SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Szigeti Viktor egyéni vállalkozó a vállalkozását tevékenységét 1996-ban kezdte.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Szigeti Viktor egyéni vállalkozó a vállalkozását tevékenységét 1996-ban kezdte."

Átírás

1 1 SZAKMAI BESZÁMOLÓ A Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER Fejezetének - Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése (LEADER vállalkozásfejlesztés), A intézkedés - Célterületre benyújtott, számú pályázat. Vállalkozás bemutatása: Szigeti Viktor egyéni vállalkozó a vállalkozását tevékenységét 1996-ban kezdte. Fő tevékenységi körei: - rendezvényszervezés - színpadtechnikai szolgáltatás Az évek folyamán ezen a területen a legnagyobb, legkorszerűbb eszközparkkal rendelkező vállalkozássá vált a kistérségben. A Vállalkozás végzi többek között a környék településeinek szinte valamennyi jelentős rendezvényének (pl. Almavirág fesztivál, Tökfesztivál, Mezőfalvi vigasságok, Daruszentmiklós, Nagykarácsony, Kisapostag és Nagyvenyim falunap) színpadtechnikai szolgáltatását, továbbá beszállítója számos országos fesztiválnak (pl. EFOTT, Sziget, Volt, Campus, FEZEN). Folyamatosan fejlődő eszközparkkal rendelkezik, melyek üzemeltetése az érvényben lévő jogszabályok és biztonságtechnikai előírások maximális betartása mellett történik. Az eszközbeszerzés megvalósulásával önállóan komplett rendezvénytechnikai megoldásokat tud nyújtani a megrendelői számára. Ezzel versenyképességét növeli, de a térségi rendezvények szolgáltatási minőségén is jelentősen javít.

2 2 A színpadtechnika szerves részét képezi maga a színpad, melyen az előadó művészek, együttesek lépnek fel. Mivel sem a vállalkozás, sem a települések nem rendelkeztek szabványos színpaddal, így ezt eddig más szolgáltatótól kellett bérelni. A 2010-es West Balkán tragédia óta nagyon komoly hatósági szigorítások történtek a rendezvénytechnika területén is, így az új szabályozás szerint csak TÜV engedélyes bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkező színpadot lehet a rendezvényeken felállítani. A vállalkozás TÜV engedélyes színpadfedésekkel rendelkezik, azonban sem a vállalkozásnak, sem más szolgáltatónak nincs a térségben megfelelő minősítéssel rendelkező színpadja. A pályázat megvalósulásával lehetőség nyílt a korszerű, TÜV minősítésű gyári színpadrendszer beszerzésére, mely lehetővé teszi a térség rendezvényeinek teljes körű és biztonságos technikai megvalósítását.

3 3 Új Magyarország Vidékfejlesztési Program IV. tengely LEADER Az elnyert támogatás megvalósításának bemutatása: A vállalkozás 2013 júliusában támogatási kérelmet nyújtott be A mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület által kiírt : Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, az új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése A1 nevezetű intézkedésre november 27. keltezéssel támogatási határozatban fejlesztési forrást nyert eszközfejlesztésre és építési beruházásra. A beruházás megvalósítási helyszíne: Nagyvenyim Gárdonyi út 52. A fejlesztés teljes tervezett bruttó beruházási költsége: Ft. Megvalósítandó Projektek: I. Eszközbeszerzés: Mobil színpadrendszer beszerzése: II. Építési tevékenység: Raktár építés befejező ütem. III. Marketing tevékenység: Weboldal készítése a vállalkozás részére I. Eszközbeszerzés: Mobil színpadrendszer beszerzése: A színpad beszerzésével célunk komplex rendezvénytechnikai szolgáltatások nyújtása, versenyképesség növelése. Az eddig alvállalkozók által kivitelezett színpadtechnikai szolgáltatások saját eszközökkel kedvezőbb áron nyújthatók a megrendelőknek, ezáltal szolgáltatásaink szélesebb körben terjednek el. A térségükben lévő kistelepülések számára is elérhetővé vált magas színvonalú, de megfizethető színpadtechnikai szolgáltatások igénybevétele. A községek programjai lehetőséget biztosítanak a helyi csoportoknak bemutatkozásra, a lakóknak tartalmas kikapcsolódásra, melyeknek fontos közösségformáló szerepük van.

4 májusában már az alábbi rendezvényeken használtuk az új színpadot: Almavirág fesztivál (Rácalmás), Margit sziget, Parázs Varázs (Dunaújváros) A színpadbeszerzéssel, az eddig alvállalkozókkal megvalósított színpadtechnikai szolgáltatás a vállalkozás által kerül kivitelezésre, így az abból befolyó bevétel is a vállalkozást illeti, ezáltal lehetőség nyílik új piacok felkutatására. Lehetővé válik a Katasztrófavédelem által megkövetelt biztonságtechnikailag bevizsgált TÜV minősítéssel rendelkező színpadrendszer a már a vállalkozás tulajdonában lévő TÜV-ös színpadfedéssel való rendszerbe állítása, mellyel a vállalkozás maximálisan meg tud felelni a munkavédelmi és biztonságtechnikai szabályozásoknak. Éppen az Almavirág fesztivál előtt érkezett meg térségünkbe az Yvette ciklon, amikor már felépítettük az új színpadot és színpadfedést, amelyek jól vizsgáztak. A 100 kilométer/órás szélben sem kellett attól félnünk, hogy benne vagy a környezetében kár keletkezik.

5 5 Beszerzett eszközök: Gyártó Megnevezés Leírás db Nivtec Flexibel 2x1m, 31kg, kültéri, mobil színpad elem 50 Nivtec Flexibel 4 darabos kerék szett színpad elemek szállítására 3 Special Stage leg 1-1.4m színpad láb 70 A beszerzett eszközök sok éves tapasztalat alapján számos gyártó termékeinek összehasonlítása után kerültek kiválasztásra. Választás fontosabb szempontjai: - szállíthatóság (súly, térfogat) - időtállóság (felület kopásállósága, szerelvények teherbírása, elhasználódás) - Felállításhoz szükséges időintervallum / személyzet száma - komplexitás: Milyen feladatokra lehet felhasználni (színpad, lelátó, rámpa, lépcső) - Szükség esetén melyik rendszerből lehet bérelni más beszállítóktól a meglévő kiegészítésére. Összegezve a szempontokat a Nivtec Flexibel német színpadrendszer került beszerzése. Paraméterei: - színpadelemek méretei: 2000 mm x 1000 mm - felületük: csúszásmentes 12 mm vastag multiplex polywood panel rétegelt lemez - teherbírás: 1.4 méter magasságig 750 kg / nm - magasság színpad láb hosszától függöen (jelenleg 1000 mm mm-ig állítható.

6 6 Előnyök: Az általánosságban elterjedt profi alumínium profilból épült színpadok lapjai csak egymás mellé vannak helyezve, majd különböző bilincsekkel kell megakadályozni az elmozdulásukat. Ezzel szemben a Nivtec színpad az oldalsó profil teljes hosszán a profil kiképzéséből adódóan összeakad, majd egy biztonsági retesszel záródik. Így sem függőleges, sem vízszintes elmozdulásra nincs lehetőség. Más színpadrendszerek, mivel az elemeik nem kapcsolódnak egymáshoz minden elemhez 4 lábat igényelnek, melyeket külön külön kell beállítani, majd összefogó bilincsel rögzíteni. A Nivtec színpadnál csak a legelső színpad felállításához kell láb. A következő elemhez már csak kettő. A színpad második sorától pedig csak egy egy láb szükségeltetik elemenként. Szükséges lábmennyiségek összehasonlítása 100 nm színpad esetén: Hagyományos színpadrendszer: Nivtec színpadrendszer:

7 7 A számok önmagukért beszélnek. Egyértelműen látszik, hogy harmad annyi állítható színpadláb szükséges a Nivtec színpadhoz, mint más gyártókéhoz. Ez szállítási volumen, munka és nem utolsó sorban beszerzési költségben is számottevő különbséget eredményez. A színpad lábak rögzítése a színpad aljába rögzített gyorscsatlakozóval történik. Magasság állítás LEYHER 80 cm maga menetes szárral történik. A színpad sokrétűen rendkívül rugalmasan alkalmazható. Számos felhasználási lehetősége van a szokványos színpad felhasználáson (szabadon választható méretben) a lelátó építésen, át a különböző dobogó renszerek, rampák építéséig. A beszerzéssel egy hosszú távon rentábilisan üzemeltethető a vállalkozás és a megrendelők számára is sok örömet okozó eszköz került a birtokába a vállalkozásnak.

8 8 II. Építési tevékenység: Raktár építés befejező ütem A vállalkozás tevékenységének első 10 évében dunaújvárosi bérelt raktárakban raktározta technikai felszereléseit. Az évek múlásával egyre nagyobb problémát jelentett biztonságos, betörés és természeti hatásoktól védett létesítményt találni. Ezért 2005-ben önerőből építette a vállalkozás a 350 nm alapterületű raktárcsarnokát. Sajnos az anyagi források csak a szerkezetkész készültségi fok elérését tették lehetővé. Az épület szerkezeti épségének megóvása érdekében időszerű lett a homlokzat, szigetelés kivitelezése, mely a későbbi fűtési illetve hűtési költségeket is kedvező irányba befolyásolja. A LEADER pályázat benyújtása tette elérhetővé az épület teljes elkészülésének lehetőségét. A raktárépület Nagyvenyimen található, lakóházak között. Az időközben beépült családi házas övezetben a raktár befejezése előtt homlokzati burkolat nélkül nem nyújtott teljes esztétikai értéket, befejezésével a környéket szebbé tettük, a beruházásnak köszönhetően a szomszédos lakóházak értéke nőtt, az ott lakók közérzete javult. Az eredeti építészeti tervekben azért választottuk a fémszerkezetes (panel) építési mód helyett a lényegesen drágább téglafalazatot klinker burkolattal, hogy a környezetbe hosszú távon esztétikailag a lehető legjobban beilleszkedjen. Az építési tevékenység a következő tételekből állt össze: - SCHIEDEL UNI 20 kéményrendszer építése a déli homlokzaton. - Tűzfali ablakok beépítése a déli és az északi homlokzaton. - Lambériázás déli és az északi homlokzaton - Klinker homlokzati téglaburkolat építése az egész épületen. A raktárépületen végzett beruházás nagyban segíti a vállalkozás közvetlen környezetébe való integrálódást. Évtizedekre biztosítja a vállalkozás eszközeinek szakszerű, biztonságos tárolását, állagmegóvását. Köszönhetően a Klinker téglaburkolatnak, mely fagy és saválló, gyakorlatilag emberöltőkig megőrzi szépségét az épület. A paneles vagy a színezett falazatokkal szemben karbantartást nem igényel, esetleges kosz rárakódása esetén nagynyomású mosóval lemosható.

9 május 2013.

10 10 A projekt megvalósult célrendszere: A vállalkozás fő célja a színpad technikai beruházással a versenyképesség növelésére, új szolgáltatás paletta létrehozása. A megvalósuló beruházással az önfoglalkoztatás fenntartása. A várható megrendelés-állomány növekedésével egy fő főállású alkalmazott felvétele. Ezen ttörekvések a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület évi Helyi Vidékfejlesztési stratégájának 3.3-as fejezetében található célkitűzések elérésére irányul. Eredmények: - Bővült a térség szolgáltatási köre, - Erősödött a vállalkozás versenyképessége, - Bővült a vállalkozás szolgáltatási palettája, minősége, - A vállalkozás a környezetvédelmi vállalásait teljesítette. III. Marketing tevékenység: Weboldal készítése a vállalkozás részére A vállalkozás a pályázat megvalósulásáig nem rendelkezett saját weblappal. A projekt megvalósulásaként létrejött felületen bemutatja: - Szolgáltatásai körét: - rendezvényhangosítás - színpadtechnikai szolgáltatások - színpadfedések - fénytechnikai szolgáltatás - Referenciáit - Üzleti partnereit A vállalkozás társadalmi szerepvállalása: Jótékonysági, Óvodai, iskolai rendezvények térítésmentes technikai lebonyolítása: - Híd egyesület önkéntes munka népszerűsítéséért rendezvény, - Nagyvenyimi óvoda és iskola rendezvényei - jótékonysági rendezvények

11

LEDERMODE KFT. 2459 RÁCALMÁS MIKSZÁTH K. U.1. Szakmai anyag. Gazdaságfejlesztés intézkedés A1. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. 2014.

LEDERMODE KFT. 2459 RÁCALMÁS MIKSZÁTH K. U.1. Szakmai anyag. Gazdaságfejlesztés intézkedés A1. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. 2014. LEDERMODE KFT. 2459 RÁCALMÁS MIKSZÁTH K. U.1. Szakmai anyag Gazdaságfejlesztés intézkedés A1 Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület 2014. december Cég bemutatása A pályázati intézkedésben meghatározott

Részletesebben

CUKÉP Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2424 Előszállás, Árpád u. 105. Ügyfél-azonosító: 1005293236 www.cukep.

CUKÉP Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2424 Előszállás, Árpád u. 105. Ügyfél-azonosító: 1005293236 www.cukep. CUKÉP Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2424 Előszállás, Árpád u. 105. Ügyfél-azonosító: 1005293236 www.cukep.hu 1 SZAKMAI ANYAG Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési

Részletesebben

NKI Invest Kft. 2425 Nagykarácsony. Szakmai anyag. A1 intézkedés. Gazdaságfejlesztés intézkedés. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület

NKI Invest Kft. 2425 Nagykarácsony. Szakmai anyag. A1 intézkedés. Gazdaságfejlesztés intézkedés. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület NKI Invest Kft. 2425 Nagykarácsony Szakmai anyag A1 intézkedés Gazdaságfejlesztés intézkedés Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület 2014. december Cég bemutatása Az NKI INVEST Szolgáltató Kft. egy teljesen

Részletesebben

Vállalkozás bemutatása

Vállalkozás bemutatása Szakmai beszámoló Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése A1 Mezőföldi Híd Térségfejlesztős Egyesület által meghirdetett intézkedés

Részletesebben

Nagy Miklós Csaba egyéni vállalkozó Nagy Miklós egyéni vállalkozásának fejlesztése

Nagy Miklós Csaba egyéni vállalkozó Nagy Miklós egyéni vállalkozásának fejlesztése Nagy Miklós Csaba egyéni vállalkozó Nagy Miklós egyéni vállalkozásának fejlesztése Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi vállalkozások

Részletesebben

Fejlesztési esettanulmány CROSSEDU képzésekhez Projekt neve: * Kulcsszavak: * I. Alapinformációk

Fejlesztési esettanulmány CROSSEDU képzésekhez Projekt neve: * Kulcsszavak: * I. Alapinformációk Fejlesztési esettanulmány CROSSEDU képzésekhez Projekt neve: * Kulcsszavak: * Az Ózd Térségi Inkubációs Központ energiahatékony fejlesztése I. Alapinformációk A képzés során mely témakörökhöz használható

Részletesebben

Új telephely létesítése, üzemépület építése Zemplénben

Új telephely létesítése, üzemépület építése Zemplénben Projekt azonosító száma: HUSK/1101/1.6.1./0300 Projekt rövid neve: CROSSEDU Projekt címe: Gazdasági szakemberek képzése országhatáron átnyúló távoktatási hálózatban / Cezhraničné diaľkové štúdium ekonomických

Részletesebben

Vállalkozás bemutatása

Vállalkozás bemutatása Szakmai beszámoló Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése A1 Mezőföldi Híd Térségfejlesztős Egyesület által meghirdetett intézkedés

Részletesebben

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi

Részletesebben

Baracsi karosszériajavító műhely korszerűsítése

Baracsi karosszériajavító műhely korszerűsítése SZAKMAI ANYAG Új Magyarország Vidékfejlesztési Terv keretében a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet alapján az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Mezőföldi Híd LEADER Hely Akciócsoport támogatásával

Részletesebben

Vállalkozás bemutatása

Vállalkozás bemutatása Szakmai beszámoló Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése A1 Mezőföldi Híd Térségfejlesztős Egyesület által meghirdetett intézkedés

Részletesebben

Dr. Garai István: a LEADER telitalálat volt

Dr. Garai István: a LEADER telitalálat volt A Kiskunok Vidékéért Egyesület hivatalos lapja II. évfolyam 1. szám Balotaszállás, Bugac, Bugacpusztaháza, Csólyospálos, Fülöpjakab, Gátér, Harkakötöny, Jászszentlászló, Kelebia, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK KÖZÖTTI EGYÜTTMÛKÖDÉS ERÕSÍTÉSE

VÁLLALKOZÁSOK KÖZÖTTI EGYÜTTMÛKÖDÉS ERÕSÍTÉSE VÁLLALKOZÁSOK KÖZÖTTI EGYÜTTMÛKÖDÉS ERÕSÍTÉSE HU 0008-05 sz. Phare program Zárókiadvány KIADJA: VÁTI KHT. MAGYAR REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ÉS URBANISZTIKAI KÖZHASZNÚ TÁRSASÁG 1016 BUDAPEST, GELLÉRTHEGY U.

Részletesebben

Hírlevél 2014. október

Hírlevél 2014. október Hírlevél 2014. október Fontos határidök kifizetési kérelmek benyújtásához 2.o Utolsó kifizetési kérelem benyújtásával kapcsolatos tudnivalók 3.o Megjelentek a 2014-2020-as fejlesztési idöszak elsö felhívásai

Részletesebben

2013. LEADER TERV VELENCEI-TÓ A TERMÉSZETES EGÉSZSÉG. Velencei tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület. Velence 2013.04.09. 58.

2013. LEADER TERV VELENCEI-TÓ A TERMÉSZETES EGÉSZSÉG. Velencei tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület. Velence 2013.04.09. 58. 2013. VELENCEI-TÓ TÉRSÉGFEJLESZTŐ EGYESÜLET HELYI VIDÉKFEJLESZTÉSI STRATÉGIA 4.3 LEADER Terv LEADER TERV VELENCEI-TÓ A TERMÉSZETES EGÉSZSÉG Velencei tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület Velence 2013.04.09.

Részletesebben

INFOSTRADA Projektgenerálás - Megalapozó Tanulmány 2012.08.31. ÉMOP-1.2.1-11-2011-0006

INFOSTRADA Projektgenerálás - Megalapozó Tanulmány 2012.08.31. ÉMOP-1.2.1-11-2011-0006 INFOSTRADA Projektgenerálás - Megalapozó Tanulmány 2012.08.31. ÉMOP-1.2.1-11-2011-0006 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 1. A KLASZTER BEMUTATÁSA... 4 1.1 A KLASZTER ÁTTEKINTŐ BEMUTATÁSA... 4 1.2 A KLASZTERTAGOK

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI HIVATAL TÁJÉKOZTATÓ. az építéssel járó beruházások helyszíni ellenőrzései során feltárt hibákról

MEZŐGAZDASÁGI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI HIVATAL TÁJÉKOZTATÓ. az építéssel járó beruházások helyszíni ellenőrzései során feltárt hibákról MEZŐGAZDASÁGI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI HIVATAL TÁJÉKOZTATÓ az építéssel járó beruházások helyszíni ellenőrzései során feltárt hibákról Budapest 2011.05.30. A tájékoztató célja az MVH helyszíni ellenőrzési részlegei

Részletesebben

Cargo és Logisztikai Bázis létesítése a Debreceni Nemzetközi Repülőtér területén

Cargo és Logisztikai Bázis létesítése a Debreceni Nemzetközi Repülőtér területén Cargo és Logisztikai Bázis létesítése a Debreceni Nemzetközi Repülőtér területén Pályázó: SAIGO PORT Kft. a XID XANGA INVESTMENT & DEVELOPMENT GROUP tagja H-4025 Debrecen, Hal köz 3/A 2. em. 4-5. tel:

Részletesebben

SZAKMAI ANYAG. LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület C1 intézkedése

SZAKMAI ANYAG. LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület C1 intézkedése SZAKMAI ANYAG LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület C1 intézkedése Támogatási határozat azonosító: 1624604603 Készítette: Nagykarácsony Gyermeksportjáért Alapítvány

Részletesebben

FELHÍVÁS. szakaszolt projektek megvalósítására

FELHÍVÁS. szakaszolt projektek megvalósítására FELHÍVÁS szakaszolt projektek megvalósítására A Felhívás címe: Települési hulladékkezelő létesítmények hálózatának rendszerszerű fejlesztése szakaszolt projektek A Felhívás kódszáma: KEHOP-3.2.2 Magyarország

Részletesebben

Hírlevél 2015. február

Hírlevél 2015. február Hírlevél 2015. február Kötelezö az e-monitoring adatszolgáltatás 2015-ben is! 2.o Pályázóink figyelmébe! Rendeletek módosításai 3.o Újra indul a kifizetési kérelmek beadási idöszaka 5.o Aktuális kifizetési

Részletesebben

RX TECHNOLOGY RECYCLE 2000 HULLADÉKFELDOLGOZÓ GÉPSOR AJÁNLATA

RX TECHNOLOGY RECYCLE 2000 HULLADÉKFELDOLGOZÓ GÉPSOR AJÁNLATA RX TECHNOLOGY RECYCLE 2000 HULLADÉKFELDOLGOZÓ GÉPSOR AJÁNLATA Készült: Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás részére ÁTTEKINTÉS RX Technology nagy örömmel küldi meg ezen

Részletesebben

A nonprofit szervezetek gazdálkodásának sajátosságai a Balatonfűzfői Vállalkozások és Civil Szerveződések Egyesülete példáján keresztül

A nonprofit szervezetek gazdálkodásának sajátosságai a Balatonfűzfői Vállalkozások és Civil Szerveződések Egyesülete példáján keresztül BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA GAZDÁLKODÁSI KAR ZALAEGERSZEG A nonprofit szervezetek gazdálkodásának sajátosságai a Balatonfűzfői Vállalkozások és Civil Szerveződések Egyesülete példáján keresztül Belső

Részletesebben

Fejlesztési esettanulmány CROSSEDU képzésekhez Projekt neve: * Kulcsszavak: * I. Alapinformációk

Fejlesztési esettanulmány CROSSEDU képzésekhez Projekt neve: * Kulcsszavak: * I. Alapinformációk Fejlesztési esettanulmány CROSSEDU képzésekhez Projekt neve: * Kulcsszavak: * "Közös Értékünk - Közös Érdekünk" Természetvédele m a kanyapta- és hernádvölgyében I. Alapinformációk 1. Projektgazda * A képzés

Részletesebben

DUNATÖRÉPKER KFT. 2459 KULCS

DUNATÖRÉPKER KFT. 2459 KULCS DUNATÖRÉPKER KFT. 2459 KULCS e-mail: dunatorepker@gmail.com Ipar u. hrsz:0362/40 Tel: 30/9482-972 Adószám: 23851656-2-07 Fax: 0036-25-504-141 Bank szla.sz.: 10918001-00000082-16320002 Levelezési cím: 2400

Részletesebben

Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása

Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-Alföldi Operatív Program Dél-Dunántúli Operatív Program Észak-Alföldi Operatív Program Észak-Magyarországi Operatív Program Közép-Dunántúli Operatív Program Közép-Magyarországi

Részletesebben

Készítette Bálind Violetta Kertész Erika Kovács Kata Kovács Kati. Nagy Nóra Anna Rozmán Kornélia Virág Mária. 2005. június 16.

Készítette Bálind Violetta Kertész Erika Kovács Kata Kovács Kati. Nagy Nóra Anna Rozmán Kornélia Virág Mária. 2005. június 16. Üzleti terv A 7-Színvirág Kft. működésének megismertetése a leendő partnerekkel. Készítette Bálind Violetta Kertész Erika Kovács Kata Kovács Kati Nagy Nóra Anna Rozmán Kornélia Virág Mária 2005. június

Részletesebben

Tata város Integrált Településfejlesztési Stratégiája

Tata város Integrált Településfejlesztési Stratégiája Tata város Integrált Településfejlesztési Stratégiája II. STRATÉGIA KDOP-6.2.1/K-13-2014-0002 Közép-Dunántúli Operatív Program Fenntartható településfejlesztés a kis- és középvárosokban Integrált Településfejlesztési

Részletesebben

INFOSTRADA Klaszterfejlesztési koncepció és cselekvési terv

INFOSTRADA Klaszterfejlesztési koncepció és cselekvési terv INFOSTRADA Klaszterfejlesztési koncepció és cselekvési terv 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 1. A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK... 4 1.1 ALBACOMP RI KFT.... 4 1.2 PROJEN KFT... 7 1.3 SOFTLAB BT....

Részletesebben

Határon átnyúló gazdasági, kereskedelmi együttműködések erősítése és harmonizálása a szatmári térségben

Határon átnyúló gazdasági, kereskedelmi együttműködések erősítése és harmonizálása a szatmári térségben Két ország, egy cél, közös siker! Határon átnyúló gazdasági, kereskedelmi együttműködések erősítése és harmonizálása a szatmári térségben KERESKEDELMI TERV www.huro-cbc.eu Kereskedelmi Terv Csengeri Kistérség

Részletesebben