AHD, öntsön tiszta képet képrögzítőjébe!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AHD, öntsön tiszta képet képrögzítőjébe!"

Átírás

1 AHD, öntsön tiszta képet képrögzítőjébe! Az AHD (Analogue High Definition, magyarul analóg nagyfelbontás) a hagyományos analóg kompozit videojelre (precízebben CVBS, azaz Composite Video Baseline Signal, alapsávi kompozit videojel) épül. Ennek alapjait felhasználva készítették ezt az új technológiát. Ugyanakkor a szabványos kompozit videojel korlátai miatt a megapixeles felbontás már nem volt megvalósítható. Ez tette szükségessé ennek a technológiának a megszületését. Az AHD típusú kameráknál egyelőre két felbontás létezik; a 720p, azaz HD, ami 1 Megapixeles (1280x720), és az 1080p, azaz Full HD, ami viszont már 2 Megapixeles (1920x1080) felbontást jelent. A felbontásokból is látható, hogy ez valójában 16:9 képarányú képeket jelent, szakítva az eddigi analóg technológiákban jellemzően használatos 4:3 képaránnyal. A hagyományos analóg kamerákat leváltani készülő új technológiás kamerák az AHD, a CVI, vagy a TVI analóg technológiát használják. Mindhárom technológiát neves gyártók fejlesztették. Az AHD technológia a dél-koreai NEXTCHIP fejlesztetése, aki csak chipgyártással foglalkozik Legszélesebb körben ez a technológia terjedt el, mivel a legtöbb kamera és DVR gyártó ezt a jelfeldolgozó elektronikát használja. A CVI, vagy HD-CVI (High Definition Composite Video Interface = nagyfelbontású kompozit videojel csatlakozófelület) a kínai DAHUA-tól származik, akik kamerákat és képrögzítőket is gyártanak. Végezetül a harmadik a TVI, vagy HD-TVI (esetleg Turbo HD) (High Definition Transport Video Interface = nagyfelbontású videojel átviteli csatlakozófelület) új analóg technológia megalkotója a szintén kínai HIKVISION, akik szintén gyártanak CCTV termékeket. Mindhárom technológia a fenti elven működik, egymáshoz nagyon hasonlóak, de egymással nem kompatibilisek.

2 Az AHD, a CVI, és a TVI technológiákat egymással összehasonlítani nem érdemes, mivel teljesen hasonló és azonos alapokra épülő technológiáról van szó. Érdemes azonban ezeket összehasonlítani a hagyományos analóg, valamint a két (IP, és HD-SDI) digitális technológiával. A hagyományos analóg videojelhez képest felbontásban az AHD (CVI, TVI) kamerák lényegesen többet tudnak, hisz már a Megapixeles felbontásra is képesek, azonban a jelátvitelük ugyanúgy analóg. Nagyon hasonlóak a hagyományos analóghoz viszonyítva, mert az alapjuk a kompozit videojel, így az átviteli közeg jellemzően a koax kábel. A hagyományos analóg videojelhez hasonlóan nincs sem jelkésés sem jelszakadozás (képfolyam szakadozás), mert a jel tömörítetlen analóg. Viszont az átviteli távolság akár 500 méter is lehet minden erősítő nélkül. Továbbá lehetőség van (egyes típusoknál és márkáknál) a kamerák tápfeszültség ellátása is a koax kábelen történjen, vagy akár a riasztási jelek, valamint audió és vezérlőjelek (pl.: PTZ kamerák vezérlőjele) is ugyanazon a koax kábelen menjen. A HD-SDI (High Definition Serial Digital Interface = nagyfelbontás soros digitális csatlakozófelületen keresztül) technológia az AHD-val (CVI-vel, TVI-vel) szemben digitális. Digitális, de tömörítetlen. A HD-SDI jelátvitel rövidebb távra lehetséges és csak kiváló minőségű koax kábellel. Ugyanakkor létezik 1 és 2 Megapixel felbontású termék egyaránt. Az IP technológia viszont digitális, feldolgozott, tömörített, és csomagokba rendezett, ellentétben az analóg AHD-vel, így az IP technológiából fakadóan a jelben, azaz a képfolyamban csúszások és szakadozások jelenhetnek meg. Az IP kamerák jelét jelerősítő hálózati eszközök nélkül max. 100m-ig továbbíthatjuk általában UTP kábellel kiépített hálózaton keresztül. Az IP technológia már lényegesen nagyobb felbontás igényre is megoldást nyújt, például elterjedt már a 3 és 5 Megapixeles, de létezik ennél jóval nagyobb, akár 12 Megapixeles felbontású IP kamera is.

3 A PROVISION-ISR kínálatában az év elején jelentek meg az AHD technológiás új Eco AHD és Pro AHD terméksorozatú kamerák és a 720p sorozatú DVR-ek. Sokoldalúságuknak és a hagyományos analóg rendszerekkel való kompatibilitásuk miatt azonnal sikert arattak. Az összes új AHD kamera mind az AHD, mind a hagyományos analóg kimeneti jeltípust támogatja. Mindössze egy kattintásra van szükség a kamera OSD vezérlőjével, hogy a kamera a kimeneti jeltípust AHD-ről hagyományos analógra (CVBS-re) váltsa, vagy vissza AHD-re. Analóg módban minden korábban használt eszköz (hagyományos DVR-t, videojel erősítő és osztó, valamint hagyományos video Balun, azaz Koax-UTP átalakító, stb ) csatlakoztatható erre a jelre. Az új AHD DVR-eknél a kompatibilitás pedig abban nyilvánul meg, hogy bemenetükre akár hagyományos analóg, akár AHD kamera is csatlakoztatható. Az egyetlen, amire a telepítéskor ügyelni szükséges, hogy az AHD képrögzítőknél a bemenet párokra azonos jeltípus érkezzen. Ezzel valójában megvalósul a teljes kompatibilitás, így a hagyományos analóg rendszerek könnyen átalakíthatóak az új, már Megapixeles felbontást nyújtó új AHD rendszerré. Az eszközök telepítését a szakembereknek a már megszokott módon kell végezniük, nem kell egy új technológia miatt új tudásra szert tegyenek, mint például ami az IP kamerák telepítésekor elengedhetetlen.

4 A gyártó kamera kínálatában fix és variófókuszos objektívvel is megjelenik a Dome és csőkamera kivitel, melyek kültéri alkalmazásra egyaránt alkalmasak és az éjszakai látásukat a beépített inframegvilágító, valamint a mechanikus Day&Night tulajdonság nagyban elősegíti. A kamerák mind progresszív képalkotásúak, az OSD menüjükben tulajdonságaik finomhangolhatóak, mint digitális zajcsökkentés (2D DNR), háttérfénykompenzáció (BLC), vagy túlzott fény kioltás (HLC), különféle fehéregyensúly állítás (ATW/AWC/AWB/MWB), mozgásérzékelés, privát zónák kitakarása, digitális képélesítés. A jelenlegi legnagyobb AHD kamera felbontás, amit a gyártó most kínál a 720p, viszont hamarosan a 1080p, Full HD felbontás is elérhető lesz. Mindezen a tulajdonságokkal az Eco sorozathoz tartozó kamerák is rendelkeznek. A Pro termékvonal annyival tud többet az előző költséghatékony társánál, hogy SONY CMOS képalkotó elemmel szereltek a még tisztább és élethűbb képért, valamint a kamerák jobb éjszakai látásért felelő inframegvilágítója minőségi, úgynevezett LED tömbös, mely erősebb és egységes megvilágítást tesz lehetővé, lényegesen hosszabb élettartammal.

5 Megjegyzések, magyarázatok: 1, A nyílt szabvány azt jelenti, hogy a technológia tulajdonosa korlátok nélkül engedélyezi a technológiájának felhasználását a gyártók részére. 2, A technológia kifejlesztője. 3, Az alkalmazott képalkotó elem, valamint a jelfeldolgozó áramkör típusa. 4, Az eszköz által adott kép látványa. amit a készülékben használt technológia nyújt. A kontúrélesség, színtelítettség, és egyéb képjellemzők, a képen látható tárgyaktól eltekintve. 5, Meglévő koax hálózattal kiépített hagyományos analóg rendszer kiváltásának képessége. 6, Lehetőség három különböző jelszabványú (hagyományos analóg, analóg nagyfelbontású, IP) kamera csatlakoztatására ugyanarra a képrögzítőse. 7, A rendszer kiépítése és karbantartása, valamint fejlesztése, milyen komoly szakmai hozzáértést igényel. 8, Mindenfajta hálózati eszköz, erősítő, vagy jeltovábbító nélkül, rendszerhez használatos normál kábel maximális hossza. 9, A rendszerhez használatos normál kábel típusa.

6 960H: 960H felbontás, mely a hagyományos analóg CVBS szabványos videojelű kamerák digitális képalkotó elemének és a kamerák képrögzítőjének maximális vízszintes képpont felbontását jelenti, ami 960x756. HD-CVI: Új nagyfelbontású analóg technológia a High Definition Composite Video Interface, ami Nagyfelbontású kompozit videojel csatlakozófelületet jelent. HD-TVI: Új nagyfelbontású analóg technológia a High Definition Transport Video Interface, ami Nagyfelbontású videojel átviteli csatlakozófelület AHD: Új nagyfelbontású analóg technológia az Analogue HD azaz, Analogue High Definition, magyarul analóg nagyfelbontást jelent. HD-SDI: High Definition Serial Digital Interface, ami nagyfelbontás soros digitális csatlakozófelületen keresztül, azaz tömörítetlen digitális nagyfelbontás hagyományos koax kábelen keresztül. IP: Internet Protocol, ami Internet protokollt jelent, és a CCTV technikában a kamera képek (képfolyam) tömörített, csomagokba rendezett, számítógép hálózaton továbbított jel típusát jelenti. CCD: Charge-coupled Device, azaz töltés-csatolt eszközt jelent, és ezt a technológiát alkalmazó képalkotó elemet. CMOS: Complementary Metal-Oxide Semiconductor, ami komplementer fém-oxid félvezetőt jelent, és ezt a technológiát alkalmazó képalkotó elemet. DSP: Digital Signal Processor, ami digitális jelfeldolgozó processzort jelent, és ez a kamerában maga a képfeldolgozó áramkör ISP: Image Signal Processor, kép jelfeldolgozó processzort jelent, és ez a kamerában maga a képfeldolgozó áramkör CVBS: Composite Video Baseline Signal, alapsávi kompozit videojel, azaz maga a hagyományos analóg videojel A PROVISION-ISR gondolva arra, hogy a kamerák nagyfelbontású HD képeihez képrögzítő is elengedhetetlenné vált, az AHD DVR-eket is az AHD kamerákkal egyidejűleg dobta piacra. A DVR-ek természetesen minden olyan funkcióval felszereltek, melyet már elvárhatunk egy digitális képrögzítőtől és igazodva a gyártó jelenlegi kínálatában lévő kamerák felbontásához, a 720p AHD felbontást támogatják. A DVR-ek grafikus menürendszere továbbra is esztétikus és felhasználóbarát kialakítású, amit már eddig megszokhattak a rendszert telepítők és használók egyaránt. Ugyanakkor két olyan új tulajdonsággal örvendeztet meg minket a gyártó, melyek segítségével a rendszereket még rugalmasabban

7 lehet kiépíteni és az eszközöket még egyszerűbben lehet Internetre csatlakoztatni. Az egyik ilyen új funkció a hibrid kiépítés, míg a másik pedig a felhő alapú csatlakozás lehetősége. A felhő alapú szolgáltatás segítségével csak annyit kell tenni, ha távolról csatlakozni kívánunk a DVR-hez, hogy mobiltelefonnal leolvassuk a képrögzítő burkolatára helyezett QR kódot és a Provision CAM mobil alkalmazást használva, a megfelelő helyre illesztve azt, annak segítségével csatlakozunk az eszközhöz. Vagy számítógépről a felhő alapú szerver ( nyitóoldali párbeszéd panelének megfelelő ablakába másoljuk a DVR MAC címét, majd csatlakozunk a képrögzítőhöz. A hibrid kiépítés pedig segíti a DVRek rugalmas, minél szélesebb körben történő felhasználását, mivel az új AHD képrögzítőkhöz nemcsak hagyományos analóg kamerák, hanem egyes típusokhoz egy-két IP kamera is csatlakoztatható, a gyártó saját kameráin kívül az ONVIF protokollal működni képes egyéb kamera egyaránt. Szentandrási-Szabó Attila MASCO Kft.

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

Termékkínálat bemutató 2014

Termékkínálat bemutató 2014 Termékkínálat bemutató 2014 Készítette: Amnon Finer Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila WWW.PROVISION-ISR.COM A CCTV világa NVR HD SDI DVR 760H D1 720p CCD 960H IP CMOS NVR Digitális

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

Térfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, gyakorlati megoldásai, jogi háttere 2016. FEBRUÁR 5.

Térfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, gyakorlati megoldásai, jogi háttere 2016. FEBRUÁR 5. Térfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, gyakorlati megoldásai, jogi háttere 2016. FEBRUÁR 5. Kamera rendszer elemei: végfelhasználói igények felmérése, dokumentálása kamera és optika típusok, rögzítő

Részletesebben

Előadás témája: PROVISION-ISR AHD termékek. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: PROVISION-ISR AHD termékek. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: PROVISION-ISR AHD termékek Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. március 4. Készítette: PROVISION-ISR

Részletesebben

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip.

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP Szeminárium IP - Áttekintés Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP - Áttekintés IP előnyei Kábelezés csökkenő költség A legtöbb IP telepítés

Részletesebben

Itt a HD analóg ideje!

Itt a HD analóg ideje! Itt a HD analóg ideje! Az AHD technológia 2016-ban a HD analóg technológiák domináltak, melyek közül az AHD volt a vezető. 720P megoldások leváltásra kerültek 1080P-vel. Az év vége felé a technológiák

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

DVComp Bt. Érvényes: 2011. DVCam CV sorozatú biztoságtechnikai (CCTV) kamera család és kiegészítő termékek

DVComp Bt. Érvényes: 2011. DVCam CV sorozatú biztoságtechnikai (CCTV) kamera család és kiegészítő termékek DVComp Bt. Érvényes: 2011. Végfelhasználói árlista DVCam CV sorozatú biztoságtechnikai (CCTV) kamera család és kiegészítő termékek szeptember 1-től visszavonásig Típus Leírás Ár (nettó) Ár (bruttó) DVC-CV-VB351T/R

Részletesebben

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft.

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. H-1045 Hungary, Budapest, Madridi u. 2. Nyitvatartás: 8-17 óráig minden munkanapon Telefon: (+36 1) 390 4170 Fax: (+36 1) 390 4173

Részletesebben

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED 1 Előadás témája: SAMSUNG új BEYOND sorozat Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető 2 Az elvárásokon túl! 2014.11. Samsung Techwin Europe Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila

Részletesebben

Analóg fix(ccd, AHD és HD-TVI(turbo)) és HD-TVI gyorsdóm kamerák...

Analóg fix(ccd, AHD és HD-TVI(turbo)) és HD-TVI gyorsdóm kamerák... 2015-08-24 Analóg fix(ccd, AHD és HD-TVI(turbo)) és HD-TVI gyorsdóm kamerák... 20% CCD és 960H/AHD kamerák Csőkamera Listaár Kedvezményes ár IR24CSAHD Analóg valós D/N kamera, 1/3 Sony CMOS (IMX225LQR+NVP2431H),(1.27MP:960P/960H),

Részletesebben

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás EverPix árlista Végfelhasználói példány Everpix biztonsági kamerák és kiegészítők ElectroPoint Kft. 1153 Budapest, Bocskai utca 8. Tel. +36-1-271-1148 Email: info@electropoint.hu http://electropoint.hu

Részletesebben

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft.

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. i MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. H-1045 Hungary, Budapest, Madridi u. 2. Nyitvatartás: 8-17 óráig minden munkanapon Telefon: (+36 1) 390 4170 Fax: (+36 1) 390 4173

Részletesebben

SAMSUNG analog box kamerák

SAMSUNG analog box kamerák SAMSUNG analog box kamerák Termékkód: SCB1001P Leírás: SAMSUNG Day&Night box kamera, 1/3"-os Super HAD CCD chip, W3 DSP chip, 600Tvsor, 0,1lux/F1,2, OSD menü, privát zónák kitakarási lehetősége, AES, AIC

Részletesebben

HDcctv, HD-SDI fogalmak, tulajdonságok, előnyök

HDcctv, HD-SDI fogalmak, tulajdonságok, előnyök HDcctv, HD-SDI fogalmak, tulajdonságok, előnyök A HDcctv, a HD-SDI technológia előnyei: - A HDcctv termékek az IP CCTV termékekkel ellentétben nem gyártóspecifikusak! A különböző gyártók különböző eszközei

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV3143 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig AN ROS A HAM Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

Viszonteladó, vagy telepítő partnereinknek. Érvényes tól visszavonásig, vagy a követekző lista megjelenéséig érvényes!

Viszonteladó, vagy telepítő partnereinknek. Érvényes tól visszavonásig, vagy a követekző lista megjelenéséig érvényes! Viszonteladó, vagy telepítő partnereinknek Érvényes 2014.06.03-tól visszavonásig, vagy a követekző lista megjelenéséig érvényes! A raktárkészletről és az akciós árakról érdeklődni lehet személyesen az

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi A DVR kínálat bemutatása SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása; PROVISION-ISR DVR-ek bemutatása.

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

Megvalósult Intellio megoldások

Megvalósult Intellio megoldások Megvalósult Intellio megoldások IP alapú CCTV rendszerek Magyarországon Rendszer komponensek Az Intellio egy kompakt rendszer Intellio kamerák Intellio szerver(ek) Intellio kliens(ek) Átviteli hálózat

Részletesebben

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Itt a Megapixel korszak MP IP analóg áron? LDSZ Kft. 2014. Február 21. TARTALOM IdentiVision IP kamerák IdentiVision IP NVR-ek, Hogyan, mivel tudjuk rögzíteni? IdentiVision

Részletesebben

Érvényes: április 15-től

Érvényes: április 15-től Protektor Special Bt. Tel./fax.: 06-25/281-454 Érvényes: 2019. április 15-től Cím: 1157 Budapest, Nyírpalota út 5. Levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Babits Mihály u. 5. fszt. 4. www.protektor-special.hu

Részletesebben

Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban. 2013. Február 1.

Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban. 2013. Február 1. Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban 2013. Február 1. Tartalom CCTV kép felbontások 960 H az új rögzítési felbontás 2013-tól Milyen kamera ad a DVR-nek 960H felbontású képet? Milyen

Részletesebben

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS 2017 Q2 DVR-NVR Legfontosabb közös tulajdonságok INSTANT PLAYBACK INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS Instant (azonnali) Playback használatával akár 5 másodperctől 5 percig terjedő, az eseményt megelőző

Részletesebben

Gyártó: Hikvision Hikvision-DS-2CD2T42WD-I5(4mm) Garancia idő: 3 Év. Részletes műszaki specifikáció. Videórendszer Megapixel 4

Gyártó: Hikvision Hikvision-DS-2CD2T42WD-I5(4mm) Garancia idő: 3 Év. Részletes műszaki specifikáció. Videórendszer Megapixel 4 Gyártó: Hikvision Hikvision-DS-2CD2T42WD-I5(4mm) Garancia idő: 3 Év 4 Mpx IP kültéri kompakt, Fix fókusz, H.264+, valós WDR, IR:50m, 2688x1520@20 fps, FHD@25 fps, VCA, PoE, IP66 Részletes műszaki specifikáció

Részletesebben

MASCO új termékek 2014. augusztus 14.

MASCO új termékek 2014. augusztus 14. PROVISION-ISR Termékkód PR-BX380IP PR-DI380IPVF Leírás PROVISION-ISR inframegvilágítós 1,3 megapixeles IP box kamera, 1280x960/1280x720 felbontás, H.264 tömörítés, ONVIF, 1/3" SONY CMOS képérzékelő, manuális

Részletesebben

Végfelhasználói Árlista

Végfelhasználói Árlista Végfelhasználói Árlista webshop: www.trioda.hu Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér

Részletesebben

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér vagy antracit színben, 2,8 mm fix

Részletesebben

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás EverPix árlista Végfelhasználói példány Everpix biztonsági kamerák és kiegészítők ElectroPoint Kft. 1153 Budapest, Bocskai utca 8. Tel. +36-1-271-1148 Email: info@electropoint.hu http://electropoint.hu

Részletesebben

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Biztonságtechnikai szimpózium Budapest 1000 TVL analóg kamerák LDSZ Kft. 2014. Február 21. Tartalom 1000TVL analóg felbontás: Valóság, vagy képzelet? Kiemelt tulajdonságok Hogyan irányítja a biztonsági

Részletesebben

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység Árlista 2014. január 30-tól visszavonásig. Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 11 290 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység

Részletesebben

Video megfigyelés 2011. Video megfigyelés 2011

Video megfigyelés 2011. Video megfigyelés 2011 Video megfigyelés 2011 Video megfigyelés 2011 A GRUNDIG visszatért! A GRUNDIG a CCTV és IP termékek új skálájával tért vissza. A GRUNDIG olyan fejlett video megfigyelõ rendszereket kínál, amelyeknél a

Részletesebben

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM Árlista Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 Ft 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 9 990 Ft 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység AXIRDBNEC 9 790 Ft 1/3, 800TVL,

Részletesebben

HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1.

HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1. HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1. Tartalomjegyzék HD-SDI Technológia Szaktudás a telepítéshez Identivision HD-SDI termékválaszték Identivision

Részletesebben

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF ONVIF Kétirányú hang Dual Video kimenet HDMI/VGA kimenet PTZ támogatás RS-5 támogatás Egér USB bemenet Külső IR vevő csatlakozás Web böngészős csatlakozás Mobiltelefonos távelérés CMS távfelügyeleti szoftver

Részletesebben

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH)

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH) Típus: SZQ392 2.5 kijelzı, 2,4GHz, négycsatornás DVR MP4 vezeték nélküli 4 db kamera és monitor készlet, megfigyelésre és gyermekfelügyeletre Típus: WRC840 7 TFT LCD monitor, 2,4GHz 4 csatornás vevı és

Részletesebben

Előadás témája: SAMSUNG kamera és DSP típusok Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: SAMSUNG kamera és DSP típusok Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: SAMSUNG kamera és DSP típusok Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Típuskódok Kamera Például: SCV-3120VH Alap kód Kiegészítő kód 1 2 3 4 5 6~7 8 9 ~10 Márka Termékcsoport Típus

Részletesebben

Hikvision. Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Általános termékek:

Hikvision. Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Általános termékek: Általános termékek: Hikvision Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Típus Megnevezés Magyar Listaár nettó Digitális rögzítők 960H felbontású digitális rögzítők DS-7104HWI-SH

Részletesebben

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE

Részletesebben

VÉDELEM ABC AKCIÓS TERMÉKEK 2015.03.09-TŐL. Szaküzlet: 8200 Veszprém, Cserepes u. 5. Tel: +36-88/328-750, +36-70/411-4942

VÉDELEM ABC AKCIÓS TERMÉKEK 2015.03.09-TŐL. Szaküzlet: 8200 Veszprém, Cserepes u. 5. Tel: +36-88/328-750, +36-70/411-4942 VÉDELEM ABC AKCIÓS TERMÉKEK 2015.03.09-TŐL Szaküzlet: 8200 Veszprém, Cserepes u. 5. Tel: +36-88/328-750, +36-70/411-4942 AKCIÓNK KIZÁRÓLAG REGISZTRÁLT TELEPÍTŐINKNEK SZÓL, ÉS A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES!

Részletesebben

(minimális fényérzékenysége színes módban 0,0003lux Sens-Up funkcióval), 16x-os

(minimális fényérzékenysége színes módban 0,0003lux Sens-Up funkcióval), 16x-os SAMSUNG analog box kamerák SCB1001P SAMSUNG Day&Night box kamera, 1/3"-os Super HAD CCD chip, W3 DSP chip, 600Tvsor, 0,1lux/F1,2, OSD menü, privát zónák kitakarási lehetősége, AES, AIC (dc), AGC, BLC,

Részletesebben

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért A BIZTONSÁG SZEME Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért Budapest, Corner Rendezvényközpont 2010.05.27 Bata Miklós Aspectis Kft Alapítás éve 2003 Háttér IP videó és beléptető rendszerek Security around

Részletesebben

Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Nettó Árak(+ÁFA; 27%)

Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Nettó Árak(+ÁFA; 27%) Általános termékek: Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Hikvision Nettó Árak(+ÁFA; 27%) 2015.12.01 25% Típus Megnevezés Magyar Listaár Kedvezményes ár Digitális

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

Bemutatjuk. új márkáinkat. www.riasztobolt.info. Érvényes 2015. június 1-től a készlet erejéig.

Bemutatjuk. új márkáinkat. www.riasztobolt.info. Érvényes 2015. június 1-től a készlet erejéig. Bemutatjuk új márkáinkat www.riasztobolt.info Érvényes 2015. június 1-től a készlet erejéig. Tisztelt Partnerünk! Többéves sikeres értékesítési tapasztalatunkra támaszkodva, illetve hosszú előkészület

Részletesebben

29 940 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 14 690 Ft.

29 940 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 14 690 Ft. i Farsang árak 2015. február Kiemelt ajánlataink DS-7104NI-SN 4 csatornás hálózati rögzítõ 25Mbps rögzítési, 40Mbps kliensirányú sávszélesség 25fps@1080p; 1 HDMI és 1 VGA kimenet (1920x1080) 1 audio ki/be;

Részletesebben

Golden-Eye árlista - 2012. Május 01-től. Általában raktáron tartott termékek. Kép Típus Leírás Jótállás Ajánlott listaár

Golden-Eye árlista - 2012. Május 01-től. Általában raktáron tartott termékek. Kép Típus Leírás Jótállás Ajánlott listaár Golden-Eye árlista - 2012. Május 01-től. Általában raktáron tartott termékek 1185 Budapest, Fiumei út 25. Tel: +36-1-3136241/+36-1-3135242, Fax: +36-1-3134257 shield@shield.hu, www.shield.hu, www.golden-eye.hu,

Részletesebben

34 440 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 16 900 Ft.

34 440 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 16 900 Ft. i Farsang árak 2015. február Kiemelt ajánlataink DS-7104NI-SN 4 csatornás hálózati rögzítõ 25Mbps rögzítési, 40Mbps kliensirányú sávszélesség 25fps@1080p; 1 HDMI és 1 VGA kimenet (1920x1080) 1 audio ki/be;

Részletesebben

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0.

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0. Golden-eye IP termékek Típus Kép Cikkszám Listaár (USD) Max. Felbontás Max. Képfrissítés Optika Min. megvilágítás és IR távolság Éjjel/Nappali technológia Audio Audio Codec Helyi tárolás Védelem Tápellátás

Részletesebben

DVComp Bt. DVCam CV sorozatú biztoságtechnikai (CCTV) kamera család és kiegészítő termékek

DVComp Bt. DVCam CV sorozatú biztoságtechnikai (CCTV) kamera család és kiegészítő termékek DVComp Bt. Viszonteladói árlista DVCam CV sorozatú biztoságtechnikai (CCTV) kamera család és kiegészítő termékek Érvényes: 2011. március 1- től visszavonásig Típus Leírás Ár (nettó) Ár (bruttó) DVC-CV-L669Q

Részletesebben

4mm optika. 36 950 Ft. DS-2CD2020-I 2 megapixel. + Áfa. 4mm optika. DC12V/PoE. Wifi. Wifi 53 860 Ft* + Áfa. 42 610 Ft* + Áfa

4mm optika. 36 950 Ft. DS-2CD2020-I 2 megapixel. + Áfa. 4mm optika. DC12V/PoE. Wifi. Wifi 53 860 Ft* + Áfa. 42 610 Ft* + Áfa 2015. július Nyári árak Kiemelt ajánlataink DS-7104NI-SN 4 csatornás hálózati rögzítõ 25Mbps rögzítési, 40Mbps kliensirányú sávszélesség akár 25fps@ 1 HDMI és 1 VGA kimenet (1920x1080) 1 audio be/ki, 2

Részletesebben

DVComp Bt. Viszonteladói árlista

DVComp Bt. Viszonteladói árlista DVComp Bt. Viszonteladói árlista Érvényes: 2010. január 1-től visszavonásig Típus Leírás Lista ár (nettó) Lista ár (bruttó) DVC-CV-L669 450 TV soros felbontás Varifokális objektív: 4-9mm OSD menü (nyomógombok

Részletesebben

Golden-Eye árlista - 2012. Június 14-től. Általában raktáron tartott termékek. Kép Típus Leírás Jótállás Ajánlott listaár

Golden-Eye árlista - 2012. Június 14-től. Általában raktáron tartott termékek. Kép Típus Leírás Jótállás Ajánlott listaár Golden-Eye árlista - 2012. Június 14-től. Általában raktáron tartott termékek 1185 Budapest, Fiumei út 25. Tel: +36-1-3136241, Fax: +36-1-3134257 shield@shield.hu, www.shield.hu, www.golden-eye.hu, www.liberator.hu

Részletesebben

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR SS3016 Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata előtt olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Analóg rendszer Full-HD felbontás!

Analóg rendszer Full-HD felbontás! VIDEORENDSZER Analóg rendszer Full-HD felbontás! A technika fejlődésével és az IP videotechnikai rendszerek térnyerésével növekedett az elvárás az analóg CCTV rendszerekkel szemben. A hagyományos, analóg

Részletesebben

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv Biztonsági előírások FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE! Áramütés elkerülése érdekében óvja a készüléket esőtől és párás környezettől. A készüléket csak a megjelölt

Részletesebben

Tamás Ferenc: Videócsatlakozók

Tamás Ferenc: Videócsatlakozók Tamás Ferenc: Videócsatlakozók Ez az írás a következő cikk alapján készült: http://en.wikipedia.org/wiki/list_of_display_interfac es Számos videócsatlakozó és szabvány van jelenleg is forgalomban. Ezzel

Részletesebben

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft.

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. Termékkód: Leírás: Nettó listaár: Nettó akciós ár: Árváltozás AP321Z AVTECH oldalfali speed dome kameratartó AVPxxxP kamerához, fém-műanyag kialakítás 10 499 Ft 1 900 Ft AVK544ZP/22X AVTECH nagyfelbontású

Részletesebben

XP-ATM-200S. 4az1-ben Mini ATM 1080p STARLIGHT Pinhole kamera. Termékjellemzők

XP-ATM-200S. 4az1-ben Mini ATM 1080p STARLIGHT Pinhole kamera. Termékjellemzők XP-ATM-200S 4az1-ben Mini ATM 1080p STARLIGHT Pinhole kamera Starlight fényérzékenység Akár 250m feletti távolság minőségi koax kábelekkel @1080p Chipset: SONY IMX290 + NVP2450H Fix lencse: 3.7 mm, Látószög

Részletesebben

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191 SIOUX-RELÉ Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés 1.2 20MACIE0191 1 Leírás 1.1 Leírás A Sioux-relé egy soros modul, amely tartalmaz egy master kártyát, amely maximum két slave kártyával bővíthető.

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez

19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

8*5MP / 16*3MP / 16*2MP. LAN, WIFI (opciós access point-tal), 3G (opciós mobil routerrel). Ingyenes távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás. Ingyenes CMS távfelügyeleti, mobiltelefon kliens szoftver.

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

net.telep lista net kisker brut kisker TCAHD-4200 2 Mpx AHD box kamera, 1920x1080@25 fps, MDN, D-WDR, COC, Auto írisz ### ### 24 359 Ft 30 936 Ft

net.telep lista net kisker brut kisker TCAHD-4200 2 Mpx AHD box kamera, 1920x1080@25 fps, MDN, D-WDR, COC, Auto írisz ### ### 24 359 Ft 30 936 Ft Videotechnika\AHD videorendszerek Videotechnika\AHD videorendszerek\ahd kamerák\ahd Box kamerák TCAHD-4200 2 Mpx AHD box kamera, 1920x1080@25 fps, MDN, D-WDR, COC, Auto írisz ### ### 24 359 Ft 30 936 Ft

Részletesebben

AHD és IP videó rendszerek

AHD és IP videó rendszerek UPDATE 04-2015 AHD és IP videó rendszerek www.jpmtech.hu AHD Nagyfelbontású analóg Három technológia párhuzamosan egy AHD rögzítőben IP 1,3Mpx -ig (2Mpx hamarosan)* Nagyobb rugalmasság HD, IP és WD1 rendszereknél

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

LISTA ÁRAK Frissítve: november 14.

LISTA ÁRAK Frissítve: november 14. LISTA ÁRAK Frissítve: 2018. november 14. Az árlistában nem szereplő Dahua termékek is rendelhetők, a teljes aktuális Dahua portfolió elérhető! i Kereskedelem és értékesítés - BUDAPEST Balatoni Gergely

Részletesebben

Végfelhasználói árlista

Végfelhasználói árlista Végfelhasználói árlista Dome kamerák Megnevezés Lista ár AXIRDBSHD 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység 13 385 Ft AXIRDBHNB GYM 5 489 Ft 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta!

Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! 1:Csatlakozós kábel Az IP kamera csatlakozós kábel kiosztása látható a képen. Esetünkben a kábel audió csatlakozókat NEM tartalmaz, csak LAN-csatlakozót, DCtápfeszültség

Részletesebben

2.0MP Kültéri IR, D&N varifokális IP kamera. Üzembe helyezési útmutató v 1.0

2.0MP Kültéri IR, D&N varifokális IP kamera. Üzembe helyezési útmutató v 1.0 2.0MP Kültéri IR, D&N varifokális IP kamera Üzembe helyezési útmutató v 1.0 Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék használata előtt. A nem megfelelő működtetés nem javítható károkat okozhat.

Részletesebben

Kültéri, színes, 1/2.7'', 2.0 MegaPixel, valós D/N, 0.01 lux, DSS, WDR, IR LED (max. 45m), varifokális optika: f=2.8-12mm (80-24 ), H.264, dual stream, ONVIF, max. 25fps (max. 2MP felbontásnál), FULL HD,

Részletesebben

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video)

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video) felületének használati útmutatója Élő kép (Live Video) Belépés után rögtön látható a kamera élő képe, váltható a stream minősége (a beállításoktól függően), valamint a képre jobb kattintással előhozható

Részletesebben

1. Fejezet Hardver Installálás

1. Fejezet Hardver Installálás 1. Fejezet Hardver Installálás Az egyes kártyák és az opcionálisan használható kiegészítők különbözősége miatti egyes hardverkiépítések eltérhetnek egymástól. Ez a fejezet segít minden egyes Geovision

Részletesebben

Végfelhasználói árlista

Végfelhasználói árlista Végfelhasználói árlista webshop: www.trioda.hu Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBSHD Antracit 13 385 Ft AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység,

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

CCTV Kit SMART HD. Gyors üzembe helyezési útmutató HU. Helpdesk / Technikai támogatás https://helpdesk.intelek.

CCTV Kit SMART HD. Gyors üzembe helyezési útmutató HU. Helpdesk / Technikai támogatás  https://helpdesk.intelek. Helpdesk / Technikai támogatás www.iget.eu/cs/helpdesk-centrum-cs https://helpdesk.intelek.cz/ SMART HD CCTV Kit Gyors üzembe helyezési útmutató HU A legújabb, up-to-date kézikönyvet, tekintse meg: www.iget.eu

Részletesebben

A-MAX IP Kamerarendszer Áttekintés:

A-MAX IP Kamerarendszer Áttekintés: Hungary 1191 Budapest, Üllői u. 206 Tel: +36 1 2960707 Fax: +36 2960701 www.trioda.hu, www.a-max.eu IP KAM E RÁK Felbontás A-MAX rendszer Áttekintés: Az IP kamerák 2 Megapixeles CCD-vel készülnek, mely

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység

1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység ÁRLISTA Kíváló ár és érték arány - folyamatos termékfejlesztés! Minta vásárlási kedvezmény -40% kamerákra! Érvényes: 2010 február 8-tól visszavonásig DOME KAMERÁK AXCDMPC 1/4 " színes, 480TV sor 6 990

Részletesebben

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG 2015. október AHD MEGAPIXEL TERMÉKEK ANALÓG TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG IHD-L104F IHD-L103F IHD-L103VFW IHD-L107VFW APACHE

Részletesebben

AHD és IP videó rendszerek

AHD és IP videó rendszerek UPDATE 12-2016 AHD és IP videó rendszerek www.alarmautomatika.com AHD videó rendszerek DVC AHD videorendszerek összetevői Videó rögzítők DRA-7716H DRA-7708H DRA-7704H DRA-5432H DRA-5416H Kompakt kültéri

Részletesebben

AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás

AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás HD-TVI Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150915 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD beszerelése...

Részletesebben

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG 2015. november AHD MEGAPIXEL ÉS AHD MEGAIXEL / ANALÓG HIBRID TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG IHD-L104F/O IHD-L103F IHD-L103VFW

Részletesebben

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz HU Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz CIKKSZÁM: CR728W Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A rövid útmutató segítségével az alapbeállítások végezhetők el IP kamerájához. További

Részletesebben

Hardver Gyorsbeállítási útmutató

Hardver Gyorsbeállítási útmutató Hardver Gyorsbeállítási útmutató Üdvözöljük! Vágjunk bele! A DVR használatának megkezdéséhez az alábbiakra lesz szüksége:. Egy nagyfelbontású TV, mely képes 70p vagy 080p videó megjelenítésére. Vessen

Részletesebben

Hálózati alapismeretek

Hálózati alapismeretek Hálózati alapismeretek Tartalom Hálózat fogalma Előnyei Csoportosítási lehetőségek, topológiák Hálózati eszközök: kártya; switch; router; AP; modem Az Internet története, legfontosabb jellemzői Internet

Részletesebben

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0 ROGER UT-2 1 Roger UT-2 Kommunikációs interfész V3.0 TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV ROGER UT-2 2 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Az UT-2 elektromos átalakítóként funkcionál az RS232 és az RS485 kommunikációs interfész-ek között.

Részletesebben

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150504 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD

Részletesebben

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató

ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás. Digitális Video Rögzítő. Üzembe helyezési útmutató ADVR-0410H1/0410H1W 4 csatornás ADVR-0820H1W 8 csatornás ADVR-1640H1 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Üzembe helyezési útmutató Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék használata előtt.

Részletesebben

Kültéri, varifokális D&N IR IP kamera 2.0 megapixel Üzembe helyezési útmutató v 1.0 Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék használata előtt. A nem megfelelő működtetés nem javítható károkat

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. május 7-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. május 7-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-i ülésére Tárgy: Intézményi kamerarendszerek kiépítése Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés tartalma: határozati javaslat

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

12 V, 1,3 Ah, 97 x 43 x 52 mm, 0,57 kg, normál tápegységekhez. Hosszú élettartam, jó dinamikus viselkedés, gondozásmentes, teljesen zárt.

12 V, 1,3 Ah, 97 x 43 x 52 mm, 0,57 kg, normál tápegységekhez. Hosszú élettartam, jó dinamikus viselkedés, gondozásmentes, teljesen zárt. Akkumulátor - Tápegység Termékkód: AWZ502 Leírás: PULSAR szünetmentes lineáris tápegység alacsony zajjal szabotázsvédett fém dobozban, 230Vac/11~13.8 Vdc, két független kimenet, kimeneti áram 2x2.5 A avagy

Részletesebben

Kültéri, D&N varifokális IR dóm kamera

Kültéri, D&N varifokális IR dóm kamera Kültéri, D&N varifokális IR dóm kamera Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Szatellit Zrt. Bozsák Tamás TARTALOMJEGYZÉK 1. Tulajdonságok... 4 2. Csatlakozás... 4 3. Kamera

Részletesebben