Kolumbia és Argentina augusztus szepteber 1.-ig

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kolumbia és Argentina augusztus szepteber 1.-ig"

Átírás

1 G-Management FIP 2016 kongresszus és kísérőprogramjai Úti cél: Utazás időpontja: Kolumbia és Argentina augusztus szepteber 1.-ig Kolumbia augusztus 19-től 25-ig 7 nap, 6 éjszaka Buenos Aires augusztus 26-tól szeptember 2-ig 8 nap, 6 éjszaka Első nap - Augusztus 19. Étkezés: ebéd Érkezés Bogotába. Transzfer a szállodába. Üdvözlő megbeszélés a helyi idegenvezetővel, jótanácsok a kolumbiai tartózkodásra vonatkozóan. Bogotának több mint hétmillió helyi lakosa van, 2640 méter tengerszint feletti magasságban, amivel Bogota a világ egyik legmagasabban fekvő fővárosa. Az ország fővárosa minden kolumbiai jellegzetesség keveréke: modern, futurista épületek, változatos kulturális és intellektuális rendezvények, gyönyörű régi épületek és múzeumok; valamint koldusok, kartondoboz városok, utcai kereskedők és közlekedési dugók keverednek itt. Luxusautók és szamarak teszik a várost a világ egyik legkaotikusabb, lebilincselő és intenzív metropoliszává. A látnivalók közül kiemelkedik a del Oro Múzeum, ahol a Kolombusz előtti idő használati tárgyait tekinthetjük meg, a Nemzeti Múzeum, a Santa Clara templom freskóival, a San Ignacia templom, mely az ország leggazdagabban díszített épülete, a La Candelaria, mely a város legrégebbi kerülete, a Cerro de Monserrate hegycsúcs, ahol sok-sok csoda történt és a José Celestino Mutis botanikus kert, ahol az ország növényvilágának legkülönlegesebb példányai láthatók. A város gazdag a gyarmatosítás korából fennmaradt műemlékekben, templomokban és az ezt a kort bemutató múzeumokban. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás : Augusta Hotel 4* Website:

2 Második nap Augusztus 20. Bogota Étkezések: Reggeli, vacsora Reggeli után helyi idegenvezetővel gyalogos és buszos városnézés Bogotában. A La Candelaria történelmi belváros, a hires, és egyedülálló Aranymúzeum, és a Botero Múzeum megtekintése, és végezetül felvonóval a Monserrate domb tetejére megy fel a csoport, ahol 3100 méter magasságból nézhet le a városra. Az Aranymúzeumban lehetőség nyílik egy kávékostolásra. Délután szabadidő. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás : Augusta Hotel 4* Website: Harmadik nap Augusztus 21. Bogotá / Armenia / Salento Étkezések: Reggeli, vacsora) Reggeli után utazás a szállodtól Zipaquirá városába, ahol egy fold alatti sóbányát tekint meg a csoport, a sóbányában egy nagyon különleges katedrális is található. Ezután transzfer a reptérre, és repülve Armenia városába, a kávétermesztés központjába. Innen továbbutazás a festői szépségű Salentoba. Vacsora a szállodában. Szállás : Salento Real Hotel 3* Negyedik nap augusztus 22. Salento / Pereira / Cartagena Étkezések: Reggeli, ebéd A mai nap programja egy kirándulás a hires Cocora-völgybe, itt őshonos Kolumbia nemzeti fája, az óriás viaszpálma. Természetes élőhelye a méter tengerszint feletti magasságban van, ahol csoportosan nő, domboldalak, lejtők mentén. A trópusi magashegyi éghajlatot kedveli, méter magasra nőhet, a világ legmagasabb pálmafája, és egyben a világ legmagasabb egyszikű növényfaja. Levelei sötétzöldek, szürkés árnyalattal, a levélnyél 2 m hosszú is lehet. Törzsét viasz borítja, világos színű. A Cocora völgy Kolumbia egyik legnevesebb turista desztinációja. Egyszerre ismerhetik meg a köderdők, a paramo és a magashegyek világát. 22 kolibrifaj otthona ez a vidék, köztük a 4000 méteren is megélő és csak itt fellelhető havasi kolibri. A csoport az Ocaso Kávéfarmot is meglátogatja, ahol mindent meg lehet tudni a kávétermesztésről. Bemutatják a kávétermesztés folyamatát az elejétől a végéig, s természetesen kóstolásra is lesz lehetőség, egy ebéd után.

3 Délután továbbutazás Cartagenaba. A város épp olyan zűrös, mint mikor a Karibtérség kulcsfontosságú kikötőjeként létezett a XVI-XVIII. század folyamán. Számtalan ország tűzte ki célpontjául Cartagenát, így az idők alatt Dél-Amerika legjobban megerősített városává alakult ezeket az erődítményeket a mai napig láthatjuk. Kerítsünk időt a színes óváros körülsétálására is, ahol kastélyok, templomok és múzeumok állnak rendelkezésünkre! Szállás : Don Pedro de Heredia 3* Superior Ötödik nap augusztus 23. Cartagena Egész napos Cartagena városnézés, ebéddel. Cartagena egy igazi karibi gyöngyszem, történelmi óvárosával, koloniális katedrálisával és a Castillo de San Felipe de Barajas erőddel. La Candelaria Monostor meglátogatása, ahonnét fantasztikus látvány nyílik a városra, a kikötőre, és a környékre. Ebéd egy helyi étteremben. Délután szabadprogram, lehetőség a belvárosi sétára a helyi idegenvezetővel. Szállás : Don Pedro de Heredia 3* Superior Hatodik nap Augusztus 24. Cartagena Egész napos hajós kirándulás a Rosario-szigetekre. A szigetek kb. egy óra utazásra találhatók Cartagenatól, délnyugati irányban. A szigetek területe összesen 27 korallszigetből és zátonyból áll, 20 hektár területen. A természetvédelmi területen csodálatos strandok, kristálytiszta víz, gyönyörű tájkép fogadja a látogatókat, és még arra is van esély, hogy delfinekkel, vagy más tengeri élőlényekkel találkozzunk. Ebéd után szabadprogram, és délután visszatérés Cartagenaba. Szállás : Don Pedro de Heredia 3* Superior Hetedik nap augusztus 25. Cartagena Bogota Étkezések: reggeli Délelőtt szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre, délután repülés Bogotába, majd éjszakai járattal Buenos Airesbe.

4 Buenos Aires 6 éj szállás: augusztus 26-tól szeptember 1-ig 6 éj szállás Patios de San Telmo Hotel 4* Kétágyas, standard szoba reggelivel Nyolcadik nap augusztus 26. Buenos Aires Reggeli után félnapos Buenos Airesi városnézés következik. Buenos Airest első alkalommal, San Telmo városrészben alapították meg. A kikötésre alkalmas partvidék felfedezése a spanyol Juan Díaz de Solís nevéhez fűződik, aki ban lépett a mai főváros földjére. Sokáig nem tartott az expedíciója, mert a La Plata torkolatvidékénél élő indiánok azelőtt megölték, hogy várost alapíthatott volna. Így inkább kötik Buenos Aires létrejöttét a spanyol aranyvadász, Pedro de Mendoza nevéhez, aki 1536-ban letette a város alapkövét, és a helyet Ciudad de la Santísima Trinidad y Puerto de Santa María de los Buenos Aires (A Szentháromság Városa és a Jó Szelek Úrnőjének Szűz Máriának Kikötője) névre keresztelte. Buenos Airest Dél-Amerika Párizsának is nevezik, nem csak a városkép miatt, de azért is, mert a francia fővároshoz hasonlóan Buenos Aires is egy kontinens divatközpontja. Megszámlálhatatlan sok butik szegélyezi a belváros utcáit, illetve a bevásárló központokat. Recoleta Buenos Aires egyik legelegánsabb negyede szép családi kúriákkal, drága luxus-szállodákkal, pompás színházakkal és a nagykövetségek mutatós épületeivel. Számos olyan utcára bukkanunk, ami akár Budapesten is lehetne. A városrész a 18. században itt élt szerzetesközösségről kapta a nevét, ami 1716-ban kolostort, 1732-ben pedig barokk stílusú templomot hozott létre. Amikor a mintegy 14 ezer emberéletet követelő 1871-es sárgalázjárvány kitört Buenos Airesben, a módosabb családok ide menekültek, ugyanis ez a város legmagasabb pontja, s mint ilyet, a vérszívók elkerülték. Ettől kezdve Recoleta lett az elit otthona. A negyedet azonban mégsem a pompa és a bőség tette híressé, hanem egy temető, ahol Argentína elnökei, híres költői, színészei nyugszanak a 4700 pazar eleganciával megépített kripta valamelyikében. Innen egyenesen a városközpontba tartunk, felfedezzük az Obeliszk titkait, megtudjuk milyen érdekességeket tartogat számunkra a Július 9 sugárút, illetve eljutunk a Május térre, a város főterére. Itt találjuk a Kormányzói Palotát a Casa Rosada-t, azaz a Rózsaszín Palotát. Összefüggést találunk a spanyol alkirályok, a szent Argentin hős, Napóleon, és egy alföldi betyár között.

5 Kilencedik nap augusztus 27. Buenos Aires Szabadprogram, illetve fakultatív progrmalehetőségként egész napos kirándulás Montevideoba. Kirándulás Uruguay fővárosába, Montevideoba, mely pompás középületeiről, pálmafás parkjairól és monumentális szobrairól is nevezetes. Bekukkantunk a fantasztikus hangulatú kikötői Mercado del Puertora is. Buenos Airesből a hajóút a világ legszélesebb tölcsértorkolatán, az un. Folyó-tengeren (kb. 120 km-es Rio de La Plata) vezet át. A program során a Buquebus gyorskomppal utazunk, mely a Río de la Plata torkolatot átszelve köti össze a két fővárost. Montevideo gyönyörű, tiszta óceánparti strandjairól híres, ahova a szomszédos Argentínából is sokan érkeznek. A nap folyamán megnézzük a Teatro Solíst, mely egyike volt Dél-Amerika első színházainak, a Plaza Independenciát és a híres Matriz-templomot. Mindemellett jut idő a város rengeteg galériájának, utcazenészekkel tarkított utcáinak felfedezésére is. A nap folyamán ebéd egy tradicionális helyi étteremben. Kora este visszaindulás Buenos Airesbe. Tízedik nap augusztus 28. Buenos Aires Étkezések: reggeli Délelőtt szabadprogram, délután transzfer a FIP2016 kongresszus megnyitó ünnepségre. Tizenegyedik nap augusztus 29. Buenos Aires Étkezések: reggeli, vacsora Félnapos kirándulás a Delta-vidékre Reggeli után utazás az argentin főváros üdülő negyedébe, Tigrebe, a parasztok Velencéjének nevezett városrészbe. Itt két lomha folyó, a Tigre és a Reconquista (a Paraná-delta része) kanyarog a házak között. Persze ma már egyáltalán nem paraszti lévén, nyaralók, horgászok, vízisportok kedvelőinek otthonává vált. San Isidoro városába utazunk, a csodálatos de la Plata folyó mentén, megérkezés után körülnézünk a kisvárosban, megtekintjük a San Isidoro katedrálist, és sok gazdag Buenos airesi család hétvégi házát. Egy órás hajózás a Tigre folyón, katamaránnal, mialatt betekintést lehet nyerni az itt élők életébe, és lehetőség van a hajóról helyi termékeket vásárolni a folyón élőktől. A visszautazás előtt még meg lehet tekinteni a korábbi elnök házát, és múzeumát. Visszaérkezés után kis szabadidő, majd vacsora egy helyi Parrillában Puerto Madero városrészben.

6 Tizenkettedik nap augusztus 30. Buenos Aires Helyi tradicionális Estancia farm meglátogatása, egész napos, ebéddel Egy Buenos Airestől 70 km-re északkeletre található farmon töltjük a napot. A hires lovaspóló sport rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk, és egész nap a vidéki nyugalmat élvezhetjük, egy gyönyörű helyen. Délután visszatérés Buenos Airesbe. Estancia Eloisa ( Tizenhamadik nap augusztus 31. Buenos Aires Étkezések: reggeli, vacsora Délelőtt szabadprogram. Búcsúest a La Ventana étteremben, tango show és vacsora. Tizennegyedik nap szeptember 1. Buenos Aires Étkezések: reggeli Búcsú Buenos Airestől, transzfer a repülőtérre, hazautazás egy európai átszállással. Érkezés hazai idő szerint másnap.

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig G-Management FIP 2016 Kongresszus és kísérőprogamjai Áraink tájékoztató jellegűek és a jelentkezések beérkezési idejének függvényében változhatnak - különösen a repülőjegy tekintetében! Utazás: Utazás

Részletesebben

PlanetHungary Travel Agency

PlanetHungary Travel Agency PlanetHungary Travel Agency H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary; Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com U-000520 Ecuador és Kolumbia 1. nap: Budapest Quito Indulás Budapestről, utazás átszállással.

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

Azték Mexikó - Acapulco üdüléssel

Azték Mexikó - Acapulco üdüléssel Azték Mexikó - Acapulco üdüléssel AZ AZTÉK KULTÚRA NYOMÁBAN Acapulco üdüléssel 2017. április 9 18.(10 nap, 8 éjszaka) 389.000.-Ft/fő + járulékos költség 145.000.-Ft/fő Az ősi maják egy varázslatos világot

Részletesebben

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel Érkezés Tel Avivba a Barátság Hét kezdete előtt szállás lehetőségek Hotelek Tel Avivban: City Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 100 $ / fő Metropolitan Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 90 $ / fő Imperial

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

Budapesttől Budapestig a csoporttal utazó idegenvezető, kivéve a visszafelé úton

Budapesttől Budapestig a csoporttal utazó idegenvezető, kivéve a visszafelé úton JELENTKEZZEN DECEMBER 15-IG, ÉS ÖNÉ A 10 000 FT-OS ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY! TÖRZSUTASAINK TOVÁBBI 15 000 FT-OS KEDVEZMÉNYT KAPNAK! ARGENTíNA URUGUAY ALAPPROGRAM: Az utazás dátuma: Időtartam: 8 nap/5 éjszaka

Részletesebben

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Időpontok: 2014.03.12. 111.000,-Ft/Fő 2014.04.02. 117.400,-Ft/Fő 2014.04.16. 123.900,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Ellátás : félpanzió Utazás: Autóbusszal Szállás 1 / 5 Szállás: 1-1 éjszaka

Részletesebben

PlanetHungary Travel Agency

PlanetHungary Travel Agency PlanetHungary Travel Agency H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary; Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com U-000520 Shanghai-Tibet-Yunnan-Hongkong 1. nap: Budapest ( 2012. október 20. ) Indulás Budapestről

Részletesebben

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala India dél-nyugati részén fekvı állam, a Kókuszpálmák Földje-ként is emlegetik. A Backwaters a tengertıl a szárazföldbe nyúló lagúnák, csatornák, folyók,

Részletesebben

London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: Ft/fo

London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: Ft/fo London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: 109.900.-Ft/fo London-Windsor-Oxford-Stonhenge-Salisbury / 6 nap 2016. augusztus 30-szeptember 04. 1. nap Békéscsaba-Budapest-Bécs-Köln Találkozás:

Részletesebben

Leonardo szülőföldjén

Leonardo szülőföldjén Leonardo szülőföldjén A festői toscan vidék és a Ligur-tenger Hajózás és séta a mesés Cinque Terre vidékén Olasz luxus a Ferrari gyár múzeumában Impozáns reneszánsz városok: Firenze és Pisa Utazás időpontja

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Merry Christmas, your Lordship! Exkluzív adventi HOSSZÚ HÉTVÉGE Angliában Utazás időpontja: 2017. december 7-10. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Létszám (min-max): 10-12 fő Részletes program 1. nap

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

Peking Xian Shanghai Körutazás szakmai programokkal május

Peking Xian Shanghai Körutazás szakmai programokkal május Peking Xian Shanghai Körutazás szakmai programokkal 2019. május 13 22. Program: 1. nap: Budapest Elrepülés Budapestről átszállással Pekingbe. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén. 2. nap: Peking Olimpiai

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Kirándulás és interaktív workshopok Toszkánában Utazás időpontja: 2017. március 10-14. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám: 8-10 fő Részletes program 1. nap Érkezés Pisába, a

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Húsvéti kirándulás és gasztro workshopok Toszkánában Utazás dátuma: 2017. április 14-18. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám (min-max): 6-8 fő Szakadj ki a mindennapokból egy

Részletesebben

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO AGRÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.08.24 09.01. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (augusztus 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2.

Részletesebben

Időpont: március (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal. Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban

Időpont: március (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal. Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban Időpont: 2019. március 14-17. (csütörtök-vasárnap) 1 NAP SZABI! Utazás: különbusszal Szállás: Szarajevóban, hotelban, 2-3 személyes szobákban Étkezés: étterem lehetőség Szarajevóban, reggeli szálláson

Részletesebben

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM Az 1984-ben alapított szervezet híres fiataloknak szervezett nyári táborairól, melyeket főleg Berlinben szervez. Az itt tanulók minimum korosztálya 8 év, de a különböző

Részletesebben

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: 94.900.-Ft/fő Mont Blanc és festői városok 1.nap Indulás Békéscsabáról, a Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóból 13.00 h-kor, Kecskemét-Budapest

Részletesebben

Portugál repülős június

Portugál repülős június Portugál repülős 2020. június Az egykori hatalmas gyarmatbirodalom Európa nyugati szélén található, ahová busszal bizony nagy megpróbáltatás eljutni. Ezért repülünk mi is és töltünk 6 napot az Ibériai-félsziget

Részletesebben

utazási ajánlatok Brazília 2014

utazási ajánlatok Brazília 2014 utazási ajánlatok Brazília 2014 A játék, amely összeköti a világ országait! A 2014-es brazíliai világbajnokság minden idők legkülönlegesebb földrajzi és kulturális kalandját, páratlan futballélményét kínálja,

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény Mont Saint Michel Normandia D-Day Zarándoklat, Kaland, Élmény Társadalmi kapcsolatok Cseh és magyar fegyver barátság Légiparádé Falaiseban Fiatal érdeklődő Helyi hagyományőrzők Normandiai csendéletek

Részletesebben

A pályázat adatai. 7.g osztály: 28 tanuló + 3 kísérőtanár. Az elnyert támogatás összege: ,- Ft

A pályázat adatai. 7.g osztály: 28 tanuló + 3 kísérőtanár. Az elnyert támogatás összege: ,- Ft A pályázat adatai keretében magyar diákok a szomszédos országok magyarlakta területeit, ill. az ott élő magyarság életét ismerhetik meg. A pályázati kategória kódja: HAT-17-01-2017-00968 Célország: Szlovénia

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR Ahol magad is legendára találsz Nyírbátor, mint Legendás Helyszín bemutatása: Nyírbátor legendás múltja nagyban köthető a sárkányokhoz, mivel a Sárkány

Részletesebben

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Iskolánk diákjai ismét külföldi tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Határtalanul! program jóvoltából: április 10. és 13. között Szlovéniában

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO VILÁGÍTÁSTECHNIKAI KIÁLLÍTÁS 2018.05.07 05.12. (6 NAP / 4 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 7.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2

Részletesebben

SOLAR POWER INTERNATIONAL 2018 ANAHEIM/ LOS ANGELES/ LAS VEGAS

SOLAR POWER INTERNATIONAL 2018 ANAHEIM/ LOS ANGELES/ LAS VEGAS SOLAR POWER INTERNATIONAL 2018 ANAHEIM/ LOS ANGELES/ LAS VEGAS SZOLÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.09.24 10.02. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (szeptember 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai

Részletesebben

Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén szeptember

Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén szeptember Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén 2020. szeptember A Görög-szigetvilág északi szigete számunkra busszal is elérhető távolságban van. Ez a tündöklő ékkő évezredek óta vonzza a különböző kultúrákat

Részletesebben

Fakultatív programok Negombo-ból

Fakultatív programok Negombo-ból Colombo biciklivel Túra vége: 10.30 7400 Kaposvár, Fő u. 53. Telefon: 82/511 190, 82/511 191, 82/526 584 Telefax: 82/ 526 585 E-mail: anita@jetwing.hu Eng. szám: U 000387 Adószám: 13097417-2-14 Fakultatív

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

Tartalom. Bemutatkozás

Tartalom. Bemutatkozás Tartalom Bemutatkozás 5 nap / 4 éj Incentive vitorlázás - Horvátország Biograd Žut Dugi Otok, Otok Kornati - Biograd 8-9 5 nap / 4 éj Incentive vitorlázás - Horvátország Kaštela Trogir Rogoznica - Kaštela

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1331 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Campiglia Marittima Gyönyörű Luxury Villa Campiglia

Részletesebben

METINDA Travel Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Konferencia- és rendezvényszervezés

METINDA Travel Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Konferencia- és rendezvényszervezés METINDA Travel Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Konferencia- és rendezvényszervezés Telefon: 789-3807 Telefon/fax: 789-6855 e-mail: metinda@chello.hu 1024 Budapest, Fillér u. 16. fsz. 1.

Részletesebben

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban.

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban. Időpont: 2018. december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal Szállás: Znojmoban, panzióban, 2-3-4 személyes szobákban. Étkezés: étterem lehetőség Znojmoban és Pozsonyban. Felszerelés: esőkabát,

Részletesebben

FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK!

FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK! FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK! PONTOSSÁG, SZAKÉRTELEM, ALACSONY ÁRAK OLASZ SZÁLLÁS AJÁNLATAINK A következő akciós kempingeket ajánljuk az utószezonban: AZ ÁRAK MAXIMUM 4 FŐ/MOBILHOME ESETÉN ÉRVÉNYESEK! MINIMUM

Részletesebben

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Bali röviden, majd hajóút Komodo szigetéig 1. nap: Budapest Indulás Budapestről átszállással

Részletesebben

ZARÁNDOKLAT LOURDES-BA

ZARÁNDOKLAT LOURDES-BA UTAZÁSI ÉS ZARÁNDOKUTAZÁSI IRODA 1091 Budapest, Üllői út 7. BÍZZA MAGÁT A MEGBÍZHATÓRA! ZARÁNDOKLAT LOURDES-BA Lelkivezető: Kálmán Antal pilismaróti atya autóbusszal 2-3 ágyas egyszerű szállodai szobákban

Részletesebben

Nagy spanyol körutazás

Nagy spanyol körutazás Nagy spanyol körutazás Építészeti csodák 9 spanyol városban Gibraltár majmai Európa határán A mór idők csodái: Alhambra, Mezquita 9 Világörökség, számtalan élmény Utazás időpontja Alapár Utazás Május 15-22.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0505 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Elba Sziget TOSZKÁN TENGERPARTI VILLA ELADÓ

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

Copa Mediterraneo június Blanes, Tordera - Spain. Feledhetetlen élmény csapatának!

Copa Mediterraneo június Blanes, Tordera - Spain. Feledhetetlen élmény csapatának! COPA Copa Mediterraneo 2018. június 25-28. Blanes, Tordera - Spain Girona CSAPATOK SZÁMA: 100 KATEGÓRIÁK: U11, U13, U14, U15, U16, U17 SZERVEZŐ: CF TORDERA ELSŐ KIADÁS: 2003 RÉSZTVEVŐ ORSZÁGOK: Santa Susanna

Részletesebben

Copa Jordi C O P A J O R D I. Húsvét, március 30.-április 1. Blanes/Tordera, Spanyolország. Feledhetetlen élmény csapatának!

Copa Jordi C O P A J O R D I. Húsvét, március 30.-április 1. Blanes/Tordera, Spanyolország. Feledhetetlen élmény csapatának! C O P A J O R D I Copa Jordi Húsvét, 2018. március 30.-április 1. Blanes/Tordera, Spanyolország Girona CSAPATOK SZÁMA: 270 KATEGÓRIÁK: G15, G17, U11/7, U12/8, U13, U14, U15 A/B, U17 A/B, U19 SZERVEZŐ:

Részletesebben

Környezetgazdálkodási műszaki technológia, módszerek és oktatás tanulmányozása Észak-Olaszországban

Környezetgazdálkodási műszaki technológia, módszerek és oktatás tanulmányozása Észak-Olaszországban Környezetgazdálkodási műszaki technológia, módszerek és oktatás tanulmányozása Észak-Olaszországban LdV-HU-11-VEP-3028 ÚTIBESZÁMOLÓ Olaszország Modena 2012. március 10-2012. március 17. Résztvevő neve

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0886 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Forte dei Marmi FORTE DEI MARMI KÖZPONTJÁBAN

Részletesebben

Nagy erdélyi körutazás

Nagy erdélyi körutazás Nagy erdélyi körutazás Erdély 18 történelmi települése Mátyás király szülőháza, és a Drakula kastély Erdély csodái: Tordai hasadék, Gyilkos-tó Hangulatos, zenés vacsoraest a csángóknál Utazás időpontja

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Spring up in Somerset! Exkluzív tavaszi kirándulás Délnyugat-Angliában Utazás időpontja: 2017. április 25-29. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám: 8-10 fő Részletes program 1. nap Érkezés Bristolba,

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A kárpátaljai Dercenből érkező gyermekek vendéglátásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

Szabad program, játék. Uzsonna

Szabad program, játék. Uzsonna BUDAPEST KÖRNYÉKI KIRÁNDULÁSOK: Négy napos kirándulások: Szállás teljes ellátással: 3800Ft/fő/éj - Szállás: 2000 Ft /fő/ éj - Étkezés: reggeli: 140 Ft tízórai: 140 Ft ebéd: 810 Ft uzsonna: 140 Ft vacsora

Részletesebben

NATURAL PRODUCTS EXPO 2019 LOS ANGELES - ANAHEIM

NATURAL PRODUCTS EXPO 2019 LOS ANGELES - ANAHEIM NATURAL PRODUCTS EXPO 2019 LOS ANGELES - ANAHEIM ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁS 2019.03.05 03.13. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (március 5.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1121 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Torino Exkluzív luxusvilla eladó Torinó környékén LEIRÁS

Részletesebben

Program: 1. nap: április 10., csütörtök. 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába

Program: 1. nap: április 10., csütörtök. 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába Program: 1. nap: április 10., csütörtök 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába 14.00 Ondrejovi Obszervatórium megtekintése Csehország legnagyobb csillagászati

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3367 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Halásznadrág Szép tengerparti villa Capri-ban LEIRÁS

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

ÉSZAK-ERDÉLYBEN A HATÁRTALANUL PÁLYÁZATTAL

ÉSZAK-ERDÉLYBEN A HATÁRTALANUL PÁLYÁZATTAL ÉSZAK-ERDÉLYBEN A HATÁRTALANUL PÁLYÁZATTAL Március 14-e és 17-e között iskolánk 7.-es csapata különleges irodalmi és történelmi emlékeket fedezett fel Észak-Erdélyben. A szállásunk és a bázisuk Koltón

Részletesebben

PERU CUSCO Ahol az inkák közigazgatási jelentéseket csomóztak

PERU CUSCO Ahol az inkák közigazgatási jelentéseket csomóztak PERU CUSCO Ahol az inkák közigazgatási jelentéseket csomóztak Oly sokmindet olvasott a könyvekben, hallott és látott a televízióban az 1,3 millió négyzetkilométeres délamerikai országról, Peruról az ember,

Részletesebben

2019. július 1-je után induló utjaink programtervezete a tavaszi program alatt olvasható. 1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) BUDAPEST AUSZTRIA (800 km)

2019. július 1-je után induló utjaink programtervezete a tavaszi program alatt olvasható. 1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) BUDAPEST AUSZTRIA (800 km) Nagy svájci körút Svájc legszebb városai és a Pilatus Mesés tájak, miközben átszeljük Svájcot 4 éjszaka (két helyszínen) Svájcban Csokoládé- és sajtvásárlás, kóstolással Utazás időpontja Alapár Utazás

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0868 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze PRESZTÍZS LAKHELY ELADÓ FIRENZÉBEN

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 58 EUR/főtől. január. február. március

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 58 EUR/főtől. január. február. március THAIFÖLD - Bangkok Bangkok az ország központja. A kivételes, ellentétekkel teli nagyvárosban megismerheti Thaiföld utánozhatatlan hangulatát, számtalan felhőkarcolót, templomot, palotát, valamint a régi

Részletesebben

54 812 01 1000 00 00 Idegenvezető Idegenvezető

54 812 01 1000 00 00 Idegenvezető Idegenvezető A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

HATÁRTALANUL - FELVIDÉKI TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS

HATÁRTALANUL - FELVIDÉKI TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS HATÁRTALANUL - FELVIDÉKI TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS Krasznahorka, 2017. május 8-12. A kirándulásunk előkészítő szakaszában a hetedikesek megismerkedtek a Felvidék történelmével, jeles személyiségeivel, népművészeti

Részletesebben

Gaudi nyomában Barcelona Róma a Tevere partján Szentpétervár, a cárok városa Városlátogatások vonattal Prága Ljubljana München Salzburg

Gaudi nyomában Barcelona Róma a Tevere partján Szentpétervár, a cárok városa Városlátogatások vonattal Prága Ljubljana München Salzburg 18 Városlátogatások Barcelona Róma Szentpétervár Prága Ljubljana München Salzburg Gaudi nyomában Barcelona Róma a Tevere partján Szentpétervár, a cárok városa Városlátogatások vonattal Prága Ljubljana

Részletesebben

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO LÉGIKÖZLEKEDÉSI KIÁLLÍTÁS 2018.04.09-04.16. (8 NAP / 6 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 9.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1449 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze - Hills Magnificent luxus villa eladó Firenze

Részletesebben

Határtalanul program Erdély május 3-6.

Határtalanul program Erdély május 3-6. Határtalanul program Erdély 2017. május 3-6. Május harmadikától hatodikáig Erdélyben jártunk. Mindenki nagyon várta a kirándulást, amin a Határtalanul pályázat segítségével vehettünk részt. Szerdán korán

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1219 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Trento Antik kastély eladó Trentoban LEIRÁS Az észak-olasz

Részletesebben

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 60 EUR/főtől 58 EUR/főtől. december. január. február. március

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 60 EUR/főtől 58 EUR/főtől. december. január. február. március THAIFÖLD - Bangkok Bangkok az ország központja. A kivételes, ellentétekkel teli nagyvárosban megismerheti Thaiföld utánozhatatlan hangulatát, számtalan felhőkarcolót, templomot, palotát, valamint a régi

Részletesebben

Program és szolgáltatások

Program és szolgáltatások LIFT-S Egyesület Indiai szakmai program 2017. február 26. március 08. 11 nap A Delhi-Agra-Dzsáipur útvonal, közismert nevén az Arany Háromszög több turistát vonz, mint India többi látványossága összesen.

Részletesebben

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró Olaszország Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró A csizma alakú ország a kultúra és a művészetek bölcsőjének

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0869 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Eladó luxusvilla Rómában LEIRÁS Ezt a csodás Rómában

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0955 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Livornói luxushotel eladó LEIRÁS Livornoban,

Részletesebben

ECUADOR, PERU, BOLÍVIA, CHILE

ECUADOR, PERU, BOLÍVIA, CHILE felfedezőutak ECUADOR, PERU, BOLÍVIA, CHILE KÖRUTAZÁS A világ legszebb és legmisztikusabb történelmi helyei közé tartoznak az Andok óriási hegyvonulatai között megbúvó titokzatos, több ezer éves ősi inka

Részletesebben

MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt 2016.05.13-05.21. További információk 1.nap: Budapest-Genova Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben

Részletesebben

FIP Kongresszus 2010 - Lisszabon Posztkongresszusi út - Barcelona

FIP Kongresszus 2010 - Lisszabon Posztkongresszusi út - Barcelona FIP Kongresszus 2010 Lisszabon Portugália A 70. FIP Kongresszus fı témája: A gyógyszerészet felfedezı útja a molekulától a gyógyszerig a maximális eredményesség jegyében Találkozunk Lisszabonban, hogy

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK V.:

TARTALOMJEGYZÉK V.: TARTALOMJEGYZÉK V.: 2018.09.30. Út, program megnevezése oldal Tartalomjegyzék 1 Vietnam magyarul (is ) 2 Körutak 3 - Vietnam kincsei 3 - Nyári kalandozások Vietnamban 4 - Vietnam tájai és népei 5 - Vietnam

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1604 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Luxus apartman komplexum eladó Siena LEIRÁS A

Részletesebben

AHOL AZ ÉLMÉNY AZ UTAZÁSSAL KEZDŐDIK. TERMÉSZET, KULTÚRA ÉS TECHNIKA EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYEK EGY HELYEN.

AHOL AZ ÉLMÉNY AZ UTAZÁSSAL KEZDŐDIK. TERMÉSZET, KULTÚRA ÉS TECHNIKA EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYEK EGY HELYEN. HU AHOL AZ ÉLMÉNY AZ UTAZÁSSAL KEZDŐDIK. TERMÉSZET, KULTÚRA ÉS TECHNIKA EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYEK EGY HELYEN. LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNY ÉS FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEK PÁRATLAN SZÉPSÉGŰ TÁJON Salzkammergut térségben a WolfgangseeSchifffahrt

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK V.:

TARTALOMJEGYZÉK V.: TARTALOMJEGYZÉK V.: 2017.05.24. Út, program megnevezése oldal Tartalomjegyzék 1 Vietnam magyarul (is ) 2 Körutak 3 - Vietnamm kincsei 3 - Vietnam tájai és népei 4 - Vietnam és Kambodzsa kincsei 5 - Vietnam

Részletesebben

KUBA. 80 otptravel.hu

KUBA. 80 otptravel.hu KUBA Az Antillák gyöngyszemének nevezett szigetre látogatókat páratlan élmények várják: a történelmi látnivalók mellett gyönyörű fehér homokos tengerpartok, a salsa táncra hívogató ritmusa, a világ legjobb

Részletesebben

Bilbao Universidad del Pais Vasco

Bilbao Universidad del Pais Vasco Markovics Gréta 2017.06.21. Bilbao Universidad del Pais Vasco Markovics Gréta harmadéves Kereskedelem és Marketing szakos hallgató vagyok a Miskolci Egyetemen és a hatodik félévemet volt lehetőségem Bilbao-ban

Részletesebben

Cote d Azur Antibes / Francia riviéra 14-17 éveseknek

Cote d Azur Antibes / Francia riviéra 14-17 éveseknek Cote d Azur Antibes / Francia riviéra 14-17 éveseknek március 24 október 26 705 EUR / hét teljes ellátással 985 EUR/ hét (golf -tanulással egybekötött) Az ár tartalmazza: *standard kurzust (20 óra / hét)

Részletesebben

középkategóriás szállodák, kétágyas elhelyezés Félpanzió, illetve a program szerint

középkategóriás szállodák, kétágyas elhelyezés Félpanzió, illetve a program szerint 5/1. OMÁN KÖRÚT 8 nap / 7 éj Az Ománi Szultánság varázslatos, a tömegturizmustól még mentes, lebilincselő vidék az Arab félsziget keleti partjainál. Természeti adottságai - drámai hegyvonulatok, mély kanyonok,

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

PlanetHungary Travel Agency

PlanetHungary Travel Agency PlanetHungary Travel Agency H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary; Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com U-000520 Foci VB csomagok 2014 Brazília Utazzon velünk a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokságra,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1116 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Luxusház eladó Livorno környékén LEIRÁS Ez a

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0537 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze LUXUS INGATLAN ELADÓ FIRENZE KÖZELÉBEN

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0882 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Varese Luxusvilla eladó az olasz Vareseben LEIRÁS Varese

Részletesebben

Dél-Toszkána június

Dél-Toszkána június Dél-Toszkána 2020. június Toszkána neve fogalommá vált az utazók körében. Legtöbbjük azonban a nyüzsgő északot ismeri, mely azonban nem hasonlítható a valódi toszkán életérzéshez. Ahol az idő megáll és

Részletesebben

PlanetHungary Travel Agency

PlanetHungary Travel Agency PlanetHungary Travel Agency H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Izland nagykörút csoporthoz csatlakozva Izland számtalan látnivalóval várja a szigetre utazókat

Részletesebben

Egy csipetnyi Kashmir - 10 nap / 9 éjszaka

Egy csipetnyi Kashmir - 10 nap / 9 éjszaka Egy csipetnyi Kashmir - 10 nap / 9 éjszaka India legészakibb állama az ország koronájaként és Paradicsomaként is ismert. Kashmirt annyira tisztelik és védik, hogy külföldiek nem is vásárolhatnak itt föld

Részletesebben