HOZZA EL A JÖVŐ. Bármilyen céljai is vannak vállalkozásával, érje el őket az új imagepress C850 sorozattal. Canon Inc. canon.com

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HOZZA EL A JÖVŐ. Bármilyen céljai is vannak vállalkozásával, érje el őket az új imagepress C850 sorozattal. Canon Inc. canon.com"

Átírás

1 A JÖVŐ HOZZA EL Bármilyen céljai is vannak vállalkozásával, érje el őket az új imagepress C850 sorozattal. Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Hungarian edition Canon Europa N.V., 2016 Canon Hungária Kft Budapest, Graphisoft Park 1. (Záhony utca 7.) Telefon: (+361) Fax: (+361) canon.hu

2 ALAKÍTSA ÁT VÁLLALKOZÁSÁT FEDEZZE FEL AZ imagepress C850 SOROZATOT Az innovatív technológiák széles skáláját felvonultató, Canon imagepress C850 sorozat kivételes minőséget, a teljes folyamatra kiterjedő, kiváló termelékenységet, intelligens rugalmasságot biztosít miközben sokféle nyomathordozó kezelését teszi lehetővé. Kiváló megtérülést kínál az idő és a költségek megtakarításával a magasabb nyereség eléréséhez. Elérkezett az idő, hogy a nyomtatási minőséget a következő szintre emelje. Használja ki a döntő változást hozó imagepress C850 sorozat előnyeit.

3 ÜGYFELEK MEGTARTÁSA VAGY SZÁMUK NÖVELÉSE MINDKETTŐT MEGTEHETI Bármely vállalkozás életében a legfontosabb tényező az ügyfél. Akár belső, akár külső ügyfelekről van szó, képesnek kell lennie számukra olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyekkel elégedettek lesznek. Ugyanakkor biztosítania kell a bevételek növekedését, ami történhet úgy, hogy az újabb szolgáltatások nyújtásával új ügyfeleket vonz, vagy csökkenti a költségeket a nyomdaüzem nyereségességének növeléséhez. Az imagepress C850 sorozat különleges felszereltségével mindkettőt egyidőben lehetővé teszi. Többé már nem kell választania, mindkettőt megvalósíthatja egyszerre.

4 SZÍNÁLLANDÓSÁG KONZISZTENSEN Amikor az ügyfelek elégedettségéről vagy az elvárásainak való megfelelésről van szó, a minőség és a gyorsaság a legfontosabb. Ezért terveztük különleges, egységesen élénk (CV) festékünket a legjobb minőségű nyomatok lehető leggyorsabb előállítására. Akár 85 A4 nyomat/perc. Héjszerű szerkezetének, különleges finomságú festékrészecskéinek és sima felületének köszönhetően a CV festék megnövelt festékátadási hatékonyságot biztosít nyomathordozók széles skáláján, többek között texturált, prégelt papírokon is. Ennek eredményeképpen jobb színállandóság és színhűség érhető el. A CV festék gazdag és élénk színek széles spektrumát kínálja, ezért tökéletes megoldás jó minőségű marketinganyagok és vállalati dokumentumok elkészítésére. Ráadásul a hatékony festékátadás következtében a CV festék csökkenti a keletkező hulladék mennyiségét, az energiafelhasználást és a papírgyűrődést. A tökéletesített előhívóegység lecsökkenti a belső hőmérsékletet, és nagy igénybevételt jelentő környezetben is folyamatosan kiváló képminőséget biztosít. De ez még nem minden. Az imagepress C850 sorozatban új, többszintű fedettségbeállítási technológiát (Multi D.A.T.) is alkalmaztunk, amely valós idejű színkalibrálással biztosítja a konzisztens minőséget napról napra, még hosszabb munkameneteknél is. A korrekciókat a nyomtató szintén automatikusan végzi, így hát emiatt sem kell aggódnia. EZER NYOMAT ZÉRÓ ELTÉRÉS Igényes ügyfelek vagy belső irodai munkák? Nem probléma. Az imagepress C850 sorozat rendkívüli pontosságú kompakt regisztrációs technológiája (CRT) a maga nemében legjobb eredményt biztosít. Függetlenül attól, hogy egy példányt vagy ezret nyomtat. A digitális érzékelők és a regisztrációs görgők kombinálásával az imagepress C850 sorozat CRT technológiája 0,5 mm-es vagy kevesebb nyomtatási tűréshatárt biztosít oldalanként minden alkalommal, a tökéletes illeszkedés érdekében. Ráadásul az új, félautomata papírregisztrációs rendszerrel egyetlen lap beszkennelésével a teljes munkamenet hatékonyságának növelését érheti el. A szokásos 30 perces regisztrációs folyamat helyett az új C850 sorozatnak mindössze öt percre van szüksége*. * A Canon által ellenőrzött környezetben végzett belső tesztek szerint.

5 FINOM ÁTMENETEK ÉLES VONALAK SZÍNEK KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL AZ ÖNÉ A színállandóság azt jelenti, hogy a termelékenységet meg fel kell adni, igaz? Többé már nem. A legújabb imagepress automatikus színtónus-korrekciós (ACCT) technológiát alkalmaz a több dimenziós színkalibráláshoz. Ez lehetővé teszi a színbeállítások szélesebb tartományban történő elvégzését, a színállandóság, -pontosság és -minőség lehető legmagasabb szinten tartásához. Ráadásul az AGA (automatikus színátmenet-beállítás a C850 sorozat könnyen használható színkalibrációs eszköze) csökkenti a kalibráláshoz szükséges időt, tökéletes színkorrekciót biztosítva a képek és a szöveg konzisztenciájának garantált megőrzéséhez. A meglévő ügyfelek igényeinek folyamatos kielégítése érdekében és az iparág követelményeinek teljesítéséhez a legjobb minőséget kell nyújtania, a termék típusától függetlenül. Ez az új ügyfelek megtalálásakor a megfelelő benyomás kialakításakor egyaránt fontos. Ez az oka annak, hogy az imagepress C850 sorozatban 32 sugaras vörös lézert használó lézeregység található. Vagy rövidebben R-VCSEL. Az R-VCSEL többszörös expozíciós technológiája eléri a kivételes dpi felbontást lehetővé téve a még nagyobb pontosságú szöveg- és képnyomtatást. A képek beállítása szintén egyszerű a képtorzítás-kompenzálás funkcióval, amely jobb eredményeket biztosít a nyomat digitális átméretezéskor. Ez az új technológia a legkülönfélébb rácsozási eljárások közüli választást is lehetővé teszi, legyen az vonal-, vagy ofszethez hasonló pontrács 190 lpi felbontással.

6 HATÉKONYSÁG ÉS NYERESÉGESSÉG PÁRHUZAMOS NÖVEKEDÉS Nyereség elérése a költségek leszorítása mellett ez a vállalkozás lényege. Ennek eléréséhez vállalkozását a lehető leghatékonyabban kell működtetnie. Ez egy közhely, de az idő tényleg pénz. Az imagepress C850 sorozatot úgy terveztük, hogy zökkenőmentesen integrálódjon vállalkozásába, és olyan technológiákat tegyen elérhetővé, amelyek segítségével az a lehető leghatékonyabban működhet: a gép a maximális megbízhatóságától a munkafolyamatok távolról történő felügyeletét lehetővé tevő intelligens technológiákig*. *A PRISMAsync használatával érhető el.

7 FELÜLMÚLHATATLAN MEGBÍZHATÓSÁG ÁLLANDÓAN Munkáról munkára - évről évre. Az új imagepress C850 sorozatot úgy terveztük, hogy a lehető legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtsa. Minden részletre ugyanolyan figyelmet fordítottunk, ugyanazokat a kiváló minőségű alkatrészeket használtuk és ugyanazt a professzionális tervezést, mint az iparágban híressé vált imagepress C800 esetében, amelyek mára minden megbízhatóságot igénylő nyomdai szolgáltató hajtómotorjaivá váltak. Elképzelheti, milyen megbízható a C850 sorozat. GYORSASÁG, JÓ MINŐSÉG, VASTAG KARTON Szoros határidők? Nem probléma. Az imagepress C850 sorozat fejlett ikerszalagos fixálóegységnek köszönhetően akár 85 nyomat/perces sebesség érhető el, nyomathordozók széles skáláján. Akár 220g/m² felülettömegű kartonok esetén is maximális sebességgel nyomtathat, de vegyes nyomathordozókkal is kiváló teljesítmény érhető el akár 300g/m²-es tömegig. IGEN, IGEN ÉS IGEN Hogyan? Egyszerűen az innovatív indukciós fűtési technológiák gyorsan és hatékonyan melegítik fel és hűtik le a fixálószalagot. Mindezt minőségi engedmények nélkül. Független tesztelés eredményeképp állíthatjuk, hogy vegyes nyomathordozók esetén osztályában az egyik legjobban teljesítő típus.

8 BONYOLULT MUNKAFOLYAMATOK EGYSZERŰ MEGOLDÁSOK A munka gyakran anélkül is elég bonyolult, hogy a nyomtatója ezt még tovább bonyolítaná. Az imagepress C850 sorozattal a munka egyszerű. Három intuitív munkafolyamat-vezérlő használatával bármilyen nyomtatási környezethez alkalmazkodhat. 1. Canon imagepress nyomtatókészlet Ez kínálatunkban a legegyszerűbb vezérlő. De amit mi készítünk, semmi sem alapszintű. Ez a funkciógazdag, könnyen használható rendszer szinte bármit elvégez, amit Ön szeretne, ezáltal Ön irányítja a termelést kiváló minőségű nyomtatási feladatok széles skáláján. 2. imagepress Server F200 és imagepress Server G100 Ezek a sokfunkciós, gyors és intuitív EFI-vezérlők a professzionális színkezelési eszközeikkel lehetővé teszik nyomdai előkészítő nyomatok létrehozását, az utolsó pillanatban végzett szerkesztéseket, valamint feladatok indítás előtti ellenőrzését és hibaelhárítását. Az állási idő minimálisra csökkentése érdekében egy időben végezheti a munkák nyomtatását, raszterkép-feldolgozását (RIP) és várólista-kezelését, a beépített Fiery változóadat-nyomtatási szoftver pedig magas árrést biztosító személyre szabott nyomtatási tesz lehetővé. 3. PRISMAsync vezérlő A nyomtatási teljesítmény növelésére tervezett, ugyanakkor könnyen használható PRISMAsync vezérlő könnyen integrálható jelenlegi műveleteivel. A PRISMAsync vezérlővel javíthatja vállalata teljesítményét a napi feladatok pontos és időben történő befejezésével. A gyors és intuitív vezérlővel valamennyi imagepress nyomtató kevesebb hibával, termelékenyebben, ám mindezzel együtt kényelmesebben is kezelhető. Ezenkívül zökkenőmentes integrációt is lehetővé tesz minden, a PRISMA családba tartozó alkalmazással, valamint kompatibilis külső alkalmazásokkal a maximális rendelkezésre állás érdekében, ezzel további versenyelőnyt nyújtva. Az ios-en és Androidon elérhető PRISMAsync alkalmazásnak köszönhetően nyomon követheti munkafolyamatát még út közben is. A végeredmény? Akár 25%-al* több munkát is kinyomtathat. Tehát nem csak hogy kiváló minőségűek lesznek a nyomatok, de üzeme termelékenyebbé is válik. * A Canon által ellenőrzött környezetben végzett tesztek szerint.

9 ÚJ KIHÍVÁSOK, ÚJ LEHETŐSÉGEK SEMMI GOND A vállalat növekedése nem csak a nagyobb nyereséget és több ügyfél vonzását jelenti. Hanem a kínálat bővülését is, szembenézést az új kihívásokkal és új lehetőségek megnyitását. Segít a választott iparág élmezőnyében maradni, vagy túlszárnyalni az elvárásokat. Semmi sem segíti jobban a fenti célok elérését, mint az imagepress C850 sorozat. Függetlenül attól, hogy új alkalmazási módokat szeretne felfedezni, új hordozókat használni, az imagepress C850 sorozat tökéletes felszereltséggel rendelkezik, hogy vállalata megvalósíthassa lehetőségeit.

10 SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS MEGKAPJA Amikor az imagepress C850 sorozatot választja, akkor a Canont is választja. Ez azt jelenti, hogy számíthat az innovatív képalkotási technológia tervezése és fejlesztése terén szerzett több mint 80 éves tapasztalatunkra. Olyan tapasztalatra, amely minden nap minden pillanatában bővül, hiszen állandóan fejlesztjük technológiáinkat, hogy az innováció élvonalában maradhassunk. Olyan vállalat támogatására számíthat, aki megérti, hogy minden vállalat és minden nyomdaüzem más, és mások az igényei is. Ki más nyújthatna ilyen támogatást és új ötleteket, valamint alkalmazási módszereket amelyek mély benyomást tesznek ügyfeleire, és növelik vállalata termelékenységét és nyereségességét? MEGNÖVELT KÉPESSÉGEK MEGNÖVELT LEHETŐSÉGEK Függetlenül attól, hogy az Ön vállalata házon belüli nyomtatási részleg vagy kereskedelmi nyomdai egység, a különböző ügyfelek mindig eltérő dolgokat szeretnének. Az imagepress C850 sorozattal biztos lehet benne, hogy megkapják, amire szükségük van, hiszen alkalmazások és nyomathordozók széles választékát használhatja. Az imagepress C850 sorozat rugalmas képátvivő szalagja saját osztályában a legjobb eredményeket nyújtja, még olyan kihívást jelentő anyagokkal is, mint a vastag bordázott papír. Az alkalmazási lehetőségek széles választékának köszönhetően könnyen bővítheti nyomtatási kapacitását. Függetlenül attól, hogy kétoldalas bannernyomtatást választ vagy amellett dönt, hogy kartonra nyomtat nagy értékű DM levelek készítéséhez, vagy különféle méretekben borítékokat állít elő, az imagepress C850 sorozat készen áll a munkára, bármi is legyen az.

11 UTÓFELDOLGOZÁS KÉSZ FEJLETT TECHNOLÓGIA KIS HELYIGÉNY Egy termelőüzemben a hely rendkívül értékes lehet, ezért létfontosságú, hogy minden négyzetméternek hasznát vegye. Ezért rendelkezik az imagepress C850 sorozat kompakt és méretezhető kialakítással, hogy a lehető legkisebb területet foglalja el. Ennek megfelelően a legkiválóbb minőséget és legnagyobb termelékenységet biztosítja, így a nyomdaüzemben szükséges kiváló eredményeket nyújtja. Amikor átadja a befejezett terméket, szeretne büszke lenni a munkára. Az imagepress C850 sorozattal az lesz. Gerinctűzés és gerincformázott füzetek igény szerint. Automatizált spirálkötés, nagy kapacitású kötegelés, többféle hajtogatás, választhat bármit, az imagepress C850 sorozat elkészíti. Akár még különböző formátumok lyukasztását is, például SRA3, A3, A4R és A5 papírokat.

12 A KÜLÖNBSÉG LÁTHATÓ NÉZZE MEG Az imagepress C850 sorozat kiemelt tulajdonságai Egységesen élénk (CV) festék az élénk, színgazdag képek előállításához R-VCSEL technológia a tiszta, éles dpi felbontású nyomatokhoz, nagy sebesség mellett 190 lpi pontrács ofszethez hasonló nyomatok létrehozásához Kompakt regisztrációs technológia (CRT) a maga nemében a legjobb Fejlett ikerszalagos fixálóegység a legnagyobb termelékenység eléréséhez, amely akár 85 nyomat/perces sebességet jelent és optimális teljesítményt kevert nyomathordozókkal is Javított színkalibrálás és multi D.A.T. a konzisztencia és színhűség megvalósításához az elsőtől az utolsó nyomatig, még hosszabb munkameneteknél is Innovatív munkafolyamatok választásának lehetősége, amelyek minden munkavégzési módhoz illeszkednek, mint pl. az új PRISMAsync Rugalmas képátvivő szalag változatos nyomathordozók kezeléséhez, többek között vastag bordázott kartonokhoz is Kivételes rendelkezésre állás a maximális nyomdaüzemi teljesítmény eléréséhez Sokrétű alkalmazási mód, többek között kétoldalas bannernyomatok és borítékok az új ötletekhez és projektekhez Beépített és külső utófeldolgozás dinamikus és nagyhatású alkalmazások létrehozásához Kicsi, jól paraméterezhető helyigény, amely bármilyen környezethez illeszkedik

13 TÖRJÖN AZ ÉLRE LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA! Függetlenül attól, hogy kivételes termelékenységet, kiemelkedő megbízhatóságot vagy kiváló minőséget szeretne nyomathordozók széles skáláján, az imagepress C850 sorozat mindezt megvalósítja. Itt az ideje, hogy kipróbálja a döntő változást hozó imagepress C850 sorozatot. A jövő Önre vár.

14 #UNLEASHPRINT

A minőség és termelékenység új szintjei a színes nyomdai termelésben.

A minőség és termelékenység új szintjei a színes nyomdai termelésben. A minőség és termelékenység új szintjei a színes nyomdai termelésben. imagepress C800/C700 you can A vállalati reprográfiai (CRD) munkákat és grafikai/ képzőművészeti nyomtatást végző szakemberek igyekeznek

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam a C60 Creative Plus-t, amellyel Ön új üzletágat létesíthet, illetve virágoztathat

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható!

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! CLOSER TO YOU FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! FONA XPan 3D 85x85 mm-es teljes látómező Egyetlen exponálás során a teljes látómezőről (85x85 mm) képet

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Fast Tool Changer A legnagyobb sebesség élménye Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Váltson elektródákat a forradalmian új Gyors Szerszám Váltóval (FTC - Fast Tool Changer), a világ valóban leggyorsabb

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser A MultiCopy Colour Laser famentes, fényes fehér, mázolatlan, színes lézernyomtató papír. Lágy felületének és magas fényének köszönhetően, a MultiCopy Colour Laser éles nyomatokat

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon, az új lézerjelölő a Macsa-tól Az icon egy specialista a Macsa-tól. Ez az új, kiskarakteres jelölő felszámolja a

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

KIP 900 SZÍNES SZÉRIA

KIP 900 SZÍNES SZÉRIA Gyorsabb, Okosabb, Hatékonyabb KIP 900 SZÍNES SZÉRIA SYSTEM K SOFTWARE KIP 970 KIP 980 KIP 990 Gyorsabb, Okosabb, Hatékonyabb KIP 900 SZÍNES SZÉRIA Gyorsabb - A legfejlettebb magas követelményű széles

Részletesebben

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással.

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással. All- in-one Nagyszerű képminőség Az E-CUBE 7 jelenti a következő mérföldkövet az E-Cube sorozat fejlődésében, beépített képalkotó technológiája a képek egységességével, nagy felbontással és vizsgálati

Részletesebben

EQ80 a Canontól ÉPÍTSÜNK JOBB VÁLLALKOZÁST! EGYÜTT.

EQ80 a Canontól ÉPÍTSÜNK JOBB VÁLLALKOZÁST! EGYÜTT. EQ80 a Canontól ÉPÍTSÜNK JOBB VÁLLALKOZÁST! EGYÜTT. See the bigger picture Intelligensebb megoldások egy jobb vállalkozásért A Canonnál elköteleztük magunkat amellett, hogy ügyfeleinknek innovatív termékek

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies EuroTier 2012 - Újdonságok, Fejlesztések GEA Farm Technologies Tartalom 1. GEA DairyProQ - Az intelligens fejőállás-modul A különböző állásszerkezeti típusok teljes- és félautomatizált változatai 2. GEA

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra IMZ220 mobil tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a IMZ220 mobil nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Caring for Life through Innovation S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Ergonómikus kialakítás Hordozható kivitel bárhol, bármikor használatra

Részletesebben

Üdvözöljük a tökéletes kábelrendezők világában

Üdvözöljük a tökéletes kábelrendezők világában Üdvözöljük a tökéletes kábelrendezők világában Piacok és Termékek Üdvözöljük a HellermannTyton-nál. A HellermannTyton piacvezető a kábel rögzítők, kötegelők, jelölők és kábelvédelem területén. Üttörő szerepet

Részletesebben

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Vállalkozása átalakul Canon Business Services A vállalkozások működését befolyásoló fogyasztói magatartás terén megfigyelhető dinamikai eltolódásnak köszönhetően a szervezeteknél

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RAPIDA RESISTA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION. More than just ink

Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RAPIDA RESISTA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION. More than just ink Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink Az együttműködés az újítások teremtő ereje technológia fejlesztés szakértelem tapasztalat

Részletesebben

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu p le r Dop sra ol o r á iás C lkalmaz tegór Felso ka minden a készülék www.sonoscape-ultrahang.hu 2009 2008 Entrepreneurial Company Award Product Quality Leadership Award Vállalati profil A SonoScape a

Részletesebben

Professzionális színek

Professzionális színek DocuColor 240/250 Nyomtató-másoló Nagyszerû teljesítmény Professzionális színek DocuColor 240/250 Teljesítmény Rugalmasan alakítható kezelési felület! Könnyen használható, egyszerûen programozható, nagyméretû

Részletesebben

NYOMTATÓK. A nyomtatók fő tulajdonságai. sebesség: felbontás nyomtatóvezérlő nyelv papír kezelés

NYOMTATÓK. A nyomtatók fő tulajdonságai. sebesség: felbontás nyomtatóvezérlő nyelv papír kezelés NYOMTATÓK A nyomtatók fő tulajdonságai sebesség: felbontás nyomtatóvezérlő nyelv papír kezelés 2 1 A nyomtatók sebessége: A nyomtatók sebessége igen széles skálán mozog. Ennek mértékét az 1 perc alatt

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS!

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! AKKOR SEM, HA A CSAPAT EGY RÉSZE HIÁNYZIK... MODULÁRIS TÖLTŐ: EGY ÚJ SZÍNVONAL SZÜLETETT CSÚCSTELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az úgynevezett plug and play modulokat

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát jelenti. Termékeinknek magas minőségi korlátot állítottunk. Biztosak vagyunk benne, hogy termékeink a legmagasabb igényeket, elvárásokat is

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZQ510 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZQ510 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZQ510 mobil tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZQ510 mobil nyomtatóval új követelményeket állított fel a

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi

Részletesebben

Valena Life / Allure. Innováció. a középpontban. Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására

Valena Life / Allure. Innováció. a középpontban. Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására Valena Life / Allure Innováció a középpontban 408 Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására Valena mechanizmus - biztonságos - megbízható - korszerű technológia innováció

Részletesebben

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív frekvenciaváltó készletek érhetőek el a Trane léghűtéses és vízhűtéses folyadékhűtő berendezéseihez. Ha RTAC, RTAD, RTWD vagy RTWB hűtőberendezéssel

Részletesebben

SZÍNES SZÉRIA KIP 850 KIP 860 KIP 870 KIP

SZÍNES SZÉRIA KIP 850 KIP 860 KIP 870 KIP SZÍNES SZÉRIA SZÍNES SZÉRIA A széles formátumú funkcionalitás új generációja A KIP 800 színes széria átfogó megoldást nyújt a széles formátumú nyomtatási feladatok széles választékára, amelyek a legmagasabb

Részletesebben

Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0

Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0 Helyszín: MTA Székház, Felolvasóterem Időpont: 2017. November 7. Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0 Dr. Erdős Ferenc Gábor MTA SZTAKI Fejlett robotika ígérete A fejlett robotika és az

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28.

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. WebCenter Online jóváhagyás és együttműködés Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. Egy termék piaci bevezetésének kihívásai Alkalmazkodni kell az felek időbeosztásához A felek alkalomadtán földrajzilag távol

Részletesebben

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak. Az

Részletesebben

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ Biztonság és kényelem az ujjhegyében INT TSG A kicsi és elegáns kialakítás modern és hagyományos enteriőr esetén is biztosítja az INT TSG tökéletes környezetbe illeszkedését. érintőképernyős

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban.

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. Szabványos megoldások Horizontális páternoszter rendszerek Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. 20 21 Kardex Remstar Horizontal Kardex Remstar Horizontal:

Részletesebben

Ofszet és digitális nyomda.

Ofszet és digitális nyomda. Ofszet és digitális nyomda www.rgbgrafik.hu Szórólapok Térképek Dobozok Brossúrák Könyvek Magazinok Prospektusok Üzleti anyagok... MINDEN, AMI NYOMDAI! AZ ALAPOK Cégünk, az RGB Grafik Kft. 1996 ban alakult.

Részletesebben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben

MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben MAGIC.SENS tűzérzékelő sorozat Háromszoros tűzvédelem, maximális védettség a téves riasztásokkal szemben 2 Példaértékű kutatás A mérőhelyeken minden egyes MAGIC.SENS valamennyi funkciója ellenőrzésre kerül.

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó Kft. Nyomda Műszaki jellemzők

Inform Média Lapkiadó Kft. Nyomda Műszaki jellemzők Inform Média Lapkiadó Kft. Nyomda Műszaki jellemzők Debrecen 2018 Bevezető Ezúton próbálunk segíteni a meglévő és leendő ügyfeleinknek, hogy a közös munka hatékony és jól követhető legyen valamint a végeredmény

Részletesebben

ÖRÖKRE MEGBÉLYEGEZ GUS KATALÓ

ÖRÖKRE MEGBÉLYEGEZ GUS KATALÓ KATALÓGUS ÖRÖKRE MEGBÉLYEGEZ ÖRÖKRE MEGBÉLYEGEZ Cégünk 1993-ban alakult és az eltelt időszakban a magyar irodatechnikai piac meghatározó szereplőjévé vált. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően 2013-ban

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

SURFACE SPECIALIST. Prospektus Kft Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: Fax:

SURFACE SPECIALIST. Prospektus Kft Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: Fax: SURFACE SPECIALIST Prospektus Kft. 8200 Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: 06-88-422-914 Fax: 06-88-405-012 www.prospektusnyomda.hu info@prospektusnyomda.hu Nyomdánk bemutatása Nyomdánkat magas technológiai színvonalú

Részletesebben

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő AOS (Advanced Onsite Sensor) funkcióval ellátott indukciós jeladó Kézi mérőeszközök és adatátviteli rendszerek Új! ABS Digimatic Tolómérő Új költséghatékony standard DIGIMATIC

Részletesebben

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány ASUS X302UJ-FN021D (X302UJ-FN021D) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Asus Notebook / Asus Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-6200u / 2,30GHz - 2,80GHz /

Részletesebben

Kompakt refraktométerek. Abbemat

Kompakt refraktométerek. Abbemat Kompakt refraktométerek Abbemat 3000 3100 3200 THE NEW REFRACTOMETER SERIES ABBEMAT 3X00 HIGH-TECH IN A NUTSHELL Az Abbemat refraktométerek ötvözik a hatékonyságot a sok évtizedes tapasztalattal a refraktív

Részletesebben

3M PELTOR X4 fültokok

3M PELTOR X4 fültokok 3M PELTOR X4 fültokok Rendkívül keskeny, kiváló teljesítmény A magasabb teljesítményű zajcsökkentés többé nem jelent nagyméretű fültokokat. A PELTOR X4 fültokok akár 33 db-ig csillapítják a zajt, miközben

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

A pillanat, amikor a személyre szabott megoldásnak köszönhetô a legjobb természetes látásélmény ZEISS Progressive Individual 2

A pillanat, amikor a személyre szabott megoldásnak köszönhetô a legjobb természetes látásélmény ZEISS Progressive Individual 2 // PROGRESSIVE INDIVIDUAL 2 a zeisstôl A pillanat, amikor a személyre szabott megoldásnak köszönhetô a legjobb természetes látásélmény ZEISS Progressive Individual 2 Az egyedi tevékenységekhez személyre

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

GIS Open D GEOSOLUTIONS HUNGARY KFT Váradi Attila: Trimble SX10 Minden az EGYben PREMIER

GIS Open D GEOSOLUTIONS HUNGARY KFT Váradi Attila: Trimble SX10 Minden az EGYben PREMIER GIS Open 2017 3D GEOSOLUTIONS HUNGARY KFT Váradi Attila: Trimble SX10 Minden az EGYben PREMIER 3D Geosolutions Hungary Kft. 3D Geosolutions Hungary Kft. 3D Geosolutions Hungary Kft. Célkitűzésünk Trimble

Részletesebben

www.sonoscape.com Ultrahang Termékkatalógus S40 SSI-8000 S20 S11 S11BW S9 S8 S6 S6BW S2 S2BW A6

www.sonoscape.com Ultrahang Termékkatalógus S40 SSI-8000 S20 S11 S11BW S9 S8 S6 S6BW S2 S2BW A6 www.sonoscape.com Ultrahang Termékkatalógus S40SSI-8000S20S11S11BWS9S8S6S6BWS2S2BWA6 SS I-8 00 0 S4 0 S40 Stílus és teljesítmény 19"-os, nagyfelbontású LCD monitor nagy betekintési szöggel 10"-os, 15 -ban

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

VÁNDORGYŰLÉS július 6-8.

VÁNDORGYŰLÉS július 6-8. MFTTT, 31. VÁNDORGYŰLÉS 2017. július 6-8. Az új technológiák és a szervezeti változások hatása a magyar földmérésre és térképészetre 3D GEOSOLUTIONS HUNGARY KFT Váradi Attila: Trimble SX10: az IGAZI FÚZIÓ!

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft.

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Cégünk, a 2001. évben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként. Központi telephelyünk, üzemünk, raktárunk Balatonfűzfőn, az Ipari Park területén található.

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2012.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást vevőink elégedettsége élvez így próbálunk

Részletesebben

FÓKUSZBAN A MINŐSÉG AZ IQ-501, INTELLIGENS QUALITY CARE EGYSÉGGEL

FÓKUSZBAN A MINŐSÉG AZ IQ-501, INTELLIGENS QUALITY CARE EGYSÉGGEL A MINŐSÉG AZ IQ-501, INTELLIGENS QUALITY CARE EGYSÉGGEL INTELLIGENS QUALITY CARE IQ-501 2 INTELLIGENS QUALITY CARE IQ-501 3 MIT KERÜLHET EL AZ IQ-501 HASZNÁLATÁVAL ÉS MIT JELENTHET EZ ÜZLETE SZÁMÁRA AZ

Részletesebben

Utazás a Panoramic Power világába

Utazás a Panoramic Power világába Utazás a Panoramic Power világába Az energiafogyasztás megismerése Terméksorozat 2017. szeptember Panoramic Power az energiával kapcsolatos tudásban rejlő hatalom Energia a teljesítményhez A Panoramic

Részletesebben

A víztelenítés új szintje. ALDEC G2 a dekanterek új generációja

A víztelenítés új szintje. ALDEC G2 a dekanterek új generációja A víztelenítés új szintje ALDEC G2 a dekanterek új generációja Alfa Laval ALDEC G2 G2 Az ALDEC G2 a dekanterek új generációja. Hogy miért? Mert a G2 sorozat gépei a teljesítményt új dimenziókba emelik.

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt: ipn-quadcore.co.uk

Részletesebben

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR Food Processing Equipment Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR A tészta az ipari élelmiszertermelés egyik legnehezebb terméke, mivel hagyományosan a főzést követően néhány percen belül tálalni kell.

Részletesebben

Vajon, hogyan működne vállalata, ha a lehető leghatékonyabban használná ki a gyártás, logisztika során erőforrásait

Vajon, hogyan működne vállalata, ha a lehető leghatékonyabban használná ki a gyártás, logisztika során erőforrásait Gondolt már arra, hogy még a legjobban szervezett folyamatok mellett is van tartalék cégében? Tudta, hogy a kihasználatlan erőforrásokban - melyek értéke akár 30% is lehet - mennyi pénz rejtőzik? Vajon,

Részletesebben

Dr. FEHÉR PÉTER Magyarországi szervezetek digitális transzformációja számokban - Tények és 1trendek

Dr. FEHÉR PÉTER Magyarországi szervezetek digitális transzformációja számokban - Tények és 1trendek Dr. FEHÉR PÉTER Magyarországi szervezetek digitális transzformációja számokban - Tények és 1trendek 2 Változás sebessége A gazdasági átalakulás nehezen követi a technológiai fejlődést Technológiai változás

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni?

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Kritikus pontok Ethernet interfész soros eszközbe ágyazásakor Az ipari Ethernet technológia az alacsony költségeinek és jelentős hálózati

Részletesebben