ÁGAPRÍTÓK KOMPOSZTFORGATÓK DOBROSTÁK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁGAPRÍTÓK KOMPOSZTFORGATÓK DOBROSTÁK"

Átírás

1 ÁGAPRÍTÓK KOMPOSZTFORGATÓK DOBROSTÁK Zöldhulladék feldolgozáshoz és komposztkezeléshez A VÁLLALATNÁL MIN SÉGBIZTOSÍ- TÁSI RENDSZER M KÖDIK

2 KOMPOSZTÁLÁS A komposztálás a szerves anyagok, mint pl. a kerti és élelmiszerhulladékok szabályozott biológiai lebontása. A lebontást mikroorganizmusok, többnyire baktériumok végzik, de a folyamatban részt vesznek éleszt - és egyéb gombák is. A komposzt az élelmiszer és növényi eredet hulladékok kombinációja, amely a leveg jelenlétében lezajló folyamat során nagy tápanyagtartalmú fekete talajjá bomlik le. A komposztálás folyamata egyszer, ezért elvégezhetik magánemberek otthon, a házi kertekben, gazdálkodók a mez gazdasági területeken és az önkormányzatok ipari méretekben. A komposztálás során létrejött talaj nagyon termékeny és számos célra felhasználható. A teljesség igénye nélkül a felhasználási terület a kertekt l és parképítést l az üvegházakon át a mez gazdaságig terjed. A komposzt sok szempontból önmagában is nagyon hasznos a term föld számára, mint pl. talajjavító, létfontosságú humusz- és savpótló és m trágya, továbbá mint természetes növényvéd szer a talaj számára. Az ökoszisztémákban a komposzttalaj eredményesen alkalmazható az erózió csökkentésére, talaj és folyóvíz rekultivációjára, vizeny s területek konstrukciója során, valamint feltöltött területek fed rétegeként.

3 S 4000 és Combi K 5500 ágaprító Az S4000 egy kisméret ágaprító gép, amely kertépít k, önkormányzatok, valamint magán végfelhasználók számára készült, akik komposztálni szeretnének. A felaprítandó ágakat kézzel kell a garatba helyezni, amely rendelhet szállítószalaggal is, így az ágakat a fogazott hengerhez szorítja. Egy elektronikus tehermentesít berendezés szabályozza az ágak adagolását a rendelkezésre álló teljesítményt l függ en, így elkerülhet a motor túlterhelése és a gép eltöm dése. A gépben egy leng késes aprító tengely található, valamint az apríték méretét szabályozó egyedülálló rendszer. A gép az aprítékot kidobhatja a talajra, vagy rendelhet kidobó szállítószalaggal is. A gép teljes mértékben hidraulikus m ködés. A gép meghajtása biztosítható traktor TLT-vel, saját benzin-, vagy dízelmotorral és elektromotorral egyaránt. A gép felszerelhet kis vontatási sebesség pótkocsira, vagy 80 km/h maximális sebességgel vontatható pótkocsira is.

4 SZAKI ADATOK S 4000 S 4000 és Combi K 5500 ágaprítók K 5000 Behúzó henger max. nyílása Aprítókamra átmér Szabályozó henger ármér Leng kések Minimális traktor teljesítmény igény Leng kések vastagsága Elektromotor teljesítménye Dízelmotor teljesítménye Garat méretek Kidobó szállítószalag méretek Munkateljesítmény (óránként) Aprítótárcsa átmér Aprítótárcsa vastagság Aprítható maximális ágvastagság Súly (standard gép) db Le kw Le m 3 kg , x / x / A K 5500 ágaprító egy tárcsás aprítószerkezet és egy leng késes aprítókamra kombinációját alkalmazza, amelynek köszönhet en akár 15 cm átmér ágak felaprítására is képes.

5 S 7000 ágaprítók Ez a modell a közepes teljesítmény gépszériába tartozik. Az S 7000 egy 4 sorban elhelyezett, 64 leng késsel felszerelt aprító tengellyel, valamint egy ívelt késes aprító rendszerrel van ellátva, amely szabályozza az apríték méretét. Az aprítandó ágakat (kézzel, vagy mechanikusan) a nagyméret garatba kell adagolni, amelynek alján egy horgokkal ellátott szállítólánc és egy hidraulikus hajtású adagoló henger található, amely nekipréseli az ágakat az aprítókéseknek. Egy elektronikus tehermentesít berendezés szabályozza az ágak adagolását a rendelkezésre álló teljesítményt l függ en, így elkerülhet a motor túlterhelése és a gép eltöm dése. A független hidraulikus rendszer gondoskodik a garatba szerelt szállítólánc, az adagoló henger és a kidobó szállítószalag meghajtásáról a hidraulika szivattyún és a hidraulikus motorokon keresztül. A gumi kidobó szállítószalag segítségével az apríték akár 2,2 m magasságba üríthet.

6 FELSZERELTSÉG A gép háromféle meghajtással rendelhet : teljesítmény leadó tengely, 70 vagy 108 lóer s dízelmotor, vagy 37 kw teljesítmény elektromotor. A gép rendelhet álló helyzet, hernyótalpas járószerkezet, saját meghajtású, valamint kis sebessé-, illetve 80 km/h sebességgel vontatható pótkocsialvázra szerelt változatban egyaránt. Az S 7000 modell az ideális gép a kertészeti vállalkozások, kis komposztáló telepek és önkormányzati zöldhulladék hasznosítók számára. S 7000 ágaprító SZAKI ADATOK S 4000 Behúzó henger max. nyílása 200 Aprítórotor átmér Leng kések Leng kések kerületi sebessége Behúzólánc mérete Kidobó szállítószalag mérete Dízelmotor teljesítménye Minimális traktor teljesítmény Elektromotor teljesítménye Munkateljesítmény (óránként) Befoglaló méretek kb. Súly (saját motorral) Súly (TLT hajtással) db m/s Le/kW Le/kW kw m 3 kg kg x x /52-108/80 50/ x3000x

7 S S ágaprítók Ezek a közepes teljesítmény gépek ideálisan használhatók a komposztálni kívánt szilárd hulladékok feldolgozására. A nagyméret garat és a nagy munkateljesítmény ezeket a gépeket ideálissá teszi önkormányzati zöldhulladék kezelésére, bérvállalkozók általi üzemeltetésre és professzionális komposztáló telepeken való alkalmazásra. Az aprítani kívánt ágakat a gép saját rakodógépével lehet a garatba emelni, amelyben a fogazott henger lepréseli, a garat padozatán haladó behúzólánc pedig a leng késeknek szorítja az ágakat. A gép egyedülálló aprító rendszerrel van ellátva, amelyben az aprítótengely fentr l lefelé dolgozva az ágakat egy fix késnek szorítja, ami garantálja az ágak egyenletes darabolását. Az aprítótengelyen több párhuzamosan elhelyezett aprítótárcsa található, amely így nem törik el abban az esetben, ha véletlenül olyan tárgy kerül a gépbe, amelyet az nem képes felaprítani. Az eltér felhasználói igényeknek való megfelelés érdekében a gép különféle késekkel szerelhet fel (pl. standard vagy vídia).

8 FELSZERELTSÉG Ezek az ágaprító gépek rendelhet k dízelmotoros, elektromotoros, vagy traktor TLT-s meghajtással egyaránt. Egy elektronikus tehermentesít berendezés szabályozza az aprítani kívánt ágak adagolását a rendelkezésre álló teljesítményt l függ en, így elkerülhet a motor túlterhelése és a gép eltöm dése. A kidobó gumi szállítószalag, vagy az apríték talajra ürítését végz terel lemez a gép standard felszereltségének részét képezi. TARTOZÉKOK S S10000 ágaprítók Mindegyik gépmodell rendelhet különféle opciós tartozékokkal, amelyekkel a gépek testre szabhatók az egyedi felhasználói elvárásoknak megfelel en, mint pl.: saját rakodógép, túlnyomásos kabin a rakodógéphez, h - ventilátor visszaforgatás a h tisztításához, rádió távirányítás, automata haladás, hidraulikusan állítható ívelt kések, cserélhet rács, teleszkópos kitámasztó talpak, hernyótalpak, lecsatlakoztatható gép. Az S 1000 modell traktor TLT-vel hajtott SZAKI ADATOK S 9000 S Behúzó henger max. nyílás Aprítótengely átmér Aprítótengely szélesség Leng kések Leng kések súlya Minimális traktorteljesítmény Elektromotor teljesítménye Dízelmotor teljesítménye Behúzólánc mérete Garat hosszúsága Garat szélessége Garat magassága Kidobó szállítószalag magassága Munkateljesítmény (óránként) Gép hosszúsága Gép szélessége Gép magassága Súly (standard változat) db kg Le/kW kw Le/kW m 3 kg ,2 90/ / / / / / / / / / / /

9 Komposztforgató Gép A hiánytalan szilárd zöldhulladék feldolgozó gépkínálat érdekében a PEZZOLATO kifejlesztette a vízszintes tengely Komposztforgató berendezést, amely közepes és kisméret komposztáló telepek kiszolgálására alkalmas. A komposzt szabályos és folyamatos keverésével a berendezés leveg t és oxigént juttat a túlmeleged hulladékba, így lerövidíti a csúcsmin ség komposzt elkészítéséhez szükséges id t.

10 Három standard gépmodell rendelhet : Komposztforgató PRT 2500 Ideális a kis komposztáló telepekre. Az 540 min -1 fordulatszámú traktor TLT-vel hajtott géppel 2500 széles és 1400 magas komposzthalmokat lehet átforgatni. A gép vontatható (hidraulikusan lehet szállítási helyzetbe állítani) és az alábbi felszereltséggel rendelkezik: hidraulikusan szabályozható vontatási magasság, speciális kardántengely, oldalsó támasztókerék, ellensúly, lámpakészlet. A gép befoglaló méretei szállítási helyzetben az alábbiak: 1970 x 4100 x PRS 2500 Ez az 50 lóer s dízelmotorral m ködtetett, önjáró, hidrosztatikus hajtású, hernyótalpas járószerkezettel felszerelt komposztforgató gépmodell tökéletes a közepes/kis komposztáló telepekre. Ezzel a típussal 2500 széles és 1400 magas komposzthalmokat lehet átforgatni. Ez a gép szabályozható fordulatszámú, hidraulikusan mozgatható kever tengellyel van felszerelve. A kever tengely forgását és a gép járószerkezetének meghajtását két hidraulika szivattyú végzi. A standard modellen két fix oldalsó terel lemez található, amelyek megtisztítják a járószerkezetek nyomvonalát. A gép súlya 2500 kg; befoglaló méretei pedig 3600 x 2240 x PRS 3000 A 160 lóer s dízelmotorral hajtott, hidraulikus m ködés PRS 3000 komposztforgató gép a tökéletes választás a közepes méret komposztáló telepek számára. Ez a hernyótalpas önjáró változat 3000 széles és 1800 magas halmok átforgatására képes. A kever tengely fordulatszáma szabályozható. A kever tengely forgását és a gép járószerkezetének meghajtását két hidraulika szivattyú végzi. A gép a hernyótalpakon két hidraulikus motor segítségével emelhet /süllyeszthet. A standard gépmodelleken egy-egy hidraulikusan mozgatható terel lemez található az egyes hernyótalpak el tt, amelyek állandó értéken tartják a komposzthalmok szélességét és tisztán tartják a hernyótalpak nyomvonalát. A két hátsó hidraulikusan mozgatható terel lemez megakadályozza, hogy a keverés megkezdésekor a komposzt szétszóródjon. A gép fel van szerelve hálóterít és csévél berendezéssel, valamint cs vezetékkel a komposzt nedvesítéséhez.

11 L 3000 komposzt dobrosta A Pezzolato komposzt dobrosta rendkívül er s, ívhegesztett alváz szerkezetre épül. A hajtómotor a gép els részén található a hidrosztatikus hajtáslánc részegységeivel együtt. A gép használható álló helyzetben (négy kitámasztó lábbal), vagy mozgás közben, tandemtengelyes kivitelben nagy vagy kis vontatási sebességgel. Az utóbbi esetben a dobrostát támasztó négy kerék a gép közepénél található. A gép er átvitelér l hidraulikus motorok, a dob köré f zött lánchajtás és egy fordulatszám átalakító hajtóm gondoskodik. Az 5 vastag acéllemezb l készült dob cseréjét mindössze egyetlen gépkezel is elvégezheti rendkívül egyszer en. A nagyméret garat alsó részén egy gumi szállítószalag található, amely szabályozza a komposzt adagolását. A rostadob belsejében kiképzett szállítócsiga gondoskodik a rostált anyag továbbításáról és a rostából való kivezetésér l. A gép jobboldalára a dob teljes hosszúságában végigfutó kefehenger van felszerelve, amely biztosítja a dob folyamatos tisztántartását. A rostában maradó és a rostán áthulló anyagot egy-egy szállítószalag fogja fel, amelyek 2,6 m magasságba képesek üríteni.

12 L 3000 komposzt dobrosta Az L 3000 komposzt dobrosta az ideális gép a kész komposzt végs finomításához, a nagyobb hulladék darabok kiválogatásához, a száraz/nedves hulladék szétválasztásához, fa, faapríték, aprított raklapok, m anyagok, kövek, valamint általános hulladék osztályozásához. SZAKI ADATOK L 3000 Dobrosta átmér Dobrosta teljes hosszúsága Dobrosta m ködési hosszúsága Dobrosta fordulatszáma Szállítócsiga levél hosszúsága Lyukméret Garat magassága a talajtól Garat hosszúsága Garat szélessége Garat magassága Kidobó szállítószalag magassága a dobrosta felett Kidobó szállítószalag magassága a dobrosta alatt Dízelmotor teljesítménye Elektromotor teljesítménye Traktor teljesítmény igény Befoglaló méretek Súly Le/kW kw kw kg Változtatható 700 Igény szerint / / x 8500 x

13 Miért érdemes megvásárolni a Pezzolato gépeket? Az általunk gyártott gépek felépítését és kialakítását kiterjedt m szaki tudás és tapasztalat, min sített min ségbiztosítási rendszer, a felhasználói igények maximális figyelembe vétele, valamint a kutatás-fejlesztésre fordított jelent s összegek jellemzik: csak néhány ok, amiért a Pezzolato S.p.A. kit nik a világ bármely részér l származó versenytársai közül. Háromféle termékkör: GREENLINE: Tárcsás és leng késes ágaprítók, nyesedékaprítók, fahulladék aprítók, komposztforgatók, rosták komposzt el állításhoz REDLINE: Gépek és berendezések t zifa el készítéséhez PLANKLINE: Integrált f részüzem rendszerek VISZONTELADÓ A termékeink folyamatos fejlesztése miatt el fordulhat, hogy a jelen kiadványban feltüntetett m szaki adatok és ismertet k nem az aktuális adatokat jelenítik meg. A Pezzolato S.p.A. nem köteles el zetesen értesíteni az érdekelt feleket az ilyen változásokról.

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK PZ SZÉRIA A zöldterületeken keletkez növényi hulladékok gazdaságos hasznosításához

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK PZ SZÉRIA A zöldterületeken keletkez növényi hulladékok gazdaságos hasznosításához ÁGAPRÍTÓ GÉPEK PZ SZÉRIA A zöldterületeken keletkez növényi hulladékok gazdaságos hasznosításához PZ ágaprító gépek munka közben gyümölcsösökben. játszótereken. parkokban. utak mentén. erd kben. ligetekben.

Részletesebben

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY PTH 400 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot GREENLINE PTH 300 PTH 400 PTH 400

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1265 J

Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1265 J Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1265 J PC 1265 Pofás törı gép Garat méret: 1250 x 650 mm (49 x26 ) Lendkerék átmérı: 1500 mm (59 ) Lendkerék fordulatszáma: 270 (max. f/p) Lendkerék teljesítmény: akár 300

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1055 J

Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1055 J Mőszaki leírás POWERCRUSHER PC 1055 J PC 1055 Pofás törıgép Garat méret: 1000 x 550 mm (39 x22 ) Zúzott méret: 50 130 mm (2,5 5 ) Lendkerék átmérı: 1360 mm (53,5 ) Lendkerék fordulatszáma: 330 (max. f/p)

Részletesebben

www.kebtechnika.hu Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok)

www.kebtechnika.hu Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok) Der Tank- und Behälter-Profi Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok) Precíz kialakítás Változó szorási tulajdonságok

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

TAKARMÁNY- KEVERŐ KIOSZTÓ KOCSIK. Innováció és technológia

TAKARMÁNY- KEVERŐ KIOSZTÓ KOCSIK. Innováció és technológia TAKARMÁNY- KEVERŐ KIOSZTÓ KOCSIK Innováció és technológia TARTALOM VONTATOTT TAKARMÁNYKEVERŐ ÖNJÁRÓ TAKARMÁNYKEVERŐ VONTATOTT TAKARMÁNY- KEVERŐ KIOSZTÓ KOCSIK A SITREX vállalat mindig is az innovációról

Részletesebben

Műanyagipari Kereskedelmi BT

Műanyagipari Kereskedelmi BT Műanyagipari Kereskedelmi BT FULL SHINE Extrúziós flakonfúvó gépek H tipuscsalád A Full Shine (Tajvan) H Széria flakonfúvó gépek alkalmasak 0.2 10 L űrméretű különféle műanyag flakonok gyártására. lehet

Részletesebben

PUMA 165. Dévaványai Önkormányzat Földi Imre Úr részére. Tisztelt Földi Imre Úr! 1./ CASE IH PUMA 165 műszaki jellemzői a következők:

PUMA 165. Dévaványai Önkormányzat Földi Imre Úr részére. Tisztelt Földi Imre Úr! 1./ CASE IH PUMA 165 műszaki jellemzői a következők: Kasz-Coop Derecske ZRT. Békéscsabai telepe 5600 Békéscsaba Felsőnyomás 252. Tel: 66 / 446-837 Fax: 66 / 446-835 Dévaványai Önkormányzat Földi Imre Úr részére Dévaványa Hősök tere 1. Tárgy: Árajánlat Mobil:

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás Betonmixerek TÍPUS: BT1400 Működési leírás A gépek hidrosztatikus meghajtással rendelkeznek A gép működésekor a kezelő beemelő kanalával összeszedi a száraz anyagot, betölti a keverődobba, majd a saját

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! . Önkormányzata Ajánlat száma: Gépcsomag 2. Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Az alábbiakban szeretném gépbeszerzési

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Hengerek űrtartalom (cm3) és szám. 570 2-henger Benzin. 599 2-henger Dízel. 627 2-henger Benzin

TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Hengerek űrtartalom (cm3) és szám. 570 2-henger Benzin. 599 2-henger Dízel. 627 2-henger Benzin TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Modell Rendelési szám Motor Hengerek űrtartalom (cm3) és szám Üzemanyag Burkolat Befogatható Teljesítmény Rotor COUGAR 18 ER 1425322 COUGAR 17 DR 1425323

Részletesebben

Magyar Gyorsan, ügyesen, bárhol... Az AVANT kihívás Az AVANT megalkotott egy régóta várt új géptípust egy olyan gépet ami eddig hiányzott a piacról. A modern és magasan fejlett hidraulika rendszerének

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, keressen fel bennünket! Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére. Köszönöm bizalmát!

Tisztelt Partnerünk! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, keressen fel bennünket! Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére. Köszönöm bizalmát! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

SG-70 Központi Daráló

SG-70 Központi Daráló Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. WEG motor energiatakarékos, IE2 osztály Álló és forgó kések Keménység: 56HRC Acél: SKD11 Fázissorrend

Részletesebben

Kezelési utasítás. Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A. LEMKEN GmbH & Co.KG

Kezelési utasítás. Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A. LEMKEN GmbH & Co.KG Kezelési utasítás Szántóföldi kultivátor T.L.T áthajtóm vel TOPAS 140 A Biztosítjuk biztonságát LEMKEN GmbH & Co.KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen / Postafiók 11 60, D-46515 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0,

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés.

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés. cat_drain_c3 01_0609_HU.book Page 36 Thursday, July 5, 007 9:40 AM sorozat leírás Felépítés Nemesacél motor Jól bevált felépítés modern INOX & kompozit kialakítás, optimalizált hatásfokú szabad örvénykerékkel.

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Tárgy: Önkormányzati utak karbantartását segítő, támogatott gépbeszerzések pályázatra. VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 Tisztelt

Részletesebben

T110 Kompakt lánctalpas rakodó

T110 Kompakt lánctalpas rakodó T110 Kompakt lánctalpas rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 AE0J 11001 AE0J 99999 Méretek M N O A L K J B I C H D F E G P Q (A) Üzemi magasság... 3474 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. BCS VOLCAN ECO-POWER (EP) traktorok Rendeltetésszerő felhasználási területek: kertészeti, szılı és gyümölcsültetvények ápolása, állattartó telepek kiszolgálása, zöldtakarmány betakarítás, kommunális munkák.

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére. Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! . Önkormányzata Ajánlat száma: Gépcsomag 1. Tárgy: Javasolt árajánlat, önkormányzati utak karbantartását segítő gépek beszerzésére Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Az alábbiakban szeretnék gépbeszerzési

Részletesebben

NHS 130 típusú dízelmotoros ágdarálógép

NHS 130 típusú dízelmotoros ágdarálógép NHS 130 típusú dízelmotoros ágdarálógép NHS180 NHS130-28 LE-s KUBOTA dízelmotorral - Két rendkívül erős, hidraulikus motorokkal hajtott függőlegesen elhelyezett behordó hengerrel - Két db hardox acélksel

Részletesebben

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz - 1 - I. Bevezetés A Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D és B1-17D olyan négy kerék meghajtású, többcélú kerti traktor, ami a kertészetek,

Részletesebben

KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/73

KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/73 KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/73 1 Beszerzés tárgya: Adásvételi szerződés a KEOP-2.1.3/11-2013-0001 azonosítószámú

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet. egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról

140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet. egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról A környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény 110. -a (7) bekezdésének g) pontjában

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet. egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról

140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet. egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról A jogszabály 2010. április 2. napon hatályos állapota 140/2001. (VIII. 8.) Korm. rendelet egyes kültéri berendezések zajkibocsátási követelményeirıl és megfelelıségük tanúsításáról A környezet védelmének

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

PIETRO MORO EUROPA széria váltvaforgató ekék

PIETRO MORO EUROPA széria váltvaforgató ekék PIETRO MORO EUROPA széria váltvaforgató ekék EVQ/14 kukorica elıhántókkal, ekeszár védıkkel A PIETRO MORO EUROPA szériájának váltvaforgató ekéibıl mind a kisebb, mind a nagyobb területen gazdálkodók igényeiknek

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat AGROline 2017 TXG 237 (27 LE) - egész éves használat ISEKI TXG 237 (27 LE) Háromhengeres ISEKI dízelmotor Max. teljesítmény 27 LE, 53 Nm Hidraulika szivattyú 24 l/perc, 150 bar Hátsó kardán: 540 1/perc,

Részletesebben

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor SpinoWraptor Trans Forgókorong és görgősor Forgókorong átmérő 1650mm Raklap 1200x1000 Max terhelhetőség 2000kg Alapterület hossza 2700mm Alapterület szélessége 1650mm Alapterület felső magassága 180mm

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

10 mm foratármérőjű rosta választható: 6, 8, 12, 17 mm

10 mm foratármérőjű rosta választható: 6, 8, 12, 17 mm Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. Hűtött vágókamra könnyű alacsony hőmérsékleten tartani az alapanyag darálást Álló és forgó kések Keménység:

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

Műszaki adatok: Q mm/kg 1250 1500

Műszaki adatok: Q mm/kg 1250 1500 Műszaki adatok: Gyártó VENI VENI Típus KMS.AC 1250/1.6 KMS.AC. 1500/1.6 Meghajtás módja Elektromos Elektromos Irányítás gyalogkíséretű gyalogkíséretű Teherbírás h3+h13 / Q max h3+h13 / Q csökkentett Q

Részletesebben

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTİK

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTİK DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTİK Cikkszám Géptípus Megnevezés, mőszaki adatok 190300900 1903009000 190301900 190302900 1903029001 Agri Power / Agri Max 45.8 Villatartó lemez villa oldalmozgatóval L=1200 190300902

Részletesebben

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar Körbála szállító Széria felszedőkar Bálaterelő Választható felszedő karok Kétfajta felszedő kar közül választhat mindegyik bálaszállító típusnál. Az 1500S és 2500S típusokra jellemző az állítható villával

Részletesebben

Műszaki leírás Főbb jellemzők

Műszaki leírás Főbb jellemzők RJD-800D Extruder Fejlett nemzetközi technológiát és számos innovációt tartalmazó műanyag síkfóliát gyártó extruder. A berendezés két-, vagy háromrétegű PP, PS, PE síkfólia gyártására alkalmas. Ezzel készült

Részletesebben

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges Termékprogram Cukorrépatechnika Az innovatív beetliner compact egyesíti a legmodernebb technikai tudást a szakmai tapasztalattal. Ezt jeleníti meg a KLEINE az sf 10 és sf 10-2 cukorrépa kombájnjaiban.

Részletesebben

Historic Technikai Adatlap

Historic Technikai Adatlap Historic Technikai Adatlap Gépkönyv száma: HR Forgalmi engedély száma: Átalakítási engedély száma: Gépkönyv sorszáma: Műszaki vizsga érvényessége: Átalakítási szakvélemény száma: Jármű kategória: Periódus:

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13.

SZÁRZÚZÓK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:   Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. SZÁRZÚZÓK KB 3011 típusú szárzúzó Ez a típus az egyik legnépszerűbb

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

ZA-X Perfect. ZA-X Perfect

ZA-X Perfect. ZA-X Perfect ZA-X Perfect Az AMAZONE ZA-X Perfect műtrágyaszóró a gyakorlati pontos, megbízható, kedvező árfekvésű. Az AMAZONE cég a műtrágyázási technikát a növények tápanyagellátásának optimalizálása érdekében fejlesztette.

Részletesebben

DETK. Szippantó és kiszóró tartálykocsik

DETK. Szippantó és kiszóró tartálykocsik DETK Szippantó és kiszóró tartálykocsik A DETK típusjelzésű tartálykocsik alkalmasak a legfeljebb 15% szárazanyagtartalmú hígtrágya, egyéb nem aktívan korrozív folyadékok, víz, és vízzel egyenértékű anyagok

Részletesebben

Szennyezettvíz/drénvíz

Szennyezettvíz/drénvíz cat_drain_c1 01_0609_HU.book Page 31 Wednesday, June, 07 11:21 AM A Wilo EMU KS sorozat leírása Wilo EMU KS Egyfokozatú munkagödör víztelenít szivattyú Típusjel magyarázata Példa: Wilo EMU KS 15 E KS Szennyezettvíz

Részletesebben

Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz

Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz Ez a dokumentum a Kelet-Agro kft szellemi tulajdona. A leírás bármelyik része, vagy egésze csak a Kelet-Agro kft írásos engedélyével másolható vagy

Részletesebben

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK 1903009001 1903009000 19030090001 190301900 1903019001 1903019002 190302900 1903029001 35.10; 38.10; 37.8 37.7 38.9 40.7 EID1235 EID1207 EID1225 EID1225 EID1232 EID1232 EID1201

Részletesebben

www.bestmachinery.hu BEMUTATKOZÁS A Husmann név több mint 50 éve egyet jelent a megbízhatósággal,

www.bestmachinery.hu BEMUTATKOZÁS A Husmann név több mint 50 éve egyet jelent a megbízhatósággal, BEMUTATKOZÁS A Husmann név több mint 50 éve egyet jelent a megbízhatósággal, minőséggel és szakértelemmel az újrahasznosítás terén. Tapasztalataik alapján olyan megoldásokat fejlesztenek ki, amelyek megfelelnek

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Kerámiaipari kisgépek és berendezések

Kerámiaipari kisgépek és berendezések Kerámiaipari kisgépek és berendezések Elektromos korongozógép (HSL Profi GS III) Kiváló minőségű közvetlen meghajtású ( kúpkerék nélküli ) motorral ellátott elektromos korongozó gép. A lehető legalacsonyabb

Részletesebben

VIBRO MASTER. Kezelési utasítás. VIBRO MASTER Magágykészítő kombinátorokhoz

VIBRO MASTER. Kezelési utasítás. VIBRO MASTER Magágykészítő kombinátorokhoz Kongskilde - Polska Spółka z o.o. ul. Metalowa 15, 99-300 Kutno, Polska tel: (024) 355 15 15, fax: (024) 355 15 35 E-mail: mail@kpl.kongskilde.com VIBRO MASTER Kezelési utasítás VIBRO MASTER Magágykészítő

Részletesebben

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat 1 MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat 2016 2 MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Utánpótlás, Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

SG-50 Központi Daráló

SG-50 Központi Daráló Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. Hűtött vágókamra könnyű alacsony hőmérsékleten tartani az alapanyag darálást Álló és forgó kések Keménység:

Részletesebben

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók A talajművelési koncepciókban az ekét tartották a legjobb technikának sok éven át, mivel ez biztosítja a talaj legjobb termőképességét. Mára ez megdőlni látszik! A mezőgazdaságnak és ezzel együtt a mezőgazdasági

Részletesebben

DET 320 B1R2 típusú traktor tolólapáttal és talajlazító eszközzel

DET 320 B1R2 típusú traktor tolólapáttal és talajlazító eszközzel DET 320 B1R2 típusú traktor tolólapáttal és talajlazító eszközzel A DET 320 típusú traktor egy új diesel elektromos traktor, amelynek a megtervezésénél figyelembe vételre kerültek a bányászati vállalatoknak,

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

Növényvédelem gépesítése IV. Előadás anyag

Növényvédelem gépesítése IV. Előadás anyag TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006 Növénytermesztés gépei I. Növényvédelem gépesítése IV. Előadás anyag Dr. Molnár Tamás Géza Ph.D főiskolai docens SZTE MK Műszaki Intézet Növényvédelmi eljárások Feladata:

Részletesebben

MOTY Tökmagbetakarító technológia

MOTY Tökmagbetakarító technológia MOTY Tökmagbetakarító technológia Tökmagbetakarító gépek Rollmax - töktoló Tökmagmosó Tökmagszárító KE 3000 M mechanikus tökmagbetakarító gép MŰSZAKI ADATOK Teljesítmény : Vonóerőigény: Méretek (HxSZxM):

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu Rosta nélküli darálók SG14/24N/24T Jellemzők Az 14/24 sorozatok

Részletesebben

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ A kombinált CULTIRAPID R-line rendkívül innovatív munkagép talajműveléshez és magágy előkészítéshez. Nagyon sokoldalú a szántóföldi munkában, moduláris rendszerű,

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

TARTÓSSÁG. EGYSZERŰSÉG. TAPASZTALAT. EZ A BIG JOHN STANDARD.

TARTÓSSÁG. EGYSZERŰSÉG. TAPASZTALAT. EZ A BIG JOHN STANDARD. CATALOG TARTÓSSÁG. EGYSZERŰSÉG. TAPASZTALAT. EZ A BIG JOHN STANDARD. TARTÓSSÁG ŰIG JOHN fa átültető gépek szerkezete teljes mértékben hegesztéses technológiával, a legjobb minőség acélból készülnek. A

Részletesebben

Fenntartható kistelepülések KOMPOSZTÁLÁSI ALAPISMERETEK

Fenntartható kistelepülések KOMPOSZTÁLÁSI ALAPISMERETEK Fenntartható kistelepülések KOMPOSZTÁLÁSI ALAPISMERETEK Táltoskert Biokertészet Életfa Környezetvédő Szövetség Csathó Tibor - 2014 Fenntarthatóság EU stratégiák A Földet unokáinktól kaptuk kölcsön! Körfolyamatok

Részletesebben

Kimagasló teljesítményű

Kimagasló teljesítményű Kimagasló teljesítményű és kevesebbet helyet foglal Szecskázók www.bosch-garden.com AXT 25 TC halk szecskázók. Ideális minden kerti anyaghoz. Anélkül szeretné felaprítani a kerti hulladékot, hogy felébresztené

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák BT Vector BT Vector BT Vector szűkfolyosós targoncák teljes kínálata Termelékenység Kezelhetőség Biztonság Tartósság A-sorozat Azok a vállalatok,

Részletesebben

T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999

T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999 Copyright 2000-2009 Bobcat Europe Méretek T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999 18/06/2008 (A) Teljes hossz (villával) 5608 mm (B) Teljes hossz (villaszánnal) 4408 mm (C) Teljes hossz (szerelék

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

Specif ikációk R60CR-9A

Specif ikációk R60CR-9A Specif ikációk R60CR-9A MOTOR MODEL Típus Névleges, lendkeréken mért teljesítmény lőerőben SAE DIN YANMAR 4TNV98C Vízhűtéses, négyütemű, soros négyhengeres dízelmotor közvetlen befecskendezéssel, alacsony

Részletesebben