Nem felh tlen az öröm Simicska és Nyerges agrárcégénél agrarcegenel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nem felh tlen az öröm Simicska és Nyerges agrárcégénél http://nol.hu/gazdasag/nem-felhotlen-az-orom-simicska-es-nyerges- agrarcegenel-1487237"

Átírás

1 Nem felhőtlen az öröm Simicska és Nyerges agrárcégénél Automatizált, körforgó rendszerű fejőházat adott át csütörtökön a Lajta-Hanság Zrt. károlyházi tehenészeti telepén a Mezort-csoport. Másfélszeresére nő a telep termelékenysége, egy óra alatt háromszáz állatot is meg tudnak fejni, mégsem nagy az öröm. Aligha véletlen, hogy a Magyar Nemzet és a Hír Tv is nagy terjedelemben foglalkozott az üggyel, jelezve, hogy a cégvezető az átadóünnepségen Nagy István vidékfejlesztési államtitkár jelenlétében is elmondta: a beruházásba még kiszámítható támogatási rendszer és fejlesztésekre ösztönző pályázati környezet ismeretében vágtak bele, de mára drasztikusan megváltoztak a körülmények. Az összes norvég támogatást kezelő alapítvány adószámát felfüggesztik A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a Norvég Civil Támogatási Alap magyarországi pénzeinek elosztását végző konzorcium mind a négy tagjánál kezdeményezi az adószám felfüggesztését közölte a Kehi. Deutsch Tamás a Simicska Orbán-háborúról és az RTL Klubról Szerinte az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más. De szép csendben vissza fognak kullogni a hátsó lépcsőn, bulvárhíradót csinálnak újra, reklámadó pedig lesz Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója Mi a valóságtartalma Deutsch Tamás állításának, mely szerint "nagyon jelentősen" csökkent az RTL Klub Híradójának nézettsége? Újabb pénzt talált magának a kormány Új bevételi forrásra tehet szert a költségvetés bukkant egy Lázár János benyújtotta törvénymódosítás tervezetére a Figyelő. A módosítás szerint megszűnne az a szabály, amely szerint a Magyar Fejlesztési Bank nem fizethet osztalékot eredményéből, és mivel a bank állami tulajdonban van, az osztalék a költségvetést gazdagítaná - írja a lap. Stadionnál több épül hatmilliárdért Diósgyőrben Már nemcsak stadionrekonstrukcióról van szó Diósgyőrben, hanem egy sportkomplexum fejlesztését jelentette be Kriza Ákos, Miskolc polgármestere (Fidesz-KDNP), amikor beszámolt a DVTK-stadion rekonstrukciós terveiről. Orbán: Budapest jó hely Nemcsak minisztériumokat és a vidékfejlesztési államtitkárságot, hanem más országos hatáskörű szervezeteket is szeretne vidékre költöztetni a kormány nyilatkozta Orbán Viktor a kecskeméti városi televíziónak. Na, ki támogatja a vitát a székely autonómiáról? Soros és a norvégok Romániában a Legfelső Bírói Tanács megtiltaná a vitát az RMDSZ tervezetéről, de a Soros György alapítványai és a Norvég Alap támogatta jogvédő szervezetek tiltakoznak, mert szerintük ez a szabad véleménynyilvánítás korlátozását jelentené.

2 Ügynökök Külföldi ügynökök, Soros-huszárok, idegen érdekeket szolgáló fizetett aktivisták és romániai hazaárulók szólaltak fel annak érdekében, hogy folyjék vita az RMDSZ székely autonómiáról szóló tervezetéről. Legalábbis ez következik a fideszes képviselők nyilatkozataiból. Moszkvában járt Prőhle, titkolja a kormány Az EU- és USA-szankciók alá vont, az ukrán konfliktusban érintett orosz oligarchák által szervezett melegellenes konferencián vett részt Moszkvában Prőhle Gergely helyettes államtitkár szeptember között. A magyar hatóságok nem verték nagydobra az egészet - adta hírül a cink.hu. Matolcsy 200 milliárdos ágyúval megy neki a közgazdaságtannak Semmi okunk azt feltételezni, hogy bármi jó kisülhet abból, ha Matolcsy György és a jegybankunk 200 milliárdos fegyverrel száll szembe a közgazdaságtan főáramával. El sem tudjuk képzelni, hogy miként néz majd ki egy olyan tankönyv, ami "gyökeresen különbözik a neoliberális tanoktól". azdasagtannak html Eltökélt a kormányzat a bankok elszámoltatásában A kormány továbbra is eltökélt abban, hogy elszámoltassa a bankokat, amelyek tisztességtelen hitelezési gyakorlatukkal magyar családok százezreit juttatták a csőd szélére reagált a bankszövetség csütörtöki bírálataira Kurucz Éva kormányszóvivő az MTI-hez eljuttatott közleményében. Az ország érdekében együttműködő polgármesterekre van szükség Kövér László házelnök szerint olyan embereket kell a települések élére választani, akik együttműködő partnerei lehetnek az ország vezetésének. Így akarja visszafoglalni az országot Gyurcsány A Demokratikus Koalíció elnöke szerint lassan, lépésről lépesre fog megtörténni az ország visszafoglalása, nem pedig úgy, hogy a rendszer egy pillanat alatt, most októberben össze fog dőlni Gyurcsány Ferenc erről csütörtökön egy kőbányai kampányrendezvényen beszélt. A volt miniszterelnök Élő Norbert, a baloldali pártok polgármesterjelöltjének társaságában Kőbányán több közterületen is találkozott pártja szimpatizánsaival. A politikus a Kőrösi Csoma sétányon felállított standjuknál, az önkormányzati választásra utalva azt mondta, visszaszerzik Kőbányát, Csepelt vagy Miskolcot, Salgótarjánt, Dunaújvárost, és mindig megyünk egy picikét arrébb. Juhász: Így olcsóbb volt Voltak köztartozást felhalmozó cégei, más vállalkozásaival pedig könyvelői tanácsra megvárta, hogy azokat az adóhatóság szüntesse meg, mert így olcsóbb volt ma már erről beszélt a Magyar Nemzetnek Juhász Péter, aki tegnap még perrel fenyegetett. A PestiSrácok.hu értesülései szerint az Együtt PM politikusának cégei több mint hétmillió forint adótartozással mentek csődbe és fantomizálódtak. Juhász Péter szerdán még hazugságnak nevezte a Magyar Nemzetnek, hogy korábban szerepet vállalt olyan cégekben, amelyek

3 később nagy köztartozást hagytak maguk után, illetve felszámolták azokat. Polgármestert választunk Jól láthatóan az ellenzék rögtön hátrányba került, pedig a startpisztolyt még csak most fogják felemelni. Ezért tűnnek nyugodtnak a túszok a lefejezős videókon James Foley amerikai újságíró és sorstársai a lefejezésükről készült videókon azért tűnnek viszonylag nyugodtnak, mert nem tudják, hogy meg fognak halni közölte az al-arabíja hírtévé az Iszlám Állam egyik volt túszát idézve. Külföldi lap: "Navracsics a leggyengébb láncszem" Juncker bizottságában A La Libre Belgique felidézi, hogy Navracsics igazságügyi miniszter volt abban az időszakban, amikor Magyarországon az igazságszolgáltatás és a média terén a hatalomra szabott törvények sora született, leépítve a jogállamiságot. Egy néppárti politikus azonban megvédi a lapban a magyar EU-biztos-jelöltet. b_lat Fülkeforr felfal Ebben a rendszerben nincsenek biztos pozíciók, csak alkalmi kegy. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének az a természete, hogy a kormányfő sakkozhasson az embereivel. Pozíciókat, pénzes megrendeléseket osztogat, milliárdos vagy százmilliós költségvetésű intézeteket kreál az egyik kezével, kirúg, bezár és költségcsökkent a másikkal. Az emberek egy darabig élvezik a miniszterelnök kegyeit és az azzal járó üzletet, fizetést és megrendelést, majd egy hirtelen pillanatban elvesztik azt. Teljesen kiszámíthatatlan, mert nem a rendszertől, hanem egy (illetve igen kevés) ember személyes belátásán, hangulatán és szakmai tapasztalatán múlik, hogy kinek az irányítása alá kerül a kultúra, ki nyeri a közbeszerzést és milyen médiumok hogyan működhetnek a jövőben. Balsors A balközép ellenzék tehetetlensége és ismétlődő veresége nem is annyira rejtélyes, mint amilyennek látszik.ez a szerencsétlenség nem ok nélkül következett be, és nem ok nélkül tartós. Ugyanis az ellenzék politikája a lényegét tekintve ellentmondásos, és ezt az ellentmondást a jelenlegi körülmények között úgy látom lehetetlen leküzdeni. Jól beszólt a kormánynak a Bankszövetség A devizás perek olyanok, mintha a régen gyártott autóktól azt követelnénk, amit a maiak tudnak. A nyár közepén olyan törvény született Magyarországon, amely tekintet nélkül a bankok működési gyakorlatbeli különbözőségére, továbbá az érintett időszak jogszabályi környezetére, minden hazai bank, takarékszövetkezet és pénzügyi vállalkozás valamennyi vonatkozó szabályzatát tisztességtelennek vélelmezte - írja a sajtónak szétküldött jegyzetében a Bankszövetség főtitkára, Kovács Levente. "Fontos tudni, hogy a devizahiteleknél az árfolyamrés-visszaírása és az egyoldalú kamatemelések eltörlése maximum százalékos törlesztőrészlet-csökkenést jelenthet az ügyfeleknek. Ezt pedig a jelenleg egyetlen, az érintettek közötti felelősség-megosztást szolgáló szakmai megoldás, az árfolyamgát is tudja!"

4 Retteghet mindenki, akit Laci néni nevezett ki A csütörtök fekete nap a kormányzati infrastrukturális cégeknél: Seszták Miklós fejlesztési miniszter lefejezte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-t és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.- t. Mindkét cég vezérigazgatója még az előző fejlesztési miniszter, Németh Lászlóné idején került a posztjára. Már a török határnál jár az Iszlám Állam Tizenhat kurd falut foglalt el az Iszlám Állam Észak-Szíriában, miközben a szélsőségesek előrenyomulnak Ain-el-Arab török határváros felé - közölte csütörtökön egy pesmerga (kurd harcos) tisztre hivatkozva az MTI. Putyin: Az orosz csapatok két nap alatt elfoglalnák Bukarestet és Varsót Ha akarnám, az orosz csapatok két nap alatt nemcsak Kijevben, de Varsóban, Rigában, Vilniusban vagy Bukarestben is ott tudnának lenni Petro Porosenko ukrán elnök állítása szerint ezzel fenyegetőzött Vlagyimir Putyin egy megbeszélésükön. Putyin kijelentéseit Porosenko idézte, amikor a múlt hét pénteken José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével találkozott Kijevben. A megbeszélésről az Európai Unió külügyi szolgálata összefoglalót készített, ami a Süddeutsche Zeitung birtokába került. Elárulta a volt MSZP-s nagyágyú: Ez vezetett a mélyrepüléshez Ami a finanszírozást illeti, a szocialista kormányok megközelítőleg sem törődtek ilyen mértékben a sporttal. Baráth Etele. Az MSZP egykori főpolgármester-jelöltje ma az Európai Unió egyik fejlesztési bizottságának alelnöke, de a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökeként is kérdeztük. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban. Bevallotta a főpap: kételkedik Isten létezésében Justin Welby canterburyi érsek kutyafuttatás közben tette fel a kérdést magában, hogy miért nem tesz már valamit Isten, már ha létezik. Nekiestek Wittner Máriának az 56-os emlékmű terve miatt Elképesztő, orbitálisan szerencsétlen elképzelés mondta Rainer M. János történész Wittner Mária ötletéről, miszerint az egykori Köztársaság téren kellene felépíteni 1956 központi emlékművét. Ezek szerint ma csak a pártházat védő egykori ávós hősökre szabad ott emlékezni. Sokat sejtető interjú: itt a baloldal új miniszterelnök-jelöltje? A mai 168 órában a Sanoma egykori vezérigazgatója, Szabó György politikai szerepre sőt akár pártalapításra is jelentkezik. Olyan határozottan cáfolja többször is, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje akar lenni, hogy az már több mint gyanús Átvilágítjuk a kamupártokat: első fokon nyilvánosak a kampányelszámolások A tavaszi országgyűlési választásokon induló jelöltek számára a központi költségvetés fejenként egymillió forintos támogatást biztosított, amelyről a jogszabály szerint szigorúan el kellett számolniuk a Magyar Államkincstár felé. Mivel a sajtó a közpénzre utazó kamupártoktól és kamujelöltektől volt hangos, kíváncsiak voltunk az Államkincstárnak

5 benyújtott elszámolásokra: azt akartuk hogy nyilvános legyen melyik jelölt mire költötte a kampányához nyújtott állami támogatást. Ungváry: Fasisztoid rendszer a mostani Fasisztoid rendszernek nevezte a mostanit Ungváry Rudolf a Klubrádióban. A történész-közíró hozzátette, hogy a fasisztoid típusú, mutált rendszer demokratikus álarcban jelenik meg, de valójában diktatúra. Nem fasiszta rendszerről van szó, hanem annak egy átalakított formájáról tette hozzá html Veszélyt jelent-e Hernádi a Molra? A befektetők azt vizsgálják, hogy fennáll-e a törvénysértés ismételt gyanújának esete. Hamarosan kiderül, hogy szeptember végén, október elején Hernádi Zsolt - több hónapos szabadságát követően -, visszatér-e a Mol Nyrt.-hez. A társaság korábban cáfolta lapunkban, hogy az elnök-vezérigazgató lemond és Orbán Viktor kormányfő tanácsadója lesz. A Hernádi Zsolt ellen folyó, a horvátországi INA-céggel kapcsolatos bűntetőeljárás miatt egyes intézményi befektetők etikai szabályai nem engedik meg, hogy olyan társaságban legyen érdekeltségük, amely korrupció gyanújába keveredett. Támadásban a Fidesz Élhetőbb Erzsébetvárost ígér Farkas Ferenc, a baloldal közös kerületi polgármesterjelöltje. A helyi sportegyesület DK-s színekben induló elnöke a jelenleginél emberségesebb támogatást kínál a rászorulóknak, a vállalkozóknak pedig megfizethető helyiségeket. Farkas, akinek plakátjait ismeretlenek megrongálták, politikai ellenfeleit tiszteletben tartva kampányol és bízik abban, hogy akár áprilisban, október 12-én is a baloldal győz a kerületben. A Fidesz azonban nemtelen eszközökkel harcol és nem csak Erzsébetvárosban. Zuglóban például azzal gyanúsították meg Karácsony Gergelyt, ha polgármester lesz, mutyikkal fogja az ott élők forrásait elvenni. Hoffmann pálfordulása: rossz ötlet volt a Klik Egy központból 198 tankerületet közvetlenül lehetetlen jól irányítani - jelentette ki az RTL Klub híradójának kérdésére Hoffmann Rózsa. A volt köznevelési államtitkár, jelenleg az Országgyűlés kulturális bizottságának KDNP-s elnöke szerint "nem ő alkotta" az önkormányzati iskolák államosítását és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) létrehozását lehetővé tevő jogszabályt, s ő már államtitkárként szólt, hogy "ez nem fog működni, de valamiért ezt nem sikerült akkor megcsinálni". Önkormányzati lakás a Rogán-rokonnak Újabb ingatlanügy a Fidesz-frakcióvezető körül. Ausztriában él Facebook-profilja szerint a fideszes Rogán Antal feleségének egyik nagykorú nőrokona, aki azzal az indoklással kapott önkormányzati lakást a kormánypárti vezetésű Pécsen, hogy édesanyja súlyos betegsége mellett "egyedül neveli őt" - értesült a stop.hu. Trócsányiék állami megbízása nem böki a Fidesz csőrét Az iroda rendkívül népszerű az államapparátus körében. Ma már nem zavarja a Fideszt, ha egy miniszter volt vagy jelenlegi ügyvédi irodája az államnak, illetve állami cégeknek nyújt

6 jogi szolgáltatásokat. Pedig az állami tisztséget betöltők között nem is egyedi eset, hogy sorra kapja a megbízásokat. Mint Trócsányi László - volt - ügyvédi irodája Vagányság Hogy melyik politikus volt igazi vagány gyerek, mai szóval macsó? Nem fogják kitalálni: Semjén Zsolt. Ezt pedig onnan tudjuk, hogy ő maga mondta el az ingyenes újságnak. Próbálom elképzelni a menő gimist, akiben már akkor buzgott a kereszténydemokrácia mi tagadás nehezen megy. Ám kiderült, a vagányság abban nyilvánult meg, hogy szerette a Pink Floydot, és Led Zeppelint. (Mondjuk én is szerettem, de ettől még utólag sem festeném vagánynak magamat. Sőt, ma is szeretem most akkor macsó volnék?) Ami viszont kissé riasztó, hogy Semjén fejében érezhetően összekeveredik a vagányság a vastagbőrű műveletlenséggel, és a nettó bunkósággal. Oroszország és a megnyugtató megváltoztathatatlanság Vasárnap választások voltak Oroszországban. A demokratikus ellenzék politikai sikere elmaradt. A demokratikus ellenzék csak a maga nagyon kvalitásos kultúrájában él, s e pozíció vagy lelkiállapot egyáltalán nem konvertálható meggyőző politikai sikerré. A forradalmisággal oly sokszor hírbe hozott orosz emberről mára kiderült, hogy lelkében mélységesen ellenforradalmi. Ugorjon be egy pogira Mészáros Lőrinc új pékségébe! Vagy vegyen mindjárt egy csülköt! Jöjjön velünk Alcsútdobozra, és nézze meg a friss Mészáros-bizniszt, a pékség-hentes üzletet. Bartus László: Semjén idiotizmusa Az várható volt, ha gyereket vagy infantilis hülyét engednek komoly dolgok közelébe, abból baj lesz. Semjén Zsolt egy idióta, ezt nagyon vizsgálni sem kell, elég ránézni a fotóra, ahogy belovagol Kézdivásárhelyre. A magyar állampolgársággal kapcsolatos csalások ügyében azt mondja, hogy a külföldi titkosszolgálatokkal való együttműködés hazaárulás. E tekintetben őt már régen börtönbe kellett volna zárni, mint a Vatikán ügynökét, amely egy idegen állam, és amely az egyes országokat a Semjénhez hasonló saját állampolgárságú hazaárulókkal igázza le. De ha valóban úgy van, hogy már külföldi titkosszolgálatok kezében van a magyar állampolgárságú útlevelek kiosztása, akkor őt egymás után hússzor kellene életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélni. Marxtól tanultuk Orbánék számára ugyanúgy gyűlöletes a szocialista tervgazdaság elméleti alapját adó marxizmus, mint a szocialista tervgazdaság felszámolását előkészítő liberális reformgondolkodás. Kirúgták Torkos Matildot! Torkos már akkor belopta magát a szívembe, amikor kijelentette, indokolt lenne megvizsgálni azt is, hogy Magyarország milyen eséllyel indíthatna kártérítési pert a bennünket bóvli kategóriába süllyesztő hitelminősítők ellen. Elkerülhette a figyelmét, hogy a polgári kormány fizet a hitelminősítőknek azért a szívességért, hogy leminősítsék

7 Magyarország adósságát. Ha nem tenné, akkor a magyar papírok tényleg eladhatatlanok lennének. Bayer ZsoltÍtélet Az Emberi Jogok Európai Bírósága ítélt. Karácsony és társai, továbbá Szél és társai ügyében. A fényes tekintetű bíróság kimondta, hogy Karácsony és társai, valamint Szél és társai véleménynyilvánítási jogának korlátozása legitim célt szolgált. A hülye jogásznyelvet félretéve egy pillanatra, ez azt jelenti, hogy a bíróság szerint korlátozható a véleménynyilvánítás joga, még parlamenti képviselők esetében is, ha a korlátozás a rend védelmét és fenntartását, vagy csak mások védelmét szolgálja. Ugyanakkor a bíróság aránytalannak tartotta a beavatkozást. A strasbourgi ítészek szerint az a bizonyos véleménynyilvánítási jog nem csak a közlés tartalmára vonatkozik, hanem annak formájára is. Vagyis ha Karácsony és társai valamint Szél és társai megafonba üvöltöznek, óriási molinók mögött mondják a magukét, az bizony szívük joga. De nem csak a szívüké. Hanem elidegeníthetetlen, ősi jussuk nekik ordenárénak és hülyének lenni

Martin Hurkens - Ave Maria (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=vyivw8jmjt8

Martin Hurkens - Ave Maria (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=vyivw8jmjt8 Martin Hurkens - Ave Maria (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=vyivw8jmjt8 Jó üzlet a halál milliárdos bevételű MLM-hálózat épült a ciános rákgyógyszerre Csodaszerekre mindig lesz kereslet,

Részletesebben

Áll minden vizsgálat elébe az RTL Klub http://nepszava.hu/cikk/1025174-all-minden-vizsgalat-elebe-az-rtl-klub/

Áll minden vizsgálat elébe az RTL Klub http://nepszava.hu/cikk/1025174-all-minden-vizsgalat-elebe-az-rtl-klub/ A nagy magyar kreténskála Putyinisták, oltásellenesek, örök feljelentők és a többiek. Összeszedtük a magyar sötétség 10 jellemző formáját, és a tisztánlátás végett be is áraztuk őket. Ereszkedjenek alá

Részletesebben

balközép Politikai évadnyitót tartott az MSZP Folyamatosan úszunk szemben az árral beszélgetés Ujhelyi István alelnökkel

balközép Politikai évadnyitót tartott az MSZP Folyamatosan úszunk szemben az árral beszélgetés Ujhelyi István alelnökkel Folyamatosan úszunk szemben az árral beszélgetés Ujhelyi István alelnökkel Őszi ülésszak biztonságban vannak-e a képviselők? Politikai évadnyitót tartott az MSZP Magyar Szocialista Párt Országgyűlési Képviselőcsoport

Részletesebben

HAZAI PÁLYA. JOBBIK: Dupla büntetést és vagyonelkobzást a politikusbűnözőknek!

HAZAI PÁLYA. JOBBIK: Dupla büntetést és vagyonelkobzást a politikusbűnözőknek! 9. Totális kudarc az elszámoltatás hiánya Négy év, három elszámoltatási biztos, a felelősségre vont nagy halak száma: nulla. Ez a Fidesz elszámoltatási mérlege. Sőt, mára odáig jutottunk, hogy az el nem

Részletesebben

Ingyenes közéleti lap. Mindenkit megfigyelhet a háttérhatalom. Nincsenek titkaink a világhálón. A jövőt nem lehet megállítani

Ingyenes közéleti lap. Mindenkit megfigyelhet a háttérhatalom. Nincsenek titkaink a világhálón. A jövőt nem lehet megállítani HAZAI PÁLYA I. évfolyam 2. szám 2011. november-december Veszélyben a termőföld, veszélyben az ország Az az ország, amelyik elveszti földje felett az önrendelkezést, önálló állami létét veszélyezteti gazdasági

Részletesebben

UTCAI ZENÉSZEK - Nagyon jó! http://player.vimeo.com/video/55175112?v=0 Norvégia szórná a pénzt, csak mi nem hagyjuk

UTCAI ZENÉSZEK - Nagyon jó! http://player.vimeo.com/video/55175112?v=0 Norvégia szórná a pénzt, csak mi nem hagyjuk UTCAI ZENÉSZEK - Nagyon jó! Magyar közreműködők is vannak benne! Az időkülönbségek összehangolása csodálatos. http://player.vimeo.com/video/55175112?v=0 Norvégia szórná a pénzt, csak mi nem hagyjuk költségvetésmagyarországországimázsnorvégianorvég

Részletesebben

Hamis bajai videó: jobboldali játszma?

Hamis bajai videó: jobboldali játszma? 140. ÉVFOLYAM 256. SZÁM WWW.NEPSZAVA.HU NEPSZAVA@NEPSZAVA.HU ÁRA: 185 FORINT Választási kampány egy percben Mindössze 1-2 perc hirdetési idő juthat naponta a közmédiában az országos listát állító pártoknak

Részletesebben

Fekete Könyv. Budapest tönkretétele I-II-III.

Fekete Könyv. Budapest tönkretétele I-II-III. Fekete Könyv Budapest tönkretétele I-II-III. 2010-2013 1 Bevezető Borús gondolatok Budapest Fekete Könyve elé Az elmúlt két évben összeállítottuk Budapest Fekete Könyveit. Évről évre sorra vettük, miként

Részletesebben

balközép Boldog Új Évet Kívánunk! 2009 végére lesz főpolgármester-jelöltünk! Munka és válság Határmenti feszültségek 2008/november december

balközép Boldog Új Évet Kívánunk! 2009 végére lesz főpolgármester-jelöltünk! Munka és válság Határmenti feszültségek 2008/november december XV. évfolyam 10. szám Magyar Szocialista Párt és Országgyűlési Képviselőcsoportja www.mszp.hu balközép Boldog Új Évet Kívánunk! 2009 végére lesz főpolgármester-jelöltünk! Beszélgetés Molnár Zsolttal, a

Részletesebben

TÉMÁINK NAPRÓL-NAPRA SAKK-MATT-PATT DÖNTÖTT AZ ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY: NEM VONJUK VISSZA, MINDENNAPOS TESTNEVELÉS EZ AZ BRIT OKTATÁS A PEDAGÓGUSOK

TÉMÁINK NAPRÓL-NAPRA SAKK-MATT-PATT DÖNTÖTT AZ ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY: NEM VONJUK VISSZA, MINDENNAPOS TESTNEVELÉS EZ AZ BRIT OKTATÁS A PEDAGÓGUSOK www.pdsz.hu 1085 Budapest, Somogyi Béla u. 20. ÉRDEKVÉDELEM JOGVÉDELEM FÜGGETLENSÉG SZOLIDARÍTÁS SZOLGÁLTATÁS NAPRÓL-NAPRA TÉMÁINK SAKK-MATT-PATT 3. OLDAL EZ AZ 5-9. oldal DÖNTÖTT AZ ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY:

Részletesebben

IX. (XXV.) ÉVFOLYAM, 38. SZÁM 2014. SZEPTEMBER 20. 200 FORINT

IX. (XXV.) ÉVFOLYAM, 38. SZÁM 2014. SZEPTEMBER 20. 200 FORINT 2014. SZEPTEMBER 20. 200 FORINT KI VEZET? AZ ORBÁN-KORMÁNY SZABADNAK ÉS FÜGGETLENNEK KIÁLTJA KI MAGÁT, HOLOTT MINDENBEN KISZOLGÁLJA AZ EU ÉS A NATO ÉRDEKEIT. CSAK AKKOR LESZÜNK ÖNÁLLÓAK, HA MAGYARORSZÁG,

Részletesebben

2012. 4. - - - A - OGY

2012. 4. - - - A - OGY 2012. december 4. Gyöngyösi felszólalása - Az Európai Szocialisták Pártja elítélte a beszédet Mesterházy: az MSZP az emberekkel, szakmai szervezetekkel konzultálva írta új programjait 4K!: az ellenzéknek

Részletesebben

HAZAI PÁLYA. Európai béreket, tisztességes nyugdíjat! Harcosok, büszkék és magyarok VONA GÁBOR. Felföldi Szabolcs MMA-világbajnok

HAZAI PÁLYA. Európai béreket, tisztességes nyugdíjat! Harcosok, büszkék és magyarok VONA GÁBOR. Felföldi Szabolcs MMA-világbajnok 3. A megoldás: áfacsökkentés A Jobbik programjában az szerepel, hogy az áfa normál mértéke 20 százalékos lenne. Emellett a lehető legkisebb mértékre, 5 százalékra csökkentenék az alapvető élelmiszerek

Részletesebben

Két állami rezsiszolgáltatót hozhat létre a kormány http://nol.hu/belfold/ket-allami-rezsiszolgaltatot-hozhat-letre-a-kormany-1486981

Két állami rezsiszolgáltatót hozhat létre a kormány http://nol.hu/belfold/ket-allami-rezsiszolgaltatot-hozhat-letre-a-kormany-1486981 Két állami rezsiszolgáltatót hozhat létre a kormány Két, közösségi tulajdonban lévő nonprofit rezsiszolgáltató cég jöhet létre, ezek struktúrája a jövő év elején körvonalazódhat - közölte a Fidesz parlamenti

Részletesebben

Fekete Könyv. Budapest tönkretétele!

Fekete Könyv. Budapest tönkretétele! Fekete Könyv Budapest tönkretétele! I. 1 Tartalom Kissé borús gondolatok Budapest Fekete Könyve elé... 3 Hazugságokkal megszerzett főváros... 5 Elszabadult Régi Bosszúvágy... 8 Sikeres, sajnálatraméltó

Részletesebben

Ezt az árat kéri Falusért cserébe az MSZP http://hvg.hu/itthon/20140806_budapesti_mszp_kovetelesei

Ezt az árat kéri Falusért cserébe az MSZP http://hvg.hu/itthon/20140806_budapesti_mszp_kovetelesei Ezt az árat kéri Falusért cserébe az MSZP Kunhalmi kedd esti sejtelmes bejelentést úgy kell értelmezni, hogy az MSZP eddigi főpolgármester-jelöltje, Horváth Csaba csak akkor áll el Falus Ferenc útjából,

Részletesebben

IX. (XXV.) ÉVFOLYAM, 36. SZÁM 2014. SZEPTEMBER 6. 200 FORINT

IX. (XXV.) ÉVFOLYAM, 36. SZÁM 2014. SZEPTEMBER 6. 200 FORINT 2014. SZEPTEMBER 6. 200 FORINT NATO-DEMOKRÁCIA 2014. SZEPTEMBER 6. 32 MUNKÁSPÁRT BALSZEMMEL Thürmer Gyula MI A BAL SZEMÜNKKEL NÉZÜNK A VILÁGRA. ÍGY SOK MINDENT ÉSZREVESZÜNK, AMIT CSAK A JOBB SZEMÜNKKEL

Részletesebben

Ingyenparkolás a miskolci Fidesz-iroda előtt. Letakarták a fizetésre kötelező táblát a Kossuth utcában. oldal. Miskolci Valóság

Ingyenparkolás a miskolci Fidesz-iroda előtt. Letakarták a fizetésre kötelező táblát a Kossuth utcában. oldal. Miskolci Valóság LEHULLT MEGBUKOTT A TITOK Ingyenparkolás a miskolci Fidesz-iroda előtt Győzött a Kazisuli! Letakarták a fizetésre kötelező táblát a Kossuth utcában. Mégsem lesz igazgató a Kazinczy iskolában Dávid Enikő.

Részletesebben

ez nullszaldót jelent, ami négy év alatt milliárdos megtakarítást eredményezhet.

ez nullszaldót jelent, ami négy év alatt milliárdos megtakarítást eredményezhet. A TARTALOMBÓL Az MTV-nek kell a Nap-kelte......... 2 Újra itt van a nagy csapat............. 2 A szocialisták Friderikuszt választották.. 3 A párt üzente...................... 5 A mór megtette kötelességét..........

Részletesebben

+ = 24 HAZAI PÁLYA. JOBBIK: NEM LESZ KEGYELEM a gyermekek, idősek, nők bántalmazóinak! elmúlt. Ők már bizonyíthattak, elég volt belőlük!

+ = 24 HAZAI PÁLYA. JOBBIK: NEM LESZ KEGYELEM a gyermekek, idősek, nők bántalmazóinak! elmúlt. Ők már bizonyíthattak, elég volt belőlük! 11. Atomrobbantással ér fel a föld kiárusítása A Fidesz-kormány a választások előtti hajrában igyekszik minden állami vagyont átjátszani a sajátjainak, így a földet is. Emellett a külföldiek alig várják

Részletesebben

2012.06.18. hétfő. Nemcsak a tanév, egy korszak is lezárult az oktatásban. Vidékrombolás, Csöbörék 'zűrös ügyeivel' Félidős bizonyítvány: elégtelen

2012.06.18. hétfő. Nemcsak a tanév, egy korszak is lezárult az oktatásban. Vidékrombolás, Csöbörék 'zűrös ügyeivel' Félidős bizonyítvány: elégtelen 2012.06.18. hétfő Nemcsak a tanév, egy korszak is lezárult az oktatásban Vidékrombolás, Csöbörék 'zűrös ügyeivel' Félidős bizonyítvány: elégtelen Egy demokrata emlékére, aki nem akart alattvaló lenni Távoznia

Részletesebben

balközép Parlamenti húzás Kríziskassza Az eltűnt milliárdok városa 2009/június Mesterházy Attila kiugratta a Fideszt a bokorból...

balközép Parlamenti húzás Kríziskassza Az eltűnt milliárdok városa 2009/június Mesterházy Attila kiugratta a Fideszt a bokorból... XVI. évfolyam 4. szám Magyar Szocialista Párt és Országgyűlési Képviselőcsoportja www.mszp.hu balközép 2009/június Parlamenti húzás Mesterházy Attila kiugratta a Fideszt a bokorból... Kríziskassza Segítség

Részletesebben

Tiszavasváriban HAZAI PÁLYA. Elsöprő jobbikos győzelem. 764 milliárdos megszorítás. Sztárinterjú Frenreisz Károllyal 12.

Tiszavasváriban HAZAI PÁLYA. Elsöprő jobbikos győzelem. 764 milliárdos megszorítás. Sztárinterjú Frenreisz Károllyal 12. II. évfolyam, 2. szám, 2012. április-május Kajakra külföldre mennek Douchev-Janics Natasa, Sarudi Alíz, Benedek Dalma és még sorolhatnánk azokat a kajakosainkat vagy kenusainkat, akik különböző okok miatt

Részletesebben

Az ellensúly lapja. Csődlátás. A Kósa-Szijjártó forintbedöntő akció. Az elnök emberei

Az ellensúly lapja. Csődlátás. A Kósa-Szijjártó forintbedöntő akció. Az elnök emberei Csődlátás A Kósa-Szijjártó forintbedöntő akció A kormány eddigi munkájának mérlege Egyre rosszabb kilátások Alig néhány hónapja indult be a fideszes hatalmi gépezet, de máris mérhetetlen károkat okozott

Részletesebben

Hazánk. A Gyurcsány-kormány története a kudarcok története. Három kereszténydemokrata jelölt a Fidesz KDNP közös listáján Európai Parlamentbe

Hazánk. A Gyurcsány-kormány története a kudarcok története. Három kereszténydemokrata jelölt a Fidesz KDNP közös listáján Európai Parlamentbe K E R E S Z T É N Y S É G É S A KDNP, az MKDSZ és a BIA lapja Költõi felütéssel: hogyan is kezdõdött minden? Miként lett az Orvostovábbképzõ Egyetem patológus docensébõl, népjóléti miniszterbõl külpolitikus?

Részletesebben

2012.07.19. csütörtök

2012.07.19. csütörtök 2012.07.19. csütörtök Okos ember ésszel jár, nem bunkóval Új esélyt adna az MSZP Török Zsolt felrobbantotta az ATV stúdióját Széttépték az iskolában Kertész portréját 16 ezer aláírás a kazincbarcikai kórházért

Részletesebben

A pénz álbal kerekasztala

A pénz álbal kerekasztala VII. (XXIII.) ÉVFOLYAM, 09. SZÁM MUNKÁSPÁRT $ A pénz álbal kerekasztala 200 forint 1 2 MUNKÁSPÁRT balszemmel Thürmer Gyula Mi a bal szemünkkel nézünk a világra. Így sok mindent észreveszünk, amit csak

Részletesebben

Fogyasztóvédő Alapítvány Lapszemle 2012. 48. hét. Illegális forrásból származhatnak a lengyelországi színezett termékek

Fogyasztóvédő Alapítvány Lapszemle 2012. 48. hét. Illegális forrásból származhatnak a lengyelországi színezett termékek Fogyasztóvédő Alapítvány Lapszemle 2012. 48. hét Nyomozás a hamis hús miatt Illegális forrásból származhatnak a lengyelországi színezett termékek Rendőrségi eljárás indult a Svédországba exportált, illetve

Részletesebben

tud férje üzleti ügyeiről. A mutyit a Blikk leplezte le. Mindez azt jelenti, hogy a Fidesz mindkét miskolci képviselőjelöltje

tud férje üzleti ügyeiről. A mutyit a Blikk leplezte le. Mindez azt jelenti, hogy a Fidesz mindkét miskolci képviselőjelöltje ISKOLI VALÓSÁG Térítésmentes időszaki kiadvány 14. április III. évfolyam 3. szám SZP-tag volt Sebestyén László Keményen ostorozta a szocialistákat és a kommunistákat az elmúlt négy évben Sebestyén László

Részletesebben

Holnap talán eljön. Godot-ra várva a váradi színpadon H Í R M A G A Z I N XIII. ÉVF. 8. (512.) SZÁM 2014. FEBRUÁR 28.

Holnap talán eljön. Godot-ra várva a váradi színpadon H Í R M A G A Z I N XIII. ÉVF. 8. (512.) SZÁM 2014. FEBRUÁR 28. ÁrA: 5 LeJ H E T I H Í R M A G A Z I N XIII. ÉVF. 8. (512.) SZÁM 2014. FEBRUÁR 28. Kiszorítósdi szociálliberális módra POLITIKA Berlináré: a trend az, hogy nincs trend INTERJÚ Ukrajna: van remény a győzelem

Részletesebben