A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen."

Átírás

1 Hajóról lopott november 21. Egy hajóról lopott az ismeretlen férfi. A V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes június 17-én 13 óra 30 perc és 14 óra közötti időben egy Budapest V., Vigadó téri hajóállomáson az egyik hajóról az ott dolgozó sértett földre helyezett táskájából eltulajdonította értéktárgyait, készpénzét és bankkártyáját. Az eltulajdonított bankkártyával ismeretlen férfi készpénzt kísérelt meg felvenni egy ATMből. A V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a /140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

2 Padról lopott november 21. Egy padról vitte el a táskát az ismeretlen férfi. A V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes június 21-én 1 óra és 2 óra közötti időben a Budapest V., Deák téren egy padról eltulajdonította a sértett ott elhelyezett táskáját, benne értéktárgyaival, bankkártyájával és készpénzével. Az eltulajdonított bankkártyát később felhasználó ismeretlen férfiról fényképfelvétel áll rendelkezésre. A V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

3 Egymilliós nyomravezetői díj november 20. Emberölés miatt indított eljárást a BRFK. Állampolgári bejelentés érkezett október 27-én 7 óra 54 perckor a Budapesti Rendőrfőkapitányságra, miszerint egy Budapest XVIII., Szövet utcai társasház hulladékgyűjtőjében egy csecsemő holttestét találták meg. A helyszíni- és halottszemle adatai alapján a gyermek emberölés áldozata lett. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy október 24. és október 26. közötti időben megszülte lány gyermekét, majd ismeretlen tettes megölte és a holttestet egy Budapest XVIII., Szövet utcai társasház hulladékgyűjtőjébe tette. A Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésnek gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A helyszín környékén látták az alábbi grafikán lévő nőt, aki év körüli, körülbelül 150 cm magas, kerek arcú, fekete, hullámos vállig érő haja van. A nő világos színű kabátot, alatta fehér, virágos mintázatú tunikát és fekete színű cipőt viselt. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a nő feltehetően az alábbi képen látható felsőruházatot is viselte a bűncselekmény elkövetésekor. A nővel láttak egy év körüli körülbelül cm magas, vékony testalkatú, sötét hajú, hosszúkás arcú férfit, aki fekete selyemszerű, fényes, oldalt fehér csíkos melegítő nadrágot és két zsebbel ellátott barna kabátot viselt.

4 A Rendőrségről szóló évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Budapest Rendőrfőkapitánya bruttó forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Budapesti Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A Életvédelmi Osztály kéri, hogy aki a grafikákon látható nőt illetve férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a telefonszámot (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

5 Négy rablót keresünk - fotókkal frissítve! november 23. A fővárosi rendőrök négy férfit keresnek, akik a gyanú szerint kiraboltak egy óra üzletet. A Budapesti Rendőr-főkapitányág Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya eljárást indított ismeretlen tettesek ellen rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint november 22-én 11 óra körüli időben négy ismeretlen férfi ment be a Budapest VI., Andrássy úton található óra üzletbe, ahol a két alkalmazottat és a biztonsági őrt bántalmazták, majd megbilincselték. Mindezek után az üzletben több vitrin üvegét betörték, majd az azokból megszerzett órákkal a helyszínről elmenekültek. A budapesti nyomozók azonnal megkezdték a helyszínen az adatgyűjtést és a tanúk felkutatását, amelynek eredményeként fényképfelvétel és személyleírás alapján keresik a rablókat. A lehetséges elkövetőkről az alábbi fényképfelvételek állnak rendelkezésre.

6 Az egyik elkövető év körüli, átlagos testalkatú, centiméter magas férfi. A szemtanúk szerint a férfi szögletes fejformájú, ősz hajú, ráncos arcbőrű. Rövid, ősz bajuszú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű, bőr baseballsapkát és barna színű, feltehetően dioptriás szemüveget viselt. Szögletes orrú, fekete színű bőr cipőt, fekete színű nadrágot, fekete színű, zakószabású bőrdzsekit és magas nyakú, szürke színű, kötött garbót viselt. Nála volt egy vállon átvethető, kék színű sporttáska. A másik elkövető év körüli, centiméter magas, erős testalkatú férfi. Haja színe szőkés barna vagy ősz, fejformája kerek, arca széles, borostás. Szeme színe barna, ajka telt. Fekete színű farmernadrágot, fekete színű cipőt és szintén fekete színű, derékig érő, kapucnis kabátot viselt. Egy fekete színű hátizsák volt nála. A harmadik elkövető év körüli, centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás, csontos arcú, kék szemű, kopasz, hosszú orrú férfi. A rabláskor világoskék színű, derékig érő pufi kabátot, világoskék színű farmernadrágot és sötét színű cipőt viselt. Egy papírzacskó volt nála, benne egy szürkés árnyalatú hátizsákkal. A negyedik rabló 25 év körüli, átlagos testalkatú, centiméter magas férfi. A fiatal férfi fejformája hosszúkás, arca keskeny, orra nagy, álla hegyes. Rövid haja színe barna, arcszőrzete nem volt. Az elkövetéskor elegáns fekete színű inget, szürke színű, zakószabású kabátot, fekete színű nadrágot és fekete színű cipőt viselt. A Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható férfit felismeri, illetve az ő és társai jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13) a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

7 Füstbe ment terv november 20. Menekülés közben egy családi ház kéményébe szórta a kábítószert egy férfi. A XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószerkereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást W. Bence 31 éves és A. Ármin 27 éves budapesti lakosok ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint november 10-én Budapest XIII. kerületében az angyalföldi rendőrök igazoltattak egy autóst. Az ellenőrzés során jellegzetes, erős marihuána szag érződött az utastérből, ezért a helyi körzeti megbízottak átvizsgálták a járművet valamint az autóban ülő három férfi ruházatát. Az intézkedés alkalmával az egyenruhások kábítószergyanús anyagot találtak W. Bencénél, ezért előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök az eljárás során megállapították, hogy W. Bence egy XVIII. kerületi férfitől vásárolta a kábítószert. Mikor a rendőrök megérkeztek a pestszentlőrinci címre, a kertes ház udvarában azonosították A. Ármint, aki a nyomozók láttán visszafutott a családi házba és a padlásra menekült. A padlásról a háztetőre, onnan pedig a szomszédos ház tetejére mászott és a kezében fogott műanyag zacskó tartalmát - vélhetően kábítószert - beleszórta a kéménybe. A. Ármin a rendőrség többszöri felszólítása ellenére sem jött le a háztetőről, ezért a nyomozók felfeszítették a padlás bezárt ajtaját. Ekkor a gyanúsított lemászott a tetőről és az eltorlaszolt padlásajtót kinyitotta. A nyomozók - az ingatlan tulajdonosának segítségével - a kéményt lebontották és a beleszórt anyagot összegyűjtötték. A gyanúsított lakóhelyén házkutatást tartottak, ahol nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot és kábítószer termesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A férfit a Budapesti Rendőrfőkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságára előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A két férfival szemben a további az eljárást a XIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

8 Eltolta a biciklit november 19. A XIV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes június 13-án 19 óra és június 14-én 7 óra 15 perc közötti időben egy, a Budapest XIV., Pöstyén utcai társasház folyosójáról eltulajdonított egy Gepida Alboin 500 típusú kerékpárt. A XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06(1) / 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

9 Ruhalopás november 19. Kisétáltak a ruhákkal az ismeretlenek. A XI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek szeptember 15-én 16 óra 41 perc körüli időben egy Budapest XI. kerületi üzletközpontból különféle ruhaneműket tulajdonítottak el. Az ismeretlen elkövetőkről fényképfelvétel áll rendelkezésre. A XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a /140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/ Telefontanú zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

10 Megtévesztéssel vitte el a pénzt november 17. Egy ismeretlen férfit keresnek a VI. kerületi rendőrök. A VI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi augusztus 26-án, magát banki alkalmazottnak kiadva megjelent a sértett VI. kerületi lakásán, majd arra hivatkozva, hogy a bankjegykiadó automatákba hamis pénz került, elkérte a sértettől annak készpénzét. A sértett át is adta neki a bankjegyeket, ezután az elkövető a pénzzel ismeretlen helyre távozott. Az ismeretlen férfiról grafika áll rendelkezésre. A VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/ /140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/ Telefontanú zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

11 Földszinti lakás lángolt egy VIII. kerületi társasházban FKI november 23. Személyi sérülés nem történt A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveletirányítására érkezett a jelzés vasárnap a reggeli órákban, miszerint a VIII. kerület Kőris utcában egy földszinti lakás teljes terjedelmében ég. A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Egy negyven négyzetméteres lakás utcafronti két szobája teljes terjedelmében égett, a lángok az ablakokon is kicsaptak. A rajok percek alatt két vízsugárral a tűzet eloltották, ezt követően megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A lakásban hat személy tartózkodott, ők kimenekültek az épületből. Személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre is szükség volt, így a katasztrófavédelmi megbízott és a kerületi közbiztonsági referens is a helyszínre érkezett. Igazgatóságunk a tűz keletkezésének okát vizsgálja.

12 Egy VI. kerületi lakás konyhájában keletkezett tűz FKI november 23. Öt személyt kórházba szállítottak Vasárnap a kora reggeli órákban riasztották a fővárosi tűzoltókat a VI. kerületi Izabella utcába, ahol egy társasház II. emeleti lakásának konyhájában keletkezett a tűz. A raj percek alatt a helyszínre érkezett, azonban a kiérkezésük előtt a lakók a tűzet már eloltották. Az ingatlan erősen füsttel telítődött, így azt átszellőztették. Öt személy tartózkodott a lakásban, őket az Országos Mentőszolgálat a helyszínen megvizsgálta, majd füstmérgezés gyanújával további megfigyelésre kórházba szállította. Szén-monoxid-mérgezéshez riasztották a fővárosi tűzoltókat FKI november 22. Egy személy életét vesztette Szombaton a délelőtti órákba riasztották a fővárosi tűzoltókat, a VIII. kerületi Karácsony Sándor utca egyik társasházához, miszerint a második emeleti lakásban két ember eszméletlenül a földön fekszik. A kiérkező raj légzőkészülékben, gázkoncentráció mérővel átvizsgálta az ingatlant, és kimutatta a mérges gáz jelenlétét. Az FKI Doktorszolgálata is a helyszínre érkezett és megkezdte az életmentést. A lakásban tartózkodó egyik személy életét már nem tudták megmenteni, a másik embert az Országos Mentőszolgálat kórházba szállította. A tűzoltók az érintett lakás alatti és feletti ingatlanokat is átvizsgálták, a mérőeszköz gázkoncentrációt nem mutatott ki.

A 37. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.09.08.-09.12.

A 37. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.09.08.-09.12. 1 / 43 A 37. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.09.08.-09.12. 2014.09.08. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla M. M. + 2 fő Csalás bűntette 2014.09.08. 09:00 Az első fokon eljáró Debreceni

Részletesebben

Jelentés. a 2009. február 23-án, Tatárszentgyörgyön történt kettős gyilkosság körülményeiről és az eljáró hatóságok munkájáról

Jelentés. a 2009. február 23-án, Tatárszentgyörgyön történt kettős gyilkosság körülményeiről és az eljáró hatóságok munkájáról Jelentés a 2009. február 23-án, Tatárszentgyörgyön történt kettős gyilkosság körülményeiről és az eljáró hatóságok munkájáról Budapest, 2009. május 7. Európai Roma Jogok Központja (ERRC) Nemzeti és Etnikai

Részletesebben

A 6. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.02.03-02.07.

A 6. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.02.03-02.07. A 6. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.02.03-02.07. 2014.02.03. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla B.A.K. Emberölés bűntette 2014.02.03. 09:00 Az elsőfokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék

Részletesebben

Február végéig ingyenes jégpálya a Fõ téren

Február végéig ingyenes jégpálya a Fõ téren XVII. évfolyam 1. szám Megjelenik kéthetente 2011. január 3. Óbuda Kultúrájáért Díj Óbudai polgárok, civil szervezetek, egyéb közösségek tehetnek írásban javaslatot március 8-ig arra, ki kapja a díjat.

Részletesebben

Hol nincs közvilágítás Esztergomban? - Gyűjtsük össze! Formálisan átadva a polgármesteri szék. Szerdán megalakul az esztergomi képviselő-testület

Hol nincs közvilágítás Esztergomban? - Gyűjtsük össze! Formálisan átadva a polgármesteri szék. Szerdán megalakul az esztergomi képviselő-testület 2014. november 3. HETI HÍREK Hol nincs közvilágítás Esztergomban? - Gyűjtsük össze! Formálisan átadva a polgármesteri szék Szerdán megalakul az esztergomi képviselő-testület Príma-díjas lett Zrínyi Miklós

Részletesebben

43. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.10.20-22.

43. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.10.20-22. 43. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.10.20-22. 2014.10.20. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla F. K. B. Testi sértés bűntette 2014.10.20. 09:00 Az első fokon eljárt Debreceni Törvényszék

Részletesebben

Óbudai Információs Füzetek. A közbiztonságért közösen

Óbudai Információs Füzetek. A közbiztonságért közösen Óbudai Információs Füzetek A közbiztonságért közösen Óbudai Információs Füzetek Tisztelt Olvasó! Mindannyiunk természetes igénye, hogy otthonunkban, lakókörnyezetünkben és a közlekedés során is biztonságban

Részletesebben

Szám: 105/1500- /2010.RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T

Szám: 105/1500- /2010.RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T Szám: 105/1500- /2010.RP. Tárgy: alapvető jogot sértő rendőri intézkedés elleni panasz elbírálása H A T Á R O Z A T A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Rtv.) 92. (1) bekezdésében

Részletesebben

A 17. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.04.20 04.24.

A 17. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.04.20 04.24. 2015.04.20. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla A 17. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.04.20 04.24. J. J. + 4 fő Rablás bűntette 2015.04.20. 09:00 Információ: Az első fokon eljárt Debreceni

Részletesebben

36. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.09.01-09.05.

36. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.09.01-09.05. 1 / 23 36. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.09.01-09.05. 2014.09.01. (HÉTFŐ) DERBECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla N. B. + 12 fő Csalás bűntette 2014.09.01. 09:00 Az elsőfokon eljárt Nyíregyházi

Részletesebben

Varga Krisztián: Politikai vagy köztörvényes? Márász Sándor és társai vizsgálati anyagából

Varga Krisztián: Politikai vagy köztörvényes? Márász Sándor és társai vizsgálati anyagából Varga Krisztián: Politikai vagy köztörvényes? Márász Sándor és társai vizsgálati anyagából Köztörvényes bűnöző, vagy politikai áldozat? - tehetjük fel a kérdést, az 1956-os forradalmi eseményekben és az

Részletesebben

A 7. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.02.10-02.14. Debreceni Ítélőtábla K. A. Személyi szabadság megsértésének bűntette

A 7. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.02.10-02.14. Debreceni Ítélőtábla K. A. Személyi szabadság megsértésének bűntette 1 / 39 A 7. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.02.10-02.14. 2014.02.10. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla K. A. Személyi szabadság megsértésének bűntette 2014.02.10. 08:00 Az elsőfokon

Részletesebben

A 19. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.05.05-05.10.

A 19. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.05.05-05.10. 1 / 38 A 19. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.05.05-05.10. 2014.05.05. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla N. J. Emberölés bűntette 2014.05.05. 09:00 Az elsőfokon eljárt Miskolci Törvényszék

Részletesebben

A 10. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.03.23-02.27.

A 10. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.03.23-02.27. A 10. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.03.23-02.27. 2015.03.02. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla Pné S. L. Csalás bűntette 2015.03.02. 09:00 A Gyöngyösi Járásbíróság 2014 júniusában

Részletesebben

Újra járható a Margit híd

Újra járható a Margit híd XVI. évfolyam 22. szám Megjelenik kéthetente 2010. november 18. Elkészült a felsõzsolcai adományház Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata három ház építését vállalta az árvíz sújtotta településen. Az elsõt november

Részletesebben

VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET

VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

36. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2013.09.02-06.

36. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2013.09.02-06. 1 / 42 36. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2013.09.02-06. 2013.09.02. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Sajtó- és Kommunikációs Osztály 1055 Budapest, Szalay utca 16. t. 06 1354-4125 e. sajtoszoba@obh.birosag.hu

Részletesebben

Városkép. 2014. november 12. XXIII. évfolyam 19. szám. Az előadók szinte hazajárnak Pestszentlőrincre Tudásszomjas

Városkép. 2014. november 12. XXIII. évfolyam 19. szám. Az előadók szinte hazajárnak Pestszentlőrincre Tudásszomjas Alacskai úti lakótelep p Almáskert p Belsőmajor p Bélatelep p Bókaytelep p Erdőskert p Erzsébettelep p Ferihegy p Ganzkertváros p Ganztelep p Gloriett-telep p Havannatelep Kossuth Ferenc-telep p Lakatostelep

Részletesebben

cikk a 3. oldalon Konzerva tív Polgári lap

cikk a 3. oldalon Konzerva tív Polgári lap Konzerva tív Polgári lap XXVI. évfolyam 4. szám 2013. április INGYENES A Miklósi Újság internetes honlapja: www.dunamentiforum.hu - www.dmf.hu Föld Órája Fővárosa lettünk cikk a 3. oldalon Harminc éve

Részletesebben

42 HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.10.13-17.

42 HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.10.13-17. 42 HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.10.13-17. 2014.10.13. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla H. Gy. + 1 fő Lopás bűntette 2014.10.13. 09:00 Az elsőfokon eljárt Debreceni Járásbíróság

Részletesebben

A 44. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2013.10.28-10.31.

A 44. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2013.10.28-10.31. 1 / 32 2013.10.28. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA A 44. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2013.10.28-10.31. Debreceni Ítélőtábla E. J. Emberölés bűntette 2013.10.28. 09:00 Az elsőfokon eljárt Nyíregyházi

Részletesebben

Városkép. 2015. május 27. XXIV. évfolyam 9. szám. Megszabadították az önkéntesek a szeméttől az erdőt

Városkép. 2015. május 27. XXIV. évfolyam 9. szám. Megszabadították az önkéntesek a szeméttől az erdőt Almáskert p Belsőmajor p Bélatelep p Bókaytelep p Erdőskert p Erzsébettelep p Ferihegy p Ganzkertváros p Ganztelep p Gloriett-telep p Halmierdő p Havanna-lakótelep Kossuth Ferenc-telep p Krepuska Géza-telep

Részletesebben

7. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.02.09.-02.13.

7. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.02.09.-02.13. 2015.02.09. (hétfő) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA 7. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.02.09.-02.13. Debreceni Ítélőtábla F.M.L. + 6 fő Sikkasztás bűntette 2015.02.09. 09:00 Az első fokon eljárt Debreceni Törvényszék

Részletesebben

4. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.01.20-01.24.

4. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.01.20-01.24. 1 / 58 4. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.01.20-01.24. 2014.01.20. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla T. K. + 10 fő Adócsalás bűntette 2014.01.20 09:00 Az elsőfokon eljárt Debreceni

Részletesebben

45. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.11.03-07. Debreceni Ítélőtábla K. L. Zs. Vesztegetés elfogadásának bűntette

45. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.11.03-07. Debreceni Ítélőtábla K. L. Zs. Vesztegetés elfogadásának bűntette 45. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.11.03-07. 2014.11.03. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla K. L. Zs. Vesztegetés elfogadásának bűntette 2014.11.03. 09:00 Az első fokon eljárt Debreceni

Részletesebben

Megjelenik kéthetente 24 színes oldalon XIV. évfolyam 16. szám 2006. augusztus 21. Török Sarolta, kerületünk egyik lakója, a

Megjelenik kéthetente 24 színes oldalon XIV. évfolyam 16. szám 2006. augusztus 21. Török Sarolta, kerületünk egyik lakója, a JV_16.QXD 8/17/2006 5:19 PM Page 1 Megjelenik kéthetente 24 színes oldalon XIV. évfolyam 16. szám 2006. augusztus 21. Tárlat a Tündérpalotában Ringben a fájdalommal Tóparti Koncertek Szeptember 16 és 17

Részletesebben

A 15. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.04.07 04.10.

A 15. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.04.07 04.10. A 15. HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2015.04.07 04.10. 2015.04.07. (KEDD) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla R. Gyné Testi sértés bűntette 2015.04.07. 08:30 HATÁROZAT HIRDETÉS Az első fokon eljárt

Részletesebben

FELHÍVÁS IDŐSEK VÉDELMÉBEN Bűnmegelőzési ajánlások erőszakos támadás és más bűncselekmények esetére

FELHÍVÁS IDŐSEK VÉDELMÉBEN Bűnmegelőzési ajánlások erőszakos támadás és más bűncselekmények esetére BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI IGAZGATÓSÁG BŰNMEGELŐZÉSI OSZTÁLY 3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32. Pf.:161 Telefon: (46) 514-500/23-27, fax: 27-37 FELHÍVÁS IDŐSEK VÉDELMÉBEN Bűnmegelőzési

Részletesebben

B. Ferenc emberölés bűntette 2014. április 28.

B. Ferenc emberölés bűntette 2014. április 28. 1 / 22 18 HETI ORSZÁGOS TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2014.04.28-04.30 2014.04.28. (HÉTFŐ) DEBRECENI ÍTÉLŐTÁBLA Debreceni Ítélőtábla K.P. J. r. főtörzszászlós + 1 fő Hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntette

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 71/2015. (IV. 29.) számú. h a t á r o z a t a

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 71/2015. (IV. 29.) számú. h a t á r o z a t a ÚJFEHÉRTÓI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben