A textilbiztonság vezérfonala. Általános felhasználású biztonsági szövetek.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A textilbiztonság vezérfonala. Általános felhasználású biztonsági szövetek."

Átírás

1 A textilbiztonság vezérfonala Általános felhasználású biztonsági szövetek.

2 Szép szövetek szigorú tűzvédelmi előírásokhoz. A biztonság joggal korunk egyik nagy trendje. És sehol nem olyan szigorúak a biztonsági előírások, mint a gyúlékony anyagok terén, amilyen például a szövet. Ezért jó tudni, hogy vannak olyan szövetek, amelyek lángra se lobbannak. Még ennél is jobb, hogy ezek az anyagok különösen szépek. És hogy igen gyorsan fel lehessen őket ismerni, mindannyian a Trevira CS márkajelzést viselik.

3 Hogy a nyaralók jól érezzék magukat, az üdülő klubok mint a Med Sandpiper Florida a Trevira CS kényelmét és biztonságát igénylik. Az álomhajóknak, amilyen a Majesty of the Seas is, nehezen gyulladó berendezéssel kell rendelkezniük. A Trevira CS segítségével teljesítik ezt a követelményt. A tűzvédelem terén rendkívül magas követelményeknek kell megfelelniük az olyan ápolási intézményeknek, mint a Trevira CS-sel felszerelt Aschaffenburgi Klinika. A nyilvános rendezvények szinte mindig nagy közönség előtt zajlanak. Ezért - mint a barcelonai Gran Teatre del Liceuban mindig jelen van a Trevira CS is. Felkapott hely Milánóban: a Club Miro és textíliái a Trevira CS-sel.

4 A csekély különbség és messze ható következményei. A Trevira CS nehezen gyullad, ennek oka szilárdan beépült a molekulaláncba, és kioldhatatlan Valaki játszik a tűzzel, és hirtelen terjedni kezd a pusztító tűzvész. Ennek a veszélynek a csökkentésére a nehezenéghető textíliák a megelőzés vitathatatlanul fontos eszközének számítanak. Ez érvényes mind az objektumvédelemre, mind a magánélet színtereire. Az utólag impregnált anyagoktól eltérően (amelyek elveszíthetik a védőfunkciójukat pl. a mosásnál) a tartósan nehezen gyulladó Trevira CS szövetek hosszútávú biztonságot nyújtanak. Ez a csekély, de döntő különbség szilárdan a molekuláris szerkezetben gyökerezik: egy lánggátló, a polimerszálba kioldhatatlanul integrált komonomerben. Ezáltal a nehezen meggyújthatóságot sem a tisztítás, sem a kopás vagy öregedés, sem bármilyen egyéb tényező nem befolyásolhatja.

5 Az utólag lánggátló képességgel ellátott szálak (jobbra) a védelmüket a használat, az öregedés vagy gyakori mosás révén elveszíthetik. A Trevira CS szálak (balra) teljes mértékben nehezenéghető tulajdonságúak. Örökre. A párnákra érvényes brit szabványos vizsgálat (British Standard Test) többek között égő máglyát is előír hőforrásként Ami a Trevira CS párnahuzatnál azt jelenti, hogy a láng nem terjed, és a tűzfészekkel együtt kialszik. A Trevira CS nehezenéghetőségét nemzeti és nemzetközi vizsgálati eljárások sokaságával teszik próbára. Ezeknek a kísérleti összeállításoknak mindegyikében teljesítik vagy felülmúlják a Trevira biztonsági szövetek a nehezen meggyújthatóság szabványértékeit. Például Németországban a 4102 (1/B szakasz) és a (Pa) DIN-szabványt. Ez éppen elég indok arra, hogy a Trevira CS időközben a világ egyik legjelentősebb márkájává vált a megelőző tűzvédelem terén. Egyébként van egy döntő különbség a természetes anyagokkal szemben, amilyen a pamut. A szövet szerkezete és a jellemző tulajdonságok, például a légzésaktivitás, a színtartósság vagy a nyomásállóság megfelelnek a természetes szálakénak, vagy túl is szárnyalják. Ezzel a Trevira CS a kényelem és a biztonság ideális párosítását nyújtja.

6 Mindenkinek, aki a szálakat a kézben akarja tartani. A fonóknak és cérnázóknak a rendkívül sokoldalú Trevira CS típusprogram egy sor továbbfeldolgozási lehetőséget kínál. A kínálat a legfinomabb, függönyökhöz alkalmas 1,3 és 1,7 dtex közötti rostfinomságtól a finom, 2,4 és 3,6 dtex közötti értékeken át a durva-, szőnyegekhez alkalmas 13 dtex-ig terjed. A fonók számára ez adja meg a teljes fonalpalettához a legjobb alapot. A szövetgyártóknak pedig lehetővé teszi, hogy tetszőleges továbbfeldolgozási technikát alkalmazzanak. A nehezen gyulladó Trevira CS szálak gond nélkül feldolgozhatók bármelyik fonási eljárással. Mind a gyűrűs, mind az OE-rotoros, mind a fésűsfonó eljárással, mint ahogyan a kártolással is mindig kiemelkedő minőséget érnek el. A különösen tetszetős alkalmazáshoz a matt, a félmatt és a fényes száltípusok kínálkoznak. A flammé, buklé, muliné, tweed, noppos, ondé, zsenília fonalak újabb és újabb érdekes konstrukciókká állnak össze.

7 A függönyök számára készült sima filamentfonalak, különösen puha fogású dekoranyagokhoz láncfonalként. A hamissodratú texturált filamentfonalak terjedelmesek, és könnyű, de sűrű szövetet tesznek lehetővé. A Jet-Tex vagy Jet-Tweed fonalak jó fedési képességgel rendelkező terjedelmesített fonalakhoz tartoznak. A díszes filamentfonalak a dekor- és bútorszöveteknek markáns jelleget kölcsönöznek. Átfogó szálprogramunk minden szálat az Ön kezébe ad. A szövetgyártók a fontfonalak mellett mindenekelőtt a nehezen gyulladó Trevira CS filamentfonalakat használják. A puha, áttetsző vagy fényes függöny- és dekoranyagokat nagymértékben kapilláris tulajdonságú filamenttípusokkal érik el dtex szálfinomság között. A bútorszöveteknél a levegőtextúrált fonalak 3150 dtex értékig biztosítják a minőségérzetet. A filament- és a rostfonalak kevert feldolgozása tovább bővíti a tervezők mozgásterét. A szállítható egyszerű és effektfilamentfonalak sokasága a sima és hamissodratú texturálttól a Jet-Tex és Jet-Tweed fonalakig terjed. Az effektfonalak, mint például a Knit-de-Knit technikával készült klokírozott fonal egészítik ki a kínálatot, és a markáns textiltervek további sokaságát teszik lehetővé. A nehezen éghető Trevira CS filamentfonalak kiemelkedő minősége lehetővé teszi a továbbfeldolgozást mind lánc-, mind vetülékfonallá, valamint effektfonalak előállítását és a felhasználást a cérnázóban.

8 Napnál világosabb, hogy a színminőségnél semmi sem fontosabb. Állandó fény behatása mellett is hosszú távon színtartó. A kiváló színezési tulajdonságok a Trevira CS anyagokat a színgazdag kollekciók ideális alapanyagává teszik. Természetesen a fantáziadús ötletek és tervek is egyszerűen megvalósíthatók. A nagyfokú fény- és színtartósság miatt a színek még hosszú idő elmúltával sem fakulnak ki. Ez egy olyan előny egyébként, amit a szál a kémiai felépítésének köszönhet, és gyakori használat és mosás mellett sem változhat meg. Mellesleg egy független vizsgálat kimutatta, hogy a nehezen gyulladó Trevira CS rost- és filamentfonalak 7-es osztályzat fölötti fénytartósságot érhetnek el ami kiváló eredmény. A szokásos poliészterrel szemben (jobbra) a módosított Trevira CS rostok (balra) gyorsabban, mélyebben és ragyogóbban átszíneződnek.

9 Még a legvilágosabb anyagok sem veszítik el gyakori használat mellett ragyogó színüket. A Xeno tartós vizsgálat igazolja az összes nehezen gyulladó Trevira CS fajta nagyfokú fénytartósságát. Míg ennél a vizsgálatnál főleg a természetes rostok hamar morzsalékossá válnak, a nehezen gyulladó Trevira CS rostjainak szilárdsága szélsőséges fénybehatás után is hosszú időre messzemenően fennmarad. A függönytől kezdve az ágyig összeillő árnyalatok. Minden anyagminőség lehetséges minden színben. A Trevira CS anyagok minden árnyalatban lehetővé teszik a színek lágy összjátékát.

10 Kiváló tulajdonságok mind az emberek, mind a természet számára. A Trevira CS anyagok sokáig élnek, és kevéssel beérik. Dekoratív és lágyan leomló a dekoranyagokhoz, strapabíró a párnahuzatokhoz, színtartó a függönyökhöz, puha a hálóruhákhoz vagy lágy a gyerekjátékokhoz hogy a Trevira CS anyagok minden felhasználáshoz a lehető legjobban alkalmazkodhassanak, egész sor elismerésre méltó tulajdonsággal rendelkeznek. Mérettartósságuk rendkívüli, a kialakult gyűrődések általában maguktól kisimulnak. A Trevira CS mosási tulajdonságai is kiszámíthatóak: a gyors tisztítás, alacsony mosási hőmérséklet és a rövid száradási idő csökkenti a költségeket és a környezet hasznára válik. Sok Trevira CS szövet vasalásmentességének köszönhetően gyakran elmaradhat ez az energiát és időt rabló munka. Ökológiai szempontból a Trevira CS még számos pozitív tulajdonsággal szolgál. A nehezen gyulladó Trevira CS rostok előállításánál így sem szennyezett víz, sem gázok nem keletkeznek, és nem használnak fel oldószereket. A legmodernebb eljárási technikával az energiafelhasználás is szűk korlátok között marad.

11 Akár puha, lágyfogású, akár merev - a Tevira CS-sel bármilyen anyagminőség elképzelhető. Tiszta ügy: a Trevira CS anyagokat könnyen és energiatakarékosan lehet kimosni. 30 A maximális mosási hőmérséklet a szövetektől függ. Általában kímélő fokozatban ajánlatos mosni. Terméktől függően lehetséges a klóros kezelés a vegyi fertőtlenítés érdekében. A vegytisztítás lehetséges a dobban. Elegendő alacsony hőmérsékleten vasalni. Nagyfokú ellenállás nedves dörzsöléssel szemben: egy nedves, fehér kendőn a Trevira CS akkor sem hagy nyomot, ha az anyagot erősen dörzsölik vele. Szárítás a szárítógépben, termikus megterheléssel. A Trevira CS molekulák különleges felépítése feleslegessé teszi a környezetet megterhelő pótlólagos lángvédelmi kezelést. Mint minden poliésztert, a Trevira CS-t is gond nélkül újra lehet hasznosítani. Ezeknek az előnyöknek az összessége hogy kiemelkedően környezetbarát ami ahhoz vezetett, hogy a nehezen éghető Trevira CS rostokat és filamentfonalakat az európai Ökotex szabvány 100 tanúsítvánnyal díjazták. Az Ökotex feltételek szerinti megítélésénél ugyancsak fontos a Trevira CS különleges bőrbarát jellege. Ez a vizsgálat az ülőbútorok jellemző igénybevételét szimulálja. A Trevira CS a dörzsöléssel és kopással szemben nagymértékű ellenálló képességet mutat.

12 Szövetek, amelyek Önért tűzbe mennek. 5 sek 40 sek 60 sek 90 sek Ez az összehasonlító vizsgálat megmutatja, hogy a nehezen gyulladó Trevira CS szövetek (balra) a szokásos szövetekhez képest (jobbra) a gyújtóanyag kialvása után csak lassan leolvadnak. Bármennyire szépek is legyenek, a Trevira CS anyagoknak a tartósan nehéz meggyújthatóság a döntő előnye. És itt mindenre gondoltunk: kívülállók által, nemzeti és nemzetközi szabványok szerint elvégzett vizsgálatok sokasága garantálja, hogy ezek a biztonsági textíliák nem teszik lehetővé a lángok terjedését. Ezen felül az összes szövetet alávethetjük a saját tűzállósági kísérleti berendezésünkben a világszerte legfontosabb tűzállósági vizsgálatoknak. Egyébként ez az egyik oka annak, hogy a nehezenéghető textíliák terén ilyen hírnévre tettünk szert. A különféle intézményektől több országból elnyertük azokat az általános tanúsítványokat, amelyeket az ügyfeleink is felhasználhatnak. Ezeket a tanúsítványokat egészíti ki az ISO-9001 minőségtanúsítvány, ami az ISO minőségbiztosítási tanúsítványok sorából a világon a legmagasabb fokozatú okirat.

13 Franciaországban a textíliáknak a világon az egyik legkeményebb égési vizsgálatot kell kiállniuk a Bruleur électrique - ben. A Trevira CS márka alapja a DIN 4101, B1 osztály (nehezenégnető anyagok) szabvány szigorú feltételeinek a teljesítése. Amit saját biztonsága érdekében feltétlenül tudnia kell: A Trevira CS márkát kizárólag a Trevira CS alapanyagból készült nehezen gyulladó szövetek viselhetik, márkaszerződés és védjegyhasználati megállapodás alapján. 100% TOXICITÁS MÉRTÉKE 0% Modacryl Modacryl Gyapjú Pamut FR1 Trevira CS 300 C 600 C 700 C Az összes hasonló szövet közül a nehezen gyulladó Trevira CS szövetek érik el a messze legkedvezőbb értékeket a füstgáz-toxicitás terén.

14 Azonnal keressen fel bennünket a Trevira CS Neten. Egyetlen egérkattintás elegendő, és Ön a Trevira CS szövetminták sokaságát találhatja meg a címen található honlapon. Az íróasztala mellől a legrövidebb idő alatt áttekintheti a vezető gyártók szerteágazó választékát, és a legfontosabb információkat a különféle szövetekről. Itt kérhet eladási és kirakatba szánt információkat, vagy megtalálhatja a szakértők válaszait a nehezenéghető anyagokra vonatkozó döntő kérdésekre. Tekintse a Trevira CS Netet egyszerűen a biztonsági szövetek világába vezető kapunak. Profitáljon a velünk való együttműködésből. A nehezen gyulladó poliészterszálak végül is a Trevira cég találmányai, és kiérdemelték a német gazdaság Innovációs Díját. A mi termékeink vannak a legrégebb óta a piacon. Az új szálak és fonalak kifejlesztése a saját kutató- és kísérleti műhelyeinkben történik folyamatosan.

15 Egyetlen pillantással az összes előny: Minden fontos szabványosítási testületben részt veszünk. Használja ki ezeket a tapasztalatokat a saját sikeréhez a Trevira CS-sel. Képek forrásjegyzéke: 2. o. Gran Teatre del Liceu; 3. o. (fentről lefelé) Club Med Sandpiper, Florida; Chantiers de L Atlantique; Klinikum Aschaffenburg; Miro Bar, Milano; o. Trevira; 8. o. Designers Guild; 9. o. (fentről lefelé) Sahco Hesslein; Sahco Hesslein; Metropolitan Hotel, London, Creation Baumann;10 o. Christian Fischbacher; 11. o. (fentről lefelé) Christian Fischbacher; Designers Guild; o. Trevira A minták széles választéka bútorszövetekhez, függönyökhöz, ágyneműkhöz, árnyékvetőkhöz, rolókhoz, szalagfüggönyhöz, térelválasztókhoz, stb. Innovatív termékek a Trevira állandó továbbfejlesztése révén Ragyogó színek és magas fokú fénytartósság Könnyen kezelhető Rövid mosási ciklusok alacsony hőfokon; kevesebb víz-, mosószer- és energiafogyasztás Gyűrhetetlen Mérettartó Nagyfokú dörzsállóság A kárpitanyagoknál nagyfokú üléskomfort a légzésaktivitás miatt Káros anyagoktól mentes Az Ökotex 100 szabvány által tanusítva Antiallergén A poliészterszálak módosítása révén tartósan nehezenéghető, azaz beépített lángvédelemmel rendelkezik A nehezenégehetőség sem a használattal, sem a mosás során, sem az öregedéssel nem csökken Nincsenek pótlólagos szerek a nehezen meggyújthatóság érdekében Általános vizsgálati tanúsítványok által igazoltan biztonságos, mint például a nehezenéghető anyagokra vonatkozó DIN 4102, B1 osztály Tűz esetén nagyon csekély a füstképződés Nincs utólagos izzás Nem rohad, nem penészedik Az összes fertőtlenítési módszer alkalmazható A Trevira folyamatos márkaellenőrzése révén nagyértékű termékek Az intenzív piaci támogatás magas szintű ismertséget eredményez

16 TC UNG-07/05/042 Trevira registered trademark Trevira GmbH Marketing & Sales Philipp-Reis-Str. 2 D Hattersheim Tel Fax treviracs@fra.trevira.com Internet: Member Reliance Group

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VALLENTUNA. Moduláris kanapésorozat. TERVEZŐK Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VALLENTUNA. Moduláris kanapésorozat. TERVEZŐK Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VALLENTUNA Moduláris kanapésorozat TERVEZŐK Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland ELEMEK Ülőrész Ülőrész tárolóval Ülőrész ággyal Karfa Hátpárna Kanapéágy Tárolási lehetőség

Részletesebben

ÚJ: KaiCene -Technológia. ÚJ: INCERAM -Cladding. Kompromisszum mentes, mivel biztonságot nyújt!

ÚJ: KaiCene -Technológia. ÚJ: INCERAM -Cladding. Kompromisszum mentes, mivel biztonságot nyújt! EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS A kiemelkedő Kaiflex technológia 1,20 m új csomagolási rendszerben ÚJ: KaiCene -Technológia Bevonat nélküli csőhéjak ÚJ: INCERAM -Cladding Bevonatos lemezek Kompromisszum mentes, mivel

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET DELAKTIG. Kanapésorozat. TERVEZŐ Tom Dixon

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET DELAKTIG. Kanapésorozat. TERVEZŐ Tom Dixon VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET DELAKTIG Kanapésorozat TERVEZŐ Tom Dixon ELEMEK Fotel 2 személyes ülőelem 3 személyes ülőelem Háttámla párnával Karfa párnával Dohányzóasztal Állólámpa Levehető huzat Választható huzat

Részletesebben

KT 16. Rendszeres takarítási szolgáltatás mikroszálakból készült textiliák alkalmazásával. Érvényes: december 6-ától 2014.

KT 16. Rendszeres takarítási szolgáltatás mikroszálakból készült textiliák alkalmazásával. Érvényes: december 6-ától 2014. Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. 1027 Budapest, Lipthay utca 5. Telefon: (+36-1) 336-1156, fax: (+36-1) 336-1157 E-mail: kornyezetbarat.termek@t-online.hu http: //www.kornyezetbarat-termek.hu KT 16

Részletesebben

Rendszeres takarítási szolgáltatás mikroszálakból készült textíliák alkalmazásával KT-16. Érvényes: december 31-ig.

Rendszeres takarítási szolgáltatás mikroszálakból készült textíliák alkalmazásával KT-16. Érvényes: december 31-ig. Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Környezetbarát Termék és Európai Ökocímke Tanúsító Igazgatóság 1223 Budapest, Park utca 2. Telefon: (+36-1) 362-8139 E-mail: info@okocimke.hu www.okocimke.hu KT-16 Rendszeres

Részletesebben

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Mi az ECOSE Technológia? egy forradalmian új, természetes, formaldehid-mentes kötőanyagtechnológia, mely üveg-, kőzetgyapot és számos más termék gyártásakor biztosítja

Részletesebben

speciális textília igényei Technológia és innováció a standard megoldásokon túl

speciális textília igényei Technológia és innováció a standard megoldásokon túl A Horecaszektor speciális textília igényei Technológia és innováció a standard megoldásokon túl Lakástextilek a mindennapokban és a Horecaszektorban Különbségek a lakossági és a Horecaszektor igényei között:

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Eco Natural Lucart: az öko termékek új generációja. A termékcsalád INNOVATÍV gyártási filozófián alapul, 100%-ban ÖKOLÓGIAI és kifogástalan MINŐSÉGŰ.

Eco Natural Lucart: az öko termékek új generációja. A termékcsalád INNOVATÍV gyártási filozófián alapul, 100%-ban ÖKOLÓGIAI és kifogástalan MINŐSÉGŰ. Eco Natural Lucart: az öko termékek új generációja A termékcsalád INNOVATÍV gyártási filozófián alapul, 100%-ban ÖKOLÓGIAI és kifogástalan MINŐSÉGŰ. PROFESSIONAL TECHNOLOGY AZ ELSŐ PAPÍR TETRA PAK ITALOS

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben

novalife JÓTÁLLÁSI JEGY 5 ÉVRE SZÓLÓ GARANCIA egyszerûen a legjobb szövet

novalife JÓTÁLLÁSI JEGY 5 ÉVRE SZÓLÓ GARANCIA egyszerûen a legjobb szövet novalife JÓTÁLLÁSI JEGY 5 ÉVRE SZÓLÓ GARANCIA GRATULÁLUNK! NEMZETKÖZI KLASSZIKUS STÍLUS A berendezés mûvészete MODERN CSALÁD Végre otthon HAGYOMÁNYOS STÍLUS Minden generáció ízlésének megfelel HAGYOMÁNYOS

Részletesebben

FM GLOBAL MINŐSÍTÉS SIKA TETŐRENDSZEREKHEZ

FM GLOBAL MINŐSÍTÉS SIKA TETŐRENDSZEREKHEZ FM GLOBAL MINŐSÍTÉS SIKA TETŐRENDSZEREKHEZ BIZTOSÍTÁSI MINŐSÍTÉSEK - SIKA TETŐRENDSZEREK 1995 ÓTA SIKA TETŐRENDSZEREK - FM MINŐSÍTÉS VIZSGÁLATAI ÉS TANUSÍTVÁNYAI MI AZ FM GLOBAL ÉS MI AZ FM MINŐSÍTÉS?

Részletesebben

Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RAPIDA RESISTA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION. More than just ink

Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RAPIDA RESISTA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION. More than just ink Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink Az együttműködés az újítások teremtő ereje technológia fejlesztés szakértelem tapasztalat

Részletesebben

Eco Natural Lucart: az öko termékek új generációja

Eco Natural Lucart: az öko termékek új generációja Eco Natural Lucart: az öko termékek új generációja A termékcsalád INNOVATÍV gyártási filozófián alapul, 100%-ban ÖKOLÓGIAI és kifogástalan MINŐSÉGŰ. PROFESSIONAL TECHNOLOGY AZ ELSŐ PAPÍR TETRA PAK ITALOS

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

Az Internet jövője Internet of Things

Az Internet jövője Internet of Things Az Internet jövője Dr. Bakonyi Péter c. docens 2011.01.24. 2 2011.01.24. 3 2011.01.24. 4 2011.01.24. 5 2011.01.24. 6 1 Az ( IoT ) egy világméretű számítógéphálózaton ( Internet ) szabványos protokollok

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához

lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához lindab velünk egyszerű az építés DuraFrost Újdonság a Lindabtól LindabPLX lágy állókorcos síklemez fedés Építészeti álmok megvalósításához Premium bevonati rendszer Fehér Galambszürke Antracitmetál Fekete

Részletesebben

Tűzálló antisztatikus - FLAB ÖSSZESÍTŐ JEGYZŐKÖNYV

Tűzálló antisztatikus - FLAB ÖSSZESÍTŐ JEGYZŐKÖNYV Területi sűrűség Összetétel Konstrukció Szövés 3/1 Szélesség 150 cm Tűzálló antisztatikus - FLAB 320 gsm 100% Cotton 10X10 80X46 300 grammos területi sűrűsége alkalmassá teszi, hogy hegesztő műhelyekben

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

műszaki habok Kizárólagos magyarországi forgalmazó:

műszaki habok Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Hanno -Protecto műszaki habok Protecto Kizárólagos magyarországi forgalmazó: TechFoam Hungary Kft. H-1183 Budapest, Felsőcsatári út 15. Tel: + 36 1 296 08 02 Fax: + 36 1 296 0803 e-mail: info@techfoam.hu

Részletesebben

Anyagvizsgálati módszerek a bűnüldözésben (természettudományok és bűnüldözés) Dr. Gál Tamás i.ü. vegyészszakértő

Anyagvizsgálati módszerek a bűnüldözésben (természettudományok és bűnüldözés) Dr. Gál Tamás i.ü. vegyészszakértő Anyagvizsgálati módszerek a bűnüldözésben (természettudományok és bűnüldözés) Dr. Gál Tamás i.ü. vegyészszakértő Szálasanyagok kriminalisztikai vizsgálata Szálasanyagok előfordulása Előadásvázlat A szálvizsgálat

Részletesebben

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes.

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. 2 LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Kompakt felépítés, minőség és utolérhetetlen lefedettség A

Részletesebben

január CEMENTKÖTÉSŰ LAPOK Cementkötésű Lapok

január CEMENTKÖTÉSŰ LAPOK Cementkötésű Lapok Cementkötésű A Siniat cementkötésű lapok közül sok típus az alkalmazások sokféleségét teszi lehetővé: magas páratartalmú helyiségekben, külső alkalmazásoknál, illetve a szerkezeti lemez felhasználását

Részletesebben

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron

KARTONPALLET papír raklap. Az ideális raklap a legjobb áron KARTONPALLET papír raklap Az ideális raklap a legjobb áron általános termékek Erősített raklapok Szabvány méretű raklapok Keretek Raklap láb Könnyített raklapok Koncepció KARTONPALLET méretpontos, egyedi,

Részletesebben

MŰSZAKI FELTÉTELEK Beszerzéshez és szállításhoz Gyártmánycsoportonként

MŰSZAKI FELTÉTELEK Beszerzéshez és szállításhoz Gyártmánycsoportonként Azonosító: IBA-2204 Oldalszám: 1 / 6 1. A gyártmánycsoport műszaki meghatározása, felhasználási területe A termék csoport felhasználása: Vasúti személykocsik üléseinek burkolására használható szövetanyagok.

Részletesebben

[Innov. áció] Innováció. StoCretec. Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal. Tudatosan építeni

[Innov. áció] Innováció. StoCretec. Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal. Tudatosan építeni Innováció áció] StoCretec [Innov Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal Tudatosan építeni Újszerű önterülő bevonat: StoPox BB T 200 Tetszetős, ugyanakkor strapabíró padlók Akár az

Részletesebben

Hörmann acel tuzgátló ajtók

Hörmann acel tuzgátló ajtók Hörmann acel tuzgátló ajtók Széles termékpaletta sokféle felhasználásra Többfélé 1- és 2- szárnyú ajtó egyforma megjelenéssel kiegészíto vedofunkciókkal 1 Hörmann tuzgátló ajtók Nem adunk esélyt a tuznek

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

Rosenbauer sisakrendszer

Rosenbauer sisakrendszer 1 Rosenbauer sisakrendszer Rosenbauer immár 20 év tapasztalattal rendelkezik a védősisakok területén. A HEROS sisakrendszer már több mint százezerszer volt bevetésen és világszerte gondoskodik a tűzoltók

Részletesebben

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre Quarzolite Paint Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden olyan meglévő és új, már festett felület átfestése, ahol

Részletesebben

Szabadentalpia nyomásfüggése

Szabadentalpia nyomásfüggése Égéselmélet Szabadentalpia nyomásfüggése G( p, T ) G( p Θ, T ) = p p Θ Vdp = p p Θ nrt p dp = nrt ln p p Θ Mi az a tűzoltó autó? A tűz helye a világban Égés, tűz Égés: kémiai jelenség a levegő oxigénjével

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

Kémiai összetétel (%) SiO 2 6,0 Al 2 O 3 50 53 Fe 2 O 3 3,0 CaO 40,0 MgO 1,5 SO 3 0,4

Kémiai összetétel (%) SiO 2 6,0 Al 2 O 3 50 53 Fe 2 O 3 3,0 CaO 40,0 MgO 1,5 SO 3 0,4 Általános Az normál dermedésű, de gyorsan kikeményedő, magas korai szilárdsággal rendelkező bauxitcement. Gyártási eljárásának, kémiai összetételének és szilárdulási képességének köszönhetően lényegesen

Részletesebben

Mi nem csak beszélünk a minőségről.

Mi nem csak beszélünk a minőségről. Mi nem csak beszélünk a minőségről. Bosch mosó- és szárítógépek 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. 30 napos z Ön maradéktalan elégedettségéért! Pénzvisszafizetési garancia 2011.01.01-03.31. Elöltöltős

Részletesebben

Az Ön partnere az ötlettől a termékig

Az Ön partnere az ötlettől a termékig Az Ön partnere az ötlettől a termékig Fix tájékozódási pont a műanyagok piacán Anyag Funkcióintegráció Megvalósíthatóság Újrahasznosítás Mérnöki szolgáltatások Alkatrészek megtervezése Szerszámok Folyamatok

Részletesebben

Kedves Vásárlónk, gratulálunk Önnek! Ön egy kiváló minőségű, elismert márkájú páraelszívó készüléket választott. A hatékony használat érdekében

Kedves Vásárlónk, gratulálunk Önnek! Ön egy kiváló minőségű, elismert márkájú páraelszívó készüléket választott. A hatékony használat érdekében Használati útmutató Kedves Vásárlónk, gratulálunk Önnek! Ön egy kiváló minőségű, elismert márkájú páraelszívó készüléket választott. A hatékony használat érdekében kérjük szigorúan kövesse az útmutatóban

Részletesebben

kompatibilis Ívben Négy merített szél, Fontenay vízjel. A különlegessége, hogy mindkét oldalt más felülettel rendelkezik. 4 oldalt ragasztott

kompatibilis Ívben Négy merített szél, Fontenay vízjel. A különlegessége, hogy mindkét oldalt más felülettel rendelkezik. 4 oldalt ragasztott Fontenay Fontenay 100% gyapotból, hengerszitán készült, vízjellel ellátott akvarellpapír. Anyagában és felület enyvezett. Ez teszi ellenállóvá. A mérettartósága csökkenti a papír hullámosodását, ha vízzel

Részletesebben

kipufogódob hang- és hőszigetelő rendszer

kipufogódob hang- és hőszigetelő rendszer Acoustafil-HU 1/7 Acousta-fil kipufogódob hang- és hőszigetelő rendszer Magyarországi képviselet / forgalmazás: WESTEX Kft./ 9700 Szombathely / Rumi út 301. Tel. +36 94 510-102 Fax: +36 94 510-105 E-mail:

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

A tökéletes megoldás családi házaktól az irodaépületekig

A tökéletes megoldás családi házaktól az irodaépületekig A tökéletes megoldás családi házaktól az irodaépületekig A világ vezető építőipari kiállítása, az ISH 2011. március 15. és 19. között 51. alkalommal nyitja meg kapuit, és a szaniter-, épület-, energia-

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

Hőszigetelés és teherbírás Minden beépítési helyzetben

Hőszigetelés és teherbírás Minden beépítési helyzetben Hőszigetelés és teherbírás Minden beépítési helyzetben Hőhíd az épületben Hogyan kerülhető el? Hogyan keletkeznek a hőhidak? Nem megfelelő szigetelésű csatlakozásoknál alacsony külső hőmérséklet esetén

Részletesebben

4450 Ft/m 2. Színpompás Ősz 2015. berlin Vario. Kertek Kövek Hangulatok. Akció érvényessége: 2015. szeptember 14. november 20. Régi ár 7188 Ft/m 2

4450 Ft/m 2. Színpompás Ősz 2015. berlin Vario. Kertek Kövek Hangulatok. Akció érvényessége: 2015. szeptember 14. november 20. Régi ár 7188 Ft/m 2 Színpompás Ősz 2015 Kertek Kövek Hangulatok berlin Vario Régi ár 7188 Ft/m 2 4450 Ft/m 2 homokkő, kagylóbarna színben Akció érvényessége: 2015. szeptember 14. november 20. KK Kavics Beton A minőség garantált

Részletesebben

Porraloltó 6-12 kg.-os készülék

Porraloltó 6-12 kg.-os készülék Tűzoltó készülékek Porraloltó 6-12 kg.-os készülék Porraloltó 50 kg.-os készülék Porraloltó GLÓRAI készülék Habbaloltó IFEX készülékek Halonnal oltó készülék Széndioxiddal oltó készülék Japán gyártmányú

Részletesebben

KELMEFESTŐ- ÉS TISZTÍTÓ SZAKMAISMERTETŐ INFORMÁCIÓS MAPPA. Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) 1.2 intézkedés

KELMEFESTŐ- ÉS TISZTÍTÓ SZAKMAISMERTETŐ INFORMÁCIÓS MAPPA. Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) 1.2 intézkedés KELMEFESTŐ- ÉS TISZTÍTÓ SZAKMAISMERTETŐ INFORMÁCIÓS MAPPA Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) 1.2 intézkedés Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat fejlesztése KELMEFESTŐ- ÉS TISZTÍTÓ Feladatok

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS SZERVIZEK VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS A világ vezető járműgyártóinak OE beszállítójaként árképzési versenyre léphetünk az OE alkatrészek terén a fő autókereskedőkkel. MINŐSÉGI TERMÉKEK A Textar az innovációra

Részletesebben

ANaturtex pehely titka

ANaturtex pehely titka ANaturtexrõl A Naturtex Kft. egy magyar családi vállalkozás, amelyet 1989-ben alapítottak. A cég fõ profilja a tollal, pehellyel, gyapjúval, kasmírral, teveszõrrel, mûszállal, egyéb természetes és szintetikus

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

Technikai adatok Serafil 8

Technikai adatok Serafil 8 Serafil 8 A Serafil 8 egy 100% ból készült varrócérna, amely nagy szilárdságú száltípusból készül. Magas terhelhetıségő varrócérna a legbiztosabb varratbiztonságért. Biztonsági övekhez, tartó- és emelıövekhez

Részletesebben

2005. április 14.-ei kiadás 1 oldal 5oldalból. Felvilágosítást adó terület: Minőségbiztosítási és alkalmazástechnikai osztály

2005. április 14.-ei kiadás 1 oldal 5oldalból. Felvilágosítást adó terület: Minőségbiztosítási és alkalmazástechnikai osztály 2005 április 14-ei kiadás 1 oldal 5oldalból 1) Anyag- /gyártási-és cégmegjelölés Adatok a termékről: Cikkszám: 28342 Termék megnevezés: Szállító: Südsalz GmbH Salzgrund 67 74076 Heilbronn Tel: 0049/ 71316494-0

Részletesebben

meditáció bizalom önvizsgálat koncentráció erő és egyensúly JÓGA légzés test és lélek harmóniája teljesítmény pozíciók rugalmasság

meditáció bizalom önvizsgálat koncentráció erő és egyensúly JÓGA légzés test és lélek harmóniája teljesítmény pozíciók rugalmasság 2017 JÓGA meditáció bizalom önvizsgálat koncentráció erő és egyensúly JÓGA légzés test és lélek harmóniája teljesítmény pozíciók rugalmasság A DECATHLON JÓGA VÁLASZTÉKA Ma nem kevesebb, mint 200 különböző

Részletesebben

AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL

AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL PREFA ERESZCSATORNÁK AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL Az ereszcsatornák kétféleképpen határozhatják meg egy épület látványát: vagy tökéletesen érvényesülni hagyják a homlokzatot, úgy, hogy színükkel tökéletesen

Részletesebben

Kémény Információk Tervezőknek

Kémény Információk Tervezőknek Kémény Információk Tervezőknek Schiedel Kéménygyár Kft. 8200 Veszprém, Kistó u. 12. T: +36 88 576 700 I F: +36 88 576 704 E: info@schiedel.hu I W: www.schiedel.hu Part of BRAAS MONIER BUILDING GROUP KERÁMIA

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

Csökkentett füstkibocsájtás, plusz tűzvédelmi biztonság

Csökkentett füstkibocsájtás, plusz tűzvédelmi biztonság Rendkívül rugalmas, zárt mikrocellás szerkezetű szigetelőanyagunknak bevizsgált jellemzői, hosszú élettartamot biztosítanak a rendszer működésének teljes időtartama alatt. Füstfejlesztési tulajdonságát

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: SZALAGFÜGGÖNY

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:   SZALAGFÜGGÖNY SZALAGFÜGGÖNY A belső textilárnyékolók egyik legnépszerűbb típusa az ismét reneszánszát élő szalagfüggöny. Funkciójukat tekintve, már nem csak árnyékolás és a kíváncsi tekintetek távoltartását szolgálják,

Részletesebben

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK INNOVATÍV ALAPANYAG, INNOVATÍV FORMA A mindennapos használat miatt a mosogató minősége minden háztartásban nagyon fontos, ami a helyiség nedvességtartalmát és a munkalapszerű használatot

Részletesebben

Válassza a megfelelő autólámpát! automotive.tungsram.com

Válassza a megfelelő autólámpát! automotive.tungsram.com Válassza a megfelelő autólámpát! automotive.tungsram.com A Tungsram, Európa egyik legmeghatározóbb világítótest márkája, a GE Lighting európai, közel-keleti, afrikai, törökországi, valamint a Global Automotive

Részletesebben

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light

A fény természetes evolúciója 2013. Natural Evolution of Light A fény természetes evolúciója 2013 Natural Evolution of Light Egy ragyogóbb jövő Kisebb energiafogyasztás, nagyobb kényelem: A Panasonic új generációs LED fényforrásaival másként látja majd otthonát és

Részletesebben

KEIM Biosil. Univerzális beltéri falfesték az egészséges élethez

KEIM Biosil. Univerzális beltéri falfesték az egészséges élethez Univerzális beltéri falfesték az egészséges élethez Szilikát plusz a jobb életminőségért: Egészség és környezet mindenek felett áll Korábbiakkal ellentétben manapság időnk 90%-át zárt helyiségekben töltjük.

Részletesebben

boco Munkaruházat Munkára tervezve

boco Munkaruházat Munkára tervezve boco Munkaruházat Munkára tervezve boco Munkaruházat Munkára tervezve A CWS-boco Kft. széleskörű tapasztalattal rendelkezik a bértextília szolgáltatás területén, hiszen generációk óta fejleszt innovatív

Részletesebben

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása (Forrás: Az Amerikai Alaszkai Malamut Klub bírói oktatóanyaga) Összeállította: W. Willhauck Fordította: Romoda Csilla Fajta eredete:

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

Környezetvédelmi szaktanácsadás

Környezetvédelmi szaktanácsadás Környezetvédelmi szaktanácsadás ELEMZÉS TANÁCSADÁS TERVEZÉS WWW.WESSLING.HU Szakértői szaktanácsadói tevékenységünket folyamatosan terjesztjük ki az épített környezet kérdéseire. Az ezen a területen végzett

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

369-AA b MŰSZAKI LEÍRÁS Padlószőnyeg és ragasztó MÁV-START Zrt. Műszaki Fejlesztési Igazgatóság Járműkonstrukció 2017.

369-AA b MŰSZAKI LEÍRÁS Padlószőnyeg és ragasztó MÁV-START Zrt. Műszaki Fejlesztési Igazgatóság Járműkonstrukció 2017. MŰSZAKI LEÍRÁS Padlószőnyeg és ragasztó MÁV-START Zrt. Műszaki Fejlesztési Igazgatóság Járműkonstrukció 2017. Oldalszám: 2 / 8 Nyilvántartási oldal A dokumentumot készítette: ellenőrizte: jóváhagyta: Név

Részletesebben

A FIRE STRYKER TŰZOLTÓKÉSZÜLÉK

A FIRE STRYKER TŰZOLTÓKÉSZÜLÉK A FIRE STRYKER TŰZOLTÓKÉSZÜLÉK ÁLTALÁNOS BEMUTATÁSA 2015 CarParts Import Export Kft csoport ALKALMAZÁSI TERÜLETEK MODELLEK ALKALMAS: háztartásokban autóban elektromos helységekben irodákban kamionokban

Részletesebben

Nagyteljesítményû hajtómûolajok

Nagyteljesítményû hajtómûolajok Nagyteljesítményû hajtómûolajok Osztrák minôség ipari alkalmazások számára www.omv.com OMV Felkészültünk a jövôre Gyorsabban, tovább, jobban. Az elmúlt évek során a gazdasági környezet drasztikusan átalakult

Részletesebben

TŰZÁLLÓ TARTÓSZERKZETEK AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN. Hilti Épületgépész Konferencia

TŰZÁLLÓ TARTÓSZERKZETEK AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN. Hilti Épületgépész Konferencia TŰZÁLLÓ TARTÓSZERKZETEK AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN Hilti Épületgépész Konferencia 2019.03.19. EGYSÉGBEN A BIZTONSÁGÉRT Új megközelítés a tűzálló gépészeti tartószerkezetek kialakításához Tudatosság A tűzálló

Részletesebben

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE Tartós megoldás az Ön üres tartályai számára: A SCHÜTZ TICKET SERVICE szolgáltatás. A mai ipari vállalatok egyik legfontosabb célja a sértetlen

Részletesebben

Textil homlokzati árnyékoló az ablak helyzete középen

Textil homlokzati árnyékoló az ablak helyzete középen TRAV frame Screen TRAV frame SCREEN M_screen-IS Textil homlokzati árnyékoló befogókkal a szúnyogháló rolóhoz az ablak helyzete középen M_screen Textil homlokzati árnyékoló az ablak helyzete középen I_screen-IS

Részletesebben

Magasépítéstan alapjai 13. Előadás

Magasépítéstan alapjai 13. Előadás MAGASÉPÍTÉSTAN ALAPJAI Magasépítéstan alapjai 13. Előadás BME MET Előadó: 2014/2015 II. szemeszter egyetemi docens, BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék BME MET 2014 / 2015 II. szemeszter 13. Előadás

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Delius: Otthon a projektek világában

Delius: Otthon a projektek világában DELIUS Otthon a projektek világában Delius: Otthon a projektek világában A német Delius termékkínálata minden projektterületre megoldást tud nyújtani a lángmentes blackout függönyöktől kezdve a különböző

Részletesebben

Szennyvíziszapból trágya előállítása. sewage sludge becomes fertiliser

Szennyvíziszapból trágya előállítása. sewage sludge becomes fertiliser Szennyvíziszapból trágya előállítása. sewage sludge becomes fertiliser Szennyvíziszapból trágyát! A jelenlegi szennyvízkezelési eljárás terheli a környezetet! A mai szennyvíztisztítók kizárólag a szennyvíz

Részletesebben

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Karbantartás Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon Október 2014. október 15. Készítette: Kemény Béla Gestamp Hungária Kft

Részletesebben

ÚJ EURO FALI CSATLAKOZÓK DESIGN. Szép és strapabíró

ÚJ EURO FALI CSATLAKOZÓK DESIGN. Szép és strapabíró ÚJ EURO FALI CSATLAKOZÓK DESIGN Szép és strapabíró w w w. s i s t e m a i r. h u DESIGN Elegancia, tökéletes záródás egyetlen fali csatlakozóban Ütésálló Könnyedén nyitható Letisztult, elegáns forma Illeszkedik

Részletesebben

% % TOP. 999 Ft/ 3999 Ft/ 1599 Ft/ SZUPER. Nyári SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! JÚNIUS AJÁNLAT ÁRAK AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 2017 JÚNIUS 1-30.

% % TOP. 999 Ft/ 3999 Ft/ 1599 Ft/ SZUPER. Nyári SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! JÚNIUS AJÁNLAT ÁRAK AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 2017 JÚNIUS 1-30. AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 07 JÚNIUS -30. Nyári AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA - PADLÓRA, FALRA, ABLAKRA TOP AJÁNLAT SZUPER ÁRAK 999 Ft/ db Párnahuzat hasított bőrhatású, zipzárral 6 féle színben, 40 x 40 cm. 50 x 50 cm:

Részletesebben

A vállalatok és a minőségbiztosítás

A vállalatok és a minőségbiztosítás 4. A vállalatok és a minőségbiztosítás 4.1 Minőségbiztosítás piaci ösztönzői A vállalatok piaci helyzete nagyon különböző. A minőségbiztosítás bevezetésére vonatkozó kényszereket és ösztönzőket ez a piaci

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA

VÁLASSZA AZ ADESO ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIÁT ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA ÖNTAPADÓ TECHNOLÓGIA Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Miért válassza az ADESO öntapadó technológiát Az ADESO technológia egy forradalmi megoldás kettős összetételű öntapadó lemezek gyártására,

Részletesebben

Elgázosító CHP rendszer. Combined Heat & Power

Elgázosító CHP rendszer. Combined Heat & Power Mobil biomassza kombinált erőmű Hu 2013 Elgázosító CHP rendszer Combined Heat & Power Elgázosító CHP rendszer Rendszer elemei: Elgázosítás Bejövő anyag kezelés Elgázosítás Kimenet: Korom, Hamu, Syngas

Részletesebben

INGYENESEN HÍVHATÓ ZÖLD SZÁMUNK:

INGYENESEN HÍVHATÓ ZÖLD SZÁMUNK: és székek HOTEL ÉS GASZTROBÚTOROK ÖLTÖZŐBÚTOROK UTCABÚTOROK OKTATÁSI BÚTOROK IRODABÚTOROK INGYENESEN HÍVHATÓ ZÖLD SZÁMUNK: 06 80/204-810 A rendkívül könnyű eduplast palástok speciális kiképzésüknek köszönhetően

Részletesebben

Ismerje meg a természettudomány törvényeit élőben 10 hasznos tanács Tanuljon könnyedén

Ismerje meg a természettudomány törvényeit élőben 10 hasznos tanács Tanuljon könnyedén Vegyipar Iskolai kísérletek Törésmutató-mérés Ismertető 10 hasznos tanács a Törésmutató-méréshez Ismerje meg a természettudomány törvényeit élőben Tanuljon könnyedén Kedves Olvasó! Először is köszönjük,

Részletesebben

ipari alkalmazású termékek tectube _cips, tectube _med rézcsövek

ipari alkalmazású termékek tectube _cips, tectube _med rézcsövek ipari alkalmazású termékek tectube _cips, tectube _med rézcsövek az anyag természetes tulajdonságai alapján a nagy tisztaságú cu-dhp rézcsövek kiválóan alkalmasak gázok, hűtőanyagok szállítására és vákuum-installációk

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás AZ ÖN ELŐNYEI ML PRINCESS, ML SOLO, ML FLEX LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS Ha több kell Az ML-rendszerek magas párásítási

Részletesebben

Élet a szabadban. Automotive Industry

Élet a szabadban. Automotive Industry Élet a szabadban RELAZZO, A TERASZ. TUDNIVALÓK A MINDENNAPI HASZNÁLATHOZ www.rehau.hu/relazzo Construction Automotive Industry Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A következő oldalakon

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

ZinkPower Coating TARTÓS VÉDELEM TÜZIHORGANYZOTT ACÉLOKHOZ

ZinkPower Coating TARTÓS VÉDELEM TÜZIHORGANYZOTT ACÉLOKHOZ ZinkPower Coating TARTÓS VÉDELEM TÜZIHORGANYZOTT ACÉLOKHOZ www.zinkpower.com ZINKPOWER Coating MINDEN IGÉNYRE A HELYES MEGOLDÁS A ZINKPOWER a vezető tüzihorganyzó csoportok közé tartozik. Megbízható partner

Részletesebben

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Condair SH2 Mentes a nemkívánatos üvegszáltól és cellulóztól Szabadalmaztatott

Részletesebben