Agrolánc Kft. a Agrárgépshow kiállításon

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Agrolánc Kft. a Agrárgépshow kiállításon"

Átírás

1 Agrolánc Kft. a Agrárgépshow kiállításon A legrangosabb, hazai agrárgépipari kiállításon és vásáron cégünk ismét kiállítóként vett részt Idén közel 200 nm-es standunkon vártuk a mezőgazdasági erőgépek és eszközök iránt érdeklődő szakembereket az AgrárgépShow kiállításon. A kedvező időjárás és a valóban színvonalas rendezés miatt idén a megszokottnál is nagyobb érdeklősére tartott számot az AgromashExpo, az Agárgépshow, illetve a velük egy időben megrendelésre került Magyar Kert, illetve a Szőlészet és Pincészet Kiállítás is. A kilenc pavilonban 18 ország 350 kiállítója mutathatta be termékeit és szolgáltatásait a több, mint látogató számára. Ebből közel 260 féle erőgép és számos eszköz volt látható. Az Agrolánc Kft. részéről a kiállításon nemcsak látványos gépeket mutattunk be, hanem igyekeztünk a legtöbb ültetvényápolási feladat méretéhez legmegfelelőbb erőgépeket és eszközöket megmutatni, professzionális technológiáját szemléltetni. A legkisebb, 26 lóerős Antonio Carraro Tigre 3200 modelltől indítottuk a bemutatásunk ívét, egészen, a közel 100 lóerős Antonio Carraro TRG as modellig szemléltettük a professzionális ültetvényápolás lehetőségeit és erőgépkínálatát. Az Antonio Carraro erőgépeinek különlegessége a 15 fokban elforduló alváz a terhelés alatt kiegyensúlyozott tengelyek és az alacsony has magasság, ami rendkívüli stabilitást és könnyű kezelhetőséget eredményez minden

2 modell esetében. A robusztus felépítés és ergonomikus kialakítás miatt kedvelt és megbízható traktorok a felmerülő feladatokhoz optimális teljesítménykategóriában érhetőek el két év teljes körű garanciával, mely igény esetén még 2 évvel meghosszabbítható. A speciális megfordítható kormány-ülés rendszer lehetővé teszi a hagyományosan vontatott eszközök tolt eszközként való kezelését, mely eredményeképpen a kezelő rálát a munkaműveletet végző eszközre, így nagyobb biztonságot és hatékonyságot érhet el, mint hagyományos kialakítás esetén. A 26 lóerős Antonio Carraro Tigre 3200-as kompakt, kertészeti kistraktor, de méreteihez képest igen jelentős teljesítményre képes, jól manőverezhető és rendelkezik az Antonio Carraro traktorok minden előnyével. A 950 kg emelésére képes gép ideális erőgép kertészeti feladatok ellátásra. A kiállításon egy Rinieri forgókéses csonkázóval mutatkozott be. A nagyobb, 38 lóerős 3 hengeres vízhűtéses dízelmotorral felszerelt Tigre 4400 F kényelmes és 1000 kg emelési kapacitással rendelkezik, üvegházak és a fóliasátrak ideális ültetvénytraktora. Széria felszerelés esetén egypár hidraulika gyorscsatlakozóval kerül forgalomba. Az Antonio Carraro traktorok új szériája a MAJOR, melyet kifejezetten a nehezebben megművelhető területekre terveztek, a köves, hegyvidékes talajművelés és anyagszállítás a TN 6400-as 56 lóerős traktor specialitása. A megfelelő eszköz csatlakozatása esetén a 4 hengeres motor elegendő teljesítményt biztosít a legtöbb felmerülő feladat hatékony ellátásra, és a 24 fokozatú váltómű segítségével mindig a feladathoz lehet igazítani az erőgép sebességét. Mindezek mellett az erőgép üzemanyag fogyasztása is kedvező.

3 Az Antonio Carraro traktor család nagyobb teljesítménykategóriájában már elérhető a megfordítható kormány-ülés rendszer. A 87 lóerős, négyhengeres, turbó dízel motorral felszerelt TRH 9800-as hidrosztatikus hajtású traktor, mely ideális kommunális és mezőgazdasági feladatok ellátásra egyaránt. Az erőgéphez csatlakozatható rendkívül széles eszközpaletta lehetővé teszi a teljes körű kihasználhatóságot az év 365 napján, minden felmerülő időjárási körülmény között. A kiállításon egy Ilmer nagy munkaszélességű fűkaszát csatlakoztattunk hozzá, mely kifejezetten a széles sortávú gyümölcsösökben képes megművelni a füvesített sorközöket és soraljakat. A pálcás kitérésvezérlővel felszerelt eszköz aktív feje nem tesz kárt a növények szárában, vagy a fák törzsében. A professzionális Ilmer kaszák robosztus és strapabíró kialakításúak és akár 8 méteres sorközben is képesek hatékony munkát végezni.

4 Kifejezetten a növényvédelem és permetezés technológiája iránt érdeklődő látogatóink számára egy Unigreen 2140 l-es változtatható nyomtávú permetezőgépet mutattunk be, mely 14 fúvókával rendelkezik, 50 bár nyomással működik és 8 méter magasra és 6 méter szélességben dolgozik. Így a permetezőgéppel a legkülönbözőbb kialakítású sorokban is megoldható a gazdaságos és hatékony növényvédelem. A 2016-os év Speciális Traktora díjra jelölt, 87 lóerős Antonio Carraro TGF 9900-as szuper-alacsony és különleges, csepp-alakú fülkéje miatt tarthat számot nagyfokú érdeklődésre az ültetvényápolással, azon belül is a permetezéssel foglalkozó szakemberek számára. A túlnyomásos, légkondicionált fülkével együtt az erőgép maximális magassága 174 cm, ami páratlan ebben a teljesítménykategóriában. A látogatók közül sokak számára volt meglepetés, hogy mennyire ergonomikus és kényelmes, sőt a lehetőségekhez képest egyenesen tágas kialakítású ez a típusú fülke.

5 A rendezvény résztvevői ismét igazi kuriózumként tudták megtekinteni az Antonio Carraro traktorgyár és az Agrolánc büszkeségét, a Mach 4 ültetvénytraktort, mely gumihevederes járószerkezete miatt nemcsak az avatott szemeknek okozott kellemes perceket formatervezett látványvilágával. Idén is a Mach 4 volt a legnépszerűbb és legnagyobb érdeklődésre számot tartó erőgépünk, nem véletlenül, hiszen 87 lóerős teljesítményével,megfordítható kormány-ülés rendszerével és joystick vezérlésű hidraulika rendszerével impozáns látványt nyújtott a kiállításon. Az igen meggyőző, erőteljes hatást az erőgéphez csatlakoztatott Rinieri FRM nehéz ültetvénytárcsa csak fokozta.

6 Az Antonio Carraro TRG egy régebbi változatát is bemutattuk a kiállításon, egy Rinieri alternáló késes előmetszővel (mely csonkázóként is kiválóan használható) és egy gallyseprűvel egybeépített kalapácsos szárzúzóval volt felszerelve. Ez a kialakítás azért lehet érdekes nemcsak a szőlőműveléssel foglalkozó szakemberek számára, mert bemutatja a megfordítható kormány-ülés rendszer legnagyobb előnyét, melyek a hatékony munkavégzésen kívül a multifunkcionalitás és a biztonságos üzemeltetés. Az előmetszővel megtisztított sorokban a gép menetirányát megfordítva, eszköz leszerelése nélkül lehet elkezdeni a professzionális strapabíró eszközzel a venyigezúzást, mely hatékonyságát a gallyseprű tökéletesíti. Az Agrolánc Kft. termékpalettáján a másik híres Carraro cég professzionális erőgépmodelljei is helyet kapnak és a kiállításon is bemutattunk egyet. A Carraro VL 70-t, mely egy 72 lóerős, négyhengeres vízhűtéses, megbízható motorral felszerelt erőgép és az univerzális ültetvénytraktorok családjába tartozik. A 24 fokozatú váltóval, standard TLT kihajtással és 4 hidraulika gyorscsatlakozóval ellátott erőgép a szőlő- és gyümölcsültetvény ápolással foglalkozó szakemberek számára ideális választás, amennyiben kedvelik a hagyományos kialakítást és az egyszerű megoldásokat. A kiállításon egy rostával felszerelt robusztus Rinieri szárzúzóval láthatták az érdeklődők.

7 Az Agrárgépshow-n szintén nagy érdeklődésre tartott számot a Selvatici ásógép, mely sokak számára jelentett újdonságot, még második ránézésre is. A műtrágya bekeverésénél vagy új ültetvény telepítésénél használható BIVANGA típusú modellek kettős ásófejei azonos mélységre állítva tökéletes forgatást és finom szemcsézetű talajszerkezetet biztosítanak. A művelési sebesség az ilyen beállítással jelentősen növelhető, akár 4,5 km/h-ig. Fóliasátrak és kertészetek művelésével foglalkozó szakemberek körében rendkívül kedvelt modell.

8 A talajmarós, kitérőpálcás sor és sorközművelőből kettőt is bemutattunk a kiállításon. Egyet a Forigo, egyet pedig a Rinieri olasz cég által gyártott modellből. Ezek a professzionális eszközök a sorköz művelésekor a pálca segítségével teljesen automatikusan kerülik ki a tőkét, így biztosítva a hatékony és biztonságos munkavégzést. A munkaszélesség maximum 200 cm lehet, mely esetében 54 kés végzi a talaj megmunkálását. A cserélhető késekkel ellátott Spedo CP két soros, TLT hajtású burgonyakiszedő berendezés dupla rázóasztallal is felszerelhető. A vágótárcsák és az eltömörödés ellen védő fésűk segítségével rendkívül egyszerű a burgonyakiszedés művelete. Az antivibrációs persely segítségével, mely széria felszerelés az eszközön, biztonságos és kényelmes munka végezhető. A Caravaggi Bio 230-as önálló motoros ágaprító berendezés pedig sokak számára volt ismerős, hiszen számos önkormányzat és zöldterület fenntartással foglakozó vállalat használja megelégedettséggel ezt a típust. A késes előaprítás utána kalapácsos aprító rendszerével további aprítást végez, így akár 12 cm átmérőjű anyaggal is megbirkózik. Az apríték mérete és homogenitása nagyban függ az aprítandó anyag minőségétől. A hidraulikus behúzó hengerének köszönhetően biztonságos és kényelmes vele a munkavégzés, kezelők többek között ezért szeretnek vele dolgozni. Felszerelhető egyszerű, vagy közúton vontatható alvázzal, és teljesen önjáró alvázszerkezettel is.

9 Az egytengelyes erőgépek kategóriájában egy szintén professzionális, olasz Barbieri Leopard típusú gépet állítottunk ki, mely 13,6 lóerős és kifejezetten kertészetekben és fóliasátrakban használják előszeretettel, nagy munkabírása és egyszerű kezelhetősége miatt. Hat fokozatú váltóművel van felszerelve és talajmaró, váltvaforgató eke, kultivátor, fűnyíró, fűkasza, gyűjtőtartályos fűnyíró, hómaró, hótolólap, hengerseprű, utánfutó is csatlakoztatható hozzá. A kiállításon egy R2-es síkelőkészítővel mutattuk be, melyet a kertészetekben dolgozó szakemberek kedvelnek, hiszen visszafelé forgó talajmarójával egy menetben készít tökéletes magágyat, akár egy méteres munkaszélességben is.

10 Az állattartó telepek, kertészetek és ültetvények környezetének ápolásának szerteágazó feladataira ideális, multifunkcionális erőgép a Gianni Ferrari Turbo Loader, mely többféle teljesítménykategóriában érhető el. A stabil, robusztus gépre a trágyavillától elkezdve az árokásón és sövénynyírón keresztül, fűnyíró adapter és hómaró is csatlakoztatható, a feladattól függően, ami ideális kiegészítőgéppé teszi minden felhasználási területen. Ez a sokoldalúsága, kezelhetősége, megbízhatósága és kényelmi funkciói miatt kedvelt gép a kompakt M Range 220 T- modell, mely háromhengeres, 22 lóerős motorral van felszerelve. Törzscsuklós kialakításával és hidrosztatikus, fokozatmentes összkerékhajtásával ideális erőgép lehet bármely önkormányzatnál is. Az eszközöket 12 funkciós proporcionális elektrohidraulikus joystick segítségével lehet vezérelni, mely a kényelmes és biztonságos üzemeltetést elősegítendő a kezelőülésre van felszerelve. Nem szerettük volna a kisebb kertek építésével, vagy fenntartásával foglalkozó szakembereket sem szakmai látnivaló nélkül fogadni, ezért külön a számukra mutattuk be a Toro Dingo 525 Wide Track multifunkcionális mini rakodót, mely gumihevederes járószerkezetű, és 25 lóerős motor biztosítja a szükséges teljesítményt a különböző csatlakoztatható adapterek számára. A robusztus gép építkezések rakodási feladataihoz, kertépítéshez kínál ideális megoldásokat a csatlakozatott adaptertől függően. Teljesítményéhez képest kompakt kialakítása egyszerűsíti a szállítását így a gazdaságosan üzemeltethető gép hamar nélkülözhetetlen lehet egy professzionális vállalkozó számára is.

11 A Toro Z master 7000 egy professzionális 0 fordulósugarú körkéses fűnyíró berendezés. Hidrosztatikus hatásrendszerének köszönhetően egyszerű a kezelhetősége, rugós kartámaszos ülésével pedig kényelmes és biztonságos. Akár 13 cm magas fűben is gond nélkül használható, a szériában oldalt kidobós, asztalra mulcsozó betét vagy gyűjtőtartály is felszerelhető. Nagy területteljesítménye miatt kiterjedt, zöldterületek karbantartására ajánlott modell. Közösségi oldalunkon és a helyszínen is, több kedves partnerünktől és érdeklődőnktől kaptunk elismerő szavakat a színvonalas megjelenésünkkel és erőgépeinkkel kapcsolatban. Ezúton is köszönjük ezeket a méltató szavakat! Találkozunk jövőre is, a tervek szerint már 5 teljes napon keresztül tudjuk megmutatni a magas szintű technológia iránt fogékony szakemberek számára a munkájukat jelentősen megkönnyítő megoldásokat erőgép és munkaeszközök tekintetében is. Addig iratkozzanak fel szakmai hírlevelünkre, mely havonta jelentkezik aktualitásokkal termékbemutatókkal és akciókkal, vagy kövessenek bennünket facebook-on, ahol hetente szakmai kérdésekről és sikereinkről olvashatnak.

Antonio Carraro TGF 7800 S ültetvénytraktor Rinieri IC 2 mély műtrágyázóval

Antonio Carraro TGF 7800 S ültetvénytraktor Rinieri IC 2 mély műtrágyázóval Professzionális kertészeti és szőlészeti gépbemutató az Agrolánc Kft. szervezésében Idén Badacsonytomajon mutattuk be az Antonio Carraro traktorok és a Rinieri munkaeszközöket II. rész A következő bemutatott

Részletesebben

Külterületi, helyi közutak fejlesztése; önkormányzati, útmenti területek karbantartása professzionális erőgépekkel és munkaeszközökkel

Külterületi, helyi közutak fejlesztése; önkormányzati, útmenti területek karbantartása professzionális erőgépekkel és munkaeszközökkel Külterületi, helyi közutak fejlesztése; önkormányzati, útmenti területek karbantartása professzionális erőgépekkel és munkaeszközökkel PARLAGŰ, MAGASRA NŐTT GYOM, LEHULLOTT LOMB ÉS HULLADÉK BORÍTJA A FŐÚT

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

GYÜMÖLCS - SZŐLŐ PROGRAM

GYÜMÖLCS - SZŐLŐ PROGRAM 2011. január AGRÁRTECHNIKA GYÜMÖLCS - SZŐLŐ PROGRAM TRAKTORPROGRAM gyümölcs - szőlő TALAJMŰVELÉS speciális szőlő Univerzális traktorok Keskeny nyomtávú traktorok Lánctalpas traktorok Ültetvény művelő traktorok

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Az Agrolánc Kft. zsombói sikerei

Az Agrolánc Kft. zsombói sikerei Az Agrolánc Kft. zsombói sikerei Mi lehet jobb egy Antonio Carraro traktornál? Természetesen két Antonio Carraro traktor A bordányi zöldség és gyümölcsültetvényen a második tűzpiros kompakt traktor állt

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

Szeretettel üdvözlöm Önöket!

Szeretettel üdvözlöm Önöket! Szeretettel üdvözlöm Önöket! Gyenes Károly Agrárgép üzletág www.dmker.hu Intenzív ültetvények, gyümölcsösök gépesítése korszerű megoldásokkal Mi kell egy ültetvény megvalósításához? Klíma (Hőmérséklet,

Részletesebben

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat AGROline 2017 TXG 237 (27 LE) - egész éves használat ISEKI TXG 237 (27 LE) Háromhengeres ISEKI dízelmotor Max. teljesítmény 27 LE, 53 Nm Hidraulika szivattyú 24 l/perc, 150 bar Hátsó kardán: 540 1/perc,

Részletesebben

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: 1888 2019. júniustól Seco univerzális fűnyírók Csehországból A cseh Seco Group idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A Seco legnagyobb piaca az amerikai

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete k Egy sikertörténet kezdete A kezdetben vasöntödeként működő gyárat Gonshiro Kubota alapította 1890-ben. Napjainkban a KUBOTA márkanévről leginkább az ipari ok, kommunális traktorok és fűnyírók jutnak

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

Toro lombeltakarító gépek

Toro lombeltakarító gépek KIS- ÉS KÖZÉPKATEGÓRIÁS ZÖLDFELÜLET ÁPOLÓ GÉPEK Toro lombeltakarító gépek Műszaki jellemzők: Típus: 51593 51594 Toro Super Blower Vac Toro Ultra Blower Vac Motor (W): 1450 1450 Légszállítás (max. / min.

Részletesebben

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: KULTIVÁTOROK Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. BIG-VARIO ABK 006 típusú sorközművelő kultivátor Big-Bag

Részletesebben

Allrounder 900 / profiline-

Allrounder 900 / profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D Az új BC 240 D bozótvágót mind a saját kertet gondozó magán felhasználók mind a városi zöldterületek - mint társasházak, lakóparkok,

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

Szántóföldi kultivátorok

Szántóföldi kultivátorok Szántóföldi kultivátorok - Magágykészítő vagy könnyű kultivátorok Feladatuk: Szántáselmunkálás, magágykészítés. Művelési mélység: 5-15 cm Művelő szerszám: rugós száron: kétoldalt ívelt művelőszerszám.

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás!

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! GVR és RL 700 kiszedő - rendfektető gépek Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! Nagyobb teljesítmény: A Grimme kiszedő-rendfektető gépek Mindenhol, ahol világos héjú, vagy kopásállóságuk miatt tökéletesen

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez.

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Szárnyas késes grubber Dupla szív alakú kapás grubber 2 késsoros 3 késsoros 4 késsoros Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Rendkívüli technika a legmagasabb szintű igények kielégítésére. A Tukan

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG BÁRMELY ISMERT KOMBÁJNTÍPUSRA FELSZERELHETŐ! Korszerű szerkezeti elemek Megbízható működés, hosszú élettartam Minimális napi karbantartás A legkülönbözőbb igényeknek megfelelő

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók A talajművelési koncepciókban az ekét tartották a legjobb technikának sok éven át, mivel ez biztosítja a talaj legjobb termőképességét. Mára ez megdőlni látszik! A mezőgazdaságnak és ezzel együtt a mezőgazdasági

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ A kombinált CULTIRAPID R-line rendkívül innovatív munkagép talajműveléshez és magágy előkészítéshez. Nagyon sokoldalú a szántóföldi munkában, moduláris rendszerű,

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 KEOP-3.2.0/11-2012-0014 Élőhelykezeléshez kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés a Dél-Mezőföldi Tájvédelmi Körzetben Nagydorog 016 hrsz állattartó telephez erő- és munkagépek beszerzése, üzembe helyezése,

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS Halomszellõztetõk és Ventillátorok - hordozhatók és gazdasgsak mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS A mini-permetezõ egy sokoldalú gép, mely alkalmas

Részletesebben

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK 323 Hidraulikus emelők és szerszámok Tartalomjegyzék Oldalszám A hidraulikus termékek jellemzője az akár 700 bar Hidraulikus hengerek, nagyságú üzemi nyomás, mely a legnagyobb

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13.

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:   Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. SZÁRZÚZÓK KB 3011 típusú szárzúzó Ez a típus az egyik legnépszerűbb

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett.

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Kerekes dömper Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. 1. Egyszerűen szembeszáll a kihívásokkal. A terepviszonyokat nem

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás Betonmixerek TÍPUS: BT1400 Működési leírás A gépek hidrosztatikus meghajtással rendelkeznek A gép működésekor a kezelő beemelő kanalával összeszedi a száraz anyagot, betölti a keverődobba, majd a saját

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

MŰHELYBERENDEZÉSEK 413

MŰHELYBERENDEZÉSEK 413 MŰHELYBERENDEZÉSEK 413 Műhelyberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A műhelyberendezések termékcsoport kiváló teljesítményű, modern berendezéseket foglal magába, melyek sokoldalúságukkal és rugalmasságukkal

Részletesebben

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu Árlista 2013 Robot Planet Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/50108, Fax: +36/26/998211, www.zimmer.hu Fűnyírórobot árlista 2013 Tradíció & csúcsminőség a kertjében Cégünk 1896 óta Európa szerte vezető

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY PTH 400 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot GREENLINE PTH 300 PTH 400 PTH 400

Részletesebben

Használati utasítás KMS Fűmagvető

Használati utasítás KMS Fűmagvető Használati utasítás KMS Fűmagvető Gyártó: KMS-Rinklin GmbH Freiburgerstr. 10 Gewerbepark Breisgau D-79427 Eschbach Tel.: +49-7634/505488-0 Fax: +49-7634/505488-20 E-Mail: info@kms-rinklin.de Internet:

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Kis kertészetek erőgépei Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Kis kertészetek erőgépei Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A két csoport között azonban nincs éles határvonal, hiszen a kis gazdaságokban is alkalmazhatnak kisebb teljesítményű kéttengelyes traktorokat, és azok előfordulhatnak a kertészeti árutermelő gazdaságokban

Részletesebben

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D MDS műtrágyaszóró Maximális teljesítm tmény 24 m munkaszéless lességig 1 5 modell behatárolatlan lehetőségekkel MDS 735 / 935 szántóföldi gép MDS 55 A szóló és gyümölcsös specialista MDS 65 / 85 a kompakt

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

Agricultural machinery

Agricultural machinery Agricultural machinery Info Versioon 4 URL http://com.mercell.com/permalink/39433163.aspx Väline hanke ID 25913-2014 Hanke liik Hanke aruanne Dokumendi liik Lepingu sõlmimine Hankemenetlus Avatud menetlus

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! . Önkormányzata Ajánlat száma: Gépcsomag 2. Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Az alábbiakban szeretném gépbeszerzési

Részletesebben

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar Körbála szállító Széria felszedőkar Bálaterelő Választható felszedő karok Kétfajta felszedő kar közül választhat mindegyik bálaszállító típusnál. Az 1500S és 2500S típusokra jellemző az állítható villával

Részletesebben

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK 323 Hidraulikus emelők és szerszámok Tartalomjegyzék Oldalszám A hidraulikus termékek jellemzője az akár 700 bar Hidraulikus hengerek, nagyságú üzemi nyomás, mely a legnagyobb

Részletesebben

Tartozékok és opcionális felszerelések a TP aprítógépekhez. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping

Tartozékok és opcionális felszerelések a TP aprítógépekhez. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping Tartozékok és opcionális felszerelések a TP aprítógépekhez designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping Szabja TP aprítógépét a feladatra A Linddana mindent megtesz azért, hogy Ön a legjobbat hozhassa

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE

ÁRAJÁNLAT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE ÁRAJÁNLAT FELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK LEKO 1.1 Szabályozott munkamélységű kombinátor 170.000,-Ft LEKO 1.4 Szabályozott munkamélységű kombinátor 185.000,-Ft LEKO 1.6 Szabályozott munkamélységű

Részletesebben

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval SAJTÓKÖZLEMÉNY Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval 2012.09.12., Gottmadingen, Németország Vicon Andex 714T A Vicon új generációs rendképzője, javított hajtómű kialakítással és optimalizált rendrakó

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A Viadukt Nonprofit Sport Kft-nek a költségvetés elfogadásáig tartó átmeneti időszakra vonatkozó feladatellátásáról

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A Viadukt Nonprofit Sport Kft-nek a költségvetés elfogadásáig tartó átmeneti időszakra vonatkozó feladatellátásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/233 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: beruhazas@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Viadukt Nonprofit Sport

Részletesebben

Gyalogkíséretű súrológépek

Gyalogkíséretű súrológépek Gyalogkíséretű súrológépek TENNANT T1 TENNANT T2 TENNANT T300 TENNANT T5 TENNANT 5680 Gyalogkíséretű súrológépek Tagolt, kis és közepes méretű felületek napi takarítására alkalmas takarítógépek. Elsősorban

Részletesebben

A 31/2008. (III.31.)MVH Közlemény módosított 12.melléklete

A 31/2008. (III.31.)MVH Közlemény módosított 12.melléklete A 31/2008. (III.31.)MVH Közlemény módosított 12.melléklete (12.melléklet: A támogatási rendelet 2. és 3. számú melléklete) A támogatási rendelet 2. számú melléklete A rendelet alapján támogatható gépváltozatok

Részletesebben

16 ASZTALLÁBAK. siegmund

16 ASZTALLÁBAK. siegmund 16 ASZTALLÁBAK 484 siegmund 16 Asztallábak 486 Oldal Alap láb 488 Láb állítható magasságú / Láb beállítóval 490 Láb fékezhető görgővel / Beállítható láb fékezhető görgővel 492 Emelőkeret / Csatlakozó keret

Részletesebben

ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK

ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK ÁRISTA MAGÁGYKÉSZÍTŐ KOMBINÁTOROK LEKO 1.1 Szabályozott munkamélységű kombinátor 170.000,-Ft LEKO 1.4 Szabályozott munkamélységű kombinátor 185.000,-Ft LEKO 1.6 Szabályozott munkamélységű kombinátor 225.000,-Ft

Részletesebben

PANTHER 500. Önjáró silózó gép

PANTHER 500. Önjáró silózó gép PANTHER 500 Önjáró silózó gép 04 ROSTSELMASH Global 06 A Panther bemutatása Egy sokoldalú gép a hatékony betakarításért 08 Terményáramlás Csak minőségi takarmány 10 Aprító rendszer/szemroppantó Kiváló

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓK KOMPOSZTFORGATÓK DOBROSTÁK

ÁGAPRÍTÓK KOMPOSZTFORGATÓK DOBROSTÁK ÁGAPRÍTÓK KOMPOSZTFORGATÓK DOBROSTÁK Zöldhulladék feldolgozáshoz és komposztkezeléshez A VÁLLALATNÁL MIN SÉGBIZTOSÍ- TÁSI RENDSZER M KÖDIK KOMPOSZTÁLÁS A komposztálás a szerves anyagok, mint pl. a kerti

Részletesebben

XXXIV.ORSZÁGOS VÁNDORGYŰLÉS 2016 DEBRECEN

XXXIV.ORSZÁGOS VÁNDORGYŰLÉS 2016 DEBRECEN XXXIV.ORSZÁGOS VÁNDORGYŰLÉS 2016 DEBRECEN Csatornák vízalatti és vízparti növényzetei eltávolításának hatékony módszerei Mátrai Gyula Környezetápoló kommunális gép értékesítési vezető A víz hol káros,

Részletesebben

A rendelet alapján támogatható gépváltozatok

A rendelet alapján támogatható gépváltozatok 1. számú melléklet a 35/2009. (IV.2.) FVM rendelethez 2. számú melléklet a 26/2008. (III. 7.) FVM rendelethez A rendelet alapján támogatható gépváltozatok (A felsorolás a gépkatalógusban található gépváltozat

Részletesebben

Két munka egy eszközzel!

Két munka egy eszközzel! Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! . Önkormányzata Ajánlat száma: Gépcsomag 1. Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Az alábbiakban szeretnék gépbeszerzési

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Tárgy: Önkormányzati utak karbantartását segítő, támogatott gépbeszerzések pályázatra. VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 Tisztelt

Részletesebben

CÉLUNK A KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! GÉPBÉRLET.

CÉLUNK A KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! GÉPBÉRLET. CÉLUNK A KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! GÉPBÉRLET ajánlatok 2017 KITE Zrt. H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Telefon: (54) 480-401 Fax:

Részletesebben

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Termékkatalógus Profi k választása Rövid rönkök mozgatásához elengedhetetlen a gyors, tartós és erős daru. A Hiab Loglift daruk masszív fordítórendszerrel, a teljes

Részletesebben

Mezőgazdasági termékek katalógus

Mezőgazdasági termékek katalógus TERMÉKPROGRAM MAGASÉPÍTÉS Mezőgazdasági termékek katalógus MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK / REFERENCIÁK MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK / REFERENCIÁK Megoldásainkkal könnyedén növelni tudja gazdasága hatékonyságát! 2 3

Részletesebben