S.KO dobozos járművek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "S.KO dobozos járművek"

Átírás

1 S.KO dobozos járművek Hűtött és nagyértékű szállítmányok részére. Trailer Services Technology

2 2 S.KO dobozos járművek Tartalomjegyzék. Megnyerően biztonságos dobozos járművek távolsági forgalomhoz. 3 Bevezetés 3 A 6. generációs S.KO COOL. 4 Az ígért teljesítmény 4 Az előnyök áttekintése. 5 Precízió a sorozatgyártásban az egyedi járművekhez. 6 A Cargobull Validation Center. 7 A siker alapja a felépítmény. 8 A prémium hűtőberendezés a mi minőségi színvonalunk. 9 A belső felszereltség 9 A szabadalmaztatott FERROPLAST -panelek. 10 Az S.KO belső tere. 11 Az optimalizált légkeringetés. 12 Higiénia és környezetbarát tanúsítványok. 13 A rakományrögzítés 13 Felszereltségek rakományrögzítéshez. 14 Az extra felszereltség 14 A kétszintes rakodóberendezés. 15 Felsőhúspályás hűtődoboz. 16 A biztos befektetés hátul kezdődik. 17 Az aerodinamikai csomag. 18 S.KO COOL erős doboz különleges követelményekhez. 19 Specialista az egyéni szállítási megoldásokban. 20 Komplett felszereltségek a hasznos csomagokban. 21 A technológiák 21 A ROTOS DriveTechnology futóművek. 22 Az MRH légrugók. 23 Felszereltségek S.KO-hoz. 24 Az S.KO alváz. 25 A szárazáru szállító 25 Az S.KO EXPRESS. 26 Felszereltségek szárazáruk szállításához. 27 Az összehajtható falú dobozos járművek 27 Az S.KO FW EXPRESS összehajtható fallal. 28 Az S.KO FW COOL összehajtható fallal. 29 Szolgáltatások 29 Járművekhez kapcsolódó szolgáltatásaink. 31 Kapcsolat 31 Az Ön kapcsolattartója. 33 Műszaki adatok 33 Méretek és adatok.

3 3 S.KO dobozos járművek Európa legkedveltebb hűtőszekrénye kerekeken. A 6. generációs S.KO COOL. A hűtött szállítmány igényes szállítmány. A szigorú hőmérsékleti és higiéniai előírások speciális követelményeket támasztanak a szállítójárművek teljesítményével és megbízhatóságával szemben. Az S.KO COOL ezekhez a követelményekhez igazodik, és tökéletesen megfelel a távolsági forgalom minden kihívásának. Ennek köszönhetően évek óta minden európai fuvarozó elsődleges választása. Sikermodellünk hatodik generációja a valaha létezett legeslegjobb S.KO. Javított szigetelési tulajdonságok, alacsony üzemeltetési költségek és számtalan apró részlet, melyek valódi sikereket garantálnak szállítmányozó vállalkozása számára. Győződjön meg róla személyesen az S.KO Önt is meg fogja győzni. Az úton, a mindennapokban és pénzügyi mérlegében egyaránt.

4 4 S.KO dobozos járművek Körkörösen lezárva. Az előnyök áttekintése. Alapfelszereltségben laposan felfekvő ajtók Oldalfal ütközőgumi a rúdzáron Zsanérok a vámzárral Ahhoz, hogy az S.KO-t még értékesebbé tegyük, még értékállóbbá tettük a hatodik generációs járművet: A javított szigetelőhatással a FERROPLAST doboznak köszönhetően pénzt takarít meg hűtés közben. Megerősített acél sarokprofil a felépítmény megnövelt stabilitásáért Masszív homlokfal mennyezet acélból Az aerodinamikai burkolat* javítja az üzemanyag-fogyasztást, és Megerősített sarkok az ajtóknál akár 4 %-os megtakarítást is lehetővé tesz. A masszív görgős rámpaütközők*, és a Dynamic Ramp Protection védik a járművet a rámpás rakodással összefüggésben keletkező károktól. És ami a legjobb: a masszív óvintézkedések ellenére az S.KO egy grammal sem nehezebb elődjénél. Lapos fogantyúk nemesacélból Kiegészítő gumi rámpaütköző a hátsó keretnél Kompressziós-görgős rámpaütköző* nemesacélból (DRP) Hőmérsékletstabil kapcsolat: javított illesztés a portál és a jármű hátsó része között. Tiszta lezárást alkot a masszív homlokfali sarok acélból. A hátsó dupla gumi rámpaütköző* védi a felépítményt és a forgórúd-zárakat. * Equipement en option

5 5 S.KO dobozos járművek Siker sorozatban. Precízió a sorozatgyártásban az egyedi járművekhez. A Schmitz Cargobull több mint 60 éve gyárt kiváló minőségű dobozos járműveket. Többszörösen díjazott gyártási eljárásunk eredményeképpen Ön egyedi sorozatgyártású, megbízható járműveket kaphat. Egyedi, mert a moduláris elvnek köszönhetően pontosan az Ön feladataira szabott járművet gyártjuk le. Megbízható, mert a széleskörű ismereteinket saját fejlesztőmérnökeink közvetlenül átültetik a gyártásba, így a hibák minden szinten minimalizálhatók. A minőségi igényességet innovációval alapozzuk meg. Az S.KO legfontosabb részegységei doboz, tengely és hűtőberendezés minőségi pecsétünket viselik. Iránymutató technológiát jelentenek a FERROPLAST paneleknek köszönhetően. Az NX-17 habszivacs mag tartja a hideget a dobozon belül. A jármű fém fedőrétegei pedig jól bevált, 25 éve bizonyító rendszerek. Made in Germany minőségű sorozatgyártás a digitális vezérlésű gyártási logisztika kiváló minőségű sorozatgyártást garantál. A FERROPLAST panelek habkitöltése egy munkamenetben, teljes hosszúságban. A Schmitz Cargobull ROTOS tengelyek a saját fejlesztésű tengelygyártásnak köszönhetően igen meggyőzőek.

6 6 S.KO dobozos járművek km tapasztalat még mielőtt útra kelne. A Cargobull Validation Center. Számíthat a Schmitz Cargobull félpótkocsik megbízhatóságára: mielőtt az új fejlesztések sorozatgyártásba kerülnének, már egy millió kilométeren bizonyítottak. Saját ellenőrzőközpontunk, a Cargobull Validation Center egyedülálló a pótkocsigyártásban. Prototípusainkat az útszimulátoron a legkülönbözőbb útviszonyok között és rakományokkal teszteljük. Ennek során a felépítményt és a futóművet akár 40g gyorsulásnak is kitesszük. Az itt nyert felismeréseket pedig közvetlenül átültetjük a fejlesztésbe. Így Ön mindig kiforrott és megbízható termékeket kap a Schmitz Cargobulltól. Járműkísérlet: kísérleti mérnökeink pontosan elemzik, milyen hatásokkal jár az alvázat, a futóművet és a dobozos felépítményt érő igénybevétel. A teljes dobozos felépítmény komplex igénybevételi tesztjei ugyanúgy az ellenőrzési rutin részét képezik, mint a szélsőséges útviszonyok szimulációja. Már a tervezési fázisban megkezdjük az első terhelési teszteket a VEM-mel (végeselemes módszerrel). Precízió a legapróbb részletekig: a dobozos járművek kétszintes rakodási rendszerének CAD-támogatású fejlesztési folyamatai.

7 7 S.KO dobozos járművek Csúcstechnológia a mindennapokban. A siker alapja a felépítmény. Az S.KO sikerének receptje egyszerű: ez teszi Önt sikeressé. Stabil, mint egy repülőgép A FERROPLAST doboz ragasztott, szendvicsszerkezetű felépítményét a repülőgép- és jachtgyártásból emeltük át. Ez a szerkezet önhordó és nagyfokú csavarodási merevséggel bír. A maximális üzembiztonság érdekében felesleges tömeg nélkül minden kilométeren. Energiahatékony Utolérhetetlen és ismét javított az S.KO felépítmény tartja a hideget a dobozon belül. A FERROPLAST panelek habszivacs magja minden eddiginél jobb K-értékkel rendelkezik. Az optimális hűtési teljesítmény érdekében alacsonyabb üzemanyag-felhasználással minden úton. Öregedésálló Dobozaink még évek múlva is betartják, amit ma ígérnek. A páradiffúzióval szemben tömör fém fedőrétegek védelmet nyújtanak az öregedéssel együtt járó hatékonyságvesztéssel szemben. Az azonos szállítási minőségért évről évre. Lapos fogantyúk gondoskodnak a vékony, oldalt nyíló szárnyas ajtók nyitásáról. Jobb, mert láthatatlan: az ajtók belső sarokmegerősítései növelik a stabilitást és megelőzik a sérüléseket. Új zsanérok a szűk 270 -os nyílásszöghöz. Tiszta és biztonságos a szabadalmaztatott vámzár.

8 8 S.KO dobozos járművek Biztonságos hűtési láncok. A prémium hűtőberendezés a mi minőségi színvonalunk. A hűtőberendezések gondoskodnak arról, hogy a szállítmány hőmérséklete mindig tökéletes legyen. A párhuzamos klímafelügyelet és a dokumentáció az új S.KO-ban folyamatos és optimális hűtést biztosít a szállítmány számára. TrailerData.Technology. Mindig tájékozott. Biztonságos felügyelet: még több érzékelő és egy hőmérsékletregiszter méri és dokumentálja hiánytalanul a hűtési lánc igazolását. A TrailerConnect interfész gyártósemleges csatlakozást biztosít a járműfelügyeleti rendszerhez. Hűtéstechnika tekintetében olyan vezető gyártók kínálatából választhatja a ki a hűtőkocsi hűtőt, mint a Thermo King vagy a Carrier kívánsága szerint kedvező fogyasztású Eco vagy halk, PIEK tanúsítvánnyal rendelkező változatban. A hűtési adatok hiánytalan dokumentálásáról a TrailerConnect gondoskodik. A független járműkövetés hő- és páraérzékelők segítségével pontosan rögzíti a jármű hőmérsékletregiszter által mért adatokat. Ezek bármikor lehívhatók és archiválhatók. Az SMS-ben vagy ben való automatikus riasztás a hűtési lánc megszakadása esetén külön megrendelésre kapható. A TrailerConnect interfész digitális hőmérsékletregiszter biztosít, amely kifogástalan igazolást tesz lehetővé. Tökéletesen a saját TrailerConnect járműkövető szolgáltatásunkra hangolva. TCI Hagyományos vagy digitális hőmérsékletregiszter a DIN EN szerinti kifogástalan igazoláshoz.

9 9 S.KO dobozos járművek Piacvezető ThermoTechnology. A szabadalmaztatott FERROPLAST paneleknek köszönhetően. Tető és alapzati lakk, fólia, primer Horganyzott acéllemez Előkezelés Az élelmiszerszállítmányok minősége a hűtődobozon múlik. Szabadalmaztatott dobozpaneleink valamennyi minőségi komponensét a FERROPLAST - ThermoTechnology név alatt egyesítettük. Gyors hőmérsékleti adaptáció: a doboz fém fedőrétegei gyorsabban felveszik a hűtési hőmérsékletet, mint a üvegszálas poliészter. Így kevesebb idő és energia szükséges a kívánt hűtési fokozat eléréséhez. NX17-habszivacs mag Előkezelés Horganyzott acéllemez Tető és alapzati lakk, fólia, primer Kitűnő szigetelő hatás: paneleink PU magja a fém fedőrétegeknek köszönhetően 12 %-kal vastagabb, mint a szokásos üvegszálas poliészter felépítményeké. Így a hűtési hőmérséklet tovább megmarad. Ezért ritkábban kell utánhűteni, ami energiát takarít meg. Sima, horpadásálló belső falak: a HDR (High Dent Resistance) belső fedőrétegel növelik a felületek horpadásállóságát. Így a belső tér tovább marad ép. (Opció) Tartós értékállóság: különösen hosszú távon biztosítanak a FERROPLAST panelek két lényeges előnyt az üvegszálas poliészter-hez képest. A fém horpadásálló, de nem törik, így megőrzi a doboz teljes szigetelő hatását. A páradiffúzióval szemben tömör fém fedőrétegek pedig megakadályozzák a nedvesség bejutását, így kiegészítő védelmet nyújtanak az habszivacs mag energiaveszteségével szemben. Ez pedig kifizetődő. Az alacsony üzemeltetési költségek és a magas értékesítési árak révén. ThermoTechnology. A megfelelő szigetelés az ön járműve számára. A FERROPLAST felépítmények szolid, gazdaságos megoldást kínálnak. A dobozos félpótkocsik mintegy 50 %-os európai piaci részesedéssel a minőség garanciái. A FERROPLAST kombinálja az új NX17 poliuretán keményhab megnövelt szigetelő hatását az ellenálló, kétoldalú, többrétegű fém fedőréteggel. Optimális falvastagság süllyesztett beépítésekkel a maximális belsőtérkihasználtsághoz a teljesen személyre szabott FERROPLAST paneleknek köszönhetően.

10 10 S.KO dobozos járművek Mi ezzel járulunk hozzá a jó és biztonságos munkahelyekhez. Az S.KO belső tere. A példaértékű tisztaság, a higiénia és a biztonság jelenti a hűtött szállítmány minőségi kritériumait. Az S.KO belső tere kiválóan megfelel ezeknek a követelményeknek. Mobil térelválasztó fal* Multitemp szállításhoz Polárfehér belső fedőréteg erősebb visszatükröződéssel A világos, sík felületek megkönnyítik a higiénikus szállítást. A falak, a hátfalak, a koptatólécek és a rasztersínek közötti sima átmenetek egyszerű és maradványmentes tisztítást tesznek lehetővé, és minimálisra csökkentik a sérülés- és kárveszélyt. Akasztási lehetőség további rakományrögzítő hevederek számára Természetesen az S.KO az összes fontos szállítási tanúsítvány követelményeinek megfelel: ATP-osztályú FRC, TÜV Süd, German.Lloyd, Cemafroid és Pharmaserv pecsét. Részben süllyesztett koptatóléc a teljes raklapszélességhez A FERROPLAST ThermoTechnology NX17 optimalizált szigetelő hatással A HDR Technology* növeli a horpadásállóságot Több fény: energiatakarékos LED-lámpák és sugárzóan fehér borítások a vilgos munkatér érdekében. Megerősített PVC lécek a hátsó portálon Szürke, szilárdabb kiöntőmassza a hátsó portálnál Csendes padló* éjszakai szállításhoz * Opcionális felszereltség

11 11 S.KO dobozos járművek Hőmérsékletbiztos módon berendezve. Az optimalizált légkeringetés. A szállítási teljesítmény minősége közvetlenül összefügg a doboz légkeringetés minőségével. Az S.KO teljes hosszában egyenletes klímát biztosít az FRC szabványnak megfelelően. A légterelő fal a homlokfalon megszakítás nélküli légkeringetést tesz lehetővé. A távtartó profilok és a raklapütköző védik a homlokfalat és a hűtőberendezést a sérülésektől. A tető alatti három rugalmas hűtőcsatorna gondoskodik a hűtőlevegő egyenletes elosztásáról. Ezek cipzárral lerövidíthetők. Az új, mobil, elfordítható térelválasztó fallal a doboz rugalmas, többhőmérsékletű szállítóvá alakítható. Pontosan záró tömítések garantálják a megfelelő hőmérsékleteket. A nyomórugók javított összehangolásának és a reteszelés kijelzésének köszönhetően Ön profitálhat az egyszerű és gyors kezelésből. Egyenletesen hűvös: rugalmas hűtőcsatornák a hűtőlevegő elosztásához a tetőn. Optimalizált áramoltatás: légterelő fal a gyors légkeringtetés érdekében. Két hőmérsékleti zóna: hosszában eltolható, elfordítható térelválasztó*. * Opcionális felszereltség

12 12 S.KO dobozos járművek Beépített fogyasztóvédelem. Higiénia és környezetbarát tanúsítványok. Ha az élelmiszer- és gyógyszerszállítási higiéniáról van szó, akkor az S.KO nem ismer kompromisszumot. Belső tere megfelel a HACCP (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok) és az IFS (International Food Standards Logistics) szigorú tisztasági követelményeinek. A magasnyomású tisztítóval végzett tisztítás egyszerű: a max. 4,5 t pontterhelésnek is ellenálló padló a körbefutó koptatóléccel egy vastag tálcához van hozzáhegesztve. A fal, a padlótálca a koptatólécek és a rasztersínek közötti jól tömítő átmenetek a teljes belső tér maradványmentes tisztítását teszik lehetővé. A körbefutó süllyesztett raklapvédő bokaléc hegesztett padlóteknővel részben süllyesztett. Ezáltal Ön mm rakodási szélességhez jut, és a vastag oldalfalak jobb szigetelést biztosítanak. A függőleges PVC-lécek (lásd a képet lent) ütésállóak és stabil hőmérsékletet tartanak. A hátsó résznél lezárnak, és elkerülik hátul a szegélyek okozta hőhidakat. A csendes padlózat* megfelel továbbá a PIEK szabványnak. Az S.KO üzem közben is védi a fogyasztókat és a környezetet. A csendes padlózat teljesíti a PIEK szabvány szerinti be- és kirakodási szempontokat. Négyajkas tömítés a dobozos felépítmény optimális szigetelése érdekében. Külön kérésre PIEK tanúsítvánnyal: az alacsony zajkibocsátású hűtőberendezések és a csendes padlók 60 db (A) alá csökkentik a lakóterületek zajterhelését. Tisztításhoz ideális a többrétegű bevonattal és korrózióálló beépítésekkel ellátott fém fedőréteg. A standard alumínium padlózat árpaszemcse szerkezettel és hegesztett átmenetekkel a körbefutó lábazat-szegőléchez biztosítja a folyadékszivárgás elleni szigetelést, és megkönnyíti a padlóteknő gyors tisztítását. * Equipement en option

13 13 S.KO dobozos járművek Beépített kockázatkezelés. Felszereltségek rakományrögzítéshez. Tapasztalatból tudjuk, hogy a jó rakományrögzítés ismérve a gyors és egyszerű kezelhetőség. Mert a legnagyobb szállítási kockázatok a hibás alkalmazásból vagy a teljesen rögzítetlen rakományból származnak. Mi segítünk megelőzni ezeket a veszélyeket magától értetődő és időtakarékos megoldásokkal. Felületbe süllyesztett rakományrögzítő sínek vízszintes szorítóoszlopokhoz és feszítőhevederekhez. A rakomány kiegészítő biztosítása érdekében a kétszintes sínkombinációra speciális rögzítő pántokat lehet használni. Alakzáró rögzítés: a padlóba bemart lyuksor és a tetőre felszerelt perforált sín a függőleges rakomány rögzítő rudakhoz. Teleszkópos rudak rakományrögzítéshez.

14 14 S.KO dobozos járművek További tárolóhely a második szinten. A kétszintes rakodóberendezés. Kettőzze meg kapacitását. Kétszintes rakodási rendszerünkkel akár 100 %-kal is megnövelheti rakfelületét. Ezzel együtt pedig szállítási forgalmát. Targoncával nem emelhető árukhoz ideális: a kétszintes rakodási rendszer két változtatható magasságú szinten kifogástalan rakodást biztosít. Így a maximálisan 33 helyett akár 66 euro raklapot is szállíthat. Az egyenként 8 kg önsúlyú oszlopok teherbírása kg: az alacsony súlynak köszönhetően a hasznos teher szinte változatlan marad. Egyszerű kezelés: az oszlopok fokozatmentesen állíthatók, és minden gond nélkül egyetlen személy által is felszerelhetők. Magas raklapok esetén gyorsan a tető alá rögzíthetők és a szellőzőcsatornák helye is szabadon marad. Egyszerű kezelés: az új kétszintes rakodási rendszer* esetében a tartóoszlopok könnyen és biztonságosan csúsznak a vezetésekben. Hely 33 helyett 66 raklap számára: az oszloponként kg teherbírású, kétszintes rakodási rendszerrel. Az új, kis összsúlyú kétszintes rakodási rendszerrel gyorsan még több helyet teremhet. * Opcionális felszereltség

15 15 S.KO dobozos járművek A hús bizalmi kérdés. Felsőhúspályás hűtődoboz. Az S.KO COOL stabil, önhordó felépítményével ideális feltételeket biztosít a felsőhúspályás hűtődobozok számára. A FERROPLAST doboz teteje és oldalfalai speciálisan erősítettek, és a teljes tetőfelületen akár 24 t egyenletes elosztású rakomány szállítására képes. Ügyfeleink Európa-szerte a legkülönbözőbb követelményeket támasztják a húskampós felszereltséggel szemben. Mi az Ön igényei szerinti rendszermegoldásokkal szereljük fel a félpótkocsit: a jól bevált eurohúskampó pl. öt horganyzott, 60 mm-es csőpályából, horogbiztosítékokból és az üres kampók számára szolgáló parkolópályából áll. Húskampó rendszer jobbmenetes kampókkal és euro szabvány szerinti polcokkal vagy Bi-Rail rendszerként a nyugat-európai gazdasági térségben történő alkalmazásra. A kihúzható lépcső megkönnyíti a kézi rakodást. A padlótálcában kialakított lefolyó leegyszerűsíti a tisztítást. * Opcionális felszereltség

16 16 S.KO dobozos járművek Körkörösen lezárva. A biztos befektetés hátul kezdődik. A jó befektetés egyben az értékvesztéssel szembeni biztosítás kérdését is felveti. Az S.KO COOL alapfelszereltségben védettséget élvez a legnagyobb kockázattal szemben: baleseti károk a rámpánál. A TailGUARDlight * és a Dynamik Ramp Protection (DRP)* révén a rámpához állás még időszűke esetén is biztonságos. A Dynamic Ramp Protection (DRP) rendszer* elnyeli a be- és kirakodáskor jelentkező erőhatásokat. TailGUARDlight Az elektronikus rámpaközelítő berendezés. A rámpaközelítő berendezés tolatáskor fény- és hangjelzésekkel tájékoztatja a vezetőt a jármű mögött fennmaradó helyről. A TailGUARDlight * a rámpánál automatikusan lefékezi a járművet. Kis védőhatalom: a TailGUARDlight * elektronikus figyelmeztető segéd érzékelői felügyelik a jármű mögötti területet tolatáskor. Nagyobb biztonság dokkoláskor. Időszűke miatt az erőteljes rámpához csapódás nem ritka. A Dynamic Ramp Protection (DRP) a hátsó keret sarkainál jelentős mennyiségű energiát nyel el, mielőtt gépjárműve a rakodási peremmel érintkezésbe lépne. Ez a megoldás segít megelőzni a jármű és a rakomány károsodását, és leegyszerűsíti a rámpa megközelítését. * Opcionális felszereltség A TailGUARDlight a WABCO Fahrzeugsysteme GmbH bejegyzett védjegye

17 17 S.KO dobozos járművek A behúzott oldalprofilok csökkentik a sérülések és ütközési károk veszélyét Szebben takarékoskodni. Az aerodinamikai csomag. Alakzáró oldaljelző lámpák a sérülések elkerülése érdekében A burkolat az Ön saját színeiben is kapható Vezető pótkocsigyártóként a Schmitz Cargobull nyitott szemmel jár az utakon. Így mindig pontosan olyan termékeket kap tőlünk, amelyekkel mindig orrhosszal vezethet versenytársai előtt. A teljes burkolat nem csak elegánsabb megjelenést kölcsönöz az S.KO-nak, hanem egyúttal akár 4 % üzemanyagot is megtakaríthat. A nyitott kerékdob jobb hozzáférhetőséget biztosít a kerekekhez karbantartás és ellenőrzés céljából A törvényben előírt ütközésvédelem biztosítva van A moduláris felépítésű burkolat megkönnyíti a karbantartást, és csökkenti a javítási költségeket Az oldalmagasság megakadályozza a burkolat szegélykövekre és felhajtókra történő felakadását Karbantartás és javítás egyszerűen: a könnyű modulok külön-külön is felszerelhetők. A nyitott kerékdobok akadálytalan hozzáférést biztosítanak, és segítenek elkerülni a hőtolulást a kerekek és a féktárcsák között. Sőt mi több, a későbbi ártalmatlanításra is gondoltunk. Az alaktartó ABS műanyag 99 %-ban újrahasznosítható. Az alváz burkolata csökkenti a légellenállást, a kerékanyák és a kerekek azonban továbbra is hozzáférhetők maradnak. Raklaptartó 36 raklap számára. Valamennyi ajtó a kerékjárati ívek is külön-külön felnyithatók és reteszelhetők. Támasztó komp rögzítőbilincsekkel és tárolórekesszel a rögzítőkötél számára.

18 18 S.KO dobozos járművek Mindentudó a kombinált forgalomban. S.KO COOL erős doboz különleges követelményekhez. Igazi mindentudó a kombinált forgalomban: az S.KO COOL önhordó felépítményének köszönhetően optimális felszereltséggel rendelkezik a gyors és károsodásmentes vasúti átrakodáshoz. Az S.KO COOL erősségei már a rövid tengeri utakon is megmutatkoznak: a terminálbehúzók fel- és lecsatolását, az alacsony áthaladási magasságokat, a meredek rámpákat és a szűkre szabott fedélzeti járműtávolságokat minden gond nélkül teljesíti. A mélyebbre ültetett védőrácsos hűtőberendezésnek köszönhetően alacsonyabb áthaladási magasságot tesz lehetővé, a görgős támaszokkal pedig a szűk helyviszonok között végzett tolatás is lehetséges. A robusztus megfogóéleknek és a megerősített nemesacél koptatólemezeknek köszönhetően kockázatmentes rakodás lehetséges a vasúti forgalomban. A lehajtható aláfutásgátló vasúti rakodás esetén hozzáilleszkedik a pőrekocsik kontúrjához. Az S.KO opcióként komp aláfutásgátlóval és masszív kerek csővel és csúszótalppal is kapható. A hossztartókon, hátul és a tartóbakokon elhelyezett komp rögzítőbilincsek gyors rögzítést biztosítanak a kompon.

19 19 S.KO dobozos járművek Felszereltség minden igényhez. Specialista az egyéni szállítási megoldásokban. Az S.KO-val teljesen személyre szabott rakodási és szállítási feltéteket teremthet. Az okos rakodási koncepció és a rakományhoz igazított felszereltség csökkenti a teljes életciklusra vetített költségeket. A jól felszerelt S.KO minden szállítási feladatban megállja a helyét a megerősített tengelyekkel rendelkező, rossz utakra tervezett futóművektől kezdve a szorosan rakodott virágtartó ládák szállítására alkalmas járműveken át a megerősített légáramoltató fallal rendelkező, hőmérséklet szempontjából érzékeny áruk szállítására szolgáló járművekig. A minden részletre kiterjedő és átgondolt felszereltségekkel megtakaríthatja járműve költséges utólagos felszereltését, csökkentheti a kopást és a karbantartási ráfordításokat. De mindenekelőtt a minden igényt kielégítő felszereltséggel hatékonyan használhatja járműveit a mindennapi szállítási feladatok során. Rövid szakaszok enyhe hűtéssel, hűtőberendezés nélkül: a homlokfal azonban elő van készítve a hűtőtechnika utólagos felszerelésére Nagyobb biztonság rakodáskor: a hat opcionális raklapütköző védi a légterelő falat. Lehetővé teszi a görgős virágszállító állványok szoros rakodását: megfelelő rakodási szélesség.

20 20 S.KO dobozos járművek A hét mesterlövész. Komplett felszereltségek a hasznos csomagokban. A hét hasznos csomag áttekintése: Rough Road pro nagyobb teljesítménytartalék rossz utakon. Load&Dock pro robusztus ellenállóképesség a rámpánál. A hét hasznos csomagot exkluzív, legmagasabb szintű felszereltségként állítottuk össze az S.KO COOL számára. Itt a legjobb felszereltségi opciókat már úgy kombináltuk össze, hogy Ön ideális megoldást kapjon a klasszikus szállítási megoldásokhoz. Néhány hasznos csomag egymással is kombinálható. Ennek előnye, hogy saját igényeinek megfelelően állíthatja össze járművét gazdag felszereltségi és tartozékválasztékunk segítségével, továbbá elkerülheti a hiányzó opciók költséges utólagos felszereltetését. Advantage pro : kiváló minőségű megjelenés nemesacél komponensekkel és csillogó alufelnikkel. Eco Cool pro fogyasztásoptimalizált a hűtési teljesítményben és az aerodinamikában. Flower&Food pro optimális a friss áruk szállításához. Passzív Thermmo pro költséghatékony a rövid szakaszokon történő alkalmazásban. Ferry pro biztonságos a szállítás során. Advantage pro csillogó prémium-megjelenés a látható siker érdekében. A felszereltségek összeállítása a Schmitz Cargobull nagy gyakorlati tapasztalatait tükrözi. Az egyes hasznos csomagok részletes tartalmáról külön brosúrából tájékozódhat. Rough Road pro a Heavy Duty futóművel együtt rossz utakon és szélsőséges időjárási körülmények között is maximális értékállóságot biztosít. Passzív Thermmo pro tanúsított hőmérséklettartással, hűtőberendezés nélkül csökkenti az üzemeltetési költségeket, és több hasznos terhet biztosít.

21 21 S.KO dobozos járművek Garantáltan a tengelyen. A ROTOS DriveTechnology futóművek. Nyugodt futás, biztonság és garantált tartósság. Saját fejlesztésű ROTOS tengelyeink kiváló menettulajdonságokat és kompromisszumoktól mentes rendelkezésre állást biztosítanak. ROTOS utánfutó kormánytengely. A futómű többi alkatrészei szintén kizárólag neves, márkás gyártóktól származnak. A megfelelően nagyra méretezett, kevés karbantartást igénylő tárcsafékek és a karbantartást nem igénylő Hub Unitok hosszú karbantartási időközöket biztosítanak mm mm ROTOS utánfutó kormánytengely a csökkentett abroncskopás és szűk utáckban a kisebb fordulókör érdekében. RSP Roll Stability Program: az alapfelszereltségben kapható EBS-szel együttműködve kritikus közlekedési helyzetekben egyenként fékezi a kerekeket, így növelve a veszélyzónában a jármű úton tartásának esélyeit. A mi minőségi pecsétünk: km garancia a kevés karbantartást igénylő futóműre ROTOS DriveTechnology*. Megakadályozza az elszíneződést és az idő előtti kopást: a 22,5 -os tárcsafékek optimális léghűtése. *kivéve a kopóalkatrészeket

22 22 S.KO dobozos járművek Teljes ellenőrzés minden helyzetben. Az MRH légrugók. Menetbiztonság márkás minőség által: az alapfelszereltségben kapható MRH légrugók és az Auto-Reset funkció automatikusan beállítják a tökéletes menetmagasságot. Ez egyben a légrugókat is kíméli. A legjobban tájékoztat: a pótkocsi információs rendszerrel (TIS) egy szempillantás alatt áttekintheti az abroncsnyomást, a fékbetétek kopásának és az indítsgátló állapotát. Az MRH légrugók emelő-/süllyesztőszelepe: az Auto-Reset funkció segít elkerülni a lesüllyesztett járművel történő haladásból eredő károkat. Elektronikusan szabályozott ECAS II légrugók. Az elektronikusan szabályozott ECAS II légrugókkal a jármű rakodási magassága hozzáigazítható a különböző rámpamagasságokhoz. Az egyszer eltárolt magasságok gomnyomásra előhívhatók. A rakodási folyamat során a rendszer a vezetővel együtt gondolkodik, és automatikusan összehasonlítja a súlyváltozásból adódó szintbeli ingadozásokat. A továbbhaladáshoz pedig az Auto-Reset funkció a másodperc törtrésze alatt visszaállítja a menetmagasságot. LSP a megfelelő terheléshez. Az osztott rakomány hátulra helyezésével megváltozik a súlypont: előre tolódik, és növeli nyeregterhelést. Ahhoz, hogy a vontató megengedett tengelyterhelésének túllépése elkerülhető legyen, a súlyponteltolódás kiegyenlíthető: az LSP (Load Spread Program) tehermentesíti a pótkocsi hátsó tengelyét. Az utolsó tengely légrugónyomásának csökkentésével lerövidül a tengelytáv, és így visszaáll a helyes teherelosztás.

23 23 S.KO dobozos járművek A doboz peremén túl is gondolkodunk. Felszereltségek S.KO-hoz. Az S.KO nem csak S.KO. Számos választható felszereltséget kínálunk, amelyekkel pontosan a saját követelményeire szabhatja járművét. Mert az az S.KO csak akkor válik saját S.KO-vá, ha a funkcionalitás és a biztonság feladathoz igazodik. Vészesetben azonnal kéznél: tűzoltó készülék az alvázra szerelt műanyag házban. Munkafényszóró a hátsó portál biztonságos kezeléséhez. Aláhajtható emelőhátfal a kényelmes és biztonságos rakodáshoz, rámpa hiányában. Alufelni a kis önsúly és a tetszetős megjelenés érdekében.

24 24 S.KO dobozos járművek Kisebb alváz, nagyobb raktér. Az S.KO alváz. MRH légrugók Auto-Reset funkcióval A robusztus doboz számos előnyt nyújt Önnek. Önhordó felépítményének köszönhetően az S.KO COOL rövid alvázzal is megelégszik. A rövid alváz előnye a nagyobb méretű felépítmény, mivel a doboz közvetlenül a nyerges vontatóra fekszik fel. A nagyobb méretű felépítmény pedig jobb szigetelést is jelent maximális belső magasság mellett. Így Ön optimális hűtési körülmények és javított légkeringetés mellett profitálhat a nagyobb raktérből. ROTOS DriveTechnology tökéletes egyenes futással Kezelőegység TIS pótkocsi információs rendszerrel (opció) Megerősített sarkok és átlós merevítők a felépítmény védelme érdekében Alapfelszereltségben EBS-szel és RSP-vel Horganyzott, szegecselt keret a korrózióvédelem érdekében MODULOS : szegecselt technika és korrózióvédelem. Könnyű javíthatóság: a szegecselt, oldható kötéseknek köszönhetően az alváz alkatrészei külön-külön, kedvező áron cserélhetők. A horganyzásnak köszönhetően a korrózióvédelem ép marad. Ez leegyszerűsíti a karbantartást, és csökkenti a javítási költségeket. Hosszú távú értékállóság: a Schmitz Cargobull-féle horganyzás növeli az alváz kőfelverődéssel szembeni védelmét, 10 év átrozsdásodással szembeni garanciát biztosít, és az újrahasznosítás alkalmával kíméli a környezetet. Védelem dokkoláskor: az átlós sarokmerevítők az alváz irányába vezetik el a felépítményt érő ütések erejét. Ez kíméli a felépítményt, és segít elkerülni a hátsó rész deformálódását.

25 25 S.KO dobozos járművek Az Ön úti trezorja. Az S.KO EXPRESS. Kétszintes rakodási rendszer 66 raklap számára (opció) Fényáteresztő tető KEP szállításhoz (opcionális FERROPLAST ) Szárnyas portál vagy redőnyös ajtó hátsó rakodáshoz Kiváló minőségű elektromos készülékek, dohányáru vagy futárszolgáltatások az S.KO EXPRESS tökéletes jármű a rögzítést igénylő áruk számára. Rétegelt lemez ütközésvédő betét a homlokfalban (opció) A kétszárnyú portállal vagy rolós ajtóval felszerelt doboz a ponyvánál lényegesen hatékonyabban védi a rakományt az illetéktelen hozzáféréstől. Az oldalfalak optimalizált súlyú FP 25 FERROPLAST panelekből állnak. A stabilitásról a teljes hosszában horganyzott és szegecselt acélalváz gondoskodik. Ezenkívül az S.KO EXPRESS természetesen a biztonságtechnikai felszereltségekre is elő van készítve. TrailerConnect járműkövetés a Bosch Monitoring Centerrel történő felügyelethez. Így elvesztés vagy lopás esetén gyorsan reagálhat. A Geofencing regisztrálja és jelzi a tervezett útvonaltól való eltéréseket. A jármű jogosulatlan kinyitását pedig az ajtóérzékelők jelzik. Csúszásgátló rétegelt lemez padló raklapozott árukhoz Horganyzott, szegecselt alváz 10 év átrozsdásodás elleni garanciával A TrailerConnect szolgáltatással a pótkocsit mindig szem előtt tarthatja, és veszély vagy lopás esetén közbeléphet. A feltörésgátló FERROPLAST fém fedőrétegek védik a rakományt. Helytakarékos megoldás a rámpánál a fém rolós ajtó.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE

ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE ÁRLISTA HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE ÉPÍTHETŐ FELÉPÍTMÉNYEKRE Az árlista nem teljes körű, az átalakításokkal kapcsolatos információkért keressen bennünket elérhetőségeinken! ZÁRT FURGONOK UTÓLAGOS HŐSZIGETELÉSE

Részletesebben

FINANSZÍROZÁS AKÁR FIX 2,5%-os THM-mel!*

FINANSZÍROZÁS AKÁR FIX 2,5%-os THM-mel!* FINANSZÍROZÁS AKÁR FIX 2,5%-os THM-mel!* CITROËN JUMPER FURGON ÁRLISTA 2017 szeptemberi gyártástól Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C2 5 935 000 7 537 450

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

Rakományrögzítés. Ezek lehetnek: A súrlódási tényező növelése, Kitámasztás, Kikötés, lekötés. 1. A súrlódási tényező növelése

Rakományrögzítés. Ezek lehetnek: A súrlódási tényező növelése, Kitámasztás, Kikötés, lekötés. 1. A súrlódási tényező növelése Rakományrögzítés A szállító járműre felrakott áruk, termékek a szállítás során fellépő hatások (rázkódás, gyorsulás, fékezés, kanyarodás, stb.) miatt elmozdulhatnak, elcsúszhatnak, felborulhatnak. Ennek

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

ÁRLISTA 2012. Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre

ÁRLISTA 2012. Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre ÁRLISTA 2012 Renault Master típusú haszongépjárművekre építhető felépítményekre Kapcsolattartók: Krebsz László: 06-88/242-083 06-30/9391-378 Csordás József: 06-88/242-083 06-30/901-9456 Sárközy Tibor 06-88/242-083

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás AZ ÖN ELŐNYEI ML PRINCESS, ML SOLO, ML FLEX LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS Ha több kell Az ML-rendszerek magas párásítási

Részletesebben

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ.

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ. SPECIALISTA 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Egyedi segédalváz kialakítás típustól függően Billentő hidraulika henger, 50 fokos szögnél nagyobb nyitás, könnyebb ürítés Széles felfekvés, nagyobb

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS.

ÁTTEKINTÉS. ÁTTEKINTÉS www.optitrailer.com 2 Langendorf Hagyomány és innováció! A Langendorf a szállítmányozás piacán, több mint 125 éves múltra tekint vissza, ez időszak alatt létrehozott termékeivel méltán kivívta

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Rakományrögzítési irányelvek

Rakományrögzítési irányelvek A rakományrögzítés alapszabályai 1. Mindig a megfelelő járművet kell használni. 2. A megengedett összsúlyt és a megengedett tengelyterhelést nem szabad túllépni, a minimális tengelyterheléstől pedig nem

Részletesebben

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK Molinári 91Kft. Székhely: 9228 Halászi, Damjanich utca 28. Tel.: 96/210-233 Fax: 96/573-050 Mobil: +3630/9473-646 Web: www.bewital.hu E-mail: bewital@bewital.hu THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK TH1

Részletesebben

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 69/73 old. KEREKEK KIHÚZHATÓ POLC LÁBAZAT ITATARTÓ APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY ellátott, ahol a tartozékok rögzítése céljából az elülső M5-ös és M6-os tartók elhelyezhetők. ő

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

2012.03.01. IPARI KAPUK KAPU. Helyzetük szerint: Nyitásmód szerint:

2012.03.01. IPARI KAPUK KAPU. Helyzetük szerint: Nyitásmód szerint: BME. Magasépítési Tanszék IPARI KAPUK 2005/06. tanév I. félév Előadó: dr. Tóth Elek egyetemi adjunktus IPARI KAPUK SZ KAPU Helyzetük szerint: - homlokzati kapuk -hőszigetelt -hőszigeteletlen - beltéri

Részletesebben

S.CS/S.PR ponyvás járművek

S.CS/S.PR ponyvás járművek S.CS/S.PR ponyvás járművek Szállítási megoldások árufuvarozáshoz. Trailer Services Technology 2 Ponyvás járművek az árufuvarozásban Tartalomjegyzék. Univerzális mindentudók az árufuvarozásban. 3 Bevezetés

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak GA alumíniumöntvény házak 8 4 7 1 5 6 3 2 Mindent elvisel A különlegesen robusztus alumíniumöntvény ház alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu 4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen

Részletesebben

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák a legoptimálisabb megoldás a gördülékeny munkához. A két oldalon járható ZARGES állólétrák különösen rugalmas munkavégzést tesznek lehetővé: gyorsan és egyszerűen

Részletesebben

S.CF konténerszállító alvázak

S.CF konténerszállító alvázak S.CF konténerszállító alvázak Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan a multimodális közlekedésben. Trailer Services Technology 2 S.CF nyerges konténeralvázak Tartalomjegyzék. Hatékony szállítási megoldások

Részletesebben

JÁRMŰVEK BÚTOROK KONTÉNEREK HŰTŐJÁRMŰVEK MEGOLDÁS MINDEN EGYES SZAKMÁHOZ

JÁRMŰVEK BÚTOROK KONTÉNEREK HŰTŐJÁRMŰVEK MEGOLDÁS MINDEN EGYES SZAKMÁHOZ JÁRMŰVEK BÚTOROK KONTÉNEREK HŰTŐJÁRMŰVEK MEGOLDÁS MINDEN EGYES SZAKMÁHOZ KÖNNYŰ JÁRMŰVEK KISVÁROSI ÉS NAGYVÁROSI FIAT DOBLO Össztömeg: 2480 kg Hasznos tömeg: 710 kg Hasznos térfogat* : 4 m³ Belső méretek

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

A legjobb választás pick-up-okhoz, tehergépkocsikhoz és

A legjobb választás pick-up-okhoz, tehergépkocsikhoz és A legjobb választás pick-up-okhoz, tehergépkocsikhoz és A vállalatról A Gepro Box kishaszongépjárművekhez, kisteherautókhoz, kamionokhoz, teherautókhoz és utánfutókhoz gyárt tároló és szerszámos ládákat.

Részletesebben

Ponyvás kaputömítések Univerzálisan felszerelhető

Ponyvás kaputömítések Univerzálisan felszerelhető Univerzálisan felszerelhető A Hörmann ponyvás kaputömítések illeszkednek a különböző járműméretekhez, ezért sokoldalúan alkalmazhatóak. Rámpa- vagy áthajtóutas modellként sokféle variációban szállíthatók,

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

Kerékpárszállító kínálat 2012

Kerékpárszállító kínálat 2012 Kerékpárszállító kínálat 2012 Leírás Ajánlott fogy. ár Kép 1 Peruzzo Roma tandem - tetőcsomagtartóra szerelhető - tandem kerékpárhoz - anyaga: alumínium, műanyag Termékkód: 47928 2 Peruzzo Sherpa alu zárható

Részletesebben

SP2B PU szendvicspanel

SP2B PU szendvicspanel A kis hővezetési tényezőt légátnemeresztő párosító, energiahatékony poliuretán (PUR) töltetű panel jelentős megtakarítást tesz lehetővé a fűtési költségek terén. E vékony panel használata esetén a szállítási

Részletesebben

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK változtatható terek A Parthos cég 1968 óta a mozgatható falrendszerek, toló- és harmonikaajtók egyik legismertebb és legsokoldalúbb európai gyártója. Változtatható tér és szabadság

Részletesebben

Profillemezek tetőre és falra. Profillemezek tetőre és falra

Profillemezek tetőre és falra. Profillemezek tetőre és falra Profillemezek tetőre és falra Profillemezek tetőre és falra 3 A Ruukki az acélipar szakértője. A legkisebb részlettől a legnagyobb építőipari projektig, minden területen számíthat ránk, legyen szó fémszerkezetes

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

Az alvázszámot (FIN) avizsgálatot végző szervezet arra meghatalmazott munkatársa végzi el az első vizsgálatnál, majd utána jóvá hagyja azt:

Az alvázszámot (FIN) avizsgálatot végző szervezet arra meghatalmazott munkatársa végzi el az első vizsgálatnál, majd utána jóvá hagyja azt: A felépítmény VDI 2700 szerinti vizsgálati jegyzőkönyve Ez a füzet a a következő alvázszámokra (FIN) vonatkozik: vehicle identification number (VIN) W K E Az alvázszámot (FIN) avizsgálatot végző szervezet

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

S.KO dobozos járművek. Hűtött szállítmányokhoz és biztonságos szállításhoz.

S.KO dobozos járművek. Hűtött szállítmányokhoz és biztonságos szállításhoz. S.KO dobozos járművek Hűtött szállítmányokhoz és biztonságos szállításhoz. 2 Tartalom. Az ígért teljesítmény. 4 A szolgáltatások. 6 Az S.KO COOL a gazdaságossági többlet. A csomagok. 7 A FERROPLAST panelek

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 1.0-ás változat 2014.10.01. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló

Részletesebben

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer.

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. 1 2 Az ISM Online a targoncaflotta adatait összegyűjtő, megfigyelő

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! Display-k Display TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! www.zaszlo.eu www.zaszlo.eu Roll Up Prémium A Roll Up Prémium elegáns, ezüst színű állvány. Igényes külleme mellett legfontosabb a

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció VELUX INTEGRA lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapos tetőkhöz Vezérlőegység vagy távirányító Tokba rejtett ablakmozgató motor

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Áruszállítási módok részaránya az Európai Unión belül (1990): Közúti szállítás 75%, Vasúti szállítás 17%, Vízi szállítás 8%.

Áruszállítási módok részaránya az Európai Unión belül (1990): Közúti szállítás 75%, Vasúti szállítás 17%, Vízi szállítás 8%. 5. ELŐADÁS ÁRUSZÁLLÍTÁS A GLOBÁLIS LOGISZTIKÁBAN Áruszállítási módok: Közúti áruszállítás, Vasúti áruszállítás, Vízi áruszállítás, Légi áruszállítás, Csővezetékes áruszállítás, Kombinált áruszállítás.

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő üvegezés

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Magas minőség, kiváló érték

Magas minőség, kiváló érték Magas minőség, kiváló érték 2013. évi termékválaszték szekrények műhelyasztalok mobilok fiókos szekrények panel állványok bott verso bott verso - bizonyítottan reális világ időtállóság bott verso - magas

Részletesebben

Transport Box CL 440. Transport Box CL

Transport Box CL 440. Transport Box CL Transport Box CL 440 Transport Box CL 440 FOGD VIDD. Az előnyökről részletesen műszaki specifikáció: Könnyű, de szilárd alumínium dobozok, kiváló biztonság és gazdaságos használat, mindenhol ahol a rakatolhatóság

Részletesebben

bott uno A funkcionális járműberendezés Modulok dobozos járművekhez, szállítójárművekhez és egyterű szállítójárművekhez

bott uno A funkcionális járműberendezés Modulok dobozos járművekhez, szállítójárművekhez és egyterű szállítójárművekhez A funkcionális járműberendezés Modulok dobozos járművekhez, szállítójárművekhez és egyterű szállítójárművekhez Tulajdonságok és értékek A szervíz és a szerelés fókuszában szolid megoldások állnak. Alátámasztják

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

C24 PR 350 RAKLAPOS ÁLLVÁNY

C24 PR 350 RAKLAPOS ÁLLVÁNY C24 PR 350 Használati területek A hosszanti áthidalós állványok a raktárakban elõforduló mindenféle feladatra univerzálisan felhasználhatóak. A megfelelõ kiegészítõkkel ellátva, tetszés szerint a legkülönbözõbb

Részletesebben

Higiénikus lábazati elem ACO Kerb

Higiénikus lábazati elem ACO Kerb Higiénikus lábazati elem ACO Kerb Megbízható falvédelem Az ACO élelmiszeripari vízelvezető rendszerei világszerte ismertek higiénikus kialakításuknak köszönhetően. Minden termékünk az élelmiszeripar egy-egy

Részletesebben

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm

bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen telepíthető tolóajtóvasalat. Alkalmazható 18 és 16 mm-es bútorlap, illetve A bútorlap magasságának kiszámítása 12 mm-es

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 2018.04.03. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC-tok

Részletesebben

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus Fémszekrények 12 Méretválaszték 14 C rendszer 16 S rendszer 21 Kiegészítők 22 Poliészter szekrények 24 Még nagyobb

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

KERETES ÁLLVÁNY TARTOZÉK LISTA MJ- KOMPAIBILIS PLETTAC

KERETES ÁLLVÁNY TARTOZÉK LISTA MJ- KOMPAIBILIS PLETTAC KERETES ÁLLVÁNY TARTOZÉK LISTA MJ- KOMPAIBILIS PLETTAC ACÉL FŰGGŐLEGES KERET Magasság Szélesség Acélcső Ø 48,3 mm x 2,7 mm, horganyzott 2,00 0,70 16,80 1,50 0,70 15,00 1,00 0,70 11,30 0,50 0,70 8,50 ALUMINIUM

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel 2017.04.03 Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 2093 síküveggel Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe kívül síküveggel Sima, elegáns külső dizájn üvegből

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

Offshore Kompetenciák

Offshore Kompetenciák Offshore Kompetenciák TARTALOMJEGYZÉK Offshore Box AL 640 1-4 Alap Box DL 540 5-8 Katonai Box NA 740 9-12 Offshore Box AL 640 Offshore Box AL 640 KOMPROMISSZUMMENTES TELJESÍTMÉNY IPARI KÖRNYEZETBEN. Univerzális

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA Érvényes ig vagy visszavonásig

Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA Érvényes ig vagy visszavonásig Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA 2019 Érvényes 2019.12.31-ig vagy visszavonásig CHICAGO CASE Ütésálló HDPE táskák - Made in USA - Kiváló minőségű fémzár TSA funkcióval - Különlegesen merev szerkezet

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03 Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Elektromos, szellőztethető felülvilágító lapostetőkhöz Nyomógombos távirányító (csomagolás tartalmazza)

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket?

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket? BEMUTATKOZÁS Cégünk főprofilja a minőségi műanyag nyílászárók - ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók - értékesítése és igényes, gyors beépítése, de kínálatunkban árnyékolástechnikai rendszerek

Részletesebben

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz 1.0 változat 2015.09.15. Termékinformáció ISD ------ 2093 síküveg VELUX lapos tetős felülvilágítókhoz Termékjellemzők Síküveg VELUX CFP és CVP lapos tetős felülvilágítókhoz Ideális új VELUX lapos tetős

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

Raklappolcok. Építőanyagok biztonságos és hatékony tárolása. Az OHRA raklappolcok időtállóak és stabilak! Tuti nem bádog!

Raklappolcok. Építőanyagok biztonságos és hatékony tárolása. Az OHRA raklappolcok időtállóak és stabilak! Tuti nem bádog! Raklappolcok Építőanyagok biztonságos és hatékony tárolása A raklappolc sok termék részére szolgál univerzális tárolórendszerként. Az építőanyag ágazat számára kihívást jelent a nehéz és terjedelmes áruk

Részletesebben

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort.

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort. Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ Prémium kategóriás fékezési komfort www.textar.com PLUSZPONTOK. A Q+ meggyőző tulajdonságai+ Súrlódásos csillapítás a felületi textúra által Felragasztott lemez nem kell felhelyezni

Részletesebben

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending Bevezetés Qbiss One 1, a költséghatékony homlokzati megoldás, amely az átszellőztetett homlokzatok ideális alternatívája. A teljes funkcionalitás és az esztétika kombinációja, természetes választás az

Részletesebben