1580 Ft Ft. kiemelt ajánlat. . a u g u s z t u s i. a k c i ó k. 26 Ft/db. 41 Ft/db. Válassza a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítményeit!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1580 Ft Ft. kiemelt ajánlat. . a u g u s z t u s i. a k c i ó k. 26 Ft/db. 41 Ft/db. Válassza a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítményeit!"

Átírás

1 Akcióban az egészség 1580 Ft 26 Ft/db a u g u s z t u s i a k c i ó k Béres Magnézium 250 mg + B 6 filmtabletta 60 db (magnézium-oxid, magnéziumcitrát, piridoxin-hidroklorid) Napi 1 filmtabletta a magnéziumhiány megelőzésére és kezelésére. Kiválóan felszívódó magnézium kombinációt tartalmaz. Válassza a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos készítményeit! kiemelt ajánlat 4870 Ft 41 Ft/db Béres Porcerő FORTE filmtabletta db Az ízületi porcok normál működéséért. A Porcerő FORTE filmtabletta alkalmazásával 1200 mg glükozamin-szulfát és 400 mg kondroitin-szulfát bevitele biztosítható az ajánlott napi adaggal (2 db filmtabletta). Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer

2 Vény 910 Ft 2835 nélkül Ft 47 Ft/db 795 Ft 16 Ft/db Teva-Candibene 10 mg/g krém 20g A Teva-Candibene alkalmas gombás fertőzések helyi kezelésére, és enyhíti a viszketést is. Hatóanyag: klotrimazol Teva-Saballo 320 mg lágy kapszula 60x A Teva-Saballo alkalmas jóindulatú prosztata megnagyobbodás esetén fellépő vizelési zavarok kezelésére. Hatóanyag: szabalpálma termés kivonata Asatrin-Teva Protect 100 mg gyomornedv-ellenálló tabletta 50x Az Asatrin-Teva Protect segít megakadályozni az erek elzáródását, valamint csökkenti a szívinfarktus kockázatát. Hatóanyag: acetilszalicilsav Forgalmazza: TEVA Gyógyszergyár Zrt., 4042 Debrecen, Pallagi út Ft KÖRÖMGOMBA? Válasszon biztos megoldást! Gyors és hatásos* (*Már 2 hét után látható eredmény) Orvostechnikai eszköz. A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL 100 FT-tAL TÁMOGATJA A BÁTOR TÁBOR BETEG GYERMEKEIT** TV reklámok helyett gyermekeket támogatok. **Minden ig eladott, promóciós termék árából 100 Ft-ot a Bátor Tábor Alapítvány kap. Mycosan ecsetelő körömgomba kezelésére 10 ml Teljes szett, bioaktív szérummal és 10 db körömcsiszolóval a körömgomba ellen! Mélyen beszívódva pusztítja el a kórokozókat. Stabilizálja a köröm szerkezetét, táplálja és ellenállóbbá teszi a körömágyat miközben megakadályozza a fertőzés továbbterjedését. Új, szuper gazdaságos 10 ml-es kiszerelés, amely akár két nagylábujjköröm 3 havi kezelésére is elegendő. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelôorvosát!

3 ODMZ534/08.15 CHHU/CHVOLT/0068 /16 Vizol S 0,21% oldatos szemcsepp száraz szemre 10 ml Kiemelkedően magas nátriumhialuronát hatóanyag-tartalmú szemcsepp. Minden pislogáskor stabil védőréteget képez a szem felszínén, enyhítve a súlyos szemszárazság valamennyi tünetét. Felbontás után 6 hónapig felhasználható, tartósítószermentes. Orvostechnikai eszköz Ft 23 Ft/g Dermazin 10 mg/g krém 50 g (ezüst-szulfadiazin) Orvosi ellátást nem igénylő égési sebek és más bőrsérülések (horzsolások, kisebb sérülések, vágások) fertőzéseinek megelőzésére és kezelésére. Sandoz Hungária Kft Budapest, Bartók Béla út Ft 336 Ft/db 1580 Ft 1215 Ft 51 Ft/db Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray 15 ml Gyorsan és tartósan enyhíti a légúti allergia következtében kialakuló orrdugulást és orrfolyást. Forgalmazza: GlaxoSmithKline-Consumer Kft.1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta 10 db Laktobacillusokkal és tejsavval A hüvelyflóra bármely átmeneti megváltozásakor, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is Hozzájárulhat a viszketés, a hüvelyi folyás és a kellemetlen szag csökkentéséhez Visszaállítja és fenntartja a normális ph-t Néhány percen belül feloldódik 1740 Ft 87 Ft/db Cataflam Dolo 25mg bevont tabletta 20 db (diklofenák-kálium) A Cataflam Dolo enyhíti a fejfájást, fogfájást és menstruáció következtében fellépő fájdalmat. Fájdalomcsillapító hatású készítmény, mely egyúttal csökkenti a gyulladást és a lázat is. Forgalmazza : GlaxoSmithKline-Consumer Kft Budapest Csörsz u. 43. Tel.: Ft Orvostechnikai eszköz. Septofort tabletta 24 db (klórhexidin) A Septofort klórhexidin tartalmú vény nélkül torokfertőtlenítő Alkalmas még szájüregi fertőzések (pl.afta), gyulladások helyi kezelésére, fájdalmas felmaródásokkal járó szájnyálkahártya betegségek kiegészítő kezelésére. Cukormentes, enyhén mentolos ízű.

4 2165 Ft 22 Ft/db 2405 Ft 24 Ft/ml Szent-Györgyi Albert 1000 mg retard C-vitamin tabletta 100 db (csipkebogyó kivonattal) A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. Hosszantartó hatása révén folyamatosan biztosítható a szervezet C-vitamin szükséglete Ft 13 Ft/ml 865 Ft 9 Ft/ml Vitafer junior szirup 120 ml VitaFer vaskészítmény, liposzómás technológiával. A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. Szerepet játszik a hemoglobin és a vörösvérsejtek képződésében. A B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. Étrendkiegészítő Étrendkiegészítő Paranit fejtetű riasztó pumpás aeroszol 100 ml A fejtetvesség megelőzésére. Fejtetvekkel fertőzött közösségben akár a tetűirtás után is könnyen visszafertőződhet. A Paranit aeroszollal megelőzheti a fejtetvesség terjedését és a visszafertőződést a családon belül Ft Kozmetikum Kozmetikum UW Premium Teafaolajos sarokápoló 100 ml Repedezett, megkeményedett bőrfelületek ápolására, regenerálására alkalmas készítmény. Rovarriasztó Sperti Preparation H végbélkenőcs 25 g A megoldás aranyérre! A Sperti Preparation H végbélkenőcs kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, ezáltal hatékonyan csillapítja az aranyér kellemetlen tüneteit: csökkenti az irritációt, enyhíti a fájdalmat és elősegíti a sebgyógyulást. A Sperti Preparation H végbélkenőcs 25 g-os kiszerelésben, applikátorral. Tudjon meg többet az aranyérről: UW Premium Csodabalzsam 12 féle gyógynövénnyel 100 ml Ajánlott horzsolások, rovarcsípések hűsítésére és mozgásszervi panaszok esetén az érintett testrész masszírozására. 615 Ft 6 Ft/ml

5 Akcióban az egészség Kezdődik az olimpia, szurkoljunk együtt a Magyar Olimpiai Csapatnak! Megfejtésül a 2016-os olimpia nyitó és záróünnepségének helyt adó stadion nevét várjuk! Kellemes időtöltést kívánunk! Nyeremény: 1 O 2 A 5 6 V H 3 G 4 M Étrend-kiegészítő készítmény. A helyes választ beküldők között 3 db Béres Actival+Magnézium limitált kiadású csomagot sorsolunk ki. 7 J 8 S 1. Sport világesemény 2. Dél-amerikai folyam hajítás; atlétikai dobószám 4. Dél-amerikai rágcsáló; pampanyúl 5. Amerigo...; utazó, felfedező 6. Az első magyar olimpiai bajnok 7. Rio de A legmagasabb vízesés Küldje be a rejtvény helyes megfejtését augusztus 31-ig a oldalunkon található alkalmazással, ben a rejtveny@gyongypatikak.hu címre vagy postán a következő elérhetőségre: Hungaropharma ZRt. GYÖNGY PATIKÁK, 1438 Budapest, Pf A sorsolás eredményét Facebook oldalunkon és a oldalon tesszük közzé, a nyerteseket levélben értesítjük. Sorsolás: szeptember 7. Személyes adatok kezelése: A játékban való részvételhez a felhasználó levelezőlapon megadott nevére és címére, esetlegesen címére van szükség. A résztvevők a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Hungaropharma Zrt. a játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím, cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. A Hungaropharma kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

6 1220 Ft 61 Ft/db OLOP528/07.15 Lopedium 2 mg kemény kapszula 20 db (loperamid) Heveny, hirtelen kialakuló hasmenés tüneteinek (pl. hasi diszkomfortérzés, puffadás, görcsök) kezelésére. Már az első adag Lopedium megszüntetheti a panaszokat. Gyors segítség hasmenés esetén! Sandoz Hungária Kft Budapest Bartók Béla út Tel.: , Gyógyszerek és gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények esetén: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Gyógyászati segédeszköz esetén: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A tájékoztatóban feltüntetett összegek maximált akciós bruttó fogyasztói árak. Az akció időtartama: augusztus 1-31., ill. az akciós készlet erejéig. A szórólapon szereplő akciók nem a gyógyszerfogyasztás növelését, hanem a résztvevő gyógyszertárak népszerűsítését szolgálják. A kedvezmények más akciókkal nem vonhatók össze! A környezettudatosság fontos számunkra, ezért kiadványunkat környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkező, 100%-ban újrahasznosított papírból készítjük. A Gyöngy Patikák információs telefonszáma: Az esetleges nyomdai hibákért és a termékek forgalmazói által rendelkezésre bocsátott adatokért felelősséget nem vállalunk.

2205 Ft Ft. Akcióban az egészség augusztusi akciók. 25 Ft/db. 81 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Magnézium+B6 filmtabletta 90 db

2205 Ft Ft. Akcióban az egészség augusztusi akciók. 25 Ft/db. 81 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Magnézium+B6 filmtabletta 90 db 2017. augusztusi akciók Akcióban az egészség 25 Ft/db 2205 Ft Béres Magnézium+B6 filmtabletta 90 db MAG1708GY Összetételének köszönhetően elegendő napi 1 filmtabletta a magnéziumhiány megelőzésére és kezelésére.

Részletesebben

1475 Ft. 1225 Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. . m á j u s i a k c i ó k. 92 Ft/db. 61 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

1475 Ft. 1225 Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. . m á j u s i a k c i ó k. 92 Ft/db. 61 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája Akcióban az egészség 2 0 1 6. m á j u s i a k c i ó k kiemelt ajánlat 1475 Ft 92 Ft/db Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. 1123. Budapest, Alkotás u.53. Advil Ultra Forte lágy kapszula 16 db (ibuprofén)

Részletesebben

Gyorsan megtisztítja a légutakat! 1375 Ft. 985 Ft. kiemelt ajánlat EP. kiemelt ajánlat. . n o v e m b e r i a k c i ó k. Az Ön Gyöngy Patikája

Gyorsan megtisztítja a légutakat! 1375 Ft. 985 Ft. kiemelt ajánlat EP. kiemelt ajánlat. . n o v e m b e r i a k c i ó k. Az Ön Gyöngy Patikája Akcióban az egészség 2 0 1 4. n o v e m b e r i a k c i ó k kiemelt ajánlat 1375 Ft 86 Ft/db Advil Ultra Forte lágy kapszula 16 db (ibuprofén) Az ibuprofén tartalmú Advil Ultra Forte hatékony fájdalomcsillapító,

Részletesebben

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g ACC HOT 200mg por bels.oldat 20x 1867 Ft 1599 Ft Lyxio 200mg por bels.old. 30x 1186 Ft 999 Ft TriActin Wick citrom ízű por bels. oldat 5x 1229 Ft 1045 Ft hatóanyag: acetilcisztein hatóanyag: acetilcisztein

Részletesebben

5045 Ft Ft. kiemelltat. 42 Ft/db. 43 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Porcerő FORTE+D3-vitamin tavaszi csomag db

5045 Ft Ft. kiemelltat. 42 Ft/db. 43 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Porcerő FORTE+D3-vitamin tavaszi csomag db c k A z a e g n é a szs b ió ég 2017. áprili si a kc ió k VÉNY NÉLKÜL KAPTÓ 5045 Ft 42 Ft/db Béres Porcerő FORTE+D3-vitamin tavaszi csomag 60+ Speciális gyógyászati célra szánt tápszer kiemelltat aján

Részletesebben

BÉRES DÍSZDOBOZOS TERMÉKEK

BÉRES DÍSZDOBOZOS TERMÉKEK BÉRES DÍSZDOBOZOS TERMÉKEK Termék Megnevezés Akciós Fogyasztói Ár Megtakarítás Béres Porcerő Forte filmtabletta (2x60) duopack fémdobozban 10026 Ft helyett 6999 Ft -30,2% 3027 Ft Béres Porcerő Ginzeng

Részletesebben

5245 Ft Ft. kiemelt ajánlataink Ft. . d e c e m b e. r i a k c i ó k. 200 Ft. adomány/ csomag AKCIÓS ÁR: 35 Ft/db.

5245 Ft Ft. kiemelt ajánlataink Ft. . d e c e m b e. r i a k c i ó k. 200 Ft. adomány/ csomag AKCIÓS ÁR: 35 Ft/db. Akcióban az egészség 5245 Ft 35 Ft/db 2 0 1 6. d e c e m b e AKCIÓS ÁR: 3395 Ft r i a k c i ó k 200 Ft adomány/ csomag Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer Béres Porcerő+Csont-Izom Komplex filmtabletta

Részletesebben

JUTAVIT tengervizes izotóniás orrspray 100ml. NORMAFLORE extra 4milliárd/5ml bels.szuszp.

JUTAVIT tengervizes izotóniás orrspray 100ml. NORMAFLORE extra 4milliárd/5ml bels.szuszp. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR NOVEMBERI KIADVÁNYA 2015. ÉRVÉNYES: 2015. NOVEMBER. JELEN AKCIÓ NEM A GYÓGYSZERFOGYASZTÁS NÖVELÉSÉT, HANEM A GYÓGYSZERTÁR NÉPSZERŰSÍTÉSÉT SZOLGÁLJA. BIOEEL fenyőrügy méz szirup 150g

Részletesebben

Vásárolj akciós Libero pelenkát, így csomagonként 200 Ft-tal támogatod az Anyák Háza Országos Programot. vény nélkül kapható gyógyszer E GÉ S

Vásárolj akciós Libero pelenkát, így csomagonként 200 Ft-tal támogatod az Anyák Háza Országos Programot. vény nélkül kapható gyógyszer E GÉ S 2017. júliusi akciók Akcióban az egészség 3395 Ft /csomag Az akcióban a Libero Newborn 1, 2, 3 és a Libero Comfort 3, 4, 5, 6, 7 méretű pelenkák vesznek részt. www.anyakhaza.hu Vásárolj akciós Libero pelenkát,

Részletesebben

1195 Ft. kiemelltat. c k. Ft 38 Ft/db. 60 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Actival Senior filmtabletta db

1195 Ft. kiemelltat. c k. Ft 38 Ft/db. 60 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. Béres Actival Senior filmtabletta db c k A z a e g n é a szs b ió 4580 ég 2017. márciu si ak ci ók Ft 38 Ft/db CHHU/CHVOLT/0008/17 AS1703GY 60 Ft/db 1195 Ft Béres Gyógyszergyár Zrt., 1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4., VÉNY NÉLKÜL KAPTÓ www.beres.hu

Részletesebben

1290 Ft. kiemelt ajánlat Ft. Exoderil krém Hármas csapás a bőrgombára j ú l i u s i. a k c i ó k

1290 Ft. kiemelt ajánlat Ft. Exoderil krém Hármas csapás a bőrgombára j ú l i u s i. a k c i ó k Akcióban az egészség 2 0 1 6. j ú l i u s i Exoderil krém Hármas csapás a bőrgombára a k c i ó k OEXO365/04.14 IMO/BOR/2473/06/2016 1290 Ft Bőrgomba? Az Exoderil gyulladásgátló hatásának köszönhetően gyorsan

Részletesebben

KETTŐS EREJÉVEL GYULLADÁSCSÖKKENTO JÓL TOLERÁLHATÓ ORRDUGULÁS ORRFOLYÁS IBUPROFÉN ÉS PSZEUDOEFEDRIN A MEGFÁZÁS TÜNETEI ELLEN FEJFÁJÁS TOROKGYULLADÁS

KETTŐS EREJÉVEL GYULLADÁSCSÖKKENTO JÓL TOLERÁLHATÓ ORRDUGULÁS ORRFOLYÁS IBUPROFÉN ÉS PSZEUDOEFEDRIN A MEGFÁZÁS TÜNETEI ELLEN FEJFÁJÁS TOROKGYULLADÁS IBUPROFÉN ÉS PSZEUDOEFEDRIN KETTŐS EREJÉVEL A MEGFÁZÁS TÜNETEI ELLEN GYULLADÁSCSÖKKENTO JÓL TOLERÁLHATÓ FEJFÁJÁS ORRFOLYÁS IZOMFÁJDALMAK Vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény. LÁZ ORRDUGULÁS TOROKGYULLADÁS

Részletesebben

IDELYN Beliema Expert intim krém 50ml. Nyugtatja az intim terület érzékeny bőrét.

IDELYN Beliema Expert intim krém 50ml. Nyugtatja az intim terület érzékeny bőrét. IDELYN Beliema Effect hüvelytabletta 10x 3754 Ft 3379 Ft IDELYN Beliema Expert intim krém 50ml 2691 Ft 2422 Ft IDELYN Beliema Expert intim lemosó 200ml 2249 Ft 2024 Ft Gombás vagy bakteriális fertőzés?

Részletesebben

4590 Ft Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. t e m b e. r i a k c i ó k. . s z e p. 38 Ft/db. 30 Ft/ml. Az Ön Gyöngy Patikája

4590 Ft Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. t e m b e. r i a k c i ó k. . s z e p. 38 Ft/db. 30 Ft/ml. Az Ön Gyöngy Patikája Akcióban az egészség 2 0 1 6. s z e p t e m b e r i a k c i ó k 4590 Ft 38 Ft/db kiemelt ajánlat Béres Actival Senior filmtabletta 90 + 30 db 50 év felett különösen fontos a vitaminpótlás, ebben segíthet

Részletesebben

1340 Ft % Akcióban az egészség októberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 37 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

1340 Ft % Akcióban az egészség októberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 37 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája 2017. októberi akciók Akcióban az egészség 37 /db 4440 % -15 784 5223 Béres Actival Extra 90 db + 30 db ACT0710LFGY Multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, bétakarotinnal, luteinnel és likopinnel.

Részletesebben

1475 Ft Ft. kiemelltat. 92 Ft/db. 35 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. lágy kapszula 16 db (ibuprofén)

1475 Ft Ft. kiemelltat. 92 Ft/db. 35 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája. lágy kapszula 16 db (ibuprofén) kiemelltat aján Az ibuprofén tartalmú Advil Ultra Forte hatékony fájdalomcsillapító, emellett gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatása is van. Az Advil Ultra Forte modern lágy kapszulája folyékony formában

Részletesebben

2250 Ft Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. . f e b. r u á r i. a k c i ó k. 80 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

2250 Ft Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. . f e b. r u á r i. a k c i ó k. 80 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája Akcióban az egészség 2 0 1 7. f e b r u á r i 2250 Ft 80 Ft/db a k c i ó k EGÉS MEGVÁSÁROL Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer kiemelt ajánlat EGÉS MEGVÁSÁROL Linex Forte élőflórát tartalmazó

Részletesebben

4390 * Ft Ft -25% Akcióban az egészség szeptemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 18 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

4390 * Ft Ft -25% Akcióban az egészség szeptemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 18 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája 2017. szeptemberi akciók Akcióban az egészség 4390 * Ft BCSE1709LFGY Béres Csepp Extra, 4x30 ml + C-vitamin 50 mg, 120 db Erősítené immunrendszerét? Válassza a Béres Csepp Extra kombinált csomagot C-vi

Részletesebben

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék!

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék! Akcióink Akció időtartama: 2013. május 25. - 2013. június 30. ajándék 1990 Ft értékben Proenzi3 ajándékcsomag ExPur 90 db + krém 100 ml AJÁNDÉK (speciális gyógyászati célra szánt tápszer) A Proenzi3 ExPur

Részletesebben

krém 60 g (9,7 Ft/g) 725 Ft helyett 579 Ft krém DUPLA g (7,5 Ft/g) 1129 Ft helyett 899 Ft krém FORTE 60 g (10,70 Ft/g) 799 Ft helyett 639 Ft

krém 60 g (9,7 Ft/g) 725 Ft helyett 579 Ft krém DUPLA g (7,5 Ft/g) 1129 Ft helyett 899 Ft krém FORTE 60 g (10,70 Ft/g) 799 Ft helyett 639 Ft baba tea helyett A termék 30-tól 30-ig érvényesek, a hátlapon megnevezett gyógyszertárakban. a gyógyszertárak népszerűsítését szolgálják, nem az egyes termékek fogyasztására ösztönöznek. a készlet erejéig

Részletesebben

4390 Ft Ft -25% Akcióban az egészség szeptemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 18 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

4390 Ft Ft -25% Akcióban az egészség szeptemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 18 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája 2017. szeptemberi akciók Akcióban az egészség 1650 18 /db BCSE1709LFGY 550 2200 Béres Csepp Extra, 4x30 ml + C-vitamin 50 mg, 120 db 4390 * Erősítené immunrendszerét? Válassza a Béres Csepp Extra kombinált

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! PANADOL*BABY AND INFANT Szuszpenzió (Paracetamol) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! OGYI fejléces papír BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Tetran

Részletesebben

1979Ft* 4399Ft* VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. áprilisi akciók

1979Ft* 4399Ft* VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. áprilisi akciók áprilisi akciók Magazinunk témáiból: Már elérhető a GYÖNGY vénymester B-vitaminokkal az egészséges szervezetért 1979Ft* Megújultunk! 2018. Sperti Preparation H végbélkenőcs, 25 g (79,2 Ft/g) A megoldás

Részletesebben

akár -25% akár -40% Natures Aqua hidratáló arckrém 50 ml Natur kozmetikum. Unicelluláris Kiwi vízzel és E vitaminnal.unicelluláris

akár -25% akár -40% Natures Aqua hidratáló arckrém 50 ml Natur kozmetikum. Unicelluláris Kiwi vízzel és E vitaminnal.unicelluláris SIPO Patikák EGYSZERRE. EGY HELYEN. MINDEN. magazin Akciónk 2016. április 1-től 30-ig, ill. a készlet erejéig érvényes! -25% meridol fogkrém DUO Pack 2x75ml A meridol fogkrém egyedülálló hatóanyag-kombinációt

Részletesebben

- Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

- Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTTÓ: INFORMÁCIÓK FELHSZNÁLÓ SZÁMÁR BETEGTÁJÉKOZTTÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

ARANYHÍD Balatonfüred, Csárda u. 1. TÁTORJÁN Balatonkenese, Fő u. 23. BALATONAKARATTYA fiók Balatonakarattya, Szent István u. 1.

ARANYHÍD Balatonfüred, Csárda u. 1. TÁTORJÁN Balatonkenese, Fő u. 23. BALATONAKARATTYA fiók Balatonakarattya, Szent István u. 1. Akciónk 2013. november 1-től 30-ig, ill. a készlet erejéig érvényes. Kétfázisú C-vitamin -30% Jovital C Duo-Active ret. kapszula 500 mg 60 A Jovital C Duo-Active kétfázisú C-vitamin. Bevont és bevonatlan

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Prostamol uno 320 mg lágy kapszula szabalpálmatermés kivonata

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Prostamol uno 320 mg lágy kapszula szabalpálmatermés kivonata Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Prostamol uno 320 mg lágy kapszula szabalpálmatermés kivonata Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót,

Részletesebben

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A CANESTEN KOMBI UNO 500 MG HÜVELYTABLETTA ÉS KRÉM ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A CANESTEN KOMBI UNO 500 MG HÜVELYTABLETTA ÉS KRÉM ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? CANESTEN KOMBI UNO 500 MG HÜVELYTABLETTA ÉS KRÉM Canesten Kombi Uno 500 mg hüvelytabletta és krém (Canesten 500 mg hüvelytabletta + Canesten krém) klotrimazol 1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A CANESTEN KOMBI

Részletesebben

1090 Ft. 1190 Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. r i a k c i ó k. . d e c e m b e. Az Ön Gyöngy Patikája. 109 Ft/db

1090 Ft. 1190 Ft. kiemelt ajánlat. kiemelt ajánlat. r i a k c i ó k. . d e c e m b e. Az Ön Gyöngy Patikája. 109 Ft/db Akcióban az egészség 2 0 1 5. d e c e m b e r i a k c i ó k 1090 Ft 109 Ft/db OFLU500/05.15 kiemelt ajánlat EGÉ MEGVÁÁROL Flunathan andoz 500 mg/12,2 mg por belsőleges oldathoz (paracetamol, fenilefrin-hidroklorid)

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a gyógyszer körültekintő alkalmazása.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a gyógyszer körültekintő alkalmazása. FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató Betegtájékoztató:információk a felhasználó számára Béres

Részletesebben

8749Ft* 1399Ft -16% GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. októberi akciók

8749Ft* 1399Ft -16% GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. októberi akciók 2018. októberi akciók Magazinunk témáiból: Bélflóra regeneráció Allergiás légúti betegségek 8749Ft* GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. PRC1810LFGY Béres Porcerő Forte + D 3 -vitamin filmtabletta,

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA AZ EASY LEG ÍZÜLETI KRÉMRŐL (250 ml) Kalendula (körömvirág), rozmaring, mentol, kámfor, aloe vera, kurkuma, csalán, angelika (angyalgyökér), boróka, kakukkfű,

Részletesebben

1645 Ft Ft -15% Akcióban az egészség novemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 102,8 Ft/d. 75,3 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája

1645 Ft Ft -15% Akcióban az egészség novemberi akciók. Akciós ár: Akciós ár: 102,8 Ft/d. 75,3 Ft/db. Az Ön Gyöngy Patikája 2017. novemeri akciók 102,8 Ft/d 1645 Ft 290 Ft 1935 Ft Akcióan az egészség Advil Ultra Forte lágy kapszula 16 d (iuprofén) Az iuprofén tartalmú Advil Ultra Forte hatékony fájdalomcsillapító, emellett

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN MSM (Metil-Szulfonil-Metán), glükozamin szulfát, kondroitin szulfát, magnézium, kurkuma, gyömbér, boswelia, quercetin, bromelain,

Részletesebben

JÚNIUSBAN IS VÁRUNK NYEREMÉNYJÁTÉKKAL A FACEBOOK OLDALUNKON! Lactofeel hüvelygél 7x5ml. Eredeti ár: 3539 Ft Megtakarítás: 1080 Ft Egység ár: 351 Ft/db

JÚNIUSBAN IS VÁRUNK NYEREMÉNYJÁTÉKKAL A FACEBOOK OLDALUNKON! Lactofeel hüvelygél 7x5ml. Eredeti ár: 3539 Ft Megtakarítás: 1080 Ft Egység ár: 351 Ft/db AKCIÓK AZ ALMA GYÓGYSZERTÁRAKBAN Az ajánlatok érvényesek 2016. május 30-tól 2016. június 10-ig. TÖBB MINT 250 HELYEN VÁRJUK ORSZÁGSZERTE! -21% JÚNIUSBAN IS VÁRUNK NYEREMÉNYJÁTKAL A FACEBOOK OLDALUNKON!

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Tabletta Magnesii Citrici 500 mg Fono VII. Parma Mielőtt elkezdené gyógyszerét

Részletesebben

A roboteró legyen veled!

A roboteró legyen veled! Vitaminok, ásványi anyagok kisgyermekeknek A roboteró legyen veled! A vitaminok A vitaminok az életfolyamatok szabályozásában vesznek részt, így hatással vannak a szervezet valamennyi működésére. A gyerekek

Részletesebben

Étrend-kiegészítők a gyógyszernagykereskedelemben

Étrend-kiegészítők a gyógyszernagykereskedelemben Étrend-kiegészítők a gyógyszernagykereskedelemben (A Hungaropharma Zrt. és az Alma patikák adatainak tükrében) Dr. Feller Antal 2013. november 14. TARTALOM Az étrend-kiegészítők helye a gyógyszernagykereskedelemben

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Otrivin allergia adagoló orrspray Otrivin Allergia adagoló oldatos orrspray

Részletesebben

HAVI AJÁNLATAINK május-június. Szezonális ajánlatok

HAVI AJÁNLATAINK május-június. Szezonális ajánlatok HAVI AJÁNLATAINK 2019. május-június Szezonális ajánlatok 2 3 3 505 Ft 3 155 Ft 31,55 Ft/g 5 999 Ft 5 149 Ft 85,81 Ft/db 6 388 Ft 5 621 Ft 93,68 Ft/db 3 254 Ft 2 831 Ft 28,31 Ft/g 15% kedvezmény! 7 749

Részletesebben

HAVI AJÁNLATAINK szeptember-október. Őszi ajánlatok. Illusztráció: Fejes Bogi

HAVI AJÁNLATAINK szeptember-október. Őszi ajánlatok. Illusztráció: Fejes Bogi HAVI AJÁNLATAINK 2018. szeptember-október Illusztráció: Fejes Bogi Őszi ajánlatok Kiemelt termékek 2 1+1 Szezonális termékek 3 1+1 1 935 Ft 2 265 Ft 1 451 Ft 5 585 Ft 6 289 Ft 93,08 Ft/db 26,60 Ft/db Omega

Részletesebben

ÁPRILIS 1-15-ig érvényes akciók

ÁPRILIS 1-15-ig érvényes akciók AKCIÓK 2149 Ft Eredeti ár: 2519 Ft Megtakarítás: 370 Ft Egységár: 71,6 Ft/ml Dulcolax 7,5 mg/ml belsőleges oldatos cseppek, 30 ml A Dulcolax csepp formájának köszönhetően egyénileg adagolható hashajtó.

Részletesebben

Hogy a nyár gondtalanul teljen

Hogy a nyár gondtalanul teljen JÚNiusi akciós újság Az akciók érvényesek: 06. június 30. Hogy a nyár gondtalanul teljen Akár elértük a vágyott fürdőruhaalakot, akár nem, a kánikulában gyakrabban keressük a strandokat, a tóés tengerpartokat.

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Candibene 100 mg hüvelytabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FlectorŽ EP gél Flector EP gél Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni,

Részletesebben

5779Ft* 6329Ft* GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. DECEMBERi

5779Ft* 6329Ft* GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. DECEMBERi 2018. DECEMBERi akciók Magazinunk témáiból: Inhalációs eszközök használata Gyógyszereim 5xM 5779Ft* GYT speciális gyógyászati célra szánt tápszer. Béres Porcerő +Csont-Izom Komplex filmtabletta Téli csomag,

Részletesebben

Hogy a nyár gondtalanul teljen

Hogy a nyár gondtalanul teljen JÚNiusi akciós újság Az akciók érvényesek: 06. június 30. Hogy a nyár gondtalanul teljen Akár elértük a vágyott fürdőruhaalakot, akár nem, a kánikulában gyakrabban keressük a strandokat, a tóés tengerpartokat.

Részletesebben

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása Dr. Keve Tibor Gradiens Kft. 2074 Perbál, Levendula u. 1. Postacím: 2074 Perbál, Pf.: 15. Tel: 1-460-0804

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Cetirizin-ratiopharm 10 mg filmtabletta Cetirizin-ratiopharm 10 mg filmtabletta

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára PARAMAX Junior 250 mg tabletta PARAMAX Rapid 500 mg tabletta PARAMAX Forte 1 g tabletta paracetamol Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa

Részletesebben

1579Ft. 2129Ft -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. JÚLIUsi

1579Ft. 2129Ft -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. JÚLIUsi 2019. JÚLIUsi akciók Magazinunk témáiból: Mit tegyünk az útipatikába? Folyadékpótlás nyáron 1858 Ft helyett: 1579Ft 279 Ft megtakarítás Sedatif PC bukkális tabletta, 40 db (39,5 Ft/db) Ingerlékeny? Szorong?

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! B BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Jumex 5 mg tabletta

Részletesebben

BEBA termékek már 999 Ft-tól

BEBA termékek már 999 Ft-tól AUGUSZTUSI AKCIÓS ÚJSÁG Az akciók érvényesek: 08. augusztus 3. MIT TEHETÜNK AZ ALLERGIA ELLEN? INGYENES SZŰRŐVIZSGÁLAT ÉLETMÓDTANÁCSADÁS A. TERMÉK 70 % KEDVEZMÉNNYEL! Sensibio HO arc- és sminklemosó micellaoldat

Részletesebben

10-40% márciusi kedvezmények!

10-40% márciusi kedvezmények! Keresse patikáinkat az ország egész területén! Töltse fel házi patikáját! AZ E Minden időben felkészülten YFÉL ÉV 10-40% márciusi kedvezmények! ÜG ACC Long 600 mg pezsgőtabletta; ACC 200 mg granulátum:

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Canesten Kombi Uno 500 mg hüvelytabletta és krém (Canesten 500 mg hüvelytabletta + Canesten 10 mg/g krém) klotrimazol Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt

Részletesebben

AKCIÓK -25% 4899 Ft Eredeti ár: 6489 Ft Megtakarítás: 1590 Ft Egységár: 81,7 Ft/db

AKCIÓK -25% 4899 Ft Eredeti ár: 6489 Ft Megtakarítás: 1590 Ft Egységár: 81,7 Ft/db AKCIÓK -30% -25% Dassergo 5 mg filmtabletta, 30 db Az első vény nélkül dezloratadin hatóanyagú allergia, amely enyhíti az allergiás nátha tüneteit: az orrdugulást, az orrfolyást, a tüsszögést, a szemtüneteket,

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

OKTÓBER HAVI KIEMELT AKCIÓ

OKTÓBER HAVI KIEMELT AKCIÓ Megrendelő patika adatai Patika bélyegzője Név: IRSZ, város: Utca, házszám: Kapcsolattartó: Összes rendelési érték: OKTÓBER HAVI KIEMELT AKCIÓ RENDELÉSI INFORMÁCIÓK minimum nettó 90.00 Greencango Kft.

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Magnesium 250 mg Pharmavit pezsgőtabletta Magnesium Pharmavit 250 mg pezsgőtabletta

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Canesten 200 mg hüvelytabletta klotrimazol

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Canesten 200 mg hüvelytabletta klotrimazol Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Canesten 200 mg hüvelytabletta klotrimazol Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön

Részletesebben

Innovatív terápiák a fejtetvesség megelőzésében és kezelésében

Innovatív terápiák a fejtetvesség megelőzésében és kezelésében Innovatív terápiák a fejtetvesség megelőzésében és kezelésében TANÉVNYITÓ Iskola-egészségügyi Szakmai Továbbképző Budapest 2009. augusztus 25. A jól ismert fejtetű A fejtetű a hajban élő apró, élősködő

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Gentos tabletta Homeopátiás gyógyszer

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Gentos tabletta Homeopátiás gyógyszer Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Gentos tabletta Homeopátiás gyógyszer Hatóanyagok: Populus tremuloides (Populus) trit. D1, Sabal serrulatum (Serenoa repens) trit. D6, Conium maculatum

Részletesebben

-15% Minden 30 db-os Centrum termék kedvezménnyel ANYATEJ-KIEGÉSZÍTŐ TÁPSZEREK KEDVEZŐ ÁRON KÉSZÍTSE FEL SZERVEZETÉT AZ ŐSZRE!

-15% Minden 30 db-os Centrum termék kedvezménnyel ANYATEJ-KIEGÉSZÍTŐ TÁPSZEREK KEDVEZŐ ÁRON KÉSZÍTSE FEL SZERVEZETÉT AZ ŐSZRE! OKTÓBERI AKCIÓS ÚJSÁG Az akciók érvényesek: 08. október 3. ANYATEJ-KIEGÉSZÍTŐ TÁPSZEREK KEDVEZŐ ÁRON KÉSZÍTSE FEL SZERVEZETÉT AZ ŐSZRE! BIODERMA CSOMAGOK KEDVEZŐ ÁRON Centrum Gumivitamin gyermekeknek narancs

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

NOVEMBER HAVI KIEMELT AKCIÓ

NOVEMBER HAVI KIEMELT AKCIÓ Megrendelő patika adatai Patika bélyegzője Név: IRSZ, város: Utca, házszám: Kapcsolattartó: Összes rendelési érték: NOVEMBER HAVI KIEMELT AKCIÓ RENDELÉSI INFORMÁCIÓK minimum nettó 90.00 Greencango Kft.

Részletesebben

SEPTOLETE EXTRA citrom-bodza 3mg/1mg szopogató tabletta 16db

SEPTOLETE EXTRA citrom-bodza 3mg/1mg szopogató tabletta 16db Keresse patikáinkat az ország egész területén! 1950 Ft 1550Ft AZ 1330Ft 1370Ft 66,50 Ft/db Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő. Enyhe-mérsékelt fájdalom (pl. fejfájás, fogfájás, menstruációs fájdalom,

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer

VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer Megújultunk! 2018. februári akciók 5222 Ft helyett: 4439Ft 783 Ft megtakarítás Magazinunk témáiból: MEGÚJULTUNK! Bővebb terjedelem, megújult forma, egészséggel kapcsolatos cikkek Lázcsillapítás babáknál

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Duphalac szirup Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

PINGVIN ÁRHÍREK. Áraink szeptember 15-től október 5-ig érvényesek -15% -28% KÁRTYÁRA. Rhinospray Plus oldatos orrspray, 10 ml**

PINGVIN ÁRHÍREK. Áraink szeptember 15-től október 5-ig érvényesek -15% -28% KÁRTYÁRA. Rhinospray Plus oldatos orrspray, 10 ml** FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ Algoflex Forte, 20 filmtabletta** PINGVIN ÁRHÍREK Lüktető, szorító, hasogató fejfájás? Az Algoflex Forte 1,5 -es hatóanyag-tartalmával* hatékonyan csillapítja a fejfájást! (*Az Algoflex

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Strepsils

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Septolete extra 1,5 mg/ml + 5 mg/ml szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Septolete extra 1,5 mg/ml + 5 mg/ml szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Septolete extra 1,5 mg/ml + 5 mg/ml szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray benzidamin-hidroklorid/cetilpiridinium-klorid Mielőtt elkezdi alkalmazni

Részletesebben

2129Ft* 1739Ft 307 Ft megtakarítás -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. júliusi akciók

2129Ft* 1739Ft 307 Ft megtakarítás -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. júliusi akciók 2018. júliusi akciók Magazinunk témáiból: Elsősegély nyáron Fontos a folyadékpótlás Védelem az UV sugarakkal szemben Akciós ár: 2129Ft* Cataflam Dolo Rapid 25 mg lágy kapszula, 20 db (106,5 Ft/db) hatóanyag:

Részletesebben

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő bevétele.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő bevétele. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

A-tól Z-ig multivitamin filmtabletta. Flexagil krém

A-tól Z-ig multivitamin filmtabletta. Flexagil krém Januári akciós újság Az akciók érvényesek: 2016. január 1 31. Mit fogadjon meg az új évben? Ön is többet akar tenni az egészségéért az új évben? Megfogadja, hogy kevesebbet hajszolja magát, többet mozog,

Részletesebben

FÁJDALOM, LÁZ. Advil Ultra Forte, 16 lágy kapszula**

FÁJDALOM, LÁZ. Advil Ultra Forte, 16 lágy kapszula** FÁJDALOM, LÁZ Advil Ultra Forte, 16 lágy kapszula** Az Advil Ultra Forte Ibuprofén tartalmú, hatékony fájdalom és lázcsillapító. Modern lágy kapszulája folyékony formában tartalmazza a hatóanyagot, így

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató BETEGTÁJÉKOZTTÓ: INFORMÁCIÓK FELHSZNÁLÓ SZÁMÁR Béres B1-vitamin

Részletesebben

1959Ft* 1899Ft -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. AUGUSZTUsi. akciók

1959Ft* 1899Ft -15% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. AUGUSZTUsi. akciók 2018. AUGUSZTUsi akciók Magazinunk témáiból: Gyöngy Vénymester Mi okozza a szemszárazságot? A migrénről 1959Ft* Rhinospray plus orrspray, 10 ml (195,9 Ft/ml) hatóanyag: tramazolin A Rhinospray plus hatóanyaga

Részletesebben

Fitten és aktívan tavasszal is!

Fitten és aktívan tavasszal is! Áprilisi akciós újság Az akciók érvényesek: 06. április 30. Fitten és aktívan tavasszal is! A hívogató napsütés lassan kicsal minket a négy fal közül, eljött a kültéri tevékenységek, a kerti munkák ideje,

Részletesebben

HATÓANYAG: 23,2 mg diklofenák-dietilamin (megfelel 20,0 mg diklofenák nátriumnak) 1 gramm gélben.

HATÓANYAG: 23,2 mg diklofenák-dietilamin (megfelel 20,0 mg diklofenák nátriumnak) 1 gramm gélben. VOLTAREN EMULGEL FORTE 20 MG/G GÉL Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél diklofenák-dietilamin HATÓANYAG: 23,2 mg diklofenák-dietilamin (megfelel 20,0 mg diklofenák nátriumnak) 1 gramm gélben. SEGÉDANYAG:

Részletesebben

FÁJDALOM, LÁZ. Aspirin Plus C, 20 pezsgőtabletta**

FÁJDALOM, LÁZ. Aspirin Plus C, 20 pezsgőtabletta** FÁJDALOM, LÁZ Aspirin Plus C, 20 pezsgőtabletta** Az Aspirin Plus C segít a megfázás és influenza olyan első tüneteinek legyőzésében, mint a láz, ízületi fájdalmak és a torokfájás. Forgalmazza : Bayer

Részletesebben

Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.

Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. Voltaren Emulgel 1% gél ((betegtájékoztató a tubusos kiszereléshez)) Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. Ez a gyógyszer orvosi vény nélkül kapható.

Részletesebben

Fontos Önnek ízületei egészsége?

Fontos Önnek ízületei egészsége? Fontos Önnek ízületei egészsége? Az ízületek a kor előrehaladtával vesztenek mozgékonyságukból, rugalmasságukból. A fokozott igénybevétel (túlsúly, nehéz fizikai munka, sportolás) is ronthatja állapotuk.

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Ibutop

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Plavix 75 mg filmtabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

Részletesebben

A 2-es típusú cukorbetegség

A 2-es típusú cukorbetegség A 2-es típusú cukorbetegség tablettás kezelése DR. FÖLDESI IRÉN, DR. FARKAS KLÁRA Az oktatóanyag A MAgyAr DiAbetes társaság vezetôsége Megbízásából, A sanofi támogatásával készült készítette A MAgyAr DiAbetes

Részletesebben

MÁRCIUS 1-15-IG ÉRVÉNYES AKCIÓK. Komplex összetételű, vitaminokban gazdag gyógyszer felületes hámsérülésekre, irritációkra.

MÁRCIUS 1-15-IG ÉRVÉNYES AKCIÓK. Komplex összetételű, vitaminokban gazdag gyógyszer felületes hámsérülésekre, irritációkra. AKCIÓK 1239 Ft Eredeti ár: 1459 Ft Megtakarítás: 220 Ft Egységár: 49,6 Ft/g Neogranormon kenőcs, 25 g Komplex összetételű, vitaminokban gazdag felületes hámsérülésekre, irritációkra. Aktívan nyugtatja

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

4789Ft. 3849Ft* -30% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. Magazinunk témáiból: Fényvédelem Utazás babával

4789Ft. 3849Ft* -30% VN vény nélkül kapható gyógyszer. VN vény nélkül kapható gyógyszer. Magazinunk témáiból: Fényvédelem Utazás babával Magazinunk témáiból: Fényvédelem Utazás babával 2019. AUGUSZTUsi akciók 6841 Ft helyett: 4789Ft 2052 Ft megtakarítás -30% Loceryl 50 mg/ml es körömlakk, 2,5 ml (1915,6 Ft/ml) hatóanyag: amorolfin Gyógyszeres

Részletesebben

Kivéve a csillaggal jelölt patikákat, részletek a hátoldalon! Boldog Karácsonyt!

Kivéve a csillaggal jelölt patikákat, részletek a hátoldalon! Boldog Karácsonyt! Keresse patikáinkat az ország egész területén! Advent vasárnapokon is nyitva tartunk! 2018. december Az akciók érvényesek: 2018. december 1-tôl 31-ig! Az akciók a készlet erejéig érvényesek. AZ YFÉL E

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

PINGVIN ÁRHÍREK. Áraink december 8-tól január 4-ig érvényesek. Algoflex Forte, 20 filmtabletta**

PINGVIN ÁRHÍREK. Áraink december 8-tól január 4-ig érvényesek. Algoflex Forte, 20 filmtabletta** PROSZTATA PROBLÉMÁK Prostamol UNO 320 mg, 90 lágy kapszula** MEGFÁZÁS, LÁZ Aspirin Complex 500 mg/30 mg, forró ital granulátum, 10 tasak** Az Aspirin Complex forró ital megküzd a lázzal, az orrdugulással

Részletesebben

A-tól Z-ig multivitamin filmtabletta. Flexagil krém

A-tól Z-ig multivitamin filmtabletta. Flexagil krém Januári akciós újság Az akciók érvényesek: 2016. január 1 31. Mit fogadjon meg az új évben? Ön is többet akar tenni az egészségéért az új évben? Megfogadja, hogy kevesebbet hajszolja magát, többet mozog,

Részletesebben

Proenzi 3 Téli csomag

Proenzi 3 Téli csomag Az akciók érvényesek: 05. december 3. OLDAL Karácsonyra szeretettel! Keresse karácsonyi ajánlatainkat a 3 4. oldalon! AKCIÓ Béres Csepp Extra belsőleges oldatos cseppek Proenzi 3 Téli csomag Actival +

Részletesebben

21+7 Minden napra 1 tabletta! drospirenon/etinilösztradiol dienogeszt / etinilösztradiol női egészség ALTFORALLE 3 mg/0,02 mg filmtabletta a

21+7 Minden napra 1 tabletta! drospirenon/etinilösztradiol dienogeszt / etinilösztradiol női egészség ALTFORALLE 3 mg/0,02 mg filmtabletta a 21+7 Minden napra 1 tabletta! drospirenon/etinilösztradiol 24+4 21+7 dienogeszt / etinilösztradiol női egészség ALTFORALLE 3 mg/0,02 mg filmtabletta alkalmazási előírása: https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben