Jegyzőkönyv. Németh Sándor polgármester: Javaslatot tesz az ülés napirendjére, a kiküldött két napirenden kívül egy napirend kerül megvitatásra:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Németh Sándor polgármester: Javaslatot tesz az ülés napirendjére, a kiküldött két napirenden kívül egy napirend kerül megvitatásra:"

Átírás

1 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal Kistárgyalójában május 31-én, órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak a mellékelt jelenléti ív szerint: (Jelenléti ív a jegyzőkönyv 1. sz. mellékletét képezi) Németh Sándor polgármester, Baranyai Róbert alpolgármester, Pócza Csaba, Bodorkós László, Patthy Sándor és Taródi Lajos képviselők Igazoltan távol van: Németh Violetta képviselő A Polgármesteri Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Szabó András aljegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Horváth Aliz jkv. vezető Meghívottak: Ávár Zsolt szakértő Desits Szilárd Labdarúgó Szakosztály vezetője Petrovics Balázs labdarúgó Köszönti a megjelenteket, megállapítja a határozatképességet 6 fő képviselő jelen van. Javaslatot tesz a jegyzőkönyv hitelesítőkre: 1. Patthy Sándor és 2. Taródi Lajos képviselők személyében A Képviselő-testület egyhangúlag, 6 igen szavazattal 1. Patthy Sándor és 2. Taródi Lajos képviselőket jelöli ki az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítőinek. Javaslatot tesz az ülés napirendjére, a kiküldött két napirenden kívül egy napirend kerül megvitatásra: 3. Napirend: Edy Marketing Bt. támogatási kérelme Répcevidék c. kiadvány megjelenéséhez Előterjesztő: Németh Sándor polgármester A Képviselő-testület egyhangúlag, 6 igen szavazattal az alábbiak szerint hagyja jóvá a napirendeket:

2 2 NAPIREND 1. MLSZ pályázat Előterjesztő: Molnár Zoltán pályázati referens 2. TÁMOP /7. kódszámú pályázathoz Szervezeti szükségfelmérés a rugalmas foglalkoztatási formák potenciáljának felmérésére munkavállalói igények, prioritások felmérése, elemzése dokumentáció ügye Előterjesztő: Szabó András aljegyző 3. Edy Marketing Bt. támogatási kérelme Répcevidék c. kiadvány megjelenéséhez Előterjesztő: Németh Sándor polgármester Indítványok, bejelentések. 1. Napirend: MLSZ pályázat Előterjesztő: Molnár Zoltán pályázati referens (Szóbeli előterjesztés) Molnár Zoltán pályázati referens: Röviden annyit szeretnék elmondani, hogy a Labdarúgó Szakosztály részéről jelezték, hogy a műfüves pályára a TAO-s pályázat nem fog sikerülni, így az MLSZ pályázatot szeretnénk beadni. Az önkormányzatnál bérleti díj formájában jelenik meg az önerő, és van egy konzorciumi megállapodás, amit meg kell kötni, ami azt jelenti, hogy a lakosságszámnak főnek kell lenni, így településekkel egyeztet az önkormányzat nevében jelenleg is Ávár Zsolt. Holnap van a beadási határidő ,- Ft a számított önerő összege, ami a lelátó, a járda, labdafogó háló ára. Áfa visszaigénylésre nem vagyunk jogosultak, így minden összeg bruttó összeg. A TAO-s pályázatok április 1-jei határidővel be lettek adva. Négy árajánlatot kértünk a kivitelezésre, kb millió forintba kerülne a műfüves pálya, ami a mai követelményeknek megfelelne. Kevés az esélye annak, hogy beruházásokra adjanak NB II alatt TAO-s támogatást. A kisebb településeknél így van, így valószínű az elutasítás. A holnapi nap a beadási határideje az MLSZ pályázatnak, hiánypótlásra van lehetőség, a regisztrációs kitöltött adatlapoknak be kell kerülni holnapig. Az MLSZ választja ki a kivitelezőt. Így magasabbak a kivitelezési költségek. A pálya granulátuma zöld lenne, plusz 6 cm-es műfüvet hozatnának, ezek mind pluszköltségek. Az átlagár 135 millió Ft. Június 28-ai MLSZ határozat után tudják megmondani, hogy kb. milyen összegből épülne fel. Hévízen és Zalakaroson valamint Harkányban is építenek műfüves pályát. Jelenleg 3 db pályázat kerülne beadásra, 2 pici és 1 grund épülne még Vas megyében. Esély van rá, hogy a büki nyerjen. Az egyik Szombathelyen épülne, erről ma döntenek ott, a másik város valószínűleg Celldömölk, de nem mondták el, így nem lehetünk biztosak benne. Amennyiben nincs meg az fő, akkor konzorciumi megállapodást kell kötnünk. Ők csak a nevüket adnák, de anyagilag és jogilag függetlenek lennének. Vassurány, Acsád, Meszlen és Tömörd, akiket megkerestünk, náluk elvi döntés született az együttműködésre. Évente 1-2 mérkőzésre felajánlhatnánk a pályát cserébe térítésmentesen. Szakmai partnereket kell keresni, ilyen a BTK és az MLSZ Vas Megyei Igazgatósága, egyéb támogatóra nincs szükség a szakértő szerint. Ha egy összeg

3 3 keretmeghatározásra kerülne, akkor be lehetne adni a pályázatot. Ez magas összeg, több mint 35 millió forint, amiről előzetesen szó volt. Június 28-ig el lehet állni a pályázattól, valamint hiánypótolni azt. Az országban 100 műfüves pálya fog épülni millióval lehet számolni. A pályát működtetni kell, lehet együttműködni akár a Büki Gyógyfürdő Zrt-vel, akár a szállodákkal, hogy hozzanak csapatokat. Az önerőt akár rövid időn belül vissza is lehet termelni. Csak a profi egyesületeknek ad az MLSZ TAO-s támogatást? Tavaly nem így volt. Június 28-án születne döntés az MLSZ részéről, és jövő év tavaszára épülhetne meg a pálya. Jelenleg kosárlabda, foci és kézilabda TAO-s pályázatunk van beadva. Mindegyik támogatást magasabb összegre adtuk be, mint tavaly: a kézilabdát 4,5, kosárlabdát 1, labdarúgást millió forintra. Az MLSZ-es pályázat esetén ahol az önerőt tudják biztosítani, ott nagyobb esély van a nyerésre. 15 év a kötelezettségvállalás, az MLSZ rendezvényeire ingyenes használatot kell biztosítanunk, valamint hirdetési lehetőséget is kell biztosítanunk számukra. Éves szinten ezer forint a fenntartás, a granulátum cseréje, öntözés és nyírás költsége van ebben. Bodorkós László képviselő: Ebben az évben kell kifizetni az önrészt, és abban nem bízok, hogy megtérül pár év alatt. Az igénylők nagy része is megoszlik majd, mivel sok épül, és a fenntartási költség is több lesz szerintem. Egyáltalán kitart 15 évig ez a pálya? Fűcserére szükség lesz. Azért nincs értelme építeni, hogy üresen álljon. Sok ez a 40 millió forint, de egy plusz szolgáltatást jelentene a településnek idegenforgalmi vonatkozásban. Komoly összegű bevételeket lehetne szerezni, ha egy szállodával konzorciumi megállapodást kötnénk, aki hozna csoportokat, egyesületeket. Bodorkós László képviselő: Lehetne partnereket keresni, de a pénzünk nagyon ki van számolva ebben az évben. Októberig a 30 % önerőt ki is számláznák az önkormányzat részére. Baranyai Róbert alpolgármester: Lenyomták a társasági adót. Vannak olyan önkormányzatok, akiket említett Zsolt, akik tele vannak adósságokkal. Nem értem, ők hogy mernek belevágni ilyen jellegű beruházásba? Komoly szervezőmunkát jelentene, hogy a pálya kihasznált legyen. Lemaradunk mással szemben, ha nem használjuk ki ezt a lehetőséget. Idén már született egy döntés a 35 millió forintról.

4 4 A külföldiek akkor jönnének, ha lenne műfüves pálya. Desits Szilárd Labdarúgó Szakosztály vezetője: Ha egyszerre több csapat is itt van, akkor van nagy jelentősége, valamint a nagyobb esőzések idején. Petrovics Balázs labdarúgó: Most is úgy van, hogy három csapat is edzene, de helyhiány miatt Sopronban kell edzenie a 3. csapatnak. A Leader pályázatok közül a Sportpálya kerítés nyert, a többi nem. Mivel kettő lett betervezve a költségvetésbe még ezen kívül, így maradt abból is összeg. Desits Szilárd Labdarúgó Szakosztály vezetője: 12,5 millió forint a költségvetése a kerítésnek Ft volt a tartalékunk, Ft lett ebből a tartalék terhére vállalt kötelezettség áprilisban. 18 és 15 millió a másik két Leader pályázat önerejéből maradt. Ha nem valósítjuk meg a Horgásztanyát és a FIP pontot, valamint a fürdői buszmegállót, akkor van rá keret. A kerítés kapcsán a BTK Áfa visszaigénylő? Desits Szilárd Labdarúgó Szakosztály vezetője: Nem vagyunk Áfa visszaigénylők. 40 millióból reális a megvalósítás? Úgy gondolom, hogy igen, a jelenlegi állás szerint. Molnár Zoltán pályázati referens: ,- Ft-nál kevesebbet ne vállaljunk be, az a pályázatban bevállalt önerő, ha kevesebbet írok be a bevállaltnál, nem leszünk összhangban. A Rendezvénytér tervezői költségvetésbe terveztünk még be kb. 32 millió forintot ,- Ft-ot terveztünk be a Képviselő-testületi határozat szerint a FIP-pontra, ami megmaradt. Felteszem szavazásra a ,- Ft-os összeget. Molnár Zoltán pályázati referens: Ha olcsóbb lesz, akkor a maradék még felhasználható. A fenntartásra ezer forintot írtak ők is. Baranyai Róbert alpolgármester: Legyen 45 millió az összeg, akkor minden belefér.

5 5 Kérem a Képviselő-testületet, hogy döntsön az MLSZ műfüves pályázat önerejének biztosításáról. Baranyai Róbert által javasolt összeget teszi fel szavazásra. A Képviselő-testület 5 igen és 1 nem szavazattal az alábbi határozatot hozta: 151/2012. (05.31.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az MLSZ labdarúgó pályaépítési programjához pályázatot kíván benyújtani. A pályázóként fizetendő összeget bruttó Ft-ban határozza meg. Amennyiben a benyújtott pályázatban előzetesen kalkulált költségeknél nem lesz olcsóbb a kivitelező kiválasztása után a megvalósítási költség, úgy az önkormányzat, csak azon opcionális fejlesztéseket kívánja megvalósítani, amelyek a bruttó Ft-os allokált összegbe beleférnek. Jelen határozatával Bük Város Önkormányzata, mint a Bük 1496 helyrajzi számú ingatlan 1/1 arányú tulajdonosa, tulajdonosi hozzájárulását adja a sportcélú használatba adásához és hasznosításához. Egyúttal felhatalmazza Németh Sándor polgármestert, hogy a konzorciumi és az együttműködési megállapodást aláírja. Felelős: Németh Sándor polgármester Dr. Tóth Ágnes jegyző Molnár Zoltán pályázati referens Németh Istvánné pénzügyi csoportvezető Határidő: azonnal 2. Napirend: TÁMOP /7. kódszámú pályázathoz Szervezeti szükségfelmérés a rugalmas foglalkoztatási formák potenciáljának felmérésére munkavállalói igények, prioritások felmérése, elemzése dokumentáció ügye Előterjesztő: Szabó András aljegyző (Szóbeli előterjesztés) Szabó András aljegyző: Már hozott döntést erről a pályázatról a Képviselő-testület, az előkészítési munkák áprilismájus hónapban megkezdődtek, 100 %-os támogatási intenzitású a pályázat. Szervezeti szükségletfelmérés szükséges még hozzá. Ilyen dokumentációt kell még elkészíteni, ami elszámolható, de ha a pályázat nem nyer, akkor saját költségen kell megcsinálni. A benyújtási határidő módosult, június 30-ra. 1,2 millió forint az említett összeg. A pályázatírási költséget nem lehet elszámolni, ez a dokumentáció készítés költségében van. Tréningek lesznek és asztali számítógépeket szerzünk be. Bodorkós László képviselő, a Pénzügyi Bizottság elnöke: Ez a beruházási költség semmit nem ér. Látni lehet-e a hasznát? Taródi Lajos képviselő: A hivatal dolgozói konfrontálódnak a munka során, ahhoz hogy dolgozni tudjanak, szükség van a karbantartásra, a személyiség fejlesztésére. Fontos dolog, hogy normálisan tudjanak foglalkozni az ügyfelekkel.

6 6 Nem tudom, hogy hány dolgozót tudunk megtartani, milyen pozícióban és munkaidőbeosztásban. A járásra történő átállás miatt hozták létre ezt a pályázatot. Az 1,2 összeg kockázati tényező, ha nyerünk, akkor 15 milliót nyerünk vele, ha nem, akkor le kell nyelnünk ezt azt összeget. Pócza Csaba képviselő: Munkaidőből megy-e el a továbbképzés, az a kérdés. Szabó András aljegyző: Minden pályázatnak vannak belső korlátai. Le van írva, hogy mennyiért lehet számítógépet venni és képzésre mennyit lehet fordítani. Fenntartási kötelezettség nincsen, 1 év alatt le kell bonyolítani. Bodorkós László képviselő, a Pénzügyi Bizottság elnöke: Gyakorlatilag ez olyan önerőként jelenik meg, amit mindenképp ki kell fizetnünk. Az a véleményem, ha a dolgozók között osztanánk szét, nagyobb lenne a megelégedés. Pócza Csaba képviselő: Nálunk az iskolában már volt ilyen pályázat, nagyon minimális az eszközbeszerzésre fordítható összeg, és rengeteg plusz munkája van vele a dolgozóknak, munkaidőn kívül is. Kérem, hogy a TÁMOP pályázat benyújtásához szükséges Szervezeti szükségletfelmérés dokumentáció elkészítésének finanszírozásával kapcsolatban döntsenek! A Képviselő-testület egyhangúlag, 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 152/2012. (05.31.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete a TÁMOP /7 A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések, Rugalmas munkahelyek tárgyú pályázat benyújtásához szükséges Szervezeti szükségletfelmérés dokumentáció készítéséhez 1,2 millió forintot biztosít a költségvetési tartaléka terhére. Utasítja a Polgármesteri Hivatalt, hogy a beszerzési szabályzata alapján válassza ki a vállalkozót ezen dokumentáció elkészítésére. Felelős: Németh Sándor polgármester Dr. Tóth Ágnes jegyző Szabó András aljegyző Molnár Zoltán pályázati referens Németh Istvánné pénzügyi csoportvezető Határidő: azonnal 3. Napirend: Edy Marketing Bt. támogatási kérelme Répcevidék c. kiadvány megjelenéséhez Előterjesztő: Németh Sándor polgármester (Kérelem a jegyzőkönyv 2. sz. mellékletét képezi)

7 7 Levelet kaptunk az Edy Marketing Bt-től a támogatás ügyében. Ismerteti a levél tartalmát. A Felsőrépcementi kistérséget is megkeresték. A kistérség döntése, hogy Ft-ért vásárolnak ebben az évben hirdetési felületet. Kérem döntésüket ezügyben! A Képviselő-testület egyhangúlag, 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 153/2012. (05.31.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Edy Marketing Bt.-től (9735 Csepreg, Taksony köz 17.; képviseli: Szabó Edgár) hirdetési felületet vásárol, Bruttó ,- Ft összegben. Az összeget a költségvetési tartaléka terhére biztosítja. A szerződés aláírására felhatalmazza a polgármestert. Felelős: Németh Sándor polgármester Dr. Tóth Ágnes jegyző Németh Istvánné pénzügyi csoportvezető Határidő: azonnal Indítványok, bejelentések A templomparki kandeláberek miatt feljelentést tettünk, az eljárást a rendőrség megszüntette, mivel nem derült ki, ki volt az elkövető. Június hónapban üdülőhelyi fórumra kerül sor, a Büki Újság június 15-én jelenik meg, abban közzé kellene tenni, valamint az érintetteket kiértesíteni. Június 22-e délután 17 óra az időpont. A képviselők elfogadják. Május hónapban nem volt településbejárás. Kérdésem, hogy az új téren az egy darab diófát meghagyjuk-e? Kikértem Lehel György véleményét is ezügyben, hogy ő milyen növényzetet javasolna helyette. A képviselők egyöntetűen a diófa meghagyását javasolják. További hozzászólás hiányában a nyílt ülést órakor bezárta. Németh Sándor Dr. Tóth Ágnes Patthy Sándor Taródi Lajos Polgármester jegyző jkv. hitelesítő jkv. hitelesítő

Németh Sándor polgármester: Javaslatot tesz az ülés napirendjére a meghívóban kiküldöttek szerint.

Németh Sándor polgármester: Javaslatot tesz az ülés napirendjére a meghívóban kiküldöttek szerint. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában 2013. április 4-én 16.10 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület egyhangúlag, 5 igen szavazattal az alábbiak szerint hagyja jóvá a napirendeket: NAPIREND

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület egyhangúlag, 5 igen szavazattal az alábbiak szerint hagyja jóvá a napirendeket: NAPIREND 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal Kistárgyalójában 20 január 24-én, 15.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2. Németh Violetta képviselőket jelöli ki az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítőinek.

Jegyzőkönyv. 2. Németh Violetta képviselőket jelöli ki az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítőinek. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal Kistárgyalójában 2012. december 11-én, 8.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 8-án megtartott rendkívüli üléséről.

Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 8-án megtartott rendkívüli üléséről. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 8-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak a mellékelt jelenléti

Részletesebben

A Polgármesteri Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Szabó András aljegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Horváth Aliz jkv.

A Polgármesteri Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Szabó András aljegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Horváth Aliz jkv. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal kistárgyalójában (9737. Bük, Széchenyi u. 44.) 2011. december

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

NAPIREND: 1. A Büki Csodaország Óvoda fejlesztéséhez telekvásárlás Előterjesztő: Koltay Péter műszaki csoportvezető

NAPIREND: 1. A Büki Csodaország Óvoda fejlesztéséhez telekvásárlás Előterjesztő: Koltay Péter műszaki csoportvezető 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 20-án 14.00 órai kezdettel a Büki Közös Önkormányzati Hivatal tárgyalótermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bartalos Sándorné képviselő Kovács József képviselő Molnárné Rózsa Marianna képviselő Dr. Micheller Gyöngyi aljegyző

JEGYZŐKÖNYV. Bartalos Sándorné képviselő Kovács József képviselő Molnárné Rózsa Marianna képviselő Dr. Micheller Gyöngyi aljegyző JEGYZŐKÖNYV Készült Polgárdi Város Képviselő-testület 2012. március 22. napján 15.30 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Meghívottak: Igazoltan távol: Polgárdi Város

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2016. május 2. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 2. napján 14.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. július 4-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. július 4-én megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város 2011. július 4-én megtartott rendkívüli üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal A épület fsz. 13. tanácskozó terem Mezőkövesd, Mátyás király út 112. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Asbóth Nándor, Németh Dávid képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Asbóth Nándor, Németh Dávid képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-4/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. július 20-án 19,00

Részletesebben

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 82-13/2016. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. május 6-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. május 6-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. május 6-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal (8700

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2016. Jegyzőkönyv mely készült 2016. augusztus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Tömörd Község Önkormányzat 12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án 11 00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1. Víziközmű-rendszerre vonatkozó Gördülő Fejlesztési Terv jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1. Víziközmű-rendszerre vonatkozó Gördülő Fejlesztési Terv jóváhagyásáról ABOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. szeptember 25. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatal Abodi Kirendeltségén (3753 Abod, Magyar út 42.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testülete március 8-i. rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testülete március 8-i. rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 8-i rendkívüli, nyílt üléséről Tartalomjegyzék 22/2016. (III.08.) Kt. Sándorfalva Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

28. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére

28. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére 28. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 31-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat benyújtása az MLSZ pályaépítési programjára

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete június 23-án megtartott. rendkívüli Nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete június 23-án megtartott. rendkívüli Nyílt üléséről Határozat: 215-217 Rendelet: - Jegyzőkönyv A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. június 23-án megtartott rendkívüli Nyílt üléséről 1 Jegyzőkönyv Készült a Zalakaros Város Önkormányzata

Részletesebben

Kaskantyú, Hunyadi J. u. 16

Kaskantyú, Hunyadi J. u. 16 Kaskantyú Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete 8/2013. Test. ül. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő - testületének 2015. június 14.-én (péntek) napján 8 00 órai

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 43/2012. (III. 29.) 44/2012. (III. 29.) 45/2012. (III. 29.) 46/2012.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaföldvár Város Képviselő-testülete Száma: 932-18/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dunaföldvár Város Képviselő-testületének 2011. szeptember 15-én (Csütörtökön) 14,00 órakor megtartott rendkívüli

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Ablonczy Dániel alpolgármester,

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 18/2014.(IV.01.) önkormányzati határozat 19/2014.(IV.01.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.február 11-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3. Napirend: Porterheléses pályázathoz kiírt közbeszerzés visszavonása Előterjesztő: Molnár Zoltán pályázati referens

Jegyzőkönyv. 3. Napirend: Porterheléses pályázathoz kiírt közbeszerzés visszavonása Előterjesztő: Molnár Zoltán pályázati referens 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal Kistárgyalójában 2012. szeptember 13-án, 08.00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Iktatószám: P-498-3/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Aba Nagyközség Képviselő-testülete 2013. február 06. napján 15:00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén Jelen vannak: Kossa Lajos polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR június 26.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR június 26. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2015. június 26. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 26. napján 10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. július 21-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12-én ( szerdán ) 17.30 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza. Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 Farmos Község Önkormányzat J e g y z ő k ö n y v Készült: Farmos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 25-én 18.00 órai kezdettel tartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Horváth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke K ö r ö m K ö z s é g i Önkormányzat Képviselő - testülete 3577 Köröm, Rákóczi u. 11. Tel.: 49/459-821; Fax: 49/459-817 E-mail: korom@korom.hu Szám: 2/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Köröm Község Képviselő-testületének2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 7/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. február 21-én,

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv A 2017. szeptember 22-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (82-83/2017. sz. önkormányzati határozat) (-/2017. sz. önkormányzati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről.

Jegyzőkönyv. Győrfiné Papp Judit polgármester szavasára teszi az 1. napirendi pont levételét a testületi ülésről. - 244 - Jegyzőkönyv Készült: Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 2-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Jármi Község Önkormányzata képviselő-testületének hivatali

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 7/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 9/2013. (V.2.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny, Tanakajd és Csempeszkopács Községek Képviselő-testületeinek 2016. február 27-én megtartott együttes üléséről Hozott döntések: Vasszécseny Tanakajd Csempeszkopács

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2017. november 8. 8.30

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Lőrinci Közösségi Házban Lőrinci Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. január 26-i rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Víg Zoltán polgármester Pálinkás Péter alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének a 2012. március 21- én tartott rendkívüli nyílt ülésén. JELEN VANNAK: A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ Margit Nyírõ István Punk

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JÚLIUS 11-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JÚLIUS 11-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. JÚLIUS 11-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozat: 133/2016. (VII. 11.) BVKt határozat 134/2016. (VII. 11.) BVKt határozat A művelődési

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 Ikt. Szám: 22-13/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselőtestületének (a továbbiakban: képviselő-testület) 2013. április 19-én a Városháza nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 18-án megtartott rendkívüli ülésről

Jegyzőkönyv. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 18-án megtartott rendkívüli ülésről Jegyzőkönyv Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 18-án megtartott rendkívüli ülésről Határozat száma: Tárgya: 84/2013 (VII.18.) Települési szilárdhulladék-gazdálkodási

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. április 27-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésén meghozott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Szakáld Közésg Önkormányzata Képviselő testülete 3596 Szakáld, Aradi u. 4 Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ - /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete október 14-én tartott. r e n d k í v ü l i n y í l t ülésének jegyzőkönyve

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete október 14-én tartott. r e n d k í v ü l i n y í l t ülésének jegyzőkönyve 2013. október 14-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 100/2013. (X. 14.) Vámospércsi Mikrotérségi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel rögzíti, ezért e jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel rögzíti, ezért e jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv. Balatonfüred Város Önkormányzata B a l a t o n f ü r e d Szám: 205-144/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. április 29-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről. A Képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Robert Leeb terem.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Robert Leeb terem. Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal Szentgotthárd 160-21/2017. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szentgotthárd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. július 12-én 9: 01 órakor megtartott

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T ABOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. április 8. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT Szám: V/2-14/2018. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én 17,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános

Részletesebben

Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 11-én, 16 órakor megtartott rendkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e

Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 11-én, 16 órakor megtartott rendkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 11-én, 16 órakor megtartott rendkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e 1/2011. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület 2014. október 2-án megtartott rendkívüli ülésének a.) jegyzőkönyve: 1 b.) tárgysorozata: 1- c.) határozatai: 94-97. d.) rendelete: - 369-31/2014. T Á

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete augusztus 18-án megtartott. nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete augusztus 18-án megtartott. nyílt üléséről Határozat:178-179 Rendelet: - Jegyzőkönyv Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete 2014. augusztus 18-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv Készült a Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 14/1/2016. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2016. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 85-89. 1 TARTALOMJEGYZÉK OK: 85/2016.(IX.15.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről. 40.145-21/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Képviselők, jegyző, aljegyző és köztisztviselők a mellékelt

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. augusztus 28-án a Művelődési Központban (Edelény, Borsodi út 9.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2016. december 23.

Részletesebben

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő- testülete március 30.-án 7 30 órakor megtartott rendkívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő- testülete március 30.-án 7 30 órakor megtartott rendkívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Báránd Községi Önkormányzat Képviselő- testülete 2012. március 30.-án 7 30 órakor megtartott rendkívüli ülésének J e g y z ő k ö n y v e 87/2012. (III.30.)KT. Határozat: A jelen ülés napirendjéről 88/2012.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről. 1-7/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2017. június 14-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés helye: Bősárkányi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Polgármesteri Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Szabó András pályázati referens, Csordásné Major Tünde jkv. vezető.

Jegyzőkönyv. A Polgármesteri Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Szabó András pályázati referens, Csordásné Major Tünde jkv. vezető. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. április 12.-én a Polgármesteri Hivatal tárgyalójában megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Sárhida község Önkormányzati Képviselő-testületének. 2013. április 12-én tartott. Rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Sárhida község Önkormányzati Képviselő-testületének. 2013. április 12-én tartott. Rendkívüli nyílt üléséről. Sárhida község Önkormányzata 8944 Sárhida, Béke utca 26. Tel./Fax: (92) 693 964, (92) 461 042 E-mail: polgarmester@sarhida.hu, web: www.sarhida.hu 351-3/2013. (IV. 12.) JEGYZŐKÖNYV Sárhida község Önkormányzati

Részletesebben

6/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak

6/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a 6/2014 A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET. 2014.február 11. megtartott rendkívüli testületi ülésének

NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET. 2014.február 11. megtartott rendkívüli testületi ülésének NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014.február 11. megtartott rendkívüli testületi ülésének a.,) jegyzőkönyve b.,) határozata c.,) előterjesztése d.,) tárgysorozata TÁRGYSOROZATA 1., /Nyírgelse

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csabdi Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Csabdi Község Önkormányzat Könyvtár helyisége 2064 Csabdi, Szabadság

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 10/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 10/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 10/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. június 8-án megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (89-91/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Fülöp Attila Gerõfi

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 6-án tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 6-án tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 6-án tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m : Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma Tárgy

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y VI./2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V B o r d á n y Önkormányzati Képviselő- testületének 2016. június 7-én megtartott rendkívüli üléséről. I. N A P I R E N D 1./ Döntés a Terület- és Településfejlesztési Operatív

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2014. június 18.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2014. június 18. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2014. június 18. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 18. napján 9 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 6-án 9 óra 15 perces kezdettel a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-1/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. január 28-án 15,00

Részletesebben

Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Szentkirályszabadja Petőfi u. 12. Szám: 17./2017 Jegyzőkönyv

Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Szentkirályszabadja Petőfi u. 12. Szám: 17./2017 Jegyzőkönyv Szentkirályszabadja Község Önkormányzat 8225. Szentkirályszabadja Petőfi u. 12. Szám: 17./2017 Jegyzőkönyv Készült: Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. augusztus 1-jén 8.00

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-2/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. 9/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 20-án tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

Képviselő- testületének április 9-én 18:30 órakor. rendkívüli ülésének. Jegyzőkönyve

Képviselő- testületének április 9-én 18:30 órakor. rendkívüli ülésének. Jegyzőkönyve Őrbottyán Város Önkormányzat Képviselő- testületének 2014. április 9-én 18:30 órakor megtartott rendkívüli ülésének Jegyzőkönyve 72/2014. (IV. 09.) számú határozata a jegyzőkönyv hitelesítőkről 73/2014.

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. JÚNIUS 4-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. JÚNIUS 4-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 4-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 117/2015. (VI. 4.) BVKt határozat Pályázat benyújtásáról Önkormányzati feladatellátást

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Bodorkós László és 2. Németh Violetta képviselőket jelöli ki az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítőinek.

Jegyzőkönyv. 1. Bodorkós László és 2. Németh Violetta képviselőket jelöli ki az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítőinek. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában 2013. március 25-én 13.30 órai kezdettel

Részletesebben

Napirendi javaslat... 464. I. napirend Közút és óvoda felújítás pályázat beadása... 464

Napirendi javaslat... 464. I. napirend Közút és óvoda felújítás pályázat beadása... 464 462 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 08-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 41/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mezőkovácsháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottsága 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381 011; /: 68 / 381 656; 13/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Sárvári Márta jkv.

Jegyzőkönyv. A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Sárvári Márta jkv. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában 2013. március 8-án 13.00 órai kezdettel

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T ABOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. október 17. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatal Abodi Kirendeltségén (3753 Abod, Magyar út 42.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat 2015. június 29-én megtartott rendkívüli üléséről. Helye: Mezőkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal B ép. félemeleti tanácskozó terem Mezőkövesd,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Ráckeve Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. augusztus 5-én megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal II. emeleti tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz.: 570 15/2014. Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2014. május 22 én de. 08 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott

Részletesebben

INÁRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

INÁRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA INÁRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Jegyzőkönyv rendkívüli Képviselő-testületi ülésről 2012. 12. 06. Jegyzőkönyvet készítette: Marosi Magdolna jegyzőkönyv-vezető Iktatószám: 198- /2012. Jegyzőkönyv Inárcs Községi

Részletesebben

Hermanné Németh Andrea és Sáfár Jánosné képviselőket

Hermanné Németh Andrea és Sáfár Jánosné képviselőket 10askantyú Községi Önkormányzat Képviselő - Testülete 10/2012. Test. ül. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kaskantyú Községi Önkormányzat képviselő - testületének 2012. augusztus 08. napján (szerda) 16 00

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Török Tiborné polgármester. Laczóné Hardi Márta képviselő. Kurjancsek Zoltán képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Török Tiborné polgármester. Laczóné Hardi Márta képviselő. Kurjancsek Zoltán képviselő JEGYZŐKÖNYV Készült: Hetes, Csombárd és Várda Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek 2017. június 28-án 17 órai kezdettel a Hetesi Közös Önkormányzati Hivatalban (7432 Hetes, Rákóczi u. 34.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete, Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 27-i együttes üléséről

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2017. Jegyzőkönyv mely készült 2017. augusztus

Részletesebben

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása.

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-13/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. július 4-én (kedden) 8.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 8/2018. 8.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben