magneter információs füzet mágnesterápiás készülékek, mindennapos használatra! Magneter Home Magneter Professional Könnyen kezelhető

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "magneter információs füzet mágnesterápiás készülékek, mindennapos használatra! Magneter Home Magneter Professional Könnyen kezelhető"

Átírás

1 magneter információs füzet Magneter Home Magneter Professional Könnyen kezelhető mágnesterápiás készülékek, mindennapos használatra!

2 Magneter család általános bemutatása Ne legyen törzsvendég az orvosi rendelőkben - vigye otthonába a MÁGNESDOKTORT! - nem csodaszerkezet, de mégis csodálatos Kényelmesen- akár a saját otthonábanhátradőlve regenerálódni, relaxálni és az öngyógyító folyamatokat hadba állítani - ez a MAGNETER Home és Professional készülékek alapelve. A Magneter magyar fejlesztés, mely a pulzá ló MÁGNES TERÁpiÁT alkalmazza a betegségek, sérülések kezelésében; a szervezet felerősítésében. A Pulzáló MáGNEsEs MEző HATásA A pulzáló mágneses mezőnek a szervezetre gyakorolt legfontosabb hatásai a következők: általános regulációs hatással bír; a csont- és porcsejteket stimulálja; az idegsejteket regenerálja; a sebgyógyulást gyorsítja; fájdalomcsökkentő hatása van; az anyagcsere-folyamatokat javítja; a feljavított anyagcsere következtében a salakanyagok kiürítését elősegíti; a makrofágok (falósejtek) tevékenységét aktiválja; a stresszhormon-receptorok érzékenységét csökkenti, ezáltal növeli a stressztűrő képességet; a bélben található plexus myentericust beszabályozza, ezáltal az emésztési zavarokat megszünteti; a melatonin nevű hormon kiszórását elősegíti, ezáltal megszünteti az alvászavart és hosszú távon a rák kialakulása ellen is hat; megerősíti az immunrendszert: a vegetatív idegrendszerre és a limfociták működésére is hatással van; a gyógyszereknek nagyobb a hatásfoka a feljavított anyagcsere és vérellátás által; a szívritmust normalizálja; a légzőizmok feljavított működésén keresztül a légzéstérfogatot növeli; az összeragadt vörösvértesteket szétválasztja, miáltal a vér átfolyási sebesssége nő.

3 A Pulzáló MáGNEs TERáPiA AlKAlMAzásA A készülék főbb terápiás alkalmazási területei a következők: betegség megelőzés és stresszcsökkentés; vérellátási zavarok és a keringési rendszer problémáinak kezelése; a csontok beforradásának elősegítése; az izomfeszülések megszüntetése; alvásproblémák és stresszel összefüggő egyéb megbetegedések kezelése; a sport területén: teljesítmény növelése, sérülések kezelése és a regeneráció meggyorsítása; anyagcsere-betegségek kezelése; szív- és érrendszeri betegségek terápiájában; depressziónál; ideggyulladások, idegsérülések, idegi eredetű betegségek esetén; a gyógyszerfogyasztás csökkentése; az immunrendszer megerősítése (daganatos betegségek esetén is!); bőrbetegségek kezelése allergiás tünetek kezelése mozgásszervi megbetegedésekre Előfordul, hogy szervezetünk visszajelzi: nincs minden rendben a működési folyamataiban. Egyre intenzívebben uralkodhatnak el rajtunk a vele járó tünetek. Amennyiben ez az állapot hosszasan fennmarad, úgy érezhetjük, a betegség irányítja az életünket. Egyre elviselhetetlenebbé válik, hogy a tünetek megakadályoznak abban, amit tenni szeretnénk. Világszerte megnőtt az érdeklődés az úgynevezett alternatív, gyógyszermentes módszerek iránt az utóbbi néhány évben. Ezért végre hódító útjára indulhatott a mágnesterápia, és sokan már a 21.század gyógymódjának is nevezik. Fejlesztésén világszerte több százezer tudományos dolgozó munkálkodik, míg naprólnapra növekszik a mágneses gyógyászati segédeszközök eladása. A világ számos pontján jött létre a MAGNETERhez hasonló wellness és kiegészítő terápiás készülék és gyógyászati segédeszköz. A MAGNETER készülék használatának fő előnye, hogy egyszerű, orvosi és otthoni használatra is alkalmas, minimális karbantartást igényel. Az EEKH szakvéleménye alapján a Professional és a Home készülékek orvostechnikai eszköznek minősülnek.

4 A következő oldalakon a gyártótól kapott leírás, információk és az általa összegyűjtött terméktapasztalatok szerepelnek. A Magneter berendezés A MAGNETER készülék elektromos és mágneses impulzusokat ad a szervezetnek. Ezek az impulzusok hatással vannak arra a személyre akit kezelünk, ennek eredményeként jelentkezik, hogy a készülékből kibocsátott hullámok lassan megváltoztatják a szervezet állapotát, ezáltal elősegítve a szervezet normális működését, felerősítését, harmonizálását. Mi nem egy csodaszerkezetet fejlesztettünk ki, hanem egyszerűsítettük, könnyen kezelhetővé tettük a biorezonanciás készülékeket - mindennapi használatra! Szerettünk volna létre hozni egy egyszerű, hatékony, otthon használható és könnyen kezelhető berendezést, amely minden család számára elérhetővé tud válni. A készüléket megpróbáltuk minden betegséghez, betegségtípushoz igazítani úgy, hogy létrehoztunk egy CD program-sorozatot, melyet orvosi konzílium alapján, több tünetcsoport ráírásával készítettünk el. A cédékre írt frekvenciasorozatok 1 és 3 perc közötti hosszúságúak; lehetőség van akár több száz sorozat létrehozására is, betegségektől függően. Ha valaki olyan frekvenciát kap, melyre nincs szüksége, akkor semmi nem történik, ezek teljesen fájdalommentesek, tünetmentesek, semmilyen kontraindikációt nem hoznak létre. Azonban, amikor a pontos frekvencia eltalálja azt a csoportot, amely funkcionális zavarai miatt másként működik, létrejön egy ún. rezonancia frekvencia, így a két rezgés kiüti egymást, vagyis megszűnik a rossz működés. Tehát a legfontosabb dolog az volt számunkra, hogy létrehozzunk több száz ismert betegségre, tünetre, szindrómára megfelelő programokat, melyek tartalmazzák azokat a frekvenciákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy helyreálljon szervezetünk megfelelő működése. Ezeket a lemezeket nagy előkészülettel, konzultációval, megfontoltsággal orvos csoportjaink hozták létre. A lemezek nap mint nap frissülnek; amint információt kapunk a frekvenciamérések újabb eredményeiről, azonnal frissítjük adatállományunkat. A lemezprogramok megírása után a következő lépés, kérdés az, hogyan juttassuk ezeket a frekvenciákat az adott testrészekhez, szervekhez. Tanulván a már korábban elkészített berendezések hibáiból, arra következtettünk, hogy a legjobb megoldás, ha a készülék nem érintkezik a bőrrel, nem csatlakozik semmilyen testrészhez. Így arra a döntésre jutottunk, hogy létrehozunk egy nagy ún. antenna rendszert, amely behálózza azt a derékaljat, amit az egész testünk alá helyezünk, így létrehozhatja ez a tekercses derékalj azt a mágneses fluxust, amely beborítja egész testünket. A programlemezek egy speciális DVD lejátszó segítségével juttatják el a jeleket a Magneter készülékre, a benne lévő kis hangszóró segítségével magunk is meggyőződhetünk a készülék helyes működéséről (sípoló frekvenciák hallhatók).

5 Wellness Migrén-Fejfájás Érelmeszesedés Discopathia, Discus hernia (porckorongsérv) A programunkban a következő alapkezeléseket alkalmazhatjuk: Depresszió Gerinc Reuma Ízület Diabetes immunerősítő Ízületi fájdalom Allergia Mi a különbség a Magneter Home és a Professional készülékek között? A Magneter Professional készülék labor tápegységgel van ellátva, amelyen frekvenciaszabályzó található. Ennek segítségével a kezelést végző szakember beállíthatja, megváltoztathatja a frekvencia erősségét; így a páciens akár napi 1 alkalommal felveheti a szükséges frekvenciamennyiséget, nem kell naponta többször időt fordítania a kezelésre. A Magneter Professional biztonságos használata egészségügyi előképzettséget igényel; így ennek működtetését kifejezetten szakembereknek: orvosoknak, természetgyógyászoknak, egészségügyben dolgozóknak ajánljuk.

6 A Magneter készülék eredményeit és kórházi tesztjeit tekintve úgy gondoljuk, hogy helye van minden háztartásban, családban mind a megelőzés, mind a mai orvoslás alternatív kiegészítőjeként. terméktapasztalatok

7

8

9

10 MAGNETER AlAP PROGRAMOK MiGRÉN- FEJFáJás CD001 A program időtartama: A Migrén program alkalmas a migrénes fejfájások csillapítására, megszüntetésére. Kezelések hatására az erős, görcsös fejfájás csökkenése, megszűnése érhető el. Érdemes megelőzésként, alkalomszerűen használni (pl.: fronthatások előtt). A kezelés időtartama eltérhet az ajánlott alkalmazási útmutatótól. Abban az esetben, ha egyszeri kezelés után sem szűnne a fájdalom, a kezelést újra meg kell ismételni. Nem migrénes fejfájás esetén kiegészítő programként is alkalmazható. Biyovis javasolt termékek: Herba Gold Energia Krém, Herba Gold Aktív Balzsam, Magnemax kapszula WEllNEss CD002 A program időtartama: Ez a program tartalmazza az összes olyan információt a szervezet számára, amely a jó közérzet megtartásához, illetve eléréséhez szükséges. Ajánlott a legyengült szervezet felerősítéséhez, valamint jó eredményeket mutatott minden komoly és általános betegség kiegészítő kezeléseként Biyovis javasolt termékek: Alka-line csomag, Purex Phase 2 Multivita Plus kapszula, Purex Phase 2 Multimin tabletta, Max flavonoid spray, Biyovis teakeverék, Aqua-C vízkezelő berendezés, Selva CM-103, Selva CM-316 immunerősítő CD003 A program időtartama: Ez az immunerősítőt program a legyengült szervezet számára nélkülözhetetlen. Azok számára ajánlott, akik gyakran megfáznak, sokat fogytak, nehezen épülnek fel betegségeikből, fáradékonyak, aluszékonyak, valamint műtét előtti és utáni állapot esetén. Ajánlott még egyéb betegségek kiegészítő terápiáiként. Biyovis javasolt termékek: Purex Phase 2 csomag, Recnacon kapszula, LC vitamin cseppek, Max flavonoid spray, Alkaline csomag, Biyovis teakeverék, Aloe juice, Aqua-C vízkezelő berendezés GERiNC-REuMA-ÍzÜlET CD004 A program időtartama: Ez a program mozgásszervi problémákra, hát és derékfájdalmakra, nehéz járás esetén, kéz és könyök ízületi problémáira, reumatikus betegségekre, végtagfájdalmak enyhítésére, csonttörések utáni rehabilitációra javasolt Biyovis javasolt termékek: Alka-line csomag, LC vitamin cseppek, Zöldhéjú kagyló kapszula, Purex Phase 3 Lecitin- Kombi, Sanavita kapszula, Energia krém, Réztermékek, Biyovis teakeverék ÍzÜlETi FáJDAlOM CD005 A program időtartama: Ez a program ízületi problémákra, ízületi fájdalmakra alkalmazható, valamint enyhíti reumatikus panaszokat is. A kezelést mindenképpen kúraszerűen használjuk, legalább 3 héten keresztül, naponta kétszer alkalmazva, heti egy pihenőnapot beiktatva. Kombináltan alkalmazva (a gerinc-reuma ízület programmal) jobb eredményeket tudunk elérni. Biyovis javasolt termékek: Alka-line csomag, LC vitamin cseppek, Zöldhéjú kagyló kapszula, Purex Phase 3 Lecitin- Kombi, Herba Gold Energia krém, Noni juice

11 DEPREsszió CD006 A program időtartama: Közérzetjavító program, amely mindenkinek javasolt. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik magukba zárkóznak, rossz kedvük van, nincs életkedvük, valamint szorongásaik vannak. Csökkenti a depresszív hajlamokat. Alvászavarokra, étvágyfokozásra, idegrendszeri problémákra is ajánlott. Hasznos frontérzékenység esetén. Biyovis javasolt termékek: Melissan kapszula, Alka-line csomag, Magnemax kapszula, Sárkány könnye tea, Noni juice, Purex Phase 2 Multimin kapszula AllERGiA CD007 A program időtartama: Általános allergia program. Az allergia alap lehetőségeire, mint az ismert illetve az ismeretlen allergiákra egyaránt jól alkalmazható. Használatával jelentős javulás, illetve a tünetek gyors megszűnése várható. Biyovis javasolt termékek: Purex Phase 1 csomag, Corall+Calcimax kapszula, Biyovis teakeverék, Noni juice, Aloe juice, Aqua-C vízkezelő berendezés, Selva CM-103, Selva CM-316 DisCOPATHiA, DisCus HERNiA (PORCKORONGsÉRV) CD008 A program időtartama: A porckorongsérv az esetleges derékfájdalmakon felül, az alsó végtagba sugárzó fájdalommal is járhat. A program használata után tünetek enyhülhetnek, ill. megszűnhetnek. Biyovis javasolt termékek: Purex Phase 3 Lecitin-Kombi kapszulák, Magnemax kapszulák, Sanavita kapszulák, Herba Gold Aktiv Balzsam, Rézpóló, Biyovis teakeverék DiABETEs CD009 A program időtartama: A program használata csökkentheti a vércukorszintet. Konzultáljon orvosával gyógyszerei, ill. inzulinadagjainak csökkentésével kapcsolatban. Biyovis javasolt termékek: Alka-line csomag, Melissan kapszula, Gyümölcsrost kapszula, Biyovis teakeverék, Aqua-C vízkezelő berendezés ÉRElMEszEsEDÉs CD010 A program időtartama: A lemezen található frekvenciák képesek arra, hogy az ér falára lerakódott salakanyagokat, meszesedéseket csökkentse, ezáltal pozitívan hat az érszűkületi problémákra. Hatásos eredményt a kezelési időtartam kúraszerű alkalmazása érhető el. Biyovis javasolt termékek: Purex Phase 3 csomag, Feketeáfonya kapszula, Longevity kapszula, Recnacon kapszula, Sárkány könnye teakeverék, Aloe juice Ha a fenti CD programok nem tartalmazzák a keresett panaszt és megoldást, írja le az hu címre részletesen a problémát (vagy adja le szponzorának). Mi továbbítjuk szakembereinknek, akik személyre szabott programot készíthetnek az Ön részére. A már meglévő, további CD programok listája lekérhető az címen vagy a szponzoroktól.

12 Jó TuDNi! A Biyovisnél vásárolt Magneter mágnesterápiás készülékek bruttó árát az Önkéntes Egészségpénztárak- az Ön keretétől függően- akár 100%-ban visszatérítik! A mágneses energia az az alapvető energia, amelytől az organizmus teljes léte függ. (Heisenberg)

Magneter Termékleírás

Magneter Termékleírás Magneter Termékleírás www.magneter-terapia.hu A XXI. század otthoni egészségmegőrző, wellness és rehabilitációs Orvostechnikai eszköze A Magneter Magyar találmány, mely a biorezonancia és a mágnesterápia

Részletesebben

PLUSZ ESÉLY A GYÓGYULÁSRA! Orvosok és betegek tapasztalatai a biorezonancia és a mágnesterápia klinikai, illetve otthoni használatáról

PLUSZ ESÉLY A GYÓGYULÁSRA! Orvosok és betegek tapasztalatai a biorezonancia és a mágnesterápia klinikai, illetve otthoni használatáról PLUSZ ESÉLY A GYÓGYULÁSRA! Orvosok és betegek tapasztalatai a biorezonancia és a mágnesterápia klinikai, illetve otthoni használatáról Gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan beteg. Hippokratész

Részletesebben

OTTHONI LÉZER-TERÁPIA

OTTHONI LÉZER-TERÁPIA OTTHONI LÉZER-TERÁPIA Legyen mindenki egészséges a családban! Safe Laser Gyógyító fény a családban Sokoldalú felhasználás Hatékony és természetes! Ajánlások Dr. Gáspár Lajos (az orvostudomány kandidátusa,

Részletesebben

Safe Laser Orvostechnikai lézerek

Safe Laser Orvostechnikai lézerek Safe Laser Orvostechnikai lézerek Safe Laser Bt. 2008 óta fejlesztünk és gyártunk lézereket DR. Rózsa Károly - lézer fizikus, 50 éves szakmai háttér - Első sikeres polarizált fényű lámpás kezelés... Kutatás-fejlesztés,

Részletesebben

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Vj/46/2014. Iktatószám: Betekinthető! Jugis 2007 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. h a t á r o z a t o t.

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Vj/46/2014. Iktatószám: Betekinthető! Jugis 2007 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. h a t á r o z a t o t. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1391, Budapest 62. Pf. 211. Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/46/2014. Iktatószám: Vj/46-21/2014. Betekinthető! A Gazdasági Versenyhivatal

Részletesebben

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS 2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS Megoldás az egészséges életmód követőinek! A Bionet minden olyan ember számára megoldást nyújt, aki tudatosan törődik egészségével. Termékeinket kifejezetten Önnek hoztuk létre;

Részletesebben

Fürdőkultúra, wellness, fitness

Fürdőkultúra, wellness, fitness Fürdőkultúra, wellness, fitness Korunk népbetegsége: a SAVASODÁS A savasodás szinte mindnyájunkat érint, ha nem is tudunk róla. A savasodás táplálkozásunk, a rohanó, stresszes életmódunk következménye,

Részletesebben

Tudnivalók és érdekességek a CCS Home mágnesterápiás rendszerrôl

Tudnivalók és érdekességek a CCS Home mágnesterápiás rendszerrôl REF 5020 Verzió: 0 Tudnivalók és érdekességek a CCS Home mágnrápiás rendszerrôl Információs kiadvány A gyógyító mágnes a CCS Home mágnes matrac dolgozik és fitté teszi Önt a mindennapok kihívásaival szemben

Részletesebben

Az egészség forradalmian újszerű útja a biorezonancia

Az egészség forradalmian újszerű útja a biorezonancia Az egészség forradalmian újszerű útja a biorezonancia BRT Napjainkra teljes mértékben bebizonyosodott, hogy az emberi szervezet több annál, mint egyedülálló, független anyagi részecskék halmaza. A szervezetet

Részletesebben

A készülék rendeltetése 6 A készülék biztonságos üzemeltetésére vonatkozó megjegyzések 6 Az ábrák leírása 7 Mûszaki leírás 8 A programok leírása 8

A készülék rendeltetése 6 A készülék biztonságos üzemeltetésére vonatkozó megjegyzések 6 Az ábrák leírása 7 Mûszaki leírás 8 A programok leírása 8 Tartalomjegyzék I. Használati utasítás A készülék rendeltetése 6 A készülék biztonságos üzemeltetésére vonatkozó megjegyzések 6 Az ábrák leírása 7 Mûszaki leírás 8 A programok leírása 8 A készülék elemei

Részletesebben

1 Tartalom: Első rész Így kezdődött Van-e a kéznek gyógyító ereje? Az energia áramoltatás tanítói Miért a Japán gyógyítás? Ezt neked írom! Felelősek vagyunk a saját, és a családunk egészségéért! Hogyan

Részletesebben

Bizalom, Biztonság, Gondoskodás

Bizalom, Biztonság, Gondoskodás Albert Schweitzer Kórház Rendelőintézet Bizalom, Biztonság, Gondoskodás Emelt szintű szolgáltatások 2014 Albert Schweitzer Kórház Rendelőintézet HATVAN Bizalom, Biztonság, Gondoskodás A HATVANI ALBERT

Részletesebben

sport Csúcsteljesítményre hangol!

sport Csúcsteljesítményre hangol! sport Csúcsteljesítményre hangol! 2 www.lenyo.hu A sportot az önkifejezés egyik legjobb lehetőségének tartom. Minden erőmmel azon vagyok, hogy segítsem a sportolókat teljesítményük növelésében. Megértettük

Részletesebben

III. Nemzetközi BEMER Kongresszus 2005. KLINIKAI TAPASZTALATOK

III. Nemzetközi BEMER Kongresszus 2005. KLINIKAI TAPASZTALATOK III. Nemzetközi BEMER Kongresszus KLINIKAI TAPASZTALATOK 2005. Tartalom Bevezető gondolatok Dr. Pogány Csaba, Beck János... 3 BEMER kezelés hatása a reumatológiai és egyéb kórképekben, eset ismertetések

Részletesebben

[DAVID DELIGHT PRO HASZNÁLATI UTASÍTÁS]

[DAVID DELIGHT PRO HASZNÁLATI UTASÍTÁS] m Mind Alive Inc [DAVID DELIGHT PRO HASZNÁLATI UTASÍTÁS] FIGYELMEZTETÉSEK A DAVID Delight Pro használata nem ajánlott: azoknak, akiknél előzetesen ismeretlen eredetű, vagy fény által kiváltott epilepsziás

Részletesebben

[DAVID DELIGHT PLUS HASZNÁLATI UTASÍTÁS]

[DAVID DELIGHT PLUS HASZNÁLATI UTASÍTÁS] m Mind Alive Inc [DAVID DELIGHT PLUS HASZNÁLATI UTASÍTÁS] FIGYELMEZTETÉSEK A DAVID Delight Plus használata nem ajánlott: azoknak, akiknél előzetesen ismeretlen eredetű, vagy fény által kiváltott epilepsziás

Részletesebben

Harmónia és egészségmegőrzés

Harmónia és egészségmegőrzés Harmónia és egészségmegőrzés a szervezet saját jelével, a null-ponti energia, a mágneses hatás, a kristályrezgések, az EM-kerámiapor, a skalárfizika erejével, a legmodernebb technológiákkal egyszerűen,

Részletesebben

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô 2014/2 ingyenes magazin fitmagic.hu fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô BEVEZETÔ Kamarás Iván színmüvész ajánlásával Kedves Olvasó! Varázsige: FIT MAGIC! Sportos ötletek sztároktól, szakemberektôl,

Részletesebben

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője NPCRIZ Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ Termékismertető katalógus A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) A katalógus nem hivatalos kiadás. Összeállítása a hivatalos

Részletesebben

ÚTMUTATÓ Adisma-Softlaser terápiákhoz

ÚTMUTATÓ Adisma-Softlaser terápiákhoz ÚTMUTATÓ Adisma-Softlaser terápiákhoz BEVEZETÉS Először is engedje meg, hogy gratuláljunk Önnek a Beauty-Laser termék megvásárlásához. A Softlaser ADISMA olyan kiváló minőségű, a gyógyászatban használatos

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ A FÜLZÚGÁS KEZELÉSE

BETEGTÁJÉKOZTATÓ A FÜLZÚGÁS KEZELÉSE Dr. Ferenczi Zsuzsanna Dr. Szalai László BETEGTÁJÉKOZTATÓ A FÜLZÚGÁS KEZELÉSE Szerzők: Dr. Ferenczi Zsuzsanna fül-orr-gégész, audiológus szakorvos Dr. Szalai László pszichológus Lektor: Prof. Dr. Gerlinger

Részletesebben

Egészségről Betegségről GYÓGY-MÓD. Lökéshullám terápia csúcstechnológia a fizikoterápiában! Az orvos, aki válaszol: Dr. Szemenyei Mónika reumatológus

Egészségről Betegségről GYÓGY-MÓD. Lökéshullám terápia csúcstechnológia a fizikoterápiában! Az orvos, aki válaszol: Dr. Szemenyei Mónika reumatológus 2013. ŐSZ ingyenes kiadvány Lökéshullám terápia csúcstechnológia a fizikoterápiában! Az orvos, aki válaszol: Dr. Szemenyei Mónika reumatológus Ízületi gyulladás esetén mielőbb keressen fel ortopédust!

Részletesebben

Amiről a gyógyszergyárak nem szívesen beszélnek

Amiről a gyógyszergyárak nem szívesen beszélnek Amiről a gyógyszergyárak nem szívesen beszélnek Dr. Schéder Ákos őszinte vallomása egy csodálatos terápiáról, mely tízezreknek jelenthet megoldást a gyógyszerek nélküli gyógyulásban. Még mielőtt gyanakodva

Részletesebben

ALLERGIA ALLERGIÁRÓL MINDENT EGY HELYEN 2011./II.

ALLERGIA ALLERGIÁRÓL MINDENT EGY HELYEN 2011./II. ALLERGIA ALLERGIÁRÓL MINDENT EGY HELYEN 2011./II. ASZTMA program Lélegezzen szabadon Az asztma a légutak gyulladásával járó krónikus betegség, melynek főbb tünetei a következők: gyakori, rohamszerűen jelentkező

Részletesebben

NORDIC WALKING 2011.

NORDIC WALKING 2011. 1 NORDIC WALKING 2011. 1 2 Készült: A TURUL LINE ALBA TRIMM Szabadidő Sportegyesület megbízásából Összeállította: Rendeki Lajos Felelős kiadó: Törjék György 2 3 Tisztelt Sportbarátunk! Leendő Botostársunk!

Részletesebben

Mûtét elõtt és mûtét után 5.BETEGTÁJÉKOZTATÓ

Mûtét elõtt és mûtét után 5.BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mûtét elõtt és mûtét után 5.BETEGTÁJÉKOZTATÓ Bevezetés Ezt a tájékoztató füzetet azzal a céllal írtuk, hogy választ kapjon a szívműtétjével kapcsolatosan felmerülő kérdésekre, illetve segítséget nyújtson

Részletesebben

A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA ÉS A CHI-GÉP

A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA ÉS A CHI-GÉP A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA ÉS A CHI-GÉP Brian Tracy, az emberi teljesítőképesség világhírű kutatója, a "Maximális teljesítmény" c. könyv szerzője, aki számtalan országban tart előadást a legnagyobb cégek

Részletesebben

Szkepticizmus és felfedezés története: a hologram chip valóban hatással van a fájdalomérzetünkre?

Szkepticizmus és felfedezés története: a hologram chip valóban hatással van a fájdalomérzetünkre? Szkepticizmus és felfedezés története: a hologram chip valóban hatással van a fájdalomérzetünkre? Fájdalomcsillapító tapaszok Ez komoly? El kell ismernem, az első reakcióm meglehetősen szkeptikus volt,

Részletesebben

KRIOGÉN FIZIOTERÁPIA

KRIOGÉN FIZIOTERÁPIA KRIOGÉN FIZIOTERÁPIA Kriogén fizioterápia olyan orvosi és általános terápiás eljárás, melynek lényege, hogy a -180 celsiusról -120 celsiusra hűtött gáz a bőrrel rövid ideig érintkezik, ennek időtartama

Részletesebben

KS-500 VITALITÁSNÖVELŐ, GERINCTORNÁZTATÓ KÉSZÜLÉK LEVEGŐÁGGYAL A GENFI TALÁLMÁNYI KIÁLLÍTÁSON ARANYÉREMMEL KITÜNTETETT TERMÉK

KS-500 VITALITÁSNÖVELŐ, GERINCTORNÁZTATÓ KÉSZÜLÉK LEVEGŐÁGGYAL A GENFI TALÁLMÁNYI KIÁLLÍTÁSON ARANYÉREMMEL KITÜNTETETT TERMÉK KS-500 VITALITÁSNÖVELŐ, GERINCTORNÁZTATÓ KÉSZÜLÉK LEVEGŐÁGGYAL A GENFI TALÁLMÁNYI KIÁLLÍTÁSON ARANYÉREMMEL KITÜNTETETT TERMÉK ÉVENTE MINTEGY 300.000 BETEG ESIK KI TÖBB HÉTRE A MUNKÁJÁBÓL ÉVENTE 500.000

Részletesebben