Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27- i nyílt ülésének jegyzőkönyve"

Átírás

1 3/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 5/2013. (III.28.) önkormányzati et a talajterhelési díjról 6/2013. (III.28.) önkormányzati et a helyi iparűzési adóról 7/2013. (III.28.) önkormányzati et egyes önkormányzati ek felülvizsgálatáról 8/2013. (III.28.) önkormányzati et egyes önkormányzati ek hatályon kívül helyezésről 21/2013. (III.27.) számú határozatot a közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terv elfogadásáról 22/2013. (III.27.) számú határozatot ingatlanok ingyenes átvételéről 23/2013. (III.27.) számú határozatot a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat évi szakmai beszámolójának elfogadásáról 24/2013. (III.27.) számú határozatot a SZOVA Zrt közszolgáltatói hulladékgazdálkodási tervének elfogadásáról 25/2013. (III.27.) számú határozatot a 14/2013. (III.04) számú határozat módosításáról 26/2013. (III.27.) számú határozatot a Csicsergő Óvoda nyári zárásának engedélyezéséről 27/2013. (III.27.) számú határozatot önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításáról

2 Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testületének j e g y z ő k ö n y v e Készült: Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 27-én órakor megtartott nyílt testületi ülésén. Ülés helye: Jelen vannak: Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozóterme, Torony Horváth Ádám polgármester Simon Balázs alpolgármester, Róka András, Dankovics Norbert képviselők (4 fő) Tanácskozási joggal: Lakics Monika jegyző Horváth Ádám polgármester köszöntötte a jelen lévőket, megnyitotta az ülést. Megállapította, hogy az öttagú testületből három megválasztott képviselő és a polgármester jelen van. A testület határozatképes, megnyitotta az ülést. Javaslatára a testület a nyílt ülés napirendjét egyhangúlag (4 igen szavazat) az alábbiak szerint elfogadta: Napirend: 1./ Egyes önkormányzati ek felülvizsgálata Ea.: polgármester 2./ Az önkormányzat közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervének elfogadása Ea.: polgármester 3./ Egyéb aktuális ügyek, tájékoztatók Ea: polgármester 1./ napirendi pont megtárgyalása: a.) Horváth Ádám: A helyi ek felülvizsgálatát elvégezte a jegyző. Ennek keretében vannak olyan ek, amik aktualizálása megtörtént, illetve a bizonyos eket hatályon kívül kell helyezni. Először a talajterhelési díjról szóló elfogadására kerül sor. Jogszabályi változás következtében módosultak az erre vonatkozó szabályok, módosult a díj mértéke, ezért új készült. Ismertette a tervezet adatait. Ezt követően javasolta a et az előterjesztéssel egyezően elfogadni. Ezzel a képviselők egyetértettek. Kérdés, hozzászólás, más javaslat nem volt, a javaslatot követően a képviselő-testület minősített többséggel (4 igen szavazat) megalkotta 5/2013. (III.28.) önkormányzati ét a talajterhelési díjról, mely jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. b.) Horváth Ádám: A második a helyi iparűzési adóról szóló. A mérték és a kedvezmények tekintetében van szabályozási joga a testületnek, ezek tekintetében változás most nem történik, viszont a korábbi több paragrafusa elavult már, ezért új készült. Ismertette a tervezet adatait. Ezt követően javasolta a et az előterjesztéssel egyezően elfogadni. Ezzel a képviselők egyetértettek. Kérdés, hozzászólás, más javaslat nem volt, a javaslatot követően a képviselő-testület minősített többséggel (4 igen szavazat) megalkotta 6/2013.

3 (III.28.) önkormányzati ét a helyi iparűzési adóról, mely jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. c.) Horváth Ádám: A harmadik, amit kiküldtünk a hatályos eink felülvizsgálata során született. A képviselő-testületnek nincs már jogköre szabálysértési tényállásokat meghatározni és szabálysértés esetén büntetni. A korábbi ekben voltak ilyen szabálysértésre vonatkozó rendelkezések, ezeket hatályon kívül kell helyezni. Erről szól a, amit kiküldtünk. Ismertette a tervezet adatait. Ezt követően javasolta a et az előterjesztéssel egyezően elfogadni. Ezzel a képviselők egyetértettek. Kérdés, hozzászólás, más javaslat nem volt, a javaslatot követően a képviselő-testület minősített többséggel (4 igen szavazat) megalkotta 7/2013. (III.28.) önkormányzati ét egyes önkormányzati ek felülvizsgálatáról, mely jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. d.) Horváth Ádám: Az utolsó pedig szintén a ek felülvizsgálata során készült. Több olyan ünk is van, amik már nem aktuálisak, ezért ezeknek a eknek a hatályon kívül helyezése indokolt, mivel ezek korábban nem történtek meg. Ismertette a tervezet adatait. Ezt követően javasolta a et az előterjesztéssel egyezően elfogadni. Ezzel a képviselők egyetértettek. Kérdés, hozzászólás, más javaslat nem volt, a javaslatot követően a képviselő-testület minősített többséggel (4 igen szavazat) megalkotta 8/2013. (III.28.) önkormányzati ét egyes önkormányzati ek hatályon kívül helyezéséről, mely jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. 2./ napirendi pont megtárgyalása: Horváth Ádám: A közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervet a képviselő-testület még nem fogadott el, viszont jogszabályban foglalt kötelezettsége annak megalkotása. Az elkészült tervet mindenki számára megküldtük, javaslom annak elfogadását. 21/2013. (III.27.) számú határozat: Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervét az előterjesztéssel egyezően elfogadja. 3./ napirendi pont megtárgyalása: a.) Horváth Ádám: A séi önkormányzat tulajdonában van a két dozmati szennyvízátemelő terület. Ezen területek ingyenes átadásáról a séi képviselő-testület már hozott határozatot. Most a mi testületünknek kell arról dönteni, hogy ingyenesen átveszi a területeket és ezen döntések és az ügyvéd által elkészített irat alapján a földhivatal átírja a tulajdonjogot. Javaslom, hogy döntsünk az ingyenes átvételről.

4 22/2013. (III.27.) számú határozat: Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadja Sé Község Önkormányzata által ingyenesen Dozmat Község Önkormányzata tulajdonába adandó dozmati 155/21 és 155/22 hrsz-ú ingatlanokat. A képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy a szerződést az önkormányzat képviseletében aláírja. b.) Horváth Ádám: A Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat évi szakmai beszámolóját megküldte. Ismertette a beszámolóban foglaltakat, majd kérte a beszámoló elfogadását. 23/2013. (III.27.) számú határozat: Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat évi szakmai beszámolóját az előterjesztéssel egyezően elfogadja. c.) Horváth Ádám: A SZOVA Zrt közszolgáltatói hulladékgazdálkodási tervének véleményezése a következő feladat. A SZOVA Zrt elkészítette és megküldte számunkra az anyagot. Véleményem szerint az elkészült terv teljes körű és tartalmában megfelelő. A képviselők áttekintették a tervet, majd a polgármester ezt követően javasolta azt az előterjesztéssel egyezően elfogadni. 24/2013. (III.27.) számú határozat: Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete a SZOVA Zrt közszolgáltatói hulladékgazdálkodási tervét tartalmában megfelelőnek találja azt előterjesztéssel egyezően elfogadja.

5 d.) Horváth Ádám: Az előző ülésen határoztunk arról, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő 80/46 hrsz-ú területből kialakítandó 2000 m2 nagyságú telket értékesítjük Dr Kelemen Péter részére. Közben szólt a vevő, hogy nem 1/1-ben ő venné meg a telket, hanem fele-fele arányban ketten vennék meg Tóth Melindával. Ennek megfelelően az elfogadott határozatunkat módosítani szükséges. Javaslom, hogy az elfogadott határozatunkat módosítsuk ennek megfelelően, a határozat egyebekben változatlan marad. 25/2013. (III.27.) számú határozat: 1.) Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 14/2013. (III.4.) számú határozatának 1.) pontját az alábbiakra módosítja: 1.) Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete értékesíteni kívánja az önkormányzat tulajdonában lévő, az üzleti vagyon részét képező, a Dozmat 80/46 hrsz-ú területből kialakítandó 2000 m2 nagyságú építési telket ½-ed arányban Dr Kelemen Péter (an.: Dr Péntek Anna, szül.: Nagykanizsa, , aaj: ,) szombathelyi lakos és ½-ed arányban Tóth Melinda (szül.: Tóth Melinda, Zalaegerszeg , aaj: ) szombathelyi lakos részére. 2.) A határozat egyebekben változatlan marad. e.) Horváth Ádám: Van még egy képviselő-testületi határozatunk, ami módosításra szorul. Ez pedig a 17/2012. (IV.11.) határozat, amelyben határozott időre megbízzuk Mészáros Péternét az óvodavezetői feladatokkal. A megbízás akkor azért történt, mert a meghirdetett óvodavezetői pályázatra nem volt megfelelő pályázó, így ideiglenesen történt a megbízása. A határozat alapján a megbízása nem az új óvodavezető kinevezéséig szólt, hanem konkrét dátumot tartalmaz. Ez nem jogszerű, hiszen az állás újból meg kellett hirdetni és a pályázatok alapján az intézményvezetőt ki kell nevezni. Mivel jelenleg vannak megfelelő pályázók ez valószínűleg meg is fog történni, azonban a korábbi megbízást akként kell módosítani, hogy annak időtartama az új intézményvezető megbízásáig szóljon. Javaslom módosítsuk ennek megfelelően a korábbi határozatunkat. 26/2013. (III.27.) számú határozat: Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 17/2012. (IV.11.) számú határozatát az alábbiakra módosítja: Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete Mészáros Péternét július 1- től az új intézményvezető kinevezéséig tartó határozott időtartamra megbízza a Csicsergő Óvoda vezetői feladatok ellátásával. Bruttó bére ,- Ft + vezetői pótlékát bruttó ,- Ft-ban határozza meg.

6 f.) Horváth Ádám: A 043 hrsz-ú rét művelési ágú ingatlanra vonatkozóan értékbecslés készült. Ezt a területet az önkormányzat nem használja, a jövőben sem hasznosítható önkormányzati szempontból. Javaslom, hogy az önkormányzat próbálja meg értékesíteni a területet, de a használatra vonatkozó megkötéssel, ne lehessen ott bármilyen tevékenységet folytatni. A képviselők javasolták, hogy a polgármester próbáljon meg vevőt, vagy bérlőt találni a területre. 27/2013. (III.27.) számú határozat: Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete megbízza a polgármestert, hogy a dozmati 043 hrsz-ú, rét művelési ágú terület értékesítése vagy bérbeadása érdekében tegyen lépéseket, kutasson fel lehetséges vevőt, vagy bérlőt a területre. A bérbeadásról vagy értékesítésről a kapott ajánlatok alapján a képviselő-testület a későbbiekben dönt. Kérdések, bejelentések, tájékoztatók: Horváth Ádám polgármester: A lomtalanítást megrendeltem, az időpontja idén április 12-e, a lakosság körében ki lesz hirdetve, mindenki ki lesz értesítve. Az egyik telek eladása kapcsán ingatlanközvetítői jutalék kifizetésére került sor, ez megtörtént. A hóeltakarítás díját kifizettem, ez 71 ezer forint volt. A sportöltöző építése kapcsán Piroska Lászlóval kötöttünk szerződést műszaki ellenőri feladatok ellátására, ennek díja 30 ezer forint lesz. A közmeghallgatást javaslom az idén április 19-én 19 órakor megtartani. A képviselők ezzel egyetértettek. Több napirend, kérdés, hozzászólás, bejelentés nem volt, a polgármester az ülést órakor bezárta. kelt, mint első oldalon Lakics Monika jegyző Horváth Ádám polgármester

7 A száma (a zárójelben a kihirdetés napja szerepel) 1. 5/2013. (III.28.) önkormányzati 2. 6/2013. (III.28.) önkormányzati 3. 7/2013. (III.28.) önkormányzati 4. 8/2013. (III.28.) önkormányzati K i m u t a t á s a én tartott nyílt képviselő-testületi ülésen meghozott ekről és határozatokról A címe A hatályba lépése Módosított címe, száma Hatályon kívül helyezett címe, száma a talajterhelési díjról a talajterhelési díjjal kapcsolatos adatszolgáltatási és eljárási szabályokról illetőleg az adható díjkedvezményekről és mentességekről szóló 6/2004. (XI.25.) a helyi iparűzési adóról a helyi iparűzési adóról szóló 8/2001. (XII.12.) egyes önkormányzati ek felülvizsgálatáról egyes önkormányzati ek hatályon kívül helyezéséről a helyi címer és zászló alapításáról és használatának rendjéről szóló 4/1996. (V.31.) - a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos helyi közszolgáltatás igénybevételéről szóló 9/2002. (XII.10.) - a közterület használat rendjéről szóló 6/2011. (VII.13.) - a környezetvédelemről szóló 8/2011. (VII.13.) a hulladék égetéséről szóló 13/2005. (IX.6.) /1995. (XII.27.) a gépjárműadóról. - az egyes szociális ellátásokról szóló 4/2007. (III.27.) önkormányzati módosításáról szóló 5/2010. (XI.5.) Kód E0 E4 Z0 Z0

8 - a víz és csatornadíj megállapításáról szóló 9/2010. (XII.8.) - a évi szemétszállítási díj megállapításáról szóló 10/2010. (XII.8.) A határozat száma Kód 1. 21/2013. (III.27.) számú határozatot Z /2013. (III.27.) számú határozatot D /2013. (III.27.) számú határozatot C /2013. (III.27.) számú határozatot Z /2013. (III.27.) számú határozatot D /2013. (III.27.) számú határozatot J /2013. (III.27.) számú határozatot D

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 4/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 28/2013. (IV.15.) számú határozatot a Vasivíz Zrt-vel kötendő bérleti-üzemeltetési szerződés

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 1/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 1/2014. (II.10.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 7/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 9/2013. (V.2.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 8- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 8- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 10/2012. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 8- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 10/2012. (XI.19.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről

Részletesebben

1/2014. (I.29.) számú határozatot A Csicsergő Óvoda évi költségvetésének. módosításáról

1/2014. (I.29.) számú határozatot A Csicsergő Óvoda évi költségvetésének. módosításáról 1/E/TD/2014. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. január 29-i nyílt együttes ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: Torony: 9/2014. (I.29.)

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 23- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 23- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 5/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 23- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 8/2014. (VII.31.) önkormányzati rendeletet az egyes lakossági csoportok támogatásáról

Részletesebben

Torony: 113/2012. (XI.13.) számú határozatot A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal létrehozásáról szóló megállapodás elfogadásáról

Torony: 113/2012. (XI.13.) számú határozatot A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal létrehozásáról szóló megállapodás elfogadásáról 21/2012. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete, Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Felsőcsatár Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. november 13-i nyílt együttes ülésének

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 4- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 4- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 2/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. március 4- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 2/2013. (III.05.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről

Részletesebben

1/E/TD/2013. Tartalmazza: Torony: 5/2013. (II.13.) számú határozatot A Csicsergő Óvoda 2013. évi költségvetésének. elfogadásáról.

1/E/TD/2013. Tartalmazza: Torony: 5/2013. (II.13.) számú határozatot A Csicsergő Óvoda 2013. évi költségvetésének. elfogadásáról. 1/E/TD/2013. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. február 13-i nyílt együttes ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: Torony: 9/2013. (II.13.)

Részletesebben

55/2014. (IV.28.) számú határozatot A Toronyi Csicsergő Óvoda évi

55/2014. (IV.28.) számú határozatot A Toronyi Csicsergő Óvoda évi 3/E/TD/2014. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. április 28-i nyílt együttes ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: Torony: 54/2014. (IV.28.)

Részletesebben

elfogadásáról 35/2013. (IV.29.) számú határozatot A Toronyi Általános Iskola évi

elfogadásáról 35/2013. (IV.29.) számú határozatot A Toronyi Általános Iskola évi 3/E/TD/2013. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29-i nyílt együttes ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: Torony: 35/2013. (IV.29.)

Részletesebben

7/2013. (II.13.) számú határozatot A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal

7/2013. (II.13.) számú határozatot A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal 2/E/TDF/2012. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete, Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Felsőcsatár Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. február 13-i nyílt együttes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 3/2012. jkv. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. április 12-én megtartott képviselőtestületi ülésről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének május 04-én megtartott testületi ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének május 04-én megtartott testületi ülésén DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: 2017. május 04-én megtartott testületi ülésén Helye: Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal helyisége Jelen vannak: Horváth Ádám polgármester, Nagy Ferenc

Részletesebben

Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. december 10- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. december 10- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 22/2012. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. december 10- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 127/2012. (XII.10.) számú határozatot a Klebersberg Intézményfenntartó Társulással

Részletesebben

7/2014. (I.29.) számú határozatot A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal

7/2014. (I.29.) számú határozatot A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal 2/E/TDF/2014. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete, Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Felsőcsatár Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. január 29-i nyílt együttes ülésének

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete július 17- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete július 17- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 10/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. július 17- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 57/2013. (VII.17.) számú határozatot a Szabadság u. 5. szám alatti ingatlan megvásárlásáról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 4/2011. jkv.. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. április 26-án megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének április 27-én megtartott testületi ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének április 27-én megtartott testületi ülésén DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSE JEGYZŐKÖNYV Készült: Dozmat Község képviselő-testületének 2016. április 27-én megtartott testületi ülésén Helye: Toronyi Közös Önkormányzat hivatali helyiségében

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. november 27- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. november 27- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 15/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. november 27- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 14/2013. (XI.28.) önkormányzati rendeletet a szociális igazgatásról és az egyes szociális

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 4- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 4- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 8/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. június 4- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 43/2013. (VI.04.) számú határozatot a 2012. évi gyermekvédelmi és gyermekjóléti feladatok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének február 04-én megtartott testületi ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének február 04-én megtartott testületi ülésén DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSE JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. február 04-én megtartott testületi ülésén Helye: Dozmati Faluház Jelen vannak: Horváth Ádám Csongor polgármester, Dankovics Norbert képviselő,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 2/2011.jkv.. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. február 3-án megtartott képviselőtestületi ülésről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 26- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 26- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 2/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 26- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 15/2014. (II.26.) számú határozatot a Pannon Térségfejlesztő Egyesülethez történő csatlakozásról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478. Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 214-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. február 25-én

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. október 26- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. október 26- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 9/2012. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. október 26- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 86/2012. (X.26.) számú határozatot járási hivatalok létrehozásáról szóló megállapodás

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 11- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 11- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 7/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 11- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 10/2014. (IX.12.) önkormányzati rendeletet a Dozmat község Helyi Építési Szabályzatáról,

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:17/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének szeptember 19-én megtartott testületi ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének szeptember 19-én megtartott testületi ülésén DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Dozmat Község képviselő-testületének 2018. szeptember 19-én megtartott testületi ülésén Helye: Dozmat Község Önkormányzatának hivatalos helysége Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének december 9-én megtartott testületi ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének december 9-én megtartott testületi ülésén DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSE JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. december 9-én megtartott testületi ülésén Helye: Dozmati Faluház Jelen vannak: Horváth Ádám Csongor polgármester, Dankovics Norbert képviselő,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. június 29-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama. JEGYZŐKÖNYV Bari a h i d a Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év június hó 17. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszama Kódja 23/201 ő.fvi. 17.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 1/2013. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. január 30-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:23/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

FELSŐCSATÁR KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV

FELSŐCSATÁR KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV TORONY KÖZSÉG DOZMAT KÖZSÉG FELSŐCSATÁR KÖZSÉG JEGYZŐKÖNYV Készült: Torony, Dozmat, Felsőcsatár képviselő-testületének 2018. február 8-án megtartott közös testületi ülésén Helye: Torony Község Önkormányzata

Részletesebben

Szám: U/126-4/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 16. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: U/126-4/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 16. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: U/126-4/2018. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 16. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u.

Részletesebben

Úrkút Község Önkormányzatának Gazdasági és Igazgatási Bizottsága 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/ , 88/ E

Úrkút Község Önkormányzatának Gazdasági és Igazgatási Bizottsága 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/ , 88/ E Úrkút Község Önkormányzatának Gazdasági és Igazgatási Bizottsága 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E -mail:jegyzourkut@vnet.hu Szám: 81-8/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016. október

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2011. május 26-án megtartott együttes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2011. május 26-án megtartott együttes üléséről. Torony község Önkormányzata T o r o n y Dozmat község Önkormányzata D o z m a t 3/2011. jkv. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2011. május 26-án

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Torony, Dozmat képviselő-testületének február 03-án megtartott közös testületi ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Torony, Dozmat képviselő-testületének február 03-án megtartott közös testületi ülésén TORONY KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Torony, Dozmat képviselő-testületének 2016. február 03-án megtartott közös testületi ülésén Helye: Torony Község

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-i képviselő - testületi üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csataszög Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. július 30i képviselő testületi üléséről M u t a t ó: Határozat: Rendelet Tárgy: 147/2013.(VII.30.) Határozat 148/2013.(VII.30.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VI.28.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 28-án 18:00 órakor megtartott nyílt Képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. Bagó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének december 22. napján 15,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének december 22. napján 15,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről Ikt.szám: 2892-2/2014. JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 22. napján 15,30 órai kezdettel tartott rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

26/2014. (IV.28.) számú határozatot A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal

26/2014. (IV.28.) számú határozatot A Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal 4/E/TDF/2014. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete, Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Felsőcsatár Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. április 28-i nyílt együttes

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/132-8/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. november 29. napján 14,00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének május 31-én megtartott testületi ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének május 31-én megtartott testületi ülésén DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Dozmat Község képviselő-testületének 2016. május 31-én megtartott testületi ülésén Helye: Toronyi Közös Önkormányzat hivatali helyiségében Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012szeptember 3-án megtartott együttes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012szeptember 3-án megtartott együttes üléséről. Torony község Önkormányzata T o r o n y Dozmat község Önkormányzata D o z m a t 4/2012. jkv. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012szeptember

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. augusztus 29-én megtartott nyilvános

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. ZALABAKSA község Önkormányzat Képviselő-testülete szeptember 9-én (hétfő) órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. ZALABAKSA község Önkormányzat Képviselő-testülete szeptember 9-én (hétfő) órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v ZALABAKSA község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. szeptember 9-én (hétfő) 16.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Horváth Ottó polgármester Baka Istvánné Gyovai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26-án 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

1. Tájékoztató az előző időszak óta eltelt eseményekről

1. Tájékoztató az előző időszak óta eltelt eseményekről Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-22/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2011. december 28-án,

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 27.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 27.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének 13/2015. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. november 27.-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének Jegyzőkönyve 1.) Kéményseprő-ipari közszolgáltatás

Részletesebben

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. május 20- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. május 20- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 4/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. május 20- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 7/2014. (VI.02.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

Készült szeptember 12.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Készült szeptember 12.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének J E G Y Z Õ K Ö N Y V a Kardos Község Önkormányzat Képviselõ-testületének 2012. szeptember 12.-én megtartott ülésérõl. JEGYZÕKÖNYV Készült 2012. szeptember 12.-én Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 59-3/2017/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-11/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014.szeptember 10-én (szerdán) 14 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről R E N D E

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012.szeptember 12-én megtartott együttes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012.szeptember 12-én megtartott együttes üléséről. Torony község Önkormányzata T o r o n y Dozmat község Önkormányzata D o z m a t 5/2012. jkv. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012.szeptember

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat JEGYZŐKÖNYV Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 22-én, 13:00 órai kezdettel megtartott, Képviselő-testületi üléséről a Gamási Önkormányzat tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-18/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 3. napján 18,20 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. március 5-én, 16.00 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. október 28-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 2/2013. J E G Y Z Ő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 30-án megtartott nyílt rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 30-án megtartott nyílt rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 8/2016 Határozatok száma: 98/2016. (05.30.) - 107/2016. (05.30.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2016. május 30-án megtartott nyílt rendkívüli

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KOZMADOMBJA község Önkormányzat Képviselő-testülete február 13-án (szerda) 8.30 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KOZMADOMBJA község Önkormányzat Képviselő-testülete február 13-án (szerda) 8.30 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KOZMADOMBJA község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 13-án (szerda) 8.30 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virágh Enikő polgármester Bertalan Gyula

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: dr. Kormányos László polgármester Dékányné dr. Balogh Andrea alpolgármester Barna

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 3-án megtartott soron következő üléséről. Az ülés helye: Mártírok u.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu és Vámoscsalád községek Képviselő-testületeinek 2014. december 18-án, csütörtökön a Vasegerszeg, Nagygeresd, Nemesládony és Simaság Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeivel

Részletesebben

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015/16. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE A 2015. évi november hónap 20. napján megtartott nyílt ülésről 1 JEGYZŐKÖNYV

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének február 12-én órai kezdettel tartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének február 12-én órai kezdettel tartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. február 12-én 14 00 órai kezdettel tartott üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat száma, tárgya: HATÁROZAT SZÁMA

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/132-4/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 30. napján 15,00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Katona Béláné bizottsági tagok. 1. Előterjesztés a Helyi Építési Szabályzatról szóló rendelet egységes szerkezetbe foglalásáról.

JEGYZŐKÖNYV. Katona Béláné bizottsági tagok. 1. Előterjesztés a Helyi Építési Szabályzatról szóló rendelet egységes szerkezetbe foglalásáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. március 30.-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Dozmat község Önkormányzata Dozmat Fiumei út 26. 5/2012. jkv. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dozmat község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. július 24-én megtartott képviselőtestületi ülésről.

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 32-25/2016. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 486, 487, 488, 489, 490/2016. (XII. 5.) RENDELET SZÁM:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 TÜSKEVÁR Szám: 125-36/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tüskevár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 15-én (kedden) 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Szám: 36-10/2017 Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 23-án 17 óra 30 perckor kezdődött Nyilvános üléséről

Szám: 36-10/2017 Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 23-án 17 óra 30 perckor kezdődött Nyilvános üléséről Szám: 36-10/2017 Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 23-án 17 óra 30 perckor kezdődött Nyilvános üléséről Az ülés helye: Gyarmat, Tanácskozóterem Jelen vannak: Szabados Péter polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszáma.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszáma. JEGYZŐKÖNYV Ki ssziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év május hó 30. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 16/2016.(V.30.) 17/2016.(V:30.) 18/2016.(V.30.) 19/2016.(V.30.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. július 21-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek február 13-án megtartott együttes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek február 13-án megtartott együttes üléséről. Torony község Önkormányzata T o r o n y Dozmat község Önkormányzata D o z m a t 1/2012. jkv. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Torony és Dozmat községek Önkormányzatai képviselőtestületeinek 2012. február

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: dr. Üveges István polgármester Szarka Tamás jegyző Orosz Ferenc alpolgármester

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: dr. Üveges István polgármester Szarka Tamás jegyző Orosz Ferenc alpolgármester ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET PÉZÜGYI BIZOTTSÁGA Arnót, Petőfi S.u. 120. e-mail: arnot@arnot.hu Szám: 7/2016 JEGYZŐKÖNYV Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testület Pénzügyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 33-12/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. november 26-án 9,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 30-án órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 30-án órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. augusztus 30-án 16.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

TÉNYŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

TÉNYŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE TÉNYŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9111 Tényő, Győri u. 59. tel: 96/468-026, fax: 96/549-039 e-mail: polgarmester@tenyo.hu jegyzo@tenyo.hu 3-T/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült Tényő Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja JEGYZŐKÖNYV Kissziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. év június hó 5. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 19/2015.(VI.05.) 20/2015.(VI.05.) Rendeletek: Sorszáma

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről.

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. 173/1/2014. Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 30 - án megtartott ülésről. Rendelet: 1/2014.(I. 30.) önkormányzati rendelet a települési

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2014. június 30-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya

Részletesebben