Jegyzőkönyv. A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Sárvári Márta jkv.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről: Dr. Tóth Ágnes jegyző, Molnár Zoltán pályázati referens, Sárvári Márta jkv."

Átírás

1 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában március 8-án órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak a mellékelt jelenléti ív szerint: (Jelenléti ív a jegyzőkönyv 1. sz. mellékletét képezi) Németh Sándor polgármester, Baranyai Róbert alpolgármester, Pócza Csaba, Bodorkós László, Patthy Sándor, Németh Violetta és Taródi Lajos képviselők A Büki Közös Önkormányzati Hivatal részéről:,, Sárvári Márta jkv. vezető Köszönti a megjelenteket, megállapítja a határozatképességet, 7 fő képviselő jelen van. Javaslatot tesz a jegyzőkönyv hitelesítőkre: 1. Bodorkós László és 2. Németh Violetta képviselők személyében A Képviselő-testület egyhangúlag, 7 igen szavazattal 1. Bodorkós László és 2. Németh Violetta képviselőket jelöli ki az ülésről készült jegyzőkönyv hitelesítőinek. Javaslatot tesz az ülés napirendjére a meghívóban kiküldötteknek megfelelően A Képviselő-testület egyhangúlag, 7 igen szavazattal az alábbiak szerint hagyja jóvá a napirendeket: NAPIREND 1. Civil szervezetek támogatásának elbírálása Előterjesztő: Németh Sándor polgármester 2. A évi költségvetés előirányzat módosításának elfogadása Előterjesztő: Indítványok, bejelentések.

2 2 1. Napirend: Civil szervezetek támogatásának elbírálása Előterjesztő: Németh Sándor polgármester (Írásos előterjesztés a jkv. 2. sz. mellékletét képezi) A bizottságok megtárgyalták a pályázatokra beadott igényeket. : Az előző ülésen elhalasztották az eredményhirdetést. A BTK figyelmét hiánypótlásra hívták fel. Bodorkós László képviselő, a Pénzügyi Bizottság elnöke: Ismerteti a bizottság javaslatait: sorszám Pályázó Támogatási Igény Ft Javasolt támogatási összeg Ft 1. Büki Nyugdíjas Baráti Kör , ,- 2. Büki Iparoskör , ,- 3. Büki Horgász Egyesület , ,- 4. Vállalkozók Bükért Egyesület 5. H-05 Postagalambsport Egyesület Bük , ,- 6. Büki Szobakiadók Szövetsége , ,- 7. Büki Női Kar Egyesület , ,- 8. Büki Városvédő és Szépítő Egyesület , ,- 9. Sok szín pad , ,- 10. Büki Birkózó Club , ,- 11. Műszaki Klub , ,- 12. Büki Testedzők Köre (BKT) Nincs döntés 13. Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub ,- Nincs döntés (BRUFK) 14. Pannon Cigányzenekar , ,- 15. Fülöp Dezső Evangélikus Alapítvány , ,- Németh Violetta képviselő, a Településfejlesztési és Idegenforgalmi Bizottság elnöke: Nem mindenhol született döntés, 2-2 szavazat miatt. sorszám Pályázó Támogatási Igény Ft Javasolt támogatási összeg Ft 1. Büki Nyugdíjas Baráti Kör , ,- 2. Büki Iparoskör , ,- 3. Büki Horgász Egyesület , ,- 4. Vállalkozók Bükért Egyesület 5. H-05 Postagalambsport Egyesület Bük , ,- 6. Büki Szobakiadók Szövetsége , ,- 7. Büki Női Kar Egyesület , ,- 8. Büki Városvédő és Szépítő Egyesület , ,- 9. Sok szín pad ,- Nincs döntés 10. Büki Birkózó Club ,- Nincs döntés

3 3 11. Műszaki Klub , ,- 12. Büki Testedzők Köre (BKT) Nincs döntés 13. Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub ,- Nincs döntés (BRUFK) 14. Pannon Cigányzenekar ,- Nincs döntés 15. Fülöp Dezső Evangélikus Alapítvány ,- Nincs döntés Pócza Csaba képviselő, a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság elnöke: évre a költségvetésben 23,5 millió Ft-ot különítettek el a civil szervezetek támogatására. Az újonnan belépő pályázók 50 ezer Ft-ot kaphattak. Javaslataik: sorszám Pályázó Támogatási Igény Ft Javasolt támogatási összeg Ft 1. Büki Nyugdíjas Baráti Kör , ,- 2. Büki Iparoskör , ,- 3. Büki Horgász Egyesület , ,- 4. Vállalkozók Bükért Egyesület 5. H-05 Postagalambsport Egyesület Bük , ,- 6. Büki Szobakiadók Szövetsége , ,- 7. Büki Női Kar Egyesület , ,- 8. Büki Városvédő és Szépítő Egyesület , ,- 9. Sok szín pad , ,- 10. Büki Birkózó Club , ,- 11. Műszaki Klub , ,- 12. Büki Testedzők Köre (BKT) Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub , ,- (BRUFK) 14. Pannon Cigányzenekar , ,- 15. Fülöp Dezső Evangélikus Alapítvány , ,- Ez így összesen 23,5 millió Ft-ot tesz ki, a költségvetésben is kalkulált összeg. Ismertette saját javaslatait: sorszám Pályázó Támogatási Igény Ft 1. Büki Nyugdíjas Baráti Kör , ,- 2. Büki Iparoskör , ,- 3. Büki Horgász Egyesület , ,- 4. Vállalkozók Bükért Egyesület 5. H-05 Postagalambsport Egyesület Bük , ,- 6. Büki Szobakiadók Szövetsége , ,- 7. Büki Női Kar Egyesület , ,- 8. Büki Városvédő és Szépítő Egyesület , ,- 9. Sok szín pad , ,- 10. Büki Birkózó Club , ,- 11. Műszaki Klub , ,- Javasolt támogatási összeg Ft

4 4 12. Büki Testedzők Köre (BKT) ,- 13. Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub , ,- (BRUFK) 14. Pannon Cigányzenekar , ,- 15. Fülöp Dezső Evangélikus Alapítvány , ,- Az egyházak ezen felül is kapnak támogatást, felújításra is. A BTK-val kapcsolatban ismerteti az írásban kiosztott értékelését, amely a jegyzőkönyv mellékletét képezi. 2 lehetőség mutatkozik a Képviselő-testület előtt. 1. lehetőség: a BTK pályázatát elutasítja, kizárja a pályázatból. 2. lehetőség: mérlegel, és feltételeket teljesítő szakosztályokat támogatja, mégpedig a következőképpen: asztaliteniszt csökkenteni, 3,7 millió Ft, kézilabda szakosztály 5,4 millió, kosárlabda szakosztály 897 ezer, sakk szakosztály 506 ezer, labdarúgásnak marad 2,7 millió Ft. Régiós Utánpótlás Futball Klub: új belépő, igényük túlzott, tagdíj alacsony, titkári feladatot társadalmi megbízatásban kell ellátni, így 5,8 milliót javasol. Pócza Csaba képviselő: Ha ajánlásokat fogalmaznak meg, az már beavatkozás az egyesület belügyeibe. Egy 93 éves egyesület és egy új egyesület támogatásában ő nem látja az arányt. Az egyesület pályázik, nem a szakosztályok, a BRUFK közel 6 millió Ft támogatása túlzott. 93 éves egyesület a BTK, de most sok gyermek a Régiós Utánpótlás Futball Klubban folytatja. A pályázati anyagból dolgozott és a szakvéleményből vette az összegeket. Véleménye szerint ez nem beavatkozás. Bodorkós László képviselő: Büknek miért van szüksége 2 sportegyesületre? Nincs értelme 2 labdarúgó csapatot működtetni. Amikor a régiós utánpótlás klub alakult, akkor arról volt szó, hogy nem igényelnek az önkormányzattól támogatást. Patthy Sándor képviselő: A Régiós Utánpótlás Futball Klub igényét túlzásnak tartja, miért kellett kiválniuk? Személyi problémák miatt váltak ki. A polgármester túl sok energiát fordított erre a témára. Őt is megkeresték a szülők. A Desitsék a Németh Gyula meg a polgármester összefogása miatt váltak ki. Amikor a Németh Gyula fia birkózott, akkor a birkózók váltak ki. A másik egyesületre nem fordított polgármester ennyi energiát. Valamennyi egyesülettel foglalkozott, nem tett kivételt. A BTK kereste a szülőket, hogy maradjanak a BTK-nál, ennek ellenére az új egyesülethez igazoltak. Nem ő győzte meg a szülőket, hogy váltsanak egyesületet. Bodorkós László képviselő: Nem a szülők kezdeményezték az új egyesület létrehozását, a szülők aláírták a belépést, mivel úgy gondolták, a BTK labdarúgó szakosztálya megszűnik.

5 5 Taródi Lajos képviselő: Nem elfogult a témában, a BTK-t úgy látja, mint egy beteg ember, a gyógyítás mindig többe kerül, mint a megelőzés. A Képviselő-testület komoly pénzeket injektált a BTK-ba. Terápiára van szükség, ezért drága, prevenció nem volt hatékony. A BRUFK játékosai korábban a BTKban fociztak. A Pannon Cigányzenekar eddig nem kapott támogatást, nívós csapat, bejárták az egész világot. Ingyen adtak koncerteket, megelőzték a hírnevüket. Méltatlan lenne őket 50 ezer Fttal támogatni. Németh Violetta képviselő: A BTK esetében a polgármester javaslata, a 13,2 millió Ft kerüljön elfogadásra, BRUFK esetében is, náluk 2,2 millióval kevesebb a javaslat az igényeltnél. Az egyesületeknek el kell gondolkodni, hogy több tagdíjat szedjenek. Pl. az óvodában a jazz-balett nem támogatott, teljes egészében a szülők állják, nincs hozzá önkormányzati támogatás. Ő személy szerint a polgármestert támogatja, le kell zárni a vitát. A TAO-s pályázattal együtt 26 millióval gazdálkodhat a BTK. Javasolja, legyen vége ennek a huzavonának, túl sok energiát fordítottak már bele. A sportintézményeket az önkormányzat tartja fenn, ez közvetett támogatás, az önkormányzat ezúton is gáláns a civil szervezetekkel. A hiánypótlásokat nem köteles elfogadni, ha hibás, hiányos, ki kell zárni a pályázatból. Néveri Tibor a BTK Labdarúgó Szakosztályának vezetője kér szót, polgármester nem adja meg, kéri, hogy később mondjon véleményt. Baranyai Róbert alpolgármester: A sporttal foglalkoznak sokat, a többivel nem kiemelten. Mivel az új egyesületben tulajdonképpen a BTK tagjai játszanak, akkor irreálisan kevés az 50 ezer Ft támogatás. 2 beadvány között kell dönteni, a polgármester és a Kulturális, Oktatási és Sportbizottság között, de ne húzzák tovább az időt a döntéssel. Csébich Csaba a BTK Kézilabda Szakosztályának korábbi vezetője: A Tao-s pénzre ő hívta fel a figyelmet, célzott támogatású összeg, abból nem lehet utaztatni, csak meghatározott célokra szabad fordítani, felhasználni. Ha létrehozták a Büki Régiós Utánpótlás Futball Klubbot, akkor tartsák is fenn saját erőből. Ő 50 ezer forintot javasolt a bizottság ülésén. A gyerekek kiigazolása miatt nem tudnak a BRUFK-ba igazolt gyerekek a TAO-s pénzhez jutni. A BRUFK a Bozsik programban nem tud részt venni idén. Mindkét egyesületnek adni kell lehetőséget a működésre. TAO pályázatot címkézik, a kiadásokat kétszer ne lehessen elszámolni önkormányzat felé, illetve másfelé se. Ne az önkormányzat hibája legyen az, hogy nem mennek a dolgok, se vége, se hossza. Nem tudjuk melyik egyesület lesz az életképes. A BTK év elején előleget kért, mondván nem tud működni, de március eleje van, és még mindig működik. Csébich Csaba a BTK Kézilabda Szakosztályának korábbi vezetője: Kétszer nem lehet elszámolni ugyanazt a számlát, APEH-nál rögtön kiderülne.

6 6 Csóka Csaba a BTK elnöke: A BTK hiánypótlása határidőre érkezett, 2 részben. Működési költségvetésükben a könyvelő bére elviszi a pénz 80 %-át, 5% banki költség, egyébként mindenki társadalmi megbízatású. A javaslata a szakosztályok szakmai programja alapján történt, nem akar további vitát folytatni. Patthy Sándor képviselő: Döntsenek a képviselők, bár mindegy, hogy mit szavaznak, úgyis el van már döntve. A Képviselő-testület nem nézte meg érdemben a szakmai programokat. Lehetőség volt arra, hogy a Képviselő-testület belenézzen az edzésbe, nem érdeklődtek. 59 gyerek versenyeztetése volt veszélyben, fél éven keresztül. Tóth Ágnes jegyző: Tájékoztatja a testületet, hogy az SZMSZ értelmében időrendben az utolsó módosító javaslatról szükséges szavazni. Ez a polgármester most kiosztott javaslata. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Nyugdíjas Baráti Kör támogatásával kapcsolatban. 56/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Nyugdíjas Baráti Kör részére 100 ezer Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Iparoskör támogatásával kapcsolatban. 57/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Iparoskör részére 150 ezer Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére.

7 7 Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Horgász Egyesület támogatásáról. 58/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Horgász Egyesület részére 350 ezer Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a H-05 Postagalambsport Egyesület Bük támogatásával kapcsolatosan. 59/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a H-05 Postagalambsport Egyesület Bük részére 100 ezer Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Szobakiadók Szövetsége támogatásával kapcsolatban.

8 8 60/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Szobakiadók Szövetsége részére 200 ezer Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Női Kar Egyesület támogatásával kapcsolatban. 61/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Női Kar Egyesület részére ,- Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Városvédő és Szépítő Egyesület támogatásával kapcsolatban. 62/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Városvédő és Szépítő Egyesület részére ,- Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a Sok-szín-pad támogatásával kapcsolatban.

9 9 63/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Sok-szín-pad részére ,- Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Birkózó Club támogatásával kapcsolatban. A Képviselő-testület 4 igen és 3 nem szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 64/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Birkózó Club részére ,- Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a Műszaki Klub támogatásával kapcsolatban. 65/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Műszaki Klub részére ,- Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére.

10 10 Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Testedzők Köre (BTK) támogatásával kapcsolatban. A Képviselő-testület 4 igen és 3 nem szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 66/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Testedzők Köre (BTK) részére ,- Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub támogatásával kapcsolatban. A Képviselő-testület 4 igen és 3 nem szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 67/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub részére ,- Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Kéri a Képviselő-testület döntését a Pannon Cigányzenekar támogatásával kapcsolatban. A Képviselő-testület 4 igen és 3 nem szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 68/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pannon Cigányzenekar részére ,- Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére.

11 11 Kéri a Képviselő-testület döntését a Fülöp Dezső Evangélikus Alapítvány támogatásával kapcsolatban. A Képviselő-testület 4 igen és 3 nem szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 69/2013. (03.08.) számú Képviselő-testületi határozat: Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Fülöp Dezső Evangélikus Alapítvány részére ,- Ft támogatást nyújt a Civil szervezetek és sportegyesületek számára évre kiírt pályázati alap terhére. Stieber József a BTK felnőtt futball csapat edzője: Ő a BTK jelenlegi edzője. A BRUFK nekünk okozott fejfájást, honnan szedjünk gyerekeket. Nagyon sajnálom, hogy így döntöttek. Gondok vannak a városban előre tudták, ki hogyan fog szavazni. 2. Napirend: A évi költségvetés előirányzat módosításának elfogadása Előterjesztő: (előterjesztés a jkv. 3. sz. mellékletét képezi) : Jogszabály írja elő a rendeletmódosítást. A háromnegyed évihez viszonyítva ezer Fttal nőtt az előirányzat ezer lesz így a módosított bevételi és kiadási előirányzat. Bodorkós László képviselő, a Pénzügyi Bizottsági elnöke: ezer Ft-tal nőtt a kiadási és bevételi előirányzat, ezer lett. A növekedés főleg iparűzési adó többletbevételből adódik. Működési költségvetés Ft Felhalmozási költségvetés Ft Tartalék Ft A pénzügyi bizottság támogatja az előterjesztést. Kéri a Képviselő-testület döntését a évi költségvetés előirányzat módosításának elfogadásáról. A Képviselő-testület egyhangúlag, 7 igen szavazattal az alábbi rendeletet alkotta: Bük Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (III.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2012. (I.31.) önkormányzati rendelet módosításáról.

12 12 (A rendelet a jkv. 3. sz. mellékletét képezi) További hozzászólás hányában a rendkívüli nyílt ülést 14:39 perckor bezárja. k.m.f. Németh Sándor dr.tóth Ágnes Bodorkós László Németh Violetta Polgármester jegyző jkv. hitelesítő jkv. hitelesítő

Németh Sándor polgármester: Javaslatot tesz az ülés napirendjére a meghívóban kiküldöttek szerint.

Németh Sándor polgármester: Javaslatot tesz az ülés napirendjére a meghívóban kiküldöttek szerint. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Büki Közös Önkormányzati Hivatal Tárgyalójában 2013. április 4-én 16.10 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület egyhangúlag, 5 igen szavazattal az alábbiak szerint hagyja jóvá a napirendeket: NAPIREND

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület egyhangúlag, 5 igen szavazattal az alábbiak szerint hagyja jóvá a napirendeket: NAPIREND 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal Kistárgyalójában 20 január 24-én, 15.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

NAPIREND: 1. A Büki Csodaország Óvoda fejlesztéséhez telekvásárlás Előterjesztő: Koltay Péter műszaki csoportvezető

NAPIREND: 1. A Büki Csodaország Óvoda fejlesztéséhez telekvásárlás Előterjesztő: Koltay Péter műszaki csoportvezető 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 20-án 14.00 órai kezdettel a Büki Közös Önkormányzati Hivatal tárgyalótermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KARAKÓSZÖRCSÖK K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E Szám:16-14 /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. december

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. február 17. napján 16.30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2017. Jegyzőkönyv mely készült 2017. augusztus

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Helyi Építési Szabályzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y VI./2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V B o r d á n y Önkormányzati Képviselő- testületének 2016. június 7-én megtartott rendkívüli üléséről. I. N A P I R E N D 1./ Döntés a Terület- és Településfejlesztési Operatív

Részletesebben

Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 8-án megtartott rendkívüli üléséről.

Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 8-án megtartott rendkívüli üléséről. 1 Bük Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült: Bük Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 8-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak a mellékelt jelenléti

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 15/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30- án 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 18.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 18. Ügyszám: 87-79/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2015. június 18. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános, rendkívüli üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád,

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 3/2015 OKSB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2015. március 24-én, (kedden) 15:00 órakor megtartott

Részletesebben

Kiskunhalas Város Önkormányzata Képviselő-testülete. File: D:\Tesületi ülések\ _rk\2016 augusztus NAPLO

Kiskunhalas Város Önkormányzata Képviselő-testülete. File: D:\Tesületi ülések\ _rk\2016 augusztus NAPLO Kiskunhalas Város Önkormányzata Képviselő-testülete File: D:\Tesületi ülések\20160815_rk\2016 augusztus 15 001.NAPLO Ülés ideje: 2016.08.15. Rendkívüli ülés 16:00 Ülés helye: Városháza tanácsterme (6400

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. szeptember 27-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Jóléti és Ügyrendi Bizottságának 2015. június 9-én (kedden) 15.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 29/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. szeptember 17. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről 170/21/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről Rendeletek: 14/2014 (XII.31.

Részletesebben

Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án megtartott rendkívüli ülésének:

Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án megtartott rendkívüli ülésének: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án megtartott rendkívüli ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve c.) Határozatai (91-93) T á rg ysoroza t 1.) Előterjesztés az Európai

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. augusztus 28-án a Művelődési Központban (Edelény, Borsodi út 9.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ignácz József alpolgármester Ignácz Róbert képviselő Csonka Lajos képviselő Orsós Ferenc képviselő. Kuckó Katalin jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Ignácz József alpolgármester Ignácz Róbert képviselő Csonka Lajos képviselő Orsós Ferenc képviselő. Kuckó Katalin jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült Pálmajor Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 13-án az önkormányzat tanácskozó termében megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Ignácz József alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24. Ügyszám: 24-161/2016. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2016. november 24. Nyirád 2016 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 17.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 17. Ügyszám: 87-137/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. december 17. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád, Szabadság u. 3.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 14 / 2007. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Ablonczy Dániel alpolgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Május 29. NAPJÁN MEGTARTOTT 13. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Május 29. NAPJÁN MEGTARTOTT 13. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Május 29. NAPJÁN MEGTARTOTT 13. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. május 29-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek...

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek... 530 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. július 21-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 11/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Zebegény Község Polgármesteri Hivatalában, a helyi Önkormányzat 2013. június 24-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Hutter Jánosné polgármester Pásztor László alpolgármester

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. FEBRUÁR 12 -i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. FEBRUÁR 12 -i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. FEBRUÁR 12 -i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 6/2014. (II. 12.) számú BKt. határozat 7/2014. (II. 12.) számú Bkt. határozat a

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről április 29.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről április 29. Ügyszám: 87-57/2015. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2015. április 29. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 8.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 8. Ügyszám: 87-75/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2015. június 8. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános, rendkívüli üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád,

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 18/2014.(IV.01.) önkormányzati határozat 19/2014.(IV.01.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 9.- én, 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ Margit Nyírõ István Punk

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. február 16-án megtartott nyilvános testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Újrónafő

Részletesebben

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 82-13/2016. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth

Részletesebben

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek:

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek: Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv Készült: Hevesaranyos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 6- án megtartott rendkívüli testületi üléséről Határozatok: 67-től 70-ig Határozat száma

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án 16 órakor a Községháza tárgyaló termében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pálfi János polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 13-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 34/2017.(IV.13.) Önkormányzati feladatellátást szolgáló

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

2014. évi. 23. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 23. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 23. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y ZŐ K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Izsófalva Nagyközségi Önkormányzat 3741.Izsófalva,Izsó Miklós út 64 sz. Szám: 145/4/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Izsófalva Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 20-án délután

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35.

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. május 29-i rendkívüli üléséről. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. Jelen vannak: Dömsödi Gábor polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület december 5-én tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület december 5-én tartott rendkívüli üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 505-23/2016 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2016. december 5-én tartott rendkívüli üléséről

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2009. június 9-én megtartott rendkívüli ülésének. a./ Tárgysorozata. b./ Jegyzőkönyve. c.

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2009. június 9-én megtartott rendkívüli ülésének. a./ Tárgysorozata. b./ Jegyzőkönyve. c. EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2009. június 9-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Izsó Miklós Gimnázium és Szakképző

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Nagy Elemér elnök, Nagy Oszkár képviselő, Kótai Natália Ágnes képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Nagy Elemér elnök, Nagy Oszkár képviselő, Kótai Natália Ágnes képviselő J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kazincbarcika Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának 2014. március 26-i ülésén, Kazincbarcika Fő tér 4. szám alatt. Jelen vannak:, Nagy Oszkár képviselő, Kótai Natália Ágnes

Részletesebben

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának február 13-án megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi üléséről

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának február 13-án megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi üléséről Dömös Község Önkormányzata 2027 Dömös Táncsics u. 2 Készült 3 példányban! 2014 1. sz. példány Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának 2014. február 13-án megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi

Részletesebben

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 24. napján 7 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1 Nagytevel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Szakáld Közésg Önkormányzata Képviselő testülete 3596 Szakáld, Aradi u. 4 Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Isztimér, Köztársaság u. 77 Jelen vannak: Gerstmár Szilvia elnök Schneider György elnökhelyettes

Részletesebben

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 3. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TATÓ Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisrécse Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 15-én 16.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Nagyrécse, Haladás u. 68. Lakásotthon Tóth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29.-én megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres Istvánné alpolgármester

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete. 2015. június 25-i soron kívüli nyílt üléséről

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete. 2015. június 25-i soron kívüli nyílt üléséről Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5137 Jászkisér, Fő út 7. E-mail: jaszkiser@vnet.hu Tel.: 57/550-130 Fax: 57/550-120 Ikt. sz.: 13-19/2015. Je gyz őkönyv. Jászkisér Város Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 12-én (csütörtök), 17.00 órakor, a Közösségi Házban megtartott munkaterv szerinti üléséről Jelen vannak: Bárány Erzsébet jegyző Bárány Pál, Bocskayné Tóth Katalin,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én tartott nyílt üléséről 170/13/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 27-én tartott nyílt üléséről Rendeletek: 9/2014. (VI.28.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 27-én

Részletesebben

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur. Szám: 600/14/2015. RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.hu JEGYZŐKÖNYV 2015. július 22. napján 18:00

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. Időpont: 2010. május 26. Helyszín: Községi Önkormányzat székhelye, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület augusztus 31-én tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület augusztus 31-én tartott rendkívüli üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 505-17/2016. JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2016. augusztus 31-én tartott rendkívüli üléséről

Részletesebben

2014. évi. 24. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 24. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 24. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 10-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y ZŐ K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338/7/2013. 7. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. napirendi pont (201. számú): Tájékoztató és vita új pályázati kiírásokról

Jegyzőkönyv. 1. napirendi pont (201. számú): Tájékoztató és vita új pályázati kiírásokról Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: Napirendi pontok: 2009. január 20-án Etyek Község Önkormányzat Képviselő-testület Vállalkozói és Pályázati Bizottságának nyílt üléséről A mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

Sorszám: Tárgy: Az önkormányzat testnevelés és sport feladatairól, a helyi II

Sorszám: Tárgy: Az önkormányzat testnevelés és sport feladatairól, a helyi II Sorszám: Tárgy: Az önkormányzat testnevelés és sport feladatairól, a helyi II testnevelés és sport tevékenység támogatásáról szóló 24/2007.(IX.25.) MOK sz. rendelet módosítása Előterjesztő: Körösi Mihály

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-1/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. január 28-án 15,00

Részletesebben

HEVES MEGYE FÜZESABONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

HEVES MEGYE FÜZESABONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT HEVES MEGYE FÜZESABONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Füzesabony Város Önkormányzat rendkívüli, nyilvános képviselő-testületi üléséről. Ideje: 2016. január 13-án 14:00 óra. N A P I R

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2010. április 30. napján 15.30 órakor megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2010. április 30. napján 15.30 órakor megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2010. április 30. napján 15.30 órakor megtartott ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal félemeleti tárgyalóterme Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Balázs Lajos intézményvezető

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Balázs Lajos intézményvezető 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága 2016. szeptember 20. napján (kedden) a Fischl-házban (Balatonboglár, Erzsébet u. 12-14.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ignácz József György alpolgármester Bogdán Imre képviselő Orsós József képviselő

Jegyzőkönyv. Ignácz József György alpolgármester Bogdán Imre képviselő Orsós József képviselő Jegyzőkönyv Készült Pálmajor Község Önkormányzat képviselő-testületének 2015. szeptember 7-én az önkormányzat tanácskozó termében megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Pozsonyi Erika polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma: Tárgya: 112/2014.( X.22.) Szavazatszámláló Bizottság választása titkos

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete június 23-án megtartott. rendkívüli Nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete június 23-án megtartott. rendkívüli Nyílt üléséről Határozat: 215-217 Rendelet: - Jegyzőkönyv A Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. június 23-án megtartott rendkívüli Nyílt üléséről 1 Jegyzőkönyv Készült a Zalakaros Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisrécse Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én 17. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal helyiségébe,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 28.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 28. Ügyszám: NY/59-70/2019. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2019. május 28. Nyirád 2019 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Az ülés

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-10/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 20. napján 19 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. február 18. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 18. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző.

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 29-6/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2012. április 23-án (hétfőn) 18 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Szarvas Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5540-Szarvas, Arató Pál u. 1/1. Telefon: 06/20-475-39-19, 06/20-475-49-89 Email: cko.szarvas@gmail.

Szarvas Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5540-Szarvas, Arató Pál u. 1/1. Telefon: 06/20-475-39-19, 06/20-475-49-89 Email: cko.szarvas@gmail. Szarvas Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5540-Szarvas, Arató Pál u. 1/1. Telefon: 06/20-475-39-19, 06/20-475-49-89 Email: cko.szarvas@gmail. com JEGYZŐKÖNYV Készült: Szarvas Város Cigány Kisebbségi

Részletesebben

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának szeptember 11-én megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi üléséről

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának szeptember 11-én megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi üléséről Dömös Község Önkormányzata 2027 Dömös Táncsics u. 2 Készült 3 példányban! 2014 1. sz. példány Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának 2014. szeptember 11-én megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Somogyi Csaba István elnök, Orsós János nemzetiségi képviselő, és dr. Varga Katalin aljegyző.

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Somogyi Csaba István elnök, Orsós János nemzetiségi képviselő, és dr. Varga Katalin aljegyző. Jegyzőkönyv Készült: Ötvöskónyi Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2014. november 25.-én (kedden) 17 órakor a Művelődési Házban megtartott közmeghallgatásos üléséről. Jelen vannak: Somogyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-3/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. április 11-én 16.00 órakor megtartott üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Rábacsécsény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Rábacsécsény, Deák tér 6. 15/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rábacsécsény Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 10-én

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben