Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek"

Átírás

1 Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az Klapp Társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Klapp Társkereső Tagok részére az interneten keresztül érhető el. A Szolgáltatáson keresztül lehetővé válik, hogy a Tagok más, regisztrált Tagok adatlapjához hozzáférjenek. A szolgáltatást az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. (székhely: 1073 Budapest, Dob utca adószám: , számlavezető pénzintézet: CIB Bank., pénzforgalmi jelzőszám: , cégjegyzékszám: , cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, képviselő neve: Vaszily Miklós vezérigazgató, elérhetősége: info@klapp.hu, továbbiakban: Szolgáltató vagy Origo ) biztosítja. A Klapp.hu szolgáltatás a évi CVIII. törvény 2. lc) pontjában meghatározott tárhelyszolgáltatás, melyben az Origo feladata kizárólag az internet felhasználók által feltöltött tartalmak tárolására és nyilvánossághoz való közvetítésére terjed ki. Az általunk biztosított Szolgáltatást kizárólag Tagok vehetik igénybe. Mielőtt a regisztrációval Te is Taggá válnál, kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbi szerződési feltételeket, mivel azok a közöttünk létrejövő szerződéses megállapodás alapját képezik. Ha egyetértesz jelen Szerződési Feltételekkel, kérjük, jelöld be a regisztráció második lépésénél, a lap alján található négyzetet, amely a következőt jelképezi: A Klapp Társkereső Szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket elolvastam, azokat elfogadom és azokkal egyetértek. Ezzel kifejezetten nyilatkozol, hogy az Általános Szerződési Feltételeket megismerted, azt a Szolgáltatóval megtárgyaltad, így annak valamennyi rendelkezését magadra nézve kötelezőnek ismered el. Erre hivatkozással kifejezetten nyilatkozol arról, hogy lemondasz az Általános Szerződési Feltételek megtámadásának jogáról. A négyzet bejelölése által kötve leszel az alábbi szerződéses feltételekhez, ezért amennyiben nem értesz egyet azokkal, kérjük, ne regisztrálj Tagként. Szerződéskötés lépései: A regisztráció során lehetőséged van a rendszer által bekért és a valóságnak megfelelő adatok megadására. Közösségi profil használata esetén: 1. A Klapp.hu szolgáltatásra lehetőséged van belépni Facebook (Facebook connect segítségével) közösségi profiloddal. 2. A kívánt csatlakozási szolgáltatásra (Facebook connect) kattintva amennyiben éppen nem vagy belépve a feljövő popup ablakban adhatod meg a közösségi szolgáltatáshoz használt címedet és jelszavadat. 3. A Klapp.hu szolgáltatásra történő bejelentkezést követően, első lépésként meg kell adnod a rád vonatkozó adatokat (pl.: kereszt- /becenév, születési időpontod, családi állapotod stb.)

2 4. Következő lépésként adhatod meg a rád jellemző külső jellemzőket, mint például magasságod, alkatod stb. Ennél a pontnál lehetőséged van feltölteni fényképet magadról. A tovább lépéshez ezen a képernyőn kell elfogadni jelen szerződési feltételeket is. 5. Utolsó lépésként azokat az adatokat adhatod meg, amelyek a keresett partnerre vonatkoznak (kor, lakhely, külső tulajdonságok stb.) 6. A regisztráció során megadott adatok módosítására a Klapp.hu weboldal Profilom menüpont alatt elérhető funkciókkal módosíthatod (a közösségi profil megszűntetése esetére vonatkozó eljárást a 8.1. pont tartalmazza) Közösségi profil nélküli, sima e- mail címmel történő regisztráció esetén: 1. A regisztrációs folyamat első lépésénél adhatod meg a belépéshez használni kívánt e- mail címedet és azt a jelszót, amivel a Klapp.hu szolgáltatást használni szeretnéd. Ugyan ennél a lépésnél meg kell adnod a rád vonatkozó adatokat (pl.: kereszt- /becenév, születési időpontod, családi állapotod stb.) 2. Következő lépésként adhatod meg a rád jellemző külső jellemzőket, mint például magasságod, alkatod stb. Ennél a pontnál lehetőséged van feltölteni fényképet magadról. A tovább lépéshez ezen a képernyőn kell elfogadni jelen szerződési feltételeket is. 3. Utolsó lépésként azokat az adatokat adhatod meg, amelyek a keresett partnerre vonatkoznak (kor, lakhely, külső tulajdonságok stb.) 4. A sikeres regisztrációról egy megerősítő e- mail üzenetet kapsz arra az e- mail címre, amelyet az első lépésnél megadtál. Regisztrációdat a linkre kattintva erősítheted meg. 5. A regisztráció során megadott adatok módosítására a Klapp.hu weboldal Profilom menüpont alatt elérhető funkciókkal módosíthatod A Szolgáltatás a Tagok számára bizonyos szolgáltatások tekintetében ingyenesen, míg meghatározott szolgáltatások kizárólag Prémium Tagok számára, visszterhesen érhetők el. Prémium szolgáltatások (Ügyes, Ügyes+Okos) és Kredit csomagok igénybevételének lehetőségei és lépései 1. A prémium előfizetői szolgáltatások és a kredites csomagok által igénybe vehető szolgáltatások leírását a 4. pont tartalmazza 2. A prémium előfizetői és kredites csomagokra történő előfizetésekre bankkártyás, emelt díjas SMS és banki átutalásos fizetési módozatok állnak rendelkezésre. A fizetési módozatok részletes leírását jelen szerződés 4.6. pontja részletezi. 3. Prémium csomagoknál lehetőség van az előfizetések automatikus megújítására. Erről a lehetőségről a Klapp.hu weboldal Előfizetés menüpontja alatt tájékozódhatsz a kiválasztott csomagodnál. Az automatikus díjfizetés megújításáról jelen szerződés 5. pontja rendelkezik. 4. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges előfizetési és díjfizetési lépéseket 4.6. pont tartalmazza. Prémium szolgáltatások (Ügyes, Ügyes+Okos csomagok) és Kredites csomagok megvásárlásának lépései 1. Az egyes szolgáltatások által elérhető funkciókat jelen szerződés 4. pontja részletezi illetve megtekinthetőek a Klapp.hu weboldal Előfizetés menüpontja alatt.

3 2. A felhasználó által kíván csomag és fizetési módozat kiválasztása. 3. A megjelenő képernyőn a megrendelés adatainak ellenőrzése és/vagy javítása, majd elfogadása és a szerződési feltételek elfogadása. 4. A fizetési formához tartozó technikai lépések megtétele - ezek a lépések ismertetésre kerülnek az adott fizetési megoldásnál. Az alábbiakban olvasható a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Megállapodásod a Klapp Társkereső szolgáltatójával, az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt.- vel. Ahhoz, hogy Tagként regisztrálj és igénybe vehesd a Szolgáltatást, egyet kell értened jelen Szerződési Feltételekkel, melyek kötelezőek Rád nézve. A Szerződés és a szerződéskötés nyelve a magyar. A szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, így iktatásra sem kerül. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a t üzemeltető Origo nem köteles ismerni a mindenkori, aktuális tartalmát, de amennyiben bárki felhívja a figyelmét egy, a felhasználási feltételeket vagy törvényt sértő tartalomra, a évi CVIII. törvény 10. és 13. rendelkezéseinek megfelelően az Origo eltávolítja azt. A Felhasználó a kifogásolt adatlapon lévő "Jelentem" gomb segítségével, a jelentő kérdőív kitöltésével jelezheti az Origonak a jogsértő tartalmat. Az eset súlyától, illetve rendszerességétől függően az Origonak jogában áll a jogsértő Felhasználó klapp.hu- hoz való hozzáférését megszüntetni és/vagy törölni és az egyébként a feltételeknek megfelelő tartalmat is törölni. 1. Meghatározások Jelen Szerződési Feltételekben az alábbi szavak a következő jelentéssel bírnak hacsak a szövegkörnyezetből más nem következik: 1.1. Megállapodás vagy Szerződés : A közötted és közöttünk létrejött, a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó, jelen Általános Szerződési Feltételeket is tartalmazó megállapodás Szellemi Tulajdonhoz fűződő jogok : bármely szabadalom, adatbázishoz fűződő jog, szerzői jog, mintaoltalom (akár bejegyzett, akár nem), védjegy (akár bejegyzett, akár nem), kereskedelmi név és bármely hasonló, szerzői jogi vagy iparjogvédelmi oltalomban részesülő szellemi alkotás, bárhol is létezzen a világon, a védelmükre vonatkozó jogosultságokkal együtt Tag : bármely személy, aki regisztrál a rendszerbe, és akinek a tagsága jelenleg fennáll, beleértve az érvényes előfizetéssel nem, illetve az Ügyes és Ügyes+Okos előfizetéssel rendelkező Tagokat is Prémium Tag : Azon Tagjaink, akik az Ügyes illetve Ügyes+Okos előfizetéssel rendelkeznek Prémium Tagnak minősülnek Közzétenni : bemutatni, kiállítani, küldeni, terjeszteni, közvetíteni, hozzáférhetővé tenni és/vagy kiadni bármely információt, adatot és/vagy bármely más, a Szolgáltatásra vonatkozó anyagot. A közzétett és a közlés kifejezések ennek megfelelően értelmezendők Adatlap : az a lap, amely a Rád vonatkozó adatokat, fényképeket és/vagy információkat tartalmazza.

4 1.7. Szolgáltatás : a szolgáltatás, előfizetés esetén beleértve a Prémium Szolgáltatást is, melyet számodra biztosítunk, beleértve nem kizárólagosan a weboldal böngészését, a weboldalon keresztül történő kapcsolatteremtést más Tagokkal, és/vagy azt, hogy más Tagok kapcsolatba lépjenek veled, valamint azt, hogy információt tegyél közzé a weboldalon Felhasználó : bármely személy, aki a weboldalt böngészi Mi : jelenti a Klapp Társkeresőt, illetve a szolgáltatást biztosító Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt.- t (elérhető a fent részletezett címen) Weboldal : Weboldalunk a URL- en, vagy bármely olyan más URL, melyet arra használunk, hogy a Szolgáltatást időről időre biztosítsuk Te : azon személy, aki a regisztrációdat érvényesíted a rendszerben. 2. Belépés és Regisztráció Jelen Szerződési feltételek elfogadásával kijelented és szavatolsz a következőkért: 2.1. A regisztráció időpontjában betöltötted 16. életévedet Nem ítéltek el személyhez fűződő jogok megsértésével kapcsolatos ügyben, vagy szexuális bűncselekmény elkövetéséért, valamint nem állsz semmilyen büntető ítélet vagy határozat hatálya alatt. 3. Alapvető rendelkezések 3.1. Ezen feltételek (ÁSZF melyeket időről időre módosítunk) kizárnak közöttünk bármely egyéb megállapodást és szerződési feltételt, valamint tudomásul veszed, hogy jelen általános szerződési feltételekhez kötve vagy (az általunk időről időre módosított formában) Fenntartjuk a jogot, hogy jelen általános szerződési feltételeket bármikor megváltoztassuk. Jelen általános szerződési feltételek módosítása esetén, a frissített feltételeket a változást követően haladéktalanul közzétesszük a Klapp Társkereső weboldal láblécében található, Általános Szerződési Feltételek linken elérhető weblapján és ezzel egyidejűleg erről Téged e- mailben vagy a weboldalon közzétett felhívással értesítünk Azáltal, hogy a módosított általános szerződési feltételeknek a Weboldalon való közzétételét követően a Szolgáltatást továbbra is igénybe veszed, elfogadod a módosított feltételeket, és a módosított Megállapodás Rád nézve kötelező érvényű lesz. Amennyiben a módosított általános szerződési feltételekkel nem értesz egyet, jelen Megállapodást bármikor felmondhatod a 8- as pontban leírtak alapján Vállalod, hogy nem bízol meg semmilyen kijelentésben és/vagy garanciában, amelyeket nem Jelen szerződési feltételeknek megfelelően tettek Fenntartjuk a jogot arra, hogy a jelen Megállapodásban meghatározott okokból eltávolítsunk bármely információt, fényképet és/vagy bármely más, általad közzétett anyagot, illetve bármely regisztrációt visszautasítsunk vagy töröljünk indoklás nélkül Fenntartjuk a tagfelvételi jelentkezés elutasításának, valamint a tagság megszüntetésének jogát Fenntartjuk a Szolgáltatás megváltoztatásának jogát, ahogyan azt időről időre jogszabályváltozások, vagy alkalmazandó biztonsági előírások megkövetelhetik, feltéve hogy ezek nincsenek alapvetően káros hatással a Szolgáltatás minőségére.

5 3.8. A Szolgáltatás és a Weboldal kizárólag természetes személy Tagok magáncélú felhasználására szolgál, és nem használható fel gazdasági tevékenységgel kapcsolatosan. Jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok vagy bármely egyéb személyegyesülések nem válhatnak Tagokká, és a Szolgáltatást vagy a Weboldalt semmilyen célra nem használhatják fel. Ugyanígy, a Tagok sem használhatják fel a Szolgáltatást kereskedelmi-, reklám-, illetve egyéb üzleti célra, valamint harmadik személyek részére nem adhatnak ki ilyen célokra semmilyen adatot, melyhez a Szolgáltatáson keresztül jutottak hozzá. A Szolgáltatás vagy a Weboldal a megállapodásban foglaltakkal ellentétes, jogellenes vagy jogosulatlan használata beleértve a Tagok felhasználónevének és/vagy e- mail címének gyűjtését elektronikus vagy más formában, kéretlen e- mail üzenetek küldése és jogosulatlan framing céljából, vagy linkek kapcsolását a Weboldalhoz - az eset kivizsgálását, a Megállapodás pénz- visszatérítés nélküli azonnali hatályú felmondását és a szükséges jogi lépések megtételét vonja maga után, beleértve korlátozás nélkül a polgári és büntető peren kívüli és peres utat is A jelen Megállapodásban foglaltak alapján a Tagok felelnek az általuk közzétett információért. Hamis, valamint jogsértő adatok közzététele a Megállapodás azonnali hatályú felmondását és a Tag kizárását vonja maga után. Mindazonáltal felhívjuk figyelmedet, hogy korlátozottan tudjuk ellenőrizni a minőséget, kompatibilitást vagy a Tagok biztonságát, továbbá bármely, a Weboldalon közzétett közlés igazságtartalmát, pontosságát vagy teljességét. Mivel nem vizsgáljuk felül a Weboldalon található közléseket, annak tudatában kötöd meg jelen Megállapodást, hogy a többi Tagra vonatkozó információ, a jelen Szerződési feltételekben található tilalmak dacára pontatlan vagy megtévesztő lehet. 4. Díj és díjfizetés 4.1. A Szolgáltatás egy része csak díj fizetése ellenében, úgynevezett Prémium Tagok számára vehető igénybe (Prémium Szolgáltatások) és/vagy kreditvásárlással megváltható Ügyes Prémium szolgáltatással (előfizetéssel) elérhető funkciók megnézhetsz bárkit, aki kapcsolatba lépett veled bárkivel levelezhetsz Kapcsolati listák megtekintése megnézheted az összes képet nem klappol? elrejtheted a találati listából! kapcsolatok profiloldalának megtekintése Ügyes+Okos Prémium szolgáltatással (előfizetéssel) elérhető funkciók Ügyes Prémium szolgáltatással elérhető funkciók Előfizetés nélkül is írhatnak neked Előfizetés nélkül is láthatnak akikkel felvetted a kapcsolatot elrejtheted magad Facebook- os ismerőseid elől (amennyiben ők is a Facebook hozzáférésükkel használják a szolgáltatást) kiemelt megjelenést kapsz Kreditért megvásárolható funkciók Lehetőséged van az alábbi funkciók megváltására kreditekért is.

6 felhasználó képeinek böngészése (24 órán keresztül megnézheted a kiválasztott felhasználó összes képét) kapcsolati listák megtekintése (24 órán keresztül megjelenítheted az összes kapcsolati lista (ki nézett meg, kinek tetszel, ki hiányol, ki bökött meg) minden elemét, nem csak az első négy listázott találatot) Saját adatlap elérhetővé tétele nem előfizető részére (24 órán keresztül a kiválasztott felhasználó előfizetés nélkül is megtekintheti adatlapodat) levél írása bárkinek (24 órán keresztül levelezhetsz egy kiválasztott felhasználóval) kapcsolatok profiloldalának megtekintése (24 órán keresztül a kapcsolatok oldalon (ki nézett meg, kinek tetszel, ki hiányol, ki bökött meg) megnézheted a kiválasztott felhasználó adatlapját) Díjmentesen igénybe vehető szolgáltatások regisztráció adatlap létrehozása képek feltöltése korlátozás nélküli keresés Kezdeményezések (tetszik, megbököm, hiányolom funkciók) Kapcsolati listák első 4 találatának megjelenítése Előfizetési táblázat Regisztráció Adatlap létrehozása Képek feltöltése Korlátozás néküli keresés Kezdeményezések - tetszik funkció - megbököm funkció - hiányolom funkció Kapcsolati listák első 4 találatának megjelenítése Felhasználó képeinek böngészése (24 órán keresztül megnézheted a kiválasztott felhasználó összes képét) Kreditért megváltható Ügyes előfizetéssel elérhető Díjmentesen elérhető (24 órás korlátozás nélkül) Ügyes+Okos előfizetéssel elérhető (24 órás korlátozás nélkül) Kapcsolati listák megtekintése (24 órán keresztül megjelenítheted az összes kapcsolati lista (ki nézett meg, kinek tetszel, ki hiányol, ki bökött meg) minden elemét, nem csak az első négy listázott találatot) (24 órás korlátozás nélkül) (24 órás korlátozás nélkül) Saját adatlap elérhetővé tétele nem előfizető részére (24 órán keresztül a kiválasztott felhasználó előfizetés nélkül is megtekintheti adatlapodat) (24 órás korlátozás nélkül)

7 Levél írása bárkinek (24 órán keresztül levelezhetsz egy kiválasztott felhasználóval) Kapcsolatok profiloldalának megtekintése (24 órán keresztül a kapcsolatok oldalon (ki nézett meg, kinek tetszel, ki hiányol, ki bökött meg) megnézheted a kiválasztott felhasználó adatlapját) (időbeli korlátozás nélkül) (24 órás korlátozás nélkül) (24 órás korlátozás nélkül) (24 órás korlátozás nélkül) Megnézhetsz bárkit, aki kapcsolatba lépett veled Bárkivel levelezhetsz Kapcsolati listák megtekintése Megnézheted az összes képet Nem klappol? elrejtheted a találati listából! Kapcsolatok profiloldalának megtekintése Előfizetés nélkül is írhatnak neked Előfizetés nélkül is láthatnak akikkel felvetted a kapcsolatot Elrejtheted magad Facebook- os ismerőseid elől Kiemelt megjelenést kapsz 4.2. A Prémium Szolgáltatások, valamint azok mindenkori előfizetési díjai a Weboldal Előfizetés menüpontja alatt találhatók, az említett oldalon található információk Jelen Általános Szerződési Feltételek részét képezik. Az előfizetési díjak időről időre változhatnak. Az előfizetési díjak bármely növekedésének közzététele az Előfizetés lapon történik, és a közzététel napjától hatályos Áraink a től érvényes áfát tartalmazzák Meg kell fizetned minden, a Megállapodás alapján járó teljes díjat a Weboldalon található fizetési módozatok valamelyikén Nem jár pénz- visszatérítés a Szolgáltatás olyan üzemszüneteire vagy elérhetetlenségeire, amelyek vis maiorra illetve nem nekünk felróható technikai problémákra vezethetők vissza Fizetési módozatok Bankkártyás fizetés Bankkártyás fizetéssel a kiválasztott díjcsomag (Ügyes és Ügyes+Okos prémium előfizetés) vagy kredit csomagjaink (10, 25 és 50 kredites csomag) megvásárlására van lehetőséged. Mastercard, Visa, Maestro illetve American Express típusú kártyákkal vásárolhatsz. A díjtételeket a oldalon tekintheted meg. A vásárlás folyamata a következő: A kiválasztott előfizetési vagy kredit csomagnál rákattintasz az Előfizetek, kredites vásárlás esetén a Megveszem gombra.

8 Ezt követően egy információs oldal jelenik meg, ahol láthatod a kiválasztott csomagot, illetve amennyiben igényt tartasz számlára ezt is megjelölheted. A Fizetek gombra kattintva átirányítunk a VoxInfo fizetési szolgáltatás oldalára, ahol véglegesítheted a tranzakciót A tranzakció sikerességéről vagy sikertelenségéről a regisztrációdhoz tartozó e- mail címen tájékoztatást kapsz a folyamat végén SMS- el történő fizetés Az SMS- el történő fizetés valamennyi magyarországi mobiltelefon szolgáltató hálózatából elérhető. SMS- el történő vásárlással az Ügyes és Ügyes+Okos prémium csomagjainkra fizethetsz elő Tájékoztatunk, hogy SMS fizetési módozat esetén Ügyes és Ügyes+Okos prémium előfizetéseinkből csak a 30 napos előfizetést vásárolhatod meg, mert ez a felső határa a fizetési konstrukciónak. SMS- el történő vásárlással a 10 és a 25 kredites csomagjainkra fizethetsz elő A díjtételeket a oldalon tekintheted meg. A vásárlás folyamata a következő: A kiválasztott előfizetési vagy kredit csomagnál rákattintasz az Előfizetek, kredites vásárlás esetén a Megveszem gombra. Ezt követően egy információs oldal jelenik meg, ahol láthatod a kiválasztott csomagot. A képernyőn látható kódot kell elküldened a képernyőn megadott telefonszámra. A fizetés sikerességéről vagy sikertelenségéről tájékoztatást kapsz egy válasz SMS- ben. Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a megjelenő összegző képernyőn található Kód helyett egy másik, hibás kódot küldesz el a megadott telefonszámra és az általad megadott kód által egy másik előfizetőhöz rendelődik az összeg, abban az esetben nincs lehetőség az általad kifizetett szolgáltatási díj visszatérítésére, jóváírására Fizetés banki átutalással A banki átutalásos fizetési módozat partnerünk, a VoxPay rendszerén keresztül történik. Banki átutalásos fizetéssel a kiválasztott díjcsomag (Ügyes és Ügyes+Okos prémium előfizetés) vagy kredit csomagjaink (10, 25 és 50 kredites csomag) megvásárlására van lehetőséged. A díjtételeket a oldalon tekintheted meg. A vásárlás folyamata a következő:

9 A Vevő jelzi vásárlási szándékát a Kereskedőnek A Kereskedő bekéri a számlázási adatokat Kereskedő létrehoz egy Tranzakció azonosítót Kereskedő kezdeményezi a VoxPay Átutalás indítását Amennyiben a kezdeményezés sikeres, akkor a Kereskedő átirányítja a Vevőt a VoxPay oldalára A Vevő fizet Kereskedő értesítést kap a fizetésről Kereskedő lekéri a fizetés pontos adatait a VoxPay rendszertől Kereskedő kiszolgálja a vevőt Ebben az esetben is az ügyfél azonosítása, az átutalás és számlájának megterhelése az ügyfél a számára megszokott elektronikus banki weboldalon, erősen védett, biztonságos módon történik, így érzékeny információ nem juthat sem a Kereskedő, sem a VoxPay tudomására. A VoxPay rendszerével viszont megvalósítható a bankok közötti azonnali átutalás. Ezzel pedig lehetővé válik a Vevő azonnali kiszolgálása. A VoxPay Átutalás esetére az azonnali fizetés csak korlátozottan igaz. Alapvetően az utaló banktól függ az, hogy mennyire gyorsan, azonnal történik- e az utalás, illetve annak nyugtázása. Az utaló bank szerint vannak: Kiemelt bankok (munkaidőben): A fizetési folyamat ideje 20mp- 5 perc, kivételes esetben pl. banki karbantartás alatt akár 1 óra is lehet. Munkaidő alatt azt az időszakot értjük, amikor a bank a bankon belüli utalásokat teljesíti. Így pl. a CIB és az MKB 0-24 órás munkaidővel számítható Kiemelt bankok (munkaidőn kívül). A fizetés nyugtázása a fizetést követő legközelebbi banki napi nyitáskor történik. Egyéb magyarországi bankok: A fizetés nyugtázása, amennyiben az utaló bank nyitvatartási idejében indult, akkor a fizetést követő banki nap, egyébként +1nap. Külföldi bankok: utalási idő 3-8 nap 5. Előfizetések automatikus megújítása Azon Tagjaink, akik az Ügyes illetve az Ügyes+Okos Prémium Szolgáltatásokért szolgáltatási díjat fizetnek, Prémium Tagnak minősülnek. A Prémium Előfizetések legrövidebb igénybe vehető időtartama 30 nap. Azon előfizető csomagoknál illetve kredites csomagoknál a felületen külön tájékoztatunk, ahol elérhető a díjfizetés automatikus megújítása Bankkártyás fizetés esetén amennyiben az előfizetési folyamat során az Automatikusan megújul opció melletti checkbox be van jelölve, felmondás hiányában minden Prémium Tag előfizetése automatikusan megújul az aktuális előfizetési időszak utolsó napján.

10 5.2. Az SMS- ben történő Prémium előfizetés (Ügyes és Ügyes+Okos) során az előfizetések automatikusan megújításra kerülnek az aktuális előfizetési időszak utolsó napján Tájékoztatunk, hogy SMS fizetési módozat esetén Ügyes és Ügyes+Okos prémium előfizetéseinkből csak a 30 napos előfizetést vásárolhatod meg, mert ez a felső határa a fizetési konstrukciónak. (90 és 180 napos konstrukciók megvásárlására nincs lehetőség) 5.4. A vonatkozó díjak azon a fizetési módozaton kerülnek kiszabásra, amelyet az eredeti tranzakciónál használtál Abban az esetben, ha csökkentett előfizetési díjú, Speciális Ajánlattal éltél, a Prémium Szolgáltatás automatikus megújítása alapáron történik. Az alapár a Weboldal Előfizetés lapján található. Az automatikusan megújított előfizetések díja minden esetben az aktuális csomagodhoz tartozó, az Előfizetés oldalon közölt aktuális díjszabás szerint kerül elszámolásra A fenti eljárás az automatikus megújítás felmondásáig folytatódik. A Prémium Szolgáltatás automatikus megújítását a következő megújulás előtti nap 20:00 óráig (30 napos esetében 29. nap 20:00 óráig, 90 napos esetében 89. nap 20:00 óráig, 180 napos esetében 179. nap 20:00 óráig) bármikor felmondhatod, amennyiben Weboldalon az Előfizetés menüpontban kiválasztod a Lemondom az automata megújítást linkre. 6. Tag kötelezettségei 6.1. A Tag: Véleménynyilvánítási szabadságát csak mások jogainak sérelme nélkül jogosult gyakorolni Nem teheti közzé személyes adatait, úgymint teljes nevét, telefonszámát, lakcímét és/vagy e- mail címét vagy URL- jét az Adatlapon, sem egyéb olyan információt, mely által közvetlenül elérhetővé válik Nem továbbíthat és/vagy tehet közzé információt, képet vagy bármely más olyan anyagot, amely ellentétes bármely jogszabállyal, szabályzattal, rendelkezéssel vagy bármely harmadik személy jogait sérti (beleértve többek között a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat és a személyiségi jogokat, így különös tekintettel mások névhez, képmáshoz fűződő jogainak, valamint emberi méltóságuknak, jó hírnevüknek, és a kiskorúak védelmére vonatkozó jogszabályoknak a tiszteletben tartására). A Tag a regisztrációkor kizárólag saját magáról készült felvételt jogosult feltölteni, mely elfogadható minőségű, és képszerkesztői effekteket nem használ. A fotók nem tartalmazhatnak feliratokat, melyek személyes adatokat tartalmaznak (pl telefonszám, e- mail cím, egyéb oldalakat hirdető url, stb) Sem nyíltan, sem burkoltan nem használhatja a Szolgáltatást más weboldal, szolgáltatás és/vagy üzlet reklámozására, beleértve többek között személyes e- mail címek, URL- ek és/vagy más személyes telefonszámok közzétételét is az Adatlapon, valamint különösen nem ajánlhat fel vagy reklámozhat szexuális szolgáltatást Sem nyíltan, sem burkoltan nem szerezhet a tagok közül új ügyfeleket, nem adhat vagy vehet termékeket és/vagy szolgáltatásokat a Szolgáltatás igénybevételével Nem élhet vissza semmilyen módon a Szolgáltatással, vagy bármely, a Szolgáltatás útján közzétett információval.

11 Nem kísérelhet meg jogosulatlan hozzáférést elérni bármely, a Szolgáltatáson található információhoz, vagy bármely, a Szolgáltatást biztosító hálózathoz Nem tehet közzé és/vagy másolhat le semmilyen módon információt vagy anyagot melyhez, mint szellemi termékekhez fűződő jogok mást illetnek, kivéve, ha előzetesen megszerezte a jogosult hozzájárulását Nem másolhatja le sem egészében, sem részben a Weboldalon található információkat, adatokat (beleértve - nem kizárólagosan más Tagok adatlapján található információkat is) a jelen Megállapodásban lefektetettektől eltérő célból Nem küldhet körleveleket, spam- eket vagy hulladék e- mailt más Tagoknak Semmilyen módon nem adhatja át, ruházhatja át, oszthatja meg felhasználói jogosultságait és/vagy jogosíthat fel bármely harmadik személyt a szolgáltatás helyette történő használatára Nem továbbíthat és/vagy tehet közzé és/vagy e- mailezhet más Tagnak olyan információt, képet és/vagy más anyagot, amely pornográf, fajgyűlölő, sértegető, rágalmazó, zaklató, megbotránkoztató, fenyegető tartalmú, becsületsértő és/vagy trágár. Büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik, hogy a Weboldalon a Btk szerinti tiltott pornográf felvétellel történő visszaélést nem követ el Nem továbbíthat és/vagy tehet közzé és/vagy e- mailezhet más Tagnak olyan információt, képet és/vagy más anyagot, amely alkalmas arra, hogy más Tagok politikai és/vagy vallási meggyőződését sértse, illetve amelynek birtoklása, közzététele, továbbítása jogszabályba ütközik Nem tölthet fel a Szolgáltatásra olyan anyagokat, amelyek vírust tartalmaznak, vagy szerzői jogi védelem alá esnek Nem kísérelheti meg más Tagok e- mailjeit elfogni Nem használhat olyan berendezést, szoftvert vagy programot, melyek megkísérelnek beavatkozni a Weboldal rendeltetésszerű használatába Amennyiben megsérted a fenti szabályok bármelyikét, úgy - a 8. fejezetben található rendelkezések alkalmazása tekintetében jogfenntartással élve -, jogot képezhetünk egyenleged zárolására, a kérdéses üzenetek, illetve tartalom automatikus törlésére, Adatlapod akár részben, akár egészben történő közzétételének meggátolására, és/vagy a Szolgáltatáshoz való hozzáférésed zárolására, a Szolgáltatásból való kizárásodra akár részben, akár egészben, időszakosan vagy véglegesen, kártérítés vagy bármely visszafizetés nélkül, az esetleges büntető- és/vagy polgári jogi következmények mellett. 7. Adatlapod 7.1. Tudomással bírsz arról, hogy más Felhasználók Adatlapodat megjeleníthetik Amennyiben saját magadról bármely bizalmas vagy kényes információt közzéteszel és/vagy másnak kiadsz, azt kizárólag saját felelősségére teszed Te is megjelenítheted más Tagok Adatlapját és adatait Kifejezetten szavatolod, hogy az általad közzétett összes információ: hiteles, igaz, teljes, nem félrevezető, valamint vállalod, hogy azokat rendszeresen aktualizálod, így azok hitelesek, igazak, teljesek és nem félrevezetők maradnak más Tagok részére akkor is, ha helyzeted számottevően megváltozik.

12 7.5. Fenntartjuk a jogot, hogy Adatlapodat időről időre ellenőrizzük, módosítsuk és/vagy töröljük, ha az a jelen Megállapodás rendelkezései értelmében módosításra vagy törlésre szorul Kizárólagos felelősséget vállalsz a Szolgáltatáson keresztül közzétett, és más tagok részére továbbított Adatlapod tartalmáért A 7.6. pontban foglaltakból adódóan tudomással bírsz arról, hogy kizárólag a Tagok felelősek az általuk közzétett információkért. A Tagoknak kell biztosítaniuk, hogy a megadott adatok a valóságnak megfelelnek, és az ő személyükre vonatkoznak. A szándékosan és/vagy csalárd módon megadott hamis adatok jogi lépéseket vonhatnak maguk után, valamint a Megállapodás azonnali hatályú felmondásához vezethetnek. A Prémium Tag azonban ebben az esetben is köteles az általa még meg nem fizetett díjakat az igénybevett szolgáltatásokért megfizetni, díj- visszaigénylésre pedig nincs joga. 8. A Tagság, és/vagy a Prémium Tagság megszűnése A jelen pont szerinti felmondás a 11. pont szerinti jogkövetkezményeket vonja maga után A Tagok tagságukat bármikor, bármely okból, felmondhatják a Profilom menü - Profil törlése menüpontra kattintva. Amennyiben a Klapp.hu szolgáltatást közösségi profillal vetted igénybe és közösségi profilodat (iwiw ( előtt) és/vagy Facebook) törölted, a Klapp.hu- s regisztrációd nem szűnik meg automatikusan. A Klapp.hu- s profil megszűntetéséhez ebben az esetben a főoldalon található Elfelejtetted a jelszavad? gombot kell először megnyomnod, mely a közösségi profilodnál megadott e- mail címre új jelszót küld. Az új jelszó és az e- mail cím segítésével be tudsz lépni a Klapp.hu oldalra és a Profil törlése menüpontra kattintva törölheted Klapp.hu- s profilodat A Tagságot mi is bármikor, indoklás nélkül és azonnali hatállyal felmondhatjuk Tagságod felmondhatod továbbá, amennyiben az általunk módosított és a Weboldalon közzétett szerződési feltételekkel nem értesz egyet feltéve, hogy a Szolgáltatást a módosított szerződési feltételekkel még nem vetted igénybe, vagy a Szolgáltatást nekünk felróhatóan legalább 3 napja nem nyújtjuk Tagságod a felmondással egyidejűleg megszűnik Amennyiben megújuló előfizetéssel rendelkezel, abban az esetben tagságod megszűnésével az automatikus megújulás funkció is érvényét veszti Prémium Tagság tag által történő felmondása esetén a Tagság megszűnik, azonban a már befizetett szolgáltatási díj nem kerül visszatérítésre Tájékoztatunk, hogy abban az esetben, ha a Klapp.hu szolgáltatást iwiw- es ( előtt) vagy Facebook- os profiloddal használtad és törlöd iwiw- es ( án az iwiw bezárása miatt minden iwiw- es adatlap automatikusan törlésre kerül) vagy Facebook- os profilodat, Klapp.hu regisztrációd nem szűnik meg automatikusan, ezáltal beállított érvényes fizetési megbízásaid továbbra is érvényesek maradnak. Klapp.hu regisztrációdat a 8.1- es pontban leírt módon szűntetheted meg. Tájékoztatunk továbbá, hogy Klapp.hu regisztrációd törlésekor a Klapp.hu Tagságodhoz tartozó érvényes Prémium előfizetésed és/vagy meglévő kreditjeid is azonnal törlésre kerülnek és a már kifizetett szolgáltatási díjak nem kerülnek visszatérítésre.

Sikertörténetek A Felhasználó a már egymásra talált párok történeteiről olvashat.

Sikertörténetek A Felhasználó a már egymásra talált párok történeteiről olvashat. A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A Randilight társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Randilight Tagok részére az interneten keresztül

Részletesebben

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Melegrandi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Melegrandi Tagok részére az interneten

Részletesebben

A Klapp.hu Szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket elolvastam, azokat elfogadom és azokkal egyetértek.

A Klapp.hu Szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket elolvastam, azokat elfogadom és azokkal egyetértek. A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az Klapp.hu társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Klapp.hu Tagok részére az interneten keresztül

Részletesebben

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az Klapp Társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Klapp Társkereső Tagok részére az interneten

Részletesebben

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Melegrandi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Melegrandi Tagok részére az interneten

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A viszony.hu társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a regisztrált tagok (a Tagok ) részére az interneten

Részletesebben

Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Párom.hu online társkereső és közösségi szolgáltatást nyújtó weboldal, amelyen keresztül a regisztrált tagok bemutathatják magukat, egymással kapcsolatot teremthetnek

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A www.szikratarskereso.hu ONLINE TÁRSKERESŐ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉRE 1. A szerződés tárgya 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Komoly

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A Get2Gether társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a G2G tagok részére az interneten keresztül érhető

Részletesebben

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Gayrush társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Gayrush Tagok részére az interneten keresztül

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt., a Klapp.hu Társkereső weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata

Az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt., a Klapp.hu Társkereső weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata Az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt., a Klapp.hu Társkereső weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata 1. Az adatkezelő neve Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. (a továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tulajdonos, üzemeltető: cégnév: szélhely: 1097 Budapest, Óbester u. 13. 4. em. 16. cégjegyzékszám: 01-09-994949 adószám: 24193146-2-43 képviseletre jogosult: Csanda Viktor

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek www.szivemnek.hu Bevezető Jelen dokumentum (továbbiakban: ÁSZF) Váradiné Ruzsányi Mária e.v. (továbbiakban: Szolgáltató, Üzemeltető, vállalkozó) és a Szolgáltató által a

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az [origo] randi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely az [origo] randi Tagok részére az interneten

Részletesebben

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24.

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. Bátor Tábor Alapítvány Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. 1 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bátor Tábor Alapítvány A szolgáltató székhelye: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 46-48.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A www.szerelemneked.hu ONLINE TÁRSKERESŐ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉRE 1. A szerződés tárgya 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Komoly

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA A jelen Általános Szerződéskötési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a Trackateam online sportmenedzsment

Részletesebben

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek Skin.hu Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezető: Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák, a Humán Labor Munkaerőszolgáltató Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás utca

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az [origo] randi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely az [origo] randi Tagok részére az interneten

Részletesebben

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés Jogi nyilatkozat A webhely használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi információ Ön általi használatát.

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

A WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I. HATÁLY

A   WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I. HATÁLY 1 A WWW.ARBCONSULTING.HU WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I.1. A www.arbconsulting.hu weboldal I. HATÁLY Jelen Jogi nyilatkozat (Nyilatkozat) hatálya alá tartozik az ARB Privacy Consulting Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a All 4 One Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.ujallas.hu domain címen elérhető

Részletesebben

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Melegrandi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Melegrandi Tagok részére az interneten

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Diego-modul.hu Általános Szerződési Feltételek Dabas, 2014. augusztus 6. 1 Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Melegrandi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Melegrandi Tagok részére az interneten

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A jelen szabályzat tartalmazza a DélUtán Alapítvány (székhelye: 1093 Budapest, Közraktár u. 22. elérhetősége: info@delutan.hu) közvetítő szolgáltató (a továbbiakban: üzemeltető)

Részletesebben

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Melegrandi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Melegrandi Tagok részére az interneten

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A viszony.hu társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a regisztrált tagok (a Tagok ) részére az interneten

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az RTL Randi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely az RTL Randi Tagok részére az interneten keresztül

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az RTL Randi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely az RTL Randi Tagok részére az interneten keresztül

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A Femrandi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Femrandi Tagok részére az interneten keresztül

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A Randivonal társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Randivonal tagok részére az interneten keresztül

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója Adatkezelési tájékoztató A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója A Stúdió Liszt Kft. a személyes adatok védelmét kiemelten fontos feladatának tekinti, ezért mindent megteszünk annak

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) alapján a Boltinfo.eu (a továbbiakban Szolgáltató) és a tőle hirdetések megjelenítését megrendelő természetes vagy jogi személy (a továbbiakban

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A honlap (www.arveresertesito.hu) használatával és az ÁrverésÉrtesítő Szolgáltatás igénybevételével Ön, mint Felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. 1. A nyújtott

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A NOLRANDI társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a NOLRANDI Tagok részére az Interneten keresztül érhető

Részletesebben

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei A mineside.hu (IFH-Ker. Kft, Adószám: 14694543-2-13) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez 1. AZ ÁSZF CÉLJA A CSEKKOLÓ Szolgáltatás icsekk elnevezésű

Részletesebben

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat A biztositson.hu weboldal és az aloldal a biztositson.lorobox.com üzemeltetője: Orosné Dollenstein Ildikó Biztosítási Tanácsadó Iroda: 1119 Budapest,

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506,

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-76063/2014) (a

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BORSODHÁZ Stúdió ingatlanunk.hu Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 3508 Miskolc, Tábortűz utca 3., cégjegyzékszáma: 05-09-027822, adószáma: 25180604-2-05, számlaszáma:

Részletesebben

I. Honlap üzemeltetési szerződés

I. Honlap üzemeltetési szerződés I. Honlap üzemeltetési szerződés Amely létrejött a Webtoday Kft. 1056 Budapest Szerb u. 19. Cégjegyzékszám:01-09-206176 Adószám: 25285204-2-41 mint üzemeltető, adatfeldolgozó és Név/cégnév, képviseli Cím,

Részletesebben

A Szolgáltatást az INFO TÁRSKÖZVETÍTŐ Iroda biztosítja. Cím: 1074 Budapest, Csengery u. 23. Képviseli: Forró Magda

A Szolgáltatást az INFO TÁRSKÖZVETÍTŐ Iroda biztosítja. Cím: 1074 Budapest, Csengery u. 23. Képviseli: Forró Magda Feltételek Szerződési feltételek A Tarskozvetito.hu szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződési feltételek (SZF) Társkereső és közösségi szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Tarskozvetito.hu tagok

Részletesebben

2.5 A regisztrációt minden esetben a felhasználónak kell végeznie. Nem kötelezhető erre a fyremc.hu, vagy bármely harmadik személy.

2.5 A regisztrációt minden esetben a felhasználónak kell végeznie. Nem kötelezhető erre a fyremc.hu, vagy bármely harmadik személy. A fyremc.hu (Dr. Kovács Gyula EV.., Adószám: HU 64023188) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez

Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat a Jótékonysági futás a Kristinus Borbirtok lankáin elnevezésű eseményhez Jelen nyilatkozattal a KRISTINUS BORBIRTOK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: H-

Részletesebben

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint,

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint, LifeBOX SZERZŐDÉS A LifeBOX internetes tartalomszolgáltatás, műsor gyártás-és sugárzás kizárólagos jogbirtokosa a Varga és Zsótér Bt.(székhely : 1117.Budapest, Bercsényi u.26.fszt.3. adószám : 21816408-2-43,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A Milliomosok.hu társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Milliomosok.hu tagok részére az interneten keresztül érhető el. A Szolgáltatáson

Részletesebben

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A promóció szervezője A Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

3. Az ÁFF elismerése szerződéses alapként / Az együttműködő partnerek ÁÜF-ei

3. Az ÁFF elismerése szerződéses alapként / Az együttműködő partnerek ÁÜF-ei Általános Felhasználási Feltételek 1. Érvényességi kör A következő ÁFF mindenkire vonatkozik, aki felhasználóként regisztráltatja magát a gregcopy.hu internetes oldalon ("Oldal ). A regisztráció egyben

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az ÁSZF hatályba lépésének napja: 2015. március 2. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Fictura Oktató és Szolgáltató Kft. 1 (székhely: 7090, Tamási,

Részletesebben

1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma

1. A szolgáltatás tárgya, szerződés tartalma ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A 799.HU WEBTÁRHELY SZOLGÁLTATÁSAIHOZ Szolgáltató adatai Név: Intellisys Kft Cím: 2112 Veresegyház, Cserje u. 9 Cégjegyzékszám: 01-09-279985 Adószám: 25524010-2-13 Ügyfélszolgálat:

Részletesebben

vannet nyereményjáték részvételi feltételei

vannet nyereményjáték részvételi feltételei vannet nyereményjáték részvételi feltételei Kérjük, az INFINITE csomag megrendelése előtt figyelmesen olvassa el a vannet nyereményjáték részvételi feltételeit! A vannet nyereményjáték szervezője az RG

Részletesebben

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év HOSZT ITYU-125 125MB web tárterület, 125Mb e-mail tárterület, Ár: 3.735 Ft+Áfa/év ITYU-250 250MB web tárterület, 250Mb e-mail tárterület, Ár: 7.485 Ft+Áfa/év ITYU-500 500MB web tárterület, 500Mb e-mail

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató

Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató Hibridlevél Bankkártyás fizetés tájékoztató 1 / 5 Tartalomjegyzék 1. A szolgáltatás általános ismertetése... 3 2. Fizetés menete... 3 3. Elfogadott kártyatípusok... 3 4. Megrendelés lemondása, reklamáció...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. FOGALMAK/DEFINÍCIÓK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. FOGALMAK/DEFINÍCIÓK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. FOGALMAK/DEFINÍCIÓK 1.1. Szolgáltatás: A psychobooster.com szolgáltatás (a továbbiakban: Szolgáltatás ) weboldalba ágyazható, felhő alapú, Online időpontfoglaló rendszer.

Részletesebben

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Kérjük, olvassa el figyelmesen az MGroup International kft. által meghirdetett MasterCard Youtuber Showroom játék (a továbbiakban: a

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Adatvédelmi Nyilatkozat A Szattex Kereskedőház Zrt. székhely. HU-4033 Debrecen, Kard u. 36. - cégjegyzékszám. 09-10-000480; adószám. 23461695-2-09; bejegyző hatóság. Debreceni Törvényszék Cégbírósága(a

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Molnár Ferenc egyéni vállalkozó mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket,

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a Maschinenring Magyarország Kft. (Székhely: 2870 Kisbér, Kossuth

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Wizando.com Általános Szerződési Feltételek

Wizando.com Általános Szerződési Feltételek Wizando.com Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Felhasználási Feltételek tartalmazzák a wizando.com online szalonmenedzsment oldal (a továbbiakban: Rendszer) általános felhasználási feltételeit

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám Szerződés száma: BÉRLETI SZERZŐDÉS A szerződő Felek: Bérbe adó: Cím: Adószám: Cégbejegyzés száma: Telefon/fax: a továbbiakban Bérbe adó valamint, valamint Bérlő: Cím: Posta cím: Számlavezető

Részletesebben

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL Általános szerződési feltételek A SIGNAL Biztosító Zrt. (Biztosító vagy Szolgáltató) internet alapú ügyfélszolgálatot biztosít ügyfelei számára SIGNAL Ügyfélportál (továbbiakban SÜP)

Részletesebben

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) A VagyokNeked társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a VagyokNeked tagok részére az interneten

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Bíbor Kiadó Bt. (3516 Miskolc, Ginzery S. u. 19.) mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató), a miskolcfoto.hu honlapon található képfeltöltő rendszert használó ügyfelei

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Bevezető rendelkezések: Általános szerződési feltételek 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a Balatoninyaralok.com és a Hirdető között online hirdetési szolgáltatások tárgyában létrejött

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név: cím. Csapattagok Név.

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név:  cím. Csapattagok Név. 1. sz. melléklet JELENTKEZÉSI LAP Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Név: E-mail cím: Telefonszám: Csapattagok Név Egyetem, kar, szak Évfolyam E-mail cím Telefonszám Pályamunka neve/címe:

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

ÁSZF. A weboldal Általános Szerződési Feltételei

ÁSZF. A   weboldal Általános Szerződési Feltételei ÁSZF A www.hunharcos.hu weboldal Általános Szerződési Feltételei A www.hunfoglalas.hu és www.hunfoglalas.com weboldalak böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta azoknak

Részletesebben

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT BEVEZETÉS A fogyás.info weboldal üzemeltetője a Liberatus Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő). Az Adatkezelő a tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A viszony.hu társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a regisztrált tagok (a Tagok ) részére az

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A viszony.hu társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a regisztrált tagok (a Tagok ) részére az

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Az ORIGO RANDI társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely az ORIGO RANDI Tagok részére az interneten

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. AZ ADATKEZELŐ A szolgáltató neve: Piroska Gyula Tréning Kft. A szolgáltató székhelye: 1139 Budapest, Lomb u. 31/B. A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra

Részletesebben

MakiMaki.hu. Adatkezelési nyilatkozat

MakiMaki.hu. Adatkezelési nyilatkozat MakiMaki.hu Adatkezelési nyilatkozat 1. Az adatkezelő neve Cégnév: MakiMaki Kft. Adószám: 24707787-2-13 Bankszámlaszám: 10700581-68270966-51100005 (CiB Bank) Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-71297/2013

Részletesebben

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A Femrandi társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Femrandi Tagok részére az interneten keresztül

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat A KBOSS.hu Kft. (székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b.; cégjegyzékszám: 13-09- 101824; nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság; adószám:

Részletesebben