Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és Intézményei részére földgáz beszerzése Ajánlatkérő: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Címzett:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és Intézményei részére földgáz beszerzése Ajánlatkérő: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Címzett:"

Átírás

1 Eljárás megnevezése: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és Intézményei részére földgáz beszerzése Ajánlatkérő: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Címzett: Közbeszerzési dokumentumokat átvett gazdasági szereplők Tárgy: Kiegészítő tájékoztatás A megküldés dátuma: május 26. Tisztelt Ajánlattevők! A fent hivatkozott eljárásban beérkezett kiegészítő tájékoztatásra vonatkozó kéréseket az alábbiak szerint teljesítjük a Kbt ának megfelelően. 1. Kérdés Ajánlattételi felhívás III.1.2 pont: Alkalmatlan az ajánlattevő, ha az elmúlt három lezárt üzleti években összesen nem rendelkezik közbeszerzés tárgyából (földgáz energia szállítása) származó legalább nettó HUF árbevétellel. Kérjük Ajánlatkérőt erősítse meg jól értelmezzük-e, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. alapján amennyiben ajánlattevő nem rendelkezik a felhívás megküldésének napját megelőző utolsó 3 lezárt üzleti év árbevételi adataival, úgy az üzleti tevékenysége megkezdése óta eltelt időszak teljes nettó árbevétele összegének kell elérnie az előírt összeget, különös tekintettel a jogszabályban foglalt előírásokra. 1. Válasz Megerősítjük, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19.. (2) bekezdése szerinti esetben az ajánlattevő működésének teljes ideje alatt a közbeszerzés tárgyából származó árbevételének kell elérnie a minimumkövetelményként meghatározott összeget (nettó Ft-ot). 2. Kérdés Ajánlati dokumentáció 2.7 pont: A megadott rendszerhasználati díjak közbeszerzési eljárás eredményeként kötendő szerződés teljes hatálya alatt irányadóak és módosításukra nincsen lehetőség. Ajánlati dokumentáció, szerződéstervezet 11.1.a pont: A számla tartalma: a szerződés 1. számú mellékletében rögzített, a fogyasztási helyek kiszolgálásához szükséges kapacitások és a mindenkor hatályos, a földgáz rendszerhasználati díjak megállapításáról szóló jogszabály alapján meghatározott éves díjak 1/12-ed része. Kérjük Ajánlatkérő szíveskedjen megerősíteni, hogy Ajánlattevő jogosult a rendszerhasználati forgalmi és teljesítmény - díjakat a jogszabályi változásoknak megfelelően módosítani, illetve kérjük a két rész közötti ellentmondás feloldását. 2. Válasz Nyertes ajánlattevő a rendszerhasználati díjakat jogszabályi változásokra hivatkozva módosíthatja. A közbeszerzési dokumentumok 2.7. pontja módosításra került.

2 3. Kérdés Ajánlati dokumentáció, szerződéstervezet 11.1.a pont: Kiállításának ideje: a tárgyhónapot megelőző hónap 10. napja. Kérjük Ajánlatkérő szíveskedjen megerősíteni, hogy Ajánlattevő jogosult a teljesítménydíj számlákat tárgyhónapot megelőző hónap 10. napjáig amennyiben hétvégére, vagy munkaszüneti napra esik, az azt követő munkanapig - kiállítani. 3. Válasz Megerősítjük, ugyanakkor tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy Ajánlatkérőknek nincs teljesítménydíjas fogyasztási helyük. 4. Kérdés Ajánlati dokumentáció, szerződéstervezet 11.1 pont: Amennyiben a tárgyhónapra vonatkozó bármely számla, a tárgyhónapot követő második hónap utolsó napjáig nem kerül Vevőknek átadásra (azaz Vevők általi kézhezvételre), úgy Eladó a nettó számlaérték 3 %-ával egyező mértékű kötbért köteles fizetni az érintett Vevő részére. Kérjük Ajánlatkérő szíveskedjen megerősíteni, hogy amennyiben Ajánlattevő hibáján kívül nem kerül a számla átadásra, úgy a kötbér nem érvényesíthető. 4. Válasz Ajánlatkérő egyetért ezen értelmezéssel. 5. Kérdés Ajánlati dokumentáció, szerződéstervezet 16.2.c pont: Fenti pontban a jogkövetkezményt kérjük kiegészíteni a földgázvételezésből történő kizárás lehetőségével. 5. Válasz A módosítást a módosított szerződéstervezet pontjának c) alpontja szerinti feltételekkel elfogadjuk. 6. Kérdés Ajánlati dokumentáció, szerződéstervezet 16.2.h, i, j, k pont: Fenti pontokban a jogkövetkezményt kérjük kiegészíteni a szerződés azonnali hatályú felmondásának lehetőségével. 6. Válasz A javaslatot Ajánlatkérő elfogadta, a szerződéstervezet vonatkozó pontjai módosításra kerültek.

3 7. Kérdés Ajánlati dokumentáció, szerződéstervezet 16.6 pont: A Felek rögzítik, hogy az Eladó a jelen Szerződés szerinti kötelezettségei teljesítésének biztosítására teljesítési biztosítékot (a továbbiakban: Teljesítési Biztosíték) köteles a Vevő rendelkezésére bocsátani Ft értékben. Ajánlatkérő az ajánlati felhívásban nem határozta meg a teljesítési biztosíték részleteit, rendelkezésre bocsájtásának feltételeit. Kérjük Ajánlatkérő szíveskedjen megerősíteni, hogy Ajánlattevőnek teljesítési biztosítékot kell nyújtania, illetve kérjük meghatározni a rendelkezésre bocsájtásának feltételeit. 7. Válasz Ajánlatkérő nem írt elő teljesítési biztosítékot az ajánlati felhívásban, ennek megfelelően a szerződéstervezet pontja törlésre került (lsd. módosított közbeszerzési dokumentumok). 8. Kérdés Ajánlati dokumentáció, 1. és 2. számú melléklet (Excel táblák): Egyes fogyasztási helyeknél nem került megadásra a teljesítmény, a fogyasztás és a POD azonosító. Kérjük Ajánlatkérő szíveskedjen megadni a hiányzó adatokat minden fogyasztási helynél, melyek nélkülözhetetlenek az ajánlati ár kalkulációja során. 8. Válasz 9. Kérdés Hivatkozással a szerződéstervezet 19. pontjában megjelölt 15 hónapos időtartamra kérdezzük, hogyan kell értelmezni a Szerződéstervezetben helyenként alkalmazott éves kifejezést? 9. Válasz A szerződéstervezet 1.4. pontja megfelelő módon módosításra került. 10. Kérdés Tekintettel arra, hogy az Üzletszabályzat módosításának legfőbb oka jogszabály változása, kérdezzük t. Ajánlatkérőt, hogy ebben az esetben is a jóváhagyása szükséges számára hátrányos rendelkezések alkalmazhatóságához? 10. Válasz Igen, szükséges az Ajánlatkérő jóváhagyása. 11. Kérdés

4 Van-e arra mód, hogy a Szerződéstervezet 2. pontjában azok a fogalmak, amelyeket jogszabály határoz meg (elszámolás mérés, gáznap, korlátozás, üzemzavar, üzleti titok), a jogszabály hatályos szövegével szerepeljenek az aláírásra kerülő szerződésben? 11. Válasz A szerződéstervezet vonatkozó részei módosításra kerültek. 12. Kérdés A Szerződéstervezet 8.1. pontjában a 16.a) és b) pontjára történik hivatkozás, ami nyilvánvalóan elírás. Lehetséges a hivatkozás pontosítása? 12. Válasz 13. Kérdés Hivatkozással a Szerződéstervezet pontjában foglaltakra kérjük t. Ajánlatkérőt, hogy a Ptk. 6:48. szerinti késedelmi kamatot módosítani szíveskedjék, tekintve, hogy a Ptk. 6:155. (4) bekezdése szerint ez a feltétel semmis. 13. Válasz 14. Kérdés Kérjük a Szerződéstervezet pontjában a Kbt.-s hivatkozást pontosítani! 14. Válasz 15. Kérdés Kérjük a t. Ajánlatkérő szíves értelmezését a Szerződéstervezet pontjában foglalt mennyiségi egyeztetés sikertelensége és a 29. ponttal összefüggésben! 15. Válasz 16. Kérdés A Szerződéstervezet Mellékletek rész szerint a 3. számú melléklet a Földgáz mennyiségi és minőségi mérés dokumentálása (Eladó által megadott szabályzat), míg a 3. számú melléklet

5 elnevezése Az FGSZ Földgázszállító Zrt. által kiadott A földgázszállító rendszer átadásátvételi pontjainak földgáz mennyiségi elszámolása rendje. Kérjük az ellentmondás feloldását! 16. Válasz 17. Kérdés Véleményünk szerint az ajánlati dokumentum 2. számú nyilatkozatmintájában szereplő Kijelentjük továbbá, hogy Társaságunk/Szervezetünk kész és képes a tárgyi munka teljesítésére, továbbá jogosult a közbeszerzés tárgyát képező Alkalmazás használati jogainak értékesítésére. rész egy korábbi eljárásból maradt a nyilatkozatban. Kérjük t. Ajánlatkérőt, hogy az érintett részt szíveskedjen felülvizsgálni és módosítani. 17. Válasz A hivatkozott nyilatkozatminta módosításra került. 18. Kérdés Kérjük tisztelt Ajánlatkérőt, hogy szíveskedjen megerősíteni, valamennyi felhasználási hely esetében biztosított a kereskedőváltás július 1. napjára. 18. Válasz Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy a jelenleg hatályos, határozott időtartamú szerződése június 30-án megszűnik. 19. Kérdés Kérdezzük Ajánlatkérőt, hogy az 1. és 2. számú mellékletben szereplő 100 m3/h névleges teljesítményű mérők esetében a fogyasztási helyek alapdíjas vagy teljesítménydíjas elszámolásúak? Amennyiben utóbbi, úgy kérjük t. Ajánlatkérőt, hogy szíveskedjenek megadni a lekötött kapacitást MJ/h-ban. 19. Válasz A kérdésben szereplő fogyasztási helyek alapdíjas elszámolásúak. 20. Kérdés Kérjük t. Ajánlatkérőt, hogy az alábbi felhasználási helyek tekintetében szíveskedjenek megadni a POD azonosítókat (1_sz_melleklet_-_fogyasztasi_helyek_adatai.xls I oszlopában): Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Kossuth u. 10_1 Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Kossuth u. 10_2 Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Izsáki út 1.

6 Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Izsáki út 2. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Dr. Holló L. 16. Kiskun Múzeum, Kiskunfélegyháza, Dr. Holló K. 11. Batthyány Konyha 20. Válasz 21. Kérdés Kérjük t. Ajánlatkérőt, hogy az alábbi felhasználási helyek tekintetében szíveskedjenek megadni a lekötött teljesítményt/mérők névleges összteljesítményét (1_sz_melleklet_- _fogyasztasi_helyek_adatai.xls F oszlopában): Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Kossuth u. 10_1 Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Kossuth u. 10_2 Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Izsáki út 1. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Izsáki út 2. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Dr. Holló L. 16. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Majsai út 21. Kiskun Múzeum, Kiskunfélegyháza, Dr. Holló K. 11. Kiskunfélegyházi Összevont Általános Iskola, József Attila Általános Iskola Göllesz Viktor Általános Iskola Dózsa György Általános Iskola, Dózsa György u. 7. technika terem Dózsa György Általános Iskola, Dózsa György u Válasz 22. Kérdés Kérjük t. Ajánlatkérőt, hogy az alábbi felhasználási helyek tekintetében szíveskedjenek megadni a szerződött időszakra vonatkozó mennyiségeket (1_sz_melleklet_- _fogyasztasi_helyek_adatai.xls G oszlopában): Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Kossuth u. 10_1 Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Kossuth u. 10_2 Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Izsáki út 1. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Izsáki út 2. Kiskun Múzeum, Kiskunfélegyháza, Dr. Holló L Válasz 23. Kérdés

7 Kérjük t. Ajánlatkérőt, hogy valamennyi felhasználási hely tekintetében szíveskedjenek megadni a szerződéses időszakhoz tartozó tervezett fogyasztás havi bontását, valamint a várható napi max. fogyasztást. 23. Válasz Ajánlatkérő nem rendelkezik a kért információkkal, ugyanakkor ezen megítélése szerint az ajánlattételhez nem szükségesek. 24. Kérdés Az 1_sz_melleklet_-_fogyasztasi_helyek_adatai.xls táblázatban megadott 39N F POD azonosító 17 karakterből áll. Kérjük t. Ajánlatkérőt, hogy javítani szíveskedjen azt a megfelelő karakterszámra! 24. Válasz 25. Kérdés Kérdezzük tisztelt Ajánlatkérőt, Ajánlattevő jól értelmezi-e a Szerződés-tervezet pontját, miszerint gyűjtőszámlát kér? A kérdés megválaszolásakor kérjük t. Ajánlatkérőt vegye figyelembe a gyűjtőszámlázás hátrányait, ugyanis amennyiben már beindult a számlázás (kiállításra került legalább egy számla), úgy minden sztornózással javítandó változás az összes fogyasztási helyre kiállított javítandó időszakra vonatkozó számlát érinti, mivel minden fogyasztási hely egy szerződéses folyószámla alatt van. Ilyen pl.: felhasználási hely címének változása; székhelycím változása átírás; tarifaváltás; utólag Eladó tudomására jutott mérőcsere átvezetése. 25. Válasz Ajánlatkérő nem kér gyűjtőszámlát, csak a kiállított számlákról számlaösszesítőt. 26. Kérdés Amennyiben Ajánlatkérő ragaszkodik a gyűjtőszámlázáshoz, úgy kérdezzük, elfogadható-e tisztelt Ajánlatkérő részéről Ajánlattevő gyűjtőszámlázásra vonatkozó alábbi eljárásrendje: Vevő tudomásul veszi, hogy Eladó kizárólag abban az esetben tüntet fel minden egyes, a(z) számú mellékletben felsorolt fogyasztási helyet a gyűjtőszámlában, ha az elszámoláshoz szükséges minden adat tárgyhót követő hó 5. napjáig Eladó rendelkezésére áll. Amennyiben ez a feltétel nem teljesül, Vevő nem él számlakifogással az egyedileg kezelt fogyasztási hely terhelő számláit illetően. Vevő tudomásul veszi, hogy Eladó nem köteles hiánytalan gyűjtőszámla kiállítására minden fogyasztási hely tekintetében, ha adott fogyasztási helyen mérőszerelés, számlakifogás kivizsgálás, vagy részszámlázott fogyasztási hely esetén éves elszámoló számla kiállítása van folyamatban.

8 Amennyiben mérőállás nem áll rendelkezésre minden fogyasztási helyre, és Eladó ezen felhasználási helyekre részszámlát bocsát ki, úgy a részszámlákról ebben az esetben külön gyűjtőszámla készül. 26. Válasz Lsd. 25. sz. kérdésre adott választ. 27. Kérdés Ajánlatkérő az ajánlati felhívás III.1.2) és III.1.3) pontjában előírta, hogy Az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentumban ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát., ugyanakkor az ajánlati dokumentáció pontjában azt írja: Az alkalmassági feltételek előzetes igazolására Ajánlatkérő az Európai Egységes Közbeszerzési Dokumentum IV. részében kéri megadni az alkalmasságot alátámasztó részletes információk megadását.. Kérjük t. Ajánlatkérőt az ellentmondás feloldására. 27. Válasz A közbeszerzési dokumentum hivatkozott pontja módosításra került, Ajánlatkérő elfogadja ajánlattevők egyszerű nyilatkozatát is az alkalmassági feltételeknek való megfelelésről. 28. Kérdés Kérjük Tisztelt Ajánlatkérőt, hogy az 1. számú mellékletben található felhasználási helyek vonatkozásában a hiányzó mérési pont azonosítókat (POD), fogyasztási adatokat és mérőóra kapacitásokat a rendelkezésünkre bocsátani szíveskedjenek. 28. Válasz Lsd. a 8. sz. kérdésre adott választ. 29. Kérdés Kérjük Tisztelt Ajánlatkérőt, hogy a megadott fogyasztási adatokat havi bontásban is legyenek szívesek rendelkezésünkre bocsátani. 29. Válasz Lsd. a 23. sz. kérdésre adott választ. Ajánlatkérők képviseletében: dr. Dull Attila felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó

ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT National Ambulance Service

ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT National Ambulance Service ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT National Ambulance Service Anyaggazdálkodási és Közbeszerzési Osztály H-1134 Budapest, XIII. Róbert Károly krt. 77. 1395 Budapest, Pf. 426. +36 (1) 465-2026 Fax +36 (1) 320-9153

Részletesebben

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján Ajánlatkérő: Makó Város Önkormányzata Közbeszerzési eljárás tárgya: Villamos energia beszerzése

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. E-mail útján a gazdaság szereplők részére Küldi: dr. Kovács Péter Balázs Tel: +36/30/27.92.902 Fax: +36/1/457 80 41 hc@szilioffice.hu Tárgy: 1. sz. kiegészítő tájékoztatás

Részletesebben

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján

1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban a 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 56. alapján Ajánlatkérő: Makó Város Önkormányzata Közbeszerzési eljárás tárgya: Gázminőségi előírásoknak megfelelő

Részletesebben

A január 05-én beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések és válaszok:

A január 05-én beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések és válaszok: 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban Kbt. 56. alapján Ajánlatkérő: Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet (3300 Eger, Széchenyi út 27-29.) Közbeszerzési eljárás tárgya: Enoxaparine

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK MÓDOSÍTÁSA

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK MÓDOSÍTÁSA Tárgy: Közbeszerzési dokumentumok módosítása és Kiegészítő tájékoztatás I. Tisztelt Gazdasági Szereplő! A Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata (H-9400 Sopron, Fő tér 1.), mint ajánlatkérő a Villamosenergia

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS Közbeszerzés tárgya: Földgáz beszerzése a 2016-2017-es gázévre az Erzsébet Táborok Kft. részére a 8251 Zánka Külterület 030/13 fogyasztási Ajánlati felhívás iktatószáma: 2016/S

Részletesebben

Tárgy: Ügyintéző: A beérkezett kérdésekre a választ - határidőben- az alábbiak szerint adom meg a Kbt. 45. (2) bekezdése szerint.

Tárgy: Ügyintéző: A beérkezett kérdésekre a választ - határidőben- az alábbiak szerint adom meg a Kbt. 45. (2) bekezdése szerint. Országos Egészségbiztosítási Pénztár Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály 1139 Budapest, Váci út 73/A. Tel.: +36 1 298-2508, Fax: +36 1 298-2507 Nyt. szám: F042/33-21/2012. Tárgy: Ügyintéző:

Részletesebben

Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel)

Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel) Közbeszerzési dokumentumok módosítása (CT és MR berendezés beszerzése, beépítéssel és üzembehelyezéssel) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/96 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015

Részletesebben

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek:

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: BKV Zrt. 61-es villamos vonal Ördög-árok menti 1.sz. és 2.sz. támfal átépítésének és Riadó utcai KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSA (4. sz.) Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: 1.) Kérdés/észrevétel:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA Eljárás megnevezése: Folyóirat beszerzés II. az Eszterházy Károly Egyetemen az EFOP- 3.6.1-16-2016-00001. sz.

Részletesebben

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA

RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA RÁTKY & TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA E-mailen továbbítva! Tárgy: A Tiszamenti Regionális Vízművek Zártkörűen működő Részvénytársaság ajánlatkérő által a TED 2016/S 148-268082 számon megjelent Szennyvíztisztítási

Részletesebben

Üzemanyagok biztosítása kártyás kiszolgálási rendszerben években

Üzemanyagok biztosítása kártyás kiszolgálási rendszerben években Üzemanyagok biztosítása kártyás kiszolgálási rendszerben 2017-2018 években Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/137 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája:

Részletesebben

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/81 Vállalkozási szerződés keretében

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Képalkotó berendezés orvosi, fogászati és állatorvosi használatra 2016/S Korrigendum

Magyarország-Budapest: Képalkotó berendezés orvosi, fogászati és állatorvosi használatra 2016/S Korrigendum 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:284701-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Képalkotó berendezés orvosi, fogászati és állatorvosi használatra 2016/S

Részletesebben

Telefon: Telefax: PAKS ÉS KÖRNYÉKE HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS Paks, Dózsa Gy. út

Telefon: Telefax: PAKS ÉS KÖRNYÉKE HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS Paks, Dózsa Gy. út PAKS ÉS KÖRNYÉKE HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS Paks, Dózsa Gy. út 55-61. Telefon: 500-512 Telefax: 500-562 E-mail: heva@paks.hu Szám: I/16289-5/2011. Ügyintéző: Hoffmanné Tárgy: KÉ- 27771/2011.

Részletesebben

Tisztelt Ajánlattevő!

Tisztelt Ajánlattevő! Tisztelt Ajánlattevő! A TED 2016/S 183-328131 számon megjelent Villamos energia beszerzés 2017 elnevezéssel kiírt pályázat kapcsán feltett kérdésekre az alábbi válaszokat adjuk: 1. Kérdés Ajánlati dokumentáció/5.

Részletesebben

Korrigendum - Microsoft szerver oldali licencek és Microsoft Office 365 szolgáltatás beszerzése tárgyú eljárásban

Korrigendum - Microsoft szerver oldali licencek és Microsoft Office 365 szolgáltatás beszerzése tárgyú eljárásban Korrigendum - Microsoft szerver oldali licencek és Microsoft Office 365 szolgáltatás beszerzése tárgyú eljárásban Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/160 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015.

Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015. Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/79 Szállítási szerződés. Nyertes ajánlattevő feladata az ajánlati felhívás II.1.2. pontja szerinti teljesítési helyekre a

Részletesebben

3. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS

3. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS 3. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban Kbt. 56. alapján Ajánlatkérő: Miskolc Holding Zrt. (3530 Miskolc, Petőfi út 1-3.) Közbeszerzési eljárás tárgya: Az ajánlatkérők részére villamos

Részletesebben

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L 1 Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Vezetékes földgáz

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Szállítási szolgáltatások (kivéve szemétszállítás) 2015/S 238-432366

Magyarország-Budapest: Szállítási szolgáltatások (kivéve szemétszállítás) 2015/S 238-432366 1 / 9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:432366-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Szállítási szolgáltatások (kivéve szemétszállítás) 2015/S 238-432366 Magyar

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9

Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/9 Bajnai Sándor-Metternich kastély turisztikai célú fejlesztése tárgyú, GINOP-7.1.1-15-2015-00004 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges építési és restaurátori tevékenység ellátása vállalkozási

Részletesebben

"OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013" közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása

OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013 közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása "OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013" közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/34 Vállalkozási keretszerződés. Nyertes ajánlattevő feladata Ajánlatkérő kijelölt

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352)

EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) A DRV Zrt. szennyvízelvezető műveinek ellátása (és az átvételi helyszínre történő juttatása) a bűzképződés megakadályozására használatos 45 m/m %%-os kalcium-nitrát oldattal - 1. sz. módosítás Közbeszerzési

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Szolnok város közvilágítás energiatakarékos átalakítása I., II. ütem projekt megvalósításához szükséges tervezési és kivitelezési feladatok elvégzésére- mód. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/133 Vállalkozási

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (1012 Budapest, Márvány u. 1/d.), mint Ajánlatkérő által a 2017/S 063-118386 iktatószámon közzétett hirdetménnyel megindított (korrigendumok: 2017/S

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429)

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:28895-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Budavári Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata Maros u. 16/b. szakorvosi rendelő

Részletesebben

Korr 145 kv-os GIS berendezések

Korr 145 kv-os GIS berendezések Korr 145 kv-os GIS berendezések Közbeszerzési Értesítő száma: 2019/36 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2019.02.20. Iktatószám:

Részletesebben

NORDEST ENERGY KFT. - FÖLDGÁZSZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS EGYEDI SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK (ESZF) szerződés azonosítója: N-YYYY.MM.DD.SZ.

NORDEST ENERGY KFT. - FÖLDGÁZSZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS EGYEDI SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK (ESZF) szerződés azonosítója: N-YYYY.MM.DD.SZ. CÉGNÉV RÉSZÉRE TÖRTÉNŐ TELJES ELLÁTÁS ALAPÚ FÖLDGÁZ ÉRTÉKESÍTÉSÉRE TARTALOMJEGYZÉK SZERZŐDŐ FELEK 72 1. SZERZŐDÉS TÁRGYA 72 2. SZERZŐDÉS HATÁLYA ÉS IDŐTARTAMA 73 3. SZERZŐDÉSES MENNYISÉGEK, KAPACITÁSOK

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ Tájgazdálkodási infrastruktúra fejlesztése a Beregben és benne a Beregi árvízszint csökkentő tározó területén" tárgyú projekt tájgazdálkodási vízi létesítményeinek FIDIC Sárga Könyv szerinti megvalósítása

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: BUDAPEST FŐVÁROS XX. KERÜLET PESTERZSÉBET ÖNKORMÁNYZATA Csili Művelődési Központ

Részletesebben

Felhívás 2. sz. módosítása (DEGF-179/2015.: A Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont generál kivitelezése)

Felhívás 2. sz. módosítása (DEGF-179/2015.: A Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont generál kivitelezése) Felhívás 2. sz. módosítása (DEGF-179/2015.: A Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpont generál kivitelezése) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/22 Egyösszegű átalányáras kivitelezői szerződés a Beszerzés

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény

Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény 1 / 17 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:394949-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hulladékgyűjtő konténerek 2016/S 217-394949 Korrigendum Változásokat vagy

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:39267-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 024-039267 Fővárosi Közterület-fenntartó

Részletesebben

Postai irányítószám: 4032

Postai irányítószám: 4032 KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei 2017/S

Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei 2017/S 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:42468-2017:text:hu:html Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Villamos energia 2010/S

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Villamos energia 2010/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:270334-2010:text:hu:html HU-Budapest: Villamos energia 2010/S 177-270334 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I. SZAKASZ:

Részletesebben

Az eredeti hirdetményben javítandó szövegrész

Az eredeti hirdetményben javítandó szövegrész K I E G É S Z Í TŐ TÁ J É K O Z T A T Á S ( 2 0 1 3. 1 2. 0 9. ) Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlattevőt, hogy a Autóbusz és trolibusz futóműalkatrészek beszerzése tárgyban (eljárás száma: BKV Zrt.

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

Agóra- Erkel Ferenc Multifunkcionális Közösségi Központ kialakítása építési beruházás kivitelezése

Agóra- Erkel Ferenc Multifunkcionális Közösségi Központ kialakítása építési beruházás kivitelezése Agóra- Erkel Ferenc Multifunkcionális Közösségi Központ kialakítása építési beruházás kivitelezése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/53 Vállalkozási szerződés keretében TIOP-1.2.1.A-15/1-2015-0006 Agóra-multifunkcionális

Részletesebben

Szerződésmódosítás - A Pannonhalmi Apátsági Pincészet borászati üzemének eszközpark fejlesztése a VP azonosító számú pályázat keretében

Szerződésmódosítás - A Pannonhalmi Apátsági Pincészet borászati üzemének eszközpark fejlesztése a VP azonosító számú pályázat keretében Szerződésmódosítás - A Pannonhalmi Apátsági Pincészet borászati üzemének eszközpark fejlesztése a VP3-4.2.2-16 azonosító számú pályázat keretében Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/167 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

SZERZŐDÉS JOGCÍM ÁTVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

SZERZŐDÉS JOGCÍM ÁTVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE SZERZŐDÉS JOGCÍM ÁTVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE a továbbiakban Szerződés, amely létrejött egyrészről az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye: 8600 Siófok, Tanácsház

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ "Tájgazdálkodási infrastruktúra fejlesztése a Beregben és benne a Beregi árvízszint csökkentő tározó területén" tárgyú projekt vízi létesítmények rekonstrukciója, építése FIDIC Sárga Könyv szerinti megvalósítása

Részletesebben

Fő tárgy: További tárgyak:

Fő tárgy: További tárgyak: Tájékoztató a "Tervezési és kivitelezési szerződés - Abaújvár és Kechnec közötti Hernád folyón átívelő határátkelő híd és összekötő utak építési beruházásához kapcsolódó kiviteli tervkészítés és kivitelezés"

Részletesebben

"Lánchíd budai hídfő villamos alagút átépítése" tárgyú eljárás ajánlati felhívásának módosítása

Lánchíd budai hídfő villamos alagút átépítése tárgyú eljárás ajánlati felhívásának módosítása "Lánchíd budai hídfő villamos alagút átépítése" tárgyú eljárás ajánlati felhívásának módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/129 Szerződés meghatározása: Vállalkozási szerződés Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/70 A BDK Kft. által üzemeltetett közvilágítási fém Beszerzés tárgya:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/70 A BDK Kft. által üzemeltetett közvilágítási fém Beszerzés tárgya: A BDK Kft. által üzemeltetett közvilágítási fém oszlopok állapotvizsgálata vállalkozási szerződés keretében tárgyú eljárás ajánlattételi felhívásának módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/70 A

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

Képv: Joó László ügyvezető igazgató Nyíregyháza 4400

Képv: Joó László ügyvezető igazgató Nyíregyháza 4400 Egyszerű eljárás ajánlattételi felhívása 1. Az ajánlatkérő hivatalos megnevezése, címe, telefon és fax száma, email címe Nyírtávhő KFT Képv: Joó László ügyvezető igazgató Nyíregyháza 4400 Népkert u. 12.

Részletesebben

Az ajánlati felhívás III.2.3/M.1. pontja az igazolási mód vonatkozásában az alábbiakat tartalmazza:

Az ajánlati felhívás III.2.3/M.1. pontja az igazolási mód vonatkozásában az alábbiakat tartalmazza: I. kérelmi elem: Az ajánlati felhívás III.2.3/M.1. pontja az igazolási mód vonatkozásában az alábbiakat tartalmazza: Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: M.1. A

Részletesebben

Tájékoztató a KÉ-2972/2015 iktatószámú hirdetmény módosításáról.

Tájékoztató a KÉ-2972/2015 iktatószámú hirdetmény módosításáról. Tájékoztató a KÉ-2972/2015 iktatószámú hirdetmény módosításáról. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/30 Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában álló, a Pécs Holding Városi Vagyonkezelő Zrt. által

Részletesebben

Módosítás - Pénzügyi vezető

Módosítás - Pénzügyi vezető Módosítás - Pénzügyi vezető Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/8 Megbízási szerződés alapján A Felső-Szabolcsi Kórház egészségügyi ellátórendszerének korszerűsítése, komplex fejlesztési program Beszerzés

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről ALTEO Energiakereskedő Zrt. Székhelye: 1131 Budapest, Babér u. 1-5. Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-047253 Adószáma:

Részletesebben

MÓDOSÍTÁS a "Földgáz beszerzése Vác Város Önkormányzata részére a gázévre vonatkozóan"

MÓDOSÍTÁS a Földgáz beszerzése Vác Város Önkormányzata részére a gázévre vonatkozóan MÓDOSÍTÁS a "Földgáz beszerzése Vác Város Önkormányzata részére a 2016.-2017. gázévre vonatkozóan" Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/89 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015

Részletesebben

Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS

Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS 4. számú melléklet Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről Székhelye: 1131 Budapest, Babér utca 1-5. Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

HU-Budapest: Közúti és egyéb járművek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2013/S 086-144988

HU-Budapest: Közúti és egyéb járművek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2013/S 086-144988 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:144988-2013:text:hu:html HU-Budapest: Közúti és egyéb járművek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2013/S

Részletesebben

Digitális Fogyasztóvédelem projekt

Digitális Fogyasztóvédelem projekt Digitális Fogyasztóvédelem projekt Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/26 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2017.02.27.

Részletesebben

Egerek agyi aktivitásának mérésére alkalmas 2-foton mikroszkópok beszerzése, felhívás módosítása

Egerek agyi aktivitásának mérésére alkalmas 2-foton mikroszkópok beszerzése, felhívás módosítása Egerek agyi aktivitásának mérésére alkalmas 2-foton mikroszkópok beszerzése, felhívás módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/64 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Trolibuszok 2013/S 139-240877

Magyarország-Budapest: Trolibuszok 2013/S 139-240877 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:240877-2013:text:hu:html Magyarország-Budapest: Trolibuszok 2013/S 139-240877 BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt., Rumbach

Részletesebben

EON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. TELJES ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

EON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. TELJES ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS EON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. TELJES ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS A LE-KO ÖNKORMÁNYZATI KÖZSZOLGÁLTATÓ ÉS ÉPÍTŐIPARI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG FOGYASZTÁSI HELYEINEK TELJES

Részletesebben

Magyarország-Harta-Állampuszta: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek 2015/S

Magyarország-Harta-Állampuszta: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek 2015/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:274879-2015:text:hu:html Magyarország-Harta-Állampuszta: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek 2015/S 149-274879

Részletesebben

Sourcing Hungary Szolgáltató Kft. Teljes ellátás alapú földgáz energia Közbeszerzési eljárás projekt riport

Sourcing Hungary Szolgáltató Kft. Teljes ellátás alapú földgáz energia Közbeszerzési eljárás projekt riport Sourcing Hungary Szolgáltató Kft. Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata Teljes ellátás alapú földgáz energia Közbeszerzési eljárás projekt riport (2018.10.01 2020.10.01 időszakra) Készítette: Sourcing Hungary

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Hirdetmény módosítása a a NAV Központi Hivatala egyes ingatlanjaiban üzemelő felvonó berendezések és emelőgépek tervszerű megelőző karbantartása, gyorsszolgálati hibaelhárítása és eseti javítási munkák

Részletesebben

EON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. TELJES ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS LENTI GYÓGYFÜRDŐ KFT. FOGYASZTÁSI HELYÉNEK

EON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. TELJES ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS LENTI GYÓGYFÜRDŐ KFT. FOGYASZTÁSI HELYÉNEK EON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. TELJES ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS A LENTI GYÓGYFÜRDŐ KFT. FOGYASZTÁSI HELYÉNEK TELJES ELLÁTÁSÁRÓL SZERZŐDÉS SZÁMA: 142-VE-0037-S-12 KELT: 2012-09-28.

Részletesebben

6. d. sz. melléklet 3. sz. melléklete Szerződésminták Szerződés száma: KORREKCIÓS ELSZÁMOLÁSI MEGÁLLAPODÁSSZERZŐDÉS

6. d. sz. melléklet 3. sz. melléklete Szerződésminták Szerződés száma: KORREKCIÓS ELSZÁMOLÁSI MEGÁLLAPODÁSSZERZŐDÉS KORREKCIÓS ELSZÁMOLÁSI MEGÁLLAPODÁSSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről cégnév: FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. székhely: 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 20. központi ügyintézés helye: 1101 Budapest,

Részletesebben

EON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. TELJES ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS LENTI HULLADÉKKEZELŐ KFT. FOGYASZTÁSI HELYEINEK

EON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. TELJES ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS LENTI HULLADÉKKEZELŐ KFT. FOGYASZTÁSI HELYEINEK EON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. TELJES ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS A LENTI HULLADÉKKEZELŐ KFT. FOGYASZTÁSI HELYEINEK TELJES ELLÁTÁSÁRÓL SZERZŐDÉS SZÁMA: 144-VE-0042-S-12 KELT: 2012-09-28.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására. Miskolci Egyetem

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására. Miskolci Egyetem I. AZ AJÁNLATKÉRŐ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti közbeszerzési eljárás megindítására Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlatkérő honlapja: Ajánlatkérői hatósági azonosító:

Részletesebben

Tájékoztató a hirdetmény módosításáról - A Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda fejlesztésének kiviteli és engedélyes terveinek elkészítése

Tájékoztató a hirdetmény módosításáról - A Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda fejlesztésének kiviteli és engedélyes terveinek elkészítése Tájékoztató a hirdetmény módosításáról - A Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda fejlesztésének kiviteli és engedélyes terveinek elkészítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/97 A Csillaghegyi Strandfürdő

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/74

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/74 A Kecskemét MJV helyben központosított közbeszerzési rendszerének hatálya alá tartozó, valamint a rendszerhez önként csatlakozott felhasználók villamosenergiával történő ellátása. (SG-794) - módosítás

Részletesebben

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata tulajdonában lévő, 452 hrsz. ingatlanon, 16 tantermes általános iskola kiviteli tervezési feladatainak elkészítésére közbeszerzési eljárás megindításáról Tisztelt

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Ételkészítési szolgáltatások 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény

Magyarország-Budapest: Ételkészítési szolgáltatások 2016/S Korrigendum. Változásokat vagy további információt tartalmazó hirdetmény 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:355422-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Ételkészítési szolgáltatások 2016/S 197-355422 Korrigendum Változásokat vagy

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/126

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/126 Földgáz beszerzése határozott időtartamra szóló adásvételi szerződés keretében Győr Megyei Jogú Város egyes intézményei és a Győr Projekt Kft. által üzemeltetett intézmények részére Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés 1. sz. módosítása orvosi ügyelet ellátására

Szolgáltatási szerződés 1. sz. módosítása orvosi ügyelet ellátására Szolgáltatási szerződés 1. sz. módosítása orvosi ügyelet ellátására Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/95 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Akkumulátorok, primer elemek és primer telepek 2016/S Ajánlati/részvételi felhívás.

Magyarország-Budapest: Akkumulátorok, primer elemek és primer telepek 2016/S Ajánlati/részvételi felhívás. 1 / 10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:308826-2016:text:hu:html Magyarország-Budapest: Akkumulátorok, primer elemek és primer telepek 2016/S 172-308826 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

A "HungaroControl Zrt. Vezetői Információs Rendszerének és Tervezési rendszerének bevezetése" tárgyú eljárás módosítása

A HungaroControl Zrt. Vezetői Információs Rendszerének és Tervezési rendszerének bevezetése tárgyú eljárás módosítása A "HungaroControl Zrt. Vezetői Információs Rendszerének és Tervezési rendszerének bevezetése" tárgyú eljárás módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/81 Egy darab adattárház alapú vezetői információs

Részletesebben

Magyarország-Szombathely: Építési munkák 2013/S 157-273228

Magyarország-Szombathely: Építési munkák 2013/S 157-273228 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:273228-2013:text:hu:html Magyarország-Szombathely: Építési munkák 2013/S 157-273228 Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

HU-Zalaegerszeg: Földgáz 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Zalaegerszeg: Földgáz 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:95845-2010:text:hu:html HU-Zalaegerszeg: Földgáz 2010/S 64-095845 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL A 4. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 4. A közbeszerzés tárgya, és mennyisége: Az ELTE Biológiai Múzeum hűtés-fűtés korszerűsítése. Mennyiség: 22 db FC készülék

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 4. A közbeszerzés tárgya, és mennyisége: Az ELTE Biológiai Múzeum hűtés-fűtés korszerűsítése. Mennyiség: 22 db FC készülék AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax +36-1

Részletesebben

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2015/S 087-156943 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. Amely létrejött, egyrészről

2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. Amely létrejött, egyrészről 2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. Székhelye: 1055 Budapest, Honvéd utca 20/A Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-045985

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Ózdi Szakképzési Centrum Kazáncsere és fűtés korszerűsítése Felhívás Ajánlattételi

Részletesebben

Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - EKR

Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Uniós, Hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás - E40 - Ajánlattételi szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Pécsi Tudományegyetem MR gépidő szolgáltatás beszerzése

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2016/S Ajánlati/részvételi felhívás Közszolgáltatások. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2016/S Ajánlati/részvételi felhívás Közszolgáltatások. Árubeszerzés 1 / 8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:403182-2016:text:hu:html -: Villamos energia 2016/S 221-403182 Ajánlati/részvételi felhívás Közszolgáltatások Árubeszerzés

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK amely létrejött egyrészről Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat székhelye: 1082 Budapest, Baross u. 63-67. képviseli: dr. Kocsis Máté polgármester

Részletesebben

A Budai Vár és környéke közlekedés fejlesztése projekt keretében a Hilton Budapest Hotel alatti autóbusz forduló teljeskörű kivitelezése

A Budai Vár és környéke közlekedés fejlesztése projekt keretében a Hilton Budapest Hotel alatti autóbusz forduló teljeskörű kivitelezése A Budai Vár és környéke közlekedés fejlesztése projekt keretében a Hilton Budapest Hotel alatti autóbusz forduló teljeskörű kivitelezése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/7 Meghatározása: Kivitelezési

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Villamos energia versenypiaci beszerzése (638/2016)

Villamos energia versenypiaci beszerzése (638/2016) Villamos energia versenypiaci beszerzése (638/2016) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/22 Villamos energia versenypiaci beszerzése 01.04.2016. 00:00 CET - 31.03.2017. 24:00 CET időszakra vonatkozóan, összesen

Részletesebben

Almaburg Növénytermesztési Bt. gyümölcs bonbon gyártó üzemének kivitelezése vállalkozási szerződés keretében- módosítás

Almaburg Növénytermesztési Bt. gyümölcs bonbon gyártó üzemének kivitelezése vállalkozási szerződés keretében- módosítás Almaburg Növénytermesztési Bt. gyümölcs bonbon gyártó üzemének kivitelezése vállalkozási szerződés keretében- módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/7 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

módosítás - földgáz- és villamos energia beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/44

módosítás - földgáz- és villamos energia beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/44 módosítás - földgáz- és villamos energia beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/44 1 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Földgáz- és villamos energia beszerzése a BKK Közút Zrt. részére az általa

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT AJÁNLATI FELHÍVÁS

MÓDOSÍTOTT AJÁNLATI FELHÍVÁS MÓDOSÍTOTT AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322

Részletesebben