoportos próbakönyvvel, csoportosan nevezıknek személyenként 100 forint. A próbázó a nevezéskor kiválasztott táv megtétele után kap pontot, amelyet az elektronikus próbakönyv lehúzásával írunk jóvá. Az egyéni ajándéktárgyak megszerzéséért folyó pontgyőjtéshez egy próbakönyvben, egy hónapban, egy próbafajtából 1 mini - 1pont -, vagy 1 kis - 2 pont -, vagy 1 nagypróba - 4 pont - teljesítését írjuk jóvá: az adott hónapban legelıször teljesített próbán elért pontokat. Ugyanabban a hónapban, azonos próbafajták teljesítéséért szerzett további pontokat nyilvántartjuk, de azokat az ajándéktárgyak megszerzéséért nem vesszük figyelembe. Az ajándéktárgyak megszerzéséért az egy próbakönyvben a fenti szabályok szerint elért pontokat összeadva számítjuk. Az elért pontok Fundango ajándékokra válthatók: 10 pont nyakba-akasztó, összesen db; 20 pont sapka, összesen db; 30 pont hátizsák, összesen db; 40 pont felsı, összesen db. Az ajándékokat a szükséges pontszám elérésének napjától bármelyik versenyközpontban személyesen lehet átvenni. Az január 1. után születettek a minipróba teljesítéséért kapnak dupla pontot, az január 1. elıtt születtet próbázók pedig a kispróba teljesítéséért kapnak dupla pontot. Ajándékokat átvenni és az életkorhoz kötött pontszerzési kedvezményeket érvényesíteni csak a sikeres regisztráció után lehet. A próbakönyv elvesztése vagy megrongálódása esetén csak akkor van mód a próbakönyv pótlására, ha a próbázó a próbakönyv elvesztését megelızıen már regisztrálta magát. Ebben az esetben a próbázónak t kell küldenie az info@otproba.hu címre a regisztrációkor az általa megadott címrıl, bejelentve az elvesztés tényét és megjelölve, hogy melyik központi próbahelyszínen kívánja az új próbakönyvet átvenni. Ebben az esetben a szervezık új próbakönyvet állítanak ki a próbázó számára, amely az új próbakönyv kiállításának napjáig győjtött összes pontot tartalmazza.

9 Annak a regiszrált próbázónak, aki próbakönyvét elvesztette, a pótlási folyamatot még nem indította el, és ez idı alatt részt vesz az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 program valamelyik próbáján, legfeljebb 1 próbateljesítést igazolunk: a központi próba szervezıje az info@otproba.hu címen en igazolja a teljesítést, amelyet a szervezık a próbakönyv pótlásakor jóváírnak. Az elveszett próbakönyv pótlása 500 Ft, amelyet a pótolt próbakönyv átvételekor kell megfizetni. Eltérı esetben nincs mód a próbakönyv pótlására, illetve az elért pontok jóváírására. Különbözı próbakönyvekben elért pontokat nem lehet összevonni. Az Olimpiára utazó 8 próbázót azon próbázók közül sorsoljuk ki, akik öt különbözı próbafajtán legalább 10 pontot értek el, és a sorsoláson személyesen jelen vannak. A részvételi feltételek az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 ajándékozási rendszerével együtt érvényesek. A próbázók adataira vonatkozóan a szervezık nyilvántartása az irányadó.

10 Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 program Ponszámítása A központi próbákon résztvevı, benevezett próbázók az általuk kiválasztott próba teljesítése után pontokat kapnak. Mini próba: 1 pont Kispróba: 2 pont Nagypróba: 4 pont Az egyéni ajándéktárgyak megszerzéséért folyó pontgyőjtéshez egy próbakönyvben, egy hónapban, egy próbafajtából 1 mini - 1pont -, vagy 1 kis - 2 pont -, vagy 1 nagypróba - 4 pont - teljesítését írjuk jóvá: az adott hónapban legelıször teljesített próbán elért pontokat. Ugyanabban a hónapban, azonos próbafajták teljesítéséért szerzett további pontokat nyilvántartjuk, de azokat az ajándéktárgyak megszerzéséért nem vesszük figyelembe. Az egyéni ajándéktárgyak megszerzéséért folyó pontgyőjtéshez egy próbakönyvben, egy hónapban különbözı próbafajták teljesítése során megszerzett pontokat jóváírjuk, és az az ajándéktárgyak megszerzéséért is figyelembe vesszük július 1. után a helyes pontszámítás szerint a 14 év alatti próbázók csak a minipróba teljesítéséért kaphatnak dupla pontot, a kispróba és nagypróba teljesítéséért nem kapnak további kedvezményes pontokat. Az január 1. elıtt születettek csak a kispróba teljesítéséért kapnak dupla pontot, a minipróba és a nagypróba teljesítéséért nem kapnak további kedvezményes pontokat. Az eddig megszerzett korkedvezményes pontok változatlanok maradnak! Az életkorhoz kötött pontkedvezményeket csak a sikeres regisztráció után írja jóvá a nyilvántartóprogram. Az ajándéktárgyak megszerzéséért az egy próbakönyvben a fenti szabályok szerint elért pontokat összeadva számítjuk.

11 Ajándék bemutatása Az ajándékok a szükséges pontszám elérésének napjától bármelyik versenyközpontban személyesen átvehetık. Fontos: Az ajándékátvétel regisztrációhoz kötött. Az egyes ajándékok beváltása után a pontgyőjtést nem kell újból kezdeni, hanem győlnek tovább, így akinek 30 pontja van, az már egy kulcstartó, egy baseballsapka és egy hátizsák tulajdonosa is. Ötpróba ajándékok Leírás Beváltási pontok 10 pont kulcstartó baseball sapka 20 pont 30 pont hátizsák polár felsı (nıi) 40 pont polár felsı (férfi)

12 Versenykiírás Az Ötpróba keretein belül Békés városban megrendezendı triatlon verseny kiírása Idıpont: október 15. 8:00 órától 9-ig nevezés A verseny védnöke: Vámos László tanácsnok Táv: Triatlon Választható távolság Úszás kerékpár futás pont Mini táv 300 m 10 km 2 km 1 pont Sprint táv 750 m 20 km 5 km 2 pont Olimpiai táv 1500 m 40 km 10 km 4 pont Versenyközpont: Békés Város uszodájának parkolója Rajt és cél: Békés Város uszodájának parkolója Útvonal: Lásd a mellékelt térképen Verseny leírása: Városi uszodától indulás kerékpárral a Mátra u.-vág u.- Asztalos u.-szélsı u.-gerlai u Gerla fele és fordítótól vissza, folytatás futás Mátra u.-vág u. -Kırösi Csoma Sándor u.- Hajókikötı fele fordító és vissza az uszodához, és az utolsó etap az úszás melyben a 25 m-es fedet medencében lehet teljesíteni a választott távot. Nevezés: 8:00-9:00 óra között az uszoda parkolójában felállított sátorban Nevezési díj: A próbakönyv ára 500 forint, a Központi Próbákon a nevezési díj 500 forint, iskolai csoportos próbakönyvvel, csoportosan nevezıknek személyenként 100 forint. Rajt: A nevezést követıen folyamatos rajtolás Öltözı, ruhatár: az uszodában Frissítés: kerékpáros fordítóban és futó fordítóban Információ: istvan.n.nagy@edf.hu Internet: Telefon: +36/30/ Nagy István

0620 Nullahathúsz Futókapcsolatok

0620 Nullahathúsz Futókapcsolatok 0620 Nullahathúsz Futókapcsolatok Versenykiírás futónaptár.hu Idıpontja: 2017. június 25. vasárnap Verseny helyszíne: Törökbálint ( Rajt/ cél: Sportközpont 2045 Törökbálint, Óvoda u.6.) Rendezvény célja:

Részletesebben

Veresi Futófeszt 2016

Veresi Futófeszt 2016 Versenykiírás Veresi Futófeszt 2016 www.futofeszt.hu https://www.facebook.com/futofeszt Rendezvény idıpont: 2016. április 10. 8:00-tól A rendezvény fıvédnöke: Pásztor Béla Veresegyház polgármestere Rajt

Részletesebben

7. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóverseny Szekszárd

7. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóverseny Szekszárd Versenykiírás Futónaptár.hu 7. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóverseny Szekszárd Idıpontja 2016. május 7. szombat A verseny rendezıje Borvidék Futóegyesület Szekszárd, Mátyás király u. 66. Vergo Kft.,

Részletesebben

Versenykiírás. Futónaptár.hu. Idıpontja: szeptember 17. szombat, 10 óra. A verseny rendezıje:

Versenykiírás. Futónaptár.hu. Idıpontja: szeptember 17. szombat, 10 óra. A verseny rendezıje: Versenykiírás Futónaptár.hu Idıpontja: 2016. szeptember 17. szombat, 10 óra A verseny rendezıje: Vergo Kft. 7100 Szekszárd, Napfény u. 20. Borvidék Futóegyesület 7100, Szekszárd, Mátyás király u. 66. Táv:

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb. 3000 külföldit).

Részletesebben

Versenykiírás 8. Borvidék Félmaraton Szekszárd

Versenykiírás 8. Borvidék Félmaraton Szekszárd Versenykiírás 8. Borvidék Félmaraton Szekszárd Futónaptár.hu Idıpontja 2017. május 6. szombat A verseny rendezıje Borvidék Futóegyesület Szekszárd, Mátyás király u. 66. Vergo Kft., Szekszárd Napfény u.

Részletesebben

Versenykiírás TATA ÖREG-TÓ OKTÓBER 3. GYALOGLÁS, FUTÁS, KERÉKPÁROZÁS

Versenykiírás TATA ÖREG-TÓ OKTÓBER 3. GYALOGLÁS, FUTÁS, KERÉKPÁROZÁS Versenykiírás Felelős rendező: Magyar Olimpiai Bizottság Minősítés: Kiemelt rendezvény Időpont: 2015. október 3. Rendezvényközpont: Tata, Öreg-tó, Ökoturisztikai Központ Cím: 2890 Tata Tópart Sétány 2

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI Szponzoráció MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb.

Részletesebben

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap idıpont, helyszín 2016. szeptember 24. Városliget, Olof Palme sétány, a Királydomb közelében A városligetben folyó munkálatok függvényében

Részletesebben

DECATHLON NAGYERDEI MARATON

DECATHLON NAGYERDEI MARATON DECATHLON NAGYERDEI MARATON 2016. szeptember 25. Helyszín Debrecen, Nagyerdı. futónaptár.hu Rajt 500 m-re a temetı sarkától (Köztemetı 3-as számú kapunál a Benczúr Gyula utcai, körforgalomnál) befelé az

Részletesebben

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2012-2013

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2012-2013 ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2012-2013 A verseny idıpontja: V-VI. korcsoport: 2013. január 9. Helyszín: Pápai Termálfürdı uszodája A verseny kezdési idıpontja: V-VI. korcsoport: 15:00 Bemelegítés: 14.30-tól

Részletesebben

Programkiírás Gyır 2016. 05. 21.

Programkiírás Gyır 2016. 05. 21. Gyır/Aranypart Programkiírás Gyır 2016. 05. 21. Felelıs rendezı: Nagy Sportágválasztó Szervezı Iroda Alapító és jogtulajdonos: Magyar Olimpiai Bizottság Minısítés: Kiemelt sportrendezvény Idıpont: 2016.

Részletesebben

Versenykiírás. 2. Minimaratonka futóverseny május 27. szombat óra. A verseny rendezıi. Idıpont. Verseny távja.

Versenykiírás. 2. Minimaratonka futóverseny május 27. szombat óra. A verseny rendezıi. Idıpont. Verseny távja. Versenykiírás Futónaptár.hu 2. Minimaratonka futóverseny 2017. május 27. szombat 10.00 óra Kedves Futótársaink! Akik úgy érzik, hogy a Pécs-Orfő Félmaraton távja hosszú, vagy csak kevesebbet szeretnének

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19.Coca-Cola Testébresztő Női Futógála időpont, helyszín Időpont: 2014. május 18. Helyszín: Városliget, Napozórét Rajt/Cél: Zichy Mihály út (Napozóréttel

Részletesebben

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 2014. szeptember 27. Városliget, Olof Palme sétány, a Királydomb közelében 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap táv, útvonal, frissítés Távok 1507 m futás

Részletesebben

Oxigén kupa versenykiírás 2016/2017

Oxigén kupa versenykiírás 2016/2017 Oxigén kupa versenykiírás 2016/2017 A verseny fıvédnöke: BALCZÓ ANDRÁS a Nemzet Sportolója. Futónaptár.hu A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve más sportágak mővelıi

Részletesebben

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2012-2013 A verseny idıpontja: I-IV. korcsoport: 2012. december 18. Helyszín: Pápai Termálfürdı uszodája A verseny kezdési idıpontja: I-IV. korcsoport: 14:00 Bemelegítés: 13.00-tól

Részletesebben

XXXIII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny

XXXIII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny XXXIII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny SOPRON 2011. november 19-20. 33. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny Sopron Kupa 2011. november 19-20. A verseny célja Dr. Csik Ferenc Olimpiai Bajnok tiszteletére olyan úszóverseny

Részletesebben

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Tündér Tour Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Az olimpiai 5 próbázók számára, valamint a régióban élő kerékpárosok számára kiírt

Részletesebben

XXI. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXI. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXI. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Idıpont: 2012. május 19. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdı (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó 2015.Junius 6.. Helyszín 2141 Csömör, Major út 7-9. (Csömör Sportcsarnok) A versenyközpontot a Sportcsarnok és környezetében alakítjuk ki, a futamokat onnan indítjuk. Megközelítés BKV Az Örs vezér teréről

Részletesebben

Magyarország évi 6 órás Ultrafutó Bajnoksága

Magyarország évi 6 órás Ultrafutó Bajnoksága VERSENYKIÍRÁS Magyarország 2016. évi 6 órás Ultrafutó Bajnoksága Idıpont: 2016. június 26. 10.00 óra Helyszín: Debreceni Nagyerdei Stadion Északi kapuja A pálya hossza: 1700 méter Versenyszámok: 1 órás

Részletesebben

XIX. Tisza Triatlon Triatlon Tour 2. forduló Klubcsapat Országos Bajnokság

XIX. Tisza Triatlon Triatlon Tour 2. forduló Klubcsapat Országos Bajnokság XIX. Tisza Triatlon Triatlon Tour 2. forduló Klubcsapat Országos Bajnokság Idıpont: 2010. május 15. Szombat Triatlon Tour 2010 Klubcsapat Országos Bajnokság Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

Részletesebben

IV. Pécs-Pogány Repülıtéri Éjszakai Félmaraton

IV. Pécs-Pogány Repülıtéri Éjszakai Félmaraton IV. Pécs-Pogány Repülıtéri Éjszakai Félmaraton Versenykiírás futónaptár.hu Szervezı: FutaPécs SE Idıpont: 2017. augusztus 26., szombat Rajt: 20 óra Versenyközpont: Pécs-Pogány Airport Távok: félmaraton

Részletesebben

Urbán Róbert a Rinyamenti KC elnöke Orbán László versenyigazgató

Urbán Róbert a Rinyamenti KC elnöke Orbán László versenyigazgató Nagyatád Maraton Versenykiírás futónaptár.hu Idıpont / Helyszín A verseny idıpontja: 2017. április 30. vasárnap A rajt helyszíne: Nagyatád, Szent István Park 2. Versenyközpont: Nagyatád, Szent István Park

Részletesebben

Bodri Trail 2017 Szekszárd

Bodri Trail 2017 Szekszárd Bodri Trail 2017 Szekszárd Futónaptár.hu A verseny idıpontja: 2017. február 26. vasárnap Rajt idıpontok: S (kisfröccs): 11:00 M (nagyfröccs) 10:30 L: (hosszúlépés) 10:00 A rajt és a cél helyszíne: Bodri

Részletesebben

32. Telekom Vivicittá Városvédı Futás, szombati távok

32. Telekom Vivicittá Városvédı Futás, szombati távok 32. Telekom Vivicittá Városvédı Futás, szombati távok Eseményinformáció futónaptár.hu 32. Telekom Vivicittá Városvédı Futás, szombati távok idıpont, helyszín 2017. április 8. Rajtok, tervezett távok: o

Részletesebben

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 21-22. Rajt: Badacsony Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek

Részletesebben

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2011-2012

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2011-2012 1 ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2011-2012 A verseny idıpontja: I.-IV. korcsoport: 2012. január 18. V.-VI. korcsoport: 2012. február 16. Helyszín: Pápai Termálfürdı uszodája A versenyek kezdési idıpontja: 14:00.

Részletesebben

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta VERSENYKIÍRÁS A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta A verseny célja: Versenyzés biztosítása mindenek előtt a gyerekek, továbbá az erdei futást szerető amatőr és igazolt sportolók részére,

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat. További helyszínek: a Katedra Nyelviskola Hálózat iskolái: www.katedra.hu

Részvételi és Játékszabályzat. További helyszínek: a Katedra Nyelviskola Hálózat iskolái: www.katedra.hu Részvételi és Játékszabályzat I. A szervezı neve: székhelye: 1061 Budapest, Anker köz 1-3. cégjegyzékszáma: 01-09-162533 adószám: 10658996-2-42 További helyszínek: a Katedra Nyelviskola Hálózat iskolái:

Részletesebben

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője:

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője: Versenykiírás Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny 2014. Versenykiírás Időpontja: 2014. szeptember 20. szombat, 10 óra A verseny rendezője: Vergo Kft. Borvidék Futóegyesület. - 7100 Szekszárd, Mátyás

Részletesebben

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara szakmai továbbképzési szabályzata

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara szakmai továbbképzési szabályzata A Magyar Könyvvizsgálói Kamara szakmai továbbképzési szabályzata A kamara küldöttgyőlése elfogadta 2007. december 15-én. Hatályba lép 2008. január 1-jén. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara a Magyar Könyvvizsgálói

Részletesebben

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Időpont: 2015. szeptember 19. szombat I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Helyszín: Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion (Versenyközpont, rajt/cél) 18. Sulisprint futás Utcai futóverseny (dorogi utcák és terek) HUNfoglalás

Részletesebben

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25.

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. 1 Versenykiírás MH 64. Deseda Félmaraton futóverseny Kaposvár Időpontja: 2015. szeptember 25., péntek 10.00. 2 A verseny rendezője: MH 64. Boconádi Szabó József

Részletesebben

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15.

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. Budapest, Balassagyarmat, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza,

Részletesebben

Duatlon B KATEGÓRIA. 1. A verseny célja: 3. A versenyek időpontjai, helyszínei: 4. A versenyek résztvevői:

Duatlon B KATEGÓRIA. 1. A verseny célja: 3. A versenyek időpontjai, helyszínei: 4. A versenyek résztvevői: Duatlon B KATEGÓRIA 1. A verseny célja: A futás, és kerékpározás, mint az egészséges életmód kialakításának egyik eleme, része legyen a diákok mindennapos mozgáskultúrájának. Az iskolák közötti kapcsolatok

Részletesebben

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 Tour de Velencei-tó - 2019 VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény neve: VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény típusa: Cross Country Maraton (XCM) A rendezvény rangja: Ötpróba

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

56 km-es szupermaraton Homokhátságon éremmel, pólóval, gulyással és fürdőzéssel

56 km-es szupermaraton Homokhátságon éremmel, pólóval, gulyással és fürdőzéssel 56 km-es szupermaraton Homokhátságon éremmel, pólóval, gulyással és fürdőzéssel A hagyományos őszi utcai futóversenyeként ezúttal szupermaratont rendez a Napraforgó Futóklub Mórahalom Város önkormányzatával

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat I. A szervezı neve: Katedra Nyelviskola Kft. székhelye: 1061 Budapest, Anker köz 1-3. cégjegyzékszáma: 01-09-162533 adószám: 10658996-2-42 További helyszínek: Katedra Nyelviskola

Részletesebben

MH 64. Deseda Félmaraton

MH 64. Deseda Félmaraton MH 64. Deseda Félmaraton 2016. 2016.09.30. 1 Versenykiírás MH 64. Deseda Félmaraton Kaposvár Időpontja: 2016. szeptember 30., péntek 10.00. A verseny rendezője: MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai

Részletesebben

7. SPURI Balaton Szupermaraton

7. SPURI Balaton Szupermaraton 7. SPURI Balaton Szupermaraton Időpont: 2014. március 20-23. Rajt/Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek napi bontásban 7. SPURI Balaton Szupermaraton táv, útvonal, frissítés Táv teljesítésének

Részletesebben

Közlemény. A Díjszabás B fejezete kiegészül az alábbi, 18. Elıfizetıi Szerzıdés másolatának

Közlemény. A Díjszabás B fejezete kiegészül az alábbi, 18. Elıfizetıi Szerzıdés másolatának Közlemény A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Elıfizetıit, hogy 2009. április 25-i hatállyal az Általános Szerzıdési Feltételek az alábbiak szerint módosul: A törzsrész 9.4., Csomagkapcsolt

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit.

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület Közreműködő

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

II. Esztergomi Futóhétvége

II. Esztergomi Futóhétvége II. Esztergomi Futóhétvége 2012. Szeptember 29-30. www.hidfutas.hu www.esztergomifutomuvek.hu Program 2012. Május 01. Esztergom Félmaraton on-line elınevezés hivatalos indulása www.esztergomifutomuvek.hu

Részletesebben

8. SPURI Balaton Szupermaraton

8. SPURI Balaton Szupermaraton 8. SPURI Balaton Szupermaraton 8. SPURI Balaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 19-22. Rajt/Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek napi bontásban 8. SPURI Balaton

Részletesebben

TR CONSULT RALLYE SPRINT BAJNOKSÁG 2011

TR CONSULT RALLYE SPRINT BAJNOKSÁG 2011 TR CONSULT RALLYE SPRINT BAJNOKSÁG 2011 RSB 2011 2 TR CONSULT Rallye Sprint Bajnokság 2011 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1.1. A Balatonyi Racing Team és a Marco Racing Team Kft. (a továbbiakban BRT-MRT), 2011.

Részletesebben

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág:

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2008-2009. évi, Budapest

Részletesebben

rajzverseny versenyszabályzata

rajzverseny versenyszabályzata A Te és a környezeted. Mit tehetünk környezetünk védelméért (itthon és) Európában? rajzverseny versenyszabályzata A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötıerıvel rendelkezı megállapodás. A versenybe

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG Rendező A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Triatlon Szövetség megbízásából az AGRIA Kerékpár és Triatlon Klub A

Részletesebben

Night Run rendezvényinfó

Night Run rendezvényinfó Night Run rendezvényinfó A NIGHT RUN Budapest egyik legizgalmasabb futóeseménye! Langyos nyáresti szellı, Európa egyik legszebb városának fényei, a Duna illata, a DJ által diktált tempo lüktetése, a rajt

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Kopasz-hegyi Futóverseny Tarcal, 2015. március 22. V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Kopasz-hegyi futóverseny, amely az elmúlt

Részletesebben

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ Időpont, helyszín: Időpont: 2015. április 26. Rajt/Cél: 4150 Püspökladány, Farkassziget 3. Rajt időpontja: 10:00 Táv, útvonal, frissítés Távok: 5250m, 10500m

Részletesebben

A VERSENYEZTETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁSA 2008.

A VERSENYEZTETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁSA 2008. Magyar Öttusa Szövetség A VERSENYEZTETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁSA 2008. 1./ Hivatalos versenyt valamennyi versenyszámban és korosztályban csak a MÖSZ által jóváhagyott versenykiírás szerint lehet rendezni.a

Részletesebben

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest 1024 Budapest 1025 Budapest 1026 Budapest 1027 Budapest

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km Érvényes nevezés mindkét távra kizárólag a Kerekdomb Fesztivál hivatalos weboldalán, a www.kerekdombfeszt.hu/sportporgramok

Részletesebben

A Munkaügyi Közvetítıi és Döntıbírói Szolgálat Szervezeti, Mőködési és Eljárási Szabályzata

A Munkaügyi Közvetítıi és Döntıbírói Szolgálat Szervezeti, Mőködési és Eljárási Szabályzata A Munkaügyi Közvetítıi és Döntıbírói Szolgálat Szervezeti, Mőködési és Eljárási Szabályzata (az Országos Érdekegyeztetı Tanács 2008. július 04. jóváhagyta) 1. / A szervezet megnevezése: Munkaügyi Közvetítıi

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Képviselı-testületének 11/2014. (V.30.) önkormányzati rendelete a sportról

Szentes Város Önkormányzata Képviselı-testületének 11/2014. (V.30.) önkormányzati rendelete a sportról Szentes Város Önkormányzata Képviselı-testületének 11/2014. (V.30.) önkormányzati rendelete a sportról Szentes Város Önkormányzata Képviselı-testülete Magyarország Alaptörvényének 32. cikkének (1) bekezdése

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap VERSENYKIÍRÁS 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap Versenykiírás Rendező: PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont: 2015. március 08., vasárnap; rajt 11:00 óra Verseny távja: 25

Részletesebben

Magyar Nemzeti Bajnokság 2012 - tervezet 09.20/1

Magyar Nemzeti Bajnokság 2012 - tervezet 09.20/1 Magyar Nemzeti Bajnokság 2012 - tervezet 09.20/1 Magyarország Nemzeti Bajnoka címet lehet elnyerni: - Rövidtávú - Középtávú - Hosszútávú - fiatalok versenyén Általános szabályok a Magyar Postagalamb Sportszövetségben,

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA Az országúti kerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2017/2018. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2017/2018. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2017/2018. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA Az országúti kerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel

Részletesebben

NOVEMBER 21-ÉN INDUL AZ UTOLSÓ ÁLLAMI MOL-RÉSZVÉNYÉRTÉKESÍTÉS. Az ÁPV Zrt. a maximum árat 25.500 forintban határozta meg

NOVEMBER 21-ÉN INDUL AZ UTOLSÓ ÁLLAMI MOL-RÉSZVÉNYÉRTÉKESÍTÉS. Az ÁPV Zrt. a maximum árat 25.500 forintban határozta meg NOVEMBER 21-ÉN INDUL AZ UTOLSÓ ÁLLAMI MOL-RÉSZVÉNYÉRTÉKESÍTÉS Az ÁPV Zrt. a maximum árat 25.500 forintban határozta meg Budapest, 2006. november 20. Az Állami Privatizációs és Vagyonkezelı Zártkörően Mőködı

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

VII. Rotary Futófesztivál április 02.

VII. Rotary Futófesztivál április 02. VII. Rotary Futófesztivál 2017. április 02. Futónaptár.hu VERSENYKIÍRÁS Rajt 11.00 óra - minimaraton 11.05 óra - 1/4 maraton 11.10 óra - 1/2 maraton 11.15 óra - maraton (, váltó) Helyszín Debrecen, Vigadó

Részletesebben

IrányítószámTelepülés 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest

IrányítószámTelepülés 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest IrányítószámTelepülés 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest 1024 Budapest 1025 Budapest 1026 Budapest 1027 Budapest

Részletesebben

Csömöri PrémiumKupa. 2015.június 7. Szervező. Iskolák közötti verseny

Csömöri PrémiumKupa. 2015.június 7. Szervező. Iskolák közötti verseny Csömöri PrémiumKupa 2015.június 7. Szervező Szervező A program rendezője, lebonyolítója a Kölyökkaland Alapítvány (PrémiumKupa). A versenyt a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft.-vel együttműködve

Részletesebben

TERVEZET. 1. A pályázat célja. 2. A pályázók köre

TERVEZET. 1. A pályázat célja. 2. A pályázók köre TERVEZET Kisújszállás Város Önkormányzata Humán Erıforrás Bizottságának pályázati felhívása helyi szabaidısport-programok. évi támogatására Kisújszállás Város Önkormányzatának Humán Erıforrás Bizottsága

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04.

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04. VERSENYKIÍRÁS 5. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó A találkozó időpontja: 2015. Aoktóberoktóber 03-04. A találkozó helye: Mórahalom A találkozó rendezője: EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport A találkozó védnökei:

Részletesebben

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 1. Az országos döntő rendezője: Szenyor Szabadidő Kerékpáros Sport egyesület Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség megbízása alapján a Magyar Diáksport Szövetség

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV. ORSZÁGOS DÖNTŐ Kazincbarcika 2015. május 16-17.

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV. ORSZÁGOS DÖNTŐ Kazincbarcika 2015. május 16-17. MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Kazincbarcika 2015. május 16-17. 1 2014/2015. TANÉVI XVI. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó

Részletesebben

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Tartalomjegyzék 1. Bajnokság célja 2. Bajnokság rendezıje 3. Társadalmi versenybizottság 4. A Bajnokság rendszere, ideje, helyszíne 5.

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat JÚNIUS 26., vasárnap

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat JÚNIUS 26., vasárnap Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 2016 VERSENYKIÍRÁS Időpont: 26., vasárnap Helyszín, versenyközpont: Budapest, X. Rottenbiller Park, KÖSZI (Előd u. 1.) Rajt/Cél: Budapest, X. Rottenbiller

Részletesebben

IV. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa

IV. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa IV. Eger Nagydíj TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa FŐVÉDNÖKÖK: Dr. Habis László, Eger MJV. Polgármestere Rendező: Dr.

Részletesebben

A Veres Péter Gimnázium felvételt hirdet 4 és 8 osztályos gimnáziumi osztályaiba a 2012/2013-as tanévre az alábbiak szerint

A Veres Péter Gimnázium felvételt hirdet 4 és 8 osztályos gimnáziumi osztályaiba a 2012/2013-as tanévre az alábbiak szerint A Veres Péter Gimnázium felvételt hirdet 4 és 8 osztályos gimnáziumi osztályaiba a 2012/2013-as tanévre az alábbiak szerint 1.) Négyosztályos gimnázium (általános tantervő) Kód: 01 a) Oktatott idegen nyelvek:

Részletesebben

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat!

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat! VERSENYKIÍRÁS Nevezés Verseny célja: A verseny célja a mozgás népszerűsítse, versenyzési lehetőség biztosítása, valamint a közösségi élmény megélésén keresztül a sportbarátságok erősítése. Időpont: 2014.

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Triatlon Szövetséggel (MTSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Triatlon Szövetséggel (MTSZ) együttműködésben hirdeti meg. B kategória III-VI. KORCSOPORT Duatlon B KATEGÓRIA A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Triatlon Szövetséggel (MTSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futás, és kerékpározás,

Részletesebben

A Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskola Diákönkormányzatának éves program tervezete a 2010/2011-es tanévre

A Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskola Diákönkormányzatának éves program tervezete a 2010/2011-es tanévre A Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskola Diákönkormányzatának éves program tervezete a -es tanévre Osztályterem-díszítı verseny A -es tanévben a Diákönkormányzat bevezeti a pontozásos rendszerő osztályterem-díszítı

Részletesebben

AZ EGYÜD ÁRPÁD MŐVÉSZETI ISKOLÁÉRT EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA. I. Általános rendelkezések. II. Az egyesület célja és alapvetı feladatai

AZ EGYÜD ÁRPÁD MŐVÉSZETI ISKOLÁÉRT EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA. I. Általános rendelkezések. II. Az egyesület célja és alapvetı feladatai AZ EGYÜD ÁRPÁD MŐVÉSZETI ISKOLÁÉRT EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA I. Általános rendelkezések - A szervezet elnevezése: Együd Árpád Mővészeti Iskoláért Egyesület - Szervezeti forma: Egyesület - Az egyesület székhelye:

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

1. Támogatható képzések

1. Támogatható képzések A Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ ajánlattételi felhívása a 2008. március 17-2009. május 31. közötti idıszakra vonatkozóan a Munkaerı-piaci Alap decentralizált Foglalkoztatási Alaprészébıl

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

Alapképzésben, egységes, osztatlan képzésben és felsıfokú szakképzésben meghirdetett szakok. Képzési Képz. idı (félév) / Költségtérítés.

Alapképzésben, egységes, osztatlan képzésben és felsıfokú szakképzésben meghirdetett szakok. Képzési Képz. idı (félév) / Költségtérítés. DE-EFK Intézmény elérhetısége: Felvételivel kapcsolatos egyéb elérhetıség: 4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 2-4. Telefon: (42) 404-411 Fax: (42) 408-656 Honlap: http://www.de-efk.hu Tanulmányi Osztály Telefon:

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

XIV. EUROP TEC ZALAVÍZ NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY ZALAEGERSZEG

XIV. EUROP TEC ZALAVÍZ NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY ZALAEGERSZEG XIV. EUROP TEC ZALAVÍZ I NEMZETKÖZI ÚSZÓVERSENY - Zalaegerszeg Meghívó 2010. Április 17-18 A VERSENY CÉLJA: Versenylehetıség biztosítása hazai és nemzetközi, korosztályos versenyzık részére 25m-es medencében.

Részletesebben

21. Coca-Cola Testébresztı Nıi Futógála - eseményinformáció

21. Coca-Cola Testébresztı Nıi Futógála - eseményinformáció 21. Coca-Cola Testébresztı Nıi Futógála - eseményinformáció Idıpont: 2016. május 22. Helyszín: Városliget Futónaptár.hu A pontos helyszín egyeztetés alatt, a városligeti építkezések ütemének ismeretében

Részletesebben

I. Esztergomi Futóhétvége

I. Esztergomi Futóhétvége I. Esztergomi Futóhétvége 2011. Szeptember 24-25. www.hidfutas.hu www.esztergomifutomuvek.hu Program 2011. Június 01. Esztergom Félmaraton on-line elınevezés hivatalos indulása www.esztergomifutomuvek.hu

Részletesebben

ULTRAFUTÓK MAGYARORSZÁGI SZÖVETSÉGE VERSENYSZABÁLYZAT

ULTRAFUTÓK MAGYARORSZÁGI SZÖVETSÉGE VERSENYSZABÁLYZAT ULTRAFUTÓK MAGYARORSZÁGI SZÖVETSÉGE VERSENYSZABÁLYZAT 2007 Az Ultrafutók Magyarországi Szövetsége (a továbbiakban: Szövetség) a Magyar Atlétikai Szövetség (a továbbiakban: MASZ) Alapszabályának 43. (4)

Részletesebben

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Résztvevők: Pest Megyei Mezei Futóbajnokság - versenykiírás Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Pest Megyei Döntő Tápiószecső, (Csütörtök) Pest megye II.-VI. korcsoportos leány és fiú tanulói, akik felkészültek,

Részletesebben

Magyar Evezős Szövetség

Magyar Evezős Szövetség Magyar Evezős Szövetség ORSZÁGOS DÖNTŐ III., IV., V., és VI. KORCSOPORT Szeged, 2014.09.05-06. 1 2014/2015. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: Az evezés

Részletesebben

Nevezési határidı (postai beküldés esetén a postára adás dátuma): 2015. december 18. éjfél

Nevezési határidı (postai beküldés esetén a postára adás dátuma): 2015. december 18. éjfél K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedı versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

2014/2015. tanév rendje

2014/2015. tanév rendje A tanulók bolti gyakorlati napjai: Eladóképzés 10. évfolyam: csütörtök, péntek 11. évfolyam: hétfı, kedd Kereskedıképzés 13. évfolyam: péntek 2014. szeptember 1. évnyitó 2014/2015. tanév rendje 2014. október

Részletesebben

XXV. 5vös 5km versenykiírás Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság őszi forduló

XXV. 5vös 5km versenykiírás Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság őszi forduló XXV. 5vös 5km versenykiírás Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság őszi forduló A verseny időpontja: 2013. szeptember 25., szerda délután A verseny helyszíne: Versenyközpont: Budapest, XI. ker. Pázmány

Részletesebben