elmondanám, hogy megérthesd de széttört a szó, és kevés lett, más útra tévedt igéret, mézédes ízből, régen másnak járó, elmúlt jók.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "elmondanám, hogy megérthesd de széttört a szó, és kevés lett, más útra tévedt igéret, mézédes ízből, régen másnak járó, elmúlt jók."

Átírás

1 ...neked álomsziget magányos reggeleken, mikor minden oly érvénytelen kérdem, miért keresem mégis. nyelvemen ébred a szó, megébred tőle a gondolatom, s kérdem, miért keresem én is? s ahol a tér túl tág a szemnek, valami lassan mozdul bennem, mint mikor kezemhez egy másik ér, nem látom, és még nem is érzem, csak várom mindennek a kezdetét. hányan férnek el, hányan férnek el az álmod szigetén? merre visz az út, hogy találok rád, te merre indultál? ahogy most két kezedben érzem, egy álmot tartasz éppen, s talán nem hiányzik semmi más, csak az a láthatatlan lépés, mivel a semmi tengerén jössz át. mikor a lélegzet puha szárnyán moccan a veszteglő idő, mikor a félelem suhogása szívedben újra ad pihenőt, mikor a rosszkedvvel teli álmod emlékek sarkában kuporog, akkor már ne félj. most tudd, mit sejtettél, nincs már túl korán, nincs több jel, ne várd, nincs már túl korán. most menj, és meg ne állj! hányan férnek el, hányan férnek el, mondd, hányan jutnak el? lesz-e ott helyem, elfogadsz -e majd, lesz- e ott helyem? maradt még hátrahagyott kérdés, hányféle múlhatatan érzés, mit velem magadhoz szorítanál, csak el ne téveszd most a lépést, most nem segíthet senki más... hányan férnek el, hányan férnek el az álmok szigetén...

2 mindennap szüless ha valamikor ágyad megvetnét, újra ott a képzelet rétjén, hol végre nem a messze szép, hol elfut a sötétség. ha valamikor újra elhinnéd, hogy a lelked napsütötte még. mi elveszett az semmiség, a minden benned alszik még. mondd, hányezerszer kérdezted szeress-e, hányezerszer hitted, nem lehetsz te, kit a ráfonódó félelem majd elenged oda, hol hangom rejti el a folytatást, tenyerem selyme fogja fel a lázadást, lassuló lélegzetbe símul minden indulat. hányszor tudtad már mi az igazság, hányszor jött a jel, kicsit hallgass rá. mi bánat gyönggyel elgurult, rátalál majd más. ne sajnáld a jót, ami megszökött, nézd, helyébe már újabb költözött, ha jól vigyázol nem hagy el, majd nem kell más. s, ha hozzád lép egy megkerült gondolat, egy szembefordult elvesztett pillanat, egy nyitvamaradt éjszakán csodát találsz. épp mikor eltévedtél a sorok között, számodra semmi sincs már a sorok mögött. amit nem hittél, és nem tudtál, most elhiszed. te mindennap születsz, és mindennap szeretsz, nem érdemes, csak félig élni az életet. s, mert mindennap nevetsz, és mindennap temetsz, nem érdemes, csak félig élni az életet. tudd, az idő oly ritkán válogat, csak rádpillant és máris tovább halad, még nem hiszed, hogy nem hagy el, hozzáférsz. nézd, a varázs új utat keresgél, hozzádsímul, megy, marad, nevetgél, még nem hiszed, hogy nem hagy el, s bármikor tiéd. még nem hiszed hogy van titok átadó, a keresve talált szó is nagyon jó. még nem hiszed, hogy egyszer válaszom leszel. de mikor arcodon váratlan könny pereg, s aarcomon megszületik egy könny-gyerek, amit nem hittél, és nem tudtál, most elhiszed. te mindennap születsz, és mindennap szeretsz, nem érdemes, csak félig élni az életet. s, mert mindennap nevetsz, és mindennap temetsz, nem érdemes, csak félig élni az életet. hidd el nekem.

3 nincs szíved elmondanám, hogy megérthesd de széttört a szó, és kevés lett, más útra tévedt igéret, mézédes ízből, régen másnak járó, elmúlt jók. nincs szíved, nincs szíved elrontott szó, mosoly, igéret nem szép, nem szól, nem is melenget, miért kel nekem, ha nincs szíved. s, arra már sose felelnél, magadírta mesében a jó szerep pont nem enyém, és ami rám maradt azt már nem vállalom. megpihenhet örzőangyalom, nem lesz gondja többé rám. elmondanám, hogy megérthesd, hűtlen maradt az igéret. eljött a csaend, de kevés lett, lelkünkhöz érve elszállt, s nem marad csak gyűrt varázs. nincs szíved, nincs szíved. megűlő bánatot feledve olyannak lenni, mit szeretnek miért kell nekem, ha nincs szíved. míg én az álmokat ragasztom, hogyan irsz te mesét? a jó szerep most sem enyém. lassan elfelejtem, ki mit miért remélt? ébredj hát, dobbanj szív! félénk képzeleted az égig nem repít. s, ha egyszer indulok egy fáradt reggelen, már bársonyos lesz a sebhely a lelkemben. nincs szíved, nincs szíved. kioltott, mássá lett perceket örömre váltani nem lehet. miért kell nekem, ha nincs szíved. és arra már soem felelnél, magadírta mesében a jó szerep miért nem enyém? lassan elfelejtem, ki mit miért remélt. ébredj hát, dobbanj fáradt szív, puha lábnyomán az éjnek indulnék, csak most vissza ne lépjek, ébredj szív! olyan bús-bolond az egész teli a szívem - mehetnék. közel az ég - miért maradnék? hisz neked nincs szíved...

4 rámtaláltál szakcsi - katona klári rámtalálsz majd tudtam, rámtalálsz majd. rámtalálsz majd hittem, rámtalálsz majd. régen gyakran volt még, hogy a reggel könnyezett, utcákat lusta eső szomorított. nem tudtam esőnyelven hív a lassú szerelem, de nekem készülnöm kell, annyit tudtam, mert rámtalálsz majd. rámtaláltál, és megtaláltál. nem kérdem láttad-e a madár röptét a Nap felé, ki fél a sárkánytól hogy jön majd értem? nem kérdem riasztott-e hétmérföldes messziség, üveghegy csúcsain túl, mint a mesében, én már nem kérdem rámtaláltál, hol senki még nem, hol rámtaláltál ott senki még nem. sajnos az élet gyakran gyorsabb, mint a szerelem tart -e még perceket számodra készen? sajnos a Földet nagyon ritkán lakják angyalok, remélem egynek én jó vagyok, hisz rámtaláltál, rámtaláltál, rám.

5 az élet úgyis megy tovább talán, egy fejtől - lábig rossz napon, elér egy szó, és akkor végre megtudod. utolsó szalmaszálként kétkezem többé nem foghatod, mert az élet sajnos megy tovább, s én indulok. találsz, majd sokmindent mit itthagyok, párnád alatt, pár elhallgatott mondatot. a földön ott hever még néhány elfecsérelt vallomás, de az élet indul már tovább - talán jobb - az élet indul már tovább - talán nem -, az élet dolga sajnos az, hogy megy tovább. kis gyengeség, lábam egy pillanatra ottragadt. ha nagyon fontos, persze maradok, és ha mégsem, akkor indulok, mert az élet int, hogy fut tovább, de kár. talán, egy kis vigasz neked sem árt. tudod, ma már nem nőnek égig érő fák. a szívem eltalálta egy visszakézből elhajított szó-szilánk, talán akkor kellett volna már, tudni az élet úgyis megy tovább, és nem vár, az élet sajnos megy tovább, és meg sem áll. elámulok, lábam egy pillanatra ottragadt, talán akkor kellett volna már tudni az élet úgyis megy tovább, az élet úgyis megy tovább, és meg se vár.

6 búcsú mást akartál. menj most, ha mást akartál. új kifogás nyitja szád, okos - ostobán szól, s megbánt a butaság. már nem is fáj, pár nap, és már nem is fáj. érzékenyzik csendnek ölén, emlék születik most, s lélegzik a magány. megakadt gondolat karcos lemezén surrog egy nemrég még őszinte nevetés, megtöri az éjszakát, aztán belevész. fájón színes fénykép egy kék dobozba kerül, s emlékké fakulva a múltba menekül. ez nem volt utazás, csak kirándulás, innen te még visszatalálsz. egy régi dal hangjain száll hozzám, bármi volt nincs már tovább, már ne is várd. fájón színes fénykép egy kék dobozba kerül, s emlékké fakulva a múltba menekül. mit ér majd a volt, az egykori szép? lelkem nem tanult, és újra kért. az ittfelejtett nevetés ott surrog gondolatom lemezén, már ne beszélj.

7 vigyázz rám nekem is fáj a buta magány, de nem kell, hogy szűk ruhát gomboljon rám, és nekem is fáj, ha a mesében szép egymásnak mondva csak mesebeszéd, és nekem is fáj a sok haragszom rád, a fájdalmas, szívtelen hazudozás, ls nekem is fáj, ha egy szerelmes lány éjjel, ha alszik sem álmodik már. tudom, hogy reggel egy telefont vársz, hiszen te erre sosem érsz rá, de mi lesz, ha egyszer majd nem hívlak fel, és neked kell lépned, és én leszek büszke, vigyázz rám. én nem érhetem be egy langyos mosollyal, gyönyörű dolgaink maradnak titokban. mert nem az a fontos, hogy hazafelé nehezebb lesz mint volt odafelé, csak az a fontos, hogy oda is érj, hol álarcod levehetnéd. s nekem is fáj, ha az őszinteség egymásnak kimondva csupa veszély, és nekem is fáj, ha sok üres beszéd elfedi azt, miről szól az egész. s nekem is fáj, hogyha megsímogatsz, már sajnálsz csak engem, bár még tagadsz. de mi lesz, ha egyszer majd hiába kérsz, és neked kell lépned és én leszek büszke, vigyázz rám én nem érhetem be egy cinkos mosollyal, mert így egy jó mesének középen vége van. így ne játsz se magad, se más hangszerén, nem igaz szóból most legyen elég, a jóból a kevés is kellene még, hát vigyázz rám, mint rég.

8 segíts nem elég oltalom és mentség. nem, és nem elég, az értelem, a szándék. mennyi fogadkozás a hosszú keresésben, még azt sem érted, mi hogy lehet, s lesz - e menedéked? segíts, ne bánd, ha semmi nem maradna neked, veszteni győztesként is épp úgy lehet, ne hidd, hogy koldustól kapni azért, mert ő kér nem lehet. nem érted? segíts, mindenki mindent máshol keres, nagyranőtt vágyak erdejében remeg, s azt játsza,megtalálták egymást, és így jó már. kinek az élete fontos? ne kérdezd kinek az élete döntő, ne várd meg azt a napot, míg álmod bánattól tépetten felnő, mindenki élete fontos, mit ér a szép álom, hogyha rongyos, van - e még merészség, és féltés? még azt sem érted, mit miért teszel, s, hogy elfogadnak téged? anyák szavában újra győz a panasz, apák szívében rég kihűlt a vigasz, s nevenincs gyerektől perlik életük elmaradt szépségeit. úgy kell, hogy emeld fel csillagokra néző szemed, ereszd le könyörgésre kulcsolt kezed. azt hiszem több leszel, mint voltál rég. emeld fel csillagokra néző szemed, ereszd le könyörgésre kulcsolt kezed, életed közelebb van, mint valaha hitted volna. még, még, még, még,

9 talán szakcsi - katona klári hol kezdődik a világ, hol az Ég a Földnek titkon játszótársa, hol rádsímul a végtelen varázsa? a szíved arra húz, szaladnál, repülnél, megmozdult százszor a szárnyad, mégsem mentél. most megszívlelnél minden szót, csak lehetnél csodalény. lennél sas, tártszárnyú, bármi, csak ott légy a világ tetején, de hétköznapnak küszöbén megbotlasz, s kipereg kezedből, szívedből a vágy. majd most látod meg a Napot, fázós két kezével tolja el a hajnalt. megmozdulni félénk még a lábod, a félbemaradt éj bandukol, még visszanéz. álmod az álmommal táncol, gyengül a félsz. a kérdésedre választ kapsz, most valóság lesz az egész. indulj, hogy érkezhess, indulj, hogy létezz, ne félj, s álmodd még, hogy egy Istennek tenyerén élünk majd fehéren, feketén, talán.

dalszövegek : Kovács Attila

dalszövegek : Kovács Attila Alapítvány dalszövegek : Kovács Attila 1. Megérkeztél zene: Horváth Zsolt Kovács Attila Mi az, ami egyszerűen történik? Valami egyszerűen van Ugyanolyan arccal érkezik, Mint kértem rég bizonytalan És nem

Részletesebben

SMS adatbázis I. 2. Cukor? Nem! Csoki? Nem! Hmm...Méz!!! Nem, az sem. A Fenébe, nem jut eszembe semmi ami nálad édesebb lenne!!!

SMS adatbázis I. 2. Cukor? Nem! Csoki? Nem! Hmm...Méz!!! Nem, az sem. A Fenébe, nem jut eszembe semmi ami nálad édesebb lenne!!! 1. oldal, összesen: 38 SMS adatbázis I - Kedveskedő, hízelgő, elcsábító üzenetek - A SMSket, az Afrodiziákumok szerzője, egy kedves barátnőm, Orshee nézte át és véleményezte női szemmel. PIROS - nekem

Részletesebben

Találj rám. Találj rám, találj rám

Találj rám. Találj rám, találj rám Nincs hova menni Úszok egy folyóban a fejem lemerül Nézem a víz alatt sem vagyok egyedül Fogy a levegım, de szemmel tartalak Figyellek fél szemmel a rémes víz alatt Lassú a folyó, körülöttem fák nyelek

Részletesebben

ÉLEM ÉLETEM. Úttalan utakon.. A világban elveszve. Refr: Szabadságban szenvedéllyel, Átélt érzelmekkel, Boldogan élem életem, tovább.

ÉLEM ÉLETEM. Úttalan utakon.. A világban elveszve. Refr: Szabadságban szenvedéllyel, Átélt érzelmekkel, Boldogan élem életem, tovább. ÉLEM ÉLETEM Vándor vagy az úton, az élet vándora, Megállás nincs, messzeségbe vezet lépted. Az éjjeli úton mész,,közben megáll az ész Úttalan utakon, a semmi felé mész. Megfogadod, hogy holnap új élet

Részletesebben

amt VÁLOGATOTT VERSEK

amt VÁLOGATOTT VERSEK amt VÁLOGATOTT VERSEK ...ÉS MEGHAL A VILÁG Eljön majd az, amikor a fagy és a jég, a föld és az ég, a Nap és a Hold, a zsák és a folt majd NEM alkot párt. Ott meghal a világ. Az ember és az állat, a sokat

Részletesebben

Vártam, hogy végre szóljak, azt, hogy elmondjam, mit is gondolok. Hallgasd, hallgasd meg kérlek, azt, mi számomra a legszentebb dolog!

Vártam, hogy végre szóljak, azt, hogy elmondjam, mit is gondolok. Hallgasd, hallgasd meg kérlek, azt, mi számomra a legszentebb dolog! FEB tábori dalgyűjtemény - 1 - készült:1997 augusztus-szeptember 1. SZÁLLJ FEL C dm E7 am F G C Szállj, szállj, szállj fel magasra, dalom hódítsd meg most a kék eget. C dm E 7 am F G C Jöjj, jöjj, kérlek

Részletesebben

Hallottalak sírni téged

Hallottalak sírni téged Haza melyik út vezet A szívem égtıl elzárt madár De érzem egyszer hazatalál Karodon vittél évekig És most is énrám vársz Már érzem haza melyik út vezet Nélküled minden nagyvárosban Az utcán kígyók közt

Részletesebben

VALAKI HOZZON MÁR EGY LÉTRÁT

VALAKI HOZZON MÁR EGY LÉTRÁT VALAKI HOZZON MÁR EGY LÉTRÁT régi versek és új dalszöveg-fordítások írta: Bernáth Zsolt 2008. IMA Vigyázz rám Mikor elhanyatlok Árnyékként vetődöm Farkasokat hallok Fejemből Vigyázz rám Ha elragad a vihar

Részletesebben

Vendégünk lesz: Pintér Béla http://www.pinterbela.hu/

Vendégünk lesz: Pintér Béla http://www.pinterbela.hu/ Az alkalom énekei Vendégünk lesz: Pintér Béla http://www.pinterbela.hu/ Jézus te vagy minden álmom Szükségem van rád Egyszerű dallam Homokba írva Megszabadítottál Fehéren feketén Utolsó Ádám Úgy elmondanám

Részletesebben

Az élet vigyen. Elindulni nehéz

Az élet vigyen. Elindulni nehéz Az élet vigyen Elindulni nehéz Hogy az élet könnyő nehéz elhinnem Én nem a te tüzednél melegszem Gyere kérlek a küszöbrıl indul az utad Én szabad vagyok te is légy szabad Mert valaki mindig ki akar ütni

Részletesebben

Elkésni szépen kell. Van még egy órám Ó, hogy felöltözzek Semmim sem jó rám Lassan értem jönnek. Van még egy óra Jól ismert móka Elkésni szépen kell

Elkésni szépen kell. Van még egy órám Ó, hogy felöltözzek Semmim sem jó rám Lassan értem jönnek. Van még egy óra Jól ismert móka Elkésni szépen kell Elkésni szépen kell Van még egy órám Ó, hogy felöltözzek Semmim sem jó rám Lassan értem jönnek Van még egy óra Jól ismert móka Elkésni szépen kell Blúz-e, vagy garbó? Hozzá milyen szoknya? Fél órát tartó

Részletesebben

Pók András: Elszáradva KAUER CSILLA MÁRIA ÍRÁSAI. A Vizuális Pedagógiai Műhely kiadványa 2012/01. szám

Pók András: Elszáradva KAUER CSILLA MÁRIA ÍRÁSAI. A Vizuális Pedagógiai Műhely kiadványa 2012/01. szám Pók András: Elszáradva KAUER CSILLA MÁRIA ÍRÁSAI A Vizuális Pedagógiai Műhely kiadványa 2012/01. szám Pók András: Egyedül IRODALOM FEKETÉN-FEHÉREN FOLYÓIRAT KAUER CSILLA MÁRIA BEMUTATKOZÁSA Négy évtizede

Részletesebben

Tudod, hogy ellökött magától Gyûlölöd és mégis kívánod. õrült, vad álmokat varázsol, Megátkoz és máris megbánod, hogy megszülettél.

Tudod, hogy ellökött magától Gyûlölöd és mégis kívánod. õrült, vad álmokat varázsol, Megátkoz és máris megbánod, hogy megszülettél. Nem hiszem, hogy ez lenne az alkalmas hely és idõpont arra, hogy elmeséljem az élettörténetemet, hogy ki vagy mi vagyok. Úgy érzem, hogy ennek nincs jelentõsége. Sokkal fontosabbak a gondolatok, az én

Részletesebben

Mácz István: Örülj velem! Lírai sorok az örömről

Mácz István: Örülj velem! Lírai sorok az örömről PPEK 787 Mácz István: Örülj velem! Mácz István Örülj velem! Lírai sorok az örömről mű a Pázmány Péter Elektronikus Könyvtár (PPEK) a magyarnyelvű keresztény irodalom tárháza állományában. Bővebb felvilágosításért

Részletesebben

Bagi László Hezekiah. Az Ásványkvíz-ciklus. Versek és karcolatok. Bagi László / Hezekiah 2006. Hezekiah, Jászapáti, 2006.

Bagi László Hezekiah. Az Ásványkvíz-ciklus. Versek és karcolatok. Bagi László / Hezekiah 2006. Hezekiah, Jászapáti, 2006. Bagi László Hezekiah Az Ásványkvíz-ciklus Versek és karcolatok Bagi László / Hezekiah 2006. Hezekiah, Jászapáti, 2006. Ajánlás Persecuted-nek, azaz Mary-nek Áldott az Út-ad Áldott az Út-ad, Te szép lélek,

Részletesebben

100 forintnak 50 a fele

100 forintnak 50 a fele Daloskönyv 1 Tartalom 100 forintnak 50 a fele... 4 A Harmonikás... 4 Lidi néni... 4 A Börtön ablakába zeneszöveg... 5 Egy szál harangvirág... 5 Fekete vonat... 5 Kicsiny falum, ott születtem én... 6 Kislány

Részletesebben

KERESZTÉNY GYÜLEKEZET. Énekeskönyv. Keresztyén Ifjusági Missziós Alapítvány

KERESZTÉNY GYÜLEKEZET. Énekeskönyv. Keresztyén Ifjusági Missziós Alapítvány KERESZTÉNY GYÜLEKEZET Énekeskönyv Keresztyén Ifjusági Missziós Alapítvány Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm; reá hallgassatok! Máté 17,5b TARTALOMJEGYZÉK 1. rész...4 2. rész...57 3. rész...99

Részletesebben

A CSEND NYIRKOS KÖVÉN

A CSEND NYIRKOS KÖVÉN A CSEND NYIRKOS KÖVÉN A csend nyirkos Kövén üldögélek zajtalan Hátamon a hideg borzongás futkos Kövér lábaival dübörög Végig a gerincemen Közben, mint szül vén hörög És torkában (mely lepusztult ezüstbánya)

Részletesebben

SZERELEM SZEMÉVEL. Kenéz Heka Etelka ábrándos szerelmes versei

SZERELEM SZEMÉVEL. Kenéz Heka Etelka ábrándos szerelmes versei SZERELEM SZEMÉVEL Kenéz Heka Etelka ábrándos szerelmes versei 1 SZERELEM SZEMÉVEL Kenéz Heka Etelka ábrándos szerelmes versei Felelős kiadó: Kenéz Heka Etelka Nyomdai munkák: Norma Nyomdász Kft. Hódmezővásárhely

Részletesebben

Haraszti Ágnes Õszinte legyek

Haraszti Ágnes Õszinte legyek Haraszti Ágnes Õszinte legyek Haraszti Ágnes ÕSZINTE LEGYEK Versek AB-ART HOLDHALÁS Haraszti Ágnes, 2004 Illustration Haraszti Ágnes, 2004 ISBN 80-89006-63-9 Holdhalás annyira annyira sír a függöny vaksötét

Részletesebben

ZSOLNAI TÍMEA ALKOTÁSAI - GŐSI VALI VERSEI

ZSOLNAI TÍMEA ALKOTÁSAI - GŐSI VALI VERSEI 2014. ZSOLNAI TÍMEA ALKOTÁSAI - GŐSI VALI VERSEI 1 ANYÁK, AKIK MÁR NEM CSAK SÍRNAK... 2 ZSOLNAI TÍMEA ALKOTÁSAI - GŐSI VALI VERSEI Angyalok sírnak Pokol a lét köröttem. Hitem amiért elvetélt, talán megbocsát

Részletesebben

Egyedül jó, egyedül bölcs, egyedül üdvözítő

Egyedül jó, egyedül bölcs, egyedül üdvözítő C/ C/ 2x am add9 am am add9 am Szent az Úr, szent az Úr am sus em Szent az Úr a seregek Istene C add9 am 7 Aki volt, aki van, aki eljövendő C add9 am 7 Egyedül jó, egyedül bölcs, egyedül üdvözítő C add9

Részletesebben

A könyv. Gyorsabban. Használati utasítás az élethez

A könyv. Gyorsabban. Használati utasítás az élethez A könyv Álmomban olvastam egy könyvet, Egy könyvet, melyben nincsenek betűk. Kinyitottam, és fényesebb a Napnál, A ragyogástól szinte szétolvadt a táj. A tengerparton olvastam egy könyvet, Erősebb lettem

Részletesebben

AKKOR SIRASSATOK ENGEM Katona Pista összegyűjtött nótái

AKKOR SIRASSATOK ENGEM Katona Pista összegyűjtött nótái AKKOR SIRASSATOK ENGEM Katona Pista összegyűjtött nótái 1 2. kiadás ISBN 978 80 89001 48 4 Katona István Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely 2 AKKOR SIRASSATOK ENGEM KATONA PISTA ÖSSZEGYŰJTÖTT

Részletesebben

Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Gitáros Füzet

Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Gitáros Füzet Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség 1115 Budapest, Ildikó tér 1. Ifjúsági Gitáros Füzet 2009 Tartalomjegyzék A mélyből Hozzád száll szavam 40. A Nap felkelésétől lenyugvásáig 10. A sár lehúz,

Részletesebben

Slágerek. Kenéz Heka Etelka

Slágerek. Kenéz Heka Etelka Slágerek Kenéz Heka Etelka Kenéz Heka Etelka Slágerek és saját versek Felelős kiadó: Kenéz Heka Etelka Nyomdai munkák: Norma Nyomdász Kft. Hódmezővásárhely ISBN: 963 460 975 9 Régi idők dalai versekben

Részletesebben

Vágyódás. (Vízió) (2003.10.22.)

Vágyódás. (Vízió) (2003.10.22.) 1 Vágyódás Az ég ködösen néz le rám... és valahogy most szótlan Minden semmilyen körülöttem... nincs válasz A fák is sejtelmesen susognak bele az éjszakába... a lelkembe Fáj a gondolat... fáj, hogy érzek

Részletesebben

AHOGY NÉZLEK TÉGED. A Királynak áldozok A Királynak áldozok Néki szolgálok

AHOGY NÉZLEK TÉGED. A Királynak áldozok A Királynak áldozok Néki szolgálok AHOGY NÉZLEK TÉGED Ahogy nézlek téged Elszáll minden félelem Ahogy szól szelíd szavad Nem kérdezek már Amikor érzem itt vagy Szent Szellemed hoz közel Erős karod átölel És új élet tölt el A mennyben van

Részletesebben

VECSEY KISS MÁRIA Eltáncolt nyár VERSEK BUDAPEST

VECSEY KISS MÁRIA Eltáncolt nyár VERSEK BUDAPEST VECSEY KISS MÁRIA Eltáncolt nyár VERSEK Z-füzetek/98 Fedél VECSEY KISS MÁRIA Eltáncolt nyár VERSEK BUDAPEST Z-füzetek/98 Sorozatszerkesztõ: SIMOR ANDRÁS Tipográfia: DOMJÁN ISTVÁN A kötet megjelenését Pandur

Részletesebben

TORNAY ANDRÁS UTOLSÓ LEHETİSÉG (2003-2008)

TORNAY ANDRÁS UTOLSÓ LEHETİSÉG (2003-2008) TORNAY ANDRÁS UTOLSÓ LEHETİSÉG (2003-2008) Az itt közölt versek nem feltétlenül követik a magyar helyesírás szabályait, hiszen a szerzı személyes és egyéni kifejezéseinek, s mindazok formai megjelenítésének

Részletesebben