Az ember és technika ördögien tökéletes párosa!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az ember és technika ördögien tökéletes párosa!"

Átírás

1 Őr-tech! Az ember és technika ördögien tökéletes párosa!

2 Sokakban felmerül a kérdés, hogy napjainkban mikor egymást érik a vagyonvédelmi szolgáltatások, mi az amivel egy újabb, most induló vagyonvédelmi szolgáltatás többet tud nyújtani, a már meg lévő szolgáltatókat maga mögé utasítva. A vagyonvédelem jellegeit szemügyre véve, a következőképpen összegezhetjük őket: 1. Mechanikai vagyonvédelem: (Zárak, és egyéb határoló - elkerítő eszközök alkalmazása) A vagyonvédelem mai elvárásainak csak akkor felelnek meg, ha kiegészítőként alkalmazzuk, technikai vagy élőerős őrzés mellé társítva. A bűnözési ráta, és jelleg figyelembevétele mellett kijelenthetjük, hogy a vagyonvédelmi elvárásoknak nem felelnek meg. 2. Elektronikus vagyonvédelem: (riasztók, kamerák, füst és tűzjelzők, határérték figyelők) Sokszor önmagukban alkalmazott vagyonvédelmi eszközök. Előnyük az egyszeri befektetési, és az alacsony üzemben tartási költség. Az esetek nagy részében inkább riasztó, és elriasztó hatásuk van, de a helyszínen történő riasztás esetén csak a környékbeliek segítségére, vagy a bűnelkövető elriadása az, amire számíthatunk. Ezeknek egy fejlettebb formája a távriasztás, amikor a riasztó egy automatikus üzenetet küld akár a mi részünkre, akár egy szerződött vagyonvédelmi cég részére, akik a helyszínre sietnek. Ebben az esetben a hátrány a kiérkezési idő, ami alatt elvihetik, amit esetlegesen előre megfigyelnek. Ezen kívül jelentős mértékű lehet a behatolással járó károkozás is, ami mindenképpen bekövetkezik. A kamerás megfigyelőrendszerek előnye, hogy nagy részben segíthetik a rendőrségi munkát, de sajnos a bűncselekmény ennek ellenére megvalósulhat, csak az elkövetők azonosításában játszik nagyobb szerepet. Helyszíni rögzítés esetében az is előfordult már, hogy magát a rögzítő szervert is eltulajdonították az elkövetők, így akadályozva meg a rendőrségi azonosítást. 3. Élőerős őrzés: (vagyonőr) A leginkább elterjedt őrzésvédelmi módszer. Előnye, hogy a helyszínen jelen van az őr, aki azonnal értesítheti a hatóságokat a bűncselekmény bekövetkeztéről, biztosítja a helyszínt a kiérkezésükig, és ha módjában áll, akkor feltartóztatja az elkövetőt a rendőrség helyszínre érkezéséig. Megerősíthetik az élőerős őrzést képzett őrkutyával, őrzés védelmi eszközökkel (gázspray, gumibot, lőfegyver) De ha nincs technikai háttér az őrzés területén, és esetleg a bűnelkövető(k)nek sikerül elmenekülnie, akkor jó esély van rá, hogy nem sikerül beazonosítani az elkövetőt, egy sötétben rosszul megfigyelt személyleírás alapján. Ezen kívül ahol az őrszemélyzet létszáma 1 fő, akkor több elkövető esetében, a személyi sérülés lehetősége is fennáll.

3 A hatékony megoldás az élőerős őrzés, modern technikai eszközök igénybevételével! Marad tehát a kérdés, hogy mi az, ami megfelelhet a megbízó részére, mi az, amit ez a vállalkozás nyújtani tud önnek, hogy biztonságban tudja a vagyonát és ingatlanát. Engedje meg, hogy ismertessem önnel önökkel a szolgáltatásom jellegét, előnyeit a már felsorolt szolgáltatásokhoz képest, és felhívjam a figyelmét a kombinált, korszerű technikai eszközökkel megerősített élőerős őrzési szolgáltatás mibenlétére. 1. Az őrszolgálatot ellátó vagyonőr: - A terület őrzési feladatát alapértelmezésben 1 fő vagyonőr látja el, aki rendelkezik a munkához szükséges szakmai végzettséggel, és min. 5 éves szakmai gyakorlattal a vagyonvédelem területén, valamint a munkavégzéshez szükséges, érvényes hatósági engedélyekkel. - Önvédelmi eszközei: Gumibot, gázspray, megrendelő kérésére - képzett őrkutya. - A munkához szükséges jó erőnléti, és fizikai állapotú, és a munka jellegéhez megfelelő mentalitású személy teljesíthet csak őrszolgálatot. - Ezen kívül jártas a munkához használt technikai felszerelés kezelésében, az esetlegesen kialakuló műszaki problémákat a helyszínen képes elhárítani. 2. Az őrszolgálathoz igénybevett technikai apparát: (technikai a paraméterek az utolsó oldalon) - 1 db. egytengelyes, könnyen telepíthető, lakókocsiból átalakított technikus kocsi. - 1 db. 200 fps felvételi idejű, 8 csatornás video rögzítő egység, mely igény szerint folyamatos, vagy mozgásra induló szakaszos videofelvételt készít a területen történő eseményekről. - 8 db. állványos, szabadon telepíthető infra-kamera, mely nappali fényviszonyoknál színes felvételi üzemmódban, éjszakai fényviszonyoknál fekete-fehér üzemmódban rögzít. - 8 db. Infra-reflektor, mely rásegít az éjszakai video felvétel minőségére, ha nagyobb (nyitottabb) területen történik a megfigyelés. - 2 db. Szünetmentes tápegység, mely a technikai berendezés működését biztosítja áramingadozás, vagy áramkimaradás esetében. - 1 db. aggregátor, melynek feladata a technikai berendezés kiszolgálása, ha az őrzött területen nincs hálózati áram. (különdíjas szolgáltatás) - 1 db. mobil internet hozzáférés, amely a web szerveres feltöltést, és a távoli hozzáférést biztosítja. 3. Az őrszolgálat szolgálati időtartama: a. Folyamatos szolgálati jellegű, ebben az esetben 3 fő vagyonőr látja el a feladatot 24/48-as váltott szolgálati időtartamban b. Időszaki szolgálati jellegű, ami nem 24 órás folyamatos őrzés, (pl.: óra között) c. Eseti szolgálati jellegű. (pl.: csak hétvégente folyamatos szolgálattal, vagy időszaki szolgálattal, vagy előre egyeztetett időtartamra nem folyamatos őrzéssel.)

4 Példa az őrzött területre történő behatolásról, az esetlegesen bekövetkező rendkívüli eseményről. Vegyünk egy példát, mi történik, ha a megfigyelt területre illetéktelen behatolás történik, a könnyebb érthetőség kedvéért, az események időrendi sorba vételével: 1. Az illetéktelen behatoló a kamera (ák) látóterébe bekerül. 2. A video rögzítő eszköz (továbbiakban DVR) rögzíti a behatolás tényét. Folyamatos rögzítési beállításnál ez alapértelmezett, mozgásérzékelési beállításnál megkezdi a rögzítést. Ezzel egy időben a szélessávú mobilnet segítségével, a helyszínen történt rögzítésen kívül, az eseményről a rendszer egy internetes tárhelyre feltölti a behatolásról készült képsorokat, mintegy biztosítva a meglétet, technikai rongálás esetében. Szintén az érzékeléssel egy időben a DVR eszköz hangjelzéssel riasztja az őrt a technikusi kocsi tartózkodási terében, az esemény bekövetkeztéről. 3. A szolgálatot teljesítő őr ellenőrzi a monitoron a riasztást, a téves riasztás kiküszöbölése érdekében (pl. állatmozgásra történő riasztás) 4. Amennyiben az illetéktelen behatolás ténye igazolást nyer a megfigyelés alapján, az őr az intézkedés megkezdése előtt azonnal értesíti, a területhez legközelebb eső rendőrkapitányságot, vagy a körzeti megbízottat. 5. Az értesítés után a vagyonőr - mérlegelve a kockázatot - a behatolás helyszínére siet, a behatolót a hatóság kiérkezéséig a helyszínen feltartóztatja, a saját hatáskörében eljárva megakadályozza a további káresemény bekövetkezését. 6. A hatóság kiérkezésekor a kiérkező rendőröknek beszámol a történtekről, a behatolás tényét igazoló felvételt kimenti egy mobil adathordozóra, és átadja, mint bizonyítékot a rendőrség részére. 7. A történtekről értesíti a telephely vezetőjét, vagy a meghatalmazott személyt, aki a rendkívüli esetekben illetékes. 8. A történtekről az őrszolgálati naplóba jelentést ír, melynek 1 példánya az archiválásra, 1 példánya a hatósági szervekhez, 1 példánya pedig a telephely vezetőjéhez kerül. 9. A vagyonőr a DVR készenlétbe történő állítása után, tovább folytatja az őrzés védelmi tevékenységét.

5 Összegzés az Őr-tech szolgáltatás előnyeiről, más vagyonvédelmi szolgáltatásokkal szemben. Hagyományos őrzés. 1. Az őr csak a járőrözés során szembesül a már megtörtént illetéktelen behatolásról, ilyenkor az elkövetőt nem lehet tetten érni. 2. Ha a tulajdonos, vagy meghatalmazottja szeretné a telepet megtekinteni bármely napszakban, ki kell mennie a helyszínre minden esetben fős őrzés esetében a vagyonőrt meglephetik, vagy intézkedésre képtelenné tehetik, meglesve, mikor a járőrözést végzi. 4. Illetéktelen behatolás észrevétele után a hatóságot értesíti, az elkövetőt (ket) vagy elfogják, vagy nem. (a %-os arányt felesleges bemutatni) Őr-tech szolgáltatás. 1. Az őr azonnali riasztást kap a monitoron és hangjelzéssel az illetéktelen behatolásról, és megkezdi az intézkedést. 2. Ha a tulajdonos vagy meghatalmazottja szeretné a telepet megtekinteni, akkor bármikor megteheti otthonról, vagy akár egy okos telefonnal, interneten keresztül. 3. A bűncselekmény bekövetkeztekor az őr tudomásában van az eseményeknek, mérlegelve a kockázatot, intézkedik. 4. Illetéktelen behatoláskor a hatóságot azonnal értesíteni tudja, az elkövetőt (ket) a helyszínen tetten érik, és eljárást indítanak ellenük. Ahogy a fenti felsorolásból is észrevehetjük, számos előnye van a kínált szolgáltatásnak, a mára már elavultnak nevezhető natúr élőerős őrzéssel szemben, megemlítve azt a tényt, hogy ez a szolgáltatás nem csupán egy költségcsökkentő szolgáltatás, hanem ténylegesen a megbízó értékeinek a hatékony őrzésére, a bűnözési ráta visszaszorítására koncentrál. Nem utolsó szempont, hogy itt nem egy soklépcsős, rosszul fizetett vagyonvédelmi kényszervállalkozásról van szó, ahol az őrszemélyzet nincs motiválva a munkavégzésre. Remélem sikerült egy összegző képet adnom önnek a szolgáltatás mibenlétéről, és hamarosan önt is ügyfelemként köszönthetem, egy korszerű és hatékony őrzés-védelmi rendszerben.

6 A főbb technikai berendezések leírása: Kamerák: DVR rögzítő: Színes CCD kamera - 1/3" SONY CCD - Fém ház TV sor - 6mm-es fix optika - PAL: 752(H)x582(V) - 0,001 Lux - 0 lux infra ledek használatával - 36db 8mm-es infra led - 50 méter infra világítás - DC12V/700mA - Működési hőmérséklet: o C - Méret: 17cm x 17cm x 9cm - Súly: 1100gr - 8 csatornás H.264 asztali videó rögzítő - Real-time folyamatos 200fps felvétel CIF - Folyamatos, - mozgásérzékeléses felvétel - Távoli elérés IE böngészőn keresztül - TCP/IP, DHCP, DDNS, PPPOE - Iphone távoli elérés, WinCE, Symbian - VGA kimeneti felbontás max:1280x Videó bemenet: 8 csatorna BNC - Alarm input/output: 2 csatorna bemenet/1 csatorna kimenet - Hang bement/kimenet: 2 csatorna bemenet/1 csatorna kimenet - Interneten keresztüli visszajátszás a CD-n lévő kliens szoftverrel - PTZ vezérlés Mobil internet: HSPDA sávszélességre képes mobil internet eszköz, melynek szerepe a tárhelyen történő video vagy képrögzítés, vagy a telephely megtekintése internet hozzáféréssel. (sávszélesség, és megjelenítési sebesség, változhat a szolgáltatási lefedettség alapján.) Szünetmentes táp: Maximálisan ½ - 1 óra időtartamra biztosítja a tápellátást a technikai eszköznek, áramkimaradás vagy feszültség ingadozás esetében. Aggregátor: Benzinüzemű aggregátor, mely biztosítja a technikai eszközök áramellátását hosszabb áramkimaradás esetén, vagy ha a telephelyen nincs áramszolgáltatás. Infra reflektorok: 131 infra ledes reflektor, mely nagyobb területeken, és teljes sötétségben jobb infra megvilágítást és képminőséget biztosít a kamerák részére.

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi A DVR kínálat bemutatása SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása; PROVISION-ISR DVR-ek bemutatása.

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM Árlista Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 Ft 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 9 990 Ft 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység AXIRDBNEC 9 790 Ft 1/3, 800TVL,

Részletesebben

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz

Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz HU Rövid útmutató P2P IP kamerákhoz CIKKSZÁM: CR728W Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A rövid útmutató segítségével az alapbeállítások végezhetők el IP kamerájához. További

Részletesebben

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR 1004 H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Általános jellemzők Fejlett H.264 tömörítés. A továbbfejlesztett szűrőnek köszönhetően 30%-os adatmennyiség csökkenés. 4xD1 valós rögzítés. Egyidejűleg

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység Árlista 2014. január 30-tól visszavonásig. Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 11 290 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység

Részletesebben

Kétkamerás videós egységcsomag társasházak lépcsőházi megfigyelésére

Kétkamerás videós egységcsomag társasházak lépcsőházi megfigyelésére Kétkamerás videós egységcsomag társasházak lépcsőházi megfigyelésére RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: (1) 450-1583 Fax: (1) 450-1585 E-mail: info@resort.hu

Részletesebben

8*5MP / 16*3MP / 16*2MP. LAN, WIFI (opciós access point-tal), 3G (opciós mobil routerrel). Ingyenes távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás. Ingyenes CMS távfelügyeleti, mobiltelefon kliens szoftver.

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Megvalósult Intellio megoldások

Megvalósult Intellio megoldások Megvalósult Intellio megoldások IP alapú CCTV rendszerek Magyarországon Rendszer komponensek Az Intellio egy kompakt rendszer Intellio kamerák Intellio szerver(ek) Intellio kliens(ek) Átviteli hálózat

Részletesebben

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH)

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH) Típus: SZQ392 2.5 kijelzı, 2,4GHz, négycsatornás DVR MP4 vezeték nélküli 4 db kamera és monitor készlet, megfigyelésre és gyermekfelügyeletre Típus: WRC840 7 TFT LCD monitor, 2,4GHz 4 csatornás vevı és

Részletesebben

Kincsem Park (biztonsági rendszerterv vázlat)

Kincsem Park (biztonsági rendszerterv vázlat) Kincsem Park (biztonsági rendszerterv vázlat) 1 1. Célkitűzés A későbbiekben részletesen bemutatásra kerülő automatizált esemény / incidens felismerő és arcfelismerésen alapuló beléptető videó kamera rendszer

Részletesebben

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video)

1/9. Sunell IP kamerák webes felületének használati útmutatója. Élő kép (Live Video) felületének használati útmutatója Élő kép (Live Video) Belépés után rögtön látható a kamera élő képe, váltható a stream minősége (a beállításoktól függően), valamint a képre jobb kattintással előhozható

Részletesebben

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR SS3016. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR SS3016 Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata előtt olvassa el figyelmesen

Részletesebben

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS 2017 Q2 DVR-NVR Legfontosabb közös tulajdonságok INSTANT PLAYBACK INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS Instant (azonnali) Playback használatával akár 5 másodperctől 5 percig terjedő, az eseményt megelőző

Részletesebben

Árajánlat. Kamerarendszer kiépítésére

Árajánlat. Kamerarendszer kiépítésére LNL Group Solutions Kft. 8800 Nagykanizsa, Király út 9-11. Árajánlat Kamerarendszer kiépítésére Árajánlatkérő neve: Som Község Önkormányzata Árajánlatkérő címe: 8655 Som, Ady E. u. 35/A Képviselő: Lenkey

Részletesebben

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Főbb jellemzők 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Infrafényerő-szabályozás 1,3 MPix WDR szenzor Sávszélesség-menedzsment Pre- és post-alarm Kamerariasztási állapot kiváltása Detektorok rangsorolása

Részletesebben

Gyártó: Hikvision Hikvision-DS-2CD2T42WD-I5(4mm) Garancia idő: 3 Év. Részletes műszaki specifikáció. Videórendszer Megapixel 4

Gyártó: Hikvision Hikvision-DS-2CD2T42WD-I5(4mm) Garancia idő: 3 Év. Részletes műszaki specifikáció. Videórendszer Megapixel 4 Gyártó: Hikvision Hikvision-DS-2CD2T42WD-I5(4mm) Garancia idő: 3 Év 4 Mpx IP kültéri kompakt, Fix fókusz, H.264+, valós WDR, IR:50m, 2688x1520@20 fps, FHD@25 fps, VCA, PoE, IP66 Részletes műszaki specifikáció

Részletesebben

DVR Gyorsbeállítás. Üdvözöljük! Lássunk hozzá! Olvasd el! Ismerje meg a DVR -jét. Mi mit jelent? A kamerák csatlakoztatása

DVR Gyorsbeállítás. Üdvözöljük! Lássunk hozzá! Olvasd el! Ismerje meg a DVR -jét. Mi mit jelent? A kamerák csatlakoztatása DVR Gyorsbeállítás Olvasd el! Üdvözöljük! Lássunk hozzá! Ismerje meg a DVR -jét Mi mit jelent? A kamerák csatlakoztatása Csatlakozás az otthoni hálózathoz Az egér csatlakoztatása A DVR csatlakoztatása

Részletesebben

MASCO új termékek 2014. augusztus 14.

MASCO új termékek 2014. augusztus 14. PROVISION-ISR Termékkód PR-BX380IP PR-DI380IPVF Leírás PROVISION-ISR inframegvilágítós 1,3 megapixeles IP box kamera, 1280x960/1280x720 felbontás, H.264 tömörítés, ONVIF, 1/3" SONY CMOS képérzékelő, manuális

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv

Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv Neptun video rögzítő felhasználói kézikönyv Felépítés Előlap Vezérlő gombok 1 LOCK hozzáférés blokkolása 2 MUTE hang némítása 3 BACKUP Háttérmentés aktiválása 4 PTZ PTZ menü aktiválása 5 ESC visszatérés

Részletesebben

TC-DVR SN3004 ECO. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR SN3004 ECO. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR SN3004 ECO Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. Ebbe a szériába egy SATA HDD szerelhető. Csak

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV3143 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig AN ROS A HAM Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest

Részletesebben

NEM ELÉRHETŐ - Foscam FI8905W WiFi IP Kamera 12mm (silver)

NEM ELÉRHETŐ - Foscam FI8905W WiFi IP Kamera 12mm (silver) ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (http://onlinecamera.net) Címlap > NEM ELÉRHETŐ - Foscam FI8905W WiFi IP Kamera 12mm (silver) NEM ELÉRHETŐ

Részletesebben

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK 4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A DIGITÁLIS ÓRA ISMERTETÉSE

Részletesebben

Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban. 2013. Február 1.

Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban. 2013. Február 1. Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban 2013. Február 1. Tartalom CCTV kép felbontások 960 H az új rögzítési felbontás 2013-tól Milyen kamera ad a DVR-nek 960H felbontású képet? Milyen

Részletesebben

TC-DVR XLN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR XLN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR XLN30xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. Ez a széria

Részletesebben

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok Áttekintés Az it-3wxx sorozatú beágyazott hálózati DVR egy kiváló digitális videós megfigyelő termék, mely beágyazott Linux operációs rendszert és DaVinci

Részletesebben

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG 2015. október AHD MEGAPIXEL TERMÉKEK ANALÓG TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG IHD-L104F IHD-L103F IHD-L103VFW IHD-L107VFW APACHE

Részletesebben

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése

Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése Avemia IP és Hibrid rögzítők beüzemelése 1.oldal Bevezető Ez a dokumentum azt mutatja be, hogyan lehet egyszerűen lépésről lépésre felkonfigurálni egy Avemia HF szériás hibrid, vagy IP rögzítőre Sunell

Részletesebben

TC-DVR LN40xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR LN40xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR LN40xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 4/8/16-csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelem: 1. A 4 és 8 csatornás

Részletesebben

KÖNIG 16 CHANNEL H.264 HARDDISK RECORDER FOR SECURITY

KÖNIG 16 CHANNEL H.264 HARDDISK RECORDER FOR SECURITY Általános információ A 16 csatornás H.264 digitális videó merevlemezes rögzítő kifejezetten a biztonsági rendszerek kiszolgálására készült. A különböző lehetőségek tárháza magába foglalja a valós idejű

Részletesebben

AHD-M (1MP HD720p: 100fps) / analóg / IP tripla hibrid rögzítő. AHD és analóg kamerák vegyesen párosával csatlakoztathatóak. DVR/HVR/NVR rögzítési módok és maximális felbontások: 1. DVR: 4*1MP (AHD) vagy

Részletesebben

Bemutatjuk. új márkáinkat. www.riasztobolt.info. Érvényes 2015. június 1-től a készlet erejéig.

Bemutatjuk. új márkáinkat. www.riasztobolt.info. Érvényes 2015. június 1-től a készlet erejéig. Bemutatjuk új márkáinkat www.riasztobolt.info Érvényes 2015. június 1-től a készlet erejéig. Tisztelt Partnerünk! Többéves sikeres értékesítési tapasztalatunkra támaszkodva, illetve hosszú előkészület

Részletesebben

Végfelhasználói árlista

Végfelhasználói árlista Végfelhasználói árlista Dome kamerák Megnevezés Lista ár AXIRDBSHD 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység 13 385 Ft AXIRDBHNB GYM 5 489 Ft 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység

Részletesebben

H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató. v1.0

H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató. v1.0 H.264 Video rögzítő gyors használati útmutató v1.0 A készülék felépítése Előlap Vezérlő gombok 1 LOCK élőkép módban minden hozzáférés blokkolása 2 MUTE élőkép módban hang némítása 3 BACKUP élőkép módban

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Rövidített felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv 4/8/16-csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva 1 1. HDD és DVD-író beszerelése 1.1 HDD beszerelése Figyelmeztetés: 1. Ebbe

Részletesebben

ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK VIDEO KAPUTELEFON

ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK VIDEO KAPUTELEFON ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK VIDEO KAPUTELEFON NSK-7168 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - kamera látómezeje: vízszintesen 68 függőlegesen 55 - hat ledes világítás - alkonyatkapcsoló

Részletesebben

Itt a HD analóg ideje!

Itt a HD analóg ideje! Itt a HD analóg ideje! Az AHD technológia 2016-ban a HD analóg technológiák domináltak, melyek közül az AHD volt a vezető. 720P megoldások leváltásra kerültek 1080P-vel. Az év vége felé a technológiák

Részletesebben

Végfelhasználói Árlista

Végfelhasználói Árlista Végfelhasználói Árlista webshop: www.trioda.hu Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér

Részletesebben

Előadás témája: PROVISION-ISR AHD termékek. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: PROVISION-ISR AHD termékek. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: PROVISION-ISR AHD termékek Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. március 4. Készítette: PROVISION-ISR

Részletesebben

DVComp Bt. Érvényes: 2011. DVCam CV sorozatú biztoságtechnikai (CCTV) kamera család és kiegészítő termékek

DVComp Bt. Érvényes: 2011. DVCam CV sorozatú biztoságtechnikai (CCTV) kamera család és kiegészítő termékek DVComp Bt. Érvényes: 2011. Végfelhasználói árlista DVCam CV sorozatú biztoságtechnikai (CCTV) kamera család és kiegészítő termékek szeptember 1-től visszavonásig Típus Leírás Ár (nettó) Ár (bruttó) DVC-CV-VB351T/R

Részletesebben

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG 2015. november AHD MEGAPIXEL ÉS AHD MEGAIXEL / ANALÓG HIBRID TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG IHD-L104F/O IHD-L103F IHD-L103VFW

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ A rendszer telepítője és a kézikönyv készítője: MULTI ALARM ZRT. 1092 Budapeset, Bakáts tér 2. Tel.: 1/666-2130; Fax: 1/666-2180 www.multialarm.hu budapest@multialarm.hu

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

Ajánlati felhívás. Kamerarendszer beszerzése

Ajánlati felhívás. Kamerarendszer beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-007/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Kamerarendszer beszerzése Budapest, 2012. szeptember 7. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV Vasúti Járműjavító

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Felhasználói kézikönyv 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Tartalomjegyzék 1. FUNKCIÓK... 3 2. MONITOR ÉS KAMERA TULAJDONSÁGAI... 4 3. CSOMAG TARTALMA... 5 4. FELSZERELÉS... 5 5. Bekötési ábra... 7 6.

Részletesebben

Megfelelő földelés kell biztosítani a működési ideje alatt; A DVR száméra a megfelelő kapcsolatot kell kiépíteni más eszközök felé.

Megfelelő földelés kell biztosítani a működési ideje alatt; A DVR száméra a megfelelő kapcsolatot kell kiépíteni más eszközök felé. Megjegyzés: A DVR hálózati tápegysége 12V DC 3A, kérem ellenőrizze az adapter mielőtt üzembe helyezi az eszközt hogy megfelel-e a követelményeknek. Ne helyezze a DVR-t olyan helyre ahol eső, nedvesség

Részletesebben

Kültéri, színes, 1/2.7'', 2.0 MegaPixel, valós D/N, 0.01 lux, DSS, WDR, IR LED (max. 45m), varifokális optika: f=2.8-12mm (80-24 ), H.264, dual stream, ONVIF, max. 25fps (max. 2MP felbontásnál), FULL HD,

Részletesebben

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF ONVIF Kétirányú hang Dual Video kimenet HDMI/VGA kimenet PTZ támogatás RS-5 támogatás Egér USB bemenet Külső IR vevő csatlakozás Web böngészős csatlakozás Mobiltelefonos távelérés CMS távfelügyeleti szoftver

Részletesebben

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Itt a Megapixel korszak MP IP analóg áron? LDSZ Kft. 2014. Február 21. TARTALOM IdentiVision IP kamerák IdentiVision IP NVR-ek, Hogyan, mivel tudjuk rögzíteni? IdentiVision

Részletesebben

32 CSATORNÁS DVR HYBRID DVR NVR WINDOWS 7 ÉS 64 BITES WINDOWS TÁMOGATÁSSAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS

32 CSATORNÁS DVR HYBRID DVR NVR WINDOWS 7 ÉS 64 BITES WINDOWS TÁMOGATÁSSAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 32 CSATORNÁS DVR HYBRID DVR NVR WINDOWS 7 ÉS 64 BITES WINDOWS TÁMOGATÁSSAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalom 1. Geovision együttműködő DVR/Hybrid DVR/ NVR... 3 2. GV-DVR... 3 3. GV-Hybrid DVR... 4 4. GV-NVR...

Részletesebben

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa Figyelem! A feltüntetett nagykereskedelmi nettó listaárak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! 2016. február AHD IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG fix cső sorozat fix cső sorozat varifokális

Részletesebben

Pályázat a terep-rallye szakágban alkalmazandó GPS alapú,on-line nyomkövető rendszerre FELOLVASÓ LAP

Pályázat a terep-rallye szakágban alkalmazandó GPS alapú,on-line nyomkövető rendszerre FELOLVASÓ LAP Pályázat a terep-rallye szakágban alkalmazandó GPS alapú,on-line nyomkövető rendszerre FELOLVASÓ LAP Pályázó neve: Székhelye, értesítési címe: Cégjegyzékszáma: Adószáma: Képviseletére jogosult (név, tisztség,

Részletesebben

IDENTIVISION ICR-E41/81/161 H.264 DVR

IDENTIVISION ICR-E41/81/161 H.264 DVR IDENTIVISION ICR-E41/81/161 H.264 DVR Az LDSZ Kft. által forgalmazott IDENTIVISION DVR palettája egy új, gazdaságos, de mégis nagy tudású sorozattal bővül. A 4/8/16 csatornás pénztárcabarát digitális rögzítő

Részletesebben

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos Típusok kis rendszerekhez C-S1 -ID-S3 YLI SIKMGNESEK Leírás 2ESY egy egyszerűen telepíthető, és beköthető, 2 vezetékes kaputelefon rendszer. US-os rendszerű kaputelefon képes audió, valamint videó rendszert

Részletesebben

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft L: Ft L: Ft

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft L: Ft L: Ft 2015. december AHD IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG fix cső sorozat fix cső sorozat varifokális cső sorozat APACHE sorozat Kompatibilitás: L104F/O: hibrid, L204/F: AHD L103F:

Részletesebben

AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás

AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás AHT-0405KA 4 csatornás AHT-0810KA 8 csatornás AHT-1620KA 16 csatornás HD-TVI Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150915 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD beszerelése...

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. B.8. fejezet. Őrző- védő szolgálat követelmények

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. B.8. fejezet. Őrző- védő szolgálat követelmények BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE (AJÁNLÁS) B.8. fejezet Őrző- védő szolgálat követelmények kiadás A dokumentum megnevezése kiadva visszavonva 0 Őrző-

Részletesebben

HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1.

HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1. HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1. Tartalomjegyzék HD-SDI Technológia Szaktudás a telepítéshez Identivision HD-SDI termékválaszték Identivision

Részletesebben

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa Figyelem! A feltüntetett nagykereskedelmi nettó listaárak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! 2016. január AHD IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG fix cső sorozat fix cső sorozat varifokális

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

SZAKMAI ANYAG. Térfigyelő kamerarendszer bővítése Mezőfalván

SZAKMAI ANYAG. Térfigyelő kamerarendszer bővítése Mezőfalván Mezőfalvi Polgárőr Egyesület 2422 Mezőfalva József Nádor u. 19. SZAKMAI ANYAG Térfigyelő kamerarendszer bővítése Mezőfalván 2014. Mezőfalvi Polgárőr Egyesület bemutatása A Mezőfalvi Polgárőrség 1992-ben

Részletesebben

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O

BDMv3 használati útmutató v1.1 2013-04-03. Használati útmutató. BDMv3 / BDMv3O Használati útmutató Egység neve: BDMv3 / BDMv3O Egység tartalma: Külső modul / Kültéri külső modul, ami egyben az érzékelő is (1) Töltő adapter (5V 2A) (opcionális) Külső csatlakozások: Töltő csatlakozó

Részletesebben

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi Történet Vezető fejlesztő a felügyeleti technológiában 20 éves fejlesztési tapasztalat Dél-Afrikai központi iroda Értékesítés az egész EU-ban és technikai támogatás Globális lábnyom Kiterjedt vertikális

Részletesebben

AHD és IP videó rendszerek

AHD és IP videó rendszerek UPDATE 12-2016 AHD és IP videó rendszerek www.alarmautomatika.com AHD videó rendszerek DVC AHD videorendszerek összetevői Videó rögzítők DRA-7716H DRA-7708H DRA-7704H DRA-5432H DRA-5416H Kompakt kültéri

Részletesebben

Érvényes: április 15-től

Érvényes: április 15-től Protektor Special Bt. Tel./fax.: 06-25/281-454 Érvényes: 2019. április 15-től Cím: 1157 Budapest, Nyírpalota út 5. Levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Babits Mihály u. 5. fszt. 4. www.protektor-special.hu

Részletesebben

Termékkínálat bemutató 2014

Termékkínálat bemutató 2014 Termékkínálat bemutató 2014 Készítette: Amnon Finer Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila WWW.PROVISION-ISR.COM A CCTV világa NVR HD SDI DVR 760H D1 720p CCD 960H IP CMOS NVR Digitális

Részletesebben

Elektronikus táv kaptármérleg. helymeghatározóval, biztonsági rendszerrel és kijelzővel

Elektronikus táv kaptármérleg. helymeghatározóval, biztonsági rendszerrel és kijelzővel helymeghatározóval, biztonsági rendszerrel és kijelzővel Beüzemelés Első lépésként készítsük elő a mérleg helyét. A mérleg fémkeretét hozzá lehet rögzíteni a kaptár aljához. A keret megmunkálása közben

Részletesebben

ROBITEL NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168. NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - négy vezetékes rendszer

ROBITEL NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168. NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - négy vezetékes rendszer ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168 NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - kamera látómezeje: vízszintesen 68 függőlegesen 55 - hat ledes világítás - alkonyatkapcsoló

Részletesebben

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás EverPix árlista Végfelhasználói példány Everpix biztonsági kamerák és kiegészítők ElectroPoint Kft. 1153 Budapest, Bocskai utca 8. Tel. +36-1-271-1148 Email: info@electropoint.hu http://electropoint.hu

Részletesebben

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0.

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0. Golden-eye IP termékek Típus Kép Cikkszám Listaár (USD) Max. Felbontás Max. Képfrissítés Optika Min. megvilágítás és IR távolság Éjjel/Nappali technológia Audio Audio Codec Helyi tárolás Védelem Tápellátás

Részletesebben

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér vagy antracit színben, 2,8 mm fix

Részletesebben

GPRO2865. Vandálbiztos, varifokális IR dóm kamera. Felhasználói kézikönyv

GPRO2865. Vandálbiztos, varifokális IR dóm kamera. Felhasználói kézikönyv GPRO2865 Vandálbiztos, varifokális IR dóm kamera Felhasználói kézikönyv V1.23 Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Forgalmazza: SZATELLIT Zrt. www.szatellit.hu

Részletesebben

CCTV Kit SMART HD. Gyors üzembe helyezési útmutató HU. Helpdesk / Technikai támogatás https://helpdesk.intelek.

CCTV Kit SMART HD. Gyors üzembe helyezési útmutató HU. Helpdesk / Technikai támogatás  https://helpdesk.intelek. Helpdesk / Technikai támogatás www.iget.eu/cs/helpdesk-centrum-cs https://helpdesk.intelek.cz/ SMART HD CCTV Kit Gyors üzembe helyezési útmutató HU A legújabb, up-to-date kézikönyvet, tekintse meg: www.iget.eu

Részletesebben

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER relaydroid TM Felhasználói Dokumentáció Tartalom 1. Általános leírás... 2 2. Specifikáció... 3 2.1. Modellek... 3 2.2. Paraméterek... 3 2.3. Elrendezés és méretek... 4 17.5mm széles modellek... 4 35mm

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3146-10-5/20060216 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2006. február 16. 2011. február 28. Termék vizsgálat helye: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG

Részletesebben

Használati utasítás. AXIPH-WB2020, AXIPH-WC2110, AXIPH-DB2110 IP kamerákhoz.

Használati utasítás. AXIPH-WB2020, AXIPH-WC2110, AXIPH-DB2110 IP kamerákhoz. Használati utasítás AXIPH-WB2020, AXIPH-WC2110, AXIPH-DB2110 IP kamerákhoz. 1 Telepítés előtti lépések: IP kamerarendszer telepítésénél saját hálózat kiépítése ajánlott. Abban az esetben, ha meglévő hálózatot

Részletesebben

Hardver Gyorsbeállítási útmutató

Hardver Gyorsbeállítási útmutató Hardver Gyorsbeállítási útmutató Üdvözöljük! Vágjunk bele! A DVR használatának megkezdéséhez az alábbiakra lesz szüksége:. Egy nagyfelbontású TV, mely képes 70p vagy 080p videó megjelenítésére. Vessen

Részletesebben

DVR-812 VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-812 VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-812 VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM Használati feltételek. 3 Általános jellemzők 3 Tartozékok. 3 Kezelőgombok és jelölések 4 Megfigyelői üzemmód 5 Lejátszás üzemmód. 6 Technikai paraméterek.

Részletesebben

1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység

1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység ÁRLISTA Kíváló ár és érték arány - folyamatos termékfejlesztés! Minta vásárlási kedvezmény -40% kamerákra! Érvényes: 2010 február 8-tól visszavonásig DOME KAMERÁK AXCDMPC 1/4 " színes, 480TV sor 6 990

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

GEOVISION rendszámfelismerő, azonosító rendszer. 2013. Február 1.

GEOVISION rendszámfelismerő, azonosító rendszer. 2013. Február 1. GEOVISION rendszámfelismerő, azonosító rendszer 2013. Február 1. Tartalom Miért használjunk LPR-t? Mi az LPR? -a felismerés folyamata Hogyan ne Telepítsük az LPR-t? Hogyan telepítsük az LPR-t? GEOVISION

Részletesebben

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Fontos Amennyiben egy eszköz interneten keresztüli elérését lehetővé teszi, az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében: előtte az alapértelmezett

Részletesebben

Digitális vezeték nélküli kamerarendszer 4 csatornás, USB vevővel

Digitális vezeték nélküli kamerarendszer 4 csatornás, USB vevővel Digitális vezeték nélküli kamerarendszer 4 csatornás, USB vevővel R004M+P009TM*4 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta! Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

Részletesebben

VMD960 MB. Digitális video mozgásérzékelő Egycsatornás verzió. Jellemzői

VMD960 MB. Digitális video mozgásérzékelő Egycsatornás verzió. Jellemzői VMD960 MB Digitális video mozgásérzékelő Egycsatornás verzió Jellemzői Professzionális kültéri videó mozgásérzékelő Felbukkanó vagy eltűnő álló tárgyak detektálása Objektumszámlálás (ember, jármű) Rendkívül

Részletesebben

AZ INTELLIGENS KERÍTÉS

AZ INTELLIGENS KERÍTÉS AZ INTELLIGENS KERÍTÉS Betafence a komplex megoldás Biztonsági kerítés Elektromos kerítésvédelem Elektronikus kerítés és területvédelem Videó megfigyelő rendszer Beléptető rendszer Felügyelet Márka variációk

Részletesebben

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás

DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás DPA-0440L 4 csatornás DPA-0848L 8 csatornás DPA-08200M 8 csatornás DPA-16400L 16 csatornás Digitális Video Rögzítő Gyors telepítési útmutató v1.00 20150504 Tartalomjegyzék 1. Üzembe helyezés... 4 1.1 HDD

Részletesebben