S.CF konténerszállító alvázak

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "S.CF konténerszállító alvázak"

Átírás

1 S.CF konténerszállító alvázak Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan a multimodális közlekedésben. Trailer Services Technology

2 2 S.CF nyerges konténeralvázak Tartalomjegyzék. Hatékony szállítási megoldások max. 45' méretű tengeri konténerekhez. 3 Bevezetés 3 Üzemi vagy közúti forgalom alvázaink minden tengeri konténert célba juttatnak. 4 A nyerges konténeralvázak gyártása Gothában. 5 Stabil alvázakat tervezünk számítógépen a VEM-mel (végeselemes módszer). 6 Cargobull Validation Center az első vevő előtt egymillió kilométeres teszt. 7 Közlekedésbiztonság: eltolás vagy dinamikus ALP (Axle Load Program). 8 A konténer rakodási terv az S.CF 45' SLIDING BOGIE példáján keresztül. 13 A specialisták 18 A 45' méretű, elülső és hátsó kitolható 25 Alvázak tartálykonténerekhez 13 S.CF STRAIGHT a gyors elemmel rendelkező tengeri konténerek 25 S.CF TANK 20', ill. 30' és TANK C 20' konténermozgatáshoz a kikötői szállítása. mérethez. 9 A mindentudó logisztikában és Kelet-Európában. 19 S.CF tartozékok a racionális mindennapi 26 S.CF TANK felszereltség. 9 S.CF 40'/45' SLIDING BOGIE minden 14 S.CF HD R 7400 és R 9000 kikötőkbe, munkavégzéshez. konténerhez mindig megfelelő kompokra és közútra. 20 S.CF futómű és biztonsági felszereltség 27 Szolgáltatások tengelyterhelés. 15 S.CF GOOSENECK Light kivitelű alvázak. és tartozékok. 27 Járművekhez kapcsolódó szolgáltatásaink. 10 S.CF 40'/45' SLIDING BOGIE az egyszerű 16 S.CF 40'/45' STRAIGHT LIGHT és 20'. 21 Az S.CF GOOSENECK felszereltségének kezeléshez és rakodáshoz. jellemzői, pl. plató és emelőhátfal. 28 Kapcsolat 11 S.CF 45' EURO GOOSENECK 22 S.CF STRAIGHT felszereltség és tartozékok. 28 Az Ön kapcsolattartója. univerzális mindentudó 20'-tól 45'-ig. 17 Tartozékok és technológia 23 ROTOS DriveTechnology EBS-szel és 12 S.CF 40' GOOSENECK MX, LX és FX 17 Könnyen kezelhető reteszelések a RSP-vel az ellenőrzött menetbiztonságért 29 Műszaki adatok változat. nagyobb munkabiztonság érdekében. ben. 29 Méretek és adatok. 24 MRH légrugók a legjobb útfekvés és a rámpához illeszkedés érdekében.

3 3 S.CF nyerges konténeralvázak Tengeri konténer szárazföldön. Üzemi vagy közúti forgalom alvázaink minden tengeri konténert célba juttatnak. Egyetlen európai gyártó sem kínál a miénkhez hasonló, széles választékot nyerges konténeralvázból. Számos funkcionális, speciális alváz áll rendelkezésre az azonos konténertípusok szállításához, melyeken a tengeri konténerek gazdaságosan, egyszerűen és biztonságosan szállíthatók. A tengeri konténerek közúti szállításának követelményeit a Schmitz Cargobull különböző, univerzális alvázakkal teljesíti, melyeken a 20', 2 x 20', 30', 40' és 45' méretű konténerek megbízhatóan szállíthatók. Az üzemi forgalomhoz specialisták kellenek. Erős, biztonságos, funkcionális, egyszerűen kezelhető. Időt és súlyt takarít meg. A távolsági forgalomhoz univerzális mindentudók kellenek. Olyan kiegészítő funkciókkal felszerelve, mint pl. Sliding Bogie, kitolható elemek, generátorkészlet vagy emelőhátfal, és akár a 45' méretű konténerekhez is rugalmasan alkalmazható. Ezek az alvázak minden szállítási helyzethez hozzáigazíthatók, növelik a hatékonyságot, és lehetővé teszik a járműpark optimális kihasználtságát.

4 4 S.CF nyerges konténeralvázak Sorozatban gyártjuk a sikereket. A nyerges konténeralvázak gyártása Gothában. Gothában található Európa egyik legmodernebb, nyerges konténeralvázakat gyártó üzeme. Itt gyártjuk az Ön igényeinek megfelelő járműveket, melyek segítenek a szállítás gazdaságos és eredményes lebonyolításában. Az ipari gyártás a kiváló minőségű, hosszú élettartamú, az Ön követelményeinek teljes egészében megfelelő nyerges konténeralvázak garanciája. Fejlesztő-mérnökeink nap mint nap azon dolgoznak, hogy olyan teljesítménynövelési lehetőségeket találjanak, melyekkel még tovább csökkenthetők az életciklusra vetített költségek. Moduláris rendszer: A vezető gyártók és fejlesztők kiváló minőségű, márkás alkatrészeiből álló modulok olyan moduláris rendszert alkotnak, amelynek köszönhetően számos termék- és felszereltségi változat megvalósítható. A csökkentett súlyú és hasznos teherre optimalizált járművek olyan kutatási és fejlesztési folyamat eredményei, amely a megrendelő követelményeinek megfelelő, jól kihasználható és megtérülő szállítási Gyártósorunk az egyik legmodernebb. A soros ütemezésnek köszönhetően évente akár jármű gyártására is képes. A részben automatizált gyártósoron a precíz kézimunka is hozzájárul a gyártott termék minőségéhez. Járműveink gyártása előtt alapos minőségi ellenőrzésnek vetjük alá a vezető gyártók minőségi alkatrészeit. megoldásokat helyezi a középpontba.

5 5 S.CF nyerges konténeralvázak Az Ön biztonsága érdekében a szélsőségeket keressük. Stabil alvázakat tervezünk számítógépen a VEM-mel (végeselemes módszer). Kezdetben megszületik az ötlet. Azt, hogy hordképes-e, megmutatja a CAD-programokkal, pl. a végeselemes módszerrel (VEM) végzett tervezés. Mérnökeink ezzel a programmal szimulálják a számítógépen az új járműalkatrészeket érő szélsőséget hatásokat. A folyamat végére olyan erőssé és optimalizált súlyúvá válnak, hogy a Cargobull Validation Center (CVC) átfogó tesztjein is átmennek, és a végén meghódíthatják a piacokat. Rendkívül stabil acélprofilok azok az anyagok, melyekre a Schmitz Cargobull konténerszállító alvázak épülnek. Előrelátás a fejlesztésben: Annak érdekében, hogy a korróziónak esélye se legyen, a konténerszállító alvázak zárt üregek nélküli, nyitott acélprofilokból készülnek. A számítógéppel támogatott tervezés során a 30 t súlyú, 20' méretű konténerek terhelését is figyelembe vettük. A meghatározott alváztípusok második királycsapszeg-pozícióval, háromtengelyű nyerges vontatókhoz is kaphatók.

6 6 S.CF nyerges konténeralvázak Gondosan ellenőrzött a pótkocsi gondtalan élettartama érdekében. Cargobull Validation Center az első vevő előtt egymillió kilométeres teszt. Az, hogy egy pótkocsi mit képes kiállni valójában, csak a közúti forgalomban mutatkozik meg. Ezt azonban nem akarjuk kivárni. A Cargobull Validation Centerben (CVC) az alkatrészeket, a járműveket és a járműszerelvényeket alapos teszteknek vetjük alá. Összegyűjtöttük számos különböző, jellemző szituáció menetdinamikai adatait, és azokat betápláltuk próbapadjainkba. Így gombnyomásra bármilyen szélsőséges helyzetet létrehozhatunk. S nem csak egyszer, hanem annyiszor, ahányszor szükséges. Ily módon néhány hét alatt képesek vagyunk szimulálni a pótkocsi teljes élettartamát. A Cargobull Validation Centerben minden fejlesztést alaposan tesztelünk, hogy Ön nagyteljesítményű járműhöz jusson. Az útszimulátor 210 bar nyomáson üzemelő hidropulzálói akár 40g gyorsulást is létrehoznak a teljesen megrakodott jármű terhelésének utánozásához. A problémamentes, mindennapi használat érdekében a saját Cargobull Validation Center szervohidraulikus útszimulátorában hat hét alatt alapos, km-es tesztnek vetjük alá az alkatrészeket és a teljes járműveket. Ez garantálja, hogy csak kiforrott és erős járművek kerüljenek ki a fejlesztésről a sorozatgyártásba. A CVC-ben lefolytatott teszteket újra és újra valódi tesztekkel is ellenőrizzük, pl. a menetstabilitást a jávorszarvas teszttel. Mert a cél a moduláris alkatrészek és járművek gyártása, melyek nem okoznak meglepetést, hanem azt teszik, amire tervezték őket: hozzájárulnak vállalkozásának gazdasági sikereihez. A tartós siker érdekében pedig néha fel kell gyorsítanunk az időt. Csak kiforrott és erős járművek kerülnek sorozatgyártásba. Az útszimulátoron végzett 1 millió km-es teszt csupán néhány hét alatt leképezi a pótkocsi teljes élettartamát. Az útszimulátor akár 40g gyorsulást is képes létrehozni annak érdekében, hogy valós teszteredmények szülessenek.

7 7 S.CF nyerges konténeralvázak Beépített biztonság. Közlekedésbiztonság: eltolás vagy dinamikus ALP (Axle Load Program). Az, hogy a jármű súlya legalább 25%-ának a nyerges vontató hajtótengelyére kell esnie, nem csak EU-s előírás, hanem egyben az útfekvés javítását is szolgálja. A Schmitz Cargobull Sliding Bogie időt és költséget takarít meg a 30 t súlyú, 20' méretű konténerek mozgatásakor. Rakodáskor a tengelytáv egyszerűen részben automatizált módon lerövidül, így a konténer hátul, a rámpánál helyezkedik el. Szállításhoz a tengelytáv meghosszabbodik, a konténer középen helyezkedik el, és így a tengelyterhelés optimálisan eloszlik. A 20' méretű konténerek hátsó helyzetben, hátsó kitolható elemmel felszerelt Gooseneck alvázon történő szállításakor (S.CF EURO, MX, LX) a dinamikus Axle Load Program (ALP)* hasonlóképpen működik. Az alváz első tengelyére eső nyomás célzott csökkentése eltolja a súlypontot. Ez érezhetően javítja a nyeregterhelést. A Sliding Bogie eltolható alváza lehetővé teszi a helyes nyeregnyomást szállításkor, valamint a hátsó rakodást a rámpánál. t ALP nélkül t ALP-vel 3 teng helve 2 tengely terhelve A 96/53/EK irányelv a nemzetközi forgalomban közlekedő nyerges vontatókra vonatkozóan előírja, hogy a jármű súlya legalább 25%-ának a hajtótengelyre kell esnie. Ennek az irányelvnek a betartását szigorúan ellenőrzik. A Sliding Bogie modelltől függően két vagy három választható tengelytávot kínál, amelyek segítségével a konténer súlyától függetlenül betarthatók a törvényi előírások. ALP a nyeregnyomás növeléséhez merev Gooseneck alvázak esetében. * Opció

8 8 S.CF nyerges konténeralvázak Minden rakományhoz a megfelelő megoldás. A konténer rakodási terv az S.CF 45 SLIDING BOGIE példáján keresztül. 764 mm A Schmitz Cargobull minden szabványos tengeri konténerhez kínál alvázakat. A 20'-astól a 2 x 20'-as és 30'-as méreten keresztül egészen a 40'-es és 45'-ös méretig minden járműosztályban megtalálja a megfelelő szállítási megoldást. rakodási helyzetben A rakodási lehetőségeket az S.CF 45' GS GOOSENECK SLIDING BOGIE alváz példáján keresztül szemléltetjük. Magyarázatok: A szállítás mm-es tengelytávval, középső helyzetben történik. A nyeregterhelés szállítási helyzetben kb. 10 t, ha a szállítás 20' méretű konténerrel, 30 t súllyal történik. 40' méretű konténerek szállítása mm-es tengelytávval, két 20' méretű konténer szállítása súlytól függően mm-es vagy mm-es tengelytávval. A 30' és 45' méretű konténerek szállítása mm-es tengelytávval történik. szállítási helyzetben (a konténer elöl könnyű) rövid központosító mélyedés hosszú központosító mélyedés, ferde sarkokkal mm Tengelytáv: mm mm Tengelytáv: mm Tengelytáv: mm mm mm * A szállításhoz külön engedélyezés szükséges. Tartalom

9 9 S.CF nyerges konténeralvázak A mindig a megfelelő nyeregterhelést biztosító alváz. S.CF 40'/45' SLIDING BOGIE minden konténerhez mindig megfelelő tengelyterhelés. Teljesíti a törvényi előírásokat a távolsági forgalomban 20' méretű konténerek szállítása középen, rakodása hátul Az S.CF 45' SLIDING BOGIE nyerges konténeralváz hozzáigazítható a 20' és 45' közötti méretű tengeri konténerek szállítási követelményeihez, így különösen a távolsági forgalomban segít betartani a 96/53/EK irányelvben foglaltakat. A SLIDING BOGIE az akár 30 t súlyú, 20' méretű tengeri konténereket szállításhoz középre helyezi, míg fel- és lerakodáshoz hátratolja a rámpához. A három választható tengelytáv növeli a menetbiztonságot, és lehetővé teszi a nyerges vontató hajtótengelyére gyakorolt nyeregnyomásra vonatkozó törvényi előírások betartását. Az optimális nyeregterhelés javítja a menetstabilitást Rotos DriveTechnology a kitűnő vezethetőségért Bérbeadás esetén az egyszerűen kezelhető S.CF 40' Sliding Bogie alváz jelenti az ideális megoldást a max. 40' méretű konténerekhez. A csupán két választható tengelytávot kínáló, egyszerűen kezelhető alvázzal elkerülhető a téves kezelés, és lerövidül a 20' méretű konténerek mozgatásával járó beállítási idő. A hátsó kitolható elemen egyértelmű jelzések jelölik a különböző konténertípusokhoz alkalmazható beállítási lehetőségeket.

10 10 S.CF nyerges konténeralvázak Tökéletes megoldás tengeri konténerek szállításához. S.CF 40'/45' SLIDING BOGIE az egyszerű kezeléshez és rakodáshoz. Az S.CF 45' SLIDING BOGIE tengelytávolsága három helyzetbe állítható. A 2 x 20', 30', 40', és 45' méretű konténerek szállítása középső vagy hosszú tengelytávval történik, a nehéz, 20' méretű konténerek mozgatása a megfelelő nyeregterhelés érdekében középső tengelytávval, a rakodás pedig rövid tengelytávval a rámpához állva történik. 4,5t 30t A vezető a nyerges vontatóval tolja el az alvázat. Az ehhez szükséges lépések a jármű megemelésétől a befékezésen át egészen a Reset-to-Ride funkcióig hibátlanul, automatikusan mennek végbe. 10,5t A vezetőnek csupán ki kell választania a tengelytávot a kezelőpulton, az ezt követő lépéseket a Schmitz Cargobull időtakarékos módon automatizálta. 30t Nehéz, 20' méretű konténerek szállítása esetén az mm-ről mm-re megnövelt tengelytáv garantálja a jármű összsúlya legalább 25%-ának megfelelő, helyes nyeregnyomást. Az S.CF 45' SLIDING BOGIE egyszerűen beállítható: Válassza ki a tengelytávot, és tolja el a konténerkeretet. A részben automatizált rendszer elvégzi az alváz befékezését, megemelését és reteszoldását, majd az eltolást követően a keret reteszelését, menetmagasságra történő leengedését és a fékek kioldását.

11 11 S.CF nyerges konténeralvázak Sokoldalú és tehetséges. S.CF 45' EURO GOOSENECK univerzális mindentudó 20'-tól 45'-ig. Tökéletes teherelosztás az ALP-nek köszönhetően Az elülső és hátsó kitolható elemmel, valamint különböző reteszelőrendszerekkel és ALP-vel felszerelt S.CF 45' EURO Gooseneck alváz ideális megoldást jelent a 20' és 45' közötti méretű, központosító mélyedéssel rendelkező vagy anélküli konténerek nemzetközi közúti szállításához. Kitolható aláfutásvédelem Elülső kitolható elem 45' méretű EU-s konténerekhez Pneumatikus hátsó kitolható elem Az alváz kezelése egyszerű, gyors és biztonságos. A konténereket az elülső kitolható elemben a MULTI LOCK rögzíti, a KLAPP LOCK a 2 x 20' méretű rakományok esetében az első konténer rögzítését végzi, a STEP LOCK pedig amely a hátsó kitolható elemben helyezkedik el a központosító mélyedéssel rendelkező vagy anélküli szabványos konténerek reteszelésére szolgál. Az S.CF EURO ének része a kitolható aláfutásgátló. Hasznos: A mechanikus elülső kitolható elem, valamint a pneumatikus hátsó kitolható elem megsokszorozza az alkalmazási lehetőségeket, ezáltal pedig az S.CF 45' EURO kihasználtságát. A hátul és a kereten elhelyezett komp rögzítőbilincsek gondoskodnak az alváz rögzítéséről komppal történő szállítás során. Az ALP (Axle Load Program)* a 20' méretű konténerek hátsó helyzetben történő szállításakor érezhetően optimalizálja a nyeregterhelést. * Opció

12 12 S.CF nyerges konténeralvázak Pontosan az Ön igényeire szabva. S.CF 40' GOOSENECK MX, LX és FX változat. Az a járműfelszereltség, amelyre szükség a mindennapi konténerszállításhoz, csak pénzkidobás és a súlyt is növeli. Ezért a Schmitz Cargobull az S.CF 40' MX, LX és FX típusokkal olyan funkcionális, ALP*-vel felszerelt konténerszállító alvázakat kínál, melyek a lényegre koncentrálnak: robusztus, biztonságos és egyszerűen kezelhető mindentudók, melyek megtérülő befektetések, és optimálisan alkalmazhatók a racionális konténerszállításhoz. S.CF 40' MX a 20' és 40' közötti méretű, központosító mélyedéssel rendelkező konténerekhez; merev első oszloppal; KLAPP LOCK reteszeléssel a 2 x 20' méretű rakományok első konténerének rögzítéséhez, 7 reteszelő párral a rakománykonténer rögzítéséhez; opcionális a STEP LOCK a hátsó oszlopon a 40' méretű, STEP LOCK rendszerrel a 40' méretű, központosító mélyedés nélküli konténerekhez központosító mélyedés nélküli konténerekhez; opcióként rendelhető, a pneumatikus központi a 20' méretű konténerek rakodása középen csöves hátsó kitolható elem mechanikusan reteszelt. végezhető; mechanikusan reteszelt pneumatikus központi csöves hátsó kitolható elemmel; a konténer S.CF 40' FX a 20' és 40' közötti méretű, az alváz hátsó részével egy vonalba kerül. központosító mélyedéssel rendelkező konténerekhez; merev első és merev hátsó oszloppal, gyalogosan S.CF 40' LX 20', 2 x 20' és 40' méretű, központosító mélyedéssel rendelkező konténerekhez; összesen 5 reteszelő pár áll rendelkezésre; Az S.CF 40' MX 40' méretű, központosító mélyedés nélküli konténerekhez való reteszelésekkel is felszerelhető. A KLAPP LOCK reteszelés az S.CF 40' LX esetében, a STEP LOCK rögzítők opcióként rendelhetők. és targoncával járható platóval*, középre helyezett, 20' méretű konténerekhez ideális; a TWIST LOCK és a KLAPP LOCK, a STEP LOCK opció a hátsó oszlopon. * MX és LX változat esetén opcióként kapható.

13 13 S.CF nyerges konténeralvázak Erős munkások a mindennapi kikötői munkavégzéshez. S.CF STRAIGHT a gyors konténermozgatáshoz a kikötői logisztikában és Kelet-Európában. A STRAIGHT változatú nyerges konténerszállító alvázakkal a Schmitz Cargobull kiváló minőségű, hegesztett acélszerkezetű alvázat kínál, melyeket kompromisszumok nélkül, tartósan szélsőséges igénybevételre terveztek. A STRAIGHT alvázak erőssége az egyszerű rakodási folyamat és a szabványos konténerforma. High-Cube konténerek szállítására is alkalmas minden olyan helyen, ahol a 4 m-nél nagyobb összmagasság engedélyezett. A súly szempontjából kritikus távolsági forgalomban a hasznos teherre optimalizált, hosszú élettartamú és csekély karbantartást igénylő LIGHT változat gyors és biztonságos konténermozgatást tesz lehetővé. Az erős, Heavy Duty (HD) építésű alvázak mind a kikötőkben, mind pedig a kelet-európai közúti forgalomban optimális konténerlogisztikát biztosítanak.

14 14 S.CF nyerges konténeralvázak Alvázak erős szélhez és zord mindennapokhoz. S.CF HD R 7400 és R 9000 kikötőkbe, kompokra és közútra. A kemény igénybevételre készült STRAIGHT alvázak kitűnően alkalmazhatók valamennyi 20' és 45' közötti méretű konténerhez. A számos alkalmazási lehetőségből adódó nagyfokú kihasználtság az anyag fokozott igénybevételével jár. Ezt azonban a jármű fejlesztése során figyelembe vettük, így elegendő teljesítménytartalékkal rendelkező, strapabíró és megbízható szerkezetek formájában valósítottuk meg. Targoncával járható plató Két királycsapszeg-pozíció két- vagy háromtengelyű vontatókhoz előkészítve Stabilitás elölről hátrafelé Futómű ROTOS tengelyekkel A HD alvázak a 45' méretű, High-Cube konténerek szállítására is alkalmasak (a max. 4,0 m járműmagasságot engedélyező országok kivételével). Középre helyezett 20' méretű konténerek esetében a hátsó plató használható. Járható és max. 5,3 t targoncatengely-terhelésre engedélyezett. Két királycsapszeg-pozíció biztosítja a HD változat két- vagy háromtengelyű nyerges vontató utáni alkalmazásának lehetőségét.

15 15 S.CF nyerges konténeralvázak Erős könnyűsúlyúak. S.CF GOOSENECK Light kivitelű alvázak. Átlós merevítők a könnyű szerkezet nagyfokú stabilitása érdekében Ön főleg 40' és 45' méretű konténerek szállításával foglalkozik? Az átlós merevítésű GOOSENECK Light alvázak pontosan megfelelnek az Ön igényeinek: A Light alvázak alacsony önsúlyának köszönhetően a több hasznos teherből, az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásból és a kitűnő költség/ haszon arányból profitálhat. Kiegészítő felszereltség: Az S.CF 40' FX LIGHT és az S.CF 45' EURO LIGHT egyaránt használható központosító mélyedés nélküli konténerek szállítására, ill. előkészíthető 2 x 20' méretű konténerekhez. Aláhajtható emelőhátfal a S.CF 45' LIGHT változatnál Rotos DriveTechnology a kitűnő menettulajdonságokért Az S.CF 45' a 45' méretű EU-konténerek szállítására szolgál, pl. rövid tengeri utakon, továbbá a rámpa nélküli fel- és lerakodás biztosítása érdekében emelőhátfallal is felszerelhető. Az S.CF 45' EURO LIGHT ben a 40' méretű, központosító mélyedéssel rendelkező, valamint a 45' méretű EU-konténerek szállítására alkalmas.

16 16 S.CF nyerges konténeralvázak A cél határozza meg az eszközt. S.CF 40'/45' STRAIGHT LIGHT és 20'. Ha az Ön követelményprofilja a nagy hasznos terheket, az egyszerű, állítási pozíciók nélküli kezelést, az alacsony karbantartási költségeket és a hosszú élettartamot helyezi előtérbe, akkor a finomszemcsés acélból hegesztett STRAIGHT LIGHT 40'/45' és 20' modellekkel a jó oldalon áll. Mindkettőt magas fokú menetbiztonság jellemzi a márkás ROTOS DriveTechnology futóműnek, valamint az EBS-nek és az RSP-nek köszönhetően. A STRAIGHT LIGHT alvázak a gazdasági szempontból átgondolt, meggyőzően alacsony életciklusra vetített költséggel járó járműkoncepció bizonyítékai. Kompromisszumok nélküli minőség a ROTOS DriveTechnology révén Bővíthető a maximális 45'-ös konténermérethez Gyors rakodás: a 40' méretű szabványos konténerek adapterek nélkül azonnal felrakodhatók és reteszelhetők. A merev elülső hosszabbítás és a kihúzható aláfutásvédelem lehetővé teszik a 45' méretű konténerek felrakodását. Az első gerenda merev hosszabbítói lehetővé teszik a 45' méretű konténerek szállítását. Az S.CF STRAIGHT 20' választhatóan 2 x 9 t vagy 2 x 10 t tengelyterheléssel rendelhető. Az S.CF STRAIGHT 20' robusztus, négy szabványos reteszeléssel ellátott, kéttengelyű alváz, mely gyors megtérülést biztosít a 20' méretű szabványos konténerek szállításában.

17 17 S.CF nyerges konténeralvázak Egyszerűen jól rögzítve. Könnyen kezelhető reteszelések a nagyobb munkabiztonság érdekében. A szűkös határidők miatt nem szabad hibázni. Ezért a Schmitz Cargobull konténerrögzítő reteszelései egyszerűen és biztonságosan kezelhetők. Ez a szabványos, csavarodásbiztosítással rendelkező TWIST LOCK mellett az első kitolható elemben elhelyezett, szabadalmaztatott MULTI LOCK rendszerre; a középső részben elhelyezett, a 20' méretű, elülső konténer rögzítésére szolgáló KLAPP LOCK rendszerre; valamint a szabadalmaztatott STEP LOCK rendszerre is érvényes, amely a 40'/45' méretű, központosító mélyedés nélküli konténerek esetében a magasságkiegyenlítést végzi. Az alkalmazás biztonsága meggyőző. A STEP LOCK reteszelés, amely a hátsó kitolható elemen található, és 40', ill. 45' méretű konténerek számára alkalmas, erős és hosszú élettartamú. Az elülső kitolható elemben található, szabadalmaztatott MULTI LOCK néhány kézmozdulattal adaptálható a központosító mélyedéssel rendelkező és anélküli konténerekhez. KLAPP LOCK: kihajtott helyzetben (bal) és lesüllyesztve (jobb) 2 x 20' méretű rakomány esetén az első konténer hátsó rögzítéséhez.

18 18 S.CF nyerges konténeralvázak A nagymenők is biztonságosan célba érnek. A 45' méretű, elülső és hátsó kitolható elemmel rendelkező tengeri konténerek szállítása. A 45' méretű konténerek biztonságos szállítására szolgáló kitolható elemek bővítik a konténerszállító alváz alkalmazási lehetőségeit. A szolid, A hátsó kitolható elem a vezérlőegységről egyszerű gombnyomással a kívánt konténerpozícióba állítható. egyszerűen kezelhető szerkezetek még zord körülmények között is biztosítják a rakodási folyamat gördülékenységét. A MULTI LOCK rendszerrel felszerelt, a 45' méretű konténerek rögzítésére szolgáló elülső kitolható elem mechanikusan reteszelődik, és gyorsan kitolható. A hátsó kitolható elem mozgatása pneumatikusan történik. A központi csöves kivitel javítja az üzembiztonságot. A hátsó kitolható elemek pozicionálása A hátsó kitolható elem kézi reteszelése optimális helyzetben, a futómű felett, a hossztartón helyezkedik el. pneumatikusan történik. A reteszelés szintén történhet pneumatikusan (opció). A mechanikus elülső kitolható elem rugós görgőscsapágyazású, így rendkívül könnyen jár. Az elektromos és levegőcsatlakozók jól védett helyen, az elülső kitolható elem középső A kézzel kihúzható aláfutásvédelemmel felszerelt hátsó kitolható elem pneumatikusan mozog a kiválasztott konténerpozícióba. A 45' méretű konténerekhez való elülső kitolható elem rugózottan görgőscsapágyazott, így egyszerűen, biztonságoasan és időtakarékos módon kezelhető. oszlopában találhatók. Így a tápvezetékek védett helyen, egy energialáncban helyezkednek el. A pneumatikus henger dugattyúrúdja védett helyen, a hátsó kitolható elem központi csövében helyezkedik el.

19 19 S.CF nyerges konténeralvázak Hasznos segítők. S.CF tartozékok a racionális mindennapi munkavégzéshez. A Schmitz Cargobull minden nyerges konténeralvázhoz kapható, hasznos kiegészítő tartozékaival abban támogathatja a járművezetőt, hogy önállóan végezhesse mindennapi munkáját, továbbá célszerűen és költséghatékony módon dolgozhasson a befektetésként vásárolt járművel. Forduljon hozzánk. Mi pedig az Ön elképzeléseinek megfelelően, gyakorlati és gazdasági szempontból is hasznos tartozékokkal szereljük fel nyerges konténeralvázát. A részét képező dokumentumtartó doboz, hogy a szállítási papírok mindig kéznél legyenek. A vízzel töltött tartály megkönnyíti a kezelést, mert a vezető tisztán tarthatja a készülékeket és a kezeit. Vészesetben a stabil műanyagházban elhelyezett tűzoltó készülék is kéznél van. A stabil szerszámos ládában az összes szükséges szerszám biztonságosan és tisztán tárolható.

20 20 S.CF nyerges konténeralvázak Biztonsággal jól felszerelve. S.CF futómű és biztonsági felszereltség és tartozékok. A Schmitz Cargobull az előírt biztonsági felszereltségeken túl számos választható opciót is kínál: Válassza ki, ami az Ön számára szükséges, értelmes és célszerű. Mi pedig megvalósítjuk kívánságait. A kerek, háromkamrás lámpatestek klasszikus kivitelben vagy LED-es változatban is kaphatók. Az StVZO 41. cikk 14. fejezete szerint a háromtengelyű járműveken legalább két rögzítőéknek kell lennie. Az opcióként kapható, könnyű alumíniumfelni csökkenti az önsúlyt, a márkás abroncsok a részei. Az árujelző tábla, a TIR tábla és a fényvisszaverő éjjeli parkolótábla (fent) kiegészítő felszereltség. Lent: az indulási segéddel ellátott tengelyemelő és az ALP (Axle Load Program) a gazdaságosságot és a menetbiztonságot növelő, kiegészítő felszereltség. Opció: Az alváz hossztartóján található pótkeréktartó kényelmesen, csörlővel működtethető.

21 21 S.CF nyerges konténeralvázak Vissza a tengerre. A kiváló hozzáférhetőség a hatékonyság része. Az S.CF GOOSENECK felszereltségének jellemzői, pl. plató és emelőhátfal. A nyerges konténeralvázak a RoRo forgalomban történő alkalmazáshoz komp rögzítőbilincsekkel szerelhetők fel az optimális lerögzítés érdekében. Az S.CF típusának függvényében két, három vagy négy pár komp rögzítőbilincs választható. A konténerszállító alváz felszereltségének döntő szerepe van a maximális használati érték szempontjából. Minél jobban igazodik a felszereltség a felhasználási célhoz, annál nagyobb az idő- és költséghatékonyság. Az emelőhátfal függetleníti a járművet a rámpától. Ez kibővíti az alkalmazási területeket és a kihasználtságot. A komp rögzítőbilincsek pl. komppal történő szállításra is alkalmassá teszik. Az S.CF G FX és S.CF S HD nyerges konténeralvázon középen elhelyezett 20 méretű konténerekhez a hátsó platón keresztül lehet hozzáférni. A platóra max. 5,3 t tengelyterhelésű targoncával lehet felhajtani. Ez még szélesebb alkalmazási lehetőségeket biztosít, és növeli a járműpark kihasználtságát. Integrált komp rögzítőbilincs a nyaktoldásnál. Az aláhajtható emelőhátfal új, költséghatékony logisztikai megoldásokat tesz lehetővé a kombinált forgalomban. A középre helyezett 20 méretű konténerekhez a targoncák számára nem járható, rövid hátsó munkaplatón keresztül lehet hozzáférni. A nem profilozott, fehér bevonatú, oldalsó ütközésvédelem ideális hely reklámok elhelyezésére. Komp rögzítőbilincs a hossztartón.

22 22 S.CF nyerges konténeralvázak A gyakorlatból a gyakorlat számára. S.CF STRAIGHT felszereltség és tartozékok. A STRAIGHT alvázakhoz a Schmitz Cargobull felszereltségek és opcionálisan rendelhető tartozékok széles választékát kínálja, melyek a konténer racionális átrakodásában segítik a járművezetőt. Válassza ki az Ön által hasznosnak tartott felszereltséget, vagy kérjen tanácsot szakembereinktől. Forduljon hozzánk. Az elektromos és levegőcsatlakozók jól védett helyen, az első konténeroszlopban helyezkednek el. A hátsó plató max. 5,3 t tengelyterhelésű targoncák számára járható. Ezáltal a 20 méretű, középre helyezett konténerek közvetlenül elérhetőek.

23 23 S.CF nyerges konténeralvázak Fejlesztéseink biztonságosan az úton tartják. ROTOS DriveTechnology EBS-szel és RSP-vel az ellenőrzött menetbiztonságért. Járműveinkkel szemben nagyok az elvárások. Ezért a Schmitz Cargobull ROTOS futóművek vezető gyártók kiváló minőségű, márkás alkatrészeiből készülnek. A tengelyek, csapágyak, fékek, lengéscsillapítók és légrugók tökéletesen illeszkednek egymáshoz, hogy valamennyi ROTOS futómű alacsony üzemeltetési költségek mellett a lehető legjobban teljesíthesse ügyfeleink rendkívüli menetbiztonsággal és terhelhetőséggel szembeni követelményeit. 6 év vagy 1 millió km garanciát* vállalunk a karbantartás szempontjából optimalizált ROTOS DriveTechnology futóművekre. Ez csökkenti a TCO-t (Total Costs of Ownership). 22,5'' méretű tárcsafékek ben. Ez a méret elegendő hűtőlevegőt biztosít, ami védi a fékeket az elszíneződéssel és a fékkopással szemben. *kivéve a kopóalkatrészeket Kritikus vezetési helyzetekben a Roll-Stability program (RSP) és az elektronikus fékrendszer (EBS) növeli a biztonságot. A ROTOS tengely nyomtartását és könnyű járását többek között a teljes felületen dörzshegesztett tengelycsonk biztosítja. Az eredmény: rendkívül alacsony belső feszültség, ennek köszönhetően kifogástalan egyenes futás.

24 24 S.CF nyerges konténeralvázak Biztonságos szállítás, kényelmes rakodás. MRH légrugók a legjobb útfekvés és a rámpához illeszkedés érdekében Az MRH (Multi Ride Height) légrugók megtalálhatók minden nyerges konténeralváz ében. Az MRH légrugók a vezetési szituációtól vagy a rakomány állapotától függetlenül sűrített levegővel táplált légharmonikákon keresztül gondoskodnak a kerekek és az úttest közötti optimális érintkezésről. Ez a rugózási rendszer nyugodt haladást biztosít, amely megóvja az alvázat a deformálódástól és a rakományt a sérülésektől. Az indítási segédként* megemelt tengely meghosszabbítja a tengelytávot, és ezáltal megnöveli a hajtótengelyre gyakorolt nyomást. Magas szintű rugózási kényelem, hosszú rugóutak és kitűnő csillapítás jellemzi az MRH légrugós rendszert. A változtatható járműmagasság az MRH légrugós rendszer által kínált további előny. A konténerszállító alváz hozzáigazítható a különböző rámpa- és vontatómagasságokhoz. Az AUTO-RESET funkció a vezetés megkezdésekor automatikusan beállítja az előre meghatározott menetmagasságot. Ez időt takarít meg, és segít elkerülni a légrugók harmonikáinak károsodását. Nagy légrugó harmonikák a konténerek fel- és lerakodásával együtt járó speciális követelményekhez. Opcióként gyorslégtelenítő is rendelhető. A rögzítőfék, a tengelyemelő és az MRH légrugók kezelőegysége (alul). Az első tengelyen elhelyezett automatikus tengelyemelő* kíméli az abroncsokat, és megkönnyíti a tolatást. * Opció

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43 EMELŐERENEZÉSEK 9 Emelőberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A Yale és Pfaff-silberblau megbízható és világszerte ismert emelőberendezései számos ipari, kereskedelmi és szervizelési művelethez használhatók.

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás AZ ÖN ELŐNYEI ML PRINCESS, ML SOLO, ML FLEX LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS Ha több kell Az ML-rendszerek magas párásítási

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak GA alumíniumöntvény házak 8 4 7 1 5 6 3 2 Mindent elvisel A különlegesen robusztus alumíniumöntvény ház alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ.

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ. SPECIALISTA 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Egyedi segédalváz kialakítás típustól függően Billentő hidraulika henger, 50 fokos szögnél nagyobb nyitás, könnyebb ürítés Széles felfekvés, nagyobb

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Oldalállvány szélesség Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Tartóhossz (összesen) Tartóhossz (szabad nyílás) hasznos hossz Állítási tartomány Tartótámasz 290 Összmagasság

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 Tartalom I. Az OWS 7 előnyei II. III. IV. Műszaki adatok A modulok áttekintése Felszerelési rendszerek V. Tartozékok VI. Kezelés - Különálló kapcsoló VII. Konfigurátor

Részletesebben

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK változtatható terek A Parthos cég 1968 óta a mozgatható falrendszerek, toló- és harmonikaajtók egyik legismertebb és legsokoldalúbb európai gyártója. Változtatható tér és szabadság

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK Molinári 91Kft. Székhely: 9228 Halászi, Damjanich utca 28. Tel.: 96/210-233 Fax: 96/573-050 Mobil: +3630/9473-646 Web: www.bewital.hu E-mail: bewital@bewital.hu THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK TH1

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű.

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívő- és öblítő felépítmények A

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

MŰHELYBERENDEZÉSEK 413

MŰHELYBERENDEZÉSEK 413 MŰHELYBERENDEZÉSEK 413 Műhelyberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A műhelyberendezések termékcsoport kiváló teljesítményű, modern berendezéseket foglal magába, melyek sokoldalúságukkal és rugalmasságukkal

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák a legoptimálisabb megoldás a gördülékeny munkához. A két oldalon járható ZARGES állólétrák különösen rugalmas munkavégzést tesznek lehetővé: gyorsan és egyszerűen

Részletesebben

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6 SZÜLŐÁGYAK, LM-01., LM-01., LM-01.5, LM-01.6 RENDELTETÉS: AZ LM-01., LM-01., LM-01.5 és LM-01.6 szülőágyakat szülészeti-nőgyógyászati kórtermek betegei számára tervezték. Infúziós állvány Ágybetét vízálló,

Részletesebben

A fényvisszaverő kontúrjelölés magyarországi bevezetéséről a július 10. után először forgalomba helyezett (új) járművek esetében

A fényvisszaverő kontúrjelölés magyarországi bevezetéséről a július 10. után először forgalomba helyezett (új) járművek esetében A fényvisszaverő kontúrjelölés magyarországi bevezetéséről a 2011. július 10. után először forgalomba helyezett (új) járművek esetében (Tájékoztató jogszabálykivonat) Az A. Függelék A/20. számú melléklete

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Anyagmix Eredeti Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a PKS 16 Multi készülékkel. A sokoldalú mini kézi körfűrésszel csempében, fában és különböző

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Condair SH2 Mentes a nemkívánatos üvegszáltól és cellulóztól Szabadalmaztatott

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Szerelési emelık. www.novotransz.hu

Szerelési emelık. www.novotransz.hu Szerelési emelık www.novotransz.hu Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és ma részét képezi a világszerte mőködı Böcker The Lifting Group (Böcker - Az Emelıgép Cégcsoport)

Részletesebben

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok

Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok Erősebb. Tartósabb. Sárga. Az új Klingspor lamellástányérok A lamellás csiszolótányér szakértőjétől Átdolgoztuk termékválasztékunkat, és ezzel a Klingspor történetének legátfogóbb és legátláthatóbb SMT-programját

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

S.CS/S.PR ponyvás járművek

S.CS/S.PR ponyvás járművek S.CS/S.PR ponyvás járművek Szállítási megoldások árufuvarozáshoz. Trailer Services Technology 2 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Tartalomjegyzék. Univerzális mindentudók az árufuvarozásban. 3 Bevezetés

Részletesebben

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 69/73 old. KEREKEK KIHÚZHATÓ POLC LÁBAZAT ITATARTÓ APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY ellátott, ahol a tartozékok rögzítése céljából az elülső M5-ös és M6-os tartók elhelyezhetők. ő

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL 070702-X-1/5 ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL (Az alábbi adatok a képen bemutatott berendezésre érvényesek) TECHNOLÓGIAI MŰVELETEK Öntvények sorjázása, köszörülése. 070702-X-2/5 MÉRETEK Munkadarab: legnagyobb

Részletesebben

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT.

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT. S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto 1 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 2 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 3 Megoldások Daimler OM 904 LA motor, 115kW / 610Nm Allison S2100

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Légsűrítők és kiegészítő rendszerelemek beszerzése fogaskerekű járművekhez

Légsűrítők és kiegészítő rendszerelemek beszerzése fogaskerekű járművekhez Légsűrítők és kiegészítő rendszerelemek beszerzése fogaskerekű járművekhez Eljárás száma: MŰSZAKI DISZPOZÍCIÓ Budapest, 2017. A beszerzés tárgya, leírása: Az SGP gyártmányú fogaskerekű járműveinken a sűrített

Részletesebben

Tartalomjegyzék INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Általános információ ATEX Pneumatikus láncos emelők ATEX Kézi láncos emelők

Tartalomjegyzék INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Általános információ ATEX Pneumatikus láncos emelők ATEX Kézi láncos emelők ATEX 427 Tartalomjegyzék Oldalszám Általános információk a robbanás elleni védelemről. Termékválasztékunk néhány tagját úgy alakítottuk át, hogy robbanásveszélyes környezetben is lehessen őket használni.

Részletesebben

Áruszállítási módok részaránya az Európai Unión belül (1990): Közúti szállítás 75%, Vasúti szállítás 17%, Vízi szállítás 8%.

Áruszállítási módok részaránya az Európai Unión belül (1990): Közúti szállítás 75%, Vasúti szállítás 17%, Vízi szállítás 8%. 5. ELŐADÁS ÁRUSZÁLLÍTÁS A GLOBÁLIS LOGISZTIKÁBAN Áruszállítási módok: Közúti áruszállítás, Vasúti áruszállítás, Vízi áruszállítás, Légi áruszállítás, Csővezetékes áruszállítás, Kombinált áruszállítás.

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK KÖNNYU CSUKLÓKROS NPELLENZOK z egyedi piaci igények szerint gyártott napellenzők többi részegységéhez hasonlóan a csuklókarokat is építőszekrényrendszerben gyártjuk. Ez azt jelenti, hogy a különböző teherbírású

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Alacsony NoX kibocsátás ErP2 kompatibilis

Alacsony NoX kibocsátás ErP2 kompatibilis gázüzemű tárolós rendszerű VÍZMELEÍTŐK S/SA X SA X S/SA F X SA F X Alacsony NoX kibocsátás ErP2 kompatibilis Falra szerelhető És álló kivitel ázüzemű tárolós rendszerű vízmelegítők S/SA X SA X S/SA F X

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

RE: ÚJ, R180/R280 TÍPUSÚ HAJTÓMŰVEK RUGÓKIEGYENSÚLYOZÁSOS REDŐNYKAPUKHOZ 280 KG-IG

RE: ÚJ, R180/R280 TÍPUSÚ HAJTÓMŰVEK RUGÓKIEGYENSÚLYOZÁSOS REDŐNYKAPUKHOZ 280 KG-IG Körlevél PARTNEREINKNEK és FORGALMAZÓINKNAK Zola Predosa, 2008. február 13. RE: ÚJ, R180/R280 TÍPUSÚ HAJTÓMŰVEK RUGÓKIEGYENSÚLYOZÁSOS REDŐNYKAPUKHOZ 280 KG-IG Örömmel értesítjük, hogy a FAAC új R180/R280

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

Pozicionáló rendszerek Lineáris tengelyek KK sorozat

Pozicionáló rendszerek Lineáris tengelyek KK sorozat 3. 3.. KK lineáris modulok tulajdonságai HIWIN KK lineáris modulok kompakt pozicionáló tengelyek. z előtolást egy golyós menetes orsós hajtás biztosítja, amely a motor kész meghajtó-karimába kerül tárolásra.

Részletesebben