Auna TT-190 lemezjátszó használati utasítás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Auna TT-190 lemezjátszó használati utasítás"

Átírás

1 Auna TT-190 lemezjátszó használati utasítás Tisztelt Vásárlónk, először is szeretnénk gratulálni Önnek a termék megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt útmutatót és kövesse a leírtakat az esetleges technikai károk elkerülése érdekében. Figyelmeztetés 1. Ne tegye ki a berendezést nedvességnek és ne használja víz közelében! 2. Győződjön meg róla, hogy ne folyhat folyadék a berendezésre! 3. Mozdítsa óvatosan! 4. Ne blokkolja a szellőzőnyílásokat! 5. Ne tegye ki a berendezést hőnek és közvetlen napsugárzásnak! 6. Ha a berendezés meghibásodik vagy a vezeték megsérül, a terméken javításokat kizárólag engedéllyel rendelkező szakember végezhet. Soha ne szerelje a berendezést saját kezűleg! 7. Amennyiben saját maga szedi szét vagy szereli a berendezést, elesik a garanciától!

2 Az elem behelyezése Az elemtartó rekesz a távirányító hátoldalán helyezkedik el. 1. Távolítsa el a fedelet a fogantyú lenyomásával. 2. Helyezzen két AAA elemet (nem része a kiszerelésnek) a rekeszbe. Figyeljen a pólusok elhelyezkedésére. 3. Illessze vissza a fedelet. A vezérlőelemek elhelyezkedése 1. Porvédő 2. Visszajátszás/Pause/Stop 3. CD ugrás előre/hátra 4. MP3 lista fel 5. Forrás nyomógomb 6. Felvétel gomb 7. Hangerő növelése 8. Hangerő csökkentése 9. Be- és kikapcsolás 10. CD rekesz ajtaja 11. CD rekesz nyitás 12. 3,5 mm fejhallgató csatlakozó 13. USB csatlakozó 14. SD/MMC kártya slot 15. Funkciókapcsoló 16. UKW kiválasztás 17. Üzemjelző LED 18. LSD kijelző 19. FM sztereó LED kijelző 20. LED skálamutató 21. Frekvenciaszabályozó 22. Távirányító vevő 23. Gyors előretekerés/kivétel 24. Kazetta rekesz 25. Orsó adapter 26. Lemezjátszó sebességszabályozó 27. Hangkar tartó 28. Line kimenet 29. Hangszóró kimenet (J/B) 30. FM antenna 31. Auto-Stop be/ki 32. Hálózati kábel

3 Beüzemelés Beüzemelés: Csomagolja ki a berendezést minden tartozékával együtt és távolítsa el a védőfóliát, csomagolást. Csak azt követően csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, hogy minden szükséges kapcsolódást biztonságosan létrehozott. Ne blokkolja a szellőzőnyílásokat. Bizonyosodjon meg róla, hogy a berendezés körül van pár centiméter hely a szellőzésre. Csatlakozás elektromos hálózathoz: Csatlakoztassa a hálózati kábelt (32) egy dugaljba és a boxokat a főelemhez. Állítsa a funkciót (15) Tuner/CD/Phono-ra. Az üzemjelző LED (17) bekapcsol. A berendezés ekkor készenléti állapotban van, és készen áll a zenelejátszásra. Rádió hallgatás Kézi beállítás: 1. Válassza ki a kívánt csatornát (FM vagy FM sztereó) a csatornaválasztó gombbal (16). 2. Tekerje a frekvenciaszabályozót (21) a kívánt csatorna sávjára. 3. Szabályozza a hangerőt a hangerőszabályozóval (21). FM sztereó vétele: Állítsa a csatornaválasztó gombot (16) FM-re az állomások Mono-ban játszhatóak le. Egyes esetekben a gyenge adók vétele ezáltal javulhat. Állítsa a csatornaválasztó gombot (16) FM-St-re és az állomások sztereóban játszhatóak le. Az FM-St LED világít ilyenkor. Tanácsok jobb vételhez: FM: Az FM antennát (30) teljesen ki kell húzni és kiegyenesíteni. CD lejátszás Előkészítés: 1. Állítsa a funkcióválasztó gombot (16) CD/USB/SD -re. 2. Nyomja meg az Open/close (11) gombot a CD rekesz kinyitására. 3. Helyezzen be egy CD-t a nyomott felével felfelé a rekeszbe. 4. A CD egy keresésen esik át, és megjelenik a zeneszámok száma és a lejátszás ideje a kijelzőn. Visszajátszás/Pause/Stop 1. Nyomja meg a Play/Pause/Stop (2) gombot az első szám lejátszására. 2. A lajátszás megszakítására nyomja meg a Play/Pause/Stop (2) gombot. A lejátszás abbamarad. A lejátszás folytatásához nyomja meg újra a Play/Pause/Stop (2) gombot. 3. Ha a Play/Pause/Stop (2) gombot 2 másodpercnél tovább tartja lenyomva, a lejátszás leáll. Ugrás/keresés üzemmód (Ugrás/keresés előre / Ugrás/keresés hátra) 1. Ha a lejátszás közben megnyomja a skip up (3) gombot, a berendezés a következő számra vált.

4 2. Ha a lejátszás közben megnyomja a skip down (3) gombot, a berendezés az éppen játszott szám elejére ugrik. 3. Ha a második lépés után újra megnyomja a skip down (3) gombot, a berendezés az előző számra vált. 4. Ha a skip up/down (3) gombot lenyomva tartja a CD vagy MP3 lejátszás közben, a berendezés előre/hátra teker mindaddig, míg a gombot lenyomva tartja. MP3-CD esetében 1. Nyomja meg a Folder up (4) és az listaszám növekszik. 2. Nyomja meg a skip up/down (3) gombot a zeneszámok változtatására. 3. Miután kiválasztotta a számot, a lejátszáshoz nyomja meg a Play/Pause/Stop (2) gombot. ID3 (Zeneszám/Album) funkció (távirányítóval) 1. Nyomja meg az Info gombot az MP3 lejátszás alatt és a számról szóló információ megjelenik. Deaktiválásra nyomja meg ismét az Info -t. Zeneszám/Mappanév keresési funkció (távirányítóval) Zeneszámok címeit a Zeneszám/ Mappanévvel kereshet stop üzemmódban: 1. Nyomja meg a Find majd ezt követően a skip up (vagy skip down ) gombot (3). Így a számok közt abc sorrendben kereshet és a Play/Pause/Stop (2) gomb lenyomásával lejátszhat. 2. Nyomja meg még egyszer a Find majd ezt követően a skip up (vagy skip down ) gombot (3). Így a számok közt abc sorrendben kereshet és a Play/Pause/Stop (2) gomb lenyomásával a mappa összes számát lejátszhatja. Ha a számnak nincs neve, none vagy unknown jelenik meg az LCD kijelzőn (18). Az LCD kijelző (18) csak angol nyelvű írásjeleket támogat. MP3 számok feltétele: MP3 Bitrate: 32 kbps ~ 256 kbps A lejátszás minősége a felvétel minőségétől függ. A CD-k beolvasása a hosszabb lejátszási idő miatt hosszabb ideig tart. Ismétlés/Intro/Véletlen lejátszás Nyomja meg a repeat/intro/random gombot a lejátszás előtt vagy alatt egy szám, egy lista vagy az összes szám különböző módokon való lejátszására. CD esetében (1) Ismétlés 1 - > (2) Minden szám ismétlése - > (3) Intro - > (4) Véletlen lejátszás - > (5) Ki Lejátszási mód LCD kijelző Szám ismétlése Minden szám ismétlése ALL Intro INTRO Véletlen lejátszás RANDOM Ki MP3-CD esetében (1) Ismétlés 1 - > (2) Mappa minden számának ismétlése - > (3) Minden szám ismétlése - > (4)

5 Intro - > (5) Véletlen lejátszás - > (6) Ki Lejátszási mód LCD kijelző Szám ismétlése Minden szám ismétlése ALL Mappa minden számának ismétlése Intro INTRO Véletlen lejátszás RANDOM Ki Ismétlés Megszakítás nélkül hallgathat egy számot vagy egy mappa tartalmát. Intro lejátszás (távirányító segítségével) Meghallgathatja a CD-n található számok első 10 másodpercét. Véletlen lejátszás Az összes számot véletlen sorrendben hallgathatja meg. Programozott CD lejátszás (távirányító segítségével) Akár 32 CD/MP3 számot is lejátszhat tetszőleges sorrendben. A berendezésnek ehhez Stopp üzemmódban kell lennie. 1. Váltson CD/USB üzemmódba és állítsa le a lejátszást. 2. Nyomja meg a Program gombot és a kijelző PROG -ot jelez. Továbbá kijelzi a programot és a zeneszámok számát is. 3. Válassza ki a kívánt számot a... (3) gomb segítségével. 4. Nyomja meg a Program gombot, hogy a számot a programhoz adhassa. 5. Ismételje meg a 3-as és 4-es pontokban leírtakat minden további szám beállításához. 6. Ha minden számot hozzáadott a lejátszási listához, nyomja meg a lejátszás megkezdéséhez a. (2) gombot. 7. A lejátszás befejezésére nyomja meg a stop gombot, amíg a PROG kiírás eltűnik a kijelzőről (18). USB adathordozóról vagy kártyáról való lejátszás Csatlakozás A rendszer képes MP3 adatokat USB adathordozókról vagy kártyáról lejátszani. 1. Állítsa a funkciókapcsolót (15) USB/SD -re és válassza ki a forrás nyomógombbal (5) az USB vagy card lehetőséget. 2. Csatlakoztasson egy USB kulcsot, vagy helyezzen be SD kártyát a berendezésbe. Amennyiben rosszul helyezi be az USB kulcsot vagy az SD kártyát, ez a berendezést és/vagy a tárhelyet károsíthatja. 3. A berendezés automatikusan beolvassa a médiát és kijelzi a meglévő zeneszámok számát is. 4. A lejátszás kezelése ugyanúgy működik, mint a CD/MP3 CD esetében. A berendezés MP3 adatokat csak az USB csatlakozón keresztül ismer fel és olvas be. Ha egy MP3 lejátszót csatlakoztat, a különböző adatformátumok miatt lehetséges, hogy a berendezés nem ismeri fel. Ez nem számít működésbeli hibának.

6 MP3 adatok létrehozása CD-ről vagy lemezjátszóról A berendezés CD-ről vagy lemezjátszóról MP3 adatokat hoz létre és ezeket USB vagy SD kártyán tárolja. A. CD kódolás I, Zeneszám felvétele 1. Játssza le a CD-t a megszokott módon. 2. Nyomja meg a Record gombot (6) miután a CD beolvasása megtörtént. A kijelző erre a. és.. szimbólumokat jelzi ki villogva. A felvétel megkezdődött. 3. A kódolás után a lejátszás leáll. II, Teljes CD felvétele 1. Helyezze be a CD-t a megszokott módon és zárja be a CD rekeszt. 2. Nyomja meg a Record gombot (6) miután a CD beolvasása megtörtént. A kijelző erre a. és.. szimbólumokat jelzi ki villogva. A felvétel megkezdődött. 3. A kódolás után a lejátszás leáll. III, Programozott kódolás 1. Helyezze be a CD-t a megszokott módon és zárja be a CD rekeszt. 2. Programozza be a lejátszási listát (Lásd Programozott lejátszás (távirányító segítségével)) és nyomja meg utána a play/pause/stop (2) gombot. 3. Nyomja meg a lejátszás alatt a leállításhoz a play/pause/stop (2) gombot 2 másodpercre. 4. Nyomja meg a Record gombot (6), a. és.. szimbólumok villognak a kódolás alatt a kijelzőn. A kódolás után a lejátszás leáll. A felvétel sebessége 1:1 arányban áll a lejátszási sebességgel. A berendezés egy audio mappát hoz létre a kódoláshoz. A felvétel formátuma előre beállított MP3 Bitrate: 128 kbps, 44.1 khz. A kódolás alatt egy számot sem játszik fel a berendezés. A felvétel megszakítására nyomja meg ismét a Record gombot. Csak teljes számokat lehet az USB/SD-ről másolni. Ha a másolás folyamatát megszakítjuk, nem lesz mentve zeneszám az USB vagy SD/MMC kártyán. IV, MP3 adat másolása Amennyiben egy MP3 CD-t helyeztünk be audio CD helyett, a berendezés ezeket az adatokat másolja USB/SD hordozóra a Record (6) gomb lenyomása után. A kezelés a fent leírtak alapján történik. Ha a berendezés felismeri az MP3 adatokat, másolja azokat. Az adatokat USB-re menti a berendezés, amennyiben USB kulcsot vagy SD kártyát helyeztünk be. Ha az USB/SD-ről való lejátszás alatt lenyomja a Record gombot, az aktuális számot másolja USB-ről SD-re vagy fordítva. B. Lemez kódolása 1. Válassza ki a Phono (15) funkciót és nyomja le azonnal a Record (6) gombot. 2. Az LCD kijelző villogva USB -t jelez, ezt követően a kódolás alatt a... és...

7 3. Kezdje meg a kívánt zeneszám lejátszását a lemezjátszón. 4. A befejezéshez nyomja meg a Record (6) gombot, a kijelző befejezi a villogást és a Phono feliratot írja ki. C. Kazetta kódolása 1. Válassza ki a Tape (15) funkciót és nyomja le azonnal a Record (6) gombot. 2. Az LCD kijelző villogva USB -t jelez, ezt követően a kódolás alatt a... és Kezdje meg a kívánt zeneszám lejátszását. 4. A befejezéshez nyomja meg a Record (6) gombot, a kijelző befejezi a villogást és a Tape feliratot írja ki. D. Kódolási-Bitrate (távirányító segítségével) Ön kívánsága szerint a minőség és tárhely függvényében beállíthatja a Bitrate-et. A terület 32/64/96/128/192/256kbps. 1. Válassza ki a Phono (15) üzemmódot és maradjon stopp üzemmódban. 2. Nyomja meg az Info gombot, és az LCD kijelzőn megjelenik a standard Bitrate (128kbps). 3. Állítsa be a.. gombok (3) segítségével a Bitrate-et. 4. Megerősítésként nyomja meg újra az Info gombot és a kijelző (18) újra a Phono kiírást jeleníti meg. E. Szám felbontása (távirányító segítségével) A lemezről az USB/SD hordozóra felvett zenét zeneszámokra bonthatja fel. Minden esetben, ha a. gombot nyomja meg, egy új adat/zeneszám keletkezik. A PHONO ill. TAPE szöveg röviden felvillan a kijelzőn (18). Adat törlése USB kulcsról / SD kártyáról A. Adat törlése 1. Válassza ki az USB vagy SD üzemmódot. 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az Info gombot 3 másodpercig és a kijelzőn (18) megjelenik (del---001). 3. Válassza ki a. gombok segítségével a törlendő adatot. 4. Nyomja meg a REC gombot és válassza ki a.. gombok segítségével a yes/no (igen/nem) opciók közül a megfelelőt. 5. Megerősítésként nyomja meg a REC gombot. B. Minden adat törlése (távirányító segítségével) 1. Válassza ki az USB vagy SD üzemmódot. 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az Info gombot 3 másodpercig és a kijelzőn (18) megjelenik (del---001). 3. Nyomja meg és hagyja lenyomva az Info gombot még egyszer, hogy a formátum kiválasztáshoz kerüljön. Válasszon most a.. gombok segítségével a y (igen) vagy n (nem) között. 4. Megerősítésként nyomja meg a REC gombot. Egy USB adathordozó vagy egy SD-MMC kártya teljesen formatált lesz, ha minden adatot kitöröl. Nyomja meg a Stop gombot a törlési üzemmód elhagyására.

8 USB/memóriakártya kivétele Egy adathordozó kivételéhez a berendezést először ki kell kapcsolni vagy egy másik üzemmódba, pl. CD, kazetta, lemezjátszó átkapcsolni. Húzza ki az USB kulcsot, vagy vegye ki az SD kártyát. Általános használat Kazetta lejátszása Kazetta lejátszása: A kazetta behelyezése után a lejátszás azonnal megkezdődik. Leállítás, kazetta kivétele: Nyomja meg teljesen a Gyors előretekerés/kivétel (23) gombot, és a berendezés kidobja a kazettát a rekeszből (24). A gomb (23) a legalsó pozícióban marad. Gyors előretekerés: Nyomja meg a Gyors előretekerés/kivétel (23) gombot a lejátszás alatt félig, és a gyors előretekerés elindul. A nyomógomb félig lenyomott állapotban marad. Nyomja meg a gombot (23) finoman, és a normál lejátszás elindul. A nyomógomb a legfelső pozícióba ugrik vissza. LEJÁTSZÁS GYORS ELŐRETEKERÉS KIVÉTEL Figyelem Behelyezéskor figyeljen a kazetta helyes elhelyezkedésére. A rendszer előretekeréskor nem játszik hangot. Lejátszás után ajánlott a kazettát kivenni és nem benne hagyni a rekeszben. Lemezjátszó Megjegyzés: Távolítsa el a tű védőfóliáját. Használat előtt vegye le a hangkart a tartóról és utána illessze vissza a tartóra. 1. Válassza ki a Phono (15) funkciót. 2. Állítsa be a sebességet a lemezjátszó sebességszabályozója segítségével. 3. Helyezze a lemezt a lemezjátszóra (használjon orsó adaptert, ha szükséges). 4. Emelje meg a hangkart és mozdítsa lassan a lemezjátszó széle felé. A lemezjátszón a lemez forogni kezd. 5. Helyezze a hangkart a kívánt részhez a lemezen. 6. Szabályozza a hangerőt. 7. A lemez végén a lemezjátszó magától leáll. Emelje meg a hangkart és illessze vissza a tartóra. 8. A lemezjátszó kézi leállításához emelje meg a hangkart és illessze vissza a tartóra. Ha a lemez Auto Stop területtel rendelkezik, és Auto-Stop aktív, a lemezjátszó megáll a lemez lejárta előtt. (Az Auto Stop funkció aktiválásához kapcsolja ki a berendezést, és az Auto Stop

9 kapcsolót (31) kapcsolja be. Indítsa el ezután a lejátszást. Line-kimenet A berendezést cinch kábel segítségével meglévő Hifi berendezéséhez csatlakoztathatja. Ehhez használja a line-kimenetet (28). Távirányító Elemek (nem részei a kiszerelésnek) A távirányító működéséhez két AAA elemet igényel. Nyomógombok: 1) Find Adat-/mappakeresés MP3 lejátszás közben 2) Info Kódoláshoz Bitrate választás 3) Rec Felvétel 4) Rep/intro/ran Ismétlés/Intro/Véletlen lejátszás 5) Program Programozott lejátszás 6) Play/pause Lejátszás/Szünet 7) Skip/search forward Előre ugrás/előretekerés Skip/search backward Visszaugrás/visszatekerés 8) Stop Stop/Programozott lejátszás vége 9) Folder up / down Mappakeresés felfelé / lefelé 10) Source CD/USB vagy SD üzemmód 11) Track separation Zeneszám felbontása a felvétel alatt Biztonsági előírások és garancia Ez a használati útmutató arra szolgál, hogy Önt megismertesse a berendezés használatával. Kérjük, őrizze meg ezt a leírást, hogy szükség esetén újra elő tudja venni. A termék vásárlásakor 2 év garanciát kap a termék rendeltetésszerű használatakor keletkezett károkra. Kérjük, a berendezést kizárólag rendeltetésszerűen használja. A nem megfelelő használat a termék és környezete károsodásához vezethet. A berendezés átalakítása vagy megváltoztatása veszélyezteti a termékbiztonságot. Vigyázat sérülésveszély! Soha ne nyissa fel a berendezést, és ne szerelje saját kezűleg! Kezelje a terméket gondosan! Ütődések, ütések és akár kis magasságból való zuhanás károsodáshoz vezethet. Tartsa távol a berendezést nedvességtől és extrém hőtől! Nem vállalunk garanciát a következményes károkra! A technikai változások és tévedések jogát

10 fenntartjuk! Fontos tudnivalók a kiselejtezéshez: Ez az elektronikai eszköz nem való háztartási hulladékgyűjtőbe. A szakszerű selejtezés érdekében kérjük forduljon a területi illetékes nyilvános gyűjtőpontokhoz. A gyűjtőpontokkal kapcsolatos információkat, ezek helyét, az elszállítás költségeit, a tárolással kapcsolatos tudnivalókat kérdezze meg az illetékes szervektől. Tudnivalók az elemek kiselejtezéséhez: Az elemeket ne dobja a háztartási hulladékgyűjtőbe. Mint végfelhasználó, törvény szerint köteles az elemeket visszaszolgáltatni. Ingyenesen a vásárlónál vagy a kihelyezett gyűjtőpontokon adhatja le használt elemeit. Postán is elküldheti az elemeket nekünk. Az elemek és akkumulátorok, amelyek káros anyagokat tartalmaznak, egy áthúzott szemeteskosár szimbólummal rendelkeznek, lásd fent. A szemeteskosár szimbólum közelében a káros anyag kémiai vegyjele is fel van tüntetve. A Cd kadmiumot, Pb ólmot, a Hg higanyt jelent. Jó szórakozást kívánunk a termék használatához! Figyelmeztetések: A terméken javításokat kizárólag engedéllyel rendelkező szakember végezhet. Soha ne nyissa fel a berendezést. A hibás összeszerelés üzemzavarhoz vagy a termék tönkretételéhez vezethet. Óvja a terméket nedvességtől, ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. A terméket ne mossa tisztítószerekkel. A tisztításhoz kizárólag száraz (Mikrofaser) rongyot használjon. Kizárólag a megfelelő hálózati feszültséghez csatlakoztassa. Semmilyen esetben se csatlakoztassa más feszültséghez, mint a megadott feszültség. A garancia harmadik fél beavatkozása következtében megszűnik.

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI Mixer Tisztelt Ügyfelünk, először is köszönjük Önnek vásárlást. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt bekötési és használati útmutatót és kövesse a leírtakat

Részletesebben

STEREO AUNA, USB, MP3, SZALAGMAGNÓ, CD, LEMEZLEJÁTSZÓ, ENCODER. Használáti útmutató

STEREO AUNA, USB, MP3, SZALAGMAGNÓ, CD, LEMEZLEJÁTSZÓ, ENCODER. Használáti útmutató STEREO AUNA, USB, MP3, SZALAGMAGNÓ, CD, LEMEZLEJÁTSZÓ, ENCODER Használáti útmutató 10000109 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Porszívó száraz és nedves porszívásra. először is szeretnénk gratulálni Önnek a termék megvásárlásához. Tulajdonságok

Porszívó száraz és nedves porszívásra. először is szeretnénk gratulálni Önnek a termék megvásárlásához. Tulajdonságok 10007545 Porszívó száraz és nedves porszívásra Tisztelt Vásárlónk, először is szeretnénk gratulálni Önnek a termék megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt bekötési és használati útmutatót

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: ACR-3280 Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. Set: Idő beállítása

Részletesebben

Sztereó berendezés 10006663 10006664 10009511 10009512 10009513 10009514 10027657 10027658 Kedves Vásárló, Köszönjük, hogy a termékünket választotta. A lehetséges technikai sérülések elkerülése érdekében

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet.

Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet. 10010781 10010782 10011460 10010783 10010784 10011461 Omnichef minisütő A berendezés részei: 1. Fűtőelem 2. Üveg ajtó 3. Belső tér 4. Toldások 5. Fogantyú 6. Burkolat 7. Hőmérséklet szabályozó 8. Üzemjelző

Részletesebben

Klarstein konvekciós fűtő ,

Klarstein konvekciós fűtő , Klarstein konvekciós fűtő 10006588, 10006589 10006588 HT006GL modell 1000 W teljesítménnyel 10006589 HT007GL modell 2000 W teljesítménnyel Tisztelt Vásárlónk, először is szeretnénk gratulálni Önnek a termék

Részletesebben

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio 10022732 10022733 10022734 10022735 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk temékünk megvásárlásához. Kérjük figyelmesen olvassa el és járjon el a kövezkező

Részletesebben

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK A zenehallgatás nagyobb élményéért és a készülék összes

Részletesebben

Vezérlőgombok. Előfigyelmeztetések

Vezérlőgombok. Előfigyelmeztetések 1. Mutató 2. LCD kijelző 3. Funkció-kapcsoló 4. On/off LED jelzőlámpa 5. Be- és kikapcsoló (on/off), hangerőszabályzó 6. Folder up gomb 7. Forrás gomb 8. Extra basszus be/kikapcsoló gomb 9. Record gomb

Részletesebben

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató Figyelem Rádió/DVD lejátszó Kezelési útmutató Menet közben ne próbálja konfigurálni a készüléket. Ha gépjárművével napsütésen parkol, a készülék bekapcsolása előtt várja meg, amíg a készülék lehűl. Esős,

Részletesebben

Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT

Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT 10030155 10030156 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el

Részletesebben

Retró sztereó berendezés Auna Belle Epoque. Használati útmutató

Retró sztereó berendezés Auna Belle Epoque. Használati útmutató Retró sztereó berendezés Auna Belle Epoque Használati útmutató 10008633 10021696 A készülék kicsomagolása és telepítése ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT A készüléket óvatosan húzza ki a dobozból és távolítsa el az

Részletesebben

Belle Epoque 1909 Retro gramofon + CD, rádió, USB, BT, AUX, FM

Belle Epoque 1909 Retro gramofon + CD, rádió, USB, BT, AUX, FM Belle Epoque 1909 Retro gramofon + CD, rádió, USB, BT, AUX, FM 10030630 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

Az MP3 lejátszó használata

Az MP3 lejátszó használata Használat Az MP3 lejátszó használata Az MP3-ról Személyes használaton kívüli célokra a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos MP3 fájlokat létrehozni olyan forrásokból, mint rádióadások, lemezek,

Részletesebben

10003580, 10003579. Klarstein multifunkciós robotporszívó Cleantouch/Cleanrazor. Használati útmutató

10003580, 10003579. Klarstein multifunkciós robotporszívó Cleantouch/Cleanrazor. Használati útmutató 10003580, 10003579 Klarstein multifunkciós robotporszívó Cleantouch/Cleanrazor Használati útmutató Tisztelt Vásárlónk, először is szeretnénk gratulálni Önnek a termék megvásárlásához. Kérjük, olvassa el

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 10022757 http://www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Használati utasítás AUNA RCD 230, HORDOZHATÓ SZTEREÓ CD RÁDIÓ, USB, SD, MP3, KAZETTÁK, FM/AM

Használati utasítás AUNA RCD 230, HORDOZHATÓ SZTEREÓ CD RÁDIÓ, USB, SD, MP3, KAZETTÁK, FM/AM Használati utasítás 10028271 10028272 AUNA RCD 230, HORDOZHATÓ SZTEREÓ CD RÁDIÓ, USB, SD, MP3, KAZETTÁK, FM/AM Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat,

Részletesebben

Stereoanlage. CD- -lejátszó/lemezjátszó/sd/usb/rádió

Stereoanlage. CD- -lejátszó/lemezjátszó/sd/usb/rádió Stereoanlage CD- -lejátszó/lemezjátszó/sd/usb/rádió 10004797 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse

Részletesebben

Ébresztőóra. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 69380FV06XIII00GS

Ébresztőóra. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 69380FV06XIII00GS Ébresztőóra Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69380FV06XIII00GS Kedves Vásárlónk! Ez a színes ébresztőóra különösen halk kvarc óraszerkezettel rendelkezik, így nem zavarja gyermekét alvás

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

Auna AMP-5100 használati utasítás

Auna AMP-5100 használati utasítás Auna AMP-5100 használati utasítás Tisztelt Vevőnk, köszönjük, hogy termékünket választotta. Ez azt mutatja, hogy Ön az audio berendezések tekintetében igényes vásárló. Büszkék vagyunk arra a hagyományra,

Részletesebben

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és őrizze meg késõbbi áttekintésre is. Műszaki jellemzők Jeladó készülék Frekvencia

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 Készlet tartalma: M Távirányító D,I 2 /16 Ohmos hangszóró E Vezérlő egység R Infra vevő Csatlakozó pontok F Tápellátás 230V N Tápellátás 230V I Bal hangszóró ( piros vezeték

Részletesebben

Telepítési kézikönyv és használati útmutató

Telepítési kézikönyv és használati útmutató Megjegyzés: A készülék tápfeszültsége 12 V / 24 V. A túl magas vagy túl alacsony feszültség a készülék károsodását vagy meghibásodását okozhatja. A készüléket az USB lemezzel vagy SD kártyával csak a jármű

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

RQ-132 / RQ-132USB. Kazettás lejátszó.

RQ-132 / RQ-132USB. Kazettás lejátszó. RQ-132 / RQ-132USB Kazettás lejátszó 10030827 10030828 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK

KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK A termék a kiselejtezésekor nem kezelhető háztartási hulladékként, leadása az elektromos és elektronikai hulladékok újrahasznosítására kijelölt gyűjtőhelyeken történik. Ezt

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: WHOOPEE Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító: SPKR-BT-ECHO-WL Tulajdonságok:

Részletesebben

A Memory Stick lejátszó használata

A Memory Stick lejátszó használata Használat A Memory Stick lejátszó használata A Memory Stickekről Ne tárolja a Memory Stickeket olyan helyeken, amelyek statikus elektromosságnak vagy elektromos interferenciának vannak kitéve, különben

Részletesebben

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Használati útmutató AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Bevezetés Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a kétcsatornás hőmérsékletet mérő készüléket. Szánjon rá néhány percet, hogy elolvassa a használati

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0 1. oldal Biztonsági figyelmeztetés A készülék telepítéséhez figyelmesen olvassa el a mellékelt Telepítési útmutatót, és az abban leírtak szerint

Részletesebben

STEREO AUDIO CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM/FM RÁDIÓVAL ÉS 3 SEBESSÉGŰ LEMEZJÁTSZÓVAL

STEREO AUDIO CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM/FM RÁDIÓVAL ÉS 3 SEBESSÉGŰ LEMEZJÁTSZÓVAL STEREO AUDIO CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM/FM RÁDIÓVAL ÉS 3 SEBESSÉGŰ LEMEZJÁTSZÓVAL HU MODELL: RP-013C, RP-023C, RP-033C HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZNÉ A KÉSZÜLÉKET, KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN A

Részletesebben

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás Biztonsági előírások Mindig tartsa be az alábbi előírásokat. Ezzel elkerülhető, hogy a képkeret használata során tűz, áramütés, vagy egyéb sérülés érje.

Részletesebben

MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB

MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB Használati utasítás 10004933/1008980 = HiFi erősítő 10005063/1008983 = CD lejátszó Tisztelt vásárló, Először is szeretnénk Önnek megköszönni, hogy megvásárolta

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

CLOCK RADIO SONOCLOCK KSC 35

CLOCK RADIO SONOCLOCK KSC 35 CLOCK RADIO SONOCLOCK KSC 35 HU TARTALOM ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 ÖSSZESZERELÉS ÉS BIZTONSÁG

Részletesebben

KARAOKE HANGFAL SZETT

KARAOKE HANGFAL SZETT KARAOKE HANGFAL SZETT Használati utasítás Figyelmeztetések: - A készülék használata előtt olvassa el a használati utasítást. - Őrizze meg a használati utasítást, hogy bármikor segítségül hívhassa. - Kérjük,

Részletesebben

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró Element BEAM Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

Kezelési utasítás. A készülék nézeti képei Hangszórók

Kezelési utasítás. A készülék nézeti képei Hangszórók Conrad Vevőszolgálat, 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: 319 0250 Kezelési utasítás A készülék nézeti képei Hangszórók HIF-6880USMPT típusú mikro-hifi-berendezés felültöltős CD/MP3-lejátszóval, USBporttal

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI 1014 10000mAh Utasítások: Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Az első használat előtt, kérjük olvassa el ezt a kézikönyvet, a termék megfelelő használata

Részletesebben

CD 110 MP3 Hordozható Rádió/CD/MP3 lejátszó

CD 110 MP3 Hordozható Rádió/CD/MP3 lejátszó CD 110 MP3 Hordozható Rádió/CD/MP3 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1 FIGYELMEZTETÉS Hogy elkerülje a tűz és elektrosokk veszélyét, ne tegye ki ezt a készüléket esőnek vagy nedvességnek. Elektrosokk veszély,

Részletesebben

Duke hordozható kazetta lejátszó, USB, SD, bleutooth, FM rádió

Duke hordozható kazetta lejátszó, USB, SD, bleutooth, FM rádió Duke hordozható kazetta lejátszó, USB, SD, bleutooth, FM rádió 10030562, 10030563 Kedves Vásárló, gratulálunk termékünk vásárlásához. Kérjük figyelmessen olvassa végig a következő utasításokat és használat

Részletesebben

LED-es karácsonyfagyertyák

LED-es karácsonyfagyertyák OFF ON OFF ON LED-es karácsonyfagyertyák Termékismertető Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 71166AS5X6III 297 235 Biztonsági előírások Figyelmesen olvassa el a biztonsági előírásokat, és az esetleges sérülések

Részletesebben

Bebop. USB bluetooth AUX MIC

Bebop. USB bluetooth AUX MIC Bebop USB bluetooth AUX MIC 10028659 10028660 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és

Részletesebben

KEZELŐSZERVEK ELHELYEZKEDÉSE

KEZELŐSZERVEK ELHELYEZKEDÉSE KEZELŐSZERVEK ELHELYEZKEDÉSE Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 CD/MP3-LEJÁTSZÓ LEMEZJÁTSZÓVAL, SZTEREO

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Használati útmutató. Gyors start

Használati útmutató. Gyors start 1 Használati útmutató Gyors start Minden jog fenntartva! Az alábbi biztonsági előírások betartása meghosszabbítja az Ön készülékének szolgálati idejét. Biztonsági előírások!!! Ne tegyük ki a készüléket

Részletesebben

TV Használati útmutató

TV Használati útmutató TV Használati útmutató TARTALOM Megjelenés.......................................... 3 Üzembe helyezés.................................... 4 Párosítás hallókészülékkel............................. 7 Jeltovábbítás........................................

Részletesebben

JVJ DVD-1043 Tető DVD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Kezelési útmutató

JVJ DVD-1043 Tető DVD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Kezelési útmutató JVJ DVD-1043 Tető DVD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési útmutató Kérjük, a termék használata előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót! FIGYELMEZTETÉS A terméket ne szerelje a vezető ülés közelébe,

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 Rendelési szám: 343930 343931-343932

Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 Rendelési szám: 343930 343931-343932 Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 Rendelési szám: 343930 343931-343932 RCD 1410 - RCD 1420 MP3 HORDOZHATÓ MP3/CD-JÁTSZÓ RÁDIÓVAL Használati utasítás TARTALOMJEGYZÉK A KÉSZÜLÉK

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az MP3 a médialejátszók új generációja. Támogatja az MP2, MP3, WMA és WAV fájlok lejátszását. Magas színvonal, megbízhatóság és átdolgozott dizájn jellemzi. Áttekintés Átdolgozott dizájn

Részletesebben

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató LCD PTV-711 Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót Tartalom Borító......1 Tartalom....2 Figyelmeztetés....3 Biztonsági

Részletesebben

CLOCK RADIO. Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q

CLOCK RADIO. Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q CLOCK RADIO Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q HU MAGYAR 2 ALARM TIME SLEEP SNOOZE UP DOWN RADIO ON AL 1 1+2 2 - TUNING + FM MW U + VOLUME - 3 MAGYAR 05-13 4 ÖSSZESZERELÉS ÉS BIZTONSÁG 7 A készüléket audio

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY AXR YJ002 HASZNÁLATI UTASÍTÁS autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató Q1 forgólézer Cikkszám: R141 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

UR8600 MAGYAR. Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D Cadolzburg NÉMETORSZÁG

UR8600 MAGYAR. Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D Cadolzburg NÉMETORSZÁG MAGYAR Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D 90556 Cadolzburg NÉMETORSZÁG Tel.: +49 9103/71670 Fax.: +49 9103/716712 Email. info@woerlein.com Web: www.woerlein.com UR8600 1 1. Kivetítő BE/KI 180 -os

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

Klarstein konyhai robotok

Klarstein konyhai robotok Klarstein konyhai robotok Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. 1.

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY HASZNÁLATI UTASÍTÁS AXR YJ006 autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

Z-E2014M. Beszerelési útmutató VW

Z-E2014M. Beszerelési útmutató VW Z-E2014M Beszerelési útmutató VW Csatlakoztatás előkészítése Kösse össze a fő csatlakozó kábel megfelelő csatlakozóját a CAN/Stalk interfésszel. Csatlakoztassa a fő csatlakozó kábelt, ahogy azt az ábrán

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Gyors üzembehelyezési útmutató ComboBox CE HD Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Fontos biztonsági előírások - - Kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat. - - Kérjük, őrizze

Részletesebben

LED-valódi viaszgyertya

LED-valódi viaszgyertya LED-valódi viaszgyertya Termékismertető Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 71213FV05XIII06GS - 297 623/297 624 Biztonsági előírások Figyelmesen olvassa el a biztonsági előírásokat. Az esetleges sérülések és károk

Részletesebben

VEVŐTÁJÉKOZTATÓ. 6. Kizárólag száraz kendővel tisztítsa a készüléket.

VEVŐTÁJÉKOZTATÓ. 6. Kizárólag száraz kendővel tisztítsa a készüléket. Fontos biztonsági előírások VEVŐTÁJÉKOZTATÓ 1. Olvassa el az alábbi előírásokat 2. Jegyezze meg az előírásokat. 3. Tartsa be az utasításokat. 4. Kövessen minden utasítást. 5. Ne használja a készüléket

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

TELEPÍTÉSI LEÍRÁS. 1. Ábra 2. Ábra. 3. Ábra. 4. Ábra

TELEPÍTÉSI LEÍRÁS. 1. Ábra 2. Ábra. 3. Ábra. 4. Ábra TELEPÍTÉSI LEÍRÁS 1. Ábra 2. Ábra 3. Ábra 4. Ábra 5. Ábra 6. Ábra 7. Ábra TULAJDONSÁGOK Az SRC egy rádió adó/vevő rendszer élvédelem alkalmazásához vagy más biztonsági rendszerhez, ahol a kábelezés nem

Részletesebben

Wally1/2/3/4/4 PLUS. Programozási leírás. 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő

Wally1/2/3/4/4 PLUS. Programozási leírás. 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő 1.oldal Wally1/2/3/4/4 PLUS 1, 2, 3, és 4 csatornás rádiós vevő Programozási leírás 2.oldal 3.oldal Fő jellemzők Az alap típus 240 kód tárolására képes. A 4 csatornás PLUS típusok 1008 kódot képes tárolni

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz A. Bekapcsolás gomb B. Funkció gomb C. Módkapcsoló gomb D. Világítás (piros, zöld és kék) E. Újraindítás gomb F. Mini USB G. Port TF kártyának H. MIC

Részletesebben

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző Funkciók: MP3/WMA formátumú fájlok olvasása és lejátszása SD/MMC kártyáról és USB flash lemezről Az LCD kijelzőn megjeleníti az információkról audio fájlokról és frekvenciákról A LINE-IN (vonalbemenet)

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Mindig az Ön rendelkezésére áll! Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/support Kérdése van? Lépjen kapcsolatba a a Philips céggel! SHL3850NC Felhasználói

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

AV-360 Amplifier FM/USB/SD

AV-360 Amplifier FM/USB/SD AV-360 Amplifier FM/USB/SD 103.142 Használati utasítás V1.1 Ne nyissa fel a készülék konstrukcióját, az áramütés veszélye fenáll. A készülék nem tartalmaz olyan elemeket, amelyek a felhasználó által kicserélhetőek.

Részletesebben

Element T6. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element T6. Hordozható Bluetooth hangszóró Element T6 Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 Mobil DJ hangfal diszkó fénnyel + USB + SD + BT 10030725 10030726 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük,

Részletesebben

MD-8 Nokia minihangszórók 9209478/1

MD-8 Nokia minihangszórók 9209478/1 MD-8 Nokia minihangszórók 9209478/1 7 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Eredeti Nokia tartozék (Nokia Original Accessories) logó a Nokia Corporation bejegyzett

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

Blackwood & Deerwood Plattenspieler mit CD / Tape / USB / FM-Radio

Blackwood & Deerwood Plattenspieler mit CD / Tape / USB / FM-Radio Blackwood & Deerwood Plattenspieler mit CD / Tape / USB / FM-Radio 10029157 10029158 Sehr geehrter Kunde, zunächst möchten wir Ihnen zum Erwerb Ihres Gerätes gratulieren. Bitte lesen Sie die folgenden

Részletesebben

KEZELŐELEMEK ELHELYEZKEDÉSE

KEZELŐELEMEK ELHELYEZKEDÉSE Köszönjük, hogy egy, a SENCOR cég által gyártott termék megvásárlása mellett döntött. A készülék helyes használata érdekében kérjük, gondosan olvassa végig ezt a használati útmutatót. FONTOS Olvassa el

Részletesebben

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 800 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

Ujjdob. Használati útmutató Tchibo GmbH D Hamburg X6II

Ujjdob. Használati útmutató Tchibo GmbH D Hamburg X6II Ujjdob Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 673856X6II Kedves Vásárlónk! Fejlessze zenei készségét! Az ujjdobbal rövid ritmusszekvenciát tud felvenni, majd ismét lejátszani. Kívánjuk, legyen

Részletesebben

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató YB1FA infra távirányító Kezelési útmutató Az YB1FA infra távirányító használata A távirányító felépítése 1 2 3 4 ON/OFF (BE/KI) gomb MODE (üzemmód) gomb +/- gomb FAN (ventilátor) gomb 1 3 4 6 2 5 5 6 7

Részletesebben

SEIKO DIGITÁLIS METRONÓM DM110 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

SEIKO DIGITÁLIS METRONÓM DM110 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SEIKO DIGITÁLIS METRONÓM DM110 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy a SEIKO DM110 Digitális Metronómot választotta. Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen használati utasítást, mielőtt használni kezdi a DM110

Részletesebben

HD720P Sport Kamera használati útmutató

HD720P Sport Kamera használati útmutató HD720P Sport Kamera használati útmutató Tartalom: Figyelmeztetések 1 Szerkezet 2 Jellemzők 3 Műszaki leírás 4 Útmutató 5 Általános problémák 8 Csomag tartalma 9 Figyelmeztetések 1. Ne használja a kamerát

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autós DVR 2. Tapadókorong 3. DC 5V autós töltő 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. AV-kábel 2. A készülék bemutatása 1 SD/MMC-kártyanyílás 10 Fel 2 Mikrofon 11

Részletesebben