Vezérlőgombok. Előfigyelmeztetések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vezérlőgombok. Előfigyelmeztetések"

Átírás

1

2 1. Mutató 2. LCD kijelző 3. Funkció-kapcsoló 4. On/off LED jelzőlámpa 5. Be- és kikapcsoló (on/off), hangerőszabályzó 6. Folder up gomb 7. Forrás gomb 8. Extra basszus be/kikapcsoló gomb 9. Record gomb 10. CD-meghajtó 11. SD/MMC kártyabemenet 12. Rádióhullámsáv-kiválasztó kapcsoló 13. FM stereo LED jelzőlámpa 14. Hangológomb 15. Távirányítás-szenzor 16. Ugrás/keresés visszafele gomb 17. Ugrás/keresés előrefele gomb 18. CD-meghajtó kinyitása 19. Lejátszás/szünet/leállítás gomb 20. USB bemenet 21. 3,5 mm fejhallgató jack 22. Tekerés előre/kinyitás gomb 23. Kazettameghajtó fedele 24. Lemeztengely 25. Lemezlejátszó sebességének állítása 26. Tű karjának tartója 27. FM drótantenna 28. 3,5mm AUX bemenet 29. Vonalkimenet (L/R) 30. Auto stop kapcsoló 31. AC kábel Vezérlőgombok Figyelem! A készüléknek az itt leírtaktól eltérő használata súlyos következményekkel, veszélyekkel járhat! A készüléket csak szakember javíthatja. Üzembehelyezés Előfigyelmeztetések Csomagolja ki a készülék összes részét és távolítsa el a védőanyagokat! Ne csatlakoztassa a készüléket áramhoz, amíg nem ellenőrizte le, hogy az Ön otthonában az áram feszültsége megegyezik-e a készüléken feltüntetettel, és amig az összes többi csatlakozást/kapcsolást el nem végezte! Ne takarja el a szellőzőnyílásokat, és győződjön meg róla, hogy a szellőzőnyílások előtt maradjon pár centiméter üres hely!

3 Csatlakozás 1. Csatlakoztassa a készüléket egy AC áramforrásra! 2. Kapcsolja be az eszközt (5)! Bekapcsolás után az LCD kijelző (2) felvillanik, kék háttérfénnyel. 3. Ezután kapcsolja a funkció-kapcsolót (3) Tuner állapotba. Ha a hangszóróból hangot fog hallani, az azt jelenti, hogy az áramellátás normális, és a készülék zenelejátszásra készen áll. Kézi hangolás Rádióhallgatás 1. Válassza ki a kívánt hullámsávot a hullámsáv-kiválasztóval (12): középjullám (AM), ultrarövid hullám (FM) vagy FM Stereo. 2. Hangolja be a kívánt rádióállomást a hangológombbal (14)! 3. Állítsa be a kívánt hangerőt a hangerőszabályzóval (5)! FM és FM Stereo vétel Állítsa be a hullámsáv-kiválasztót (12) FM pozícióba. Ekkor mono módban fog menni a vétel. A mono mód ajánlatosabb. Állítsa be a hullámsáv-kiválasztót (12) FM Stereo pozícióba a sztereó vételhez. Az FM Stereo LED ekkor felvillanik. Tippek a minőségi vételhez: Előkészítés AM: a készülék beépített AM antennával rendelkezik. Ha a vétel gyenge, forgassa meg enyhén az antennát, vagy helyezze át a készüléket. FM: a készülék beépített FM drótantennával rendelkezik, amely a készülék hátuljából lóg ki. A drótot ajánlott teljesen kibogozni, illetve szükség esetén meghosszabbítani. CD lejátszása 1. Kapcsolja át a funkció-kapcsolót, és válassza ki a CD/USB/SD módot. 2. Nyomja meg az Open/Close gombot (18) a CD meghajtó kinyitásához. 3. Tegye be a CD-t a nyomtatott oldalával felfele, majd csukja be a CD meghajtót. 4. A feldolgozás után a kijelzőn megjelenik a lemezen található zeneszámok mennyisége és a teljes játékidő. Lejátszás/Szünet/Leállítás 1. Nyomja meg a Play/Pause/Stop gombot (19) a lejátszás elindításához, amely a lemezen található első számmal fog indulni. 2. Szüneteltetéshez nyomja meg egyszer a Play/Pause/Stop gombot (19). Ekkor a lejátszás megáll és az adatok villogni fognak az LCD kijelzőn (2). Nyomja meg a gombot mégegyszer a lejátszás folytatásához. 3. Nyomja le és tartsa nyomva kb. 2 mp-ig a Play/Pause/Stop gombot (19) lejátszás alatt. Ekkor a lejátszás teljesen leáll. Ugrás/keresés mód (Ugrás/keresés előrefele, Ugrás/keresés visszafele) 1. Nyomja meg lejátszás, ill. szüneteltetés alatt a Skip up gombot (16). Ekkor a lejátszó átugrik a következő számra. 2. Nyomja meg lejátszás, ill. szüneteltetés alatt a Skip down gombot (17). Ekkor a lejátszó visszaugrik az épp játszott szám elejére. 3. Nyomja meg mégegyszer a Skip down gombot. Ekkor a lejátszó átugrik az előző számra.

4 4. Ha nyomva tartja a Skip up/down gombokat, akkor az épp játszott számban tudunk gyorsan előre, ill. hátra pörgetni. MP3-as CD-lemezek 1. Nyomja meg a Folder up gombot (6). 2. Nyomja meg a Skip up, ill. Skip down gombokat a kívánt szám kiválasztásához. 3. A szám kiválasztása után nyomja meg a Lejátszás/szünet/leállítás gombot (19) a lejátszás elindításához. ID3 (zeneszám/album cím) funkció (távirányítóval) Nyomja meg az info gombot az MP3 lemez lejátszása alatt a zeneszám címének megtekintéséhez. Nyomja meg az info gombot mégegyszer a funkció kikapcsolásához. Zeneszám címének/mappa nevének keresése (távirányítóval) Rákereshet zeneszámok/mappák nevére (Stop módban): 1. Nyomja meg a Find gombot. Az LCD képernyőn megjelenő listában ekkor ABC sorrendben vannak rendezve a zeneszámok. Az Ugrás/keresés előrefele (vagy visszafele) (16, 17) gombok segítségével válassza ki a kívánt számot, majd nyomja meg a Lejátszás/szünet/leállítás gombot (19) a kiválasztott szám lejátszásához. 2. Nyomja meg újra a Find gombot, ekkor a képernyőn megjelenik a mappalista. Az Ugrás/keresés előrefele (vagy visszafele) (16, 17) gombok segítségével válassza ki a kívánt mappát, majd nyomja meg a Lejátszás/szünet/leállítás gombot (19) a mappában található összes zeneszám lejátszásának megkezdéséhez. Megjegyzés: Ha a a zeneszámnak/mappának nincs címe, az LCD képernyőn (2) none vagy unknown fog megjelenni. A készülék csak az angol ABC betűit és a számokat támogatja az ID3 tagekben. MP3 zenefájlformátum-követelmények: MP3 bitráta: 32kbps ~ 256 kbps. Az MP3 lemezek zeneszámainak lejátszásának minősége függ a felvétel minőségétől, és a felvétel módszerétől, továbbá a keresési/betöltési idő az MP3 lemezeknél hosszabb, mint a hagyományos CD-knél a zeneszámok különböző formátuma miatt. Ismétlés/Intro/Véletlenszerű mód (távirányítóval) Nyomja meg a Repeat/Intro/Random gombot a lejátszás előtt vagy közben, ekkor egy zeneszám, egy mappa (csak MP3), vagy az összes zeneszám a következőképpen lehet lejátszva (a zárójelben lévő számok a módok sorrendjét jelzik, a következő módra mindig a Repeat/Intro/Random gomb ismételt megnyomásával lehet átkapcsolni): Normál CD esetében: (1) az aktuális zeneszám ismétlése (2) az összes zeneszám ismétlése (3) intro (4) véletlenszerű lejátszás mód (5) off mód (1) aktuális zeneszám ismétlése (2)... Indikátorok Lejátszási mód Az LCD kijelzőn megjelenő jel vagy szöveg az aktuális zeneszám ismétlése az összes zeneszám ismétlése All Intro Intro Véletlenszerű lejátszás mód Random Off mód

5 MP3 CD esetében (1) az aktuális zeneszám ismétlése (2) az aktuális mappán belüli számok ismétlése (3) összes szám ismétlése (4) intro (5) véletlenszerű lejátszás mód (6) off mód (1) az aktuális zeneszám ismétlése (2)... Indikátorok Lejátszási mód Az LCD kijelzőn megjelenő jel vagy szöveg az aktuális zeneszám ismétlése az összes zeneszám ismétlése All mappán belüli számok ismétlése Intro Intro Véletlenszerű lejátszás mód Random Off mód o o o Ismétléses lejátszás Az adott zeneszám, mappa vagy az összes zeneszám automatikusan ismételten lejátszódik. Intro lejátszás Ebben a módban a zeneszámokból meg tud hallgatni egy 10 másodperces ízelítőt, így könnyebben megtalálhatja a keresett zenét. Véletlenszerű lejátszás Ebben a módban az összes, vagy az adott mappában található zeneszám véletlenszerű sorrendben játszódik le egymás után. CD/MP3 lemez programozás (távirányítóval) Akár 32 zeneszám is sorrendbe programozható (saját kezűleg létrehozott sorrendbe állítható). Mielőtt használná, győződjön meg róla, hogy a lejátszás teljesen le van-e állítva (Stop mód). A menet a következő: 1. Állítsa be a CD/USB/SD módot és állítsa le a CD/MP3 lemez lejátszását. 2. Nyomja meg a Program gombot, ekkor a PROG jelzés fog megjelenni az LCD kijelzőn (2). Továbbá a kijelző jelezni fogja a program számát és a beállítandó zenék számait. 3. Az ugró gombok segítségével (16, 17) válassza ki a kívánt számot. 4. Nyomja meg a Program gombot a mentéshez. 5. Ismételje meg a 3. és 4. lépést további számok hozzáadásához. 6. A zeneszámok beállítása után nyomja meg a Lejátszás/szünet/leállítás gombot (19) a CD lemezen található számok rendezett lejátszásához. 7. A rendezett lejátszás kikapcsolásához nyomja a Stop gombot a távitányítón, amíg a Prog jelzés el nem tűnik az LCD képernyőről (2).

6 Kapcsolódás MP3 zeneszámok lejátszása USB-ről vagy memóriakártyáról A készülék képes az összes, USB porton kapcsolódó tárolón, illetve memóriakártyán tárolt MP3 fájl dekódolására és lejátszására. 1. Kapcsolja a Funkció-kapcsolót (3) CD/USB/SD módba, majd nyomja meg a Forrás gombot (7) és válassza ki az USB or Card módot. 2. Csatlakoztassa az USB eszközt, és győződjön meg róla, hogy a csatlakozó teljesen belefére-e a portba, vagy szúrja be a memóriakártyát az ábrán látható módon. A beszúrás közben ne mozgassa az USB-t, illetve a memóriakártyát! Ügyeljen rá, hogy az USB-t, ill. a memóriakártyát normálisan szúrja be! Az USB/mem. kártya fordított beszúrása a készülék, az USB meghajtó, ill. a memóriakártya károsodásával járhat. 3. A rendszer a külső memóriaegység csatlakoztatása után azonnal elkezdi a rajta lévő adatok feldolgozását és az LCD kijelzőn (2) meg fog jelenni a memóriaegységen található MP3 zeneszámok, illetve mappák mennyisége. 4. A zeneszámok lejátszásának menete ugyanaz, mint a CD/MP3 lemezek esetében. Megjegyzés: A készülék csak MP3 fájlok felismerésére képes az USB-n keresztül csatlakoztatott tárolókról, illetve memóriakártyákról. Ha a készüléket USB-n keresztül egy MP3 lejátszóhoz csatlakoztatja, az MP3 fájlok különböző formátuma miatt sok MP3 lejátszó képtelen lesz az efféle, USB-n keresztüli lejátszásra. Ez nem a készülék hibája. A készüléken található USB port nem támogatja az USB hosszabbítókábelen keresztüli kapcsolatot, és nem képes számítógépekkel való direkt kommunikációra. Általános működtetés Kazetták lejátszása Kazetta lejátszása: Leállítás és a kazetta kiszedése: Gyors előretekerés: A készülék a kazetta behelyezését követően automatikusan elkezdi a kazetta lejátszását. Nyomja meg teljesen az Előretekerés / kiszedés gombot, ekkor a kazetta a lejátszó fedelén keresztül kicsúszik a lejátszóból. Nyomja meg félig az Előretekerés / kiszedés gombot lejátszás alatt, ekkor a kazetta gyorsan előre kezd tekerődni. Nyomja meg enyhén újra az Előretekerés / kiszedés gombot a rendes lejátszás folytatásához.

7 Megjegyzés Győződjön meg róla, hogy helyesen helyezi-e be a kazettát! A készülék nem képes a gyors előretekerés közbeni lejátszáshoz. Ha nem hallgatja a kazettát, szedje ki a készülékből! Megjegyzés: Gramofon használata Távolítsa el az olvasó tű védőjét! Győződjön meg róla, hogy az olvasó kar el van választva a tartójától a lejátszó használata előtt. A használat után helyezze vissza a tartóba az olvasókart! 1. Kapcsolja a Funkció-kapcsolót (3) Phono/Aux módba! 2. Kapcsolja a lemeznek megfelelő sebességre a sebességkapcsolót! 3. Helyezze a lemezt a lejátszólapra (szükség esetén használja a lemeztengelyt)! 4. Emelje meg az olvasókart az alaphelyzetből és lassan mozgassa a lemez felé. A lejátszólap ekkor elkezd forogni. 5. Helyezze az olvasókart a kívánt pozícióra a lemezen! 6. Állítsa be a hangerőt a kívánt szintre! 7. Ha a lemez végigjátszódott, a lejátszólap forgása automatikusan leáll. Ekkor helyezze vissza az olvasókart az alaphelyzetébe! 8. A lejátszás kézi leállításához lejátszás közben emelje el az olvasókart a lemezről, és helyezze vissza az alaphelyzetbe! Megjegyzés: Számos lemezen a lejátszási felület meghaladja a készülék automatikus leállási zónáját (tehát megeshet, hogy a készülék még az utolsó zeneszám vége előtt megállítja a lejátszást). Az automatikus megállítás be- és kikapcsolására szolgál az auto-stop kapcsoló (30). Ha az automatikus megállítást kikapcsolja, a lemezen lévő utolsó zeneszám már biztos, hogy le fog játszódni, viszont a lejátszólap forgása nem áll le. A leállítást a készülék kikapcsolásával, vagy az auto-stop visszakapcsolásával tudja megoldani. Ezek után helyezze vissza az olvasókart az alaphelyzetébe! MEGJEGYZÉS: Ha az AUX bemenetre (28) csatlakoztatunk valamit, a készülék automatikusan átkapcsol rá, és a lemezlejátszás automatikusan leáll (a lejátszólap forgása leáll). A gramofon használata előtt győződjön meg róla, hogy nincs csatlakoztatva semmi az AUX bemenetre (28). Aux-in csatlakozás Csatlakoztassa a készüléket (pl. MP3 lejátszót, ipodot) az AUX bemeneti csatlakozón keresztül (28). 1. Válassza ki a Phono/Aux funkciót (3). 2. Szúrja be az AUX kábelt a bemenetre (28). A lejátszás automatikusan átáll erre a bemenetre. 3. Kezdje el a lejátszást a csatlakoztatott készüléken és állítsa be a hangerőt a hangerőszabályzóval (5). Ha a lejátszott hang túl zavaros, csökkentse a hangerőt a csatlakoztatott készüléken! Vonalkimenet csatlakozás A készüléket hozzákapcsolhatja a Hi-Fi rendszeréhez is a vonalkimenet csatlakozó (29) és a Hi-Fi rendszeren található AUX bemenet összekötésével (RCA kábel szükséges, amely nem a csomagolás része).

8 CD lemez enkódolása / Hanglemez vagy kazetta MP3-ba konvertálása A készülék képes CD-k, hanglemezek és kazetták MP3-ba való konvertálására és ezt követően az MP3 fájlok USB, illetve memóriakártyára való mentésére. A) CD enkódolása MP3-ba i) 1 db zeneszám konvertálása Csatlakoztassa az USB tárolót! Válassza ki és játsza le a kívánt zeneszámot! Nyomja meg a Record gombot (9) a lejátszás alatt! A képernyőn és kezd el villogni, amely azt jelzi, hogy a konvertálás folyamatban van. Amint a konvertálási folyamat befejeződik, a lejátszás is automatikusan leáll. ii) Az egész CD konvertálása Helyezze be a CD-t! Amint a készülék feldolgozta a CD-t, nyomja meg a Record gombot (9)! A képernyőn és kezd el villogni, amely azt jelzi, hogy a konvertálás folyamatban van. Amint a konvertálási folyamat befejeződik, a lejátszás is automatikusan leáll. iii) Programozott konvertálás Helyezze be a CD-t! Válassza ki a konvertálni kívánt számokat a korábban részletezett CD/MP3 lemez programozás pont alapján, majd nyomja meg a Lejátszás/Szünet/Leállítás gombot (19) a lejátszás elindításához! Nyomja meg a Record gombot (9)! A képernyőn és kezd el villogni, amely azt jelzi, hogy a konvertálás folyamatban van. Amint a konvertálási folyamat befejeződik, a lejátszás is automatikusan leáll. Megjegyzések: Ha USB és memóriakártya is csatlakoztatva van a készülékhez/készülékbe, a kazettáról, illetve hanglemezről konvertált zeneszámok először az USB-re fognak elmentődni. Feljátszás előtt lehetőleg egyszerre csak egy céltárolót (USB, memóriakártya) csatlakoztasson a készülékhez! iv) MP3 fájlok másolása Ha a készülékbe MP3 lemezt helyez be, a Record gomb (9) megnyomása után az MP3 fájlok átmásolódnak a lemezről az Usb-re, illetve memóriakártyára. Másoláskor csak az MP3 fájlok másolódnak át a lemezről. Megjegyzések: Ha USB és memóriakártya is csatlakoztatva van a készülékhez/készülékbe, a konvertált zeneszámok először az USB-re fognak elmentődni. Ha USB-ről, illetve memóriakártyáról való lejátszás közben megnyomja a Record gombot (9), az épp lejátszott zeneszám átmásolódik az USB-ről az SD-re, illetve fordítva. B) Hanglemez konvertálás 1. Szúrja be az USB tárolót vagy a memóriakártyát! 2. Kapcsolja a funkció-kapcsolót (3) Phono módba, majd nyomja meg a Record gombot (9)! 3. A képernyőn (2) először a villogó USB felirat, majd a villogó és jelenik meg. Ekkor a készülék átkapcsolt a konvertáló módba. 4. Kezdje el a lejátszást a hanglemezről annál a számnál, amelyet konvertálni szeretne! 5. A konvertálás befejezése után nyomja le és tartsa nyomva a Record gombot (9), amíg a szöveg a kijelzőn abba nem hagyja a villogást, és vissza nem áll a készülék Phono módba.

9 C) Kazetta konvertálás 1. Szúrja be az USB tárolót vagy a memóriakártyát! 2. Kapcsolja a funkció-kapcsolót (3) Tape módba, majd nyomja meg a Record gombot (9)! 3. A képernyőn (2) először a villogó USB felirat, majd a villogó és ikon jelenik meg. Ekkor a készülék átkapcsolt a konvertáló módba. 4. Kezdje el a lejátszást a kazettáról annál a számnál, amelyet konvertálni szeretne! 5. A konvertálás befejezése után nyomja le és tartsa nyomva a Record gombot (9), amíg a szöveg a kijelzőn abba nem hagyja a villogást, és vissza nem áll a készülék Tape módba. D) Fájlok másolása USB-ről SD-re vagy fordítva A készülék képes az egyikről a másikra való másolásra a Record gomb (9) segítségével: i) 1 zeneszám másolása (memóriakártyáról USB-re, de ugyanez a menet fordítva is, csak épp a forrás és a céleszköz van megcserélve) 1. Kezdje el a lejátszást a memóriakártyáról! 2. Nyomja meg a Record gombot (9) a konvertálni kívánt zeneszám lejátszása közben, ekkor a képernyőn a villogó és ikon jelenik meg. A másolás ekkor folyamatban van. 3. Amint a másolás befejeződött, a lejátszás is automatikusan leáll. ii) Az összes zeneszám másolása (memóriakártyáról USB-re, de ugyanez a menet fordítva is, csak épp a forrás és a céleszköz van megcserélve) 1. Válassza ki az SD módot, majd illessze be a memóriakártyát! 2. Amint a készülék feldolgozta a kártyát, nyomja meg a Record gombot (9), ekkor a képernyőn a villogó és ikon jelenik meg. A másolás ekkor folyamatban van. 3. Amint a másolás befejeződött, a lejátszás is automatikusan leáll. E) Bitraáta enkódolás (távirányítóval) Manuálisan kiválasztható a kívánt bitráta. 1. Válassza ki a Phono funkciót (3) Stop módban! 2. Nyomja meg az Info gombot a távirányítón, ekkor a kijelzőn megjelenik az alapértelmezett bitráta. 3. Az ugrógombok segítségével kiválaszthatja a kívánt bitrátát. 4. Nyomja meg újra az Info gombot a beállítás megerősítéséhez! F) Zeneszámok szétválasztása (távirányítóval) A készülék képes zeneszámok szétválasztására konvertálás közben. Minden alkalommal, amikor a távirányítón megnyomja a TS gombot kazettáról vagy hanglemezről való konvertálás közben, a készülék új mp3 fájlba kezd konvertálni. Ha a Phono vagy Tape felirat egyet villanik a képernyőn (2), az azt jelenti, hogy az új mp3 fájl létrehozása sikeresen megtörtént. Fájlok törlése USB-ről / memóriakártyáról (távirányítóval) A) 1 db fájl törlése 1. Válassza ki az USB vagy SD módot! 2. Nyomja meg és tartsa nyomva az Info gombot 3 másodpercig, ekkor a kijelzőn (del ) jelenik meg. 3. Nyomja meg az ugrógombokat (16, 17) a törölni kívánt fájl kiválasztásához! 4. Nyomja meg a Rec gombot, majd az nyomja meg az előre-, ill. visszaugrás gombot (YES, NO), utána mégegyszer a Rec gombot a törlés megerősítéséhez, ill. visszavonásához! B) Összes fájl törlése 1. Válassza ki az USB vagy SD módot! 2. Nyomja meg és tartsa nyomva az Info gombot 3 másodpercig, ekkor a kijelzőn (del ) jelenik meg. 3. Nyomja meg és tartsa nyomva újra az Info gombot, amig az LCD kijelzőn nem jelenik meg villogva, hogy format/ y/n. 4. Nyomja meg az előre-, ill. visszaugrás gombot (YES, NO), utána a Rec gombot a a törlés megerősítéséhez, illetve visszavonásához!

10 Megjegyzés: Nyomja meg egyszer a Stop gombot a törlés megállításához. Az USB/memóriakártya eltávolítása Az USB, illetve memóriakártya eltávolításához kapcsolja ki a készüléket vagy kapcsoljon át CD, Tape vagy Tuner módba. Ezután biztonságosan kihúzhatja az USB, ill. memóriakártyát. X-bass hangeffektus Nyomja meg az X-bass gombot (8) az x-bass funkció bekapcsolásához és növelje a bass effektust a pozíciónál. Elem (elem nincs a csomagolásban) Távirányító A távirányító működtetéséhez 2 db AAA ceruzaelem szükséges. Gombok funkciói 1) Find - MP3 lejátszás alatt a fájlok, illetve mappák keresésére szolgál. 2) Info - MP3 lejátszás alatt az ID3 funckió, Phono módban pedig a bitráta beállítására szolgál. 3) Rec - Nyomja meg a konvertálás avyg a feljátszó funckió aktiválásához. 4) 4) Rep/Intro/Ran - USB/SD módban az ismételt lejátszás/intro/véletlenszerű lejátszás bekapcsolására szolgál. 5) Program - USB/SD módban a programozás funkció bekapcsolására szolgál. 6) Play/Pause - USB/SD módban egy lenyomással elindítja a lejátszást. Nyomja meg újra a lejátszás szüneteltetéséhez. 7) Skip/Search forward - Nyomja meg egyszer a következő zeneszámra való átugráshoz, nyomja le és tartsa nyomva az előretekeréshez/kereséshez. 8) Skip/search backward - Nyomja meg egyszer az előző zeneszámra való átugráshoz, nyomja le és tartsa nyomva az visszatekeréshez/kereséshez. 9) Stop - USB/SD módban a lejátszás megállítására, illetve a beállított program visszavonására szolgál. 10) Folder up/down - USB/SD módban a kívánt mappa kiválasztására szolgál. 11) Source - USB/SD módban az USB és SD mód közötti átkapcsolásra szolgál. 12) TS (Track separation) - Az épp konvertált zeneszám részekre való szétválasztására szolgál.

Auna TT-190 lemezjátszó használati utasítás

Auna TT-190 lemezjátszó használati utasítás Auna TT-190 lemezjátszó használati utasítás Tisztelt Vásárlónk, először is szeretnénk gratulálni Önnek a termék megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt útmutatót és kövesse a leírtakat

Részletesebben

STEREO AUNA, USB, MP3, SZALAGMAGNÓ, CD, LEMEZLEJÁTSZÓ, ENCODER. Használáti útmutató

STEREO AUNA, USB, MP3, SZALAGMAGNÓ, CD, LEMEZLEJÁTSZÓ, ENCODER. Használáti útmutató STEREO AUNA, USB, MP3, SZALAGMAGNÓ, CD, LEMEZLEJÁTSZÓ, ENCODER Használáti útmutató 10000109 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Sztereó berendezés 10006663 10006664 10009511 10009512 10009513 10009514 10027657 10027658 Kedves Vásárló, Köszönjük, hogy a termékünket választotta. A lehetséges technikai sérülések elkerülése érdekében

Részletesebben

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató Figyelem Rádió/DVD lejátszó Kezelési útmutató Menet közben ne próbálja konfigurálni a készüléket. Ha gépjárművével napsütésen parkol, a készülék bekapcsolása előtt várja meg, amíg a készülék lehűl. Esős,

Részletesebben

Stereoanlage. CD- -lejátszó/lemezjátszó/sd/usb/rádió

Stereoanlage. CD- -lejátszó/lemezjátszó/sd/usb/rádió Stereoanlage CD- -lejátszó/lemezjátszó/sd/usb/rádió 10004797 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse

Részletesebben

Telepítési kézikönyv és használati útmutató

Telepítési kézikönyv és használati útmutató Megjegyzés: A készülék tápfeszültsége 12 V / 24 V. A túl magas vagy túl alacsony feszültség a készülék károsodását vagy meghibásodását okozhatja. A készüléket az USB lemezzel vagy SD kártyával csak a jármű

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

Krüger&Matz. CD+SD+USB magnó KM3901 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Krüger&Matz. CD+SD+USB magnó KM3901 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Krüger&Matz CD+SD+USB magnó KM3901 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU A HÁROMSZÖGBE VESZÉLY: AZ RAJZOLT VILLÁM ÁRAMÜTÉS JEL EGY JELZÉS, AMI A TERMÉKBEN ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN TILOS URALKODÓ MAGAS ELTÁVOLÍTANI AZ FESZÜLTSÉGRE

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: ACR-3280 Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. Set: Idő beállítása

Részletesebben

Használati utasítás AUNA RCD 230, HORDOZHATÓ SZTEREÓ CD RÁDIÓ, USB, SD, MP3, KAZETTÁK, FM/AM

Használati utasítás AUNA RCD 230, HORDOZHATÓ SZTEREÓ CD RÁDIÓ, USB, SD, MP3, KAZETTÁK, FM/AM Használati utasítás 10028271 10028272 AUNA RCD 230, HORDOZHATÓ SZTEREÓ CD RÁDIÓ, USB, SD, MP3, KAZETTÁK, FM/AM Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat,

Részletesebben

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK A zenehallgatás nagyobb élményéért és a készülék összes

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

Retró sztereó berendezés Auna Belle Epoque. Használati útmutató

Retró sztereó berendezés Auna Belle Epoque. Használati útmutató Retró sztereó berendezés Auna Belle Epoque Használati útmutató 10008633 10021696 A készülék kicsomagolása és telepítése ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT A készüléket óvatosan húzza ki a dobozból és távolítsa el az

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

Fontos információ. A készülék részei és irányítása. Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasítást, mielőtt használná a készüléket!

Fontos információ. A készülék részei és irányítása. Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasítást, mielőtt használná a készüléket! Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasítást, mielőtt használná a készüléket! Fontos információ Ne tegye ki a készüléket és az akkuját: o erős napfénynek o erős/magas hőnek Ne helyezze a készüléket

Részletesebben

D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÁTTEKINTÉS Különleges design Az egyedi kialakításnak köszönhet ően kézbe simuló forma. Támogatott zenei formátumok Támogatott formátumok: MP3, WMA, WAV. USB csatlakozó

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az MP3 a médialejátszók új generációja. Támogatja az MP2, MP3, WMA és WAV fájlok lejátszását. Magas színvonal, megbízhatóság és átdolgozott dizájn jellemzi. Áttekintés Átdolgozott dizájn

Részletesebben

MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB

MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB Használati utasítás 10004933/1008980 = HiFi erősítő 10005063/1008983 = CD lejátszó Tisztelt vásárló, Először is szeretnénk Önnek megköszönni, hogy megvásárolta

Részletesebben

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1. A készülék ismertetése 2. Üzembe helyezés 3. Főmenü 4. COMPUTER 5. OPEN FILE 6. PLAY 7. LEVEL 8. SOUND 9. REMOTE 10. SAVE A Z80TAPE készülék 1. A készülék

Részletesebben

Belle Epoque 1909 Retro gramofon + CD, rádió, USB, BT, AUX, FM

Belle Epoque 1909 Retro gramofon + CD, rádió, USB, BT, AUX, FM Belle Epoque 1909 Retro gramofon + CD, rádió, USB, BT, AUX, FM 10030630 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Az MP3 lejátszó használata

Az MP3 lejátszó használata Használat Az MP3 lejátszó használata Az MP3-ról Személyes használaton kívüli célokra a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos MP3 fájlokat létrehozni olyan forrásokból, mint rádióadások, lemezek,

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autós DVR 2. Tapadókorong 3. DC 5V autós töltő 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. AV-kábel 2. A készülék bemutatása 1 SD/MMC-kártyanyílás 10 Fel 2 Mikrofon 11

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

Kezelési utasítás. A készülék nézeti képei Hangszórók

Kezelési utasítás. A készülék nézeti képei Hangszórók Conrad Vevőszolgálat, 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: 319 0250 Kezelési utasítás A készülék nézeti képei Hangszórók HIF-6880USMPT típusú mikro-hifi-berendezés felültöltős CD/MP3-lejátszóval, USBporttal

Részletesebben

STEREO AUDIO CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM/FM RÁDIÓVAL ÉS 3 SEBESSÉGŰ LEMEZJÁTSZÓVAL

STEREO AUDIO CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM/FM RÁDIÓVAL ÉS 3 SEBESSÉGŰ LEMEZJÁTSZÓVAL STEREO AUDIO CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM/FM RÁDIÓVAL ÉS 3 SEBESSÉGŰ LEMEZJÁTSZÓVAL HU MODELL: RP-013C, RP-023C, RP-033C HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZNÉ A KÉSZÜLÉKET, KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN A

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: WHOOPEE Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító: SPKR-BT-ECHO-WL Tulajdonságok:

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 10022757 http://www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató MAGYAR SZERELÉSI ÚTMUTATÓ 1. oldal 8 AHI CARRIER S.E. EUROPE AIRCONDITIONING S.A. 18, KIFISOU AVENUE 0442 ATHENS, GREECE TEL.: +30-210-6796300. TARTALOM

Részletesebben

MŰSZAKI ADATOK. Tisztelt vásárló,

MŰSZAKI ADATOK. Tisztelt vásárló, Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. MŰSZAKI ADATOK Cikkszám 10031888

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 Készlet tartalma: M Távirányító D,I 2 /16 Ohmos hangszóró E Vezérlő egység R Infra vevő Csatlakozó pontok F Tápellátás 230V N Tápellátás 230V I Bal hangszóró ( piros vezeték

Részletesebben

MA C-180/182/184/188 MP4 lejátszó Felhasználói kézikönyv

MA C-180/182/184/188 MP4 lejátszó Felhasználói kézikönyv MA C-180/182/184/188 MP4 lejátszó Felhasználói kézikönyv 1 Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a hordozható MP4 lejátszót. Kérjük, hogy a lejátszó használata előtt a kézikönyvet figyelmesen olvassa el, és

Részletesebben

ConCorde M-4 MSD Használati útmutató

ConCorde M-4 MSD Használati útmutató 1 ConCorde M-4 MSD Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde M-4 MSD MP4 lejátszót választotta. A készülék első használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. A készülék bemutatása

Részletesebben

Blackwood & Deerwood Plattenspieler mit CD / Tape / USB / FM-Radio

Blackwood & Deerwood Plattenspieler mit CD / Tape / USB / FM-Radio Blackwood & Deerwood Plattenspieler mit CD / Tape / USB / FM-Radio 10029157 10029158 Sehr geehrter Kunde, zunächst möchten wir Ihnen zum Erwerb Ihres Gerätes gratulieren. Bitte lesen Sie die folgenden

Részletesebben

S2302 programozható digitális szobatermosztát

S2302 programozható digitális szobatermosztát programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os lépésekben) Hőmérséklet

Részletesebben

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ KJR-90 típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

11. LC-kijelzõ 12. INFRAVÖRÖS VEVÕ

11. LC-kijelzõ 12. INFRAVÖRÖS VEVÕ Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 HIF-5880 TÍPUSÚ MIKRO CD/MP3 HIFI- BERENDEZÉS KAZETTÁS LEJÁTSZÓVAL,

Részletesebben

Q36A VEZÉRLÉS EGY-VAGY TÖBBSZÁRNYAS KAPUKHOZ

Q36A VEZÉRLÉS EGY-VAGY TÖBBSZÁRNYAS KAPUKHOZ Q36A VEZÉRLÉS EGY-VAGY TÖBBSZÁRNYAS KAPUKHOZ A VEZÉRLŐEGYSÉG RÉSZEI A A választó gomb B B választó gomb C Megerősítő gomb (YES) / Emelkedés D Tiltó gomb (NO) / Csökkenés F1 24 V AC, 800 ma biztosíték F2

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 Fontos tájékoztató a készülék beüzemeléséhez! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! A készülék használatát megelőzően, kérjük olvassa el

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató LCD PTV-711 Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót Tartalom Borító......1 Tartalom....2 Figyelmeztetés....3 Biztonsági

Részletesebben

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Kijelezhető hőmérséklet tartomány: 0 C - 40 C (0,1 C lépésekben) Hőmérséklet állítási tartomány:

Részletesebben

BeoSound 4. Kiegészítés

BeoSound 4. Kiegészítés BeoSound 4 Kiegészítés Menürendszer Ez a kiegészítés a BeoSound 4 úmutatóra vonatkozó módosításokat tartalmazza. Az új szoftvernek köszönhetően, a zenei rendszer új szolgáltatásokkal bővült. A menürendszer

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MCR 50 ELECTRONICS.COM. Olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást a készülék használata előtt.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MCR 50   ELECTRONICS.COM. Olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást a készülék használata előtt. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MCR 50 WWW.DENVER ELECTRONICS.COM Olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást a készülék használata előtt. VIGYÁZAT! A TŰZ ÉS ÁRAMÜTÉS MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN NE HASZNÁLJA A KÉSZÜLÉKET

Részletesebben

D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt

D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt Utoljára frissítve: 006. március 1. 1 Támogatott JVC autórádiók Ez az adapter az alábbi JVC autórádiókat támogatja* 1 : 00-ban, vagy

Részletesebben

Használati útmutató. Így csatlakoztassa a Classic LP-t a számítógéphez. Felvétel. Lejátszás

Használati útmutató. Így csatlakoztassa a Classic LP-t a számítógéphez. Felvétel. Lejátszás CLASSIC LP Használati útmutató Győződjön meg róla, hogy az összes, itt felsorolt tartozék a csomagban van. CLASSIC LP Hálózati adapter USB-kábel 45 RPM adapter Előre szerelt Slipmat (csúszásgátló alátét)

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV. 10.2" TFT-LCD motoros DVD és monitor

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV. 10.2 TFT-LCD motoros DVD és monitor HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV 10.2" TFT-LCD motoros DVD és monitor LÁMPA Figyelem Ne tartson mágneses tárgyat például hitelkártyát vagy mágneskártyát a monitor közelébe. Vezeték nélküli. Vezeték nélküli

Részletesebben

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 800 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

Fém minidiktafon távolsági lehallgatással

Fém minidiktafon távolsági lehallgatással Fém minidiktafon távolsági lehallgatással Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal www.spystore.hu

Részletesebben

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző Funkciók: MP3/WMA formátumú fájlok olvasása és lejátszása SD/MMC kártyáról és USB flash lemezről Az LCD kijelzőn megjeleníti az információkról audio fájlokról és frekvenciákról A LINE-IN (vonalbemenet)

Részletesebben

Nyomásával az időkapcsoló óra visszaállítható ON/OFF gomb a kézi kapcsoláshoz

Nyomásával az időkapcsoló óra visszaállítható ON/OFF gomb a kézi kapcsoláshoz Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Süllyesztett időkapcsoló óra Modell: EFP700ET A. Funkció 1. 20

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR. PC-s visszatekintő program használati utasítása

KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR. PC-s visszatekintő program használati utasítása KATRO-FL rendszer 4CH MOBIL DVR PC-s visszatekintő program használati utasítása Tartalomjegyzék Hogyan kell kivenni a memóriakártyát? 3 Szoftver installálás 3 Az adatok visszanyerése 5 Az adatok megjelenése

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0 1. oldal Biztonsági figyelmeztetés A készülék telepítéséhez figyelmesen olvassa el a mellékelt Telepítési útmutatót, és az abban leírtak szerint

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

KEZELŐSZERVEK ELHELYEZKEDÉSE

KEZELŐSZERVEK ELHELYEZKEDÉSE KEZELŐSZERVEK ELHELYEZKEDÉSE Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 CD/MP3-LEJÁTSZÓ LEMEZJÁTSZÓVAL, SZTEREO

Részletesebben

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró Element BEAM Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Kezdő lépések Jelen Gyorsismertető segítségével megkezdheti az IRIScan TM Anywhere 5 használatát. Kérjük,

Részletesebben

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os

Részletesebben

KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK

KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK A termék a kiselejtezésekor nem kezelhető háztartási hulladékként, leadása az elektromos és elektronikai hulladékok újrahasznosítására kijelölt gyűjtőhelyeken történik. Ezt

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott T-Scale típusú hitelesített lapmérleghez

Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott T-Scale típusú hitelesített lapmérleghez Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott T-Scale típusú hitelesített lapmérleghez Használati útmutató a Hungary Mérleg Kft. által forgalmazott T-Scale típusú hitelesített lapmérleghez

Részletesebben

FUR4005 / Magyar használati útmutató

FUR4005 / Magyar használati útmutató FUNKCIÓ ÉS VEZÉRLÉS 1. VOLUMEN - / NAP 2. VOLUMEN + 3. > / FINOMHANGOLÁS + 5. 1. ÉBRESZTÉS BEÁLLÍTÁS BE / KI 6. 2. ÉBRESZTÉS BEÁLLÍTÁS BE / KI 7. BEÁLLÍTÁS/MEM/MEM+

Részletesebben

C. Szerelési és beállítási útmutató

C. Szerelési és beállítási útmutató C. Szerelési és beállítási útmutató Glystro összeszerelési útmutató I Karakterisztika II Vigyázat! A motor kifejezetten függöny mozgatásához van tervezve: [1]. Soha ne használja vízszintes vagy dőlt síkú

Részletesebben

Távirányító használati útmutató

Távirányító használati útmutató Távirányító használati útmutató MODEL RAR-5F1 Távirányító használati útmutató Oldalak: 1~8 A legjobb teljesítmény elérése és a problémamentes használat érdekében kérjük, olvassa végig ezt az útmutatót!

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Biztonsági eloírások

Tartalomjegyzék. Biztonsági eloírások 1 Tartalomjegyzék 1. Biztonsági eloírások.... 2 2. A készülék részei...3 4. Energia ellátás.... 5 5. Muködtetés.. 6 6. Muködési rendellenességek....9 7. Adatok. 9 8. Tartozékok.. 9 Biztonsági eloírások

Részletesebben

RK300CDU HORDOZHATÓ CD-S KAZETTÁS RÁDIÓ

RK300CDU HORDOZHATÓ CD-S KAZETTÁS RÁDIÓ RK300CDU HU HORDOZHATÓ CD-S KAZETTÁS RÁDIÓ BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Figyelmeztetések a használatra és az üzembe helyezésre vonatkozóan FIGYELEM! Tűz- és érintésvédelmi okokból ne tegye ki a készüléket esőnek,

Részletesebben

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH KONVERTER FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH KONVERTER FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást Minden itt említett védjegy a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. Hacsak másképp nem jelezzük, a védjegyek használata nem jelenti, hogy azok tulajdonosa kapcsolatban

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TFT-LCD MONITOR ÉS DVD LEJÁTSZÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TFT-LCD MONITOR ÉS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TFT-LCD MONITOR ÉS DVD LEJÁTSZÓ A készülék LÁMPA Vezeték nélküli hangszóróval is használható (ez csak opcionális ) AJTÓLÁMPA Az ajtólámpa az ajtó nyitásával/csukásával automatikusan

Részletesebben

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató BackBeat FIT 500 sorozat Használati útmutató Tartalomjegyzék Párosítás 3 Párosítás 3 Második eszköz párosítása 3 Párosítás Mac számítógéphez 3 Töltés és illeszkedés 4 Töltés 4 Alapvető tudnivalók 5 A fejhallgató

Részletesebben

Használati Utasítás 0828H

Használati Utasítás 0828H Használati Utasítás 0828H Digitális heti időkapcsoló vízmenetes kivitel IP 44 0828H Rendeltetésszerű használat Lámpák és elektromos készülékek automatikus kapcsolására kül- és bel térben. Technikai adatok

Részletesebben

WP1 Vezérlő Használati Útmutató

WP1 Vezérlő Használati Útmutató WP1 Vezérlő Használati Útmutató Lásd a kötési diagram. 24Volt 9Volt A vezérlő egy 9V-os Rain Bird szolenoidot működtet. Győződjön meg róla, hogy a szelepeket a vezérlővel összekötő vezeték, kisfeszültségű

Részletesebben

Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 Rendelési szám: 343930 343931-343932

Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 Rendelési szám: 343930 343931-343932 Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 Rendelési szám: 343930 343931-343932 RCD 1410 - RCD 1420 MP3 HORDOZHATÓ MP3/CD-JÁTSZÓ RÁDIÓVAL Használati utasítás TARTALOMJEGYZÉK A KÉSZÜLÉK

Részletesebben

Műszaki adatok. Biztonsági intézkedések

Műszaki adatok. Biztonsági intézkedések Műszaki adatok Termék kódja: 10007165 FM rádió Frekvenciatartomány 87,5 108 MHz Frekvenciatartomány mérete 10,7 MHz Jel-zaj viszony 40 db Zaj-korlátozott érzékenység

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 Mobil DJ hangfal diszkó fénnyel + USB + SD + BT 10030725 10030726 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük,

Részletesebben

RDS AUTÓRÁDIÓ CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM / FM SZTEREÓ RDS FUNKCIÓ ( PTY/TA/AF) LOPÁS ELLENI, LESZERELHETİ ELİLAP KIMENETI TELJESÍTMÉNY 60 WATT

RDS AUTÓRÁDIÓ CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM / FM SZTEREÓ RDS FUNKCIÓ ( PTY/TA/AF) LOPÁS ELLENI, LESZERELHETİ ELİLAP KIMENETI TELJESÍTMÉNY 60 WATT MCX 10 RDS AUTÓRÁDIÓ CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM / FM SZTEREÓ RDS FUNKCIÓ ( PTY/TA/AF) LOPÁS ELLENI, LESZERELHETİ ELİLAP KIMENETI TELJESÍTMÉNY 60 WATT HASZNÁLATI ÉS FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ 1 1. Felszerelés Óvintézkedések

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 50302, 50332, 50342 készletekhez V1.0. 1. oldal

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 50302, 50332, 50342 készletekhez V1.0. 1. oldal KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 50302, 50332, 50342 készletekhez V1.0 1. oldal Biztonsági figyelmeztetés A készülék telepítéséhez figyelmesen olvassa el a mellékelt Telepítési útmutatót, és az abban leírtak szerint

Részletesebben

Junior DC Elemes vezérlő automatika HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Junior DC Elemes vezérlő automatika HASZNÁLATI UTASÍTÁS Junior DC Elemes vezérlő automatika HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1/5 Fontos: 2-3 másodperces késéssel reagál a szelep az ON vagy OFF gomb megnyomására energiatakarékosság céljából. Két kézi indítás választható:

Részletesebben

Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System)

Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System) QSG_hun 29/12/04 15:17 Page 67 Magyar Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System) Olvassa el ezt az ismertetőt, mielőtt használatba veszi PSS-ét. Személyi hangrendszer (pss) eszközének használatához

Részletesebben

FASTNET FTR 250 PVR. Kiegészítés a PVR (felvétel - lejátszás) funkció használatához. www.betacom.hu

FASTNET FTR 250 PVR. Kiegészítés a PVR (felvétel - lejátszás) funkció használatához. www.betacom.hu FASTNET FTR 250 PVR Kiegészítés a PVR (felvétel - lejátszás) funkció használatához A készülék hátlapján található USB csatlakozóra a következő adathordozókat lehet csatlakoztatni a PVR (felvétel lejátszás)

Részletesebben

Autó DVR Használati Útmutató

Autó DVR Használati Útmutató Autó DVR Használati Útmutató Használat előtt kérjük, olvassa el az alábbi útmutatót. A termék jellemzői: A készülék kis kialakításával megkönnyíti a felvételt a legkülönfélébb helyzetekben 720 HD-s AVI

Részletesebben

DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ

DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ FUNKCIÓK I. Az időkapcsoló beállítása (a kék gombok): TECHNOCONSULT Kft. 2092 Budakeszi, Szürkebarát u. 1. T: (23) 457-110 www.technoconsult.hu info@technoconsult.hu

Részletesebben

IPTV Képek és zene funkció Beállítások és tudnivalók

IPTV Képek és zene funkció Beállítások és tudnivalók IPTV Képek és zene funkció Beállítások és tudnivalók Nézegesse kedvenc képeit a fotelben ülve TV-je képernyőjén, vagy éppen hallgassa kedvenc zenéit szintén a TV-je segítségével! A Képek és zene új IPTV

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SHARP XL-UR5H http://hu.yourpdfguides.com/dref/1283457

Az Ön kézikönyve SHARP XL-UR5H http://hu.yourpdfguides.com/dref/1283457 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Escort-FL/FC TDVR-04. Videó felvevő és lejátszó készülék. Felhasználói leírás a rendszer közvetlen kezeléséhez

Escort-FL/FC TDVR-04. Videó felvevő és lejátszó készülék. Felhasználói leírás a rendszer közvetlen kezeléséhez Escort-FL/FC TDVR-04 Videó felvevő és lejátszó készülék Felhasználói leírás a rendszer közvetlen kezeléséhez Trinus Systems, Inc. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. A rögzítő bekapcsolása, napi kezdeti lépések 3 2.

Részletesebben

XIAOMI MDZ-15-DA. Bluetooth hangszóró HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI MDZ-15-DA. Bluetooth hangszóró HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI MDZ-15-DA Bluetooth hangszóró HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a

Részletesebben

Digitális óra FULL HD WiFi kamerával

Digitális óra FULL HD WiFi kamerával Digitális óra FULL HD WiFi kamerával Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal 1. Termékleírás 1.

Részletesebben

- Megjegyzés: ha hosszú ideig nem használja (hónapig/hónapokig), akkor havonta töltse fel, az akku elgyengülésének megakadályozásához!

- Megjegyzés: ha hosszú ideig nem használja (hónapig/hónapokig), akkor havonta töltse fel, az akku elgyengülésének megakadályozásához! Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 500 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben