TÁRD KI A VILÁG KAPUIT IDEGEN NYELVEKKEL! Vegyél részt egy izgalmas tanulási lehetőségben!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TÁRD KI A VILÁG KAPUIT IDEGEN NYELVEKKEL! Vegyél részt egy izgalmas tanulási lehetőségben!"

Átírás

1 TÁRD KI A VILÁG KAPUIT IDEGEN NYELVEKKEL! Vegyél részt egy izgalmas tanulási lehetőségben! Nyári nyelvtábor Olaszországban

2 Üdvözlünk a Language Trotter-nél! Az iskola igazgatója: Domján Ibolya Szilvia örömmel üdvözöl téged a Language Trotter által szervezett nyári nyelvtábor világában. Célom, hogy magas szintű csoportos idegen nyelvű programokat, különböző sport és szabadidős tevékenységeket, izgalmas kirándulásokat és ezen felül egyéni nyelvórákat is kínáljak azon résztvevőink számára, akik szeretnék sikerrel letenni a nyelvvizsgájukat. Mindezek a programok benne foglaltatnak egyedülálló nyári nyelvtábor csomagjainkban, amelyeket kizárólag és személy szerint Neked állítottam össze. Anyanyelvű, tapasztalt, jó kedélyű tanárainkat egytől-egyig nagy körültekintéssel választottam ki. A tanári kar tagjainak mindegyikének egy fő közös vonása van: ez a tanítás iránt érzett szenvedélyük és lelkesedésük. Feladatuk, hogy diákközpontú órák keretében maximálisam és aktívan bevonjanak téged a nyelvtanfolyamod programjába, különböző kommunikációs gyakorlatokkal, emellett természetesen a hallgatási, szövegértési és nyelvtani részre is koncentrálva. Olvasd végig katalógusunkat és fedezd fel a 2015 nyarán elérhető nyelvi programjainkat, az általunk ajánlott különböző sportolási és szabadidős tevékenységeket és hozd meg a helyes döntést: vegyél részt egy olyan nyelvtanfolyammal egybekötött nyaralásban, ahol egy gyönyörű helyen (Trescore Balneario-ban), nemzetközi környezetben tanulhatsz Olaszországban a Language Trotterrel. Ez egy fantasztikus lehetőség, ahol a legtöbbet hozhatod ki következő nyári szünetedből és ezért mindenképp meg kell, hogy ragadj. Nálunk stressz nélkül, jelentősen fejleszted nyelvtudásod és egyben jól is érzed magad a hozzád hasonló korú, a világ minden tájáról érkező diákok társaságában. További információt nyári nyelvtáborunkról, itt a katalógusban és weboldalunkon: találsz, ahol szintén regisztrálni is tudsz az egyik, általad kiválasztott, fantasztikus csomagunkra. Ezen a nyáron legyél TE is részese egy izgalmas tanulással egybekötött nyaralásnak Olaszországban, ezen a nyáron csatlakozz TE is a Language Trotter nyári táborához! Ne felejtsd el az általunk kiajánlott helyek száma korlátozott, ne halogasd a regisztrálást, ha nem akarod kihagyni ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy. tanulj, sok-sok kalandban vegyél részt és élvezd az olasz napsütést. Hamarosan találkozunk. Üdvözlettel: Domján Ibolya Szilvia 2.

3 IZGALMAS TANULÁSI LEHETŐSÉG A Language Trotter (LT) angol, német és olasz nyelvtanfolyamokat kínál középiskolai és egyetemi diákok részére a gyönyörű észak-olaszországi városban Trescore Balneario-ban, csupán néhány kilométerre Orio al Serio nemzetközi repülőtértől (Milánó). Az általunk biztosított nemzetközi légkör és anyanyelvű tanáraink által vezetett kiválóan megszervezett nyelvtanfolyamaink a Language Trotter-t ideális nyári táborrá varázsolják, amelynek mindenképpen részese kell, hogy legyél TE is 2015 nyarán. Dinamikus, változatos és személyre szabott nyelvóráink tapasztalt, anyanyelvű tanárokkal biztosítják diákjaink hatékony tanulását. 3.

4 TÁRD FEL A VILÁGOT Ahhoz, hogy versenyképes legyél a mai munkaerőpiacon és egy sokat ígérő karriert tudj magadnak biztosítani szükséges, hogy készen állj a nyelvi kihívásokra. Bővítsd a látóköröd és ragadd meg a fantasztikus lehetőségeket, melyeket a hazai és nemzetközi munkaerőpiac ajánl azoknak, akik szakszerűen és folyékonyan beszélnek idegen nyelveket. 4. Készen állsz az új kihívásra?

5 TALÁLKOZZ ÚJ EMBEREKKEL Célunk, hogy egy kiemelkedő nyelvtanulási lehetőséget biztosítsunk minden egyes résztvevőnk számára. A nálunk megszerzett nemzetközi tapasztalat lehetővé teszi számodra, hogy a nyelvtanuláson kívül megismerd a veled együtt tanuló diákok kulturális hátterét, életmódját, hagyományait, amelyek mind gazdagítják személyiségedet. Más nemzetiségekkel való találkozásod megadja számodra a lehetőséget olyan jelentős ismeretekre szert tenni, amelyek majd növelik esélyeid a nagybetűs életben és szintén szakmai karriered során. HATÁROKON TÚLMENŐ SZÓRAKOZÁS Egy híres angol személy egyszer így nyilatkozott: Olaszország olyan, mint egy kalandpark. Talán a mediterrán konyha, kultúra, klíma, vagy mindezek együttes keveréke van ilyen hatással az olasz emberekre? Miután megérkezel hozzánk, felfedezheted saját magad. Munkatársaink és a helyiek vendégszeretete már az első pillanattól segítenek neked abban, hogy úgy érezd magad, mintha otthon lennél. Reggeli nyelvtanfolyamunk után a délutáni órákban nagyszerű kültéri szabadidős tevékenységekkel szolgálunk. Sportimádók számára az LT aktív szórakozást biztosít, ahol elérhető áron különböző érdekes programok közül nyílik lehetőséged választani. Szintén szeretnénk, hogy részesévé válj a mindenki részéről jól ismert Dolce Vita -nak kipróbálva egy igazi olasz aperitivót egy gyönyörű tóparti, nyitott úszómedence környezetében. A nálunk átélt emlékezni fogsz. felejthetetlen pillanatokra mindig 5.

6 MIÉRT LANGUAGE TROTTER? 1. Dinamikus és ösztönző nyelvtanfolyamok Írországi székhelyű minőségi tanúsítvánnyal rendelkező nyelviskolaként fantasztikus környezetben, dinamikus és ösztönző nyelvtanfolyamokat hirdetünk, különös tekintettel a kommunikációs gyakorlatokra, ahol nagyszerű tanulási tapasztalatot nyújtunk minden diákunk részére. 2. Diákközpontú órák Diákközpontú órákat kínálunk, aktív résztevővé formálva minden egyes diákunkat, ahol a korszerű tanítási módszerekre fektetjük a fő hangsúlyt, garantálva, hogy a tanulók képesek lesznek a gyakorlatba is átültetni nálunk megszerzett nyelvtudásukat. 3. Ízelítő Olaszországból Azért döntöttünk úgy, hogy az LT nyelvtáborát Lombardiában (Olaszországban) szervezzük meg, mert a diákoknak egy kis ízelítőt szeretnénk adni Olaszországból azáltal, hogy ellátogatunk velük különböző gasztronómiai helyekre, megízleltetjük velük a helyi sajtokat, mézet és szalámit. Sőt, nálunk részt vehetsz egy álomnyaralásban, ahol egy lenyűgöző helyen, fantasztikus tanulási lehetőséget kombináltunk össze nagyszerű sport és szabadidős tevékenységekkel. 4. Délutáni és esti programok A délutáni és esti programokat úgy szerveztük, hogy a résztvevőknek lehetőségük nyíljon arra, hogy többféle tevékenységet próbáljanak ki és a lehető legtöbbet hozzák ki a nálunk eltöltött időből. Az általunk ajánlott csomagárak ezeket a szolgáltatásokat mind tartalmazzák. Abban az esetben, ha a diákok új szabadidős tevékenységekben, vagy új sportokban szeretnék magukat kipróbálni, vagy a már általuk szenvedéllyé vált sportot nálunk is szeretnék gyakorolni, szintén ajánlunk extra lehetőségeket egy kis felár ellenében. 6.

7 5. Gondosan kiválasztott helyszín Gondosan kiválasztott helyszínünk Milánótól dél-keletre helyezkedik el. A szálláshely modern, fantasztikus panorámával és egy rendkívüli csapattal vár minden fiatalt. Nálunk minden egyes személy úgy fogja érezni magát, mintha otthon lenne. Te vagy az első. Ez azt jelenti, hogy 24/24 rendelkezésre állunk tanulóink számára és valamennyi kérésnek maximálisan megpróbálunk eleget tenni, hogy mindig jól érezzék magukat a nálunk táborozók, valamint hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk minden diákunk számára. 6. Tanárok Különös körültekintéssel választjuk ki tanárainkat. Egytől egyig magasan képzett fiatal szakemberek, akik arra várnak, hogy áta va szaktudásukat a legtöbbet hozzák ki tanulóikból. Nem csupán a szaktudásra, hanem a személyiségre is nagy hangsúlyt fektetünk. Nálunk fiatal, dinamikus, kedves és vidám tanárok vezetik minden egyes nyelvtanfolyamunkat. 7. Különböző nemzetiségű diákok Azért alapítottuk meg az LT-t, mert hiszünk az idegen nyelvek, valamint a nemzetközi kapcsolatok fontosságában. A velünk táborozók különböző nemzetiségű diákokat ismerhetnek meg és lehetőségük nyílik életre szóló barátságokat kötni, miközben fejlesztik nyelvtudásukat. FEDEZD FEL OLASZORSZÁGOT ÉS ANNAK CSODÁIT Olaszország egy csodálatos hely. Tökéletes kombinációja a történelemnek, művészeteknek, ínycsiklandozó ételeknek, fenséges tájaknak és nem utolsósorban divatnak és a designnak. Mi csupán egy részét mutatjuk meg neked ebből a gyönyörű országból, amit Bergamasco tapasztalatnak neveztünk el. Ezalatt a Bergamo és környéki hagyományokat értjük. A nálunk eltöltött idő alatt megmutatjuk neked, hogyan készíthetsz igazi olasz pizzát és elviszünk helyi gazdaságokba, ahol csak néhányat megemlítve megtekintheted, hogyan készül az itteni szalámi, méz és sajt. 7.

8 HETI PROGRAM Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 7:30 Ébresztő Ébresztő Ébresztő Ébresztő Ébresztő Ébresztő Ébresztő 7:45-8:30 Reggeli Reggeli Reggeli Reggeli Reggeli Reggeli Reggeli 8:45-10:30 Nyelvóra Nyelvóra Nyelvóra Nyelvóra Nyelvóra 10:30-10:45 Szünet Szünet Szünet Szünet Szünet 10:45-12:30 Nyelvóra Nyelvóra Nyelvóra Nyelvóra Nyelvóra 8:30-10:00 Check Out 12:45-13:45 Ebéd Ebéd Ebéd Ebéd Ebéd 14:00-17:00 Délutáni programok 17:30-18:00 Társalgási nyelvóra 18:00-19:00 Választható program Délutáni programok Társalgási nyelvóra Választható program Délutáni programok Társalgási nyelvóra Választható program Délutáni programok Társalgási nyelvóra Választható program Délutáni programok Társalgási nyelvóra Választható program Kirándulás 15:00 - Check In (Nyelvvizsga előkészítő vagy egyéni társalgási nyelvóra vagy szabadidős tevékenység*) (Nyelvvizsga előkészítő vagy egyéni társalgási nyelvóra vagy szabadidős tevékenység*) (Nyelvvizsga előkészítő vagy egyéni társalgási nyelvóra vagy szabadidős tevékenység*) (Nyelvvizsga előkészítő vagy egyéni társalgási nyelvóra vagy szabadidős tevékenység*) (Nyelvvizsga előkészítő vagy egyéni társalgási nyelvóra vagy szabadidős tevékenység*) Ismerkedés 19:00-20:00 Vacsora Vacsora Vacsora Vacsora Vacsora Vacsora Vacsora 20:00-22:00 Esti program Esti program Esti program Esti program Esti program Esti program Esti program 22:00 *** -23:00 Jó éjszakát Jó éjszakát Jó éjszakát Jó éjszakát Jó éjszakát Jó éjszakát Jó éjszakát 8. Délutáni programjaink az alábbi sport és szabadidős tevékenységeket tartalmazzák: Játékok, kézilabda, tollaslabda, foci, kosárlabda, frizbi, úszás, gyalogtúra, barlanglátogatás, művészeti órák és más érdekes lehetőségek. Ezeket a programokat tartalmazza az általunk kiajánlott csomagár. Egy kisebb felár ellenében az alábbi lehetőségek közül is választhatsz: Lovaglás aminek során a közeli méz és tejgazdaságokba is módjukban áll ellátogatni résztvevőinknek-, tenisz, mini-golf, kalandpark, hajókázás és biciklitúra. Esti programjaink tartalmazzák: Filmvetítés (szabadtéri, vagy fedett), Latin-amerikai és olasz néptánc órák, diszkó, játékok, szerepjátékok, biliárd és tekézés. Kirándulási lehetőségek: Városlátogatás, vásárlási lehetőség, gasztronómiai túrák. Ezeket a programokat a kiajánlott csomagár mind tartalmazza. *Azoknak, akik több mint egy hétig vesznek részt nyári táborunkban heti programunk egy teljes napos kirándulást is tartalmaz vasárnaponként. Ez egy minta heti program. Az általunk kínált délutáni és esti programok, a kirándulásokkal egybevéve hetente változnak mindig megadva a lehetőséget újonnan érkező diákjaink számára, hogy valami újat próbáljanak ki a nálunk eltöltött idő alatt. Egy kisebb felár ellenében diákjaink szintén meglátogathatják a világhírű Gardaland Kalandparkot, Expo Milano 2015-öt és közismert múzeumokat. (***) Megkérjük 18 éven aluli diákjainkat, hogy szíveskedjenek a szobájukban tartózkodni 22:00 óra után.

9 IDŐPONTOK és ÁRLISTA -ban Érkezési és indulási időpontok vasárnaponként. Turnusok 2015 nyarán: július 19-26, július 26 - augusztus 2, augusztus 2-9, augusztus 9-16, augusztus 16-23, augusztus Időtartam Csomag Silver Csomag Gold Csomag Platinum 1 hét 1 hét 1 hét 290 / hét 370 / hét 850 / hét Nyelvtanfolyam 17.5 óra Társalgási nyelvóra 2.5 óra Teljes ellátás Ebéd Uzsonna Délutáni program Esti program Szállás Árak Minden egyes nyelvtanfolyam csomagunk elérhető angol, német és olasz diákjaink számára. AKCIÓ! AKCIÓ! Azoknak a diákjainknak, akik több, mint egy hétig szeretnének részt venni nyári táborunkban az alábbi fantasztikus kedvezményeket ajánljuk. 5% kedvezmény két hetes tartózkodás esetén. 8% kedvezmény három hetes tartózkodás esetén. 10% kedvezmény egy hónapos tartózkodás esetén. Ezen felül csoportok esetén (10 vagy több személy esetén) 5% kedvezményt ajánlunk résztvevőinknek. Az egész csoportnak együtt kell regisztrálnia, egy időben kell érkeznie és befejeznie a nyelvtábort. EXTRA AJÁNLAT Vizsgaelőkészítő vagy Egyéni társalgási nyelvóra (5 óra/hét) 60 / hét Csomag Platinum jelentkezési díj 110, (nem visszatérítendő) Csomag Gold és Silver jelentkezési díj: 50 (nem visszatérítendő) Tartalmazza: a nyelvtanfolyamra való jelentkezést, egyéb adminisztrációs költségeket, valamint a partnerek minőségügyi ellenőrzését. 9.

10 EXTRA SPORT és SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEK felár ellenében (áraink - ban értendők) SPORT Lovaglás Tenisz* Mini-golf Kalandpark Hajókázás Biciklitúra 40 (2 óra) 25 (2 óra) 15 (2 óra) 21 (2 óra) 70 (2-2,5 óra) 20 (2 óra) * Azok, akik teniszezni szeretnének, kérjük, hozzák magukkal saját teniszütőjüket. Egy diák maximum 3 extra sportolási lehetőség közül választhat. SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEK Gardaland Kalandpark 18 éven felüliek számára 37,50 Gardaland Kalandpark 18 éven aluliak számára 31 Expo Milano Múzeumok EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK Mosoda: 9 kg-ig 5.50, szárítás 1 /7 perc. Ez a költség nincs benne a csomagárakban. ALL INCLUSIVE áraink tartalmazzák: Üdvözlő csomag Nyelvtanfolyam Képzési anyagok Online szintfelmérő teszt 24 órás orvosi ellátás szükség esetén Egészségügyi biztosítás 24 órás felügyelet munkatársaink részéről Zsebpénz felügyelet Bizonyítvány a nyelvtanfolyam végén Szervezett sport és szabadidős programok Egy (vagy 2) egész napos kirándulás hetente TRANSZFER (áraink -ban értendők) Repülőterek Ár 1 személy esetén/oda-vissza Orio al Serio (Bergamo) Nemzetközi repülőtér 10 Linate Nemzetközi repülőtér 40 Malpensa Nemzetközi repülőtér Terminál I 50 Malpensa Nemzetközi repülőtér Terminál II

11 Vezetéknév:... Keresztnév:... Cím:... cím:... Megjegyzés:

12 Language Trotter Ltd. Ashleigh House, John F Kennedy Road, Dublin 12. Írország Telefonszám: Tábor címe via Mazzini 28, Trescore Balneario BG, Olaszország Web info@languagetrotter.com Social Facebook Twitter Google Plus Instagram Pinterest Flickr LinkedIn Skype

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró Olaszország Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró A csizma alakú ország a kultúra és a művészetek bölcsőjének

Részletesebben

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi programjaink Angliában, Skóciában és Írországban

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi programjaink Angliában, Skóciában és Írországban A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi programjaink Angliában, Skóciában és Írországban - 2017 SWANAGE, DÉL-ANGLIA A legnépszerűbb ifjúsági helyszínünk minden nyáron! Swanage 12-17 éveseknek 2017.03.11

Részletesebben

Londoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek

Londoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Londoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Helyszín: Ez a londoni ifjúsági program Ealing kerületben indul, amely egy kellemes, zöldövezeti kerülete Londonnak, a belvárostól metróval 25 percre. Ealing

Részletesebben

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia Tanulj Utazva Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak Broadstairs - Anglia 1-4 hetes programok egész évben Intenzív nyelvkurzus délelőttönként Városnéző és szabadidős programok Kirándulások Szállás

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi táboraink Angliában, Skóciában és Írországban 2018-ban

A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi táboraink Angliában, Skóciában és Írországban 2018-ban A legnépszerűbb ifjúsági angol nyelvi táboraink Angliában, Skóciában és Írországban 2018-ban 1 1. SWANAGE, Dél-Anglia A legnépszerűbb ifjúsági helyszínünk 1991 óta minden egyes nyáron! Swanage 12-17 éveseknek

Részletesebben

"You and Me in Beijing" Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor. Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos "You

You and Me in Beijing Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor. Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos You "You and Me in Beijing" Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem nyári tábor 2017 Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a 10 napos "You and Me in Beijing" nyári tábor, amely során 3 kontinens diákjai gyűlnek

Részletesebben

A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Angliában 2015-ben

A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Angliában 2015-ben A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Angliában 2015-ben SWANAGE, DÉL-ANGLIA A legnépszerőbb helyszínünk minden nyáron! Swanage 12-17 éveseknek 2015.02.28 és 05.02 valamint 05.30

Részletesebben

6. szint (B1) A standard nyelvtanfolyamokon belül az utolsó szint.

6. szint (B1) A standard nyelvtanfolyamokon belül az utolsó szint. A Budapesti Olasz Kultúrintézet nyelvtanfolyamai: 2017/18 tanév őszi félév A Budapesti Olasz Kultúrintézet, ebben a félévben is elindítja nagy népszerűségnek örvendő standard nyelvtanfolyamait teljesen

Részletesebben

Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek

Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Brightoni ifjúsági tanfolyam 14-21 éveseknek Oktatás: Egy olyan dinamikus tanfolyamon vesznek részt a diákok, amely lökést ad ahhoz, hogy a diákok nyelvtudása magabiztosabb legyen. Nagy hangsúlyt fektetnek

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2018-ban

Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2018-ban Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2018-ban AUSZTRIA KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSSEL Ausztria, Bécs 12-17 éveseknek Szállás: kollégiumban, 4-6 ágyas szobákban,

Részletesebben

Kedves első éves Barátunk!

Kedves első éves Barátunk! Kedves első éves Barátunk! A bölcsész balek7 szervezői nevében szeretnénk neked gratulálni a sikeres felvételidhez. Szeptembertől a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának hallgatójaként kezdheted

Részletesebben

Facultas Humán Gimnázium. Egyenes út az egyetemre, vagy az érettségi utáni szakképzés irányába!

Facultas Humán Gimnázium. Egyenes út az egyetemre, vagy az érettségi utáni szakképzés irányába! Facultas Humán Gimnázium Egyenes út az egyetemre, vagy az érettségi utáni szakképzés irányába! 2017/2018 2 FACULTAS Elérhetőségek: Facultas Humán Gimnázium OM azonosító: 200304 1078 Budapest, Hernád utca

Részletesebben

Facultas Humán Gimnázium. Egyenes út az egyetemre, vagy az érettségi utáni szakképzés irányába!

Facultas Humán Gimnázium. Egyenes út az egyetemre, vagy az érettségi utáni szakképzés irányába! Facultas Humán Gimnázium Egyenes út az egyetemre, vagy az érettségi utáni szakképzés irányába! 2014/2015 2 FACULTAS Elérhetőségek: Facultas Humán Gimnázium OM azonosító: 200304 1078 Budapest, Hernád utca

Részletesebben

Kedves GOE tagok! Tárgy: Tájékoztatás a szervezés alatt lévő őszi családi hétvégéhez kapcsolódóan

Kedves GOE tagok! Tárgy: Tájékoztatás a szervezés alatt lévő őszi családi hétvégéhez kapcsolódóan 1145 Budapest, Pétervárad utca 5. Mobil: +36-20-341-4930, +36-20-415-7793 Irodai telefonszám: +36-1-312-5042 Fax: +36-1-283-3208 E-mail: info@goe.org.hu Web: goe.org.hu Kedves GOE tagok! Tárgy: Tájékoztatás

Részletesebben

Speciális árak a Big Ben diákjainak 2017-ben

Speciális árak a Big Ben diákjainak 2017-ben Speciális árak a Big Ben diákjainak 2017-ben Választható városok/iskolák: New York (Empire State) New York (Soho iskola) Boston Fenway Boston Harvard Square Chicago Philadelphia Miami Portland San Francisco

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Augusztus 14. csütörtök 2014. augusztus 14-21. PROGRAM Érkezés, szobafoglalás Helyszín: Balaton - Zánkai Új Nemzedék Központ 20.30 22.00 Tábortűz, táncmulatság Augusztus

Részletesebben

Beiskolázási információk

Beiskolázási információk Újbudai Teleki Blanka Általános Iskola Teleki-Blanka-Grundschule Beiskolázási információk Ö R Ö K Ö S ÖKOISK LA 2017/2018 A TELEKI Iskolánkban a pedagógiai munka legfőbb célja olyan tartalmas, bensőséges

Részletesebben

COMENIUS pályázattal Romániában. A projekt témája: Education A Journey in Time (magyarul: Oktatás Egy időutazás).

COMENIUS pályázattal Romániában. A projekt témája: Education A Journey in Time (magyarul: Oktatás Egy időutazás). COMENIUS pályázattal Romániában Közel kétéves előkészítés után a Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakközépiskola az Európai Unió Oktatási Bizottsága által támogatott, Egész életen át tartó tanulás COMENIUS

Részletesebben

Copa Mediterraneo június Blanes, Tordera - Spain. Feledhetetlen élmény csapatának!

Copa Mediterraneo június Blanes, Tordera - Spain. Feledhetetlen élmény csapatának! COPA Copa Mediterraneo 2018. június 25-28. Blanes, Tordera - Spain Girona CSAPATOK SZÁMA: 100 KATEGÓRIÁK: U11, U13, U14, U15, U16, U17 SZERVEZŐ: CF TORDERA ELSŐ KIADÁS: 2003 RÉSZTVEVŐ ORSZÁGOK: Santa Susanna

Részletesebben

A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba. Időpont: július

A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba. Időpont: július 1 A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba Időpont: 2019. július 14-19. 2 Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Ebben a tanévben ismét meghirdetjük hagyományos

Részletesebben

AVASI GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2015-ÖS TANÉV. Általános kerettantervű képzés, emelt szintű nyelvoktatással (Tagozatkód: 13)

AVASI GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2015-ÖS TANÉV. Általános kerettantervű képzés, emelt szintű nyelvoktatással (Tagozatkód: 13) AVASI GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2014/2015-ÖS TANÉV Cím: 3524 Miskolc, Klapka Gy. u. 2. OM kód: 029264 Telefon: 46/562-289; 46/366-620 E-mail: titkarsag@avasi.hu Honlap: www.avasi.hu I. A 2014/2015.

Részletesebben

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31.

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. 1 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 2 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 3 2016 enet Internetkutató

Részletesebben

Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium

Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium Beiskolázási nyílt nap Szülői értekezlet 2018. szeptember 12. Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium Sok szeretettel köszöntjük a kedves Szülőket, Hozzátartozókat, Érdeklődőket!

Részletesebben

Tanulj az ország legfranciább intézetében! TAVASZI NYELVTANFOLYAMOK ÉS NYELVVIZSGÁK JANUÁR JÚNIUS

Tanulj az ország legfranciább intézetében! TAVASZI NYELVTANFOLYAMOK ÉS NYELVVIZSGÁK JANUÁR JÚNIUS Tanulj az ország legfranciább intézetében! TAVASZI NYELVTANFOLYAMOK ÉS NYELVVIZSGÁK 2019. JANUÁR JÚNIUS CSOPORTOS TANFOLYAMOK 2019. ELSŐ FÉLÉV SZERETNÉ FELFEDEZNI A FRANCIA NYELVET VAGY FELFRISSÍTENI FRANCIATUDÁSÁT?

Részletesebben

A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba

A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba 1 A Hartyán Általános Iskola német és angol nyelvi tábor szervez Ausztriába, Obervellach-ba Időpont: 2017. augusztus 13-19. Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Ebben a tanévben ismét meghirdetjük hagyományos

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL!

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! Akció ideje: 2010.12.04-2010.12.18. Az árak euróban értendık /fı /csomag 3* Hotel/Panzió 4* plus Hotel SZÁLLÁS

Részletesebben

Angol Nyelvvizsga - Középfok Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON

Angol Nyelvvizsga - Középfok Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON Angol Nyelvvizsga - Középfok Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON - Alapfokú angol nyelvtudással rendelkezel? - Szeretnél folyékonyan, bátran beszélni angolul? - Középfokú nyelvvizsgát szeretnél tenni,

Részletesebben

Angol kommunikációs tréning június 17-22-ig

Angol kommunikációs tréning június 17-22-ig Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 1. 13:00-15:15 2. 15:30-17:00 1. 13:00-15:15 2. 15:30-17:00 Angol kommunikációs tréning június 17-22-ig 1. 13:00-15:15 2. 15:30-17:00 1. 13:00-15:15

Részletesebben

GYEREKTÁBOR. A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére.

GYEREKTÁBOR. A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére. GYEREKTÁBOR A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének Intéz Bizottsága 2009-ben is tábort szervez 9 14 éves korú gyermekek részére. A tábor helye: Szandavár, diáktábor Részvételi díj: - BRDSZ

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A kárpátaljai Dercenből érkező gyermekek vendéglátásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

TÁMOP-3.1.4. C-14-2015-0086 Élmények és tevékenységek kincsestára az Ászári Jászai Mari Általános Iskolában

TÁMOP-3.1.4. C-14-2015-0086 Élmények és tevékenységek kincsestára az Ászári Jászai Mari Általános Iskolában 1. nap 2015. augusztus 24. (hétfő) Téma: Kapcsolatok(család, barátok, munkahely..) 7.30 Gyülekező, aktuális téma, napi programok megbeszélése, előkészítése, csoportfelosztás 8.00 Reggeli 8.30 Nyelvi foglalkozás

Részletesebben

Kökönyösi Gimnázium 7300 Komló, Alkotmány u. 2/B 2016-2017. TANÉVBEN INDULÓ OSZTÁLYOK

Kökönyösi Gimnázium 7300 Komló, Alkotmány u. 2/B 2016-2017. TANÉVBEN INDULÓ OSZTÁLYOK Kökönyösi Gimnázium 7300 Komló, Alkotmány u. 2/B OM azonosító: 201286 Telephely kód: 001 Igazgató: Vámos Ágnes Pályaválasztási felelős: Varga Margit Telefon: 72/482-367 E-mail: gimnazium@nagylaszlo-komlo.sulinet.hu

Részletesebben

2014-2015. TANÉVBEN INDULÓ OSZTÁLYOK

2014-2015. TANÉVBEN INDULÓ OSZTÁLYOK Kökönyösi Szakközépiskola Nagy László Gimnáziuma 7300 Komló, Alkotmány u. 2. OM azonosító: 201286 Telephely kódja: 013 Igazgató: Vámos Ágnes Pályaválasztási felelős: Varga Margit Telefon: 72/482367 E-mail:

Részletesebben

Rendez-vous à l Institut

Rendez-vous à l Institut Rendez-vous à l Institut Tanulj az ország legfranciább intézetében! ŐSZI NYELVTANFOLYAMOK ÉS NYELVVIZSGÁK 2019. SZEPTEMBER DECEMBER CSOPORTOS TANFOLYAMOK 2019. SZEPTEMBER DECEMBER SZERETNÉ FELFEDEZNI A

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

Kedves gyerekek! A kalandpark

Kedves gyerekek! A kalandpark Kedves gyerekek! Szeretném bemutatni nektek a gyulai GELLÉNY birtokot, ahol a kirándulásunk harmadik napját fogjuk tölteni. Ez a birtok, megfelelő helyszín a tökéletes lakodalomhoz, családi eseményekhez,

Részletesebben

ONLINE NYELVI TÁMOGATÁS. Hozza ki a legtöbbet külföldi élményeiből!

ONLINE NYELVI TÁMOGATÁS. Hozza ki a legtöbbet külföldi élményeiből! ONLINE NYELVI TÁMOGATÁS Hozza ki a legtöbbet külföldi élményeiből! OLS: NYELVTANULÁS ÖNNEK Mivel a kölcsönös megértés alapját a nyelvek jelentik, feltétlenül ösztönözni kell a nyelvtanulást az Erasmus+

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

9-12 évfolyam ismertető

9-12 évfolyam ismertető 9-12 évfolyam ismertető ISB gimnáziumi tájékoztató: A tanterv ISB Budapesti Nemzetközi Iskola 9-12. osztályos tanulók számára két tanítási nyelvű nemzetközi oktatási programot kínál. Ez a program az ISB

Részletesebben

KEDVES LEENDŐ ELSŐÉVES HALLGATÓ!

KEDVES LEENDŐ ELSŐÉVES HALLGATÓ! KEDVES LEENDŐ ELSŐÉVES HALLGATÓ! Elsősorban gratulálunk, hogy felvételt nyertél, és sok sikert kívánunk egyetemi pályafutásodhoz! Mi, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának felsőbb éves

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: 2383-2/2011. 19. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Kirándulás és interaktív workshopok Toszkánában Utazás időpontja: 2017. március 10-14. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám: 8-10 fő Részletes program 1. nap Érkezés Pisába, a

Részletesebben

Copa Jordi C O P A J O R D I. Húsvét, március 30.-április 1. Blanes/Tordera, Spanyolország. Feledhetetlen élmény csapatának!

Copa Jordi C O P A J O R D I. Húsvét, március 30.-április 1. Blanes/Tordera, Spanyolország. Feledhetetlen élmény csapatának! C O P A J O R D I Copa Jordi Húsvét, 2018. március 30.-április 1. Blanes/Tordera, Spanyolország Girona CSAPATOK SZÁMA: 270 KATEGÓRIÁK: G15, G17, U11/7, U12/8, U13, U14, U15 A/B, U17 A/B, U19 SZERVEZŐ:

Részletesebben

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04.

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04. 5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04. 2 ( C ) IPA by 1974 5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2017-ben

Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2017-ben Legkedvezőbb ár-érték arányú ifjúsági nyelvtanfolyamok Ausztriában és Németországban 2017-ben AUSZTRIA KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSSEL Ausztria, Bécs 12-17 éveseknek Szállás: kollégiumban, 4-6 ágyas szobákban,

Részletesebben

Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5.

Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5. Szakmai program: Nyári napközbeni ellátás tematika 2017. Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Apáczai csere János tér 5. Időpont: 2017. június 26. augusztus 18. naponta 8.00

Részletesebben

TELEKI. A JÖVŐ ISKOLÁJA. FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2018.

TELEKI. A JÖVŐ ISKOLÁJA. FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2018. TELEKI. A JÖVŐ ISKOLÁJA. FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2018. 1. TELEKI. A JÖVŐ ISKOLÁJA. ALAPVETŐ CÉLJAINK: 1. biztos nyelvtudás legalább egy nyelvből; 2. diákjaink olyan egyetemekre jussanak be, amely megfelel

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1811 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Amalfi Luxus villa az Amalfi-parton eladó LEIRÁS Az

Részletesebben

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel Érkezés Tel Avivba a Barátság Hét kezdete előtt szállás lehetőségek Hotelek Tel Avivban: City Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 100 $ / fő Metropolitan Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 90 $ / fő Imperial

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2411-2/2011. 20. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a földesi

Részletesebben

A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Franciaországban 2015-ben

A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Franciaországban 2015-ben A legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő junior tanfolyamaink Franciaországban 2015-ben CANNES Cannes 13-17 éveseknek kollégiumban vagy családnál 2015.06.28 és 08.22 között hetente, szállás kollégiumban

Részletesebben

Mit kínál az I. Béla Gimnázium?

Mit kínál az I. Béla Gimnázium? Mit kínál az I. Béla Gimnázium? Helytálljunk, mégis szabadon szaladjunk (Illyés Gyula) I. Béla Gimnázium Akkreditált Kiváló Tehetségpont, Európai Tehetségpont, kiemelt teljesítményű iskola, Pécsi Tudományegyetem

Részletesebben

Felelős Kiadó és fényképek: NORGER Consulting Kft. 1134-Budapest, Lőportár u. 20/B. Budapest, 2014. szeptember

Felelős Kiadó és fényképek: NORGER Consulting Kft. 1134-Budapest, Lőportár u. 20/B. Budapest, 2014. szeptember Web: www.studiumakademia.com E-mail: info@studiumakademia.com Facebook: www.facebook.com/studiumakademia Cím: 1134-Budapest, Lőportár u. 20/B Tel: 06-70-420-2700 Felelős Kiadó és fényképek: NORGER Consulting

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

tanítási nap sorszáma 8.00 Tájékoztató értekezlet 9.00 Javítóvizsgák augusztus 28. kedd 8.00 Javítóvizsgák augusztus 29.

tanítási nap sorszáma 8.00 Tájékoztató értekezlet 9.00 Javítóvizsgák augusztus 28. kedd 8.00 Javítóvizsgák augusztus 29. 2018. augusztus 21. kedd Tankönyvszállítás 2018. augusztus 27. hétfő 8.00 Tájékoztató értekezlet 9.00 Javítóvizsgák 2018. augusztus 28. kedd 8.00 Javítóvizsgák 2018. augusztus 29. szerda Gólyatábor - Velence

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA. Bulletin N 1 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2.

ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA. Bulletin N 1 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2. ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA Bulletin N 1 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2. NEMZETKÖZI ISKOLASPORT SZÖVETSÉG (I. S. F.) BULLETIN N O 1 Székesfehérvár Magyarország, 2007.

Részletesebben

Audi Hungaria Általános Művelődési Központ. Beiskolázási tájékoztató Német nyelvi előkészítő osztály 2018/2019-es tanév

Audi Hungaria Általános Művelődési Központ. Beiskolázási tájékoztató Német nyelvi előkészítő osztály 2018/2019-es tanév Audi Hungaria Általános Művelődési Központ Beiskolázási tájékoztató Német nyelvi előkészítő osztály 2018/2019-es tanév Intézményünk felépítése Fenntartó: Audi Hungaria Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány

Részletesebben

ERASMUS+ ONLINE NYELVI TÁMOGATÁS

ERASMUS+ ONLINE NYELVI TÁMOGATÁS ERASMUS+ ONLINE NYELVI TÁMOGATÁS Hozza ki a legtöbbet Erasmus+ kalandjából! ERASMUS+: ÚJ ÉLET, TÁGULÓ LÁTÓKÖR Az Erasmus+ célja a készségek és a foglalkoztathatóság javítása, valamint az oktatás, képzés

Részletesebben

INTÉZMÉNYÜNKBEN FOLYÓ KÉPZÉSEK

INTÉZMÉNYÜNKBEN FOLYÓ KÉPZÉSEK INTÉZMÉNYÜNKBEN FOLYÓ KÉPZÉSEK A 4 évfolyamos gimnáziumi osztályaink Emelt idegen nyelvi képzések Intézményünkben nagy hagyományai vannak az emelt szintű angol és német nyelvoktatásnak. A nyelvi tagozaton

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2012/2013. tanév

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2012/2013. tanév KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2012/2013. tanév 1. A KOLLÉGIUMBAN DOLGOZÓ PEDAGÓGUSOK VÉGZETTSÉGE ÉS SZAKKÉPZETTSÉGE Név Igazgató Igazgatóhelyettes végzettség Szakképesítés (kompetencia terület) matematika-

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018.

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE NYÁRI TÁBOROK 2018. Egyesületünk ez éven 4 féle tábort indít: - Miskolc ZOO napközis tábor - a hagyományos Zoo tábor, új programmal - Bükki TÚRA napközis tábor -

Részletesebben

II. KeFolttábor 2014.

II. KeFolttábor 2014. II. KeFolttábor 2014. Kedves Táborozók! Ismét itt a nyár, ismét lesz KeFolttábor! Időpont: 2014. augusztus 15-16-17. (péntek, szombat, vasárnap) Helyszín: a Tudósház, légkondicionált helyiségei Maximális

Részletesebben

DEBRECENI NYÁRI EGYETEM

DEBRECENI NYÁRI EGYETEM DEBRECENI NYÁRI EGYETEM Az anyanyelvi kultúra megőrzése idegennyelvi környezetben Grundtvig felnőtt tanulói műhely 2010. OKTÓBER 14 24. Október 14. csütörtök 12.00-14.00 Ebéd (Cívis Étterem) 14.00-16.00

Részletesebben

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ OM azonosító: 201190 7632 Pécs, Melinda u. 23. Tel./fax: 72/410-596 email: postmaster@pjngszi.t-online.hu Kedves Érdeklődő! Ön a Pécsi

Részletesebben

Az Angol NYELV AZ ISKOLÁNKBAN

Az Angol NYELV AZ ISKOLÁNKBAN , Az Angol NYELV AZ ISKOLÁNKBAN Korábban már olvashattuk, hogy mit hány órában tanulhatunk nálunk, csakhogy az angol nyelv esetében nem elégszünk meg ennyivel és így kihagyhatatlan nálunk egy angliai utazás

Részletesebben

Erasmus+ Online nyelvi támogatás

Erasmus+ Online nyelvi támogatás Erasmus+ Online nyelvi támogatás Hozza ki a legtöbbet Erasmus+ kalandjából! Erasmus+: új élet, táguló látókör Az Erasmus+ célja a készségek és a foglalkoztathatóság javítása, valamint az oktatás, képzés

Részletesebben

MINTA. Kedves Elsőéves Egyetemi POLGÁRUNK!

MINTA. Kedves Elsőéves Egyetemi POLGÁRUNK! PTE Marketing Osztály Elsőéves egyetemi egyetemi polgárok polgárok kérdőíve kérdőíve A megjelölés módja: Javítás: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus feldolgozásra kerül.

Részletesebben

Gimnáziumi felvételi tájékoztató. 2017/2018. tanév

Gimnáziumi felvételi tájékoztató. 2017/2018. tanév Gimnáziumi felvételi tájékoztató 2017/2018. tanév Miért érdemes gimnáziumunkat választani? Jó hangulatú iskola. Értéket közvetítő hagyományok, rendezvények, sportolási lehetőségek (úszás, kézilabda, szertorna).

Részletesebben

Cote d Azur Antibes / Francia riviéra 14-17 éveseknek

Cote d Azur Antibes / Francia riviéra 14-17 éveseknek Cote d Azur Antibes / Francia riviéra 14-17 éveseknek március 24 október 26 705 EUR / hét teljes ellátással 985 EUR/ hét (golf -tanulással egybekötött) Az ár tartalmazza: *standard kurzust (20 óra / hét)

Részletesebben

Angol Nyelv Kezdőknek Tájékoztató

Angol Nyelv Kezdőknek Tájékoztató Angol Nyelv Kezdőknek Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON KINEK AJÁNLJUK? Az angol nyelv kezdőknek csomagot kezdő és újrakezdő tanulóknak ajánljuk. A tanfolyam elvégzésével a tanuló képes erős alapfokú,

Részletesebben

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ OM azonosító: 201190 Felnőttképzési akkreditációs szám: 01056-2008 7632 Pécs, Melinda u. 23. Tel./fax: 72/410-596 email: miok@mail.datanet.hu

Részletesebben

* SPANYOL KLUBTAGSÁGI * RENDSZER. SPANYOL PORTÁL.

* SPANYOL KLUBTAGSÁGI * RENDSZER. SPANYOL PORTÁL. * SPANYOL KLUBTAGSÁGI * RENDSZER. SPANYOL PORTÁL. TARTALOM: 1. MIT NYÚJT A KLUBTAGSÁG A TAGOK SZÁMÁRA, TAGSÁGI FORMÁK 2. TERVEZETT TEMATIKA 3. TAGDÍJAK, BEFIZETÉS 4. KEDVEZMÉNYEK SPANYOL KLUBTAGSÁGI RENDSZER

Részletesebben

Felvételi tájékoztató

Felvételi tájékoztató Felvételi tájékoztató Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium (OM azonosító: 035282) Györgyi Albert) Az iskola dolga, hogy megtanítsa vélünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti

Részletesebben

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching

A Modern Játék. Üdvözlettel, Alf Galustian Co-Founder COERVER Coaching A Modern Játék Sok fiatal játékos érkezik a felnőtt futball világába és küzdenek a rájuk nehezedő óriási nyomással, idővel, a térrel, és a fizikai kihívásokkal. Sokan közülük egyszerűen nem rendelkeznek

Részletesebben

Bevándorlás Tanulás. Tanulás - Egyetem. Szeretnék beiratkozni egyetemre. Beiratkozás. Szeretnék jelentkezni képzésre. Jelentkezés képzésre

Bevándorlás Tanulás. Tanulás - Egyetem. Szeretnék beiratkozni egyetemre. Beiratkozás. Szeretnék jelentkezni képzésre. Jelentkezés képzésre - Egyetem Szeretnék beiratkozni egyetemre. Beiratkozás Szeretnék jelentkezni képzésre. Jelentkezés képzésre alapképzés mesterképzés PhD nappali tagozatos részidős online Szeretnék az egyetemen tanulni.

Részletesebben

Jelentkezés Regisztrációs adatok:

Jelentkezés Regisztrációs adatok: Jelentkezés Regisztrációs adatok: * Név: * Beosztás, foglalkozás: * Település: * Hivatal, cég neve: * Levelezési cím: Építészek esetében kamarai névjegyzék szám: Területi Építész Kamara, amelyhez tartozik:

Részletesebben

Beszámoló az egészséghét programjairól. Az egészség hét programjának részletes ismertetése

Beszámoló az egészséghét programjairól. Az egészség hét programjának részletes ismertetése Beszámoló az egészséghét programjairól Iskolánkban 2009. október 19-21 között rendeztük meg az egészséghetet. Úgy gondoltuk, hogy mivel sok tanulónk ezen belül a 8 a osztály több tagjának életmódjára jellemező

Részletesebben

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2012. augusztus 21. kedd 9 00 Alakuló értekezlet 2012. augusztus 22-24. szerda-péntek Gólyatábor ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2012. augusztus 24. péntek 9 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

Keszthelyi Közgazdasági Szakgimnáziuma

Keszthelyi Közgazdasági Szakgimnáziuma Általános tájékoztató nyolcadikosoknak 2017/2018. tanév Zalaegerszegi SzC Keszthelyi Közgazdasági Szakgimnáziuma Kedves nyolcadik osztályos Tanuló! Egy olyan ismertetőt olvashatsz, amelyből tájékoztatást

Részletesebben

English for Hungarians

English for Hungarians English for Hungarians Kombi csomag (alapfok+középfok) Tájékoztató HANGOS NYELVTANULÁS OTTHON Az English for Hungarians csomag az Angol Nyelv Kezdőknek és az Angol Nyelvvizsga csomagot tartalmazza. Angol

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

JEZU, UFAM TOBIE - Jézusom, bízom Benned

JEZU, UFAM TOBIE - Jézusom, bízom Benned JEZU, UFAM TOBIE - Jézusom, bízom Benned Iskolánk felsős énekkara és gregorián kórusa az őszi szünetben (2014.10.24 10.30-ig) egy hetet töltött Lengyelországban a prezentációs nővérek által fenntartott

Részletesebben

Önismereti Központ Terem bérlési lehetőségek

Önismereti Központ Terem bérlési lehetőségek Önismereti Központ Terem bérlési lehetőségek B U DA S Z Í V É B E N, A Z I. K E R Ü L E T I H AT T Y Ú H Á Z B A N, E X K L U Z Í V, E L E G Á N S K Ö R N Y E Z E T B E N, A T H E S I LV E R L I N I N

Részletesebben

Aktuális üzleti programok. ÜZLETI UTAZÁS: Dél-Afrika, Botswana

Aktuális üzleti programok. ÜZLETI UTAZÁS: Dél-Afrika, Botswana INNOVATION FOR AFRICA Aktuális üzleti programok ÜZLETI UTAZÁS: Dél-Afrika, Botswana 3 kiválasztható állomás: Durban Johannesburg Gaborone 2015. november 15-28. Kongói-Magyar Gazdasági Hét 2016. február

Részletesebben

Igazolás. az adott középiskola pedagógiai programja szerint a középiskolai szakaszt lezáró évfolyam tanévét kettővel megelőző évfolyam tanulójáról

Igazolás. az adott középiskola pedagógiai programja szerint a középiskolai szakaszt lezáró évfolyam tanévét kettővel megelőző évfolyam tanulójáról 1. sz. melléklet (Jelentkezési lap)... Jelentkezési lap OKTV-re tantárgy kategória felkészítő tanár(ok)...... a tanuló aláírása a szülő (gondviselő) aláírása (Csak akkor, ha a jelentkező nem nagykorú.)

Részletesebben

Mit kínál a Szekszárdi I. Béla Gimnázium?

Mit kínál a Szekszárdi I. Béla Gimnázium? Mit kínál a Szekszárdi I. Béla Gimnázium? Helytálljunk, mégis szabadon szaladjunk (Illyés Gyula) Szekszárdi I. Béla Gimnázium Akkreditált Kiváló Tehetségpont Ökoiskola, Madárbarát Iskola, Mentoráló intézmény

Részletesebben

2013. július 21. vasárnap

2013. július 21. vasárnap Newstart Életmódtábor a Bakonyban 2013.07.21-28-ig Részletes program: 2013. július 21. vasárnap 11.00-13.00 Érkezés, táborhely elfoglalása 13.30-14.30 Ebéd a Napfényes Étteremből: Kerti vegyes zöldségleves

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

A 2017/2018-as tanév helyi rendje

A 2017/2018-as tanév helyi rendje A 2017/2018-as tanév helyi rendje Tanítási Javítóvizsga Tankönyvcsomagok kiosztása 2017. augusztus 28. hétfő Tankönyvcsomagok kiosztása 2017. augusztus 29. kedd 2017. augusztus 30. szerda 2017. augusztus

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2016 - Ireland off the beaten track Nyelvtanfolyam és kirándulás Írországban Utazás időpontja: 2017. március 27.-április 3. Utazás hossza: 8 nap/7 éj Létszám: 10-12 fő Korosztály: 16+ Részletes program

Részletesebben