1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág:"

Átírás

1

2 A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a évi, Budapest Bajnokság versenysorozatot SOFT-, és STEEL szakágakban, az alábbi kategóriákban: -Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Nıi egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Nıi páros (nyílt) -Ifjúsági -Serdülı -Gyermek -Budapest Csapatbajnokság I. osztály -Budapest Csapatbajnokság II. osztály A Budapesti Darts Szövetség a versenysorozat befejeztével eredményt hirdet és az egyéni és páros versenyek elsı hat-, a csapatbajnokságokban pedig az elsı három helyezettet díjazza! A Budapest Bajnokság versenyein és csapatmérkızésein a Magyar Darts Szövetség Játék és versenyszabályzata az irányadó és kivétel nélkül, kötelezıen vonatkozik a versenyben résztvevı összes klubra és azok játékosaira a következık tekintetében: 1. Engedélyezett eszközök 2. A dartsjáték általános szabályai 3. A versenyjátékra vonatkozó szabályok 4. A magatartásra vonatkozó szabályok 5. A kizárásra vonatkozó szabályok 1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág: Darts tábla / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 1. pontja szerint / A dobóléc / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 2. pontja szerint / A világítás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 3. pontja szerint / A dart / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 4. pontja szerint / 1.2 SOFT szakág Darts gép / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatához a SOFT szakág részére 2. pontja szerint / A dart / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatához a SOFT szakág részére 1. pontja szerint /

3 2. A dartsjáték általános szabályai: 2.1 STEEL szakág: A dobás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 5. pontja szerint / A találat / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 6. pontja szerint / 2.2 SOFT szakág: A dobás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatához a SOFT szakág részére 4. pontja szerint / A találat / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatának 3. pontja szerint / 3. A versenyjátékra vonatkozó szabályok: 3.1 Gyakorlás, bemelegítés / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 8. pontja szerint / 3.2 Kezdés és befejezés / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 7. pontja szerint / 3.3 A versenyjáték / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 9. és 12. pontja szerint / 4. A magatartásra vonatkozó szabályok 4.1 Magatartás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 10. pontja szerint / 4.2 Dohányzás és alkoholfogyasztás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 13. pontja szerint / 4.3 Ruházat / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 11. pontja szerint / 5. A kizárásra vonatkozó szabályok: 5.1 A kizárás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 15. pontja és a 12.7; 12.8; 12;9 pontjai szerint / A Budapesti Darts Szövetség a Magyar Darts Szövetség Játék és versenyszabályzatának 12.1 és 12.2 pontja alapján a különbözı kategóriák játékmódját, idejét és pontozási rendszerét a következıkben határozza meg: 1. Egyéni és páros versenyek Férfi I. osztály, férfi II. osztály, nıi, ifjúsági, serdülı, gyermek egyéni, valamint férfi és nıi páros kategóriákban. 1.1 A évi Budapest Bajnokság, mind a két szakágban külön-külön, a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján rendezett 8 fordulós, fordulónkénti pontszerzı versenysorozatból áll. A bajnokság végeredményét, a helyezéseket, a fordulókon szerzett pontok döntik el.

4 1.2 A fordulók idıpontjai: I. forduló: II. forduló: III. forduló: IV. forduló: V. forduló: VI. forduló: steel soft VII. forduló: VIII. forduló: Az idıpontok változása lehetséges az MDSZ és a Nemzetközi versenyekhez való igazodás miatt. A fordulók elsı versenynapján STEEL szakágban versenyeznek: - nıi páros, nıi egyéni - férfi páros, - férfi I. osztály, - férfi II. osztály A fordulók második versenynapján SOFT szakágban versenyeznek: - nıi páros, nıi egyéni - férfi páros, - férfi I. osztály - férfi II. osztály 1.3 A versenyek helyszíne: Club Corner (Sarok Sörbár DC.) 1184 Budapest Üllıi út A versenyek kezdete: Szombaton: férfi páros 9.00 óra, nevezési határidı 8.45 óra nıi páros 9.00 óra, nevezési határidı 8.45 óra férfi II. osztály nevezési határidı óra férfi I. osztály nevezési határidı óra nıi egyéni nevezési határidı óra Vasárnap: férfi páros 9.00 óra nevezési határidı 8.45 óra nıi páros 9.00 óra nevezési határidı 8.45 óra férfi II. osztály nevezési határidı óra férfi I. osztály nevezési határidı óra nıi egyéni nevezési határidı óra 1.5 A versenyek lebonyolítása: A versenyt öttagú versenybizottság köztük minimum kettı vizsgázott játékvezetıvel vezeti, akik egyben felelnek a verseny korrekt, zökkenımentes lebonyolításáért és a verseny tisztaságáért. A vitás, problémás esetekben a versenybizottság dönt. A döntéshozatal kötelezı, de az nem lehet ellentétes a Szövetség alapszabályával, versenykiírásával és a versenyszabályzattal. A versenybizottságot a BDSZ. elnöke felkérés alapján állítja össze. A versenybizottság tagjait a verseny megkezdése elıtt a versenyzıknek be kell mutatni! A BDSZ. által rendezett versenyeken a BDSZ versenykiírása és illemkódexe az irányadó.

5 1.6 Nevezési feltételek A versenyeken részt vehetnek azok a versenyzıi engedéllyel rendelkezı magyar illetve külföldi állampolgárok, akik valamelyik Budapesti Darts Szövetséghez tartozó darts klub vagy egyesület, stb. tagdíjfizetı tagjai, és akiknek egyesülete, klubja a Budapesti Darts Szövetség és ezáltal a Magyar Darts Szövetség felé az esedékes negyedéves tagdíjat a meghatározott ideig befizette. A as idényben a BDSZ elnökségének határozata értelmében lehetıség van, a nyílt kategóriákban egyesületen kívüli játékosok nevezésére is! Az ı nevezésük a külön erre a célra kiállított ún. alkalmi versenyengedély kiváltásához kötött! Ezt a verseny helyszínén kell kiváltaniuk, a díja, a megállapított nevezési díjon felül plusz 300,-Ft és csak az adott versenynapra szól! Fontos!!! Egyesületen kívülinek számít az a játékos, aki az adott idényben és az azt megelızı idényben egyetlen a Magyar Darts Szövetség tagjaként nyilvántartott klubnak sem volt tagja és a Magyar Darts Szövetség által kiadott versenyengedéllyel nem rendelkezett! A fentiektıl eltérni csak a mindenkori versenybizottság engedélyével, változó nevezési feltételekkel lehetséges. 1.7 A versenyzık öltözéke A férfi I. osztályban kötelezı a versenyben lévı játékosoknak a nem farmer jellegő, sötét, hosszú nadrág és az egyesület meze, sportinge. Szélsıséges idıjárás esetén ettıl eltekintünk. (+30 fok) A férfi II. osztályban és a nık részére ajánlott a versenyben lévı játékosoknak a nem farmer jellegő, sötét, hosszú nadrág illetve szoknya és kötelezı az egyesület meze, sportinge. 1.8 A pontozás A Budapest Bajnokságon, a fordulókon csak az a versenyzı illetve páros szerezhet pontot, aki a versenyen elindul és legalább egy játékot lejátszik. Pusztán a nevezésért semmilyen körülmények között nem lehet pontot kapni. A fordulókon szerzett pontok összeadódnak és így alakul ki a mindig aktuális ranglista szakáganként és kategóriánként. Az éves bajnokság ranglistáján a két legrosszabb eredményt nem számítjuk be, de az év végi ranglistára csak az a versenyzı/páros kerülhet fel, aki legalább 5 fordulóba benevezett és ott legalább egy játékot lejátszott. A fordulókon nincs kiemelés!

6 Pontozási rendszer 64-es, vagy annál nagyobb táblán: I-IV. ford. V-VI. ford. VII-VIII. ford. 1. hely 20 pont 22 pont 24 pont 2. hely 16 pont 18 pont 20 pont 3. hely 13 pont 15 pont 17 pont 4. hely 11 pont 13 pont 15 pont 5. hely 9 pont 11 pont 13 pont 7. hely 8 pont 10 pont 12 pont 9. hely 6 pont 8 pont 10 pont 13. hely 4 pont 6 pont 8 pont 17. hely 3 pont 5 pont 7 pont 25. hely 2 pont 4 pont 6 pont 33. hely 1 pont 3 pont 5 pont Azonban: 32-es táblán induló versenynél az elsı 24 versenyzıt (17. hellyel bezárólag), 16-os táblán induló versenynél az elsı 12 versenyzıt (9. hellyel bezárólag), 8-as táblán induló versenynél az elsı 6 versenyzıt (5. hellyel bezárólag) pontozzuk. 8-as tábla alatt, ha 5 versenyzı sem jelentkezik (ez Budapesten reméljük nem fordul elı) NEM INDÍTUNK VERSENYT. Ifjúsági, serdülı és gyermek versenyeknél a versenybizottság esetenként dönt. Pontozás a férfi STEEL I. osztályban: I-IV. ford. V-VI. ford. VII-VIII. ford. 1. hely 10 pont 12 pont 14 pont 2. hely 7 pont 9 pont 11 pont 3. hely 5 pont 7 pont 9 pont 5. hely 3 pont 5 pont 7 pont 9. hely 1 pont 3 pont 5 pont 1.9 Kategóriák Férfi I. osztály (32 fı): A évben, a évi I. osztály ranglistájának helyezettje, a II. osztály 1-8. helyezettje és a nyolc, osztályozó mérkızésen bejutott versenyzı a Budapest Bajnokság I. osztályában versenyezhet. Az I. osztályban való indulási jogot visszamondani nem lehet! Az a játékos, aki ezt megteszi csak egy teljes idény kihagyása után nevezhet be újra a Budapest Bajnokság II. osztályába! A évi bajnokságban a férfi I. osztály résztvevıi a következık: A évi I. osztályú bajnokság helyezettje (12 fı) A évi II. osztályú bajnokság 1-6. helyezettje (6 fı) Az osztályozók gyıztesei (6 fı) Osztályozók: Az osztályozó mérkızések 3 X 3 nyert játszmára mennek, a küzdı felek által meghatározott helyszínen és idıpontban! Az osztályozó mérkızéseket, az utolsó fordulót követıen a Szövetség kiírja, és az adott idıpontban és helyen a Szövetség által küldött jegyzıkönyvvezetı jelenlétében zajlanak le.

7 Az osztályozó mérkızések párosításai: I. osztály 13. helyezett II. osztály 12. helyezett I. osztály 14. helyezett II. osztály 11. helyezett I. osztály 15. helyezett II. osztály 10. helyezett I. osztály 16. helyezett II. osztály 9. helyezett I. osztály 17. helyezett II. osztály 8. helyezett I. osztály 18. helyezett II. osztály 7. helyezett Férfi II. osztály: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden férfi versenyzı, aki nem jogosult az I. osztályban való indulásra, valamint a évi nıi bajnokság 1-3. helyezettjének van lehetısége az elsı fordulóban, amin részt vesz, ezt a kategóriát választani. Nıi egyéni: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden nıi versenyzı, és az a nıi versenyzı, aki a férfi II. osztályban való esetleges indulási jogával nem élt és oda az elsı fordulóban, amin részt vett, nem nevezett be. Férfi páros: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden férfi páros, valamint a évi nıi páros bajnokság 1. helyezettjének és a férfi mezınyben versenyzı hölgyeknek van lehetısége az elsı fordulón, amin részt vesznek, ezt a kategóriát választani. Nıi páros: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden nıi páros, és az a nıi páros, aki a férfi párosban való esetleges indulási jogával nem élt és oda az elsı fordulóban amin részt vett nem nevezett be. Fontos!!! A bajnokság utolsó fordulójában csak azok vehetnek részt, akik minimum 1 fordulón már részt vettek! Ifjúsági: lásd utánpótlás versenykiírásnál Serdülı: lásd utánpótlás versenykiírásnál Gyermek: lásd utánpótlás versenykiírásnál 1.10 Játékmód STEEL szakág Férfi I. osztályban: 501 double out. A versenyzık létszámtól függıen 3-6 fıs csoportokban körmérkızést játszanak, 3 nyert játszmára. A csoporteredmény eldöntésénél figyelembe veendı szempontok sorrendje a következı: 1. Több pont 2. Nyert és vesztett szettek különbsége 3. Egymás elleni eredmény

8 Amennyiben azonos klub játékosai egy csoportban vannak, akkor a kiírt játéksorrendtıl eltérıen elsıként kell lejátszaniuk egymás elleni mérkızésüket. A csoportokból továbbjut a legjobb 16. A 16 közötti játék, 501 do. 4 nyert, egyenes kieséssel. A döntı 2X3 nyert játszma. A kezdés jogát a játékosok pénzfeldobással döntik el, azonos állásnál, tehát a csoportban (2-2)-nél és a 16 között (3-3)-nál a döntı játszma kezdési joga Bull-ra dobással dıl el. A csoportok lebonyolításánál mindig a versenybizottság szólítja a játékosokat és az írót. Az egyenesági mérkızéseken, a vesztes mindig köteles ott maradni a következı meccset leírni. Amennyiben erre nem hajlandó az aznapi versenyen szerzett pontjait töröljük, ha nem szerzett pontot akkor a versenybizottság dönt a játékos büntetésérıl. Férfi II. osztály : 501 double out, két nyert játszma vigaszágas rendszerben. Az egyenesági legjobb 4-tıl 3 nyert. A döntı 3 nyert játszma (vigaszágról 2X3). A kezdés joga középre dobással dıl el. Nıi egyéni: 501 double out, két nyert játszma vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dıl el. Ifjúsági: lásd utánpótlás versenykiírásnál Serdülı: lásd utánpótlás versenykiírásnál. Gyermek: lásd utánpótlás versenykiírásnál. Férfi- és nıi páros: 501 double out, két nyert játszma, vigaszágas rendszerben. A párok egy pályára dobnak. A kezdés joga középre dobással dıl el SOFT szakág Férfi I. osztály: 501 double out, három nyert játszma, vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dıl el. Férfi II. osztály és nıi egyéni: lásd a STEEL szakágnál Ifjúsági: lásd a STEEL szakágnál Serdülı: lásd a STEEL szakágnál ( A 20. kör letelte után az a játékos nyer akinek kevesebb pontja van, egyenlıség esetén a kezdı játékos a gyıztes.) Gyermek: lásd a STEEL szakágnál Férfi-, és nıi páros: 501 double out, team (a párok két pályára dobnak), 2 nyert játszma, vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dıl el.

9 1.11 Versenyrendezési hozzájárulás Férfi I. osztály, férfi II. osztály és nıi egyéni: versenynaponként és versenyszámonként klubtagoknak: 900,-Ft/fı Férfi- és nıi páros: versenynaponként klubtagoknak: Ft/pár Azoknak a versenyzıknek akiknek a klubja nem fizette be a verseny idıpontjára az esedékes szövetségi tagdíjat: 2.000,-Ft Ifjúsági, serdülı és gyermek versenyeken hozzájárulási díj nincs. DÍJAZÁS: A Budapesti Darts Szövetség az egyéni és páros versenyek gyızteseit és helyezettjeit a versenysorozat végén a ranglistán elfoglalt helyezésüknek megfelelıen, az alábbi módon díjazza: 1-3. helyezés: KUPA 4-6. helyezés: OKLEVÉL Ezen kívül, a versenysorozat végén a különbözı kategóriák helyezettjeit támogatásban, az utánpótlás versenyek helyezettjeit pedig tárgyjutalomban részesíti, összesen ,-Ft értékben! A támogatás felosztása a SOFT és STEEL szakágakban a következı: Férfi I. osztály Férfi II. osztály Férfi páros Nıi egyéni Nıi páros I HUF I HUF I HUF I HUF I HUF II HUF II HUF II HUF II HUF II HUF III HUF III HUF III HUF III HUF III HUF IV HUF IV HUF IV HUF IV HUF V HUF V HUF V HUF VI HUF VI HUF Összesen: Ft A Budapesti Darts Szövetség fenntartja a jogot, hogy értelemszerőbb és a sportág fejlıdését elısegítı változtatásokat akár az évad közben is, elnökségi határozattal végrehajtson. Mindenkinek nagyon jó és eredményes versenyzést kívánunk! Budapesti Darts Szövetség

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2009-2010. évi, Budapest

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2011-2012. évi, Budapest

Részletesebben

CSAKK Open. Versenykiírása a 2017-es versenyévadra

CSAKK Open. Versenykiírása a 2017-es versenyévadra CSAKK Open Versenykiírása a 2017-es versenyévadra I. A verseny célja A Békéscsabai Darts Sportegyesület (a továbbiakban: BDSE) lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy egy éves versenysorozatban,

Részletesebben

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat.

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat Versenykiírás 7 / 1. oldal I. A versenysorozat célja A Győri Darts Club Sportegyesület és a Club Aréna Steel Darts Club, későbbiekben szervező, lehetőséget kíván

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG UTÁNPÓTLÁS VERSENYKIÍRÁSA A 2018. VERSENYÉVADRA Budapest, 2018. február 5. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ) lehetőséget kíván biztosítani

Részletesebben

MESZES NORBERT SOFT DARTS EGYÉNI MAGYAR KUPA ÉS PÁROS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA

MESZES NORBERT SOFT DARTS EGYÉNI MAGYAR KUPA ÉS PÁROS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA MESZES NORBERT SOFT DARTS EGYÉNI MAGYAR KUPA ÉS PÁROS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI VERSENYKIÍRÁSA A 2018. VERSENYÉVADRA Budapest, 2018. február 19. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség

Részletesebben

Ranglista és Minősítési Szabályzat

Ranglista és Minősítési Szabályzat MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG Hatályos: 2013.január 1-től Az MTLSZ Elnöksége által elfogadva 2013.január 7-én Készítette: Bakó László és Borka György 1 1 Egyéni ranglista 1.1 Az MTLSZ minden Ranglista verseny

Részletesebben

Hungarian Darts Open WDF II. Kategóriás, BDO C kategóriás Férfi és D kategóriás Női Ranglista Verseny Kelet-európai régió 2015. május 8-10.

Hungarian Darts Open WDF II. Kategóriás, BDO C kategóriás Férfi és D kategóriás Női Ranglista Verseny Kelet-európai régió 2015. május 8-10. Hungarian Darts Open WDF II. Kategóriás, BDO C kategóriás Férfi és D kategóriás Női Ranglista Verseny Kelet-európai régió 2015. május 8-10. GYŐR ETO PARK Élményközpont, (H-9027 Győr, Nagysándor József

Részletesebben

SOFT DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA

SOFT DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA SOFT DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2018. VERSENYÉVADRA Budapest, 2017. december 31. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ) lehetőséget

Részletesebben

2013/2014. TANÉVI ÚSZÁS VERSENYKIÍRÁSA VESZPRÉM MEGYEI DÖNTİ

2013/2014. TANÉVI ÚSZÁS VERSENYKIÍRÁSA VESZPRÉM MEGYEI DÖNTİ 2013/2014. TANÉVI ÚSZÁS VERSENYKIÍRÁSA VESZPRÉM MEGYEI DÖNTİ 1./ A verseny célja: a sportág népszerősítése, a MEGYE DIÁKOLIMPIA BAJNOKA cím valamint az országos döntın való részvétel eldöntése. 2./ A verseny

Részletesebben

XIX. HUNGARIAN OPEN WEEKEND n o v e m b e r 3 5.

XIX. HUNGARIAN OPEN WEEKEND n o v e m b e r 3 5. XIX. HUNGARIAN OPEN WEEKEND 2 0 1 7. n o v e m b e r 3 5. H U N G A R I A N C L A S S I C WDF 1. kategóriás, BDO C kategóriás Férfi és WDF 3. kategóriás, BDO C kategóriás Női Ranglista Verseny, Kelet-európai

Részletesebben

X. Hungarisn Darts Open Magyar február 27. szerda 09:13

X. Hungarisn Darts Open Magyar február 27. szerda 09:13 X. Hungarisn Darts Open Magyar 2008. február 27. szerda 09:13 WDF III. Kategóriás Ranglista Verseny 2008. Május 9.10.11. BUDPEST BEC SPORTCSRNOK, ( Bogdánfy utca 10. ) Versenyszámok: Warm UP Open 501 DO

Részletesebben

XVIII. HUNGARIAN OPEN WEEKEND november 4-6.

XVIII. HUNGARIAN OPEN WEEKEND november 4-6. XVIII. HUNGARIAN OPEN WEEKEND 2016. november 4-6. HUNGARIAN DARTS CLASSIC WDF 2. kategóriás, BDO D kategóriás Férfi és WDF 3. kategóriás, BDO D kategóriás Női Ranglista Verseny Kelet-európai régió HUNGARIAN

Részletesebben

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG 2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG Kamaraerdei Curling Club A Magyar Curling Szövetség rendezésében. AZ MCSZ ÉS A VERSENY TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA: a magyarországi curling sport fejlesztése,

Részletesebben

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2011-2012

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2011-2012 1 ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2011-2012 A verseny idıpontja: I.-IV. korcsoport: 2012. január 18. V.-VI. korcsoport: 2012. február 16. Helyszín: Pápai Termálfürdı uszodája A versenyek kezdési idıpontja: 14:00.

Részletesebben

SOFT DARTS MAGYAR KUPA

SOFT DARTS MAGYAR KUPA SOFT DARTS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI ÉS PÁROS VERSENYKIÍRÁSA A 2014. ÉVI VERSENYÉVADRA Budapest, 2014. október 27. 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ) lehetőséget

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK III. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK III. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK III. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A 2018. VERSENYÉVADRA Budapest, 2018. február 12. oldal 1 A Steel Nemzeti Csapatbajnokság Férfi III. Osztály versenysorozatát a Magyar

Részletesebben

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2012-2013

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2012-2013 ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2012-2013 A verseny idıpontja: V-VI. korcsoport: 2013. január 9. Helyszín: Pápai Termálfürdı uszodája A verseny kezdési idıpontja: V-VI. korcsoport: 15:00 Bemelegítés: 14.30-tól

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. IX. Nyílt Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnıtt Súlycsoportos Egyéni WKF Karate Magyar Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. IX. Nyílt Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnıtt Súlycsoportos Egyéni WKF Karate Magyar Bajnokság VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: Idıpont: IX. Nyílt Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnıtt Súlycsoportos Egyéni WKF Karate Magyar Bajnokság A 2009. évi WKF egyéni Kata és

Részletesebben

4. sz. ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ

4. sz. ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ 4. sz. ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ Kiadja: Záhony-Port Zrt. Marketing és kommunikáció Záhony, 2010. június 7. Újra vasutasnap Záhonyban A Záhony-Port aktív közremőködésével újra Záhony lesz a vasutas élet központja

Részletesebben

2009.április 30. május 3. http://www.csocso.info

2009.április 30. május 3. http://www.csocso.info I. Sardi Sport Open Csocsóverseny Időpont: 2009.április 30. május 3. http://www.csocso.info 1. Bevezető A verseny 25 SARDI versenyasztalon kerül megrendezésre, melyek a verseny végén kedvezményes áron

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel (MOATSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel (MOATSZ) együttműködésben hirdeti meg. Asztalitenisz A és B KATEGÓRIA A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel (MOATSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: Az asztalitenisz sportág népszerűsítése

Részletesebben

2011. évi FTC Curling Kupa, nyílt ranglista verseny. FTC Curling Szakosztály rendezésében

2011. évi FTC Curling Kupa, nyílt ranglista verseny. FTC Curling Szakosztály rendezésében 2011. évi FTC Curling Kupa, nyílt ranglista verseny FTC Curling Szakosztály rendezésében 1 A VERSENY CÉLJA : versenyzési lehetıség biztosítása az MCSZ tagegyesületeinek csapatai számára, külföldi csapatok

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK III. OSZTÁLY

STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK III. OSZTÁLY STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK III. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A 2019. évi VERSENYÉVADRA 1 A Steel Nemzeti Csapatbajnokság Férfi III. Osztály versenysorozatát a Magyar Darts Szövetség (továbbiakban:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.)

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG 2018. IDŐPONT: 2018. DECEMBER 20-21-22. HELYSZÍN: GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) IDŐREND: Fegyvernem, idő, terembeosztás.

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata

A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata A Magyar Kupa Csapatbajnokság versenyszabályzata 2017-2018. I. A csapatnevezés 1. A Magyar Kupára nevezni 2017. november 10-ig lehet. A nevezést írásban kell a squash irodába eljuttatni, a nevezési díjat

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás B U D A P E S T 2018 / 2019. évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása a Szövetség tagjainak és egyéb,

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

Torna. A kategória. Felversenyzés: Csapatversenyben minden tanuló csak a saját korcsoportjában versenyezhet,

Torna. A kategória. Felversenyzés: Csapatversenyben minden tanuló csak a saját korcsoportjában versenyezhet, A kategória A kategória Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése

Részletesebben

SOFT CRICKET MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA

SOFT CRICKET MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA SOFT CRICKET MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2017. VERSENYÉVADRA Budapest, 2017. augusztus 27. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ) lehetőséget kíván

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK I. ÉS II. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK I. ÉS II. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK I. ÉS II. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A 2018. VERSENYÉVADRA Budapest, 2018. február 14. oldal 1 A Steel Nemzeti Csapatbajnokság Férfi I. és II. Osztályainak versenysorozatait

Részletesebben

2016. ÉVI KILÖVŐ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2016. ÉVI KILÖVŐ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H 7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +36 30 405 4511 Fax: +36 72 521 006 E mail: info@petanque.hu 2016.

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége. TOLLASLABDA DIÁKOLIMPIA 2014/2015. tanév BUDAPESTI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége. TOLLASLABDA DIÁKOLIMPIA 2014/2015. tanév BUDAPESTI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS TOLLASLABDA DIÁKOLIMPIA 2014/2015. tanév BUDAPESTI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS TOLLASLABDA DIÁKOLIMPIA 2014/2015. tanév 1. A verseny célja: BUDAPESTI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS a tollaslabda sportág iskolai népszerűsítése;

Részletesebben

XXI. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXI. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXI. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Idıpont: 2012. május 19. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdı (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 A BAJNOKSÁG CÉLJA a. A kerekesszékes kosárlabda meghonosítása és fejlesztése, sportszakmai feladatok megvalósítása.

Részletesebben

MESZES NORBERT SOFT DARTS EGYÉNI MAGYAR KUPA ÉS PÁROS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA

MESZES NORBERT SOFT DARTS EGYÉNI MAGYAR KUPA ÉS PÁROS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA MESZES NORBERT SOFT DARTS EGYÉNI MAGYAR KUPA ÉS PÁROS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI VERSENYKIÍRÁSA A 2017. VERSENYÉVADRA Budapest, 2017. április 10. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség

Részletesebben

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen.

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen. Torna B kategória 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák körében. Rendszeres foglalkoztatási, versenyzési lehetőség biztosítása a torna sportággal megismerkedő fiatalok

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS TÍMÁR KÁROLY

VERSENYKIÍRÁS TÍMÁR KÁROLY VERSENYKIÍRÁS A BUDAPESTI TEKÉZŐK SZÖVETSÉGE SZERVEZÉSÉBEN 2019.ÉVI TÍMÁR KÁROLY EMLÉKVERSENY A versenysorozat céljai: A 2019. évre a Budapesti Tekézők Szövetsége továbbiakban: BTSZ - által kiírt versenysorozat

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

MAGYAR CURLING IFJÚSÁGI VEGYES PÁROS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016

MAGYAR CURLING IFJÚSÁGI VEGYES PÁROS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016 MAGYAR CURLING IFJÚSÁGI VEGYES PÁROS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016 KAMARAERDEI CURLING CLUB A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A VERSENY KIEMELT TÁMOGATÓI: A VERSENY CÉLJA: Curling vegyes páros versenyszám

Részletesebben

KISPEST OPEN 2012. STRANDRÖPLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS

KISPEST OPEN 2012. STRANDRÖPLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS KISPEST OPEN 2012. STRANDRÖPLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 1. Célja: I. osztályú férfi versenysorozatunkat kísérleti jelleggel indítjuk, melyen keresztül kívánunk felkészülési, szintfelmérési lehetőséget

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA

ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA 2012-2013 A verseny idıpontja: I-IV. korcsoport: 2012. december 18. Helyszín: Pápai Termálfürdı uszodája A verseny kezdési idıpontja: I-IV. korcsoport: 14:00 Bemelegítés: 13.00-tól

Részletesebben

MAGYAR DARTS SZÖVETSÉG

MAGYAR DARTS SZÖVETSÉG VERSENYKIÍRÁS 2019 STEEL NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG NŐI Budapest, 2019. január 28. 1 A Steel szakág Nemzeti női Csapatbajnokságot a Magyar Darts Szövetség (továbbiakban: MDSZ) rendezi, a versenykiírásnak

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Bajnokság rendezője: (MGSZ) VERSENYKIÍRÁS Magyar Klubcsapat Bajnokság 2019. szeptember 28 29. Balaton Golf Club, Balatonudvari Szabályok: A bajnokság az R&A szabályainak, a Versenyszabályzatának, valamint

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2016. ÉVI VERSENYKIÍRÁSA A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban: MATESZ/

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

A VERSENYEZTETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁSA 2008.

A VERSENYEZTETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁSA 2008. Magyar Öttusa Szövetség A VERSENYEZTETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOZÁSA 2008. 1./ Hivatalos versenyt valamennyi versenyszámban és korosztályban csak a MÖSZ által jóváhagyott versenykiírás szerint lehet rendezni.a

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A KATEGÓRIA Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2014-2015. ÉVI V E R S E N Y K I Í R Á S A A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban:

Részletesebben

SZEZONNYITÓ KUPA 2018

SZEZONNYITÓ KUPA 2018 SZEZONNYITÓ KUPA 2018 Az Első Magyar Curling Kft. nyílt nemzetközi curling ranglista versenyt szervez a Kamaraerdei Curling Klubban. A VERSENY CÉLJA : a curling sport fejlesztése, szervezett versenyzési

Részletesebben

Budapesti Szabadidősport Szövetség november 7.

Budapesti Szabadidősport Szövetség november 7. Budapesti Szabadidősport Szövetség FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA - Bowling csapatverseny. A verseny rendezője: Budapesti Szabadidősport Szövetség 05. november 7.. Verseny helye: Budapest III. kerület Pearl Harbor

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2014. évi válogató versenysorozat

Részletesebben

MAGYAR DARTS SZÖVETSÉG

MAGYAR DARTS SZÖVETSÉG VERSENYKIÍRÁS 2014 MAGYAR DARTS SZÖVETSÉG SOFT CSAPAT MAGYAR KUPA FÉRFIAK ÉS NŐK Budapest, 2014. október 27. 1 A versenyét a Magyar Darts Szövetség (továbbiakban: MDSZ) rendezi a versenykiírásnak megfelelően.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kötélugró Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg, a versenyt

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg. A KATEGÓRIA Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata 1. A ranglista célja: A MF(S)Sz által kiírt és/vagy rendezett versenyrendszerben a játékosokat objektíven pontozza és ez alapján a játékosok

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Sakk Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg a versenyt az MDSZ-szel kötött

Részletesebben

RCPortal Kóla-Csoki Derby 2013-2014 téli szınyeges sorozat

RCPortal Kóla-Csoki Derby 2013-2014 téli szınyeges sorozat RCPortal Kóla-Csoki Derby 2013-2014 téli szınyeges sorozat Szabályzata Indított kategóriák: Elektromos 1:10 túraautó KCSD kezdı kategória (Alap) Elektromos 1:10 túraautó KCSD haladó kategória (Alap) Elektromos

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

SOFT CSAPAT MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA. Budapest, április 4 oldal 1

SOFT CSAPAT MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA. Budapest, április 4 oldal 1 SOFT CSAPAT MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA A 2019. VERSENYÉVADRA Budapest, 2019. április 4 oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ) lehetőséget kíván biztosítani a darts sport

Részletesebben

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA SZOLNOK VÁROSI FELNİTT AMATİR KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Tartalomjegyzék 1. Bajnokság célja 2. Bajnokság rendezıje 3. Társadalmi versenybizottság 4. A Bajnokság rendszere, ideje, helyszíne 5.

Részletesebben

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség 1 Magyar Golf Szövetség VERSENYKIÍRÁS V. MAGYAR NŐI ÉS FÉRFI NYÍLT MATCH PLAY BAJNOKSÁG 2016. május 27-29. Old Lake Golf Club, Tata A verseny rendezője: Magyar Golf Szövetség Szabályok: A verseny az R&A

Részletesebben

Közhasznú beszámoló a Tollszár-KONTRAVÉD Közhasznú Sportegyesület 2009. évi mőködésérıl és tevékenységérıl

Közhasznú beszámoló a Tollszár-KONTRAVÉD Közhasznú Sportegyesület 2009. évi mőködésérıl és tevékenységérıl Közhasznú beszámoló a Tollszár-KONTRAVÉD Közhasznú Sportegyesület 2009. évi mőködésérıl és tevékenységérıl Készült a közhasznú szervezetekrıl szóló 1997. évi CLVI. törvény 19. (3) bekezdésének megfelelıen.

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A kategória Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

IV. Flatland Cup, 54. Nemzeti Bajnokság és XVI. Alföld Kupa

IV. Flatland Cup, 54. Nemzeti Bajnokság és XVI. Alföld Kupa Versenykiírás, i Repülı Egyesület Magyar Vitorlázórepülı Szövetség 2009. július 07. IV. Flatland Kupa, Versenykiírás Meghívó: E versenykiírás a hivatalos dokumentuma a 2009-ben párhuzamosan futó -nak,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság VERSENYKIÍRÁS VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság Verseny rendezője: 2019. május 31. június 2. Old Lake Golf Club, Tata Szabályok: A verseny az R&A szabályainak, a Versenyszabályzatának és Ranglista

Részletesebben

IX. Ürömi Gankaku Kupa a Dr. Borzási Fogorvosi és Implantológiai Rendelő Támogatásával Kovács Margó Emlékverseny III. forduló

IX. Ürömi Gankaku Kupa a Dr. Borzási Fogorvosi és Implantológiai Rendelő Támogatásával Kovács Margó Emlékverseny III. forduló IX. Ürömi - Gankaku Kupa a Dr. Borzási Fogorvosi és Implantológiai Rendelő Támogatásával KOVÁCS MARGÓ EMLÉKVERSENY III. FORDULÓ ÜRÖM, 2014. március 30. A verseny jellege: A verseny célja: Meghívásos IKGA

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK III. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK III. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI CSAPATBAJNOKSÁG FÉRFIAK III. OSZTÁLY VERSENYKIÍRÁSA A 2017. VERSENYÉVADRA Budapest, 2017. február 1. oldal 1 A Steel Nemzeti Csapatbajnokság Férfi III. Osztály versenysorozatát a Magyar

Részletesebben

Szeged Beach 2015 Sziksósfürdő 6791, Szeged-Kiskundorozsma, Széksósi út

Szeged Beach 2015 Sziksósfürdő 6791, Szeged-Kiskundorozsma, Széksósi út 1. Lebonyolítás A verseny 6 Leonhart versenyasztalon, 8 kategóriában, a Magyarországon érvényben lévő szabályok alapján kerül megrendezésre az alábbi paraméterekkel: A 2-Ball-on kívül minden kategória

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION Férfi Dr. Heppp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Junior ranglista kiírás 2018

Junior ranglista kiírás 2018 Junior ranglista kiírás 2018 A Magyar Golf Szövetség junior játékosok számára Junior Fiú és Junior Lány kategóriákban állít fel ranglistát. A ranglista a jelen kiírás szabályai alapján szerzett pontok

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG 1. RENDEZŐ: 2012/2013. évi Nemzeti SERDÜLŐ PÁROS Bajnokságok VERSENYKIÍRÁSA A Nemzeti SERDÜLŐ leány és fiú - PÁROS Bajnokságokat a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség /továbbiakban:

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ Sukoró (Velencei-tavi kajak-kenu versenypálya, 2015. május 29-31. 1 2014/2015. TANÉVI KAJAK-KENU DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1.

Részletesebben

31. Országos Egyéni Squash Bajnokság 2019.

31. Országos Egyéni Squash Bajnokság 2019. 31. Országos Egyéni Squash Bajnokság 2019. Verseny célja: A squash 2019. évi egyéni női és férfi bajnoki címének elnyerése. Versenyszámok: Női-és Férfi zárt verseny Versenyen indulhatnak: Azon magyar állampolgárok,

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI TÁNCSPORT DIÁKOLIMPIA VERSENYTÁNC SZAKÁG ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Táncsport Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata 1. A ranglista célja: A MF(S)Sz által kiírt és/vagy rendezett versenyrendszerben a játékosokat objektíven pontozza és ez alapján a játékosok

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

A MAGYAR ORSZÁGOS KORCSOLYÁZÓ SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI SZABÁLYZATA

A MAGYAR ORSZÁGOS KORCSOLYÁZÓ SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI SZABÁLYZATA A MAGYAR ORSZÁGOS KORCSOLYÁZÓ SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI SZABÁLYZATA BUDAPEST, 1997 2 A MAGYAR ORSZÁGOS KORCSOLYÁZÓ SZÖVETSÉG IGAZOLÁSI SZABÁLYZATA A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöksége az

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XXIV. WKF KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI XXIV. WKF KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI XXIV. KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Karate Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége A Nemzetközi Tollaslabda Szövetség megalakulásának 80. évfordulója alkalmából

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége A Nemzetközi Tollaslabda Szövetség megalakulásának 80. évfordulója alkalmából A Nemzetközi Tollaslabda Szövetség megalakulásának 80. évfordulója alkalmából TOLLASLABDA DIÁKOLIMPIA 2013/2014. tanév BUDAPESTI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2014. 01. 12. 1 TOLLASLABDA DIÁKOLIMPIA 2013/2014. tanév

Részletesebben

3. A verseny támogatói: - Magyar Diáksport Szövetség - Magyar Asztalitenisz Szövetség - Andornaktálya Község Önkormányzata

3. A verseny támogatói: - Magyar Diáksport Szövetség - Magyar Asztalitenisz Szövetség - Andornaktálya Község Önkormányzata HEVES MEGYE 2 3 1. A verseny célja: - Az asztalitenisz sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók körében. - Az asztalitenisz sportág utánpótlásbázisának szélesítése, minél több iskoláskorú versenyző

Részletesebben

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7626 Pécs, Koller u. 7. II/23. Telefon: 70/ ; ; Web:

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7626 Pécs, Koller u. 7. II/23. Telefon: 70/ ;   ; Web: BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7626 Pécs, Koller u. 7. II/23. Telefon: 70/311-0736; E-mail: ngtp1954@gmail.com ; Web: www.bmdiaksport.hu ÚSZÁS III., IV., V-VI. KORCSOPORT B kategória és I., II. KORCSOPORT

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA Budapest, 2015. október. 6. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2014/2015 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2014/2015 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2014/2015 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben