Komplett Casco 2013 Optimal Extra. Kiegészítő biztosítások

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Komplett Casco 2013 Optimal Extra. Kiegészítő biztosítások"

Átírás

1 Komplett Casco 2013 Optimal Extra Kiegészítő biztosítások Mobilitás kártya Kedvezményes tankolás Generali cascóval az Agip saját 110 töltőállomásán! Amennyiben Ön Komplett casco biztosítást köt, nem csak biztonságban érezheti magát, hanem még üzemanyag költségeinek csökkentésében is segítünk. A biztosítás megkötésével Ön egy üzemanyag kártyát kap, mellyel az üzemanyag vásárlás alkalmával a kedvezményt érvényesítheti. A kártya nem névre szóló, így nem csak Ön, hanem családtagjai is igénybe vehetik a kedvezményes szolgáltatást. Töltse le autós alkalmazásunkat a QR kód segítségével, így út közben is tájékozódhat a kártyaelfogadó helyek címéről. A Mobilitás kártyát díjmentesen biztosítjuk Önnek. Hibás tankolás biztosítás Ha Ön gépjárművébe hibás, vagy nem a gépjármű rendeltetésszerű üzemeltetéséhez előírt üzemanyagot tankol és e miatt a gépjármű károsodik a biztosító megtéríti a gépjármű helyreállításának költségeit. A biztosítás területi hatálya Magyarország területére terjed ki. A biztosító a szolgáltatást önrészesedés levonása nélkül téríti. A biztosítást társaságunk díjmentesen nyújtja Önnek. A díjnetes szolgáltatás felső határa Ft/év. A kiegészítő biztosítás legalább Standard casco biztosítás kötése esetén vehető igénybe. Műszaki hiba assistance szolgáltatás Nincs annál kiszolgáltatottabb érzés egy autós számára, mint ha gépjárműve menetképtelenné válik. Ilyenkor segít a Műszaki hiba assistance szolgáltatás, amit társaságunk a Europe Assistance Magyarország KFT. (a továbbiakban: EA) országos és nemzetközi segítségnyújtási hálózatával együttműködve biztosít. Önnek nem kell mást tennie, csak felhívnia a 24 órás autós segélyvonalat és máris segítséget kaphat. A Generali Autós Assistance vonal a nap bármely órájában hívható telefonszáma: (36-1) A kiegészítő biztosítás fedezetet nyújt a gépjármű műszaki, nem balesetből eredő meghibásodása, üzemzavara miatti menetképtelensége esetén. A biztosítást társaságunk díjmentesen kínálja Önnek. A kiegészítő biztosítás legalább Standard casco biztosítás kötése esetén vehető igénybe.

2 A Műszaki hiba assistance szolgáltatás a következőkre terjed ki: Helyszíni javítás Amennyiben a biztosított gépjármű biztosítási esemény következtében menetképtelenné válik, a biztosító, illetve megbízottja (EA) segélyautót vagy autómentőt küld a helyszínre és megkísérlik a gépjárművet menetképessé tenni. Autómentővel történő szállítás Amennyiben a biztosított gépjármű biztosítási esemény következtében menetképtelen és a helyszínen nem lehet menetképes állapotba hozni, a biztosító, illetve megbízottja (EA) autómentőt biztosít, mely a gépjárművet javítóműhelybe vagy a biztosítási kötvényben szereplő lakóhelyre szállítja. Amennyiben a helyszínen nem lehet a gépjárművet menetképessé tenni vagy a gépjárművet autómentő segítségével javítóműhelybe vagy a biztosítási kötvényben szereplő lakóhelyre szállították, ha szükséges a biztosító további segítséget nyújt az alábbi szolgáltatásokkal, melyekből Ön káreseményenként egy szolgáltatást vehet igénybe: Lakóhelyre történő hazautazás A biztosító megszervezi a biztosított személy belföldről vagy külföldről történő hazautazását. Úti célhoz történő továbbutazás Amennyiben az úti célhoz történő utazás várható költsége nem magasabb, mint a hazautazás költsége, akkor a biztosító megszervezi a biztosított személy belföldről vagy külföldről történő továbbutazását. Bérgépjármű igénybevétele Amennyiben szükséges a biztosító megszervezi saját vezetésű bérgépjármű igénybevételét. Éjszakai szállás Amennyiben szükséges a biztosító megszervezi belföldön vagy külföldön a biztosított személy éjszakai szállását. A biztosítási Európa területére érvényes. Törökország ázsiai területére és a volt Szovjetunió utódállamainak területére Észtország. Lettország és Litvánia kivételével a biztosítási védelem nem terjed ki. A biztosítási szolgáltatást a biztosító önrészesedés levonása nélkül teljesíti.

3 Újérték kiegészítő biztosítás Amennyiben gépjárműve egy káresemény kapcsán totálkáros lesz vagy a gépjárművet ellopják, az újérték kiegészítő biztosítás megkötésével a kárt a vételkori számlaérték alapján 100%-ban megtéríti a biztosító. A biztosítást társaságunk díjmentesen kínálja Önnek. Ön igénye szerint választhatja ki, hogy gépjárműve 3 hónapos vagy egy éves koráig szeretné a biztosítási szolgáltatást igénybe venni. Avulásmentességi kiegészítő biztosítás Ha Ön saját hibás káresemény részesévé válik, fontos, hogy a kártérítési összeg fedezze a gépjárműben keletkezett kár mértékét. Sokszor azonban elfeledkezünk arról, hogy az új alkatrészek és a sérült elemek újrafényezésének összegéből értékemelkedésre tekintettel levonást érvényesít a biztosító, mely csökkentheti az Ön részére kifizetett kártérítést. Az avulásmentes térítés biztosítás erre vonatkozóan nyújt segítséget, hiszen megkötésével káresemény esetén a kártérítés kiszámításakor a biztosító az alkatrészek és a fényezés miatt történő értékemelkedésre tekintettel az alkatrészek és a fényezés költségéből nem érvényesít levonást. A szolgáltatást a biztosító önrészesedés levonásával téríti. Maradvány plusz kiegészítő biztosítás Ha gépjárműve totálkáros lesz, akkor a gépjármű roncs értékesítésének problémája a biztosítottat terheli. Fontos, hogy a roncsot a lehető legjobb áron sikerüljön értékesíteni, hiszen a biztosító által a károsult részére fizetett kártérítési összegen felül ez is jelentős része a kár pénzbeli enyhítésének. A kiegészítő biztosítás megkötésével a biztosító az Autotal Kft. közreműködésével segítséget nyújt Önnek a roncs értékesítésre történő meghirdetésében és a beérkezett ajánlatok figyelembevételével, segíti Önt a roncs legkedvezőbb áron történő eladásában. Abban az esetben, ha a roncs további állagromlásának megelőzését szolgáló helyen történő tárolás feltételei nem adottak, úgy az Autotal Kft. segítséget nyújt a roncs megfelelő, biztonságos zárt helyre történő szállításáról, és annak őrzéséről. Bennülők balesetbiztosítása A balesetbiztosítás kártérítést nyújt baleseti sérülés esetén a gépjármű vezetőjének és utasainak egyaránt, függetlenül attól, hogy a balesetet a biztosított okozta-e vagy sem. A biztosítás baleseti halál, illetve balesetből eredő, minimum 30%-os mértékű maradandó egészségkárosodás esetén nyújt kártérítést. A biztosítás hatálya Európa területére terjed ki. Európa földrajzi értelemben értendő, azaz a volt Szovjetunió utódállamainak ázsiai területére és Törökország ázsiai területére a biztosítási védelem nem terjed ki. A szolgáltatás felső határa baleseti halál és teljes (100%-os) rokkantság esetén is Ft-ig terjedhet.

4 Háztól házig kiegészítő biztosítás Azoknak ajánljuk, akik egy esetleges káresemény kapcsán nem szeretnének, vagy időbeosztásuk nem teszi lehetővé, hogy a sérült gépjármű szervizbe szállításáról gondoskodjanak. A biztositó a Europe Assistance Magyarország Kft. országos hálózatával együttműködve a sérült gépjárművet a szerződő lakóhelyéről vagy a biztosítási esemény helyszínéről a szerződő lakóhelye szerinti legközelebbi, a gépjármű szakszerű kijavítására alkalmas műhelybe viszi. A gépjármű szakszerű megjavítása után a szerződő lakóhelyére visszaszállítja a gépjárművet. A biztosítás területi hatálya Magyarország területére terjed ki. A biztosítási szolgáltatást a biztosító önrészesedés levonása nélkül teljesíti. A szolgáltatás felső határa: Ft/év. Poggyászkár kiegészítő biztosítás Bármikor előfordulhat, hogy értéktárgyaink, a gépjármű sérülése következtében megrongálódnak, vagy rosszabb esetben akár meg is semmisülhetnek. A biztosítás megkötésével könnyebb szívvel autózhatunk vagy távolodhatunk el autónktól, hiszen egy esetleges káresemény esetén veszteségünkért kárpótol a biztosító. A biztosítás fedezetet nyújt az elemi-,törés-,lopás-,és rabláskárok miatt bekövetkező káreseményekre. A biztosítás hatálya Európa területére terjed ki. Európa földrajzi értelemben értendő, azaz a volt szovjetunió utódállamainak ázsiai területére és Törökország ázsiai területére a biztosítási védelem nem terjed ki. A szolgáltatás felső határa: Ft/év. Autóstárs jogvédelmi kiegészítő biztosítás Bárkivel előfordulhat, hogy gépjárműve használata során jogilag vitás helyzetbe kerül. Legyen szó egy közlekedési szabálysértésről, vagy akár egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről. A jogvédelmi kiegészítő biztosítás megkötésével jogi védelmet kaphat, így megkímélheti magát a jogi ügyintézés terheitől és nem utolsó sorban nem várt költségeitől. Milyen szolgáltatásokat nyújt a jogvédelmi biztosítás: Jogi tanácsot adunk Önnek jogi érdeksérelem esetén. Az Ön jogi képviseletére az adott szakterületen jelentős szakmai ismeretekkel rendelkező ügyvédet ajánlunk.

5 A biztosítási összeg erejéig fedezzük a jogi védelemhez szükséges jogi tanácsadás, illetve jogi eljárások költségeit (pl.: ügyvédi megbízási díj, bírósági, hatósági eljárások költsége stb.). Milyen területeken vehető igénybe a jogvédelmi szolgáltatás? Kártérítési jogvédelem Fedezetet nyújt a gépjármű használata során mások által Önnek okozott károk miatti kártérítési igényei érvényesítésére, valamint az Ön által másnak okozott károk miatti kárigények elhárításában. Büntetőjogi és szabálysértési jogvédelem Segítséget nyújt a gépjármű rendeltetésszerű használatával összefüggésben a gondatlanul elkövetett szabálysértések, vagy bűncselekmények miatt Önnel szemben indult szabálysértési-, illetve büntetőeljárásokban. Szerződéses jogvédelem Segítséget nyújt a biztosítási szerződésben feltűntetett gépjárműre polgári jogi szerződésekből eredő igények érvényesítésében és elhárításában. Vezetői engedéllyel és a gépjármű okmányaival kapcsolatos jogvédelem: Segítséget nyújt a gépjárműve által okozott közlekedési baleset vagy a közlekedési szabályok megszegése miatt a járművezetéstől való eltiltás, a vezetői engedély, a jármű okmányainak bevonása, és az okmányokban biztosított jogok korlátozása miatt az Önnel szemben indult büntető-, szabálysértési és más hatósági eljárásokban. Előzetes képviselet jogvédelme: Az Ön jogi érdekeinek védelmére nyújt fedezetet, ha Önt - 8 napon túl gyógyuló személyi sérüléses kár éri. A biztosítás Magyarország területén bekövetkezett, magyar bíróság vagy magyar hatóság jogkörébe tartozó biztosítási eseményre terjed ki. A szolgáltatás felső határa: Ft/év. EUB utasbiztosítás Amennyiben Ön külföldre indul, fontos, hogy az utazás előtt gondoskodjon a megfelelő biztonságról. Egy külföldön történt váratlan betegség, vagy baleset esetén nem csak a nyelvi nehézségek okozhatnak gondot, hanem a váratlan kiadások is komoly anyagi terhet jelenthetnek.

Genertel Gépjármű-felelősség Assistance szolgáltatás Feltételei

Genertel Gépjármű-felelősség Assistance szolgáltatás Feltételei Genertel Gépjármű-felelősség Assistance szolgáltatás Feltételei (GGAF) Társaságunk az ISVAP (a pénzügyi szervezetek olaszországi felügyeleti hatósága, amely társaságunk felett tulajdonosunkon keresztül

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK AGRIA ÉLAPÁTFALVA Székhely: 3346 élapátfalva, Május 1. út 2/a., Pf.:1. Telefon: 36/554-370 Fax: 36/554-371 dombornyomott kártya pénzforgalmi számlához kapcsolódik társkártya, de kettő vagy több főkártya

Részletesebben

AutósTárs gépjármű jogvédelmi biztosítás feltételei (GJB)

AutósTárs gépjármű jogvédelmi biztosítás feltételei (GJB) Hatályos: 2012. november 1-jétől AutósTárs gépjármű jogvédelmi biztosítás feltételei (GJB) Nysz.: 16058 AutósTárs gépjármű jogvédelmi biztosítás feltételei (GJB) Jelen általános szerződési feltételre utalással

Részletesebben

Vezető Tisztségviselők Felelősségbiztosítása (D&O) Generali-Providencia Zrt.

Vezető Tisztségviselők Felelősségbiztosítása (D&O) Generali-Providencia Zrt. Vezető Tisztségviselők Felelősségbiztosítása (D&O) 2 A vezető tisztségviselők felelősségének változása az új Ptk.-ban A 2014.03.15.-el hatályba lépő Polgári Törvénykönyv (Új Ptk.) szerint: - Harmadik személyekkel

Részletesebben

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5.

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5. JELENTKEZÉSI LAP LÓ MEDIÁLTA ÖNISMERETI TRÉNINGPROGRAM 2016. SZEPTEMBER 9-10. PORVA-SZÉPALMAPUSZTA, HOTEL SZÉPALMA ÉS MÉNESBIRTOK Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi Jelentkezési lapot, töltse ki, és

Részletesebben

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL)

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) A Hirdetményben foglalt időpontok előtt befogadott lakáscélú támogatásokra vonatkozó kondíciókat a Hirdetmény 11. sz. melléklete tartalmazza. 9.1. az új

Részletesebben

a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek, tagjainak és a bizottságok tagjainak tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló

a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek, tagjainak és a bizottságok tagjainak tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tisztségviselőinek, tagjainak és a bizottságok tagjainak tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló 11/2013. (IX.26.) önkormányzati rendelet, egységes szerkezetbe

Részletesebben

LSZB és LSZB+ szerződésekhez Érvényes 2015. június 1. indexfordulótól

LSZB és LSZB+ szerződésekhez Érvényes 2015. június 1. indexfordulótól LSZB és LSZB+ szerződésekhez Érvényes 2015. június 1. indexfordulótól Betöréses lopás esetén, a védelmi szinthez tartozó maximális, indexált térítési értékhatárok: Védelmi szint Elektronikai jelzőrendszerrel

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet - FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. július 15. napjától Közzététel napja: 2016. július 14. A jelen Hirdetményben

Részletesebben

21/2011. (VI. 10.) NGM rendelet a bonus-malus rendszer, az abba való besorolás, illetve a kártörténeti igazolások kiadásának szabályairól

21/2011. (VI. 10.) NGM rendelet a bonus-malus rendszer, az abba való besorolás, illetve a kártörténeti igazolások kiadásának szabályairól 21/2011. (VI. 10.) NGM rendelet a bonus-malus rendszer, az abba való besorolás, illetve a kártörténeti igazolások kiadásának szabályairól A kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló 2009. évi LXII.

Részletesebben

Rajkai mellékágrendszer

Rajkai mellékágrendszer Rajkai mellékágrendszer Tejfalusi mellékágrendszer Cikolai mellékágrendszer Bodaki mellékágrendszer Dunaremetei mellékágrendszer Ásványi mellékágrendszer Bagaméri mellékágrendszer Patkányosi mellékágrendszer

Részletesebben

I. Országgyűlés Nemzeti Választási Iroda

I. Országgyűlés Nemzeti Választási Iroda I. Országgyűlés Nemzeti Választási Iroda I. A célok meghatározása, felsorolása A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 76. -a alapján a Nemzeti Választási Iroda folyamatosan

Részletesebben

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT - 2016.04.01 után kötött szerződésekre Díjcsomag neve Go Go+ Go EU Go EU+ Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s

Részletesebben

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 1. A függelék hatálya A jelen függelékben foglaltak azon Felhasználókra terjednek

Részletesebben

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez A

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez A Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez A ( A formanyomtatvány az igényelt szociális ellátás típusának megfelelő adatok figyelembevételével töltendő ki.) 1. Az ellátást

Részletesebben

Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság. Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt.

Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság. Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt. Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt. Irányadó jogszabályok - az EGT Finanszírozási Mechanizmus és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK 2013

BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK 2013 BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK 2013 A MNASZ bajnokságaiban, illetve az MNASZ naptárában szereplő rendezvényein csak licenccel rendelkező versenyzők vehetnek részt. A licenc kiváltásának feltétele a kiváltással

Részletesebben

Cserepes sori Piac Kft. Díjszabási rendszer

Cserepes sori Piac Kft. Díjszabási rendszer Cserepes sori Piac Kft. Díjszabási rendszer Hatályos: 2016.04.01-től visszavonásig A Cserepes sori Piac Kft. (székhely: 6725 Szeged, Cserepes sor 2., cégjegyzékszám: 06-09- 000020, továbbiakban: Társaság)

Részletesebben

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN

2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 2016. JANUÁR 1-TŐL ÉRVÉNYES MÓDOSÍTÁSOK A DR. NONA INTERNATIONAL TÁRSASÁG MARKETING TERVÉBEN 1. 2016.01.01-től megszűnik: kezelési költség éves díj (800,- Ft) Konzultánsi bónusz Direktori bónusz 2. 2016.01.01-től

Részletesebben

MIPIM 2011 SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK

MIPIM 2011 SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK MIPIM 2011 SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK SZOLGÁLTATÁSCSOMAGOK A Fővárosi Önkormányzat megbízásából a Studio Metropolitana által leszerződött Budapest metropolisz standon, előre meg-határozott feltételek mellett

Részletesebben

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel

Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Rábaközi Takarékszövetkezet Otthonteremtési kamattámogatásos használt lakásvásárlási hitel Adósok által fizetendő * Használt lakás vásárlásra 4,30% 4,30% 4,30% 4,48% adósok kamattámogatásra nem jogosultak.

Részletesebben

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím:

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím: Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Biatorbágy, 3429/5 hrsz-ú ingatlan vételi ajánlatáról

ELŐTERJESZTÉS A Biatorbágy, 3429/5 hrsz-ú ingatlan vételi ajánlatáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Biatorbágy, 3429/5

Részletesebben

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193 AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193 FEDŐLAP Küldi: az Európai Bizottság Az átvétel dátuma: 2011. július 18. Címzett: a Tanács Főtitkársága Biz. dok.

Részletesebben

biztosítási szolgáltatások

biztosítási szolgáltatások biztosítási szolgáltatások Közbeszerzési Értesítő száma: 00/19 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás; Szolgáltatás; Szolgáltatási kategória: 06 Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (14-es minta)

Részletesebben

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A GB395 JELŰ GROUPAMA CASCO BIZTOSÍTÁSHOZ

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A GB395 JELŰ GROUPAMA CASCO BIZTOSÍTÁSHOZ Az OTP Csoport partnere ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A GB395 JELŰ GROUPAMA CASCO BIZTOSÍTÁSHOZ Groupama Biztosító Zrt. 1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/C Nyomtatványszám: 13151/1 Hatályos 2015. július 1-jétől

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére Tárgy: Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület előfinanszírozási kérelme Előkészítette: Gál András osztályvezető Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Sorszám: IV/14 Döntéshozatal módja:

Részletesebben

Vezetői engedéllyel kapcsolatos hatósági eljárások

Vezetői engedéllyel kapcsolatos hatósági eljárások Ózd Városi Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Okmányiroda Osztály Okmányiroda 3600 Ózd, Városház tér 1. Tel.: 48/574-100 Vezetői engedéllyel kapcsolatos hatósági eljárások Ügyintéző: Tóthné Szabó Gabriella,

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.09.22-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.09.22-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Mastercard Business 5 000,00 Ft 5 000,00 Ft Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 5 000,00 Ft Pótkártya díja (újragyártási díj sérülés

Részletesebben

40/2001.(XI.16.) ÖKT. sz. rendelet egységes szerkezetbe foglalt szövege

40/2001.(XI.16.) ÖKT. sz. rendelet egységes szerkezetbe foglalt szövege Budaörs Város Önkormányzat A BUDAÖRS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁBAN FOGLALKOZTATOTT KÖZTISZTVISELŐK ILLETMÉNYKIEGÉSZÍTÉSÉRŐL ÉS VEZETŐI PÓTLÉKÁRÓL, AZ ŐKET MEGILLETŐ SZOCIÁLIS, JÓLÉTI ÉS

Részletesebben

A járulékfizetési kötelezettség alapja, a fizetendő kötelezettségek: Járulékalapot képező jövedelem [Tbj. 4. k) pont 1-2. alpont]

A járulékfizetési kötelezettség alapja, a fizetendő kötelezettségek: Járulékalapot képező jövedelem [Tbj. 4. k) pont 1-2. alpont] Adóbevallás 2011: így kell az adószámos magánszemélynek adózni - Nettó BÉRKALKULÁTOR 2016 - Adó Adóbevallás 2011: így kell az adószámos magánszemélynek adózni. Ha Ön adószámos magánszemélyként végzi munkáját,

Részletesebben

G1) Bank specifikus kérdések: OTP

G1) Bank specifikus kérdések: OTP G1) Bank specifikus kérdések: OTP Ezt az oldalt akkor töltse ki, ha a Széchenyi Kártyát az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt.-től szeretné igénybe venni! A szerződések aláírása és a kártya

Részletesebben

DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS MUNKAÜGYI TANÁCS 2009. MÁJUS 5-I ÜLÉS

DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS MUNKAÜGYI TANÁCS 2009. MÁJUS 5-I ÜLÉS DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS MUNKAÜGYI TANÁCS 2009. MÁJUS 5-I ÜLÉS 10. sz. napirendi pont A Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Tanács 2009. évi költségvetésének megtárgyalása Elıadó: Gaszné dr. Szekér Erzsébet

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL ELÉRHETŐ FUNKCIÓK 1. Adónaptár A bejelentkezést követően lehetőség van az eseményekről értesítést kérni! 2. Pótlékszámítás 3. Elektronikus űrlapok

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 5.) önkormányzati rendelete a hivatali helyiségen kívüli és a hivatali munkaidőn kívül történő házasságkötések engedélyezésének szabályairól

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Tervezet A BIZOTTSÁG.../.../EU RENDELETE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Tervezet A BIZOTTSÁG.../.../EU RENDELETE AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, C Tervezet A BIZOTTSÁG.../.../EU RENDELETE ([ ]) a polgári légi közlekedéshez kapcsolódó műszaki követelményeknek és igazgatási eljárásoknak a 216/2008/EK európai

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott internet és adathálózati szolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott internet és adathálózati szolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott internet és adathálózati szolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.3. Választható

Részletesebben

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez: fogyatékos emberek nappali intézményi ellátásához

Kérelem a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás igénybevételéhez: fogyatékos emberek nappali intézményi ellátásához Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete 7400 Kaposvár Béke u. 47. Napsugár Integrált Szociális Intézmény Fészek Szociális Szolgáltató Központ Fogyatékos Emberek Nappali Intézménye 7500 Nagyatád, Dózsa

Részletesebben

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30.

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Közreműködtek: Petrován Pál Hálózati Ország Igazgató és Kerékgyártó Miklós Pénzügyi Igazgató 1 Töltse fel GO!STORE egyenlegét! Fődíj: 1.000.000 Ft plusz feltöltés

Részletesebben

Kereskedelmünk nem csak Elektromos Kerékpárok, robogók, kerékpárok adás-vételével foglalkozik, hanem ezen járművek bérlésére is lehetőség nyílik!

Kereskedelmünk nem csak Elektromos Kerékpárok, robogók, kerékpárok adás-vételével foglalkozik, hanem ezen járművek bérlésére is lehetőség nyílik! Elektromos Kerékpár, Robogó, Kerékpár Kölcsönzés Kereskedelmünk nem csak Elektromos Kerékpárok, robogók, kerékpárok adás-vételével foglalkozik, hanem ezen járművek bérlésére is lehetőség nyílik! Elektromos

Részletesebben

Kondíciós Lista Magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan FORINT SZÁMLÁK Havi számlavezetési díj. CIB Classic. CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz 1

Kondíciós Lista Magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan FORINT SZÁMLÁK Havi számlavezetési díj. CIB Classic. CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz 1 A magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan a magánszemélyek részére vezetett Classic, a Online, a, a Plusz, valamint a magánszemélyek kártyafedezeti típusú, korlátozott rendeltetéső A Bank Zrt. (1027 Budapest,

Részletesebben

GB161 Jármő Utas-balesetbiztosítás Különös Feltételei

GB161 Jármő Utas-balesetbiztosítás Különös Feltételei GB161 Jármő Utas-balesetbiztosítás Különös Feltételei ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A Jármő Utas Balesetbiztosítási szerzıdés (továbbiakban: biztosítási szerzıdés) a jelen Különös Feltételek, valamint az

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

9.2.1. I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

9.2.1. I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Lakossági Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Vezető tisztségviselők és felügyelőbizottsági tagok felelősségbiztosítása

Vezető tisztségviselők és felügyelőbizottsági tagok felelősségbiztosítása Vezető tisztségviselők és felügyelőbizottsági tagok felelősségbiztosítása A D&O biztosítás A vezető tisztségviselők és felügyelőbizottsági tagok felelősségbiztosítása (továbbiakban: D&O biztosítás) a gazdasági

Részletesebben

Virtuális magánhálózat, erőforrás kapacitásbérlés és üzemeltetési szolgáltatása DAKK Zrt-nél.

Virtuális magánhálózat, erőforrás kapacitásbérlés és üzemeltetési szolgáltatása DAKK Zrt-nél. Virtuális magánhálózat, erőforrás kapacitásbérlés és üzemeltetési szolgáltatása DAKK Zrt-nél. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 IP-VPN hálózat, bérelt vonali internet-, és erőforrás bérlet a DAKK

Részletesebben

Szerződés kiegészítés

Szerződés kiegészítés KÖBE KÖZÉP-EURÓPAI KÖLCSÖNÖS BIZTOSÍTÓ EGYESÜLET Szerződés kiegészítés Egyedi Vállalkozói vagyonbiztosításhoz Jelen kiegészítő feltételek a KÖBE Általános Vagyon- és Felelősségbiztosításának (mint alapbiztosításnak)

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2016.01.11-től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2016.01.11-től 2015.07.01-től a Klasszik Hitel és Prémium Hitel módozatokhoz kapcsolódó kedvezmények a módozatok kivezetése miatt nem vehetőek igénybe. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény 1.

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN 1 11. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer Állandó meghatalmazás és annak nyilvántartásba vétele iránti kérelem Benyújtandó a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv (MVH) bármely

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT. Városi Művelődési Központ. 2014. november 1.

GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT. Városi Művelődési Központ. 2014. november 1. GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT Városi Művelődési Központ 2014. november 1. 1 I. A GÉPJÁRMŰHASZNÁLATTAL KAPCSOLATOS ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1. A szabályzat hatálya kiterjed a Városi Művelődési Központ (továbbiakban

Részletesebben

224/2016. (VII. 28.) Korm. rendelet

224/2016. (VII. 28.) Korm. rendelet 224/2016. (VII. 28.) Korm. rendelet az egészségügyi szolgáltatások Egészségbiztosítási Alapból történő finanszírozásának részletes szabályairól szóló 43/1999. (III. 3.) Korm. rendelet módosításáról 1 Tartalom:

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK KAMAT, DÍJ, JUTALÉK ÉS KÖLTSÉG TÉTELEI Érvényes: 2011. augusztus 20-tól A változások

Részletesebben

Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a lakossági kölcsönök feltételeiről Érvényes: 2016. május 01-től 2016. május 31-ig

Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a lakossági kölcsönök feltételeiről Érvényes: 2016. május 01-től 2016. május 31-ig Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tájékoztatója a lakossági kölcsönök feltételeiről Érvényes: 2016. május 01-től 2016. május 31-ig Igényelhető kölcsönök Lakossági szabadfelhasználású jelzálogkölcsön Termék

Részletesebben

ERGO Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások. Hatályos 2013. január 1-től

ERGO Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások. Hatályos 2013. január 1-től ERGO Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások Ny.sz.:1018V04 Kondíciós lista a Smart Child, a Smart Senior és a Smart Life Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz Hatályos 2013. január

Részletesebben

Komplett casco biztosításhoz köthető kiegészítő biztosítások feltételei

Komplett casco biztosításhoz köthető kiegészítő biztosítások feltételei Komplett casco biztosításhoz köthető kiegészítő biztosítások feltételei Hatályos: 2013. június 1-jétől Ny. sz.: 15799 Tartalomjegyzék Komplett casco biztosításhoz köthető kiegészítő biztosítások feltételei...............................................

Részletesebben

A hulladékgazdálkodás átalakulásának jogi kérdései. Dr. D. Tóth Éva Jogi Igazgató

A hulladékgazdálkodás átalakulásának jogi kérdései. Dr. D. Tóth Éva Jogi Igazgató A hulladékgazdálkodás átalakulásának jogi kérdései Dr. D. Tóth Éva Jogi Igazgató Adatszolgáltatás Az adatszolgáltatási kötelezettséget előírja:, Ht. 32/A. (4), 69/2016. (III. 31.) Korm. rendelet Adatszolgáltatásra

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Hatálybalépés: 2013. január 1.

HIRDETMÉNY. Hatálybalépés: 2013. január 1. HIRDETMÉNY Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. hivatalos tájékoztatója a jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok személygépjármű, kishaszongépjármű és motorkerékpár finanszírozása

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Inventor Klíma webáruház unknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és

Részletesebben

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT 2006/0287 (COD) PE-CONS 3648/2/07 REV 2

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT 2006/0287 (COD) PE-CONS 3648/2/07 REV 2 EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT A TANÁCS Brüsszel, 2008. február 26. (OR. en) 2006/0287 (COD) PE-CONS 3648/2/07 REV 2 ENV 447 ENT 104 CODEC 899 JOGI AKTUSOK ÉS EGYÉB ESZKÖZÖK Tárgy: AZ EURÓPAI PARLAMENT

Részletesebben

Az ügyvédi titok védelmének egyes aktuális kérdései a cégek, mint megbízók szemszögébl

Az ügyvédi titok védelmének egyes aktuális kérdései a cégek, mint megbízók szemszögébl Az ügyvédi titok védelmének egyes aktuális kérdései a cégek, mint megbízók szemszögébl ACCE szeminárium 2012. június 1. Budapest dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltán Baker & McKenzie International is a Swiss

Részletesebben

TELJESKÖRŰ ÜGYFÉLAZONOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

TELJESKÖRŰ ÜGYFÉLAZONOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK TELJESKÖRŰ ÜGYFÉLAZONOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁS LEÍRÓ LAP Ügyfélkapu Azonosítási Szolgáltatás 2016. március 10 v2 EREDETI Szerző: NISZ ZRt. 2 Tartalom 1. A SZOLGÁLTATÁSI LEÍRÁSA... 3 2. A SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015. 32/2015.(II.10.) KT Dunaföldvár Város Képviselő-testülete az önkormányzati beszerzésekre vonatkozó 2015. évi közbeszerzési tervét jóváhagyja. Felhatalmazza a t a tervben szereplő eljárások megindítására.

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK

HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK HIRDETMÉNY AZ OTP BANK ÉS OTP JELZÁLOGBANK ÁLTAL NYÚJTOTT OTP LAKÁSHITEL, OTP DEVIZA LAKÁSHITEL FELFÜGGESZTETT TERMÉKEINEK KAMAT, DÍJ, JUTALÉK ÉS KÖLTSÉG TÉTELEI Érvényes: 2011. január 1-től A változások

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333 Sorszám: 2 Ügyiratszám: 980-8 /2010. 70-12-1/2010. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

Mentési rendszer bővítése és műszaki korszerűsítése

Mentési rendszer bővítése és műszaki korszerűsítése Mentési rendszer bővítése és műszaki korszerűsítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/22 1. sz. részajánlat: Licenc szállítása és támogatási szolgáltatások: Megvalósítás: Symantec NetBackup szoftver licence

Részletesebben

H I R D E T M É N Y 2015. június 15-től érvényes betéti kamatok

H I R D E T M É N Y 2015. június 15-től érvényes betéti kamatok H I R D E T M É N Y 2015. június 15-től érvényes betéti kamatok Évi bruttó kamat % EBKM % 1./ Lakossági folyószámla -lekötés nélkül sávos kamatozással 150.000 Ft-ig 0.00% 0.00% 150.001 Ft-tól 0.15% 0.15%

Részletesebben

KÉRELEM. az adósságrendezésben részt vevő természetes személyek lakhatási feltételeinek megtartása céljából nyújtott törlesztési támogatás igényléshez

KÉRELEM. az adósságrendezésben részt vevő természetes személyek lakhatási feltételeinek megtartása céljából nyújtott törlesztési támogatás igényléshez KÉRELEM az adósságrendezésben részt vevő természetes személyek lakhatási feltételeinek megtartása céljából nyújtott törlesztési támogatás igényléshez Alulírott(ak) Név: Születési név: Születési hely, idő:

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek eire vonatkozóan Hatályos: 2016.július 1-től 2016. július 1-jén vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek: éves Kamat 22,13 % 24,89 % 24,89

Részletesebben

(1) A rendelet hatálya a Bocskaikert közigazgatási területén lakóhellyel rendelkező, a Gyvt. 4. -ában meghatározott személyekre terjed ki.

(1) A rendelet hatálya a Bocskaikert közigazgatási területén lakóhellyel rendelkező, a Gyvt. 4. -ában meghatározott személyekre terjed ki. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2016. (I.29.) önkormányzati rendelete a gyermekek védelmének helyi szabályairól és a térítési díjról Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

K I M U T A T Á S a. használatában lévő gépjárművekről. Gépjármű műszaki vizsga érvényességi ideje. Gépjárműhöz használt menetlevél (útnyilvántartás)

K I M U T A T Á S a. használatában lévő gépjárművekről. Gépjármű műszaki vizsga érvényességi ideje. Gépjárműhöz használt menetlevél (útnyilvántartás) Kimutatások 1 K I M U T A T Á S a. használatában lévő gépjárművekről. sz. melléklet Sorszám 1. Gépjárm ű típusa Gépjármű rendszáma Gépjármű forgalmi engedélyének száma, érvényességi ideje Gépjármű műszaki

Részletesebben

A MAGYAR ÜGYVÉDEK KÖLCSÖNÖS BIZTOSÍTÓ EGYESÜLETE

A MAGYAR ÜGYVÉDEK KÖLCSÖNÖS BIZTOSÍTÓ EGYESÜLETE Alapszabály 2.sz. melléklete Hatályos: 2014. november 26. A MAGYAR ÜGYVÉDEK KÖLCSÖNÖS BIZTOSÍTÓ EGYESÜLETE SZOLGÁLTATÁSI BIZOTTSÁGÁNAK (KÁRRENDEZÉS) ÜGYRENDJE Alapszabály VIII. 8.1. pont 2 M Ü B S E Magyar

Részletesebben

Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása

Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása Pályázat kódja GINOP-1.3.2-15 Keretösszeg 2 milliárd Ft Támogatási összeg 5 50 millió Ft Intenzitás maximum 50% Pályázók

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Bátmonostori Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 28. napján megtartott üléséről

Bátmonostori Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 28. napján megtartott üléséről 1/2016. (I.28.) BRNÖ határozat Az ülés napirendjéről Bátmonostori Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. január 28-i képviselő-testületi ülés napirendjét az alábbiak szerint állapítja

Részletesebben

A Bankközi Klíring Rendszer

A Bankközi Klíring Rendszer Bankközi Klíring Rendszer kiegészítő és kapcsolódó szolgáltatásai irányadó díjai A szabályzat 6 számozott oldalt tartalmaz Hatályos: 2014. január 1-től A Bankközi Klíring Rendszer KIEGÉSZÍTŐ ÉS KAPCSOLÓDÓ

Részletesebben

I. Adóalany Adóalany neve (cégneve): Adóazonosító jele [][][][][][][][][][] Adószáma: [][][][][][][][]-[]-[][]

I. Adóalany Adóalany neve (cégneve): Adóazonosító jele [][][][][][][][][][] Adószáma: [][][][][][][][]-[]-[][] I JELŰ BETÉTLAP 20. évben kezdődő adóévről a/az Sajóbábony Város Önkormányzat illetékességi területén folytatott állandó jellegű iparűzési tevékenység utáni adókötelezettségről szóló helyi iparűzési adóbevalláshoz

Részletesebben

AUTÓVEZETŐI KÉZIKÖNYV

AUTÓVEZETŐI KÉZIKÖNYV AUTÓVEZETŐI KÉZIKÖNYV Autópályára felhajtás előtt győződjön meg róla, hogy gépkocsi rendelkezik autópálya használati jogosultsággal! A gépkocsi nem dohányzó! Kérjük legyen tekintettel erre. - 1 - TARTALOM

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott internet és adathálózati szolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott internet és adathálózati szolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott internet és adathálózati szolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.3. Választható

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés. Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekről a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérők vonatkozásában

Az éves statisztikai összegezés. Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekről a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérők vonatkozásában 9. melléklet a 14/2010. (X.29.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekről a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérők vonatkozásában I. SZAKASZ:

Részletesebben

Előgyergyártott konzolos és konzolos támfalas közlekedési vasbeton elemcsaládok a kerékpáros és gyalogos közlekedési területek növelésére

Előgyergyártott konzolos és konzolos támfalas közlekedési vasbeton elemcsaládok a kerékpáros és gyalogos közlekedési területek növelésére Előgyergyártott konzolos és konzolos támfalas közlekedési vasbeton elemcsaládok a kerékpáros és gyalogos közlekedési területek növelésére Adott esetben hegy- és dombvidéken, vízparton, hídfőknél az egyetlen

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész)

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/61 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015

Részletesebben

GECSE ISTVÁNNÉ - JAKAB NÓRA - MENYHÁRT SZABOLCS - PRUGBERGER TAMÁS - TÓTH HILDA - VARGA ZOLTÁN - SZOCIÁLIS JOG II. Társadalombiztosítási jog

GECSE ISTVÁNNÉ - JAKAB NÓRA - MENYHÁRT SZABOLCS - PRUGBERGER TAMÁS - TÓTH HILDA - VARGA ZOLTÁN - SZOCIÁLIS JOG II. Társadalombiztosítási jog GECSE ISTVÁNNÉ - JAKAB NÓRA - MENYHÁRT SZABOLCS - PRUGBERGER TAMÁS - TÓTH HILDA - VARGA ZOLTÁN - SZOCIÁLIS JOG II. Társadalombiztosítási jog Második, átdolgozott kiadás Kiadó: "Novotni Alapítvány a Magánjog

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására Pályázat száma: 1./A pályázó szervezet megnevezése: 2./ A pályázó szervezet adatai Székhelye, siófoki telephelye: Bankszámlaszáma:

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.4. Választható Jelen módosítás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Tárgy: napirend elfogadása

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Tárgy: napirend elfogadása 2013. május 23. napján, 18,00 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag 78/2013.(V.23.) számú határozat Tárgy: napirend

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.:22-42/2014. Tárgy: A személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételéről

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. július 8-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6S Apple iphone 6S Apple iphone 6S

Részletesebben

Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez

Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ A SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez I. Meghatalmazással

Részletesebben

ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ A PANNÓNIA SÍ- ÉS HÓDESZKA UTAZÁSI BIZTOSÍTÁSHOZ

ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ A PANNÓNIA SÍ- ÉS HÓDESZKA UTAZÁSI BIZTOSÍTÁSHOZ ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ A PANNÓNIA SÍ- ÉS HÓDESZKA UTAZÁSI BIZTOSÍTÁSHOZ EZ A BIZTOSÍTÁS EGY ÁLTALÁNOS UTAZÁSI BIZTOSÍTÁS, AMELY AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATOS KOCKÁZATOKON KÍVÜL TARTALMAZZA A TÉLI SPORTOK SORÁN

Részletesebben

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére CIB Inspire Electron 1, 1 2,3 Classic 4 Gold CIB Gold CIB Internet 3 032 Ft 1 162 Ft FİKÁRTYA ÉVES DÍJA 7 CIB XL Átutalási Magánszámlához és CIB Alapszámlához CIB VISA Inspire vagy Electron fıkártya éves

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSNEK 35/2007.(XI.13.) KGY. r e n d e l e t e. szabályozásáról szóló 44/2006. (XI.28.) KGY rendelet módosításáról

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSNEK 35/2007.(XI.13.) KGY. r e n d e l e t e. szabályozásáról szóló 44/2006. (XI.28.) KGY rendelet módosításáról NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSNEK 35/2007.(XI.13.) KGY r e n d e l e t e parkolóhelyek létesítéséről, valamint fizető parkolók üzemeltetésének szabályozásáról szóló 44/2006. (XI.28.) KGY rendelet

Részletesebben

Komplett Casco 2013 Optimal Prémium. Kiegészítő biztosítások

Komplett Casco 2013 Optimal Prémium. Kiegészítő biztosítások Komplett Casco 2013 Optimal Prémium Kiegészítő biztosítások Mobilitás kártya Kedvezményes tankolás Generali cascóval az Agip saját 110 töltőállomásán! Amennyiben Ön Komplett casco biztosítást köt, nem

Részletesebben

Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez

Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez A vízumkérő lap ( Visa application form of the People s Republic of China, Form V. 2013 ) az egyik legfontosabb dokumentum, amit a kínai vízumra való jelentkezésnél

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig

T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára. Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig T-Systems Magyarország Zrt. készülék árlista vállalati Ügyfelei számára Érvényes: 2016. augusztus 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig Apple iphone 5S Apple iphone 6 + Apple Watch Sport 42 mm 64GB

Részletesebben

A 2. Terminál közúti előterének kialakítására vonatkozó koncepció gyorsmegoldás 2012. július 17.

A 2. Terminál közúti előterének kialakítására vonatkozó koncepció gyorsmegoldás 2012. július 17. A 2. Terminál közúti előterének kialakítására vonatkozó koncepció gyorsmegoldás 2012. július 17. A jelenlegi helyzet a probléma Széleskörű hozzáférés a közúti előtérhez arkoló/megállóhelyek biztosítása

Részletesebben

Higgy abban, hogy minden CSÚCSOT meghódíthatsz. Szabadidő & kikapcsolódás

Higgy abban, hogy minden CSÚCSOT meghódíthatsz. Szabadidő & kikapcsolódás Higgy abban, hogy minden CSÚCSOT meghódíthatsz. Szabadidő & kikapcsolódás Szuper-G + utasbiztosítás Már novemberben a hójelentéseket figyeli? Porhóról álmodik, és alig várja, hogy újabb pályákat fedezzen

Részletesebben