S.CS/S.PR ponyvás járművek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "S.CS/S.PR ponyvás járművek"

Átírás

1 S.CS/S.PR ponyvás járművek Szállítási megoldások árufuvarozáshoz. Trailer Services Technology

2 2 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Tartalomjegyzék. Univerzális mindentudók az árufuvarozásban. 3 Bevezetés 3 Gazdaságos megoldások az árufuvarozásban. 4 A modul 4 A Schmitz Cargobull 12 S.CS COIL tekercsszállító 20 Schmitz Cargobull Safety 30 Okos alvázvezérlés MRH, LSP, moduláris elv. felszereltség. Roof RSAB-vel. TIS indításgátlóval. 5 Altenberge, a pótkocsigyártás 13 S.CS PAPER a papírszállítási 21 SPEED CURTAIN 35 másodperc alatt 31 Járműkövetés S.CS függönyponyvás fellegvára nagyszériás minőség specialista. szabad hozzáférés a rakományhoz. félpótkocsikhoz. a futószalagról. 14 S.CS PAPER felszereltség 22 SPEED CURTAIN a baleset-megelőzés 32 TrailerConnect a flottakezeléshez. 6 CVC és ellenőrzés ügyfeleink a papírlogisztikához. a ponyvában rejlik. biztonsága érdekében. 15 Tanúsított rakományrögzítés 23 A Daimler 9.5 rakományrögzítési 33 A motorkocsik és pótkocsik italszállításhoz. irányelvének megfelelő szállítás. 33 M.CS és Z.CS motorkocsiból és 7 S.CS UNIVERSAL és MEGA 16 S.CS függönyponyvás félpótkocsik 24 TIR felszereltséggel biztonságosan pótkocsiból álló járműszerelvény. 7 S.CS UNIVERSAL hordószállításra is engedélyezve. a nemzetközi forgalomban. 34 M.CS és Z.CS az függönyponyvás a siker alapja. 25 Vasúttal és komppal kombinált forgalom. járműszerelvény felszereltsége. 8 Hasznos felszereltségek 17 Az X-LIGHT sorozat 26 Egyszerű fel- és lerakodás, valamint S.CS UNIVERSAL-hoz. 17 Az S.CS X-LIGHT modellcsalád: légi szállítás. 35 Szolgáltatások 9 Az S.CS MEGA és UNIVERSAL, MEGA, COIL, 27 S.PR Bau erős teherhordó az építőipar 35 Járművekhez kapcsolódó az S.CS MEGA VARIOS PAPER és Ital számára. szolgáltatásaink. 100 m 3 autóipari szállítmány. 18 Az S.CS X-LIGHT modellek 10 S.CS MEGA variálható felszereltsége. 28 A technológia 36 Kapcsolat kétszintes rakodási rendszerrel. 28 A MODULOS alváz horganyzott és 36 Az Ön kapcsolattartója. 19 A felszereltség szegecselt. 11 A speciális szállítmányok 19 A felépítmény stabilitása a DIN EN ROTOS DriveTechnology, 37 Műszaki adatok 11 S.CS COIL a tekercsszállító. Code XL szerint tanúsított. utánfutó kormánytengely és RSP. 37 Méretek és adatok.

3 3 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Hajtóerőnk az Ön hatékonysággal szembeni elvárása. Gazdaságos megoldások az árufuvarozásban. Az árufuvarozásban a gazdaságossági számítások fő tényezői a raktérkihasználtság, a hasznos teher és a szállítási idő. Mi azt kínáljuk, amire Önnek szüksége van: sokoldalúan alkalmazható járműveket, melyek kemény igénybevétel mellett is megbízhatóak és biztonságosak. Átgondolt megoldásokat a rakodási folyamat gördülékeny lebonyolításához és hatékony rakományrögzítő rendszert, amely minimális időráfordítás mellett optimális biztonságot garantál a járművezető, a jármű és a közlekedés számára. Összefoglalva a Schmitz Cargobull prémium kategóriájú, maximális menetbiztonságot és alacsony TCO-t (Total Cost of Ownership) nyújtó járműtechnikát kínál. Az S.CS UNIVERSAL és S.CS MEGA sorozatot, valamint a pótkocsikat és a motorkocsikat az ügyél igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. Prémium kategóriájú alkatrészekből készül a pótkocsi, hogy kis mértékű kopás és optimalizált karbantartás mellett is megtérülő módon lehessen alkalmazni, és értékálló maradjon.

4 4 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Maradéktalanul boldog. A Schmitz Cargobull moduláris elv. Sok szállítási feladat egyéni megoldásokat igényel. Mi pontosan ezt kínáljuk Önnek. A ponyvás járműveket az UNIVERSAL alapmodell vagy a nagy térfogatú MEGA jármű alapjaira építve erős alapváltozatban vagy X-LIGHT változatban gyártjuk. Ami számít, az az Ön szállítási feladata. A mi moduláris elvünk biztonságos és gazdaságos megoldásokat kínál a sikeres árufuvarozáshoz. Hátfali ajtók négy belső és ezáltal védett rúdzárral A felépítmény stabilitása a DIN EN Code XL szerint tanúsított Megoldások tekercs-, papír és italszállításhoz Csúcstechnológiájú ponyva a jövőbemutató nyitómechanikához Megoldások a moduláris elv alapján! Mindegy, hogy alap- vagy MEGA kivitelű nyerges félpótkocsira van szüksége? Mindkét járműtípus speciális felszereltséggel kapható tekercs-, papír- és italszállításhoz. Ezenkívül mindkét járműtípus egy- vagy kétoldalon is felszerelhető a SPEED CURTAIN ponyvával. Több hasznos terhet biztosító, optimalizált súlyú S.CS X-LIGHT kivitel Jól bevált futóműminőség: ROTOS DriveTechnology

5 5 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Individualistákat gyártunk sorozatban. Altenberge, a pótkocsigyártás fellegvára nagyszériás minőség a futószalagról. A racionális moduláris rendszer alapján minden iparág számára egyéni szállítási megoldások készülnek a gyártósoron. A legmodernebb gyártástechnológia garantálja a biztonságot, a prémium minőséget és a precizitást. Annak érdekében, hogy ez így is maradjon, ellenőrzési eljárásaink a nyergesvontató- és tehergépjármű-gyártók tanúsított tesztelési szabványaihoz igazodnak. Az, hogy az altenbergei gyárban a legutolsó tengelyig szinte mindent saját magunk gyártunk, azt jelenti, hogy nem ismerünk kompromisszumot. Rendkívül precíz gépegységek: a saját fejlesztésű és gyártású ROTOS tengelyek. A futómű összeszerelése maximális precizitással. Alkatrészszerelés a gyártósoron.

6 6 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Ha termékeinkről van szó, nem ismerünk kompromisszumot. CVC és ellenőrzés ügyfeleink biztonsága érdekében. Az élet csak kompromisszumokból áll? Nálunk nem! A Cargobull Validation Centerben (CVC) az altenbergei fő gyáregységünk mellett prototípusokat gyártunk, méréseket és kísérleteket végzünk, továbbá alkatrészeket, részegységeket és egész járműveket tesztelünk, méghozzá addig, amíg kompromisszumok nélkül nem tudunk igent mondani a minőségre. Mert célunk az, hogy termékeinkkel maximális haszonnal és minimális TCO-val (Total Cost of Ownership) támogassuk az árufuvarozásban. Annak érdekében pedig, hogy termékeink valóban meggyőzőek legyenek, számos ötletet alkalmazunk: pl. a valós körülményeket szimuláló, km-es utat, melyet pótkocsijainknak teljes terhelés mellett néhány hét alatt kell megtenniük. Valóságos gyötrelem a felépítmény és a futómű számára! S ez rendben is van így, mert ezek és a további tesztek garantálják, hogy a Schmitz Cargobulltól csak kiforrott S.CS függönyponyvás félpótkocsikat kap, melyekkel teljes mértékben elégedett lesz a szállítási feladatok lebonyolítása során. Anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie. Az asszisztensrendszerek optimális egymáshoz hangolásához szélsőséges vezetési manőverekkel végzett tesztekre van szükség. Saját teszt- és kísérleti központ Altenbergében a Cargobull Validation Center. Teszttávolság: km: a hidropulzálón mért eredmények segítenek a jármű optimalizálásában.

7 7 Ponyvás járművek az árufuvarozásban A mindentudó szinte minden szállítmányhoz. S.CS UNIVERSAL a siker alapja. Az egyszerű rakodási folyamatok, a gyors rakományrögzítés és a rendkívül stabil, homlokfali élvédővel és megerősített sarokrakoncákkal rendelkező felépítmény költséghatékony, az árufuvarozás szinte minden területén használható mindentudóvá teszik az S.CS UNIVERSAL-t. A külső keretben teljes hosszában kialakított ponyvabeakasztók, a süllyesztett rögzítőgyűrűk és az opcionális raklapütközők további rakományrögzítési lehetőséget biztosítanak. Szorosan rakodott, komplett rakományok esetében az S.CS UNIVERSAL-hoz nincs szükség további rakományrögzítésre. A DIN EN Code XL szerint tanúsított stabilitású felépítmény teljesíti a VDI italszállítási irányelveit, valamint a Daimler RL 9.5. jelzésű, a szállított áru rakománytartón történő szállítására vonatkozó irányelvét. Bordás alumíniumszerkezetű, rétegelt lemezből vagy acélból készült élvédővel ellátott homlokfal mm magasságig.

8 8 Ponyvás járművek az árufuvarozásban A legapróbb részletekig átgondolt. Hasznos felszereltségek S.CS UNIVERSAL-hoz. Jól bevált felszereltségi opcióinkkal könnyedén és célirányosan illesztheti hozzá az S.CS UNIVERSAL-t saját szállítási feladataihoz. Az első helyen a rakomány mozgatásának hatékonyságát növelő kiegészítők állnak. Ezek közé tartozik az emelőhátfal, a szállítható villástargonca tartó, a rakományrögzítő anyagok és a raklapok tárolására szolgáló rekeszek, hogy visszaútón is korlátlanul rendelkezésre álljon a teljes raktérkapacitás. A még nagyobb alkalmazási rugalmasság érdekében ADR-kompatibilis felszereltség is kapható veszélyes áruk szállításához. Az energiatudatos vezetés fontos jellemzője az aerodinamikai tetőspoiler, amellyel további üzemanyag takarítható meg. A pótkocsi opcionális hátsó spoilere segít csökkenteni a nyerges vontató utáni légörvényeket, így akár 3 % üzemanyagot is megtakarít. Opcionális raklaptároló rekesz 24, 30 vagy 32 darab euro raklap számára. A járműpadlóba rejtett, opcionális tárolórekeszben pl. a rakományrögzítő anyagok tárolhatók. Gyors lerakodás akár rámpa és targonca nélkül is az emelőhátfal segítségével. Opcionális tartó a szállítható, 2 tonna teherbírású villástargonca számára.

9 9 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Gondolkodjon nagyban! Az S.CS MEGA és az S.CS MEGA VARIOS 100 m 3 autóipari szállítmány. Az S.CS MEGA új mércét állít az autóipari fuvarozásban. A DIN EN Code XL szerint tanúsított, mm belső magasságú felépítmény 96 rácsos láda vagy 34 euro raklap szállítását teszi lehetővé. Az alapfelszereltség részét képező Schmitz Cargobull Safety Roof a targoncával végzett rakodáshoz egyik, ill. mindkét oldalon felemelhető, a daruval végzett rakodáshoz pedig előre vagy hátratolható. Az maximálisan 4 m teljes járműmagasságot engedélyező EU-s előírás betartása érdekében a VARIOS TopTechnology felépítmény mm és mm közötti raktérmagasság esetén különböző nyeregmagasságokra állítható be. Minél alacsonyabb a nyeregmagasság, annál nagyobb a kihasználható raktér. A S.CS MEGA Lowliner és szabványos nyerges vontatókkal egyaránt vontatható, ezáltal még nagyobb rugalmasságot biztosít a járműpark diszponálásában mm rakodási magasságot biztosító hátfali ajtók és rugalmas, mm és mm közötti magasságú tetőlezárás. A belmagasság 5cm-es léptékekben állítható. Erős oldal: raklapütköző, alumínium oldallécek és megerősített rakoncák.

10 10 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Siker magasabb szinten. S.CS MEGA variálható kétszintes rakodási rendszerrel. Használja ki az S.CS MEGA teljes, 67 raklap számára helyet biztosító rakterét két szinten. A felső szinten akár 33 raklap is szállítható a 3 m belmagasságú tető alatt. Daruval végzett rakodáshoz a tolótető előre- vagy hátrafelé nyitható. A tetőben elhelyezett átlós merevítők növelik a felépítmény stabilitását. A targoncával oldalról végzett rakodás esetén a szériafelszereltségben kapható emelőtető oldalra megemelhető. A 2. rakodási szinthez a kitolható keresztoszlopok a megfelelő magasságban egyszerűen beakaszthatók a hossztartó oszlopokba. Ha szükséges, a rögzítőpántok is biztonságosan beakaszthatók a hossztartó oszlopokba. A felépítmény a DIN EN Code XL szerint tanúsított, így szoros rakodással rakodott, komplett rakomány esetén nincs szükség további rakományrögzítési intézkedésekre. A rakoncák vagy az oldalsó tartóoszlopok közötti keresztoszlopok biztonságosan tartják a rakományt a második szinten. Egy raklapsorhoz két keresztoszlop tartozik kb mm-es távolságban. A hatékony anyagmozgató rendszerek egyidejűleg mindkét szint rakodását elvégezhetik rámpáról vagy a talajról.

11 11 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Nehéz tekercsek biztonságosan rögzítve. Acélszállítás az S.CS COIL tekercsszállítóval. A mély súlypontú S.CS COIL 800 mm és mm közötti átmérőjű acélszalag tekercsek biztonságos szállítását teszi lehetővé. A megerősített alvázszerkezet 30 t pontterhelés felvételére képes 1,5 m-en, és speciális engedélyezéssel akár 45 t összsúlyú járműszerelvénnyel osztatlan terhek szállítását is lehetővé teszi. A teknőfedél a visszaúton pl. a raklapok rögzítésére használható, ezáltal növeli a nyerges félpótkocsi hatékonyságát. Az alvázszerkezet 30 t pontterhelés felvételére képes 1,5 m-en, és speciális engedélyezéssel akár 45 t összsúlyú járműszerelvénnyel osztatlan terhek szállítását is lehetővé teszi. 15 pár, egyenként 5 t-s rögzítőgyűrű gondoskodik a rakományrögzítésről szinte minden ponton. Az kg targoncaterhelésnek is ellenálló teknőfedelek a visszaúton rögzítik a visszárut, így növelik a jármű hatékonyságát. Az alváz megerősített, és mm-en 30 t-val terhelhető.

12 12 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Nagy terhelésre gyártva. S.CS COIL tekercsszállító felszereltség. Az acélszállítással összefüggő, nagy igénybevétel miatt az S.CS COIL tanúsítot akományrögzítőrendszerrel rendelkezik, amely megfelel a VDI lapja szerinti előírásoknak. Az S.CS COIL rakományrögzítő rendszerét nagy igénybevételre tervezték. Ezért a Schmitz Cargobull nyerges félpótkocsik COIL felszereltsége TÜV által bevizsgált és tanúsított. A tehersúlypont jelölése a hossztartón. A kombinált tekercstámasztó leegyszerűsíti a rakományrögzítést. Beleilleszkedik a teknő rakoncazsebeibe, vagy akár a külső keret rakoncazsebeibe is. Hátsó tárolórekesz a felesleges kiegészítő rakoncák számára.

13 13 Ponyvás járművek az árufuvarozásban A minőséget pecsétünk tanúsítja. S.CS PAPER a papírszállítási specialista. Az S.CS PAPER egy mindentudó specialista. Speciális kialakítású, rövid kereszttartóközű, valamint stabil, rétegelt lemezből készült padlójú alváza összesen 9 t maximális targoncatengelyterhelést tesz lehetővé (a DIN EN 283 szerint). A teljes felépítmény tanúsított biztonságot nyújt Önnek, mert az S.CS PAPER felépítményének stabilitása a VDI lapja szerint van bevizsgálva és tanúsítva a papírtekercsek szállításához. Tanúsított rakományrögzítő rendszer. Mindegy, hogy a szállítás hosszában vagy keresztben, fekvő helyzetben, lekötözéssel vagy 4 irányban alkalmazható rögzítőékkel rögzítve, avagy álló helyzetben, fejrögzítő bilincsekkel és kiegészítő csúszásgátló szőnyegekkel rögzítve történik. A rakomány biztosítására már az S.CS tervezésekor gondoltunk.

14 14 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Könnyű kezelés nehéz tekercsekkel. S.CS PAPER felszereltség a papírlogisztikához. A papír nem csak sokat bír el, hanem nehéz is. Pont ez a megfelelő feladat az X-LIGHT kivitelű, perforált acél hossztartókkal felszerelt S.CS PAPER számára. A külső keret teljes hosszában rögzítőlyukakkal, valamint 13 pár süllyeszthető rögzítőgyűrűkkel rendelkezik. A Schmitz Cargobull S.CS PAPER megfelel a DIN EN Code XL, valamint a VDI lap szabványnak. Ezáltal a papírszállítás összes követelményét teljesíti. A papírtekercs és az ék közötti csúszásgátló szőnyeg a jobb tartás érdekében növeli a súrlódást. A teljes hosszúságú, kopásálló, lyukraszteres Joloda acélsínek egyszerűen tisztíthatók, és megkönnyítik a rakomány kezelését és rögzítését. A homlokfali tárolórekeszben Joloda tartozékok tárolhatók. Minden egyes 5,5 kg súlyú ék a menetirányra merőlegesen és azzal párhuzamosan reteszelhető a perforált síneken. Ütközésvédő hátsó bordázott lemez targoncák számára, a padlóval és a Joloda sínekkel egy szintben.

15 15 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Beépített hatékonyság az italszállításban. Tanúsított rakományrögzítés italszállításhoz. A Schmitz Cargobull-al gyorsabban menetkész lehet, mert az S.CS függönyponyvás félpótkocsinál szoros rakodás esetén nincs szükség az italrekeszek lekötözésére. E célból a felépítményt, a tetőtartót, valamint a sarok- és középső rakoncákat megerősítettük. Az oldalsó tartásról a négy alumínium oldalléc, továbbá a hossz-, kereszt- és átlós merevítőhevederrel és 24 ponyvafeszítővel ellátott oldalponyva gondoskodik. Ezáltal a Schmitz Cargobull S.CS függönyponyvás félpótkocsik a rugalmas rakományrögzítő rendszerrel együtt megfelelnek a DIN EN CODE XL italszállításra vonatkozó szabványnak. Az osztott rakományt a rakomány előtti és utáni keresztoszlopok rögzítik az elcsúszás ellen hosszanti irányban. A távtartó lécek lehajthatók, így jó rakodást biztosítanak az italraklapok számára. Az acél oldallécekben kialakított rugalmas, lyukrácsos rakományrögzítő rendszer esetében a keresztoszlopok egészen pontosan elhelyezhetők. Ezek két egyszerű mozdulattal behelyezhetők.

16 16 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Folyékony rakománnyal is rugalmasan. S.CS függönyponyvás félpótkocsik hordószállításra is engedélyezve. Bővítse szállítási kapacitásait. Alapfelszereltségű függönyponyvás félpótkocsiját hordók szállítására is használhatja. A TÜV NORD a Schmitz Cargobull függönyponyvás félpótkocsijait hordók biztonságos szállítására is tanúsította. A DIN EN CODE XL és a VDI lap szerinti kiegészített tanúsítvány 30/50 literes, raklapon egységekbe pántolt acélhordók szállítására is feljogosít. Ez a jogosultság pántolatlan, műanyag bevonatú, 30 vagy 50 liter űrtartalmú hordók szállítására is érvényes. A felépítmény tanúsított tulajdonságainak köszönhetően a raklapon összepántolt acélhordók lekötözés nélkül, ill. a műanyag bevonatú hordók pántolás és lekötözés nélkül is szállíthatók. A négy alumínium oldalléc itt kötelező előírás.

17 17 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Könnyűsúlyú bajnokaink hatalmas erőt rejtenek. Az S.CS X-LIGHT modellcsalád: UNIVERSAL, MEGA, COIL, PAPER és opcióként italszállítási tanúsítvány. Az X-LIGHT járműcsaládot kg-mal (MEGA) csökkentett súly jellemzi, amely nem jelent működésbeli korlátozást. Az UNIVERSAL X-LIGHT és a MEGA X-LIGHT, valamint a COIL és a PAPER felszereltségi változatnak köszönhetően a függönyponyvás félpótkocsi lényegesen több hasznos terhet és üzemanyag-megtakarítást jelent ugyanolyan funkcionalitás és optimális rakományrögzítési felszereltség mellett. X-LIGHT család a DIN EN Code XL szerint tanúsított, opcióként italszállítási tanúsítvány is rendelkezésre áll. A Schmitz Cargobull ponyvás járművek jól ismert modelljeinek sokfélesége az X-LIGHT változatok esetében is korlátozások nélkül elérhető. A könnyűszerkezetes X-Light alváz, valamint az acél és alumínium kombinációja még kis súly mellett is optimális szilárdságot biztosít. A hátsó részben alkalmazott alumínium támasztók stabilitást biztosítanak a járműnek rakodáskor.

18 18 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Kevesebb súly, nagyobb haszon. Az S.CS X-LIGHT modellek felszereltsége. Példák a hasznos teher számítására: Megengedett összsúly Nyerges vontató súlya* Nyerges félpótkocsi önsúlya** Hasznos teher S.CS MEGA X-LIGHT kg kg kg kg S.CS UNIVERSAL X-LIGHT kg kg kg kg S.CS PAPER X-LIGHT kg kg kg kg S.CS COIL X-LIGHT kg kg kg kg Az X-LIGHT kivitelű járművek csökkentett súlya nem megy a gyakorlati alkalmazás lehetőségek kárára. A titok a kevesebb alkatrészben, a könnyebb szerkezeti anyagokban és az összehangolt szerkezetben rejlik. Az S.CS MEGA X-LIGHT mechanikus tetőemelőjének köszönhetően a járműfelépítmény a mm-es hasznos belmagasság ellenére könnyebb, mint a VARIOS felépítmény. Fel- és lerakodáshoz a tető 400 mm-rel megemelhető. A magasságállítás 2 x 50 mm-es lépésekben a csapok mikrorakoncákba és sarokrakoncákba történő letűzésével történik, így mm és mm közötti belmagasság állítható be. A ROTOS futómű 19,5 méretű féktárcsákkal: a kis átmérő és a kis súly ellenére nagy teljesítmény. Az extra könnyű alumínium támasztók. A tető három fokozatban, kézi kezeléssel történő magasságállítása. * Szabványos nyerges vontató ** Kiegészítő felszereltség nélkül

19 19 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Erre a tanúsítványra építhet. A felépítmény stabilitása a DIN EN Code XL szerint tanúsított. Ponyvás felépítményeink terhelhetősége átfogó és ellentmondást nem tűrő módon tanúsított. Gond nélkül teljesítik a DIN EN Code XL szabvány és a DL 9.5 irányelv előírásait, valamint a vasúti és az italszállításra vonatkozó kiegészítő követelményeket. Raklapozott áruk, italraklapok vagy az autóiparban használatos rácsos ládák szoros rakodása esetén nincs szükség további rakományrögzítési intézkedésekre. Azt, hogy a felépítmény melyik rakományrögzítési szabványoknak felel meg, jól látható helyen jelölve van a ponyván. A gyakorlatban az átfogó módon tanúsított felépítménynek köszönhetően időt takaríthat meg a hatósági ellenőrzések során. A felépítmény stabilitási értékei jól láthatóan fel vannak tüntetve a homlokfalon. A középső rakoncákat belső, kiegészítő acélprofil merevíti. A Schmitz Cargobull Safety Roof nagy igénybevételre készült.

20 20 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Rakománya ez alatt a tető alatt biztonságban van. Schmitz Cargobull Safety Roof RSAB-vel. A Schmitz Cargobull valamennyi alapfelszereltségű függönyponyvás félpótkocsija szériafelszereltségben tartalmazza az önhordó Safety Roof-ot. Daruval végzett rakodáshoz egyszerűen eltolható előre- vagy hátrafelé. A targoncával oldalról végzett rakodáshoz a tető az opcionális, hidropneumatikus emelőszerkezettel bal, jobb vagy mindkét oldalon felemelhető. Az S.CS MEGA állítható magasságú felépítményének és a VARIOS TopTechnology -nak köszönhetően Európa bármely országában kihasználhatja a maximálisan engedélyezett járműmagasságot és a járművet a különböző nyerges vontatók nyeregmagasságától függetlenül diszponálhatja. A Roof Safety Airbag (RSAB) növeli a közlekedésbiztonságot. Felfújt állapotban az RSAB egyszerűen oldalra vezeti el a vizet. Ez a téli időszakban segít megakadályozni a jégtáblák képződését a tetőn, így a forgalomban védi az utána haladó A tetőemelő hidropneumatikus szivattyúja. Szabványos tető 110 mm magas tetőtartóval. MEGA tető esetén a 180 mm magas tetőtartó a tetőmagasságig lehetővé teszi a raklapszélességű rakodást. járművet.

21 21 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Vissza. Egy pillanat alatt. SPEED CURTAIN 35 másodperc alatt szabad hozzáférés a rakományhoz. Nincs még egy olyan felszereltség, amely jobban képes lenne kiemelni a függönyponyvás félpótkocsi gazdaságosságát és hatékonyságát, mint a Schmitz Cargobull S.CS SPEED CURTAIN. Az oldalponyva csupán 35 másodperc alatt kinyitható a rakodási szélesség 2/3-ára anélkül, hogy az ilyenkor szokásos rakoncákat és oldalléceket el kellene távolítani. Az innováció: a TARPOS ponyvákba integrált függőleges mikrorakoncák. Ennek köszönhetően a SPEED CURTAIN a DIN EN Code XL szerinti stabilitást kölcsönöz az S.CS UNIVERSAL és az S.CS MEGA felépítményének. A DL 9.5 irányelvben és a VDI lapon megfogalmazottakon túl az italszállításra vonatkozó követelményeket is teljesíti. A SPEED CURTAIN több időt és nagyobb rugalmasságot biztosít Önnek. Az S.CS SPEED CURTAIN csökkenti a fel- és lerakodási időt, így járműve gyorsabban folytathatja útját. A megfelelő sorrendben végzett szállítások esetén minden fel- és lerakodási folyamatnál értékes perceket nyerhet, melyek még nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot biztosítanak a járműpark tervezésében. A padlóba és a tetőbe integrált négy perforált sín osztott rakományok esetén lehetővé teszi a rakományrögzítés visszaszállítását. A MEGA kivitelű SPEED CURTAIN esetében a kitolható rögzítőoszlopok hozzáigazíthatók a felépítmény aktuális magasságához.

22 22 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Kompromisszumok nélkül a vezető és a rakomány biztonsága érdekében. SPEED CURTAIN a baleset-megelőzés a ponyvában rejlik. A ponyvába integrált mikrorakoncáknak köszönhetően többé már nincs szükség a szokásos középső rakoncákra és oldallécekre a felépítmény stabilitásának tanúsításához. Nincs több sérülésveszély a hirtelen kinyíló rakoncareteszelések és a leeső, meglazult alkatrészek miatt. Ezenkívül a járművezetőt is védik, mert komplett rakományok esetén nem kell felmásznia a rakfelületre a kiegészítő rakományrögzítés érdekében. Használja ki a moduláris elv hatékonyságából fakadó előnyöket. A DUO nyerges félpótkocsikat teljes mértékben az Ön követelményeinek megfelelően gyártjuk le, melyek egyik oldalát az ismétlődő fel- és lerakodási folyamatokhoz SPEED CURTAIN ponyvával, másik oldalát pedig a jól bevált, szabványos Schmitz Cargobull TARPOS ponyvával szereljük fel. Az osztott rakományok rögzítéséről a külső keretben kialakított 30 pár rögzítőgyűrű, valamint a padló és a tető perforált sínjeiben található záróoszlopok gondoskodnak. Minden rögzítőgyűrű akár 2 t-val terhelhető. A perforált sínekbe kitolható, akár 1 t terhelhetőségű záróoszlopok helyezhetők. A szoros rakodásról az oldalsó raklapütköző gondoskodik.

23 23 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Üdvözöljük a klubban. A Daimler 9.5 rakományrögzítési irányelvének megfelelő szállítás. A Daimler 9.5 rakományrögzítési irányelve meghatározza az autóipari szállítmányokra vonatkozó előírásokat. Ezek közé tartozik a véletlen nyitást megakadályozó, mechanikus rögzítőkkel ellátott ponyvafeszítő, az alumínium vagy fa oldallécek alkalmazása, továbbá más felszereltségek, melyekkel az S.CS MEGA jármű a szabványnak megfelelően felszerelhető. Beszéljen velünk szállítási feladatairól. Mi megfelelő megoldást kínálunk minden szállításhoz. A megemelt tető lehetővé teszi a rácsos ládák hatékony felrakodását. Tökéletes rakományrögzítés sűrű raszterben elhelyezhető keresztoszlopokkal. A külső keret teljes hosszában kialakított rögzítő lyuksornak, valamint az arra rácsavarozott raklapütközőnek köszönhetően a rakomány egyszerűen, szinte minden ponton lerögzíthető, így biztosítva azt az oldalirányú elmozdulás ellen.

24 24 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Deszkapadlóval és oldalponyvával, vámzárral ellátva az úton. TIR felszereltséggel biztonságosan a nemzetközi forgalomban. Használja ki lehetőségeit Európa-szerte. TIR felszereltségű S.CS függönyponyvás félpótkocsijával: a körbefutó vámzárzsinór, a leplombált tetőponyva és a ponyvafeszítő racsnik feletti takarólemezek védelmet biztosítanak a nyitás vagy a részleges felbontás ellen. Az opcionális hátfalas felszereltség és a magas hátfali ajtó az összes szükséges vámbiztonsági követelménynek megfelel. A biztonsági szempont mellett a határátlépés gyors lebonyolításából és a rakodási folyamat gördülékenységéből fakadó előnyök is fontos szerepet játszanak. Opció: zárható élelmiszertároló doboz, többek között víztartállyal és gázfőző tartóval. A tető vámzára a homlokfalburkolat által biztosított. Az elülső és a hátsó ponyvafeszítők takarólemezei (a képen nyitott állapotban), valamint a körbefutó vámzárzsinór kampói gondoskodnak a követelmény szerinti, biztonságos vámzárról.

25 25 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Az S.CS egyedül is nagy útra megy. Vasúttal és komppal kombinált forgalom. Bizonyos útvonalakon hatékonyabb az S.CS függönyponyvás félpótkocsi vasúton vagy komppal történő szállítása és a rakomány kíséret nélküli, kombinált forgalomban történő célba juttatása. Annak érdekében, hogy ennek során sem a rakományban, sem pedig a járműben ne keletkezhessen kár, az S.CS UNIVERSAL és az S.CS MEGA VARIOS erős standard alvázzal kapható a kombinált forgalomhoz. Ezek a jármű és a rakomány védelmének legjobb feltételei, mert vasúti szállítás esetén a vasúti kocsikra, ill. rövid tengeri utak esetén a kompra történő átrakodásra mindig szűk helyeken, szélsőséges időszűke közepette kerül sor. Rövid tengeri szállításhoz komp rögzítőbilincsek találhatók a hossztartókon és hátul. Kíséret nélküli tengeri szállításhoz négy pár kötelező. Szegecselt tartóélek szerkezeti megerősítéssel az alvázban. Vasúti rakodás esetén a felhajtott aláfutásgátló biztosítja a külméreteket. Az intermodális forgalom ILU kódja az oldalponyvákon és a tetőn található.

26 26 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Felszereltségi opciók minden esetre felszerelkezve. Kitolható sarokrakoncák az egyszerű fel- és lerakodáshoz, valamint a légi szállításhoz. A nagy raktérhez gyorsan és kényelmesen hozzáférhetőnek kell lennie. Ehhez a Schmitz Cargobull speciális felszereltségeket kínál, melyek opcióként rendelhetők. A hátfali ajtókon keresztüli, targoncával való hozzáférhetőség biztosítása érdekében kitolható sarokrakoncás változat is kapható. Az anyagmozgató eszközök nélküli, hátulról történő felrakodáshoz az S.CS MEGA VARIOS a padlóban 5 soros légiszállítási görgővel szerelhető fel. A pneumatikusan emelhető görgős szegmensek hatékony lerakodást biztosítanak a helyhez kötött rakodórendszereknél. Az egy- vagy kétgörgős kivitel a kívánt terhelhetőségtől függ. 5 soros, süllyeszthető légiszállítási görgőt tartalmazó padló, választhatóan egyes vagy dupla görgőkkel. A görgős szegmensek pneumatikusan emelhetők és süllyeszthetők.

27 27 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Univerzális cabrio időjárásálló rakományokhoz. S.PR Bau erős teherhordó az építőipar számára. Építőanyagok, építőipari gépek és más, időjárásálló rakományok szállításához az S.PR Bau a legjobb választás. Ezeket a robusztus járműveket a megerősített felső és alsó pánt, valamint az akár 8 t targonca tengelyterhelésnek is ellenálló padló jellemzi. Az S.PR Bau alapfelszereltségben homlokfallal, valamint alumínium hátfallal és hátfali billenőajtóval rendelkezik. A rétegelt lemez padozat gond nélkül platóvá alakítható, amelyen a külső keretben található 13 pár, egyenként 2 t terhelhetőségű rögzítőgyűrűnek, valamint 10 pár, egyenként 5 t húzóerőnek ellenálló rögzítőgyűrűnek köszönhetően túlméretes és nagy pontterhelésű rakományok biztonságos szállítása is lehetséges. A S.PR Bau félpótkocsi 2 különböző magasságú homlokfallal és alumínium hátfallal kapható. Túlméretes rakomány szállításához: kihúzható oldalsó figyelmeztető tábla világítással. Felszereltségi opciók: konténerreteszelések és süllyesztett rögzítőgyűrűk a külső keretben.

28 28 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Erre az alvázra logisztikai sikerek épülnek. A MODULOS alváz horganyzott és szegecselt. A Schmitz Cargobullnál a minőségi színvonal eredménye a hasznos teherre és súlyra optimalizált, az árufuvarozás sikerességéhez minden opciót biztosító alváz. Az X-LIGHT változatú MODULOS alváz esetében a súlyt a tűzihorganyzott acél hossztartók és a KTL bevonatú alumínium keresztmerevítők alkalmazása csökkenti. A VEM által támogatott fejlesztés és a sorozatgyártás során mindent megteszünk annak érdekében, hogy a ponyvás jármű alvázát a lehető legjobban felkészítsük a követelményekre. MODULOS alváz, alapkivitelben teljes egészében acélból vagy X-LIGHT kivitelben vegyes szerkezetből, ipari minőségű precizitással gyártva. Az oldható szegecselt kötések lehetővé teszik az alváz egyes alkatrészeinek költséghatékony cseréjét. Ennek során a korrózióvédelem sértetlen marad. Modulos : szegecselt technika és korrózióvédelem. Az alváz acélalkatrészeit szerelés előtt tűzihorganyozzuk, az alumínium alkatrészeket pedig KTL bevonattal látjuk el. Ily módon az anyagok megbízható védelmet kapnak a korrózióval szemben. A minőségi színvonalat 10 év átrozsdásodás elleni garanciával biztosítjuk. A szegecselt keret kizárja a termikus feszültségek keletkezését, így rendkívül mérettartó. A javítások a szegecselt kötések kioldásával és a sérült alkatrészek cseréjével egyszerűen, gyorsan és a korrózióvédelem károsodása nélkül elvégezhetők. Az eredmény: hasznos teherre és súlyra optimalizált alváz prémium minőségben. Sok éven keresztül, a stabilitás csökkenése nélkül ellenállnak az árufuvarozás során jelentkező kemény igénybevételeknek és a dinamikus terheléseknek.

29 29 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Maradjon a saját sávjában. ROTOS DriveTechnology, utánfutó kormánytengely és RSP. Az Auto-Reset funkcióval ellátott MRH légrugók a szériafelszereltség részét képezik, akárcsak a nagyra méretezett tárcsafékek és a karbantartásmentes Hub Unitok. A mi minőségi pecsétünk: km garancia a futóműre*. Önnek nagyok az elvárásai az S.CS függönyponyvás félpótkocsikkal szemben. Ezért a ROTOS futóművek esetében is nagy figyelmet fordítunk a minőségre, és csak vezető gyártók kiváló minőségű, márkás alkatrészeit építjük be a futóművekbe. Az Ön haszna: tökéletesen összehangolt tengelyek, csapágyak, fékek, lengéscsillapítók és légrugók. Ugyanezt a minőségi színvonalat képviseli a ROTOS utánfutó kormánytengely is, amely a kanyargós útszakaszokon jobb manőverezhetőséget biztosít a járműszerelvény számára. Ezzel együtt csökkenti az abroncsok kopását, és akár 70 %-kal is meghosszabbítja a hátsó abroncsok futásteljesítményét. Veszélyes helyzetekben a jármű sávtartásáról a Roll Stability Program (RSP) gondoskodik, amely a kerekek egyenkénti fékezésével stabilizálja az S.CS függönyponyvás félpótkocsit. A ROTOS utánfutó kormánytengely harmadik tengelyként szűk kanyarokban, ill. tolatáskor növeli a manőverezhetőséget. * kivéve a kopóalkatrészeket

30 30 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Intelligencia nem csak a volán mögött található. Okos alvázvezérlés MRH, LSP, TIS indításgátlóval. A Schmitz Cargobull a pótkocsi információs rendszerrel (TIS), az indításgátlóval és a Load Spread Programmal (LSP), valamint a TailGUARDlight távolságméréssel olyan jól átgondolt megoldásokat kínál, melyek támogatják a járművezetőt, és kímélik a rakományt, valamint a vontatót, továbbá információt szolgáltatnak a járműkezeléshez. LSP a megfelelő terheléshez. Az osztott rakomány hátulra helyezésével megváltozik a súlypont: előre tolódik, és növeli nyeregterhelést. Ahhoz, hogy a vontató megengedett tengelyterhelésének túllépése elkerülhető legyen, a súlyponteltolódás kiegyenlíthető: az LSP (Load Spread Program) tehermentesíti a pótkocsi hátsó tengelyét. A szériafelszereltség részét képező Multi Ride Height (MRH) légrugók optimális kapcsolattartást biztosítanak az úttest és az abroncsok között, továbbá gondoskodnak a rakodórámpához igazodó helyes magasság beállításáról. A lopás elleni védelemről az immobilizer gondoskodik, amely a fékrendszerbe integrált indításgátló, és a TIS pótkocsi információs rendszer része. A TIS további funkciói a tengelyterhelési és futásteljesítményre vonatkozó adatok. A fékbetétek kopásjelzése a járműkövetéssel együtt lehetséges. Az utolsó tengely légrugónyomásának csökkentésével lerövidül a tengelytáv, és így visszaáll a helyes tehereloszlás. A rámpához állás biztonságának növeléséről a TailGUARDlight TM * rendszer gondoskodik. A hátulra felszerelt érzékelők mérik a távolságot, és beállítástól függően automatikusan megkezdik a fékezést. A TIS indításgátló megakadályozza az illetéktelen elvontatást. Érzékelőkkel történő távolságellenőrzés a rámpánál a TailGUARDlight TM * rendszerrel. A keréken elhelyezett érzékelők továbbítják a levegőnyomás értékét a pótkocsi információs rendszerének. * A WABCO Fahrzeugsysteme GmbH bejegyzett védjegye

31 31 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Jobb az ellenőrzés. Járműkövetés S.CS függönyponyvás félpótkocsikhoz. Napjainkban az adatokra épülő logisztika már nem csak opció, hanem olyan kihívás, amelynek minden jövőorientált vállalkozásnak meg kell felelnie. Itt nem csak arról a kérdésről van szó, hogy a vontató- vagy a pótkocsikövetés szolgáltat-e jobb információkat, hanem hogyan képes együttműködni egymással a két szolgáltatás. Az időben rendelkezésre álló adatok a vállalkozás lényegét érintik: a rakományt. Az Ön ügyfelei pedig éppen erre érzékenyek, és pontosan itt kell kézben tartania az ellenőrzést, még akkor is, ha a pótkocsi kíséret nélkül, kombinált forgalomban, vasúton vagy hajón utazik. A Schmitz Cargobull járműkövetés a hardverek, szoftverek és szolgáltatások jól bevált rendszere. Mi gondoskodunk arról, hogy adatai megbízható és biztonságos módon dokumentálva legyenek, bármikor rendelkezésre álljanak, és integrálhatók legyenek saját szállítmányozási szoftverébe, ill. webes szolgáltatáson keresztül is elérhesse azokat. Ennek technikai folyamataival Önnek nem kell törődnie. Ez szolgáltatásunk része maximális rendelkezésre állással. Ezek a Cargobull TrailerConnect megoldás főbb jellemzői: Nagyfokú megbízhatóság a kiváló minőségű, autóipari szabványoknak megfelelő hardvereknek köszönhetően Önálló működés a saját áramellátásnak köszönhetően a kíséret nélküli forgalom esetére Automatikus riasztás valós időben, ben vagy SMS-ben A Management by Exception ( kivételkezelés ) segítségével elkerülhető az adatfelhalmozódás, és a rendszer csak az Ön számára valóban fontos információkat jelzi Az interfészek segítségével alrendszerekhez kapcsolódhat, vagy ügyféloldali szoftverekbe integrálhatja az adatokat Fix, átalánydíjas költségek az Ön egyéni szállítási megoldásaira szabva Szabványosított, univerzálisan alkalmazható iparági megoldás nyújt biztonságot Önnek a jövőben is

32 32 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Koncentráljon a lényegre. TrailerConnect a flottakezeléshez. Szállítási mozgásainak és a pótkocsi állapotának áttekintéséhez olyan adatokra van szüksége, melyek a másodperc törtrésze alatt kiértékelhetők. Pontosan ezeket nyújtja a TrailerConnect. Az intelligens kiértékelésnek köszönhetően egy pillanat alatt áttekintheti, hogy egyenletes-e a flotta kihasználtsága, milyen kapacitások állnak rendelkezésre az adott pillanatban, hogy néznek ki a érkezési időre vonatkozó előrejelzések, és hogyan intézheti el a leggyorsabban a karbantartási és javítási határidőket. Ez a stresszmentes flottakezelés. A TrailerConnect Pozíció járműkövetési szolgáltatás használatával Ön értékeli az adott helyzetet, és azonnali döntéseket hozhat. A TrailerConnect Info szolgáltatással még egy lépéssel tovább mehet: ezzel a szolgáltatással a jármű használatára, valamint aktuális műszaki állapotára vonatkozó, napi kiértékeléseket készíthet. TrailerConnect Pozíció: -- A pótkocsi pontos helyzetének meghatározása GPS-szel -- Automatikus állapotjelentés 15 percenként, ill. álló helyzetben három óránként -- A helyzet időrendi sorrendben történő dokumentálása TrailerConnect Info és TrailerConnect Pozíció: -- Információ a meghatározott területekre való be- és kilépésről -- Útadatok a menet- és állásidők dokumentálásával -- EBS adatok a menetsebességre, futásteljesítményre és terhelésre vonatkozó riasztási funkcióval -- Fékbetétek kopásjelzése -- Abroncsnyomás ellenőrzése -- Járműfelszereltségtől függően a következő események jelzése: gyújtás be-/kikapcsolása, indítás/leállítás, valamint ajtó- és kapcsolási tevékenység

33 33 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Nagyobb diszponálási szabadság kombinálással. M.CS és Z.CS motorkocsiból és pótkocsiból álló járműszerelvény. Az M.CS / Z.CS ponyvás járműszerelvény racionális megoldást jelent az árufuvarozásban, pl. szűk helyeken vagy városban, gyakran osztott rakomány szállítása esetén. A változó rakománysúlypont ellenére változatlanul jó menettulajdonságokról a dinamikus Axle Load Program (ALP) intelligens módon gondoskodik a ROTOS futóműveken a középtengelyes pótkocsikon. A pótkocsirugók levegőnyomásának szelektív változtatásával automatikusan állítja a terheléselosztást. Ez a teljes járműkombináció kezelését javítja. M.CS és Z.CS akár 38 euro raklappal egy szinten Az optimális járműszerelvény kombináció a maximális kihasználtság érdekében mm mm 920 mm mm M.CS Z.CS Az értékek a ponyvás felépítmény külső méreteire vonatkoznak Az M.CS / Z.CS kombinációt MEGA kivitelben 3 m-es belmagassággal, illetve UNIVERSAL kivitelben függönyponyvával és kérésre hátfallal szereljük fel. Adja meg szállítási követelményeit. Az M.CS motorkocsi és a Z.CS középtengelyes pótkocsi háromféle kombinációja akár 38 euro raklap számára biztosít helyet 20/18, 19/19 vagy 18/20 felosztásban.

34 34 Ponyvás járművek az árufuvarozásban A végeredmény több, mint az egyes elemek összessége. M.CS és Z.CS az függönyponyvás járműszerelvény felszereltsége. Az M.CS motorkocsik és a Z.CS pótkocsik felépítményei a DIN EN (Code XL) és a VDI 2700 italszállítási szabvány szerint tanúsítottak. Az függönyponyvás járművek tolótetővel, egyoldali emelőtetővel és a külső kereten körbefutó rögzítőgyűrűkkel vannak felszerelve. Az előírt erők felvétele érdekében a homlokfal, a tetőponyva és a rakoncák erősítettek. A hátsó rakományrögzítésről a hátsó záróoszlopok és a stabil alumíniumajtók gondoskodnak. Valamennyi elektromos és sűrített levegő vezeték a horganyzott pótkocsi vonócsőben helyezkedik el. Lehajtható áthajtóhíd a pótkocsiból a motorkocsiba történő átrakodáshoz. Támasztók a pótkocsitengelyek előtt és mögött a rakodás közbeni stabilitás érdekében. A pótkocsi akár két tonna teherbírású tartókkal rendelkezik szállítható targoncák számára.

35 35 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Örülünk, ha szolgálatára lehetünk. Járművekhez kapcsolódó szolgáltatásaink. Csak megfelelő szolgáltatással érhető el, hogy a jó termék évekre szóló, tökéletes befektetéssé váljon. Ezért fontos, hogy a szolgáltatások kezelés pont olyan egyszerű legyen, mint a ponyvás félpótkocsik kezelése. Mi egy kézből kínáljuk szolgáltatásainkat, ami behozhatatlan előnyökhöz juttatja Önt. A Cargobull Finance személyre szabott finanszírozási megoldásokat kínál az ágazat egyik vezető szereplőjétől. A vonzó bérlési és lízing kondíciók vagy a GAP-Cover ugyanúgy a portfólió részei, mint a Cargobull Finance védőcsomag, amely számos lehetséges kárt teljes körűen megtérít. Gyorsabban bonyolíthatja beszerzéseit, ha a One-Stop-Shopping keretében egyúttal a személyre szabott finanszírozást, a kedvező árú full-service megállapodást, valamint az integrált 24h járműkövető felszereltséget is igénybe veszi. Szükség esetén szakértő kapcsolattartó áll rendelkezésére, aki bonyolult helyzetekben is megérti Önt. És mivel senki sem ismeri jobban a terméket, mint maga a gyártó, gyakran sokkal jobb feltételeket kínál a jármű karbantartásához, szervizeléséhez és maradványértékének meghatározásához, mint a kívülállók. Tehát számos érv szól a Schmitz Cargobull átfogó szolgáltatásai mellett. A Cargobull Parts & Services Európa-szerte a legtöbb esetben 24 órán belül leszállítja az összes rendelkezésre álló eredeti alkatrészt a legtöbb pótkocsihoz. A Full-service megállapodás és a Breakdown Cover megkötésével kedvező átalánydíj ellenében biztosíthatja magát a karbantartási és javítási költségek kockázataival szemben. A Cargobull Telematics a TrailerConnect szolgáltatással teljesíti a modern járműkövetéssel szemben támasztott követelményeket. A Pozíció szolgáltatással tehermentesítheti diszpécsereit, a Technika szolgáltatással pedig kezdeményezheti a pótkocsik szükség szerinti karbantartását. Erre a célra az aktuális összefoglalók révén hatékony flottakezeléshez juthat. Hogy mindig gyorsan továbbmehessen, a Cargobull Euroservice a nap 24 órájában, az év 365 napján, 40 európai országban rendelkezésére áll. Több mint tanúsított szervizpartner alkot egész Európára kiterjedő hálózatot, hogy mindig professzionális segítséget kapjon Schmitz Cargobull pótkocsijához.

36 36 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Just more. Újra és újra. Ezzel az igénnyel máskor is fordulhat hozzánk. Tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink bizalmát újra és újra el kell nyernünk. Minden nap lelkesen dolgozunk azon, hogy a lehető legjobb megoldást kínáljuk az Ön számára. További részleteket szeretne megtudni ponyvás járműveinkkel kapcsolatban? Beszéljen velünk! Tudjon meg többet: Schmitz Cargobull magyarországi értékesítés Schmitz Cargobull Magyarország Kft Bicske 0321/21 hrsz. Tel.: +36 (22) Fax: +36 (22) schmitz@cargobull.hu

37 37 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Tények. Méretek és adatok S.CS UNIVERSAL Háromtengelyű, ponyvás nyerges félpótkocsi S.CS PAPER S.CS COIL Tengelyek 3 x kg Nyomtáv/rugóközép mm mm Tárcsafék Ø 430 mm Tengelytáv mm mm Tengelytáv mm Abroncsok 385/65 R 22.5 Nyeregterhelés kg kg Összterhelés (techn.) kg kg Összsúly (techn.)*** kg kg Önsúly* kg Hasznos teher (techn.) kg Teljes szélesség mm Felépítmény hossza, belméret mm Felépítmény szélessége, belméret mm Oldalsó rakodási magasság elöl/hátul mm mm Felépítmény magassága elöl/hátul, belméret mm mm Keretmagasság elöl/hátul 125 mm mm Nyeregcsatoló magassága (rakománnyal együtt**) mm Rakodási magasság hátul (rakománnyal együtt**) mm 3 x kg mm mm Ø 430 mm mm mm mm 385 / 65 R 22, kg kg kg kg kg kg kg kg mm mm mm mm mm mm mm 125 mm mm mm mm 3 x kg mm mm Ø 430 mm mm mm mm 385 / 65 R 22, kg kg kg kg kg kg kg kg mm mm mm mm mm mm mm 125 mm 23 mm mm mm * Önsúly pótkeréktartó kosárral és kiegészítő felszereltség nélkül ** Eltérő nyeregcsatoló magasságok esetén más felépítmény magasságok lehetségesek *** Országonkénti eltérések lehetségesek

38 38 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Tények. Méretek és adatok. S.CS MEGA X-LIGHT S.CS MEGA Tengelyek 3 x kg Nyomtáv/rugóközép mm Tárcsafék Tengelytáv mm Tengelytáv Abroncsok Nyomtáv/rugóközép Tárcsafék mm Tengelytáv mm Tengelytáv Abroncsok Schm itz Cargob ull AG D Horstmar kg 435/50 R 19, kg Összterhelés (techn.) kg Összsúly (techn.)*** kg mm mm Schmitz Car gobu ll AG D Horst m ar mm kg Összterhelés (techn.) kg kg kg Összsúly (techn.)*** kg kg mm Felépítmény szélessége, belméret mm Ø 430 mm 385/55 R kg mm Felépítmény hossza, belméret mm kg kg Teljes szélesség 3 x kg Nyeregterhelés kg Hasznos teher (techn.) Ezt a nyomtatott tájékoztatót nemzetközileg alkalmazzák és olyan szolgáltatásokat tartalmazhat, melyeket egyes országokban nem kínálunk. Minden méret- és súlyadat közelítő adat. Az adatok az alapkivitelű járműre vonatkoznak az esetleges kiegészítő felszereltségek nélkül. A műszaki változtatások joga fenntartva. A járműveket részben extra felszereltséggel ábrázoltuk. A megállapítások a szerkesztés lezárásának időpontjában csak a Német Szövetségi Köztársaságra érvényesek. Ezért kérjük, tájékozódjon az országában érvényben lévő ajánlatokról és szolgáltatásokról az Ön Schmitz Cargobull partnerénél augusztusi kiadás mm Ø 370 mm Nyeregterhelés Önsúly* Tengelyek Önsúly* kg Hasznos teher (techn.) kg Teljes szélesség mm Felépítmény hossza, belméret mm Felépítmény szélessége, belméret mm mm Oldalsó rakodási magasság elöl mm mm Oldalsó rakodási magasság mm Oldalsó rakodási magasság hátul mm mm Felépítmény magassága elöl mm mm Felépítmény magassága elöl mm mm Keretmagasság elöl/hátul 90 mm mm Felépítmény magassága hátul mm mm 90 mm mm Nyeregcsatoló magassága (rakománnyal együtt**) 965 mm Nyeregcsatoló magassága (rakománnyal együtt**) 910 mm Rakodási magasság hátul (rakománnyal együtt**) mm Rakodási magasság hátul (rakománnyal együtt**) mm Keretmagasság elöl/hátul * Önsúly pótkeréktartó kosárral és kiegészítő felszereltség nélkül ** Eltérő nyeregcsatoló magasságok esetén más felépítmény magasságok lehetségesek *** Országonkénti eltérések lehetségesek Tartalom mm

39 Schmitz Cargobull Magyarország Kft Bicske 0321/21 hrsz. Tel.: +36 (22) Fax: +36 (22) S.CS-BRO-DEHU

S.CS/S.PR ponyvás járművek. Szállítási megoldások számos alkalmazási területen.

S.CS/S.PR ponyvás járművek. Szállítási megoldások számos alkalmazási területen. S.CS/S.PR ponyvás járművek Szállítási megoldások számos alkalmazási területen. 2 Tartalom. Az ígért teljesítmény. 4 A szolgáltatások. 6 A mi szolgáltatásunk az Ön előnye. 7 Fektessen be a munkahelyi biztonságba.

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

S.CF konténerszállító alvázak

S.CF konténerszállító alvázak S.CF konténerszállító alvázak Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan a multimodális közlekedésben. Trailer Services Technology 2 S.CF nyerges konténeralvázak Tartalomjegyzék. Hatékony szállítási megoldások

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

FINANSZÍROZÁS AKÁR FIX 2,5%-os THM-mel!*

FINANSZÍROZÁS AKÁR FIX 2,5%-os THM-mel!* FINANSZÍROZÁS AKÁR FIX 2,5%-os THM-mel!* CITROËN JUMPER FURGON ÁRLISTA 2017 szeptemberi gyártástól Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C2 5 935 000 7 537 450

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Rakományrögzítési irányelvek

Rakományrögzítési irányelvek A rakományrögzítés alapszabályai 1. Mindig a megfelelő járművet kell használni. 2. A megengedett összsúlyt és a megengedett tengelyterhelést nem szabad túllépni, a minimális tengelyterheléstől pedig nem

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ.

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ. SPECIALISTA 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Egyedi segédalváz kialakítás típustól függően Billentő hidraulika henger, 50 fokos szögnél nagyobb nyitás, könnyebb ürítés Széles felfekvés, nagyobb

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

ÁRLISTA 2012. Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre

ÁRLISTA 2012. Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre ÁRLISTA 2012 Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre Kapcsolattartók: Krebsz László: 06-88/242-083 06-30/9391-378 Csordás József: 06-88/242-083 06-30/901-9456 Sárközy Tibor 06-88/242-083

Részletesebben

Az alvázszámot (FIN) avizsgálatot végző szervezet arra meghatalmazott munkatársa végzi el az első vizsgálatnál, majd utána jóvá hagyja azt:

Az alvázszámot (FIN) avizsgálatot végző szervezet arra meghatalmazott munkatársa végzi el az első vizsgálatnál, majd utána jóvá hagyja azt: A felépítmény VDI 2700 szerinti vizsgálati jegyzőkönyve Ez a füzet a a következő alvázszámokra (FIN) vonatkozik: vehicle identification number (VIN) W K E Az alvázszámot (FIN) avizsgálatot végző szervezet

Részletesebben

C24 PR 350 RAKLAPOS ÁLLVÁNY

C24 PR 350 RAKLAPOS ÁLLVÁNY C24 PR 350 Használati területek A hosszanti áthidalós állványok a raktárakban elõforduló mindenféle feladatra univerzálisan felhasználhatóak. A megfelelõ kiegészítõkkel ellátva, tetszés szerint a legkülönbözõbb

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Áruszállítási módok részaránya az Európai Unión belül (1990): Közúti szállítás 75%, Vasúti szállítás 17%, Vízi szállítás 8%.

Áruszállítási módok részaránya az Európai Unión belül (1990): Közúti szállítás 75%, Vasúti szállítás 17%, Vízi szállítás 8%. 5. ELŐADÁS ÁRUSZÁLLÍTÁS A GLOBÁLIS LOGISZTIKÁBAN Áruszállítási módok: Közúti áruszállítás, Vasúti áruszállítás, Vízi áruszállítás, Légi áruszállítás, Csővezetékes áruszállítás, Kombinált áruszállítás.

Részletesebben

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást.

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást. ELoNYÖK Mozgó korona: a lámpatestek karbantartása a talajszinten elvégezhető, nagy magasságú, speciális emelőkocsit a munkálatok nem igényelnek. A fényforrások cseréje a forgalom jeletősebb zavarása nélkül

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Oldalállvány szélesség Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Tartóhossz (összesen) Tartóhossz (szabad nyílás) hasznos hossz Állítási tartomány Tartótámasz 290 Összmagasság

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

i A felépítési változat függvényében ballasztsúlyokat kell használni

i A felépítési változat függvényében ballasztsúlyokat kell használni kb. 7,00 m kb. 5,00 m Alumínium munkaállvány + + TÜV/GS-minősítéssel, terhelhetősége 00 kg/m² a DIN EN 00 szerint + + Az egymásba tolható keret-rendszerelemek révén gyorsan, + szerszám nélkül felépíthető

Részletesebben

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 69/73 old. KEREKEK KIHÚZHATÓ POLC LÁBAZAT ITATARTÓ APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY ellátott, ahol a tartozékok rögzítése céljából az elülső M5-ös és M6-os tartók elhelyezhetők. ő

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE A NAP VÉGÉRE CSAK EGY MERÜL KI: A MUNKAFELADAT Az új MAN TGE valószínűleg sokkal nagyobb haszongépjárműves tapasztalattal rendelkezik, mint bármely

Részletesebben

S.KO dobozos járművek

S.KO dobozos járművek S.KO dobozos járművek Hűtött és nagyértékű szállítmányok részére. Trailer Services Technology 2 S.KO dobozos járművek Tartalomjegyzék. Megnyerően biztonságos dobozos járművek távolsági forgalomhoz. 3 Bevezetés

Részletesebben

ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE

ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE Az árlista nem teljes körű, az átalakításokkal kapcsolatos információkért keressen bennünket elérhetőségeinken! ZÁRT FURGONOK UTÓLAGOS HŐSZIGETELÉSE

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer.

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. 1 2 Az ISM Online a targoncaflotta adatait összegyűjtő, megfigyelő

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

Rakományrögzítés. Ezek lehetnek: A súrlódási tényező növelése, Kitámasztás, Kikötés, lekötés. 1. A súrlódási tényező növelése

Rakományrögzítés. Ezek lehetnek: A súrlódási tényező növelése, Kitámasztás, Kikötés, lekötés. 1. A súrlódási tényező növelése Rakományrögzítés A szállító járműre felrakott áruk, termékek a szállítás során fellépő hatások (rázkódás, gyorsulás, fékezés, kanyarodás, stb.) miatt elmozdulhatnak, elcsúszhatnak, felborulhatnak. Ennek

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

Profillemezek tetőre és falra. Profillemezek tetőre és falra

Profillemezek tetőre és falra. Profillemezek tetőre és falra Profillemezek tetőre és falra Profillemezek tetőre és falra 3 A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak GA alumíniumöntvény házak 8 4 7 1 5 6 3 2 Mindent elvisel A különlegesen robusztus alumíniumöntvény ház alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

Részletesebben

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43 EMELŐERENEZÉSEK 9 Emelőberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A Yale és Pfaff-silberblau megbízható és világszerte ismert emelőberendezései számos ipari, kereskedelmi és szervizelési művelethez használhatók.

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus Fémszekrények 12 Méretválaszték 14 C rendszer 16 S rendszer 21 Kiegészítők 22 Poliészter szekrények 24 Még nagyobb

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer testo 315-3 Párhuzamos CO- és CO 2 mérés, az európai EN 50543 szabványnak megfelelően Párhuzamos és közvetlen CO-/CO 2 mérés C Megfelel az EN 50543 szabványnak Kényelmes

Részletesebben

Magas minőség, kiváló érték

Magas minőség, kiváló érték Magas minőség, kiváló érték 2013. évi termékválaszték szekrények műhelyasztalok mobilok fiókos szekrények panel állványok bott verso bott verso - bizonyítottan reális világ időtállóság bott verso - magas

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK Molinári 91Kft. Székhely: 9228 Halászi, Damjanich utca 28. Tel.: 96/210-233 Fax: 96/573-050 Mobil: +3630/9473-646 Web: www.bewital.hu E-mail: bewital@bewital.hu THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK TH1

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS

Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS 801-1401 Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS szórógépcsalád A sokoldalú tehetség Az Ön igénye szerint választható a szórómű. A trágyaszórók 2- vagy 4-tépőhengeres,

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Teret adunk elképzeléseinek

Teret adunk elképzeléseinek Teret adunk elképzeléseinek T O K S Z E R K E Z E T E K R E J T E T T T O L Ó A J T Ó K H O Z Minõség, esztétika praktikusság Az olasz Ermetika falba futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Három oldalra billentő mezőgazdasági pótkocsik. Egy-tengelyes Tandem-tengelyes Két-tengelyes pótkocsik

Három oldalra billentő mezőgazdasági pótkocsik. Egy-tengelyes Tandem-tengelyes Két-tengelyes pótkocsik Három oldalra billentő mezőgazdasági pótkocsik Egy-tengelyes Tandem-tengelyes Két-tengelyes pótkocsik Három oldalra billentő mezőgazdasági pótkocsik Évtizedekre szóló megbízhatóság - hosszú élettartam

Részletesebben

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK változtatható terek A Parthos cég 1968 óta a mozgatható falrendszerek, toló- és harmonikaajtók egyik legismertebb és legsokoldalúbb európai gyártója. Változtatható tér és szabadság

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, ikertartóval, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, ikertartóval, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre hasznos hossz Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, ikertartóval, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Tartóhossz (összesen) Tartóhossz (szabad nyílás) 400 290 Állítási tartomány Tartótámasz Összmagasság

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák a legoptimálisabb megoldás a gördülékeny munkához. A két oldalon járható ZARGES állólétrák különösen rugalmas munkavégzést tesznek lehetővé: gyorsan és egyszerűen

Részletesebben

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec.

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec. Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához Formula XT Cera Tec Hydra Tec www.textar.com Mindent. Kivéve a kompromisszumokat. ELSŐ OSZTÁLYÚ FÉKEZÉSI TECHNOLÓGIA Ha első osztályú fékezési technológiát keres,

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

Kombinált áruszállítás. Készítette: Szűcs Tamás

Kombinált áruszállítás. Készítette: Szűcs Tamás Kombinált áruszállítás Készítette: Szűcs Tamás 2019 A kombinált áruszállítás elterjedése Az elmúlt évtizedekben a közúti szállítást (gyors és rugalmas szolgáltatása következtében) nagy távolságoknál is

Részletesebben

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen telepíthető tolóajtóvasalat. Alkalmazható 18 és 16 mm-es bútorlap, illetve A bútorlap magasságának kiszámítása 12 mm-es

Részletesebben

Pótkocsik beszerzése sz. korrigendum

Pótkocsik beszerzése sz. korrigendum Pótkocsik beszerzése 2016. - 3. sz. korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/13 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2017.01.30.

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Tartóhossz (összesen) Tartóhossz (szabad nyílás) hasznos hossz Állítási tartomány Tartótámasz 290 Összmagasság Beak. pont futóm.

Részletesebben

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban.

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. Szabványos megoldások Horizontális páternoszter rendszerek Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. 20 21 Kardex Remstar Horizontal Kardex Remstar Horizontal:

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

Megbízható teljesítmény

Megbízható teljesítmény www.toyota-forklifts.hu Megbízható teljesítmény a Toyota System of Active Stability rendszerének köszönhetően 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY A TOYOTA SAS-RENDSZERÉVEL 3 NÉLKÜLÖZHETETLEN

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás AZ ÖN ELŐNYEI ML PRINCESS, ML SOLO, ML FLEX LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS Ha több kell Az ML-rendszerek magas párásítási

Részletesebben

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort.

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort. Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ Prémium kategóriás fékezési komfort www.textar.com PLUSZPONTOK. A Q+ meggyőző tulajdonságai+ Súrlódásos csillapítás a felületi textúra által Felragasztott lemez nem kell felhelyezni

Részletesebben

Biztonsági szekrények

Biztonsági szekrények Biztonsági szekrények Az igazi megoldás A biztonság a legfőbb szabály Egészségre és a környezetre ártalmas anyagok tárolása és készenlétben tartása a laboratóriumban vagy a tanteremben a legnagyobb gondosságot

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Első vizsgálat dátuma Vizsgáló (neve) Szakszerviz pecsétje Vizsgáló aláírása Date of 1st test

Első vizsgálat dátuma Vizsgáló (neve) Szakszerviz pecsétje Vizsgáló aláírása Date of 1st test A felépítmény VDI 2700 szerinti vizsgálati jegyzőkönyve Ez a füzet a következő alvázszámokra (FIN) vonatkozik: vehicle identification number (VIN) W K E Az alvázszám (FIN) bejegyzését a vizsgálatot végző

Részletesebben

Power für Profis! Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! Az első. www.fliegl.

Power für Profis! Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! Az első. www.fliegl. Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! www.fliegl.com HU Agrartechnik

Részletesebben

Aljzathoz rögzített tetőkorlát

Aljzathoz rögzített tetőkorlát Dobogó ból Járóráccsal és két konzollal A hosszanti és az egyik keresztirányú oldalon korláttal Bővítő dobogó ból Járóráccsal és konzollal megerősítve A hosszanti oldalon toldó elemmel ellátott korláttal

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók

Padlóba süllyesztett ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A CT 2000, 2200, 00, 3000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai szabvány minden egyes követelménye

Részletesebben

Cégtörténet. Célkitűzésünk. Transemex Kft. fejlődésének főbb állomásai:

Cégtörténet. Célkitűzésünk. Transemex Kft. fejlődésének főbb állomásai: Rólunk A TRANSEMEX Kft 1989-ben azzal a céllal alakult, hogy a hagyományos európai közúti szállítmányozási tevékenység mellett, megbízható szakmai hátteret biztosítson partnereinek a Törökország és Magyarország

Részletesebben

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű.

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívő- és öblítő felépítmények A

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret (acél) Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret (acél) Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret. STABILO ø 48,3 x 3,25 mm tűzihorganyzott STABILO ø 48,3 x 4,0 mm Súly kg 6,0 14,0 19,0 Cikksz. 700193 700186 700179 Vario ø 48,3 x 3,25 mm tűzihorganyzott Kivehető járólapleszorítóval Súly kg 3,5 6,0 8,0

Részletesebben

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ!

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! GARANTÁLT MINŐSÉGŰ GUMIABRONCS EURÓPAI ELSŐ OSZTÁLYÚ Az új európai gyártású SEBRING gumiabroncsot az egyik legnagyobb gumiabroncsgyártó gyártja. A minőség a legfontosabb

Részletesebben

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800 Fiókcsúszók.6 AL 102, AL 1800 nal 102 Önbehúzós fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001) teherbírás: 30 kg 250 00006601000 300 00006601100 350 00006601300 400 00006601400 450 00006601500 500 00006601600 550

Részletesebben

Vasalási távtartók muanyagból

Vasalási távtartók muanyagból Vasalási távtartók muanyagból Távolságtartó sín (hossz: m) Rúd alakú távolságtartó sín, alsó fogazással. Alaplemezek és födémek, rámpák alsó vasalásának távolságtartására. További méretek: 60 mm és 70

Részletesebben

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására ÚJ RollMatic redőnyrács Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására Kiváló technika Tökéletesen egymásra hangolt részletek Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval A

Részletesebben

horonycsapos fugaképzés ipari padlószerkezetekhez

horonycsapos fugaképzés ipari padlószerkezetekhez BAUTEC FUGAFORM horonycsapos fugaképzés ipari padlószerkezetekhez BAUTEC FUGAFORM horonycsapos fugaképzés ipari padlószerkezetekhez BAUTEC FUGAFORM - XL, FUGAFORM - XDL Ipari padlók tervezése, kivitelezése

Részletesebben

KNAUF tolóajtó-rendszer

KNAUF tolóajtó-rendszer KNAUF tolóajtó-rendszer Tartalom Oldal 1. Változatos ajtószélesség és -magasság 3 2. Gyors és egyszerû szerelés 3 3. A szerelés lépései 4 4. A Knauf tolóajtó-rendszer elônyei 6 5. Tartozékok és kiegészítõk

Részletesebben