S.KO dobozos járművek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "S.KO dobozos járművek"

Átírás

1 S.KO dobozos járművek Hűtött és nagyértékű szállítmányok részére. Trailer Services Technology

2 2 S.KO dobozos járművek Tartalomjegyzék. Megnyerően biztonságos dobozos járművek távolsági forgalomhoz. 3 Bevezetés 3 A 6. generációs S.KO COOL. 4 Az ígért teljesítmény 4 Az előnyök áttekintése. 5 Precízió a sorozatgyártásban az egyedi járművekhez. 6 A Cargobull Validation Center. 7 A siker alapja a felépítmény. 8 A prémium hűtőberendezés a mi minőségi színvonalunk. 9 A belső felszereltség 9 A szabadalmaztatott FERROPLAST -panelek. 10 Az S.KO belső tere. 11 Az optimalizált légkeringetés. 12 Higiénia és környezetbarát tanúsítványok. 13 A rakományrögzítés 13 Felszereltségek rakományrögzítéshez. 14 Az extra felszereltség 14 A kétszintes rakodóberendezés. 15 Felsőhúspályás hűtődoboz. 16 A biztos befektetés hátul kezdődik. 17 Az aerodinamikai csomag. 18 S.KO COOL erős doboz különleges követelményekhez. 19 Specialista az egyéni szállítási megoldásokban. 20 Komplett felszereltségek a hasznos csomagokban. 21 A technológiák 21 A ROTOS DriveTechnology futóművek. 22 Az MRH légrugók. 23 Felszereltségek S.KO-hoz. 24 Az S.KO alváz. 25 A szárazáru szállító 25 Az S.KO EXPRESS. 26 Felszereltségek szárazáruk szállításához. 27 Az összehajtható falú dobozos járművek 27 Az S.KO FW EXPRESS összehajtható fallal. 28 Az S.KO FW COOL összehajtható fallal. 29 Szolgáltatások 29 Járművekhez kapcsolódó szolgáltatásaink. 31 Kapcsolat 31 Az Ön kapcsolattartója. 33 Műszaki adatok 33 Méretek és adatok.

3 3 S.KO dobozos járművek Európa legkedveltebb hűtőszekrénye kerekeken. A 6. generációs S.KO COOL. A hűtött szállítmány igényes szállítmány. A szigorú hőmérsékleti és higiéniai előírások speciális követelményeket támasztanak a szállítójárművek teljesítményével és megbízhatóságával szemben. Az S.KO COOL ezekhez a követelményekhez igazodik, és tökéletesen megfelel a távolsági forgalom minden kihívásának. Ennek köszönhetően évek óta minden európai fuvarozó elsődleges választása. Sikermodellünk hatodik generációja a valaha létezett legeslegjobb S.KO. Javított szigetelési tulajdonságok, alacsony üzemeltetési költségek és számtalan apró részlet, melyek valódi sikereket garantálnak szállítmányozó vállalkozása számára. Győződjön meg róla személyesen az S.KO Önt is meg fogja győzni. Az úton, a mindennapokban és pénzügyi mérlegében egyaránt.

4 4 S.KO dobozos járművek Körkörösen lezárva. Az előnyök áttekintése. Alapfelszereltségben laposan felfekvő ajtók Oldalfal ütközőgumi a rúdzáron Zsanérok a vámzárral Ahhoz, hogy az S.KO-t még értékesebbé tegyük, még értékállóbbá tettük a hatodik generációs járművet: A javított szigetelőhatással a FERROPLAST doboznak köszönhetően pénzt takarít meg hűtés közben. Megerősített acél sarokprofil a felépítmény megnövelt stabilitásáért Masszív homlokfal mennyezet acélból Az aerodinamikai burkolat* javítja az üzemanyag-fogyasztást, és Megerősített sarkok az ajtóknál akár 4 %-os megtakarítást is lehetővé tesz. A masszív görgős rámpaütközők*, és a Dynamic Ramp Protection védik a járművet a rámpás rakodással összefüggésben keletkező károktól. És ami a legjobb: a masszív óvintézkedések ellenére az S.KO egy grammal sem nehezebb elődjénél. Lapos fogantyúk nemesacélból Kiegészítő gumi rámpaütköző a hátsó keretnél Kompressziós-görgős rámpaütköző* nemesacélból (DRP) Hőmérsékletstabil kapcsolat: javított illesztés a portál és a jármű hátsó része között. Tiszta lezárást alkot a masszív homlokfali sarok acélból. A hátsó dupla gumi rámpaütköző* védi a felépítményt és a forgórúd-zárakat. * Equipement en option

5 5 S.KO dobozos járművek Siker sorozatban. Precízió a sorozatgyártásban az egyedi járművekhez. A Schmitz Cargobull több mint 60 éve gyárt kiváló minőségű dobozos járműveket. Többszörösen díjazott gyártási eljárásunk eredményeképpen Ön egyedi sorozatgyártású, megbízható járműveket kaphat. Egyedi, mert a moduláris elvnek köszönhetően pontosan az Ön feladataira szabott járművet gyártjuk le. Megbízható, mert a széleskörű ismereteinket saját fejlesztőmérnökeink közvetlenül átültetik a gyártásba, így a hibák minden szinten minimalizálhatók. A minőségi igényességet innovációval alapozzuk meg. Az S.KO legfontosabb részegységei doboz, tengely és hűtőberendezés minőségi pecsétünket viselik. Iránymutató technológiát jelentenek a FERROPLAST paneleknek köszönhetően. Az NX-17 habszivacs mag tartja a hideget a dobozon belül. A jármű fém fedőrétegei pedig jól bevált, 25 éve bizonyító rendszerek. Made in Germany minőségű sorozatgyártás a digitális vezérlésű gyártási logisztika kiváló minőségű sorozatgyártást garantál. A FERROPLAST panelek habkitöltése egy munkamenetben, teljes hosszúságban. A Schmitz Cargobull ROTOS tengelyek a saját fejlesztésű tengelygyártásnak köszönhetően igen meggyőzőek.

6 6 S.KO dobozos járművek km tapasztalat még mielőtt útra kelne. A Cargobull Validation Center. Számíthat a Schmitz Cargobull félpótkocsik megbízhatóságára: mielőtt az új fejlesztések sorozatgyártásba kerülnének, már egy millió kilométeren bizonyítottak. Saját ellenőrzőközpontunk, a Cargobull Validation Center egyedülálló a pótkocsigyártásban. Prototípusainkat az útszimulátoron a legkülönbözőbb útviszonyok között és rakományokkal teszteljük. Ennek során a felépítményt és a futóművet akár 40g gyorsulásnak is kitesszük. Az itt nyert felismeréseket pedig közvetlenül átültetjük a fejlesztésbe. Így Ön mindig kiforrott és megbízható termékeket kap a Schmitz Cargobulltól. Járműkísérlet: kísérleti mérnökeink pontosan elemzik, milyen hatásokkal jár az alvázat, a futóművet és a dobozos felépítményt érő igénybevétel. A teljes dobozos felépítmény komplex igénybevételi tesztjei ugyanúgy az ellenőrzési rutin részét képezik, mint a szélsőséges útviszonyok szimulációja. Már a tervezési fázisban megkezdjük az első terhelési teszteket a VEM-mel (végeselemes módszerrel). Precízió a legapróbb részletekig: a dobozos járművek kétszintes rakodási rendszerének CAD-támogatású fejlesztési folyamatai.

7 7 S.KO dobozos járművek Csúcstechnológia a mindennapokban. A siker alapja a felépítmény. Az S.KO sikerének receptje egyszerű: ez teszi Önt sikeressé. Stabil, mint egy repülőgép A FERROPLAST doboz ragasztott, szendvicsszerkezetű felépítményét a repülőgép- és jachtgyártásból emeltük át. Ez a szerkezet önhordó és nagyfokú csavarodási merevséggel bír. A maximális üzembiztonság érdekében felesleges tömeg nélkül minden kilométeren. Energiahatékony Utolérhetetlen és ismét javított az S.KO felépítmény tartja a hideget a dobozon belül. A FERROPLAST panelek habszivacs magja minden eddiginél jobb K-értékkel rendelkezik. Az optimális hűtési teljesítmény érdekében alacsonyabb üzemanyag-felhasználással minden úton. Öregedésálló Dobozaink még évek múlva is betartják, amit ma ígérnek. A páradiffúzióval szemben tömör fém fedőrétegek védelmet nyújtanak az öregedéssel együtt járó hatékonyságvesztéssel szemben. Az azonos szállítási minőségért évről évre. Lapos fogantyúk gondoskodnak a vékony, oldalt nyíló szárnyas ajtók nyitásáról. Jobb, mert láthatatlan: az ajtók belső sarokmegerősítései növelik a stabilitást és megelőzik a sérüléseket. Új zsanérok a szűk 270 -os nyílásszöghöz. Tiszta és biztonságos a szabadalmaztatott vámzár.

8 8 S.KO dobozos járművek Biztonságos hűtési láncok. A prémium hűtőberendezés a mi minőségi színvonalunk. A hűtőberendezések gondoskodnak arról, hogy a szállítmány hőmérséklete mindig tökéletes legyen. A párhuzamos klímafelügyelet és a dokumentáció az új S.KO-ban folyamatos és optimális hűtést biztosít a szállítmány számára. TrailerData.Technology. Mindig tájékozott. Biztonságos felügyelet: még több érzékelő és egy hőmérsékletregiszter méri és dokumentálja hiánytalanul a hűtési lánc igazolását. A TrailerConnect interfész gyártósemleges csatlakozást biztosít a járműfelügyeleti rendszerhez. Hűtéstechnika tekintetében olyan vezető gyártók kínálatából választhatja a ki a hűtőkocsi hűtőt, mint a Thermo King vagy a Carrier kívánsága szerint kedvező fogyasztású Eco vagy halk, PIEK tanúsítvánnyal rendelkező változatban. A hűtési adatok hiánytalan dokumentálásáról a TrailerConnect gondoskodik. A független járműkövetés hő- és páraérzékelők segítségével pontosan rögzíti a jármű hőmérsékletregiszter által mért adatokat. Ezek bármikor lehívhatók és archiválhatók. Az SMS-ben vagy ben való automatikus riasztás a hűtési lánc megszakadása esetén külön megrendelésre kapható. A TrailerConnect interfész digitális hőmérsékletregiszter biztosít, amely kifogástalan igazolást tesz lehetővé. Tökéletesen a saját TrailerConnect járműkövető szolgáltatásunkra hangolva. TCI Hagyományos vagy digitális hőmérsékletregiszter a DIN EN szerinti kifogástalan igazoláshoz.

9 9 S.KO dobozos járművek Piacvezető ThermoTechnology. A szabadalmaztatott FERROPLAST paneleknek köszönhetően. Tető és alapzati lakk, fólia, primer Horganyzott acéllemez Előkezelés Az élelmiszerszállítmányok minősége a hűtődobozon múlik. Szabadalmaztatott dobozpaneleink valamennyi minőségi komponensét a FERROPLAST - ThermoTechnology név alatt egyesítettük. Gyors hőmérsékleti adaptáció: a doboz fém fedőrétegei gyorsabban felveszik a hűtési hőmérsékletet, mint a üvegszálas poliészter. Így kevesebb idő és energia szükséges a kívánt hűtési fokozat eléréséhez. NX17-habszivacs mag Előkezelés Horganyzott acéllemez Tető és alapzati lakk, fólia, primer Kitűnő szigetelő hatás: paneleink PU magja a fém fedőrétegeknek köszönhetően 12 %-kal vastagabb, mint a szokásos üvegszálas poliészter felépítményeké. Így a hűtési hőmérséklet tovább megmarad. Ezért ritkábban kell utánhűteni, ami energiát takarít meg. Sima, horpadásálló belső falak: a HDR (High Dent Resistance) belső fedőrétegel növelik a felületek horpadásállóságát. Így a belső tér tovább marad ép. (Opció) Tartós értékállóság: különösen hosszú távon biztosítanak a FERROPLAST panelek két lényeges előnyt az üvegszálas poliészter-hez képest. A fém horpadásálló, de nem törik, így megőrzi a doboz teljes szigetelő hatását. A páradiffúzióval szemben tömör fém fedőrétegek pedig megakadályozzák a nedvesség bejutását, így kiegészítő védelmet nyújtanak az habszivacs mag energiaveszteségével szemben. Ez pedig kifizetődő. Az alacsony üzemeltetési költségek és a magas értékesítési árak révén. ThermoTechnology. A megfelelő szigetelés az ön járműve számára. A FERROPLAST felépítmények szolid, gazdaságos megoldást kínálnak. A dobozos félpótkocsik mintegy 50 %-os európai piaci részesedéssel a minőség garanciái. A FERROPLAST kombinálja az új NX17 poliuretán keményhab megnövelt szigetelő hatását az ellenálló, kétoldalú, többrétegű fém fedőréteggel. Optimális falvastagság süllyesztett beépítésekkel a maximális belsőtérkihasználtsághoz a teljesen személyre szabott FERROPLAST paneleknek köszönhetően.

10 10 S.KO dobozos járművek Mi ezzel járulunk hozzá a jó és biztonságos munkahelyekhez. Az S.KO belső tere. A példaértékű tisztaság, a higiénia és a biztonság jelenti a hűtött szállítmány minőségi kritériumait. Az S.KO belső tere kiválóan megfelel ezeknek a követelményeknek. Mobil térelválasztó fal* Multitemp szállításhoz Polárfehér belső fedőréteg erősebb visszatükröződéssel A világos, sík felületek megkönnyítik a higiénikus szállítást. A falak, a hátfalak, a koptatólécek és a rasztersínek közötti sima átmenetek egyszerű és maradványmentes tisztítást tesznek lehetővé, és minimálisra csökkentik a sérülés- és kárveszélyt. Akasztási lehetőség további rakományrögzítő hevederek számára Természetesen az S.KO az összes fontos szállítási tanúsítvány követelményeinek megfelel: ATP-osztályú FRC, TÜV Süd, German.Lloyd, Cemafroid és Pharmaserv pecsét. Részben süllyesztett koptatóléc a teljes raklapszélességhez A FERROPLAST ThermoTechnology NX17 optimalizált szigetelő hatással A HDR Technology* növeli a horpadásállóságot Több fény: energiatakarékos LED-lámpák és sugárzóan fehér borítások a vilgos munkatér érdekében. Megerősített PVC lécek a hátsó portálon Szürke, szilárdabb kiöntőmassza a hátsó portálnál Csendes padló* éjszakai szállításhoz * Opcionális felszereltség

11 11 S.KO dobozos járművek Hőmérsékletbiztos módon berendezve. Az optimalizált légkeringetés. A szállítási teljesítmény minősége közvetlenül összefügg a doboz légkeringetés minőségével. Az S.KO teljes hosszában egyenletes klímát biztosít az FRC szabványnak megfelelően. A légterelő fal a homlokfalon megszakítás nélküli légkeringetést tesz lehetővé. A távtartó profilok és a raklapütköző védik a homlokfalat és a hűtőberendezést a sérülésektől. A tető alatti három rugalmas hűtőcsatorna gondoskodik a hűtőlevegő egyenletes elosztásáról. Ezek cipzárral lerövidíthetők. Az új, mobil, elfordítható térelválasztó fallal a doboz rugalmas, többhőmérsékletű szállítóvá alakítható. Pontosan záró tömítések garantálják a megfelelő hőmérsékleteket. A nyomórugók javított összehangolásának és a reteszelés kijelzésének köszönhetően Ön profitálhat az egyszerű és gyors kezelésből. Egyenletesen hűvös: rugalmas hűtőcsatornák a hűtőlevegő elosztásához a tetőn. Optimalizált áramoltatás: légterelő fal a gyors légkeringtetés érdekében. Két hőmérsékleti zóna: hosszában eltolható, elfordítható térelválasztó*. * Opcionális felszereltség

12 12 S.KO dobozos járművek Beépített fogyasztóvédelem. Higiénia és környezetbarát tanúsítványok. Ha az élelmiszer- és gyógyszerszállítási higiéniáról van szó, akkor az S.KO nem ismer kompromisszumot. Belső tere megfelel a HACCP (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok) és az IFS (International Food Standards Logistics) szigorú tisztasági követelményeinek. A magasnyomású tisztítóval végzett tisztítás egyszerű: a max. 4,5 t pontterhelésnek is ellenálló padló a körbefutó koptatóléccel egy vastag tálcához van hozzáhegesztve. A fal, a padlótálca a koptatólécek és a rasztersínek közötti jól tömítő átmenetek a teljes belső tér maradványmentes tisztítását teszik lehetővé. A körbefutó süllyesztett raklapvédő bokaléc hegesztett padlóteknővel részben süllyesztett. Ezáltal Ön mm rakodási szélességhez jut, és a vastag oldalfalak jobb szigetelést biztosítanak. A függőleges PVC-lécek (lásd a képet lent) ütésállóak és stabil hőmérsékletet tartanak. A hátsó résznél lezárnak, és elkerülik hátul a szegélyek okozta hőhidakat. A csendes padlózat* megfelel továbbá a PIEK szabványnak. Az S.KO üzem közben is védi a fogyasztókat és a környezetet. A csendes padlózat teljesíti a PIEK szabvány szerinti be- és kirakodási szempontokat. Négyajkas tömítés a dobozos felépítmény optimális szigetelése érdekében. Külön kérésre PIEK tanúsítvánnyal: az alacsony zajkibocsátású hűtőberendezések és a csendes padlók 60 db (A) alá csökkentik a lakóterületek zajterhelését. Tisztításhoz ideális a többrétegű bevonattal és korrózióálló beépítésekkel ellátott fém fedőréteg. A standard alumínium padlózat árpaszemcse szerkezettel és hegesztett átmenetekkel a körbefutó lábazat-szegőléchez biztosítja a folyadékszivárgás elleni szigetelést, és megkönnyíti a padlóteknő gyors tisztítását. * Equipement en option

13 13 S.KO dobozos járművek Beépített kockázatkezelés. Felszereltségek rakományrögzítéshez. Tapasztalatból tudjuk, hogy a jó rakományrögzítés ismérve a gyors és egyszerű kezelhetőség. Mert a legnagyobb szállítási kockázatok a hibás alkalmazásból vagy a teljesen rögzítetlen rakományból származnak. Mi segítünk megelőzni ezeket a veszélyeket magától értetődő és időtakarékos megoldásokkal. Felületbe süllyesztett rakományrögzítő sínek vízszintes szorítóoszlopokhoz és feszítőhevederekhez. A rakomány kiegészítő biztosítása érdekében a kétszintes sínkombinációra speciális rögzítő pántokat lehet használni. Alakzáró rögzítés: a padlóba bemart lyuksor és a tetőre felszerelt perforált sín a függőleges rakomány rögzítő rudakhoz. Teleszkópos rudak rakományrögzítéshez.

14 14 S.KO dobozos járművek További tárolóhely a második szinten. A kétszintes rakodóberendezés. Kettőzze meg kapacitását. Kétszintes rakodási rendszerünkkel akár 100 %-kal is megnövelheti rakfelületét. Ezzel együtt pedig szállítási forgalmát. Targoncával nem emelhető árukhoz ideális: a kétszintes rakodási rendszer két változtatható magasságú szinten kifogástalan rakodást biztosít. Így a maximálisan 33 helyett akár 66 euro raklapot is szállíthat. Az egyenként 8 kg önsúlyú oszlopok teherbírása kg: az alacsony súlynak köszönhetően a hasznos teher szinte változatlan marad. Egyszerű kezelés: az oszlopok fokozatmentesen állíthatók, és minden gond nélkül egyetlen személy által is felszerelhetők. Magas raklapok esetén gyorsan a tető alá rögzíthetők és a szellőzőcsatornák helye is szabadon marad. Egyszerű kezelés: az új kétszintes rakodási rendszer* esetében a tartóoszlopok könnyen és biztonságosan csúsznak a vezetésekben. Hely 33 helyett 66 raklap számára: az oszloponként kg teherbírású, kétszintes rakodási rendszerrel. Az új, kis összsúlyú kétszintes rakodási rendszerrel gyorsan még több helyet teremhet. * Opcionális felszereltség

15 15 S.KO dobozos járművek A hús bizalmi kérdés. Felsőhúspályás hűtődoboz. Az S.KO COOL stabil, önhordó felépítményével ideális feltételeket biztosít a felsőhúspályás hűtődobozok számára. A FERROPLAST doboz teteje és oldalfalai speciálisan erősítettek, és a teljes tetőfelületen akár 24 t egyenletes elosztású rakomány szállítására képes. Ügyfeleink Európa-szerte a legkülönbözőbb követelményeket támasztják a húskampós felszereltséggel szemben. Mi az Ön igényei szerinti rendszermegoldásokkal szereljük fel a félpótkocsit: a jól bevált eurohúskampó pl. öt horganyzott, 60 mm-es csőpályából, horogbiztosítékokból és az üres kampók számára szolgáló parkolópályából áll. Húskampó rendszer jobbmenetes kampókkal és euro szabvány szerinti polcokkal vagy Bi-Rail rendszerként a nyugat-európai gazdasági térségben történő alkalmazásra. A kihúzható lépcső megkönnyíti a kézi rakodást. A padlótálcában kialakított lefolyó leegyszerűsíti a tisztítást. * Opcionális felszereltség

16 16 S.KO dobozos járművek Körkörösen lezárva. A biztos befektetés hátul kezdődik. A jó befektetés egyben az értékvesztéssel szembeni biztosítás kérdését is felveti. Az S.KO COOL alapfelszereltségben védettséget élvez a legnagyobb kockázattal szemben: baleseti károk a rámpánál. A TailGUARDlight * és a Dynamik Ramp Protection (DRP)* révén a rámpához állás még időszűke esetén is biztonságos. A Dynamic Ramp Protection (DRP) rendszer* elnyeli a be- és kirakodáskor jelentkező erőhatásokat. TailGUARDlight Az elektronikus rámpaközelítő berendezés. A rámpaközelítő berendezés tolatáskor fény- és hangjelzésekkel tájékoztatja a vezetőt a jármű mögött fennmaradó helyről. A TailGUARDlight * a rámpánál automatikusan lefékezi a járművet. Kis védőhatalom: a TailGUARDlight * elektronikus figyelmeztető segéd érzékelői felügyelik a jármű mögötti területet tolatáskor. Nagyobb biztonság dokkoláskor. Időszűke miatt az erőteljes rámpához csapódás nem ritka. A Dynamic Ramp Protection (DRP) a hátsó keret sarkainál jelentős mennyiségű energiát nyel el, mielőtt gépjárműve a rakodási peremmel érintkezésbe lépne. Ez a megoldás segít megelőzni a jármű és a rakomány károsodását, és leegyszerűsíti a rámpa megközelítését. * Opcionális felszereltség A TailGUARDlight a WABCO Fahrzeugsysteme GmbH bejegyzett védjegye

17 17 S.KO dobozos járművek A behúzott oldalprofilok csökkentik a sérülések és ütközési károk veszélyét Szebben takarékoskodni. Az aerodinamikai csomag. Alakzáró oldaljelző lámpák a sérülések elkerülése érdekében A burkolat az Ön saját színeiben is kapható Vezető pótkocsigyártóként a Schmitz Cargobull nyitott szemmel jár az utakon. Így mindig pontosan olyan termékeket kap tőlünk, amelyekkel mindig orrhosszal vezethet versenytársai előtt. A teljes burkolat nem csak elegánsabb megjelenést kölcsönöz az S.KO-nak, hanem egyúttal akár 4 % üzemanyagot is megtakaríthat. A nyitott kerékdob jobb hozzáférhetőséget biztosít a kerekekhez karbantartás és ellenőrzés céljából A törvényben előírt ütközésvédelem biztosítva van A moduláris felépítésű burkolat megkönnyíti a karbantartást, és csökkenti a javítási költségeket Az oldalmagasság megakadályozza a burkolat szegélykövekre és felhajtókra történő felakadását Karbantartás és javítás egyszerűen: a könnyű modulok külön-külön is felszerelhetők. A nyitott kerékdobok akadálytalan hozzáférést biztosítanak, és segítenek elkerülni a hőtolulást a kerekek és a féktárcsák között. Sőt mi több, a későbbi ártalmatlanításra is gondoltunk. Az alaktartó ABS műanyag 99 %-ban újrahasznosítható. Az alváz burkolata csökkenti a légellenállást, a kerékanyák és a kerekek azonban továbbra is hozzáférhetők maradnak. Raklaptartó 36 raklap számára. Valamennyi ajtó a kerékjárati ívek is külön-külön felnyithatók és reteszelhetők. Támasztó komp rögzítőbilincsekkel és tárolórekesszel a rögzítőkötél számára.

18 18 S.KO dobozos járművek Mindentudó a kombinált forgalomban. S.KO COOL erős doboz különleges követelményekhez. Igazi mindentudó a kombinált forgalomban: az S.KO COOL önhordó felépítményének köszönhetően optimális felszereltséggel rendelkezik a gyors és károsodásmentes vasúti átrakodáshoz. Az S.KO COOL erősségei már a rövid tengeri utakon is megmutatkoznak: a terminálbehúzók fel- és lecsatolását, az alacsony áthaladási magasságokat, a meredek rámpákat és a szűkre szabott fedélzeti járműtávolságokat minden gond nélkül teljesíti. A mélyebbre ültetett védőrácsos hűtőberendezésnek köszönhetően alacsonyabb áthaladási magasságot tesz lehetővé, a görgős támaszokkal pedig a szűk helyviszonok között végzett tolatás is lehetséges. A robusztus megfogóéleknek és a megerősített nemesacél koptatólemezeknek köszönhetően kockázatmentes rakodás lehetséges a vasúti forgalomban. A lehajtható aláfutásgátló vasúti rakodás esetén hozzáilleszkedik a pőrekocsik kontúrjához. Az S.KO opcióként komp aláfutásgátlóval és masszív kerek csővel és csúszótalppal is kapható. A hossztartókon, hátul és a tartóbakokon elhelyezett komp rögzítőbilincsek gyors rögzítést biztosítanak a kompon.

19 19 S.KO dobozos járművek Felszereltség minden igényhez. Specialista az egyéni szállítási megoldásokban. Az S.KO-val teljesen személyre szabott rakodási és szállítási feltéteket teremthet. Az okos rakodási koncepció és a rakományhoz igazított felszereltség csökkenti a teljes életciklusra vetített költségeket. A jól felszerelt S.KO minden szállítási feladatban megállja a helyét a megerősített tengelyekkel rendelkező, rossz utakra tervezett futóművektől kezdve a szorosan rakodott virágtartó ládák szállítására alkalmas járműveken át a megerősített légáramoltató fallal rendelkező, hőmérséklet szempontjából érzékeny áruk szállítására szolgáló járművekig. A minden részletre kiterjedő és átgondolt felszereltségekkel megtakaríthatja járműve költséges utólagos felszereltését, csökkentheti a kopást és a karbantartási ráfordításokat. De mindenekelőtt a minden igényt kielégítő felszereltséggel hatékonyan használhatja járműveit a mindennapi szállítási feladatok során. Rövid szakaszok enyhe hűtéssel, hűtőberendezés nélkül: a homlokfal azonban elő van készítve a hűtőtechnika utólagos felszerelésére Nagyobb biztonság rakodáskor: a hat opcionális raklapütköző védi a légterelő falat. Lehetővé teszi a görgős virágszállító állványok szoros rakodását: megfelelő rakodási szélesség.

20 20 S.KO dobozos járművek A hét mesterlövész. Komplett felszereltségek a hasznos csomagokban. A hét hasznos csomag áttekintése: Rough Road pro nagyobb teljesítménytartalék rossz utakon. Load&Dock pro robusztus ellenállóképesség a rámpánál. A hét hasznos csomagot exkluzív, legmagasabb szintű felszereltségként állítottuk össze az S.KO COOL számára. Itt a legjobb felszereltségi opciókat már úgy kombináltuk össze, hogy Ön ideális megoldást kapjon a klasszikus szállítási megoldásokhoz. Néhány hasznos csomag egymással is kombinálható. Ennek előnye, hogy saját igényeinek megfelelően állíthatja össze járművét gazdag felszereltségi és tartozékválasztékunk segítségével, továbbá elkerülheti a hiányzó opciók költséges utólagos felszereltetését. Advantage pro : kiváló minőségű megjelenés nemesacél komponensekkel és csillogó alufelnikkel. Eco Cool pro fogyasztásoptimalizált a hűtési teljesítményben és az aerodinamikában. Flower&Food pro optimális a friss áruk szállításához. Passzív Thermmo pro költséghatékony a rövid szakaszokon történő alkalmazásban. Ferry pro biztonságos a szállítás során. Advantage pro csillogó prémium-megjelenés a látható siker érdekében. A felszereltségek összeállítása a Schmitz Cargobull nagy gyakorlati tapasztalatait tükrözi. Az egyes hasznos csomagok részletes tartalmáról külön brosúrából tájékozódhat. Rough Road pro a Heavy Duty futóművel együtt rossz utakon és szélsőséges időjárási körülmények között is maximális értékállóságot biztosít. Passzív Thermmo pro tanúsított hőmérséklettartással, hűtőberendezés nélkül csökkenti az üzemeltetési költségeket, és több hasznos terhet biztosít.

21 21 S.KO dobozos járművek Garantáltan a tengelyen. A ROTOS DriveTechnology futóművek. Nyugodt futás, biztonság és garantált tartósság. Saját fejlesztésű ROTOS tengelyeink kiváló menettulajdonságokat és kompromisszumoktól mentes rendelkezésre állást biztosítanak. ROTOS utánfutó kormánytengely. A futómű többi alkatrészei szintén kizárólag neves, márkás gyártóktól származnak. A megfelelően nagyra méretezett, kevés karbantartást igénylő tárcsafékek és a karbantartást nem igénylő Hub Unitok hosszú karbantartási időközöket biztosítanak mm mm ROTOS utánfutó kormánytengely a csökkentett abroncskopás és szűk utáckban a kisebb fordulókör érdekében. RSP Roll Stability Program: az alapfelszereltségben kapható EBS-szel együttműködve kritikus közlekedési helyzetekben egyenként fékezi a kerekeket, így növelve a veszélyzónában a jármű úton tartásának esélyeit. A mi minőségi pecsétünk: km garancia a kevés karbantartást igénylő futóműre ROTOS DriveTechnology*. Megakadályozza az elszíneződést és az idő előtti kopást: a 22,5 -os tárcsafékek optimális léghűtése. *kivéve a kopóalkatrészeket

22 22 S.KO dobozos járművek Teljes ellenőrzés minden helyzetben. Az MRH légrugók. Menetbiztonság márkás minőség által: az alapfelszereltségben kapható MRH légrugók és az Auto-Reset funkció automatikusan beállítják a tökéletes menetmagasságot. Ez egyben a légrugókat is kíméli. A legjobban tájékoztat: a pótkocsi információs rendszerrel (TIS) egy szempillantás alatt áttekintheti az abroncsnyomást, a fékbetétek kopásának és az indítsgátló állapotát. Az MRH légrugók emelő-/süllyesztőszelepe: az Auto-Reset funkció segít elkerülni a lesüllyesztett járművel történő haladásból eredő károkat. Elektronikusan szabályozott ECAS II légrugók. Az elektronikusan szabályozott ECAS II légrugókkal a jármű rakodási magassága hozzáigazítható a különböző rámpamagasságokhoz. Az egyszer eltárolt magasságok gomnyomásra előhívhatók. A rakodási folyamat során a rendszer a vezetővel együtt gondolkodik, és automatikusan összehasonlítja a súlyváltozásból adódó szintbeli ingadozásokat. A továbbhaladáshoz pedig az Auto-Reset funkció a másodperc törtrésze alatt visszaállítja a menetmagasságot. LSP a megfelelő terheléshez. Az osztott rakomány hátulra helyezésével megváltozik a súlypont: előre tolódik, és növeli nyeregterhelést. Ahhoz, hogy a vontató megengedett tengelyterhelésének túllépése elkerülhető legyen, a súlyponteltolódás kiegyenlíthető: az LSP (Load Spread Program) tehermentesíti a pótkocsi hátsó tengelyét. Az utolsó tengely légrugónyomásának csökkentésével lerövidül a tengelytáv, és így visszaáll a helyes teherelosztás.

23 23 S.KO dobozos járművek A doboz peremén túl is gondolkodunk. Felszereltségek S.KO-hoz. Az S.KO nem csak S.KO. Számos választható felszereltséget kínálunk, amelyekkel pontosan a saját követelményeire szabhatja járművét. Mert az az S.KO csak akkor válik saját S.KO-vá, ha a funkcionalitás és a biztonság feladathoz igazodik. Vészesetben azonnal kéznél: tűzoltó készülék az alvázra szerelt műanyag házban. Munkafényszóró a hátsó portál biztonságos kezeléséhez. Aláhajtható emelőhátfal a kényelmes és biztonságos rakodáshoz, rámpa hiányában. Alufelni a kis önsúly és a tetszetős megjelenés érdekében.

24 24 S.KO dobozos járművek Kisebb alváz, nagyobb raktér. Az S.KO alváz. MRH légrugók Auto-Reset funkcióval A robusztus doboz számos előnyt nyújt Önnek. Önhordó felépítményének köszönhetően az S.KO COOL rövid alvázzal is megelégszik. A rövid alváz előnye a nagyobb méretű felépítmény, mivel a doboz közvetlenül a nyerges vontatóra fekszik fel. A nagyobb méretű felépítmény pedig jobb szigetelést is jelent maximális belső magasság mellett. Így Ön optimális hűtési körülmények és javított légkeringetés mellett profitálhat a nagyobb raktérből. ROTOS DriveTechnology tökéletes egyenes futással Kezelőegység TIS pótkocsi információs rendszerrel (opció) Megerősített sarkok és átlós merevítők a felépítmény védelme érdekében Alapfelszereltségben EBS-szel és RSP-vel Horganyzott, szegecselt keret a korrózióvédelem érdekében MODULOS : szegecselt technika és korrózióvédelem. Könnyű javíthatóság: a szegecselt, oldható kötéseknek köszönhetően az alváz alkatrészei külön-külön, kedvező áron cserélhetők. A horganyzásnak köszönhetően a korrózióvédelem ép marad. Ez leegyszerűsíti a karbantartást, és csökkenti a javítási költségeket. Hosszú távú értékállóság: a Schmitz Cargobull-féle horganyzás növeli az alváz kőfelverődéssel szembeni védelmét, 10 év átrozsdásodással szembeni garanciát biztosít, és az újrahasznosítás alkalmával kíméli a környezetet. Védelem dokkoláskor: az átlós sarokmerevítők az alváz irányába vezetik el a felépítményt érő ütések erejét. Ez kíméli a felépítményt, és segít elkerülni a hátsó rész deformálódását.

25 25 S.KO dobozos járművek Az Ön úti trezorja. Az S.KO EXPRESS. Kétszintes rakodási rendszer 66 raklap számára (opció) Fényáteresztő tető KEP szállításhoz (opcionális FERROPLAST ) Szárnyas portál vagy redőnyös ajtó hátsó rakodáshoz Kiváló minőségű elektromos készülékek, dohányáru vagy futárszolgáltatások az S.KO EXPRESS tökéletes jármű a rögzítést igénylő áruk számára. Rétegelt lemez ütközésvédő betét a homlokfalban (opció) A kétszárnyú portállal vagy rolós ajtóval felszerelt doboz a ponyvánál lényegesen hatékonyabban védi a rakományt az illetéktelen hozzáféréstől. Az oldalfalak optimalizált súlyú FP 25 FERROPLAST panelekből állnak. A stabilitásról a teljes hosszában horganyzott és szegecselt acélalváz gondoskodik. Ezenkívül az S.KO EXPRESS természetesen a biztonságtechnikai felszereltségekre is elő van készítve. TrailerConnect járműkövetés a Bosch Monitoring Centerrel történő felügyelethez. Így elvesztés vagy lopás esetén gyorsan reagálhat. A Geofencing regisztrálja és jelzi a tervezett útvonaltól való eltéréseket. A jármű jogosulatlan kinyitását pedig az ajtóérzékelők jelzik. Csúszásgátló rétegelt lemez padló raklapozott árukhoz Horganyzott, szegecselt alváz 10 év átrozsdásodás elleni garanciával A TrailerConnect szolgáltatással a pótkocsit mindig szem előtt tarthatja, és veszély vagy lopás esetén közbeléphet. A feltörésgátló FERROPLAST fém fedőrétegek védik a rakományt. Helytakarékos megoldás a rámpánál a fém rolós ajtó.

ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE

ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE Az árlista nem teljes körű, az átalakításokkal kapcsolatos információkért keressen bennünket elérhetőségeinken! ZÁRT FURGONOK UTÓLAGOS HŐSZIGETELÉSE

Részletesebben

S.CS/S.PR ponyvás járművek

S.CS/S.PR ponyvás járművek S.CS/S.PR ponyvás járművek Szállítási megoldások árufuvarozáshoz. Trailer Services Technology 2 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Tartalomjegyzék. Univerzális mindentudók az árufuvarozásban. 3 Bevezetés

Részletesebben

ÁRLISTA 2012. Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre

ÁRLISTA 2012. Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre ÁRLISTA 2012 Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre Kapcsolattartók: Krebsz László: 06-88/242-083 06-30/9391-378 Csordás József: 06-88/242-083 06-30/901-9456 Sárközy Tibor 06-88/242-083

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

S.CF konténerszállító alvázak

S.CF konténerszállító alvázak S.CF konténerszállító alvázak Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan a multimodális közlekedésben. Trailer Services Technology 2 S.CF nyerges konténeralvázak Tartalomjegyzék. Hatékony szállítási megoldások

Részletesebben

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK Molinári 91Kft. Székhely: 9228 Halászi, Damjanich utca 28. Tel.: 96/210-233 Fax: 96/573-050 Mobil: +3630/9473-646 Web: www.bewital.hu E-mail: bewital@bewital.hu THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK TH1

Részletesebben

Rakományrögzítési irányelvek

Rakományrögzítési irányelvek A rakományrögzítés alapszabályai 1. Mindig a megfelelő járművet kell használni. 2. A megengedett összsúlyt és a megengedett tengelyterhelést nem szabad túllépni, a minimális tengelyterheléstől pedig nem

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák Tények és számok TUDTA? Az Alcoa keréktárcsák a legerősebb keréktárcsák Valamennyi keréktárcsát egyetlen, nagy szilárdságú, korrózióálló alumíniumötvözet tömbből

Részletesebben

Áruszállítási módok részaránya az Európai Unión belül (1990): Közúti szállítás 75%, Vasúti szállítás 17%, Vízi szállítás 8%.

Áruszállítási módok részaránya az Európai Unión belül (1990): Közúti szállítás 75%, Vasúti szállítás 17%, Vízi szállítás 8%. 5. ELŐADÁS ÁRUSZÁLLÍTÁS A GLOBÁLIS LOGISZTIKÁBAN Áruszállítási módok: Közúti áruszállítás, Vasúti áruszállítás, Vízi áruszállítás, Légi áruszállítás, Csővezetékes áruszállítás, Kombinált áruszállítás.

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

Sátrak minden alkalomra

Sátrak minden alkalomra Ollós sátrak katalógus 2015 Hexagon Vízálló A sátor burkolata 100% poliészter szövet, egyik oldalán PVC bevonattal és UV védelemmel. A burkolat súlya 300 g/m 2. Teljes egészében alumínium Az ideális, mechanikailag

Részletesebben

- 1 - Hosszú élettartammal rendelkező új Continental abroncsok a regionális áruszállításhoz

- 1 - Hosszú élettartammal rendelkező új Continental abroncsok a regionális áruszállításhoz - 1 - Hosszú élettartammal rendelkező új Continental abroncsok a regionális áruszállításhoz A Continental megkezdte az új harmadik generációs abroncsszéria értékesítését 17,5 22,5 colos méretekben a rohamosan

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6 SZÜLŐÁGYAK, LM-01., LM-01., LM-01.5, LM-01.6 RENDELTETÉS: AZ LM-01., LM-01., LM-01.5 és LM-01.6 szülőágyakat szülészeti-nőgyógyászati kórtermek betegei számára tervezték. Infúziós állvány Ágybetét vízálló,

Részletesebben

Ajtókban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos. Együtt a Marley-val. Harmonikaajtók HARMONIKAAJTÓ GARANCIA *

Ajtókban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos. Együtt a Marley-val. Harmonikaajtók HARMONIKAAJTÓ GARANCIA * Harmonikaajtók ban kibontakozó új ötletek praktikus és stílusos év HARMONIKAAJTÓ GARANCIA * lásd a garanciafeltételeket www.marley.hu Együtt a Marley-val. Valósítsa meg álmai szobáit Praktikus és stílusos:

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája

Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája Öltözőszekrények, fém szekrények, műhelyberendezések árlistája Kép Megnevezés Cikkszám Méret (magasság x szélesség) Ajtók száma Egységár Öltözőszekrények Hosszúajtós ek Egy sorban 300mm és 400mm széles

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tengine IMAGE Tengine IMAGE család Robosztusak és nagy teljesítményûek: ezek a LED-modulok egyenletes megvilágítást adnak bármilyen

Részletesebben

VAKOLT FALFŰTÉS/FALHŰTÉS SystemWand. EasyFlexWand.

VAKOLT FALFŰTÉS/FALHŰTÉS SystemWand. EasyFlexWand. www.variotherm.hu VAKOLT FALFŰTÉS/FALHŰTÉS SystemWand. EasyFlexWand. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. VAKOLT FALFŰTÉS FALHŰTÉS Kiváló komfort? Gyerekjáték! Mint felületfűtések, a SystemWand és az EasyFlexWand rendszerek

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Meggyőző külső, kiszámítható teljesítmény A Novoferm csoport Novofire Vario típusú tűzgátló ajtószerkezete

Részletesebben

Műszaki Füzet TETŐRENDSZEREK

Műszaki Füzet TETŐRENDSZEREK Műszaki Füzet TETŐRENDSZEREK Mapeplan PVC-P quaderno PVC-HU-poly.indd 1 TETŐRENDSZEREK MapEplaN PVC-P quaderno PVC-HU-poly.indd 2 TARTALOMJEGYZÉK Oldal 04 Oldal 06 Oldal 08 Oldal 18 Oldal 20 1. Környezetbarát

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

Plató felépítmény nyergesre és h á romoldalra b illenő s pó tkocsi ZKA 1 / HKD 402

Plató felépítmény nyergesre és h á romoldalra b illenő s pó tkocsi ZKA 1 / HKD 402 Plató felépítmény nyergesre és h á romoldalra b illenő s pó tkocsi ZKA 1 / HKD 402 2 3 Minden ami zöld kedvezőbben adózik Plató felépítmény és háromoldalas pótkocsi ZKA1 / HKD402 Mehgrendelésre az ön tehergépkocsiját

Részletesebben

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei Lineáris lefolyórendszer 80 80 + lineáris lefolyórendszer A + a tökéletes megoldás épített zuhanyzók vízelvezetésének megoldására. A lefolyórendszer beépítése gyors és egyszerû. Beépítési magassága igen

Részletesebben

Új fejlesztésű aknafedél. Könnyebb, Gyorsabb, Célszerűbb!

Új fejlesztésű aknafedél. Könnyebb, Gyorsabb, Célszerűbb! Új fejlesztésű aknafedél Könnyebb, Gyorsabb, Célszerűbb! 2 Composite Új fejlesztésű aknafedél DECK Nincs nehéz beton A felnyitás gyerekjáték. 85kg-mal kisebb súly. (80 x 80cm-es méretnél) Gyors Beépítés

Részletesebben

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG

ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ÁRA: 38.300 Euro MINŐSÉG.MEGBÍZHATÓSÁG.HATÉKONYSÁG ECO sorozat... ECO 130-420 gép jellemzők Start-stop inverter rendszer 30-70% energia megtakarítást eredményez LG (Korea) PLC vezérlés 7.2-es vagy 8.4-es

Részletesebben

Ipari kapuk fontos tulajdonságai. Fülöp-Mészáros Katalin Hörmann Hungária Kft.

Ipari kapuk fontos tulajdonságai. Fülöp-Mészáros Katalin Hörmann Hungária Kft. Ipari kapuk fontos tulajdonságai Fülöp-Mészáros Katalin Hörmann Hungária Kft. Üzletágak Lakossági kapuk Ajtók Ipari kapuk Szerviz Garázskapuk Mellékajtók Meghajtások Bejárati ajtók Tűz- és füstgátló ajtók

Részletesebben

PONIX-R RAKLAPOS ÁLLVÁNY Elemkatalógus és árjegyzék Érvényes: 2015.01.01 től visszavonásig

PONIX-R RAKLAPOS ÁLLVÁNY Elemkatalógus és árjegyzék Érvényes: 2015.01.01 től visszavonásig PONIX-R RAKLAPOS ÁLLVÁNY Elemkatalógus és árjegyzék Érvényes: 2015.01.01 től visszavonásig Rakodólapon elhelyezett termékekből képzett egységrakományok gazdaságos elhelyezése megfelelően kialakított állványrendszerben.

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Volkswagen CC Das Auto. Motorok 150 LE (110 kw) TSI 150 LE (110 kw) TDI 184 LE (135 kw) TDI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Felhajtósínek Felhajtórámpák alumíniumból. KÖRMENDI Kft

Felhajtósínek Felhajtórámpák alumíniumból. KÖRMENDI Kft KÖRMENDI Kft 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 32. Tel: 06 24 530-710,711 Fax: 06 24 530-790 www.kormendi-online.hu Felhajtósínek Felhajtórámpák alumíniumból AOS 2300 kp-ig 3/4. oldal Tartalom ABS 600

Részletesebben

CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSAOK

CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSAOK Magyar MÉLYHÚZOTT ELEMEK BEMUTATÓESZKÖZÖK HÓLYAGOS/ HEGESZTETT AKRIL TERMÉKEK MARATÁS SZERSZÁMKÉSZÍTÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS CSOMAGOLÁSI MEGOLDÁSAOK TERMÉKEINEK MEGFELELŐ EGYEDI KIVITELBEN Rossel-Display Műanyag

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Együttműködési lehetőség fuvarozók számára

Együttműködési lehetőség fuvarozók számára Együttműködési lehetőség fuvarozók számára A Berger Logistik G.m.b.H. (www.berger-logistik.com) partnereként fuvarozókat keresünk, kizárólag hosszú távú együttműködés céljából. A Berger Logistik biztosítja

Részletesebben

Típus: 6800-1. Típus: 6800-2. Típus: 6800-4. Típus: 6800-6. Fő méretek (szé x mé x ma)... 420 x 405 x 425 mm Űrtartalom... 40 l

Típus: 6800-1. Típus: 6800-2. Típus: 6800-4. Típus: 6800-6. Fő méretek (szé x mé x ma)... 420 x 405 x 425 mm Űrtartalom... 40 l Típus: 6800-1 Felnyitható fedelű szelektívgyűjtők Ár: 4.300- - Ideális segédeszköz a hivatalok, irodák, iskolák kórházak osztályozott hulladékgyűjtésénél. - A színes kivitel segíti a gyors megkülönböztetést.

Részletesebben

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot!

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot! Lindab Rainline Lindab Ereszcsatorna rendszer Adjon a házának új arculatot! A sokszínű rendszer Miért ne választhatna sötétbordó csatornát fehér homlokzathoz? Miért ne szerelhetne fel exkluzív rézvöröset

Részletesebben

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 A kocsit betegek fekvő helyzetben történő szállítására tervezték a kórházi és klinikai kórtermek között, miközben lehetőség van a betegek diagnosztizálására.

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

1. BEVEZETŐ 2. FŐ TULAJDONSÁGOK

1. BEVEZETŐ 2. FŐ TULAJDONSÁGOK 1. BEVEZETŐ Az IB aktív infravörös mozgásérzékelő szenzorok különböző magasságban és szélességben védik az átjárókat, beltéri és kültéri ablakokat. Az eszközök két darabos, adó és vevő kiszerelésben készülnek,

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Salgó polcok - Háztartási polcok. Salgó polcok - Nagy teherbírású metrikus polcok. Salgó polcok - Metrikus polcok

TARTALOMJEGYZÉK. Salgó polcok - Háztartási polcok. Salgó polcok - Nagy teherbírású metrikus polcok. Salgó polcok - Metrikus polcok TARTALOMJEGYZÉK 1. SALGÓ Csavarozható állványrendszer Profilok Salgó polcok Salgó polcok - Háztartási polcok Salgó polcok - Nagy teherbírású polcok Salgó polcok - Metrikus polcok Salgó polcok - Nagy teherbírású

Részletesebben

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen.

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Viega Advantix Top Mindent tud a padlók víztelenítéséről Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Az új Viega Advantix Top: a legjobb tulajdonságok egy termékben. 4

Részletesebben

F = Flat P = Panel. alacsony építésû légkezelõ

F = Flat P = Panel. alacsony építésû légkezelõ FP F = Flat P = Panel alacsony építésû légkezelõ Miért éppen az AeroMaster FP? I Az AeroMaster FP alacsony építésû (álmennyezeti) légkezelõ berendezés ideális választás irodák, üzletek, éttermek és hasonló

Részletesebben

Vízellátás, fûtéstechnika

Vízellátás, fûtéstechnika Vízellátás, fûtéstechnika Vízellátás, fûtéstechnika A nagy szabadságfok: A RAUTITAN épületgépészeti csõvezetékrendszer a kivitelezés során felmerülõ összes követelménynek eleget tesz. A rendszer univerzálisan

Részletesebben

az utolsó részletig Kiváló Minőség egy méltányos árért Pontos vezérlés kontúr-követő mosás Pontos mérése a tisztító- és ápolóanyagoknak

az utolsó részletig Kiváló Minőség egy méltányos árért Pontos vezérlés kontúr-követő mosás Pontos mérése a tisztító- és ápolóanyagoknak , A belépő model Kiváló az utolsó részletig Ideális a profi autómosáshoz Technológia a piacvezetőtől: Minőség egy méltányos árért, Az EasyWash alapkonfigurációja tartalmaz minden funkciót, melyek szükségesek

Részletesebben

VBKTO logisztikai modell bemutatása

VBKTO logisztikai modell bemutatása VBKTO logisztikai modell bemutatása Logisztikai rendszerek információs technológiája: Szakmai nyílt nap Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar 2007. június 6. Tartalom Vagyontárgy nyilvántartó központ

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

Stabilitás és gyors telepíthetőség

Stabilitás és gyors telepíthetőség BiP dobozok Stabilitás és gyors telepíthetőség Süllyesztődobozok tégla és gipszkartonos telepítéshez 393 BiP Stabil kivitelezés A BiP fali süllyesztődobozok polipropilénből készülnek, így könnyedén ellenállnak

Részletesebben

TITALIUM Egy új dimenzió

TITALIUM Egy új dimenzió Erős Könnyű Innovatív TITALIUM Egy új dimenzió A jövő anyaga! Kapcsolat: ABUS Hungária Kft. Lomb u. 31/b. H-1139 Budapest E-mail: info@abus.hu www.abus.com Tel: +36 1 412 16 46 Fax: +36 1 239 30 73 Technikai

Részletesebben

Lindab Coverline Műszaki információ Burkolati rendszerek. Lindab Coverline. Lindab Trapézlemezek Műszaki információ

Lindab Coverline Műszaki információ Burkolati rendszerek. Lindab Coverline. Lindab Trapézlemezek Műszaki információ Lindab Coverline Műszaki információ Burkolati rendszerek Lindab Coverline Lindab Trapézlemezek Műszaki információ Színskála Lindab tető- és falprofilok Lindab színkód Név Legközelebbi NCS Legközelebbi

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

C32 PR 600 RAKLAPOS ÁLLVÁNY

C32 PR 600 RAKLAPOS ÁLLVÁNY C32 PR 600 Használati területek A PR 600-as állványrendszer kiemelkedik kialakítási lehetõségeinek sokféleségével. Szinte mindenféle építési mód megvalósítható: hosszanti áthidalós állvány, kereszttartós

Részletesebben

Hulladékkezelő rendszerek

Hulladékkezelő rendszerek Hulladékkezelő rendszerek Ki használ hulladékkezelő rendszereket Az új hulladékkezelő rendszerünk megoldásai széles körben alkalmazhatóak Egészségügy Korházak (konyha/étkező, nyilvános területek, betegszobák/kórtermek,

Részletesebben

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz 2 Moduláris mennyezeti hangszóró A telepítő igényeit szem előtt tartva tervezték A legtöbb mennyezettípushoz optimális

Részletesebben

AZ ELŐRETOLT CSŐTÁMOGATÁS GYORS TELEPÍTÉST ÉS KONDENZÁCIÓ- MEGELŐZÉST TESZ LEHETŐVÉ AZ AF/ARMAFLEX -SZEL

AZ ELŐRETOLT CSŐTÁMOGATÁS GYORS TELEPÍTÉST ÉS KONDENZÁCIÓ- MEGELŐZÉST TESZ LEHETŐVÉ AZ AF/ARMAFLEX -SZEL Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) AZ ELŐRETOLT CSŐTÁMOGATÁS GYORS TELEPÍTÉST ÉS KONDENZÁCIÓ- MEGELŐZÉST TESZ LEHETŐVÉ AZ AF/ARMAFLEX -SZEL Biztonságos Euroclass B/ L B,

Részletesebben

A termékek áttekintése / jelmagyarázat

A termékek áttekintése / jelmagyarázat A termékek áttekintése / jelmagyarázat Lindabról Comfort és design A termékek áttekintése / jelmagyarázat Elmélet Mennyezeti anemosztátok Mennyezeti anemosztátok - látható szerelési mód Csatlakozódobozok

Részletesebben

Bosch exchange Hatékony. Egyszerű. Gyors.

Bosch exchange Hatékony. Egyszerű. Gyors. Bosch exchange Hatékony. Egyszerű. Gyors. A Bosch cserealkatrész-program Növekvő piac új üzleti lehetőségek A cserealkatrészek piacának alakulása 2000 2010 Változatlanul nagy az igény a hagyományos cserealkatrészek

Részletesebben

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a TÉLIKERT-ÁRNYÉKOLÓK A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van -

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115 Fel- és lenyíló vasalások Duo.11 Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 1 /37 19 1 /37 1 7 9 9 Kg H 1 3 3 1 3 3 Kg 1 B 3 3 1 3 3 A felnyíló

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS.

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. SAJTÓHÁTFAL Pop up falak 1 A multi vállalatok már tudják miért kihagyhatatlan a pop up fal a cég bemutatóin,

Részletesebben

X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK

X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK X X DANISH D ESIGN - MADE IN DENMARK A FLEXIBILIS, EGYEDI TERVEZÉSNEK KŐSZŐNHETŐEN A FOGÁSZATI KEZELŐEGYSÉG HATÉKONY PARTNERRÉ ALAKÍTHATÓ 2 A MINÓSÉG NEM EGY FIGYELEMBE VEHETŐ SZEMPONT A MINŐSÉG MAGA A

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben

RESIDENT OTTHONI KLÍMA

RESIDENT OTTHONI KLÍMA RESIDENT OTTHONI KLÍMA Toshiba fix fordulatos flexi készülék, otthoni alkalmazásra. Elegáns, kompakt fali készülék, harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú otthonba. Nagy teljesítményű, precíz, nagyon

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. ambar 2 3

THE GREEN LIGHT. ambar 2 3 63 THE GREEN LIGHT 2 3 ISMERTETŐ A VILÁGÍTÓTEST JELLEMZŐI Tervező: Alain Baré Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság Üveg IK 08 (**) Aerodinamikai felület (CxS)

Részletesebben

Nettó árak, érvényes 2015. 07. 31-ig. egyszerű, MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ, VG1. GARANT VG1 szerszámbemérő készülék pontos beállítások egy szempillantás alatt.

Nettó árak, érvényes 2015. 07. 31-ig. egyszerű, MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ, VG1. GARANT VG1 szerszámbemérő készülék pontos beállítások egy szempillantás alatt. Nettó árak, érvényes 2015. 07. 31-ig egyszerű, MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ, VG1 GARANT VG1 szerszámbemérő készülék pontos beállítások egy szempillantás alatt. Befogástechnika GARANT VG1 szerszámbemérő készülék Egyszerű

Részletesebben

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés.

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés. cat_drain_c3 01_0609_HU.book Page 36 Thursday, July 5, 007 9:40 AM sorozat leírás Felépítés Nemesacél motor Jól bevált felépítés modern INOX & kompozit kialakítás, optimalizált hatásfokú szabad örvénykerékkel.

Részletesebben

MOBIL EDÉNYEK HULLADÉKOKHOZ ÉS ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ANYAGOKHOZ 2 KEREKŰ EDÉNY

MOBIL EDÉNYEK HULLADÉKOKHOZ ÉS ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ANYAGOKHOZ 2 KEREKŰ EDÉNY MOBIL EDÉNYEK HULLADÉKOKHOZ ÉS ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ANYAGOKHOZ 2 KEREKŰ EDÉNY 2 KEREKŰ EDÉNYEK HULLADÉKOKHOZ ÉS ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ANYAGOKHOZ SOKFÉLESÉG KÉT KERÉKEN FUNKCIONÁLIS ÉS SZABVÁNYOS A hulladékok

Részletesebben

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11 ABLOY DC210 Ajtóbehúzó max. 60 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2 ABLOY DC330 Cam action Ajtóbehúzó max. 80 kg tömegű beltéri ajtókhoz...........................................f-2

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre. Az új Golf Sportsvan. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre. Az új Golf Sportsvan. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre Az új Golf Sportsvan Das Auto. Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ

ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ Lapszám: 1/6 ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ Termék: Összecsukható gyümölcsszedő állványok Állványmagasság: 2000 mm (L=2000) Cikkszám: 92110013 Állványmagasság: 1650 mm (L=1650) Cikkszám: 92110014 Állványmagasság:

Részletesebben

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Jellemzõ Beállítási Max. Szenzor Védettség Oldal neve alkalmazás tartomány hõmérséklet típusa RT Általános célra -25-300 350ºC Táv, terem, IP66 64-65 differencál KP Könnyû ipari alkalm.

Részletesebben

L E G N O M E C K F T Faipari gépek, szerszámok forgalmazása, javítása VAPLEM 46.43.30 FAGŐZÖLŐ KAMRA TELJESEN ALUMÍNIUMBÓL ÉPÍTVE.

L E G N O M E C K F T Faipari gépek, szerszámok forgalmazása, javítása VAPLEM 46.43.30 FAGŐZÖLŐ KAMRA TELJESEN ALUMÍNIUMBÓL ÉPÍTVE. VAPLEM 46.43.30 FAGŐZÖLŐ KAMRA TELJESEN ALUMÍNIUMBÓL ÉPÍTVE I) AZ ÁRAJÁNLAT TARTALMA : Cellák száma : 1 Modell :VAP LEM 46.43.30 A cella méretei: 1,2 Méretek : L (m) P (m) H (m) Belső 4,6 4,3 3,0 Külső

Részletesebben

Biztonsági szekrények

Biztonsági szekrények Biztonsági szekrények Az igazi megoldás A biztonság a legfőbb szabály Egészségre és a környezetre ártalmas anyagok tárolása és készenlétben tartása a laboratóriumban vagy a tanteremben a legnagyobb gondosságot

Részletesebben

Egy könnyed mozdulat...

Egy könnyed mozdulat... Egy könnyed mozdulat... ÚJ MŰANYAG/GUMI CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK LEGRAND ELOSZTÓSOROK ÚJ MŰANYAG CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK KIEMELŐKAROS CSATLAKOZÓDUGÓ Húzza ki a csatlakozódugót egy egyszerű mozdulattal,

Részletesebben

horonycsapos fugaképzés ipari padlószerkezetekhez

horonycsapos fugaképzés ipari padlószerkezetekhez BAUTEC FUGAFORM horonycsapos fugaképzés ipari padlószerkezetekhez BAUTEC FUGAFORM horonycsapos fugaképzés ipari padlószerkezetekhez BAUTEC FUGAFORM - XL, FUGAFORM - XDL Ipari padlók tervezése, kivitelezése

Részletesebben

Tehergépkocsik biztonságos és s a közlekedési balesetek

Tehergépkocsik biztonságos és s a közlekedési balesetek Innováció és fenntartható felszíni közlekedés konferencia 2009. szeptember 3-5. Budapest Tehergépkocsik biztonságos rakomány rögzr gzítése és s a közlekedési balesetek összefüggései Dr.-Ing. Kőfalvi Gyula

Részletesebben