KARÁCSONYI SZÍNPADI MŰSOROK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KARÁCSONYI SZÍNPADI MŰSOROK"

Átírás

1 KARÁCSONYI SZÍNPADI MŰSOROK Bűvész show Egy családi hangulatú előadást tudok ajánlani, ami show-elemeket, tüzet, ill. interaktív előadást - több kihívott nézővel - tartalmaz + egy fejátszúró illúzióval, aminek bemutatása szintén egy nézővel történik. A program első fele zenés, másik fele pedig szöveges interaktív. A műsor időtartama perc között van. Ugyan ez a műsorszám kiegészítve egy csinos partnernővel is rendelhető + egy zakós-kötözős illúziószámmal, valamint a fejátszúró illúzió szintén vele, egy koreográfia kíséretében történik. EZ KÉSZ KABARÉ! - KÁVÉHÁZI KABARÉ /zenés kabaré / A századelő ízes, nosztalgikus hangulatát idéző előadás. Jelenetek, kuplék, melyekben megjelenik a humor, a szatíra és a szentimentalizmus romantikája. Hacsek és Sajó jelenetek, Pufi úr kalandjai és sok-sok már klasszikusnak mondható igazi kabaré jelenetek ismert sanzonokkal és kuplékkal fűszerezve. A műsor időtartama: perc Bródi Norbert Várfi Sándor KABARÉ for ever Gerner Csaba és Várfi Sándor közös kabaré műsora, aki látja annak kész kabaré, aki hallja annak igazi kabaré, akik előadják két kiváló komikus színész kik mind a stand up commedyben mind a kabarékban és igazi komédiákban és vígjátékokban nevettették a nagyérdeműt. Egyedi közös műsoruk igazi humor-csemege, kuriózum a nevetni és szórakozni vágyóknak. Kóstolta már a 30perc nevetés koktélt? Hozzávalók: - 30 perc tömény humor felrázva nem keverve, igény szerint max. 60 perc - 2 mély bariton tenor hanggal fűszerezve cm nem meghaladó, de a jó megjelenést garantáló két úriember - titkos fűszer recept (a jó közönség) Elkészítés módja: Rendelje meg a két jó megjelenésű mély baritont, és amikor ez a két úriember találkozik a jó a közönséggel a tömény humor és a jó hangulat garantált lesz. Igény szerint musical, operett vagy nosztalgia slágerekkel fűszerezett műsorral egyszerre több igényt is kielégíthetnek! Ön dönti el, hogy milyen zenével kedveskedjenek a nézőknek!

2 ZENÉS PROGRAMOK: ÖRÖKZÖLDEK KARÁCSONYRA (az ár két művészt tartalmaz) Az ünnepek közelednek, készülődünk az év legszebb ünnepére, a karácsonyra. Műsorunkban szeretnénk kedveskedni örökzöld dallamokkal, sok humorral az alkalomhoz illő csomagolásban, kellemes perceket szerezve, az örök Hacsek és Sajó jelenetekkel, vagy esetleg egy zenés esttel. Választható fellépő művészek: Jónás Andrea (énekesnő), Bordás Barbara (Fővárosi Operett Színház primadonnája),gerner Csaba, Bródi Norbert,Várfi Sándor színművészek,szabó Dorottya, Lőrinc Andrea művésznők valamint, Bence Sándor (Sziget Színház) és Mező Zoltán ( A Társulat) művésze. A műsor időtartama: 40 perc VARÁZSLAT - ZENE KABARÉ Ahol felcsendülnek a megrendelő által kért operett vagy musical slágerek,alex,a MÁGUS bűvész showja egy kis vérbeli kabaréval fűszerezve percben. Igazi kikapcsolódás a szórakozni, mulatni vágyó közönségnek. Ahol szem száj nem marad szárazon még a rekeszizmaink is megdolgozásra, kerülnek, csodálatos énekesnők nem csak a bájukkal, hanem csodálatos hangúkkal is leveszik a lábukról a nagyérdeműt, kiváló bűvészünk ki számos országos bűvész show-n szerepelt elvarázsolja, ha kell a kedves nézőt is. Jól dönt, ha ezt a műsort választja, garantált kikapcsolódás szórakozás a vendégek számára. Szereplők: Gerner Csaba, Várfi Sándor, Alexa Ákos Valamint: Bordás Barbara/Vörös Edit/Jónás Andrea/Fehér Adrienn, JAZZ KARÁCSONY - FEHÉR KARÁCSONY A meghitt esthez illő varázslatos dalok hangzanak el percben angolul és magyarul. Vörös Edit / Fővárosi Operett színház, Szigetszínház színésznője/, vagy Bordás Barbara /Fővárosi Operett színház, Szigetszínház színésznője/, vagy Jónás Andrea (énekesnő) előadásában. Igény szerint a műsor zongoraművész közreműködésével is megrendelhető.

3 MUSICAL SHOW kb. 45 perces musical összeállítással (közben szünetekkel) Közreműködik Pintér Tibor a Szigetszinház igazgatója és a társulat egy hölgytagja Bordás Barbara, vagy Vörös Edit. Mindkét hölgy a Szigetszínházban tanult és dolgozik 8 éve, itt kezdték nálunk a pályát. De közben leszerződtette őket a Budapesti Operettszínház is. Pintér Tibor Színész, énekes. Színészként több nagysikerű filmsorozat epizód szerepeiből ismerhetjük. Első szólólemeze 2003-ban jelent meg, Pintér Tábortűz címmel. Operett és musical énekesként nap mint nap bizonyítja tehetségét. Játszott a Veszprémi Petőfi Színházban, a Miskolci Nemzeti Színházban, valamint a Budapesti Operettszínházban is. A Sziget Színház alapítója és igazgatója, több darab rendezője: A padlás, Mágnás Miska, Hair, Cyrano, A kaktusz virága, Hippolyt, a lakáj, Jézus Krisztus Szupersztár. A Kéktó Zenés Színházi Fesztivál megálmodója és művészeti vezetője. Bordás Barbara Vörös Edit

4 ZENE ÉS TÁNC: HOTEL MENTHOL PARTY Az 50-es 60-as évek rock and roll hangulatát idézzük vissza segítségül hívva az örök Grease, Hotel Menthol legkedveltebb dalait. 1 énekes és 2 pár előadásában (a fellépő személyétől és a táncosok számától függ az ár) REVÜ A Revü műsor, melyben a Francia Moulin Rouge hangulatát varázsoljuk a nézők elé két gyönyörű táncosnő közreműködésével, kik az est DÍVÁJA körül ámulatba ejtik a vendégeket. Az est Dívája választható illetve időpont egyeztethető. Nem csak a látvány, de a művésznő hangja is varázslatos. Igazi vérpezsdítő kikapcsolódás minden kedves néző számára. Fésűs Nelly vagy Bodnár Vivienn. Valamint, a műsor megrendelhető még Csengeri Ottília, és Berkes Gabriella előadásában. Revü két táncossal. A műsor időtartama: perc WESTERN táncos műsorlehetőségek: Country táncbemutató kb. 15 percben 6 táncossal élőzenével + tánctanítás Country táncbemutató kb. 15 percben 4 táncossal + tánctanítás Kán-kán + country tánc bemutató 1-1 számra, majd tánctanítás.

5 KARNEVÁLI SZAMBA SHOW 3-4 FŐVEL (fiú, lány vegyesen) Brazília hangulatát idéző show-műsor. Tagjai kizárólag táncosok és zenészek, akik a Rio de Janeiro-i karnevál fellépői. A 20 perces műsor alatt a táncosok folyamatosan váltják egymást, és olyan táncokat adnak elő, mint: samba de carneval, axé, afro, forró, lambada, samba de mulata. Igény esetén tánctanítást is vállalnak. Dob együttessel is rendelhető. MŰSORKÜLÖNLEGESSÉGEK: Afro-show Látványos afro show-műsor, interaktív jelenetekkel, táncos játékokkal. A tagjai olyan fiatalok, akik évek óta zenélnek és koncerteznek az afrikai show-műsor keretein belül. A program része az ének és tánc, az afrikai kultúra bemutatása, amelyet a közönség közreműködése tesz még színesebbé. Műsor: -Afrikai dob- és tánc show -Dobtanítás -Táncház -Afrikai ruha- és ékszerbemutató Technikai igények: - Öltöző a színpadhoz közel - Hangosítás: Szükséges Időtartam: kb. 40 perc Lézershow alapszínekkel animáció nélkül, zenére koreografált fényjáték Lézerfény játék A cég logóját vagy a tevékenységéhez készített animáció + alapfény játék kombinációja.

6 ÖRDÖG ANGYAL SHOW A műsort az átöltözés időigénye miatt, két blokkban tudjuk ajánlani, amelynek optimális időzítése: első blokk a vacsora alatt, második blokk a vacsora végén, utána kezdődhet a buli 1.blokk: angyalok tánca, fehér, ezüst csillogó jelmezek, hajak, smink látványos balett emelések, légiesen finom mozdulatok, majd a fináléban páros swing, boogie-woogie, lendületes táncok 2.blokk: ördögök tánca, fekete- piros pokoli színek, jelmezek, hajak, smink Erőtől duzzadó dinamikus modern tánc akrobatikus elemekkel. Finálé a közönség bevonásával, amely átvezetés lehet a hajnalig tartó bulizásba. Műsoridő: kb perc Létszám: 4 fő Technikai egyeztetés szükséges, fények, Cd, stb

7 CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK, WARM UP PROGRAMOK A játékokban tetszőleges beosztású csapatok vehetnek részt egyenlő csapatlétszámmal. A játékok javarészt egymás utáni csapat lebonyolítással történnek, kivéve a csillaggal jelzett feladatok, melyeket szimultán egy időben tudnak a csapatok, vagy azok passzív tagjai végrehajtani. A feladatok során a kreativitás, csapatmunka, az egyéni képességek egyaránt kibontakozhatnak! A játékok lebonyolítása, és a tényleges feladatok függnek a választott helyszín lehetőségeitől. 5 választható feladat, plusz nagy siker esetén pótfeladatok! A játékot egy a koncepcióhoz illő mezbe bújtatott műsorvezető és egy fő játék asszisztens bonyolítja. CRAZY CHRISTMAS - WARM UP PROGRAM Vidám játék összeállítás melyben mind a csapatközös munkája, mid az egyéni képességek is nagy szerepet kapnak. KÉMJÁTSZMA - WARM UP ÉS CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMKÉNT IS Szeretnének egy kicsit James Bond Bőrébe bújni? Itt a lehetőség! Az egymással versengő csapatoknak különböző agyafúrt, tudományos, de mindenképp poénos akadályokat kell leküzdeniük próbabevetésük alatt. Ha kiállják a próbákat csak akkor válhatnak igazi ügynökökké és csak aztán jöhet a megérdemelt James Bond koktél nem rázva, hanem keverve. A nyertes csapat tagjai természetesen hivatásos ügynökökké vállnak és megkapják az ezzel járó igazolványt ajándékul. KARÁCSONYI NYOMOZÁS SHERLOCK HOLMES-SAL - CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM Oldd meg a bűnügyet, akár a legnagyobbak. Csapattársaid lesznek segítségedre. ha együtt dolgoztok minden információ megszerezhető. 15 PERC HÍRNÉV CÉGES FILMFORGATÁS - CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM Egész napos szórakoztató és kimerítő program: Délelőtt forgatókönyvírással, és a dvd borító elkészítésével, majd szünet után a filmforgatás. Az estig tartó munka után a díjkiosztón közösen megtekinthetik a megvágott kész filmet. ÉS MÉG SZÁMOS JÓPOFA SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMMAL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐ CÉGEK MEGKERESÉSÉT.

8 FELNŐTT JÁTSZÓ LEHETŐSÉGEK IQ-LOGIC felnőtt játszóház személyzettel A népszerű fém és fa ördöglakatok, fa logikai játékok, társasjátékok, melyek készségfejlesztő tulajdonságuk miatt mindenki számára hasznosak és érdekesek. Többféle nehézségi fokozatú játékkal készülünk féle különböző játék. 1 fő animátor felügyeletével Szükséges eszköz: asztal, szék Klub játékok NAGY GYEREKEKNEK A party hangulatot klasszikus és új klub játékokkal színesíthetjük, melyek némelyike társas aktivitást mások egyéni játékot is lehetővé tesznek: Elektromos darts, Versenysakk készletek, Óriás reflex játék, Óriás golyóvezető CÍMLAP FOTÓZÁS Mindegyikünknek van egy kedvenc magazinja, napi-, heti- vagy havilapja. Legtöbbünk sokat meg is adna azért, hogy egyszer viszontláthassa magát a címlapon. Erre kínálunk lehetőséget. A rendezvény helyszínén lehetőséget biztosítunk, hogy a vendégek, ki-ki a saját kedvenc magazinjának vagy lapjának címoldalára kerüljön, és haza is vihesse azt. Az eljárás hasonló a blueboxéhoz, de ebben az esetben nem egy új háttér elé tesszük a vendéget, hanem egy sajtó orgánum címlapjára. A lap maga lehet valós, vagy egyedi (kitalált), a szövegek szabadon módosíthatóak. A nyomat mérete alapvetően A4-es, de külön kérés esetén egyéb méreteket is tudunk biztosítani. Itt is igaz, hogy a hagyományosnak mondható fotópapíron túl tetszőleges anyagra rá tudjuk vinni a képet. BLUEBOX FOTÓZÁS Szakember segítségével izgalmasabb élményt nyújt, ha a vendég saját maga állíthatja össze montázsát, az előre feltöltött hátterekkel, kiegészítőkkel.

9 HÖLGYPROGRAMOK Utazó szépségszalon Sminkelés és stílustanácsadás Gyors, könnyen elsajátítható praktikákkal szolgálunk nekik, miközben kifestjük őket. Az ár független attól, hogy hány hölgyet tudunk kifesteni. Amit biztosítunk: - 3 fő profi sminkes - Komplett sminkfelszereléssel, lámpás tükörrel, sminkszékkel - 4 óra időtartamban (min. fizetendő idő) smink limitszám nélkül. Csillámtetoválás 4 óra időtartamra Az ausztriai testfestő fesztiválon méltán közönségdíjas termék nemrég érkezett Magyarországra! Egy hétig fent marad a bőrön, száradási ideje, pedig alig 1-2 perc. A különleges ragasztó lehetővé teszi, hogy a minta 100 %ig csak csillámmal legyen feltéve. Felnőtt UV reagens arcfestés 4 óra időtartamra Oda varázsoljuk a velencei karnevál hangulatát egy estélyre! Akárhol lehetőséget kaptunk felnőttek kifestésére, a szervezők nem kis meglepődésére hatalmas sikert arattunk. Próbálja ki Ön is, vendégei imádni fogják! Kérés, és lehetőség szerint magasított sminkesszéket, illetve lámpás sminktükröt biztosítunk! Tetoválásfestés 4 óra időtartamra A vendégekre szórópisztollyal, sablon segítségével. Tartóssága 3 nap is lehet: Itt is lehetőség van bármilyen logó felfestésére. Tradícionális hennafestés Indiai növényi anyagból, tartóssága 1, másfél hét. Színe vörösesbarna. Fekete hennafestés Az eredeti tradicionális henna mintájára kikísérletezett festékanyag, amely ugyanazon ez leven működik, mint indiai őse. A felhámba szívódva tartóssága kb. 10 nap. Érzékeny bőrűeknél előzetes allergiapróba ajánlott.

10 PASSZÍV PROGRAMOK Karikatúra készítés (min. 4 óra) hagyományos vicces megörökítés rajzos formában egy életre szóló emlék Sziluettvágás: Speciális technikával készített kép, ahol az ember profilját vágják ki és ragasztják egy keretes lapra. Egy asztal és két szék szükséges. EGYÉB KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMLEHETŐSÉGEK: Jósdák: Különleges jósdák: Asztrológia_ Egyéb ezoterika_ kártyavetés kristály nyugati kínai kalligráfia arcelemzés mandala keleti feng shui sorselemzés angyal indián számmisztika tenyérelemzés kávézacc* /teafű* kelta álomfejtés + álomteszt rúnakő olvasás afrikai szimbólum védikus grafológia ólomöntés* dió és kagylóhéj bíborcsillag rajzelemzés viaszöntés* színkerék négyoszlopos drágakő ajánló Ji king hagyományos magyar jósformák tér és idő névelemzés

NŐNAPI MŰSOROK 2011.március 8.

NŐNAPI MŰSOROK 2011.március 8. NŐNAPI MŰSOROK 2011.március 8. Március 8., nem más, mint a hölgyek napja. Szeretnénk figyelmükbe ajánlani, egy kimondottan hölgyeknek készült összeállításainkat, melyben csak férfi művészeink, előadóink

Részletesebben

PROGRAMMORZSÁK RENDEZVÉNYEKRE 2011

PROGRAMMORZSÁK RENDEZVÉNYEKRE 2011 PROGRAMMORZSÁK RENDEZVÉNYEKRE 2011 Ajánlatunk csupán programmorzsa, ízelítő a kínálatból, a lehetőségekből. Az ország szinte összes színészével és énekesével kapcsolatban állunk, ezért ha van saját kedvencük,

Részletesebben

MŰSORAJÁNLATOK ÉVELEJI RENDEZVÉNYEKRE 2011

MŰSORAJÁNLATOK ÉVELEJI RENDEZVÉNYEKRE 2011 MŰSORAJÁNLATOK ÉVELEJI RENDEZVÉNYEKRE 2011 Ajánlatunk csupán programmorzsa, ízelítő a kínálatból, a lehetőségekből. Az ország szinte összes színészével és énekesével kapcsolatban állunk, ezért ha van saját

Részletesebben

országjáró KulTúR kamion Színház VR kiállítás 3D mozi Házhoz megy a kultúra Kiajánló

országjáró KulTúR kamion Színház VR kiállítás 3D mozi Házhoz megy a kultúra Kiajánló Színház VR kiállítás 3D mozi Kiajánló 1 Magyarországon először idén NYÁRON indul útjára és járja be az országot a Közép- Kelet Európában egyedülálló film-színház Szervezetünk az Esztrád Színház, Magyarországon

Részletesebben

Miért ku lönlegesek a Rippel produkciók?

Miért ku lönlegesek a Rippel produkciók? MŰSOR- KIAJÁNLÓ RIPPEL BROTHERS A kétszeres Állami Díjjal kitüntete@, immár kilencszeres világrekorder Rippel Ferenc és Rippel Viktor a mai napig a párizsi Moulin Rouge és több ku lföldi nagy show és TV

Részletesebben

MIT NYÚJTANAK ÖNNEK A RIPPEL PRODUKCIÓK?

MIT NYÚJTANAK ÖNNEK A RIPPEL PRODUKCIÓK? MŰSORAJÁNLÓ 2017 A RIPPEL BROTHERS A háromszoros Állami Díjjal kitüntetett, immár kilencszeres világrekorder Rippel Ferenc és Rippel Viktor a mai napig a külföldi nagy show-k és TV műsorok állandó sztárjai.

Részletesebben

MIKULÁS PROGRAMOK 2017.

MIKULÁS PROGRAMOK 2017. MIKULÁS PROGRAMOK 2017. M I K U L Á S P A R T I S Z E R V E Z É S TARTALOM M i k u l á s m ű s o r o k I n t e r a k t í v p r o g r a m o k, j á t s z ó h á z a k, f o g l a l k o z t a t ó k S z o l

Részletesebben

www.kedvcsinalok.hu 06 20 77 13 253 www.golyalab.hu * * * * * Kedves Szervezők

www.kedvcsinalok.hu 06 20 77 13 253 www.golyalab.hu * * * * * Kedves Szervezők Kedves Szervezők REKLÁMOZZANAK és SZÓRAKOZTASSANAK velünk, emeljük együtt látványosan rendezvényeik fényét! A WWW.GOLYALAB.HU mulatságos Mutatványos Társulata A legváltozatosabb rendezvények elmaradhatatlan

Részletesebben

www.kedvcsinalok.hu 06 20 77 13 253 www.golyalab.hu * * * * * * Kedves Szervezők

www.kedvcsinalok.hu 06 20 77 13 253 www.golyalab.hu * * * * * * Kedves Szervezők Kedves Szervezők REKLÁMOZZANAK és SZÓRAKOZTASSANAK velünk, emeljük együtt látványosan rendezvényeik fényét! A WWW.KEDVCSINALOK.HU mulatságos Mutatványos Társulata A legváltozatosabb rendezvények elmaradhatatlan

Részletesebben

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Veszprém megye

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Veszprém megye #zeneóra Ifjúsági bérlet 2019-2020 Veszprém megye Elérhetővé tesszük az élményt! A Filharmónia Magyarország ifjúsági koncertsorozata 6 éves kortól egészen 18 éves korig szólítja meg az iskolásokat azzal

Részletesebben

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Zala megye

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Zala megye #zeneóra Ifjúsági bérlet 2019-2020 Zala megye Elérhetővé tesszük az élményt! A Filharmónia Magyarország ifjúsági koncertsorozata 6 éves kortól egészen 18 éves korig szólítja meg az iskolásokat azzal a

Részletesebben

III. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2011. április 16-17.

III. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2011. április 16-17. Pécs, 2011. április 16-17. nevezési határidő:2011. március 1!! Kiírás Rendező: Esély a Művészetre- Esély a Sportra Közhasznú Alapítvány Helyszín: Budai- Városkapu Iskola 7629 Pécs, Komlói u. 58. Időpont:

Részletesebben

Operett, nosztalgia, nóta összeállítások idősek napjára

Operett, nosztalgia, nóta összeállítások idősek napjára 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 137. Mobil:+36-20/984-37-17 Tel.:/fax: +361-200-66-27 Email: info@showtar.hu Weboldal: www.showtar.hu Operett, nosztalgia, nóta összeállítások idősek napjára Poór Péter (táncdal,

Részletesebben

V. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2013. május 4.

V. ESÉLY A MŰVÉSZETRE TÁNCFESZTIVÁL Pécs, 2013. május 4. Pécs, 2013. május 4. nevezési határidő:2013. április 14!! Kiírás Rendező: Esély a Művészetre- Esély a Sportra Közhasznú Alapítvány Helyszín: Budai- Városkapu Iskola 7629 Pécs, Komlói u. 58. Időpont: 2013.

Részletesebben

QUIMERA TÁNC SHOW AJÁNLATAINK

QUIMERA TÁNC SHOW AJÁNLATAINK QUIMERA TÁNC SHOW AJÁNLATAINK Tartalom Tánc show ajánlataink Táncosok bemutatkozója A Quimera módszer Egyéb szolgáltatásaink Elérhetőségünk QUIMERA TÁNC SHOW Stílusunk fő jellemzője, hogy egyedi, újszerű

Részletesebben

2013 Budapest Jazz Club. 2014. tavasz-nyár

2013 Budapest Jazz Club. 2014. tavasz-nyár 2013 Budapest Jazz Club 2014. tavasz-nyár MAGUNKRÓL A Budapest Jazz Club egyedi atmoszférájának, csúcsminőségű technikai felszereltségének és több mint ötéves tapasztalatának köszönhetően izgalmas színfoltja

Részletesebben

NIGHT-DAY CSAPATA EGY JÓ NAGY ZSÁKRAVALÓ EGYEDI PROGRAMMAL KÉSZÜL A MIKULÁS NAPRA! ÍME, EGY KIS ÍZELÍTŐ:

NIGHT-DAY CSAPATA EGY JÓ NAGY ZSÁKRAVALÓ EGYEDI PROGRAMMAL KÉSZÜL A MIKULÁS NAPRA! ÍME, EGY KIS ÍZELÍTŐ: A NIGHT-DAY CSAPATA EGY JÓ NAGY ZSÁKRAVALÓ EGYEDI PROGRAMMAL KÉSZÜL A MIKULÁS NAPRA! ÍME, EGY KIS ÍZELÍTŐ: MIKULÁSVÁRÓ MŰSOROK MIKULÁS PUTTONYA Vidám élőszereplős-bábos interaktív előadás. Mikulás előre

Részletesebben

Polgár város évi rendezvényterve. Bíró István Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár. Készítette:

Polgár város évi rendezvényterve. Bíró István Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár. Készítette: Polgár város 2018. évi rendezvényterve Készítette: Bíró István Művelődési igazgató I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek Az Művelődési alapfeladata: a helyi közművelődési tevékenység támogatása,

Részletesebben

TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA

TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA 20-AS ÉVEK AMERIKÁJA - A bűnbarlangban a szerencsejátéké, a szeszé, a fegyvereké a főszerep.

Részletesebben

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Győr-Moson-Sopron megye

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Győr-Moson-Sopron megye #zeneóra Ifjúsági bérlet 2019-2020 Győr-Moson-Sopron megye Elérhetővé tesszük az élményt! A Filharmónia Magyarország ifjúsági koncertsorozata 6 éves kortól egészen 18 éves korig szólítja meg az iskolásokat

Részletesebben

2011. évi rendezvénynaptár

2011. évi rendezvénynaptár 2011. évi rendezvénynaptár JANUÁR 12. Doni megemlékezés 21. Magyar Kultúra Napja 22. Német Nemzetiségi Nap 28. FEBRUÁR 1. Meseszínház - Kabóca Bábszínház 11. 12. Valentin napi party Kultúrház 26. Farsangi

Részletesebben

Média ajánlat. RTL Klub. műsorszponzorációs megjelenések. Barátok közt Reflektor magazin Reggeli Mozikvíz Fókusz F1

Média ajánlat. RTL Klub. műsorszponzorációs megjelenések. Barátok közt Reflektor magazin Reggeli Mozikvíz Fókusz F1 Média ajánlat RTL Klub műsorszponzorációs megjelenések Barátok közt Reflektor magazin Reggeli Mozikvíz Fókusz F1 RTL Klub Barátok közt A Barátok közt hosszú évek óta Magyarország legnépszerűbb sorozata,

Részletesebben

MUSICAL-re hangolva Egyesület 8100 Várpalota, Felsőinkám u.7. Telefon: 70 / 202 09 17 e-mail: musicalrehangolva@gmail.com www.musicalkurzus.hu MUSICAL-re hangolva Musical Stúdió KÉPZÉSI TERVE Felnőttképzési

Részletesebben

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2018. február 23-24-25-én megrendezésre kerülő, VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI

Részletesebben

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt)

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) FOTÓ ÁRLISTA Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) 1. Kültéri fotózás 2. Beltéri fotózás műteremben Több szabadtéri helyszín Műtermi fotózás 100 darab fotó Több beállítással 10 fotó retusálva 50 db

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://balaton.mett.hu Húsz évvel az első Balaton Konferencia megrendezése után a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly

Részletesebben

A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y

A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y BEMUTATKOZÁS A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y A Hip Hop International Hungary alapítóinak sikerült először megszerezniük az MTV zenés tv-csatornán közelmúltban futott, népszerű America

Részletesebben

Az esküvői forgatókönyv. Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből

Az esküvői forgatókönyv. Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből Az esküvői forgatókönyv Az esküvő felépítése és az esküvői forgatókönyv az esküvői fotós szemszögéből A forgatókönyv Az esküvő lebonyolításának részletes logisztikai ütemterve Az esküvő folyamatának részletes

Részletesebben

KARÁCSONYI ajándékkártya

KARÁCSONYI ajándékkártya KARÁCSONYI ajándékkártya s z a b a d u l ó j á t é k A J Á N D É K KÁRTYA 60 perced van! 60 perced van! Elmegyógyintézet Casino Backstage pálya pálya pálya Időpont foglalás: Kód: Érvényes: 2019. február

Részletesebben

VIII. DUDIK Fesztivál

VIII. DUDIK Fesztivál VIII. DUDIK Fesztivál Szakmai beszámoló 2016.09.12. Dunaújvárosi Egyetem Dunaújvárosi Főiskola DUDIK fesztivál 2016. június 9-10-11-12. Dunaújváros, Alsó-Duna part Szakmai beszámoló Tartalom 1. DUDIK a

Részletesebben

Budapesti Operettszínház

Budapesti Operettszínház Budapesti Operettszínház BÉRLETI TÁJÉKOZTATÓ 2 0 09/ 2 0 1 0 S Z Í N H Á Z I É VA D 1065 Budapest, Nagymező u. 17. www.berlet.operett.hu Kedves Közönségünk! A bérletvásárlás és bérletajánlás mindig nagyon

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek 1. sz. melléklet 2017. évi Városi rendezvényterv Készítette: Ferenczné Fajta Mária mb. intézményvezető I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek I. Nemzeti és állami ünnepek Március 15. Az 1848/49-es

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ei ülésére Iktatószám:21-3/2017/ALJEGYZ Ügyintéző: dr. Nagy Rusztem ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.02.22-ei ülésére Tárgy: Városi rendezvénynaptár összeállítása Tisztelt Képviselő-testület! A Képviselő-testület

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

Márványos Tamburazenekar

Márványos Tamburazenekar Márványos Tamburazenekar MŰSORAINK "Húzzad édes muzsikásom" - Magyar népi hangszerek, hangadó játékszerek bemutatója: Az interaktív előadás során a magyar népzene hangszereit mutatjuk be. Egy műsoron belül

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesíto

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesíto Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesíto http://balaton.mett.hu 2 A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek örvendő

Részletesebben

Újvárosi városrészi nap. LEADER rendezvény. Beszámoló

Újvárosi városrészi nap. LEADER rendezvény. Beszámoló Újvárosi városrészi nap LEADER rendezvény Beszámoló A rendezvény helyszíne: 6800 Hódmezővásárhely, Széchenyi tér A rendezvény időpontja: 2012. július 21. A Visszhang utcai Olvasókör 12 éve rendezi meg

Részletesebben

Kedves Fesztivállátogató!

Kedves Fesztivállátogató! Kedves Fesztivállátogató! Szeretettel köszöntjük Önöket a tavaszi fesztiválok megrendezése alkalmából és örömmel invitáljuk programjainkra a siófoki Hajókikötőbe. Reményeink szerint olyan színvonalas programot

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2019. február 22-23-24-én megrendezésre kerülő VII. Press Dance Nemzetközi

Részletesebben

Adventi ünnepkör alsó tagozatban

Adventi ünnepkör alsó tagozatban JÓ GYAKORLAT Adventi ünnepkör alsó tagozatban 1 Bevezetés Minden ember számára az egyik legszebb ünnep a karácsonyvárás. Lelki megtisztulással, izgalommal, örömteli készülődéssel telik ez az időszak a

Részletesebben

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n Micsoda? Segway? Igen, a Segway egy csoda. A világ egyik legizgalmasabb közlekedési eszköze, egy olyan elektromos önjáró kétkerekű,

Részletesebben

Célunk, hogy nem csupán megörökítsük a nap legfontosabb pillanatait, hanem maradandó műalkotást készítsünk.

Célunk, hogy nem csupán megörökítsük a nap legfontosabb pillanatait, hanem maradandó műalkotást készítsünk. Először is engedd meg, hogy szívből gratuláljunk közelgő esküvőtök alkalmából! Megtiszteltetés lenne számunkra, ha Veletek tölthetnénk ezt a fontos és boldog napot! Célunk, hogy nem csupán megörökítsük

Részletesebben

Mikulás Színház évi. Műsor és Árlista. Tartalom:

Mikulás Színház évi. Műsor és Árlista. Tartalom: Mikulás Színház 2016. évi Műsor és Árlista Tartalom: Bábmesék Zenés műsorok Zenés mesejátékok Vallásos / hagyományőrző műsorok Koncertek További programok Figyelem! Mi csak autentikus Minőségi mikulásokkal

Részletesebben

Szolnok Közkincs Kerekasztal 2008-2009. A D A T L A P

Szolnok Közkincs Kerekasztal 2008-2009. A D A T L A P Szolnok Közkincs Kerekasztal 2008-2009. A D A T L A P A SZOLNOK KISTÉRSÉG TERÜLETÉN MŰKÖDŐ MŰVÉSZETI ÉS EGYÉB FELLÉPÉSEKET VÁLLALÓ CSOPORTOKRÓL Az előadó neve: Almási Klára Tevékenységi kör, az előadó

Részletesebben

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19.

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. időpont Szolnoki Művésztelep (kemence) Szolnoki Művésztelep (színpad) Kossuth-tér 7.00 Kemence felfűtése 9.00 Magyarok vásárának kezdete,

Részletesebben

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN A VASAS SZAKSZERVEZETI TAGOK ÉS CSALÁDJAIK SZÁMÁRA 2016. Év eleji programok Január 15. 17. 3 nap /2 éj Reggeli: svédasztal + (hagymás vér)

Részletesebben

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük.

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük. A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek örvendő Balaton Szimpózium nemzetközi konferenciát. A 12 th Balaton Symposium on High-Performance

Részletesebben

BOSCO NATALE BUDAPEST

BOSCO NATALE BUDAPEST o Gyökös Quality Group Hungary BOSCO NATALE BUDAPEST Magyarország gasztro & kulturális emutatkozása az adventi ünnepkör idején, Udine centrumáan 2016. 11.27-2016.12.23 A RENDEZVÉNY CÉLJA Célunk a karácsonyi

Részletesebben

Mi játsszuk a slágereket!

Mi játsszuk a slágereket! A FRISSS FM Szombathely, 97.7 immáron több, mint másfél éve zengi körbe kiváló zenéivel, és friss híreivel Szombathely és 25 30 km es vertikális körzetét. A térség egyetlen kereskedelmi rádiójaként több

Részletesebben

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot!

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! unite for children 202 Karácsonyi katalógus Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! Az UNICEF termékek megvásárlásával Ön is részt vehet a Föld legkiterjedtebb segélyakciójában. Minden megvásárolt UNICEF

Részletesebben

A vizsgafeladat ismertetése: A szórakoztató zenei műfaj történetének meghatározó alkotói, előadói legfontosabb ismérveinek bemutatása.

A vizsgafeladat ismertetése: A szórakoztató zenei műfaj történetének meghatározó alkotói, előadói legfontosabb ismérveinek bemutatása. A vizsgafeladat ismertetése: A szórakoztató zenei műfaj történetének meghatározó alkotói, előadói legfontosabb ismérveinek bemutatása. A feladatsor első részében található 1-20-ig számozott vizsgakérdéseket

Részletesebben

Csoportos tan.gyakorlat köt. Csoportos tan.gyakorlat köt.

Csoportos tan.gyakorlat köt. Csoportos tan.gyakorlat köt. 2014.szept-től tánctanár (klasszikus balett szakirány) tánctanár (modern szakirány) 4 féléves, esti tagozat 4 féléves, esti tagozat Általános szakmai szakirányfelelős: Bérczes Mária szakirányfelelős: Szigeti

Részletesebben

A J Á N D É K KÁRTYA

A J Á N D É K KÁRTYA A J Á N D É K KÁRTYA Információk A Lockarium Escape Rooms-ban négyféle ajándékkártya közül választhatsz. A három különböző témájú pályáinkhoz egyedi utalványokat készítettünk és van egy általános, úgynevezett

Részletesebben

Bemutatkozó. Védnök február 24. (szombat) ***** Hotel Intercontinental Budapest (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca

Bemutatkozó. Védnök február 24. (szombat) ***** Hotel Intercontinental Budapest (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca Ajánlat Bemutatkozó Az Infobál az infokommunikációs szektor legelőkelőbb éves rendezvénye. Az InfoBál elegáns és különleges társasági esemény: találkozik az innovációra és fejlődésre építő piac a konzervatív

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest.

A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest. A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest. Bevezetés III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivált a III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál Szervezőbizottság rendezi meg

Részletesebben

DEBRECZENI PRODUKCIÓS KFT. EXKLÚZÍV MŰSORAJÁNLATA

DEBRECZENI PRODUKCIÓS KFT. EXKLÚZÍV MŰSORAJÁNLATA DEBRECZENI PRODUKCIÓS KFT. EXKLÚZÍV MŰSORAJÁNLATA 2015 EXKLUZÍV ÉS EGYEDI AJÁNLAT MEGHITT HANGULAT MAGAS SZÍNVONAL KIVÁLÓ HANGZÁS ELEGANCIA TEHETSÉG LÁTVÁNY SHOW HOVA AJÁNLJUK? NÍVÓS ÜNNEPI ESEMÉNYEKRE

Részletesebben

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMAJÁNLATOK

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMAJÁNLATOK www.zamardikalandpark.hu KALANDTÚRA FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN Egyéni és 1,5 km-es csúszópályák 2 csapatépítő pályán, mini csapatok hajtják végre a feladatokat animátor vezetésével csúszópályák, felnőttpályák

Részletesebben

MUSICAL-re hangolva Egyesület Közhasznúsági Jelentése 2009.

MUSICAL-re hangolva Egyesület Közhasznúsági Jelentése 2009. MUSICAL-re hangolva Egyesület Közhasznúsági Jelentése 2009. TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. A szervezet céljainak rövid leírása 3. Szöveges beszámoló a közhasznúsági tevékenységről 4. A költségvetési

Részletesebben

Békés Megyei Hunyadi János Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium. 2018/2019 TANÉV Különös közzétételi lista - Alapfokú művészeti iskola

Békés Megyei Hunyadi János Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium. 2018/2019 TANÉV Különös közzétételi lista - Alapfokú művészeti iskola Békés Megyei Hunyadi János Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium 2018/2019 TANÉV Különös közzétételi lista - Alapfokú iskola Országos,, területi szakmai bemutatókon, versenyeken elért eredmények

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyünk AMATŐR szintű Táncversenysorozat! A Tánc, mint sportág megismertetése és tömegbázis teremtése és

Részletesebben

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó 2 0 1 7 Rólunk A Liget Club, Budapest legnagyobb szórakozóhelye, mely 2011 szeptemberében nyitotta meg a kapuit. A klub 5 tánctérrel, 5 különböző zenei stílussal,

Részletesebben

Nemes Juli ösztöndíj Ifjú Penge Díj. Írd Magad. Reklámpályázat. Készítette: Kozma Klaudia

Nemes Juli ösztöndíj Ifjú Penge Díj. Írd Magad. Reklámpályázat. Készítette: Kozma Klaudia Nemes Juli ösztöndíj Ifjú Penge Díj Írd Magad Reklámpályázat Készítette: Kozma Klaudia Feladat meghatározása A téma: a kézírás népszerűsítése, pontosan annyira nehéz feladatot jelent, mint amennyire egyszerűnek

Részletesebben

A zalaszentgróti Városi Művelődési Központ, Könyvtár és Alapfokú Művészeti Iskola 2014 évi munkaterve

A zalaszentgróti Városi Művelődési Központ, Könyvtár és Alapfokú Művészeti Iskola 2014 évi munkaterve A zalaszentgróti Városi Művelődési Központ, Könyvtár és Alapfokú Művészeti Iskola 2014 évi munkaterve A dolgozói értekezlet 2014. január 24. én elfogadta Készítette: Varga István igazgató Bevezetés: Intézményünk

Részletesebben

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával, kiállítások

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk! Tisztelt Partnerünk, Kedves Vásárlónk! Karácsony közeledtével mindannyian elgondolkozunk azon, hogyan fejezhetnénk ki köszönetünket üzleti partnereinknek, munkatársainknak az egész évben nyújtott munkáért,

Részletesebben

2016. június. Nagypall Község Önkormányzatának lapja

2016. június. Nagypall Község Önkormányzatának lapja Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Elballagtak nagycsoportos óvodásaink. Búcsút vettek az óvodától, az óvó néniktől, kispajtásoktól és a játékoktól. Szeptembertől várja őket az iskolapad

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port IDŐPONT: 2019. 09. 13-14. HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2019. szeptember 13-14. Kenese Marina-Port, Balatonkenese,

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://www.vandorgyules.mett.hu/ A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek

Részletesebben

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS PORT FOL I O A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával,

Részletesebben

KÁRPÁTALJAI NÉPTÁNCEGYÜTTES MŰSORA

KÁRPÁTALJAI NÉPTÁNCEGYÜTTES MŰSORA Október 2. péntek 19 óra A TINIDANCE TEAM tánc-show műsora Művészeti vezető: Steidl Anita A belépőjegy ára: 900 Ft Október 3. szombat 17 óra Az Idősek Világnapja alkalmából KÁRPÁTALJAI NÉPTÁNCEGYÜTTES

Részletesebben

Készítette: Jankóné Jónás Zsuzsa BEMUTATÓ A BOGÁCSI BÜKKALJA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉGÉNEK MUNKÁJÁRÓL 2014. NOVEMBER 2015.

Készítette: Jankóné Jónás Zsuzsa BEMUTATÓ A BOGÁCSI BÜKKALJA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉGÉNEK MUNKÁJÁRÓL 2014. NOVEMBER 2015. Készítette: Jankóné Jónás Zsuzsa BEMUTATÓ A BOGÁCSI BÜKKALJA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉGÉNEK MUNKÁJÁRÓL 2014. NOVEMBER 2015. NOVEMBER A következő programok nem valósulhattak volna meg a Szülői

Részletesebben

2018. szeptember 6. csütörtök - Kegyeleti nap

2018. szeptember 6. csütörtök - Kegyeleti nap Kísérő program: 2018. augusztus 31. Péntek A Fejedelem - rock musical 2018. szeptember 6. csütörtök - Kegyeleti nap 16:00 Zágon Gyula emlékkiállítás ünnepi megnyitója Helyszín: Weiner Leó Alapfokú Művészeti

Részletesebben

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 2 Információk: és esküvője év hó -n Helyszín: Telepítés: -tól -ig (kb 2 óra időtartam) Násznép érkezik: Műsor kezdés várhatóan: órakor Időtartam: kb 8 perc

Részletesebben

Géppuskalábúak szállják meg Veszprém városát!

Géppuskalábúak szállják meg Veszprém városát! Géppuskalábúak szállják meg Veszprém városát! Az Irish Dance Experience egy új különleges színfolt az ír tánc világában, amelyet olyan gyönyörű zene kísér, mely felemeli és gyönyörködteti a közönséget.

Részletesebben

Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010.

Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010. Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010. november 10. Termék/Filozófia/Megjelenéssel kapcsolatos elvárás

Részletesebben

VI. Tolcsvai Borfesztivál. 2009. augusztus 7. 14.15. Paulon László énekes-gitárművészműsora 15.00

VI. Tolcsvai Borfesztivál. 2009. augusztus 7. 14.15. Paulon László énekes-gitárművészműsora 15.00 VI. Tolcsvai Borfesztivál 2009. augusztus 7. 14.15 Paulon László énekes-gitárművészműsora Levente 15.00 A BIBE TIMEÉnek - éssztárképző Stúdió növendékeinek zenés-táncos show műsora: "Ébredj fe 1 / 14 15.45

Részletesebben

magyar magyar magyar magyar magyar, román, cseh magyar / eredeti / dolby digital magyar / eredeti / dolby digital magyar / eredeti / dolby digital

magyar magyar magyar magyar magyar, román, cseh magyar / eredeti / dolby digital magyar / eredeti / dolby digital magyar / eredeti / dolby digital Budapest - Digitális Csatorna Frvencia Program Jelleg, profil Nyelv d1 TV műsor hatos - és S2 114,5 MHz Képújság PAX TV Információs vallási és műsor The Fishing & Hunting horgászat és vadászat,, cseh M5

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 233/2007. (XI. 12.) számú. h a t á r o z a t a. a 2008. évi nagyrendezvények programjainak ütemezéséről

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 233/2007. (XI. 12.) számú. h a t á r o z a t a. a 2008. évi nagyrendezvények programjainak ütemezéséről NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 233/2007. (XI. 12.) számú h a t á r o z a t a a 2008. évi nagyrendezvények programjainak ütemezéséről A Közgyűlés 1.) az előterjesztést megtárgyalta és elfogadja.

Részletesebben

Szerepei: Levente - Árpád népe (Budapest Sportaréna 2006)

Szerepei: Levente - Árpád népe (Budapest Sportaréna 2006) ÖNÉLETRAJZ Feke Pál Huszonkét évesen eljátszotta Jézust a Jézus Krisztus Szupersztárban, óriási sikerrel a szegedi Dóm téren. Amerikában, Grazban és a Pulai Arénában is fellépett már musical főszerepekkel.

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

Végeredmény Vasárnap

Végeredmény Vasárnap Területi Bajnokság, Debrecen Végeredmény 2011. 03.06. Vasárnap 1. számú csoport Gyermek 10. Majorette és Twirling Duó 1. 10.1 PomPommal Pumukli 2. számú csoport Gyermek 10. Majorette és Twirling Duó 1+1

Részletesebben

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL 2013. szeptember 6 8. Gasztronómiai és Kulturális Rendezvény 2013. szeptember 06. péntek Helyszín: Kikötő, Szabadtéri színpad 20:00 Románia Magyarország Világbajnoki selejtező mérkőzés

Részletesebben

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Bevezetés A Muzsika Hídja Fesztivál Szervezőbizottsága 2015-ben is megrendezi a Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivált Budapesten 2015. július 25-26-án, első

Részletesebben

II. Országos Baptista Ki Mit Tud? április 6-7. Kisújszállás

II. Országos Baptista Ki Mit Tud? április 6-7. Kisújszállás II. Országos Baptista Ki Mit Tud? 2018. április 6-7. Kisújszállás Tisztelt Versenyzők, Kollégák és Diákok! Meg kell tanítani a gyerekeknek azt, hogy önmagáért élvezzék a tanulást, ne csak azért, hogy jó

Részletesebben

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása Robin KalandSziget Kalandpark tömör bemutatása Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén Magyarországon egyedülálló élménypark épült. Az attrakció célja,

Részletesebben

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű TISZTA HOLLYWOOD - FILMFORGATÁS PROGRAMAJÁNLATUNK

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű TISZTA HOLLYWOOD - FILMFORGATÁS PROGRAMAJÁNLATUNK TISZTA HOLLYWOOD - FILMFORGATÁS Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű dolog az, amit mindennap lát a tévében. A feladat bizonyos keretet, irányt ugyan szab, de a résztvevők

Részletesebben

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK A MAGYAR NEMZETI GALÉRIÁBAN 2015 C Főépület C épület 1. emeleti terasz Kilátás a Kupolából Múzeumunk a műtárgyvédelmi szempontoknak megfelelő és a helyszínhez

Részletesebben

Délelőtt a 4.c osztályosokkal előkészültünk a műsorra. Felraktuk a dekorációt, berendeztük az aulát. 14 órakor kezdődött a

Délelőtt a 4.c osztályosokkal előkészültünk a műsorra. Felraktuk a dekorációt, berendeztük az aulát. 14 órakor kezdődött a Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban ezen a pénteki napon került megrendezésre a Gyerek-Faktor. Az előző években elkezdett Csillag Születik vetélkedőt folytattam, csak a nevét

Részletesebben

MUSICAL-re hangolva Egyesület Közhasznúsági Jelentése 2012.

MUSICAL-re hangolva Egyesület Közhasznúsági Jelentése 2012. MUSICAL-re hangolva Egyesület Közhasznúsági Jelentése 2012. TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. A szervezet céljainak rövid leírása 3. Szöveges beszámoló a közhasznúsági tevékenységről 4. A költségvetési

Részletesebben

Műhely. Ünnepi tévénézés. Naponta átlagosan min. 6 órát tévét nézők társadalmi csoporton belüli aránya

Műhely. Ünnepi tévénézés. Naponta átlagosan min. 6 órát tévét nézők társadalmi csoporton belüli aránya Műhely Ünnepi tévénézés Az év végi ünnepek - Karácsony, Újév és a kettő közötti időszak - a televíziós csatornák számára mindig komoly kihívást jelentenek, hiszen ezen időszak alatt a nézők különlegesen

Részletesebben

Részletes program: - Híres Józsefvárosiak / Vendég: Jakupcsek Gabriella

Részletes program: - Híres Józsefvárosiak / Vendég: Jakupcsek Gabriella SZAKMAI BESZÁMOLÓ Pályázat: Híres Józsefvárosiak 2018. Előzmények: Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzata 2018. év elején közzétette nyilvános pályázati felhívását. A beadási határidő

Részletesebben

MÁRKACSOPORT ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT. Érvényes: május 25-től

MÁRKACSOPORT ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT. Érvényes: május 25-től MÁRKACSOPORT ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT Érvényes: 2016. május 25-től Az ország egyik legjelentősebb kulturális portálja hírek kritikák interjúk egyedülálló adatbázis 2002 óta ROVATOK Címlap Klasszikus Jazz/World

Részletesebben

Nádorvárosi Népművészeti Egyesület 2018/2019 I. félév programjai

Nádorvárosi Népművészeti Egyesület 2018/2019 I. félév programjai Nádorvárosi Népművészeti Egyesület 2018/2019 I. félév programjai 2018. szeptember 1. A Nádorvárosi Népművészeti Egyesület csatlakozott az Élő Forrás Alapfokú Művészeti Iskolához, aminek központja Devecser.

Részletesebben

Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben TÁMOP 3.1.4 09/1.

Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben TÁMOP 3.1.4 09/1. Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben TÁMOP 3.1.4 09/1. Damjanich János Általános Iskola 2117 Isaszeg, Madách Imre u. 1. TÉMAHÉT "ADVENTI-HÉT" 2012. december 17. - 2012.

Részletesebben

Phuket by Night: Egész estés szórakoztató programok 1. FANTASEA SHOW

Phuket by Night: Egész estés szórakoztató programok 1. FANTASEA SHOW 1. FANTASEA SHOW A mai estén Thaiföld, de talán Délkelet-Ázsia legismertebb esti szórakoztató parkjába visszük el Önt. Ez a leghíresebb phuketi, teljes estés szórakoztató program. Megnyitása óta a Fantasea

Részletesebben