Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 23/2002.( )számú rendelete a szociális szolgáltatásokról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 23/2002.( 03.30.)számú rendelete a szociális szolgáltatásokról"

Átírás

1 Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 23/2002.( )számú rendelete a szociális szolgáltatásokról A Közgyűlés a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. tv. 16. (1) bekezdésében, valamint a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló évi III. tv. ( továbbiakban: Szt.) 92. (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján az önkormányzat által biztosított személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételéről az alábbi rendeletet alkotja: Általános rendelkezések 1. A rendelet hatálya kiterjed a Pécs Megyei Jogú Város Közigazgatási területén lakóhellyel rendelkező magyar állampolgárokra, az állandó tartózkodásra jogosító személyazonosító igazolvánnyal rendelkező bevándoroltakra, a letelepedési engedéllyel rendelkező személyekre, valamint a magyar hatóságok által menekültként elismert személyekre, továbbá az Szt. 3. (2) bekezdésében meghatározott személyekre. 2. E rendelet alkalmazásában az Szt. 4. -ában megfogalmazott értelmező rendelkezések az irányadók. I. Fejezet Alapellátások Étkeztetés 3. (1) Az Szt. 62. szerinti étkeztetést az önkormányzat fenntartásában működő Gondozási Központokon és az Integrált Nappali Szociális Intézményen (továbbiakban: INSZI) keresztül, valamint az Szt ában foglaltak alapján ellátási szerződés útján a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pécsi Csoportjának fenntartásában működő Pécs, Apafi 101. szám alatti szociális konyhán keresztül biztosítja. ( továbbiakban mindkettő: szociális étkezés.) (2) A Gondozási központok és az INSZI ellátási területét is tartalmazó cím - és utcajegyzék a rendelet 1. sz. melléklete.

2 (3) A népkonyhai étkezést az önkormányzat az Szt a alapján kötött ellátási szerződéssel a Támasz Alapítvány által Pécs, Sándor 1. - Hársfa 2. szám alatt működtetett népkonyhán biztosítja. 4. (1) A szociális étkezés igénybevétele kérelem alapján történik, a kérelemről az - Szt. rendelkezése alapján - az intézmény, illetve civil szervezet vezetője dönt. (2) A szociális étkezésért az Szt. térítési díjról szóló rendelkezései, és a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendelet alapján térítési díjat kell fizetni. Az önkormányzati fenntartású Gondozási Központ és az INSZI által biztosított szociális étkezésre vonatkozó térítési díjak megállapításánál a külön önkormányzati rendelet szabályait is alkalmazni kell. (3) A népkonyhát a hajléktalanok, és azok a munkanélküliek vehetik igénybe, akik semmilyen jövedelemmel nem rendelkeznek. (4) A népkonyhán történő étkezésért térítési díjat nem kell fizetni. Házi segítségnyújtás 5. (1) Az Szt a szerinti házi segítségnyújtást az önkormányzat által fenntartott Gondozási Központok és az INSZI biztosítja. (2) A Gondozási Központok és az INSZI ellátási területét tartalmazó cím - és utcajegyzék e rendelet 1. sz. melléklete. (3) A házi segítségnyújtás iránti kérelemről - az Szt. rendelkezése alapján - az intézményvezető dönt. (4) A házi segítségnyújtás térítési díját az Szt. a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokról szóló kormányrendelet és az önkormányzat térítési díjakról szóló külön rendelete alapján kell megállapítani. Családsegítés 6. (1) Az Szt ban foglalt családsegítést az önkormányzat az Esztergár Lajos Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Pécs, Megye 22. és Pécs, Hársfa 154. szám alatti telephelyén biztosítja, valamint Pécs Megyei Jogú Város Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata Pécs, Dombai J. 3. sz. alatti és Anikó 5.szám alatti telephelyein.

3 (2) A családsegítő szolgálatok ellátási területét tartalmazó cím- és utca jegyzék a rendelet 1. sz. melléklete. (3) A Családsegítő Szolgálat szolgáltatásainak igénybevétele ingyenes. II. Fejezet Szakosított ellátási formák Ápolást -gondozást nyújtó intézmények, rehabilitációs intézmények, lakóotthonok Idősek otthona 7. (1) Az idősek otthonában történő ellátást az önkormányzat fenntartásában álló intézmények telephelyein kell biztosítani, az Szt ában foglaltak szerint a pécsi lakóhellyel rendelkezőnek. (2) Az idősek otthonai intézményeit, telephelyeit e rendelet 2. sz. melléklete tartalmazza. 8. (1) Az idősek otthonai által nyújtott ellátás iránti kérelemről átruházott hatáskörben a polgármester határozattal dönt. (2) Az ellátás iránti kérelmeket Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Főosztályának Szociálpolitikai Osztályához (továbbiakban Szociálpolitikai Osztály) Pécs, Széchenyi tér 1. sz. kell benyújtani az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon, mellékelve hozzá a szükséges orvosi igazolásokat, továbbá a kérelmező és tartásra köteles hozzátartozói havi jövedelmének igazolását. A polgármester döntését a Szociálpolitikai Osztály előkészítő eljárása előzi meg, melynek során be kell szerezni - a külön jogszabályban foglaltaknak megfelelően - annak az intézménynek az előgondozási javaslatát, melybe a kérelmező elhelyezését kérte. (3) Nem pécsi lakóhelyű kérelmező csak rendkívül indokolt esetben Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése szakbizottságának javaslata alapján utalható be az önkormányzat fenntartásában álló idősek otthonába. (4) A 2.sz. mellékletben szereplő Pécs, Felsőbalokány 1.sz. alatti Ápoló- Gondozó Otthonba külön eljárás nélkül, az intézményvezető intézkedése alapján azonnali felvétellel nyerhetnek elhelyezést a Nyugdíjas Ház lakói. Esetükben az (1) és (2) bekezdésben foglaltakra az elhelyezést követően is sor kerülhet.

4 (5) Az idősek otthona által nyújtott ellátásért a térítési díjat az Szt. térítési díjról szóló rendelkezései, a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendelet, valamint a térítési díjakról szóló külön önkormányzati rendeletben foglaltak szerint kell megállapítani. Fogyatékos személyek otthona 9. (1) A mozgásfogyatékos fiatal felnőttek elhelyezésére az Integrált Szociális Intézmény mozgáskorlátozotti részlege szolgál. (2) Az elhelyezés iránti kérelem benyújtására, a kérelemről való döntésre és a térítési díjra vonatkozó szabályokat a 7. (2) - (3) és (5) bekezdésének megfelelően kell alkalmazni. Hajléktalanok otthona 10. (1) Az egészségi állapotuk, koruk miatt tartós ápolást, gondozást igénylő hajléktalan személyek számára az Szt a alapján kötött ellátási szerződés alapján a Támasz Alapítvány fenntartásában Pécs, József A. 10. sz. alatt működő hajléktalanok otthonában kell biztosítani az ellátást. (2) A hajléktalanok otthona igénybevételéről a fenntartó alapítvány dönt, a Szociálpolitikai Osztály javaslatának figyelembe vételével. (3) A hajléktalanok otthona ellátásért az Szt. térítési díjról szóló rendelkezései, valamint a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjáról szóló kormányrendelet rendelkezései szerint kell megállapítani a térítési díjat. 11. Az e rendelet ában szabályozott ellátások igénybevétele iránti kérelmek elbírálása során azokat a személyeket kell szociálisan rászorultnak tekinteni, akik esetében az Szt. 66. (3) bekezdésében foglaltak fennállnak. 12. Az e rendeletben nem szabályozott egyéb ápolást-gondozást nyújtó intézményekben valamint rehabilitációs intézményekben és lakóotthonokban történő elhelyezés a Baranya Megyei Önkormányzat fenntartásában álló intézményekben, a Baranya Megyei Önkormányzat A szakosított ellátást nyújtó szociális intézményi ellátásokról szóló 10/2000.(IV.10.) Kgy. rendelete alapján lehetséges, valamint Pécs Megyei Jogú Városban civil szervezetek fenntartásában működő intézményekben, a civil szervezet és az ellátást kérelmező között kötött megállapodás alapján.

5 Nappali ellátást nyújtó intézmények Idősek Klubja 13. Az idősek klubja ellátást az önkormányzat a gondozási központok, valamint az Integrált Nappali Szociális Intézmény ellátó rendszerén keresztül a rendelet 3. sz. mellékletében található telephelyeken működteti, az Szt ában foglaltak szerint. Fogyatékosok nappali intézménye 14. (1) Az enyhe vagy középsúlyos fokban értelmileg akadályozott, 16 életévüket betöltött fiatalok, felnőttek nappali ellátását az önkormányzat fenntartásában álló Értelmi Fogyatékosok Egyesített Szociális Intézménye ( továbbiakban: ÉFESZI ) a Pécs, Endresz György szám alatti telephelyén biztosítja az Szt ában foglaltak alapján. (2) A súlyos, halmozottan sérült értelmi fogyatékos gyermekek nappali ellátását az ÉFESZI a Pécs, Acsády 8.szám alatti telephelyén biztosítja. A Baranya Megyei Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői Rehabilitációs Bizottság beutalása alapján képzési kötelezettség teljesítését biztosítja, súlyos illetve halmozottan fogyatékos gyermekek részére. (3) A mozgásfogyatékos felnőtt korú személyek nappali ellátása az Integrált Nappali Szociális intézmény a Pécs, Krisztina tér 9.szám alatti Mozgáskorlátozottak Klubjában történik. 15. (1) Az iskolából kikerült 16 éven felüli, illetve tankötelezettség alól véglegesen felmentett középsúlyos értelmi fogyatékos fiatalok nappali ellátását az Szt a alapján kötött ellátási szerződésben foglaltaknak megfelelően a Fogd a Kezem Alapítvány biztosítja a Pécs, Kovács B. 10. szám alatti napköziben. (2) A 4-18 éves súlyos értelmi fogyatékos és halmozottan sérült gyermek és fiatalkorúak nappali ellátását az Szt a alapján kötött ellátási szerződésben foglaltaknak megfelelően a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

6 désben foglaltaknak megfelelően a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pécsi Csoportja biztosítja a Pécs, Apafi 101. szám alatti intézményben. (3) A mozgásfogyatékos 6-18 éves fiatalkorúak nappali ellátását az Szt a alapján kötött ellátási szerződésben foglaltaknak megfelelően a Kerek Világ Alapítvány biztosítja a Pécs, Gesztenyés 2. szám alatti intézményben. 16. (1) A fogyatékosok nappali intézménye által nyújtott ellátást kérelemre lehet biztosítani. Az ellátás iránti kérelemről a 14. -ban szabályozott intézmények esetében az intézményvezető dönt. (2) A 15. -ban foglalt ellátások esetén az igénybevételről az ellátást fenntartó dönt. (3) A fogyatékosok nappali intézménye ellátásért az Szt. térítési díjról szóló rendelkezései, valamint a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendelet szerint kell a térítési díjat megállapítani, önkormányzati fenntartású - a 14. -ban szabályozott - intézmények esetén a térítési díjakról szóló önkormányzati rendelet szabályait is alkalmazni kell. Nappali melegedő 17. (1) A hajléktalan személyek nappali tartózkodására a Támasz Alapítvány által a Pécs, Sándor 1 - Hársfa 2. szám alatti nappali melegedő nyújt lehetőséget, melyet az Alapítvány az Szt ában foglaltak alapján biztosít az Szt ának megfelelően. (2) A nappali melegedő igénybevételét az Alapítvány által meghatározott házirend szabályozza, a szolgáltatás térítésmentes. Szenvedélybetegek nappali intézménye 18. (1) Az Szt ban szabályozott szenvedélybeteg nappali ellátást a Gyöngyház Egyesület biztosítja, az Szt a szerint kötött ellátási szerződéssel a Pécs, József A. 43. szám alatti, egyesület tulajdonát képező ingatlanban. (2) Az ellátás igénybevételéről a Gyöngyház Egyesület dönt.

7 (3) Az ellátásért fizetendő térítés díjat az Szt. térítési díjról szóló rendelkezései, valamint a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendelet szerint kell megállapítani. Átmeneti elhelyezést nyújtó intézmények Idősek gondozóháza 19. Az Szt a szerinti idősek gondozóháza az önkormányzat fenntartásában a Tűzér utcai Egyesített Szociális Intézmények keretén belül a Pécs, Garay 33.szám alatti, és a Zipernovszky K. 1. szám alatti telephelyeken működik. Fogyatékosok gondozóháza 20. Felnőttkorú értelmi fogyatékos személyek részére az önkormányzat az Szt a szerinti fogyatékosok gondozóházát az Értelmi Fogyatékosok Egyesített Szociális Intézménye Pécs, Endresz Gy. 21. szám alatti telephelyén működtet. A Baranya megyei lakosok számára a Baranya Megyei Önkormányzat és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzat között kötött ellátási szerződés alapján az ÉFESZI biztosít férőhelyet. 21. (1) Az átmeneti elhelyezést nyújtó ban szabályozott ellátások igénybevétele kérelemre történik. A kérelemről az intézményvezető dönt. Az ellátásról a kérelmező és az intézményvezető megállapodást köt. (2) Ezen intézmények ideiglenes jelleggel legfeljebb egy évi időtartamra biztosítják az ellátottak teljes körű ellátását, mely ellátás különös méltánylást érdemlő esetben az intézmény orvosa szakvéleményének figyelembevételével egy alkalommal, egy évvel meghosszabbítható. (3) Az átmeneti elhelyezést nyújtó ellátásokért térítési díjat kell fizetni az Szt. térítési díj rendelkezései, valamint a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendelet, valamint az önkormányzat térítési díjakról szóló külön rendelete szerint Hajléktalanok éjjeli menedékhelye és átmeneti szállása 22.

8 (1) A hajléktalan személyek eseti éjszakai pihenését az Szt a alapján kötött ellátási szerződés szerint a Támasz Alapítvány működteti, a hajléktalan nők számára a Pécs, Bittner A. 80. szám alatti, a hajléktalan férfiak számára a Pécs, Gomba 7. szám alatt. (2) A hajléktalanok időleges tartózkodására a Támasz Alapítvány által ellátási szerződés keretében működtetett Pécs, Bittner A. 80. szám alatti Női Átmeneti Otthon, és a Pécs, Edison 28.szám alatti működtetett Férfi Átmeneti Otthon szolgál. (3) Az (1) - (2) bekezdésben foglalt ellátásokat a Támasz Alapítvány által meghatározott házirend szerint lehet igénybe venni. (4) Az éjjeli menedékhely igénybevétele térítésmentes, az átmeneti szállások igénybevételéért a térítési díjat az Szt. térítési díjra vonatkozó rendelkezései és a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások térítési díjairól szóló kormányrendeletnek megfelelően lehet megállapítani. III. Fejezet Vegyes rendelkezések 23. (1) Az önkormányzati intézmények keretében történő egyes ellátások biztosításához, illetve a kérelmek elbíráláshoz - a családsegítés - kivételével a 9/1999. ( XI. 24.) SZCSM rendelet 1. sz. mellékletében szereplő igazolásokat illetve bizonyítékokat kell mellékelni. (2) A jövedelemszámításnál irányadó időszak havi jövedelemnél 3 havi átlag jövedelem, nyugdíjnál és nyugdíjszerű ellátásnál az utolsó havi összeg, egyéb jövedelemnél a megelőző évben szerzett összjövedelem 1/12-ed része. (3) Az ellátást igénylő, és tartásra köteles hozzátartozója jövedelmét hitelt érdemlően kell igazolni. 24. (1) Az önkormányzat által fenntartott alapellátási-, nappali és átmeneti elhelyezést nyújtó intézmények igénybevételéről jelen rendelet és az Szt. rendelkezései alapján az intézményvezető dönt. (2) Ha az ellátást igénylő, illetve törvényes képviselője az intézmény vezetőjének döntését vitatja, az arról szóló értesítés kézhezvételéről számított nyolc napon belül az intézmény fenntartójához fordulhat. Ilyen esetben a polgármester átruházott hatáskörben határozattal dönt.

9 (3) A vitatott döntés ellen irányuló kérelmet a Szociálpolitikai Osztályhoz kell benyújtani. A polgármester döntését a Szociálpolitikai Osztály előkészítő eljárása előzi meg. Érdekvédelmi Fórum 25. (1) A személyes gondoskodást nyújtó intézmények az Szt. 99. (4) bekezdésében biztosított jogok gyakorlása érdekében érdekvédelmi fórumot kötelesek működtetni. (2) A érdekvédelmi fórum tagjainak számát és összetételét az Szt. 99. (2) bekezdésében foglaltak szerint kell meghatározni. (3) Az érdekvédelmi fórum szükség szerint, de évente legalább egyszer ülésezik. Működésének részletes szabályait az intézmény házirendje tartalmazza. Az intézményi jogviszony megszűnése 26. (1) Az intézményi jogviszony megszűnésére, megszüntetésére az Szt ban foglalt rendelkezések az ellátási típusoknak megfelelően irányadók. (2) Ha az intézményi jogviszony az önkormányzati intézmény vezetőjének intézkedése következtében szűnik meg és a megszüntetéssel a jogosult, illetve törvényes képviselője nem ért egyet, az értesítés kézhezvételétől számított nyolc napon belül az intézmény fenntartójához fordulhat. Ilyen esetben a polgármester átruházott hatáskörben határozattal dönt. (3) Az intézményi jogviszony megszüntetése elleni panaszt a Szociálpolitikai Osztályhoz kell benyújtani. Zárórendelkezések 27. (1) Ez a rendelet április 1. napján lép hatályba, a rendelet hatályba lépésével egyidejűleg a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokról szóló évi 32. sz. önkormányzati rendelet, valamint a 42/1999. (11.01.) számú az önkormányzat fenntartásában álló tartós bentlakásos szociális intézmények igénybevételéről szóló önkormányzati rendelet hatályát veszti.

10 dr. Toller László s. k. polgármester dr. Papp Judit s.k. jegyző Elfogadva: a Közgyűlés március 28.-i ülésén Kihirdetve: 2002.március 30.napján.

11 1.sz. melléklet A Családsegítő Szolgálatok és a Gondozási Központok cím- és utcajegyzéke Esztergár Lajos Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Meszesi Egysége Pécs, Hársfa 154. T.: Intézményvezető: Kálmándy-Pap Ágnes Xavér utcai Egyesített Szociális Intézmény I.sz. Gondozási Központ Pécs, Felsőbalokány 1. T.: Vezetője: Szilasi Pálné A Aligváro m Alkotás Alsóbal okány Aknász András akna András András si Apaffy Arasz Arany János Auróra Avar Álmos Árpád Árpádte tő B Baltika Balassi B. Barátság Barázda Basamalomdűlő Bánom köz Bánomi Bányász vértanúk Bányavölgy Bánya Bányász Baranyavár Bártfa Basamalom Bencze J. Berkenyés Bethlen G. Béla Besenyő Bittner Alajos Blaha L. Bocskay Bogádi Boglárka Bokor Bor Borbálatelep Borbála Botond Bózsa I. Bulgár Buzakalász Búzaberki-dűlő Búzavirág Buzsáki I. Bródy S. C Cinege-dűlő Corvin Czerékvölgy Czinka Panna Csaba Csap Csapó J. Csarnok köz Csákány Csárda Csekei Csertető Csillag Csille köz Csokonai Csók István Csósi Csöpp D Dagály Dankó Pista Danitz puszta Deák Ferenc Debreceni M. Derűs Délibáb Diós-dűlő Diósi Ditz malom Dobó Katalin Dobogó dűlő Dobó István Dózsa Gy. Dugonics Egyenlőség Endre Eozin Edison Előd Engel J. Eper Eperfás Erdőalja Erzsébettelep Eszperantó Farkas I. Fátyol Fehérhegyi Fejlődés Feketegyémánt tér Feketerigó Felsőbalokány Felsővámház Freitig I. Fenyő Flórián Frankel L. Fürj Füst Gabona Gábor Áron Gát Gerle Gesztenyés Gesztenyés dűlő Géza Gomba Gorkij Gödör Görgey Artur

12 Gergely Gubér köz Gyár Gyárvár osi vá. Gyöngy öscsárd a Gyöngy össy Györgyakna Györgytelep Gyula Hadik András Hajado n Hajnal Haladá s Halász Hamva s Harang virág Harangl áb Határ Határőr Hármas hegy Hársfa Hegedű s M. Henger malom Hétvezér Hirdi Hold Homotető Homokbánya Homokvölgyi Honvéd köz Hősök tere Huba Hun Ibolya Iskola Istenáldásvölgyi István-akna Iparos Irinyi J. Jász Jószerencse József A.tér Józsefháza Juhász Gy.tér Kakukk Kalapács Kanyar Karancs Kastély Katona J. Káposztásvölgy i Kápolna tér Károly tér Károly Kedves Keller J. Kénes Kenderfonó Kerékhegy Kert Kigyó Kinizsi Pál Kisbalokány dülő Kisgyőr iskola Kishegyi dülő Kiskőszeg Kis-köz Kispiricsizma dülő Kispiricsizma Kiss Ernő Klapka Gy. Kolónia Komjáth A. Komlói Kocsis I. Koksz Kórház Kórház tér Kormoskősor Kosártanya Kosztolányi D. Kozári vadászház Kőbánya Kölcsey U. Körmöcz Köveshegy Kőrös Krúdy Gy. Kun Kút Kültelek Lánc Lantos völgy Legény Lehel Liget M Magtár Major Margit Marharétaljadűlő Marx Matakovics Május 1. Máladó Mázsaház Meszes-dűlő Mérleg Mészkemence Mohácsi Mókus Muskotály Nagybalokánydűlő Nagybányaréti Nagybányaréti völgy Nagymeszes Nagypiricsizmadűlő Nagyhidi Nagyhíd Nagykozári Nárcisz Nemzetőr Nevelő Névtelen Népfront Óvoda Pajtás Palahegy Pala-köz Panoráma Papkert Parcsin Pázsit Perényi Pernecker Perr V. Pécsbányatelep i Pécsbányarend ező MÁV P Pécs-Felső MÁV Állomás Pécsújhegy MÁV Őrház Pécs-Vasas Vá. Pécsváradi Péksor Pélmonostor Petőfi-akna Piroska Pósa Lajos Poór Bertalan Présház Puskás Tivadar Puskin tér R Rákos L. Remény

13 Rezgő Rigó Rigóder alja Rigóder Rippl- Rónai Róka Rücker Akan S Sarló Sándor Sas Ságvári E. Schmidt malom Sellő Selmec z Sétatér Somog y Somosk a Sorház Sportpá lya Sudár I. Sövény Szabad föld Szabad ságharc Szabó I. Szabolc si Szabolcsi Alsóhegy Szabolcsi Szőlőhegy Szatmáry Gy. dr. Szántó L. Szeder Szemere Bertalan Szent Borbála Szentgyörgyhe gy Szeptember 6.tér Széchenyi akna Székely Széna Sziebert Róbert Sziklavár Szirom Szivárvány Szondi Gy. Szőlőhegy Szöcske Szövetkezet Szövőgyár Szőlőhegyi Szüret Táltos Tárna Tátika Teleki Blanka Testvériség Téglaház-dűlő Thököly Turini Tolnay J. Torda Tömörkény Török Török I. Tündér Tüskétréti Tűzoltó Túra Újvilág Üszögi Kiserdő Üszögi Víztároló Üszögpuszta Vadász Vadvirág Vajda János Vasas I.Bányatelep Vasas I.Külterület Vájár köz Vándor Veterán Vértanúk Vöröshegy Wesselényi Zalka Máté Zengő Zámor Zöldelő Zsák Zsdanov Zsigmontelep Zsolnay V.

14 Esztergár Lajos Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat Belvárosi Egysége Pécs, Megye 22. T.: Intézményvezető: Kálmándy -Pap Ágnes Xavér Utcai Egyesített Szociális Intézmény II. sz. Gondozási Központ Pécs, Majorossy I.15. T.: Vezetője: Kis- Tóth Diána Ady Endre Ágoston tér Ágota Alajos Alkotmány Alsógyükés Alsómalom Alsóhavi Anna Andrásbánya völgyi Antal Antónia Ángyán J. Ányos P. Apáca Aradi Vértanuk Aranyoskút tér Attila Babits M. Bacsó B. Bajcsy Zs. Bárány Bárány tető Barbakán tér Barátúr Bartók B. Bástya Báthory Batthyányi Bercsényi Béri Balogh Ádám Bessenyei Boldizsár Boltív köz Bosnyák Böck János Búza tér Citrom Czindery Cserfa Cserző köz Damjanich Demokrácia Derkovits Dischka Gy. Diófa Dohány Domonkos Domb Dóm tér Döghányódűlő Dömörkapu Egyetem Erreth lo. Erzsébet Erdőalja Eötvös Esze T. Égett-hegyi Felsőgyükési Felsőhavi dűlő Felsőhavi Felsőmalom Fenyves sor Ferencesek utcája Ferenc Fischer Béla Flórián tér Forbáth Alfréd Főpályaudvar Fürdő Fűzfa Gábor Garai Gáspár Gebauer Gergeky Gizella Goldmark K. Gyopár Gyöngy György Gyuri Gyükés köz Haas Mihály tér Hal tér Hargita Havi-dűlő Havi hegyi Havihegy Hatház Hegyalja Hidegvölgyi Hőgyes E. Hungária Hunyadi J. Ignác Ilona Indóház tér Irgalmasok utcája Irma István Ipar Janus Pannonius János Jászai M. Jogász Jókai Jókai tér József Juhász Gy. Kacsóh P. Kaffka M. Kapács Kálmán Kálvária Kálvin U. Kaposvári Káptalan Károlyi m. Katalin Kazinczy Király Kisboldogass zony Kisfaludy Kis Flórián Kis József Klimó Gy. Kodály Z. Kóczián S. Koller J. Könyök Középgyükés Kossuth tér Külvárosi P Lapisi Laskó Lámpás tető

15 Lámpásvölgyi Légszeszgyár Lenke Liszt F. Losonc Lokomotiv Lyceum Magaslati Magyar Majorossy I. Majtényi F. Mandula Mária Márton Mátyás király Mecsek Megye Megye köz Menyhért Meredek Mihály Miléva Miklós Mikszáth K. Móricz Zs. Móricz Zs.tér Munkácsy m. Munkád Nap Nagy Flórián Nagy Jenő Nagy Lajos király Nagy Lajos 48-as tér Nyár Nyíl Nyíl köz Nyúl Orsolya Ótemető Pálos-dűlő Papnövelde Perczel Péter Pipacs Puskin Radnics Rákóczi Rengeteg Sánc Somfa Somogyi B. Sport Surányi M. Szabadság Szaniszló Széchenyi tér Székely B. Szendrei J. Szent István tér Szent Mór Szepesi I. Szikla Színház tér Szőlő Tábor Tábor köz Tátra Tavasz Teréz Tettye-dűlő Tettye Tettye tér Tímár Tinódi Toldi Törekvés Tüskés-dűlő Tüskésrétidűlő Universitas Városház köz Varga Damján Vágóhíd Várasdy A. Vasút Vasvári Verseny Vilmos Vince Virág Vöröskereszt Vörösmarty M. Xavér Zerge Zidina környék Zólyom Zöldfa Zrínyi Zsigmond Zsinkó Zsolt

16 Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata Uránváros Egysége Pécs, Dombai János Intézményvezető: Dr. Simnony Emőke Tűzér Utcai Egyesített Szociális Intézmény III. sz. Gondozási Központ Pécs, Zipernpvszky K.1. T.: Vezetője: Mezei Tiborné Abaligeti Acsády Ajtósi D.u Akó-dűlő Alkony Alpári Gy. Alsómakár dülő Alsómakár Angster J. Aranyhegyi dűlő Aszu-dűlő Athinay Atléta Áfonya Állomás Árok-dűlő Árvácska Ászok-dűlő Bagoly-dűlő Bajmi-dűlő Bajmi köz Bajmi tető Balázs-völgy Barackos Barackvirág Baranya Batifejtő Batsányi Bálics-dűlő Bálics tető Bálicsi Bánki D. Benczur Gy. Dr. Berze Nagy János Bihari János Bodzás köz Bolgár köz Bogár dűlő Bogár köz Boldogasszon y-völgy Bolygó Bokály-dúlő Bornemissza G. Boróka Borostyán Boszorkány Brassó Budai N.A. Buday Dénes Cincér-dűlő Cinke Cirfandli Csalogánydűlő Csap-dűlő Csap köz Csárdakörnyé k Csend Cseralja dűlő Cseralja Cserebogárdűlő Cserebogár köz Cserkúti út Cseresznyés köz Cserfa köz Csillagvirág Csoronika dűlő Csóka-dűlő Csortos Gy. Csurgó-dűlő Csurgó köz Csurgótetődűlő Darázs-dűlő Daru-dűlő Dárda Denevér-dűlő Diófa-dűlő Dr.Dombai J. Donátus köz Donátus Dongó-dűlő Dulimán dűlő Dzsámi Egres Endresz Gy. Eperjes Epres köz Erdész köz Erdész Erkel F. Est Esztergár L. Ezerjó-dűlő Édesanyák útja Éger köz Éger-völgy Építők u Ércbányász Faludi F. Fábián Béla Fábián Béla köz Fácán-dűlő Fecske-dűlő Fejér Lipót Fekete Felhő Felsőmakárdűlő Fogadó Fogaras Fogoly-dűlő Forrás-dűlő Fő Fülemüle Fürt dűlő Füzes-dűlő Galagonyadűlő Gerbera Gém Gólya-dűlő Gosztonyi Gy. Görbe-dűlő Gyertya Gyöngyvirág

17 Gyümölcs Hajnalka Hajnóczy Dr.Hal József Hangya-dűlő Harkály-dűlő Harmat köz Hattyú Hársfa Hegymeg dűlő Hermann O. Hetes köz Héja-dűlő Holló-dűlő Homok Homokkő Honvéd Hordós-dűlő Hordózöngés Horgas-dűlő Hortenzia Hóvirág Hurok Huszár Ifjúminkás Ifjúság Jakabhegyi Jácint Jázmin Jedlik Ányos József A. Jurisics M. Kacs-dűlő Kamilla-dűlő Kamilla köz Kandó Kálmán Karvaly-dűlő Kassa Karó-dűlő Kápolna domb Kecske-domb Kehely Kerekalja Kerényi K. Kertes-dűlő Keskeny-dűlő Kétágú Kisdeindol köz Kisdeindoldűlő Kisdeindoltető Kisdeindoli Kisdeindolheg yhát-dűlő Kisdeindolheg yhát köz Kislőtér Kis-máli Kismélyvölgy hegyhát Kismélyvölgy Kisszkókó Kiszkókó-dűlő Kócsag-dűlő Kócsag köz Kócsag Kodó-dűlő Kolozsvár Koma Korsó-dűlő Korsó Kotyogó Kovács B. Kovácstelepi sportpálya Kőbánya-dűlő Kökényes köz Körösi Cs.S. Kötés köz Köves köz Kővirág Középdeindol köz Középdeindol hegyhát-dűlő Középdeindol hegyhát Középdeindoli Középmakár dülő Közraktár Kutas köz Kutató-dűlő Kürt Lankás köz Lajkó köz Lázár Vilmos Lepke-dűlő Levendula Liliom Lombos köz Lotz K. Lovarda Lőtér Lugos Madarász V. Madách I. Magyar lajos Magyarürögi Magyarürögi Alsóhegy Makay I. Makár-dűlő Makár-tető Makkos-dűlő Makra-dűlő m Makra tető Malom-cseri Mandulás köz Málna Mályva Mária-dűlő Mária köz Mártírok Mecsekszentk út Mecsekszentk út eredészház Megyeri Megyeri tér Meggyes köz Meggyfa Menta-dűlő Meredek-dűlő Meredek köz Mezőszél Mezsgye-dűlő Mikes Kelemen Mikolai Minda Mogyorós köz Monostor Móré Fülöp Muskátli Muskotálydűlő Must-dűlő Nagydeindol Nagydeindol hegyhát Nagydeindolköz dülő Nagydeindoltető dülő Nagy-máli Nagyszeben Nagyszkókó Nagyvárad Nagy-Zsebei Napsugár Napvirág Nefelejcs Nektár köz. Nyár köz Nyár Nyugati ipari Oldal dülő Ökörszem Örs Őszirózsa Őz Pacsirta Parány Park Parlag-dűlő Patak Páfrány Pálca Pálma

18 Pályamesteri szakasz Pásztor-föld Páva-dűlő Pázmány P. Pelikán dülő Pellérdi Petőfi Pillangó-dűlő Pince sor Pintes Péchy Blanka tér Pinty-dűlő Péchy Blanka tér Platán köz Platán Pollack M. Puszta dülő Prés-dűlő Radnóti M. Rácváros előtt Rácvárosi Rizling Rodostó Rókus Rókusalja Rozmaring Rügy-dűlő Sarkantyú Sáfrány Sárgarigódűlő Sárkánytorok Sármány-dűlő Sársom-völgy Sas-dűlő Sáska-dűlő Semmelweis Seregély dülő Sirály köz Sirály Sólyom-dűlő Stadion Steinmetz Kapitány tér Sülevölgyedűlő Szabártos Szabó I. Szajkó Szalonka-dűlő Szamóca dülő Szarka-dűlő Szarka köz Szarkaláb Szarvas-dűlő Szántó K.J. Százszorszép Szegfű Szellő Szenlőrinci Szentmiklósdűlő Szigeti tanya Szigeti Sziklás-dűlő Szilágyi D. Szilfa köz Szilvás köz Szív Szkókó tető dülő Szöcske -dűlő Szőlész-dűlő Szőnyi O. Szúnyog-dűlő Szurdok-dűlő Szurdok köz Taizs M. Tavasz Templom köz Tiborc köz Tiborc Tompa dülő Tompa M. Tölgyfa köz Törpe Török köz Tulipán Tücsök-dűlő Türr J. Tüzér Ugar-dűlő Új Fasor Ungvár Uzdóc Űrhajós Ürögi-dűlő Ürögi fasor Ürögi határút Ürögi Ybl M. Vadrózsa Varjú-dűlő Vas-gereben Váci M. Venyige-dűlő Dr.Veress E. Veres Péter Veréb-dűlő Vércse-dűlő Vizes-dűlő Víztároló-dűlő Völgyi-dűlő Vöröshegydűlő Vöröskő. Zichy Gy. Zipernovszky K. Zodóföldi Zója Zurna dülő Zsebedomb dülő Zsebe dűlő Zsebe-kúti dűlő Zsongorkő

19 Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata Kertvárosi Egysége Pécs, Anikó 5. T.: Intézményvezető: Dr. Simony Emőke Integrált Nappali Szociális Intézmény Gondozási Központja Pécs, Littke J.10 Intézményvezető: Varga Mónika Aidinger János Akác Akácos Alsó Anikó Apáczai Csere János körtér Aranyvessző Ág Árnyas Barta Lajos Berek Berzsenyi d. Béke Bimbó Bogár Bókai János Boldog Özséb Bokréta Bólyai Farkas Dr.Boros I. Csalogány Csikor K. Csipke Csontvári Derékréti Diana tér Dijasnyereg Dóra Egressy Enyezd Erdei F. Erdély Erika Eszék Esztergár János Etelkea Ezis Éva Északmegyer dűlő Fagyal Fagyöngy Fazekas M. Fáy A. Felső Földes F. Fülep L. Gadó Galamb Gárdonyi Géza Gyík Gyöngyös Gyulay pál Hajlat Harangszó Honvéd tér Horgas Hórukk domb Horvát-földi Hosszú-földi Illyés Gy. Ispitalja Izabella Jegnyés Júlia Kamilla Kanizsai D. Kaptató Kassák L. Karola Kenderföld Kertész Kertszéli Kertváros Keszüi Kis Kispostavölgy Kisréti Kodolányi Kökénypuszta Kökény Körömvirág Kőnig Krisztina tér Laki I. Lahti László Lívia Littke J. Lovász Pál tér Lőtér Lomb Maléter Pál Malomvölgyi Málomi Málom-hegyi Málomi Szőlőhegy Mátyás Flórián tér Melinda Mécsvirág Megyeri (68-tól és105-től végig) Milinkó Móra F. Nagyárpádi Nagy Ferenc tér Nagy Imre Nagypostavölgyi Nagypostavölgy alsó Naposdomb

20 Neptunusz Németh L. Nyárfa Nyugati kőhíd-dűlő Olga Orgona Orom Pannonia Pergekali-dűlő Persely Péter Puszta Polgárszőlő Postamester Postavölgyi Rakéta Regina Remény Puszta Rózsa Sarolta Siklósi Szabó Ervin tér Szaturnusz Szántó Tibor Szentegyház Szent Erzsébet Szennyvíztelep Szérü Szilvia Szitakötő Szövetség Sztárai Mihály Táncsics M. Templom tér. Testvétvárosok tere Tető Tildy Zoltán Tolsztoj Tölgyes Uitz Béla Uránusz Várkonyi N. Varsány Vasúti Őrházak Víg Vikár Béla Viktória Viola Visnya E. Wallenstein Z. Zsuzsanna Málomi Szőlőhegy: Akácfa dűlő Benke dűlő Fenyer dűlő Kerülő dűlő Kéméndi dűlő Laufer dűlő Nagyárpád: Boros Főtér Hajmási Havas Keleti Kőhíd dűlő Kemény Zs. Kiss János Kövesföldi Kulturház Mester Németh Béla Paál László U. Termelőszövetkezet Udvardi Vigadó Zrinyi Puszta

21 2.sz. melléklet Az önkormányzat fenntartásában álló ápolást-gondozást nyújtó intézmények Xavér utcai Egyesített Szociális Intézmény Idősek Otthona Pécs, Xavér 10. Ápoló - Gondozó Otthon Pécs, Felsőbalokány 1. Alkotmány Idősek Otthona Pécs, Alkotmány 77. Barátság utcai Idősek Otthona Pécs, Barátság l8. Tűzér utcai Egyesített Szociális Intézmény Tűzér Idősek Otthona Pécs, Tűzér 7. Ápoló-Gondozó Otthon Pécs, Mártirok u 9. Tímár Idősek Otthona Pécs, Tímár 5. Integrált Szociális Intézmény Pécs, Malomvölgyi 21.

22 Xavér utcai Egyesített Szociális Intézmény III.sz. Idősek Klubja Pécs, Apáca 15. VI.sz. Idősek Klubja Pécs, Felsőbalokány 1. VII.sz. Idősek Klubja Pécs-Somogy, Bányatelep 3. VIII.sz Idősek Klubja Pécs-Vasas, IX.sz. Idősek Klubja Pécs-Szabolcs, Barátság 18. Tüzér utcai Egyesített Szociális Intézmény Idősek Klubja Pécs, Kassa 3 Idősek Klubja Pécs, Zipernovszky K.1. Integrált Nappali Szociális Intézmény Idősek Klubja Pécs, Littke J.10. Idősek Klubja Pécs, Polgárszőlő sz. melléklet Az önkormányzat fenntartásában álló idősek klubjairól

Általános Iskolák körzetjegyzéke (2008. december 9.)

Általános Iskolák körzetjegyzéke (2008. december 9.) Általános Iskolák körzetjegyzéke (2008. december 9.) Intnev Közterület Típus Mind Minden Páros Tól-Ig Minden Páratlan Anikó Utcai Általános Iskola ÁG UTCA AKÁC UTCA ANIKÓ UTCA ÁRNYAS ÚT BÉKE UTCA BEREK

Részletesebben

TERÜLETLEÍRÁS. Pécsett 2009. május 10-ére kitűzött

TERÜLETLEÍRÁS. Pécsett 2009. május 10-ére kitűzött TERÜLETLEÍRÁS a Pécsett 2009. május 10-ére kitűzött időközi polgármester-választásra, és a 8. számú egyéni választókerületben időközi önkormányzati képviselőválasztásra I. SZÁMÚ ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÓKERÜLET

Részletesebben

Hulladékszálíltási menetrend, Pécs 2014. 1

Hulladékszálíltási menetrend, Pécs 2014. 1 ulladékszálíltási menetrend, Pécs 2014. 1 Utca neve Szállítási nap 48-AS TÉR -Cs márc. 3.; szept. 1. A. Sz-Szo ápr 26.; okt. 11. páratlan ABALIGETI ÚT -Cs márc. 10.; szept. 8. páros Kemény Zsigmond ACÉL

Részletesebben

l. Fejezet Általános rendelkezések

l. Fejezet Általános rendelkezések Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének /2015. (ll.) önkormányzati rendelete a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról és gyermekvédelmi támogatásokról A Közgyűlés a szociális

Részletesebben

TEVK 001 001. szavazókör Cím: St. Hubertus Étterem, Nemeskéri út 33., Alagút utca páratlan házszámok 1-13 Alagút utca 10-10

TEVK 001 001. szavazókör Cím: St. Hubertus Étterem, Nemeskéri út 33., Alagút utca páratlan házszámok 1-13 Alagút utca 10-10 Göd Város szavazóköreinek jegyzéke TEVK 001 001. szavazókör Cím: St. Hubertus Étterem, Nemeskéri út 33., Alagút utca páratlan házszámok 1-13 Alagút utca 10-10 Ambrus László utca Arany János utca folyamatos

Részletesebben

Hulladékszállítási menetrend, Pécs 2016.

Hulladékszállítási menetrend, Pécs 2016. ulladékszállítási menetrend, Pécs. 48-AS TÉR Belváros A. UTCA Vasas ABALIGETI ÚT Ürög ACÉL UTCA* Nagyárpád ÁCS UTCA /Bánya u. kanyartól kb. 300 m-ig/ ACSÁDY IGNÁC UTCA Uránváros ADY ENDRE UTCA ÁFONYA UTCA

Részletesebben

Háziorvosi körzetek - Komárom

Háziorvosi körzetek - Komárom Háziorvosi körzetek - Komárom 1. számú felnőtt háziorvosi körzet Dr. Juhász Márton Rendelő: 2900 Komárom, Tóth L. u. 7. Tel.: 34/344-995 Rendelés idő: Hétfő: 13:00 16:30 Kedd, Csütörtök: 9:00 12:00 Szerda,

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda. Szám: 3556/2014. Javaslat óvodai beiratkozásra a 2014/2015-ös nevelési évre

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda. Szám: 3556/2014. Javaslat óvodai beiratkozásra a 2014/2015-ös nevelési évre Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda Szám: 3556/2014. Javaslat óvodai beiratkozásra a 2014/2015-ös nevelési évre Tisztelt Közgyűlés! A nemzeti köznevelésről szóló 2011.

Részletesebben

Cím Zalaegerszeg Andráshida Andráshida u. Zalaegerszeg Andráshida Apátfa u. Zalaegerszeg Andráshida Berek u. Zalaegerszeg Andráshida Cserfa u. Zalaegerszeg Andráshida Dukai Takács J. u. Zalaegerszeg Andráshida

Részletesebben

Ózd város belterületein kutyafuttatásra kijelölt területek. 1. Interspar felé vezető út Piac út által határolt terület (11505/7 hrsz.

Ózd város belterületein kutyafuttatásra kijelölt területek. 1. Interspar felé vezető út Piac út által határolt terület (11505/7 hrsz. 1. melléklet a /... ( ) önkormányzati rendelethez Ózd város belterületein kutyafuttatásra kijelölt területek 1. Interspar felé vezető út Piac út által határolt terület (11505/7 hrsz.); 2. A Vasvár út 64-82.

Részletesebben

Védőnői körzetek Komárom

Védőnői körzetek Komárom Védőnői körzetek Komárom 1. számú védőnői körzet Piskovszky Jánosné 2903 Komárom, Tamási Á. u. 8. Tel.: 34/343-662 Terhes tanácsadás: Kedd: 8:00 10:00 Csecsemő tanácsadás: Kedd, Csütörtök: 8:00 10:00 Kisgyermek

Részletesebben

Hétfő. 48-as Ifjúság útja 4-32. Adria u. Álmos vezér u. Anna u. Arany János u. Arany János köz Arany János tér Árpád u.

Hétfő. 48-as Ifjúság útja 4-32. Adria u. Álmos vezér u. Anna u. Arany János u. Arany János köz Arany János tér Árpád u. Hétfő 48-as Ifjúság útja 4-32. Adria u. Álmos vezér u. Anna u. Arany János u. Arany János köz Arany János tér Árpád u. Árpád u. 2- től a Penny Marketig Bajcsy-Zsilinszky u. Béke u.-füredi ltp. Bem József

Részletesebben

IGSZ intézmények. Minősítő iratok helyzete

IGSZ intézmények. Minősítő iratok helyzete 30 0001 Intézmények Gazdasági Szolgálata Bercsényi u. 3. 2009 m érvényes 2009 m / nm érvényes 2006 nm érvényes 30 0101 Keleti Városrészi Óvoda Teleki B. u. 2. 2008 m érvényes 2008 m érvényes 2009 nm érvényes

Részletesebben

19/2002.(VI.25.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátás körzeteiről

19/2002.(VI.25.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátás körzeteiről Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 36/2003.(VI.25.), 13/2005.(III.1.), 31/2005.(V.2.), 6/2006.(II.20.), 15/2007.(III.28.), 22/2010.(VIII. 16.), 3/2012. (I. 17.), 11/2012. (III. 26.), 40/2012.

Részletesebben

FELHÍVÁS. az általános iskolákba történ? beíratásra. 2013. április 8. - 9. (hétf?, kedd) 8.00 órától 18.00 óráig

FELHÍVÁS. az általános iskolákba történ? beíratásra. 2013. április 8. - 9. (hétf?, kedd) 8.00 órától 18.00 óráig FELH FELHÍVÁS az általános iskolákba történ? beíratásra Értesítjük az érintett szül?ket, hogy a 2013/2014. tanévre történ? általános iskolai beíratásokra az alábbi id?pontokban kerül sor: 2013. április

Részletesebben

200918 Székhely: 1. Telephely Bajcsy Zsilinszki úti Óvoda

200918 Székhely: 1. Telephely Bajcsy Zsilinszki úti Óvoda Intézmény OM azonosító: 200918 Székhely: 1. Telephely Bajcsy Zsilinszki úti Óvoda (5711 Gyula, Bajcsy Zs. u. 24.) 5711 AULICH LAJOS UTCA (teljes közterület), 5711 BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA (teljes közterület),

Részletesebben

Felnőtt háziorvosi körzetek (2016. január 1-től)

Felnőtt háziorvosi körzetek (2016. január 1-től) Orvosi ügyelet Szent Lázár Megyei Kórház Salgótarján, Füleki út 54-56. Tel.: 522-000, 311-222, 310-222 1. számú felnőtt háziorvosi körzet Felnőtt háziorvosi körzetek (2016. január 1-től) Dr. Mester Mária

Részletesebben

A DÉL-DUNÁNTÚLI HULLADÉKKEZELŐ NONPROFIT KFT. EGYÉB TELEPÜLÉSI HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI NAPTÁRA KAPOSVÁR 2016.

A DÉL-DUNÁNTÚLI HULLADÉKKEZELŐ NONPROFIT KFT. EGYÉB TELEPÜLÉSI HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI NAPTÁRA KAPOSVÁR 2016. A DÉL-DUNÁNTÚLI HULLADÉKKEZELŐ NONPROFIT KFT. EGYÉB TELEPÜLÉSI HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI NAPTÁRA KAPOSVÁR 2016. HÉTFŐ 48-as Ifjúság útja Áchim A. u. Adria u. Anna u. Arany J. köz Arany J. u. Árpád u. Bajcsy -Zs.

Részletesebben

Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2002. (VII. 15.) számú rendelete a háziorvosi körzetekről

Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2002. (VII. 15.) számú rendelete a háziorvosi körzetekről Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2002. (VII. 15.) számú rendelete a háziorvosi körzetekről Gárdony Város Önkormányzat Képviselőtestülete az egészségügyi közszolgáltatások nyújtásáról,

Részletesebben

Szent János Utcai Óvoda felvételi körzete 2100 Gödöllı, Szent János u. 6-8.

Szent János Utcai Óvoda felvételi körzete 2100 Gödöllı, Szent János u. 6-8. ÁDÁM UTCA AGYAGOS UTCA ARADI UTCA ARANY JÁNOS UTCA ÁRPÁD UTCA ATTILA UTCA BARTÓK BÉLA UTCA BÁSTYA UTCA BÁTHORI ISTVÁN UTCA BÉKE UTCA BEM JÓZSEF UTCA BERCSÉNYI MIKLÓS UTCA BERKENYE UTCA BETHLEN GÁBOR UTCA

Részletesebben

Eszterlánc Óvoda (Budai Nagy Antal u. 6-8.)

Eszterlánc Óvoda (Budai Nagy Antal u. 6-8.) DUNAKESZI ÓVODÁK ÉS KÖRZETHATÁROK Eszterlánc Óvoda (Budai Nagy Antal u. 6-8.) 1. 2120, ÁGNES UTCA (teljes közterület) 2. 2120, ALSÓTABÁN (teljes közterület) 3. 2120, ANNA UTCA (teljes közterület) 4. 2120,

Részletesebben

DUNAHARASZTI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2015. (XII. 4.) rendelete. az egészségügyi alapellátások körzeteiről

DUNAHARASZTI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2015. (XII. 4.) rendelete. az egészségügyi alapellátások körzeteiről DUNAHARASZTI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2015. (XII. 4.) rendelete az egészségügyi alapellátások körzeteiről Dunaharaszti Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének../2015. (..) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetekről

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének../2015. (..) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetekről Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének../2015. (..) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetekről Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi

Részletesebben

ÓVODÁK FELVÉTELI KÖRZETEI

ÓVODÁK FELVÉTELI KÖRZETEI ÓVODÁK FELVÉTELI KÖRZETEI Monori Kossuth Lajos Óvoda (2200 Monor, Kossuth Lajos utca 37.) 1. Acsádi utca 2. Ady Endre utca páratlan oldala (vasút és a Kossuth Lajos utca közötti 3. Arany János utca 4.

Részletesebben

Házi gyermekorvosi körzetek

Házi gyermekorvosi körzetek Házi gyermekorvosi körzetek Gyula 001. körzet Tól Ig Állandó lakosság Közterület neve Házszám Ép. Lh. Házszám Ép. Lh. Intervallum 0-14 éves 48-as utca 000005 000013 Páratlan 2 Akácos utca 0 Bánom tanya

Részletesebben

A kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárai

A kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárai A kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárai Balatonfüred Város Önkormányzata Tervezet a települési önkormányzat 2015. évi novemberi vélemény-nyilvánításához Járás/Tankerület székhelye:

Részletesebben

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 26/2014. (XI.09.) sz. önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátásról és körzeteinek kialakításáról Hatályba lépés napja: 2014. november 10. Ezen

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2014. október TELEPÜLÉS TERÜLET VAGY A MUNKA MEGNEVEZÉSE DÁTUM IDŐPONT BÁGYOGSZOVÁT Fő u., Kossuth u., Rába u. Petőfi u., Dózsa u. 2014.10.16 Rába

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 9/2005. (II.24.) KGY. r e n d e l e t e

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 9/2005. (II.24.) KGY. r e n d e l e t e NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 9/2005. (II.24.) KGY r e n d e l e t e az önkormányzati fenntartású, személyes gondoskodást nyújtó, szociális intézmények egyes szolgáltatásainak igénybevételi

Részletesebben

OKTATÁSI, TUDOMÁNYOS ÉS KULTURÁLIS BIZOTTSÁG HATÁROZATAI. 14/2010.(II.16.) Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsági határozat:

OKTATÁSI, TUDOMÁNYOS ÉS KULTURÁLIS BIZOTTSÁG HATÁROZATAI. 14/2010.(II.16.) Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsági határozat: Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsága OKTATÁSI, TUDOMÁNYOS ÉS KULTURÁLIS BIZOTTSÁG HATÁROZATAI 14/2010.(II.16.) Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsági

Részletesebben

FH. KÖTELEZŐ FELVÉTELT BIZTOSÍTÓ INTÉZMÉNY NEVE INTÉZMÉNY CÍME MEGJEGYZÉS

FH. KÖTELEZŐ FELVÉTELT BIZTOSÍTÓ INTÉZMÉNY NEVE INTÉZMÉNY CÍME MEGJEGYZÉS TELEPÜLÉS OM FH. KÖTELEZŐ FELVÉTELT BIZTOSÍTÓ INTÉZMÉNY NEVE INTÉZMÉNY CÍME MEGJEGYZÉS Ambrózfalva 039539 007 039539 004 Ambrózfalvi Tagintézménye Apátfalva 201360 001 Apátfalvi Dózsa György Általános

Részletesebben

Gyömrő Város Önkormányzatának 12/2002. (VI. 13.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetbeosztásról 1. 1 2. 3.

Gyömrő Város Önkormányzatának 12/2002. (VI. 13.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetbeosztásról 1. 1 2. 3. Gyömrő Város Önkormányzatának 12/2002. (VI. 13.) sz. rendelete a háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi körzetbeosztásról a 11/2005. (III.24.) sz. a 14/2010. (IX.20.) sz. a 22/2011. (IX. 05.) sz. a 25/2011.(X.17.)

Részletesebben

Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2011. (XI.10.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a háziorvosi körzetekről

Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2011. (XI.10.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. a háziorvosi körzetekről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2011. (XI.10.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a háziorvosi körzetekről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete az egészségügyről szóló

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 41/2004. (IX. 13.) Kt. rendelete. az orvosi körzetek kialakításáról

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 41/2004. (IX. 13.) Kt. rendelete. az orvosi körzetek kialakításáról TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 41/2004. (IX. 13.) Kt. rendelete az orvosi körzetek kialakításáról Tapolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló

Részletesebben

NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. - NHSZ Zounok Zrt.

NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. - NHSZ Zounok Zrt. NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. - NHSZ Zounok Zrt. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0015 számú projekt keretein belül a Szolnok Térségi Regionális Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2012. (V.24.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról 1

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2012. (V.24.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról 1 Város Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2012. (V.24.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról 1 Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 29/2011. (VII. 29.) számú R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 29/2011. (VII. 29.) számú R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 29/2011. (VII. 29.) számú R E N D E L E T E az egészségügyi

Részletesebben

Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesülete. 2015. április 10.

Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesülete. 2015. április 10. Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesülete Pécsi Ügyvédi Kamara Területi Küldöttválasztó Gyűlés egyesületi tagjainak választói névjegyzéke 2015 április 10 Név Cím Boráné DrMatkó Mária 7625 Pécs, Törekvés

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2016. (III. 4.) önkormányzati r e n d e l e t e

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2016. (III. 4.) önkormányzati r e n d e l e t e KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2016. (III. 4.) önkormányzati r e n d e l e t e A TELEPÜLÉSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI KÖZSZOLGÁLTATÁSRÓL ÉS ANNAK KÖTELEZŐ IGÉNYBEVÉTELÉRŐL Komló Város Önkormányzat

Részletesebben

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 13/2002.(VI.24.) SZÁMÚ R E N D E L E T E

EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 13/2002.(VI.24.) SZÁMÚ R E N D E L E T E EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 13/2002.(VI.24.) SZÁMÚ R E N D E L E T E Edelény város területén működő egészségügyi alapellátást nyújtó szolgálatok körzethatárairól (Módosításokkal egységes szerkezetben.)

Részletesebben

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2002. (VI. 28.) rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről*

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2002. (VI. 28.) rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről* PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2002. (VI. 28.) rendelete a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzetekről* Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a

Részletesebben

2014. november 13-i rendkívüli ülésére

2014. november 13-i rendkívüli ülésére 10. számú előterjesztés Minősített többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 13-i rendkívüli ülésére Tárgy: A helyi adókról szóló új önkormányzati rendelet

Részletesebben

1. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a területi védőnői és az iskola-védőnői körzeteket ezzel a rendelettel állapítja meg.

1. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a területi védőnői és az iskola-védőnői körzeteket ezzel a rendelettel állapítja meg. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 3/2013. (I.31.) Ör-rel, a 20/2014. (VI.30.) Ör-rel, a 48/2014. (XII.18.) Ör-rel, a 42/2015. (XI.26.) Ör-rel és a 21/2016. (VI.29.) Ör-rel módosított

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. augusztus 10-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. augusztus 10-i rendkívüli ülésére Határozati javaslat: egyszerű többség Rendeletmódosítás: minősített többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. augusztus 10-i rendkívüli ülésére Tárgy: Az egészségügyi

Részletesebben

A feladatellátási hely megnevezése A feladatellátási hely megyéje Ir.szám

A feladatellátási hely megnevezése A feladatellátási hely megyéje Ir.szám Megye Tan OM azonosító A feladatellátási hely megnevezése A feladatellátási hely megyéje Ir.szám A feladatellátási hely települése A feladatellátási hely pontos címe Székhely Baranya Komló 027207 Kenderföld-Somági

Részletesebben

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 31-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 31-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 31-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2013. (01.31.) Öh.

Részletesebben

(1) E rendelet 2010. május 1. napján lép hatályba. (2) E rendelet hatályát veszti a hatályba lépését követő napon. Kaposvár, 2010. április 28.

(1) E rendelet 2010. május 1. napján lép hatályba. (2) E rendelet hatályát veszti a hatályba lépését követő napon. Kaposvár, 2010. április 28. Kapos vár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 18/2010. (IV. 30.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátási szolgálatok körzeteiről szóló 65/2004. (XI. 29.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

16. NAPIREND: Ügyiratszám: 1/543-1/2015 ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. november 27-i nyilvános ülésére

16. NAPIREND: Ügyiratszám: 1/543-1/2015 ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. november 27-i nyilvános ülésére 16. NAPIREND: Ügyiratszám: 1/543-1/2015 ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. november 27-i nyilvános ülésére Tárgy: Kötelező felvételt biztosító általános iskolai körzethatárok véleményezése Előterjesztő:

Részletesebben

ÁCS KÖZ PÉTER ÉVA 8-as SZOBA ADONYI ÚT LŐRINCZ KÁROLYNÉ 8-as SZOBA ADY E. U. GREMSPERGER ÁGNES 1-es SZOBA ÁG U. PRAVETZ ANTALNÉ 9-es SZOBA AGYAG U.

ÁCS KÖZ PÉTER ÉVA 8-as SZOBA ADONYI ÚT LŐRINCZ KÁROLYNÉ 8-as SZOBA ADY E. U. GREMSPERGER ÁGNES 1-es SZOBA ÁG U. PRAVETZ ANTALNÉ 9-es SZOBA AGYAG U. ÁCS KÖZ PÉTER ÉVA 8-as SZOBA ADONYI ÚT LŐRINCZ KÁROLYNÉ 8-as SZOBA ADY E. U. GREMSPERGER ÁGNES 1-es SZOBA ÁG U. PRAVETZ ANTALNÉ 9-es SZOBA AGYAG U. PÉTER ÉVA 8-as SZOBA AKÁCFA U. PRAVETZ ANTALNÉ 9-es SZOBA

Részletesebben

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2015.(XI.12.) önkormányzati rendelete Celldömölk város egészségügyi alapellátási körzeteiről

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2015.(XI.12.) önkormányzati rendelete Celldömölk város egészségügyi alapellátási körzeteiről Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2015.(XI.12.) önkormányzati rendelete Celldömölk város egészségügyi alapellátási körzeteiről Celldömölk Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2002. (VII. 01.) önkormányzati r e n d e l e t e

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2002. (VII. 01.) önkormányzati r e n d e l e t e KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/00. (VII. 0.) önkormányzati r e n d e l e t e A TELEPÜLÉSI SZILÁRD HULLADÉK KEZELÉSÉVEL (gyűjtésével, elszállításával és ártalommentes elhelyezésével)

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 135. 8500 PÁPA, Fő u. 5.

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 135. 8500 PÁPA, Fő u. 5. PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 135. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/324-585 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2013. október 10-i ülésére Tárgy: Pápa Város

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN PILISVÖRÖSVÁR

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN PILISVÖRÖSVÁR AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN PILISVÖRÖSVÁR Köznevelési intézmény: Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Általános Iskola Deutsche Nationalitatenschule Werischwar 2085 Pilisvörösvár,

Részletesebben

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Lekérdezõ: PKCBD Gyál Dátum: :46:13 Barka Ferenc Lapszám: 1 Barka Ferenc Lapszám: 1 001. szavazókör Azonosító: 14-048-001-2, Cím: Ady E. Ált. Isk. Ady E. u. 20., OEVK: 07 Arany János utca teljes közterület 27 Csontos József utca 000001 000061 páratlan házszámok

Részletesebben

(1) A Rendelet I. 18. (2) bekezdés helyére a következő bekezdés lép: (2) A Rendelet I. 67. (1) g) pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép:

(1) A Rendelet I. 18. (2) bekezdés helyére a következő bekezdés lép: (2) A Rendelet I. 67. (1) g) pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép: Dunakeszi Város Önkormányzat Képviselő-testületének /2013. ( / ) önkormányzati rendelete Dunakeszi Város Önkormányzata egyes rendeleteinek módosításáról Dunakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2019/2020. TANÉVBEN GYÁL Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Ady Endre utca páros oldal, páratlan oldal 1-87-ig Balassa János utca Balogh

Részletesebben

SZAVAZÓKÖRÖK TERÜLETI BEOSZTÁSA. 1. sz. szavazókör, szavazóhelyiség: Sárospatak, Eötvös út 11. ÉPSZER

SZAVAZÓKÖRÖK TERÜLETI BEOSZTÁSA. 1. sz. szavazókör, szavazóhelyiség: Sárospatak, Eötvös út 11. ÉPSZER SZAVAZÓKÖRÖK TERÜLETI BEOSZTÁSA 1. sz. választókerület: 1. sz. szavazókör, szavazóhelyiség: Sárospatak, Eötvös út 11. ÉPSZER Árok u., Baross Gábor u., Bercsényi u., Bláthy O. u., Bocskai u., Cirkáló hegy,

Részletesebben

Módosította: 7/2004.(III.5.)Kt, 33/2004.(XII.11.)ÖR, 20/2005. (X.15.) ÖR, 14/2007. (V.17.), 24/2009. (X.12.),

Módosította: 7/2004.(III.5.)Kt, 33/2004.(XII.11.)ÖR, 20/2005. (X.15.) ÖR, 14/2007. (V.17.), 24/2009. (X.12.), Szentes Város Önkormányzata Képviselı-testülete 27/2002.(XII.21.)KT rendelete Szentes város háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi körzeteinek megállapításáról Módosította: 7/2004.(III.5.)Kt, 33/2004.(XII.11.)ÖR,

Részletesebben

Helyi Választási Iroda Vezetıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/513-264 E-mail: sarospatak@sarospatak.

Helyi Választási Iroda Vezetıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/513-264 E-mail: sarospatak@sarospatak. Helyi Választási Iroda Vezetıjétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/513-264 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Szám: 7146-15/2010. Tárgy: választókerületek kialakítása H a t á r o

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2017/2018. TANÉVBEN GYÁL Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Ady Endre utca Arany János utca Balassa János utca Balogh Ádám utca Barackos

Részletesebben

K Ő Z L Ö N Y 7-8. SZÁM 2002. JÚLIUS-AUGUSZTUS HÓ TARTALOM JEGYZÉK

K Ő Z L Ö N Y 7-8. SZÁM 2002. JÚLIUS-AUGUSZTUS HÓ TARTALOM JEGYZÉK 1 K Ő Z L Ö N Y 7-8. SZÁM 2002. JÚLIUS-AUGUSZTUS HÓ TARTALOM JEGYZÉK Bizottság a 316/2002. (06.20.) sz. határozatban kapott felhatalmazás alapján átruházott hatáskörben hozott döntései 86 / 2002.(07.23.)

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 33/2013. (I. 30.) számú. h a t á r o z a t a

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 33/2013. (I. 30.) számú. h a t á r o z a t a ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. a 41/2012. (VI.29.) Ör., és a 35/2014. (IX.11.) Ör.-rel módosított

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. a 41/2012. (VI.29.) Ör., és a 35/2014. (IX.11.) Ör.-rel módosított Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 41/2012. (VI.29.) Ör., és a 35/2014. (IX.11.) Ör.-rel módosított 17/2012. (III.30.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek meghatározásáról

Részletesebben

1. melléklet a 14/2012. (VI.22.) önkormányzati rendelethez

1. melléklet a 14/2012. (VI.22.) önkormányzati rendelethez Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2012. (VI.22.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátást biztosító szolgálatok körzeteiről Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az

Részletesebben

Kecskeméti Igazságügyi Szakértői Kamara Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyék igazságügyi szakértőinek kamarája

Kecskeméti Igazságügyi Szakértői Kamara Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyék igazságügyi szakértőinek kamarája Kecskeméti Igazságügyi Szakértői Kamara Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyék igazságügyi szakértőinek kamarája IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI NÉVJEGYZÉK 2014/2. Adategyeztetés: 2014.10.17. Székhely: 5000

Részletesebben

16 / 2008. (VIII.15.)

16 / 2008. (VIII.15.) Jánoshalma Város Önkormányzat Képviselő-testület 16 / 2008. (VIII.15.) Ör. sz. rendelete (egységes szerkezetben) a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról Jánoshalma Város Önkormányzat

Részletesebben

Üllő Nagyközségi Önkormányzat 12/2002. (VI. 22.) számú Ö. K. rendelete a háziorvosi körzetek kialakításáról

Üllő Nagyközségi Önkormányzat 12/2002. (VI. 22.) számú Ö. K. rendelete a háziorvosi körzetek kialakításáról Üllő Nagyközségi Önkormányzat 12/2002. (VI. 22.) számú Ö. K. rendelete a háziorvosi körzetek kialakításáról egységes szerkezetben a módosításáról szóló 7/2005.(III.19.) számú, a 9/2008. (IV.5.), a 24/2014.

Részletesebben

Miskolc MJV kommunális hulladékgyűjtési napok a társasházas övezetekben. Utca, közterület kiegészítés ürítési nap. Ady Endre utca.

Miskolc MJV kommunális hulladékgyűjtési napok a társasházas övezetekben. Utca, közterület kiegészítés ürítési nap. Ady Endre utca. Aba utca Aba utca Ady Endre utca Ady Endre utca Áfonyás utca Áfonyás utca Alkotás utca Alkotás utca Állomás utca Állomás utca Álmos utca Álmos utca Andor utca Andor utca Andrássy utca páros oldal Andrássy

Részletesebben

dr. Busai György s.k. Hatvani Miklós s.k. jegyző polgármester

dr. Busai György s.k. Hatvani Miklós s.k. jegyző polgármester Isaszeg Város Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2010. (III.19.) rendelete (Egységes szerkezetben a 22/2011.(VI.22.) és a 23/2011.(VII.27.) és a 33/2012.(IX.19.) rendeletekkel.) Isaszeg Város Önkormányzatának

Részletesebben

Egységes szerkezet. - 1. számú: részletes leírását a rendelet 1. sz. melléklete tartalmazza

Egységes szerkezet. - 1. számú: részletes leírását a rendelet 1. sz. melléklete tartalmazza A Szarvasi Önkormányzat 3/2010. (II.26), 39/2008. (XII.19.), 31/2003. (XI.21.) rendeleteivel módosított 10/2002. (V.24.) rendelete a HÁZIORVOSI KÖRZETEKRŐL 1 Egységes szerkezet A Szarvasi Önkormányzat

Részletesebben

Polgármesterjelöltek

Polgármesterjelöltek 2010. szeptember Veresi Krónika Polgármesterjelöltek Horváth Ernõ mérnök, közgazdász, GAMESZ igazgató 48 éves Pásztor Béla polgármester 72 éves, Erdõkertes, Géza u. 20. Tatár Sándor környezetvédelmi szakértõ,

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2015. július TELEPÜLÉS TERÜLET VAGY A MUNKA MEGNEVEZÉSE DÁTUM IDŐPONT BABÓT Béke tér, páros házszám: 2, páratlan házszám: 1-3 Széchenyi István

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. október 28-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. október 28-i ülésére KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)-507-133 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. október 28-i ülésére

Részletesebben

a 46/2010. (XII.17.) Ör-rel módosított

a 46/2010. (XII.17.) Ör-rel módosított Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének a 46/2010. (XII.17.) Ör-rel módosított 30/2010. (VI.28.) önkormányzati rendelete a települési szilárd hulladék kezelésével kapcsolatos közszolgáltatásról

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN GYÁL Köznevelési intézmény: Gyáli Ady Endre Általános Iskola 2360 Gyál, Ady Endre utca 20. Felvételi körzet: Ady Endre utca páros oldal, páratlan

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER RENDELETTERVEZET

ALPOLGÁRMESTER RENDELETTERVEZET BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER RENDELETTERVEZET a háziorvosi körzetek meghatározásáról szóló 19/2002.(VI.18.) Budapest-Csepel Önkormányzata Kt. sz. rendelet módosítására Készítette:

Részletesebben

Tulajdoni viszonyok feldolgozása tulajdoni lapok alapján. Kecskemét Tiszaalpári mintaterület

Tulajdoni viszonyok feldolgozása tulajdoni lapok alapján. Kecskemét Tiszaalpári mintaterület Tulajdoni viszonyok feldolgozása tulajdoni lapok alapján Kecskemét Tiszaalpári mintaterület Gátér Földrészlet: 38 db Terület összesen: 271,9207 Ha Aranykorona összesen: 4494,97 A.K. Helyrajzi szám érd.tipus

Részletesebben

3. A költségvetési szervbe felvehetı maximális gyermeklétszám 2010. július 1. napjától: 400 fı

3. A költségvetési szervbe felvehetı maximális gyermeklétszám 2010. július 1. napjától: 400 fı Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselı-testületének /2010.(IV.22.) KT határozata a Sajószentpéteri Központi Napközi Otthonos Óvoda Alapító Okiratának módosításáról Sajószentpéter Városi Önkormányzat

Részletesebben

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Fogászati szolgálat ellátására

FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Fogászati szolgálat ellátására FELADAT-ELLÁTÁSI SZERZŐDÉS Fogászati szolgálat ellátására Iktatószám: IV./2015 amely létrejött egyrészről Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata (7100 Szekszárd, Béla király tér 8.) képviselője: Ács

Részletesebben

Miskolc MJV házhozmenő szelektívhulladék gyűjtési időpontok utcanév szerint 2016

Miskolc MJV házhozmenő szelektívhulladék gyűjtési időpontok utcanév szerint 2016 Miskolc MJV házhozmenő szelektívhulladék gyűjtési időpontok utcanév szerint 2016 Utca, közterület Aba utca Ady Endre utca Áfonyás utca Alkotás utca Állomás utca Álmos utca Andor utca Andrássy utca Arany

Részletesebben

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzatának fenntartásában működő óvodai körzetek jegyzéke. Érvényes a 2015/2016-ös nevelési évtől

Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzatának fenntartásában működő óvodai körzetek jegyzéke. Érvényes a 2015/2016-ös nevelési évtől Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzatának fenntartásában működő óvodai körzetek jegyzéke Érvényes a 2015/2016-ös nevelési évtől Baross Ovi Kindergarten Baross Óvoda 1201 Baross u. 79.

Részletesebben

Eötvös József Általános iskola Szent István utca 232.

Eötvös József Általános iskola Szent István utca 232. Eötvös József Általános iskola Szent István utca 232. 1. Áfonyás u. 2. Aradi vértanuk u. 76-tól és 81-től 3. Árnyas u. páratlan oldal 4. Árvalányhaj u. 5. Átlós u. páratlan oldal 6. Badacsonyi u. 1-69

Részletesebben

A Rendelet 8. (2) bekezdése helyébe a. A választható győjtıedények méretei, illetve a győjtıedényekben elhelyezett települési

A Rendelet 8. (2) bekezdése helyébe a. A választható győjtıedények méretei, illetve a győjtıedényekben elhelyezett települési Esztergom Város Önkormányzata Képviselı- testületének 14/2012. (.) önkormányzati rendelete a települési szilárdhulladék kezelési közszolgáltatásról szóló 10/2004. (IV. 1.) esztergomi önkormányzati rendelet

Részletesebben

ALMA Duna Plaza Patika 1138 Budapest Váci út 178. Róna Patika 1145 Budapest Bosnyák u.1/a. A TE PATIKÁD Gyógyszertár 1145 Budapest Erzsébet Királyné

ALMA Duna Plaza Patika 1138 Budapest Váci út 178. Róna Patika 1145 Budapest Bosnyák u.1/a. A TE PATIKÁD Gyógyszertár 1145 Budapest Erzsébet Királyné Eucerin hetek akcióban résztvevő gyógyszertárak listája Az akció időtartama: 2014.09.06.-09.21. Az akcióban minden Eucerin termék 20% árkedvezménnyel vásárolható meg (kivéve az ajándékcsomagok) Gyógyszertár

Részletesebben

Nyilvántartás az üzletszerű ingatlanközvetítői és ingatlanvagyon- értékelő és közvetítői engedéllyel rendelkező szolgáltatókról

Nyilvántartás az üzletszerű ingatlanközvetítői és ingatlanvagyon- értékelő és közvetítői engedéllyel rendelkező szolgáltatókról Nyilvántartás az üzletszerű ingatlanközvetítői és ingatlanvagyon- értékelő és közvetítői engedéllyel rendelkező szolgáltatókról Nyilv.szám természetes személy azonosító 31/2008 Szabó Ottó Hatvan,Kossuth

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-30/2013.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-30/2013. 299/2013.(XII.17.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Dunaföldvári Polgármesteri Hivatal 2013.évi munkájáról készült beszámolót elfogadja. A beszámoló a határozat mellékletét képezi.

Részletesebben

Kivonat. Készült: Fehérgyarmat Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 28-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat. Készült: Fehérgyarmat Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 28-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat Készült: Fehérgyarmat Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 28-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből FEHÉRGYARMAT VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2013.(XII.02.)

Részletesebben

Tanácsadó telefonszáma. Várandós Csecsemő és kisgyermek tanácsadás időpontja. Tanácsadó címe

Tanácsadó telefonszáma. Várandós Csecsemő és kisgyermek tanácsadás időpontja. Tanácsadó címe Ady Endre utca mindkét oldal végig: Szűcs Ildikó Erdősor út 1. 233 14 14 Hétfő 13 h 15 h Szerda 12 30 14 30 Almakerék utca mindkét oldal végig: Sebőkné Liptay Nóra Hargita utca 1. 230 28 06 Csütörtök 13

Részletesebben

ÚFFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 22/2012. (IX. 26.) Önkormányzati rendelete. a magánszemélyek kommunális adójáról és az építményadóról

ÚFFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 22/2012. (IX. 26.) Önkormányzati rendelete. a magánszemélyek kommunális adójáról és az építményadóról ÚFFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 22/2012. (IX. 26.) Önkormányzati rendelete a magánszemélyek kommunális adójáról és az építményadóról Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Iktatószám: HEB1OKT131-261201 5.

Iktatószám: HEB1OKT131-261201 5. HEVES MEGYE KORMÁNYHIVATAL DR. PAYrÓK GÁBOR Komiáriymegblzott Iktatószám: HEB1OKT131-261201 5. Ügyintéző: Darvas Attila Tárgy: tájékoztató a Heves megyei általános iskolai körzetek kijelöléséröl. Tisztelt

Részletesebben

JÁSZBERÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE EL TERJESZTÉSEK FED LAPJA

JÁSZBERÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE EL TERJESZTÉSEK FED LAPJA JÁSZBERÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETE EL TERJESZTÉSEK FED LAPJA Az el terjesztés címe, tárgya: El terjesztés a háziorvosi és véd i körzetekr l szóló 41/2009. (X. 29.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 1-jén, (csütörtök) 16 30 órai kezdettel

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Közgy

Pécs Megyei Jogú Város Közgy Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 42/1999.(11.01.) sz. rendelete az önkormányzat fenntartásában álló tartós bentlakásos szociális intézmények igénybevételéről Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése a szociális

Részletesebben

Gyöngyös Város Helyi Építési Szabályzatának mellékletei

Gyöngyös Város Helyi Építési Szabályzatának mellékletei - 1 - Gyöngyös Város Helyi Építési Szabályzatának mellékletei - 2-1. számú melléklet 67 a)szabályozási tervlapok (Rajzszám: GySzT_01/2-37) b) MÁTRAFÜRED belterület Szabályozási Tervlapja (VÁTI Kft. TSZ:4212/2008)

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Választási Iroda Vezetőjétől. 6800. Hódmezővásárhely. Kossuth tér. 1. HATÁROZAT

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Választási Iroda Vezetőjétől. 6800. Hódmezővásárhely. Kossuth tér. 1. HATÁROZAT Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Választási Iroda Vezetőjétől 6800. Hódmezővásárhely. Kossuth tér. 1. Iktatószám: 23-2438/2007. Előadó: Daru Frigyes Tárgy: Egyéni választókerületek megosztása. HATÁROZAT

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2015. október Tartalom 1. Győr... 2 2. Halászi... 4 3. Kaposvár... 4 4. Öttevény... 4 5. Petőháza... 5 6. Pécs... 6 7. Vámosszabadi... 18 1. Győr

Részletesebben

Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 21/2015. (XI.13.) önkormányzati rendelete A HELYI ADÓKRÓL

Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 21/2015. (XI.13.) önkormányzati rendelete A HELYI ADÓKRÓL Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 21/2015. (XI.13.) önkormányzati rendelete A HELYI ADÓKRÓL Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi adókról szóló 1990. évi C.

Részletesebben

TÉLI HÓELTAKARÍTÁSI, SÍKOSSÁGMENTESÍTÉSI ÚTÜZEMELTETÉSI TERV 2015.

TÉLI HÓELTAKARÍTÁSI, SÍKOSSÁGMENTESÍTÉSI ÚTÜZEMELTETÉSI TERV 2015. TÉLI HÓELTAKARÍTÁSI, SÍKOSSÁGMENTESÍTÉSI ÚTÜZEMELTETÉSI TERV 2015. 2 I. FÁZISBAN SÍKOSSÁGMENTESÍTENDŐ UTAK 1. ÚTVONAL A József A. u. (Bajcsy csomóponttól) Eötvös tér Ady Endre u. Pólya T. u. (forduló a

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Normadental Kft. kérelméről

ELŐTERJESZTÉS. A Normadental Kft. kérelméről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Normadental Kft. kérelméről

Részletesebben

Kalocsa Város Önkormányzata 24/1995. (VII.11.) ör. számú rendelete a közterület- és városrésznevek megállapításáról, valamint a házszámozásról

Kalocsa Város Önkormányzata 24/1995. (VII.11.) ör. számú rendelete a közterület- és városrésznevek megállapításáról, valamint a házszámozásról EGYSÉGES SZERKEZETBEN (a 26/1996. (VII.15.), a 10/2000. (V.2.), a 13/2002. (IX.27.), a 22/2006. (XII.29.), a 24/2011. (X.17.) és a 12/2012. (V.28.) ör. sz. rendeletekkel módosítva!) Kalocsa Város Önkormányzata

Részletesebben