J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete június 27. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal tárgyalója. Marczali Tamás polgármester, Kovács József Róbertné alpolgármester, Böröcz József képviselő Kovács Klára képviselő, Ujvári Károly képviselő. Meghívottként, tanácskozási joggal az ülésen részt vesz: Dr. Friss Attila jegyző, Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos. A Képviselő-testület üléséről távolmaradt: Kiss István képviselő, Poór Gyula képviselő, Béday Ferenc külsős alpolgármester. N A P I R E N D I JAVASLAT: 1./ A Helyi Építési Szabályzat felülvizsgálatára vonatkozó javaslat megtárgyalása. 2./ A helyi környezetvédelemről, a közterületek és ingatlanok rendjéről, a település tisztaságáról szóló 11/2006. (IV. 24.) önkormányzati rendelet módosításáról. 3./ A Balatonlellei Pénzügyi Végrehajtási Társuláshoz történő csatlakozási és kiválási szándékról 4./ A Somogy Megyei Önkormányzati Társuláshoz történő csatlakozási szándékról 5./ A Dél-Balatoni és Sióvölgyi Nagytérségi Társulás Balatonföldvári Kistérségében történő képviseletről 6./ A Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Megállapodásának módosításáról 7./ A helyi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás rendjéről, és a közszolgáltatási díjfizetésre vonatkozó szabályok megállapításáról szóló 5/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosítása és a közszolgáltatási és üzemeltetési szerződés módosításáról 8./ Az önkormányzati SZMSZ függelékének módosítása. 9./ Az Önkormányzat tulajdonában lévő KÖGÁZ részvények értékesítéséről. 10./ Közvilágítási vállalkozási és bérleti szerződés módosítása. 11./ A háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és védőnői körzetekről szóló 10/2010. (VI. 1.) önkormányzati rendelet módosítása. 12./ Egyéb Képviselő-testületi döntést igénylő ügyek.

2 2 Marczali Tamás polgármester: Tisztelettel köszöntöm a Képviselő-testület megjelent tagjait. Az előterjesztések kiküldésre kerültek. Megállapítom, hogy a megválasztott 7 fő képviselőből 5 fő jelen van, a testület határozatképes, az ülést megnyitom. Napirend előtt tájékoztatom a Képviselő-testület tagjait a folyamatban lévő pályázatainkról. A járdafelújításra beadott pályázatunkat a kincstár befogadta, hiánypótlást nem írtak elő. Az óvodai pályázat hiánypótlását megkaptuk, melynek határideje ma jár le. Az orvosi rendelő felújítására benyújtott pályázat esetében is megkaptuk a hiánypótlást, melynek határideje július 6. napja. A 3 (Szántód, Kőröshegy, Kereki) településes kerékpárút hiánypótlásának elkészítése is folyamatban van. Határideje: július 08. napja. Az útfelújítási munkák július hónapban elkészülnek. Aki egyetért a kiküldött napirendi javaslatban foglaltakkal, kérem, 76/2016. (VI. 27.) számú határozata a napirendről 1./ A Helyi Építési Szabályzat felülvizsgálatára vonatkozó javaslat megtárgyalása. 2./ A helyi környezetvédelemről, a közterületek és ingatlanok rendjéről, a település tisztaságáról szóló 11/2006. (IV. 24.) önkormányzati rendelet módosításáról. 3./ A Balatonlellei Pénzügyi Végrehajtási Társuláshoz történő csatlakozási és kiválási szándékról 4./ A Somogy Megyei Önkormányzati Társuláshoz történő csatlakozási szándékról 5./ A Dél-Balatoni és Sióvölgyi Nagytérségi Társulás Balatonföldvári Kistérségében történő képviseletről 6./ A Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Megállapodásának módosításáról 7./ A helyi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás rendjéről, és a közszolgáltatási díjfizetésre vonatkozó szabályok megállapításáról szóló 5/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosítása és a közszolgáltatási és üzemeltetési szerződés módosításáról 8./ Az önkormányzati SZMSZ függelékének módosítása. 9./ Az Önkormányzat tulajdonában lévő KÖGÁZ részvények értékesítéséről. 10./ Közvilágítási vállalkozási és bérleti szerződés módosítása. 11./ A háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és védőnői körzetekről szóló 10/2010. (VI. 1.) önkormányzati rendelet módosítása. 12./ Egyéb Képviselő-testületi döntést igénylő ügyek.

3 3 1./ A Helyi Építési Szabályzat felülvizsgálatára vonatkozó javaslat megtárgyalása. Marczali Tamás polgármester: A Kormányhivatalok felülvizsgálták a települések helyi építési szabályzatait. Jogszabályi változások miatt a régi rendezési és szabályozási tervek, helyi építési szabályzatok felülvizsgálatát célszerű már a évtől hatályos szabályok alapján elvégezni. Remélem az új rendezési terv készítésére központi forrást biztosítanak. Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem, 77/2016. (VI. 27.) számú határozata A Helyi Építési Szabályzat felülvizsgálatára vonatkozó javaslat megtárgyalásáról Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Somogy Megyei Kormányhivatal a Kőröshegy község helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről szóló többször módosított 7/2005. (VI. 20.) számú önkormányzati rendeletére vonatkozóan javaslatát megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta: 1. Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 7/2005. (VI. 20.) számú Kőröshegy község helyi építési szabályzatának magasabb szintű jogszabályokkal ellentétes rendelkezéseit, melyek véleményezési eljárás nélkül módosíthatóak december 31. napjáig hatályon kívül helyezi., dr. Friss Attila jegyző Határidő: december Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a pályázati lehetőségek és a költségvetésben rendelkezésre álló források figyelembevételével évtől napirendre veszi új Helyi Építési Szabályzat, Szabályozási Terv és Településrendezési Terv elkészítését., dr. Friss Attila jegyző 2./ A helyi környezetvédelemről, a közterületek és ingatlanok rendjéről, a település tisztaságáról szóló 11/2006. (IV. 24.) önkormányzati rendelet módosításáról. Dr.Friss Attila jegyző: A komplex felülvizsgálat során megállapítást nyert, hogy a lomtalanításra vonatkozó rendelkezés egyrészt idejét múlt, másrészt párhuzamos szabályozást tartalmaz ezért szükséges a rendelet módosítása. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a rendelet-tervezetben foglaltakkal, kérem, A Képviselő-testület 5 fővel, 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő rendeletet alkotja: 8/2016. (VI. 29.) rendelete A helyi környezetvédelemről, a közterületek és ingatlanok rendjéről, a település tisztaságáról szóló 11/2006. (IV. 24.) önkormányzati rendelet módosításáról A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz csatolva.

4 4 3./ A Balatonlellei Pénzügyi Végrehajtási Társuláshoz történő csatlakozási és kiválási szándékról 78/2016. (VI. 27.) számú határozata Döntés a Balatonlellei Pénzügyi Végrehajtási Társuláshoz történő csatlakozásról Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja Kapoly, Bedegkér, Somogymeggyes Önkormányzatainak január 1. napjától történő csatlakozását a Balatonlellei Pénzügyi Végrehajtási Társuláshoz. Meghatalmazza a polgármestert, hogy a képviselő-testület döntéséről tájékoztassa a Társulási Tanács elnökét. Határidő: július /2016. (VI. 27.) számú határozata Döntés a Balatonlellei Pénzügyi Végrehajtási Társuláshoz történő csatlakozásról Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja Zamárdi Város Önkormányzatának a Balatonlellei Pénzügyi Végrehajtási Társulásból december 31. napjával történő kiválását. Meghatalmazza a polgármestert, hogy a képviselő-testület döntéséről tájékoztassa a Társulási Tanács elnökét. Határidő: július 15. Kőröshegy Község Önkormányzata Képviselő-testületének 80/2016. (VI. 27.) határozata Helyettesítés a Balatonlelle és Vidéke Pénzügyi Végrehajtási Társulás Társulási Tanácsába Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 117/2014. (X. 27.) számú KT. Határozatát visszavonja és a Balatonlelle és Vidéke Pénzügyi Végrehajtási Társulás Társulási Tanácsába Marczali Tamás polgármester helyettesítésével Késmárki Tibort Balatonendréd polgármesterét bízza meg. Határidő: Azonnal.

5 5 4./ A Somogy Megyei Önkormányzati Társuláshoz történő csatlakozási szándékról 81/2016. (VI. 27.) számú határozata Vörs Község Önkormányzatának a Somogy Megyei Önkormányzati Társuláshoz történő csatlakozási kérelemének megtárgyalásáról Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete Vörs Község Önkormányzata Képviselő-testületének a Somogy Megyei Önkormányzati Társuláshoz történő csatlakozási szándékát támogatja. Határidő: július 15. értesítésre 5./ A Dél-Balatoni és Sióvölgyi Nagytérségi Társulás Balatonföldvári Kistérségében történő képviseletről 82/2016. (VI. 27.) számú határozata a hulladékgazdálkodási kistérségben való képviseletről Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete meghatalmazza Kőröshegy község polgármesterét, hogy a Dél-Balatoni és Sióvölgyi Nagytérség Balatonföldvári Kistérségében összehívásra kerülő üléseken Kőröshegy Község Önkormányzatát teljes körűen képviselje, a szükséges nyilatkozatokat megtegye. 6./ A Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Megállapodásának módosításáról 83/2016. (VI. 27.) számú határozata A Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Megállapodásának módosításáról döntés Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balatonföldvári Többcélú Kistérségi

6 6 Társulás Társulási Megállapodásának módosítását az előterjesztésnek megfelelően jóváhagyja. Felkéri a polgármestert, hogy 15 napon belül a Képviselő-testület döntéséről tájékoztassa a társulás elnökét. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért azzal, hogy Balatonszemes, Pusztaszemes Teleki Önkormányzatai kilépnek a BTKT TV műsorszolgáltatásából, kérem, kézfelemeléssel szavazzon. 84/2016. (VI. 27.) számú határozata A Balatonszemes, Pusztaszemes, Teleki Önkormányzatának kilépése a BTKT TV műsorszolgáltatásából Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja Balatonszemes, Pusztaszemes, Teleki Önkormányzatának június 30. napjával történő kilépését a BTKT TV műsorszolgáltatásából. Felkéri a polgármestert, hogy 15 napon belül a Képviselő-testület döntéséről tájékoztassa a társulás elnökét. 7./ A helyi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás rendjéről, és a közszolgáltatási díjfizetésre vonatkozó szabályok megállapításáról szóló 5/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosítása és a közszolgáltatási és üzemeltetési szerződés módosításáról Marczali Tamás polgármester: június 30. napjáig módosítani kell a közszolgáltatási szerződést és a hulladékgazdálkodásra vonatkozó helyi rendeletet, a központi díjbeszedés szabályai miatt. Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem, 85/2016. (VI. 27.) számú határozata A Pelso-kom Nonprofit Kft-vel kötött módosított, egységes szerkezetű hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés és annak mellékletét képező üzemeltetési szerződés módosításának elfogadásáról Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Pelso-kom Nonprofit Kft-vel kötött, az előterjesztés mellékletét képező módosított, egységes szerkezetű hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződést és annak mellékletét képező üzemeltetési szerződést elfogadja. Felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására. Határidő: június 30.

7 7 Dr. Friss Attila jegyző: Javaslom a rendelet-tervezet kiegészítését azzal, hogy az alaprendelet 4. (16) bekezdés 6. (7) bekezdése szövegrész, 6. (3) bekezdés szövegrészre változik. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a módosítással a rendelet-tervezetben foglaltakkal, kérem, A Képviselő-testület 5 fővel, 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő rendeletet alkotja: 9/2016. (VI. 29.) rendelete A helyi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás rendjéről, és a közszolgáltatási díjfizetésre vonatkozó szabályok megállapításáról szóló 5/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosításáról A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz csatolva. 8./ Az önkormányzati SZMSZ függelékének módosítása. Kőröshegy Község Képviselő-testületének 86/2016. (VI. 27.) számú határozata az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatának módosításáról Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatának 4. számú függelékét módosítja a Általános gazdasági és kereskedelmi ügyek igazgatása, a Hulladékgazdálkodás igazgatása és a Könyvtári állomány gyarapítása elnevezésű kormányzati funkciók felvételével. A Képviselő-testület felkéri a Jegyzőt, hogy a változtatást jelentse a Magyar Államkincstár felé a törzskönyvi nyílvántartásban szereplő adatok módosításához., dr. Friss Attila jegyző Határidő: A változás bejelentése a MÁK-nak, július 5-ig. 9./ Az Önkormányzat tulajdonában lévő KÖGÁZ részvények értékesítéséről. Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos: A részvények piaci árát nem tudjuk, mivel a tőzsdén nem forog. Javaslom 1.500,-Ft-os részvényenkénti eladási ár meghatározását. Kőröshegy Község Képviselő-testületének 87/2016. (VI. 27.) számú határozata az önkormányzat tulajdonában lévő E.ON KÖGÁZ törzsrészvények értékesítéséről Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a tulajdonában lévő 5 db, egyenként 755,- Ft névértékű E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. törzsrészvényt az E.ON Hungária Zrt. részére értékesíti, részvényenként 1.500,- Ft-os eladási áron.

8 8 A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy az értékesítéshez szükséges nyilatkozatokat megtegye. Határidő: augusztus 31. Kőröshegy Község Képviselő-testületének 88/2016. (VI. 27.) számú határozata Értékpapír számla megszüntetéséről Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy az Önkormányzat K&H Bank Zrt-nél vezetett értékpapír számláját megszünteti. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy az értékpapír számlán nyilvántartott törzsrészvények értékesítésének lebonyolítása után a számla megszüntetéséről gondoskodjon. Határidő: szeptember / Közvilágítási vállalkozási és bérleti szerződés módosítása. Marczali Tamás polgármester: A futamidő változatlan marad, a bérleti díj havi összege változik. A Dózsa utcában lesznek a HOFEKA LED-ek felszerelve, a kompaktcsöves lámpatestek a Borochegy, Borkút, Kertekalja, Gaál és Árpád utcákban kerülnek felhelyezésre. Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem, Kőröshegy Község Képviselő-testületének 89/2016. (VI. 27.) számú határozata Az ENERIN Közvilágítási Kft-vel kötött vállalkozási, bérleti szerződés módosításáról Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete az ENERIN Közvilágítási Kft-vel kötött vállalkozási, bérleti szerződés 1. számú mellékletének az előterjesztésben szereplő tartalommal történő módosítását elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szerződés-módosítás aláírására. Határidő: július / A háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és védőnői körzetekről szóló 10/2010. (VI. 1.) önkormányzati rendelet módosítása. Dr.Friss Attila jegyző: A komplex felülvizsgálat során a Kormányhivatal megállapította, hogy a rendeletben a társulási megállapodásra történik hivatkozás, viszont a feladatot nem társulási, hanem feladat-ellátási formában látjuk el, ezért vált szükségessé a rendelet módosítása. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a rendelet-tervezetben foglaltakkal, kérem,

9 9 A Képviselő-testület 5 fővel, 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő rendeletet alkotja: 10/2016. (VI. 29.) rendelete A háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és védőnői körzetekről szóló 10/2010. (VI.1.) önkormányzati rendelet módosításáról A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz csatolva. 12./ Egyéb Képviselő-testületi döntést igénylő ügyek. Marczali Tamás polgármester: A magyaródi út felújítása a tavaszi útfelújítási csomagba nem került bele. Ez a BFC Kft. telephelye melletti út. Aki egyetért az előterjesztésben foglaltakkal, kérem, 90/2016. (VI. 27.) számú határozata Kőröshegy, magyaródi út felújításáról 1. Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Kőröshegy, magyaródi út felújításával - az árajánlatban szereplő tartalommal - a költségvetés tartalékának terhére, bruttó ,-Ft összegű vállalkozási díjért Dencs István (8617 Kőröshegy, Szántódi út) egyéni vállalkozót bízza meg. Felhatalmazza a polgármestert a vállalkozói szerződés aláírására. 2. Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Kőröshegy, magyaródi út felújítására 100 m3 betonőrlemény vásárlását a költségvetés tartalékkeretének terhére biztosítja. Marczali Tamás polgármester: Megkeresett a KLIK vezetője és tájékoztatott, hogy a Kőröshegy, Kossuth L. u. 16. szám alatti ingatlant visszaadják, mivel oktatási célra nem használnák a továbbiakban. Emiatt kérik a vagyonkezelési szerződés megszüntetését. Aki egyetért a vagyonkezelési szerződés megszüntetésével, kérem, Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 91/2016. (VI. 27.) határozata A Kőröshegy, Kossuth u. 16. szám alatti ingatlan (táncterem) vagyonkezelői szerződésének megszüntetése Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Széchenyi Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kőröshegy, Kossuth L. u. 16. szám alatti telephelyének (táncterem) június 30. napjával történő önkormányzati kezelésbe történő visszavételével és egyben a vagyonkezelési szerződés megszüntetésével egyetért. Felhatalmazza a polgármestert a vagyonkezelési szerződés aláírására. Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos: A temető kerítésének felújítása vonatkozásában az 54/2016. (IV. 25.) KT. határozatot módosítani kellene, mivel a kerítés 2 mm-es dróthálóval

10 10 készül, így a vállalkozó által küldött módosított árajánlatot kellene elfogadni, mely szerint így a beruházás költsége ,-Ft, összeg. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a módosított árajánlat elfogadásával, kérem, 92/2016. (VI. 27.) számú határozata A temető kerítésének felújításáról Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete az 54/2016. (IV. 25.) számú KT. határozatát az alábbiak szerint módosítja: Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a módosított árajánlatban szereplő ,-Ft+Áfa összegért a Liliom Trade Kft. (képviseli: Szunyogh Tibor) Kótaj, Ibrányi u. 97. szám alatti vállalkozást, a Kőröshegy temető 747 hrsz. déli, keleti és északi oldalán történő drótkerítés megépítésével. A módosítás miatti többletköltséget a költségvetés tartalékkeretének terhére biztosítja. Felhatalmazza a polgármestert a vállalkozási szerződés megkötésére. Határidő: Értelem szerint, intézkedési terv alapján. Marczali Tamás polgármester: A Koppány-Völgye KEK Nonprofit Kft. megkeresést küldött, egyrészt az óraszámok átcsoportosításhoz várnak testületi határozatot. Aki egyetért a javaslattal, kérem, 93/2016. (VI. 27.) számú határozata A Koppány-Völgye KEK Nonprofit Kft. előterjesztéséről 1.) Kőröshegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete egyetért a Koppány-Völgye KEK Nonprofit Kft. alábbi szakorvosi óraszám átcsoportosítási kérelmével és hozzájárul az illetékes hatósághoz történő benyújtásához: - Csecsemő-gyermekgyógyászat szakrendelő: - 5 szakorvosi óra, - Pszichiátria szakrendelő: - 2 szakorvosi óra, - Bőrgyógyászati szakrendelő: - 2 szakorvosi óra, - Tüdőgyógyászati szakrendelő: - 2 szakorvosi óra, + Kardiológiai szakrendelő: + 6 szakorvosi óra, + Belgyógyászat-diabetológia szakrendelő: + 5 szakorvosi óra új szakmaként, Az átcsoportosítás többletkiadással nem járhat. 2.) Kőröshegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete vállalja, hogy az átcsoportosítás személyi és tárgyi feltételeinek fenntartását és az átcsoportosítást követően a jogszabályban előírt minimum feltételeknek való megfelelést biztosítja. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az erre vonatkozó nyilatkozat aláírásával. 3.) Kőröshegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete vállalja, hogy az átcsoportosítás nem ütközik a TIOP / kódszámú Kistérségi Járóbeteg-szakellátó központ létrehozása a Koppány-völgye Kistérségben elnevezésű pályázatban foglalt kötelezettségekkel, valamint megfelel az egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséről évi CXXXII. törvény 4/A. -ban foglalt feltételeknek. Határidő: Azonnal.

11 11 Marczali Tamás polgármester: Megkeresett a Világfa Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola képviselője és kérte, hogy megbízási szerződés keretében, az intézményükben lássuk el a védőnői feladatokat. Másrészt a működési engedély kiadásához kértek nyilatkozatot. Aki egyetért a megbízási szerződés elfogadásával, kérem, Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 94/2016. (VI. 27.) határozata A Világfa Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola védőnői feladatok ellátására kötött megbízási szerződésről 1. Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Világfa Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (8617 Kőröshegy, Petőfi u. 87., adószám: képviseli: Varga Mária intézményvezető) védőnői feladatainak ellátására szeptember 1. napjától határozatlan időre megbízási szerződést köt. Felhatalmazza a polgármestert az előterjesztés részét képező megbízási szerződés aláírására. 2. Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete, mint ingatlan tulajdonos hozzájárul, hogy a Világfa Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (8617 Kőröshegy, Petőfi u. 87.) és az Életmód és Rehabilitációs Ház Alapítvány között létrejött bérleti szerződés alapján, a szerződésben foglalt határidőig, az önkormányzat tulajdonában álló épületben a Világfa Waldorf Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola működéséhez. Felhatalmazza a polgármestert a hozzájáruló nyilatkozat kiadásához. Böröcz József képviselő: Az utak felújítására mikor kerül sor? A temetőgondnok munkájára egyre több panaszt hallok. Marczali Tamás polgármester: Mint elmondtam július hónap végére elkészülnek az útfelújítások. Sajnos minden ember mellé nem tudunk egy felügyelőt állítani, de megvizsgáljuk a problémát. Kovács Klára képviselő: Az alapítvány vezetőjével beszéltem és felmerült, hogy jó lenne az iskolák történetét bemutató információs tábla kihelyezése az épületek elé. Ebben kér segítséget tőlünk. Marczali Tamás polgármester: Ennek nincs akadálya, támogatom az elképzelést. Marczali Tamás polgármester: Tájékoztatom a Képviselő-testület tagjait, hogy a Sóváradi Falunapra július napján kerül sor. A megválasztott új polgármester Bíró Csaba kérte, hogy egy művészeti csoport (néptánc) fellépésével emeljük az ünnep színvonalát. Egy fős csoportot tudnának fogadni. Kérdezem, ki tudja magát szabaddá tenni? Holnap felhívom a Balázst és Borkút Egyesületet, hogy tudnák-e vállalni a fellépést. Amennyiben nincs több hozzászólás, megköszönöm a részvételt a nyílt ülést 15:30-kor bezárom. k.m.f. Marczali Tamás polgármester dr. Friss Attila jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. április 24. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. május 23. napján 9:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 25. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. április 27. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. február 25. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. december 12. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. július 25. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 23. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 23. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23. Ügyszám: 16-22/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. február 23. Szőc 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Szőci Művelődési Ház Szőc, Kossuth L. u. 41. Az ülés időpontja:

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete : 8738 Nemesvid, Rákóczi u. 2.; : 85/420-766, fax: 85/521-011, +3630/ 742-0232 e-mail:onkormanyzat@nemesvid.t-online.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta.

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta. Jegyzőkönyv Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. november 05. napján a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Dr. Kormányos László

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének július 14-én megtartott rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének július 14-én megtartott rendkívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült 2010. július 14-én megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester Cseh János Marton Róbertné Ifj. Paulusz József Szilágyi Gábor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-4/2017 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VI.28.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2017. szeptember 27-én 17,10 órai kezdettel, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 13-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 34/2017.(IV.13.) Önkormányzati feladatellátást szolgáló

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 16-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Majkut

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 20/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Képviselőtestülete 2013. február 12-én tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 11-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 07-én tartott ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 1/2013. (I. 07.)

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 J e g y z ő k ö n y v Készül: Pusztaszemes Község Képviselő-testületének 2009. szeptember 28-i üléséről. Jelen vannak: Mecseki Péterné polgármester Ifj. Kökönyei László alpolgármester, Csicsa István,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Paál István polgármester Berki Zoltán alpolgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338/7/2013. 7. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Dr. Reichert László aljegyző, Fehér Ildikó jegyzőkönyvvezető

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Dr. Reichert László aljegyző, Fehér Ildikó jegyzőkönyvvezető Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 39-9/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. augusztus 30.-án 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 16/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának elfogadása

Részletesebben

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról 188 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. november 23-án 14 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 21/2013.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 20-án Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 20-án Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-20/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 20-án nyilvános ülésén. Jelen vannak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila alpolgármester Sipos Gyula Lajosné Milon László Nagy Sándor Sipeki

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 4-én 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. JANUÁR 31-I ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. JANUÁR 31-I ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. JANUÁR 31-I ÜLÉSÉRŐL 1 Készült: Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. január 31-én megtartott üléséről. Az ülés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 22-én 8.00 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Szám: V/74-19/2016. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2012. január 30-án 15 órakor megtartott üléséről. Napirend előtti esemény

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2012. január 30-án 15 órakor megtartott üléséről. Napirend előtti esemény J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2012. január 30-án 15 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Isztimér, Köztársaság u. 77 Jelen vannak: Gerstmár

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő

dr. Üveges István polgármester Barcsák Pálné képviselő Darnyiné Kövesdi Erzsébet képviselő Orosz Ferenc alpolgármester Tőzsér László képviselő ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 11/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Porva Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 13-án 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Porva Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/20-43/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 3-án, 18:00 órai

Részletesebben

1. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. január 09. napján 18,10 órai kezdettel megtartott Képviselő- testületi ülésen.

1. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2013. január 09. napján 18,10 órai kezdettel megtartott Képviselő- testületi ülésen. 1. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. január 09. napján 18,10 órai kezdettel megtartott Képviselő- testületi ülésen. Jelen vannak: Mezőfi Zoltán polgármester Dr. Katona Ernő alpolgármester Dr. Szájbely Ernő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: Svh/61-1/2015. Készült: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 2015. február

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 3-án megtartott soron következő üléséről. Az ülés helye: Mártírok u.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. augusztus 29-én megtartott nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 17- án ( pénteken ) 15.30 --órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 10/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án 16 órakor a Községháza tárgyaló termében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pálfi János polgármester,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Szatymaz Község Képviselő-testületének 2012. szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Napirendi pontok: 1. Járások kialakításával kapcsolatos önkormányzati döntések:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának szeptember 15. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a 2008. szeptember 15. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János, Tóth István bizottság tagok, Palsics János bizottsági tag a

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 45/2015(VI.15.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 45/2015(VI.15.) kt. határozat. 165/6/2015. Zala Megye Ortaháza Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 40/2015(VI.15.) kt. határozat. 41/2015(VI.15.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. június 25. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh/63-15/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december

Részletesebben

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal:

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal: Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 8-án, 13:15 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozóterem

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat JEGYZŐKÖNYV Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 22-én, 13:00 órai kezdettel megtartott, Képviselő-testületi üléséről a Gamási Önkormányzat tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-3/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 6-án ( pénteken ) 7.30--órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 7-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 26-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 16.-án 17 óra 30

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 8-án megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 8-án megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8-án megtartott üléséről. Határozat száma: 1/2015.(I.08.) 2/2015.(I.08.) 3/2015.(I.08.) Tárgya: Hulladékgazdálkodási közszolgáltatási

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. június 30-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2009. február 16. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: dr. Kormányos László polgármester Dékányné dr. Balogh Andrea alpolgármester Barna

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 13. számú jegyzőkönyv 2011. október ber 18. Rendkívüli NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 13. számú jegyzőkönyv 2011. október ber 18. Rendkívüli NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13. számú jegyzőkönyv 2011. október ber 18. Rendkívüli NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI 212/2001./X.18/kt.határozat: 213/2011./X.18./kt.határozat: - 2011. október

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés)

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés) Jegyzőkönyv Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-án 10 00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Zöldág János alpolgármester Borsik Imre képviselő

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 11. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015.november 19-én (csütörtök) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 47/2015.(VI.24.) 48/2015.(VI.24.) 49/2015.(VI.24.) A Szivárvány Óvoda intézményvezető-helyettesi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v N e m e s s z a l ó k K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9 5 3 3 N e m e s s z a l ó k, R á k ó c z i u. 1 5. Tel: 89/400-200; 30/278-1096 Fax.: 89/342-642 e-mail: nemesszalok@emw.hu Szám: 52-4/2015.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 11/ sz. Jegyzőkönyv

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 11/ sz. Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 11/2017. 11.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörög Község Polgármesteri Hivatal (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) hivatalos helyiségében 2017. szeptember

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2014. február 27.) nyílt ülés

J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2014. február 27.) nyílt ülés Erdőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt Kossuth út 51. Tel. 32/479-179 Fax:/32/782-909 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 4. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2014. február 27.)

Részletesebben

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete : 8738 Nemesvid, Rákóczi u. 2.; : 85/521-011 e-mail:polgarmester@nemesvid.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: u. 2.) Jelen vannak: Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. március

Részletesebben