SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Szigeti Viktor egyéni vállalkozó a vállalkozását tevékenységét 1996-ban kezdte.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Szigeti Viktor egyéni vállalkozó a vállalkozását tevékenységét 1996-ban kezdte."

Átírás

1 1 SZAKMAI BESZÁMOLÓ A Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER Fejezetének - Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése (LEADER vállalkozásfejlesztés), A intézkedés - Célterületre benyújtott, számú pályázat. Vállalkozás bemutatása: Szigeti Viktor egyéni vállalkozó a vállalkozását tevékenységét 1996-ban kezdte. Fő tevékenységi körei: - rendezvényszervezés - színpadtechnikai szolgáltatás Az évek folyamán ezen a területen a legnagyobb, legkorszerűbb eszközparkkal rendelkező vállalkozássá vált a kistérségben. A Vállalkozás végzi többek között a környék településeinek szinte valamennyi jelentős rendezvényének (pl. Almavirág fesztivál, Tökfesztivál, Mezőfalvi vigasságok, Daruszentmiklós, Nagykarácsony, Kisapostag és Nagyvenyim falunap) színpadtechnikai szolgáltatását, továbbá beszállítója számos országos fesztiválnak (pl. EFOTT, Sziget, Volt, Campus, FEZEN). Folyamatosan fejlődő eszközparkkal rendelkezik, melyek üzemeltetése az érvényben lévő jogszabályok és biztonságtechnikai előírások maximális betartása mellett történik. Az eszközbeszerzés megvalósulásával önállóan komplett rendezvénytechnikai megoldásokat tud nyújtani a megrendelői számára. Ezzel versenyképességét növeli, de a térségi rendezvények szolgáltatási minőségén is jelentősen javít.

2 2 A színpadtechnika szerves részét képezi maga a színpad, melyen az előadó művészek, együttesek lépnek fel. Mivel sem a vállalkozás, sem a települések nem rendelkeztek szabványos színpaddal, így ezt eddig más szolgáltatótól kellett bérelni. A 2010-es West Balkán tragédia óta nagyon komoly hatósági szigorítások történtek a rendezvénytechnika területén is, így az új szabályozás szerint csak TÜV engedélyes bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkező színpadot lehet a rendezvényeken felállítani. A vállalkozás TÜV engedélyes színpadfedésekkel rendelkezik, azonban sem a vállalkozásnak, sem más szolgáltatónak nincs a térségben megfelelő minősítéssel rendelkező színpadja. A pályázat megvalósulásával lehetőség nyílt a korszerű, TÜV minősítésű gyári színpadrendszer beszerzésére, mely lehetővé teszi a térség rendezvényeinek teljes körű és biztonságos technikai megvalósítását.

3 3 Új Magyarország Vidékfejlesztési Program IV. tengely LEADER Az elnyert támogatás megvalósításának bemutatása: A vállalkozás 2013 júliusában támogatási kérelmet nyújtott be A mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület által kiírt : Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, az új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése A1 nevezetű intézkedésre november 27. keltezéssel támogatási határozatban fejlesztési forrást nyert eszközfejlesztésre és építési beruházásra. A beruházás megvalósítási helyszíne: Nagyvenyim Gárdonyi út 52. A fejlesztés teljes tervezett bruttó beruházási költsége: Ft. Megvalósítandó Projektek: I. Eszközbeszerzés: Mobil színpadrendszer beszerzése: II. Építési tevékenység: Raktár építés befejező ütem. III. Marketing tevékenység: Weboldal készítése a vállalkozás részére I. Eszközbeszerzés: Mobil színpadrendszer beszerzése: A színpad beszerzésével célunk komplex rendezvénytechnikai szolgáltatások nyújtása, versenyképesség növelése. Az eddig alvállalkozók által kivitelezett színpadtechnikai szolgáltatások saját eszközökkel kedvezőbb áron nyújthatók a megrendelőknek, ezáltal szolgáltatásaink szélesebb körben terjednek el. A térségükben lévő kistelepülések számára is elérhetővé vált magas színvonalú, de megfizethető színpadtechnikai szolgáltatások igénybevétele. A községek programjai lehetőséget biztosítanak a helyi csoportoknak bemutatkozásra, a lakóknak tartalmas kikapcsolódásra, melyeknek fontos közösségformáló szerepük van.

4 májusában már az alábbi rendezvényeken használtuk az új színpadot: Almavirág fesztivál (Rácalmás), Margit sziget, Parázs Varázs (Dunaújváros) A színpadbeszerzéssel, az eddig alvállalkozókkal megvalósított színpadtechnikai szolgáltatás a vállalkozás által kerül kivitelezésre, így az abból befolyó bevétel is a vállalkozást illeti, ezáltal lehetőség nyílik új piacok felkutatására. Lehetővé válik a Katasztrófavédelem által megkövetelt biztonságtechnikailag bevizsgált TÜV minősítéssel rendelkező színpadrendszer a már a vállalkozás tulajdonában lévő TÜV-ös színpadfedéssel való rendszerbe állítása, mellyel a vállalkozás maximálisan meg tud felelni a munkavédelmi és biztonságtechnikai szabályozásoknak. Éppen az Almavirág fesztivál előtt érkezett meg térségünkbe az Yvette ciklon, amikor már felépítettük az új színpadot és színpadfedést, amelyek jól vizsgáztak. A 100 kilométer/órás szélben sem kellett attól félnünk, hogy benne vagy a környezetében kár keletkezik.

5 5 Beszerzett eszközök: Gyártó Megnevezés Leírás db Nivtec Flexibel 2x1m, 31kg, kültéri, mobil színpad elem 50 Nivtec Flexibel 4 darabos kerék szett színpad elemek szállítására 3 Special Stage leg 1-1.4m színpad láb 70 A beszerzett eszközök sok éves tapasztalat alapján számos gyártó termékeinek összehasonlítása után kerültek kiválasztásra. Választás fontosabb szempontjai: - szállíthatóság (súly, térfogat) - időtállóság (felület kopásállósága, szerelvények teherbírása, elhasználódás) - Felállításhoz szükséges időintervallum / személyzet száma - komplexitás: Milyen feladatokra lehet felhasználni (színpad, lelátó, rámpa, lépcső) - Szükség esetén melyik rendszerből lehet bérelni más beszállítóktól a meglévő kiegészítésére. Összegezve a szempontokat a Nivtec Flexibel német színpadrendszer került beszerzése. Paraméterei: - színpadelemek méretei: 2000 mm x 1000 mm - felületük: csúszásmentes 12 mm vastag multiplex polywood panel rétegelt lemez - teherbírás: 1.4 méter magasságig 750 kg / nm - magasság színpad láb hosszától függöen (jelenleg 1000 mm mm-ig állítható.

6 6 Előnyök: Az általánosságban elterjedt profi alumínium profilból épült színpadok lapjai csak egymás mellé vannak helyezve, majd különböző bilincsekkel kell megakadályozni az elmozdulásukat. Ezzel szemben a Nivtec színpad az oldalsó profil teljes hosszán a profil kiképzéséből adódóan összeakad, majd egy biztonsági retesszel záródik. Így sem függőleges, sem vízszintes elmozdulásra nincs lehetőség. Más színpadrendszerek, mivel az elemeik nem kapcsolódnak egymáshoz minden elemhez 4 lábat igényelnek, melyeket külön külön kell beállítani, majd összefogó bilincsel rögzíteni. A Nivtec színpadnál csak a legelső színpad felállításához kell láb. A következő elemhez már csak kettő. A színpad második sorától pedig csak egy egy láb szükségeltetik elemenként. Szükséges lábmennyiségek összehasonlítása 100 nm színpad esetén: Hagyományos színpadrendszer: Nivtec színpadrendszer:

7 7 A számok önmagukért beszélnek. Egyértelműen látszik, hogy harmad annyi állítható színpadláb szükséges a Nivtec színpadhoz, mint más gyártókéhoz. Ez szállítási volumen, munka és nem utolsó sorban beszerzési költségben is számottevő különbséget eredményez. A színpad lábak rögzítése a színpad aljába rögzített gyorscsatlakozóval történik. Magasság állítás LEYHER 80 cm maga menetes szárral történik. A színpad sokrétűen rendkívül rugalmasan alkalmazható. Számos felhasználási lehetősége van a szokványos színpad felhasználáson (szabadon választható méretben) a lelátó építésen, át a különböző dobogó renszerek, rampák építéséig. A beszerzéssel egy hosszú távon rentábilisan üzemeltethető a vállalkozás és a megrendelők számára is sok örömet okozó eszköz került a birtokába a vállalkozásnak.

8 8 II. Építési tevékenység: Raktár építés befejező ütem A vállalkozás tevékenységének első 10 évében dunaújvárosi bérelt raktárakban raktározta technikai felszereléseit. Az évek múlásával egyre nagyobb problémát jelentett biztonságos, betörés és természeti hatásoktól védett létesítményt találni. Ezért 2005-ben önerőből építette a vállalkozás a 350 nm alapterületű raktárcsarnokát. Sajnos az anyagi források csak a szerkezetkész készültségi fok elérését tették lehetővé. Az épület szerkezeti épségének megóvása érdekében időszerű lett a homlokzat, szigetelés kivitelezése, mely a későbbi fűtési illetve hűtési költségeket is kedvező irányba befolyásolja. A LEADER pályázat benyújtása tette elérhetővé az épület teljes elkészülésének lehetőségét. A raktárépület Nagyvenyimen található, lakóházak között. Az időközben beépült családi házas övezetben a raktár befejezése előtt homlokzati burkolat nélkül nem nyújtott teljes esztétikai értéket, befejezésével a környéket szebbé tettük, a beruházásnak köszönhetően a szomszédos lakóházak értéke nőtt, az ott lakók közérzete javult. Az eredeti építészeti tervekben azért választottuk a fémszerkezetes (panel) építési mód helyett a lényegesen drágább téglafalazatot klinker burkolattal, hogy a környezetbe hosszú távon esztétikailag a lehető legjobban beilleszkedjen. Az építési tevékenység a következő tételekből állt össze: - SCHIEDEL UNI 20 kéményrendszer építése a déli homlokzaton. - Tűzfali ablakok beépítése a déli és az északi homlokzaton. - Lambériázás déli és az északi homlokzaton - Klinker homlokzati téglaburkolat építése az egész épületen. A raktárépületen végzett beruházás nagyban segíti a vállalkozás közvetlen környezetébe való integrálódást. Évtizedekre biztosítja a vállalkozás eszközeinek szakszerű, biztonságos tárolását, állagmegóvását. Köszönhetően a Klinker téglaburkolatnak, mely fagy és saválló, gyakorlatilag emberöltőkig megőrzi szépségét az épület. A paneles vagy a színezett falazatokkal szemben karbantartást nem igényel, esetleges kosz rárakódása esetén nagynyomású mosóval lemosható.

9 május 2013.

10 10 A projekt megvalósult célrendszere: A vállalkozás fő célja a színpad technikai beruházással a versenyképesség növelésére, új szolgáltatás paletta létrehozása. A megvalósuló beruházással az önfoglalkoztatás fenntartása. A várható megrendelés-állomány növekedésével egy fő főállású alkalmazott felvétele. Ezen ttörekvések a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület évi Helyi Vidékfejlesztési stratégájának 3.3-as fejezetében található célkitűzések elérésére irányul. Eredmények: - Bővült a térség szolgáltatási köre, - Erősödött a vállalkozás versenyképessége, - Bővült a vállalkozás szolgáltatási palettája, minősége, - A vállalkozás a környezetvédelmi vállalásait teljesítette. III. Marketing tevékenység: Weboldal készítése a vállalkozás részére A vállalkozás a pályázat megvalósulásáig nem rendelkezett saját weblappal. A projekt megvalósulásaként létrejött felületen bemutatja: - Szolgáltatásai körét: - rendezvényhangosítás - színpadtechnikai szolgáltatások - színpadfedések - fénytechnikai szolgáltatás - Referenciáit - Üzleti partnereit A vállalkozás társadalmi szerepvállalása: Jótékonysági, Óvodai, iskolai rendezvények térítésmentes technikai lebonyolítása: - Híd egyesület önkéntes munka népszerűsítéséért rendezvény, - Nagyvenyimi óvoda és iskola rendezvényei - jótékonysági rendezvények

11

Nagy Miklós Csaba egyéni vállalkozó Nagy Miklós egyéni vállalkozásának fejlesztése

Nagy Miklós Csaba egyéni vállalkozó Nagy Miklós egyéni vállalkozásának fejlesztése Nagy Miklós Csaba egyéni vállalkozó Nagy Miklós egyéni vállalkozásának fejlesztése Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi vállalkozások

Részletesebben

LEADER INTÉZKEDÉSI TERV

LEADER INTÉZKEDÉSI TERV LEADER INTÉZKEDÉSI TERV Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából 2013-ban pályázható intézkedések 1. Számú intézkedés 1.1. HVS intézkedés megnevezése:(kötelező Térségi

Részletesebben

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi

Részletesebben

VETUSFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Építés a Vetusforg Kft-nél

VETUSFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Építés a Vetusforg Kft-nél VETUSFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Építés a Vetusforg Kft-nél Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése,

Részletesebben

Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület LEADER HACS

Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület LEADER HACS Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület LEADER HACS Besnyő, Beloiannisz, Pusztaszabolcs, Iváncsa, Szabadegyháza, Perkáta, Adony, Kulcs, Rácalmás, Nagyvenyim, Hantos, Mezőfalva, Nagykarácsony, Baracs, Kisapostag,

Részletesebben

JOBBCAR GÉPJÁRMŰJAVÍTÓ, SZÁLLÍTMÁNYOZÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.

JOBBCAR GÉPJÁRMŰJAVÍTÓ, SZÁLLÍTMÁNYOZÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. JOBBCAR GÉPJÁRMŰJAVÍTÓ, SZÁLLÍTMÁNYOZÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétıl 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090, e-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétıl 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090, e-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétıl 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090, e-mail: phkiszombor@vnet.hu 22- /2011. Tárgy: LEADER pályázat beadása Üi.: Nagy Lırinc színpad beszerzésre

Részletesebben

Postázási cím és név:

Postázási cím és név: 2009. november 17-én a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület ünnepélyes keretek között köszöntötte a kisapostagi Bárka Vendéglőben az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengely 4 intézkedésének

Részletesebben

Vállalkozás bemutatása

Vállalkozás bemutatása Szakmai beszámoló Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése A1 Mezőföldi Híd Térségfejlesztős Egyesület által meghirdetett intézkedés

Részletesebben

Hantos Község Önkormányzata Hantos 2434, Nagylóki út 3. Tel: 0625-506000 phhantos@invitel.hu. Szakmai anyag

Hantos Község Önkormányzata Hantos 2434, Nagylóki út 3. Tel: 0625-506000 phhantos@invitel.hu. Szakmai anyag Hantos Község Önkormányzata Hantos 2434, Nagylóki út 3. Tel: 0625-506000 phhantos@invitel.hu Szakmai anyag A Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák Leader fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatások

Részletesebben

Vállalkozás általános bemutatása

Vállalkozás általános bemutatása Helyi adottságokhoz, erőforrásokhoz illeszkedő térségi gazdaságfejlesztés keretében Helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése célterületre benyújtott

Részletesebben

ZARGES toló- és húzóköteles létrák

ZARGES toló- és húzóköteles létrák Kétrészes tolólétra ZARGES toló- és húzóköteles létrák Rendkívül sokoldalú, a szó legjobb értelmében. A ZARGES toló- és húzóköteles létrák a legkedvezőbb hozzáférést nyújtják akár 17 méter magasságban

Részletesebben

Vállalkozás bemutatása

Vállalkozás bemutatása Szakmai beszámoló Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése A1 Mezőföldi Híd Térségfejlesztős Egyesület által meghirdetett intézkedés

Részletesebben

LEDERMODE KFT. 2459 RÁCALMÁS MIKSZÁTH K. U.1. Szakmai anyag. Gazdaságfejlesztés intézkedés A1. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. 2014.

LEDERMODE KFT. 2459 RÁCALMÁS MIKSZÁTH K. U.1. Szakmai anyag. Gazdaságfejlesztés intézkedés A1. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. 2014. LEDERMODE KFT. 2459 RÁCALMÁS MIKSZÁTH K. U.1. Szakmai anyag Gazdaságfejlesztés intézkedés A1 Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület 2014. december Cég bemutatása A pályázati intézkedésben meghatározott

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret (acél) Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret (acél) Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret. STABILO ø 48,3 x 3,25 mm tűzihorganyzott STABILO ø 48,3 x 4,0 mm Súly kg 6,0 14,0 19,0 Cikksz. 700193 700186 700179 Vario ø 48,3 x 3,25 mm tűzihorganyzott Kivehető járólapleszorítóval Súly kg 3,5 6,0 8,0

Részletesebben

9.000.000 9.000.000 Célterületre allokált forrás (HUF) nem LHH települések 9.000.000 9.000.000

9.000.000 9.000.000 Célterületre allokált forrás (HUF) nem LHH települések 9.000.000 9.000.000 Célterület azonosítója: 1 019 230 HACS Neve: Tisza-menti LEADER Helyi Akciócsoport Jogcím: 1. Közösségi célú 2. Vállalkozási alapú fejlesztés 3. Rendezvény 4. Képzés 5. Térségen belüli együttműködés 6.

Részletesebben

Buj Község Önkormányzat Képviselő-testületének évi határozatai

Buj Község Önkormányzat Képviselő-testületének évi határozatai Buj Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évi határozatai 1/2017-172/2017 KT. határozatok zárt ülésen 173/2017. (I.12.) KT. határozat START munkaprogramra történő pályázat benyújtásáról 174/2017.

Részletesebben

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ 4031 Debrecen,

Részletesebben

A LESKO 777 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 2002. április 2-án alakult iváncsai székhelyű vállalkozás. A foglalkoztatotti létszám: 18 fő.

A LESKO 777 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 2002. április 2-án alakult iváncsai székhelyű vállalkozás. A foglalkoztatotti létszám: 18 fő. Helyi adottságokhoz, erőforrásokhoz illeszkedő térségi gazdaságfejlesztés keretében Helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése célterületre benyújtott

Részletesebben

SZAKMAI ANYAG. LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület C1 intézkedése

SZAKMAI ANYAG. LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület C1 intézkedése SZAKMAI ANYAG LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület C1 intézkedése Támogatási határozat azonosító: 1624604603 Készítette: Nagykarácsony Gyermeksportjáért Alapítvány

Részletesebben

MEFA-Csúszóelemek. Csúszóelemek. Tel Fax /1. Rozsdamentes csúszóelemek lásd 13 fejezet

MEFA-Csúszóelemek. Csúszóelemek. Tel Fax /1. Rozsdamentes csúszóelemek lásd 13 fejezet MEFA-Csúszóelemek Csúszóelemek Csúszólemez 4/2 oldal Z-leszorító, csúszósáv 4/3 oldal Radiál-axiál elem csúszólemezhez 4/4 oldal Csúszószem 4/4 oldal Csúszófüggesztő L 4/5 oldal Csúszófüggesztő TF 4/5

Részletesebben

Csíkos Műhely Kft. Javító műhelyének fejlesztése

Csíkos Műhely Kft. Javító műhelyének fejlesztése Csíkos Műhely Kft. Javító műhelyének fejlesztése A Csíkos Műhely Kft. 2009 decemberében nyújtotta be pályázatát, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési alapból mikrovállalkozások létrehozása és fejlesztése

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

SZAKMAI ANYAG. LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület A1 intézkedése

SZAKMAI ANYAG. LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz. Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület A1 intézkedése SZAKMAI ANYAG LEADER 2013-ban nyújtandó támogatáshoz Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület A1 intézkedése Támogatási határozat azonosító: 1624610910 Készítette: MEROMINETT Kft. 2400 Dunaújváros 2014.

Részletesebben

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák a legoptimálisabb megoldás a gördülékeny munkához. A két oldalon járható ZARGES állólétrák különösen rugalmas munkavégzést tesznek lehetővé: gyorsan és egyszerűen

Részletesebben

KÜLTÉRI EDZŐ ELEMEK ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSOK 2017

KÜLTÉRI EDZŐ ELEMEK ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSOK 2017 KK-01 TORONY 1 kis alapterületű komplex erősítő állomás, többféle húzódzkodásra, tolódzkodásra, has- és törzsizom erősítésre alkalmas, számos TRX rögzítési ponttal 514 x 473 x 300/400 775 x 800 62 m 2

Részletesebben

Vállalkozás általános bemutatása

Vállalkozás általános bemutatása Helyi adottságokhoz, erőforrásokhoz illeszkedő térségi gazdaságfejlesztés keretében Helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése célterületre benyújtott

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

alkalmazástechnika mon o-c ov er é rvé nye s : 2007. május 1-től

alkalmazástechnika mon o-c ov er é rvé nye s : 2007. május 1-től alkalmazástechnika mon o-c ov er é rvé nye s : 2007. május 1-től A MOno-cover tetőrendszer Kétségtelenül az épület egyik legfontosabb része a tető. A modern építészetben már gyakran az 5. homlokzatként

Részletesebben

LEADER III. program. Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, az új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése.

LEADER III. program. Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, az új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése. SZAKMAI ANYAG LEADER III. program Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, az új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése A1 intézkedés Készítette: UNIVERSAL-THERM KFT. 2459 RÁCALMÁS

Részletesebben

POROTHERM Építési Rendszer

POROTHERM Építési Rendszer POROTHERM Építési Rendszer WB_8_oldalas_2011.indd 1 2011.03.28. 14:55 A téglából épült otthon Energiatakarékos, hiszen a Wienerberger leginnovatív téglater- mékeinek hőszigetelő értéke kiegészítő hőszigetelés

Részletesebben

KERETES ÁLLVÁNY TARTOZÉK LISTA MJ- KOMPAIBILIS PLETTAC

KERETES ÁLLVÁNY TARTOZÉK LISTA MJ- KOMPAIBILIS PLETTAC KERETES ÁLLVÁNY TARTOZÉK LISTA MJ- KOMPAIBILIS PLETTAC ACÉL FŰGGŐLEGES KERET Magasság Szélesség Acélcső Ø 48,3 mm x 2,7 mm, horganyzott 2,00 0,70 16,80 1,50 0,70 15,00 1,00 0,70 11,30 0,50 0,70 8,50 ALUMINIUM

Részletesebben

BESZÁMOLÓ PROJEKTLÁTOGATÁSRÓL

BESZÁMOLÓ PROJEKTLÁTOGATÁSRÓL BESZÁMOLÓ PROJEKTLÁTOGATÁSRÓL HACS neve: Déli Napfény LEADER Egyesület Projektlátogatás helyszíne: Zsombó A projektlátogatást végző személy/ek: Terhes Csaba Az ügyfél képviseletében:ecseki Erzsébet Zsombó,

Részletesebben

ELŐREHALADÁSI JELENTÉS ÉRTÉKELÉS

ELŐREHALADÁSI JELENTÉS ÉRTÉKELÉS Közúti Építő és Szolgáltató Kft. 7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 10. Tel./Fax: 74/512-312, 512-313 www.kozuti.epito.hu E-mail: kozuti.epito@t-online.hu ISO 9001/2000 Tanúsítvány r. száma: CERT-5192-2007-AQ-BUD-RvA

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Szakmai beszámoló. Állattartó istálló építése és a hozzá tartozó kiszolgáló létesítmények megvalósítása LEADER 3 program megvalósítása

Szakmai beszámoló. Állattartó istálló építése és a hozzá tartozó kiszolgáló létesítmények megvalósítása LEADER 3 program megvalósítása Molnár Melinda őstermelő 2490 Pusztaszabolcs Szakmai beszámoló Állattartó istálló építése és a hozzá tartozó kiszolgáló létesítmények megvalósítása LEADER 3 program megvalósítása Térségi és helyi vállalkozások

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

A Vásárhelyi Vidék Jövőjéért Egyesület - LEADER Intézkedési. Terv

A Vásárhelyi Vidék Jövőjéért Egyesület - LEADER Intézkedési. Terv A Vásárhelyi Vidék Jövőjéért Egyesület - LEADER Intézkedési 1. számú intézkedés Terv 1.1. Kapcsolódó HVS célkitűzés: Fenntartható gazdaságfejlesztés a KKV-k támogatásával 1.2. HVS intézkedés megnevezése:

Részletesebben

1. számú melléklet 168/2008. (XII. 31.) FVM rendelethez

1. számú melléklet 168/2008. (XII. 31.) FVM rendelethez 1. számú melléklet 168/2008. (XII. 31.) FVM rendelethez 1. Az R. 1. számú mellékletének 1.1 Az alábbi helyi közösségek vonatkozásában alkalmazandó pontozás: alcím 29. sora helyébe a következő szövegrész

Részletesebben

,, Szamostatárfalva belterületi

,, Szamostatárfalva belterületi ,, Szamostatárfalva belterületi és külterületi útfelújítás '' Tisztelt Olvasó! Szamostatárfalva Község Önkormányzat, és a helybeli lakosok számára is kiemelkedõen fontos a foglalkoztatottság növelése,

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

GINOP Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára. 1. Támogatás célja: 2. Támogatás összege:

GINOP Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára. 1. Támogatás célja: 2. Támogatás összege: GINOP-6.1.5-17 Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtása várhatóan 2017. év május hó 3. naptól 2017. év

Részletesebben

HÍRLEVÉL. valamint a. A két jogcímhez az alábbi formanyomtatványokon lehet támogatási kérelmet benyújtani:

HÍRLEVÉL. valamint a. A két jogcímhez az alábbi formanyomtatványokon lehet támogatási kérelmet benyújtani: Tiszazugi LEADER Egyesület 5440 Kunszentmárton, Köztársaság tér 8. Tel: 06-56/560-294; 06-56/560-295 E-mail: tiszazug.leader@gmail.com Honlap: www.tiszazugleader.eu HÍRLEVÉL a Tiszazugi LEADER Helyi Akciócsoport

Részletesebben

1. G21 GAH 529. A termék leírása :

1. G21 GAH 529. A termék leírása : 1. G21 GAH 529 A termék leírása : A G21 GAH 529 kerti házikó ideális tárolási lehetőséget nyújt egész évben a szerszámoknak, bútoroknak, motorkerékpároknak, fűnyíróknak, bozótvágónak, kerékpároknak, a

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

BESZÁMOLÓ PROJEKTLÁTOGATÁSRÓL

BESZÁMOLÓ PROJEKTLÁTOGATÁSRÓL BESZÁMOLÓ PROJEKTLÁTOGATÁSRÓL HACS neve: Déli Napfény LEADER Egyesület Projektlátogatás helyszíne és időpontja: Sándorfalva, Nádastó Szabadidőpark A projektlátogatást végző személy/ek: Terhes Csaba, Bajuszné

Részletesebben

EFOP TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE A KÖZÖSSÉGEK FEJLESZTÉSÉVEL

EFOP TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE A KÖZÖSSÉGEK FEJLESZTÉSÉVEL EFOP-1.3.5-16 TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE A KÖZÖSSÉGEK FEJLESZTÉSÉVEL PÁLYÁZAT CÉLJA: A helyi igényekre, lehetőségekre reflektálva új formalizált vagy nem formalizált kisközösségek létrehozása

Részletesebben

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK KÖNNYU CSUKLÓKROS NPELLENZOK z egyedi piaci igények szerint gyártott napellenzők többi részegységéhez hasonlóan a csuklókarokat is építőszekrényrendszerben gyártjuk. Ez azt jelenti, hogy a különböző teherbírású

Részletesebben

Vállalkozás bemutatása

Vállalkozás bemutatása Szakmai beszámoló Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új szolgáltatási paletták kialakítása, versenyképességük növelése A1 Mezőföldi Híd Térségfejlesztős Egyesület által meghirdetett intézkedés

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

LEADER felhívások ismertetése 5. felhívás VÉRCSE Civis Akadémia. Vértes-Gerecse Vidékfejlesztési Közösség

LEADER felhívások ismertetése 5. felhívás VÉRCSE Civis Akadémia. Vértes-Gerecse Vidékfejlesztési Közösség LEADER felhívások ismertetése 5. felhívás VÉRCSE Civis Akadémia Vértes-Gerecse Vidékfejlesztési Közösség A tervezett fejlesztések háttere Tervezett keretösszeg (Ft) 8 384 994 Támogatás minimum összege

Részletesebben

Kisértékű célterületek esetén. Célterület megnevezése. Helyi termékeket előállító kistermelők, kézművesek támogatása

Kisértékű célterületek esetén. Célterület megnevezése. Helyi termékeket előállító kistermelők, kézművesek támogatása Az EMVA társfinanszírozású intézkedések Irányító Hatóságának 58/2012. (V. 24.) számú közleménye a 76/2011. (VII. 29.) VM rendelet alapján a Helyi Stratégiák fejezetének végrehajtásához 2011-től nyújtandó

Részletesebben

LEADER Intézkedési Terv Intézkedések a Nagykunságért Helyi Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának keretében

LEADER Intézkedési Terv Intézkedések a Nagykunságért Helyi Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának keretében LEADER Intézkedési Terv Intézkedések a Nagykunságért Helyi Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának keretében 1. Számú intézkedés 1.1. HVS intézkedés megnevezése: Térségi vállalkozások eszközfejlesztésének

Részletesebben

Metalmec Alumínium rámpa

Metalmec Alumínium rámpa Metalmec Alumínium rámpa Az általunk forgalmazott rámpák a legjobb minőségű alapanyagból 6005A készülnek, amely garantálja a szilárd, tartós, erős, kiváló minőségű rámpákat. A gyártó soron az termelési

Részletesebben

2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08.

2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08. 2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben VP6-16.9.1-17 Szolidáris gazdálkodás és közösség által támogatott mezőgazdaság pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs

Részletesebben

2010. MEGÚJULÓ ENERGIA ALAPÚ TÉRSÉGFEJLESZTÉS 2010.02.17.

2010. MEGÚJULÓ ENERGIA ALAPÚ TÉRSÉGFEJLESZTÉS 2010.02.17. 2010. MEGÚJULÓ ENERGIA ALAPÚ TÉRSÉGFEJLESZTÉS 2010.02.17. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben a megküldött pályázati anyag illeszkedik az Önök

Részletesebben

A Kingspan megoldás Falrendszerek. Integrált, esztétikus, hatékony

A Kingspan megoldás Falrendszerek. Integrált, esztétikus, hatékony A Kingspan megoldás Falrendszerek Integrált, esztétikus, hatékony Komplett homlokzati megoldások, minden alkalmazásra, eshetőségre Hőszigetelt szendvics falpanelek Zsalus szellőző elemek Előregyártott

Részletesebben

Koppányvölgyi Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Koppányvölgyi Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület Tisztelt Olvasó! Ön a LEADER Hírlevelét nyitotta meg képernyőjén. A LEADER Hírlevél megjelentetésével Egyesületünk legfőbb célja, hogy a Koppányvölgye Helyi Akciócsoport tervezési területén lévő 56 település

Részletesebben

Firestone TPO tetőszigetelési rendszerek

Firestone TPO tetőszigetelési rendszerek 1 Annak érdekében, hogy tartós és megbízható tetőszigetelés készülhessen, nem elegendő csak egy jó szigetelőlemezt gyártani. A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a szigetelőlemeznek más termékekkel összeférhetőnek

Részletesebben

SDT VarioTwin Large. Az SDT Vario Twin egy új rendszer a lapos tetős szerelési megoldások között, amit a német SOLARDIREKT

SDT VarioTwin Large. Az SDT Vario Twin egy új rendszer a lapos tetős szerelési megoldások között, amit a német SOLARDIREKT feszültségi gyors 10 év szélcsatornában vizsgálattal könnyűszerkezetből Német szerelhetőség garancia vizsgált tesztelt készült minőség Adatlap és összeszerelési útmutató: SDT VarioTwin Large gyors telepíthetőség

Részletesebben

Csőbe integrált rács KG-RR

Csőbe integrált rács KG-RR Csőbe integrált rács KG-RR Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás...

Részletesebben

12/2013. sz. jegyzőkönyv

12/2013. sz. jegyzőkönyv 12/2013. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről, mely 2013. június 17-én 16 órakor kezdődött. Jelen vannak: Zsiros Sándorné

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete rendkivüli ülést tart 2014.március

Részletesebben

Értékelési szempontok 1

Értékelési szempontok 1 1. sz. melléklet a 135/2008. (X. 18.) FVM rendelethez Értékelési szempontok 1 1.1 Az alábbi helyi közösségek vonatkozásában alkalmazandó pontozás: 1. Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület 2. Abaúj

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876)

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291860-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

TERMÉKVÁLASZTÉK ÉPÍTÉSZETI HOMLOKZATRENDSZEREK

TERMÉKVÁLASZTÉK ÉPÍTÉSZETI HOMLOKZATRENDSZEREK TERMÉKVÁLASZTÉK ÉPÍTÉSZETI HOMLOKZATRENSZEREK ÉPÍTÉSZETI HOMLOKZATRENSZEREK BY KINGSPAN Komplett rendszert kínálunk építészetileg lenyűgöző modern homlokzatok létrehozásához, melyek tökéletesen illeszkednek

Részletesebben

Gyógyszertári készlettároló, kiadó automata berendezés fejlesztése, prototípusának megépítése (2009.10.19-2012.07.31)

Gyógyszertári készlettároló, kiadó automata berendezés fejlesztése, prototípusának megépítése (2009.10.19-2012.07.31) Gyógyszertári készlettároló, kiadó automata berendezés fejlesztése, prototípusának megépítése (2009.10.19-2012.07.31) A projektjavaslat célkitűzése egy belföldi és nemzetközi piacon is forgalomképes gyógyszertári

Részletesebben

Napelemes tartószerkezeti megoldások

Napelemes tartószerkezeti megoldások I. Ferdetetős tartószerkezeti megoldások I.1. MNK-05 Cseréptetős tartószerkezeti megoldás Függőleges elrendezés...1. oldal I.2. MNK-05 Cseréptetős tartószerkezeti megoldás Vízszintes elrendezés...2. oldal

Részletesebben

Tanyafejlesztési Program

Tanyafejlesztési Program Tanyafejlesztési Program F Ö L D M Ű V E L É S Ü G Y I M I N I S Z T É R I U M 2015 szeptember Oldal 2 T A N Y A F E J L E S Z T É S I P R O G R A M Tanyás térségek, tanyagazdaságok fejlesztése A tanya

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 48/2016. (III.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. március 30-i ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TERMELÉSI KAPACITÁSAINAK BŐVÍTÉSE

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TERMELÉSI KAPACITÁSAINAK BŐVÍTÉSE Támogatás célja: A hazai ipar fejlesztése érdekében jelen felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése, amely során

Részletesebben

FLEXIO HARMONIKAFALAK

FLEXIO HARMONIKAFALAK FLEXIO HARMONIKAFALAK Határtalan rugalmasság A mobilfal nem új találmány; mondhatni az Espero-val együtt fejlődött. A terek időleges felosztását, leválasztását teszi lehetővé, méghozzá megfelelő hangszigeteléssel.

Részletesebben

SW KÖZVILÁGÍTÁSI RENDSZER. Innovatív megoldások az SW-től

SW KÖZVILÁGÍTÁSI RENDSZER. Innovatív megoldások az SW-től SW KÖZVILÁGÍTÁSI RENDSZER Innovatív megoldások az SW-től KÖZVILÁGÍTÁSI RENDSZER A magyarországi közvilágítási piac fontos és meghatározó szereplőjeként határoztuk el a közvilágítási rendszer komplett kidolgozását,

Részletesebben

Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500. Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat

Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500. Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500 Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat Állványszélesség: 0,75 m, Állványhosszúság: 3,00 m. 3,15 m-től 8,10 m munkamagasságig széria elemekkel kiépíthető. A

Részletesebben

NYÍLÁSZÁRÓK. Fűtéscső és radiátor csere, hőmennyiségmérők és strangszabályzók beépítése

NYÍLÁSZÁRÓK. Fűtéscső és radiátor csere, hőmennyiségmérők és strangszabályzók beépítése NYÍLÁSZÁRÓK Fűtéscső és radiátor csere, hőmennyiségmérők és strangszabályzók beépítése Főbb célkitűzéseink: A minőségi és környezetvédelmi követelményeknek folyamatos figyelemmel kísérése a feladatrendszer

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Akciós úszókapu vasalat szett!

Akciós úszókapu vasalat szett! Bemutatóterem és raktár: 1183 Budapest, Akadály u. 15 Bejárat a Nefelejcs u. felől! Telefon: +36 1 297 33 96 info@polswat.hu Nyitva: H-Cs: 8-17:00 Magyarország Kft. Mobil:+36 30 633 21 60 www.polswatbolt.hu

Részletesebben

INFÓ 6/2015. www.alcaplast.hu

INFÓ 6/2015. www.alcaplast.hu INFÓ 6/2015 www.alcaplast.hu OK HOME garázs szett Excentrikus lefolyó csatlakozás a kültéri folyókákhoz SOFTCLOSE WC-ülőke, integrált betéttel SOFTCLOSE WC-ülőkék színes nyomtatással KÜLSŐ VÍZELVEZETÉS

Részletesebben

Értékelési szempontok 1

Értékelési szempontok 1 1. sz. melléklet a 135/2008. (X. 18.) FVM rendelethez Értékelési szempontok 1 1.1 Az alábbi helyi közösségek vonatkozásában alkalmazandó pontozás: 1. Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület 2. Abaúj

Részletesebben

TANYAFEJLESZTÉS 2015. -kivonat- Támogatás vehető igénybe

TANYAFEJLESZTÉS 2015. -kivonat- Támogatás vehető igénybe TANYAFEJLESZTÉS 2015 -kivonat- Támogatás vehető igénybe 1. a tanyák, valamint az alföldi tanyás térségek megőrzését és fejlesztését célzó települési és térségi fejlesztésekhez (1. célterület), 2. a tanyák

Részletesebben

LEADER Intézkedési Terv Intézkedések a A NYÍRSÉGÉRT LEADER Helyi Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának keretében

LEADER Intézkedési Terv Intézkedések a A NYÍRSÉGÉRT LEADER Helyi Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának keretében LEADER Intézkedési Terv Intézkedések a A NYÍRSÉGÉRT LEADER Helyi Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának keretében 1. Számú intézkedés 1.1. HVS intézkedés megnevezése: Civil szervezetek tevékenységének

Részletesebben

31 582 04 0000 00 00 Építményszigetelő Építményszigetelő 31 582 15 1000 00 00 Kőműves Kőműves

31 582 04 0000 00 00 Építményszigetelő Építményszigetelő 31 582 15 1000 00 00 Kőműves Kőműves A 10/007 (II. 7.) SzMM rendelettel módosított 1/006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Magyar Fejlesztési Intézet Korcsmáros Attila

Magyar Fejlesztési Intézet Korcsmáros Attila Magyar Fejlesztési Intézet Korcsmáros Attila Hogyan működik? A falazat anyaga perforált síklemez, felületén elnyeli a napsugárzást. A lemezeken lévő perforációkon keresztül a beáramló levegő felmelegszik.

Részletesebben

Tanyafejlesztési Program

Tanyafejlesztési Program Tanyafejlesztési Program F Ö L D M Ű V E L É S Ü G Y I M I N I S Z T É R I U M 2016 május Oldal 2 T A N Y A F E J L E S Z T É S I P R O G R A M Tanyás térségek, tanyagazdaságok fejlesztése A tanya a magyar

Részletesebben

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800 Fiókcsúszók.6 AL 102, AL 1800 nal 102 Önbehúzós fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001) teherbírás: 30 kg 250 00006601000 300 00006601100 350 00006601300 400 00006601400 450 00006601500 500 00006601600 550

Részletesebben

Felhívások Sárköz-Dunavölgye-Siómente Egyesület

Felhívások Sárköz-Dunavölgye-Siómente Egyesület Felhívások 2017 Sárköz-Dunavölgye-Siómente Egyesület 2 1. Felhívás A vidéki turizmus erősödését szolgáló minőségi szálláshelyek és kapcsolódó szolgáltatások kialakítása és fejlesztése VP6-19.2.1.-75-1-17

Részletesebben

Befejező munkálatok profiljai

Befejező munkálatok profiljai Befejező munkálatok profiljai Szegélylécek a befejező munkálatokoz, csempe és padlólap kiegészítők Általános építkezési alumínium és rézszegélylécek PVC élvédők, bútorprofilok Általános építkezési profilok

Részletesebben

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ 4031 Debrecen,

Részletesebben

Szakmai beszámoló. Az Egyesület tevékenységének bemutatása

Szakmai beszámoló. Az Egyesület tevékenységének bemutatása Szakmai beszámoló Községi Sportegyesület Iváncsa 2454 Iváncsa, Arany J. u. 1. Az Egyesület elnöke: Baki Imre Az Egyesület vezetősége: Nagy András (szakosztály vezető), Lestár István (technikai vezető),

Részletesebben

Alvin Kereskedőház Zrt. CIEMME oldószer regeneráló és eszköz mosó berendezések

Alvin Kereskedőház Zrt. CIEMME oldószer regeneráló és eszköz mosó berendezések Alvin Kereskedőház Zrt. CIEMME oldószer regeneráló és eszköz mosó berendezések Tartalom: Oldószer regeneráló berendezések K2 típus... 3 K16 EX típus... 3 K16 TUV típus... 4 J16 típus... 4 K30 EX típus...

Részletesebben

KIVONAT. Letöltés. Letöltés

KIVONAT. Letöltés. Letöltés Megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2013-tól igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről

Részletesebben

J A G A F R E E D O M C L I M A

J A G A F R E E D O M C L I M A J A G A F R E E D O M C L I M A Energiahatékonyság, fenntarthatóság és design! Szerény mérete ellenére a Freedom Clima egyben nagy teljesítményű fűtő- és hűtő, szabadon álló rendszer, mely csendesen és

Részletesebben

Tájékoztató a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai. fejlesztések támogatása című, GINOP számú pályázatról

Tájékoztató a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai. fejlesztések támogatása című, GINOP számú pályázatról Tájékoztató a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása című, GINOP-4.1.2-17 számú pályázatról A pályázati kiírás keretében a következő vállalkozások pályázhatnak:

Részletesebben

(TK3) koncepciója. dr. Illés Viktória

(TK3) koncepciója. dr. Illés Viktória Az új LEADER (TK3) koncepciója dr. Illés Viktória Struktúra LEADER rendelet HVS (LEADER terv) 2 Az Egyszerűsítés fő irányai korábbi célterületek helyett HVS LEADER része (LEADER terv) szerinti kritériumok

Részletesebben

7285 Törökkoppány, Kossuth L. u. 66. Email: munkaszervezet@koppanyvolgye.t-online.hu Tel.: 84-377-542

7285 Törökkoppány, Kossuth L. u. 66. Email: munkaszervezet@koppanyvolgye.t-online.hu Tel.: 84-377-542 Tisztelt Olvasó! Ön a LEADER Hírlevelét nyitotta meg képernyőjén. A LEADER Hírlevél megjelentetésével Egyesületünk legfőbb célja, hogy a Koppányvölgye Helyi Akciócsoport tervezési területén lévő 56 település

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

MŰSZAKI LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS MŰSZAKI LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A játszótéri eszközökön nincsenek éles élek, kiálló részek, szálkák. A kiálló csavarvégek műanyag csavartakarók mögé vannak rejtve. A játszótéri eszközök fő alapanyaga a

Részletesebben