Nagyér- Ambrózfalva Csanádalberti - Pitvaros Községek Önkormányzati Képviselőtestületeinek október 14-én tartandó együttes testületi ülésére.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagyér- Ambrózfalva Csanádalberti - Pitvaros Községek Önkormányzati Képviselőtestületeinek október 14-én tartandó együttes testületi ülésére."

Átírás

1 E L Ő T E R J E S Z T É S Nagyér- Ambrózfalva Csanádalberti - Pitvaros Községek Önkormányzati Képviselőtestületeinek október 14-én tartandó együttes testületi ülésére. 1, napirendi pont: Kérem Ambrózfalva és Csanádalberti képviselőtestületeit, hogy a szabályzatokról szóló rendeleteik hatályon kívül helyezését fogadják el! (Külön csatolva!) Kérem a képviselőtestületeket, hogy a pályázati kiírásról és a szabályzatról szóló alábbi határozatokat fogadják el. Tárgy:Bursa Hungarica Felsőfokú Önkormányzati Pályázati rendszer feltételei./2013. (X.14.) H A T Á R O Z A T Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestülete a Bursa Hungarica pályázatot az alábbiak szerint írja ki: Pitvaros Község Önkormányzatának S Z A B Á L Y Z A T A a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatról Pitvaros Község Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) a 51/2007./III.26./ Kormányrendeletben írtaknak megfelelően csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2013/14. évi fordulójához (2013/14. tanév második, és a 2014/15. tanév első félévére vonatkozóan), az alábbiak szerint: 1./ Az önkormányzat az ösztöndíjpályázat Általános Szerződési Feltételeiben foglaltakat elfogadja, és a A, valamint B típusú pályázatokat október 14-i hatállyal kiírja, azt a helyben szokásos módon közzéteszi. 2./ A pályázati kiírás ( A és B típusú) jelen szabályzat 1. sz. mellékletét képezi. 3./ A pályázati űrlap minta ( A és B típusú) jelen szabályzat 2. sz. mellékletét képezi. 4./ A bírálati lap ( A és B típusú) jelen szabályzat 3. sz. mellékletét képezi. 5./ Az összesítő lap ( A és B típusú) jelen szabályzat 4. sz. mellékletét képezi. 6./ A pályázónak igazolnia kell, hogy a saját és a vele egy háztartásban élők egy főre jutó jövedelmének havi összege nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének kétszeresét. 7./ A pályázaton az önkormányzattól elnyerhető legmagasabb támogatási összeg 5000,-Ft/fő/hó. 8./ A beérkezett pályázatokat Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestülete bírálja el.

2 9./ A pályázatok benyújtásának helye Pitvaros Községháza 6914 Pitvaros, Kossuth u. 30., határideje: november 15. napja, elbírálásának határideje december 14. napja. Jelen szabályzatban nem érintett kérdésekben a többször módosított 51/2007./III.26./ Kormányrendeletben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben, és a pályázati kiírásban foglaltak az irányadók. Felelős: Radó Tibor polgármester Határidő: azonnal A határozatról értesül: A helyben szokásos módon a lakosság Tárgy:Bursa Hungarica Felsőfokú Önkormányzati Pályázati rendszer feltételei./2013. (X.14.) H A T Á R O Z A T Nagyér Község Önkormányzati Képviselőtestülete a Bursa Hungarica pályázatot az alábbiak szerint írja ki: Nagyér Község Önkormányzatának S Z A B Á L Y Z A T A a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatról Nagyér Község Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) a 51/2007./III.26./ Kormányrendeletben írtaknak megfelelően csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2013/14. évi fordulójához (2013/14. tanév második, és a 2014/15. tanév első félévére vonatkozóan), az alábbiak szerint: 1./ Az önkormányzat az ösztöndíjpályázat Általános Szerződési Feltételeiben foglaltakat elfogadja, és a A, valamint B típusú pályázatokat október 14-i hatállyal kiírja, azt a helyben szokásos módon közzéteszi. 2./ A pályázati kiírás ( A és B típusú) jelen szabályzat 1. sz. mellékletét képezi. 3./ A pályázati űrlap minta ( A és B típusú) jelen szabályzat 2. sz. mellékletét képezi. 4./ A bírálati lap ( A és B típusú) jelen szabályzat 3. sz. mellékletét képezi. 5./ Az összesítő lap ( A és B típusú) jelen szabályzat 4. sz. mellékletét képezi. 6./ A pályázónak igazolnia kell, hogy a saját és a vele egy háztartásban élők egy főre jutó jövedelmének havi összege nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének kétszeresét. 7./ A pályázaton az önkormányzattól elnyerhető legmagasabb támogatási összeg 5000,-Ft/fő/hó. 8./ A beérkezett pályázatokat Nagyér Község Önkormányzati Képviselőtestülete bírálja el.

3 9./ A pályázatok benyújtásának helye Nagyér Községháza 6917 Nagyér, Szabadság u. 33., határideje: november 15. napja, elbírálásának határideje december 14. napja. Jelen szabályzatban nem érintett kérdésekben a többször módosított 51/2007./III.26./ Kormányrendeletben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben, és a pályázati kiírásban foglaltak az irányadók. Felelős: Lőrincz Tibor polgármester Határidő: azonnal A határozatról értesül: A helyben szokásos módon a lakosság Tárgy:Bursa Hungarica Felsőfokú Önkormányzati Pályázati rendszer feltételei./2013. (X.14.) H A T Á R O Z A T Ambrózfalva Község Önkormányzati Képviselőtestülete a Bursa Hungarica pályázatot az alábbiak szerint írja ki: Ambrózfalva Község Önkormányzatának S Z A B Á L Y Z A T A a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatról Ambrózfalva Község Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) a 51/2007./III.26./ Kormányrendeletben írtaknak megfelelően csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2013/14. évi fordulójához (2013/14. tanév második, és a 2014/15. tanév első félévére vonatkozóan), az alábbiak szerint: 1./ Az önkormányzat az ösztöndíjpályázat Általános Szerződési Feltételeiben foglaltakat elfogadja, és a A, valamint B típusú pályázatokat október 14-i hatállyal kiírja, azt a helyben szokásos módon közzéteszi. 2./ A pályázati kiírás ( A és B típusú) jelen szabályzat 1. sz. mellékletét képezi. 3./ A pályázati űrlap minta ( A és B típusú) jelen szabályzat 2. sz. mellékletét képezi. 4./ A bírálati lap ( A és B típusú) jelen szabályzat 3. sz. mellékletét képezi. 5./ Az összesítő lap ( A és B típusú) jelen szabályzat 4. sz. mellékletét képezi. 6./ A pályázónak igazolnia kell, hogy a) a saját, vagy a családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének a 150%-át, b) a saját, vagy a családjában az egy főre jutó havi jövedelem a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének a %-a között van, c) a saját, vagy a családjában az egy főre jutó havi jövedelem a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének a %-a között van.

4 7./ A támogatás összege a: 6./a) esetben Ft/fő/hó, 6./b) esetben Ft/fő/hó, 6./c) esetben Ft/fő/hó, 8./ A beérkezett pályázatokat Ambrózfalva Község Önkormányzati Képviselőtestülete bírálja el. 9./ A pályázatok benyújtásának helye Ambrózfalva Községháza 6915 Ambrózfalva, Dózsa Gy. u 1., határideje: november 15. napja, elbírálásának határideje december 14. napja. Jelen szabályzatban nem érintett kérdésekben a többször módosított 51/2007./III.26./ Kormányrendeletben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben, és a pályázati kiírásban foglaltak az irányadók. Felelős: Perleczki Béláné polgármester Határidő: azonnal A határozatról értesül: A helyben szokásos módon a lakosság Tárgy:Bursa Hungarica Felsőfokú Önkormányzati Pályázati rendszer feltételei./2013. (X.14.) H A T Á R O Z A T Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestülete a Bursa Hungarica pályázatot az alábbiak szerint írja ki: Csanádalberti Község Önkormányzatának S Z A B Á L Y Z A T A a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatról Csanádalberti Község Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) a 51/2007./III.26./ Kormányrendeletben írtaknak megfelelően csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2013/14. évi fordulójához (2013/14. tanév második, és a 2014/15. tanév első félévére vonatkozóan), az alábbiak szerint: 1./ Az önkormányzat az ösztöndíjpályázat Általános Szerződési Feltételeiben foglaltakat elfogadja, és a A, valamint B típusú pályázatokat október 14-i hatállyal kiírja, azt a helyben szokásos módon közzéteszi. 2./ A pályázati kiírás ( A és B típusú) jelen szabályzat 1. sz. mellékletét képezi. 3./ A pályázati űrlap minta ( A és B típusú) jelen szabályzat 2. sz. mellékletét képezi. 4./ A bírálati lap ( A és B típusú) jelen szabályzat 3. sz. mellékletét képezi. 5./ Az összesítő lap ( A és B típusú) jelen szabályzat 4. sz. mellékletét képezi. 6./ A pályázónak igazolnia kell, hogy

5 a) a saját, vagy a családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének a 150%-át, b) a saját, vagy a családjában az egy főre jutó havi jövedelem a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének a %-a között van, c) a saját, vagy a családjában az egy főre jutó havi jövedelem a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének a %-a között van. 7./ A támogatás összege a: 6./a) esetben Ft/fő/hó, 6./b) esetben Ft/fő/hó, 6./c) esetben Ft/fő/hó, 8./ A beérkezett pályázatokat Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestülete bírálja el. 9./ A pályázatok benyújtásának helye Csanádalberti Községháza 6915 Csanádalberti Fő utca 30., határideje: november 15. napja, elbírálásának határideje december 14. napja. Jelen szabályzatban nem érintett kérdésekben a többször módosított 51/2007./III.26./ Kormányrendeletben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben, és a pályázati kiírásban foglaltak az irányadók. Felelős: Csjernyik Zoltán polgármester Határidő: azonnal A határozatról értesül: A helyben szokásos módon a lakosság 2, napirendi pont: A évi Szociális tűzifa pályázathoz szükséges határozat szöveges része a következő Pitvaros vonatkozásában: 1.) Pitvaros Község Önkormányzata pályázatot nyújt be, a helyi önkormányzatok szociális célú tűzifavásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatásáról szóló 57/2013. (X. 4.) BM rendelet alapján kiírt pályázat támogatási összegének elnyerésére. Pitvaros Község Önkormányzata nem szerepel a társadalmi-gazdasági és infrastrukturális szempontból elmaradott, illetve az országos átlagot jelentősen meghaladó munkanélküliséggel sújtott települések jegyzékéről szóló 240/2006. (XI. 30.) Korm. Rendelet melléklete alapján, az országos átlagot jelentősen meghaladó munkanélküliséggel sújtott települési Önkormányzatok között, így az igényelhető támogatás mértéke keményfa vásárlása esetén Ft + ÁFA/ erdei m 3 azaz bruttó Ft/ erdei m 3, sajátforrás összege Ft + ÁFA/ erdei m 3, azaz bruttó Ft/erdei m 3, puhafa esetén Ft + ÁFA/ erdei m 3 azaz bruttó Ft/erdei m 3, sajátforrás összege Ft + ÁFA/ erdei m 3 azaz bruttó Ft/erdei m 3. Pitvaros Község Önkormányzata a pályázati kiírást tudomásul véve úgy döntött, hogy a benyújtott pályázatában.. erdei m 3 keményfa megvásárlásának támogatására adja be pályázatát.

6 A benyújtott pályázat összes költsége...-ft, amely...-ft pályázati támogatásból és...-ft sajátforrásból áll. Pitvaros Község Önkormányzata a pályázati saját forrás összegét, azaz..-ft -ot a évi költségvetésben a tartalékalapra betervezett összeg terhére biztosítja. Pitvaros Község Önkormányzatának képviselőtestülete megbízza Pitvaros Község Polgármesterét a pályázat benyújtásával. Ambrózfalva, Csanádalberti és Nagyér a kedvezőbb kategóriába esnek a munkanélküliségi mutatók miatt. Náluk kisebb önrészt kell vállalni az Önkormányzatoknak. A pályázni kívánt fa mennyiségénél minden településnél be kell írni a valós mennyiségeket amennyi fára pályáznak. 2.) Község Önkormányzata pályázatot nyújt be, a helyi önkormányzatok szociális célú tűzifavásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatásáról szóló 57/2013. (X. 4.) BM rendelet alapján kiírt pályázat támogatási összegének elnyerésére... Község Önkormányzata szerepel a társadalmi-gazdasági és infrastrukturális szempontból elmaradott, illetve az országos átlagot jelentősen meghaladó munkanélküliséggel sújtott települések jegyzékéről szóló 240/2006. (XI. 30.) Korm. Rendelet melléklete alapján, az országos átlagot jelentősen meghaladó munkanélküliséggel sújtott települési Önkormányzatok között, így az igényelhető támogatás mértéke keményfa vásárlása esetén Ft + ÁFA/ erdei m 3 azaz bruttó Ft/ erdei m 3, sajátforrás összege Ft + ÁFA/ erdei m 3, azaz bruttó Ft/erdei m 3, puhafa esetén Ft + ÁFA/ erdei m 3 azaz bruttó Ft/erdei m 3, sajátforrás összege 700.-Ft + ÁFA/ erdei m 3 azaz bruttó 889.-Ft/erdei m 3. Község Önkormányzata a pályázati kiírást tudomásul véve úgy döntött, hogy a benyújtott pályázatában.. erdei m 3 keményfa megvásárlásának támogatására adja be pályázatát. A benyújtott pályázat összes költsége..-ft, amely...-ft pályázati támogatásból és..-ft saját forrásból áll.. Község Önkormányzata a pályázati saját forrás összegét, azaz..-ft -ot a évi költségvetésben a tartalékalapra betervezett összeg terhére biztosítja. Község Önkormányzatának képviselőtestülete megbízza Község Polgármesterét, a pályázat benyújtásával.

7 3, napirendi pont: Az önkormányzatok évi költségvetési koncepciója csatoltan kerül kiküldésre. Kérem a képviselőtestületeket, hogy a koncepciókat határozataikkal fogadják el! 4, napirendi pont: Kérem az önkormányzatokat, fogadják el az alábbi határozatot:.község Önkormányzati Képviselőtestülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény (továbbiakban: Mötv.) 146. (1) bekezdésében írt kötelezettségének eleget téve felülvizsgálta a Pitvaros Mikrotérsége Szélessávú Informatikai Infrastruktúra Építési Beruházást Lebonyolító és Üzemeltető Társulás létrehozására vonatkozó társulási megállapodást és a felülvizsgálat eredményeként a Társulást október 31. napjával megszünteti. Felelős: polgármester Határidő: bentiek szerint Értesül: MÁK Szeged Csongrád Megyei Kormányhivatal Törvényességi Felügyeleti Főosztály Szeged Ezt követően kérem a képviselőtestületeket, hogy amennyiben egyetértenek a Pitvaros Térségi Szélessávú Informatikai Infrastruktúrát Üzemeltető Társulás létrehozatalára vonatkozó Társulási Megállapodásban foglaltakkal - hagyják jóvá a megállapodást az alábbiak szerint:.község Önkormányzati Képviselőtestülete a Pitvaros Térségi Szélessávú Informatikai Infrastruktúrát Üzemeltető Társulás létrehozatalára vonatkozó Társulási Megállapodás a jegyzőkönyvhöz csatolt tartalommal jóváhagyta. Felelős: polgármester Határidó: azonnal Értesül: MÁK Szeged Csongrád Megyei Kormányhivatal Törvényességi Felügyeleti Főosztály Szeged A tervezetet a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján készítettem, a testületi ülésen módosító indítványokat lehet előterjeszteni. 4, napirendi pont: Az Egyebek napirendi ponton belül az alábbiakról kell rendeletet alkotni, illetve határozni: - Kéményseprő-ipari közszolgáltatásról kell rendeletet módosítani Csanádalbertinek és Pitvarosnak. A témáről a csütörtöki jegyzői értekezleten volt szó. A rendeletalkotáshoz anyagot az ígéret szerint pénteken kapunk. - Tótkomlós és térsége állati hulladékkezelési önkormányzati tulajdonközösséggel kapcsolatban kell határozatokat hozni Pitvaros kivételével a többi településnek. Az anyagot csatolom, kérem a polgármestereket, hogy mérlegeljék a javaslatokat, és terjesszék döntésre a testületek elé.

8 Ivóvíz támogatásról kell határozatot hozni Pitvaros kivételével a többi településnek. Nagyér, mint eddigi gesztor felvette a kapcsolatot a Vízművel, a javaslat kidolgozása folyamatban van, mely a testületi ülésen előterjesztésre kerül. (Ebr rendszerben hi.: október 15.) - A szociális tűzifa igénnyel kapcsolatban Ambrózfalvánek kell a szociális rendeletét módosítani. A rendelet módosítást hétfőn küldöm ki. Nagyér, október 10. Dr. Sarkadi Péter s.k. jegyző

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T B E S Z Á M O L Ó Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2016. december 15. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Cződör Krisztián

Részletesebben

Radó Tibor polgármester A kiküldött napirendi pontokat olvastátok. Aki elfogadja a napirendi pontokat, kérem, szavazzon.

Radó Tibor polgármester A kiküldött napirendi pontokat olvastátok. Aki elfogadja a napirendi pontokat, kérem, szavazzon. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2014. szeptember hó 30. napján megtartott rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Pitvaros Községi Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének.../2014. (XI. 20.) rendelete

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének.../2014. (XI. 20.) rendelete Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2217 Gomba, Bajcsy-Zs. u. 2. 2. napirendi pont előterjesztésének melléklete Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2014. (XI. 20.) rendelete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Képviselő-testület szeptember 13-i ülésre

E L Ő T E R J E S Z T É S Képviselő-testület szeptember 13-i ülésre E L Ő T E R J E S Z T É S Képviselő-testület 2018. szeptember 13-i ülésre A TOP:4.2.1-15-JN1-2016-00023 azonosító számú pályázat keretében gépkocsi vásárlásra beérkezett árajánlatok bírálatáról Tisztelt

Részletesebben

Lengyeltóti Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2014.(XI.27) önkormányzati rendelet

Lengyeltóti Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2014.(XI.27) önkormányzati rendelet Lengyeltóti Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2014.(XI.27) önkormányzati rendelet a természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás jogosultsági feltételeiről Lengyeltóti Városi Önkormányzat

Részletesebben

Csernák Lajos s.k. pénzügyi és gazdálkodási osztályvezető

Csernák Lajos s.k. pénzügyi és gazdálkodási osztályvezető E L Ő T E R J E S Z T É S Kiskunhalas Város Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-i ülésére Tárgy: Csatlakozás a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz (Bursa Szabályzat a helyi

Részletesebben

Ágasegyháza Község Önkormányzat 10/2003. (VIII.26.) számú rendelete. A felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók támogatásáról

Ágasegyháza Község Önkormányzat 10/2003. (VIII.26.) számú rendelete. A felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók támogatásáról Ágasegyháza Község Önkormányzat 10/2003. (VIII.26.) számú rendelete /egységes szerkezetben/ A felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók támogatásáról Ádám Józsefné sk. polgármester dr. Fazekas István

Részletesebben

Előterjesztés borítólapja

Előterjesztés borítólapja Kétpó község Önkormányzat 5411 Kétpó, Almásy tér 1. Előterjesztés borítólapja Sorszám: Előterjesztés tárgya: A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2013. évi fordulójához történő

Részletesebben

Ügyiratszám: /2017/U1. Tárgy: Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj támogatásról szóló szabályzat felülvizsgálata

Ügyiratszám: /2017/U1. Tárgy: Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj támogatásról szóló szabályzat felülvizsgálata Ügyiratszám: /2017/U1. Tárgy: Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj támogatásról szóló szabályzat felülvizsgálata Tisztelt Képviselő-testület! A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 23/2013. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. október

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Száma: / 2014

JEGYZŐKÖNYV. Száma: / 2014 JEGYZŐKÖNYV Száma: 17-90961-1 / 2014 Készült: Tard Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.október 2.-án 17 órai kezdettel az Önkormányzati Hivatal Házasságkötő termében megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Előterjesztés az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság részére

Előterjesztés az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság részére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. Előterjesztés az Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság részére Javaslat Bursa

Részletesebben

1.. 2., 3.. Eljárási rendelkezések

1.. 2., 3.. Eljárási rendelkezések 17/2008.(XII.18.)számú rendelete a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázathoz történő csatlakozás helyi szabályairól szóló 17/2003.(IX.30) számú rendeletének módosításáról egységes szerkezetben

Részletesebben

Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének Kunszentmárton Város Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2015.(IX.25.)önkormányzati rendelete a Bursa Hungarica Ösztöndíjrendszer elbírálásának szabályairól Kunszentmárton Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz való csatlakozásról

ELŐTERJESZTÉS A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz való csatlakozásról ELŐTERJESZTÉS A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz való csatlakozásról 1. előterjesztés száma: 329/2018. 2. előterjesztést készítő személy neve: Zimmermann Borbála 3. előterjesztés

Részletesebben

ORDACSEHI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

ORDACSEHI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ORDACSEHI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 60.002-15/2015. Sorszám: 3. ELŐTERJESZTÉS Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. szeptember 23. napján tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v SZAKONYFALU Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 17-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szakonyfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Csanádpalota Város Polgármesterétől 6913. Csanádpalota, Kelemen László tér 10. Tel.: 62/263-009, Fax: 62/ 263-105 3029- /2012. Tárgy: Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati ösztöndíj 2013. évi fordulójára

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-11/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 18/2016. (V.27.) önkormányzati rendelete

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 18/2016. (V.27.) önkormányzati rendelete Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 18/2016. (V.27.) önkormányzati rendelete a tanulmányi ösztöndíjakról szóló 32/2007. (IX.24.) önkormányzati rendelet módosításáról Budaörs Város Önkormányzatának

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2018. szeptember 26-i ülésére

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET október 5-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET október 5-i ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 214/2011. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2011. október 5-i ülésére Tárgy: Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer

Részletesebben

(Tervezet) Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének. /2011. (.) önkormányzati rendelete

(Tervezet) Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének. /2011. (.) önkormányzati rendelete (Tervezet) Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2011. (.) önkormányzati rendelete a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázat helyi szabályairól Ecsegfalva Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: 80-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. október

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Üsz.: 22-129/2017. Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: ph@kiszombor.hu Kiszombor Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete KISZOMBOR

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 214-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. október 10-én

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből ülés könyvéből: Napirendi pontok elfogadása. A Képviselő-testület -6- igen, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 96/2016.(IX.12.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. CEGLÉDBERCEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének október 7-i üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. CEGLÉDBERCEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének október 7-i üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CEGLÉDBERCEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének 2013. október 7-i üléséről 98-100/2013. (10. 07.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-6/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 80-82. Száma: 1-115/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 16-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 16-i ülésére 2. ELŐTERJESZTÉS Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. szeptember 16-i ülésére Tárgy: Csatlakozás a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz Az előterjesztést

Részletesebben

Szomor Község Önkormányzatának S Z A B Á L Y Z A T A

Szomor Község Önkormányzatának S Z A B Á L Y Z A T A Szomor Község Önkormányzatának S Z A B Á L Y Z A T A a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatokkal kapcsolatos eljárás lefolytatásának rendjéről. Szomor, 2015. november 16. Nagy

Részletesebben

l C0. számú előterjesztés

l C0. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere l C0. számú előterjesztés Előterjesztés a Humánszolgáltatási Bizottság részére a gyógyászatisegédeszköz-támogatásról szóló pályázati felhívásról

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Zomba község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. október 11-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. ZOMBA KÖZSÉG

Részletesebben

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E. 2014. szeptember 29-én. megtartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E. 2014. szeptember 29-én. megtartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2014. szeptember 29-én megtartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 50/2014.(IX.29.) számú határozata A települési önkormányzatok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS 2. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS 2. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS 2. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i rendkívüli ülésére Tárgy : Csatlakozás a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerhez Az

Részletesebben

Alcsútdoboz Települési Önkormányzatának. Szabályzata. a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának rendjéről

Alcsútdoboz Települési Önkormányzatának. Szabályzata. a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának rendjéről Alcsútdoboz Települési Önkormányzatának Szabályzata a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának rendjéről Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 20.-án 17 óra 30

Részletesebben

Újhartyán Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2014. szeptember 29-án (hétfő) 17 órai kezdettel. megtartandó testületi ülésére. 7.

Újhartyán Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2014. szeptember 29-án (hétfő) 17 órai kezdettel. megtartandó testületi ülésére. 7. E L Ő T E R J E S Z T É S Újhartyán Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 29-án (hétfő) 17 órai kezdettel megtartandó testületi ülésére 7. napirend Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő:

Részletesebben

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 6-i rendkívüli ülésére

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 6-i rendkívüli ülésére 3. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 6-i rendkívüli ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Döntés a szociális célú tűzifavásárlásához kapcsolódó

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-i ülésére 4. ELŐTERJESZTÉS Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 27-i ülésére Tárgy: Csatlakozás a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerhez Az előterjesztést

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Bursa Hungarica 2012. évi felsőoktatási ösztöndíjpályázathoz

Részletesebben

SZABÁLYZAT A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának helyi szabályairól

SZABÁLYZAT A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának helyi szabályairól SZABÁLYZAT A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának helyi szabályairól Csanádpalota Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselőtestület) a Bursa

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 27.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 27.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének 13/2015. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. november 27.-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének Jegyzőkönyve 1.) Kéményseprő-ipari közszolgáltatás

Részletesebben

JAVASLAT a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat évi folytatásához

JAVASLAT a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat évi folytatásához Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 1211 Budapest XXI. Szent Imre tér 10. POLGÁRMESTER JAVASLAT a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2010. évi folytatásához Készítette: Becsei Dénes

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a helyi önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatás igényléséről.

Tárgy: Javaslat a helyi önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatás igényléséről. 1 ELŐTERJESZTÉS SZUHAKÁLLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. AUGUSZTUS 25-i MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 990-11/2016/SZ.. MELLÉKLETEK SZÁMA: DB X. NA P I R E ND Tárgy: Javaslat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisrécse Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én 17. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal helyiségébe,

Részletesebben

Értesül: Makói Kistérség Többcélú Társulása. Végrehajtása megtörtént, a megállapodás módosítása aláírásra került.

Értesül: Makói Kistérség Többcélú Társulása. Végrehajtása megtörtént, a megállapodás módosítása aláírásra került. B E S Z Á M O L Ó Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. március 30. napján tartandó rendkívüli testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: A nem közművel

Részletesebben

Balatonakarattya Község Önkormányzata Polgármesterétől

Balatonakarattya Község Önkormányzata Polgármesterétől Balatonakarattya Község Önkormányzata Polgármesterétől Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Balatonakarattya, 2017. július 31. Polgár Beatrix jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Balatonakarattya

Részletesebben

Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület szeptember 26-ai rendes ülésére

Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület szeptember 26-ai rendes ülésére Budakalász Város Polgármestere /2013.(IX.26.) sz. előterjesztés E L ŐT E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2013. szeptember 26-ai rendes ülésére Tárgy: Javaslat a 2014. évi Bursa Hungarica ösztöndíjpályázathoz

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/2011. 98/2011. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Nagyvázsony község Önkormányzat képviselő-testületének augusztus 28-ai soron következő nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Nagyvázsony község Önkormányzat képviselő-testületének augusztus 28-ai soron következő nyilvános ülésére Nagyvázsony Község Önkormányzata H-8291 Nagyvázsony, Kinizsi u. 96. T./fax: 88/264-011; info@nagyvazsony.hu www.nagyvazsony.hu Szám:.. / 2018. ELŐTERJESZTÉS Nagyvázsony község Önkormányzat képviselő-testületének

Részletesebben

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2015. (II. 18.) rendelete

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2015. (II. 18.) rendelete JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2015. (II. 18.) rendelete a szociális igazgatásáról és a szociális ellátások helyi szabályairól módosításokkal egységes szerkezetben Jánossomorja

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 9/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 18-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Újrónafő Község

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 192/2017.

Az előterjesztés száma: 192/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges, az előterjesztés nyilvános ülésen tárgyalható! Az előterjesztés száma: 192/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. december 13.

Részletesebben

KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 75/2016.(XII.20.) önkormányzati HATÁROZATA

KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 75/2016.(XII.20.) önkormányzati HATÁROZATA KÁNTORJÁNOSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 75/2016.(XII.20.) önkormányzati HATÁROZATA Kántorjánosi Község Önkormányzat Képviselő-testület 2017. évi munkatervének megalkotásáról A Képviselő-testület

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Üsz.: 22-152/2016. Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

46/2014. (IX. 25.) BM rendelet. a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatásáról

46/2014. (IX. 25.) BM rendelet. a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatásáról Magyar joganyagok - 46/2014. (IX. 25.) BM rendelet - a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz 1. oldal kapcsolódó kiegés 46/2014. (IX. 25.) BM rendelet a települési önkormányzatok

Részletesebben

DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2013.(XI.15.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. A szociális célú tűzifa támogatásról

DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2013.(XI.15.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. A szociális célú tűzifa támogatásról DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2013.(XI.15.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A szociális célú tűzifa támogatásról Demecser Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok

Részletesebben

Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. január 5-én, 18-órakor megtartandó rendkívüli ülésére

Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. január 5-én, 18-órakor megtartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés száma: 209/2014. A határozati javaslat elfogadásához minősített többség szükséges! A rendelet tervezet elfogadásához minősített többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének

Részletesebben

Szám: 83-8/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 6. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 83-8/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 6. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 83-8/2016. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 6. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

68/2013. (VI. 24.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

68/2013. (VI. 24.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 68/2013. (VI. 24.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 44. -a, valamint

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének október 11-én órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének október 11-én órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2012. október 11-én 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Hajdu Gábor József polgármester, Tóth Csabáné

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 28-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya:döntés a szociális célú tűzifavásárlásához

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-7/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

AJL. számú előterjesztés

AJL. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere AJL. számú előterjesztés Előterjesztés a Humánszolgáltatási Bizottság részére az ápolási támogatással kapcsolatos pályázati felhívásról

Részletesebben

Előterjesztést készítette és előterjesztő: Fodor Rita Mária jegyző általános helyettese SZOCIÁLIS TÜZELŐANYAG IGÉNYLÉSÉNEK LEHETŐSÉGE

Előterjesztést készítette és előterjesztő: Fodor Rita Mária jegyző általános helyettese SZOCIÁLIS TÜZELŐANYAG IGÉNYLÉSÉNEK LEHETŐSÉGE RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjesztő: Fodor Rita Mária jegyző

Részletesebben

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat évi fordulója. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat évi fordulója. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2010. évi fordulója Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2010. évi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése Iktatószám: /2010. Kövegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. év november hó 29. napján 17.00 órakor tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E O K 88/2010.(XI.29.)Kt.h.

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10. számú JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10. számú JEGYZŐKÖNYVE a Képviselő-testületének 10. számú JEGYZŐKÖNYVE 2015. szeptember 22-én 16.00 órától 17.00 óráig megtartott r e n d k í v ü l i képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015.09.22-én

Részletesebben

Lenti Város Önkormányzat képviselő-testületének. 25/2012. (III.29.) önkormányzati rendeletével módosított. 21/2010. (XI. 25.) önkormányzati rendelete

Lenti Város Önkormányzat képviselő-testületének. 25/2012. (III.29.) önkormányzati rendeletével módosított. 21/2010. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 1 Lenti Város Önkormányzat képviselő-testületének 25/2012. (III.29.) önkormányzati rendeletével módosított 21/2010. (XI. 25.) önkormányzati rendelete a felsőoktatási intézményekben tanulók ösztöndíj támogatásáról

Részletesebben

Javaslat Bursa Hungarica pályázathoz való csatlakozásra. Az előterjesztés előzetesen egyeztetve: Polonkai Zoltánné osztályvezető. Pénzügyi Bizottság

Javaslat Bursa Hungarica pályázathoz való csatlakozásra. Az előterjesztés előzetesen egyeztetve: Polonkai Zoltánné osztályvezető. Pénzügyi Bizottság 1 Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Bursa Hungarica pályázathoz való csatlakozásra

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés)

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés) Jegyzőkönyv Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-án 10 00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Zöldág János alpolgármester Borsik Imre képviselő

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2015. (II. 18.) rendelete

JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2015. (II. 18.) rendelete JÁNOSSOMORJA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2015. (II. 18.) rendelete a szociális igazgatásáról és a szociális ellátások helyi szabályairól módosításokkal egységes szerkezetben Jánossomorja

Részletesebben

Kivonat. Újtikos Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 79/2014. (VIII.29.) számú határozata

Kivonat. Újtikos Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 79/2014. (VIII.29.) számú határozata 79/2014. (VIII.29.) számú határozata Képviselő- testülete megtárgyalta a Javaslat a 2014. évi rendkívüli Önkormányzati Támogatási Igény benyújtására elnevezésű előterjesztést és az alábbi döntést hozta:

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 9/2014. sz. jegyzőkönyve. a 2014. október 2. án megtartott ülésről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 9/2014. sz. jegyzőkönyve. a 2014. október 2. án megtartott ülésről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. sz. jegyzőkönyve a 2014. október 2. án megtartott ülésről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. október

Részletesebben

Tormásliget Község Önkormányzat án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyve

Tormásliget Község Önkormányzat án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyve Tormásliget Község Önkormányzat 2015. 09. 28-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 82/2015. (09. 28.) önkormányzati határozat napirendi pontok elfogadása 83/2015. (09. 28.) önkormányzati

Részletesebben

t.','j. számú előterjesztés

t.','j. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere 11 Ci t.','j. számú előterjesztés -- Előterjeszt és a Humánszolgáltatási Bizottság részére az egészségügyi támogatásról szóló pályázati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 456-20/2013.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2013. október 11-én (pénteken) 10 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről H A T Á R

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/401-2/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: IGAZOLTAN TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: LAKOSSÁG KÖRÉBŐL MEGJELENT: Paloznak Község Önkormányzat

Részletesebben

Ónod Község Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2013. (XII. 21.) önkormányzati rendelete. a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól

Ónod Község Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2013. (XII. 21.) önkormányzati rendelete. a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Ónod Község Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2013. (XII. 21.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Ónod Község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok

Részletesebben

Nagyér- Ambrózfalva Csanádalberti - Pitvaros Községek Önkormányzati Képviselőtestületeinek 2013. szeptember 25-én tartandó együttes testületi ülésére.

Nagyér- Ambrózfalva Csanádalberti - Pitvaros Községek Önkormányzati Képviselőtestületeinek 2013. szeptember 25-én tartandó együttes testületi ülésére. E L Ő T E R J E S Z T É S Nagyér- Ambrózfalva Csanádalberti - Pitvaros Községek Önkormányzati Képviselőtestületeinek 2013. szeptember 25-én tartandó együttes testületi ülésére. 1, napirendi pont: Az anyag

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Úri Községi Önkormányzat 2244 Úri, Rákóczi út 31. tel: 29/456-008. Tel,fax: 29/456-524 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úri község Polgármesteri hivatalában 2013. október hó 08. napján 16. órai kezdettel

Részletesebben

Rendelet hatálya 1. Pénzbeli ellátások 2. 1 3.. Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás

Rendelet hatálya 1. Pénzbeli ellátások 2. 1 3.. Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás TAKTASZADA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/1999. (IV.28.) számú rendelete a gyermekvédelmi támogatásokról és a gyámügyi ellátásokról Taktaszada Község Képviselőtestülete a gyermekek védelméről és a gyámügyi

Részletesebben

Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2013.(XII.10.) önkormányzati rendelete a természetbeni ellátásban nyújtott szociális célú

Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2013.(XII.10.) önkormányzati rendelete a természetbeni ellátásban nyújtott szociális célú Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2013.(XII.10.) önkormányzati rendelete a természetbeni ellátásban nyújtott szociális célú tűzifa juttatásról Monostorapáti község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 21. napján órakor megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 21. napján órakor megtartott nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 629-7/2016/K. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 21. napján 14.30 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: szeptember 22.

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: szeptember 22. Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 201. szeptember 22. Javaslat a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójához való

Részletesebben

S Z A B Á L Y Z A T. 1.4 A Heves Megyei Önkormányzat a 10 hónapra (két egymást követő tanulmányi félév) szóló A típusú. pályázathoz ad támogatást.

S Z A B Á L Y Z A T. 1.4 A Heves Megyei Önkormányzat a 10 hónapra (két egymást követő tanulmányi félév) szóló A típusú. pályázathoz ad támogatást. S Z A B Á L Y Z A T a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázati rendszerről (Elfogadva Heves Megye Közgyűlése 113/2004(XI. 26.) számú határozatával) 1. Bursa Hungarica Felsőoktatási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére Határozathozatal: egyszerű többség IX-2/2014. Nyü. Ügyiratszám:.2014. E L Ő T E R J E S Z T É S Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére Tárgy: Csatlakozás a

Részletesebben

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Balatonakarattya, 2017. május 23. Polgár Beatrix jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Balatonakarattya

Részletesebben

2014. február 11-én tartandó ülésére. Bejelentések

2014. február 11-én tartandó ülésére. Bejelentések Medgyesbodzás Község Önkormányzat Polgármestere Medgyesbodzás, Széchenyi u 38. Előterjesztés Medgyesbodzás Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 2014. február 11-én tartandó ülésére Bejelentések

Részletesebben

RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2014. OKTÓBER 6.

RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2014. OKTÓBER 6. FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2014. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzat szociális

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 18-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 18-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 18-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A települési támogatásokról valamint a szociális és gyermekvédelmi

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA 1 Ikt. szám: 476-3/2017 MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA 3. számú JEGYZŐKÖNYVE Készült: a 2017. február 20. napján megtartott soron kívüli ülésről 2 Készült: Jegyzőkönyv

Részletesebben

Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének évi ülésterve. Általános rendelkezések

Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének évi ülésterve. Általános rendelkezések Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi ülésterve I. Általános rendelkezések A képviselő-testületi ülések általában a Községháza épületében kerülnek megtartásra. Más helyszín esetén

Részletesebben