Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2699 Szügy, Rákóczi út Tel: 35/

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2699 Szügy, Rákóczi út Tel: 35/"

Átírás

1 Jegyzőkönyv az IPTE Közgyűléséről Kivonat Helyszín: 2699 Szügy, Kossuth út 6. Művelődési Ház Időpont: május :00 óra Résztvevők köre: 43 fő Napirendi pontok: 1. Új tagok felvétele 2. A as időszakra vonatkozó Helyi Fejlesztési Stratégia megvitatása és elfogadása 3. A évi mérleg és közhasznúsági jelentés megvitatása és elfogadása 4. Beszámoló az Egyesület évi tevékenységéről Előterjesztő: A munkaszervezet vezető munkaszervezet vezető 5. Az Egyesület évi költségvetésének megvitatása és elfogadása 6. Az Egyesület Alapszabály módosításának elfogadása 7. Az Egyesület elnök és elnökség tagjainak megválasztása Előterjesztő: Szandai József jelölő bizottsági elnök 8. Az Egyesület Felügyelő Bizottság elnökének és tagjainak megválasztása Előterjesztő: Szandai József jelölő bizottsági elnök 9. Helyi Bíráló Bizottság tagjainak megválasztása Előterjesztő. Az elnök egyesület elnök 10. Egyéb felvetések indítványok

2 2. napirendi pont: A as időszakra vonatkozó Helyi Fejlesztési Stratégia megvitatása és elfogadása A munkaszervezet vezető ismerteti a HFS kidolgozott pontjait, részletesen elmondja az intézkedésekben szereplő kritériumokat, a kedvezményezettek körét, a lehatárolási szempontokat. A Stratégiában 8 intézkedés került kidolgozásra, melyből 3 a helyi gazdaságfejlesztésre irányul a forrásunk 2/3-ának felhasználásával, az 1/3 fejlesztési forrásból pedig olyan intézkedések fogalmazódtak meg, melyek önkormányzatoknak, civil szervezeteknek és egyházaknak szólnak. Az utolsó intézkedés az EFOP 1.7-es intézkedésnek megfelelően került kidolgozásra, ezért nincs hozzárendelve forrás. A teljes Helyi Fejlesztési Stratégia végleges verzióját a közgyűlés teljes anyagával megküldésre került ben, valamint mindenki számára elérhető a honlapunkon véleményezésre, ezért megkéri a jelenlévőket, hogy a HFS-sel kapcsolatos kérdésüket tegyék fel. Az egyik tag érdeklődött, hogy várhatóan mikor kerülnek kiírásra ezek a pályázatok? Meddig lehet pályázni? A munkaszervezet vezető: Nem egyszerre kerülnek kiírásra a LEADER-es pályázatok. Várhatóan augusztus, szeptember körül jelennek meg az első felhívások. Folyamatos kiírás, szakaszos elbírálás lesz. Az Elnök kéri a tagokat a Stratégia elfogadására. 2016/26. (V.31.) határozata A Közgyűlés a as időszakra vonatkozó Helyi Fejlesztési Stratégiát elfogadja. 6. napirendi pont: Az Egyesület Alapszabály módosításának elfogadása Az elnök ismerteti az Egyesület tevékenységében bekövetkező módosításokat:

3 A célok megvalósítása érdekében az Egyesület fontosabb tevékenységei: - az érintett területre vonatkozó tanulmányok készítése; - a területre és a helyi fejlesztési tervre vonatkozó tájékoztatásra irányuló intézkedések; - a helyi fejlesztési terv előkészítésében és végrehajtásában közreműködő személyzet képzése; - promóciós rendezvények és vezetőképzés; - helyi fejlesztési terv végrehajtása. - jól azonosított szubregionális vidéki területekre irányuló területalapú, helyi fejlesztési stratégiák kidolgozása, multiszektorális tervezése és végrehajtása, a helyi gazdaság különböző ágazatainak szereplői és projektjei közötti kölcsönhatáson alapulva; - helyi köz- és magánszférabeli partnerségek kialakítása; - a helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására vonatkozó döntéshozatal; az Egyesület működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok és tevékenységek; a helyi fejlesztési terv/stratégia megvalósításának pénzügyi igazgatása; részvétel a belföldi és az európai hálózatok találkozóin; a Szervezeti és Működési Szabályzatban meghatározott animációs és hálózatépítési (networking) feladatok teljesítése; Helyi Fejlesztési Tervre/Stratégiára vonatkozó információszolgáltatás; a emberi erőforrások fejlesztése a helyi együttműködés és partnerség elősegítése érdekében; konfliktuskezelés; a Helyi Fejlesztési Terv/Stratégia megvalósítását célzó projektek vonatkozásában a több szektorra kiterjedő együttműködések ösztönzése és támogatása; az Egyesület tevékenységének népszerűsítése; a Helyi Fejlesztési Terv/Stratégia megvalósításában résztvevő partnerek képzése; az Egyesület tagjainak képzése a Helyi Fejlesztési Terv/Stratégia végrehatása érdekében; az érintett területekre vonatkozó tanulmányok készítése; az Egyesület képviselete különböző tanácskozásokon és eseményeken. Az Egyesület, céljainak megvalósítása érdekében együttműködik a Miniszterelnökség Irányító Hatóságával és illetékes szervezeti egységeivel, valamint a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal illetékes szervezeti egységeivel. Tevékenységével kapcsolatban, tagjai érdekében, érdekképviseletet lát el.

4 Az Egyesület, céljainak megvalósítása érdekében, az alábbi gazdasági - vállalkozási tevékenységeket folytathatja: Folyóirat, időszaki kiadvány kiadása Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás Egyéb természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés Piac- és közvélemény-kutatás M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás M.n.s. egyéb oktatás Oktatást kiegészítő tevékenység M.n.s. egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység Az Egyesület vállalkozási tevékenységet csak közhasznú céljának megvalósítása érdekében, azokat nem veszélyeztetve végezhet. Az Egyesület közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt. Az Elnökség tagok létszáma 15-ről 7-re csökken (1 elnök, 1 alelnök és 5 tag), a Felügyelőbizottság tagjainak száma 5 főről 3-ra változik (1 elnök, 2 tag). 2016/30. (V.31.) határozata A Közgyűlés elfogadja az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Alapszabály módosításait. Az elnök elmondta, hogy az SZMSZ-be át kell vezetni, az Alapszabály módosításait. Kéri a Közgyűlést ennek elfogadására.

5 2016/31. (V.31.) határozata A Közgyűlés elfogadja az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Alapszabály módosításainak az átvezetését az SZMSZ-be. 7. napirendi pont: Az Egyesület elnök és elnökség tagjainak megválasztása Az elnök elmondja, hogy a megváltozott Alapszabály miatt módosítani kell az Egyesület tisztségviselőit. Mindenki mandátuma augusztus 16-án járna le. Kéri a Közgyűlést, hogy az Elnökség, a Felügyelő Bizottság és a Helyi Bíráló Bizottság tagjait hívja vissza. 2016/32. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének minden tisztségviselőnek a mandátumát visszavonja. Az elnök felkéri a Jelölő Bizottság Elnökét, hogy tegye meg javaslatait az új elnök, alelnök és tagok pozícióinak betöltésére. A bizottság elnöke elmondja, hogy a kiválasztásnak két fő szempontja volt: az aktivitás és az arányosság. Fontos, hogy minden szféra képviseltesse magát az új elnökségben, FB-ben és megfeleljen a 1303/2013/EU rendelt 32. cikk (2) bekezdés b) pontjának, vagyis 49%-ot egyik szféra sem haladja meg. A javasolt tagok a következők: Név Halmosi György Markó Antal Beszkid Andor Képviselt járás: Képviselt szervezet: Képviselt szféra: szécsényi Palóc Coop Zrt. üzleti szécsényi Szügy Község Önkormányzata Rimóc Községéért Alapítvány köz civil

6 Dr. Kovácsné Nagy Mária Illés Kálmán Keresztes Imre Romhányi Tibor rétsági szécsényi Érsekvadkert Község Önkormányzata Home For You Kft. Szécsényfelfalu Község Önkormányzata DL-Rom Brot Kft köz üzleti köz üzleti Közgyűlésen jelen lévőknek nem volt más jelöltje. 2016/33. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Elnökének Halmosi Györgyöt a Palóc Coop Zrt. képviseletében megválasztja. 2016/34. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Alelnökének Markó Antalt Szügy Község Önkormányzatának képviseletében megválasztja. 2016/35. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Elnökségi tagjának Beszkid Andort Rimóc Községért Alapítvány képviseletében megválasztja.

7 2016/36. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Elnökségi tagjának Illés Kálmánt Home For You Kft. képviseletében megválasztja. 2016/37. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Elnökségi tagjának Keresztes Imrét Szécsényfelfalu Község Önkormányzatának képviseletében megválasztja. 2016/38. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Elnökségi tagjának Romhányi Tibort a DL-Rom Brot Kft. képviseletében megválasztja. 2016/39. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Elnökségi tagjának Dr. Kovácsné Nagy Máriát Érsekvadkert Község Önkormányzatának képviseletében megválasztja. 8. napirendi pont: Az Egyesület Felügyelő Bizottság elnökének és tagjainak megválasztása Az elnök felkéri a bizottság elnökét, hogy ismertesse a Jelölő Bizottság Felügyelő Bizottsági jelöltjeit:

8 Név Dombai Gábor Fekete Tibor Szalatnyainé Zsigmond Éva Képviselt járás: Képviselt szervezet: Sugárkankalin Turisztikai Egyesület Magánszemély Becske Község Önkormányzata Dombai Gábor egészségügyi problémáira hivatkozva nem fogadja el a jelölést. Helyette a Jelölő Bizottság Verbói Gábort, a Magyar Vad Kft. képviselőjét javasolja. 2016/40. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Felügyelő bizottság tagjának Verbói Gábort a Magyar Vad Kft képviseletében megválasztja. 2016/41. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Felügyelő bizottság tagjának Fekete Tibort mint magánszemélyt megválasztja. 2016/42. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Felügyelő bizottság Elnökének Szalatnyainé Zsigmond Évát Becske Község Önkormányzatának képviseletében megválasztja.

9 9. napirendi pont: Helyi Bíráló Bizottság tagjainak megválasztása Az elnök javaslatot tesz a Helyi Bíráló Bizottság tagjaira. Javaslata szerint 7+3 főből állna a bizottság. 7 rendes tag, 3 póttag. Rendes tagoknak az Elnökség tagjait javasolja, póttagoknak a Felügyelő Bizottság tagjait. 2016/43. (V.31.) határozata A Közgyűlés az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének Helyi Bíráló Bizottság rendes tagjainak Halmosi Györgyöt, Markó Antalt, Beszkid Andort, Dr. Kovácsné Nagy Máriát, Illés Kálmánt, Keresztes Imrét és Romhányi Tibort, póttagoknak Szalatnyainé Zsigmond Évát, Verbói Gábort és Fekete Tibort választja. 10. napirendi pont: Egyéb felvetések indítványok Nem volt egyéb hozzászólás, indítvány. Elnök úr megköszöni a figyelmet és a részvételt az Egyesület tagjainak. Szügy, május 31.

Alpokalja Ikva mente Leader Egyesület Alapszabály

Alpokalja Ikva mente Leader Egyesület Alapszabály Módosított, módosítás időpontja: 2011. július 8. Alpokalja Ikva mente Leader Egyesület Alapszabály I. Az egyesület neve, székhelye, céljai 1. Az egyesület neve: Alpokalja Ikva mente Leader Egyesület (a

Részletesebben

1. AZ EGYESÜLET BEMUTATÁSA

1. AZ EGYESÜLET BEMUTATÁSA 1 1. AZ EGYESÜLET BEMUTATÁSA 1.1. Az Egyesület adatai A/ Az Egyesület: neve: Zala Termálvölgye Egyesület címe: 8790 Zalaszentgrót Dózsa György u. 9. telefonszáma: 83/361-305 adószáma: 19283674-1-20 KSH

Részletesebben

2017. április 1.-június 30. időszak tevékenységéről

2017. április 1.-június 30. időszak tevékenységéről NEGYEDÉVES BESZÁMOLÓ a az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2017. április 1.-június 30. időszak tevékenységéről 1. Kérjük, mutassa be a negyedévben a HFS megvalósításával kapcsolatos tevékenységeket!

Részletesebben

az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete január 1.-március 31. időszak tevékenységéről

az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete január 1.-március 31. időszak tevékenységéről NEGYEDÉVES BESZÁMOLÓ az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2018. január 1.-március 31. időszak tevékenységéről 1. Kérjük, mutassa be a negyedévben a HFS megvalósításával kapcsolatos tevékenységeket!

Részletesebben

Határozatok. a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) 2013. május 30-i közgyűléséről

Határozatok. a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) 2013. május 30-i közgyűléséről Határozatok a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) 2013. május 30-i közgyűléséről 1/2013 (V. 30.) sz. közgyűlési határozat jegyzőkönyv-vezetőnek dr. Jankai Norbertet,

Részletesebben

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV közgyűlésről,amely készült 2016 év február hó 19. napján 18.30 órai kezdettel, 5900 Orosháza, Pacsirta utca 8. szám alatt az Orosházi Sakk Egyesület (továbbiakban az Egyesület ) közgyűléséről.

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete munkájáról

az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete munkájáról T Á J É K O Z T A T Ó az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete munkájáról Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. október 13-i ülésére Előterjesztő: Markó Antal Ipoly-menti

Részletesebben

A Helyi Fejlesztési Stratégia kidolgozása során megtartott lakossági fórumok és taggyűlések:

A Helyi Fejlesztési Stratégia kidolgozása során megtartott lakossági fórumok és taggyűlések: A Helyi Fejlesztési Stratégia kidolgozása során megtartott lakossági fórumok és taggyűlések: Célja a lakosság teljeskörű szóbeli tájékoztatása, javaslatok, észrevételek megtárgyalása, stratégia kidolgozásának

Részletesebben

A HELYI BÍRÁLÓ BIZOTTSÁG ELJÁRÁSRENDJE ELŐADÓ: KLENOVICS PÉTER VIDÉKFEJLESZTÉSI FŐOSZTÁLY

A HELYI BÍRÁLÓ BIZOTTSÁG ELJÁRÁSRENDJE ELŐADÓ: KLENOVICS PÉTER VIDÉKFEJLESZTÉSI FŐOSZTÁLY A HELYI BÍRÁLÓ BIZOTTSÁG ELJÁRÁSRENDJE ELŐADÓ: KLENOVICS PÉTER VIDÉKFEJLESZTÉSI FŐOSZTÁLY 1 A HBB szerepe - Helyi döntéshozatal végrehajtása érdekében, a LEADER HACS által saját tagjaiból megválasztott

Részletesebben

LEADER HELYI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA

LEADER HELYI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA Nemzeti LEADER Kézikönyv LEADER HELYI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA MELLÉKLETEK DÉLI NAPFÉNY LEADER EGYESÜLET 2014-2020 2016.ÁPRILIS Mellékletek 1. sz. melléklet A Déli Napfény LEADER Egyesület tervezési területe

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2007. MÁRCIUS 30-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: Corinthia Aquincum Hotel (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.) Közgyűlés

Részletesebben

A Dél-Zempléni Vidékfejlesztési Szövetség Alapszabálya

A Dél-Zempléni Vidékfejlesztési Szövetség Alapszabálya A Dél-Zempléni Vidékfejlesztési Szövetség Alapszabálya A Dél-Zempléni Vidékfejlesztési Szövetség Alapszabályát célkitűzéseinek megfelelően, az egyesület működésének biztosítása, a tagok jogai és kötelezettségei

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete január 1.-március 31. időszak tevékenységéről

BESZÁMOLÓ. az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete január 1.-március 31. időszak tevékenységéről BESZÁMOLÓ az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2017. január 1.-március 31. időszak tevékenységéről 1. Kérjük, mutassa be a negyedévben a HFS megvalósításával kapcsolatos tevékenységeket! 1.1.Helyi

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

2016 FEBRUÁRI HÍRLEVÉL

2016 FEBRUÁRI HÍRLEVÉL BIHAR-SÁRRÉT VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET 4100 BERETTYÓÚJFALU, KOSSUTH UTCA 25 WWW.BSVE.HU INFO@BSVE.HU 2016 FEBRUÁRI HÍRLEVÉL Tisztelt Érdeklődők! Szeretettel köszöntjük a Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüred-Csopak Egyesület (8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.) a Koczor Pincészetben, 2016.05.08-án d.u. 15:00 órakor kezdődő

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK I. Közgyűlési Határozatok 2016.04.19./1.sz. KGY. határozat: A Közgyűlés elfogadja a meghívóban kiküldött napirendi pontokat.

Részletesebben

2017. július 1.-szeptember 30. időszak tevékenységéről

2017. július 1.-szeptember 30. időszak tevékenységéről NEGYEDÉVES BESZÁMOLÓ a az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2017. július 1.-szeptember 30. időszak tevékenységéről 1. Kérjük, mutassa be a negyedévben a HFS megvalósításával kapcsolatos tevékenységeket!

Részletesebben

AZ IPOLY-MENTI PALÓCOK TÉRSÉGFEJLESZTŐ KÖZHASZNÚ EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

AZ IPOLY-MENTI PALÓCOK TÉRSÉGFEJLESZTŐ KÖZHASZNÚ EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA AZ IPOLY-MENTI PALÓCOK TÉRSÉGFEJLESZTŐ KÖZHASZNÚ EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA I. Fejezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesületének (a továbbiakban: Egyesület) Közgyűlése az

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1111 Budapest, Egry József utca 1. E. 7/703. E-mail: elnokseg@wikimedia.hu Honlap: http://wikimedia.hu/ EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a 2019. május 4-én tartott közgyűléséről és megismételt közgyűléséről

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. - Közgyűléshez - A Szatmár Leader Közhasznú Egyesület munkaszervezetének évben elvégzett feladatairól

E L Ő T E R J E S Z T É S. - Közgyűléshez - A Szatmár Leader Közhasznú Egyesület munkaszervezetének évben elvégzett feladatairól E L Ő T E R J E S Z T É S - Közgyűléshez - A Szatmár Leader Közhasznú Egyesület munkaszervezetének 2015. évben elvégzett feladatairól Előterjesztő: Dr. Péter Csaba, elnök Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Kiegészít melléklet 2015.

Kiegészít melléklet 2015. Adószám: 19383358-1-19 Veszprémi PK.60 084/2008/8. Törvényszék Nyilvántartási 19/02/0002949 szám: Vulkánok Völgye Egyesület 8300 TAPOLCA, NYÁRFA UTCA 3. Kiegészít melléklet 2015. Fordulónap: 2015-12-31

Részletesebben

Helyi hálózatok szerepe a vidékfejlesztésben

Helyi hálózatok szerepe a vidékfejlesztésben Helyi hálózatok szerepe a vidékfejlesztésben Tószegi-Faggyas Katalin vidékfejlesztési igazgató Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatóság Tudásmegosztó Nap - Székesfehérvár, 2014. november 27. A vidékfejlesztés

Részletesebben

Alapszabály. Általános rendelkezések

Alapszabály. Általános rendelkezések Alapszabály 1 Általános rendelkezések A jelen alapszabályt elfogadó tagok a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. tv.), az egyesülési jogról szóló törvény (1989. évi II. tv.), a társadalmi szervezetek nyilvántartásának

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 A szervezet neve: Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete Jegyzőkönyv Helye:

Részletesebben

VÖLGY VIDÉK KÖZÖSSÉG. Szendrői Júlia Vál, 2013. december 11.

VÖLGY VIDÉK KÖZÖSSÉG. Szendrői Júlia Vál, 2013. december 11. VÖLGY VIDÉK KÖZÖSSÉG Szendrői Júlia Vál, 2013. december 11. Mi a LEADER? LEADER (francia betűszó: Liaison Entre Actions pour le Developpement de l Economie Rurale) = Közösségi kezdeményezés a vidéki gazdaság

Részletesebben

Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2699 Szügy, Rákóczi út Tel: 35/

Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2699 Szügy, Rákóczi út Tel: 35/ Jegyzőkönyv az IPTE elnökségi üléséről Kivonat Helyszín: 2699 Szügy, Rákóczi út 99-101., Tárgyalóterem Időpont: 2016. május 27. 13:00 óra Résztvevők köre: 8 fő Napirendi pontok: 1. A 2015. évi mérleg és

Részletesebben

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT 1. számú melléklet az SZMSZ-hez NYUGÁLLOMÁNYÚ LÉGVÉDELMI TÜZÉREK BAJTÁRSI EGYESÜLETE VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT NAGYOROSZI 2012. 1. BEVEZETŐ (1) Az Egyesületi választásokat a Választási Szabályzata mellett

Részletesebben

FreeSoft Nyrt. Jegyzőkönyv 2013.04.25.

FreeSoft Nyrt. Jegyzőkönyv 2013.04.25. Jegyzőkönyv a FreeSoft Szoftverfejlesztő és Számítástechnikai Szolgáltató Nyrt. 2013. éves rendes közgyűléséről 2013. április 25. Helyszín: Időpont: Jelen vannak: Közgyűlés módja: Közgyűlés: 1037 Budapest,

Részletesebben

Elnökségi határozatok 2012.

Elnökségi határozatok 2012. Elnökségi határozatok 2012. A határozat száma A határozathozatal időpontja A határozat tartalma A határozat hatálya A döntést támogatók és ellenzők számaránya 2012/1. 2012. január Az Autisták Országos

Részletesebben

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata SzMSz 3. sz. melléklete Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata Érvényes: 2012. május 24-től visszavonásig 1 Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége tisztújító/választó közgyűlés

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A BAKONYALJA-KISALFÖLD KAPUJA VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET 2012. ÉVI KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGÉRİL

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A BAKONYALJA-KISALFÖLD KAPUJA VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET 2012. ÉVI KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGÉRİL KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A BAKONYALJA-KISALFÖLD KAPUJA VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET 2012. ÉVI KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGÉRİL Mérleg Eredménykimutatás Közhasznú egyszerősített éves beszámoló eredmény-kimutatása

Részletesebben

PANNÓNIA KINCSE LEADER EGYESÜLET

PANNÓNIA KINCSE LEADER EGYESÜLET PANNÓNIA KINCSE LEADER EGYESÜLET A L A P S Z A B Á L Y módosítása a változásokkal egységes szerkezetben A PANNÓNIA KINCSE LEADER EGYESÜLET módosított alapszabálya, mely a 2011. március 9. napján megtartott

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

Jegyzőkönyv, A közgyűlés egyhangú határozattal levezető elnöknek Lovász Lászlót választja meg.

Jegyzőkönyv, A közgyűlés egyhangú határozattal levezető elnöknek Lovász Lászlót választja meg. Jegyzőkönyv, amely a Budai Polgárok Társasága 2010. március 30. napján 17 órakor tartott közgyűléséről készült. Jelen vannak a mellékelt jelenléti ív szerint 13 fő: A közgyűlés egyhangú határozattal levezető

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A BAKONYALJA-KISALFÖLD KAPUJA VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET ÉVI KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGÉRİL

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A BAKONYALJA-KISALFÖLD KAPUJA VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET ÉVI KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGÉRİL KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A BAKONYALJA-KISALFÖLD KAPUJA VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET 2013. ÉVI KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGÉRİL Mérleg Eredmény-kimutatás Közhasznú egyszerősített éves beszámoló eredmény-kimutatása

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÁLTAL IRÁNYÍTOTT HELYI FEJLESZTÉS

KÖZÖSSÉG ÁLTAL IRÁNYÍTOTT HELYI FEJLESZTÉS KÖZÖSSÉG ÁLTAL IRÁNYÍTOTT HELYI FEJLESZTÉS HORVÁTH CSILLA OSZTÁLYVEZETŐ NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI PROGRAMOKÉRT FELELŐS HELYETTES ÁLLAMTITKÁRSÁG STRATÉGIAI TERVEZÉSI ÉS ÉRTÉKELÉSI

Részletesebben

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat.. MNVH. megyei területi felelős 2015. szeptember Az MNVH célja, feladatai Az MNVH célja: Az MNVH feladata a vidékfejlesztésben érdekelt összes szereplő együttműködési hálózatba

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2013. 04. 19-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Balatoni Horgász Egyesület 2013. éves közgyűléséről 2013. február 15.

JEGYZŐKÖNYV A Balatoni Horgász Egyesület 2013. éves közgyűléséről 2013. február 15. B A L A T O N I H O R G Á S Z E G Y E S Ü L E T Székhely: 1224. Budapest, Diótörő út 61 Tel. Fax: 207-42-92 Mobil: 20/945-87-15 JEGYZŐKÖNYV A Balatoni Horgász Egyesület 2013. éves közgyűléséről 2013. február

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1111 Budapest, Egry József utca 1. E 7/703. Honlap: https://wikimedia.hu/ E-mail: info@wikimedia.hu EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a Wikimédia Magyarország Egyesület 2017. november 20-án tartott közgyűléséről

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete június 11.- december 31. időszak tevékenységéről

BESZÁMOLÓ. az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete június 11.- december 31. időszak tevékenységéről BESZÁMOLÓ az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2016. június 11.- december 31. időszak tevékenységéről 1. Kérjük, mutassa be a negyedévben a HFS megvalósításával kapcsolatos tevékenységeket!

Részletesebben

HELYI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA TERVEZÉS 2014-2020

HELYI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA TERVEZÉS 2014-2020 TERVEZÉS 2015. november 19. Teljes területtel jogosult települések száma: 18 db A támogatásra jogosult lakónépesség: 19633 fő Társadalmi, gazdasági és infrastrukturális szempontból kedvezményezett település:

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

Közgyűlési Jegyzőkönyv

Közgyűlési Jegyzőkönyv Közgyűlési Jegyzőkönyv,amely készült a Dél-Dunántúli Gyógy-és Termálfürdők Egyesülete (továbbiakban Egyesület, székhelye 7625 Pécs Vince u. 9/2.) 2014. szeptember 19-én 09:00 órakor megtartott közgyűléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ. az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete január december 31. időszak tevékenységéről

ÉVES BESZÁMOLÓ. az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete január december 31. időszak tevékenységéről ÉVES BESZÁMOLÓ az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2017. január 1.-2017. december 31. időszak tevékenységéről 1. Kérjük, mutassa be a HFS megvalósításával kapcsolatos tevékenységeket! (minimum

Részletesebben

Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Információbiztonsági Szakosztály EIVOK Szervezeti és Működési Szabályzat

Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Információbiztonsági Szakosztály EIVOK Szervezeti és Működési Szabályzat Szervezeti és Működési Szabályzat 1. Általános rendelkezések 1.1. Az : 1.1.1. a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (a továbbiakban HTE) szakosztályként működő szervezeti egysége; 1.1.2. a

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2009. MÁRCIUS 30-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: az Állami Nyomda Nyrt. székhelye, 1102 Bp. Halom u. 5. Közgyűlés ideje: 2009.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: A Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Mokka Pinelopi Hegedűsné Szambanisz Zója Dr. Pecaszné Leskó Éva

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: A Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Mokka Pinelopi Hegedűsné Szambanisz Zója Dr. Pecaszné Leskó Éva Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK: 271.020-18/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 2. napján

Részletesebben

a 2014-2020 közötti programozási időszakra történő felkészülésről és a

a 2014-2020 közötti programozási időszakra történő felkészülésről és a A Z E M V A T Á R S F I N A N S Z Í R O Z Á S Ú I N T É Z K E D É S E K I R Á N Y Í T Ó H A T Ó S Á G Á N A K A 5./2014(II. 6.) K Ö Z L E M É N Y E a 2014-2020 közötti programozási időszakra történő felkészülésről

Részletesebben

Tematikus Alprogramok, Leader HACS Feladatok

Tematikus Alprogramok, Leader HACS Feladatok Tematikus Alprogramok, Leader HACS Feladatok Veres Marianna Pályázat és Projektmenedzser EuroAdvance Kft. Mit is jelentenek a Tematikus alprogramok Az adott tagállam számára különös jelentőséggel bíró

Részletesebben

Tematikus Alprogramok, Leader HACS Feladatok

Tematikus Alprogramok, Leader HACS Feladatok Tematikus Alprogramok, Leader HACS Feladatok Veres Marianna Pályázat és Projektmenedzser EuroAdvance Kft. Mit is jelentenek a Tematikus alprogramok Az adott tagállam számára különös jelentőséggel bíró

Részletesebben

A L A P S Z A B Á L Y

A L A P S Z A B Á L Y A L A P S Z A B Á L Y 1. Általános rendelkezések A jelen alapszabályt elfogadó tagok a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. tv.), az egyesülési jogról szóló törvény (1989. évi II. tv.), a társadalmi szervezetek

Részletesebben

A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A MAGYAR VÁMÜGYI SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA A Magyar Vámügyi Szövetség közgyűlése az Alapszabályban, illetve a Szervezeti és Működési Szabályzatban foglaltak alapján háromévente a következő tisztségviselőket

Részletesebben

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen.

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen. Helyszín: Gastland M0 Étterem és Konferenciaközpont 2311 Szigetszentmiklós (M0 Autóút 19 km) Időpont: 2018. május 22. (kedd) 14:00 Jelenlévők: A csatolt jelenléti ív szerint Hermann Henrik levezető elnök

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést.

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést. Jegyzőkönyv Készült a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közgyűlésén 2017. május 26-án a Zöld Kapcsolat Egyesület tárgyaló termében (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1111 Budapest, Egry József utca 1. E. 7/703. E-mail: elnokseg@wikimedia.hu Honlap: https://wikimedia.hu/ EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a 2018. november 17-én tartott közgyűléséről és megismételt

Részletesebben

Velencei tó Térségfejlesztő Egyesület HVS 2011 LEADER Kritériumok

Velencei tó Térségfejlesztő Egyesület HVS 2011 LEADER Kritériumok A LEADER program a társadalmi-gazdasági szereplők együttműködését ösztönzi az olyan javak és szolgáltatások létrejötte, fejlesztése érdekében, amelyek a lehető legnagyobb hozzáadott értéket biztosítják

Részletesebben

Helyi Bíráló Bizottság ügyrendje

Helyi Bíráló Bizottság ügyrendje Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport Helyi Bíráló Bizottság ügyrendje A Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport az Egyesületi Alapszabály, az Irányító Hatósággal kötött Együttműködési

Részletesebben

A Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács évi ülései

A Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács évi ülései A Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács 2010. évi ülései 1. sz. melléklet 2010. január 7-i ülés zárt ülés 2010. január 21-i ülés napirendje: 4) Döntés a Pécs Város Önkormányzata által a KÖZOP keretében

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: I.2-207/2008. Tárgy: LEADER Egyesület alapítása Üi.: Dr. Bakos Tamás Melléklet: Alapszabály Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

TAGOZATI ALAPSZABÁLY

TAGOZATI ALAPSZABÁLY TAGOZATI ALAPSZABÁLY A Magasépítési Tagozat, mint az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) egyesületi formában működő civil szervezet keretében megalakuló Tagozatot, az Alapítók az Alkotmány,

Részletesebben

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács 2011. évi munkaterve Elfogadta: A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács a 2011. február 17-i ülésén 1 Jelen dokumentum a Nyugat-dunántúli Regionális

Részletesebben

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Verzió: 1 Készítette: Készítette: Sebestény

Részletesebben

A BÜKK-TÉRSÉGI LEADER EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

A BÜKK-TÉRSÉGI LEADER EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA A ALAPSZABÁLYA 2 A ALAPSZABÁLYA PREAMBULUM A Bükk-térség és az Észak-magyarországi régió felzárkóztatásának elősegítése az Európai Uniós fejlettséghez, kiemelten az Egyesületet létrehozó Helyi Közösséget

Részletesebben

MMK Küldöttgyűlési határozatok

MMK Küldöttgyűlési határozatok MMK Küldöttgyűlési határozatok 2016 2016. május 21. 1/2016. (V.21.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara 2016. május 21-i Küldöttgyűlése határozatképes. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

Az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete

Az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete LEADER Intézkedési Terv Intézkedések az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete LEADER Helyi Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának keretében 1. Számú intézkedés 1.1. HVS intézkedés

Részletesebben

Partnerségi információs nap a civil szervezetek előtt álló feladatokról

Partnerségi információs nap a civil szervezetek előtt álló feladatokról Partnerségi információs nap a civil szervezetek előtt álló feladatokról Főbb jogszabályok Alaptörvény Ptk. Az egyesülési jogról a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

A Dél-Mátra Közhasznú Egyesület a következő LEADER kritériumokat határozta meg célterületenként

A Dél-Mátra Közhasznú Egyesület a következő LEADER kritériumokat határozta meg célterületenként A Dél-Mátra Közhasznú Egyesület a következő LEADER kritériumokat határozta meg célterületenként A Dél-Mátra Közhasznú Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájában megfogalmazott célkitűzések megvalósítása

Részletesebben

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés Napirend előtt: 2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés 1/2015. (I.19.) Kt. H A T Á R O Z A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy mai rendkívüli

Részletesebben

A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA A KYOKUSHIN SHINJU-KAI KARATE EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA Az alapítók ezen okirattal kinyilvánítják, hogy az 1989. évi II. törvény és a 2000. évi CXLV. törvény alapján, határozatlan időre jogi személynek minősülő

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban röviden:

Részletesebben

KÖFOP A SZÉCHENYI PROGRAMIRODA NONPROFIT KFT. SZEREPE ÉS FELADATAI

KÖFOP A SZÉCHENYI PROGRAMIRODA NONPROFIT KFT. SZEREPE ÉS FELADATAI KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 A SZÉCHENYI PROGRAMIRODA NONPROFIT KFT. SZEREPE ÉS FELADATAI ELŐZMÉNYEK 2011-ben létrejött a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. a Promei Nonprofit Kft. jogutódjaként a Nemzeti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2./ 2011. évi számviteli beszámoló és közhasznúsági jelentés előterjesztés és elfogadása Ea.: Csontosné Lakatos Gabriella titkár

Jegyzőkönyv. 2./ 2011. évi számviteli beszámoló és közhasznúsági jelentés előterjesztés és elfogadása Ea.: Csontosné Lakatos Gabriella titkár Körös-sárréti Civil Szervezetek Szövetsége 5520 Szeghalom, Tildy Z. u. 15-17. Web: www.sarreticivilek.hu 06-30/399-7977 Jegyzőkönyv Készült: 2011. 03. 04. (péntek) 15.30 órától megtartott közgyűlésen.

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2010. ÁPRILIS 30-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: az Állami Nyomda Nyrt. székhelye, 1102 Bp. Halom u. 5. Közgyűlés ideje: 2010.

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

A MNVH tevékenységei projektötleti felhívások. Dr. Barancsi Ágnes MNVH Jász-Nagykun-Szolnok megyei referens FELADATOK

A MNVH tevékenységei projektötleti felhívások. Dr. Barancsi Ágnes MNVH Jász-Nagykun-Szolnok megyei referens FELADATOK A MNVH tevékenységei projektötleti felhívások Dr. Barancsi Ágnes MNVH Jász-Nagykun-Szolnok megyei referens Magyarország legszebb konyhakertje Karcag, 2013. november 15. FELADATOK A politikai -, a szakmai-

Részletesebben

A MNVH tevékenységei projektötleti felhívások Dr. Barancsi Ágnes MNVH Jász-Nagykun-Szolnok megyei referens

A MNVH tevékenységei projektötleti felhívások Dr. Barancsi Ágnes MNVH Jász-Nagykun-Szolnok megyei referens A MNVH tevékenységei projektötleti felhívások Dr. Barancsi Ágnes MNVH Jász-Nagykun-Szolnok megyei referens Magyarország legszebb konyhakertje Karcag, 2013. november 15. FELADATOK A politikai -, a szakmai-

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET

KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET A közhasznú civil szervezetek egyszerűsített éves beszámolójához 2012. év 6032 Nyárlőrinc, Dózsa Gy. u. 7. homokhatsag.egyesulet@gmail.com A Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési

Részletesebben

Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2699 Szügy, Rákóczi út Tel: 35/

Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete 2699 Szügy, Rákóczi út Tel: 35/ Emlékeztető az elnökségi ülésről Helye: 2699 Szügy, Rákóczi út 99-101., Tárgyalóterem Ideje: 2016. január 27. 16:00 óra Résztvevők köre: 10 elnökségi tag Napirendi pontok: 1. A Helyi Fejlesztési Stratégia

Részletesebben

KÖZHASZNÚ EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

KÖZHASZNÚ EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA UJA Az Egyesület tagjai rögzítik, hogy a 2009. október 27. napján hozott, 2009/13. számú közgyűlési határozatban foglalt döntésekre tekintettel az Egyesület közhasznú társadalmi szervezetként kíván működni.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A jelen jegyzőkönyv a VASÁRNAPI ISKOLAI SZÖVETSÉG (a továbbiakban: VISZ) közgyűléséről készült. A közgyűlés helyszíne a VISZ székhelye (2119 Pécel, Nyírfa utca 1.). A közgyűlés időpontja: 2016.

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2016. augusztus 30. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2016. augusztus 30 -án 15.00 órakor

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

Aba civil szervezetei

Aba civil szervezetei Aba civil szervezetei Szervezet neve: Sárvíz Térségfejlesztő Egyesület Székhely: 8127 Aba, Béke tér 1. Képviselő neve: Fejes István Képviselő címe: 8127 Aba, Béke tér 1. 20/223-0607 fejes.istvan@telehaz.hu

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Nagyecseden, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, 2015. április 16-án az önkormányzati képviselő-testület r e n d k í v ü l i nyilvános üléséről Jelen voltak: Kovács Lajos,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés április 28-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés április 28-ai ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŰLÉS ELNÖKE VI. 84 /2016 E L Ő T E R J E S Z T É S a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2016. április 28-ai ülésére Tárgy: A TOP 5.1.1.-15 kódszámú Megyei szintű foglalkoztatási

Részletesebben

Alapszabály. Preambulum. Általános rendelkezések

Alapszabály. Preambulum. Általános rendelkezések Alapszabály Preambulum 1. Általános rendelkezések A jelen alapszabályt elfogadó tagok a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. tv.), az egyesülési jogról szóló törvény (1989. évi II. tv.), a társadalmi szervezetek

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Közhasznú Egyesület (továbbiakban: Egyesület, székhely: 1112 Budapest, Zólyomi út 34/b-36.) 2017. február 14. napján 18.15 órakor tartott megismételt

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. év eredményei 2007. év tervei 2007. február 03. Létszám Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 29 fő 22 fő 8 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

Helyi Fejlesztési Stratégia Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete február 03.

Helyi Fejlesztési Stratégia Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete február 03. Helyi Fejlesztési Stratégia 2014-2020 2016.február 03. A 2007 2013 as időszak eredményei: Közel 260 db nyertes pályázat, melynek támogatási összege több mint 6 millió euró! Támogatási döntéssel lekötött

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma: Tárgya: 112/2014.( X.22.) Szavazatszámláló Bizottság választása titkos

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án 15.30 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben