TÁJÉKOZTATÓ MASSZÁZS CSOMAGOKRÓL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TÁJÉKOZTATÓ MASSZÁZS CSOMAGOKRÓL"

Átírás

1 TÁJÉKOZTATÓ MASSZÁZS CSOMAGOKRÓL Lazító csomag A csomag tartalma: 2 alkalom félórás masszázs, választható illóolaj, alkalmanként 1 csésze gyógytea. A csomagot ajánlom: azon vendégeim számára, akik kevés idıvel rendelkeznek de, oldani szeretnék a napi stresszt. Javasolt illóolajok:boróka olaj, rozmaring olaj, ciprus olaj. Felhasználási javaslat: heti 1 vagy alkalom. Javító csomag A csomag tartalma: 5 alkalom félórás masszázs, alkalmankénti 1 csésze gyógytea, gyógynövényes masszázskrém. Választható problémának megfelelıen vagy deréktól talpig tartó vagy deréktól fejig tartó masszázs irány. A csomagot ajánlom: azon vendégeim számára, akik kevés idıvel rendelkeznek de, problémás testrészüket tünetmentessé szeretnék tenni. Felhasználási javaslat: heti 1 alkalom, melyet folyamatosan kell igénybe venni! Relax csomag A csomag tartalma: 2 alkalom 60 perces masszázs, alkalmanként 1 csésze gyógytea, választható illóolaj. A csomagot ajánlom: azon vendégeim számára, akik tudnak szánni 1 órát szánni pihenésre, relaxálásra a fárasztó napok után. Javasolt illóolajok: stersszoldó keverék, ciprus, indiai citromfő, naranacs, vanília. Felhasználási javaslat: heti 1 alkalom Argán olajos feszesítı masszázs Hidratál és táplál egyszerre, rendkívül jó antioxidáns, javítja a bır rugalmasságát és védi a kollagén rostokat a leépüléstıl. Helyreállítja a bır lipidegyensúlyát. A csomag tartalma: 3 alkalom 60 perces testmasszázs, alkalmanként 1 csésze gyógytea. A csomagot ajánlom: azon vendégeim számára, akik igazi kényeztetésre vágynak bırük szépsége miatt! Felhasználási javaslat: heti 1 alkalom.

2 Talpmasszázs csomagok A reflexzóna masszázs hatása: a talp reflexzónáin keresztül befolyásolni tudjuk a szervek nem megfelelı mőködését. Ugyan is talpunkon az összes szervünk meg található melyet a kézi érintés során stimulálni tudunk az összeköttetésben lévı energetikai pályákon keresztül. A csomagok tartalma: 35perc kezelés, alkalmanként 1 csésze gyógytea. A csomagot ajánlom: akik pihenésre, relaxálásra vágynak. Akik nehezen viselik a test masszázst és így kívánnak javítani a közérzetükön, egészségükön. Felhasználási javaslat: karbantartásra heti 1 alkalom, probléma esetén heti 2-3 alkalom. Gyógyító Szegment masszázs A masszázs hatása: reflex pályákon keresztül jön létre. Kóros reflex kör megszüntetése a szerv és a zóna között. Az aktív zónákkal az energiaáramlási zavart szünteti meg és így a gyógyító hatás, kerekedhet felül. Ez által serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést. Erısíti az immunrendszert, csillapítja fájdalmat. Idegrendszeri és feszültség oldó. A csomagot ajánlom: szív és keringési betegeknek, asztmás, emphisema (tüdıtágulat) és bronchitis betegeknek,emésztı rendszeri betegeknek, vese panaszosoknak, mozgásszervi megbetegedésre, fejfájásra. Felhasználási javaslat: heti 2-3 alkalom! Nem szőnı probléma esetén kúraszerően! Indonéz bambusz masszázs A masszázs szempontjából érdekes hogy a bambusz szerkezete egy speciális külsı sejtfalborítású anyagot tartalmaz. Ez az anyaga kovasav (szilicium-dioyid) ami egyfajta kvarcbevonatot képez a bambusz felületén. Így fizikai nyomás vagy hı változás hatására energiát generál. Ezt a hatást piezo és piroelektromosságnak nevezik, ami egy meleg szinte bizsergetı érzést idéz elı a bırben. Ez a kettıs hatás egyszerre érvényesül a masszázs során ami egyedül álló élményt ad mindenkinek. A csomagot ajánlom: izomfeszültségre melyet különleges eszközzel társítok! A kezelés magába foglal: 2 alkalom 75perces kezelést, alkalmanként 1 csésze gyógyteát. Felhasználási ajánlat: heti 1 alkalom. Orosz-Tibeti méz masszázs Hagyományos masszázstól eltérıen, paskoló ragacsoló alapon mőködı, méregtelenítı hatású masszázs. Itt a méz jótékony hatása érvényesül a mozdulatokon keresztül. Paskolással mélyen a bır alá jutva méregteleníti a bıralatti kötıszövetet, a ragacsoló vákuumhatással pedig kiszívja a méreganyagot. A mozdulatok folyamatos ismétlıdésétıl erıs méregtelenítı, salaktalanító hatású a masszázs! Reumatikus panaszra, izomletapadásra, légúti problémára, vérnyomás rendellenességre ajánlom! A csomag tartama: 3 alkalom 50perces kezelés, alkalmanként 1 csésze gyógytea. Felhasználási javaslat: heti 1 vagy több alkalom.

3 Izom, ízület karbantartó csomag 1;Ízületi kimozgatás A csomag tartalma: 3 alkalom 60 perces kezelés, alkalmanként 1 csésze gyógytea. A kezelés magában foglal 30perc ízületi kimozgatást és 30perc átmasszírozást. Választható problémának megfelelıen felsıtest vagy alsó test. A csomagot ajánlom: azon vendégeim számára, akik kötött izomzattal rendelkeznek és ebbıl adódóan, nem mozog megfelelıen a testrész. (pl. becsípıdések nyak-lapocka, csípı beszőkülés, csigolya elcsúszása stb.) Felhasználási javaslat: karban tartásra heti 1 alkalom vagy heti 2-3 alkalom.(a probléma súlyának függvényében!) 2;Részleges ízületpakolás A csomag tartalma: 3 alkalom 50perces kezelés, alkalmanként 1 csésze gyógytea. A kezelés magába foglalja a problémás ízületek meleg-iszappakolását 20percre, majd a kezelt felület tisztítását és krémezését. A csomagot ajánlom: reumatikus ízületi fájdalmak csökkentésére. Az iszap magas ásványi elem tartalmának köszönhetıen ozmózishatás (átszivárgás) érvényesül, így az ízületekben felgyülemlett folyadék fokozatosan eltávolodik megszüntetve a fájdalmat.a magas só tartalom miatt izmok-idegek ellazulnak és megszőnik a merevség.(a kezelés kiegészíthetı: otthoni iszapfürdıvel, ami nem a csomag tartalma, de a masszır által beszerezhetı!) Felhasználási javaslat: 1hét alatt a 3 kezelést. 3;Köpölyözés A csomag tartalma: 3 alkalom 50 perces kezelés, alkalmanként 1 csésze gyógytea, boróka vagy rozmarin illóolaj. A kezelés magába foglalja: a problémás területek köpölyözése, majd a területek átmasszírozása. Választható vádli-comb-csípı-derék vagy derék-hát-lapocka-nyakszírt problémáinak kezelése! A csomagot ajánlom: azon vendégeim számára, akik letapadt izom, izomgörcs, izomláz problémával küzdenek. A köpölyözés helyi kezelés. Vérbıséget okozva, az izomzatban és szövetekben lerakódott salakanyag lebomlását segíti és méregteleníti, lazítja a nehezebben kimasszírozható csomókat. Felhasználási javaslat: karban tartásra heti 1alkalom vagy probléma súlyának megfelelıen heti 2-3 alkalom. Vadgesztenye-szılılevélpakolás Köztudott hogy visszeres lábat nem lehet masszírozni. De hogy a visszér problémás fáradt lábra is legyen megoldás, most ebben segítség a lábpakolás. A vegyes hatóanyag összetétele jótékony hatással van a vénás és hajszálér-keringési problémákra, frissíti a megfáradt végtagokat. Gyulladás és fájdalomcsillapító. A csomagot ajánlom: minden visszeres lábra, sokat terhelt, fáradt, feszült lábakra. A kezelés magába foglal: 3 alkalom 50perces lábpakolást, alkalmanként 1 csésze gyógyteát. Felhasználási ajánlat: heti 1 vagy több alkalom.

4 Wellness csokoládépakolás Igazi kényeztetés a bırnek, testnek léleknek. Az értékes összetevık könnyedén bejutnak a mélyebb bırrétegig, és tartósabb eredményt biztosít. Anyagcsere javulás, bır feszesítés, hidratáltság a jellemzı. A csokoládé endorfin termelı hatása révén a test, lélek és a bır feltöltıdik. A csomagot ajánlom: ínyenceknek, fáradt kimerült vendégeknek. A kezelés magába foglal: 3 alkalom 90perces kezelést, alkalmanként 1 csésze gyógytea. Felhasználási javaslat: nagy lelki probléma esetén heti 1 alkalom vagy kéthetente 1 alkalom! Nyirokkeringést fokozó koffeines méregtelenítı pakolás A koffein jótékonyhatását ismerve tudjuk, hogy gyorsítja az anyagcserét, stimulálja a vesét, fokozza a nyirokkeringést és a pangó vizek elvezetését. A kezelés pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, jótékony hatással van a narancsbır csökkentésére és üdítıen hat a lélekre. A koffein hidratálja és feszesíti a bırt, amitıl sima és bársonyos lesz. A csomagot ajánlom: narancsbır problémákra, feltöltıdésre és ínyenceknek! A kezelés magába foglal: 3 alkalom 90perces kezelést, alkalmanként 1 csésze gyógytea. Felhasználási javaslat: nagy lelki probléma esetén heti 1 alkalom; narancsbır típustól függıen heti 1 alkalom vagy kéthetente 1 alkalom! Cellulit kezelések A kezelések természetes összetevıi zsírégetı és méregtelenítı hatásuknak köszönhetıen csökkentik még a rendkívül makacs cellulit tüneteit is! A csomagot ajánlom: kisebb fokú narancsbır típusokra.(1-5) A kezelés magába foglal: 3 alkalom 60perces kezelést fóliázással, gyógyteát. Gépi vákuumkezelés A gépi vákuummasszázs alkalmazható: cellulit csökkentésére és a bır feszesítésére, nyirokkeringés fokozásával méregtelenítésre, zsír leépítésével alakformálásra. Célzottan alkalmazható a kialakult zsírpárnák helyi kezelésére. Megszünteti a "lovaglónadrágot" A kezelés lényege hogy a zsírszövetek feltöredeznek és a nyirokkeringéssel, nagyrészt távoznak. A vákuummasszázs lényegében elısegíti a felolvasztott zsírmennyiség nyirokkeringésbe jutását. A bır feszesebb és elasztikusabb lesz. A csomagot ajánlom: közepes fokozatú narancsbırre. A kezelés magába foglal: 6 alkalom 30perces kezelést!

5 Kavitációs zsírbontás+vákuumkezelés A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezetı közegein, hogy a bır alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környezı szöveteket sértetlenül hagyja. Különbözı orvosi tanulmányok elvégzése után bebizonyították, hogy a 47 KHz un. kavitációs hullám a leghatékonyabb frekvencia a tökéletes zsírbontásért. A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövı, egyre erısödı nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevı törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elısegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével, vizelettel kiürül szervezetünkbıl. A kavitáció után kiegészítı kezelés a vákuum, mellyel a nyirok útjába tereljük a salak anyagot. A csomagot ajánlom: erıs fokozatú narancsbırre. A kezelés magába foglal: 6 alkalom 30perces kezelést! Lávaköves masszázs Általános hatása: Mai stressztıl meggyötört, túlhajszolt világunkban a bazaltköves masszázs jótékony hatással bír testi, lelki, szellemi egyensúlyunk helyreállítására, a szervezet új energiával és életerıvel töltıdik fel. A forró, olajos kövek érzetet a bırön nagyon kellemes érzést nyújt. Segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan, javítja a közérzetet. A kövek által leadott hı mélyen a bırbe hatol, ellazítja az izomzatot, felgyorsul a vérkeringés, nyirokkeringés, serkeni a salakanyagok kiürítését (méregtelenít), enyhíti az álmatlanságot, megszünteti a szervezetben lévı energia blokkokat, stimulálja a szervezet öngyógyító erıit. A hideg kövek pedig ingerültség, idegesség levezetésére kiválóan alkalmasak. A test ellazulása mellett a lélek is relaxál. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. A lávaköves masszázs minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerısítik ezeket a hatásokat. A lávakı masszázs hatásai a szerv rendszerre: Keringési rendszer: stimulálja a limfatikus (nyirok) keringést, eltávolítja a méreganyagokat, segíti a sejtek vízutánpótlását, gyorsítja a vérkeringést, tágítja a véredényeket Csont- és izomrendszer: felfrissíti az inakat, segíti a kötıszövet mozgatását- kollagén és elasztin termelést, puhítja az adhéziós szövetet. Idegrendszer: nyugtatja az idegrendszert, biztosítja az egyensúlyt és az idegsejtek megújulását. Belsı szervek: lazít, eltávolítja a véraláfutást és méregtelenít Lávaköves kezelések: 90 perces kezelés: teljes testkezelés lávakı pakolással és masszázzsal. 60 perces kezelés: hasonfekve történı lávakı pakolással és masszázzsal. 30 perces kezelés: csak fél testrész masszázsa és lávakı pakolás a szabad testrészen. talp masszázs: váltott talpmasszázs és lávakı pakolás. arc masszázs: arc masszázs és egésztest lávakı pakolás. Árakról, akciókról információ recepción keresztül.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

A só- és színterápiáról röviden

A só- és színterápiáról röviden A só- és színterápiáról röviden A sóterápia Az ember arany nélkül tud élni, de só nélkül nem. - Cassiodorus 1 Történelem A terápia kezdete a sóbányákban és sóbarlangokban dolgozó emberektıl eredeztethetı,

Részletesebben

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence Kezelések könyve Wellness szolgáltatások Kneipp-medence A Sebastian Kneipp, allgaui pap által kifejlesztett fürdőkúra a hideg és meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul. A váltakozás

Részletesebben

Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF

Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF Speed Cryo Speed Cryo Cryolipolisis Cavitation RF slimming Gyors Hatékony Esztétikus Megbízható Professzionális Kezelési

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

MASSZÁZSOK ÉS KEZELÉSEK

MASSZÁZSOK ÉS KEZELÉSEK BŐRÁPOLÁS, KÉNYEZTETÉS HATÉKONY KEZELÉS GYÓGYÁSZATI PROBLÉMÁKRA RELAXÁCIÓ, STRESSZOLDÁS A MINDENNAPOKBAN septimia.ro OK ÉS KEZELÉSEK IDŐPONTFOGLALÁS ÉS ÁRLISTA A WELLNESS RÉSZLEG RECEPCIÓJÁNÁL TEKINTHETŐ

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő Dr. Molnár Csaba szakorvos, természetgyógyász szakértő (Tigrisszív Bt, Thai Masszázs Iskola, Debrecen www.thaimasszazsiskola.hu; facebook: Gyógyító Ember Egészség Klub): A,,keleti'' és,,nyugati'' masszázsmódszerek

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

A svéd- és reflexzóna masszázsról röviden

A svéd- és reflexzóna masszázsról röviden Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Kar Emberi Erőforrásfejlesztési Intézet Alkalmazott Egészségtudományi Tanszék A svéd- és reflexzóna masszázsról

Részletesebben

ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD SPA WELLNESS 2009 ÚTMUTATÓ WELLNESS KEZELÉSEINKHEZ

ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD SPA WELLNESS 2009 ÚTMUTATÓ WELLNESS KEZELÉSEINKHEZ ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD SPA WELLNESS 2009 ÚTMUTATÓ WELLNESS KEZELÉSEINKHEZ FRISSÍTŐ MASSZÁZS KÍNÁLATUNK (25 ) FRISSÍTŐ ARC-NYAK-VÁLL masszázs: A közel 30 perces masszázs alatt a vendég kényelmes testhelyzetben

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

w w w. k a r o s - s pa. h u

w w w. k a r o s - s pa. h u www.karos-spa.hu Gyógyászat Orvosi vizsgálat Orvosi tanácsadás / hozott orvosi leletek alapján Orvosi kontrollvizsgálat EKG Injekció beadása (muscularis) Injekció beadása (speciális) 6 500 Ft 5 200 Ft

Részletesebben

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ Wellness Spa 2009 ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ A szépség megőrzése, a fiatalság megtartása és a jó közérzet kialakítása a tengeri algák ősi erejével. Arckezelés MiniSpa

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! 1. Kavitáció fogalma

Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! 1. Kavitáció fogalma Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! 1. Kavitáció fogalma 1.) Mi a kavitáció? A kavitáció során kavitok, vagy buborékok képzidnek a folyadékban.

Részletesebben

Masszázs-lazítás Masszázs-lazítás. Svédmasszázs árak

Masszázs-lazítás Masszázs-lazítás. Svédmasszázs árak Svédmasszázs árak Időtartam & testrészek 30 perc (teljes hát vagy láb elől-hátul) 3000.- 60 perc (láb elől-hátul+teljes hát) vagy (karok, láb hátul és teljes hát) 4000.- 60 perc (karok, mellkas, has &

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Gyógyszolgáltatások. A Thermal Hotel Harkány**** a régióban egyedülálló gyógykezeléseket kínál mozgásszervi problémák, megbetegedések kezelésére.

Gyógyszolgáltatások. A Thermal Hotel Harkány**** a régióban egyedülálló gyógykezeléseket kínál mozgásszervi problémák, megbetegedések kezelésére. Gyógyszolgáltatások A Thermal Hotel Harkány**** a régióban egyedülálló gyógykezeléseket kínál mozgásszervi problémák, megbetegedések kezelésére. Így: Kopásos jellegű ízületi betegségek (Arthrosis) Csípő-

Részletesebben

Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System

Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System www.loridacosmetic.com Phone:0036308500312 E-mail: loridacosmetic@gmail.com Electric Derma Pen Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System Microwave permeate RF+Vacuum Microcurrent therapy Quantum icebound

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

ECHOCELL. Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS!

ECHOCELL. Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! ECHOCELL Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! 1 1.) Mi a kavitáció? 1. Kavitáció fogalma A kavitáció során kavitok, vagy buborékok képződnek

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

Reflexológia, mikrorendszerek vizsgakérdések-megoldások

Reflexológia, mikrorendszerek vizsgakérdések-megoldások Az ETI Természetgyógyászati alapismeretek modulvizsga megoldólapjainak felhasználásával készítette: Fábián Andrea vizsgakérdések-megoldások 1 1. Sorolja fel a Head-féle reflexzónán tapasztalható eltéréseket!

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

GYÓGYULJ KRISTÁLYOKKAL

GYÓGYULJ KRISTÁLYOKKAL www.kristalygyogyitas.hu 2. BÓNUSZ A kéz akupresszúrás pontjai GYÓGYULJ KRISTÁLYOKKAL Vajon hogyan segíthet neked egy kő abban, hogy jobban érezd magad, vagy éppen meg is gyógyulj? Először azt kell megértenünk,

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Bejelentkezés a Wellness Recepción vagy a ( 2570-es melléken.

Bejelentkezés a Wellness Recepción vagy a ( 2570-es melléken. WWW.KAROS-SPA.HU Bejelentkezés a Wellness Recepción vagy a ( 2570-es melléken. GYÓGYÁSZAT Orvosi vizsgálat Orvosi tanácsadás / hozott orvosi leletek alapján Orvosi kontrollvizsgálat EKG Injekció beadása

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom. Napi árak

Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom. Napi árak Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom Közép-Magyarország egyik legújabb business és wellness szállodája Pest megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. A négycsillagos

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben

ECHOCELL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ECHOCELL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ECHOCELL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. Az Echocell neve és leírása 2. Az Echocell programjai 3. Az Echocell jellemzői és hatásai 4. Alacsony frekvenciájú ultrahang 5. A kavitáció jelensége 6.

Részletesebben

Electric Derma Pen. Skin Rejuvenation System. Microwave permeate. RF+Vacuum. Microcurrent therapy. Quantum icebound

Electric Derma Pen. Skin Rejuvenation System. Microwave permeate. RF+Vacuum. Microcurrent therapy. Quantum icebound www.loridacosmetic.com Phone:0036308500312 E-mail: loridacosmetic@gmail.com Electric Derma Pen Microwave permeate Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System Microcurrent therapy RF+Vacuum Quantum icebound

Részletesebben

Klasszikus masszázsok

Klasszikus masszázsok masszázs Árak Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 7.900, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több mint hetvenezer idegvégzôdése van egy talpban, amelyek az energiacsatornák és

Részletesebben

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2013 március CELLULIT A kialakult cellulitnak három formáját különböztetjük meg. Ezek a vizes cellulit, a zsíros

Részletesebben

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT Egyszerre van itt jelen a nyugalom és a mozgás, a csend és a társasági élet, a fiatalosan vidám és a klasszikus, a modern és az angolosan konzervatív.

Részletesebben

BEAUTY MEDICAL WELLNESS

BEAUTY MEDICAL WELLNESS K E Z E L É S E K BEAUTY MEDICAL WELLNESS HU MASSZÁZSOK Egészségmegőrző izomlazító masszázsok EGÉSZTEST MASSZÁZS - Az egészségmegőrző masszázs olyan gyógyító jellegű, a rehabilitációt is jól szolgáló

Részletesebben

Mínusz kilók, plusz évek!

Mínusz kilók, plusz évek! DIGITÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉS Mágneses biorezonanciás állapotfelmérés, mely többszáz paramétert ad magyarázó információval a test bőr alatti fizikai állapotáról. Az eszköz segítségével és a Dr.NONA immunvédelmet,

Részletesebben

XÉNIA STÚDIÓ Szállodánkban igénybevehetô alternatív egészségmegôrzô, kezelések, terápiák

XÉNIA STÚDIÓ Szállodánkban igénybevehetô alternatív egészségmegôrzô, kezelések, terápiák XÉNIA STÚDIÓ Szállodánkban igénybevehetô alternatív egészségmegôrzô, kezelések, terápiák 1. Ayurvédikus kezelés A test energiájának harmonizálására és méregtelenítésére szolgál. Egy teljes test masszázs

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

A 4 FEJES EMOTION RF4

A 4 FEJES EMOTION RF4 EURÓPÁBAN ELSÔKÉNT MAGYARORSZÁGON A RÁDIÓFREKVENCIÁS CSÚCSKÉSZÜLÉK A 4 FEJES TÖBB PÓLUS, KOMBINÁLT ERÔTÉR, FOKOZOTT HATÉKONYSÁG 1 Innováció A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Masszázs Lazítás 1. Masszázs - Lazítás

Masszázs Lazítás 1. Masszázs - Lazítás Svédmasszázs hát vagy lábak 0 perc 000 800 0 27000 hát és karok 4 perc 00 000 170 0 láb és teljes hát 60 perc 400 1200 2020 4000 láb, kar, teljes hát 7 perc 00 0 2470 4900 láb, karok, hát, arc v fej v

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Reflexológia Reflexológia A Reflexológia tapasztalatokon alapuló tudomány. Lényege: bõrterületek, pontok, zónák ingerlése. Az ingerre reflex, visszahatás keletkezik a hozzá tartozó szervben, testrészben.

Részletesebben

M E G O L D Ó L A P. Egészségügyi Minisztérium

M E G O L D Ó L A P. Egészségügyi Minisztérium Egészségügyi Minisztérium Szolgálati titok! Titkos! Érvényességi idı: az írásbeli vizsga befejezésének idıpontjáig A minısítı neve: Vízvári László A minısítı beosztása: fıigazgató M E G O L D Ó L A P szakmai

Részletesebben

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is A gyógyító csalán A hagyományos természet-gyógyászatban fontos helyet foglalt el a rég kipróbált tavaszi k Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok,

Részletesebben

A súlytalanság emberre kifejtett hatásai. Dr. habil. Grósz Andor Szegedi Tudományegyetem, ÁOK Repülı- és Őrorvosi Tanszék

A súlytalanság emberre kifejtett hatásai. Dr. habil. Grósz Andor Szegedi Tudományegyetem, ÁOK Repülı- és Őrorvosi Tanszék A súlytalanság emberre kifejtett hatásai Dr. habil. Grósz Andor Szegedi Tudományegyetem, ÁOK Repülı- és Őrorvosi Tanszék A súlytalanss lytalanság g definíci ciója Valamely anyagi rendszer azon mozgásállapota,

Részletesebben

SPA MENÜ a természet erejével

SPA MENÜ a természet erejével Beauty & Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos,

Részletesebben

A tálak hangja tökéletes harmóniát teremt testünkben és lelkünkben!

A tálak hangja tökéletes harmóniát teremt testünkben és lelkünkben! A tálak hangja tökéletes harmóniát teremt testünkben és lelkünkben! A keleten sok ezer éve használt hangtálak képesek ősi, gyógyító rezgést előhívni, ami rendkívül nyugtató hatású, képes megteremteni az

Részletesebben

KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI

KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI OCTO-3MAX 60 perc TISZTÍTÓ KEZELÉSEK: TINI/AKNE 60-90 perc letisztítás, peeling, tonic, gőzös felpuhítás, comedotisztítás, fertőtlenítés, gyulladáscsökkentő pakolás, nappali krém

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Ayurveda és a méregtelenítés 2. rész 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

9 tipp fejfájás ellen

9 tipp fejfájás ellen 9 tipp fejfájás ellen Lüktet a halántékod, és úgy érzed, pillanatokon belül szétrobban a fejed. Azonnal kell val Ki gondolná, hogy az emberek 80%-a szenved időről időre fejfájástól, ráadásul a nők jóval

Részletesebben

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna

Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Vitalitásnövelı készülék Napsugármatrac Oxigénterápia Tartásjavító ülıpárna Tájékoztató 2005. Marketing-Mix 7000 Kft. Forgalmazói iroda: Budapest 1026 Fillér u. 47/A Telefon: 225-0777; 457-0777; Mobil:

Részletesebben

SPA MENÜ Beauty & Wellness

SPA MENÜ Beauty & Wellness SPA MENÜ Beauty & Wellness www.greenfieldhotel.net HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka

Részletesebben

SLIM LOGIC 1. Szalon kezelés 2. Kezelési anyagok 3. Táplálék kiegészítő

SLIM LOGIC 1. Szalon kezelés 2. Kezelési anyagok 3. Táplálék kiegészítő MARKETING PREZENTÁCIÓ SLIM LOGIC 1. Szalon kezelés 2. Kezelési anyagok 3. Táplálék kiegészítő Elérhető: 2019 május A NŐK ÉS A FOGYASZTÓ KEZELÉSEK FOGYASZTÁS VÁSÁRLÓI IGÉNYEK HATÉKONYSÁG GYORSASÁG KORSZERŰSÉG

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Lábmasszázs Lábmasszázs A lábmasszázs más néven reflexológia egy õsi gyógymód, ami azon az elven alapul, hogy a test összes szerve energiacsatornákon keresztül össze van kötve úgynevezett "kioldópontokkal",

Részletesebben

Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek

Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek Dr Élő György Miért szükséges ismeretek ezek? Tudni kell a funkció károsodás okát, ismerni a beteg általános állapotát, hogy testi, szellemi és lelki állapotának

Részletesebben

SPA MENÜ. (A kezelésekhez használt professzionális Kulrand és Ahava termékek megvásárolhatók a wellness recepción.) a természet erejével

SPA MENÜ. (A kezelésekhez használt professzionális Kulrand és Ahava termékek megvásárolhatók a wellness recepción.) a természet erejével Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos, hogy

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

Közzétette: (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Közzétette:  (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 05. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Az illóolajokról szóló cikkünk második részében az olajak használati módjait vesszük

Részletesebben

Mozgásszervi panaszok a gyógyfürdőkben - homeopátiás gyógyítás

Mozgásszervi panaszok a gyógyfürdőkben - homeopátiás gyógyítás Mozgásszervi panaszok a gyógyfürdőkben - III. Orvosi Wellness Konferencia Dr. Zarándi Ildikó Belgyógyász, homeopátiás orvos Igazgató, CEDH Hungária Homeopátiás Oktató Szervezet Elnök, Magyar klinikai Homeopátiás

Részletesebben

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD Ayurvéda = Az Élet Bölcsessége Az Ayurvéda célja Az ayurvéda célja, hogy helyreállítsa az élet egyensúlyát a tökéletes elme, test működés és viselkedés révén; Az ayurvéda

Részletesebben

Mire jó a gőzkabin? Írta: Administrator. Mire jó a gőzkabin?

Mire jó a gőzkabin? Írta: Administrator. Mire jó a gőzkabin? Mire jó a gőzkabin? A gőzfürdő modern megfelelőjében, a kiváló minőségű gőzkabinban, melyet cégünk is forgalmaz, a sugárzó energia hővé válik, amelyet testünk élő sejtjei elnyelnek. Ezzel együtt a fizikai

Részletesebben

M E G O L D Ó L A P. Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet 1085 Budapest, Horánszky u. 15.

M E G O L D Ó L A P. Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet 1085 Budapest, Horánszky u. 15. Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet 1085 Budapest, Horánszky u. 15. M E G O L D Ó L A P írásbeli vizsga Reflexológusok részére 2001. október 15. 2 T Á J É K O Z T A T Ó az értékelő tanár részére

Részletesebben

ÁRAK. MEDENCE HASZNÁLAT (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek Ft/ fő 900 Ft/ fő. REGGELI (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek

ÁRAK. MEDENCE HASZNÁLAT (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek Ft/ fő 900 Ft/ fő. REGGELI (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek ÁRAK MEDENCE HASZNÁLAT (külsős vendégek részére) 1800 Ft/ fő 900 Ft/ fő REGGELI (külsős vendégek részére) 2000 Ft/ fő 1000 Ft/ fő VACSORA (külsős vendégek részére) 4000 Ft/ fő 2000 Ft/ fő FÜRDŐ BELÉPŐ

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Masszázsgolyó: különböző, szárított gyógynövényekkel töltött, stamppel végzett masszázs. A stampeket forró vízbe vagy gőzbe

Részletesebben

GYÓGYÁSZATI ÚTMUTATÓ

GYÓGYÁSZATI ÚTMUTATÓ Treatment Guide borito Magyar:Layout 1 9/14/10 3:40 PM Page 1 ORSZÁG / ВЕНГРИЯ Danubius Ügyfélszolgálat és Budapesti Központi Szobafoglalás Клиентский центр гостиниц «Danubius» и Будапештский центр бронирования

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Téli illóolajok 2. Közzétette: ( Még nincs értékelve

Téli illóolajok 2. Közzétette:   (  Még nincs értékelve Téli illóolajok 2. 2010 december 05. Flag Szöveg méret Mentés Mérték 0 Még nincs értékelve Az illóolajokról szóló cikkünk második részében az olajak használati módjait vesszük górcs? alá. Bemutatjuk, hogy

Részletesebben

A cellulit és okai...2. A TechniSPA kezelés hatásai...3. Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5. Mozdulatok a kezelőfejjel...

A cellulit és okai...2. A TechniSPA kezelés hatásai...3. Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5. Mozdulatok a kezelőfejjel... VÁKUUMOS CELLULITKEZELÉS TECHNISPA VÁKUUMOS CELLULITKEZELÉS TARTALOM A cellulit és okai...2 A TechniSPA kezelés hatásai...3 Biológiai és izom hatás...4 Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5 A TechniSPA

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

Ma-uri masszázs. Egy csepp a Csendes-óceánból

Ma-uri masszázs. Egy csepp a Csendes-óceánból A varázslat szigete Ma-uri masszázs Egy csepp a Csendes-óceánból A Csendes-óceán szigetein honos mozgásformákból és spirituális gyógyításból alakult ki a Ma-Uri ősi masszázs. A masszírozó mozdulatok melyek

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

Gyakorlati Ayurveda a betegségmegelőzésben és kezelésben AYURVEDA és WELLNESS Gyógyturizmus

Gyakorlati Ayurveda a betegségmegelőzésben és kezelésben AYURVEDA és WELLNESS Gyógyturizmus Gyakorlati Ayurveda a betegségmegelőzésben és kezelésben AYURVEDA és WELLNESS Gyógyturizmus II. Orvosi Wellness konferencia Hunguest Hotel Griff Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda

Részletesebben

Electro Therapad ET-950. Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez

Electro Therapad ET-950. Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez Electro Therapad ET-950 Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez Köszönetnyilvánítás Köszönjük, hogy egészsége védelme érdekében az OTO termékét választotta. A felhasználói

Részletesebben

vizsgakérdések-megoldások

vizsgakérdések-megoldások Az ETI Természetgyógyászati alapismeretek modulvizsga megoldólapjainak felhasználásával készítette: Fábián Andrea vizsgakérdések-megoldások 1 1. Határozza meg röviden az "alternatív mozgás- és masszázsterápia

Részletesebben

2730-06 Gyógyszertári asszisztens gyógyszerellátással kapcsolatos feladatai követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

2730-06 Gyógyszertári asszisztens gyógyszerellátással kapcsolatos feladatai követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 2730-06 Gyógyszertári asszisztens gyógyszerellátással kapcsolatos feladatai követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat: Felnıtt beteg C-vitamin tartalmú készítményt szeretne kérni Öntıl. Tájékoztassa

Részletesebben

Árlista Érvényes: március 1-től

Árlista Érvényes: március 1-től Árlista Érvényes: 2019. március 1-től 1 1 Fürdőbelépők Fürdőbelépő (hétköznap) 1 00 1 000 240 Nem Nem Nem Fürdőbelépő (hétköznap 18:00-19:45) 950 800 max. 105 Nem Nem Nem Fürdőbelépő bőrgyógyá szati, nőgyógyászati,

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Válts méretet könnyedén L M S

Válts méretet könnyedén L M S Válts méretet könnyedén L M S AZ INFRATRAINER A 21. SZÁZAD EGYIK LEGMODERNEBB, LEGHATÉKONYABB EGÉSZSÉG- MEGŐRZŐ ÉS ALAKFORMÁLÓ WELLNESS GÉPE, MELYET MOST ÖN IS MEGISMERHET MŰKÖDÉSI ELV Az új wellness gép,

Részletesebben

Vivamax shiatsu nyakmasszírozó GYVM15. Használati útmutató. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Vivamax shiatsu nyakmasszírozó GYVM15. Használati útmutató. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Vivamax shiatsu nyakmasszírozó GYVM15 Használati útmutató Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Általános leírás A Vivamax nyakmasszírozó készülék a shiatsu masszázst hőterápiával

Részletesebben

w w w. k a r o s - s pa. h u

w w w. k a r o s - s pa. h u www.karos-spa.hu WELLNESS MASSZÁZSOK Relaxáló masszázs aromaolajjal 50 11 500 Ft Ínyenceknek ajánljuk, akik egy kis megnyugtató kényeztetésre vágynak. A relax masszázs egy lágyabb masszázsfajta, mely feltölti

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása

H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása A készülék kozmetikai szalonok szolgáltatását bővítendő, szakmai felkészültséget igénylő

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

S SEK GYTORNA MÓDSZEREKKEL GYÓGYTORNA. Bély Zsófia gyógytornász

S SEK GYTORNA MÓDSZEREKKEL GYÓGYTORNA. Bély Zsófia gyógytornász LÁGYRÉSZ SÉRÜLÉSEK S SEK KEZELÉSE KÜLÖNBK NBÖZŐ GYÓGYTORNA GYTORNA MÓDSZEREKKEL Bély Zsófia gyógytornász Lágyrészek bőralatti kötőszövet inak ínhüvelyek íntapadások szalagok bursák tágabb értelemben ide

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Bükfürdô több mint fürdô

Bükfürdô több mint fürdô Bükfürdô több mint fürdô Bükfürdô Vas megye északnyugati részén, az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál található. Szombathelytôl 30, Soprontól 46, Kôszegtôl pedig 20 km távolságra fekszik, félúton

Részletesebben

Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME. Minden,ami gyógyír,minden,ami só

Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME. Minden,ami gyógyír,minden,ami só Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME Minden,ami gyógyír,minden,ami só SÓSZAPPAN NAPI HASZNÁLATRA,BŐRBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE SÓPÁRNA KEREK IZÜLETI FÁJDALMAK,FÜLGYULLADÁS,HÁTFÁJÁS,KÖHÖGÉS

Részletesebben

Miniwell. Kezelési utasítás Manual

Miniwell. Kezelési utasítás Manual Miniwell Kezelési utasítás Manual Magyar Gratulálunk! E masszázseszköz megvásárlásával Ön bizonyította egészségtudatosságát. Hogy e készülék előnyeit hosszú ideig élvezhesse, kérjük, a biztonsági tájékoztatást

Részletesebben

Beauty & Wellness árlista

Beauty & Wellness árlista Ajándékozzon Párjának wellness kezeléseket! Utalványaink igény szerint összeállíthatóak és megvásárolhatóak! Beauty & Wellness árlista Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Stand: 2010. 12. 05. HHHH superior

Részletesebben