SMINKTETOVÁLÁS ÚTMUTATÓ 2013

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SMINKTETOVÁLÁS ÚTMUTATÓ 2013"

Átírás

1 SMINKTETOVÁLÁS ÚTMUTATÓ 2013 Kedves Olvasó! Mivel letöltötted útmutatónkat, bizonyosan érdeklődsz a sminktetoválás iránt, esetleg éppen a megfelelő kozmetikust keresed! Útmutatónkkal éppen ezért segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy könnyen eligazodj, és jól válassz! Tudd, hogy mire kell odafigyelned, és mit várj el a kozmetikustól! Ne feledd! Egy professzionális sminktetoválással mindig ápolt és szép lehetsz. Ez magabiztosságot ad, és persze rengeteg időt is spórol neked! Üdvözlettel, Kalcsu Kati Kalcsu Kati mesterkozmetikus, általános és orvosi sminktetoválás szakértő. A professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé. Nagy tapasztalattal rendelkezik az elrontott sminktetoválások korrekciója területén. Szakértőként konferenciákon és szakmai továbbképzéseken osztja meg tudását, rendszeresen publikál. Magyarországon elsőként, 2002 óta végez orvosi sminktetoválást, jelenleg a hazai képzés megszervezésén dolgozik.

2 Néhány dolog, melyet érdemes tudnod Mint minden területen, a sminktetoválás esetén is van néhány alapdolog, mellyel érdemes tisztában lenni. Mielőtt rátérnénk tehát a sminktetoválás mai trendjeire, nézzünk meg néhány lényeges pontot, mely segít számodra, hogy jobban eligazodj. Sminktetoválás-tervezés = Garancia Közvetlenül a tetoválás előtt egyfajta sminket készítünk. A folyamat során közösen alakítjuk ki a sminktetoválás formáját és színét. Így előre láthatod, hogyan fog kinézni a tetoválásod. A tervezés percet vesz igénybe. Legyen szó bármilyen sminktetoválásról, mindig annak tervezéssel kezdünk. Maga a tetoválás csak ezután kezdődik, ahol éppen az fog elkészülni, amit jóváhagytál. A tervezés majdnem annyi időt vesz igénybe, mint maga a tetoválás, mégis kihagyhatatlan része a folyamatnak. Ez ad ugyanis biztonságot számodra! Garantálja, hogy a végeredménnyel elégedett leszel és azt kapod, amire vágytál. Professzionális, szép sminktetoválást, mellyel mindig szép lehetsz. Kontroll A kontroll az első alkalommal történő kezelés eredményének tökéletesítése, melyre általában 3-6 héten belül kerül sor. Kontrollra azért van szükség, mert az első kezelést követően nem a végső eredményt látjuk. A festék-molekuláknak ugyanis el kell rendeződnie a bőrben, hozzá kell tapadnia a bőrmolekulákhoz. A forma természetesen nem változik, a színtónus azonban kb. 30%-ot világosodik az első kezelés elvégzése után látotthoz képest. A kontroll alkalmával ellenőrizzük a munkát, elvégezzük az utómunkálatokat és tökéletesítjük a végeredményt. Ha az első alkalommal esetleg bátortalan voltál a színválasztásnál, és az árnyalaton, esetleg a formán szeretnél kicsit változtatni, a kontroll alkalmával díjmentesen elvégezzük. Elkészült sminktetoválás ápolása A sminktetoválás célja, hogy néhány évre tartósan megszépítsen. Ne jelentsen állandó feladatot a rajzolgatás vagy rúzsozás! A sminktetováló szakemberen múlik a legtöbb, de Te is sokat tehetsz azért, hogy sminktetoválásod az évek múltával is szép legyen! A sminktetoválást követő néhány hétig fokozottan figyelj bőrödre! Ebben az időszakban a sminktetovált területre használj viszonylag zsíros utóápoló krémet, lehetőleg magas E-vitamin tartalommal! Naponta ötször krémezd a friss sminktetoválást! Ne engedd kiszáradni, de nagyon vigyázz, hogy ne is áztasd fel! Erős napsütésnek, szoláriumnak kitenni szigorúan tilos, mert besötétedhet. Az uszoda és szauna higiéniai okokból, valamint a felázás veszélye miatt szintén kerülendő. Zuhanyzáskor érheti egy kis víz, de arclemosót azon a területen még ne használj! A festék néhány hét alatt beépül, stabilizálódik és elnyeri végleges árnyalatát. Intenzív UV sugárzásnak az évek során se tedd ki sminktetoválásodat! Nyaraláskor, síeléskor, szoláriumban használj 50 faktoros fényvédőt az adott területen. Az arcodat krémezheted bármilyen fényvédővel, de a sminktetovált területre 50 faktorosat használj. Ajaktetoválás esetén a mindennapi

3 ajakápoló vagy tápláló szájfény használata elősegíti a színtartósságot. Télen fokozottan figyelj arra, hogy ajkaid ne száradjanak ki! Ha erre a néhány dologra odafigyelsz, máris sokat tettél sminktetoválásodért! Napjaink sminktetoválás trendjei A 90-es években szó szerint értették a sminktetoválást, vagy az akkor divatos nevén a tartóssminket: erős színek, határozott, markáns vonalak jellemezték a sminktetoválást, ahol az eredmény gyakorlatilag valódi sminket jelentett. Ezzel szemben napjaink trendje a természetesség: a lágy vonalak, kidolgozott tónusok, személyiséghez tökéletesen passzoló színek adják a trendet, ahol az eredmény egy finom alapsmink, mely kiemeli az előnyöket, kijavítja a hibákat, s ez által kiegyensúlyozottá és esztétikussá teszi az arcot. Szálazott szemöldöktetoválás Elegáns, természetes szemöldöktetoválás, és végre elfelejtheted az állandó ceruzázást és festetést. A sok kozmetikában még elérhető satírozott szemöldök-technika természetellenessége miatt egyre inkább kimegy a divatból. A legújabb módszer, a szálazott szemöldöktetoválás kialakításánál éppen a természetes megjelenés a cél. Lényege, hogy finom szemöldökszálakat tetoválunk, igazodva a szemöldök vagy a haj színéhez. A szálak fogják megadni a formát éppen úgy, mint a természetes szemöldök esetén. A művi benyomás így teljesen elkerülhető, a sminktetoválás tökéletesen természetes hatású lesz. A hétköznapokon és elegáns alkalmakon egyaránt büszkén viselheted. Akinek szüksége van rá: a gyakori szedéstől az idő előrehaladtával sokaknak kihullik vagy megritkul a szemöldöke. Nekik van a legnagyobb szükségük rá. Vannak, akik eleve ritkás szemöldökkel vannak felszerelve, ezért rendszeresen ceruzáznak ami elkoptatja a szemöldököt. A tetoválás után okafogyottá válik a ceruzázás, így a meglévő szemöldök megvédhető! Túl világos szemöldök. A szőkék és vörösek gondja, hogy ugyan van szemöldökük, de nem látszik igazán. A szemöldök védelme és a praktikum miatt is igazán ajánlott a tetoválás. A rendszeresen fitneszre, aerobikra, uszodába járók számára. Amikor a víztől, verejtéktől már mindenkinek elkenődik a sminkje, egy jó szemöldöktetoválással, egyéb smink nélkül is megőrizhető az arc karaktere. Egy jól eltalált formával és szép színnel olyan szemöldököd lehet, melyre mindig is vágytál. Praktikus, mert megkímél az állandó rajzolástól és természetesen szép, mellyel mindig magabiztos lehetsz.

4 Ajaksatírozás (teljes vagy félsatír) Az ajak a nőiesség egyik legfontosabb kifejezője. Dús, szép formájú, meggypiros ajkak. Két alapvető irány van. Az első a szájkontúr, ahol az ajkak széle van csak sminktetoválva, s ezzel csak a forma kerül kiemelésre. A szájkontúr tetoválás mára teljesen kiment a divatból, mert természetellenes és nem elegáns. Az ajaksatírozásnál nem csak a szájszéleket, de magukat az ajkakat is sminktetováljuk. A félsatír esetén a megadott szájszélektől befelé haladva az ajkakon a sminktetoválás színe fokozatosan elhalványodik. A teljes satírnál az ajkak egyenletes színt kapnak, mely enyhén rúzsozott hatást kelt. Az ajaksatírozással a volumen növelhető, mégsem kell plasztikai sebészhez fordulnod, amivel elveszítenéd ajkaid puhaságát. Akinek szüksége van rá: Akinek az ajka túl fakó, nem elég hangsúlyos, számukra igazi áttörés az ajaksatírozás, hiszen egy jó színnel élővé, végre láthatóvá válnak ajkaik, s így az egész arc megszépül, élettel telivé válik. Akinek az ajkai túl vékonyak: Egy nőnek igazi sorscsapás vékony ajkakkal születni, de ma már tökéletesen kezelhető a probléma. Az ajkak volumene növelhető úgy, hogy a természetes szájszélek fölé megyünk és új, nőies ajakformát alakítunk ki. Jó színválasztással és megfelelő technikával egyáltalán nem látszik majd, hogy a természet eredendően vékonyabb ajkakat adott. Az ajak kontúrjai elmosódottak, az eredeti forma nem igazán nőies. Az ajaksatírozás lényege éppen az, hogy újraformálható és kiemelhető a megszépített ajak. A rendszeresen sportolók számára. Teljes sminkben futni, aerobikozni vagy szaunázni nem túl praktikus. A legtöbb nő mégis szeretne sport közben is ápolt, összeszedett lenni. Szép ajaksatírozással máris félsminket viselhetsz, mely soha nem kenődik el. Egy gyönyörű ajaksatírozással ajkaid volument, szép formát és színt kapnak, melyre maximum szájfény szükséges. Edzésen, nyaraláskor, reggel vagy éjszaka is mindig szép lesz. A mindennapi magabiztosság egyik kulcsa. Szép, nőies ajkak.

5 Szemhéjtetoválás Ha létezik praktikus dolog, az a szemhéjtetoválás. Megszépít és rengeteg időt spórol. A 90-es években olyan határozott, vastag és fekete szemhéjtetoválás volt a divat, amilyet csak eseményekre sminkelünk. Ez jellemezte az elmúlt évek megszokott szemhéj tetoválását, a természetesség igénye azonban itt is előtérbe került. Napjaink szemhéjtrendje sokkal visszafogottabb! A pillák tövébe húzva finom, elegáns sminktetoválást készítünk, mely kizárólag a klasszikus fekete színnel történik. A mai kor felfogásában készülő szemhéjkontúr szépen megadja a formát, kiemeli, ragyogóvá teszi a szemet, ám nem kelt állandóan, erősen kifestett hatást. Alkalomra, eseményre készülve, ha a szokottnál erősebb sminkre van szükség, ceruzával meg lehet erősíteni a szemhéjtetoválást. Akinek szüksége van rá: Túlzás nélkül állítható, hogy szinte mindenkinek jól jön. Aki rendszeresen kihúzza szemét: a szemhéjtetoválás reggel és este, uszodában vagy munka közben is tart. Nem kenődik el és mindig olyan, amilyennek lennie kell. Többé nem lesz vele gond. Aki nem elégedett szemei nagyságával, elhelyezkedésével: egy jól eltalált formával a szép szemek kiemelhetők, a hibák ellensúlyozhatók. Az apróbb szemeket nagyítja, a szép szemeket hangsúlyossá teszi. A szemhéjtetoválás igazán praktikus viselet, mely minden nőnek ajánlott. Ha unod már az állandó kihúzást és nem akarsz azon aggódni, vajon elkenődött-e a szemceruza, könnyítsd meg életedet! Elrontott sminktetoválás javítása A sminktetoválás évekre szól, ezért csak olyan sminktetoválót válassz, akiben maximálisan megbízol! Dönts jól elsőre! Mit tegyél, ha elrontották sminktetoválásod? Először is ne engedd, hogy az próbálja rendbe hozni, aki elrontotta! Keress profi szakembert, és kérj személyes konzultációt! A konzultáció során két lehetőség merülhet fel. Könnyebb esetben a kozmetikus elfedő pigmentálással lefedi a nem kívánt részeket. A lefedés 1-3 alkalmat jelent. Ezt követően elkészíti a már esztétikus munkát. Komolyabb esetben lézeres eltávolításra lesz szükség, melyre a Q-kapcsolat Yag lézer a legmegfelelőbb. A lézeres kezelést mindig orvos végezze, olyan, aki erre specializálódott. A lézeres eljárás 4-10 alkalmat jelent. Miután az orvos elérte, amit lehet, jöhet a már esztétikus sminktetoválás elkészítése. Ha elrontott sminktetoválásod van, jelentkezz hozzánk díjmentes konzultációra és javaslatot teszünk a megoldásra! Hívj minket ezen a számon: (30)

6 Orvosi sminktetoválás A sminktetoválásról egy szép szálazott szemöldök vagy ajaksatírozás juthat eszedbe, azonban egyre ismertebbé válik a sminktetoválás orvosi célú alkalmazása is. Orvosi sminktetoválással képesek vagyunk eltüntetni a hegeket, elrejteni a nyúlszájat, sőt, még a kopaszodók is új megoldás találhatnak problémájukra. A teljesség igénye nélkül néhány kezelhető probléma: Hegek elfedése: A hegeket nem lehet eltávolítani, de a megfelelő színválasztással korrigálható a probléma. A bőr meghatározott rétegébe juttatott orvosi festékkel a heg beleolvad környezetébe. Mellplasztika: A vágások mentén keletkezett nyomokat már szinte teljesen láthatatlanná lehet tenni. Emellett pedig a mellbimbó és annak udvara is helyrehozható, akár újra is rajzolható. Utóbbi a daganatos betegséget követő emlőeltávolításnál kap hatalmas jelentőséget. Nyúlszáj: Egy plasztikai műtét után az ajkak általában nem lesznek egyformák. Az ajkak és az orr közötti terület sem lesz egyszínű, a seb felszíne pedig vagy kiugrik a bőr felszínéből, vagy beleül abba. Orvosi sminktetoválással, megfelelő színezéssel újradefiniálható az ajak, továbbá nagyban elfedhető a műtét nyoma. Az alkalmazási területek száma igen széles: A fentebbiek csak néhány példa a sok-sok lehetőség közül. A foltok, vitiligo lefedése, a hajpótlás, a kemoterápiás kezelések okozta szőrzetkihullás és sok egyéb terület igazán szélesen alkalmazhatóvá teszi az orvosi sminktetoválást. A legtöbben nem is tudják, hogy évek óta zavaró esztétikai problémájuk megoldható lenne az orvosi sminktetoválással, egy konzultáció azonban választ adhat a kérdésekre. Kérdés esetén hívj minket, és jelentkezz be díjmentes konzultációra ezen a számon: (30)

7 Mi határozza meg a sminktetoválás esztétikai eredményét? Mitől lesz egy szemöldöktetoválás elegáns és természetes? Mitől lesz egy ajaksatírozás igazán nőies és esztétikus? Pontosabban mitől függ a sminktetoválás minősége? A sminktetoválás végeredményét három tényező határozza meg, úgymint: 1. a sminktetováló szaktudása 2. a sminktetováló gép minősége 3. a sminktetováló festék minősége A sminktetováló szaktudása A kozmetikusok a sminktetoválást tartják a legbonyolultabb az általuk kínált szolgáltatások közül. Komoly gyakorlatot, tehetséget és szaktudást igényel, és persze a felelősség is nagyobb. Napjainkban minden negyedik kozmetikában elérhető a szolgáltatás valamilyen formája, igazán minőségi sminktetoválást azonban jóval kevesebben kínálnak. Fordulj olyan szakemberhez, aki hivatásszerűen sminktetovál és elsősorban, vagy csak ezzel a területtel foglalkozik. A sminktetováló gép minősége Ahogyan az autómárkák esetében megkülönböztetünk prémium-, közép- és alacsony kategóriás gyártókat, úgy a sminktetováló technológiák esetében is. Hatalmas technológiai különbségek jellemzik az egyes gyártókat. A kínálat széles, s a néhány tízezer forintos kézi egységektől a több millió forintos beruházást jelentő csúcstechnológiáig minden kapható. Minden esetben kérdezd meg a kozmetikustól, milyen technológiával dolgozik, mert minőségi gép nélkül nem lehet szép sminktetoválást készíteni. A sminktetováló festék minősége A sminktetováló gépeket gyártó cégek szinte minden esetben festékeket is kínálnak gépeikhez. A fentebbi, autókra és áraikra vonatkozó hasonlat itt is igaz, s a néhány száz forintba kerülő festékektől a ml-enként több ezer forintos, steril orvosi anyagokig széles a skála. A festékanyagnak három fő feltételnek kell megfelelnie: biztonságos összetevők az allergia elkerülése miatt, stabil szerkezet a színtartósság miatt, és persze szép színek az esztétikum érdekében. Az ásványi anyagokból készített pigmentek felelnek meg leginkább a felsorolt követelményeknek. Milyen technológiát ajánlok? Kizárólag a német Long-Time-Liner géppel és festékekkel végzett sminktetoválást ajánlom. Semmi egyebet nem. A Long-Time-Liner sminktetoválás kategóriában 2007 óta minden egyes évben elnyerte a szépségipar Oscar díját, a Beauty Award 1. díjat. Kedves Olvasó! Remélem, hasznosnak találtad Sminktetoválás Útmutatónkat! Amennyiben további kérdéseid merülnek fel, hívj minket bátran! Ha úgy döntöttél, Te is csatlakozol azon nők táborába, akik a professzionális sminktetoválást választották, jelentkezz be hozzánk! Várunk szeretettel! Telefonos bejelentkezés, információ: (30) Üdvözlettel, Kalcsu Kati mesterkozmetikus, általános és orvosi sminktetoválás szakértő

BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT SMINKTETOVÁLÁSHOZ

BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT SMINKTETOVÁLÁSHOZ BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT SMINKTETOVÁLÁSHOZ Név: Telefonszám: E-mail: Lakcím: Sminktetovál ás Dátum: Szín Korrekció dátuma Szín: Ár Nyilatkozom, hogy a sminktetoválást saját kérésemre és beleegyezésemre végzik

Részletesebben

Itt a tavasz: az ég kék, a természet

Itt a tavasz: az ég kék, a természet Az évszak friss sminkjei Engedje szabadon kreativitását az Amway 2015 tavaszi korlátozott idejű sminkkollekciójával, és kezdje az évszakot friss, új külsővel. Itt a tavasz: az ég kék, a természet virágba

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

SMINKTETOVÁLÁS. A legfontosabb információk sminktetoválás előtt

SMINKTETOVÁLÁS. A legfontosabb információk sminktetoválás előtt A legfontosabb információk sminktetoválás előtt SMINKTETOVÁLÁS AZ ALAPOK Pontosan mi történik sminktetoválás közben? A sminktetoválás folyamán pigmenteket juttatunk a bőröd felső hámrétegébe, kb. 2-3 mm

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt)

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) És tudd meg, hogyan kerülheted el mindet! vaszonkepszalon.hu Ebben a kis doksiban igyekeztünk összegyűjteni neked azokat a buktatókat,

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Melyik szemüveg illik az arcformájához?

Melyik szemüveg illik az arcformájához? Melyik szemüveg illik az arcformájához? Rémes látvány! Talán Ön is tapasztalta már, hogy a kiválasztott keret felpróbálása során kiderül: a keret rémesen áll. A minőségi szemüveglencse és a kényelmes keret,

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Ft Ft Ft Ft/alkalom Ft/alkalom. Pigmentfolt, barna foltok eltávolítása lèzerrel - 40 perc

Ft Ft Ft Ft/alkalom Ft/alkalom. Pigmentfolt, barna foltok eltávolítása lèzerrel - 40 perc Megnevezés Árlista pesti szalonunkba Árlista budai szalonunkba Árlista Zsuzsához Szeöldök sinktetoválás Tribál (satíros) technikával - 120 perc 30.000 FT 35.000 FT 36.000 FT Szálas satír (hibrid) technikával

Részletesebben

LINEA AFRICA KFT. A Szoláriumozás nagykereskedése

LINEA AFRICA KFT. A Szoláriumozás nagykereskedése 2013 LINEA AFRICA KFT. ÁRLISTA SZOLÁRIUM CSÖVEK HOSSZÚSÁG (mm) HASZNOS ÜZEMÓRA SPAGETTICSÖVEK Lighttech R4 15 W 290 600 1 402 Ft 1 780 Ft Lighttech R4 25 W 530 600 1 921 Ft 2 440 Ft Linea Australia 25W

Részletesebben

Kedves Partnerünk, kedves Érdeklődő!

Kedves Partnerünk, kedves Érdeklődő! AKCIÓS KUPONFÜZET Kedves Partnerünk, kedves Érdeklődő! Akciós kuponfüzetünkben, az általunk forgalmazott termékekre extra ajánlatokat kínálunk számodra. Kérjük, figyelj a kuponok érvényességére, mert témánként

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők 1 : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők A vendégek az előnyös frizurára vonatkozó tanácsadást tartják a fodrász legfontosabb tevékenységének. A frizurának a koponya rendellenes formáját

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Dr. Páldy Anna, Országos Környezetegészségügyi Intézet Az összeállítás a WHO Sun Protection kiadvány ajánlásai alapján http://www.who.int/uv/publications/en/primaryteach.pdf

Részletesebben

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Phonak Bolero V Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Kalandozz a világban! Az életet élni kell. Ez csak akkor lehetséges, ha nem félünk a kalandoktól, és az élet minden csodáját igyekszünk megtapasztalni.

Részletesebben

30. Hiedelmek a sminktetoválással kapcsolatban

30. Hiedelmek a sminktetoválással kapcsolatban 1 Tartalomjegyzék: 3. Előszó 4. Sminktetoválás a szenvedélyünk 6. Legújabb sminktetováló technikák 8. Gyakran ismételt kérdések 10. 3 D szálazott szemöldök tetoválás 12. Artistry Eyebrow by Alexandra 15.

Részletesebben

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Dr. Páldy Anna, Országos Környezetegészségügyi Intézet Az összeállítás a WHO Sun Protection kiadvány ajánlásai alapján http://www.who.int/uv/publications/en/primaryteach.pdf

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Újdonságok az esztétikai fogászatban

Újdonságok az esztétikai fogászatban Újdonságok az esztétikai fogászatban Dr. Péter Tamás Úgy gondolom a XXI. században egyre több ember számára vált fontossá a jó megjelenés, ennek pedig szerves részét képezi az esztétikus, ápolt fogazat.

Részletesebben

BNM Áttörés a gyógyászatban!

BNM Áttörés a gyógyászatban! BNM Áttörés a gyógyászatban! Új generáció a komplementer gyógytermékek piacán! Cégünk olyan szemléletmóddal közelíti meg az egészségmegőrzést és a betegségmegelőzést, amelynek középpontjában az egész ember

Részletesebben

ESKÜVŐI ÁRLISTA 2015 GANGEL BENJAMIN

ESKÜVŐI ÁRLISTA 2015 GANGEL BENJAMIN ESKÜVŐI ÁRLISTA 2015 GANGEL BENJAMIN Kedves Vőlegény! Ebben az anyagban a 2015-es év esküvői ruházatára vonatkozó árakat, kedvezményeket illetve a termékekkel kapcsolatos információkat foglaltam össze

Részletesebben

VARRÁS NÉLKÜLI RUHA. Anyag összetétele: 90% nejlon, 10% elasztán. Elérhető méretek: S, M, L, XL

VARRÁS NÉLKÜLI RUHA. Anyag összetétele: 90% nejlon, 10% elasztán. Elérhető méretek: S, M, L, XL VARRÁS NÉLKÜLI RUHA A vékony, mikroszálas cérnának köszönhetően ez a ruha egyenletesen követi az alakot. Kényelmes viseletet biztosít és egyben tökéletesen korrigálja a teljes alakot a mellektől a csípőig,

Részletesebben

Modell fotó, portfolió fotózás tudnivalók, csomagok

Modell fotó, portfolió fotózás tudnivalók, csomagok Modell fotó, portfolió fotózás tudnivalók, csomagok Egy fotózás előtt számtalan dolgot kell kitalálnod, megálmodnod. Azért, hogy mégis megkönnyítsem számodra a választást, összeállítottam hat különböző

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2019» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2019. április.6. A rendezvény helyszíne: 89425,Ukrajna,

Részletesebben

Narancs, Vörös, Kék és Zöld.

Narancs, Vörös, Kék és Zöld. Narancs, Vörös, Kék és Zöld. A homlokzat A jövő ötletei. Ragyogó narancs ARTLINE NARANCS 5OR1 5OR2 NARANCS 1 NARANCS 2 5OR3 5OR4 NARANCS 3 NARANCS 4 5OR5 5OR6 NARANCS 5 NARANCS 6 5OR7 5OR8 NARANCS 7 NARANCS

Részletesebben

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok Nem csupán a társkereső oldalakon, de már a közösségi oldalakon is a profilkép alapján szokták megítélni az ember lányát. Ami lássuk be sokszor

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY február 25.

WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY február 25. WORLDSKILLS MAGYARORSZÁGI SZÉPSÉGÁPOLÓ VÁLOGATÓ VERSENY 2018. február 25. 1 Feladatok 1./ Szőrtelenítés spatulás technikával Elkészítési idő: 30 perc A versenyzőnek lábszáron kell végrehajtani egy szőrtelenítő

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Gyakorló kozmetikus szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 52 815 02 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók

Részletesebben

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával A még jobb teljesítményért Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje Szemüveglencsék japán technológiával Magas vizuális teljesítmény Amennyiben Ön aktív életmódot él vagy rendszeresen sportol,

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

a szépség új árnyalatai

a szépség új árnyalatai a szépség új árnyalatai 1. számú termékkatalógus 2009/2010 A szépség új árnyalatai Disztribútoraink immár néhány éve arra kérnek engem, hogy bővítsük színes kozmetikumokkal is ajánlatunkat. Magam is igen

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Írta: Szlobonyik Hanna november 06. csütörtök, 08:00 - Módosítás: november 06. csütörtök, 09:35

Írta: Szlobonyik Hanna november 06. csütörtök, 08:00 - Módosítás: november 06. csütörtök, 09:35 Válaszd ki a neked tetsző színt és tudd meg, mennyire illik hozzád, mivel kombináld és mikor viseld! Színezd ki a napjaid az idei év legdivatosabb árnyalataival! {loadposition user5} Az arany Az igazán

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

NYISS A VILÁGRA. NYISS AZ ÚJRA. NYISS ÖNMAGADRA. ÚJ TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM katalógus-időszak

NYISS A VILÁGRA. NYISS AZ ÚJRA. NYISS ÖNMAGADRA. ÚJ TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM katalógus-időszak NYISS A VILÁGRA. NYISS AZ ÚJRA. NYISS ÖNMAGADRA. ÚJ TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM 13-14-15 katalógus-időszak LEHETŐSÉG A SZEBBRE A szépség számunkra nem csupán a ragyogó külsőről szól. Sokkal inkább arról, hogy

Részletesebben

Hangsúlyozd ki nőiességed!

Hangsúlyozd ki nőiességed! www.triumph.hu varázslatos dekoltázs formás FENÉK Hangsúlyozd ki nőiességed! VÁLASZD KI KEDVENC DARABOD Varázsolj magadnak vonzó dekoltázst, vékony derekat, lapos hasat, formás feneket a forradalmi Shape

Részletesebben

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Őszi Hangulat Szépnek tartjuk, ha az emberből nyugalom sugárzik.

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

Használat előtt megdörzsölendő. Mesés tablótervek kívánságra.

Használat előtt megdörzsölendő. Mesés tablótervek kívánságra. Szalagavató Díjmentesen elmegyünk szalagavatódra professzionális technikával fotózni. Nincs alapdíj, vagy minimális rendelési kötelezettség. A több ezer kép közül csak azokért kell fizetned, melyeket haza

Részletesebben

PROFESSIONAL MAKE-UP

PROFESSIONAL MAKE-UP PROFESSIONAL MAKE-UP 1 KORREKTOROK 3 2 ALAPOZÓK 4 3 PÚDEREK 6 PH0645/1 Korrektor teszter 1 PH0645/2 Korrektor teszter 2 Bőr hibáinak eltüntetésére szolgáló krém alapú termék. (májfoltra, bőrpírra, tűzfoltra)

Részletesebben

STÍLUSOS ELEGÁNS MEGNYERŐ EGYEDI

STÍLUSOS ELEGÁNS MEGNYERŐ EGYEDI STÍLUSOS ELEGÁNS MEGNYERŐ EGYEDI itan Szolárium dekorációk 2018 itan Szolárium dekorációk 2018 Akár új géphez választod ki megjelenését, vagy már egy meglévő Solar Cabin itan készülékeden újítasz, mindenképpen

Részletesebben

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24.

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

Részletesebben

Arcjóga Arctorna Edzésterv

Arcjóga Arctorna Edzésterv Arcjóga Arctorna EDZÉSTERV Hogyan haladj a gyakorlatokkal? Lépésről lépésre. Gondolj arra, mintha lego kockákból várat építenél. Türelemjáték. Milyen jó lenne, minél gyorsabban egymásba kapcsolni a lego

Részletesebben

Adományozási útmutató. Hogyan szervezzünk célzott céges ajándékozást állami gondoskodásban élő gyermekeknek?

Adományozási útmutató. Hogyan szervezzünk célzott céges ajándékozást állami gondoskodásban élő gyermekeknek? Adományozási útmutató Hogyan szervezzünk célzott céges ajándékozást állami gondoskodásban élő gyermekeknek? Miért jött létre a Kicsi Pakk? A Kicsi Pakk egy céges mozgalom, amelynek célja, hogy az állami

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

TANULÓVERSENYEK. minimum 21 pont

TANULÓVERSENYEK. minimum 21 pont FÉRFI TANULÓVERSENYEK 1. szám: Klasszikus frizura szárítás A kész frizura hátrafésült, tükörsima, szögletes hatású, letisztult formájú legyen. A zsűri OMC szerinti klasszikus versenyfrizurát (Classic Cut)

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register!

Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register! Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Neotigason 10 mg kemény kapszula Neotigason 25 mg kemény kapszula

Részletesebben

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go

www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go TRENDI STÍLUS RAGYO GÓ FORMÁK! Legyen szó hétköznapi viseletről, randi szerelésről vagy elegáns irodai meg jelenésről, öltözködésünket rendszerint

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

Admin Skála Edzőtábor Programfüzet és Ellenőrzőlista

Admin Skála Edzőtábor Programfüzet és Ellenőrzőlista Edzőtábor Programfüzet és Ellenőrzőlista Mi fog történni az Edzőtáborban? Az kidolgozása a kulcs ahhoz, hogy a következő évben minden kitűzött célodat elérd. Ez a legzseniálisabb eszköz, ami valaha a management

Részletesebben

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66.

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. BBCOS Hidrolizált KERATINOS Tartós Hajkiegyenesítés és Hajfeltöltés ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TANFOLYAM Kezelhető, dús

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. KÜLSŐ TARTÁLYOS, FOLYAMATOS TINTAELLÁTÓ RENDSZER (CISS) ELŐRE TELEPÍTETT PATRONOKKAL 4 x 1000 ml PIGMENT TINTÁVAL FELTÖLTVE

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. KÜLSŐ TARTÁLYOS, FOLYAMATOS TINTAELLÁTÓ RENDSZER (CISS) ELŐRE TELEPÍTETT PATRONOKKAL 4 x 1000 ml PIGMENT TINTÁVAL FELTÖLTVE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ TARTÁLYOS, FOLYAMATOS TINTAELLÁTÓ RENDSZER (CISS) ELŐRE TELEPÍTETT PATRONOKKAL 4 x 1000 ml PIGMENT TINTÁVAL FELTÖLTVE A HP Officejet X 451dw, 476dw, 551dw, 576dw nyomtató modellekhez

Részletesebben

minimum 21 pont minimum 21 pont Az IPARTESTÜLET HAJSZÍNE férfi kategória elnevezésű díj ebből a versenyszámból kerül értékelésre.

minimum 21 pont minimum 21 pont Az IPARTESTÜLET HAJSZÍNE férfi kategória elnevezésű díj ebből a versenyszámból kerül értékelésre. FÉRFI FELNŐTT 1. szám: Klasszikus frizura szárítás élő modellen vagy babafejen FELNŐTTVERSENYEK A kész frizura hátrafésült, tükörsima, szögletes hatású, letisztult formájú legyen. A zsűri OMC szerinti

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Audi 80 B4 hátsó féktárcsa csere A cserét a következő sorrendben végezze: 1 A féktárcsákat mindkét tengelyen komplett szettben cserélje Audi 80 B4 gépkocsin, függetlenül attól, hogy az alkatrészek milyen

Részletesebben

H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz , , , , , ,

H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz , , , , , , H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz. 1460476, 1460474, 1436525, 1436526, 1460477, 1460475, 1463527 Ez a használati útmutató kizárólag ezekhez a termékekhez tartozik.

Részletesebben

- menyasszonyok napja 2014!

- menyasszonyok napja 2014! EC - menyasszonyok napja 2014! EGY ÚJABB EC-MENYASSZONYOK KIHÍVÁST INDÍTOTTUNK, ÉS NEM IS CSALÓDTUNK, BIZONY NEM SOKAN VANNAK, AKIK ELLEN TUDNAK ÁLLNI AZ EGYNAPOS SZTÁRSZEREPNEK. AZ ELŐZŐEKHEZ HASONLÓAN

Részletesebben

Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr!

Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr! Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr! Az YCellbio árai a következők: -1db-os Kit (tartalmaz minden eszközt a folyamathoz): 19.995ft+Áfa -2db-os Kit: 34.995ft+Áfa -3db-os Kit: 49.995ft+Áfa Könnyű kivitelezés Körülbelül

Részletesebben

Mi alapján válassz MLM céget?

Mi alapján válassz MLM céget? Mottó: Ne az üzlet válasszon ki téged, hanem te válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet! Mi alapján válassz MLM céget? azaz tudd meg, hogyan válaszd ki azt a járművet, ami a lehető leggyorsabban képes elrepíteni

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! OGYI fejléces papír BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Tetran

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Útmutató: Volkswagen Polo IV A cserét a következő sorrendben végezze: 1 A szűrőt az olajjal együtt cserélje. Viseljen kesztyűt, hogy ne kerüljön a kezére forró folyadék. Álljon az autóval a szerelőakna

Részletesebben

Pihenjen és szépüljön egyszerre az Avalon Resort & SPA-ban!

Pihenjen és szépüljön egyszerre az Avalon Resort & SPA-ban! Pihenjen és szépüljön egyszerre az Avalon Resort & SPA-ban! H-3519 miskolctapolca, iglói út 15. sales@avalonresort.hu www.avalonresort.hu Pihenjen és szépüljön egyszerre az Avalon Resort & SPA-ban! PIHENÉSSEL

Részletesebben

Precízen és felelôsségteljesen

Precízen és felelôsségteljesen Fókuszban a pigmentek Precízen és felelôsségteljesen A sminktetoválás népszerûsége méltán növekszik napjaink rohanó életében, hisz nemcsak hatékony, hanem ráadásul gyors megoldásokat kínál az ápolt, fiatal(os)

Részletesebben

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Kedves Kreatív Partnerünk, Örülünk, hogy érdeklődsz a kreatív alkotás világa iránt és szívesen olvasod bemutató anyagainkat. Igyekszünk mindig praktikus

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát?

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Alapanyagok - egy teljes BDU (Battle Dress Uniform) öltözet (nadrág, zubbony) vagy overall - háló (4-5 cm négyzetrácsközökkel) - vászon (víztaszító) - hab - zsákvászon

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Modell fotó, portfolió fotózás tudnivalók, csomagok

Modell fotó, portfolió fotózás tudnivalók, csomagok Modell fotó, portfolió fotózás tudnivalók, csomagok Egy fotózás előtt számtalan dolgot kell kitalálnod, megálmodnod. Azért, hogy mégis megkönnyítsem számodra a választást, összeállítottam hat különböző

Részletesebben

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Violet C. Landers Nőként szeretjük a változatosságot és azt, hogy megdicsérjenek. Néha nem is kell hozzá új ruha, smink vagy extrém kiegészítő. Egyszerűen új frizurákat

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

4. óra 3 feladat. A kép egyes részei tovább élesíthetők a

4. óra 3 feladat. A kép egyes részei tovább élesíthetők a 4. óra 3 feladat Élesítés Élesítésre akkor van szükség, ha a kép, vagy annak valamelyik része elmosódott. Ez például akkor keletkezhet, ha a fényképezés ideje alatt elmozdul a gép. A GIMP két eszközt biztosít

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

FELEMEL ÉS KIEMEL. hosszútávú kollagén stimulációval

FELEMEL ÉS KIEMEL. hosszútávú kollagén stimulációval FELEMEL ÉS KIEMEL hosszútávú kollagén stimulációval Szeretné magát jobban érezni a Persze, hogy szeretné. Mindnyájan fiatalosabban és frissebben szeretnénk kinézni. Jól kinézni azt jelenti, hogy magabiztosak

Részletesebben

Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület támogatói levél. Kászonyi Andrásné kozmetikus mester szakmai támogató nyilatkozat

Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület támogatói levél. Kászonyi Andrásné kozmetikus mester szakmai támogató nyilatkozat 1. A Htv. 1. (1) bekezdés g) pontjának való megfelelést valószínűsítő dokumentumok Mellékletben: WWF támogatói levél Magyarok a Piacon támogatói levél Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület

Részletesebben

Egészséghét. homokpusztai. 2016. április 11-15. Április 11. Hétfő, 15 00

Egészséghét. homokpusztai. 2016. április 11-15. Április 11. Hétfő, 15 00 Egészséghét homokpusztai 2016. április 11-15. Április 11. Hétfő, 15 00 Homokpusztai Egészséghét megnyitása Helyszín: Homokpusztai Közösségi Ház Sándorfalva, Kéri dűlő 25. A rendezvényt megnyitja: Gajdosné

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben