Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RAPIDA RESISTA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION. More than just ink

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RAPIDA RESISTA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION. More than just ink"

Átírás

1 Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink

2 Az együttműködés az újítások teremtő ereje technológia fejlesztés szakértelem tapasztalat Minden technológia csak annyit ér, amennyit a gyakorlat visszaigazol. A festék életében a nyomtatás során jön el az igazság pillanata. Ott megmutathatja, valójában mennyit ér. A hubergroup a festékeit saját, a gyárában lévő próba-nyomdájában mindig alapos vizsgálatoknak veti alá. Ezzel egyidejűleg a világ számos vezető nyomdájával együttműködve párhuzamos tesztek folynak. Célunk: az új ötletek, megoldások megteremthessék a lehető legjobb nyomtatási és nyomatminőségi feltételeket. Az összegyűjtött tapasztalatok megtermékenyítő impulzusokkal látják el a világ sok országában működő laboratóriumainkat. Igen, mi a gyakorlatból merítünk a gyakorlat számára! Eredményeink alapjául fejlesztéseink szolgálnak. Ennek köszönhető, hogy a nyomdászok világszerte kedvelik a hubergroup termékeit. Ezért ajánlhatjuk a piac egyik legeredményesebb márkatermékét Önnek. Az új INKREDIBLE technológia ezt a hagyományt következetesen megtartja, követi.

3 íves ofszet nyomdafestékek INKREDIBLE Hihetetlen, mi minden rejlik ezekben a festékekben. Az INKREDIBLE festékekkel a hubergroup az íves ofszet nyomtatás számára a nyomdafesték-piac új mércéjét állította fel. Ezek a festékek már a jövő követelményeinek is megfelelnek. Hihetetlen, de igaz! Az INKREDIBLE festékek használatának lehetőségeit új kötőanyag-rendszerének köszönhetően jelentősen tágítottuk. Gyártásuk technológiája az újratermelhető alapanyagok magas arányát és az erőforrásokat kímélő termelést teszi lehetővé. Az új fejlesztésű receptek alkotása során fontos szempont volt a festékek folyási tulajdonságainak javítása, mely a nyomtathatóság javulását, könnyebb kezelhetőséget és a gép jobb kihasználását eredményezi. Az INKREDIBLE festékek megfelelnek a legújabb technológiát képviselő gyorsjáratú gépek magas követelményeinek: a stabil víz-festék egyensúly gyorsan beáll és egyenletes marad, akár alkohol-mentes nyomtatás esetén is. A nyomat olyan tulajdonságai, mint száradásának gyorsasága, fénye és dörzsállósága az eddig ismerteket felülmúlja. Ez az Ön számára is nyereség. Próbálja ki az új INKREDIBLE festékeket a saját gépén! Győződjön meg személyesen arról, mi minden rejtőzik festékeinkben! Abban biztosak vagyunk, hogy Ön is lelkesedni fog!

4 íves ofszet nyomdafestékek Egyszerűen ellenállhatatlan RESISTA

5 RESISTA a dörzsálló RESISTA Az INKREDIBLE technológiára alapozott kiváló dörzsállóságú nyomdafesték. Mind frissen-maradó, mind gyors száradású kivitelben kapható. Összetétele az újratermelhető nyersanyagokból készült festékek között mértékadó. KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGAI SAJÁTOSSÁGAI Kiváló dörzsállóság pontélesség Különösen intenzív oxidatív száradás beívódás fényesség Magas mechanikus igénybevételnél is gyors tovább-feldolgozhatóság dörzsállóság Fényes Elsőrendű a víztűrése elő- és hátoldal nyomtatás további feldolgozás Kevés az indulási selejt ALKALMAZÁSA Egyenletes példányszám-nyomtatást biztosít Frissen-maradó kivitele 4+4 színes in-line nyomtatásra alkalmas Ideális azoknak a nyomdászoknak, akik túlnyomórészt a nyomat magas mechanikus igénybevételét okozó, akár lakkozott, akár lakkozatlan matt- és naturpapírokkal/ kartonokkal dolgoznak. Színezete megfelel a DIN ISO és szabványoknak A Substifix nedvesítő-adalékokkal együtt használva egyszerűvé teszi az alkohol-mentes nyomtatást Rendkívül gyorsan beáll vele a víz-festék egyensúly ELLENÁLLÓKÉPESSÉG fény alkohol nitro alkáli sárga magenta cián fekete A fentiekben megadott fényállósági értékek teletónusra vonatkoznak.

6 íves ofszet nyomdafestékek A csúcssebességű festék RAPIDA

7 RAPIDA A gyors RAPIDA Az INKREDIBLE technológiára alapozott festék gyors fizikai száradása által azonnali fordulást és a nyomatok további feldolgozását tesz lehetővé. A termelékenységet jelentősen növelő termék, mely frissen-maradó kivitelben kapható. KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGAI SAJÁTOSSÁGAI Nagyon gyors a beívódása, magas ívoszlopot tesz lehetővé pontélesség A gyors fordulásra kiválóan alkalmas beívódás fényesség Magas a víztűrése Fényes Alig igényel beporzó púdert elő- és hátoldal nyomtatás további feldolgozás dörzsállóság Kiválóan megfelel a nyomtatással egy menetben történő lakkozáshoz Kevés az indulási selejt Egyenletes példányszám-nyomtatást biztosít Színezete megfelel a DIN ISO és szabványoknak A Substifix nedvesítő-adalékokkal együtt használva egyszerűvé teszi az alkohol-mentes nyomtatást Rendkívül gyorsan beáll vele a víz-festék egyensúly ALKALMAZÁSA Ott, ahol a nyomatok gyors feldolgozása és a munkák sűrű váltakozása mindennapos, ez az ideális festék. Páratlan rugalmasságát a változó példányszámok és formátumok nyomtatása során mutatja meg igazán. ELLENÁLLÓKÉPESSÉG fény alkohol nitro alkáli sárga magenta cián fekete A fentiekben megadott fényállósági értékek teletónusra vonatkoznak.

8 íves ofszet nyomdafestékek Fényes kilátások REFLECTA

9 REFLECTA A fényesen csillogó REFLECTA Az INKREDIBLE technológiára alapozva a legmagasabb nyomatfényt és csillogást nyújtja. Összetétele az újratermelhető nyersanyagokból készülő festékek között mértékadó. Frissen-maradó beállítású kivitelben kapható. KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGAI SAJÁTOSSÁGAI Rendkívül magas nyomatfény és csillogás pontélesség Kiváló víztűrés beívódás fényesség 4+4 színes in-line nyomtatásra elsőrendűen alkalmas Alapos oxidatív átszáradás elő- és hátoldal nyomtatás további feldolgozás dörzsállóság Kevés az indulási selejt ALKALMAZÁSA Egyenletes példányszám-nyomtatást biztosít Színezete megfelel a DIN ISO és szabványoknak A Substifix nedvesítő-adalékokkal együtt használva egyszerűvé teszi az alkohol-mentes nyomtatást Rendkívül gyorsan beáll vele a festék-víz egyensúly Ott, ahol a nyomat fénye és csillogása kiemelt szempont, ez az ideális festék. ELLENÁLLÓKÉPESSÉG fény alkohol nitro alkáli sárga magenta cián fekete A fentiekben megadott fényállósági értékek teletónusra vonatkoznak.

10 íves ofszet nyomdafestékek A maradandóan szép benyomásokért IMPRESSION

11 IMPRESSION Dörzsálló nyomdafesték-különlegesség IMPRESSION Az INKREDIBLE technológiára épült festék rendkívüli dörzsállóságú. Összetétele az újratermelhető nyersanyagokból készülő festékek között mértékadó. Frissen-maradó beállítású kivitelben kapható. KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGAI SAJÁTOSSÁGAI Rendkívüli dörzsállóság pontélesség Kiemelkedő színerő Éles pont-kinyomást, kontraszt-gazdag képvisszaadást tesz lehetővé beívódás fényesség dörzsállóság Tökéletes átszáradó nyomatot ad Kevés az indulási selejt Kiváló stabilitást biztosít a példányszám-nyomtatás során Frissen-maradó kivitele a 4+4 szín in-line nyomtatására alkalmas Színezete megfelel a DIN ISO és szabványoknak A Substifix nedvesítő-adalékokkal együtt használva egyszerűvé teszi az alkohol-mentes nyomtatást Rendkívül gyorsan beáll vele a festék-víz egyensúly elő- és hátoldal nyomtatás ALKALMAZÁSA ELLENÁLLÓKÉPESSÉG további feldolgozás Ott, ahol különleges követelmény a nyomat magas denzitása, de mellette az éles kontraszt és a finom, rajzos képelemek tisztasága is elvárás, ez az ideális választás. Az már csak ráadás, hogy a nyomatok magasan oszlopozhatóak és a dörzsállóságra sem lehet panasz. fény alkohol nitro alkáli sárga magenta cián fekete A fentiekben megadott fényállósági értékek teletónusra vonatkoznak.

12 íves ofszet nyomdafestékek Meglepően gyors és színerős SURPRIZE

13 SURPRIZE A gyors nyomdafesték-különlegesség SURPRIZE Az INKREDIBLE technológiára alapozott festék létrehozása során az intenzív színvisszaadás elsőrendű szempont volt. A felhordott csekély festékmennyiség, párosulva a hirtelen beívódással, villámgyors fordulást, ill. magas ívoszlopot tesz lehetővé. Frissen-maradó kivitelben kapható. KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGAI SAJÁTOSSÁGAI Beívódása hírtelen, a lehető legmagasabb ívoszlopot teszi lehetővé Gazdag kontraszt és éles pont-kinyomás beívódás pontélesség fényesség Intenzív színerő dörzsállóság Nagyon gyors további feldolgozhatóság Kiválóan alkalmas in-line lakkozásra és felületnemesítésre elő- és hátoldal nyomtatás további feldolgozás Jó mechanikus ellenálló-képesség ALKALMAZÁSA Kevés az indulási selejt Egyenletes példányszám-nyomtatást biztosít Nagyon kevés púdert igényel Színezete megfelel a DIN ISO és szabványoknak A Substifix nedvesítő-adalékokkal együtt használva egyszerűvé teszi az alkohol-mentes nyomtatást Kiemelkedően gyorsan beáll vele a víz-festék egyensúly Ott, ahol a magas denzitás és a kitágított színtér követelményei magas termelékenységgel és alacsony példányszámokkal párosulnak, a SURPRIZE széria az ideális választás. ELLENÁLLÓKÉPESSÉG fény alkohol nitro alkáli sárga magenta cián fekete A fentiekben megadott fényállósági értékek teletónusra vonatkoznak.

14 íves ofszet nyomdafestékek A tökéletes fellépéshez PERFEXION

15 PERFEXION A rendkívül fényes nyomdafestékkülönlegesség PERFEXION Az INKREDIBLE technológiára alapozott festék a legmagasabb nyomatfényt és intenzív színvisszaadást biztosít. Összetétele az újratermelhető nyersanyagokból készült festékek között mértékadó. Frissen-maradó kivitelben kapható. KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGAI SAJÁTOSSÁGAI Meglepően fényes pontélesség Rendkívüli színerejű beívódás fényesség Gazdag kontraszt és éles pont-kinyomás Tökéletesen átszáradó nyomat Kevés az indulási selejt elő- és hátoldal nyomtatás további feldolgozás dörzsállóság Egyenletes példányszám-nyomtatást biztosít ALKALMAZÁSA Ideális választás ott, ahol a nyomat fényessége, csillogás Kiválóan alkalmas 4+4 szín in-line nyomtatására Színezete megfelel a DIN ISO és szabványoknak A Substifix nedvesítő-adalékokkal együtt használva egyszerűvé teszi az alkohol-mentes nyomtatást Kiemelkedően gyorsan beáll vele a víz-festék egyensúly és kontraszt-gazdagsága elsőrendű követelmény és nem kívánnak az in-line 4+4 színes nyomtatás során minőségi kompromisszumokba bocsátkozni. ELLENÁLLÓKÉPESSÉG fény alkohol nitro alkáli sárga magenta cián fekete A fentiekben megadott fényállósági értékek teletónusra vonatkoznak.

16 íves ofszet nyomdafestékek Áttekintés festék szériák RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION a száradás beállítása F N F F F F F pontélesség fényesség beívódás dörzsállóság gyors további feldolgozás elő- és hátoldal egyidejű nyomására alkalmas mázolatlan és matt mázolású papírokhoz alkalmas : csekély 10: magas F: frissen-maradó N: gyors száradású Az ismertető INKREDIBLE REFLECTA festékkel készült. a hubergroup összes tagvállalatát megtalálja az interneten, az alábbi honlapon: MA 241 H ( )

SICURA PLAST 770 3 SOROZAT

SICURA PLAST 770 3 SOROZAT SICURA PLAST 770 3 SOROZAT 1. LEÍRÁS A SICURA PLAST 770 igen sokoldalú rendszer felületek széles választékán, nevezetesen nem áteresztő felületeken megtapadó alkalmazásra. Ez a sorozat íves - és -magasnyomó

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser A MultiCopy Colour Laser famentes, fényes fehér, mázolatlan, színes lézernyomtató papír. Lágy felületének és magas fényének köszönhetően, a MultiCopy Colour Laser éles nyomatokat

Részletesebben

Különleges hatású UV száradású szitafestékek

Különleges hatású UV száradású szitafestékek Különleges hatású UV száradású szitafestékek ELŐSZÓ Mint a nyomdászok többségének a széles-formátumú grafikai piacon, nehézséget okozhat, hogy kitűnjön a tömegből. A versenyelőny hirtelen elveszítéséhez

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

Nyomtatástechnológia

Nyomtatástechnológia Nyomtatástechnológia Flexo nyomtatás Mélynyomtatás Ofszet nyomtatás Flexográfia Gumihengeres felhordás Előnye: Könnyebben kontrollálható a festékfelhordás Flexográfia Rákelkés használata 3-hengeres rendszer

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Mázolt papírok

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Mázolt papírok MultiArt Gloss A MultiArt Gloss famentes, fehér, mázolt finom papír, lágy, magasfényű felülettel. A MultiArt Gloss a természetes választás az igényes, sok képes nyomdatermékek számára, és luxus eredményt

Részletesebben

Kiadványszerkesztő Kiadványszerkesztő Könyvkötő Könyvkötő

Kiadványszerkesztő Kiadványszerkesztő Könyvkötő Könyvkötő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK www.cni.hu http://www.apigroup.com/ CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK Kapcsolat: Petrohai Balázs, Cégünk a világhírű API GROUP fóliáit képviseli Magyarországon, közel 8 éve, lézerpontos, pormentes egyedi igényeket

Részletesebben

Nyomdafestékek jellemzői. Viszkozitás Hígíthatóság Száradási idő

Nyomdafestékek jellemzői. Viszkozitás Hígíthatóság Száradási idő Nyomdafestékek jellemzői Viszkozitás Hígíthatóság Száradási idő A viszkozitás függ: a kötőanyagtól a pigment koncentrációtól a diszpergálási módtól a tárolás időtartamától a habzástól Hígítás Erősen befolyásolja

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

SICURA FLEX 39-8 NYOMDAFESTÉKEK 1. RÖVID LEÍRÁS / FELHASZNÁLÁSI TERÜLET 2.TULAJDONSÁGOK / NYOMANDÓ ANYAGOK

SICURA FLEX 39-8 NYOMDAFESTÉKEK 1. RÖVID LEÍRÁS / FELHASZNÁLÁSI TERÜLET 2.TULAJDONSÁGOK / NYOMANDÓ ANYAGOK SICURA FLEX 39-8 1. RÖVID LEÍRÁS / FELHASZNÁLÁSI TERÜLET UV-fényre radikális mechanizmussal keményedő flexo-nyomdafestékek papírhoz, inline corona-kezelt polietilénhez, lakkozott/primerezett polietilénhez

Részletesebben

Íves UV: követendő eljárások. Walter Dreschel Vulcan Reeves 2007.04.25. PrintCity

Íves UV: követendő eljárások. Walter Dreschel Vulcan Reeves 2007.04.25. PrintCity Íves UV: követendő eljárások Walter Dreschel Vulcan Reeves 2007.04.25. Magyarország, 2007. április 1: Bevezetés az UV-be 2: UV fogyóeszközök Kendők és hengerek Tisztítószerek Papír és nyomathordozók Az

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés azonosítószáma és megnevezése 54 213 07 Nyomdaipari technikus

Részletesebben

Kiadványszerkesztő Kiadványszerkesztő Könyvkötő Könyvkötő

Kiadványszerkesztő Kiadványszerkesztő Könyvkötő Könyvkötő 055-06 Gyártáselőkészítés A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről

Részletesebben

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát jelenti. Termékeinknek magas minőségi korlátot állítottunk. Biztosak vagyunk benne, hogy termékeink a legmagasabb igényeket, elvárásokat is

Részletesebben

MŰNYOMÓ PAPÍROK ÉS KARTONOK ívben

MŰNYOMÓ PAPÍROK ÉS KARTONOK ívben MŰNYOMÓ PAPÍROK ÉS KARTONOK ívben Claro New famentes fehér műnyomópapír, TCF, 3x mázolt szatinált silk és fényes kivitelben 90 g/m2 343,- Ft/kg 357,- Ft/kg 371,- Ft/kg 382,- Ft/kg 418,- Ft/kg 100-170 g/m2

Részletesebben

UV-MAGASNYOMÓ FESTÉKEK UV-SICURA TYPO 41-2 SOROZAT SZINTETIKUS FELÜLETEKHEZ

UV-MAGASNYOMÓ FESTÉKEK UV-SICURA TYPO 41-2 SOROZAT SZINTETIKUS FELÜLETEKHEZ UV-MAGASNYOMÓ FESTÉKEK UV-SICURA TYPO 41-2 SOROZAT SZINTETIKUS FELÜLETEKHEZ 1. RÖVID LEÍRÁS / FELHASZNÁLÁSI TERÜLET UV-fényre radikális mechanizmussal keményedő, nagy teljesítményű és nagy színerejű univerzális

Részletesebben

ÁGAZATI SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA NYOMDAIPAR ISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA MINTAFELADATOK

ÁGAZATI SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA NYOMDAIPAR ISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA MINTAFELADATOK NYOMDAIPAR ISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA MINTAFELADATOK Rövid választ igénylő feladatok Kiegészítés feladattípus 1. feladat 1 pont Egészítse ki a mondatot! A fatartalmú papír rostanyaga 10%-nál

Részletesebben

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O.

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 184 Ft (Nº) 14 Kg 49 920 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

Íves UV: követendő eljárások. Gerrit Wemken Sun Chemical 2007.04.25. PrintCity

Íves UV: követendő eljárások. Gerrit Wemken Sun Chemical 2007.04.25. PrintCity Íves UV: követendő eljárások Gerrit Wemken Sun Chemical 2007.04.25. Iparági tapasztalatok 2007.04.25. -2- Magyarország, 2007. április 1: Bevezetés az UV-be Miért használjunk UV-t? Mi az UV? Melyik UV festékrendszert?

Részletesebben

Teret adunk elképzeléseinek

Teret adunk elképzeléseinek Teret adunk elképzeléseinek T O K S Z E R K E Z E T E K R E J T E T T T O L Ó A J T Ó K H O Z Minõség, esztétika praktikusság Az olasz Ermetika falba futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó Kft. Nyomda Műszaki jellemzők

Inform Média Lapkiadó Kft. Nyomda Műszaki jellemzők Inform Média Lapkiadó Kft. Nyomda Műszaki jellemzők Debrecen 2018 Bevezető Ezúton próbálunk segíteni a meglévő és leendő ügyfeleinknek, hogy a közös munka hatékony és jól követhető legyen valamint a végeredmény

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Kreatív papírok. Arculati papírcsaládok

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Kreatív papírok. Arculati papírcsaládok Fuego Lines (Dali) Arculati papírcsaládok A Fuego Lines famentes, színes, mázolatlan, igen finom papír, nagy és mindkét oldalán szerkezetes, vonalkázott felülettel. A Fuego Lines beágyazott vonalkázása

Részletesebben

MŰNYOMÓ PAPÍROK ÉS KARTONOK ívben

MŰNYOMÓ PAPÍROK ÉS KARTONOK ívben MŰNYOMÓ PAPÍROK ÉS KARTONOK ívben CLARO famentes fehér műnyomópapír, TCF, 2x mázolt szatinált silk és fényes kivitelben 90 g/m2 315,- Ft/kg 328,- Ft/kg 341,- Ft/kg 351,- Ft/kg 384,- Ft/kg 100-170 g/m2

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

MUNKAANYAG. Barna Judit. Az ofszet nyomtatás technológiájában alkalmazott segédanyagok és tulajdonságaik

MUNKAANYAG. Barna Judit. Az ofszet nyomtatás technológiájában alkalmazott segédanyagok és tulajdonságaik Barna Judit Az ofszet nyomtatás technológiájában alkalmazott segédanyagok és tulajdonságaik A követelménymodul megnevezése: Anyagok előkészítése, nyomatok ellenőrzése és szállítása A követelménymodul száma:

Részletesebben

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka www.save-the-penguin.com A Sylvania büszkén vesz részt környezetünk megmentésében az energiatakarékos lámpák új családjával A globális felmelegedés jelenleg

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

NYOMDAIPARI ALAPISMERETEK

NYOMDAIPARI ALAPISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2011. május 13. NYOMDAIPARI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2011. május 13. 8:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati NEMZETI ERŐFORRÁS

Részletesebben

Ki a legjobb Magyar Nyomdász szakmai verseny

Ki a legjobb Magyar Nyomdász szakmai verseny Ki a legjobb Magyar Nyomdász szakmai verseny Nyomtatás IV. forduló 1. A Delta Matic / Delta festékezés/ Dömötör Gyula találmánya. Mi ennek a lényege? a. a festékező hengerek delta alakzatban festékezik

Részletesebben

A színérzetünk három összetevőre bontható:

A színérzetünk három összetevőre bontható: Színelméleti alapok Fény A fény nem más, mint egy elektromágneses sugárzás. Ennek a sugárzásnak egy meghatározott spektrumát képes a szemünk érzékelni, ezt nevezzük látható fénynek. Ez az intervallum személyenként

Részletesebben

NYOMDAIPAR ISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ

NYOMDAIPAR ISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ Nyomdaipar ismeretek középszint 1911 ÉRETTSÉGI VIZSGA 2019. május 15. NYOMDAIPAR ISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA Útmutató a vizsgázók

Részletesebben

PLAKÁTOK POS NAGYFORMÁTUMÚ ZÁSZLÓ NYOMTATÁS Dinamikus csapat.

PLAKÁTOK POS NAGYFORMÁTUMÚ ZÁSZLÓ NYOMTATÁS Dinamikus csapat. PLAKÁTOK POS NAGYFORMÁTUMÚ ZÁSZLÓ NYOMTATÁS Dinamikus csapat. Az Eclipse csoport nagyformátumú nyomadaipari termékeket gyárt ügyfeleinek. A szakértő csapatnak optimális hátteret biztosít négy nyomdánk

Részletesebben

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz Festékek Tapaszok Alapozók és impregnálók Vizes alapozók, impregnálók Töltõalapozó Vizes Fedõlakkok Lazurok és RAL színek Fa ablak és ajtógyártáshoz alkalmazható lazúrok két rétegben történõ felhordáshoz,

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

JELÖLÉSTECHNIKA ÉS KÓDBIZTONSÁG KORSZERŰEN

JELÖLÉSTECHNIKA ÉS KÓDBIZTONSÁG KORSZERŰEN JELÖLÉSTECHNIKA ÉS KÓDBIZTONSÁG KORSZERŰEN Biztos pont a termelésben : AMSY Jelöléstechnika Kft. CSAOSZ workshop 2013. november 20. TÉMÁK: 1. Jelölési igény megvalósítása 2. A jelölés körülményei 3. Az

Részletesebben

MARKER INFORMATIKA KFT. www.marker.hu

MARKER INFORMATIKA KFT. www.marker.hu MARKER INFORMATIKA KFT. www.marker.hu Árjegyzék: www.marker.hu ->Kellékanyagok Watercolour Paper - Radiant White 190 g/m² Élénkfehér, strukturált felületű, matt papír páratlan fekete-fehér és színes reprodukciós

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox 330-350 V1 VARIO V2 330 Rendkívül gazdaságos, hosszú futásteljesítményű gumiabroncs kiváló tapadási,és vízelvezetési tulajdonságokkal, mely nagy biztonságot ad nedves úton is. Alacsony gördülési ellenállása

Részletesebben

Számítástechnika. 1. Határozza meg a hardver fogalmát és sorolja fel a fontosabb hardverelemeket és funkciójukat!

Számítástechnika. 1. Határozza meg a hardver fogalmát és sorolja fel a fontosabb hardverelemeket és funkciójukat! Számítástechnika 1. Határozza meg a hardver fogalmát és sorolja fel a fontosabb hardverelemeket és funkciójukat! 2. Sorolja fel egy személyi számítógép (PC) fontosabb részegységeit és ismertesse az egyes

Részletesebben

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR 258.580 Max. polírozó szivacs Ø 220 mm Max. támaszlap átmérő 75 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

Foglalkozási napló. Nyomdaipari technikus

Foglalkozási napló. Nyomdaipari technikus Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Nyomdaipari technikus (OKJ száma: 54 21307) szakma gyakorlati oktatásához 13. évfolyam A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának

Részletesebben

Life Print Kft. bemutatkozó anyaga

Life Print Kft. bemutatkozó anyaga Life Print Kft. bemutatkozó anyaga Kik vagyunk? A Life Print egy független, 100%-ig magyar tulajdonban lévő kreatív műhely, amely teljes körű nyomdai, reklám (offine) és dekorációs szolgáltatással rendelkezik.

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

B15. A SZÍNBONTÁS ELMÉLETE, FEKETE ÉS FEHÉR SZÍNEK A SZÍNKIVONATON,

B15. A SZÍNBONTÁS ELMÉLETE, FEKETE ÉS FEHÉR SZÍNEK A SZÍNKIVONATON, B15. A SZÍNBONTÁS ELMÉLETE, FEKETE ÉS FEHÉR SZÍNEK A SZÍNKIVONATON, A RÁCSELFORGATÁS A színbontás célja: a színes képeredeti nyomdaipari alapszínekre (sárga, bíbor, cián, fekete) való bontása. A színbontás

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Nyomdaipari gépmester szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 5 213 0 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók

Részletesebben

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

Giotto Olio olajkréta

Giotto Olio olajkréta zsírkréta, olajkréta crayon Giotto e-é fatestű zsírkréta 228-1230 6 db-os készlet 228-1231 12 db-os készlet 228-1232 36 db-os készlet z óriásceruza alakú kréták nemcsak vidám rajzeszközök a legkisebb művészeknek,

Részletesebben

NYOMDAIPARI ALAPISMERETEK

NYOMDAIPARI ALAPISMERETEK Nyomdaipari alapismeretek középszint 1212 ÉRETTSÉGI VIZSGA 2012. május 25. NYOMDAIPARI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ NEMZETI ERŐFORRÁS MINISZTÉRIUM Fontos

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Öntapadó termékek

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Öntapadó termékek Fasson Vellux A Fasson Vellux gépsima, fehér famentes íves öntapadó papír ofszet nyomtatásra, beltéri felhasználásra. A nyomathordozó 80 g-os, 100 mikron vastag, a teljes vastagsága pedig 203-220 mikron.

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN RotaBlanch FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS A NEAEN RotaBlanch forgó dob előfőző-berendezést zöldségek, gyümölcsök, saláták, tészták és tengeri ételek konzerválás és fagyasztás

Részletesebben

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg 8340 Védőszemüveg A sportember: 8340 szemüvegek. Ez a sorozat az egyedi állíthatóságot kombinálja a legnagyobb viselési komfortérzettel hosszú távú használathoz, extrém körülmények esetén is. D-33523-2009

Részletesebben

Műanyag- és nyomdaipari műszeres mérések. Készítette: Hajsz Tibor GAMF Kecskemét, 2010.5.31.

Műanyag- és nyomdaipari műszeres mérések. Készítette: Hajsz Tibor GAMF Kecskemét, 2010.5.31. Műanyag- és nyomdaipari műszeres mérések Készítette: Hajsz Tibor GAMF Kecskemét, 2010.5.31. Bevezetés Mérési igények: Amit a törvény előír Amit a vevő előír Ami csak magunknak kell Bevezetés Mérési igények:

Részletesebben

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Nyomdaipari gépmester szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 54 213 04 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók

Részletesebben

Ofszet és digitális nyomda.

Ofszet és digitális nyomda. Ofszet és digitális nyomda www.rgbgrafik.hu Szórólapok Térképek Dobozok Brossúrák Könyvek Magazinok Prospektusok Üzleti anyagok... MINDEN, AMI NYOMDAI! AZ ALAPOK Cégünk, az RGB Grafik Kft. 1996 ban alakult.

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT TÉMÁK 2013 tavasz

SZAKDOLGOZAT TÉMÁK 2013 tavasz 1 SZAKDOLGOZAT TÉMÁK 2013 tavasz NAPPALI TAGOZAT 1. Többcsatornás képfelbontási mód alkalmazásának lehetőségei a nyomdatermékek hozzáadott értékének növelésében Dr. Novotny Erzsébet c. egyetemi docens

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE ACRYL URETANICO L PU 420 NEW ACRYL URETANICO O K MATT GYANTA

FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE ACRYL URETANICO L PU 420 NEW ACRYL URETANICO O K MATT GYANTA 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 600 Ft (Nº) 14 Kg 51 400 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI Future of printing THE 1 ST LED XXLUV MACHINE IN EUROPE 2 Bemutatkozás 1620X1120 mm-es méretben minden igényt kielégítünk 5+LAKKOS LED UV TECHNOLÓGIÁVAL

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Basic 4300 Basic 4304 Basic 4305 Basic 4306 Classic 4320 Classic 4321 Classic 4323 Classic

Részletesebben

EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK

EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK EMBLÉMÁZÁSI TECHNOLÓGIÁK TAMPONNYOMÁS Olyan egyszerű műanyag termékek emblémázására szolgál, mint pl.: golyóstoll, öngyújtó, kulcstartó. Amit általában ennél az eljárásnál figyelembe kell venni, hogy nem

Részletesebben

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát

A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát A minőség az igényeknek való megfelelést és nem az eleganciát jelenti. Termékeinknek magas minőségi korlátot állítottunk. Biztosak vagyunk benne, hogy termékeink a legmagasabb igényeket, elvárásokat is

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Nagyteljesítményû hajtómûolajok

Nagyteljesítményû hajtómûolajok Nagyteljesítményû hajtómûolajok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet drasztikusan átalakult

Részletesebben

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások 3M Konyhahigiéniai termékek Professzionális tisztaság Egyszerű és hatékony megoldások Felcsiszolás, alapeltávolítás A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való

Részletesebben

MUNKAANYAG. Barna Judit. Az ofszet nyomtatás technológiai lehetőségei. A követelménymodul megnevezése: Gyártáselőkészítés

MUNKAANYAG. Barna Judit. Az ofszet nyomtatás technológiai lehetőségei. A követelménymodul megnevezése: Gyártáselőkészítés Barna Judit Az ofszet nyomtatás technológiai lehetőségei A követelménymodul megnevezése: Gyártáselőkészítés A követelménymodul száma: 0955-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-007-50

Részletesebben

FONDO FINITURA ACRILICO S.

FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836.000 (s) 1836.004 (m) Kétkomponensű akril alapozó+fedőbevonat 3,5 Kg 15 600 Ft (Nº) 14 Kg 56 700 Ft (Nº) Kétkomponensű akril alapozó+fedőbevonat 16 Kg 61 500 Ft (Nº)

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Öntapadó termékek

Papyrus Hungária Zrt - Grafikai papírok - Öntapadó termékek Fasson Vellux A Fasson Vellux gépsima, fehér famentes íves öntapadó papír ofszet nyomtatásra, beltéri felhasználásra. A nyomathordozó 80 g-os, 100 mikron vastag, a teljes vastagsága pedig 203-220 mikron.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

A VAPoN tanulmány bemutatása

A VAPoN tanulmány bemutatása A VAPoN tanulmány bemutatása 1. Bevezetés és innovatív újságok 2. Papír nyomdafesték szárító-rendszerek 3. Heatset szárítás 4. Sugárzásos térhálósítás 5. Gazdaságossági összehasonlítás 6. Trendek az újságok

Részletesebben

NYOMDAIPARI ALAPISMERETEK

NYOMDAIPARI ALAPISMERETEK Nyomdaipari alapismeretek középszint 0921 ÉRETTSÉGI VIZSGA 2010. május 14. NYOMDAIPARI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGI VIZSGA JAVÍTÁSI-ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS MINISZTÉRIUM

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet Casobianca Casoroc Casostar Casoprano Quick-Lock A megbízható álmennyezet Casoprano Quick-Lock Álmennyezet rendszer A kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott esztétikai és műszaki elvárások megkövetelik

Részletesebben

01 Papíráru. Tekercses plotter papír. HP tekercses plotter papír. KYM Ultra tekercses másolópapír. Fotókarton

01 Papíráru. Tekercses plotter papír. HP tekercses plotter papír. KYM Ultra tekercses másolópapír. Fotókarton tekercses másolópapír, plotter papír roll paper, plotter paper Tekercses plotter papír rendelési kód méret típus cséve tömeg/m 2 191-0941 210 mm 50 fm KYM ULTR 50 mm 80 g 191-0934 297 mm 50 fm KYM ULTR

Részletesebben

Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődnek cégünk iránt.

Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődnek cégünk iránt. Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődnek cégünk iránt. 2 A Signal-Print Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft-t 1998-ban hoz tuk létre többéves nyomdai tapasztalatunkra alapozva. Akkoriban az ofszet technológiai

Részletesebben

Általános ipari ragasztók

Általános ipari ragasztók 3M ragasztó üzletág Általános ipari ragasztók és ragasztószalagok Textilhordozós ragasztószalagok Scotch 2902 textilhordozós ragasztószalag (duct tape) Általános textil ragasztószalag, ami olyan alkalmazásokhoz

Részletesebben

Adagolószivattyúk. Process adagolószivattyúk. www.prominent.hu

Adagolószivattyúk. Process adagolószivattyúk. www.prominent.hu Adagolószivattyúk Process adagolószivattyúk A motoros- és process adagolószivattyúk felnőttek az extrém körülményekhez Az ipari alkalmazások a fluid adagolástechnika egész területén rendkívül sokoldalúak,

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Kattanó nyomatékkulcs MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Az új Atlas Copco termékcsaládban a manuális meghúzás alapját a mechanikus nyomatékkulcsok képezik. Lehetővé teszik az Ön számára,

Részletesebben

SURFACE SPECIALIST. Prospektus Kft Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: Fax:

SURFACE SPECIALIST. Prospektus Kft Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: Fax: SURFACE SPECIALIST Prospektus Kft. 8200 Veszprém, Tartu u. 6. Tel.: 06-88-422-914 Fax: 06-88-405-012 www.prospektusnyomda.hu info@prospektusnyomda.hu Nyomdánk bemutatása Nyomdánkat magas technológiai színvonalú

Részletesebben

Óbudai Egyetem Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Könnyűipari mérnök szak Msc. képzés (levelező tagozat) 2012/2013 tanév 1.

Óbudai Egyetem Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Könnyűipari mérnök szak Msc. képzés (levelező tagozat) 2012/2013 tanév 1. Hagyományos és speciális nyomtatási technológiák Óbudai Egyetem Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Könnyűipari mérnök szak Msc. képzés (levelező tagozat) 2012/2013 tanév 1. (őszi) félév Az ofszetnyomtatás

Részletesebben

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg 8510 Védőszemüveg Az erőteljes: 8510 védőszemüveg. Robusztus polikarbonát lencséivel és zárt kialakításával valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009 02 8510 Előnyök

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja.

A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja. A vizsgafeladat ismertetése: A központilag összeállított vizsgafeladatok a következő témaköröket tartalmazzák: Szakmai ismeretek Minőségi vizsgálatok Munkajog, munkavédelem A tételhez használható segédeszközöket

Részletesebben

Gyermek bútor katalógus 2012

Gyermek bútor katalógus 2012 Gyermek bútor katalógus 2012 langabútor kft A Langa Bútor Kft. Föleg kárpitos, gyerekágyak gyártására specializálódott magyar tulajdonú kisvállalkozás vagyunk, de a jövöben egyéb gyerekbútor gyártását

Részletesebben

passion for precision Sphero-CVD Keményfém nagy teljesítményű marása gyémánt marószerszámokkal

passion for precision Sphero-CVD Keményfém nagy teljesítményű marása gyémánt marószerszámokkal passion for precision Sphero- Keményfém nagy teljesítményű marása gyémánt marószerszámokkal Keményfém gazdaságos marása nagy tisztaságú gyémánt marószerszámokkal [ 2 ] Ipari alkalmazásoknál a szerszámgyártásban

Részletesebben

A SunPak FSP egy migrációszegény* termékcsoport érzékeny (élelmiszer-, és dohány) csomagolásokhoz.

A SunPak FSP egy migrációszegény* termékcsoport érzékeny (élelmiszer-, és dohány) csomagolásokhoz. SUNPAK FSP 1. Meghatározás A SunPak FSP egy migrációszegény* termékcsoport érzékeny (élelmiszer-, és dohány) csomagolásokhoz. 2. Termék tulajdonságok A SunPak FSP festékek: lehetıvé teszik az élelmiszer

Részletesebben

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon, az új lézerjelölő a Macsa-tól Az icon egy specialista a Macsa-tól. Ez az új, kiskarakteres jelölő felszámolja a

Részletesebben

A bor polifenoljainak fejlődése: egy komplex anyag

A bor polifenoljainak fejlődése: egy komplex anyag A bor polifenoljainak fejlődése: egy komplex anyag ANTOCIÁNOK FLAVÁNOK TANNINOK TANNINOK monomerek < 7 monomer > 7 monomer HOSSZÚ ÉRLELÉSŐ BOROK KÖZÉPHOSSZÚ ÉRLELÉSŐ BOROK ÚJBOROK HÉJON ÁZTATÁS POLISZACHARIDOK

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben