Antalya ANTALYA. Istanbul. Burzsa Ankara. Erzurum. Sivas. Ízmir. Kayseri. Mugla Konya. Diyarbakir. Adana. Belek Side Kemer Alanya

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Antalya ANTALYA. Istanbul. Burzsa Ankara. Erzurum. Sivas. Ízmir. Kayseri. Mugla Konya. Diyarbakir. Adana. Belek Side Kemer Alanya"

Átírás

1 132 Antalya Elhelyezkedés Antalya a Török Riviéra fővárosa, csodálatos tengerpartjaival, természeti szépségeivel és építészeti emlékeivel évről évre visszacsábítja az idelátogató turistákat, Törökország egyik legkedveltebb nyaralóhelye. A város egy öbölben terül el, partvonala sziklás. A Taurus hegység több mint 250éterével magasodik a város fölé, mely az ég kék hátterével, a völgyekkel, a szakadékokkal és barlangokkal gyönyörű természeti kincseket tár elénk. Antalya növényvilága is igen változatos. Különböző trópusi növények találhatók itt, és többféle kaktusz is. A citrusfélék és banán is megterem. A térség klímája igen kellemes, sosincs igazi tél, a négy évszakot ténylegesen csak a naptárból ismerhetjük. Antalya központjától km-re fekszik a híres Beach, 20 km-re Kundu, ahol többnyire 5*-os hoteleket találhatunk közvetlenül a gyönyörű, tengerparton. A városközpontba dolmussal vagy taxival könnyen be lehet jutni. Ízmir Istanbul Burzsa Ankara Mugla Konya Belek Side Kemer Alanya ANTALYA Adana Kayseri Sivas Diyarbakir Erzurum Történet Kutatások bizonyítják, hogy a terület már évvel ezelőtt lakott volt. A várost Pergamon királya alapította Kr. e. 2. században, a környező ókori településekből. Ennek a változatos tájnak a mitológiája is színes. Antalya nyugati hegyeiben élt a tűzokádó szörny, Khimera, akit Bellerophontész győzött le. A város közelében változott Daphné babérfává, kinek a levelei Apollónt és seregeit koronázták.

2 133 Látnivalók Az óváros meredek, szűk utcái és a sikátorok labirintusa még mindig a múltat idézik, ám felújított házakban most kis szállodák és stílusos éttermek találhatók. Az egyik legjobban megőrzött műemlék Hadrianus kapuja, mely i.sz. 130-ban épült a császárvárosban tett látogatásának emlékére, de érdemes megtekinteni a szeldzsuk városfallal körbevett óvárost is. Közel Aspendos ősi görög-római városa, mely leginkább a színházáról ismert, mely a világon az egyik legjobb állapotban fennmaradt férőhelyes ókori színház. A lélegzetelállító Karpuz Kaldiran vízesést is érdemes meglátogatni, mely 3éter magasból zúdul a sziklákra. Vásárlás Antalya az ország leggyorsabban növekvő, és egyik legmodernebb, legdivatosabb települése A pálmákkal szegélyezett sétányok Antalya legvonzóbb bevásárló paradicsomai. Az óváros számtalan bazárja és butikja fantasztikus kínálatot rejt akár aranyról, szőnyegről vagy bőráruról legyen is szó. Strandok A városközpont mindkét oldalán hosszan elhúzódó kavicsos és strandok találhatóak. és Kundu városrészeken kiváló minőségű ötcsillagos szállo dák széles körű szolgáltatásokkal és strandok kal várják vendégeiket.

3 134 A nta lya Rixos Lares Családbarát t e h o l A 2009-ben felújított, korábban Larespark néven ismert szálloda 2010-től a Rixos hotellánc új tagjaként várja a nyaralni vágyókat. A Rixos márkanév garancia arra, hogy az eddig is népszerű szálloda visszatérő és új vendégeit a lehető legelegánsabb, legkényelmesebb környezetben fogadja. Engedjen Ön is a csábításnak: próbálja ki a legkülönbözőbb masszázsfajtákat és aromaterápiákat a spa és wellness központban, vagy egyszerűen hagyja magát kényeztetni a törökfürdőben! De ha aktívabb kikapcsolódásra, sportprogramokra vagy tartalmas esti kikapcsolódásra vágyik, bízza magát a profeszszionális animációs csapatra, akik egy percig sem hagyják majd unatkozni!

4 A nta lya km 12 km Medence 2 Csúszda Elhelyezkedés: ez a magas minőségű szolgáltatásokat kínáló, elegáns és exkluzív szálloda Antalya városrészének központjában elsőként nyílt meg ben. Csodálatos építészeti megoldások és gyönyörű környezet várja az ideérkezőket. A es területen fekvő szálloda a repülőtértől 8 km-re található. Strand: a hotel közvetlenül a tengerparton fekszik. A napernyők, matracok és napozóágyak és a hűtött strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. A parton zuhanyzók és öltözőkabinok állnak a vendégek rendelkezésére. Ellátás: all exclusive all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, 5 a la carte étterem (előzetes foglalással, vacsoraidőben; görög, olasz, mexikói, grill, kínai), fagylalt, különféle délutáni snackek, kávé/ tea/sütemény, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában). Térítés ellenében: prémium italok, speciális borok, luxus import italok, szivarok, VIP extra a la carte ételek, szobaszerviz (07:00-02:00 között). Szolgáltatások: 6 étterem, 8 bár, külső és belső medence, csúszdák, fitneszterem, törökfürdő, szauna, profi széleskörű nappali és esti animációs programok, kubai és afrikai programok, kosárlabda, röplabda, strandröplabda, vízi torna, aerobik, asztalitenisz, boccia, tenisz felszereléssel és pályavilágítással, vízilabda, légpuskás lövészet, fitneszprogramok, biliárd, mozi, diszkó, szörf (csak engedéllyel), kenu, vízibicikli. Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, masszázs, gőzfürdő, pihenő szoba, szépségszalon, törökfürdő kezelései, üzletek, fodrászat, mosoda, játék szalon, bowling, internet kávézó, vízi sportok, teniszoktatás, focipálya, búvároktatás, gyermekfelügyelet. Gyermekeknek: gyermekmedence, csúszda, Rixy gyermek klub, mini klub (4-8 éves kor között), midi klub (9-12 éves kor között), jól képzett gyermekanimátorok, speciális játszószoba, arcfestés, medencés játékok, játszótér kicsiknek és nagyoknak, gyermek mozi, mini diszkó. Szobák: a szobák mindegyike műholdas tv-vel, zenecsatornával, Wi-Fi kapcsolattal, elektronikus széffel, telefonnal, központi légkondicionálóval, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal, minibárral és erkéllyel rendelkezik.

5 136 A nta lya Titanic Beach & Resort Családbarát t e h o l Utazzon el Ön is a valóságból Csodaországba a Titanic fedélzetén! A lélegzetelállító szálloda berendezését az egykori luxus óceánjáró mintájára formálták, így Ön is részt vehet a legenda modern újjáéledésében! Elődjével ellentétben ez a hajó mozdulatlanul áll Földközi-tengeri kikötőjében, és évről évre kiemelkedő szolgáltatásokkal várja vendégeit. Ez a hotel minden korosztálynak maximális elégedettséget garantál. Széleskörű ultra all inclusive ellátásával, kényeztető wellness szolgáltatásaival, sokszínű gyermekprogramjaival, csodaszép mediterrán kertjével, hűs medencéivel és a közvetlenül a türkizkék tengerrel érintkező kellemes, strandjával Önt is le fogja nyűgözni!

6 A nta lya km 12 km Medence 2 Csúszda Elhelyezkedés: a 95 hektáron elterülő, 2003-ban nyílt szálloda az antalyai repülőtértől 10 km-re, Antalya központjától 12 km-re Beach-en fekszik. A tematikus hotelek egyik legnépszerűbbje az egykori legendás luxushajót mintázza, berendezését tipikus hajóbelsőként alakították ki, és a személyzet is tengerészruhát visel. A városközpontba, vagy a szálloda közelében található nagy bevásárlóközpontokba tömegközlekedéssel (dolmussal) vagy taxival juthatunk el. Strand: a hotel közvetlenül a tengerparton fekszik, saját, stranddal rendelkezik. A napernyők, matracok, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, diétás büfé (ebédnél és vacsoránál), minibár (naponta egyszer feltöltve), különböző snack-ek napközben, éjféli snack, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (07:00 03:00 között). Térítés ellenében: különleges és exkluzív italok, szobaszerviz (07:00-02:00 között), a la carte éttermek (előzetes foglalással), frissen facsart gyümölcslevek. Szolgáltatások: 2 medence, belső medence, aqua park, diszkó, 5 étterem, 7 bár, 4 teniszpálya, squash, fitneszterem, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, jacuzzi, aerobic, gimnasztika, kosárlabda, strandröplabda, asztalitenisz, íjászat, motor nélküli vízi sportok, diszkó, széles körű nappali és esti animációs programok, élő zene bizonyos napokon. Térítés ellenében: üzletek, orvos, spa és wellness szolgáltatások, masszázs, bowling, biliárd, darts, elektronikus darts, játékterem, internet-kávézó, motoros vízi sportok, szörf és katamarán (engedéllyel), tenisz- és futballpálya-kivilágítás, tenisz- és squash-felszerelés, profi futballpálya, fürdőköpeny, mosoda, gyermekfelü gyelet (2-6 év között), üzletek, internet kávézó (előzetes foglalással), WIFI. Gyermekeknek: Santa Maria miniklub, játszótér, gyer mekmedence, belső gyermekmedence, gyermekbüfé (ebédnél és vacsoránál). Szobák: az 586 standard szoba (ebből 7 mozgássérült szoba), 30 családi szoba illetve 36 különböző lakosztály mindegyike hajszárítóval, telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral, központi légkondicionálóval, széffel (ingyenes) és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

7 138 A nta lya Delphin Palace Családbarát t e h o l Az 5 csillagos Delphin Palace harmonikus környezetével garantálja Önnek a gondtalan nyaralást. Elite Class All Inclusive rendszerében minden szolgáltatás az Ön kényelmét, pihenését, vagy szórakozását szolgálja, legyen szó akár egy kitűnő masszázsról, amitől újjászülethet, vagy egy kitűnő a la carte vacsoráról, ahol megízlelheti az ízletes török finomságokat, vagy az esti show műsorról, ahol remekül szórakozhat. A hotel külön gondot fordít a családokra is, miniklubjában felkészült animátorok várják a gyerekeket. A szálloda partján számtalan vízi szórakozás közül választhat, próbálja ki a vízisíelést, vagy vitorlázzon a hűs habok között a türkiz tengeren!

8 A nta lya Gyermekkedvezmény 14,99 éves korig 10 km 15 km Medence 3 Csúszda 5 Elhelyezkedés: a 2005-ben épült, 557 szobás szál loda en terül el a híres Beachen, An talya központjától 15 km-re, a repülőtértől 10 km-re egy csodálatos mediterrán kertben. Antalyaba és a szálloda környékén fekvő bevásárlóközpontokba dol mus sal vagy taxival juthatunk el. Strand: a szálloda közvetlenül a tengerparton terül el, saját strandján a napernyők és nyugágyak használata ingyenes, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. Ellátás: elite class inclusive: üdvözlőital, reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, vegetáriánus és diétás ételek is, kései reggeli, villásreggeli (vasárnap), a la carte éttermek (előzetes foglalással, vacsora időben): török, kínai, olasz, japán, mexikói, hal, francia; délutáni és éjféli snackek, fagylalt és hot-dog (egy bizonyos bárban), a minibárból üdítők, sör, víz, mogyoró és csokoládé (naponta feltöltve), helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok (napi 24 órában), frissen facsart gyümölcslevek. Térítés ellenében: import italok az a la carte éttermekben. Szolgáltatások: 9 bár, 10 étterem, 1 belső és 2 nagy külső medence, 5 csúszda, széleskörű nappali és esti animációs programok, esti show-k, diszkó, mozi, strandröplabda, fitneszterem, aerobic, vízi torna, biliárd, darts, kenu, szörf (csak engedéllyel), teniszpálya, pályavilágítás, tv szoba, törökfürdő, gőzfürdő, szauna, jakuzzi, asztalitenisz, WI-FI kapcsolat a lobbyban, szobaszerviz (24:00-06:00 között). Térítés ellenében: szobaszerviz (06:00-00:00 között), tenisz felszerelés, teniszoktatás, bowling, internet a szobákban, búvároktatás, motoros vízi sportok, spa center, masszázs, törökfürdő kezelései, jakuzzi, fodrászat, mosoda, orvos, üzletek. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, aquapark 4 csúszdával, játszótér, gyermekbüfé a vacsoránál, miniklub (4-12 éves korig). Szobák: minden szoba rendelkezik központi légkondicionálással, széffel, műholdas tv-vel, minibárral, telefonnal és hajszárítóval. A tenger felőli szobák a szálloda tengerhez közeli szárnyában helyezkednek el, de nem feltétlenül néznek a tengerre. A családi szobák kétlégterűek, de egy fürdőszobával rendelkeznek. Az exclusive szobák a standard szobáknál tágasabbak.

9 140 A nta lya Delphin Diva Premiere Családbarát t e h o l A hotel 23éter hosszú, partja mindenki számára biztosítja a felejthetetlen nyaralást. Ha egy igazi luxushotel kényeztetésére vágyik, merüljön el a tenger hűs hullámai között, próbálja ki a szépségszalon kezeléseit vagy vacsorázzon a hotel egyik a la carte éttermében! A szálloda igazi kulináris meglepetéseket tartogat vendégeinek: a francia, japán, távol-keleti, olasz és tengeri finomságokkal várja azokat, akik szeretik a különleges ízeket. Ha pedig autentikus hangulatra vágyik, térje be a Topaz Tea és Vízipipa házba, ahol kipróbálhatja az igazi török kávét és vízipipát. A szálloda a gyermekekről sem feledkezett el, számtalan szórakoztató programmal várja a legkisebbeket is.

10 A nta lya Gyermekkedvezmény 14,99 éves korig 11 km 15 km Medence 3 Csúszda 8 Elhelyezkedés: ez a 2004-ben épült és 2008-ban felújított exkluzív szálloda 11 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, és 15 km-re a városközponttól, közel a bevásárló köz pontokhoz, Beachen. Az elegáns szálloda minden igényt kielégítő színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit. Strand: közvetlenül a tengerparton helyezkedik el a hotel, mely saját, stranddal rendelkezik. A Beach a Török Riviéra egyik legfelkapottabb, kék zászlóval rendelkező strandja, melyre nem csak a turisták, hanem a helyi lakosság is szívesen megy strandolni. A napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők. Ellátás: ultra all inclusive: üdvözlő ital és gyümölcs érkezéskor, reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, villásreggeli pezsgővel (vasárnap), vegetáriánus és diétás ételek is, különböző snack-ek, fagylalt, éjféli snack, a la carte éttermek (vacsora időben és előzetes foglalással; japán, kínai, olasz, hal, török, mexikói), minibár (naponta töltve üdítővel, vízzel, sörrel, csokoládéval és mogyoróval), helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), frissen facsart gyümölcslevek. Térítés ellenében: különleges import italok, szobaszerviz. Szolgáltatások: 7 étterem, 8 bár, 8 csúszda, 1 belső és 2 nagy külső medence, szauna, törökfürdő, jacuzzi, fitneszterem, gőzkabin, aerobic, vízi torna, teniszpályák (éjjel és nappal is), teniszpálya-kivilágítás, strandröplabda, sakk, asztalitenisz, darts, kenu, szörf (csak engedélylyel), széleskörű nappali és esti animációs programok, diszkó, esti show műsorok, mozi kábel nélküli internet a lobbyban, TV-szoba. Térítés ellenében: internet kávézó, masszázs, törökfürdő kezelései, spa-kezelések, fodrászat, szépségszalon, üzletek, mosoda, orvos, teniszfelszerelés, teniszleckék, búvárközpont, billiárd, számítógépes játékok, bowling, motoros vízi sportok, telefon, fax. Gyermekeknek: gyermekmedence, belső gyermekmedence, 4 gyermek csúszda, mini klub (4-12 ill évig), játszótér, gyermekbüfé vacsoránál, mini mozi, mini diszkó. Szobák: a szálloda 462 szobájának mindegyike mi nibárral, műholdas tv-vel, központi légkondicionálóval, erkéllyel, hajszárítóval, széffel (ingyenes) és telefonnal rendelkezik.

11 142 A nta lya Limak De Luxe Családbarát t e h o l A szálloda a Limak szállodalánc tagjaként kiváló szolgáltatásokkal, és a hagyományos török vendégszeretettel várja vendégeit évről évre. Ez az impozáns szálloda Beach-en fekszik, mely a Török Riviéra egyik legszebb tengerpartja, valamint a napsütés, a csodás kék ég és a gyönyörű türkiz tenger festői találkozása. Kapcsolódjon ki Ön is a számos medence egyikében, fogyasszon egy frissítő koktélt valamelyik bárban, és kóstolja végig a török konyha ízletes és különleges fogásait az éttermekben. A vízi sportok szerelmesei is kipróbálhatják az összes vízi kalandot, amelyre csak vágynak. Rengeteg élménnyel gazdagodhat az egész család a Limak hotelben eltöltött nyaralás során.

12 A nta lya km 15 km Medence 3 Csúszda 9 Elhelyezkedés: a szálloda az antalyai repülőtértől 13 km-re, Antalya központjától 15 km-re Beach-en fekszik. A színvonalas szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja vendégeit. A városközpontba, vagy a szálloda közelében található nagy bevásárlóközpontokba tömegközlekedéssel (dolmussal) vagy taxival juthatunk el. Antalya a Török Riviéra fővárosa, csodálatos tengerpartjaival, természeti szépségeivel és építészeti emlékeivel évről évre visszacsábítja az idelátogató turistákat, Törökország egyik legkedveltebb nyaralóhelye. A pálmákkal szegélyezett sétányok Antalya legvonzóbb bevásárló paradicsomai. Az óváros számtalan bazárja és butikja fantasztikus kínálatot rejt akár aranyról, szőnyegről vagy bőráruról legyen is szó. Strand: a hotel közvetlenül a tengerparton helyezkedik el és saját, stranddal rendelkezik. A napernyők, matracok és napozóágyak ingyenesen igénybe vehetők. Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni kávé/sütemény, fagylalt-szerviz, különböző snack-ek napközben és este, a la carte éttermek (török, indiai és hal), éjféli leves és snack, szobaszerviz (02:00-04:30 között), minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), minibár (2 üdítő, 2 víz, 2 gyümölcslé és 2 sör naponta), italok a diszkóban. Térítés ellenében: szoba szerviz (04:30-02:00 között), palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek, a la carte éttermek (olasz, mexikói és sushi/thai). Szolgáltatások: 9 étterem, 4 bár, motor nélküli vízi sportok, törökfürdő, szauna, tenisz, diszkó, animációs programok napközben és este, aquapark (9 csúszda), 3 medence, belső medence csúszdával, squash, amfiteátrum, fitneszterem, jacuzzi, Wi-Fi. Térítés ellenében: motoros vízi sportok, squash-felszerelés, biliárd, bowling, masszázs, fodrász, wellness-center, internet-kávézó, teniszleckék, teniszfelszerelés, teniszpálya-kivilágítás, orvos, játék központ, mosoda. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), junior klub (13-16 évig) Szobák: a 446 szoba mindegyike erkéllyel, műholdas plazma tv-vel, hajszárítóval, széffel (ingyenes), minibárral, telefonnal és központi légkondicionálóval rendelkezik.

13 144 A nta lya Spa & Suites Barut Resort 10 km 12 km Medence 2 2 Csúszda Családbarát t e h o l Elhelyezkedés: a 2005-ben épült szálloda az antalyai repülőtértől 10 km-re, Antalya központjától 12 km-re, Beach-en fekszik. Strand: közvetlenül a tengerparton terül el a hotel, a napernyők, matracok, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők. Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, a la carte reggeli és ebéd, délutáni snack, fagylalt bizonyos időpontokban, éjféli büfé, 5 a la carte étterem, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), üdítők és sör a mini bárból. A junior lakosztályban lakók számára: szobaszerviz, alkoholos italok a minibárból, gyümölcskosár. Térítés ellenében: néhány import ital, vízipipa, szobaszerviz, rákból készült ételek az a la carte éttermekben. Szolgáltatások: 8 étterem, 5 bár, 2 medence, 1 belső medence, 5 csúszda, mozi, strandröplabda, tenisz, kosárlabda, röplabda, minifoci, asztalitenisz, aerobic, íjászat, squash, minigolf, törökfürdő, szauna, fitneszterem, motor nélküli vízi sportok, nappali animációs programok, night club. Junior lakosztályban: privát ki- és bejelentkezés, napi újság, privát vendég-kapcsolati személy, cipőtisztítás, titkárnő, DVD/CD lejátszó a szobában, törökfürdő, arckezelés (napi egy alkalommal). Térítés ellenében: fodrászat, spa központ, masszázs, törökfürdő kezelései, biliárd, internet, mosoda, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, motoros vízi sportok. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, 1 belső medence, miniklub, tiniklub, gyermekbüfé vacsoránál, játszótér. Szobák: a standard szobák központi légkondicionálóval, erkéllyel, telefonnal, műholdas tv-vel, hajszárítóval, minibárral, DVD/CD lejátszóval, széffel, fürdőköpennyel és papuccsal rendelkeznek. A deluxe szobák tengerre nézők, felszereltségük megegyezik a standard szobákéval. A junior lakosztályok a melléképületekben találhatók, hálószobából és nappaliból állnak.

14 A nta lya 145 Royal Wings Gyermekkedvezmény 9,99 éves korig 15 km 17 km Medence 3 Csúszda 9 Családbarát Elhelyezkedés: a népszerű luxusszálloda az antalyai repülőtértől 15 km-re, Antalya központjától 17 km-re, Beach-en található. Antalya városközpontjába taxival vagy dolmussal juthatunk el. A hotel exkluzív környezetben várja vendégeit minden korosztályból. Strand: a hotel közvetlenül a tengerparton fekszik. A napernyők, matracok és napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe, napi egy ingyenesen használható. Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, éjféli snack, diétás büfé, tematikus büfé, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (09:00-02:30 között), a 4 a la carte étterem egyike egyszer egy héten, előzetes foglalással (török, olasz, tengeri t e h o l és thai), minibár naponta feltöltve (üdítők és sör), fagylalt, különféle snack-ek napközben, délutáni kávé/tea, sütemény, cukrászda, török sátor (helyi specialitások), vitamin bár a fitneszteremben. Térítés ellenében: frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevek, import pezsgő, palackozott italok, különleges- és luxusitalok, szobaszerviz. Szolgáltatások: 7 étterem, 9 bár, aquapark (9 csúszda), 3 medence, 1 belső medence, törökfürdő, szauna, fitneszterem, aerobik, torna, jakuzzi, 3 teniszpálya (felszereléssel, napközben), strandröplabda, kosárlabda, darts, íjászat, asztalitenisz, wifi a lobbyban, mozi (bizonyos napokon), animáció napközben és este, élő zene (bizonyos napokon). Térítés ellenében: masszázs és különböző spa szolgáltatások, teniszleckék, teniszpálya-kivilágítás, billiárd, bowling, vízi sportok, orvos, gyermekfelügyelet, fodrász, játékszoba, butikok, ékszer üzletek, business center, internet-kávézó. Gyermekeknek: gyermekbüfé vacsoránál, gyermekmedence, vidámpark, gyermekklub (4-12 évig), mi nidiszkó, játszótér. Szobák: a 467 szoba mindegyike műholdas tv-vel, rádióval, elektronikus széffel, telefonnal, központi légkondicionálóval, hajszárítóval, minibárral és erkéllyel rendelkezik.

15 146 A nta lya IC Green Palace Kundu Gyermekkedvezmény 11,99 éves korig 15 km 25 km Medence 5 Csúszda Családbarát t e h o l Elhelyezkedés: az exkluzív, balinéz stílusban kialakított, 2003-ban nyílt szálloda 15 km-re található az antalyai repülőtértől, és 25 km-re a városközponttól, Kunduban. Strand: közvetlenül a tengerparton fekszik a hotel, mely saját, stranddal rendelkezik. A napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők. Ellátás: high end all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, különféle snack-ek (11:00-22:00), fagylalt (10:00-18:00), a la carte éttermek, előzetes foglalással (a tartózkodás alatt egyszer), éjféli vacsora, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (napi 24 órában), néhány import ital, vitamin bár (frissen facsart gyümölcslevek, gyógyteák 10:00-20:00 között), víz, üdítők és sör a minibárból, helyi és import italok a diszkóban. Térítés ellenében: palackozott és dobozos italok, egyes import és prémium italok, szobaszerviz, vízipipa. Szolgáltatások: 8 étterem, 8 bár, diszkó, 5 medence, csúszdák, belső medence, aerobic, fitneszterem, szauna, törökfürdő, squash, teniszpálya, asztalitenisz, minigolf, strandröplabda, vízi torna, szörf, animációs programok. Térítés ellenében: internet, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, masszázs, szépségszalon, jacuzzi, teniszpálya-kivilágítás, teniszleckék, videojátékok, biliárd, bowling, vízi sportok, fodrász, butikok. Gyermekeknek: gyermekmedence, belső gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), gyermekbüfé (főétkezéseken), gyermek mozi, csúszdák, bowling, minifoci, minigolf, mini kosárlabda, mini röplabda, medencejátékok. Szobák: a szálloda minden szobája rendelkezik erkélylyel vagy terasszal, minibárral, műholdas tv-vel, zenecsatornával, telefonnal, hajszárítóval, papuccsal, fürdőköpennyel, széffel, internet-csatlakozási lehetőséggel és központi légkondicionálóval. A családi szobák egy nappaliból és két hálószobából állnak. A junior lakosztályok 33 m 2 -esek, franciaággyal, fotelággyal, és karosszékkel felszereltek.

16 A nta lya 147 Miracle Resort 15 km 11 km Medence 2 Csúszda 3 Családbarát Elhelyezkedés: a 2005-ben nyílt hotel az antalyai repülőtértől 15 km-re, Antalyától 11 km-re, Beach-en fekszik. Strand: a szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, a napernyők és napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snack-ek, sütemények, éjféli snack, 4 a la carte étterem (egyszeri foglalási díj ellenében, mely 10 EUR/fő), minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-02:00 között), minibár (naponta feltöltve üdítőkkel). Térítés ellenében: néhány import ital, különleges italok, szivarok, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszerviz. t e h o l Szolgáltatások: 5 étterem, 6 bár, 1 külső és 1 fűtött, belső medence, 3 csúszda, 4 teniszpálya, animációs programok, esti show műsorok, mozi, kosárlabda, darts, asztalitenisz, aerobic, íjászat, lövészet, fitneszterem, sakk, backgammon, kártyajátékok, diszkó, strandröplabda, mini foci, mini golf, törökfürdő, szauna, széf a recepción. Térítés ellenében: business center, telefon, mosoda, professzionális futballpálya, wellness és Spa szolgáltatások, masszázs, szépségszalon, fodrász, fotó-szolgálat, üzletek, teniszpálya-kivilágítás, teniszfelszerelés, teniszleckék, orvos, játékterem, vízi sportok, Wi-Fi a szobákban, autóbérlés. Gyermekeknek: 1 külső és 1 belső gyermekmedence, 2 csúszda, mini klub (4-8 évig), midi klub (9-11 évig), tini klub (12-16 évig), gyermekbüfé. Szobák: a 696 szoba mindegyike padlószőnyeggel, erkéllyel, hajszárítóval, telefonnal, minibárral, műholdas tvvel, elektronikus széffel, központi légkondicionálóval rendelkezik. A szálloda 11 mozgássérültek számára kialakított szobával rendelkezik. A családi szobák két összenyitott standard szobából állnak, melyeket ajtó választ el. A junior lakosztályok 75 m 2 -esek, egy hálószobával, egy nappalival, két fürdőszobával és tengerre néző terasszal rendelkeznek.

17 148 A nta lya Fame Residence 14 km 16 km Medence 3 Csúszda 4 AI All inclusive Családbarát t e h o l Elhelyezkedés: a szálloda 14 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, és 16 km-re a városközponttól, Beachen. Strand: közvetlenül a tengerparton helyezkedik el a szálloda. A napernyők, napozóágyak, strandtörölközők és matracok ingyenesen igénybe vehetők. Ellátás: fame style all inclusive: üdvözlő ital érkezéskor, reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, a la carte reggeli (előzetes foglalás ellenében), különféle snack-ek, kávé/ tea/sütemény, fagylalt bizonyos időpontokban, a la carte éttermek (előzetes foglalással, egyszer egy héten), diétás és vegetáriánus büfé ebédnél és vacsoránál, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között), víz a minibárból, szobaszerviz 24 órában. Térítés ellenében: a la carte étterem (hal), import italok, frissen facsart gyümölcslevek, italok a diszkóban, palackozott italok, italok a minibárból. Szolgáltatások: 5 étterem, 5 bár, kávézó, diszkó, 3 medence, belső medence, 4 csúszda, nappali és esti animációs programok, kábel nélküli internet a hallban, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, jacuzzi, asztalitenisz, jogging, tenisz, strandröplabda, mozi. Térítés ellenében: internet-kávézó, játékterem, futball, bowling, biliárd, shuttle-járat a városba, orvosi ellátás, mosoda, butikok, vízi sportok, gyermekfelügyelet, masszázs, törökfürdő kezelései, szépségszalon, spa és wellness szolgáltatások. Gyermekeknek: gyermekmedence, belső gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), tiniklub (12-16 éves korig), gyermekbüfé ebédnél és vacsoránál. Szobák: a szálloda 442 szobájának mindegyike telefonnal, hajszárítóval, minibárral, bérelhető széffel, műholdas tv-vel, zenecsatornával és központilag szabályozott légkondicionálóval rendelkezik. A szobák többsége erkélyes. A Deluxe családi szobák egylégterűek. A De luxe lakosztályok egy nappaliból és egy hálószobából állnak. Az Elite lakosztály egy hálószobával és egy nappalival rendelkezik, saját kis konyhája, szaunája, jacuzzija és törökfürdője.

18 A nta lya 149 Hillside Su Konyaalti 15 km 1,5 km -aprókavicsos Medence 2 Csúszda aquapark a hotel mellett FP Félpanzió R Reggeli Elhelyezkedés: az ultramodern, futurisztikus stílusú szálloda az antalyai repülőtértől 15 km-re, Antalya központjától 1,5 km-re, Konyaalti üdülőhely strandján fekszik. Ideális elhelyezkedése miatt is kedvelt a turisták körében, a nagyobb nevezetességek könnyen megközelíthetők innen. A szállodát kifejezetten a minimál design stílust kedvelő, magas színvonalú szolgáltatásokat igénylő utasainknak ajánljuk. Strand: a hotel közvetlenül a Kék Zászlóval kitüntetett tengerparton fekszik, saját, -aprókavicsos stranddal rendelkezik. A napernyők, matracok, strandtörölközők és napozóágyak ingyenesen igénybe vehetők. Ellátás: reggeli vagy félpanzió. Félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Térítés ellenében: italfogyasztás, 4 a la carte étterem, maxibár a szobákban kb. 100 féle termékkel feltöltve. Szolgáltatások: 6 étterem, 5 bár, medence, belső medence, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, jacuzzi, fitneszterem, tenisz, darts, squash, strandröplabda, jóga, aerobic, minifoci, Internet kávézó, konferenciatermek. Térítés ellenében: kábel nélküli internet a szobákban, fodrászat, szépségszalon, masszázs, üzletek, szobaszerviz, mosoda, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, teniszpálya-kivilágítás, teniszfelszerelés, squashfelszerelés, vízi sportok, delfinárium az Aquaparkban, spa kezelések. A szálloda mellett egy hatalmas aquapark található, ahová a belépés ingyenes, a szolgáltatásokért fizetni kell. Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), játszótér. Szobák: a 294 letisztult stílusban berendezett szoba mindegyike hangulatvilágítással, hajszárítóval, műholdas tv-vel, telefonnal, maxibárral, kábel nélküli internetkapcsolattal, széffel, légkondicionálóval és erkéllyel rendelkezik. Az A típusú lakosztályok egy nappaliból és egy hálószobából állnak, 46 m²-esek. A B típusú lakosz tályok nagyobbak, mint a normál szobák, 39 m²-esek, egy légterűek.

19 150 A nta lya Melas 12 km 15 km Medence 2 Csúszda Elhelyezkedés: a szálloda az antalyai repülőtértől 12 km-re, Antalya központjától 15 km-re, Beach-en fekszik. Az elegáns szálloda nyugodt környezetben helyezkedik el, pároknak és gyermekes családoknak egyaránt ideális. Strand: a szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak és matracok ingyenesen igénybe vehetők, strandtörölközőt érkezéskor ingyen kapunk, a cseréjéért viszont fizetni kell (1 EUR/csere). Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snackek, kávé/tea/sütemény, éjféli snack, fagylalt, egy vacsora a két a la carte étterem egyikében előzetes foglalással, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), frissen facsart gyümölcslé reggelinél; üdítők, sör és víz a minibárból. Térítés ellenében: néhány import ital, különleges italok. Szolgáltatások: 3 étterem, bárok, édesvizű medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, csúszdák, nappali és esti animációs programok, show műsorok, boccia, strandröplabda, darts, aerobic, tenisz (felszereléssel és pályavilágítással), asztalitenisz, biliárd, squash, fitneszterem, szauna, törökfürdő, gőzfürdő, internet-sa rok, kábel nélküli internet a recepción. Térítés ellenében: masszázs, orvosi ellátás, fodrászat, üzletek, mosoda, törökfürdő kezelései. Gyermekeknek: külső-, belső gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), minidiszkó, gyermek animáció. Szobák: a szálloda 264 szobájának mindegyike rendelkezik hajszárítóval, minibárral, telefonnal, műholdas LCD tv-vel, zenecsatornával, bérelhető széffel, központi légkondicionálóval, erkéllyel, és tea-kávéfőző berendezéssel. Az alacsonyabb kategóriájú szobák a standard szobáknál kisebb mértékű komfortfokozattal rendelkeznek, elhelyezkedésük, kilátásuk vagy méretük miatt. A deluxe szobák tengerre néznek, felszereltségük megegyezik a standard szobákéval, teraszuk medencével körülölelt. A családi szobák 2 helységből állnak.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges. TÖRÖK RIVIÉRA a misztikus kelet És az európai kultúra ÖtvÖzete, imádom a bazárok hangulatát, a keleti fűszerek illatát, És a törökök vendégszeretetét. www.ibusz.hu 250 FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés

Részletesebben

Belek. Antalya. Side. Alanya

Belek. Antalya. Side. Alanya TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható közelségben van a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan

Részletesebben

Alanya ALANYA. Istanbul. Bursa Ankara. Ízmir. Mugla Denizli Konya. Antalya Belek Side Kemer

Alanya ALANYA. Istanbul. Bursa Ankara. Ízmir. Mugla Denizli Konya. Antalya Belek Side Kemer 10 Alanya Elhelyezkedés Antalyától 135 km-re keletre fekszik a város, amely a Török Riviéra legrégebbi és leglátogatottabb üdülőhelyének egyike. Forgalmas, de ugyanakkor kellemes a hangulata, a pálmákkal

Részletesebben

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Falcon Hills*** FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** AI 143.000,- Ft/fő standard kétágyas szoba Hotel

Részletesebben

Belek. BELEK Side Alanya

Belek. BELEK Side Alanya 84 Belek Elhelyezkedés Ez a nyugodt üdülőparadicsom Antalyától 35 km-re keletre fekszik, 99%-ban 5*-os luxusszállodákat foglal magában. Olyan pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk ezt az üdülőövezetet,

Részletesebben

Kemer KEMER. Istanbul. Burzsa Ankara. Erzurum. Sivas. Ízmir. Kayseri. Mugla Konya. Diyarbakir. Adana. Side Alanya

Kemer KEMER. Istanbul. Burzsa Ankara. Erzurum. Sivas. Ízmir. Kayseri. Mugla Konya. Diyarbakir. Adana. Side Alanya 154 Kemer Elhelyezkedés A város a Taurus-hegység lábánál, Antalyától 50 kmre fekszik. Kemer első számú vonzereje a természeti szépségeiben rejlik. Tenger, erdők és hegyek találkoznak itt, zöld pineaerdők,

Részletesebben

Tensi. töröknyár. minőségben utazunk. www.tensi.hu

Tensi. töröknyár. minőségben utazunk. www.tensi.hu minőségben utazunk Tensi töröknyár k ü l ö n k i a d á s 2010 www.tensi.hu Kedves Utasunk! Végre elérkeztek a nyári hónapok s velük a szokatlanul hideg tél után a kétszeresen is megérdemelt pihenés ideje.

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON Utazás: Budapest Larnaca Budapest útvonalon Malév menetrendszerinti járataival, egyénileg. Időpont: választott időpontban és időtartamra. Idegenvezetés: helyi magyar nyelvű

Részletesebben

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 Étel & Ital Ellátás napi háromszori étkezéssel Reggeli 07:30 10:30 Kései reggeli (legalább kontinentális) 11:00-ig Ebéd (büfé) 12:30 14:30 Vacsora (büfé)

Részletesebben

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Üdülés Szicília szigetén Utazás: egyénileg Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Catania környéke ( repülőtéri transzfer: Catania repülőtere) Santa Lucia α Le Sabbie d Oro

Részletesebben

KORFU MELLÉKLET. Sidari

KORFU MELLÉKLET. Sidari KORFU MELLÉKLET Sidari Kód: FAX 54118 Link: http://www.neckermann.hu/szallas/smartline-mimosa/54118 A szálloda nyüzsgő hangulatú, központi helyen fekszik, csak egy kis utca választja el a gyönyörű homokos

Részletesebben

Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel.

Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel. Engedje el magát Ha valaki Görögországban szeretné a szabadságát eltölteni, aligha kerülheti ki, hogy léptennyomon ne találkozzon az antik görög történelemmel. Ha Ön kizárólag a teljes kikapcsolódásra

Részletesebben

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl.

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl. MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl./ 110 km / 1 A sziget mérete 600m x 110 m. A housereef a parttól kb 15-30 m

Részletesebben

Kuba. 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero. Hotel Időpont Ell. 1hét 2á 2hét 2á 1hét 1á 2hét 1á Gyermek Code. 4* Tryp Peninsula

Kuba. 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero. Hotel Időpont Ell. 1hét 2á 2hét 2á 1hét 1á 2hét 1á Gyermek Code. 4* Tryp Peninsula 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero Fekvése: Közvetlenül a kb. 3 km hosszú homokos strand mellett. Felszereltség: A karibi stílusban épült szálloda 20 két-, háromszintes épületből áll. A szállodában lobby,

Részletesebben

ÜDÜLŐHELYEK. ( C) Hurghada Jan. Febr. Márc. Ápr. Máj. Jún. Júl. Aug. Szept. Okt. Nov. Dec. Nappali max. 22 23 26 30 34 37 38 38 35 32 27 24

ÜDÜLŐHELYEK. ( C) Hurghada Jan. Febr. Márc. Ápr. Máj. Jún. Júl. Aug. Szept. Okt. Nov. Dec. Nappali max. 22 23 26 30 34 37 38 38 35 32 27 24 2 egyiptom Nílusi hajóút, El Gouna,, Makadi, Safaga A legtöbb embernek - ha Egyiptomra gondol - az ókor jut eszébe, de a fáraók földje ennél sokkal többet kínál. Természetesen az ország első számú vonzereje

Részletesebben

TENERIFE. 2* Tropical Park

TENERIFE. 2* Tropical Park TENERIFE 2008. június 6., 13. 2* Tropical Park Fekvés: A szálloda Callao Salvajén található, a repülőtér kb. 25 km távolságra van. A tengerparttól mindössze 150 méterre található apartmanokból csodálatos

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK DEMRE MYRA KEKOVA TÖRÖK EST RAFTING HAJÓKIRÁNDULÁS ALANYÁBÓL. Június Július Augusztus Szept.

UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK DEMRE MYRA KEKOVA TÖRÖK EST RAFTING HAJÓKIRÁNDULÁS ALANYÁBÓL. Június Július Augusztus Szept. TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan illatozó

Részletesebben

TÖRÖKORSZÁG KELET ÉS NYUGAT TALÁLKOZÁSA

TÖRÖKORSZÁG KELET ÉS NYUGAT TALÁLKOZÁSA TÖRÖKORSZÁG KELET ÉS NYUGAT TALÁLKOZÁSA A Földközi-tenger déli partvidékének fantasztikus festőiségét kevés táj múlja felül, a történelem és a mitológia sok helyütt, szinte tapintható. Túlzás nélkül mondható,

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

900 m. (térítés ellenében). Babaágyak ingyenesen igényelhetők. Napágyak és napernyők ingyenesen használhatóak a medencénél. 800 m

900 m. (térítés ellenében). Babaágyak ingyenesen igényelhetők. Napágyak és napernyők ingyenesen használhatóak a medencénél. 800 m Napospart Burgasztól 36 km-re északra terül el a bolgár tengerpart legnagyobb, legismertebb üdülőközpontja. 8 km hosszú, kb. 150 m széles homokos strandja és lassan mélyülő vize kisgyermekek fürdőzésére

Részletesebben

TÖRÖKORSZÁG KELET ÉS NYUGAT TALÁLKOZÁSA UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: 228 www.ibusz.hu ISZTAMBUL BUDAPEST ANTALYA BUDAPEST REPÜLŐJÁRATTAL

TÖRÖKORSZÁG KELET ÉS NYUGAT TALÁLKOZÁSA UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: 228 www.ibusz.hu ISZTAMBUL BUDAPEST ANTALYA BUDAPEST REPÜLŐJÁRATTAL TÖRÖKORSZÁG KELET ÉS NYUGAT TALÁLKOZÁSA UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: ISZTAMBUL BUDAPEST ANTALYA BUDAPEST REPÜLŐJÁRATTAL június július augusztus szeptember október 3., 10., 17., 24. 1., 8., 15., 22., 29. 5., 12.,

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

Törökország Általános

Törökország Általános Törökország Általános Bevezetô Törökország a vendégszeretet országa, mely összeköti a Kelet- és Nyugat civilizációját, ahol együtt él a harmónia, a mûvészet és a kultúra. A világ azon kevés országai közé

Részletesebben

Térkép. 1. Főépület / Recepció 2. Bungalók 3. Aktív medence 4. Főétterem 5. A la carte étterem 6. A la carte étterem

Térkép. 1. Főépület / Recepció 2. Bungalók 3. Aktív medence 4. Főétterem 5. A la carte étterem 6. A la carte étterem Engedje Te és én, egészen egyedül. Ezen a kicsi, idillikus földnyelven, melyet az Égei-tenger kristálytiszta vize ölel körül. Szebb alig lehet egy hely, ahol a nyaralását töltheti. Vízisíelni, vagy banánon

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY LUX* Hotel Gran Gaube (Legends)***** Mauritius / Grand Gaube Sokféle szolgáltatással rendelkező szálloda, az aktív pihenést keresők számára ideális. Fekvése A LUX* Island Resorts szállodalánc tagja Grand

Részletesebben

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK The Barefoot Eco Hotel 4* Fekvése: Hanimadhoo szigetén található kedves szálloda, Male repülőteréről kb. 1 órás belső repülő járattal érhető el. A sziget kb. 7 km hosszú

Részletesebben

All inclusive - valóban minden benne van???

All inclusive - valóban minden benne van??? All inclusive - valóban minden benne van??? Manapság a szállodák előszeretettel használják leírásukban, szóróanyagaikban ezt a kifejezést: ALL INCLUSIVE. Mit is jelent valójában az all inclusive? Annak

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva!

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! 1 HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! Lhaviyani atoll külső északi zátonyánál lévő kis sziget 400 m x 165 m. Hidroplán transzfer

Részletesebben

COSTA DEL SOL ANDALÚZIA MOSOLYA

COSTA DEL SOL ANDALÚZIA MOSOLYA COSTA DEL SOL ANDALÚZIA MOSOLYA a nagyi azt mondta, hogy ez egy igazi kulturális paradicsom, És ráadásul egész Évben süt a nap. kulturális paradicsomot még nem ettem, de nagyi biztos hoz nekem. 118 FAKULTATÍV

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via***

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Fekvése: központi helyen, Madrid legnagyobb bevásárló utcáján, a Gran Vián fekszik. Ideális kiindulópont a történelmi Madrid felfedezéséhez, a

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 HERITANCE AARAH ISLAND 5 csillagos resort sziget. RAA atoll. Malétól 40 perc hidroplán transzferrel. 2018 ban nyílt. A sziget mérete kb. 500 m hosszú és 300 m széles, egyik oldalán elkeskenyedő. Housereff

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: Kihaa Maldives 4 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Az egyik legszebb partú sziget, főleg a SUNSET oldalon. 1 A 2012-ben nyitott Kihaa

Részletesebben

DOMINIKAi. köztársaság

DOMINIKAi. köztársaság DOMINIKAi köztársaság A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába vezető tengeri

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Nyaralások júniustól októberig. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. HOTEL ArTEMIS PrINCESS *** AI. már 89 900 Ft. -tól

ÁRPARÁDÉ. Nyaralások júniustól októberig. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. HOTEL ArTEMIS PrINCESS *** AI. már 89 900 Ft. -tól ÁRPARÁDÉ Nyaralások júniustól októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Alanya HOTEL ArTEMIS PrINCESS *** AI Kb. 250 méterre a tengerparttól, egy nyugodt mellékutcában. Alanya

Részletesebben

kelet és nyugat találkozása

kelet és nyugat találkozása 90 Törökország kelet és nyugat találkozása Én mondhatni szerencsés helyzetben voltam elsô törökországi látogatásomkor, hiszen az itthoni zord, hideg télbôl hirtelen a kellemes tavaszban találtam magam,

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 COCOON MALDIVES 4-5 csillagos sziget Lhaviyani atoll, 30 perc hidroplán transzfer Maléról, 700 m hosszú, 100 m széles sziget, 145 lakrésszel. Új építésű DESIGN modern stílusú resort, meghagyva az eredeti

Részletesebben

egyesült arab emírségek Dubai, Sharjah, Ajman

egyesült arab emírségek Dubai, Sharjah, Ajman 2 egyesült arab emírségek Dubai, Sharjah, Ajman Ha Las Vegast arabok építették volna, pont így nézne ki. A kereskedelemből meggazdagodott emirátus száz évvel ezelőtt még csupán a beduin törzsek és a gyöngyhalászok

Részletesebben

Kihaad Maldives Éttermek:

Kihaad Maldives Éttermek: Kihaad Maldives 4,5 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Szobai minibár (sör+üdítők) és 1kirándulás is az árban Kiváló minőségű, szép

Részletesebben

PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal!

PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal! 1 PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal! Lhaviyani atoll. Malétól északra, mérete: 2.000 m x 400 m, housereef: 50-500 m hidroplántranszfer 40 perc. Itt az idő +1 órával még előbbre van mint MALÉBAN,

Részletesebben

Tunézia az az ország, ahol a jó idő hosszú hónapokig garantált. Nem is csoda, hiszen a sivatag csak egy karnyújtásnyira van innen.

Tunézia az az ország, ahol a jó idő hosszú hónapokig garantált. Nem is csoda, hiszen a sivatag csak egy karnyújtásnyira van innen. Engedje el mag Tunézia az az ország, ahol a jó idő hosszú hónapokig garantált. Nem is csoda, hiszen a sivatag csak egy karnyújtásnyira van innen. Hogy ennek ellenére milyen rendkívül zöld ország Tunézia,

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

Hotel Sandals Royal Hicacos***** superior

Hotel Sandals Royal Hicacos***** superior Hotel Sandals Royal Hicacos***** superior VARADERO Fekvés A 2002-ben épült hotel Varadero legszebb tengerparti részén található a központtól 10 percnyire. A 404 szobával rendelkező szálloda a párokra specializálódott,

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 COCO PALM DHUNI KOLHU 5 csillagos, nagyon szép sziget. BAA atoll. Malétól észak-nyugati irányban. Alap árban belső repülőjárat 35 perc + kishajójárat 15 perc. Felárért lehet kérni 30 perces közvetlen

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig)

Klubtravel előfoglalási kedvezmény 10 % (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.15-ig) TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK NAPOSPART Minden bolgár foglalásnál 12 éves kor fölött 4 400 Ft/fő, 12 éves kor alatt 2 200 Ft/fő üdülőhelyi díj fizetendő irodánkban. A díj egyszeri, és a teljes tartózkodásra értendő.

Részletesebben

Costa Dorada az aranypart

Costa Dorada az aranypart 70 Costa Dorada az aranypart Barcelonától délre, Tarragona provincia egész partvidéke, egészen az Ebro deltájáig a Costa Dorada. A terület az Aranypart nevet viseli, amelyet hosszú, homokos partjaival

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu 1 KANUHURA 5 csillagos luxus sziget. Lhaviyani atoll észak keleti részén található ez a 1.000 m x 200 m s csodálatos hófehér homok partú sziget. Korall zátony 100-150 m - re. A legtökéletesebb partú hibátlan

Részletesebben

A SZERELEM ISTENNŐJÉNEK SZIGETE

A SZERELEM ISTENNŐJÉNEK SZIGETE CIPRUS A SZERELEM ISTENNŐJÉNEK SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: BUDAPEST LARNACA BUDAPEST REPÜLŐJÁRATTAL június július augusztus szeptember 16., 23., 30. 7.,14., 21., 28. 4., 11., 18., 25. 1., 8., 15. A larnacai

Részletesebben

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, MEDULIN KIEMELT 15 Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, szépen gondozott kertben, a központtól kb. 200 m-re. Strand: homokos, kavicsos kb. 600 m-re;

Részletesebben

thaiföld Bangkok, Phuket, Pattaya, Koh Samui

thaiföld Bangkok, Phuket, Pattaya, Koh Samui 16 thaiföld Bangkok, Phuket, Pattaya, Koh Samui Ismerje meg Délkelet-Ázsia gyöngyszemét, a varázslatos Thaiföldet, ahol a thai emberek vendégszeretete mindenhova elkísér. Az egzotikus keleti kultúrák,

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

hozta, hogy már nem itt dolgozom, de azóta is többször visszajöttem Törökországba,

hozta, hogy már nem itt dolgozom, de azóta is többször visszajöttem Törökországba, 148 Törökország Kelet és Nyugat találkozása Én, mondhatni szerencsés helyzetben voltam elsô törökországi látogatásomkor, hiszen az itthoni zord, hideg télbôl hirtelen a kellemes tavaszban találtam magam,

Részletesebben

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó Egy csodálatos vitorlás tengerjáró hajó, harmonikus modern designnal Felújított 5 szigonyos hajó, mely tökéletes kényelmet biztosít az utazás során. Sokféle,

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

TÖRÖKORSZÁG 2010 NYÁR ANTALYA DALAMAN. Elõfoglalási. Február végéig. www.gulet.hu www.gulet.hu. a repülőtéri illetéket ajándékba adjuk.

TÖRÖKORSZÁG 2010 NYÁR ANTALYA DALAMAN. Elõfoglalási. Február végéig. www.gulet.hu www.gulet.hu. a repülőtéri illetéket ajándékba adjuk. TÖRÖKORSZÁG 2010 NYÁR Elõfoglalási kedvezmény Február végéig ANTALYA DALAMAN a repülőtéri illetéket ajándékba adjuk. www.gulet.hu www.gulet.hu Milyen lenne a világ az Ön mosolya nélkül? Szeretne Ön is

Részletesebben

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg.

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg. 52 Dominika a karib tenger gyöngyszeme A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

egyesült arab emírségek

egyesült arab emírségek 46 egyesült arab emírségek Dubai, Ajman Ha Las Vegast arabok építették volna, pont így nézne ki. A kereskedelemből meggazdagodott emirátus száz évvel ezelőtt még csupán a beduin törzsek és a gyöngyhalászok

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG

DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG A Karib-tenger egyik legszebb szigetét Kolombusz Kristóf fedezte fel több, mint 500 éve. Kuba után Dominika a második legnagyobb sziget a Nagy Antillákon. A sziget kétharmad részét

Részletesebben

BULGÁRIA. Napospart FLORA - ZVETE - RODOPI HOTELKOMPLEXUM **** HOTEL DIAMOND**** - Félpanzió

BULGÁRIA. Napospart FLORA - ZVETE - RODOPI HOTELKOMPLEXUM **** HOTEL DIAMOND**** - Félpanzió BULGÁRIA Napospart NAPOSPART Minden bolgár foglalásnál 12 éves kor fölött 3 600 Ft/fő, 12 éves kor alatt 1 800 Ft/fő üdülőhelyi díj fizetendő irodánkban. A díj egyszeri, és a teljes tartózkodásra értendő.

Részletesebben

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján.

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján. II. Számviteli konferencia Helyszín ismertető A Szálloda a Budapest Székesfehérvár vasútvonalon Velence állomástól 150 méterre található. A szálláshely szolgáltatás megrendelése feljogosítja a megrendelőt

Részletesebben

Knossos samaria-szurdok santorini

Knossos samaria-szurdok santorini Kréta Knossos Kréta kulturális fellegvára az UNESCO világörökség része: a lenyűgöző minoszi ásatás, a mondabeli Minosz király székhelye, rengeteg mítosz eredete. A feltárt romok egy számunkra ismeretlen

Részletesebben

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali 2016 nyár-ősz Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali Kedves Utasaink! Legújabb programfüzetünkben utazási irodánk 2016. nyári-ôszi

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

Bemutatkozik a Lopesan Hotel Group szállodalánc

Bemutatkozik a Lopesan Hotel Group szállodalánc Bemutatkozik a Lopesan Hotel Group szállodalánc A repülő hal lett a szimbóluma a Lopesan Hotel Group szállodáiban eltöltött nyaralásoknak. A 10 legnagyobb spanyol szállodalánc egyike vagyunk, és a szívügyünknek

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Szállásajánlatok a világ híres tájairól

Szállásajánlatok a világ híres tájairól Szállásajánlatok a világ híres tájairól Alábbi ajánlatainkat azoknak készítettük, akik saját maguk szervezik meg útjaikat, és ehhez csak a megfelelő szálláshelyeket foglalják le irodákon keresztül. Az

Részletesebben

KLEOPATRA MELISSA HOTEL

KLEOPATRA MELISSA HOTEL Szálloda / Ellátás / Üdülőrész Árak: Ft / fő-től: KLEOPATRA MELISSA HOTEL 3*, Al, Alanya A Kleoptára strandtól csak egy út választja el. 94.185 ARTEMIS PRINCESS HOTEL 4*, All, Alanya Tengerpart közeli,

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

rámosolyognak a ciprusiak, s ez mindennél többet ér. Chirsztodoulou Pál Beáta újságíró, kommunikációs szakember

rámosolyognak a ciprusiak, s ez mindennél többet ér. Chirsztodoulou Pál Beáta újságíró, kommunikációs szakember 179 Ciprus a szerelem istennôjének szigete A görög mitológia szerint Aphrodité, a szépség és a szerelem istennôje itt emelkedett ki a habokból, valószínûleg nem véletlenül, hiszen a szigetország szépsége

Részletesebben

Ismertető körút Tunéziában

Ismertető körút Tunéziában Tunézia PORTUGÁLIA PORTUGÁL PORTUGÁLIA FRANCIAORS SZÁG SZ SPANY P OLOR OR RSZÁG G FRANCIAORS SZÁG SZ PORTUGÁLIA PORTUGÁL PORTUGÁLIA k orsz ága, MagyarTunézia, a fátyla yira, de mégis egy orsz ág tól alig

Részletesebben

BULGÁRIA A rózsák földje

BULGÁRIA A rózsák földje BULGÁRIA A rózsák földje A Fekete-tenger bolgár partszakaszának üdülőhelyeit nem csupán a kristálytiszta víz, a lassan mélyülő homokos strandok miatt érdemes felkeresni. A zöldellő környezetben újonnan

Részletesebben

PALM BEACH RESORT, 4 csillagos. Gyönyörű parttal!

PALM BEACH RESORT, 4 csillagos. Gyönyörű parttal! 1 PALM BEACH RESORT, 4 csillagos. Gyönyörű parttal! Lhaviyani atoll. Malétól északra, mérete:2.000 m x 400 m, housereef: 50-500 m hidroplántranszfer 40 perc. Itt az idő +1 órával még előbbre van mint MALÉBAN,

Részletesebben

KUBA. 80 otptravel.hu

KUBA. 80 otptravel.hu KUBA Az Antillák gyöngyszemének nevezett szigetre látogatókat páratlan élmények várják: a történelmi látnivalók mellett gyönyörű fehér homokos tengerpartok, a salsa táncra hívogató ritmusa, a világ legjobb

Részletesebben

BULGÁRIA. A Bulgáriába utazó vendégek számára elsősorban a Feketetenger

BULGÁRIA. A Bulgáriába utazó vendégek számára elsősorban a Feketetenger BULGÁRIA A Bulgáriába utazó vendégek számára elsősorban a Feketetenger hűs hullámai, a hoszszan elnyúló, széles tengerpart aranyszínű homokstrandjai jelentik a vonzerőt. Az ország keleti határát alkotó

Részletesebben

BULGÁRIA Bolgár Úticéljaink aranyhomok, Sveti konstantin & Elena Várna, napospart, neszebar, Pomorie, Burgasz, Szozopol UtazáS:

BULGÁRIA Bolgár Úticéljaink aranyhomok, Sveti konstantin & Elena Várna, napospart, neszebar, Pomorie, Burgasz, Szozopol UtazáS: TAVALY ITT VOLTUNK NYARALNI, A PARTON DÖMÉVEL EGY EGÉSZ VÁROST HOMOKOZTUNK ÖSSZE. Bulgária Bolgár Úticéljaink Aranyhomok, Sveti Konstantin & Elena Várna, Napospart, Neszebar, Pomorie, Burgasz, Szozopol

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE Kanári-szigetek A Kanári-szigetek a Ráktérítőhöz közel, Afrika szaharai övezetétől nem messze találhatóak. Szigetekről lévén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja az időjárást, így mindig nyárias meleg van,

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE LOVRAN horvátország, KVARNER ÉS SZIGETEI Opatijától kb. 6 km-re dél-nyugatra található fürdőhely. A két települést tengerparti sétány köti össze. A nyugalmat árasztó, hangulatos kisvárosból számos kirándulási

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG. Autóbuszjegy ára oda-visszaútra: Budapest - Umag - Poreč Rovinj Pula - Medulin: 24 900 Ft/fő, gyermek 12 éves korig 14 900 Ft/fő.

HORVÁTORSZÁG. Autóbuszjegy ára oda-visszaútra: Budapest - Umag - Poreč Rovinj Pula - Medulin: 24 900 Ft/fő, gyermek 12 éves korig 14 900 Ft/fő. HORVÁTORSZÁG Egy festői szépségű ország, amelyet a természet mérhetetlen gazdagsággal áldott meg. Viharos történelmi eseményeinek köszönhetően műemlékekben igen gazdag. Több évszázados városaiban a látogatók

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben