AZ IDŐTLEN SZÉPSÉG TITKA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ IDŐTLEN SZÉPSÉG TITKA"

Átírás

1 SPA AZÚR PREMIUM

2 AZ IDŐTLEN SZÉPSÉG TITKA AZÚR PRÉMIUM SPA A Hotel Azúr**** Prémium SPA különleges, meghitt légkört teremtve nyújt egyedülálló lehetôséget a nyugalmat, felüdülést keresô Vendégeink részére. Az 1800 m 2 alapterületen kialakított exkluzív wellness központ, úszó- és élménymedencék mellett rönkszaunával, infraszaunával, gôzfürdôvel, illatsó- és jégkamrával, élményzuhanyokat magába foglaló 12 elemes, balatoni panorámás szaunaparkkal szolgálja a vendégek felüdülését. Kabinrendszerû elegáns VIP Spa termeinkben Tradicionális Thai masszázzsal, Thai aromaolajos és herbál masszázzsal és talpmasszázzsal kényeztetjük. Állítsa meg az idôt és élje át a belsô utazás csodálatos élményét, a test, a lélek és a szellem egyensúlyát elôsegítô AlfaSzféra ágyunk simogató melegségében. AZÚR PRÉMIUM WELLNESS KEZELÉSEK Az Azúr Prémium Hotel egzotikus szépségrituáléi a tökéletes relaxáció mellett egyedülállóan selymessé varázsolják a bôrét. A kezeléseket luxus Algodermia Thalasso Spa készítményekkel, valamint prémium minôségû Tegoder termékekkel végezzük. Különleges testkezeléseink és kétnapos wellness csomagjaink mind a hölgy, mind a férfi vendégeink számára elérhetôek.

3 TARTALOM AZ IDÔTLEN SZÉPSÉG TITKA...03 ALGODERMIA LUXUS ARCPROGRAMOK...07 UOMINI SPA FÉRFIKEZELÉS...11 TEGODER PRÉMIUM ARCRITUÁLÉK...13 TEGODER PRÉMIUM TESTRITUÁLÉK...15 ALGODERMIA THALASSO KEZELÉSEK...17 ALGODERMIA PHILOSOPHY SPA ÖT ELEM...19 ALGODERMIA KÉT NAPOS WELLNESS CSOMAGOK...25 TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS...33 ALPHASPHERE A BELSÔ UTAZÁS ÉLMÉNYE...37 ALPHASPHERE ÉLETTANI HATÁSAI...39

4 ALGODERMIA LUXUS ARCPROGRAMOK Komplex tengeri hatóanyagos kezelések: arctejes tisztítás, frissítô tonizálás, mélytisztító peeling, aktív szérum és ampulla koncentrátum, relaxáló masszázs és tápláló pakolás. i-collagen - A RAGYOGÓ TEKINTETÉRT Ft.- Intenzív szemkörnyékápolás 25+ A szemkörnyék arcunk legérzékenyebb területe, ahol a finom ráncok elsôként jelentkeznek. A kezelés a tengeri növényi kollagén tartalmának köszönhetôen megnyugtat és feltölt, eltünteti a szem alatti karikákat. Az i-collagen kezelés a fiatalos ragyogást jelenti a szemei számára. ALGAELIFT LIFTING HATÁS Ft.- Tengeri hatóanyagos feszesítô kezelés 25+ Lifting-hatású és revitalizáló Anti-age arckezelés. Az aktív tengeri hatóanyagok intenzíven serkentik a bôrsejtek újjászületését és láthatóan simítják az arc kifejezô vonalait. A kezelés bôrének szépségét és fiatalságát ôrzi meg. SENSIT*EVE HIPOALLERGÉN KEZELÉS Ft.- Érzékeny bôrre, minden korosztálynak Nyugtató, harmonizáló Anti-age kezelés. Enyhíti a bôr kipirosodását, védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, valamint lelassítja a korai bôröregedés folyamatát.

5 ALGODERMIA LUXUS ARCPROGRAMOK Komplex tengeri hatóanyagos kezelések: arctejes tisztítás, frissítô tonizálás, mélytisztító peeling, aktív szérum és ampulla koncentrátum, relaxáló masszázs, valamint tápláló pakolás. IDRO-AGE FESZES BŐR MIKROKAPSZULÁKKAL Ft.- Regeneráló kezelés rugalmatlan, dehidratált bôrre 30+ Feszes bôr mikrokapszulákkal. Az értékes hatóanyagok a szerin, az Argánolaj és a Hialuronsav innovatív formulája hosszantartó hidratálást biztosítanak és megállítják bôrünk öregedését BOTOPROGRAM INTENZÍV RÁNCTALANÍTÁS Ft.- Érett bôrre, mimikai ráncokra 35+ Hatékony ránctalanító program, amely igényes hölgyvendégek számára nyújt megoldást, a fiatalos és ragyogó bôrért. Hialuronsav, tengeri alga és Argireline tartalmánál fogva feltölti a mélyebb ráncokat is. PERFECT AGE - FIATALÍTÓ NÖVÉNYI ŐSSEJTKEZELÉS Ft.- Fiatalságaktiváló és bôrmegújító arckezelés 35+ A növényi ôssejt feladata a sejtaktivitás serkentése és az öregedés elleni harc, azonnali feszesítô és lifting hatású. A kezeléssel az arcbôr hosszan megôrzi fiatalos ragyogását és üde színét.

6 UOMINI SPA FÉRFIKEZELÉS Egyedülálló Anti-age arckezelés, mely rendkívüli komfortérzetet biztosít az igényes férfi vendégeink számára. UOMINI SPA FÉRFIKEZELÉS Ft.- Anti-age arckezelés férfiaknak A férfiakat nehéz az arcápolás útjára csábítani. Bôrük másfajta törôdést igényel, hiszen nemcsak napi arcápolásuk során vannak másfajta ártalmaknak kitéve, hanem tulajdonságaiban és szerkezetében is különbözik a nôi bôrtôl. Az Uomini, egy exkluzív Anti-age arckezelés, mely feltölti a bôrt értékes hatóanyagokkal, hidratál és regenerál. A kezelés során különös hangsúlyt helyezünk az általános jó közérzet koncepciójára, amely biztosítja a kifogástalan megjelenést, az egészséges, természetesen vonzó külsôt.

7 TEGODER PRÉMIUM ARCRITUÁLÉK A rituálék teljeskörû kényeztetés biztosítanak, melynek során egyedülálló feszültségoldó, harmonizáló hatású Shibai energiapont masszázst alkalmazunk. DELUXE PLATINUM ÉS KAVIÁR KEZELÉS ft.- Platina és kaviár prémiumkezelés 35 + Mélyrehatóan regenerálja, hidratálja és táplálja az arcbôrt. A Platina Colloid bôrünk sejtjeihez kötôdve az öregedés nyomait kivételes módon tünteti el. A kaviár egy olyan ritka és értékes hatóanyag, mely megôrzi bôrünk fiatalságát. GOLD ORCHID - ÖRÖK IFJÚSÁG TITKA ft.- Orchidea biokivonatos sejtregeneráló arcrituálé 30+ Az orchidea a virágok királynôje, a leghosszabb életû virág, ezért kivonata képes meghosszabbítani sejtjeink élettartamát. A rituálé bôrfiatalító és sejtregeneráló hatásán felül felejthetetlen élményt, valódi kényeztetést biztosít. CHOCO BEAUTY ft.- Feszesítô csokoládés arckezelés 25+ Édes kényeztetés az érzékeny arcbôrnek, amely sejtregeneráló és bôrmegújító hatású. A TEGODER tiszta csokoládé tartalmú készítmények fokozzák a bôrünk rugalmasságát, feszességét és csökkentik a fáradtság jeleit.

8 TEGODER PRÉMIUM TESTRITUÁLÉK Érzékeinkre és lélekre ható, wellness élményt nyújtó csokoládé-, és kávéterápia a feszes, karcsú vonalakért. CELLUCHOC Ft.- Cellulit elleni csokoládés wellness kezelés A kezeléshez használt Oliva granulátumot tartalmazó bôrradír, az Energiapontok Esszencia, a cellulit elleni csokoládépakolás, és a csokoládés-fahéjas masszázskrém hatékonyan csökkentik a narancsbôr jellegzetes tüneteit. CHOCO ACTIVE Ft.- Feszesítô csokoládés wellness kezelés A Choco Peelinggel végzett intenzív bôrradírozás után, feszesítô exkluzív Shibai meridián masszázzsal és meleg csokoládépakolással kényeztetjük a testet. A készítmények hidratálják, puhává és rugalmassá varázsolják a bôrt. COFFEE ARABICA Ft.- Pezsdítô karcsúsító wellness kezelés A bôrmegújító hatású kávés, olivás peeling és a keringést fokozó exkluzív Shibai módszer után, az Arabica kávé-kivonatban gazdag, karcsúsító testpakolással fedjük be a testet. A kávés rituálé visszaadja bôrünk vitalitását, bársonyosságát.

9 ALGODERMIA THALASSO KEZELÉSEK A Thalassoterápiás termékek nyomelemekben, ásványi sókban és vitaminokban gazdagok, tonizáló, vitalizáló hatásúak és teljes testi-lelki egyensúlyt biztosítanak. SPA VITALITY SCRUB Ft.- Feszesítô kakukkfüves egésztest radírozás A peeling során a kakukkfû, citrom, narancs, rozmaring, ciprus mediterrán fûszerekbôl felszabaduló illóolajok, tonizáló hatásúak és helyreállítják testünk energetikai-egyensúlyát. SPA PURIFYING SCRUB Ft.- Méregtelenítô gyömbéres egésztest radírozás A gyömbér, szerecsendió, kókuszdió örlemény, fahéj, indiai citromfû, aromás fûszerek tökéletes kombinációjából készült peeling felébreszti az érzékeket és stimulálja az egész testet. SELF HEATING MARINE SEDIMENT Ft.- Regeneráló, meleg tengeri iszappakolás Jótékony hatású iszappakolás a tengeri alga és a zöld tea erejével simítja, regenerálja, feszesíti a bôrt és kellemes hôérzetet ad a vendégeink számára. SPA BODY MASK Ft.- Spa karcsúsító algás testpakolás Koncentrált, sötétzöld algapakolás karcsúsító zöld tea kivonattal, nyirokkeringést serkentô és zsírszabályozó hatással. Kifejezetten a cellulit és lerakódott súlyfelesleg elleni kezeléshez ajánljuk.

10 ALGODERMIA PHILOSOPHY SPA ÖT ELEM Az Algodermia megalkotta a Thalassoterápia és az ôsi elemek ötvözésével a Spa különleges filozófiáját, a legprofesszionálisabb kezelési rendszert, melynek minôségét és hatékonyságát ma a világon mindenhol elismerik. Tûz, Ôsi vizek, Levegô, Varázslatos Föld és Zöld arany ezek az alapelemek ihlették meg ezeket a különleges élményt nyújtó kezeléseket, közelebb hozva bennünket az anyaföld csodálatos erejéhez. Élvezze és érezze a törôdést, mely a természetben rejlik és engedje, hogy kényeztessük testét-lelkét. TOSCANA VARÁZSA - A PERZSELŐ TŰZ EREJE Ft.- Anyagcsere fokozó, méregtelenítô testrituálé A kellemes aromával és gôzzel telített harmonikus közegben történô rituálé segít abban, hogy testünk megszabaduljon a méreganyagoktól. A tengeri só intenzíven radírozza, megtisztítja és selymessé varázsolja bôrünket. A keserû mediterrán narancsban gazdag meleg pakolás hozzájárul a felhalmozódott méreganyagok eltávolításához. A kezelés során lényeges szerepet tölt be a méregtelenítô testmasszázs, amely hosszantartó, jó közérzetet biztosít. Ajánlott olyan hölgyeknek és uraknak, akik méreganyagoktól mentes, bársonyos és selymes bôrre vágynak. Visszérhajlam esetén nem ajánljuk.

11 ALGODERMIA PHILOSOPHY SPA ÖT ELEM TIRRÉN TENGER - A TENGER LEHELETE Ft.- Nyirokkeringést fokozó, frissítô, tonizáló testrituálé. Az Algodermia megalkotott egy különleges hûsítô rituálét a könnyed szépségért, mely a jó közérzet és a frissesség érzését nyújtja. A zöld algás tengeri sóval intenzív testradírozást végzünk. Kellemes, élénkítô Ginko Biloba testpakolással kényeztetjük bôrét, végül a frissítô, nyirokkeringést serkentô masszázsnak köszönhetôen, teste újra vitalitással és életerôvel lesz tele. Ajánlott olyan hölgyeknek és uraknak, akik állandó álló, vagy ülô munkát végeznek stresszes környezetben. A kezelést visszérhajlam esetén kifejezetten ajánljuk. KELETI ÉDEN - A LEBEGÉS ÉLMÉNYE Ft.- Varázslatos aromaterápiás masszázsrituálé A aromaterápiás olajos masszázs egy olyan különleges rituálé, mely gondtalanná varázsolja a pillanatot. A kezelés során a feszültség elillan, a testünk könnyûvé válik, teljesen ellazul. Ezután termálvizes fehér agyagpakolással kényeztetjük, melynek hatására bôre visszanyeri selymességét és ragyogását. Ajánlott olyan hölgyek és urak számára, akik vágynak a valódi kikapcsolódásra, harmóniára és egyben egy rendkívüli élményekkel teli feltöltôdésre.

12 ALGODERMIA PHILOSOPHY SPA ÖT ELEM KARIB SZIGETEK - A GYÓGYÍTÓ ISZAP MELEGE Ft.- Kényeztetô, ásványi anyagokkal feltöltô tengeri iszap rituálé A Karib-tenger varázslatos világa ihlette meg az Algodermiát arra, hogy felhasználva a tengeri iszapba zárt ôsanyag erejét, megalkossa az egyik legkényeztetôbb rituálét. A gyömbér, kókuszdió és szerecsendió aromás fûszerekkel végzett peeling után egy csodálatos meleg, tengeri iszappakolás regenerálja bôrét. Végül a karibi nôk rituáléja szerint különlegesen selymes olajjal és pár csepp eszenciával masszírozzák testét. Ajánlott olyan hölgyek és urak számára, akik ízületi problémákkal küzdenek, továbbá mindenkinek, aki rendkívül hidratált, bársonyos bôrre vágyik. NORMANDIAI BRETAGNE - A ZÖLD ARANY FORRÁSA Ft.- Alakformáló, karcsúsító, feszesítô 100%-os alga rituálé Az Algodermia bretagne-i thalassoterápiás wellness kezelés testre és lélekre egyaránt jótékony hatású. A különlegesen tiszta, zselés alga peelinggel radírozzuk, és tápláljuk a bôrt. A karcsústó zöld algapakolás finom hôje burkolja be a testet és formálja, feszesíti sziluettjét. A masszázs során a algaés tengeri kollagén segítségével fokozzuk az anyagcserét és helyreállítjuk a test energetikai egyensúlyát. Ajánlott olyan hölgyeknek és uraknak, akik megakarják tapasztalni az óceán természetes fiatalító, intenzív feltöltô, karcsúsító hatását.

13 ALGODERMIA KÉT NAPOS WELLNESS CSOMAGOK Az Algodermia speciális wellness csomagjai személyre szabott, komplett kezeléseket tesznek lehetôvé nôi és férfi vendégeink számára egyaránt. HOZD MAGAD FORMÁBA Ft.- Arckezelô és karcsúsító wellness csomag A speciális, aktív oxigénben gazdag Algodermia algás kúra hatékony és célzott kezelés azon vendégek számára, akik súlyfelesleggel rendelkeznek. Méregtelenítô tengeri sóradír, intenzív súlyfelesleg elleni iszappakolás, karcsúsító thai masszázs és finom teakeverék segít abban, hogy újra formába hozzuk testünket. Eközben arcunk ragyogó szépségûvé válik az intenzív Botoprogram ránctalanító kezelésnek és az i-collagen szemkörnyék ápolásnak köszönhetôen. 1. nap: Alfa élménykabin 20 Detoxalga méregtelenítô testradírozás 20 Súlyfelesleg elleni tengeri iszapkezelés 50 Botoprogram ránctalanító luxus arckezelés (a testkezelés ideje alatt) 2. nap: Alfa élménykabin 20 Karcsúsító Thai Masszázs 60 Súlyfelesleg elleni tengeri iszapkezelés 50 i-collagen luxus szemkörnyékápolás (A testkezelés ideje alatt)

14 ALGODERMIA KÉT NAPOS WELLNESS CSOMAGOK BÁRSONYOS ÉRINTÉS Ft.- Arckezelô és cellulit elleni wellness csomag Az újraformáló algás szépségkezelés lehetôvé teszi a narancsbôr jelentôs csökkentését és bôrünk ismét bársonyos tapintásúvá válik. A zöldalga tartalmú tengeri sóradír, az intenzív hatású cellulit elleni iszappakolás, a nyirokkeringést fokozó citromolajos thai masszázs és tea segíti a méreganyagok távozását. A feszes, hidratált arcbôr minden nô álma, mely most elérhetô a csomag részeként a speciális Idro-age kezelés mikrokapszulás hatóanyagainak segítségével. 1. nap: Alfa élménykabin 20 Crioalga nyirokkeringés fokozó testradírozás 20 Intenzív cellulit kezelés 50 Idro-age feszesítô luxus arckezelés (a testkezelés ideje alatt) 2. nap: Alfa élménykabin 20 Nyirokkeringést fokozó citromolajos Thai Masszázs 60 Cellulit és feszesítô kezelés 50 Le Perle kézmasszázs rituálé (a testkezelés ideje alatt)

15 ALGODERMIA KÉT NAPOS WELLNESS CSOMAGOK KÖNNYEDSÉG A LÁBNAK Ft.- Arckezelô és frissítô lábápoló wellness csomag A hûsítô kezelés olyan nôk és férfiak számára ajánlott, akik lábelnehezüléssel vagy ödémával küzdenek. A frissítô sóradír, az ödéma elleni koncentrátum folyadék, a hûsítô iszappakolás, és a kellemes láb és talp masszázs segíti az azonnali enyhülést adó komplex kezelést, mely egy Algaelift frissítô, lifting hatású teljes arcápolást is tartalmaz a tengeri algák erejével. 1. nap: Alfa élménykabin 20 Crioalga tengeri sóradírozás teljes lábon 20 Integrál hûsítô lábpakolás 50 Le Perle kézmasszázs rituálé (a testpakolás ideje alatt) 2. nap: Alfa élménykabin 20 Thai láb és talpmasszázs 60 Criolyse hûsítô lábkezelés 30 Algaelift feszesítô luxus arckezelés (A testkezelés ideje alatt)

16 ALGODERMIA KÉT NAPOS WELLNESS CSOMAGOK STRESSZ NÉLKÜL Ft.- Arckezelô és tisztító-méregtelenítô wellness csomag A megelôzô és méregtelenítô kezelés kellemes illatú aromák mellett, nélkülözhetetlen a modernkori rohanó életvitelünkben. A vörös alga tartalmú tengeri sóradír, az intenzív hatású méregtelenítô és kiegyensúlyozó iszappakolás, a speciális thai masszázs, majd az azt követô tengeri algás testpakolás, valamint a finom herbál tea valódi kényeztetést és kikapcsolódást biztosít. A komplett tisztító kúracsomag részeként, tiszta, organikus hatóanyagokat tartalmazó Sensit*eve Anti-age kezeléssel ápoljuk az arcbôrt. 1. nap: Alfa élménykabin 20 Detoxalga méregtelenítô testradírozás 20 Intenzív méregtelenítô testkezelés 50 Sensit*eve Anti-age luxus arckezelés (a testkezelés ideje alatt) 2. nap: Alfa élménykabin 20 Speciális Thai Masszázs 60 Kiegyensúlyozó integrál testkezelés 50 Le Perle kézmasszázs rituálé (a testkezelés ideje alatt)

17 TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS A Thai masszázs a távol-keleti Thaiföldrôl érkezett hazánkba, melyet képzett és gyakorlott masszôzeink végeznek. Az ôsi masszázsfajta gyökerei az indiai orvoslásból erednek. A masszázs rendkívül erôsen hat a lélekre és sajátos koreográfia szerint zajlik. Ritmikus nyomkodás és túlnyomórészt nyújtás kombinációjából áll, mely segíti az izmok ellazulását, és megszünteti a letapadásokat. Pozitív változásokat idéz elô egész szervezetükben és léleksimító hatásán felül, képes aktivizálni a gyógyító folyamatokat is. THAI MASSZÁZS...45/60/90/120 perc-6 500/9 900/12 900/ Ft-. Feszültségoldó, izomlazító masszázs A Tradicionális Thai masszázs a test és lélek legôsibb, legtermészetesebb kényeztetése. Ez az egészségre ártalmatlan kezelés olaj nélkül, ruhában, matracon történik, és nem jár semmilyen mellékhatással. Gyorsítja a vérkeringést és segíti a fáradt, túlhajszolt izmokban felgyülemlett méreganyagok kiürítését. A Thai masszázs a nyújtás, nyomás és relaxáció mûvészete, a mozdulatokat a masszôz úgy alkalmazza, hogy az kilazítsa az ízületeket. A nyugati masszázzsal ellentétben, a thai módszer tökéletesen oldja az izomfeszültséget. A masszázs jótékonyan hat a belsô szervekre és az életkedvünk, vitalitásunk is helyreáll.

18 TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS OLAJOS THAI MASSZÁZS... 60/90/120 perc /13 900/ Ft-. Aromaterápiás kezelés Különbözô illóolajok, az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bôrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet, és az orron át belélegezve hatnak. Az illóanyagok oldják a test energiacsatornáiban lévô blokkokat és helyreállítják a test energetikai egyensúlyát. THAI HERBÁL MASSZÁZS... 60/90 perc / Ft-. Gyógynövényes pindákkal A forró herbál masszázs az egyik legérdekesebb thai masszázs, melyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására. A 14 fajta gyógynövényt tartalmazó, speciális textilanyagba csomagolt, felmelegített labdacsokkal masszírozva a fáradt területeket, fájdalomcsillapító, izomlazító hatást érünk el. THAI TALPMASSZÁZS... 30/60/90 perc-4900/9 900/ Ft-. Gyógymasszázs A talpmasszázs egy órán keresztül, kényelmes fotelokban történik. A maszszôzök a talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül, az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig, végezetül a felsôtestet és a fejet is átmaszszírozzák. A legjobb alternatív egészségügyi kezelés, mely a lazításhoz, a feszültségek oldásához is hatásosan alkalmazható.

19 ALPHASPHERE A BELSŐ UTAZÁS ÉLMÉNYE Szavak aligha képesek leírni az AlphaSphere élményt. Az AlfaSzféra egy többdimenziós élményszoba, mely a hangok, fények, melegség és mozdulatok sajátos harmóniájával egyedülálló tudatállapotba varázsolja Önt. Könnyûnek és szabadnak érzi magát, testi, lelki és szellemi értelemben is. A színek, formák és fények egyedülálló kombinációja hangokkal, vibrációval és meleggel egy különleges állapot eléréséhez vezetnek. A végeredmény egy ultramély relaxációs állapot - az alfaélmény azonnali átélése: HANG - A háromdimenziós hangfelhôk megnyitják az érzékeket VIBRÁCIÓ - A gyengéd vibráció az egész testet simogatja FORMA - A szárny formájú ágy átölel és megemel LÉGZÉS - Az egész test a légzés finom ritmusára hintázik MELEG - Az ágy meleg felülete kényezteti a testet SZÍN - A varázslatos kékes ragyogás nyugalmat áraszt FÉNY - A csodálatos érzéki burok betakar alfa relax ágy 25 perc Ft-.

20 ALPHASPHERE ÉLETTANI HATÁSA CSÖKKENTI A STRESSZT Megteremti a belsô egyensúlyt Erôt ad a stresszes helyzetek kezelésére Segít megtartani a munka-szabadidô egyensúlyt Megnyugtat és növeli a szellemi hatékonyságot ÚJRATÖLTI A LEMERÜLT TARTALÉKOKAT Segít új erôt meríteni Segíti a mentális utazást Rendkívüli lebegés-élményt biztosít Aktiválja az öngyógyító energiákat NÖVELI A KREATIVITÁST Stimulálja a képzelôerôt Segít a belsô kérdésekre fókuszálni és a választ megtalálni Elômozdítja a belsô inspirációt Biztonság és kényelem érzetet nyújt KITÁGÍTJA AZ ÉRZÉKELÉST Súlytalanságot, és ahhoz hasonló testi érzeteket hoz létre Az érzékelési örömök új világát nyitja meg Elmélyíti a test-érzékelést, és az ön-érzékelést Tágítja a tér és idô határait KONTRAINDIKÁCIÓK Pacemakert használó vendég esetében az AlfaSzféra nem ajánlott.

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT Egyszerre van itt jelen a nyugalom és a mozgás, a csend és a társasági élet, a fiatalosan vidám és a klasszikus, a modern és az angolosan konzervatív.

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ Wellness Spa 2009 ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ A szépség megőrzése, a fiatalság megtartása és a jó közérzet kialakítása a tengeri algák ősi erejével. Arckezelés MiniSpa

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

Beauty & Wellness árlista

Beauty & Wellness árlista Ajándékozzon Párjának wellness kezeléseket! Utalványaink igény szerint összeállíthatóak és megvásárolhatóak! Beauty & Wellness árlista Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Stand: 2010. 12. 05. HHHH superior

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

SPA MENÜ Beauty & Wellness

SPA MENÜ Beauty & Wellness SPA MENÜ Beauty & Wellness www.greenfieldhotel.net HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért 5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért Engedd el a múltat, legyen tiéd a szépség örökké! A THALION Laboratórium kutatóinak az élet eredetének

Részletesebben

Beauty & Wellness árlista

Beauty & Wellness árlista Beauty & Wellness árlista beauty@europafit.hu 06 83 501 190 Hajápolás A tökéletesen hidratált arcbőr titka Hölgyek Hajfürdő, szárítás vagy rakás Hajfürdő, vágás, szárítás Festés Melír Dauer Intenzív hajápolás

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

Beauty & Wellness árlista

Beauty & Wellness árlista Beauty & Wellness árlista beauty@europafit.hu 06 83/501-190 Kéz- és lábápolás Lakk lemosás 400 Ft Hölgyek Hajfürdő, szárítás vagy rakás 2 990 Ft közép 3 300 Ft Festés 5 700 Ft közép 7 500 Ft 11 900 Ft

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

Egy olyan állapot, ahol az ember nem megoldja a problémákat, hanem egyszerűen csak elengedi őket. Beszámoló az Alpha élményről.

Egy olyan állapot, ahol az ember nem megoldja a problémákat, hanem egyszerűen csak elengedi őket. Beszámoló az Alpha élményről. Egy olyan állapot, ahol az ember nem megoldja a problémákat, hanem egyszerűen csak elengedi őket Beszámoló az Alpha élményről. Az AlphaSphere egyedülálló testi és tudatállapotba varázsolja Önt. A szavak

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő Dr. Molnár Csaba szakorvos, természetgyógyász szakértő (Tigrisszív Bt, Thai Masszázs Iskola, Debrecen www.thaimasszazsiskola.hu; facebook: Gyógyító Ember Egészség Klub): A,,keleti'' és,,nyugati'' masszázsmódszerek

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) *

Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * Különleges Masszázsok, Wellness Arckezelések *(Hölgyeknek és Uraknak) * gyógynövényekkel, növényi olajokkal, virágvizekkel agyagokkal, algákkal, terápiás minőségű illóolajokkal egészség és szépség kompromisszumok

Részletesebben

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság A szépség nem más, mint magabiztosság KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT KŐVÁRI JUDIT KOZMETIKUSNÁL 30/656-6563 Szépüljön kedvenc wellness központjában csúcsminőségű biotechnológiai összetevők

Részletesebben

ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS

ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS HU Beauty Bőrdiagnosztika - segítünk a választásban 1.500 Ft Biola arckezelések Biola Bio Sárgabarack-Köles - tápláló mini spa arckezelés 50 10.900 Ft Biola Bio Citromfű

Részletesebben

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.-

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.- ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK ARCTISZTÍTÁS: GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.- GRUBER EXQUISIT ALAPKEZELÉS 8500.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.-

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.- ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK ARCTISZTÍTÁS: GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.- GRUBER EXQUISIT ALAPKEZELÉS 7100.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT

Részletesebben

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van? A természet mesteri módon

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Kezelések

Kezelések www.guinot.com Kezelések 2011 2018 HYDRACLEAN MÉLYTISZTÍTÓ KEZELÉS és ragyogó arcbőr fél óra alatt Tiszta Az új Hydraclean thermoelektródás géppel végzett arckezelés hatására rövid idő alatt a bõr fellélegzik,

Részletesebben

H-3394 Egerszalók Forrás u. 6. Tel.: (+36)

H-3394 Egerszalók Forrás u. 6. Tel.: (+36) H-3394 Egerszalók Forrás u. 6. Tel.: (+36) 36 688 500 spa@salirisresort.hu www.salirisresort.hu Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő Tisztelt Vendégeink! A szépségfilozófiánk mottója:

Részletesebben

Bejelentkezés a Wellness Recepción vagy a ( 2570-es melléken.

Bejelentkezés a Wellness Recepción vagy a ( 2570-es melléken. WWW.KAROS-SPA.HU Bejelentkezés a Wellness Recepción vagy a ( 2570-es melléken. GYÓGYÁSZAT Orvosi vizsgálat Orvosi tanácsadás / hozott orvosi leletek alapján Orvosi kontrollvizsgálat EKG Injekció beadása

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI

KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI OCTO-3MAX 60 perc TISZTÍTÓ KEZELÉSEK: TINI/AKNE 60-90 perc letisztítás, peeling, tonic, gőzös felpuhítás, comedotisztítás, fertőtlenítés, gyulladáscsökkentő pakolás, nappali krém

Részletesebben

w w w. k a r o s - s pa. h u

w w w. k a r o s - s pa. h u www.karos-spa.hu WELLNESS MASSZÁZSOK Relaxáló masszázs aromaolajjal 50 11 500 Ft Ínyenceknek ajánljuk, akik egy kis megnyugtató kényeztetésre vágynak. A relax masszázs egy lágyabb masszázsfajta, mely feltölti

Részletesebben

Beauty Spa Cellulit masszázs 1 alk. 90 perc 5.000 Ft 10+1 alkalom 90 perc/ alk. 50.000 Ft. 15+2 alkalom 90 perc/ alk. 70.000 Ft

Beauty Spa Cellulit masszázs 1 alk. 90 perc 5.000 Ft 10+1 alkalom 90 perc/ alk. 50.000 Ft. 15+2 alkalom 90 perc/ alk. 70.000 Ft Masszázs Árlista Masszázs fajták Kezelési idő Ár: 1 kezelés ára Beauty Spa Relaxációs masszázs 60 perc 5.000 Ft Beauty Spa Frissítő masszázs 60 perc 5.000 Ft Beauty Spa Menedzser masszázs 30 perc 3.000

Részletesebben

KOZMETIKAI OSCAR-DÍJAS!

KOZMETIKAI OSCAR-DÍJAS! Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő Kedves Vendégeink! Tisztelettel szeretnék ajánlani SPA kínálatunkat, melynek megkomponálásához a Germaine de Capuccini spanyol exkluzív márka

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

SPA MENÜ a természet erejével

SPA MENÜ a természet erejével Beauty & Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos,

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Hölgyeknek, gyermekmasszázs) Madagaszkár Illata Masszázsok és Wellness Testkezelések : (megnyugtatja a testet és a lelket, bőrmegújító)

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

A professzionális hajápolás új dimenziója

A professzionális hajápolás új dimenziója A professzionális hajápolás új dimenziója HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig bármikor. Minden fő hajprobléma - mint az elvékonyodott és töredezett hajvégek, a fakó szín, a durva tapintású és fénytelen

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

MASSZÁZSOK ÉS KEZELÉSEK

MASSZÁZSOK ÉS KEZELÉSEK BŐRÁPOLÁS, KÉNYEZTETÉS HATÉKONY KEZELÉS GYÓGYÁSZATI PROBLÉMÁKRA RELAXÁCIÓ, STRESSZOLDÁS A MINDENNAPOKBAN septimia.ro OK ÉS KEZELÉSEK IDŐPONTFOGLALÁS ÉS ÁRLISTA A WELLNESS RÉSZLEG RECEPCIÓJÁNÁL TEKINTHETŐ

Részletesebben

SPA MENÜ a természet erejével

SPA MENÜ a természet erejével Beauty & Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos,

Részletesebben

Oxygen Naphegy fitnesz/wellness árlista Érvényes 2015. szeptember 1-től visszavonásig! JEGY- ÉS BÉRLETTÍPUSOK Egész nap Tartalma, feltételek

Oxygen Naphegy fitnesz/wellness árlista Érvényes 2015. szeptember 1-től visszavonásig! JEGY- ÉS BÉRLETTÍPUSOK Egész nap Tartalma, feltételek Oxygen Naphegy fitnesz/wellness árlista Érvényes 2015. szeptember 1-től visszavonásig! JEGY- ÉS BÉRLETTÍPUSOK Egész nap Tartalma, feltételek 1 alkalom 10 000 Ft A fitnesz és a wellness részleg használata,

Részletesebben

6 alk.: 1 HÓNAP 12 alk.: 2 HÓNAP

6 alk.: 1 HÓNAP 12 alk.: 2 HÓNAP A BÉRLETEK ÉRVÉNYESSÉGI IDEJE 6 alk.: 1 HÓNAP 12 alk.: 2 HÓNAP Minden program kombinálható SZAUNA használattal, ahol a szauna ára csak 550 Ft/alk. EGYÉNI IGÉNYRE SZABOTT, EGYEDI KOMBINÁLT BÉRLET IS IGÉNYELHETŐ!

Részletesebben

ÁRLISTA. beauty@europafit.hu 06 83 501 190

ÁRLISTA. beauty@europafit.hu 06 83 501 190 ÁRLISTA beauty@europafit.hu 06 83 501 190 Hajápolás A tökéletesen hidratált arcbőr titka Hölgyek Hajfürdő, szárítás vagy rakás Hajfürdő, vágás, szárítás Festés Melír Dauer Intenzív hajápolás pakolással

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

ÁRLISTA. beauty@europafit.hu 06 83 501 190

ÁRLISTA. beauty@europafit.hu 06 83 501 190 ÁRLISTA beauty@europafit.hu 06 83 501 190 Hajápolás Hölgyek Rövid Félhosszú Hosszú (fülig) (vállig) (váll alatt) Szárítás vagy rakás 3 600 Ft 4 500 Ft 5 600 Ft Vágás, szárítás 4 700 Ft 5 600 Ft 6 300 Ft

Részletesebben

Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom. Napi árak

Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom. Napi árak Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom Közép-Magyarország egyik legújabb business és wellness szállodája Pest megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. A négycsillagos

Részletesebben

SPA MENÜ. (A kezelésekhez használt professzionális Kulrand és Ahava termékek megvásárolhatók a wellness recepción.) a természet erejével

SPA MENÜ. (A kezelésekhez használt professzionális Kulrand és Ahava termékek megvásárolhatók a wellness recepción.) a természet erejével Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos, hogy

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Sanshui. aroma SPA line

Sanshui. aroma SPA line Sanshui aroma SPA line Az érzékek harmóniája Ázsiában a test saját energiáinak erősítésére évezredekkel korábban kifejlesztett egységes módszert alkalmaznak. Gyengéd és egységes módszerek által felélesztett

Részletesebben

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence Kezelések könyve Wellness szolgáltatások Kneipp-medence A Sebastian Kneipp, allgaui pap által kifejlesztett fürdőkúra a hideg és meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul. A váltakozás

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

BEAUTY MEDICAL WELLNESS

BEAUTY MEDICAL WELLNESS K E Z E L É S E K BEAUTY MEDICAL WELLNESS HU MASSZÁZSOK Egészségmegőrző izomlazító masszázsok EGÉSZTEST MASSZÁZS - Az egészségmegőrző masszázs olyan gyógyító jellegű, a rehabilitációt is jól szolgáló

Részletesebben

Exkluzív Karácsonyi Arckezelési Ajánlataink. Splendore Oxygénes és hyaluronsavas bőrfeltöltő kezelés

Exkluzív Karácsonyi Arckezelési Ajánlataink. Splendore Oxygénes és hyaluronsavas bőrfeltöltő kezelés AJÁNDÉKOZZON SZÉPSÉGET ÉS EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA! Lepje meg magát vagy szeretteit Ön is a La Splendore esztétikai központ válogatott Prémium arc és testkezelési ajánlataival! Szeretettel étesítenénk Önöket

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Ráncok Sötét Karikák Puffadtság A szem megmutatja Az öregedés jeleit: ráncok és szarkalábak A fáradtság jeleit: sötét karikák és duzzanat A szemkontúr: egy érzékeny

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu. 2015.

9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu. 2015. 9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu BÜKI GYÓGYFÜRDŐ ZRT. SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK 2015. január 1-jétől BELÉPŐJEGYEK I.

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

RELAX HÉTVÉGE A KLUBBAN RELAX HÉTVÉGE A KLUBBAN RELAX HÉTKÖZNAPOK A KLUBBAN

RELAX HÉTVÉGE A KLUBBAN RELAX HÉTVÉGE A KLUBBAN RELAX HÉTKÖZNAPOK A KLUBBAN RELAX HÉTKÖZNAPOK A KLUBBAN Szakadjon ki a hétköznapokból! Már két-három tóparti nap elég, hogy magunk mögött hagyjuk a mindennapi rohanást és kikapcsoljuk a stresszt. Lazítson a Klubban, egy kellemes

Részletesebben

ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD SPA WELLNESS 2009 ÚTMUTATÓ WELLNESS KEZELÉSEINKHEZ

ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD SPA WELLNESS 2009 ÚTMUTATÓ WELLNESS KEZELÉSEINKHEZ ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD SPA WELLNESS 2009 ÚTMUTATÓ WELLNESS KEZELÉSEINKHEZ FRISSÍTŐ MASSZÁZS KÍNÁLATUNK (25 ) FRISSÍTŐ ARC-NYAK-VÁLL masszázs: A közel 30 perces masszázs alatt a vendég kényelmes testhelyzetben

Részletesebben

ÁRAK. MEDENCE HASZNÁLAT (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek Ft/ fő 900 Ft/ fő. REGGELI (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek

ÁRAK. MEDENCE HASZNÁLAT (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek Ft/ fő 900 Ft/ fő. REGGELI (külsős vendégek részére) Felnőtt Gyermek ÁRAK MEDENCE HASZNÁLAT (külsős vendégek részére) 1800 Ft/ fő 900 Ft/ fő REGGELI (külsős vendégek részére) 2000 Ft/ fő 1000 Ft/ fő VACSORA (külsős vendégek részére) 4000 Ft/ fő 2000 Ft/ fő FÜRDŐ BELÉPŐ

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

Minden bőr egyedi. Kínáljon professzionális, egyénre szabott kezelést minden vendégének. TUDOMÁNY A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN

Minden bőr egyedi. Kínáljon professzionális, egyénre szabott kezelést minden vendégének. TUDOMÁNY A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN Minden bőr egyedi Kínáljon professzionális, egyénre szabott t minden vendégének. TUDOMÁNY A SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN Académie Scientifique de Beauté, egy családi történet Egy márka, amely hallgat Önre Az

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben