A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen."

Átírás

1 Hajóról lopott november 21. Egy hajóról lopott az ismeretlen férfi. A V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes június 17-én 13 óra 30 perc és 14 óra közötti időben egy Budapest V., Vigadó téri hajóállomáson az egyik hajóról az ott dolgozó sértett földre helyezett táskájából eltulajdonította értéktárgyait, készpénzét és bankkártyáját. Az eltulajdonított bankkártyával ismeretlen férfi készpénzt kísérelt meg felvenni egy ATMből. A V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a /140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

2 Padról lopott november 21. Egy padról vitte el a táskát az ismeretlen férfi. A V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes június 21-én 1 óra és 2 óra közötti időben a Budapest V., Deák téren egy padról eltulajdonította a sértett ott elhelyezett táskáját, benne értéktárgyaival, bankkártyájával és készpénzével. Az eltulajdonított bankkártyát később felhasználó ismeretlen férfiról fényképfelvétel áll rendelkezésre. A V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

3 Egymilliós nyomravezetői díj november 20. Emberölés miatt indított eljárást a BRFK. Állampolgári bejelentés érkezett október 27-én 7 óra 54 perckor a Budapesti Rendőrfőkapitányságra, miszerint egy Budapest XVIII., Szövet utcai társasház hulladékgyűjtőjében egy csecsemő holttestét találták meg. A helyszíni- és halottszemle adatai alapján a gyermek emberölés áldozata lett. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy október 24. és október 26. közötti időben megszülte lány gyermekét, majd ismeretlen tettes megölte és a holttestet egy Budapest XVIII., Szövet utcai társasház hulladékgyűjtőjébe tette. A Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésnek gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A helyszín környékén látták az alábbi grafikán lévő nőt, aki év körüli, körülbelül 150 cm magas, kerek arcú, fekete, hullámos vállig érő haja van. A nő világos színű kabátot, alatta fehér, virágos mintázatú tunikát és fekete színű cipőt viselt. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a nő feltehetően az alábbi képen látható felsőruházatot is viselte a bűncselekmény elkövetésekor. A nővel láttak egy év körüli körülbelül cm magas, vékony testalkatú, sötét hajú, hosszúkás arcú férfit, aki fekete selyemszerű, fényes, oldalt fehér csíkos melegítő nadrágot és két zsebbel ellátott barna kabátot viselt.

4 A Rendőrségről szóló évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Budapest Rendőrfőkapitánya bruttó forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Budapesti Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A Életvédelmi Osztály kéri, hogy aki a grafikákon látható nőt illetve férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a telefonszámot (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

5 Négy rablót keresünk - fotókkal frissítve! november 23. A fővárosi rendőrök négy férfit keresnek, akik a gyanú szerint kiraboltak egy óra üzletet. A Budapesti Rendőr-főkapitányág Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya eljárást indított ismeretlen tettesek ellen rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint november 22-én 11 óra körüli időben négy ismeretlen férfi ment be a Budapest VI., Andrássy úton található óra üzletbe, ahol a két alkalmazottat és a biztonsági őrt bántalmazták, majd megbilincselték. Mindezek után az üzletben több vitrin üvegét betörték, majd az azokból megszerzett órákkal a helyszínről elmenekültek. A budapesti nyomozók azonnal megkezdték a helyszínen az adatgyűjtést és a tanúk felkutatását, amelynek eredményeként fényképfelvétel és személyleírás alapján keresik a rablókat. A lehetséges elkövetőkről az alábbi fényképfelvételek állnak rendelkezésre.

6 Az egyik elkövető év körüli, átlagos testalkatú, centiméter magas férfi. A szemtanúk szerint a férfi szögletes fejformájú, ősz hajú, ráncos arcbőrű. Rövid, ősz bajuszú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű, bőr baseballsapkát és barna színű, feltehetően dioptriás szemüveget viselt. Szögletes orrú, fekete színű bőr cipőt, fekete színű nadrágot, fekete színű, zakószabású bőrdzsekit és magas nyakú, szürke színű, kötött garbót viselt. Nála volt egy vállon átvethető, kék színű sporttáska. A másik elkövető év körüli, centiméter magas, erős testalkatú férfi. Haja színe szőkés barna vagy ősz, fejformája kerek, arca széles, borostás. Szeme színe barna, ajka telt. Fekete színű farmernadrágot, fekete színű cipőt és szintén fekete színű, derékig érő, kapucnis kabátot viselt. Egy fekete színű hátizsák volt nála. A harmadik elkövető év körüli, centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás, csontos arcú, kék szemű, kopasz, hosszú orrú férfi. A rabláskor világoskék színű, derékig érő pufi kabátot, világoskék színű farmernadrágot és sötét színű cipőt viselt. Egy papírzacskó volt nála, benne egy szürkés árnyalatú hátizsákkal. A negyedik rabló 25 év körüli, átlagos testalkatú, centiméter magas férfi. A fiatal férfi fejformája hosszúkás, arca keskeny, orra nagy, álla hegyes. Rövid haja színe barna, arcszőrzete nem volt. Az elkövetéskor elegáns fekete színű inget, szürke színű, zakószabású kabátot, fekete színű nadrágot és fekete színű cipőt viselt. A Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható férfit felismeri, illetve az ő és társai jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13) a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

7 Füstbe ment terv november 20. Menekülés közben egy családi ház kéményébe szórta a kábítószert egy férfi. A XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószerkereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást W. Bence 31 éves és A. Ármin 27 éves budapesti lakosok ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint november 10-én Budapest XIII. kerületében az angyalföldi rendőrök igazoltattak egy autóst. Az ellenőrzés során jellegzetes, erős marihuána szag érződött az utastérből, ezért a helyi körzeti megbízottak átvizsgálták a járművet valamint az autóban ülő három férfi ruházatát. Az intézkedés alkalmával az egyenruhások kábítószergyanús anyagot találtak W. Bencénél, ezért előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök az eljárás során megállapították, hogy W. Bence egy XVIII. kerületi férfitől vásárolta a kábítószert. Mikor a rendőrök megérkeztek a pestszentlőrinci címre, a kertes ház udvarában azonosították A. Ármint, aki a nyomozók láttán visszafutott a családi házba és a padlásra menekült. A padlásról a háztetőre, onnan pedig a szomszédos ház tetejére mászott és a kezében fogott műanyag zacskó tartalmát - vélhetően kábítószert - beleszórta a kéménybe. A. Ármin a rendőrség többszöri felszólítása ellenére sem jött le a háztetőről, ezért a nyomozók felfeszítették a padlás bezárt ajtaját. Ekkor a gyanúsított lemászott a tetőről és az eltorlaszolt padlásajtót kinyitotta. A nyomozók - az ingatlan tulajdonosának segítségével - a kéményt lebontották és a beleszórt anyagot összegyűjtötték. A gyanúsított lakóhelyén házkutatást tartottak, ahol nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot és kábítószer termesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A férfit a Budapesti Rendőrfőkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságára előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A két férfival szemben a további az eljárást a XIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

8 Eltolta a biciklit november 19. A XIV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes június 13-án 19 óra és június 14-én 7 óra 15 perc közötti időben egy, a Budapest XIV., Pöstyén utcai társasház folyosójáról eltulajdonított egy Gepida Alboin 500 típusú kerékpárt. A XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06(1) / 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

9 Ruhalopás november 19. Kisétáltak a ruhákkal az ismeretlenek. A XI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek szeptember 15-én 16 óra 41 perc körüli időben egy Budapest XI. kerületi üzletközpontból különféle ruhaneműket tulajdonítottak el. Az ismeretlen elkövetőkről fényképfelvétel áll rendelkezésre. A XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a /140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/ Telefontanú zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

10 Megtévesztéssel vitte el a pénzt november 17. Egy ismeretlen férfit keresnek a VI. kerületi rendőrök. A VI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi augusztus 26-án, magát banki alkalmazottnak kiadva megjelent a sértett VI. kerületi lakásán, majd arra hivatkozva, hogy a bankjegykiadó automatákba hamis pénz került, elkérte a sértettől annak készpénzét. A sértett át is adta neki a bankjegyeket, ezután az elkövető a pénzzel ismeretlen helyre távozott. Az ismeretlen férfiról grafika áll rendelkezésre. A VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/ /140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/ Telefontanú zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

11 Földszinti lakás lángolt egy VIII. kerületi társasházban FKI november 23. Személyi sérülés nem történt A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveletirányítására érkezett a jelzés vasárnap a reggeli órákban, miszerint a VIII. kerület Kőris utcában egy földszinti lakás teljes terjedelmében ég. A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Egy negyven négyzetméteres lakás utcafronti két szobája teljes terjedelmében égett, a lángok az ablakokon is kicsaptak. A rajok percek alatt két vízsugárral a tűzet eloltották, ezt követően megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A lakásban hat személy tartózkodott, ők kimenekültek az épületből. Személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre is szükség volt, így a katasztrófavédelmi megbízott és a kerületi közbiztonsági referens is a helyszínre érkezett. Igazgatóságunk a tűz keletkezésének okát vizsgálja.

12 Egy VI. kerületi lakás konyhájában keletkezett tűz FKI november 23. Öt személyt kórházba szállítottak Vasárnap a kora reggeli órákban riasztották a fővárosi tűzoltókat a VI. kerületi Izabella utcába, ahol egy társasház II. emeleti lakásának konyhájában keletkezett a tűz. A raj percek alatt a helyszínre érkezett, azonban a kiérkezésük előtt a lakók a tűzet már eloltották. Az ingatlan erősen füsttel telítődött, így azt átszellőztették. Öt személy tartózkodott a lakásban, őket az Országos Mentőszolgálat a helyszínen megvizsgálta, majd füstmérgezés gyanújával további megfigyelésre kórházba szállította. Szén-monoxid-mérgezéshez riasztották a fővárosi tűzoltókat FKI november 22. Egy személy életét vesztette Szombaton a délelőtti órákba riasztották a fővárosi tűzoltókat, a VIII. kerületi Karácsony Sándor utca egyik társasházához, miszerint a második emeleti lakásban két ember eszméletlenül a földön fekszik. A kiérkező raj légzőkészülékben, gázkoncentráció mérővel átvizsgálta az ingatlant, és kimutatta a mérges gáz jelenlétét. Az FKI Doktorszolgálata is a helyszínre érkezett és megkezdte az életmentést. A lakásban tartózkodó egyik személy életét már nem tudták megmenteni, a másik embert az Országos Mentőszolgálat kórházba szállította. A tűzoltók az érintett lakás alatti és feletti ingatlanokat is átvizsgálták, a mérőeszköz gázkoncentrációt nem mutatott ki.

Havi Sajtófigyelés. Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara. 2011. december 1. - 31. Tartalom 2011. december 01... 8 MTI...

Havi Sajtófigyelés. Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara. 2011. december 1. - 31. Tartalom 2011. december 01... 8 MTI... Havi Sajtófigyelés Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara 2011. december 1. - 31. Tartalom 2011. december 01.... 8 MTI... 8 Több mint egymilliárd forint lehet az eltűnt pénzszállító autó sofőrjénél...

Részletesebben

Tatabányai Törvényszék

Tatabányai Törvényszék Tatabányai Törvényszék 2018.03.26.-03.29. 2018.03.26. TATABÁNYAI TÖRVÉNYSZÉK 6. tárgyalóterem 17.B.69/2017. K. M. és társa jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének

Részletesebben

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI OSZTÁLY ELBÍR HÍRLEVÉL

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI OSZTÁLY ELBÍR HÍRLEVÉL GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI OSZTÁLY ELBÍR HÍRLEVÉL Tisztelt Olvasó! A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. március havi bűnmegelőzési hírlevelét olvassa.

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. k i e g é s z í t e m.

H A T Á R O Z A T. k i e g é s z í t e m. ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY PAPP KÁROLY r. altábornagy Szám: 29000-105/531/21/2015. P. Tárgy: határozat önálló kiegészítő döntésről Ügyintéző: H A T Á R O Z A T A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL szeptember-október BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL szeptember-október BUDAPEST Rendőrségi ajánlás a mikrocenzus, más néven népesség-összeírás időszakára A mikrocenzus egy népesség-összeírás, amely két népszámlálás között követi nyomon a társadalmi folyamatokat mintavételes felméréssel.

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL január BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL január BUDAPEST Tisztelt Olvasóink! Ahogy előző számainkban már olvashattak róla, 2018. áprilisától hírlevelünk hasábjain elindítottuk havonta jelentkező, tízrészes, a betöréses lopások megelőzését célzó sorozatunkat.

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer E L B I R LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL 2012. november BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer E L B I R LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL 2012. november BUDAPEST 212. november Tisztelt Hölgyem / Uram! A novemberi hírlevelünket az előttünk álló ünnepre tekintettel, (Mindszentek) állítottuk össze, Önöknek azért, hogy semmilyen kellemetlenség ne zavarhassa meg az

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. h e l y t a d o k, e l u t a s í t o m.

H A T Á R O Z A T. h e l y t a d o k, e l u t a s í t o m. ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY PAPP KÁROLY r. altábornagy Szám: 29000-105/531/16/2015. P. Tárgy: alapvető jogot érintő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T A Rendőrségről szóló 1994.

Részletesebben

SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK

SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK 20180226-0302 2018 02 26 Szegedi Járásbíróság 18 sz tárgyalóterem B196/2017 V K Csalás bűntette és más bűncselekmény 26 A vádirat lényege szerint a vádlott hazai és külföldi üdülési

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL szeptember-október BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL szeptember-október BUDAPEST Tisztelt Hölgyem / Uram! Bizonyára Ön is értesült róla, hogy 2016. október 1. november 8. között hazánkban mikrocenzusra kerül sor. A mikrocenzus egy népesség-összeírás, amely két népszámlálás között követi

Részletesebben

PÉNZHAMISÍTÁS ELŐSEGÍTÉSE MIATT INDÍTOTT BÜNTETŐÜGY SZABÓ ISTVÁN ELLEN

PÉNZHAMISÍTÁS ELŐSEGÍTÉSE MIATT INDÍTOTT BÜNTETŐÜGY SZABÓ ISTVÁN ELLEN PÉNZHAMISÍTÁS ELŐSEGÍTÉSE MIATT INDÍTOTT BÜNTETŐÜGY SZABÓ ISTVÁN ELLEN Btk. 305. (NIRIIVIANK) Védelem MÓDOSÍTOTT BEADVÁNY 2009.12.13 Készítette : Sebestyén Adalbert - THL5CK... BMF-NIK Mérnök Informatikus

Részletesebben

Bűnmegelőzési tanácsok. A trükkös lopások megelőzése

Bűnmegelőzési tanácsok. A trükkös lopások megelőzése Bűnmegelőzési tanácsok A trükkös lopások megelőzése Vannak bűnelkövetők, akik kihasználják azt, hogy az idősek jóindulatúak, segítőkészek, a figyelmüket könnyen el lehet terelni, és közülük sokan egyedül

Részletesebben

2018. DECEMBER 10. (HÉTFŐ) EGRI TÖRVÉNYSZÉK DECEMBER DECEMBER heti tárgyalási jegyzék

2018. DECEMBER 10. (HÉTFŐ) EGRI TÖRVÉNYSZÉK DECEMBER DECEMBER heti tárgyalási jegyzék 2018. DECEMBER 10. (HÉTFŐ) EGRI TÖRVÉNYSZÉK 2018. DECEMBER 10. 2018. DECEMBER 15. 50. heti tárgyalási jegyzék Egri Törvényszék (Eger, Barkóczy utca 1. szám) földszint 055. számú S. K. és hat társa Életveszélyt

Részletesebben

Tűzvédelmi Szabályzat 3.3. Melléklet. Tűzriadó Terv. Budapest, VIII. Népszínház u. 8.

Tűzvédelmi Szabályzat 3.3. Melléklet. Tűzriadó Terv. Budapest, VIII. Népszínház u. 8. Tűzvédelmi Szabályzat 3.3. Melléklet Tűzriadó Terv Budapest, VIII. A Tűzriadó Terv a Tűzvédelmi Szabályzat melléklete, egy példányát - a létesítmény alaprajzával kiegészítve - a tűzvédelmi anyagok gyűjtőjében

Részletesebben

Tűzvédelmi Szabályzat 3.1. Melléklet. Tűzriadó Terv. Budapest, VIII. Tavaszmező u. 17.

Tűzvédelmi Szabályzat 3.1. Melléklet. Tűzriadó Terv. Budapest, VIII. Tavaszmező u. 17. Tűzvédelmi Szabályzat 3.1. Melléklet Tűzriadó Terv Budapest, VIII. A Tűzriadó Terv a Tűzvédelmi Szabályzat melléklete, egy példányát - a létesítmény alaprajzával kiegészítve - a tűzvédelmi anyagok gyűjtőjében

Részletesebben

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság alapokmánya

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság alapokmánya BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG GAZDASÁGI SZERVEK Békéscsaba Bartók Béla út 1-3. 5601 Pf. 124. Tel.: 66/523-700 Fax.: 66/523-741, 523-701, 33/24-85 A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság alapokmánya 1.

Részletesebben

A Magyar Nemzeti Arcvonal tagjaival szemben folytatott nyomozás. Opauszki András r. alezredes főosztályvezető Budapest, december 08.

A Magyar Nemzeti Arcvonal tagjaival szemben folytatott nyomozás. Opauszki András r. alezredes főosztályvezető Budapest, december 08. A Magyar Nemzeti Arcvonal tagjaival szemben folytatott nyomozás Opauszki András r. alezredes főosztályvezető Budapest, 2017. december 08. A nyomozás adatai A nyomozás elrendelésének időpontja: 2015. augusztus

Részletesebben

Bűnmegelőzési tanácsok a megemlékezés napjaira

Bűnmegelőzési tanácsok a megemlékezés napjaira Bűnmegelőzési tanácsok a megemlékezés napjaira November első napján elhunyt szeretteinkre emlékezünk. Sajnos vannak olyanok, akik ezt az alkalmat használják fel arra, hogy a temetőkben és környékükön meglopják

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL március BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL március BUDAPEST Tisztelt Olvasóink! Az elmúlt időszakban egy új típusú módszerrel végrehajtott csalás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás az egyik fővárosi rendőrkapitányságon, ezért

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL 2010. április BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL 2010. április BUDAPEST 21. április Tisztelt Hölgyem / Uram! A Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetőjeként egyik legfontosabb küldetésünknek tartom a bűnmegelőzést, éppen ezért amikor csak lehetőségünk adódik, komoly hangsúlyt

Részletesebben

Tárcrv : Tájékoztatás nyomozás megszüntetéséről

Tárcrv : Tájékoztatás nyomozás megszüntetéséről Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése Z/JZ/M/2J009. Budapest, MMAz BUDAPEST FŐVÁROS X. kerület KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE ^ ^ ^ ^ ^ j / Tárcrv : Tájékoztatás

Részletesebben

12/2009. (OT 7.) ORFK utasítás. a Kriminalisztikai Archiváló Rendszer üzembeállításával és működtetésével kapcsolatos egyes feladatokról

12/2009. (OT 7.) ORFK utasítás. a Kriminalisztikai Archiváló Rendszer üzembeállításával és működtetésével kapcsolatos egyes feladatokról 12/2009. (OT 7.) ORFK utasítás a Kriminalisztikai Archiváló Rendszer üzembeállításával és működtetésével kapcsolatos egyes feladatokról Szám: 12/2009. TÜK A Kriminalisztikai Archiváló Rendszer üzembeállításával

Részletesebben

Rendkívüli és egyéb események jelentésének szabályai 2015.

Rendkívüli és egyéb események jelentésének szabályai 2015. Rendkívüli és egyéb események jelentésének szabályai 2015. Rendészeti Szabályzat 3. sz. melléklete Hatályba lépett: 2015. A szabályzat hatálya Kiterjed a Javítóintézet minden dolgozójára, és növendékére.

Részletesebben

Debrecen, Fényesudvar február 26.

Debrecen, Fényesudvar február 26. Debrecen, Fényesudvar 6. 2007. február 26. Tűzoltás menete 11:17 kor érkezett az első tűzjelzés a DEHÖT híradóügyeletére a 105-ös telefonon, mely szerint Debrecen, Fényesudvar 6. szám alatti középmagas

Részletesebben

BUDAPEST KÖRNYÉKI TÖRVÉNYSZÉK

BUDAPEST KÖRNYÉKI TÖRVÉNYSZÉK BUDAPEST KÖRNYÉKI TÖRVÉNYSZÉK 2019. 09. 23. - 09. 27. 2019. 09. 23. Monori Járásbíróság Földszint 10. tárgyalóterem 18.B.80/2018 H.L. +1fő Személyi szabadság 2019. 09. 23. 13.00 megsértésének büntette

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. h e l y t a d o k.

H A T Á R O Z A T. h e l y t a d o k. ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY 1139 Budapest, Teve u. 4-6. 1903 Budapest, Pf.: 314/15. Tel: (06-1) 443-5573 Fax: (06-1) 443-5733 IRM: 33-104, 33-140 IRM Fax: 33-133 E-mail: orfkvezeto@orfk.police.hu Szám: 29000-105/

Részletesebben

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG Cím:1139 Budapest Teve u. 4-6. 1903 Bp. Pf.: 314/15 Tel: 443-5573/33104 Fax: 443-5733/33133 E-mail: orfkvezeto@orfk.police.hu Szám: 29000/105/60- /2012.P. Tárgy: alapvető

Részletesebben

(2. old.) (2. oldal) (4-5. old.)

(2. old.) (2. oldal) (4-5. old.) (2. old.) (2. oldal) (4-5. old.) 1 FŐKAPITÁNY AJÁNLÁSÁVAL Kedves Olvasó! Tisztelettel ajánlom a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által szerkesztett, 2016. december havi bűnmegelőzési

Részletesebben

Vám- és Pénzügyőrség Sajtótájékoztató - Háttéranyag

Vám- és Pénzügyőrség Sajtótájékoztató - Háttéranyag 17 milliárdot mostak tisztára az adócsalók Vám- és Pénzügyőrség Sajtótájékoztató - Háttéranyag 2007. 06-40-FINANC november http://vam.gov.hu 26. 17 milliárdot mostak tisztára az adócsalók 17 milliárdot

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselőtestülete

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselőtestülete Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése i X. kerületi Rendőrkapitányság?nnQ < P n i c Vezetője.{""L^l?. * 1102, Harmat u. 6-8. 3 1475, Pf. 31. S 36 (1) 263-7200 /50-100 Főváros

Részletesebben

Szám: 105/1500- /2010.RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T

Szám: 105/1500- /2010.RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T Szám: 105/1500- /2010.RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Rtv.) 92. (1) bekezdésében

Részletesebben

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉRTÉKELÉSE

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉRTÉKELÉSE A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉRTÉKELÉSE Kiemelt célkitűzések A polgárok szubjektív biztonságérzetét befolyásoló jogsértésekkel szembeni fellépés; Időskorúak

Részletesebben

Szám: 105/1499- /2010.RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T

Szám: 105/1499- /2010.RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T Szám: 105/1499- /2010.RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Rtv.) 92. (1) bekezdésében

Részletesebben

Fogadja meg tanácsainkat, és jó eséllyel elkerülheti, hogy csalók áldozatává váljon!

Fogadja meg tanácsainkat, és jó eséllyel elkerülheti, hogy csalók áldozatává váljon! SOMOGY MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR HÍRLEVÉL október II. Közeleg a fűtési időszak, ezért a tűzifával való csalások elkerülése végett szeretnénk

Részletesebben

SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK

SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉK 2018.10.01.-10.05. 2018. 10. 01. Szegedi Törvényszék 108. sz. tárgyalóterem B.190/2017. D. A.-né vádlott és Kábítószer-kereskedelem bűntette és más 01. társa bűncselekmény A vádirati

Részletesebben

Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS évi adatai alapján

Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS évi adatai alapján 428 785 Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS 21-216. évi adatai alapján 431 935 451 51 358 81 39 394 267 628 278 263 Bűncselekmények

Részletesebben

Árubemutatással kapcsolatos bűncselekmények

Árubemutatással kapcsolatos bűncselekmények Elbir Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer 2018. április havi hírlevele Idősek sérelmére elkövetett trükkös csalások Árubemutatással kapcsolatos bűncselekmények Zsebtolvajok Az idősek

Részletesebben

Droghelyzet és jogi szabályozás. Molnár András r. őrnagy Tapolcai Rendőrkapitányság

Droghelyzet és jogi szabályozás. Molnár András r. őrnagy Tapolcai Rendőrkapitányság Droghelyzet és jogi szabályozás Molnár András r. őrnagy Tapolcai Rendőrkapitányság Kábító hatású anyagok kábítószerek ( marihuána, extasy, speed, kokain, heroin ) új pszichoaktív anyagok ( C listás anyagok

Részletesebben

Tájékoztató. az ismertté vált kiemelt bűncselekmények sértettjeiről, valamint a sértettek és elkövetők kapcsolatairól a években

Tájékoztató. az ismertté vált kiemelt bűncselekmények sértettjeiről, valamint a sértettek és elkövetők kapcsolatairól a években Tájékoztató az ismertté vált kiemelt bűncselekmények sértettjeiről, valamint a sértettek és elkövetők kapcsolatairól a 2004-2008. években 2009. év Kiadja: Legfőbb Ügyészség Számítástechnika-alkalmazási

Részletesebben

BUDAPESTI III. KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG TÁJÉKOZTATÓJA A KERÜLETI KÖRZETI MEGBÍZOTTI KÖRZETEKRŐL

BUDAPESTI III. KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG TÁJÉKOZTATÓJA A KERÜLETI KÖRZETI MEGBÍZOTTI KÖRZETEKRŐL BUDAPESTI III. KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG TÁJÉKOZTATÓJA A KERÜLETI KÖRZETI MEGBÍZOTTI KÖRZETEKRŐL Ezen az oldalon tájékoztatást szeretnénk adni Önöknek a kerület egyes területeinek közbiztonsági helyzetéről,

Részletesebben

2012. évi beszámoló január havi

2012. évi beszámoló január havi 2012. évi beszámoló 2012. január havi Statisztika: Polgárőrök ledolgozott óraszám: 1739 óra 140 alkalom Rendőri szolgálati óraszám: 86 óra 9 alkalom 2012. 01. 09. 22.00-04.00 óráig OKMP 23.00 órakor bejelentés

Részletesebben

Regisztrált bűncselekmények Összesen

Regisztrált bűncselekmények Összesen 2018 Regisztrált bűncselekmények 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Összesen 408 407 394 034 447 186 451 371 472 236 377 829 329 575 280 113 290 779 226 452 Az élet, a testi épség és az

Részletesebben

B e s z á m o ló Alsózsolca Város 2013. évi bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről

B e s z á m o ló Alsózsolca Város 2013. évi bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről 1 RENDŐRKAPITÁNYSÁG MISKOLC Cím: 3525 Miskolc, Fábián kapu 4. Pf.: 185 Telefon: (46) 514-511, BM: (31) 26-15; Fax: (46) 514-511/21-45 e-mail: miskolcrk@borsod.police.hu Szám: 05010/.././2014.Ált. Jóváhagyom:

Részletesebben

Az internet használatának bűnmegelőzési, és bűnügyi aspektusai, fiatalok és gyermek internet használati szokásai 2014.

Az internet használatának bűnmegelőzési, és bűnügyi aspektusai, fiatalok és gyermek internet használati szokásai 2014. Az internet használatának bűnmegelőzési, és bűnügyi aspektusai, fiatalok és gyermek internet használati szokásai 2014. Kiskorú elkövetők országosan, Budapesten ENYÜBS2013 Erőszakos jellegű bűncselekmények

Részletesebben

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági Szervek S z e g e d CSONGRÁD MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági Szervek S z e g e d CSONGRÁD MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági Szervek S z e g e d CSONGRÁD MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA Fejezet száma, megnevezése: 11. Belügyminisztérium Költségvetési szerv:

Részletesebben

Belügyminisztérium. S t a t i s z t i k a i a d a t g y ű j t é s - s t a t i s z t i k a i a d a t á t v é t e l a d a t k ö r. c í m.

Belügyminisztérium. S t a t i s z t i k a i a d a t g y ű j t é s - s t a t i s z t i k a i a d a t á t v é t e l a d a t k ö r. c í m. A hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény 26.. bekezdés szerinti statisztikai adatgyűjtések és a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény 29.. bekezdés szerinti statisztikai

Részletesebben

KRIMINALISZTIKA ZÁRÓVIZSGA TÉTELEK

KRIMINALISZTIKA ZÁRÓVIZSGA TÉTELEK KRIMINALISZTIKA ZÁRÓVIZSGA TÉTELEK a bűnügyi igazgatási szak számára A tételsor (Krimináltechnikai témájú záróvizsgakérdések) 1. A kriminalisztikai célú fényképezés legfontosabb követelményei, a kriminalisztikában

Részletesebben

Cím: 3525 Miskolc, Fábián kapu 4. Pf.: 185 Telefon: (46) 514-511, BM: (31) 26-15; Fax: (46) 514-511/21-45 e-mail: miskolcrk@borsod.police.

Cím: 3525 Miskolc, Fábián kapu 4. Pf.: 185 Telefon: (46) 514-511, BM: (31) 26-15; Fax: (46) 514-511/21-45 e-mail: miskolcrk@borsod.police. 1 RENDŐRKAPITÁNYSÁG MISKOLC Cím: 3525 Miskolc, Fábián kapu 4. Pf.: 185 Telefon: (46) 514-511, BM: (31) 26-15; Fax: (46) 514-511/21-45 e-mail: miskolcrk@borsod.police.hu Szám: 05010/.././2015.Ált. Jóváhagyom:

Részletesebben

AJKAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG. 8400, Ajka Rákóczi F. u. 1. : 88/500-980/40-22, fax: 40-84 E-mail: rendorsegajka@freemail.hu

AJKAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG. 8400, Ajka Rákóczi F. u. 1. : 88/500-980/40-22, fax: 40-84 E-mail: rendorsegajka@freemail.hu AJKAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG 8400, Ajka Rákóczi F. u. 1. : 88/500-980/40-22, fax: 40-84 E-mail: rendorsegajka@freemail.hu Ügyszám: 19060/6298-1/2014. ált. Az Ajkai Rendőrkapitányság beszámolója Halimba község

Részletesebben

Néhány tanács a fesztiválozó fiatalok számára

Néhány tanács a fesztiválozó fiatalok számára ELBIR Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer 2019. július havi idegenforgalmi hírlevele "Tisza-tavi idegenforgalmi szezon" Fókuszban a személyi tulajdon védelme Néhány tanács a fesztiválozó

Részletesebben

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály ELEKTRONIKUS LAKOSSÁGI BŰNMEGELŐZÉSI INFORMÁCIÓS RENDSZER Lakossági Hírlevél 2018. december Vigyázzon értékeire Advent időszakában is Kérjük,

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. h e l y t a d o k.

H A T Á R O Z A T. h e l y t a d o k. ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG Cím:1139 Budapest Teve u. 4-6. 1903 Bp. Pf.: 314/15 Telefon: (06-1) 443-5573 / 33-104, Telefax: (06-1) 443-5733 / 33-133, E-mail: orfkvezeto@orfk.police.hu Szám: 29000/105/884/41/2011.

Részletesebben

ORFK TÁJÉKOZTATÓ AZ ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HIVATALOS LAPJA. Tartalomjegyzék. ORFK Tájékoztató (OT) 2012/3. szám Budapest, 2012. február 09.

ORFK TÁJÉKOZTATÓ AZ ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HIVATALOS LAPJA. Tartalomjegyzék. ORFK Tájékoztató (OT) 2012/3. szám Budapest, 2012. február 09. 2012/3. szám Budapest, 2012. február 09. Szám: 6024/2012. ált. AZ ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HIVATALOS LAPJA ORFK TÁJÉKOZTATÓ Tartalomjegyzék Utasítások: 1. 1/2012. (II. 02.) ORFK utasítás a turisztikai

Részletesebben

Ezen dokumentum Jászárokszállás Város Önkéntes Tűzoltó Egyesületének 2007. évi jelentősebb eseményeit, beavatkozásait, híreit foglalja magába Készítette: Tekse Csaba parancsnok-helyettes 2007. október

Részletesebben

A melléknevek képzése

A melléknevek képzése A melléknevek képzése 1 ) Helyezkedjen el kényelmesen, először mesélni fogunk... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a magyar nyelv, benne sok szóval, kifejezéssel és szabállyal, amelyeket persze

Részletesebben

Nyiss az alacsony árakra!

Nyiss az alacsony árakra! Nyiss az alacsony árakra! többet kevesebbért... mindennap! nyomott mintával és zsebbel, szürke vagy kék színben, lányoknak, elöl bolyhos, rózsaszín vagy világos bézs színben fekete vagy szürke színben,

Részletesebben

2018 JANUÁR T A R T A L O M:

2018 JANUÁR T A R T A L O M: VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL 2018 JANUÁR T A R T A L O M: 1. Visszatekintés a 2017-es évre 2. Ajánlott vagyonvédelmi programjaink Kedvező évet zárt a Veszprémi Rendőrkapitányság 2017-ben.

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL szeptember BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL szeptember BUDAPEST Tisztelt Olvasóink! Ahogy előző számainkban már olvashattak róla, 2018. áprilisától hírlevelünk hasábjain elindítottuk havonta jelentkező, tízrészes, a betöréses lopások megelőzését célzó sorozatunkat.

Részletesebben

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség Zsinórfüles kraft papírtáska Méret szélesség x magasság x talp Színe Nyomatlan táskák nettó ára 1000 db-tól 500 db-tól 1-499 db-ig 20x24x10 cm 173 Ft 188 Ft 203 Ft 24x35x8 cm 158 Ft 173 Ft 188 Ft 26x35x12

Részletesebben

Magyar joganyagok - 32/2014. (VIII. 29.) ORFK utasítás - a bódító hatású szertől befo 2. oldal a) az intézkedés alá vont személyen a kábítószer okozta

Magyar joganyagok - 32/2014. (VIII. 29.) ORFK utasítás - a bódító hatású szertől befo 2. oldal a) az intézkedés alá vont személyen a kábítószer okozta Magyar joganyagok - 32/2014. (VIII. 29.) ORFK utasítás - a bódító hatású szertől befo 1. oldal 32/2014. (VIII. 29.) ORFK utasítás a bódító hatású szertől befolyásolt állapotú járművezetőkkel, valamint

Részletesebben

KAPCSOLÓDÓ VISSZAÉLÉSEK RENDŐRSÉGI TAPASZTALATAI

KAPCSOLÓDÓ VISSZAÉLÉSEK RENDŐRSÉGI TAPASZTALATAI A FINANSZÍROZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ VISSZAÉLÉSEK RENDŐRSÉGI TAPASZTALATAI Kapcsolat a pénz- és tőkepiaccal Egyes büntetőeljárások során (pl.: tanúkihallgatások, megkeresések) Oktatások, képzések Együttműködés

Részletesebben

A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési alapokmányának tartalma

A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési alapokmányának tartalma HEVES MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 3300 Eger, Eszterházy tér2. Telefon: (36) 522-111/11-95, BM: 31/11-95 A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési

Részletesebben

Nyiss az alacsony árakra!

Nyiss az alacsony árakra! Nyiss az alacsony árakra! többet kevesebbért... mindennap! fiúknak, nyomott mintával és zsebbel, szürke vagy kék színben, lányoknak, elöl bolyhos, rózsaszín vagy világos bézs színben szabadidőnadrág fiúknak,

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG Előadó: Dr. Juhász Zoltán r. alezredes Készítette: HBm RFk Elemző-Értékelő Osztály Kereskedelmi televízió hírei a közelmúltból Meghalt a soför, aki nem adott elsőbbséget

Részletesebben

A gyermek- és ifjúkori bűnözés adatai az egységes nyomozó hatósági és ügyészségi bűnügyi statisztikában év

A gyermek- és ifjúkori bűnözés adatai az egységes nyomozó hatósági és ügyészségi bűnügyi statisztikában év IGAZSÁGÜGYI ÉS RENDÉSZETI MINISZTÉRIUM RENDÉSZETI KODIFIKÁCIÓS FŐOSZTÁLY STATISZTIKAI ÉS ELEMZŐ OSZTÁY A gyermek- és ifjúkori bűnözés adatai az egységes nyomozó hatósági és ügyészségi bűnügyi statisztikában

Részletesebben

A Rendőrség feladatai

A Rendőrség feladatai A Rendőrség feladatai A Magyar Köztársaság Rendőrségének elsődleges feladata a közbiztonság és a belső rend védelme. A Rendőrség a feladatának ellátása során pártbefolyástól mentesen jár el, illetve kiemelendő,

Részletesebben

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 8840 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/471-004 / BM: 03-23/27-42 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 8840 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/471-004 / BM: 03-23/27-42 E-mail: nagyatadrk@somogy.police. RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 8840 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/471-004 / BM: 03-23/27-42 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.hu Ügyszám: 14050/2017/2014/ált. Kezelési jelzés: "Nyílt"

Részletesebben

Szám: 105/275- /2009. P. Tárgy: alapvető jogot sértő H A T Á R O Z A T

Szám: 105/275- /2009. P. Tárgy: alapvető jogot sértő H A T Á R O Z A T ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY 1139 Budapest, Teve u. 4-6. 1903 Budapest, Pf.: 314/15. Tel: (06-1) 443-5573 Fax: (06-1) 443-5733 BM: 33-104, 33-140 BM Fax: 33-133 E-mail: orfkvezeto@orfk.police.hu Szám: 105/275-

Részletesebben

Ajánlás időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzésére.

Ajánlás időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzésére. Ajánlás időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzésére. Kis tanácsadó kiadványunkat azért ajánljuk figyelmükbe, mert gondtalanabbá, lehetőség szerint veszélytelenebbé szeretnénk tenni az

Részletesebben

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY T Á J É K O Z T A T Ó. Tisztelt Képviselőtestület!

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY T Á J É K O Z T A T Ó. Tisztelt Képviselőtestület! Ügyszám: 14050/1058/2013. ált. RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY Cím: 7500 Nagyatád Zrínyi u.7. / Pf.:14. Tel :82/553-210 / BM: 03-23/55-11 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.hu T Á J É K

Részletesebben

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG Cím:1139 Budapest Teve u. 4-6. 1903 Bp. Pf.: 314/15 Tel: 443-5573/33104 Fax: 443-5733/33133 E-mail: orfkvezeto@orfk.police.hu Szám: 29000 105/267- /2013. RP. Tárgy: alapvető

Részletesebben

MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK február

MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK február 3525 Miskolc, Dózsa György u. 4. t. 06-46-343-891 f. 06-46-343-909 e. birosag@miskolcit.birosag.hu http://miskolcitorvenyszek.birosag.hu 2019.El.XI.B.1/55. MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK 2019. február 11-15. 2019.

Részletesebben

ORFK TÁJÉKOZTATÓ. Tartalomjegyzék. 1. 2/2013. (I. 31.) ORFK utasítás a rendőrség áldozatsegítő feladatairól

ORFK TÁJÉKOZTATÓ. Tartalomjegyzék. 1. 2/2013. (I. 31.) ORFK utasítás a rendőrség áldozatsegítő feladatairól 2013/3. szám Budapest, 2013. február 1. Szám: 5531/2013. ált. AZ ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HIVATALOS LAPJA ORFK TÁJÉKOZTATÓ Tartalomjegyzék Utasítások: 1. 2/2013. (I. 31.) ORFK utasítás a rendőrség

Részletesebben

Nyiss az alacsony árakra!

Nyiss az alacsony árakra! Nyiss az alacsony árakra! többet kevesebbért... mindennap! fiúknak, nyomott mintával és zsebbel, szürke vagy kék színben, lányoknak, elöl bolyhos, rózsaszín vagy világos bézs színben szabadidőnadrág fiúknak,

Részletesebben

FELHÍVÁS ÖNKÉNTES KORTÁRSSEGÍTŐ PROGRAM

FELHÍVÁS ÖNKÉNTES KORTÁRSSEGÍTŐ PROGRAM Eleekkt trroonni ikkuuss Laakkoossssáággi i Bűűnnmeeggeel lőőzzééssi i IInnffoorrmáácci ióóss Reennddsszzeerr 22001155... ookkt ttóóbbeer r FELHÍVÁS ÖNKÉNTES KORTÁRSSEGÍTŐ PROGRAM A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Részletesebben

Ifjúkori balesetek epidemiológiai adatai

Ifjúkori balesetek epidemiológiai adatai Ifjúkori balesetek epidemiológiai adatai Dr. Páll Gabriella gyermekorvos, allergológus, epidemiológus Országos Gyermekegészségügyi intézet Vázlat Bevezetés 15-25 évesek baleseti halálozása Helyzetünk Európában

Részletesebben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ALAPOKMÁNYA. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosító adatai

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ALAPOKMÁNYA. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosító adatai A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ALAPOKMÁNYA I. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosító adatai Költségvetési szerv megnevezése: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Részletesebben

Erdélyi Gábor r. alezredes kapitányságvezető-helyettes február 22.

Erdélyi Gábor r. alezredes kapitányságvezető-helyettes február 22. Erdélyi Gábor r. alezredes kapitányságvezető-helyettes 217. február 22. Az Egri Rendőrkapitányság megítélése az önkormányzati felmérések alapján 5 5 4 4 3 3 2 2 1 1 3,99 4,18 4,3 214. év 215. év 216. év

Részletesebben

Eseménynaptár (2015. december 14 december 20.)

Eseménynaptár (2015. december 14 december 20.) BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATA Eseménynaptár (2015. december 14 december 20.) 2015. december 14. (hétfő) 14.00 óra: Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata tisztelettel

Részletesebben

Költségvetési alapokmány

Költségvetési alapokmány BUDAPESTI RENDŐRFŐKAPITÁNY GAZDASÁGI HELYETTESE +: 1139 Bp. Teve u. 4-6. (: 443-5000/31-469 : 32-936 Szám: 128-2/ 73 /2006 1.) Fejezet: XI. Belügyminisztérium 2.) Azonosító adatok: Költségvetési alapokmány

Részletesebben

EGRI TÖRVÉNYSZÉK MÁJUS MÁJUS 11. Egri Törvényszék (Eger, Barkóczy utca 1. szám) földszint 018. számú tárgyalóterme

EGRI TÖRVÉNYSZÉK MÁJUS MÁJUS 11. Egri Törvényszék (Eger, Barkóczy utca 1. szám) földszint 018. számú tárgyalóterme EGRI TÖRVÉNYSZÉK 2018. MÁJUS 07. 2018. MÁJUS 11. 2018. MÁJUS 07. (HÉTFŐ) Egri Törvényszék (Eger, Barkóczy utca 1. szám) földszint 018. számú tárgyalóterme G. P. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés

Részletesebben

OTTHON - BIZTONSÁGBAN

OTTHON - BIZTONSÁGBAN Miért hasznos a SONcare berendezés használata? Ha Önnek, vagy hozzátartozójának otthonában bármikor segítségre lenne szüksége, vagy csak egyszerű módon szeretnének egymással beszélni, a SONcare készülék

Részletesebben

A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2016.

A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2016. A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 216. Rendőri eljárásban regisztrált 1 ezer lakosra jutó bűncselekmények megoszlása országtérkép A regisztrált összes bűncselekmény számának alakulása

Részletesebben

Gyulai Törvényszék Tárgyalási jegyzék január január 25.

Gyulai Törvényszék Tárgyalási jegyzék január január 25. Gyulai Törvényszék Tárgyalási jegyzék 2019. január 21. - 2019. január 25. Gyulai Törvényszék 5700 Gyula, Béke sgt. 38. szám 13.B.313/2018. O. F. vádlott és társai Pénzmosás bűntette A röviden összefoglalt

Részletesebben

Nyiss az alacsony árakra!

Nyiss az alacsony árakra! Nyiss az alacsony árakra! többet kevesebbért... mindennap! fiúknak, nyomott mintával és zsebbel, szürke vagy kék színben, lányoknak, elöl bolyhos, rózsaszín vagy világos bézs színben fiúknak, fekete vagy

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL április BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL április BUDAPEST Tisztelt Olvasóink! A közelgő húsvéti ünnepeket felölelő hosszú hétvégére tekintettel áprilisi hírlevelünk szervesen kapcsolódik a baleset-megelőzés témaköréhez. A dolog apropóját az adja, hogy sajnos

Részletesebben

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG Cím:1139 Budapest Teve u. 4-6. 1903 Bp. Pf.: 314/15 Tel: 443-5573/33104 Fax: 443-5733/33133 E-mail: orfkvezeto@orfk.police.hu Szám: 29000 105/1297- /2012. P. Tárgy: alapvető

Részletesebben

Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Rendészettudományi kar. Szakirány választási segédlet

Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Rendészettudományi kar. Szakirány választási segédlet Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi kar Szakirány választási segédlet 1 Rendőr szeretnél lenni? Igen Nem Haladj tovább! Viszontlátásra! A rendészettudományi karon számos civil szakirány is

Részletesebben

25/2013. (VI. 24.) BM rendelet. a Rendőrség nyomozó hatóságainak hatásköréről és illetékességéről. 1. A Rendőrség nyomozó hatóságai. 2.

25/2013. (VI. 24.) BM rendelet. a Rendőrség nyomozó hatóságainak hatásköréről és illetékességéről. 1. A Rendőrség nyomozó hatóságai. 2. 25/2013. (VI. 24.) BM rendelet a Rendőrség nyomozó hatóságainak hatásköréről és illetékességéről A büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény 604. (8) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az

Részletesebben

Jogsértések dokumentálása, videofelvételek feldolgozása

Jogsértések dokumentálása, videofelvételek feldolgozása Jogsértések dokumentálása, videofelvételek feldolgozása dr. Bári András biztonsági ellenőr MKOSZ Biztonsági Bizottság Biztonsági képzés 2016. Magyar Sport Háza 2016. szeptember 14. 1 Felhatalmazás A sportról

Részletesebben

ELBIR. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer - március havi hírlevele

ELBIR. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer - március havi hírlevele ELBIR A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer - március havi hírlevele Tartalom Kertészkedéskor is figyeljen az értékeire! Ne dőljön

Részletesebben

MESÉS HÚSVÉT. többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 750 ft. kevesebbért... KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD

MESÉS HÚSVÉT. többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 750 ft. kevesebbért... KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD MESÉS HÚSVÉT KEVESEBBÉRT, MINT GONDOLNÁD többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR póló fiúknak, nyomott Mickey mintával, szürke-türkiz csíkos, BOMBA ÁR felső lányoknak, Jégvarázs nyomott mintával, fehér

Részletesebben

ÁBTL - 4.2. - 50-10/23/1968 /1

ÁBTL - 4.2. - 50-10/23/1968 /1 BELÜGYMINISZTÉRIUM II. Főcsoportfőnökség Szám: 50-10/23/1968. SZOLGÁLATI HASZNÁLATRA! Sorsz.: 1 3 0 K s z : 1 4 7-1 0 5 / 6 8 BM. I I / I. CSOPORTFŐNÖK U T A S Í T Á S A Budapest, 1968. november hó 1-én.

Részletesebben

Fővárosi Törvényszék

Fővárosi Törvényszék Fővárosi Törvényszék 2019.06.03. - 2019.06.07. 2019.06.03. Fővárosi Törvényszék, 1027 Fő utca 70-78., I/2. 22.B.752/2015 D. M. és társai költségvetési csalás 2019.06.03. 9:00 A vád szerint az I. r. és

Részletesebben

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL májusi különszám BUDAPEST

Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL májusi különszám BUDAPEST Tisztelt Olvasóink! Májusi hírlevelünk különszámának hasábjain az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által a segélyhívószámok rendeltetésszerű használatával kapcsolatos ismeretekről,

Részletesebben

MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK szeptember

MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK szeptember 3525 Miskolc, Dózsa György u. 4. t. 06-46-343-891 f. 06-46-343-909 e. birosag@miskolcit.birosag.hu http://miskolcitorvenyszek.birosag.hu 2018.El.XI.B.1/347. MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK 2018. szeptember 10-14.

Részletesebben