Molnár Vadászati Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Molnár Vadászati Kft."

Átírás

1 Molnár Vadászati Kft. Vadászatok Új-Zélandon A szafari ajánlott idıpontja: 2009 március 2009 december. Indulás: Budapest Érkezés: Christchuch Vadászat: ( különbözı hosszúságú szafarik közül választhat ) Hazautazás: 2009.Christchurch-Budapest Vízum: Magyar állampolgárok vízummentesek Szállás és ellátás: A vadászterületünk központja a Hunters Hills Lodge: A ház a New Zealand Trophy Hunting Ltd. tulajdonában van. 15 percre a vadászterülettıl található egy Kurov nevő városkában. Itt nyugodt, vidéki hangulatban tudja kipihenni az egész napos vadászat során szerzett fáradalmakat. Kristálytiszta hegyvidéki levegı és a csend a legfıbb erénye. A Terület: A Hunters Hill a vadbıség után kapta a nevét, legfıképp vaddisznók éltek itt számolatlanul. Ma már nemcsak vaddisznók élnek itt nagyszámban, hanem szarvasok, tahrok, zergék és kecskék, amik egy pótolhatatlan vadászélményt nyújtanak az idelátogató vadászoknak. Ez a ranch körülbelül a két nemzetközi repülıtér a Queenstown és Christchurch között fekszik. Innen a Hunters Hillstıl indul a vadászat, ami Új-Zéland déli szigetének a közepén található. A szabadterületi vadászataink közül a zerge és a Tahr vadászata a Déli Alpokban történik. Ez egy hivatalos állami koncessziós területünk.

2 Vadászható vadfajok: Gímszarvas: Örülünk annak, hogy az itt elejtett bikák zöme a rekordkönyvek gyakori látogatói. Az SCI aranyérem követelménye évrıl-évre változik, de pillanatnyilag az aranyérem a 340 SCI ponttól kezdıdik. Egy aranyérmes gímszarvasbika normál esetben nálunk minimum 20, vagy annál töb b ággal rendelkezik. Egy ordító gímbika bıgésben vadászva, soha, ki nem törölhetı élmény a vadásznak. A gímbikabıgés nálunk március közepétıl május elejéig tart. A gímszarvast februártól augusztusig lehet vadászni. A tavalyi szezonban az SCI Nemzetközi Világrekord bikáját nálunk ejtették el!!! Dámszarvas: A dámvad kb. 150éve került Új-Zélandra, amikor az angol telepesek hozták magukkal. Az utóbbi években a területünkrıl több SCI TOP 10 dámbika került terítékre. A dámnak több színvariációja létezik, de 4 fı színt különböztetünk meg: a barnát, a szürkét, a csokoládébarnát és az albínó színt, a fehéret. A párzási ideje valamivel késıbb van, mint a gímnek, áprilisban és májusban halljuk a barcogást. A vadászidénye is kicsit késıbb van, februártól augusztus végéig.

3 Wapiti: A wapiti a legnagyobb szarvasféle Új-Zélandon ben az amerikai elnök Teddy Roosevelt ajándékozta e csodás fajt Új-Zélandnak. Így a déli sziget délnyugati részeit hódította meg. Mivel a gímszarvassal való keresztezıdés kockázata nagy, így a wapiti nem nagyon fordul elı a szabad területeken, mert a keresztezıdés hatására a koronában található tipikus jegy a villa, eltőnik. A vadászati módja a cserkelés. A wapitik márciusban bıgnek és szinte május végéig hallatják magukat. A vadászata késıbb, februártól augusztusig tart. Himalájai Tahr: A himalájai tar 1904-ben került betelepítésre Új-Zélandra és úgy, mint az ıshazájában a himalájai hegységben, itt is megtalálta a kiváló életterét. A tar egész évben vadászható, de a szırzete májustól szeptemberig a legszebb. A párzása május júniusban van, ebben az idıszakban lehet a nagy bakokat könnyen megtalálni, hisz ilyenkor a kecskékkel vannak mindig. Ehhez a vadászati módhoz a vadásznak egyedülálló kondícióban kell lennie. Mi helikopterrel is fel tudjuk vinni, ahol már egy komfortos ellátásban részesül, úgy, mint a vadászatban is, a vadonban található kis Spike Camps-ben.

4 Zerge: A zergét az osztrák Ferenc József császár ajándékozta Új-Zélandnak. Az elsı kibocsátások a Mount Cook régióban történtek, majd ez a vadfaj benépesítette az egész déli szigetet. A vadászidénye egész évben tart, de a szırzete áprilistól augusztusig a legszebb (téli szırzet), de decembertıl februárig (nyári szırzet) is szép. Az üzekedési ideje május június. A legjobb vadászati módja a cserkelés, a Spike Campbıl vagy egy kis hegyi háztól indulva, de lehetıség van helikopterrel is menni. A zergebakok a dús aljnövényzet miatt mindig a déli hegyoldalakon legelnek. Szikaszarvas: A szikaszarvast a 20. század elején telepítették be Új-Zéland északi szigetére. A bıgés áprilistól júniusig tart. A szikák nagyon hangosak a bıgés idején. A New Zealand Trophy Hunting Ltd. privát vadászterületeken kínál önnek vadon élı szikákat.

5 Árlista : Napidíjak Vadász 400 Nem vadászó kísérı 180 Turista 180 Gímszarvas kertben SCI pont Becsült súly CIC pont Ár Nıstény és fiatalkorú nincs nincs nincs 370,- SCI bronz érmes 285 pontig 6 9 kg 160 pontig 750,- SCI alacsony ezüst kg ,- érmes SCI magasan ezüst kg ,- érmes SCI arany érmes kg ,- Super arany érmes kg , kg , kg , kg , , Ár kérésre Gímszarvas szabadterületen Kevesebb, mint az SCI arany 265 SCI pontig 2 600,- SCI arany érmes 265 SCI pont felett 12-14,5 kg ,- Wapiti SCI bronz érmes 320 SCI pontig 8 12 kg ,- SCI alacsony ezüstérmes kg ,- SCI magasan ezüstérmes kg ,- SCI aranyérmes kg , kg , kg , kg ,-

6 SCI pont Becsült súly Ár Dámszarvas Bronz érmes Kevesebb kg 1 100,- Ezüst érmes ig 3 4 kg 1 850,- Arany érmes kg 2 600,- Arany érmes kg 3 300,- Arany érmes kg 4100,- Elit arany érmes fölött 5 kg fölött Az ár megbeszélés szerint Szabad területi dámszarvas Aranyéremnél kisebb kevesebb, mint kg 2 200,- Aranyérmes több,mint 206 3,5 kg 3 000,- Fehérfarkúszarvas Kevesebb mint 10 pont 3 000,- 10 pont vagy nagyobb 4 100,- Szikaszarvas 135 SCI pontig 3 300, ,- Szambárszarvas 5 600,- Hegyi vadfajok Tahr 3 300,- Zerge 2 600,- Más egyéb nagyvadak Ár Euróban Arapawa-juh 625,- Új-Zélandi vadkecske 480,- Vaddisznó 1 100,- Egyéb vadfajok Törpe kenguru vadászat limit nélküli csomagban 370,- / nap/ fı 220,- /félnap/fı

7 A napidíj tartalmazza: - transzfer a reptérrıl és vissza, - szállás teljes ellátással a szálláshelyen, - alkoholmentes italok, napi területen való közlekedés, - kísérés 1:1, trófeák elıpreparálása. Az napidíj nem tartalmazza: - szállodai szállást és ellátást, - bérelt fegyvert és lıszert, - preparálás és a trófeák szállítása, - fegyver be-és kivitel kb. 100,-, reptéri illeték 25NZ $, - repülıjegy Christchurchbe Európából és vissza, túlsúly A vadászat melletti szabadidıs programok Új-Zéland nemcsak nagyszerő vadászati lehetıségeirıl híres, hanem a rengeteg látnivalójáról és a kalandtúráiról is. Mi segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelıbb programot, és az Ön tapasztalatait gazdagítani. A nem vadászók rengeteg lehetıség közül válogathatnak, mint pl.: meglátogathatják a helyi pingvinkolóniát, vagy egy bevásárló körutat tehetnek vagy akár felkereshetik a helyi nevezetességeket. Ha Ön netalántán szeretne egy pár napot költekezni, átutazhat Új-Zélandon és a közbeesı látnivalókat felkeresheti, vagy egy lélegzetelállító repüléssel megcsodálhatja az Alpokat felülrıl. Lehetıség van még Jet Sky-zni, vagy egy vadvízi kalandtúrán részt venni. De, ha egyéb más terve van, mi azt is segítünk megvalósítani. Vadászüdvözlettel: Molnár Vadászati KFT.

Magyarország EURÓPA VADÁSZPARADICSOMA

Magyarország EURÓPA VADÁSZPARADICSOMA Magyarország EURÓPA VADÁSZPARADICSOMA Állami vadászterületek Magyarországon KÖZEL 1 MILLIÓ HEKTÁR VADÁSZTERÜLET ÉVENTE MINTEGY 70.000 NAGYVAD KILÖVÉSE ÉVENTE MINTEGY 15.000 APRÓ- ÉS VIZIVAD KILÖVÉSE TÖBB

Részletesebben

Molnár Vadászati Kft.

Molnár Vadászati Kft. Molnár Vadászati Kft. Vízibivaly vadászat Ausztráliában WIDE SAFARIS CARMOR PLAINS VADREZERVÁTUM A szafari ajánlott idıpontja: 2009. megbeszélt idıpontban Indulás: Budapest-Bankok-Sidney-Darwin; Bécs-Frankfurt-Singapour-Darwin

Részletesebben

MISTRAL-HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL-HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL-HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

ÁRLISTA. Nagyvad Hunting Vadászatszervező Utazási Iroda

ÁRLISTA. Nagyvad Hunting Vadászatszervező Utazási Iroda Nagyvad Hunting Vadászatszervező Utazási Iroda ÁRLISTA Nagyvad Hunting Kft. H-2694, Magyarnándor, Kossuth u. 6/A Mobil: +36/30/370-9476 Fax: +36/35/300-052 E-mail: nagyvad-hunting@freemail.hu nagyvad@t-email.hu

Részletesebben

Vadászati Árjegyzék 2011/2012. Pilisi Parkerdő Zrt. Kedves Vadászok! Üdvözöljük Önöket a Pilisi Parkerdő Zrt-nél!

Vadászati Árjegyzék 2011/2012. Pilisi Parkerdő Zrt. Kedves Vadászok! Üdvözöljük Önöket a Pilisi Parkerdő Zrt-nél! Kedves Vadászok! Üdvözöljük Önöket a Pilisi Parkerdő Zrt-nél! Vadászati Árjegyzék 2011/2012 Pilisi Parkerdő Zrt Mielőtt nekilátnának áraink áttanulmányozásához, kérjük, hogy olvassák el az általános tudnivalókat.

Részletesebben

H 9400 Sopron, Honvéd u. 1. Tel.: +36/ Fax.: +36/

H 9400 Sopron, Honvéd u. 1. Tel.: +36/ Fax.: +36/ H 9400 Sopron, Honvéd u. 1. Tel.: +36/99-506-810 Fax.: +36/99-388-001 E-Mail: jagd@taegrt.hu Érvényes 2018. március 1-től KÖSZÖNTŐ Üdvözöljük Önt a TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt-nél! A TAEG Zrt. két

Részletesebben

HUNOR VADASKERT Zrt. Vadászati árjegyzék. Vadászati árjegyzék

HUNOR VADASKERT Zrt. Vadászati árjegyzék. Vadászati árjegyzék HUNOR VADASKERT Zrt. Vadászati árjegyzék 2015/2016 Vadászati árjegyzék 1. oldal 2. oldal Bemutatkozás Tisztelt Vadászvendégünk! S ok szeretettel köszönti Önt a Hunor Vadaskert Zrt.! Engedje meg, hogy néhány

Részletesebben

A ZÁRTTÉRI VADTARTÁS LEHETŐSÉGEI, FELTÉTELEI

A ZÁRTTÉRI VADTARTÁS LEHETŐSÉGEI, FELTÉTELEI A ZÁRTTÉRI VADTARTÁS LEHETŐSÉGEI, FELTÉTELEI Zsigmond Richárd földművelésügyi igazgató 2014. március 25. Zárttéri nagyvadtartás 1996. évi LV. törvény (Vtv.) és végrehajtási rendelete szabályozza Vadaskertek

Részletesebben

TRÓFEA KATALÓGUS GEMENC ZRT bőgési szezonban terítékre került szarvasbikák trófeái

TRÓFEA KATALÓGUS GEMENC ZRT bőgési szezonban terítékre került szarvasbikák trófeái TRÓFEA KATALÓGUS GEMENC ZRT. 2016. 2016. bőgési szezonban terítékre került szarvasbikák trófeái Előszó A gemenci szarvasbőgést és a hozzá kapcsolódó bikavadászatot a kiemelkedő minőségű gímállomány mellett

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

VADÁSZATI ÁRJEGYZÉK. Koronás-szarvas Kft. KAB-HEGY 2004. Nonprofit Kft. Érvényes: 2010. március 1-tıl

VADÁSZATI ÁRJEGYZÉK. Koronás-szarvas Kft. KAB-HEGY 2004. Nonprofit Kft. Érvényes: 2010. március 1-tıl VADÁSZATI ÁRJEGYZÉK Koronás-szarvas Kft. KAB-HEGY 2004. Nonprofit Kft. Érvényes: 2010. március 1-tıl SZARVAS VADÁSZAT Vadászati idény: Bika, tehén: szeptember 1-január 31. Ünı, borjú: szeptember 1-február

Részletesebben

HUNOR VADASKERT Zrt. Vadászati árjegyzék Érvényes: 2014. március 1-től visszavonásig

HUNOR VADASKERT Zrt. Vadászati árjegyzék Érvényes: 2014. március 1-től visszavonásig HUNOR VADASKERT Zrt. Vadászati árjegyzék Érvényes: 2014. március 1-től visszavonásig 1. oldal 2. oldal Bemutatkozás Tisztelt Vadászvendégünk! S ok szeretettel köszönti Önt a Hunor Vadaskert Zrt.! Engedje

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

Kelebiai vadászterület

Kelebiai vadászterület Kelebiai vadászterület Bérvadászati árjegyzék Érvényes: 2019. március 1-től 2020. február végéig Általános tudnivalók A vadászat és szolgáltatás igénybevételének megkezdése előtt szerződést kell kötni

Részletesebben

- 2 - ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

- 2 - ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK Belföldi magánszemélyek Magyarországon csak érvényes vadászjegy birtokában vadászhatnak. A megkötött vadászati szerzõdés alapján a Budapesti Erdõgazdaság Zrt. biztosítja a vadászvendég

Részletesebben

Családias hangulat, magas színvonalon

Családias hangulat, magas színvonalon 20 Namibia ÉV TAPASZTALATÁVAL Családias hangulat, magas színvonalon AFRIKAI KÖRNYEZET KÉNYELEM ÉS KOMFORT FELSŐ SZNTEKEN Vendégeink kényelmét 4 szoba teszi lehetővé, mindegyik szoba saját fürdőszobával,

Részletesebben

Dunaszenmiklósi Rákóczi Vadásztársaság

Dunaszenmiklósi Rákóczi Vadásztársaság Gímbika: szeptember 1.-január 31. Tehén, Ünı: szeptember 1.-január 31. Borjú: szeptember 1.-február 28. Gímbika Dunaszentmiklósi Rákóczi Vadásztársaság árjegyzéke a 2008 vadászati évre Az árak nem tartalmazzák

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

Császártöltési vadászterület

Császártöltési vadászterület Császártöltési vadászterület Bérvadászati árjegyzék Érvényes: 2019. március 1-től 2020. február végéig Általános tudnivalók A vadászat és szolgáltatás igénybevételének megkezdése előtt szerződést kell

Részletesebben

Mélykúti vadaskert. Bérvadászati árjegyzék. Érvényes: március 1-től február végéig

Mélykúti vadaskert. Bérvadászati árjegyzék. Érvényes: március 1-től február végéig Mélykúti vadaskert Bérvadászati árjegyzék Érvényes: 2019. március 1-től 2020. február végéig Általános tudnivalók A vadászat és szolgáltatás igénybevételének megkezdése előtt szerződést kell kötni a KEFAG

Részletesebben

A trófeabírálat jogszabályi háttere

A trófeabírálat jogszabályi háttere Trófeabírálat, SMKBV2235VN A trófeabírálat jogszabályi háttere Bleier Norbert 2010 Törvényi szabályozás 1996/LV. törvény (a vad védelméről a vadgazdálkodásról és a vadászatról) 73-as és 74-es önálló fejezetben

Részletesebben

NAGYBEREK VADÁSZATI BT.

NAGYBEREK VADÁSZATI BT. Szarvasbika GÍMSZARVAS Trófeasúly EUR ( ) EUR ( ) / 10g 3,99 kg - ig 700.- - 4,00-4,99 kg 900.- - 5,00-5,99 kg 1200.- - 6,00-6,99 kg 1450.- + 7,5.- 7,00-7,99 kg 2150.- + 8,5.- 8,00-8,99 kg 3000.- + 10,5.-

Részletesebben

Afrika igazi varázsa

Afrika igazi varázsa Z imbabwe Klasszikus nagyvad vadászatok BIG FIVE Afrika igazi varázsa KLASSZIKUS KÖRNYEZETBEN A RÉGI IDŐK HANGULATA Az ideiglenes épített, telepített sátortáborok, azaz flycamp -ek, a hosszú vadásznap

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

Ismertesse az egyéni vadászati módokat! 1. A. Információtartalom vázlata:

Ismertesse az egyéni vadászati módokat! 1. A. Információtartalom vázlata: 1. A Ismertesse az egyéni vadászati módokat! Egyéni vadászati módok Egyéni vadászat során ejthető vadfajok Egyéni vadászat biztonsági előírásai Egyéni vadászat etikai előírásai 1. B Ismertesse a vadászaton

Részletesebben

Kerekegyházi és Nyíri vadászterület

Kerekegyházi és Nyíri vadászterület Kerekegyházi és Nyíri vadászterület Bérvadászati árjegyzék Érvényes: 2019. március 1-től 2020. február végéig Általános tudnivalók A vadászat és szolgáltatás igénybevételének megkezdése előtt szerződést

Részletesebben

A vadászoktatás új generációja

A vadászoktatás új generációja ILLAK VADÁSZTÁRSASÁG Az Illak Vadásztársaság megalakulását és vadászterület kialakítását az 1996. évi LV. törvény (vadászati törvény) tette lehetıvé. Mőködését 1997. márciusában kezdte meg 16 fı alapító

Részletesebben

SZOMBATHELYI ERDÉSZETI ZRT. VADÁSZATI ÁRJEGYZÉK március 1-jétől

SZOMBATHELYI ERDÉSZETI ZRT. VADÁSZATI ÁRJEGYZÉK március 1-jétől SZOMBATHELYI ERDÉSZETI ZRT. VADÁSZATI ÁRJEGYZÉK 2017. március 1-jétől TISZTELETTEL KÖSZÖNTJÜK VADÁSZTÁRSAINKAT! A Szombathelyi Erdészeti Zrt. Magyarország nyugati régiójában, Vas megyében folytat erdő-

Részletesebben

Bugaci, Császártöltési, Kelebiai vadászterület. Bérvadászati árjegyzéke. Érvényes: 2015. március 1-től 2016. február végéig

Bugaci, Császártöltési, Kelebiai vadászterület. Bérvadászati árjegyzéke. Érvényes: 2015. március 1-től 2016. február végéig Bugaci, Császártöltési, Kelebiai vadászterület Bérvadászati árjegyzéke Érvényes: 2015. március 1-től 2016. február végéig GÍMSZARVAS ELEJTÉSE Gímszarvasbika, golyóra érett szeptember 1-től október 31-ig

Részletesebben

Dunaszentmiklósi Rákóczi Vadásztársaság

Dunaszentmiklósi Rákóczi Vadásztársaság Dunaszentmiklósi Rákóczi Vadásztársaság árjegyzéke a 2012-2013 vadászati évre Elszámolás: - trófeás vadaknál a bírálat napján érvényes OTP Valuta középárfolyam EUR/HUF-ban. - tar vadaknál az elejtés napján

Részletesebben

Vadászati idények 2010

Vadászati idények 2010 Vadászati idények 2010 7/2010. (II. 2.) FVM rendelete a vad védelmérıl, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény végrehajtásának szabályairól szóló 79/2004. (V. 4.) FVM rendelet

Részletesebben

1. A vadgazdálkodási egység alapadatai

1. A vadgazdálkodási egység alapadatai 1. A vadgazdálkodási egység alapadatai 1.1. A vadgazdálkodási egység alapadatai 1.1.1. Név: 1.1.2. Telephely: 1.1.3. Azonosító (kódszám): - - - - 1.1.4. A vadászati jog hasznosítási formája: 1.1.5. A vadgazdálkodási

Részletesebben

Kelebiai vadászterület

Kelebiai vadászterület Kelebiai vadászterület Bérvadászati árjegyzék Érvényes: 2017. március 1-től 2018. február végéig GÍMSZARVAS ELEJTÉSE Gímszarvasbika, golyóra érett szeptember 1-től október 31-ig Gímszarvasbika, selejt

Részletesebben

Magyar joganyagok - 10/2018. (VII. 3.) AM rendelet - a Dél-dunántúli Vadgazdálkodá 2. oldal 4. A 404. számú Zselic-közép-somogyi vadgazdálkodási tájeg

Magyar joganyagok - 10/2018. (VII. 3.) AM rendelet - a Dél-dunántúli Vadgazdálkodá 2. oldal 4. A 404. számú Zselic-közép-somogyi vadgazdálkodási tájeg Magyar joganyagok - 10/2018. (VII. 3.) AM rendelet - a Dél-dunántúli Vadgazdálkodá 1. oldal 10/2018. (VII. 3.) AM rendelet a Dél-dunántúli Vadgazdálkodási Táj vadgazdálkodási tájegységeinek vadgazdálkodási

Részletesebben

Vadgazdálkodási adatok Pest megye

Vadgazdálkodási adatok Pest megye Vadgazdálkodási adatok Pest megye 26-29. A megye vadállományának alakulásáról utoljára 26-ban, vagyis a vadászterületek újbóli kijelölése előtt nyújtottunk áttekintést. Forrásként most is a Vadászati Hatóságnál,

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

Molnár Vadászati Kft.

Molnár Vadászati Kft. Molnár Vadászati Kft. Vadászatok Botswanaban 2009 A szafari ajánlott idıpontja: 2009.08.13 08.23. között Bízva a magas etikai követelményekben igyekszünk biztosítani vendégeinknek az igazi afrikai szafarik

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK VADÁSZAT. VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Érvényes: 2014. március 1. 2015. február 28.

ÁRJEGYZÉK VADÁSZAT. VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Érvényes: 2014. március 1. 2015. február 28. ÁRJEGYZÉK VADÁSZAT VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Érvényes: 2014. március 1. 2015. február 28. Kedves Vadásztársunk! A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Veszprémtől északra, a Bakony keleti vonulatában

Részletesebben

VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERV

VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERV VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERV VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERV Vadgazdálkodási egység: Telephelye: Kelt:,.. A tervet készítette Vadgazdálkodási egység vezetõje A FÔ FEJEZETEK MUTATÓJA Ennek a lapnak a helyére kerül

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK VADÁSZAT. VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Érvényes: március február 28.

ÁRJEGYZÉK VADÁSZAT. VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Érvényes: március február 28. ÁRJEGYZÉK VADÁSZAT VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Érvényes: 2017. március 1. 2018. február 28. Kedves Vadásztársunk! A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Veszprémtől északra, a Bakony keleti vonulatában

Részletesebben

P Európa: ország P Ázsia: 1 ország P Afrika: 2 ország P É-Amerika: < USA (10) < Kanada < Nyugat-Indiák. P D-Amerika < Argentína, Chile, Peru

P Európa: ország P Ázsia: 1 ország P Afrika: 2 ország P É-Amerika: < USA (10) < Kanada < Nyugat-Indiák. P D-Amerika < Argentína, Chile, Peru Dámszarvas Nagyvadállományok hasznosítása A dám jellemzése P Elõ- és Kisázsiából származik < Európai és mezopotámiai v. perzsa dám 100000 éve élt Európában egy hasonló faj K-Macedóniában 4600-1900 évvel

Részletesebben

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala India dél-nyugati részén fekvı állam, a Kókuszpálmák Földje-ként is emlegetik. A Backwaters a tengertıl a szárazföldbe nyúló lagúnák, csatornák, folyók,

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

Phuket magyarul: Priváttúra, transzfer, idegenvezetés PHUKET SZIGETTÚRA

Phuket magyarul: Priváttúra, transzfer, idegenvezetés PHUKET SZIGETTÚRA PHUKET SZIGETTÚRA Phuket 53 kilométer hosszú és 14 kilométer széles trópusi sziget, tehát elég nagy. Területének jó egyharmada nemzeti park, csodálatos természeti látnivalókkal. Fővárosa sok évszázados

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK VADÁSZAT. VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Érvényes: március február 28.

ÁRJEGYZÉK VADÁSZAT. VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Érvényes: március február 28. ÁRJEGYZÉK VADÁSZAT VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Érvényes: 2018. március 1. 2019. február 28. Kedves Vadásztársunk! A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. Veszprémtől északra, a Bakony keleti vonulatában

Részletesebben

BÁCS VADÁSZ. Fotó: Ladányi Tamás. Kelebia, december 1.

BÁCS VADÁSZ. Fotó: Ladányi Tamás. Kelebia, december 1. BÁCS VADÁSZ Fotó: Ladányi Tamás Kelebia, 2016. december 1. Kedves Olvasó! A KELEBIA VADÁSZTÁRSASÁG egyesületként működik, 1991. április 5-e óta, 39 fős tagsággal mint terület nélküli bérkilövő társaság.

Részletesebben

ARANYKALÁSZ VADÁSZTÁRSASÁG

ARANYKALÁSZ VADÁSZTÁRSASÁG ARANYKALÁSZ VADÁSZTÁRSASÁG 2533 Bajót, Dámvadasi Vadászház, 0121/10 hrsz. Telefon:+36/20/440-9293 BÉRVADÁSZTATÁSI TARIFÁK Érvényes 2018. május 1.-től visszavonásig. Valamennyi vadfajnál felszámított díjak:

Részletesebben

VADFAJ MÉRET, IVAR ÁR ( ) Pávián 90. Blesbuck 360. Blesbuck fehér 600. Kafferbivaly bika 83.82cm cm 9900

VADFAJ MÉRET, IVAR ÁR ( ) Pávián 90. Blesbuck 360. Blesbuck fehér 600. Kafferbivaly bika 83.82cm cm 9900 VADFAJ MÉRET, IVAR ÁR ( ) Pávián 90 Blesbuck 360 Blesbuck fehér 600 Kafferbivaly bika 83.82cm- 86.36cm 9900 Kafferbivaly bika 101.6cm-ig 12500 Kafferbivaly bika 101.6cm fölött 14000 Bushbuck Limpopo Bokorbak

Részletesebben

MISTRAL-HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL-HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL-HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK. Érvényes 2011. március 1-tõl 2012. február 29-ig. Vadászterületek: GEMENC, HAJÓS-HOMOKI, LENES-KARASZ, BÉDA-KARAPANCSA GEMENC

ÁRJEGYZÉK. Érvényes 2011. március 1-tõl 2012. február 29-ig. Vadászterületek: GEMENC, HAJÓS-HOMOKI, LENES-KARASZ, BÉDA-KARAPANCSA GEMENC ÁRJEGYZÉK Érvényes 2011. március 1-tõl 2012. február 29-ig Vadászterületek: GEMENC, HAJÓS-HOMOKI, LENES-KARASZ, BÉDA-KARAPANCSA GEMENC a természet szolgálatában 6501 Baja, Szent Imre tér 2. Telefon: 79

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

Kedves Vadásztársunk!

Kedves Vadásztársunk! Kedves Vadásztársunk! A HM VERGA Veszprémi Erdõgazdaság Zrt. Veszprémtõl északra, a Bakony keleti vonulatában folytat magas szintû vadgazdálkodási tevékenységet. Üzemi vadászterülete hazánk egyik legjobban

Részletesebben

MAGYARORSzAG JELENTŐSEBB VADJAI

MAGYARORSzAG JELENTŐSEBB VADJAI MAGYARORSzAG JELENTŐSEBB VADJAI 1. sorozat A magyarországi vadgazdálkodást és vadászatot, melyek hagyományai nagymúltú vadászati kultúránkban gyökereznek, eredményeik világszerte ismertté tették. 1945-ben

Részletesebben

A vad tulajdonjoga vadkárért való felelősség

A vad tulajdonjoga vadkárért való felelősség A vad tulajdonjoga vadkárért való felelősség Konferencia 2014. Május 14. Dr. Pecsenye Csaba Vadak tulajdonjogának megszerzése Főszabály A vadak az állam tulajdonában vannak Kivétel Vadászterületen elejtett,

Részletesebben

bérvadászati árjegyzék Bérvadászati árjegyzék Érvényes: március február 28.

bérvadászati árjegyzék Bérvadászati árjegyzék Érvényes: március február 28. Bérvadászati árjegyzék Érvényes: 2017. március 1. 2018. február 28. 1 A pénzügyi teljesítést az alábbi számlaszámra kérjük: Kedves Vadászvendégek! A Vért Vadászati Kft. 17.000 hektár területen végez vadgazdálkodási

Részletesebben

SOLAR POWER INTERNATIONAL 2018 ANAHEIM/ LOS ANGELES/ LAS VEGAS

SOLAR POWER INTERNATIONAL 2018 ANAHEIM/ LOS ANGELES/ LAS VEGAS SOLAR POWER INTERNATIONAL 2018 ANAHEIM/ LOS ANGELES/ LAS VEGAS SZOLÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.09.24 10.02. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (szeptember 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai

Részletesebben

Dél-Afrika, Karoo A vadászterület leírása és elhelyezkedése

Dél-Afrika, Karoo A vadászterület leírása és elhelyezkedése 2015 A vadászterület leírása és elhelyezkedése Jakkalskuil Safaris vadászterület Dél-Afrika közepe táján található, az Upper Karoo nak nevezett országrészen. Karoo, vagy Great Karoo egy félsivatag, ahol

Részletesebben

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO AGRÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.08.24 09.01. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (augusztus 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2.

Részletesebben

MISTRAL-HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL-HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL-HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

Az agrárminiszter 13/2018. (VII. 3.) AM rendelete a Tiszántúli Vadgazdálkodási Táj vadgazdálkodási tájegységeinek vadgazdálkodási tervéről

Az agrárminiszter 13/2018. (VII. 3.) AM rendelete a Tiszántúli Vadgazdálkodási Táj vadgazdálkodási tájegységeinek vadgazdálkodási tervéről 9004 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2018. évi 104. szám Az agrárminiszter 13/2018. (VII. 3.) AM rendelete a Tiszántúli Vadgazdálkodási Táj vadgazdálkodási tájegységeinek vadgazdálkodási tervéről Az 1 2. tekintetében

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

Nepáli körutazás. (szállás: lodge, 2 éj, ellátás: reggeli)

Nepáli körutazás. (szállás: lodge, 2 éj, ellátás: reggeli) Nepáli körutazás 1. nap: KATHMANDU Kathmandu repülőteréről bérelt autóbusszal utazunk szállásunkra, a Thamel városrészbe. Szobáink elfoglalása után belevethetjük magunkat Kathmandu turista negyedének nyüzsgésébe,

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA. Lobeke vadászterület 2009

MISTRAL HUNGARIA. Lobeke vadászterület 2009 MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervezõ és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

NATURAL PRODUCTS EXPO 2019 LOS ANGELES - ANAHEIM

NATURAL PRODUCTS EXPO 2019 LOS ANGELES - ANAHEIM NATURAL PRODUCTS EXPO 2019 LOS ANGELES - ANAHEIM ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁS 2019.03.05 03.13. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (március 5.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

Trófeabírálat. A vadászat szerepe. A trófeák kultusza. Vadászati rendszerek

Trófeabírálat. A vadászat szerepe. A trófeák kultusza. Vadászati rendszerek A vadászat szerepe Trófeabírálat I. előadás A közösség táplálékkal való ellátása A fiatalok harcra való felkészítése Sport A sportban a mérhetőség fontos Mennyiség Minőség Dopping Vadászati rendszerek

Részletesebben

NEPÁL ÓRIÁSKÖRÚT. 2015. május 27. 2015. június 6. 2015. szeptember 19. 2015. szeptember 29.

NEPÁL ÓRIÁSKÖRÚT. 2015. május 27. 2015. június 6. 2015. szeptember 19. 2015. szeptember 29. NEPÁL ÓRIÁSKÖRÚT 2015. május 27. 2015. június 6. 2015. szeptember 19. 2015. szeptember 29. Kathmandu Pokhara Chitwan Nemzeti Park Patan Bhaktapur Nagarkot Részvételi díj: 474.900,- Ft/fő-től 11 nap / 9

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVE. KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A feltüntetett karakterszámoktól maximum 20%-al lehet eltérni

VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVE. KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A feltüntetett karakterszámoktól maximum 20%-al lehet eltérni VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVE KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A feltüntetett karakterszámoktól maximum 20%-al lehet eltérni 208 Kódszám Vadgazdálkodási egység neve VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVE Tervkészítő neve és aláírása

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

Árlista. Érvényes 2008. március 1 jétől.

Árlista. Érvényes 2008. március 1 jétől. St. George Vadászatszervező és Utazási Iroda Árlista Érvényes 2008. március 1 jétől. Kedves Vadászvendégünk! Nagyon örülünk, hogy új árjegyzékünket bemutathatjuk Önöknek! A St. George Vadásziroda a legmagasabb

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

Az agrárminiszter 12/2018. (VII. 3.) AM rendelete az Észak-dunántúli Vadgazdálkodási Táj vadgazdálkodási tájegységeinek vadgazdálkodási tervéről

Az agrárminiszter 12/2018. (VII. 3.) AM rendelete az Észak-dunántúli Vadgazdálkodási Táj vadgazdálkodási tájegységeinek vadgazdálkodási tervéről M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2018. évi 104. szám 8981 kell biztosítani. Szárnyasvad-kibocsátás esetén biztosítani kell, hogy a tenyésztett madarak ne jelentsenek állategészségügyi kockázatot a vadon élő állomány

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO VILÁGÍTÁSTECHNIKAI KIÁLLÍTÁS 2018.05.07 05.12. (6 NAP / 4 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 7.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2

Részletesebben

BÉRVADÁSZATI ÁRJEGYZÉK

BÉRVADÁSZATI ÁRJEGYZÉK BÉRVADÁSZATI ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2011. április 15 2012. április 14. a VADEX Mezõföldi Erdõ- és Vadgazdálkodási Zrt. vadászterületein Vadászterületek: Fehérvárcsurgó, Tímár, Vál, Soponya, Vért, Báránd,

Részletesebben

Rendszertani besorolás. Molekuláris törzsfa

Rendszertani besorolás. Molekuláris törzsfa Rendszertani besorolás Molekuláris törzsfa Gímszarvas, dámszarvas, szikaszarvas Párosujjú patások rendje (Artiodactyla) Kérődzők alrendje (Ruminantia) Disznóalakúak Tevealakúak Vízilófélék Szarvasfélék

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

Természetvédelmi biológia

Természetvédelmi biológia Természetvédelmi biológia 8. Populáció- és fajszintő védelem: a kis populációk problémái. A populációvédelem elméleti és gyakorlati alapjai. A kis populációk problémái A populáció definíciója: azonos élıhelyen

Részletesebben

Kalocsa. Öregcsertő Bátya. Tolna Mözs Bogyiszló. Miske. Hajós. Fajsz. Dusnok. Érsekhalma Nemesnádudvar. 6 Bonyhád. Öcsény. Decs.

Kalocsa. Öregcsertő Bátya. Tolna Mözs Bogyiszló. Miske. Hajós. Fajsz. Dusnok. Érsekhalma Nemesnádudvar. 6 Bonyhád. Öcsény. Decs. Kalocsa 6 Karapancsa Nagykastély M6 Szedres Fadd 6 63 6 Miske 5 M6 Öcsény 2 1 54 M9 51 55 51 Pörböly Bátaszék 56 Báta 7 Érsekcsanád Baja 4 Szeremle 51 Bátmonostor Nagybaracska Mohács 56 Nagynyárad Sátorhely

Részletesebben

A Csókáserdei Vadásztársaság Háziszabályzata

A Csókáserdei Vadásztársaság Háziszabályzata A Csókáserdei Vadásztársaság Háziszabályzata Interneten közzétéve: http://www.csokaserdo.hu/2008/11/haziszabalyzat I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék 1 II. Általános rendelkezések 3 III. Vadászati módok,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1329 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Argentario Luxus Villa a tenger Argentario LEIRÁS A

Részletesebben

Készült: 28.11.2011, Sáripuszta

Készült: 28.11.2011, Sáripuszta Készült: 28.11.2011, Sáripuszta Szervezeti ábra Nagyberek: Hotel, szántók, legelők, kaszálók Pusztaberény: fácántelep, ménes, szántók, legelők Sáripuszta: Központ, szántók, állattartó telep, magtárak,

Részletesebben

ÁLLAMI VADÁSZVIZSGA SZÓBELI TÉTELEK

ÁLLAMI VADÁSZVIZSGA SZÓBELI TÉTELEK ÁLLAMI VADÁSZVIZSGA SZÓBELI TÉTELEK 1. 2. 3. 4. 5. 1. Mi a különbség az agancs és a szarv között? Ismertesse a gímszarvas éves agancsciklusát! 2. Ismertesse a tőkés réce költés biológiáját, hazai helyzetét.

Részletesebben

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO LÉGIKÖZLEKEDÉSI KIÁLLÍTÁS 2018.04.09-04.16. (8 NAP / 6 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 9.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

VADÁSZTURIZMUS NAGYKŐRÖSÖN HUNTING TOURISM IN NAGYKŐRÖS

VADÁSZTURIZMUS NAGYKŐRÖSÖN HUNTING TOURISM IN NAGYKŐRÖS Gradus Vol 5, No 2 (2018) 132-139 ISSN 2064-8014 VADÁSZTURIZMUS NAGYKŐRÖSÖN HUNTING TOURISM IN NAGYKŐRÖS Szabó Attila 1*, Vidéki Vivien 1, Lengyel Attila 1 1 Turizmus-Vendéglátás Tanszék, Gazdálkodási

Részletesebben

VADGAZDÁLKODÁS A MEZŐFÖLDÖN. Körmöczi János

VADGAZDÁLKODÁS A MEZŐFÖLDÖN. Körmöczi János - 39 - VADGAZDÁLKODÁS A MEZŐFÖLDÖN Körmöczi János Az 1836-ban készített "Statisztikai és geographiai leírás" így ír Fejér megyéről, ahol a terület bővelkedett vadállományban is: "Nagyobb vadállatok, mint

Részletesebben

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Bali röviden, majd hajóút Komodo szigetéig 1. nap: Budapest Indulás Budapestről átszállással

Részletesebben

Bevezetés Vadásztrófeák A trófeabírálat története Trófeabírálati rendszerek

Bevezetés Vadásztrófeák A trófeabírálat története Trófeabírálati rendszerek Trófeabírálat (SMKVB2235VN) I. Bevezetés Vadásztrófeák A trófeabírálat története Trófeabírálati rendszerek Kovács Imre Gödöllő 2018 Trófeabírálat (SMKVB2235VN) I. Kurzus információk A félév időbeosztása

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Húsvéti kirándulás és gasztro workshopok Toszkánában Utazás dátuma: 2017. április 14-18. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám (min-max): 6-8 fő Szakadj ki a mindennapokból egy

Részletesebben

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL!

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AKCIÓ*, AMIG A KÉSZLET TART! AFRIKÁBAN, ANGKORBAN ÉS A KÖRUTAZÁSOK SORÁN AZ ELLÁTÁS BENNE VAN AZ ÁRBAN! AFRIKA *max 1000 utas részére, érkezési

Részletesebben

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent

MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent MISTRAL HUNGARIA Vadászatszervező és Külkereskedelmi Kft. Internationales Jagdbüro - International Hunting Agent H-2040 Budaörs, Kolozsvári u. 27. Tel./Fax: (00-36-23) 430 557 www.mistral-hungaria.hu Mobil:

Részletesebben

Fakultatív programok Negombo-ból

Fakultatív programok Negombo-ból Colombo biciklivel Túra vége: 10.30 7400 Kaposvár, Fő u. 53. Telefon: 82/511 190, 82/511 191, 82/526 584 Telefax: 82/ 526 585 E-mail: anita@jetwing.hu Eng. szám: U 000387 Adószám: 13097417-2-14 Fakultatív

Részletesebben