Vinoterápiás kezelések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vinoterápiás kezelések"

Átírás

1 Vinoterápiás kezelések

2 WELLNESS TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy kezeléseink igénybe vételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges, melyre a wellness recepción nyílik lehetőség. Kérjük, hogy az előre egyeztetett időpontban pontosan szíveskedjenek megjelenni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a szolgáltatás időtartama csökkenhet (ha ezt az adott szolgáltatás lehetővé teszi). A szolgáltatás mindenkori ellenértékét fel kell azonban terhelnünk a szobaszámlára. Amennyiben még sincs lehetőségük az egyeztetett kezelésen való részvételre, úgy szíveskedjenek lemondani azt, legalább fél órával a kezelés időpontja előtt, különben a szolgáltatás mindenkori ellenértékét fel kell terhelnünk a szobaszámlára. Áraink az EU szabványnak megfelelnek, forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák. Nyitvatartási idő: CROCUS VINOTERÁPIA Naponta 9:00-18:00 CROCUS WELLNESS & SPA Naponta 8:00-20:00 (medence és szauna tér) Szíves figyelmükbe ajánljuk aktuális kedvezményes vinoterápiás kezeléseinket illetve csomagajánlatainkat! Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

3 LEGÚJABB VINOTERÁPIÁS KEZELÉSEINK CROCUS Holt-tengeri sós kezelések GERE szőlőhéj őrleménnyel, gyógynövényekkel és illóolajokkal A Holt-tengeri só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma révén - magnézium, kálcium, kálium, bromidok, nátrium, kén - rendkívül jó méregtelenítő, bőrmegújító hatással bír. Holt-tengeri sós kezeléseinknél a só jótékony hatását fokozzuk Gere Attila Pincészetének bio ültetvényeiről származó szőlőhéj őrleményével, mely közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz. Kezeléseinknél méregtelenítő illetve hidratáló gyógynövényeket és illóolajokat is felhasználunk, hogy testünk és lelkünk kényeztetése, regenerálása teljes legyen. A kezelések során nem csak felfrissülünk, megszépülünk, hanem bőrünk is méregtelenítődik, hidratálttá válik, illetve az immunrendszerünk is erősödik. CROCUS Holt-tengeri sós bőrregeneráló egésztest peeling GERE szőlőhéj őrleménnyel és szőlőmag olajjal (30 perc) (5 szőlőszem) 6.250,- Ft A magas nyomelem és ásványi anyag tartalommal rendelkező Holt-tengeri só szépségre és egészségre gyakorolt hatása nem új keletű felfedezés- emberek milliói használják már kétezer éve. Az antioxidánsokban gazdag GERE szőlőhéj őrleménnyel illetve egyéb bőrregeneráló hatóanyagokkal (illóolaj, vitamin, fito eszencia) gazdagított speciális, méregtelenítő hatású testradírral nem csak a felső, elhalt hámsejteket távolítjuk el, hanem a hámszöveteket is hidratálhatjuk, mivel hatóanyagai a test kellemes átradírozása során mélyen beszívódnak. A hidratáló és méregtelenítő tulajdonságokon felül a bőrfeszesítő hatás is figyelemre méltó. CROCUS Holt-tengeri sós méregtelenítő aromafürdő GERE szőlőhéj őrleménnyel, gyógynövényekkel és illóolajokkal Bekészítés: 1 pohár vörösbor (20 perc) (4 szőlőszem) 5.000,- Ft A magas ásványi anyag tartalmú Holt-tengeri sós vízben való fürdés feltölti szervezetünket olyan ásványokkal, melyek létfontosságúak immunrendszerünk erősítéséhez, valamint bőrünk szépségének megtartásához is. A még jelentősebb méregtelenítő hatás elérése érdekében, tovább gazdagítjuk a fürdőt a magas antioxidáns tartalmú Gere szőlőhéj őrleménnyel, különféle méregtelenítő gyógynövényekkel illetve illóolajokkal. Testi-lelki harmónia hang-, fény- és illatterápiával.

4 ARCKEZELÉSEK KIANTY a spanyol Bruno Vassari Kozmetikai Cég szılımag-polifenolokra és E vitaminra épülı termékcsaládja. A hatóanyagok megkötik a szabadgyököket, a polifenolok stimulálják a sejtmegújulást, az E Vitamin pedig hidratáló tulajdonsággal bír. A KIANTY termékek fiatalítják, regenerálják és bársonyossá teszik a bırt. KIANTY zöldbotox arckezelés (60 perc) (8 szılıszem) ,- Ft A kezeléshez felhasznált termékek szılımag-polifenolokon és E vitaminon kívül argirelint is tartalmaznak, mely öregedésgátló hatása révén szembeszáll a ránc minden fajtájával. A kezelés hasonló hatással bír, mint egy botox-kezelés, de mindezt kíméletes módon teszi. Innen ered a zöldbotox elnevezés. Tisztítás és peeling (bırradírozás) után az arcbır egy botox hatású krémekkel és szérummal történı ránctalanító pakolást és masszázst kap. A kezelés segítségével fiatalabb és egészségesebb lesz a bır. KIANTY Double Mask Lift-ox zöldbotox arckezelés (90 perc) (12 szılıszem) ,- Ft A Double Mask Lift-ox kezeléshez használt készítmények Bruno Vassari botox hatású Kianty termékcsaládjába tartoznak. Ez a luxuskezelés fiatalító és bırfeszesítı hatást eredményez. A legmodernebb technikát jelentı kollagén tartalmú dupla maszk és Kianty botox hatású termékek használatával eredményes és rögtön szembetőnı ránccsökkenés érhetı el. Tisztítás, peeling (bırradírozás) és tonizálás után az arcbırre egy speciális, argireline és kollagén tartalmú dupla maszkot helyezünk. A kényeztetést szemkörnyék- illetve teljes arcmasszázzsal zárjuk. A bır kisimul, mélyen hidratált lesz.

5 AHA - SAVAS ARCKEZELÉSEK Kényeztesse magát gyümölcsök legjavával! Az AHA savak, más néven gyümölcssavak, fellazítják, hatékonyan leoldják az elhalt hámréteget, és elısegítik a sejtek megújulását. Hatásukra a bır megfiatalodik, a kisebb ráncok eltőnnek, a pigment foltok halványabbá válnak, és javítják a hidratációt. A bıre simábbá, ragyogóbbá válik, színe üdébb lesz, mint valaha! Bruno Vassari AHA savas bırmegújítás - problémás bırre 50 perc (7 szılıszem) 8.750,- Hatásos kezelés az AHA savak világából. A letisztítás és tonizálás után, egy különleges szılı és alga kivonatot tartalmazó habmaszkot helyezünk az arcra, ami természetes összetevıi által melegszik fel, méregteleníti bırünket, fokozza a mikrokeringést! A maszk eltávolítása után, magas koncentrációjú AHA szérumot használunk, mely kifejezetten bırmegújító hatású. A kezelést arcmasszázzsal és átkrémezéssel zárjuk. Fontos! Pajzsmirigy-problémában szenvedıknek nem ajánljuk! Bruno Vassari AHA savas feszesítés, regenerálás- érett bırre 70 perc (10 szılıszem) ,- Komplex kezelés a regenerálásra szorult bırnek. A bırt egy lágy és tápláló tejjel megtisztítjuk a szennyezıdésektıl majd hidratáló tonik segítségével visszaállítjuk a bır PH-ját. Finom szemcséjő arcradírral még hatékonyabbá tesszük az arcápolást, majd a bırt újra tonizáljuk. Ez után magas koncentrációjú AHA-szérumot helyezünk a feszesíteni kívánt területre, majd egy polifenolokban gazdag gumimaszkot teszünk az arcra. A kezelést egy ránctalanító, AHA-savas készítménnyel történı arcmasszázzsal és átkrémezéssel zárjuk, mely magas E- vitamin tartalmánál fogva szabadgyök fogó és védi a kollagén-, elasztin- rostokat.

6 ARCKEZELÉSEK Bársonyos napsugár arcpeeling szılımag ırleménnyel (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Egy gyengéd, de hatékony mechanikai peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. A kezelésünk saját szılımag ırleményünkkel végezzük, amely javítja a vérkeringést, fokozza a sejtek vérellátását, üdévé, frissé, fiatalossá teszi a bırt. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja. A fınix könnye fiatalító kezelés arcmasszázzsal (30 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft A legendák szerint gyógyító, regeneráló hatású, varázslatos kincs, melyet gondosan ıriznek. Hogy sima, friss, feszes és üde legyen arcbıre, mi is apró, pici fiolákban ırizzük azokat a rendkívül koncentrált anyagokat (hyaluron, vitaminok, liposzómák, szılımagolaj), melyeket ultrahangos kezelés segítségével juttatunk mélyen a bırébe. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja. Varázslat hidratáló gumipakolás arcmasszázzsal (40 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft Újabb recept a boszorkánykonyhánkból: páfrányfenyı és szılı gumipakolás. Az alapos letisztítás után tesszük fel ezt a porból készült rugalmas álarcot, mely gondoskodik bıre feszességérıl. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja. A föld kincsei vitaminos krémpakolás arcmasszázzsal (45 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft A pakolást az arcbır alapos letisztítása után tesszük fel. A gazdag, agyag tartalmú krémes maszk kvarc tartalma javítja a bır kondícióját, regeneráló és stimuláló hatású, a magnézium és a kalcium pedig fokozza az arcbır elaszticitását. Mi mindehhez E-vitamint, magas C-vitamin tartalmú gyógynövény-kivonatot, fitoesszenciákat, saját vörös szılıhéj ırleményünket illetve szılımagolajunk eszenciáját is hozzáadjuk, melyek különbözı regeneráló és öregedést gátló tápanyagokkal látják el a bırt. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja. CROCUS Finesse luxus arckezelés mélytisztítás nélkül mélytisztítással (90 perc) (8 szılıszem) ,- Ft (120 perc) (10 szılıszem) ,- Ft Ahogy nincs két egyforma bor, úgy nincs két egyforma arc sem. Arcunk tükrözi a múltunkat és a jelenünket, és szakértı kozmetikusaink kezében bırünk szinte mesél. A Crocusban mi meghalljuk bıre suttogását: kényeztetı luxus arckezelésünk során tápanyagokkal gazdagítjuk, feszesítjük és fokozzuk rugalmasságát. Gyengéd peelingekkel és illatos aromavizekkel emeljük ki szépségét, fokozzuk selymességét. Rügykivonatokat, fito-esszenciákat és saját szılımagolajat is használunk. A természet ezen kincseit elektrokozmetikai kezelésekkel ötvözzük. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja.

7 SZALONKEZELÉSEK Kiegészítı kezelések arckezeléseinkhez: Ultrahang Ft (1 szılıszem) Iontoforézis Ft (1 szılıszem) Vio Ft (1 szılıszem) Arcpeeling Ft (1 szılıszem) Krémpakolás Ft (1 szılıszem) Gumipakolás Ft (1 szılıszem) Agyagpakolás Ft (1 szılıszem) Szempillafestés Ft (1 szılıszem) Szemöldök festés-szedés Ft (1 szılıszem) Szemöldök szedés 500 Ft Gyanta 500 Ft-tól Smink Ft-tól

8 TESTKEZELÉSEK Egész falut összejártam vörösboros lábápolás (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Így kezdıdik a nóta, és mi ki is gondoltuk, mi legyen az egész napos kimerítı járkálás jutalma: egy frissítı, pihentetı vörösborral elkészített lábfürdı, melyet cukros ledörzsölés és egy talpmasszázs követ. Selymes érintés paraffinos kézápolás (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Az ápolt kéz elengedhetetlen követelmény mind az üzleti életben, mind a társas érintkezésben. Már az elsı paraffin-fürdı után simábbá, rugalmassá válik a kiszáradt kéz - máris érezhetı jótékony hatása. A paraffinos kézápolás közül kiemelkedı a szılımag olajat tartalmazó kezelıanyag. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelızi a kéz öregedésének árulkodó jeleit, hatására a bır megtelik fiatalsággal, puha és bársonyos lesz. A kezelést egy frissítı kézmasszázzsal zárjuk. Mint emberek a sót hát peeling (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Úgy szeretlek, mint emberek a sót mondta a leány és mennyire igaza volt! Gyengéden polírozzuk bırét a szılımag olajával, friss, tiszta sóval, gyógyfüvek és illóolajok boszorkányos keverékével, hogy bársonyos és feszes legyen. A kezelés végén a hátat gyengéden átmasszírozzuk szılımag olajjal. Szılı és rózsa hát pakolás (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Hatóanyagok gazdag kombinációja szılımag olajjal, friss szılıvel és rózsa aromavízzel. Kényeztetı hátpakolás, melyhez a hozzávalókat frissen, mozsárban pépesítjük, lágy, simító mozdulatokkal visszük fel, majd hatni hagyjuk. A kezelés végén a hátat gyengéden átmasszírozzuk szılımag olajjal. Fenséges puhaság egésztest peeling szılımag ırleménnyel (30 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft A kezelés azoknak ajánlható, akik természetesen és bıségesen szeretnék hidratálni a bırüket. A szılımag és a belıle nyert olaj hatására bársonyos tapintású lesz a bır és miután megszabadult az elhalt hámsejtektıl több oxigénhez is jut. Így csodálatosan felfrissül az egész test, a nyirokkeringés felgyorsul, csökken a szövetekben található felesleges vízmennyiség, és a méreganyagok eltávoznak a szervezetbıl. Öt nektár vitaminos testbalzsam bırtápláló aromafürdıvel (40 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft Jótékony kezelés, mely tartalmazza a természet legfontosabb vitaminjait, ásványi anyagait, amit most egy lágy testbalzsamban ötvöztünk. A benne található 5 fı összetevı különbözı hatásaival szépíti a bırt: a kókusztej segíti a bır rugalmasságának megırzését, a méz kiválóan hidratál, a joghurt felfrissít, a szılımagolaj regenerál, a banán pedig magas A- és E-vitamin tartalmának köszönhetıen megtölti bırünket energiával. Az illatos, tápláló testbalzsam finom bemasszírozása után kókusztejes-mézes aromafürdıvel tesszük teljessé a bır kényeztetését. Szóló szılı regeneráló egésztest pakolás (50 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft Frissen pépesített szılı, saját vörös szılıhéj illetve szılımag ırleményünk valamint szılımag olajunk egy gazdag, krémes testpakolásban. Kezelés során a szılıben rejlı fontos ásványi anyagok, vitaminok és polifenolok üdévé varázsolják és energiával telítik a bırt - újjászületik, selymes, fényes és feszes lesz. Karcsú, mint a nádszál cellulitkezelés (60 perc) (8 szılıszem) ,- Ft Legyen karcsú, mint a nádszál zsírégetı kezelésünkkel! A problémás területeken végzett alapos, erıs, csipkedı-gyúró kézi, majd gépi masszázs szembeszáll még a makacs narancsbırrel is. A rendkívül hatásos összetevık gyógynövények illetve illóolajok - mobilizálják a zsírraktárokat, feszesítik a kötıszövetet és vízhajtó hatásuk révén eltávolítják a szövetekbıl a pangó vizet. A kezelés egy kényeztetı, nyugtató, feszesítı pakolással zárul.

9 FESZESÍTİ TESTKEZELÉSEK csokoládéval és saját szılımag olajjal A CROCUS VINOTERÁPIA legújabb feszesítı és kényeztetı programja! A kakaó, mint a csokoládé fı alkotóeleme olyan flavonoidokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek puhítják, hidratálják a bırt, ezáltal feszesítenek, késleltetik az öregedést, visszaadják az elvesztett nedvességet a bırnek. A narancsbır egyik legjobb ellenszerének tartják, és a szakemberek szerint centikben mérhetı karcsúsodást eredményezhet. A kezelések során Gere Attila Pincészetének saját szılımag olaja is felhasználásra kerül, mely által a fiatalító, feszesítı hatás még fokozottabban érezhetı. Energetizáló kávébabos kakaóvaj egésztest peeling (30 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft A kakaóvaj összes jótékony tulajdonságát ötvöztük a kiváló minıségő kávé serkentı hatásával. A kakaóvaj segít bırünknek, hogy újra selymessé és üdévé váljon. A kávébab pedig az elszarusodott hámréteget a mechanikai peeling hatására eltávolítja és az innen felszívódó koffein energetizálja bırünket. Hidratáló csokoládés-mézes masszázs (40 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft A méz ásványi anyag tartalma a masszázs során felszívódik a bırbe. A salakanyagokat segít eltávolítani. Kakaóvaj tartalmának köszönhetıen a bır olyan lesz, mint a babáé. A csokoládé antioxidáns hatású, endorfintermelı. Az eredmény bársonyosan puha bır, testre-lélekre ható érzés, teljes kikapcsolódás. Relaxáló, regeneráló csokoládés egésztest pakolás (50 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft A csokoládés krémpakolás során a hatóanyagok a bırön keresztül bejutnak a vérkeringésbe, mely által az anyagcsere fokozódik. A csokoládé magas ásványianyag-tartalmú, bırpuhító, revitalizáló, energetizáló, anyagcsere fokozó, öregedés gátló és bırszépítı hatással is bír. Komplex csokoládés cellulit kezelés (90 perc) (10 szılıszem) ,- Ft A cellulit és a lovaglónadrág-szindróma ellen leghatásosabb ez a komplex, csokoládés krémmel történı kezelés, melyet egy kapszaicin kivonatú krémmel teszünk teljessé. Ez a paprikában megtalálható anyag kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Eszenciaolaja segít a kötıszövetben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. Feszesítı, vérbıség fokozó, felmelegíti a kötıszövetet, ezáltal zsírégetı és fogyasztó hatású. A makacs zsírréteg eltüntetésére javasolt kezelés elsı és legfontosabb lépése az ultrahangos kezelés, mely során javul a sejtek anyagcseréje és anyagfelvevı képessége, valamint a nyirokáramlás is. Ezt követi egy vákuumkezelés, melynek célja, hogy fokozza a nyirokkeringést és megnyissa a nyirok utakat. Ennek köszönhetıen a lerakódott salakanyag távozni tud a keringés által a szervezetbıl. A kezelést egy feszesítı csokoládépakolással zárjuk. A csokoládé hatását fokozhatja a kezelések kombinálásával illetve egy teljes csokoládés program igénybevételével. Kérjen segítséget wellness részlegünk szakembereitıl!

10 Speciális Crocus-masszázsok: MASSZÁZSOK CROCUS VINOTERÁPIA Dédanyáink gyógyfüvei, tudásunk legjava, legmodernebb kenceficék és egy páratlan masszázssor. Így, együtt, megbonthatatlan egységet alkotnak ebben a feszesítı, kényeztetı és páratlan rugalmasságot biztosító luxus masszázsprogramban, melyhez a Gere Attila Pincészetének borait is felhasználjuk. CSILLAGVÖLGY arcmasszázs (20perc) (3 szılıszem) 3.750,- Ft FINESSE arc- és fejmasszázs (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft SOLUS hátmasszázs (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft KOPÁR CUVÉE testmasszázs (40 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft ATTILA CUVÉE egésztest masszázs (60 perc) (7 szılıszem) 8.750,- Ft KONKOLY talpmasszázs (20 perc) (3 szılıszem) 3.750,- Ft ÖRDÖGÁROK talpmasszázs (40 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Aromamasszázsok: Vitalitás szılımag olajos masszázs (20 perc) (3 szılıszem) 3.750,- Ft A kellemesen frissítı masszázs során saját szılımag olajunkkal kényeztetjük bırét, izmai ellazulnak. Regeneráló és enyhe összehúzó hatása folytán erısíti és feszesíti a bırt. Kikerics egész testmasszázs (60 perc) (7 szılıszem) 8.750,- Ft A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására, mely lazítja a letapadt izmokat, fokozza a vérkeringést és elısegíti a nyirokáramlást. Különleges illóolajok keverékével kényeztetjük a pihenni vágyók testét-lelkét. Hölgyeknek, teljes testet kényeztetı masszázs a tavasz virágos illatával: jázmin-, mandarin-, rózsafa olajjal. Uraknak a rét hajnali frissessége, egy teljes testmasszázsban: citromhéj, eukaliptusz- és rozmaringolajjal. Zsendülés masszázs tetıtıl talpig (80 perc) (10 szılıszem) ,- Ft Zsendülés a szılı életének kezdete. Új, bontakozó élet. Ezt idézi fel ez a minden érzékünkre ható, komplex, váltakozó ütemő egész testmasszázs, mely során arcát és talpát is megmasszírozzuk. Testi-lelki felüdülés. A masszázskrémet saját szılımag olajunkkal illetve illóolaj keverékkel gazdagítjuk. Különleges masszázsok: Méhkirálynı mézes masszázs (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft A mézzel végzett masszázs egy valódi vitaminbomba, táplál, méregtelenít, és bársonyossá teszi a bırt. A meleg, aranyló méznek és a különleges csipkedı-köpölyözı mozdulatoknak köszönhetıen gyorsan távoznak a méreganyagok és élénkül a vérkeringés. Igény szerint a problémás területekre is alkalmazható cellulit kezelés céljából. Citruskert testmasszázs (45 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft Citrusfélékbıl nyert illóolajokkal, fito esszenciákkal valamint saját szılımag olajunkkal gazdagított krémmel végezzük a kezelést, melyek a bırre és lélekre is mind nyugtató hatással bírnak. Egyedi elemekkel főszerezett, lazító, relaxáló masszázs. Könnyő álomba ringat a lugas egésztest masszázs (50 perc) (7 szılıszem) 8.750,- Ft

11 Kiengedünk mi is a napi rohanás után, és finom, nyugodt zenére adjuk át magunkat a pihenésnek és a testünket ringató masszázsnak, melyet vászonzacskóba rejtett gyógynövényekkel végzünk. Az apró labdacsokat meleg szılımag olajba áztatjuk és lágy, simító mozdulatokkal végezzük a masszázst.

12 CROCUS-FÜRDİK CROCUS- fürdıink között minden kedves vendégünk megtalálhatja a pihenés számára legkellemesebb módját, legyen az vörösboros, illóolajos vagy gyógyteás kádfürdı. Évezredek óta közismert, hogy a mérsékelt borfogyasztásnak az egészség megvédése érdekében jelentıs szerepet tulajdonítanak. A vörösbor szépségápolásban történı felhasználásával is bizonyítottan fiatalító, szépítı, bırfeszesítı eredményeket lehet elérni. A vörösborfürdı mindamellett, hogy szépíti és fiatalítja bırünket, oldja a stresszt és nyugtató hatással is bír testünkre-lelkünkre. Borfürdınkhöz természetesen saját borunkat használjuk fel. Az illóolajos forró aromafürdık testet-lelket erısítı, nyugtató, élénkítı, lazító hatását már a rómaiak is ismerték. Egy kád illóolajos fürdı felkészíti az izmokat és a lelket a masszázsra, de önmagában is felemelı érzést nyújt. Speciális fürdők Regeneráló, frissítı vörösborfürdı Gere Attila Pincészetének boraival 1 pohár vörösbor (20 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft/fı Aromafürdők Romantika Aromafürdı jázmin-, rózsa-, ilang ilang- és gerániumolajjal 1 pohár pezsgı, romantikus hangulat (20 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft/fı Bırtápláló aromafürdı tejjel, mézzel és gerániumolajjal 1 csésze gyógytea (20 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft/fı Stressz oldó aromafürdı rózsafa-, narancsvirág-, mandarin- és levendulaolajjal 1 csésze gyógytea (20 perc) (3 szılıszem) 3.750,- Ft/fı Fürdő-szolgáltatásainkat lehetőségük van egyénileg illetve párosan is igénybe venni.

13 CROCUS SPA A pihenés szigete Kedves vendégeink számára lehetıség nyílik, hogy elvonulhassanak vinoterápiás részlegünk csendes, kis szigetére, ahol kényeztethetik magukat finn szaunánk melegével és elmerülhetnek pezsgıfürdınk kellemes, pihentetı vizében. A wellness-helyiség 1-4 fı befogadására alkalmas. Az alábbi CROCUS-SPA ajánlataink közül választhatnak: Felfrissülés Pezsgıfürdı és szauna használat (60 ) Bekészítés: ásványvíz 6.000,- FT / 60 perc Pihenés Pezsgıfürdı és szauna használat (90 ) Bekészítés: ásványvíz, gyümölcs, pihentetı gyógytea ,- FT / 90 perc Romantikus gyertyafényben Pezsgıfürdı és szauna használat (90 ) Bekészítés: ásványvíz, gyümölcs, pezsgı, gyertyák ,- FT / 90 perc Tartózkodás hosszabbítása: 3.000,-/ 30 perc Egyéb vinoterápiás kezelés kiegészítő értéke: 1.250,-/ szőlőszem Igény esetén egyéni csomagot is összeállítunk.

14 SZİLİKÚRA Próbálja ki Gere Attila Pincészetének boraira, szılıjére, szılımag ırleményére illetve olajára épülı szépítı kúráinkat! A szılı és a belıle készített bor valóságos energiabomba. Fontos vitaminokat: A-, B 1 -. B 2 -, B 6 -, E- és C- vitaminokat, ezen kívül értékes ásványi anyagokat: nátriumot, káliumot, kalciumot, fluort, foszfort, vasat és magnéziumot tartalmaz. A szılımag és a belıle nyert olaj a természet egyik leghatásosabb antioxidánsa, amely semlegesíti az emberi szervezetre negatív hatást gyakorló szabad gyököket. A szılılevél méregteleníti, feszesíti, de táplálja is a bırt. Serkenti a hámsejtek megújulását, ugyanakkor védi bırét a kiszáradástól. Ápoljuk bırünket szılıkúrával! Regenerál, fiatalít, hidratál, és minden bırtípusra alkalmazható. Gere-szılıkúra arcra: Regeneráló, frissítı vörösborfürdı 1 pohár Kopár Cuvée-vel kísérve Bársonyos napsugár arcpeeling szılımag ırleménnyel Finesse arc- és fejmasszázs (20 perc) (30 perc) (30 perc) Kúra ára: Ft Gere-szılıkúra testre: Regeneráló, frissítı vörösborfürdı 1 pohár Kopár Cuvée-vel kísérve Fenséges puhaság testpeeling szılımag ırleménnyel Kopár Cuvée testmasszázs Szóló szılı regeneráló szılıs-boros egésztestpakolás (20 perc) (35 perc) (40 perc) (50 perc) Kúra ára: Ft A kezelések önállóan is igénybe vehetők. A kezelések részletes leírását megtalálja a kezeléslistában. Egyedi kúracsomagokat is összeállítunk, kérjék wellness személyzetünk segítségét.

15 Szálláshoz foglalható kedvezményes wellness csomagok Vinoterápiás ízelítık (1 éjszakás tartózkodás esetén ajánljuk) SOLUS hátmasszázs (30 perc) KONKOLY talpmasszázs (20 perc) Regeneráló Borfürdı (20 perc) Csomag ára: ,-/fı Vinoterápiás kényeztetés (1 éjszakás tartózkodástól ajánljuk) CSILLAGVÖLGY arcmasszázs (20 perc) EGÉSZ FALUT ÖSSZEJÁRTAM vörösboros lábkezelés (30 perc) VITALITÁS szılımag olajos masszázs (20 perc) Regeneráló Borfürdı (20 perc) Csomag ára: ,-/fı Csokoládés álom (1 éjszakás tartózkodástól ajánljuk) Energetizáló kávébabos kakaóvaj peeling (35 perc) Hidratáló csokoládés-mézes masszázs (40 perc) Relaxáló, regeneráló csokoládés egésztest pakolás (50 perc) Csomag ára: ,- /fı Nektár és Ambrózia (2 éjszakás tartózkodástól ajánljuk) FENSÉGES PUHASÁG testpeeling (35 perc) ÖT NEKTÁR testbalzsam bırtápláló aromafürdıvel (40 perc) MÉHKIRÁLYNİ mézes masszázs (30 perc) BÁRSONYOS NAPSUGÁR arcpeeling (30 perc) Csomag ára: /fı Crocus Luxus (3 éjszakás tartózkodástól ajánljuk) FENSÉGES PUHASÁG testpeeling (35 perc) KIKERICS egésztest masszázs (60 perc) SELYMES ÉRINTÉS paraffinos kézápolás (35 perc) EGÉSZ FALUT ÖSSZEJÁRTAM vörösboros lábápolás (30 perc) CROCUS Finesse luxus arckezelés (mélytisztítás nélkül) (90 perc) Bırtápláló aromafürdı (20 perc) Csomag ára: ,-/ fı Igény szerint szívesen összeállítunk kedvezményes egyedi csomagokat is.

16 A következı termékek megvásárolhatók szállodánk recepcióján illetve wellness recepcióján: GERE TERMÉKEK GERE Szılımag liszt (250g) 4.990,- Ft GERE Szılımag olaj (250 ml) 2.990,- Ft arc és testápolási termékek RUGIADA DI VIGNA arclemosó hab (150 ml) 6.790,- Ft FRAPPE DI VITE arcradír (50 ml) 5.790,- Ft MOSTO nappali krém (50 ml) ,- Ft PATE D UVA ránctalanító krém (50 ml) ,- Ft GOCCE D UVA ránctalanító szérum-kapszulák (30 db) ,- Ft KIANTY VITA-VITE botox hatású ránctalanító krém (50 ml) ,- Ft KIANTY SERUM-VITE botox hatású ránctalanító szérum (50 ml) ,- Ft KIANTY EYE-LIFT-OX botox hatású szemkontúr krém (15 ml) ,- Ft KIANTY ENOX ránctalanító ceruza 7.490,- Ft BAGNO DI LATTE testápoló (250 ml) 7.790,- Ft AHA MULTI-EFFECT CREAM AHA-savas nappali krém (50 ml) 7.990,- Ft AHA GLYCOLIC CREAM 10 AHA-savas éjszakai krém (50 ml) 8.990,- Ft AHA SKIN CLEANSER AHA-savas tisztító tonik (250 ml) 6.990,- Ft ANTI-AGE SUN CREAM SPF 30 napozókrém (50 ml) 8.245,- Ft OIL-FREE SUN SPRAY SPF 25 napspray (200 ml) 8.530,- Ft PURE HERBS haj- és testápolási termékek PURE HERBS vitalizáló sampon (250 ml) 1.990,- Ft PURE HERBS hidratáló hajbalzsam (250 ml) 2.190,- Ft PURE HERBS energetizáló tusfürdı (250 ml) 1.990,- Ft PURE HERBS bırnyugtató testápoló (250 ml) 2.190,- Ft Fogápolási szett 500,- Borotválkozó szett 500,- Vatta szett arcápoláshoz 200,- Frottír papucs 600,- KIEGÉSZÍTİ TERMÉKEK

17 CROCUS WELLNESS PROGRAM JAVASLAT Szeretné kipróbálni wellness szolgáltatásainkat, csak tanácstalan, hogy mit mi után a legcélszerőbb igénybe venni? Engedje meg, hogy segítségére legyünk javaslatainkkal: 1. bıséges folyadékfogyasztás (fél liter ásványvíz, gyógytea, gyümölcslé) 2. úszás, pezsgıfürdızés (10-15 perc) 3. pihenés (5-10 perc) 4. szauna kúra: o finn szauna (8-12 perc) / infraszauna (20-30 perc)/ gız (8-12 perc) o élményzuhanyok, jégkút o pihenés (10-15 perc) /Gyakorlott szaunázóknak ajánljuk a kúra maximum háromszori ismétlését./ 5. folyadékpótlás (fél liter ásványvíz, gyógytea, gyümölcslé) 6. relaxáló, regeneráló vinoterápiás kezelés: (test-, arckezelés, masszázs, aroma- vagy borfürdı) 7. folyadékpótlás (ásványvíz, gyógytea, gyümölcslé) 8. könnyő étel (wellness bárpultunk kínálatából) egy szép borral, sörrel, gyógyteával, gyümölcslével vagy ásványvízzel kísérve Amennyiben több információra lenne szüksége, illetve kérdése merülne fel, wellness személyzetünk szívesen áll rendelkezésére.

Vinoterápiás kezelések

Vinoterápiás kezelések Vinoterápiás kezelések WELLNESS TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy kezeléseink igénybe vételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyre a wellness recepción nyílik lehetőség. Kérjük,

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom. Napi árak

Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom. Napi árak Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom Közép-Magyarország egyik legújabb business és wellness szállodája Pest megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. A négycsillagos

Részletesebben

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság A szépség nem más, mint magabiztosság KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT KŐVÁRI JUDIT KOZMETIKUSNÁL 30/656-6563 Szépüljön kedvenc wellness központjában csúcsminőségű biotechnológiai összetevők

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT Egyszerre van itt jelen a nyugalom és a mozgás, a csend és a társasági élet, a fiatalosan vidám és a klasszikus, a modern és az angolosan konzervatív.

Részletesebben

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ Wellness Spa 2009 ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ A szépség megőrzése, a fiatalság megtartása és a jó közérzet kialakítása a tengeri algák ősi erejével. Arckezelés MiniSpa

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Beauty & Wellness árlista

Beauty & Wellness árlista Ajándékozzon Párjának wellness kezeléseket! Utalványaink igény szerint összeállíthatóak és megvásárolhatóak! Beauty & Wellness árlista Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Stand: 2010. 12. 05. HHHH superior

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

SPA MENÜ a természet erejével

SPA MENÜ a természet erejével Beauty & Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos,

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.-

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.- ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK ARCTISZTÍTÁS: GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.- GRUBER EXQUISIT ALAPKEZELÉS 7100.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT

Részletesebben

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.-

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.- ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK ARCTISZTÍTÁS: GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.- GRUBER EXQUISIT ALAPKEZELÉS 8500.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

SPA MENÜ a természet erejével

SPA MENÜ a természet erejével Beauty & Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos,

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

SPA MENÜ. (A kezelésekhez használt professzionális Kulrand és Ahava termékek megvásárolhatók a wellness recepción.) a természet erejével

SPA MENÜ. (A kezelésekhez használt professzionális Kulrand és Ahava termékek megvásárolhatók a wellness recepción.) a természet erejével Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos, hogy

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

Kezelések

Kezelések www.guinot.com Kezelések 2011 2018 HYDRACLEAN MÉLYTISZTÍTÓ KEZELÉS és ragyogó arcbőr fél óra alatt Tiszta Az új Hydraclean thermoelektródás géppel végzett arckezelés hatására rövid idő alatt a bõr fellélegzik,

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) *

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * gyógynövényekkel, növényi olajokkal, virágvizekkel agyagokkal, algákkal, terápiás minőségű illóolajokkal egészség és szépség kompromisszumok

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence Kezelések könyve Wellness szolgáltatások Kneipp-medence A Sebastian Kneipp, allgaui pap által kifejlesztett fürdőkúra a hideg és meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul. A váltakozás

Részletesebben

AZ IDŐTLEN SZÉPSÉG TITKA

AZ IDŐTLEN SZÉPSÉG TITKA SPA AZÚR PREMIUM AZ IDŐTLEN SZÉPSÉG TITKA AZÚR PRÉMIUM SPA A Hotel Azúr**** Prémium SPA különleges, meghitt légkört teremtve nyújt egyedülálló lehetôséget a nyugalmat, felüdülést keresô Vendégeink részére.

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI

KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI OCTO-3MAX 60 perc TISZTÍTÓ KEZELÉSEK: TINI/AKNE 60-90 perc letisztítás, peeling, tonic, gőzös felpuhítás, comedotisztítás, fertőtlenítés, gyulladáscsökkentő pakolás, nappali krém

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ MASSZÁZS CSOMAGOKRÓL

TÁJÉKOZTATÓ MASSZÁZS CSOMAGOKRÓL TÁJÉKOZTATÓ MASSZÁZS CSOMAGOKRÓL Lazító csomag A csomag tartalma: 2 alkalom félórás masszázs, választható illóolaj, alkalmanként 1 csésze gyógytea. A csomagot ajánlom: azon vendégeim számára, akik kevés

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Beauty & Wellness árlista

Beauty & Wellness árlista Beauty & Wellness árlista beauty@europafit.hu 06 83 501 190 Hajápolás A tökéletesen hidratált arcbőr titka Hölgyek Hajfürdő, szárítás vagy rakás Hajfürdő, vágás, szárítás Festés Melír Dauer Intenzív hajápolás

Részletesebben

Bejelentkezés a Wellness Recepción vagy a ( 2570-es melléken.

Bejelentkezés a Wellness Recepción vagy a ( 2570-es melléken. WWW.KAROS-SPA.HU Bejelentkezés a Wellness Recepción vagy a ( 2570-es melléken. GYÓGYÁSZAT Orvosi vizsgálat Orvosi tanácsadás / hozott orvosi leletek alapján Orvosi kontrollvizsgálat EKG Injekció beadása

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS

ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS HU Beauty Bőrdiagnosztika - segítünk a választásban 1.500 Ft Biola arckezelések Biola Bio Sárgabarack-Köles - tápláló mini spa arckezelés 50 10.900 Ft Biola Bio Citromfű

Részletesebben

w w w. k a r o s - s pa. h u

w w w. k a r o s - s pa. h u www.karos-spa.hu WELLNESS MASSZÁZSOK Relaxáló masszázs aromaolajjal 50 11 500 Ft Ínyenceknek ajánljuk, akik egy kis megnyugtató kényeztetésre vágynak. A relax masszázs egy lágyabb masszázsfajta, mely feltölti

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen.

Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. Relaxáló, lifting-feszesítő kezelés. A legjobb, C-Vitaminon alapuló kezelés a ráncok ellen. 1 Milyen esetekben ajánlott? fáradtság az öregedés jeleinek megjelenése azonnali ragyogó hatás eléréséhez diéta

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

Á r l i s t a B E A U T y M E d I C A L W E L L N E S S HU

Á r l i s t a B E A U T y M E d I C A L W E L L N E S S HU Árlista Beauty Medical Wellness HU Beauty Bőrdiagnosztika - segítünk a választásban 1.500 Ft Biola arckezelések Biola Bio Sárgabarack-Köles - tápláló mini spa arckezelés 50 10.900 Ft Biola Bio Citromfű

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Ráncok Sötét Karikák Puffadtság A szem megmutatja Az öregedés jeleit: ráncok és szarkalábak A fáradtság jeleit: sötét karikák és duzzanat A szemkontúr: egy érzékeny

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

...mert a szép bőr nem véletlen! e_fuzet_final.indd 1 2011.11.11. 9:55:53

...mert a szép bőr nem véletlen! e_fuzet_final.indd 1 2011.11.11. 9:55:53 ...mert a szép bőr nem véletlen! 1 e_fuzet_final.indd 1 2011.11.11. 9:55:53 Kedves Vendégem! A szép és ápolt bőr a belső és külső harmóniát tükrözi. A kozmetika kialakításánál az volt a célom, hogy vendégeim

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

www.guinot.com Kezelések 2015 2011

www.guinot.com Kezelések 2015 2011 www.guinot.com Kezelések 2015 2011 HYDRACLEAN MÉLYTISZTÍTÓ KEZELÉS és ragyogó arcbőr fél óra alatt Tiszta Az új Hydraclean thermoelektródás géppel végzett arckezelés hatására rövid idő alatt a bõr fellélegzik,

Részletesebben

SPA MENÜ Beauty & Wellness

SPA MENÜ Beauty & Wellness SPA MENÜ Beauty & Wellness www.greenfieldhotel.net HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

Szép Észet KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI TISZTÍTÓ KEZELÉSEK

Szép Észet KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI TISZTÍTÓ KEZELÉSEK TISZTÍTÓ KEZELÉSEK TINI/AKNE; (0-18) 60-90 perc A tizenéves arcbőr problémáira és gyulladt, aknés bőrre. 18 éves korig teljes arctisztítás: gőzös felpuhítással, comedotisztítással, fertőtlenítéssel, gyulladáscsökkentő

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

H-3394 Egerszalók Forrás u. 6. Tel.: (+36)

H-3394 Egerszalók Forrás u. 6. Tel.: (+36) H-3394 Egerszalók Forrás u. 6. Tel.: (+36) 36 688 500 spa@salirisresort.hu www.salirisresort.hu Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő Tisztelt Vendégeink! A szépségfilozófiánk mottója:

Részletesebben

Szauna Szeánsz a szaunázás élménnyé válik. Legyen szaunamester saját szaunájában. www.szaunagyartas.hu

Szauna Szeánsz a szaunázás élménnyé válik. Legyen szaunamester saját szaunájában. www.szaunagyartas.hu Legyen szaunamester saját szaunájában Alig elviselhető forróság, gyöngyöző verejtékcseppek, páratlan regenerálódás. Ez a szauna: megelőzés és gyógyítás egyszerre. A modern kor emberének elsősorban a teljes

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2013 március CELLULIT A kialakult cellulitnak három formáját különböztetjük meg. Ezek a vizes cellulit, a zsíros

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy

100% TERMÉSZET. Az Ilcsi Szépítő Füvek különösen igényes, amikor a termékeiben felhasznált alapanyagokat kiválasztja. Hiszünk abban, hogy 2014 ÚJDONSÁGOK 100% TERMÉSZET Az Ilcsi alapértéke a természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése. Ezeknek a kincseknek köszönheti az Ilcsi Szépítő Füvek a már több mint 50 éve tartó sikerét,

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 www.heliadprofessional.hu A Helia-D egyformán jelent szépséget és minőséget minden nő számára. Bevezető 3 Kedves Kozmetikusok! A 80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban,

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás Természet ihlette díjnyertes testápolás Bio Manuka méz Bio Manuka méz Elsősegély Krém 50ml Kézkrém 125ml Lábápoló 125ml Testápoló 200ml Testápoló vaj 200ml Golyós dezodor 50ml Szappan 100g Tusfürdő 250ml

Részletesebben

ÁRAK. MEDENCE HASZNÁLAT (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek Ft/ fő 900 Ft/ fő. REGGELI (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek

ÁRAK. MEDENCE HASZNÁLAT (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek Ft/ fő 900 Ft/ fő. REGGELI (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek ÁRAK MEDENCE HASZNÁLAT (külsős vendégek részére) 1800 Ft/ fő 900 Ft/ fő REGGELI (külsős vendégek részére) 2000 Ft/ fő 1000 Ft/ fő VACSORA (külsős vendégek részére) 4000 Ft/ fő 2000 Ft/ fő FÜRDŐ BELÉPŐ

Részletesebben

9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu. 2015.

9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu. 2015. 9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu BÜKI GYÓGYFÜRDŐ ZRT. SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK 2015. január 1-jétől BELÉPŐJEGYEK I.

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben