BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint"

Átírás

1 Kiállítás dátuma: Verzió: 4 Oldal: 1/6 1. szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1.Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Ciánakrilát ragasztó Ciksszám, típus: F670, F Felhasználási terület: Ragasztóanyag, tartós kötésre. 1.3 A biztonsági adatlap szállítójának adatai Gyártó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: , internet: b.grehl@euro-lock.de, Forgalmazó cég: Cím: Telefon: , internet: Sürgősségi telefon: Telefon: Euro-Lock GmbH Nordweststr. 3, D Ascheberg, Németország +49 (0) 2593/ (0) 2593/ (0) 2593/ hétfőtől csütörtökig 8 17 óráig, pénteken 8 13 óráig Eurochrom Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Euro-Lock professzionális vegyi anyag képviselet 9700 Szombathely, Nádasdy F. u info@eurochrom.hu Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. (36) 80/ (ingyenes (éjjel-nappal) (36-1-) szakasz: Veszélyesség szerinti besorolás 2.1. Az anyag vagy keverék osztályozása 1272/2008/EK szerint: Szemirritáció 2, Bőrirritáció 2 Célszervi toxicitás- egyszeri expozíció 3 Termék osztályozása a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet alapján 2.2. Címkézési elemek Veszélyszimbólum Xi Irritatív R mondatok: 36/37/38 Szem- és bőrizgató hatású, izgatja a légutakat S mondatok: S 23 A keletkező gőzt nem szabad belélegezni. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást S 26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni Jelzőszó: Figyelem!

2 Kiállítás dátuma: Verzió: 4 Oldal: 2/6 H figyelmeztető mondatok: H319 Súlyos szemirritációt okoz. H335 Légúti irritációt okozhat. H315 Bőrirritáló hatású EUH 202 Cianoakrilát. Veszély! Néhány másodperc alatt a bőrre és a szembe ragad. Gyermekektől elzárva tartandó. P mondatok: P261Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését. P264A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. P271Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. P belégzéskor P Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. P312 Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P a szemmel való érintkezés során P Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. P405 Elzárva tárolandó. P Jól szellőző helyen tárolandó. Az edény szorosan lezárva tartandó. P501A tartalom/edény elhelyezése veszélyes hulladékként: 3.szakasz: Összetétel/az összetevőkre vonatkozó információ Veszélyes komponensek: % Etil-2-cianoakrilát CAS-szám: EINECS-szám: Index-szám: Veszélyjel: Xi R mondatok: 36/37/38 A veszélyes komponensek R mondatait lásd a 16. pontban. 4. szakasz: Elsősegélynyújtási intézkedések 4.1 Elsősegély-nyújtási intézkedések Belélegezve: A sérültet friss levegőre kell vinni. Ha nem érzi magát jobban, orvost kell hívni. Bőrrel érintkezve: Nem szabad megkísérelni az összeragadt bőr széthúzását. Legjobb egy tompa tárggyal, például kanállal, feloldani a ragadást, miután a tárgyat meleg szappanos vízbe merítjük. A cianoakrilát a megdermedés közben hőt ad le. Ritka esetben egy nagyobb csepp égési sérüléshez elegendő hőt fejleszthet. Az égési sérüléseket a ragasztóanyag bőrről történő eltávolítása után a szokásos módon kell kezelni. Az ajkak összeragadása esetén meleg vizet kell az ajkakra felvinni, és az ajkakat lehetőség szerint a száj belsejéből nyállal kell nedvesíteni és nyomást kifejteni. Az ajkakat adott esetben gördítő mozdulatokkal válasszuk egymástól el. Az ajkak szétválasztását nem szabad közvetlen széthúzással megkísérelni. Szembe jutva: Ha a szem teljesen beragad, a szemhéjakat meleg vízzel kell egymástól elválasztani egy nedves kendővel való letakarással. A cianoakrilát a szem proteinjéhez kötődik, és könnyezést vált ki, ami a ragasztó feloldódását elősegíti. A szemet annyi ideig tartsuk befedve, amíg a ragasztó teljesen fel nem oldódik, ami normál esetben 1-3 nap alatt következik be. A szemet kinyitását nem szabad erővel megkísérelni. Ha cianoakrilát-részecske kerül a szemhéj mögé, és ott dörzsölő hatást fejt ki, orvoshoz kell fordulni.

3 Kiállítás dátuma: Verzió: 4 Oldal: 3/6 Lenyelve: Meg kell győződni róla, hogy a légutak szabadok-e. A termék a szájban azonnal polimerizálódik, ezáltal lehetetlen lenyelni. A nyál lassan elválasztja a megkeményedett terméket a szájtól (több óra alatt). 4.2 Fontos akut vagy később előforduló szimptómák és hatások: nincsenek 5. szakasz: Tűzvédelmi intézkedések 5.1Oltóanyagok (megfelelő): Szén-dioxid, oltóhab, oltópor. Oltóanyagok (nem megfelelő): Különleges veszélyek: Hő hatására vagy tűz esetén mérgező gázok szabadulhatnak fel. 5.3 Védőfelszerelés: Környezeti levegőtől független légzőkészülék. 6. szakasz: Intézkedés véletlenszerű expozíciónál 6.1 Személyekre vonatkozó óvintézkedések: Az érintett területet ki kell szellőztetni. A tisztításhoz nem szabad kendőt használni. 6.2 Környezetre vonatkozó óvintézkedések: A kijutott anyagot polimerizálni kell víz segítségével, majd a megszilárdult anyagot fel kell lapátolni. 6.3 Intézkedés tisztításra: 6.4 Egyéb tanácsok: 7.szakasz: Kezelés és tárolás 7.1 A biztonságos kezelésre irányuló óvintézkedések Kezelés: Nagyobb mennyiség alkalmazása esetén szellőztetés (alacsony fokozatú) ajánlott. A ragasztóanyag bőrrel vagy szemmel való érintkezése veszélyének csökkentésére adagoló készülék alkalmazása ajánlott. 7.2 A biztonságos tárolás feltételei Tárolás: Az optimális tárolási tartósság biztosításához az anyagot az eredeti csomagolásban, hűtve, 2-8 C hőmérsékleti tartományban ajánlott tárolni. 8. szakasz: Az expozíció ellenőrzése/egyéni védelem 8.1 Ellenőrzési paraméterek Munkahelyi levegőben megengedett határértékek: - Olaj(UK): 1,5 mg/m3 15 perces expozíciónál Nagyobb mennyiség kezelése esetén polietilénből vagy polipropilénből készült kesztyű használata ajánlott. Nem szabad PVC-ből, gumiból, nylonból vagy pamutból készült kesztyűt használni. Kifröccsenés veszélye esetén szemvédelem alkalmazása ajánlott. Munkahely védőeszközök, ellenőrzendő határértékek: Légzésvédelem: Magas koncentráció esetén légzésvédelem szükséges. Rövid ideig tartó érintkezésnél szűrővel ellátott készülék. Szűrő típusa: A Kézvédelem: Védőkesztyű:polietilén vagy polipropilén, Szemvédelem: Szorosan záró védőszemüveget kell viselni, ha a fröccsenés veszély fennáll. Testvédelem: Nem szükséges Általános védőintézkedések: Gázokat, gőzöket, aeroszolokat nem szabad belélegezni. Kerülni kell a szembe jutást és bőrrel való érintkezést. Higiéniai intézkedések: Nem szükséges Környezeti expozíció: Korlátozása és ellenőrzése: Nincs meghatározva.

4 Kiállítás dátuma: Verzió: 4 Oldal: 4/6 9. szakasz:fizikai és kémiai tulajdonságok Halmazállapot: Folyadék. Szín: Átlátszó, színtelen.(kivéve E 225, ami fekete) Szag: Szúrós, jellegzetes. ph-érték: Nem alkalmazható. Olvadáspont: 150 C Lobbanáspont: 85 C Fajsúly: 1,04 g/cm 3 Gőznyomás: 0,293 Hgmm Oldhatóság vízben: Nem oldódik, vízzel reagál Oldhatóság acetonban: Teljesen oldódik. VOC-tartalom: < 2,0% Robbanási határérték: Nem alkalmazható. 10. szakasz:stabilitás és reakciókészség Kerülendő körülmények:ha a termék nedvességgel és más bázikus anyaggal érintkezik, polimerizáció lép fel. Veszélyes reakciók: Nem ismertek. Veszélyes bomlástermékek: Nem ismertek 11. szakasz:toxikológiai információk Akut toxicitás: Etil-2-cianoakrilát LD 50 : > 5000 mg/kg (szájon keresztül, patkányon) LD 50 : > 2000 mg/kg (bőrön át, nyúlon) Belélegezve: Bőrre kerülve: Szembe jutva: Lenyelés: Szenzibilizáló hatás Száraz levegőn(nedvességtartalom <50%) a gőzei szem és légzőszervi irritációt okozhatnak. A hosszabb ideig tartó magasabb koncentrációjú gőzök érzékeny személyeknél krónikus hatásokhoz vezethetnek. Bőrirritációt okoz. A folyékony termék ráragad a szemre. Száraz környezetben (RH < 50%) a gőzök irritáló és könnyezést kiváltó hatásúak lehetnek. A cianoakrilátok viszonylag nem mérgezőnek számítanak. Az akut szájon keresztüli toxicitás LD 50 : > 5000 mg/kg (patkányon). Szinte lehetetlen lenyelni, mivel a szájban gyorsan polimerizálódik. A polimerizáló tulajdonsága alapján a bőrfelszínen allergiás reakció kialakulása nem lehetséges. 12. szakasz: Ökológia információk Toxicitás: A termék biológiailag lebontható és alacsony ökotoxicitású. Nincs olyan alkotóeleme, amely a RoHS és WEEE útmutatókban fel lenne sorolva. Vízveszélyeztetési osztály: 1 - enyhén vízveszélyeztető (gyártó adata)

5 Kiállítás dátuma: Verzió: 4 Oldal: 5/6 13. szakasz Ártalmatlanítási szempontok Termékkel kapcsolatos javaslat: Szennyezett csomagolással kapcsolatos javaslat: A terméket lassan történő vízbe eresztéssel polimerizálni kell (10:1). Mint vízzel nem oldható, nem mérgező, szilárd hulladék,kezelése ellenőrzött módon, megfelelő hulladéklerakóban vagy égetőműben. Az ártalmatlanítás a helyi előírások figyelembevételével végzendő. [98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet a veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről] Az ártalmatlanítás a helyi előírások figyelembevételével végzendő. (442/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet A csomagolásról és a csomagolási hulladékkal kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről) 14.szakasz: Szállítási információk A termék szállítás szempontjából nem veszélyes áru. 15. szakasz:szabályozási információk Érvényes magyar törvények és rendeletek: Veszélyes anyagok, készítmények: évi XXV. törvény a kémiai biztonságról 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet, illetve módosításai [33/2004. (IV. 26.) EszCsM és 26/2007. (VI. 7.) EüM (1907/2006/EK REACH) rendeletek] a veszélyes anyagokkal és a veszélyes készítményekkel kapcsolatos eljárások, illetve tevékenységek részletes szabályairól 25/2000. (IX. 30.) EüM-SzCsM együttes rendelet a munkahelyek kémiai biztonságáról 1/2010. (I. 8.) NFGM rendelete az aeroszol termékek és aeroszol csomagolások forgalmazásának követelményeiről Veszélyes hulladékok: 98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet a veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről 72/2013. (VIII27 VM rendelet a hulladékok jegyzékéről 442/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet a csomagolásról és a csomagolási hulladékkal kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről Tűzvédelem: 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet Munkavédelem: évi XCIII. törvény a munkavédelemről 16.szakasz: Egyéb információk Ezen biztonsági adatlap által tartalmazott információ kizárólag azokra a termékekre érvényes, amelyekre az adatlap vonatkozik. Fenti információt a kiadás időpontjában meglévő legjobb tudásunk alapján adtuk meg. Ezen biztonsági adatlap által tartalmazott információk hibamentesnek számítanak és jóhiszeműen lettek megadva. Ennek ellenére nem vállalunk sem garanciát sem közvetlenül sem implicit módon ezek hibamentességéért, sem kezességet az ebben a dokumentációban lévő információk vagy a leszállított áruk használatából adódó problémákért. Ha a termék más készítményben, formátumban vagy keverékben kerül alkalmazásra, szükségszerűen meg kell győződni arról, hogy a veszélyek osztályba sorolása nem változott-e meg. Felhívjuk a felhasználó figyelmét arra, hogy ha a terméket az ajánlottól eltérő célra használják, más veszélyek léphetnek fel. Ilyen esetben új értékelésre lehet szükség, amit a felhasználónak kell elvégeznie.

6 Kiállítás dátuma: Verzió: 4 Oldal: 6/6 Ezen biztonsági adatlap annak figyelembe vételével alkalmazható és sokszorosítható, hogy csak a munka során szükséges egészségvédelemre és biztonságra vonatkozó intézkedéseket tartalmazza. A felhasználó felelős azért, hogy az összes ebben a dokumentációban lévő információ eljusson azon személyhez \ személyekhez, aki \ akik valamilyen módon ezzel a termékkel kapcsolatba kerül \ kerülnek, azt kezeli \ kezelik vagy felhasználja \ felhasználják. Meg kell győződnie arról, hogy az ebben a biztonsági adatlapban rendelkezésre bocsátott információt, az Ön vevőinek \ személyzetének továbbadja. Szemirritáció 2, Bőrirritáció 2 Célszervi toxicitás- egyszeri expozíció 3 H mondatok: H319 Súlyos szemirritációt okoz. H335 Légúti irritációt okozhat. H315 Bőrirritáló hatású EUH 202 Cianoakrilát. Veszély! Néhány másodperc alatt a bőrre és a szembe ragad. Gyermekektől elzárva tartandó. Xi Irritatív Veszélyes komponensek R mondatai: R 36/37/38 Szem- és bőrizgató hatású, izgatja a légutakat. Cianoakrilát, veszélyes. Néhány másodperc alatt a bőrre és a szembe ragad. Gyermekektől elzárva tartandó. Készült az 1907/2006/EK REACH alapján vegyi készítményhez. A gyártó ( ) biztonsági adatlapja alapján készítette Vargáné Németh Ildikó ADR biztonsági tanácsadó, okl. környezetmérnök

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2010.08.27. Verzió: 2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Ciánakrilát ragasztó Termékszám: E

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2014.03.27. Verzió: 3 Oldal: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Forte Plus 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.11.11. Verzió: 2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Elektromos tisztító 400 ml Cikkszám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Fehér szórózsír PTFE-vel 400ml Felülvizsgálva: 2015.04.24 Dátum: 2007.07.08. Verzió: 2 Oldal: 5/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. Fehér szórózsír PTFE-vel 400ml Felülvizsgálva: 2015.04.24 Dátum: 2007.07.08. Verzió: 2 Oldal: 5/5 1. szakasz:az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója 1.1 Kereskedelmi elnevezés: Cikkszám: LOS 444 1.2 Felhasználási terület Kenőanyag 1.3 A biztonsági adatlap szállítójának adatai Gyártó,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.02.13. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: LEFOLYÓTISZTÍTÓ 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2008.02.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Alumínium spray Cikkszám: Csomagolási

Részletesebben

Anti-Seize-Thermo-Spray Felülvizsgálva: 2015.05.12 Dátum: 2011.01.20 Verzió: 2 Oldal: 1/5

Anti-Seize-Thermo-Spray Felülvizsgálva: 2015.05.12 Dátum: 2011.01.20 Verzió: 2 Oldal: 1/5 Dátum: 2011.01.20 Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Anti-Seize-Thermo-Spray Cikkszám: LOS 430 1.2 Felhasználási

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.11.17. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Cikkszám: 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.05.15. Verzió: 3 Oldal: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Cink spray 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2011.06.20. Verzió:2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kémiai elnevezés: Trinátrium-foszfát

Részletesebben

Kiállítás kelte: 2009-01-05 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálva: 2013-02-06

Kiállítás kelte: 2009-01-05 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálva: 2013-02-06 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2009-01-05 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálva: 2013-02-06 1. Anyag / készítmény és a vállalkozás azonosítása 1.1 A készítmény megnevezése: FACTOR AQUA IMPREGNÁLÓ

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója:

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kiállítás dátuma: 2009.06.30. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Termékkód: A-008 Felhasználási terület: Vegyi anyag építkezéshez,

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: A veszély meghatározása 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító: 1.2 A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavalt felhasználása: 1.3 A biztonsági adatlap szállítójának

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint MŰSZER ÉS FEGYVEROLAJ

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint MŰSZER ÉS FEGYVEROLAJ Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint Multi Grease Kiállítás dátuma: 2015.05.26 Verzió: 1 Oldal: 1/7

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint Multi Grease Kiállítás dátuma: 2015.05.26 Verzió: 1 Oldal: 1/7 Kiállítás dátuma: 2015.05.26 Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Termékszám: VMD108 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEUBOL E 30 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEUBOL E 30 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: ipari felhasználás Gyártó, Az anyag beszerzése

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Dátum: 2010.03.24. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. A anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.08.01. Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: TÉLI NYÁRI SZÉLVÉDŐMOSÓ 1.2. Az anyag

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK rendelet szerint Kiállítás dátuma: 2006.07.11 Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kupfat Termékkód: 5004x 1.2. Az anyag

Részletesebben

Kiállítás kelte: 2004.szeptember 24. 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6. 3. felülvizsgálat Tel: 361-224-8400 1/6. oldal Johnson Off rovarriasztó krém

Kiállítás kelte: 2004.szeptember 24. 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6. 3. felülvizsgálat Tel: 361-224-8400 1/6. oldal Johnson Off rovarriasztó krém 1/6. oldal Johnson Off rovarriasztó krém 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása: 1.1. A készítmény neve: Johnson Off rovarriasztó krém Azonosítási szám: 613140/002 1.2. A készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 04. 18. Módosítás: 2012.06.26. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP. A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 04. 18. Módosítás: 2012.06.26. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 04. 18. Módosítás: 2012.06.26. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék neve): 1.2.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kiállítás kelte: 2011-12-12 Módosítás kelte: 2011-12-12

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kiállítás kelte: 2011-12-12 Módosítás kelte: 2011-12-12 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2011-12-12 Módosítás kelte: 2011-12-12 1. A készítmény éa a vállalkozás azonosítása Kereskedelmi név: Felhasználás: VALMOR Biztonságos padló- és jelölőfesték Kül- és

Részletesebben

Quick Freeze 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

Quick Freeze 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP Quick Freeze 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP Az előző magyar változat kiállításának kelte: 2009.07.30. Aktualizálás kelte: 2013.08.01. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a

Részletesebben

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2.

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Az anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gépipar Gyártó és forgalmazó cég: AUTÓ MOBIL VEGYI

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2011.01.26. Verzió:2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kémiai elnevezés: Nátrium-karbonát

Részletesebben

Prime Source vízkőoldó 1/5 Verziószám: 1 Készült: 2010.október14 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH

Prime Source vízkőoldó 1/5 Verziószám: 1 Készült: 2010.október14 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH Prime Source vízkőoldó 1/5 Verziószám: 1 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH 1. Az anyag/ készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: PRIME SOURCE Vízkőoldó koncentrátum

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. Összetétel: Kémiai jellemzők: Vizes diszperzió, szervetlen polimer szénhidrogénnel.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. Összetétel: Kémiai jellemzők: Vizes diszperzió, szervetlen polimer szénhidrogénnel. Termék neve: SCHWEGO DUR 8293 (8293) 1/5 Aktualizálás kelte: 2006. 04. 26. 1. A készítmény neve: SCHWEGO DUR 8293 (8293) nyomóhenger tisztító paszta Gyártó cég neve: Bernd Schwegmann GmbH & Co. KG Címe:

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: LAZURÁN oldószermentes faanyagvéd

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: LAZURÁN oldószermentes faanyagvéd Kiállítás dátuma: 2007.05.16. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

B I Z T ONS Á G I ADA TLA P

B I Z T ONS Á G I ADA TLA P B I Z T ONS Á G I ADA TLA P 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: POLYIFIXR 1 03.0008 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

3M(TM)Espe(TM) Adper(TM)Single Bond 2 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

3M(TM)Espe(TM) Adper(TM)Single Bond 2 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2007. 09. 20. Dokumentum szám: 18-9027-6 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: 3M(TM)Espe(TM)

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLYEK AZONOSÍTÁSA** A többszörösen módosított 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet értelmében veszélyes keverék.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLYEK AZONOSÍTÁSA** A többszörösen módosított 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet értelmében veszélyes keverék. BIZTONSÁGI ADATLAP A biztonsági adatlap kiadásának dátuma: 2003. június 26. Felülvizsgálva: 2009. december 14. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA** A keverék neve: A keverék felhasználása: Hidrogén-peroxidot

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Oldal: 1/5 1. Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi telefon: Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.08.01. Verzió: 5 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: GÁZSZIVÁRGÁSJELZŐ 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

SIEVERT ULTRAGAS 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP

SIEVERT ULTRAGAS 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP Az előző magyar változat kiállításának kelte: 2009.07.12. Aktualizálás kelte: 2013.09.22. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék neve):

Részletesebben

: Duck Power 4IN1 Limescale Destroyer Vízkőoldó WC-tisztító

: Duck Power 4IN1 Limescale Destroyer Vízkőoldó WC-tisztító 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató A termék neve : Duck Power 4IN1 Limescale Destroyer Vízkőoldó WC-tisztító folyadék Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint LOCTITE SUPER BOND LIQUID oldal 1 / 8 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 234063 Felülvizsgálat ideje: 12.10.2011 Nyomtatás ideje: 16.05.2012 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2013.11.04 Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. szakasz:az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2 Felhasználási terület: Anaerob ragasztóanyag.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.05.15. Verzió: 3 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Hegesztő spray 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2007.12.21. Verzió: 1 Oldal: 1/6

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2007.12.21. Verzió: 1 Oldal: 1/6 Dátum: 2007.12.21. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 453/2010/EK rendelettel módosított 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint. Terméknév: AGIP VAS 460.

BIZTONSÁGI ADATLAP A 453/2010/EK rendelettel módosított 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint. Terméknév: AGIP VAS 460. 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító AGIP VAS 460 Termékkód: 3020 Honosítás kelte: 2013. 09. 04. Oldal: 1/(11) 1.2 A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap A kiállítás kelte: 2012.02.20. A felülvizsgálat kelte: 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap 1.1.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.29. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Acid Based Primer Felhasználási terület: Műköröm építés. Termékek:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Besorolás az EU és a 44/2000.(XII.27.) EüM. rendelet és a gyártó szerint: Xi

BIZTONSÁGI ADATLAP. Besorolás az EU és a 44/2000.(XII.27.) EüM. rendelet és a gyártó szerint: Xi BIZTONSÁGI ADATLAP 0987 130 1/6 Kiállítás kelte: 2003.10.25. Aktualizálás: 2007.05.13. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Forrasztó paszta Cikkszám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP készült a 1907/2006/EK, a 1272/2008/EK és a 2015/830/EK rendeletnek megfelelően

BIZTONSÁGI ADATLAP készült a 1907/2006/EK, a 1272/2008/EK és a 2015/830/EK rendeletnek megfelelően 1/6 KENOSEPT G BIZTONSÁGI ADATLAP készült a 1907/2006/EK, a 1272/2008/EK és a 2015/830/EK rendeletnek megfelelően 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: KENOSEPT

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH)

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) Verziószám: 1.5(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és 453/2010 módosítása szerint (REACH) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap CHEROKEE. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt Felhasználás:

Biztonsági adatlap CHEROKEE. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt Felhasználás: 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító Terméknév Formulációs kód A14771N 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Aktualizálva: 2010.10.18. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 70 ELŐHÍVÓ, FEHÉR

Aktualizálva: 2010.10.18. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 70 ELŐHÍVÓ, FEHÉR BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Csomagolási forma: Kannás. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. 1.2. Gyártó cég neve: MR-Chemie GmbH Nordstr. 61-63 Tel./Fax +49 (0)2303/95151-0/+49(0)2303-95151-10

Részletesebben

PYCON-B HIDEGKÖDKÉPZŐ SZER

PYCON-B HIDEGKÖDKÉPZŐ SZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Az anyag és készítmény azonosítása: PYCON-B HIDEGKÖDKÉPZŐ SZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A termék neve: hidegködképző

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Oldal: 1/5 1. Az anyag /készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi telefon: Telefon:

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2010.03.01. Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Duck Fresh Discs zselés WC-öblítő korong Active Citrus Verzió 1.0 Készítés dátuma 20.04.2015 Felülvizsgálat dátuma: Specifikáció Szám: 350000024307

Duck Fresh Discs zselés WC-öblítő korong Active Citrus Verzió 1.0 Készítés dátuma 20.04.2015 Felülvizsgálat dátuma: Specifikáció Szám: 350000024307 1. AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék felhasználása

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és a 453/2010 módosítása szerint (REACH)

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és a 453/2010 módosítása szerint (REACH) Verziószám: 1.5(HU) 1 oldal. CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH és a 453/2010 módosítása szerint (REACH) 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító:

Részletesebben

TRINÁT magasfényű zománcfesték

TRINÁT magasfényű zománcfesték BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-11-28 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: Zománcfesték Gyártó cég neve

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.16. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Termékek: Gyártó cég: Cím: Internet:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálva: 2015.03.13. Dátum: 2008.04.08. Verzió:4 Oldal: 1/5. GHS02 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol 1, H222-229

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálva: 2015.03.13. Dátum: 2008.04.08. Verzió:4 Oldal: 1/5. GHS02 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol 1, H222-229 Dátum: 2008.04.08. Verzió:4 Oldal: 1/5 1. szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1.Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Sürítettlevegő spray 400ml Cikkszám: LOS 505 1.2 Felhasználási

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Anyag/Keverék: Biosol - Káliszappan Keverék 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

1097 Budapest, Illatos u. 19-23.

1097 Budapest, Illatos u. 19-23. 1. AZ ANYAG/KÉSZĺTMÉNY ÉS A GYÁRTÓ/VÁLLALAT NEVE Felülvizsgálva: 2010. szeptember 01., 2011. július 7. Az anyag vagy készítmény azonosítása: Kereskedelmi név: Gyártó cég adatai BVN Növényvédő Kft. Tel.:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2007.06.21. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: SELISO Felhasználási terület: Fertıtlenítı hatású folyékony

Részletesebben

BODY LP PLUS SOFT POLYESTER FILLER 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP

BODY LP PLUS SOFT POLYESTER FILLER 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2010.06.14. Aktualizálás kelte: 2012. 11.27. (2.változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Honosítás kelte: 2012. 05. 09. Oldal: 1/(11) 1. A keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító A termék neve: AUTOWELD Hideghegesztő B komponens 1.2 A keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító:

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Kiállítás dátuma: 1998.01.21. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Készült a 91/155 EGK, 93/122 EGK, 2001/85/EC és a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelettel módosított 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint.

Készült a 91/155 EGK, 93/122 EGK, 2001/85/EC és a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelettel módosított 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint. Kiadás dátuma: 2007 1101 1/5 Készült a 91/155 EGK, 93/122 EGK, 2001/85/EC és a 33/2004 (IV 26) ESZCSM rendelettel módosított 44/2000(XII27) EüM rendelet szerint 1 A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus Restorative 1/5 3M HUNGÁRIA Kft. BIZTONSÁGI ADATLAP

5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus Restorative 1/5 3M HUNGÁRIA Kft. BIZTONSÁGI ADATLAP 5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus Restorative 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2006.05. 25. Dokumentum szám: 05-7376-5 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: 5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus

Részletesebben

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008.08.08. Aktualizálás kelte: 2012.12.02. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (anyag/keverék

Részletesebben

AMMÓNIUM-SZULFÁT BIZTONSÁGI ADATLAP

AMMÓNIUM-SZULFÁT BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal: 1 / 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Az anyag neve: Ammónium-szulfát CAS szám: 7783-20-2 EK szám: 231-984-1 Index-szám: - OKBI szám: B-001811

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK, a 1272/2008/EK és a 2015/830/EU rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK, a 1272/2008/EK és a 2015/830/EU rendelet szerint BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK, a 1272/2008/EK és a 2015/830/EU rendelet szerint 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: TISTOL COLOR 019 ipari mosópor

Részletesebben

Biztonságtechnikai adatlap 1907/2006/EK rendelet alapján (REACH)

Biztonságtechnikai adatlap 1907/2006/EK rendelet alapján (REACH) Biztonságtechnikai adatlap 1907/2006/EK rendelet alapján (REACH) Felülvizsgálat időpontja: 2011-08-03 1. A készítmény/anyag meghatározása, gyártó/vállalat megnevezése: Termék leírása: Kereskedelmi név:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.16. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Pink Builder Gel JPD186 Felhasználási terület: Gél műkörömépítéshez.

Részletesebben

Biztonsági adatlap (1907/2006/EK rendelet szerint)

Biztonsági adatlap (1907/2006/EK rendelet szerint) Brigéciol D-3 Oldal: 1/10 1. A keverék és a vállalkozás azonosítása: 1.1. Termékazonosító 1.2. Kereskedelmi név: Brigéciol D-3 1.3. A keverék azonosított felhasználása: Alkalmazható: gépjármű alváz, motor,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.10.05. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Chains lubricant Lánckenő spray Cikkszám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 453/2010/EK rendelettel módosított 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint. Terméknév: AGIP MIX 2T.

BIZTONSÁGI ADATLAP A 453/2010/EK rendelettel módosított 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint. Terméknév: AGIP MIX 2T. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító AGIP MIX 2T Termékkód: 1401 1.2 A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Azonosított

Részletesebben

Biztonságtechnikai Adatlap

Biztonságtechnikai Adatlap 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító DEGREASER CONCENTRATE Folyadék 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.12.01. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Borászati kénpor / Káliummetabiszulfit

Részletesebben

Harter-B. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva)

Harter-B. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) Oldalszám: 1/10 BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA 1. 1. Az anyag vagy készítmény azonosítása Az anyag/készítmény neve: CAS szám:

Részletesebben

Kiadás kelte: 2015. 06. 01. Felülvizsgálat: - Változat: 1.00. Keverék

Kiadás kelte: 2015. 06. 01. Felülvizsgálat: - Változat: 1.00. Keverék 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Építőszilikon áttetsző, fehér 310ml Cikkszám: 79488, 79489 Anyag/Keverék: Keverék 1.2. Az

Részletesebben

: S.C. Johnson Kft Hungary - 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6

: S.C. Johnson Kft Hungary - 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6 1. AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító : Glade One Touch Mini spray koncentrált aeroszolos légfrissítő Floral Groove illattal 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.11.07. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kénlap 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

: S.C. Johnson Kft Hungary - 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6

: S.C. Johnson Kft Hungary - 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6 1. AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék felhasználása

Részletesebben

1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Elkészítés időpontja: 2015. 03. 31. 1/9 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Terméknév: MAXPOWER 300 PETROL Felhasználás célja: Benzin üzemanyag adalék A biztonsági

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC direktíva szerint Veszélyes keverék:

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC direktíva szerint Veszélyes keverék: 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008.08.04. Aktualizálás kelte: 2012.11.13. (2. változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék

Részletesebben

BIOkleen grafitti eltávolítószer 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP

BIOkleen grafitti eltávolítószer 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP BIOkleen grafitti eltávolítószer 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiadás dátuma: 2008-12-05 1. KÉSZÍTMÉNY ÉS VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A KÉSZÍTMÉNY NEVE: BIOkleen Töhrynpoisto grafitti eltávolítószer Felhasználás:

Részletesebben

1. szakasz: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : RAID Darázsirtó aeroszol

1. szakasz: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : RAID Darázsirtó aeroszol 1. szakasz: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : RAID Darázsirtó aeroszol 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: 2 Felülvizsgálat kelte: 2013. 01. 07. Kiadás dátuma: 2012. 11. 21. Oldal: 1/(13) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Panda hideg zsíroldó 1.2 A keverék megfelelő

Részletesebben

Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-05-30. Cím 1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Telefon +36-1-421-6100 Fax +36-1-283-0455

Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-05-30. Cím 1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Telefon +36-1-421-6100 Fax +36-1-283-0455 BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-05-30 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: Csónaklakk Gyártó cég neve Trilak

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: 1 Kiállítás kelte: 20013 05. 06. Felülvizsgálat: - Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Reál hideg zsíroldó 1.2 A keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

VESZÉLY. Elkészítés időpontja: 2010. november 29. Felülvizsgálat időpontja: 2014. június 18. Verziószám: 2

VESZÉLY. Elkészítés időpontja: 2010. november 29. Felülvizsgálat időpontja: 2014. június 18. Verziószám: 2 B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító CAS-szám: 7790-94-5 EU-szám: 232-234-6 Index-szám: 016-017-01 REACH-regisztrációs szám: 01-2119454163-45-0001

Részletesebben

az 1907/2006/EK (REACH)rendelet szerinti BIZTONSÁGI ADATLAP

az 1907/2006/EK (REACH)rendelet szerinti BIZTONSÁGI ADATLAP sano Bruno s Neve-Neeman Industrial Zone, Hod-Hasharon, 45241 Tel. 972-9-7473222 Fax 972-9-7473233 IZRAEL www.sano.co.il Enterprises Ltd. az 1907/2006/EK (REACH)rendelet szerinti BIZTONSÁGI ADATLAP 1.

Részletesebben

Veszélyes anyag tartalom CAS szám EINECS szám Megnevezés Koncentráció (%) Veszélyjel R - mondat 1330-20-7 215-535-7 xilol 7 Xn 10-20/21-38

Veszélyes anyag tartalom CAS szám EINECS szám Megnevezés Koncentráció (%) Veszélyjel R - mondat 1330-20-7 215-535-7 xilol 7 Xn 10-20/21-38 A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 07. 25. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: EPAMIN CINKPOROS

Részletesebben

: S.C. Johnson Kft Hungary - 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6

: S.C. Johnson Kft Hungary - 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6 1. AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító : Glade by Brise Automatic Spray automata légfrissítő Levendula és Jázmin illattal 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Elkészítés időpontja: 2007. 06. 01. Felülvizsgálat időpontja: 2014. 04. 22. Verziószám: 4

Elkészítés időpontja: 2007. 06. 01. Felülvizsgálat időpontja: 2014. 04. 22. Verziószám: 4 B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: Cikkszám: 11310/04 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása:

Részletesebben

BRADOLIFE KÉZ- ÉS BŐRFERTŐTLENÍTŐ Kiadás/felülvizsgálat:2014.02.24. változat: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP a 1907/2008 EK rendelet szerint

BRADOLIFE KÉZ- ÉS BŐRFERTŐTLENÍTŐ Kiadás/felülvizsgálat:2014.02.24. változat: 2. BIZTONSÁGI ADATLAP a 1907/2008 EK rendelet szerint BIZTONSÁGI ADATLAP a 1907/2008 EK rendelet szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Termék név: BRADOLIFE Kéz- és bőrfertőtlenítő 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

Klima-Anlagen-Reiniger mit Lavendelduft 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

Klima-Anlagen-Reiniger mit Lavendelduft 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2014.04.01. (1.1.verzió) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék neve): Cikkszám: P6122 1.2. A

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.11.20 Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Deriton 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.3 (HU) 1 oldal CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A keverék azonosítása: Adatlapszám: 218A-5 Felhasználási

Részletesebben

Aktualizálva: 2007.02.12. BIZTONSÁGI ADATLAP. 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. Tel.: 06 1 278 0837 Fax: 06 1 278 0838

Aktualizálva: 2007.02.12. BIZTONSÁGI ADATLAP. 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. Tel.: 06 1 278 0837 Fax: 06 1 278 0838 1/6. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2004. 06. 05. Aktualizálás kelte: 2007. 02. 12. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: (Alkoholos gyorsfertőtlenítő törlőkendő) Gyártó cég neve: GmbH

Részletesebben

Változat: 2 Felülvizsgálat: 2013. 02. 19. Kibocsátás kelte: 2011. 04. 14. Oldal: 1/(12)

Változat: 2 Felülvizsgálat: 2013. 02. 19. Kibocsátás kelte: 2011. 04. 14. Oldal: 1/(12) Változat: 2 Felülvizsgálat: 2013. 02. 19. Kibocsátás kelte: 2011. 04. 14. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító ENI i-sint MS (SAE 5W-40) 1.2 A keverék megfelelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1 / 7. oldal

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1 / 7. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: Termék kód: - 1.1. Felhasználás (ipari, foglakozásszerű, magán): kizárólag ipari felhasználásra. Az anyag/készítmény szerepe:

Részletesebben

Gépi tisztítószer (15040) 1/10 BIZTONSÁGI ADATLAP

Gépi tisztítószer (15040) 1/10 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/10 BIZTONSÁGI ADATLAP Felülvizsgálat dátuma: 2015.05.28. (2.verzió) Előző változat: 2013.10.15. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék neve): Termékszám:

Részletesebben

kiállítás kelte: 2013.09.05. módosítás kelte: 2015.05.12. 2. verzió

kiállítás kelte: 2013.09.05. módosítás kelte: 2015.05.12. 2. verzió A Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. ÁNTSZ száma: 12932/1998 A termék bejelentési számai: OKBI: B-13100121 1. AZ ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: 1.2. Azonosított

Részletesebben