Vinoterápiás kezelések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vinoterápiás kezelések"

Átírás

1 Vinoterápiás kezelések

2 WELLNESS TÁJÉKOZTATÓ Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy kezeléseink igénybe vételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges, melyre a wellness recepción nyílik lehetőség. Kérjük, hogy az előre egyeztetett időpontban pontosan szíveskedjenek megjelenni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a szolgáltatás időtartama csökkenhet (ha ezt az adott szolgáltatás lehetővé teszi). A szolgáltatás mindenkori ellenértékét fel kell azonban terhelnünk a szobaszámlára. Amennyiben még sincs lehetőségük az egyeztetett kezelésen való részvételre, úgy szíveskedjenek lemondani azt, legalább fél órával a kezelés időpontja előtt, különben a szolgáltatás mindenkori ellenértékét fel kell terhelnünk a szobaszámlára. Áraink az EU szabványnak megfelelnek, forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák. Nyitvatartási idő: CROCUS VINOTERÁPIA Naponta 9:00-18:00 CROCUS WELLNESS & SPA Naponta 8:00-20:00 (medence és szauna tér) Szíves figyelmükbe ajánljuk aktuális kedvezményes vinoterápiás kezeléseinket illetve csomagajánlatainkat! Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

3 LEGÚJABB VINOTERÁPIÁS KEZELÉSEINK CROCUS Holt-tengeri sós kezelések GERE szőlőhéj őrleménnyel, gyógynövényekkel és illóolajokkal A Holt-tengeri só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma révén - magnézium, kálcium, kálium, bromidok, nátrium, kén - rendkívül jó méregtelenítő, bőrmegújító hatással bír. Holt-tengeri sós kezeléseinknél a só jótékony hatását fokozzuk Gere Attila Pincészetének bio ültetvényeiről származó szőlőhéj őrleményével, mely közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz. Kezeléseinknél méregtelenítő illetve hidratáló gyógynövényeket és illóolajokat is felhasználunk, hogy testünk és lelkünk kényeztetése, regenerálása teljes legyen. A kezelések során nem csak felfrissülünk, megszépülünk, hanem bőrünk is méregtelenítődik, hidratálttá válik, illetve az immunrendszerünk is erősödik. CROCUS Holt-tengeri sós bőrregeneráló egésztest peeling GERE szőlőhéj őrleménnyel és szőlőmag olajjal (30 perc) (5 szőlőszem) 6.250,- Ft A magas nyomelem és ásványi anyag tartalommal rendelkező Holt-tengeri só szépségre és egészségre gyakorolt hatása nem új keletű felfedezés- emberek milliói használják már kétezer éve. Az antioxidánsokban gazdag GERE szőlőhéj őrleménnyel illetve egyéb bőrregeneráló hatóanyagokkal (illóolaj, vitamin, fito eszencia) gazdagított speciális, méregtelenítő hatású testradírral nem csak a felső, elhalt hámsejteket távolítjuk el, hanem a hámszöveteket is hidratálhatjuk, mivel hatóanyagai a test kellemes átradírozása során mélyen beszívódnak. A hidratáló és méregtelenítő tulajdonságokon felül a bőrfeszesítő hatás is figyelemre méltó. CROCUS Holt-tengeri sós méregtelenítő aromafürdő GERE szőlőhéj őrleménnyel, gyógynövényekkel és illóolajokkal Bekészítés: 1 pohár vörösbor (20 perc) (4 szőlőszem) 5.000,- Ft A magas ásványi anyag tartalmú Holt-tengeri sós vízben való fürdés feltölti szervezetünket olyan ásványokkal, melyek létfontosságúak immunrendszerünk erősítéséhez, valamint bőrünk szépségének megtartásához is. A még jelentősebb méregtelenítő hatás elérése érdekében, tovább gazdagítjuk a fürdőt a magas antioxidáns tartalmú Gere szőlőhéj őrleménnyel, különféle méregtelenítő gyógynövényekkel illetve illóolajokkal. Testi-lelki harmónia hang-, fény- és illatterápiával.

4 ARCKEZELÉSEK KIANTY a spanyol Bruno Vassari Kozmetikai Cég szılımag-polifenolokra és E vitaminra épülı termékcsaládja. A hatóanyagok megkötik a szabadgyököket, a polifenolok stimulálják a sejtmegújulást, az E Vitamin pedig hidratáló tulajdonsággal bír. A KIANTY termékek fiatalítják, regenerálják és bársonyossá teszik a bırt. KIANTY zöldbotox arckezelés (60 perc) (8 szılıszem) ,- Ft A kezeléshez felhasznált termékek szılımag-polifenolokon és E vitaminon kívül argirelint is tartalmaznak, mely öregedésgátló hatása révén szembeszáll a ránc minden fajtájával. A kezelés hasonló hatással bír, mint egy botox-kezelés, de mindezt kíméletes módon teszi. Innen ered a zöldbotox elnevezés. Tisztítás és peeling (bırradírozás) után az arcbır egy botox hatású krémekkel és szérummal történı ránctalanító pakolást és masszázst kap. A kezelés segítségével fiatalabb és egészségesebb lesz a bır. KIANTY Double Mask Lift-ox zöldbotox arckezelés (90 perc) (12 szılıszem) ,- Ft A Double Mask Lift-ox kezeléshez használt készítmények Bruno Vassari botox hatású Kianty termékcsaládjába tartoznak. Ez a luxuskezelés fiatalító és bırfeszesítı hatást eredményez. A legmodernebb technikát jelentı kollagén tartalmú dupla maszk és Kianty botox hatású termékek használatával eredményes és rögtön szembetőnı ránccsökkenés érhetı el. Tisztítás, peeling (bırradírozás) és tonizálás után az arcbırre egy speciális, argireline és kollagén tartalmú dupla maszkot helyezünk. A kényeztetést szemkörnyék- illetve teljes arcmasszázzsal zárjuk. A bır kisimul, mélyen hidratált lesz.

5 AHA - SAVAS ARCKEZELÉSEK Kényeztesse magát gyümölcsök legjavával! Az AHA savak, más néven gyümölcssavak, fellazítják, hatékonyan leoldják az elhalt hámréteget, és elısegítik a sejtek megújulását. Hatásukra a bır megfiatalodik, a kisebb ráncok eltőnnek, a pigment foltok halványabbá válnak, és javítják a hidratációt. A bıre simábbá, ragyogóbbá válik, színe üdébb lesz, mint valaha! Bruno Vassari AHA savas bırmegújítás - problémás bırre 50 perc (7 szılıszem) 8.750,- Hatásos kezelés az AHA savak világából. A letisztítás és tonizálás után, egy különleges szılı és alga kivonatot tartalmazó habmaszkot helyezünk az arcra, ami természetes összetevıi által melegszik fel, méregteleníti bırünket, fokozza a mikrokeringést! A maszk eltávolítása után, magas koncentrációjú AHA szérumot használunk, mely kifejezetten bırmegújító hatású. A kezelést arcmasszázzsal és átkrémezéssel zárjuk. Fontos! Pajzsmirigy-problémában szenvedıknek nem ajánljuk! Bruno Vassari AHA savas feszesítés, regenerálás- érett bırre 70 perc (10 szılıszem) ,- Komplex kezelés a regenerálásra szorult bırnek. A bırt egy lágy és tápláló tejjel megtisztítjuk a szennyezıdésektıl majd hidratáló tonik segítségével visszaállítjuk a bır PH-ját. Finom szemcséjő arcradírral még hatékonyabbá tesszük az arcápolást, majd a bırt újra tonizáljuk. Ez után magas koncentrációjú AHA-szérumot helyezünk a feszesíteni kívánt területre, majd egy polifenolokban gazdag gumimaszkot teszünk az arcra. A kezelést egy ránctalanító, AHA-savas készítménnyel történı arcmasszázzsal és átkrémezéssel zárjuk, mely magas E- vitamin tartalmánál fogva szabadgyök fogó és védi a kollagén-, elasztin- rostokat.

6 ARCKEZELÉSEK Bársonyos napsugár arcpeeling szılımag ırleménnyel (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Egy gyengéd, de hatékony mechanikai peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. A kezelésünk saját szılımag ırleményünkkel végezzük, amely javítja a vérkeringést, fokozza a sejtek vérellátását, üdévé, frissé, fiatalossá teszi a bırt. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja. A fınix könnye fiatalító kezelés arcmasszázzsal (30 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft A legendák szerint gyógyító, regeneráló hatású, varázslatos kincs, melyet gondosan ıriznek. Hogy sima, friss, feszes és üde legyen arcbıre, mi is apró, pici fiolákban ırizzük azokat a rendkívül koncentrált anyagokat (hyaluron, vitaminok, liposzómák, szılımagolaj), melyeket ultrahangos kezelés segítségével juttatunk mélyen a bırébe. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja. Varázslat hidratáló gumipakolás arcmasszázzsal (40 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft Újabb recept a boszorkánykonyhánkból: páfrányfenyı és szılı gumipakolás. Az alapos letisztítás után tesszük fel ezt a porból készült rugalmas álarcot, mely gondoskodik bıre feszességérıl. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja. A föld kincsei vitaminos krémpakolás arcmasszázzsal (45 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft A pakolást az arcbır alapos letisztítása után tesszük fel. A gazdag, agyag tartalmú krémes maszk kvarc tartalma javítja a bır kondícióját, regeneráló és stimuláló hatású, a magnézium és a kalcium pedig fokozza az arcbır elaszticitását. Mi mindehhez E-vitamint, magas C-vitamin tartalmú gyógynövény-kivonatot, fitoesszenciákat, saját vörös szılıhéj ırleményünket illetve szılımagolajunk eszenciáját is hozzáadjuk, melyek különbözı regeneráló és öregedést gátló tápanyagokkal látják el a bırt. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja. CROCUS Finesse luxus arckezelés mélytisztítás nélkül mélytisztítással (90 perc) (8 szılıszem) ,- Ft (120 perc) (10 szılıszem) ,- Ft Ahogy nincs két egyforma bor, úgy nincs két egyforma arc sem. Arcunk tükrözi a múltunkat és a jelenünket, és szakértı kozmetikusaink kezében bırünk szinte mesél. A Crocusban mi meghalljuk bıre suttogását: kényeztetı luxus arckezelésünk során tápanyagokkal gazdagítjuk, feszesítjük és fokozzuk rugalmasságát. Gyengéd peelingekkel és illatos aromavizekkel emeljük ki szépségét, fokozzuk selymességét. Rügykivonatokat, fito-esszenciákat és saját szılımagolajat is használunk. A természet ezen kincseit elektrokozmetikai kezelésekkel ötvözzük. A kezelést tápláló, saját szılımag olajjal gazdagított arc- és dekoltázsmasszázs zárja.

7 SZALONKEZELÉSEK Kiegészítı kezelések arckezeléseinkhez: Ultrahang Ft (1 szılıszem) Iontoforézis Ft (1 szılıszem) Vio Ft (1 szılıszem) Arcpeeling Ft (1 szılıszem) Krémpakolás Ft (1 szılıszem) Gumipakolás Ft (1 szılıszem) Agyagpakolás Ft (1 szılıszem) Szempillafestés Ft (1 szılıszem) Szemöldök festés-szedés Ft (1 szılıszem) Szemöldök szedés 500 Ft Gyanta 500 Ft-tól Smink Ft-tól

8 TESTKEZELÉSEK Egész falut összejártam vörösboros lábápolás (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Így kezdıdik a nóta, és mi ki is gondoltuk, mi legyen az egész napos kimerítı járkálás jutalma: egy frissítı, pihentetı vörösborral elkészített lábfürdı, melyet cukros ledörzsölés és egy talpmasszázs követ. Selymes érintés paraffinos kézápolás (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Az ápolt kéz elengedhetetlen követelmény mind az üzleti életben, mind a társas érintkezésben. Már az elsı paraffin-fürdı után simábbá, rugalmassá válik a kiszáradt kéz - máris érezhetı jótékony hatása. A paraffinos kézápolás közül kiemelkedı a szılımag olajat tartalmazó kezelıanyag. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelızi a kéz öregedésének árulkodó jeleit, hatására a bır megtelik fiatalsággal, puha és bársonyos lesz. A kezelést egy frissítı kézmasszázzsal zárjuk. Mint emberek a sót hát peeling (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Úgy szeretlek, mint emberek a sót mondta a leány és mennyire igaza volt! Gyengéden polírozzuk bırét a szılımag olajával, friss, tiszta sóval, gyógyfüvek és illóolajok boszorkányos keverékével, hogy bársonyos és feszes legyen. A kezelés végén a hátat gyengéden átmasszírozzuk szılımag olajjal. Szılı és rózsa hát pakolás (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Hatóanyagok gazdag kombinációja szılımag olajjal, friss szılıvel és rózsa aromavízzel. Kényeztetı hátpakolás, melyhez a hozzávalókat frissen, mozsárban pépesítjük, lágy, simító mozdulatokkal visszük fel, majd hatni hagyjuk. A kezelés végén a hátat gyengéden átmasszírozzuk szılımag olajjal. Fenséges puhaság egésztest peeling szılımag ırleménnyel (30 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft A kezelés azoknak ajánlható, akik természetesen és bıségesen szeretnék hidratálni a bırüket. A szılımag és a belıle nyert olaj hatására bársonyos tapintású lesz a bır és miután megszabadult az elhalt hámsejtektıl több oxigénhez is jut. Így csodálatosan felfrissül az egész test, a nyirokkeringés felgyorsul, csökken a szövetekben található felesleges vízmennyiség, és a méreganyagok eltávoznak a szervezetbıl. Öt nektár vitaminos testbalzsam bırtápláló aromafürdıvel (40 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft Jótékony kezelés, mely tartalmazza a természet legfontosabb vitaminjait, ásványi anyagait, amit most egy lágy testbalzsamban ötvöztünk. A benne található 5 fı összetevı különbözı hatásaival szépíti a bırt: a kókusztej segíti a bır rugalmasságának megırzését, a méz kiválóan hidratál, a joghurt felfrissít, a szılımagolaj regenerál, a banán pedig magas A- és E-vitamin tartalmának köszönhetıen megtölti bırünket energiával. Az illatos, tápláló testbalzsam finom bemasszírozása után kókusztejes-mézes aromafürdıvel tesszük teljessé a bır kényeztetését. Szóló szılı regeneráló egésztest pakolás (50 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft Frissen pépesített szılı, saját vörös szılıhéj illetve szılımag ırleményünk valamint szılımag olajunk egy gazdag, krémes testpakolásban. Kezelés során a szılıben rejlı fontos ásványi anyagok, vitaminok és polifenolok üdévé varázsolják és energiával telítik a bırt - újjászületik, selymes, fényes és feszes lesz. Karcsú, mint a nádszál cellulitkezelés (60 perc) (8 szılıszem) ,- Ft Legyen karcsú, mint a nádszál zsírégetı kezelésünkkel! A problémás területeken végzett alapos, erıs, csipkedı-gyúró kézi, majd gépi masszázs szembeszáll még a makacs narancsbırrel is. A rendkívül hatásos összetevık gyógynövények illetve illóolajok - mobilizálják a zsírraktárokat, feszesítik a kötıszövetet és vízhajtó hatásuk révén eltávolítják a szövetekbıl a pangó vizet. A kezelés egy kényeztetı, nyugtató, feszesítı pakolással zárul.

9 FESZESÍTİ TESTKEZELÉSEK csokoládéval és saját szılımag olajjal A CROCUS VINOTERÁPIA legújabb feszesítı és kényeztetı programja! A kakaó, mint a csokoládé fı alkotóeleme olyan flavonoidokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek puhítják, hidratálják a bırt, ezáltal feszesítenek, késleltetik az öregedést, visszaadják az elvesztett nedvességet a bırnek. A narancsbır egyik legjobb ellenszerének tartják, és a szakemberek szerint centikben mérhetı karcsúsodást eredményezhet. A kezelések során Gere Attila Pincészetének saját szılımag olaja is felhasználásra kerül, mely által a fiatalító, feszesítı hatás még fokozottabban érezhetı. Energetizáló kávébabos kakaóvaj egésztest peeling (30 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft A kakaóvaj összes jótékony tulajdonságát ötvöztük a kiváló minıségő kávé serkentı hatásával. A kakaóvaj segít bırünknek, hogy újra selymessé és üdévé váljon. A kávébab pedig az elszarusodott hámréteget a mechanikai peeling hatására eltávolítja és az innen felszívódó koffein energetizálja bırünket. Hidratáló csokoládés-mézes masszázs (40 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft A méz ásványi anyag tartalma a masszázs során felszívódik a bırbe. A salakanyagokat segít eltávolítani. Kakaóvaj tartalmának köszönhetıen a bır olyan lesz, mint a babáé. A csokoládé antioxidáns hatású, endorfintermelı. Az eredmény bársonyosan puha bır, testre-lélekre ható érzés, teljes kikapcsolódás. Relaxáló, regeneráló csokoládés egésztest pakolás (50 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft A csokoládés krémpakolás során a hatóanyagok a bırön keresztül bejutnak a vérkeringésbe, mely által az anyagcsere fokozódik. A csokoládé magas ásványianyag-tartalmú, bırpuhító, revitalizáló, energetizáló, anyagcsere fokozó, öregedés gátló és bırszépítı hatással is bír. Komplex csokoládés cellulit kezelés (90 perc) (10 szılıszem) ,- Ft A cellulit és a lovaglónadrág-szindróma ellen leghatásosabb ez a komplex, csokoládés krémmel történı kezelés, melyet egy kapszaicin kivonatú krémmel teszünk teljessé. Ez a paprikában megtalálható anyag kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Eszenciaolaja segít a kötıszövetben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. Feszesítı, vérbıség fokozó, felmelegíti a kötıszövetet, ezáltal zsírégetı és fogyasztó hatású. A makacs zsírréteg eltüntetésére javasolt kezelés elsı és legfontosabb lépése az ultrahangos kezelés, mely során javul a sejtek anyagcseréje és anyagfelvevı képessége, valamint a nyirokáramlás is. Ezt követi egy vákuumkezelés, melynek célja, hogy fokozza a nyirokkeringést és megnyissa a nyirok utakat. Ennek köszönhetıen a lerakódott salakanyag távozni tud a keringés által a szervezetbıl. A kezelést egy feszesítı csokoládépakolással zárjuk. A csokoládé hatását fokozhatja a kezelések kombinálásával illetve egy teljes csokoládés program igénybevételével. Kérjen segítséget wellness részlegünk szakembereitıl!

10 Speciális Crocus-masszázsok: MASSZÁZSOK CROCUS VINOTERÁPIA Dédanyáink gyógyfüvei, tudásunk legjava, legmodernebb kenceficék és egy páratlan masszázssor. Így, együtt, megbonthatatlan egységet alkotnak ebben a feszesítı, kényeztetı és páratlan rugalmasságot biztosító luxus masszázsprogramban, melyhez a Gere Attila Pincészetének borait is felhasználjuk. CSILLAGVÖLGY arcmasszázs (20perc) (3 szılıszem) 3.750,- Ft FINESSE arc- és fejmasszázs (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft SOLUS hátmasszázs (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft KOPÁR CUVÉE testmasszázs (40 perc) (5 szılıszem) 6.250,- Ft ATTILA CUVÉE egésztest masszázs (60 perc) (7 szılıszem) 8.750,- Ft KONKOLY talpmasszázs (20 perc) (3 szılıszem) 3.750,- Ft ÖRDÖGÁROK talpmasszázs (40 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft Aromamasszázsok: Vitalitás szılımag olajos masszázs (20 perc) (3 szılıszem) 3.750,- Ft A kellemesen frissítı masszázs során saját szılımag olajunkkal kényeztetjük bırét, izmai ellazulnak. Regeneráló és enyhe összehúzó hatása folytán erısíti és feszesíti a bırt. Kikerics egész testmasszázs (60 perc) (7 szılıszem) 8.750,- Ft A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására, mely lazítja a letapadt izmokat, fokozza a vérkeringést és elısegíti a nyirokáramlást. Különleges illóolajok keverékével kényeztetjük a pihenni vágyók testét-lelkét. Hölgyeknek, teljes testet kényeztetı masszázs a tavasz virágos illatával: jázmin-, mandarin-, rózsafa olajjal. Uraknak a rét hajnali frissessége, egy teljes testmasszázsban: citromhéj, eukaliptusz- és rozmaringolajjal. Zsendülés masszázs tetıtıl talpig (80 perc) (10 szılıszem) ,- Ft Zsendülés a szılı életének kezdete. Új, bontakozó élet. Ezt idézi fel ez a minden érzékünkre ható, komplex, váltakozó ütemő egész testmasszázs, mely során arcát és talpát is megmasszírozzuk. Testi-lelki felüdülés. A masszázskrémet saját szılımag olajunkkal illetve illóolaj keverékkel gazdagítjuk. Különleges masszázsok: Méhkirálynı mézes masszázs (30 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft A mézzel végzett masszázs egy valódi vitaminbomba, táplál, méregtelenít, és bársonyossá teszi a bırt. A meleg, aranyló méznek és a különleges csipkedı-köpölyözı mozdulatoknak köszönhetıen gyorsan távoznak a méreganyagok és élénkül a vérkeringés. Igény szerint a problémás területekre is alkalmazható cellulit kezelés céljából. Citruskert testmasszázs (45 perc) (6 szılıszem) 7.500,- Ft Citrusfélékbıl nyert illóolajokkal, fito esszenciákkal valamint saját szılımag olajunkkal gazdagított krémmel végezzük a kezelést, melyek a bırre és lélekre is mind nyugtató hatással bírnak. Egyedi elemekkel főszerezett, lazító, relaxáló masszázs. Könnyő álomba ringat a lugas egésztest masszázs (50 perc) (7 szılıszem) 8.750,- Ft

11 Kiengedünk mi is a napi rohanás után, és finom, nyugodt zenére adjuk át magunkat a pihenésnek és a testünket ringató masszázsnak, melyet vászonzacskóba rejtett gyógynövényekkel végzünk. Az apró labdacsokat meleg szılımag olajba áztatjuk és lágy, simító mozdulatokkal végezzük a masszázst.

12 CROCUS-FÜRDİK CROCUS- fürdıink között minden kedves vendégünk megtalálhatja a pihenés számára legkellemesebb módját, legyen az vörösboros, illóolajos vagy gyógyteás kádfürdı. Évezredek óta közismert, hogy a mérsékelt borfogyasztásnak az egészség megvédése érdekében jelentıs szerepet tulajdonítanak. A vörösbor szépségápolásban történı felhasználásával is bizonyítottan fiatalító, szépítı, bırfeszesítı eredményeket lehet elérni. A vörösborfürdı mindamellett, hogy szépíti és fiatalítja bırünket, oldja a stresszt és nyugtató hatással is bír testünkre-lelkünkre. Borfürdınkhöz természetesen saját borunkat használjuk fel. Az illóolajos forró aromafürdık testet-lelket erısítı, nyugtató, élénkítı, lazító hatását már a rómaiak is ismerték. Egy kád illóolajos fürdı felkészíti az izmokat és a lelket a masszázsra, de önmagában is felemelı érzést nyújt. Speciális fürdők Regeneráló, frissítı vörösborfürdı Gere Attila Pincészetének boraival 1 pohár vörösbor (20 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft/fı Aromafürdők Romantika Aromafürdı jázmin-, rózsa-, ilang ilang- és gerániumolajjal 1 pohár pezsgı, romantikus hangulat (20 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft/fı Bırtápláló aromafürdı tejjel, mézzel és gerániumolajjal 1 csésze gyógytea (20 perc) (4 szılıszem) 5.000,- Ft/fı Stressz oldó aromafürdı rózsafa-, narancsvirág-, mandarin- és levendulaolajjal 1 csésze gyógytea (20 perc) (3 szılıszem) 3.750,- Ft/fı Fürdő-szolgáltatásainkat lehetőségük van egyénileg illetve párosan is igénybe venni.

13 CROCUS SPA A pihenés szigete Kedves vendégeink számára lehetıség nyílik, hogy elvonulhassanak vinoterápiás részlegünk csendes, kis szigetére, ahol kényeztethetik magukat finn szaunánk melegével és elmerülhetnek pezsgıfürdınk kellemes, pihentetı vizében. A wellness-helyiség 1-4 fı befogadására alkalmas. Az alábbi CROCUS-SPA ajánlataink közül választhatnak: Felfrissülés Pezsgıfürdı és szauna használat (60 ) Bekészítés: ásványvíz 6.000,- FT / 60 perc Pihenés Pezsgıfürdı és szauna használat (90 ) Bekészítés: ásványvíz, gyümölcs, pihentetı gyógytea ,- FT / 90 perc Romantikus gyertyafényben Pezsgıfürdı és szauna használat (90 ) Bekészítés: ásványvíz, gyümölcs, pezsgı, gyertyák ,- FT / 90 perc Tartózkodás hosszabbítása: 3.000,-/ 30 perc Egyéb vinoterápiás kezelés kiegészítő értéke: 1.250,-/ szőlőszem Igény esetén egyéni csomagot is összeállítunk.

14 SZİLİKÚRA Próbálja ki Gere Attila Pincészetének boraira, szılıjére, szılımag ırleményére illetve olajára épülı szépítı kúráinkat! A szılı és a belıle készített bor valóságos energiabomba. Fontos vitaminokat: A-, B 1 -. B 2 -, B 6 -, E- és C- vitaminokat, ezen kívül értékes ásványi anyagokat: nátriumot, káliumot, kalciumot, fluort, foszfort, vasat és magnéziumot tartalmaz. A szılımag és a belıle nyert olaj a természet egyik leghatásosabb antioxidánsa, amely semlegesíti az emberi szervezetre negatív hatást gyakorló szabad gyököket. A szılılevél méregteleníti, feszesíti, de táplálja is a bırt. Serkenti a hámsejtek megújulását, ugyanakkor védi bırét a kiszáradástól. Ápoljuk bırünket szılıkúrával! Regenerál, fiatalít, hidratál, és minden bırtípusra alkalmazható. Gere-szılıkúra arcra: Regeneráló, frissítı vörösborfürdı 1 pohár Kopár Cuvée-vel kísérve Bársonyos napsugár arcpeeling szılımag ırleménnyel Finesse arc- és fejmasszázs (20 perc) (30 perc) (30 perc) Kúra ára: Ft Gere-szılıkúra testre: Regeneráló, frissítı vörösborfürdı 1 pohár Kopár Cuvée-vel kísérve Fenséges puhaság testpeeling szılımag ırleménnyel Kopár Cuvée testmasszázs Szóló szılı regeneráló szılıs-boros egésztestpakolás (20 perc) (35 perc) (40 perc) (50 perc) Kúra ára: Ft A kezelések önállóan is igénybe vehetők. A kezelések részletes leírását megtalálja a kezeléslistában. Egyedi kúracsomagokat is összeállítunk, kérjék wellness személyzetünk segítségét.

15 Szálláshoz foglalható kedvezményes wellness csomagok Vinoterápiás ízelítık (1 éjszakás tartózkodás esetén ajánljuk) SOLUS hátmasszázs (30 perc) KONKOLY talpmasszázs (20 perc) Regeneráló Borfürdı (20 perc) Csomag ára: ,-/fı Vinoterápiás kényeztetés (1 éjszakás tartózkodástól ajánljuk) CSILLAGVÖLGY arcmasszázs (20 perc) EGÉSZ FALUT ÖSSZEJÁRTAM vörösboros lábkezelés (30 perc) VITALITÁS szılımag olajos masszázs (20 perc) Regeneráló Borfürdı (20 perc) Csomag ára: ,-/fı Csokoládés álom (1 éjszakás tartózkodástól ajánljuk) Energetizáló kávébabos kakaóvaj peeling (35 perc) Hidratáló csokoládés-mézes masszázs (40 perc) Relaxáló, regeneráló csokoládés egésztest pakolás (50 perc) Csomag ára: ,- /fı Nektár és Ambrózia (2 éjszakás tartózkodástól ajánljuk) FENSÉGES PUHASÁG testpeeling (35 perc) ÖT NEKTÁR testbalzsam bırtápláló aromafürdıvel (40 perc) MÉHKIRÁLYNİ mézes masszázs (30 perc) BÁRSONYOS NAPSUGÁR arcpeeling (30 perc) Csomag ára: /fı Crocus Luxus (3 éjszakás tartózkodástól ajánljuk) FENSÉGES PUHASÁG testpeeling (35 perc) KIKERICS egésztest masszázs (60 perc) SELYMES ÉRINTÉS paraffinos kézápolás (35 perc) EGÉSZ FALUT ÖSSZEJÁRTAM vörösboros lábápolás (30 perc) CROCUS Finesse luxus arckezelés (mélytisztítás nélkül) (90 perc) Bırtápláló aromafürdı (20 perc) Csomag ára: ,-/ fı Igény szerint szívesen összeállítunk kedvezményes egyedi csomagokat is.

16 A következı termékek megvásárolhatók szállodánk recepcióján illetve wellness recepcióján: GERE TERMÉKEK GERE Szılımag liszt (250g) 4.990,- Ft GERE Szılımag olaj (250 ml) 2.990,- Ft arc és testápolási termékek RUGIADA DI VIGNA arclemosó hab (150 ml) 6.790,- Ft FRAPPE DI VITE arcradír (50 ml) 5.790,- Ft MOSTO nappali krém (50 ml) ,- Ft PATE D UVA ránctalanító krém (50 ml) ,- Ft GOCCE D UVA ránctalanító szérum-kapszulák (30 db) ,- Ft KIANTY VITA-VITE botox hatású ránctalanító krém (50 ml) ,- Ft KIANTY SERUM-VITE botox hatású ránctalanító szérum (50 ml) ,- Ft KIANTY EYE-LIFT-OX botox hatású szemkontúr krém (15 ml) ,- Ft KIANTY ENOX ránctalanító ceruza 7.490,- Ft BAGNO DI LATTE testápoló (250 ml) 7.790,- Ft AHA MULTI-EFFECT CREAM AHA-savas nappali krém (50 ml) 7.990,- Ft AHA GLYCOLIC CREAM 10 AHA-savas éjszakai krém (50 ml) 8.990,- Ft AHA SKIN CLEANSER AHA-savas tisztító tonik (250 ml) 6.990,- Ft ANTI-AGE SUN CREAM SPF 30 napozókrém (50 ml) 8.245,- Ft OIL-FREE SUN SPRAY SPF 25 napspray (200 ml) 8.530,- Ft PURE HERBS haj- és testápolási termékek PURE HERBS vitalizáló sampon (250 ml) 1.990,- Ft PURE HERBS hidratáló hajbalzsam (250 ml) 2.190,- Ft PURE HERBS energetizáló tusfürdı (250 ml) 1.990,- Ft PURE HERBS bırnyugtató testápoló (250 ml) 2.190,- Ft Fogápolási szett 500,- Borotválkozó szett 500,- Vatta szett arcápoláshoz 200,- Frottír papucs 600,- KIEGÉSZÍTİ TERMÉKEK

17 CROCUS WELLNESS PROGRAM JAVASLAT Szeretné kipróbálni wellness szolgáltatásainkat, csak tanácstalan, hogy mit mi után a legcélszerőbb igénybe venni? Engedje meg, hogy segítségére legyünk javaslatainkkal: 1. bıséges folyadékfogyasztás (fél liter ásványvíz, gyógytea, gyümölcslé) 2. úszás, pezsgıfürdızés (10-15 perc) 3. pihenés (5-10 perc) 4. szauna kúra: o finn szauna (8-12 perc) / infraszauna (20-30 perc)/ gız (8-12 perc) o élményzuhanyok, jégkút o pihenés (10-15 perc) /Gyakorlott szaunázóknak ajánljuk a kúra maximum háromszori ismétlését./ 5. folyadékpótlás (fél liter ásványvíz, gyógytea, gyümölcslé) 6. relaxáló, regeneráló vinoterápiás kezelés: (test-, arckezelés, masszázs, aroma- vagy borfürdı) 7. folyadékpótlás (ásványvíz, gyógytea, gyümölcslé) 8. könnyő étel (wellness bárpultunk kínálatából) egy szép borral, sörrel, gyógyteával, gyümölcslével vagy ásványvízzel kísérve Amennyiben több információra lenne szüksége, illetve kérdése merülne fel, wellness személyzetünk szívesen áll rendelkezésére.

w w w. k a r o s - s pa. h u

w w w. k a r o s - s pa. h u www.karos-spa.hu WELLNESS MASSZÁZSOK Relaxáló masszázs aromaolajjal 50 11 500 Ft Ínyenceknek ajánljuk, akik egy kis megnyugtató kényeztetésre vágynak. A relax masszázs egy lágyabb masszázsfajta, mely feltölti

Részletesebben

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY H CLEAN UP alapos bőrtisztítás CAMOMILE SENSITIVE az érzékeny bőr gyengéd és teljes körű ápolása KAROTIN a bőr regenerálása, ápolása harminc év felett MANDULA a száraz és fáradt bőr ápolása HYALURON a

Részletesebben

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK. NATURA SIBERICA a versenytársak előtt. Adaptogén gyógynövények

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK. NATURA SIBERICA a versenytársak előtt. Adaptogén gyógynövények EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK A NATURA SIBERICA a világon egyedülállóan a szibériai fenyőmag olaját használja fel minden termékük alapjaként. A bázisolaj hatékonyan ötvözi a többi növényi összetevő értékes hatóanyagát,

Részletesebben

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ Wellness Spa 2009 ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ A szépség megőrzése, a fiatalság megtartása és a jó közérzet kialakítása a tengeri algák ősi erejével. Arckezelés MiniSpa

Részletesebben

KOZMETIKA PATIKA Ingyenes bőrdiagnózis alapján összeállított otthoni ápolás!

KOZMETIKA PATIKA Ingyenes bőrdiagnózis alapján összeállított otthoni ápolás! Kozmetika DERMA SZÉPSÉGSZALON Kozmetikánk számára minden nő bőre épp olyan egyéni és utánozhatatlanul egyedi, mint az aláírása. Ezért szépségszalonunkban személyre szabott kezeléseket nyújtunk a vendégek

Részletesebben

Martina Gebhardt. A legtermészetesebb natúrkozmetikum

Martina Gebhardt. A legtermészetesebb natúrkozmetikum A legtermészetesebb natúrkozmetikum Naturkosmetik GmbH a világon az egyetlen natúrkozmetikumokat gyártó cég, melynek kivétel nélkül minden terméke Demeter-minősítéssel rendelkezik. A cég alapítója, az

Részletesebben

Kozmetikai Kézikönyv

Kozmetikai Kézikönyv Kozmetikai Kézikönyv Tama Cosmetics Kft. 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 8. 2040 Budaörs, Baross u. 169. Telefon: +36 23 428 750, Fax: +36 23 428 749 E-mail: info@tama.hu, web: www.tama.hu Tartalom ANESI

Részletesebben

SKEYNDOR. A bôrfiatalítás specialistája

SKEYNDOR. A bôrfiatalítás specialistája SKEYNDOR A bôrfiatalítás specialistája A bôrápolás és mindaz, ami a szépség megôrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja cégünket, a SKEYNDOR-t, melynek célja, hogy termékeivel harmonikusabbá,

Részletesebben

WELLNESS MASSZÁZSOK. Hűsítő masszázs a mentoltartalmú masszázskrém fokozza a keringést, frissítő, hűsítő hatása miatt ajánljuk.

WELLNESS MASSZÁZSOK. Hűsítő masszázs a mentoltartalmú masszázskrém fokozza a keringést, frissítő, hűsítő hatása miatt ajánljuk. Spa Menü 22 WELLNESS MASSZÁZSOK A testi-lelki egyensúly a lazító masszázsok, valamint az aromás illatokkal, lágy zenével, meleg színekkel biztosított harmonikus környezet együttesével teremthető meg. A

Részletesebben

Írisz arcápoló termékcsalád

Írisz arcápoló termékcsalád Írisz arcápoló termékcsalád Az arc bőre természetesen friss benyomást kelt, ha a bőr működése egyensúlyban van. Amennyiben arcbőrünk zsírosodásra hajlamos, nem célszerű egyszerűen zsírtalanítani. Ez az

Részletesebben

A kreatív megoldások kedvelőinek

A kreatív megoldások kedvelőinek A kreatív megoldások kedvelőinek 1 A Morgana-ról: kizárólag a legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű, Európából származó alapanyagokat tartalmazza, a termékek parabén mentesek, nem tartalmaz mesterséges

Részletesebben

HELAN - ELISIR CORPO Testkarbantartó készítménycsalád

HELAN - ELISIR CORPO Testkarbantartó készítménycsalád HELAN - ELISIR CORPO Testkarbantartó készítménycsalád Szépség és harmónia A milói Vénusztól Botticelli Három gráciájáig puha vonalak, csábos hajlatok formázzák meg csodálatos tökéletességgel a vonzalom

Részletesebben

GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ

GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ Milyen szükségleteket elégít ki egy-egy ilyen termék? Miért a GNLD a legjobb választás? E rövid termékismertetõ füzet azzal a céllal készült, hogy ezekre a kérdésekre választ

Részletesebben

WELLMAXX PROFESSZIONÁLIS SZALON TERMÉKEK Szakképzett kozmetikusoknak

WELLMAXX PROFESSZIONÁLIS SZALON TERMÉKEK Szakképzett kozmetikusoknak WELLMAXX PROFESSZIONÁLIS SZALON TERMÉKEK Szakképzett kozmetikusoknak A szépségipar legdinamikusabban fejlődő üzletágának, az anti-aging kezeléseknek részese lehet Ön is, a WELLMAXX anti-aging skin care

Részletesebben

Klub. Tartalom. Az Ön kényeztetése vezérelt bennünket ajánlataink összeválogatásakor. Valódi. Az utalvány felhasználása után vissza

Klub. Tartalom. Az Ön kényeztetése vezérelt bennünket ajánlataink összeválogatásakor. Valódi. Az utalvány felhasználása után vissza Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Kényeztetés ajándékának programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Sokszínű és minőségi szolgáltatásokat nyújtó wellness

Részletesebben

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex 2015 Termékkatalógus 2015 Termékkatalógus NU SKIN /PHARMANEX KÍVÜL-BELÜL EGYARÁNT: A NU SKIN A JÓ KÖZÉRZET ÉS A REMEK MEGJELENÉS KULCSA Vessen egy pillantást a jövőbe és lásson egy

Részletesebben

PROFESSIONAL PÁRIZSI LUXUSKEZELÉSEK

PROFESSIONAL PÁRIZSI LUXUSKEZELÉSEK PROFESSIONAL PÁRIZSI LUXUSKEZELÉSEK ILSA-PRO BEAULIFT FACE - ARCKEZELÉS Létrejött a professzionális bestseller - az egyedülálló anti age kabinkezelés Isabelle Lancray, Paris bemutatja a tökéletes anti-age

Részletesebben

biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15

biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15 biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15 Bőrünk folyamatos ápolást igényel. Ma már tudjuk, hogy a szép és egészséges bőr titka életmódunkban, táplálkozási szokásainkban, valamint a bőrtípusunknak

Részletesebben

WELLNESS ABC * * * Összeállította:

WELLNESS ABC * * * Összeállította: WELLNESS ABC * * * A wellness az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja. A mai kor embere számára kialakított reform-életforma, amely magában foglalja a fittséget

Részletesebben

Szinte mint a valódi!

Szinte mint a valódi! FOREVE'', Szinte mint a valódi! A csodálatos aloe vera levél több mint 200 aktív összetevőt tartalmaz, 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint. Gélünk a szabadalmaztatott aloe vera stabilizációs

Részletesebben

Termékkatalógus 2015 tél

Termékkatalógus 2015 tél Alapszerek 2 Tisztítószerek 2 Mosogatószerek 5 Mosószerek / mosóparfümök 6 arc- és bôrápolás 9 fogápolás 18 fürdôszerek 19 dezodorok 22 kozmetikai alapanyagok / olajok 23 hajápolás 27 szappanok 28 baba-mama

Részletesebben

Az Ön kényeztetése vezérelt bennünket ajánlataink összeválogatásakor. Valódi

Az Ön kényeztetése vezérelt bennünket ajánlataink összeválogatásakor. Valódi Az Ön kényeztetése vezérelt bennünket ajánlataink összeválogatásakor. Valódi örömkoncentrátumot adunk mind a testnek, mind a léleknek. Álmodja meg vágyai pillanatnyi kedve szerint, mivel kényeztetné magát

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Termékkatalógus 2015 tavasz

Termékkatalógus 2015 tavasz Alapszerek 2 Tisztítószerek 2 Mosogatószerek 5 Mosószerek / mosóparfümök 6 arc- és bôrápolás 9 fogápolás 18 fürdôszerek 19 dezodorok 22 kozmetikai alapanyagok / olajok 23 hajápolás 27 szappanok 28 baba-mama

Részletesebben

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS 2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS Megoldás az egészséges életmód követőinek! A Bionet minden olyan ember számára megoldást nyújt, aki tudatosan törődik egészségével. Termékeinket kifejezetten Önnek hoztuk létre;

Részletesebben

Két világklasszis márka egyesül *

Két világklasszis márka egyesül * X 2010. 43. szám Két világklasszis márka egyesül * Táplálkozás a jobb életért *Lásd 28. oldal Útmutató az egészséges és aktív életstílushoz 2 Herbalife Egészséges, Aktív Élet Program Herbalife Egészséges,

Részletesebben

Üdvözöljük Önöket az illatok világában!

Üdvözöljük Önöket az illatok világában! Parfümkatalógus Üdvözöljük Önöket az illatok világában! Kedves Barátaink! Örömmel mutatjuk be Önöknek cégünk katalógusát, amelyben megtalálják az ESSENS Társaság valamennyi parfümözött termékét. Az ESSENS

Részletesebben

Ismerje meg a fiatal bőr, a csillogó haj és az egészség természetes titkát! Ragyogjon a Colway termékeivel!

Ismerje meg a fiatal bőr, a csillogó haj és az egészség természetes titkát! Ragyogjon a Colway termékeivel! Ismerje meg a fiatal bőr, a csillogó haj és az egészség természetes titkát! Ragyogjon a Colway termékeivel! Platinum Természetes Kollagén Ajánlott arc, nyak, dekoltázs kezelésére. Rendszeres használata

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben