STEREO AUNA, USB, MP3, SZALAGMAGNÓ, CD, LEMEZLEJÁTSZÓ, ENCODER. Használáti útmutató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "STEREO AUNA, USB, MP3, SZALAGMAGNÓ, CD, LEMEZLEJÁTSZÓ, ENCODER. Használáti útmutató"

Átírás

1 STEREO AUNA, USB, MP3, SZALAGMAGNÓ, CD, LEMEZLEJÁTSZÓ, ENCODER Használáti útmutató

2 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a kézikönyvben leírt utasítások figyelmeztetések semmibevétele és a készülék helytelen használata után a gyártó (társaság ) nem válal semien garanciá BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 1.Olvassa el az utasításokat. Minden utasítást olvasson el mielőtt a készüléket használni fogja. 2.Tartsa meg ezeket az utasításokat későbbi használatra. 3.Figyelmeztetés: a használati és a biztonsági utasításokat be kell tartani. 4.Ne hadja hogy a készülék vízzel érintkezzen, vagy víz közelében használják. 5.Győződjön meg arról, hogy nem folyott folyadék a készülékre. 6.Kezelje óvatosan, kerülje a rázkódásokat. 7. Ne takarja le a szellőző és kimeneti nyílásokat. 8. Ne helyezze a készüléket hőforrás közelébe (például radiátorhoz). Ne tegye ki a napnak. 9.Csatlakoztassa a berendezést az előírásoknak megfelelően, ahogy ebben a kézikönyvben van leírva. 10.Ez a készülék túlterhelés elleni védelemmel van ellátva. Ha cserélni szeretne a védelmi eszközöket, kérjük küldje egy tapasztalt szakemberhez, vagy márkaszervizhez. 11. A tisztításnál kövesse az utasításokat. 12. A berendezés javítását bízza szakképzett személyre bármikor : 1. a tápkábel meghibásodott 2. a készülék leesett, vagy folyadék ömlött bele vagy / a készülékre 3. a készülék esőnek volt kitéve 4. a készülék nem működik megfelelően 13. A felhasználó nem javíthatja az eszközt, kivéve azokat az eseteket, amelyek ebben a kézikönyvben vannak leírva.ez a jótálás elvesztésébe kerülhet. 14.Csomagolja ki az összes részt és távolítsa el a védő anyagot. 15.Ne csatlakoztassa a készüléket feszültségbe, mielőtt áttellenőrzi hogy az összes komponens csatlakoztatva van. 16.Ne fedje le a szellőző nyílásokat és győződjön meg arról, hogy a készülék el van néhány centiméterre a faltól.

3 17.A készüléket ne tegye ki csepegő vagy fröccsenő víz közelébe és ne rakjon rá vázát,edényt,stb. 18.Szellőzés érdekében ne takarja le a szellőzőnyílásokat újsággal, terítővel, függönnyel, stb. 19.Nyílt lángot, például az egő gyertyát stb. nem szabad a készülékre helyezni. 20.A hálózati csatlakozó a csatlakozáshoz / szétkapcsoláshoz van, ezért haggyon elegendő hozzáférési helyet. Az elemtartó a távirányító hátulján található. Az elemek behelyezése 1. Távolítsuk el az akkumulátor fedelét. 2. Helyezze be a két (2) AAA elemet (nem tartozék) az akkumulátor rekeszbe,ügyeljen a helyes polaritásra. 3. Zárja le az elemtartó fedelét A kezelő részek elhelyezkedése 1. Előlap 2. LCD kijelző 3. Record gomb (felvétel) 4. Source gomb 5. BLUETOOTH 6. Kiválasztási funkció 7. 3,5 mm- fülhallgató-csatlakozó 8. USB port 9. Kazetta Band kiválasztásához / FM sztereó 11. Slot az SD / MMC kártyák 12. MP3 gomb 13.Skip gomb 14. Kazettás ellenőrző egység 1 Rekord (feljátszás) Lejátszás Vissza Előre Stopp / Eject Szünet

4 15. CD-ajtó 16. Lejátszás / szünet / stop 17. Bluetooth gomb / lemezjátszó 18. A érzékelő vezérlő 19. Bekapcsol / Kikapcsol / hangerőszabályzó +/- 20. Hangolás 21. FM sztereó LED- kijelző 22. Kazetta Magas sebességű rögzítés 24. Ugrás fel 25. LED kijelző 26. Kazetta ellenőrző egység CD ajtó kinyitása 28. LP adapter 29. Lemezjátszó sebesség beállítás 30. Fogantyú 31.FM antenna 32.Antenna vonal 33.Out bemenet 34. Hangszórók csatlakozók 35. Hálózati kábel Előkészítés Telepítés 1. Csomagolja ki az összes részt és távolítsa el a védő anyagot. 2. Ne csatlakoztassa a készüléket feszültségbe, mielőtt áttellenőrzi hogy az összes komponens csatlakoztatva van. 3. Ne takarja le a szellőző és kimeneti nyílásokat. Ne fedje le a szellőző nyílásokat és győződjön meg arról, hogy a készülék el van néhány centiméterre a faltól. A felső burkolat összeszerelése 1. Nyomja be a készülék hátoldalán lévő fedőt. 2. Csatolása a fém fogantyút a felső fedőre. 3. Csatlakoztassa az akasztó fedelet a felső fedőn a fő egységen.

5 Csatlakoztatás 1. Csatlakoztassa a hangszórók bemeneti csatlakozójait a hangszórók bemeneti nyílásaiba (33) a készülék hátsó részén és a készülék tápkábeljét dugja a (35) hálózatba. 2. Fordítson az ON / OFF (19) óramutató járásával megegyező irányba, kattintásig. 3. Kapcsolja a Funkció gombot (6) a "TUNER" módba. LCD kijelző (2) kéken világít, ez azt jelenti hogy a füszültség rendben van. 4. Most a rendszer készen áll a zene lejátszásához. A ZENE HALLGATÁSA RÁDIÓ 1. Kapcsoló kiválasztás funkciót állítsa (6) a Tuner módba, a választó sávban állítsa be a kívánt sávot (10). 2. Forgassa a frekvencia vezérlőt (18), a kívánt állomás beállításához. 3. A hangerő-szabályozóval állítson (19) a hangerőn. FM sztereó: választja ki a zóna sávot (10), állítsa be az FM-zónát, a rádióállomások monó minőségben szólnak, bizonyos esetekben, a mono beállítás minősége javulhat, gyenge állomások vételénél. kapcsolja a kiválasztási zónát (10), állítsa be az FM-ST az állomások sztereó sávban szólalnak meg. Bekapcsol a LED FM ST kijelző. Utasítások a jobb vételhez AM: a jobb vételhez használja az antennát, könnyedén forgassa meg a minőség javítása érdekében. FM: a legjobb vételhez lazítsa ki az FM antenna kábelt (31), a kábel legyen egyenes és merev. CD LEJÁTSZÁS Előkészíttés A kapcsoló kiválasztás funkciót tegye a (6) "CD / USB / SD" módba A CD tartó kinyitásához (15), használja a "Open / Close" gombot (27). Helyezze be a CD-t címkével felfelé és zárja be az ajtót. A CD lemezt a lejátszó elkezdi olvasni, majd az LCD kijelzőn (2) mutatja a CD tartalmat és a teljes lejátsási időt.

6 Lejátszás / Szünet / Stop: -A játszáshoz nyomja meg a "Play / Pause / Stop" (16) gombot. -A megállításhoz, nyomja meg a "Play / Pause / Stop" gombot (16), majd nyomja le ismét. -Ha a "Play / Pause / Stop" gombot (16) tartsa több mint 2 másodpercig, a lejátszás leáll. Cím ugrás / keresés mód (ugrás a következő címre / előre / ugrás a következő címre / keresés vissza) 1. Nyomja meg a Skip up (24) gombot és a következő címre ugrik 2. Nyomja meg a Skip down (13) gombot lejátszás közben és az aktuális cím elejére ugrik. 3. Kettős megnyomással a Skip down (13) gombal lejátszás közben vált a korábbi címre. 4. Ha MP3 lejátszás alatt nyomja és tartsa a Skip up / Skip down (24,13), gyorsan válthat címet, a leállításhoz engedje el a Skip up / Skip down gombot. MP3 CD lejátszása 1. A Folder Up megnyomásával (12) felfelé mozog a mappák között 2. Nyomja meg a Skip up /Skip down (24,13) a címek között tud mozogni 3. Nyomja meg a "Play / Pause / Stop" (16) a lejátszást elindítsa a kívánt cím szerint ID3 tagok bemutatása (cím / album) távirányító segítségével lejátszás közben nyomja meg az Info gombot az információk megjelenítéséhez a kilépéshez nyomja meg az Info gombot Mappa keresése név és cím szerint (távirányítóval) Kereshet mappát cím szerint /amikor a lejátszás megállt. 1. Kattintson a Find gombra, majd eztkövetően a Skip up / Skip down gombra, a zeneszámok kereséséhez alfabetikus sorrendben, majd nyomja meg a Play / Pause / Stop gombot a lejátszáshoz. 2. Ismét nyomja meg a Find gombot, majd a Skip up /Skip down gombot, a mappa nevei fokozatosan alfabetikus sorrendben jelennek meg, majd nyomja meg a Play / Pause / Stop gombot a lejátszáshoz. Figyelmeztetés : A nem meg nevezett dalszám vagy mappa címe a képernyőn none címmel vagy unknown néven jelenik meg.az LCD kijelző csak az angol karaktereket jelenítti meg. Követelmények az MP3 címekhez - bitrate 32 kbps 256 kbps a lejátszási teljesítmény a felvétel minőségétől függ több CD betöltése hosszabb ideig tart Ismételt lejátszás / Intro / véletlenszerű lejátszás: Nyomja meg a Repeat / Intro / random gombot lejátszás előtt vagy lejátszás közben, válassza ki a lejátszandó mappát, vagy az összes tételt. A CD-hez 1. Ismételt lejátszás 2. Ismételt lejátszás az összes tételhez 3. Intro (INTRO) >4.Véletlen szerű lejátszás (RANDOM) >5. Kikapcsolás Az MP3-CD hez:

7 1. Ismételt név szerint 2. Mappa ismétlése 3. Az összes zeneszám lejátszása 4. Intro (INTRO) > 5.Véletlen szerű lejátszás (RANDOM) > 6. Kikapcsolás Ismételt lejátszás: Ebben az üzemmódban folyamatosan zenét hallgathat, vagy mappát. A zeneszámok bevezetése (Intro) (távirányítóval) Elkezdi lejátszani az összes szám első 10 másodpercét a CD-ről. Véletlenszerű lejátszás: Véletlenszerűen elkezdi a lejátszást. Programozási CD lejátszás (távirányítóval) Rendelkezésre áll 32 beállítható zeneszám a lejátszáshoz. A beállításhoz a készülék áljon STOP üzenmóban. 1. Kapcsoljon CD / USB lejátszási üzemmódba és állítsa le a készüléket 2. Nyomja meg a Program gombot, a kijelzőn PRG jelenik meg a programozott lejátszás és a zeneszám sorszáma. 3. A gombok (24.13) válassza ki a kívánt zeneszámot,amelyet szeretne a lejátsási sorrendben beilleszteni 4. a cím hozzáadásához a listából, nyomja meg a Program gombot 5.a további címek hozzáadásához ismételje meg a 3 és 4 lépést 6. a lejátszási címek beállítása után nyomja meg a Play / Pause / Stop gombot a lejátszáshoz 7. a programozott fájlok törléséhez ismételt megnyomással nyomja a Stop gombot amíg a PROG felirat eltűnik. Lejátszás USB-eszközről vagy memóriakártyáról: BEKÖTÉS 1. A rendszer képes MP3 fájlokat USB és SD adathordozókról lejátszani. 2. A funkció kapcsoló kiválasztása (6) állítsa USB / SD módba és a Source (4) gomb kiválasztásával választja az USB vagy az SD kártyát. 3. Csatlakoztassa az USB-tárolóeszközt vagy helyezzen be egy memóriakártyát FIGYELEM: Ha nem megfelelően helyezi be az USB-és SD médiát, megsérülhet a hordozó vagy az eszköz. 4.Ezt követően a rendszer automatikusan beolvassa és a kijelzőn megjelenik az összes rendelkezésre álló cím; a művelet ugyanaz, mint a CD / MP3-CD médiánál. FIGYELEM: A készülék csak az USB porton keresztül képes beolvasni az MP3 fájlokat. Ha egy MP3 lejátszót csatlakoztat a készülékhez,nem biztos hogy a rendszer beolvassa, mert nem ismeri fel a fájlformátumot. Ez nem hibajelenség. Az USB port nem támogatja a hosszabbító kábeleket és a csatlakoztatást közvetlenül a számítógéphez.

8 Lemezjátszó 1. Vegye le a tűt biztonsági fedél 2.Használat előtt lazítsa meg a kart a tartóról,a használat után ismét helyezze vissza, funkció kapcsoló (6) állítsa be Phono 3. Állítsa be a sebességet a fordulatszám-szabályozón a lemez tálon. 4.Helyezze a lemezt a lemeztálcára 5. Emelje fel lassan a kart és helyezze a lemez szélére,a lemeztálca elkezd forogni 6. Helyezze a mozgatható kart a kívánt helyre a lemezen 7. Állítsa be a hangerőt 8. A lemez a végén automatikusan leáll. Emelje fel a hangkart és helyezze vissza a tartóba. A hangkar felemelésével bármikor manuálisan leállíthatja a forgatást. Megjegyzés: Ha a lemez tartalmazza az auto-stop funkciót és aktiválva van az automatikus stop funkció,a lemez a végén automatikusan leáll (az automatikus auto- stop funkció aktiválásához kapcsolja ki a készüléket és az AUTO-STOP állítsa a bekapcsol helyzetbe.indítsa el a lejátszást TÁVVEZÉRLŐVEL TÁVIRÁNYÍTÓ Elemek telepítése (nem a tartozék része)

9 Infravörös távirányító tápellátását két AAA elem biztosítja A gombok leírása 1) Find (keresés) 2) Info MP3 lejátszási módban nyomja meg a unkciókapcsolóban a fájl keresésőt/ mappa név szerint 3) Rec (feljátszás) 4) Rep/intro/ran ran (ismétlés/bekezdés/véletlen szerű lejátszás) 5) Program 6) Play/pause 7) Skip/search Skip/search 8) Stop 9) Folder /down 10) Source 11) Track separation

10 A gomb megnyomásával válassza ki a kívánt adatot. A megnyomással aktiválja az encoding vagy a feljátszást A megnyomással aktiválja a repeat/intro/random A megnyomással aktiválja a programozást A megnyomással aktiválja pause/ leállítást Nyomja meg egyszer, hogy átkapcsoljon a következő vagy /az előző felvételre,vagy tartsa lenyomva az előre/hátra. Stop Nyomja meg a könyvtárat Nyomja meg a CD / USB vagy SD módot A megnyomással szétválasztja a rögzített felvételt Vonal kimenet: A készüléket csatlakoztathatja RCA kábellel HiFi rendszerhez. Használjon kimeneti vonalat (32). Kazettalejátszás: Általános szabályozás: Stop / Kiadás Gyors tekerés,előre és gyors,hátra tekerés A leállításhoz nyomja meg a Stop gombot. Felvétel (csak kazettás magnó 1.) Állítsa le az összes funkciót. Ismételt megnyomásával az ajtó kinyílik A kapcsoló megnyomásával elindul a gyors tekerés előre/ hátra. A megnyomással szüneteltetheti a lejátszást. Aktiválásához nyomja meg ismételten a gombot a lejátszáshoz. A lejátszás megkezdéséhez egyidejűl ezzel a gombbal együtt nyomja meg a Play-t.

11 Lejátszás Válassza ki a "Tape" (6) - helyezze be a kazettát - indítsa el a lejátszást, nyomja meg a Play gombot - Állítsa be a hangerőt (19) - ha meg akarja szakítani a lejátszást, nyomja meg a Szünet gombot -Ha szeretne befelyezni a lejátszást, nyomja meg a Stop/Eject gombot. Filgyelmeztetés: Lehetséges az egymás utánni kazetta lejátszása, hogyha megnyomja a Pause az 1 meghajtó és a Play a 2 meghajtó. Elősször a 1 meghajtót játsza le, majd a 2 meghajtót. Felvétel kazettáról (a 2 meghajtóról az 1 meghajtóra 1): Ez a készülék a kazetták másolására is szolgál. Felvétel mindig a 2 lejátszóról halad (lejátszás) az 1 lejátszóra. Rádió felvétel - Válassza ki a "Tuner"funkciót (6) - hangolja be a kívánt állomást és helyezzen be egy üres kazettát a 1 meghajtóba - A felvétel elindításához nyomja meg egyszerre a Record és a Play gombot - A felvétel leállításához nyomja meg a "Pause", majd a "Stop / Eject" gombot Felvétel lemezjátszóról - válassza ki a "Phono" (6) - az 1 meghajtóba helyezzen be egy üres kazettát - Először nyomja meg a Pause, majd a Felvétel és a Play. A felvétel most készenléti állapotban van - kezdje lejátszani a lemezt, nyomja meg a Pause gombot a felvétel elindításához - A felvétel leállításához először nyomja meg a Pause és Stop / Eject gombot, a kart a felvétel befejezése után helyezze vissza a tartóba. A szinkronizálás normál sebességnél (felvétel szalag): - válassza ki a Tape - a lejátszó szalagot tegye a 2 meghajtóba, egy üres kazettát (szalagot) az 1 meghajtóba - nyomja meg az 1meghajtóban elősször a Pause gombot,majd egyszerre nyomja a Record és a Play gombot - A felvétel elindításához nyomja meg a Play a 2 meghajtóban és a Pause gombot az 1 meghajtóban -nyomja meg a Pause az 1 meghajtón és a Stop gombot a 2 meghajtón, a felvétel leállításához Szinkronizálás nagy sebességgel ( szalag felvétel): - rendelkezésére áll nagy sebességgel másolni. Így megspórol 2/3 időt, mint a hagyományos sebességnél. - Állítsa be a Dubbing (23) a Hi másolásnál járjon el a fentiek szerint - másolás nagy sebességnél, előfordulhat hogy a hangminőség nem lessz tiszta; ennek elkerülése érdekében állítsa a hangerőt a minumumra - Dubbing (23) ne állítsa be a felvétel során, ez károsíthatja a szalagot MP3 fájlok konvertállása CD / Lemez / Kazetta A készülék képes létrehozni MP3 fájlokat kazettáról USB vagy SD / MMC memória médiából.

12 ENKÓDOLÁS CD Rögzített hanganyag címe Játssz átt a CD-t, normális módban 2. Lejátszás közben, amit szeretne rögzítteni, nyomja meg a Record (3) 3. nyomja meg a & REC és a kijelző villog a kódolás közben 4. az enkódolás befejezése után a lejátszás leáll Teljes CD rögzítése: 1. Helyezze be a CD-t, és zárja be a CD-meghajtót 2. Nyomja meg a Record gombot (3) Megjegyzés: ne nyomja a Play és a Record gombot mert az esetben csak egy cím lenne rögzítve 3. nyomja a & REC kijelző villog a kódolás közben 4. enkódolás után a lejátszás leáll Programozott enkódolás: 1. Helyezze be a CD-t, és zárja be a CD-meghajtót 2. Állítsa be a lejátszási listát ( "Programozott lejátszás CD"), majd nyomja meg a "Play / Pause / Stop" (16) 3. megállításhoz nyomja meg lejátszás alatt 2 másodpercig a "Play / Pause / Stop" (16) 4. Nyomja meg a Record (3) a kódolás közben villog a képernyőn Figyelmeztetés: - felvételi sebesség 1: 1 a lejátszási sebesség - A másolási módban csak az MP3 fájlok lesznek másolva - a kódoló berendezés létrehoz egy mappát audio másoláshoz fcopy - felvételi formátuma alapértelmezett - MP3 bitsebesség 128 kbps, 44.1.khz - a kódolási folyamat közben nem kerül rögzítésre cím - A felvétel megszakításához nyomja meg a Record gombot, ha adathordozó USB vagy SD média van csatlakoztatva a fájlok automatikusan tárolva vannak - csak teljes USB / SD másolása lehetséges, ha másolás közben a folyamat megszakad, a tárolóeszközre nincs mentve semmi MP3 fájlok másolása Ha audio CD helyett MP3-CD helyez be, nyomja meg a RECORD gombot, az eszköz átmásolja a fájlokat az USB / SD memória eszközre. A működtetés a fentiekben leírt módon történik. Az MP3 fájlok betöltése után, megkezdi a másolást. Figyelmeztetés: - ha csatlakoztatva van USB és SD média, az adatok az USB hordozón tárolődnak - ha a felvétel során USB ről vagy SD megnyomja a Record gombot, az aktuális fájl címből az USB-ről SDre, vagy fordítva történik Enkódolás lemezről 1. Csatlakoztassa az USB adathordozót elegendő szabad memória hellyel 2. válassza a "Phono") 6), és azonnal nyomja meg a "Record"gombot (3) 3. A kijelzőn villogni kezd az USB, az enkódolás közben 4. Indítsa el a kívánt címe a lemezről 5. A felvétel leállításához nyomja meg a Record gombot (3), a kijelző nem villog és megjelenik a Phono

13 A szalag magnó enkódolása 1. Csatlakoztassa az USB adathordozót elegendő szabad memóriával 2. Válassza ki a "Tape" (6), és azonnal nyomja meg a "Record"gombot (3) 3. A kijelzőn villogni kezd az USB a enkódolás közben 4. Indítsa el a lejátszást a szalagon 5. A felvétel leállításához nyomja meg a Record gombot (3), a kijelző nem villog és megjelenik a Tape A fájlok másolása USB SD-ről és fordítva Nyomja meg a Record másolhat fájlokat USB SD / MMC kártyáról: Másolás egy címből (másolás SD-ről USB-re) 1.játsza le USB / SD adathordozóról a címet úgy, ahogy szokott 2. A lejátszás során nyomja meg a Record ; A kijelzőn megjelenik a kódolás közben A fájlok másolása után a lejátszás leáll Az összes cím-fájl másolása (SD-ről USB-re) 1. Válassza ki az SD módot és helyezzen be SD kártyát másolásra 2. a kártya behelyezése után nyomja meg a Record gombot, a kijelzőn megjelenik a kódolás közben A fájlok átmásolása után,a lejátszás leáll A bitsebesség kódolás (távvezérléssel) Rendelkezésre áll külömböző bitrate sebesség a kívánt minőséghez és tároláshoz. A bitrate skála a következő:32/64/96/128/192/256 kbps. 1. Válassza a "Phono", és maradjon a STOP üzemmódban 2. Nyomja meg az Info az LCD-kijelzőn megjelenik a standard adatátviteli sebesség legalább 128 kbps 3. A gombok (13,24) segítségével állítsa be a kívánt sebességet 4.Nyugtázza az Info gombal, a kijelzőn újra megjelenik a Phono A fájlok elválasztása (távirányítóval) Lehetőség van arra, hogy szét osztja a lemez rögzített fájlt SD / USB egyéni címekre. Minden egyes lenyomásnál egy új fájlt / címet hoz létre. Egy pillanatra megjelenik a PHONO,vagy a TAPE felirat. Fájlok törlése USB / SD memória hordozóról A. Egy fájl törlése : 1. Válassza ki az USB vagy SD 2. Nyomja meg és tartsa három másodpercig az Info gombot a kijelzőn (2) meg nem jelenik (del ) 3. az előre hátra gombokkal,válassza ki azt a fájlt amelyet törölni szeretne 4. Nyomja meg a REC gombot, az előre hátra gombok segítségével válassza ki a yes / no (igen / nem) 5. megerősítéséhez nyomja meg a REC gombot Megjegyzés: Az USB / SD memória eszköz teljesen formátozza magát, így törli az összes fájlt a médiában. A kilépéshez a törlés módból, nyomja meg a Stop gombot. USB / SD kártya szétválasztása Mielőtt kihúzza az USB / SD adathordozót kapcsolja ki vagy egy másik lejátszási módba kapcsolja átt pl. CD, kazetta vagy lemez. Húzza ki az USB / SD memória eszközt.

14 Tájékoztatás az ártalmatlanításról és a megfelelőségi nyilatkozatról Az európai szabályozás hulladék 2002/96 / ES, a szimbólum a terméken vagy annak csomagolásán azt jelzi, hogy ez a termék nem háztartási hulladék. Ártalmatlanítás esetén a készüléket helyezze gyűjtőhelyre újrahasznosítás céljából. A termék akkumulátorai megfelelnek az európai irányelv ES és ne bánjunk vele háztartási hulladékként. Tájékozódjon az elemeket megfelelő ártalmatlanításáról. Azzal, hogy gondoskodik a termék helyes megsemmisítésérōl, avval segít megelőzni a lehetséges negatív hatásokat, amelyek kihatnának a környezetre az emberi egészségre. Megfelelőségi nyilatkozat Gyártó: A termék megfelel az alábbi európai irányelvnek

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Sztereó berendezés 10006663 10006664 10009511 10009512 10009513 10009514 10027657 10027658 Kedves Vásárló, Köszönjük, hogy a termékünket választotta. A lehetséges technikai sérülések elkerülése érdekében

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

Használati utasítás AUNA RCD 230, HORDOZHATÓ SZTEREÓ CD RÁDIÓ, USB, SD, MP3, KAZETTÁK, FM/AM

Használati utasítás AUNA RCD 230, HORDOZHATÓ SZTEREÓ CD RÁDIÓ, USB, SD, MP3, KAZETTÁK, FM/AM Használati utasítás 10028271 10028272 AUNA RCD 230, HORDOZHATÓ SZTEREÓ CD RÁDIÓ, USB, SD, MP3, KAZETTÁK, FM/AM Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat,

Részletesebben

Auna TT-190 lemezjátszó használati utasítás

Auna TT-190 lemezjátszó használati utasítás Auna TT-190 lemezjátszó használati utasítás Tisztelt Vásárlónk, először is szeretnénk gratulálni Önnek a termék megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen a mellékelt útmutatót és kövesse a leírtakat

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: ACR-3280 Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. Set: Idő beállítása

Részletesebben

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 10022757 http://www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

Duke hordozható kazetta lejátszó, USB, SD, bleutooth, FM rádió

Duke hordozható kazetta lejátszó, USB, SD, bleutooth, FM rádió Duke hordozható kazetta lejátszó, USB, SD, bleutooth, FM rádió 10030562, 10030563 Kedves Vásárló, gratulálunk termékünk vásárlásához. Kérjük figyelmessen olvassa végig a következő utasításokat és használat

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR 10008166 10008167 10008168 10079 100796 00797 Kedves vásárló, Gratulálunk a KLARSTEIN termék megvásárlásahoz. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat

Részletesebben

Belle Epoque 1909 Retro gramofon + CD, rádió, USB, BT, AUX, FM

Belle Epoque 1909 Retro gramofon + CD, rádió, USB, BT, AUX, FM Belle Epoque 1909 Retro gramofon + CD, rádió, USB, BT, AUX, FM 10030630 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Telepítési kézikönyv és használati útmutató

Telepítési kézikönyv és használati útmutató Megjegyzés: A készülék tápfeszültsége 12 V / 24 V. A túl magas vagy túl alacsony feszültség a készülék károsodását vagy meghibásodását okozhatja. A készüléket az USB lemezzel vagy SD kártyával csak a jármű

Részletesebben

Stereoanlage. CD- -lejátszó/lemezjátszó/sd/usb/rádió

Stereoanlage. CD- -lejátszó/lemezjátszó/sd/usb/rádió Stereoanlage CD- -lejátszó/lemezjátszó/sd/usb/rádió 10004797 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse

Részletesebben

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató Figyelem Rádió/DVD lejátszó Kezelési útmutató Menet közben ne próbálja konfigurálni a készüléket. Ha gépjárművével napsütésen parkol, a készülék bekapcsolása előtt várja meg, amíg a készülék lehűl. Esős,

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

RQ-132 / RQ-132USB. Kazettás lejátszó.

RQ-132 / RQ-132USB. Kazettás lejátszó. RQ-132 / RQ-132USB Kazettás lejátszó 10030827 10030828 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő

Részletesebben

Retró sztereó berendezés Auna Belle Epoque. Használati útmutató

Retró sztereó berendezés Auna Belle Epoque. Használati útmutató Retró sztereó berendezés Auna Belle Epoque Használati útmutató 10008633 10021696 A készülék kicsomagolása és telepítése ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT A készüléket óvatosan húzza ki a dobozból és távolítsa el az

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1. A készülék ismertetése 2. Üzembe helyezés 3. Főmenü 4. COMPUTER 5. OPEN FILE 6. PLAY 7. LEVEL 8. SOUND 9. REMOTE 10. SAVE A Z80TAPE készülék 1. A készülék

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: WHOOPEE Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító: SPKR-BT-ECHO-WL Tulajdonságok:

Részletesebben

VEVŐTÁJÉKOZTATÓ. 6. Kizárólag száraz kendővel tisztítsa a készüléket.

VEVŐTÁJÉKOZTATÓ. 6. Kizárólag száraz kendővel tisztítsa a készüléket. Fontos biztonsági előírások VEVŐTÁJÉKOZTATÓ 1. Olvassa el az alábbi előírásokat 2. Jegyezze meg az előírásokat. 3. Tartsa be az utasításokat. 4. Kövessen minden utasítást. 5. Ne használja a készüléket

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az MP3 a médialejátszók új generációja. Támogatja az MP2, MP3, WMA és WAV fájlok lejátszását. Magas színvonal, megbízhatóság és átdolgozott dizájn jellemzi. Áttekintés Átdolgozott dizájn

Részletesebben

Az MP3 lejátszó használata

Az MP3 lejátszó használata Használat Az MP3 lejátszó használata Az MP3-ról Személyes használaton kívüli célokra a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos MP3 fájlokat létrehozni olyan forrásokból, mint rádióadások, lemezek,

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB

MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB Használati utasítás 10004933/1008980 = HiFi erősítő 10005063/1008983 = CD lejátszó Tisztelt vásárló, Először is szeretnénk Önnek megköszönni, hogy megvásárolta

Részletesebben

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio 10022732 10022733 10022734 10022735 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk temékünk megvásárlásához. Kérjük figyelmesen olvassa el és járjon el a kövezkező

Részletesebben

Krüger&Matz. CD+SD+USB magnó KM3901 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Krüger&Matz. CD+SD+USB magnó KM3901 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Krüger&Matz CD+SD+USB magnó KM3901 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU A HÁROMSZÖGBE VESZÉLY: AZ RAJZOLT VILLÁM ÁRAMÜTÉS JEL EGY JELZÉS, AMI A TERMÉKBEN ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN TILOS URALKODÓ MAGAS ELTÁVOLÍTANI AZ FESZÜLTSÉGRE

Részletesebben

Fém minidiktafon távolsági lehallgatással

Fém minidiktafon távolsági lehallgatással Fém minidiktafon távolsági lehallgatással Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal www.spystore.hu

Részletesebben

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és őrizze meg késõbbi áttekintésre is. Műszaki jellemzők Jeladó készülék Frekvencia

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT

Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT 10030155 10030156 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el

Részletesebben

Vezérlőgombok. Előfigyelmeztetések

Vezérlőgombok. Előfigyelmeztetések 1. Mutató 2. LCD kijelző 3. Funkció-kapcsoló 4. On/off LED jelzőlámpa 5. Be- és kikapcsoló (on/off), hangerőszabályzó 6. Folder up gomb 7. Forrás gomb 8. Extra basszus be/kikapcsoló gomb 9. Record gomb

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 Készlet tartalma: M Távirányító D,I 2 /16 Ohmos hangszóró E Vezérlő egység R Infra vevő Csatlakozó pontok F Tápellátás 230V N Tápellátás 230V I Bal hangszóró ( piros vezeték

Részletesebben

Blackwood & Deerwood Plattenspieler mit CD / Tape / USB / FM-Radio

Blackwood & Deerwood Plattenspieler mit CD / Tape / USB / FM-Radio Blackwood & Deerwood Plattenspieler mit CD / Tape / USB / FM-Radio 10029157 10029158 Sehr geehrter Kunde, zunächst möchten wir Ihnen zum Erwerb Ihres Gerätes gratulieren. Bitte lesen Sie die folgenden

Részletesebben

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK A zenehallgatás nagyobb élményéért és a készülék összes

Részletesebben

A Memory Stick lejátszó használata

A Memory Stick lejátszó használata Használat A Memory Stick lejátszó használata A Memory Stickekről Ne tárolja a Memory Stickeket olyan helyeken, amelyek statikus elektromosságnak vagy elektromos interferenciának vannak kitéve, különben

Részletesebben

Robot porszívó

Robot porszívó Robot porszívó 10028519 10028520 10028521 Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatót, az esetleges károk elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül hagyása

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0 1. oldal Biztonsági figyelmeztetés A készülék telepítéséhez figyelmesen olvassa el a mellékelt Telepítési útmutatót, és az abban leírtak szerint

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

CLOCK RADIO. Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q

CLOCK RADIO. Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q CLOCK RADIO Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q HU MAGYAR 2 ALARM TIME SLEEP SNOOZE UP DOWN RADIO ON AL 1 1+2 2 - TUNING + FM MW U + VOLUME - 3 MAGYAR 05-13 4 ÖSSZESZERELÉS ÉS BIZTONSÁG 7 A készüléket audio

Részletesebben

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró Element BEAM Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autós DVR 2. Tapadókorong 3. DC 5V autós töltő 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. AV-kábel 2. A készülék bemutatása 1 SD/MMC-kártyanyílás 10 Fel 2 Mikrofon 11

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás Biztonsági előírások Mindig tartsa be az alábbi előírásokat. Ezzel elkerülhető, hogy a képkeret használata során tűz, áramütés, vagy egyéb sérülés érje.

Részletesebben

CD 110 MP3 Hordozható Rádió/CD/MP3 lejátszó

CD 110 MP3 Hordozható Rádió/CD/MP3 lejátszó CD 110 MP3 Hordozható Rádió/CD/MP3 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1 FIGYELMEZTETÉS Hogy elkerülje a tűz és elektrosokk veszélyét, ne tegye ki ezt a készüléket esőnek vagy nedvességnek. Elektrosokk veszély,

Részletesebben

Bebop. USB bluetooth AUX MIC

Bebop. USB bluetooth AUX MIC Bebop USB bluetooth AUX MIC 10028659 10028660 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és

Részletesebben

KARAOKE HANGFAL SZETT

KARAOKE HANGFAL SZETT KARAOKE HANGFAL SZETT Használati utasítás Figyelmeztetések: - A készülék használata előtt olvassa el a használati utasítást. - Őrizze meg a használati utasítást, hogy bármikor segítségül hívhassa. - Kérjük,

Részletesebben

Mobil PA hangrendszer

Mobil PA hangrendszer Mobil PA hangrendszer PA hangszóró BT MP3 AUX 2 UHF vezeték nélküli mikrofon 10031567 10031568 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai

Részletesebben

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató LCD PTV-711 Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót Tartalom Borító......1 Tartalom....2 Figyelmeztetés....3 Biztonsági

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik.

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik. ELEKTRONIKUS AJTÓKUKUCSKÁLÓ OR-WIZ-1102 MŰKÖDÉSI ÉS BEÉPÍTÉSI KÉZIKÖNYV Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót a termék telepítése és használata előtt. Ha bármilyen gondja van annak tartalmának

Részletesebben

KEZELŐELEMEK ELHELYEZKEDÉSE

KEZELŐELEMEK ELHELYEZKEDÉSE Köszönjük, hogy egy, a SENCOR cég által gyártott termék megvásárlása mellett döntött. A készülék helyes használata érdekében kérjük, gondosan olvassa végig ezt a használati útmutatót. FONTOS Olvassa el

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

BeoSound 4. Kiegészítés

BeoSound 4. Kiegészítés BeoSound 4 Kiegészítés Menürendszer Ez a kiegészítés a BeoSound 4 úmutatóra vonatkozó módosításokat tartalmazza. Az új szoftvernek köszönhetően, a zenei rendszer új szolgáltatásokkal bővült. A menürendszer

Részletesebben

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv HD 1080P Headset-stílusú hordható kamera felhasználói kézikönyv 1. Bekapcsolás /Indítás /Megállítás 2. Mód 3. Lencse 4. MIC 5. Jelző fény 6. USB/Áram port 7. TF kártyanyílás Első rész: Bemutatás Ez a termék

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

UR8600 MAGYAR. Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D Cadolzburg NÉMETORSZÁG

UR8600 MAGYAR. Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D Cadolzburg NÉMETORSZÁG MAGYAR Gyártó Wörlein GmbH Gewerbestrasse 12 D 90556 Cadolzburg NÉMETORSZÁG Tel.: +49 9103/71670 Fax.: +49 9103/716712 Email. info@woerlein.com Web: www.woerlein.com UR8600 1 1. Kivetítő BE/KI 180 -os

Részletesebben

D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÁTTEKINTÉS Különleges design Az egyedi kialakításnak köszönhet ően kézbe simuló forma. Támogatott zenei formátumok Támogatott formátumok: MP3, WMA, WAV. USB csatlakozó

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System)

Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System) QSG_hun 29/12/04 15:17 Page 67 Magyar Kezdeti lépések a PSS-sel (Personal Sound System) Olvassa el ezt az ismertetőt, mielőtt használatba veszi PSS-ét. Személyi hangrendszer (pss) eszközének használatához

Részletesebben

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 Mobil DJ hangfal diszkó fénnyel + USB + SD + BT 10030725 10030726 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük,

Részletesebben

KEZELŐSZERVEK ELHELYEZKEDÉSE

KEZELŐSZERVEK ELHELYEZKEDÉSE KEZELŐSZERVEK ELHELYEZKEDÉSE Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 CD/MP3-LEJÁTSZÓ LEMEZJÁTSZÓVAL, SZTEREO

Részletesebben

D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt

D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt Utoljára frissítve: 006. március 1. 1 Támogatott JVC autórádiók Ez az adapter az alábbi JVC autórádiókat támogatja* 1 : 00-ban, vagy

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

STEREO AUDIO CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM/FM RÁDIÓVAL ÉS 3 SEBESSÉGŰ LEMEZJÁTSZÓVAL

STEREO AUDIO CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM/FM RÁDIÓVAL ÉS 3 SEBESSÉGŰ LEMEZJÁTSZÓVAL STEREO AUDIO CD/MP3 LEJÁTSZÓ AM/FM RÁDIÓVAL ÉS 3 SEBESSÉGŰ LEMEZJÁTSZÓVAL HU MODELL: RP-013C, RP-023C, RP-033C HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZNÉ A KÉSZÜLÉKET, KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN A

Részletesebben

Termékazonosító , UHF mikrofonfrekvencia. 220 mm x 255 mm x 395 mm

Termékazonosító , UHF mikrofonfrekvencia. 220 mm x 255 mm x 395 mm Tisztelt Vásárló, Gratulálunk a megvásárolt termékhez. Kérjük, figyelmesen olvassa el az útmutatót, és kövesse az alábbi utasításokat, hogy elkerülje a készülék károsodását. Az utasítások és az instrukciók

Részletesebben

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Fontos biztonsági figyelmeztetések 1) Olvassa el ezeket az utasításokat! Figyelem! FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére

Részletesebben

ROLLEI-DFS-190-SE. Felhasználói kézikönyv.

ROLLEI-DFS-190-SE. Felhasználói kézikönyv. ROLLEI-DFS-190-SE Felhasználói kézikönyv. Tartalomjegyzék Rollei DF-S 190 SE szkenner Negatív-/diafilm tartó Diafilm gyors adagoló Hálózati csatlakozó Két kábel Tisztítókefe Használati útmutató www.rollei.cz

Részletesebben

MD-130. Autórádió (BT, USB, AUX, RDS) model MD-130

MD-130. Autórádió (BT, USB, AUX, RDS) model MD-130 MD-130 Autórádió (BT, USB, AUX, RDS) model MD-130 10026868 10026869 www.auna-multimedia.com Gratulálunk a készülékhez. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat a csatlakoztatásról illetve

Részletesebben

11. LC-kijelzõ 12. INFRAVÖRÖS VEVÕ

11. LC-kijelzõ 12. INFRAVÖRÖS VEVÕ Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 HIF-5880 TÍPUSÚ MIKRO CD/MP3 HIFI- BERENDEZÉS KAZETTÁS LEJÁTSZÓVAL,

Részletesebben

Használati útmutató. Így csatlakoztassa a Classic LP-t a számítógéphez. Felvétel. Lejátszás

Használati útmutató. Így csatlakoztassa a Classic LP-t a számítógéphez. Felvétel. Lejátszás CLASSIC LP Használati útmutató Győződjön meg róla, hogy az összes, itt felsorolt tartozék a csomagban van. CLASSIC LP Hálózati adapter USB-kábel 45 RPM adapter Előre szerelt Slipmat (csúszásgátló alátét)

Részletesebben

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra)

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Digitális karóra rögzítő Felhasználói kézikönyv (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Profil: - Mikrofon - Infravörös éjszakai lámpa - USB interfész - HD kamera - Bekapcsolás/Kikapcsolás,

Részletesebben

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 Fontos tájékoztató a készülék beüzemeléséhez! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! A készülék használatát megelőzően, kérjük olvassa el

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

MD-3 Nokia zenei hangszórók

MD-3 Nokia zenei hangszórók MD-3 Nokia zenei hangszórók MAGYAR Az MD-3 sztereó hangszórók kiváló hangminõséget biztosítanak egy kompatibilis Nokia készüléken vagy más audiokészüléken történõ zenevagy rádióhallgatás közben. A hangszórók

Részletesebben

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan THA-21 Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan Köszönjük, hogy Lars & Ivan gyártmányú készüléket választott. A Lars & Ivan elkötelezett mind a minőségi zenehallgatás

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

Harmonica DAB+/UKW - rádió

Harmonica DAB+/UKW - rádió Harmonica DAB+/UKW - rádió 10031499 10031500 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és

Részletesebben

Azura X1 / Azura X

Azura X1 / Azura X Azura X1 / Azura X2 10030160 10030161 10030162 10030163 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő

Részletesebben

Beltéri kandalló

Beltéri kandalló Beltéri kandalló 10030731 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. MŰSZAKI

Részletesebben

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Gyors üzembehelyezési útmutató ComboBox CE HD Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Fontos biztonsági előírások - - Kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat. - - Kérjük, őrizze

Részletesebben

SDB Felhasználói Útmutató

SDB Felhasználói Útmutató SDB-2680 Felhasználói Útmutató További információkért kérem keresse fel honlapunkat. Az útmutató PDF formában is elérhető. Tisztelt vásárlók: Köszönjük szépen a figylemet és a bizalmat a termékeink felé.

Részletesebben

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval AVC78X QUICK START 1 GYORS INDÍTÁS 16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR 4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval 1. Győződjön meg arról, hogy a csomag tartalmazza

Részletesebben

Digitális TV USB 2.0 dongle, VG0002A

Digitális TV USB 2.0 dongle, VG0002A Digitális TV USB 2.0 dongle, VG0002A Használati útmutató Tartalomjegyzék 1.0 Biztonsági előírások 2.0 Bevezetés 3.0 Felállítás 4.0 Total Media szoftver 5.0 CE Nyilatkozat 1.0 Biztonsági előírások Állítsa

Részletesebben

BRAVO 300 S HASZNÁLATI UTASÍTÁS

BRAVO 300 S HASZNÁLATI UTASÍTÁS BRAVO 300 S HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK A COMPUTER ELHELYEZÉSE A GÉPEN... 2 A SZÁMÍTÓGÉP ELHELYEZÉSE... 2 A KONZOL FELSZERELÉSE... 3 AZ ÁRAMFORRÁS CSATLAKOZTATÁSA... 4 KIJELZŐ... 5 FUNKCIÓGOMBOK...

Részletesebben

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Kijelezhető hőmérséklet tartomány: 0 C - 40 C (0,1 C lépésekben) Hőmérséklet állítási tartomány:

Részletesebben

AV-360 Amplifier FM/USB/SD

AV-360 Amplifier FM/USB/SD AV-360 Amplifier FM/USB/SD 103.142 Használati utasítás V1.1 Ne nyissa fel a készülék konstrukcióját, az áramütés veszélye fenáll. A készülék nem tartalmaz olyan elemeket, amelyek a felhasználó által kicserélhetőek.

Részletesebben

Hardver Gyorsbeállítási útmutató

Hardver Gyorsbeállítási útmutató Hardver Gyorsbeállítási útmutató Üdvözöljük! Vágjunk bele! A DVR használatának megkezdéséhez az alábbiakra lesz szüksége:. Egy nagyfelbontású TV, mely képes 70p vagy 080p videó megjelenítésére. Vessen

Részletesebben

Hogyan kell a projektort használni?

Hogyan kell a projektort használni? Hogyan kell a projektort használni? Össze- és szétszerelési útmutató. Készítette: Sándor Tibor NYME MÉK 2006.03.14. 2 A projektor és tartozékai A+K x201-es projektor távirányító 230V-os tápkábel vga-vga

Részletesebben

Ez az unverzális távirányító kompatibilis a legtöbb televízióval, videóval, Dvd-lejátszóval, műholdvevővel, valamint az infravörös vezérlésű(dvb-t) földi digitális vevőkkel. A távvezérlő úgy lett gyárilag

Részletesebben

Flex Stream ventilátor

Flex Stream ventilátor Flex Stream ventilátor 10033572 Tisztelt Vásárló, Gratulálunk a készülék megvásárlásához. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót, és kövesse az alábbi utasításokat, hogy elkerülje a

Részletesebben

SEIKO DIGITÁLIS METRONÓM DM110 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

SEIKO DIGITÁLIS METRONÓM DM110 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SEIKO DIGITÁLIS METRONÓM DM110 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy a SEIKO DM110 Digitális Metronómot választotta. Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen használati utasítást, mielőtt használni kezdi a DM110

Részletesebben

KLARSTEIN MONACO, DIGITÁLIS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ. Használati utasítás

KLARSTEIN MONACO, DIGITÁLIS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ. Használati utasítás KLARSTEIN MONACO, DIGITÁLIS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ Használati utasítás 10021651 Tisztelt vásárló, Először is gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen és tartsa magát

Részletesebben

Quickstick Free Sous-vide

Quickstick Free Sous-vide Quickstick Free Sous-vide 10033286 Tisztelt ügyfél, Gratulálunk Önnek termékünk megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kézikönyvet és tartsa be a benne található utasításokat, hogy elkerülje

Részletesebben

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások 10031001 Szökőkút Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. Műszaki adatok

Részletesebben