Távvezérlés...ahogy megálmodta PROFESSZ IONÁLIS ELEKTRONIKUS TÁVVEZÉRLÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Távvezérlés...ahogy megálmodta PROFESSZ IONÁLIS ELEKTRONIKUS TÁVVEZÉRLÉS"

Átírás

1 Távvezérlés...ahogy megálmodta PROFESSZ IONÁLIS ELEKTRONIKUS TÁVVEZÉRLÉS

2 Vegye kézbe az irányítást! Előadótermek Közösségi terek

3 Vendéglátás Lakóépületek Közlekedés Vezérelje elektronikai rendszereit az RTI egyedileg testreszabható kezelőegységeivel. Fedezze fel, hogy mennyit érhet el egyetlen érintéssel. Az RTI professzionális minőségű kezelőegységei felkészítettek a feladatra, hogy bármilyen méretű, vagy jellegű berendezést vezérelhessenek. Kellően kifinomultak ahhoz, hogy bárki magabiztosan használhassa. A rendszerek tervezése és gyártása során figyelembe veszik a legkülönfélébb felhasználási lehetőségeket, így megbízható teljesítményre számíthat minden alkalommal. Kérdezze meg önmagától, hogy mi az, aminek szeretné a kezelését egyszerűsíteni! Az RTI rendszerei megvalósítják az elképzeléseit!

4 ELŐADÓTERMEK Terjessze ki befolyását...az előadóteremben, ahol az idő pénz, és a magas színvonal elvárt. Az RTI vezérlő eszközök új minőségi szintet jelentenek az intuitív kezelői felület, a nagy igénybevétel melletti megbízhatóság és a széleskörű alkalmazhatóság terén. Ez a technológia nem csak egy eszköz, amire minden körülmények között számíthat - ez egy hozzáadott érték, amivel üzleti sikereit növelheti. T4 A T4 tökéletes kiegészítője a mai high-end tárgyalótermeknek. Egy teljes mértékben személyre szabható LCD érintőképernyő, a T4, képes az audio / video berendezések, lámpák és egyéb elektronikus rendszerek kezelésére az egész irodában. A beépített vezeték nélküli Ethernet interfész lehetővé teszi az MJPEG tömörítést használó biztonsági kamerák képeinek megjelenítését és weboldalak megnézését egy integrált web-böngészővel. XP-8 Emeljük a berendezések vezérlését egy teljesen új szintre az XP-8 Advanced Control Processor központi egységgel. Úgy tervezték, hogy minden RTI kézi és fali kezelővel zökkenőmentesen együttműködik, korlátlan vezérlési funkciókat kínál a teljes automatizálás megvalósításához. Az XP-8 beépített Ethernet interfésszel rendelkezik, amin keresztül vezérlések hajthatók végre és a távoli frissítés is lehetővé válik.

5

6 KÖZÖSSÉGI TERÜLETEK Ragadja meg a figyelmet A tantermek, előadótermek, konferenciatermek egyedi követelményeket támasztanak a vezérlőrendszerrel szemben. A masszív kialakítás és az egyszerű egygombos kezelhetőség kombinációja megfelel a felhasználók széles körének. A könnyű használat mellett az RTI professzionális szintű készülékei a tartósság és a megbízhatóság etalonját jelentik, amire számíthat a közönség előtt. T3-V Az elegancia definíciója. A legújabb generációs T3 távvezérlő ötvözi az élvonalbeli designt és a korlátlan testreszabhatóságot egy sor új funkcióval, nagy felbontású színes LCD érintőképernyővel, vezeték nélküli Ethernettel és beépített webböngészővel. Használja, mint egy önálló távvezérlőt, vagy mint egy rendszer alkotóelemét, az összes készülékét egységesen kezelheti. RK2 Az RK2 egy rendkívül költséghatékony fali érintőképernyős kezelő, ami megfelelő megoldás a multimédia és egyéb elektronikus rendszerek vezérlésére. Az érintőképernyő mellett gombokkal is rendelkezik a leggyakrabban használt funkciók gyors és közvetlen eléréséhez, ami lehet például a hangerő, a csatornaválasztás és a ki-/bekapcsolás, miközben a nagy kontrasztú monokróm LCD kijelző egyedi, testreszabott szövegeket és grafikákat jeleníthet meg a felhasználói igények szerint. RK1-2, 4, 8 Az RK1 sorozatú kezelőegység programozható az elektronikus környezet tetszőleges vezérlésére, legyen szó audio / video berendezésekről, világítás, vagy függöny vezérlésről. Az RK1 használható önmagában, vagy egy automatikai rendszer részeként. A rugalmasság mellett esztétikusság jellemzi, A gombok egyedileg feliratozhatóak és a háttérvilágítás színe is a környezethez illeszkedően választható.

7

8 VENDÉGLÁTÁS Dobja fel a hangulatot Szeretné elkápráztatni a vendégeit és megváltoztatni otthona hangulatát az aktuális pillanatnak megfelelően egyetlen érintéssel? Az RTI rendszere képes teljes mértékben követni a felhasználói igényeket, így könnyedén megvalósítható a legösszetettebb elképzelés is. A multimédia rendszer és a világítás vezérlése, a hőmérséklet szabályzása, a biztonsági rendszer kezelése, minden elektronikus berendezés kézben tartható és különböző előre definiált koreográfiák szerint működtethető. T2-B A T2-B távirányító a díjnyertes T2+ készülék továbbfejlesztett változata. Figyelemre méltó az új, modern design, a nyomógombok elrendezése és a fényes, élénk érintőképernyő. Lehet önálló készülék vagy része egy komplett RTI vezérlőrendszernek, a T2-B hatékony kezelést biztosít minden elektromos berendezéshez, az egyszerűtől a komplex rendszerekig. T2-Cs A T2-Cs az egyszerű, elegáns vezérlést testesíti meg modern designnal ötvözve. Színes érintőképernyős LCD az egyéni szövegek és grafikák megjelenítéséhez, nyomógombok, valamint egy billenő gomb a közvetlen irányításhoz. A T2-Cs a multimédia készülékek egységes kezelését valósítja meg mindössze egyetlen gombnyomásra van szükség. RK3 Az LCD érintőképernyő, nyomógombokkal és egy teljesen személyre szabható felülettel biztosítja az egyszerű, de a teljes elektronikus rendszerre kiterjedő irányítást. Ethernet kapcsolattal az RK3-al nézheti a biztonsági kamerák képeit (Motion JPEG), vagy megnézheti a kedvenc weboldalait a beépített webböngésző segítségével. Az RK3 rendelkezik mind közvetlen infravörös vezérléssel, mind Ethernet kapcsolattal.

9

10 LAKÓÉPÜLETEK Uralja a környezetét A kényelmet és a luxust az egyedi rendszerek jelentik, az audio / videó, a világítás, a biztonsági rendszerek, a hűtés / fűtés mind egyetlen rendszerbe integrálható egyedi megjelenésű kezelőfelületekkel. Az RTI termékeket úgy tervezték, hogy kielégítsék a legigényesebb megrendelők egyedi elvárásait, mind a funkcionalitás mind a design területén. T2-C Íme az RTI harmadik generációs T2 távirányítója. Megjelenése a legmodernebb, beleértve a színes LCD kijelzőt is. A T2-C egyesíti a rugalmasságot, a teljeskörűen testreszabható érintőképernyőt, a gyakran használt funkciók számára kialakított közvetlen nyomógombok nyújtotta kényelemmel. Ez a készülék olyan innovatív megoldással is rendelkezik, mint a három-irányú billenő gomb a listák görgetéséhez és a navigáláshoz. K4 Az első önálló érintőképernyő a világon amely infravörös vezérlővel, négy video bemenettel, Ethernet kapcsolattal és beépített webböngészővel rendelkezik. A K4 képes minden elektronikai rendszerének irányítására, megjeleníteni az analóg video, Motion JPEG video képeket és weboldalakat. Telepítése esztétikusan a falba vagy bútorokba süllyesztve lehetséges, a megjelenése a környezethez illeszkedően alakítható, a nagyméretű LCD kijelző felülete tetszőlegesen programozható.

11

12 KÖZLEKEDÉS Gyorsítsa a képességeit A mobil alkalmazások jellemzője, hogy minden rendszernek önjárónak kell lennie. Az RTI termékei megfelelnek a közlekedés, utazások során használt eszközökkel szemben támasztott egyedi követelményeknek, hiszen programozhatóságuk, funkcionalitásuk, teljesítményük kiemelkedő. Bármerre járjon és bárhogyan jusson el céljához az RTI eszközeire számíthat az úton. M2 U2 Nagyfokú rugalmasság Az RTI második generációs időjárásálló távirányítója, az U2 megbízható vezeték nélküli kezelést biztosít az életviteléhez alkalmazkodóan kellő rugalmassággal, amit a testre szabható kijelző és az RF kommunikáció garantál. Nem létezik másik távvezérlő ami a tartósság, egyedi programozhatóság, a kiváló ergonómia és az időjárásálló kialakítás ehhez hasonló kombinációját kínálná. M2 nyolc programozható gombbal rendelkezik a kijelző mellett és ezen kívül nyomógombokkal az általánosan használt funkciókhoz. A nagy kontrasztú kijelzőn az egyedi igényeknek megfelelően tetszőlegesen kombinálhatóak a szövegek vezérléséhez.

13

14 FŐBB JELLEMZŐK Teljes kontroll T1-B M2 T2-B T2-Cs T2-C T3-V Tápellátás Kijelző Kijelző Kijelző Érintő- Nyomó- Ethernet Web Típus Méret Felbontás képernyő gomb Browser T1-B Lithium Ion akku töltő konzollal 40 M2 4db AAA elem Monokróm LCD.94 w x 2.1 h 64w x 128h 33 T2-B Lithium Ion akku töltő konzollal Monokróm LCD 1.3 w x 2.4 h 64w x 128h Van 32 T2-Cs Lithium Ion akku töltő konzollal Színes LCD w x 320h Van 35 T2-C Lithium Ion akku töltő konzollal Színes LCD w x 320h Van 35 T3-V Lithium Polymer akku töltő konzollal Színes LCD w x 640h Van 11 Van Van T4 Lithium Polymer akku töltő konzollal Színes LCD w x 480h Van 13 Van Van U1 4db AAA elem 12 U2 4db AAA elem Monokróm LCD.94 w x 2.1 h 64w x 128h 33 RKM V DC 9 RK1-2,4,8 9-16V DC 2,4,8 RK2 9-16V DC Monokróm LCD 1.3 w x 2.4 h 64w x 128h Van 7 RK3 9-16V DC Színes LCD w x 320h Van 9 Van Van K4 9-16V DC Színes LCD w x 480h Van Van Van CPB-1 ZRP-6 XP-8 Költséghatékony megoldás abban az esetben, ha egyetlen helyiségen belüli vezérlést kell megvalósítani például egy tanteremben, ahol falra szerelt kezelőegységre van szükség a helyi készülékek irányításához IR távvezérléssel vagy RS-232 protokollon történő szabályzással. A CPB-1 biztosítja a tápellátást az RTI fali kezelőegységnek és képes eszközök IR, valamint RS-232 protokoll szerinti vezérlésére külön RTI processzor nélkül. Az úttörőnek számító RP-6 készülék második generációja a ZRP-6, amely számos finomítással rendelkezik az elődjéhez képest. Az RP-6 kedvelt és hasznos szolgáltatásai mellett, a ZRP-6 egy Ethernet porttal is rendelkezik és támogatja az RTI által is használt ZigBee RF adó-vevő kétirányú kommunikációt. A ZRP-6 az ideális központi eszköze bármilyen vezérlési rendszermegoldásnak. Képes automatizálni teljes épületek elektronikus rendszereinek működését. Az XP-8 villámgyors processzora valós időben több feladatot tud egyszerre végrehajtani, rengeteg vezérlő porttal Előlap Hátlap rendelkezik és széles körben bővíthető. Mint más RTI központi egységek ez is zökkenőmentesen illeszt minden RTI kézi és a fali kezelőegységet.

15 T4 U1 U2 RKM-1 RK1-2, 4, 8 RK2 RK3 K4 MJPEG kamera Méretek (H x Sz x V) Kivágás mérete Előlap Keret megjelenítés (Süllyesztett + keret) (H x W) Színe Színe 10 x 1.9 x.9 (254mm x 48mm x 23mm) 9.1 x 2.4 x 1 (251mm x 64mm x 25mm) 9.9 x 2.5 x 1.1 (251mm x 64mm x 28mm) 10 x 2.6 x 1 (254mm x 66mm x 25mm) 10 x 2.6 x 1 (254mm x 66mm x 25mm) Van 7.75 x 3 x 1 (196mm x 76mm x 25mm) Van 6.2 x 9.4 x 2.6 (157mm x 239mm x 66mm) 5.9 x 2.3 x 1.2 (150mm x 59mm x 30mm) 9.1 x 2.75 x 1 (251mm x 70mm x 28mm) ELŐLAP SZÍNEK Fehér Kék Ezüst Sötét ezüst Fémes szürke Fémes sötétszürke Fekete KERET SZÍNEK Fehér Mandula Elefántcsont Ezüst Szálcsiszolt aluminum Fekete Eloxált fekete Standard Decora előlapok Szimpla doboz Standard Decora előlapok Standard Decora előlapok Szimpla doboz Standard Decora előlapok 5.13 x 4.6 (130mm x 117mm) 4.5 x 4 (117mm x 102mm) Van 5.75 x 5.4 (146mm x 137mm) 5.13 x 4.75 (130mm x 120mm) Van 6.25 x 8.75 (159mm x 222mm) 5.5 x 8.25 (140mm x 210mm) Control mindenek felett Az RTI úttörő szerepet játszik a megfizethető, testreszabható vezérlőrendszerek között legyen szó otthoni, üzleti alkalmazásról, vagy a közlekedés során történó felhasználásról. Az RTI egyesíti az iparág vezető innovációs megoldásait a kiváló design iránti megszállott elkötelezettséggel. A folyamatos termékfejlesztés és a rendkívüli ráfordítások növelik a felhasználhatóságot, a tartósságot és a megbízhatóságot. A legfontosabb mércéje a sikernek, hogy termékek, szoftverek és a technikai támogatás mindazok számára biztos hátteret jelent, akik számítanak az RTI megbízható teljesítményére az elektronikus rendszerek intuitív működtetése során nap mint nap. Az RTI számos elismeréssel díjazott vezérlői és távirányítói fejlett technológiai innovációkkal, ergonomikus kialakítással és intuitív kezelési lehetőségekkel megoldást kínálnak az ipari és az otthoni felhasználásra a multimédia és egyéb elektronikus rendszerek kezelése során egyaránt. Az RTI termékek értékesítése zárt hálózaton keresztül képzett kereskedőkkel és szakmai rendszerintegrátorokkal történik. Az RTI nem értékesít közvetlenül a végfelhasználóknak. A megfelelő partner kiválasztásához forduljon a magyarországi disztribútorhoz.

16 PROFESSZ IONÁLIS ELEKTRONIKUS TÁVVEZÉRLÉS

Philips Pronto. programozható távvezérlõk

Philips Pronto. programozható távvezérlõk Philips Pronto programozható távvezérlõk 2007 2008 A házimozitól......az automatizált otthonig Napjainkban a házon belüli szórakoztató egységek megléte átlagosnak tekinthetõ a háztartásokban. Egyre nõ

Részletesebben

NEM ELÉRHETŐ - Foscam FI8905W WiFi IP Kamera 12mm (silver)

NEM ELÉRHETŐ - Foscam FI8905W WiFi IP Kamera 12mm (silver) ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (http://onlinecamera.net) Címlap > NEM ELÉRHETŐ - Foscam FI8905W WiFi IP Kamera 12mm (silver) NEM ELÉRHETŐ

Részletesebben

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság VGN-TT21XN/B Extrém stílus és hordozhatóság Különösen kifinomult notebook, intenzív noir színben, nagy teljesítményű funkciókkal és biztonsági megoldásokkal. Fejezet: Extrém stílus és hordozhatóság 1 FŐ

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat A Sony bemutatta általános, mindennapi használatra szánt notebookjainak

Részletesebben

3,5 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-629TS + OUT9

3,5 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-629TS + OUT9 3,5 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 HU DF-629TS + OUT9 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Soha ne nyissa ki a készülék

Részletesebben

CoinLock, AutoPay érmés fizető automata termékcsalád

CoinLock, AutoPay érmés fizető automata termékcsalád CoinLock, AutoPay érmés fizető automata termékcsalád Tartalom CoinLock, AutoPay érmés fizető automata termékcsalád... 1 Az érmés fizető automaták áttekintése... 2 CoinLock 2 érmés fizető automata... 2

Részletesebben

WorkCentre 5665/5675/5687 A3. többfunkciós rendszer. 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer

WorkCentre 5665/5675/5687 A3. többfunkciós rendszer. 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer WorkCentre 5665/5675/5687 A3 többfunkciós rendszer 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer 5665/5675/5687 multifunkciós képességek. segítségével komplett megoldáshoz jut, amely egyedi feladatainak Abszolút

Részletesebben

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV 1. Karnis 2. Tengely 3. Fordító 4-6. Fordítózsinór rozsdamentes véggel 7. Végállás szabályozó 8. Szalag 10. Létra 12. Szalag tartó 13. Hajtómű 14. Hajtómű tartó 15.

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint Cute Kezelési Útmutató 一 Tartalomjegyzék 1. Figyelmeztetések 2. A készülék bemutatása 1) Tulajdonságok 2) Műszaki jellemzők 3) Gombok ismertetése 4) Csatlakozók ismertetése 5) Távirányító ismertetése 3.

Részletesebben

SZERKEZETI ELEMEK ÉS FUNKCIÓJUK. Vezeték nélküli FM sztereo fejhallgató HA-W500 RF (EG) FONTOS

SZERKEZETI ELEMEK ÉS FUNKCIÓJUK. Vezeték nélküli FM sztereo fejhallgató HA-W500 RF (EG) FONTOS SZERKEZETI ELEMEK ÉS FUNKCIÓJUK ADÓ Vezeték nélküli FM sztereo fejhallgató HA-W500 RF (EG) Megrend. szám: 35 04 38 Figyelem Elektromos áramütés, tűzveszély elkerülésére az alábbiakra ügyeljünk: 1. Burkolatát

Részletesebben

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 A Sony bemutatja az α900-at A világ első, full-frame 24,6 megapixeles tükörreflexes fényképezőgépe: α900 utolérhetetlen képminőséggel, kreatív lehetőségekkel

Részletesebben

400-as sorozatú videorögzítő

400-as sorozatú videorögzítő Video 400-as sorozatú videorögzítő 400-as sorozatú videorögzítő www.boschsecrity.h 4 csatornás, valós idejű H.264 felvétel Készítsen és nézzen videofelvételt, 2 vagy 4 felbontásban Beépített webes elérési

Részletesebben

SAMSUNG Notebook és netbook katalógus 2011

SAMSUNG Notebook és netbook katalógus 2011 SAMSUNG Notebook és netbook katalógus 2011 Ha további információt szeretne kapni a Samsung notebook-okról és netbook-okról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com

Részletesebben

FLEXIDOME IP outdoor 5000

FLEXIDOME IP outdoor 5000 Video FLEXIDOME IP otdoor 5000 FLEXIDOME IP otdoor 5000 www.boschsecrity.h Kültéri IP dóm kamera változtatható fókszú objektívekkel 1080p és 5MP felbontás Teljes mértékben konfigrálható négyes adatfolyam

Részletesebben

SanoCenter FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SanoCenter FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SanoCenter FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 2 www.lenyo.hu Kedves Lenyo SanoCenter Tulajdonos! Köszönjük, hogy a Hippocampus-BRT Kft. által fejlesztett és gyártott készüléket választotta. A Hippocampus-BRT Kft.

Részletesebben

ENIGMA II. Távfelügyeleti Vevő

ENIGMA II. Távfelügyeleti Vevő ENIGMA II Távfelügyeleti Vevő Telepítői Kézikönyv 2014.02.11. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 2.1 CPM kártya...3 2.2 LC vonalkártya (opcionális)...4 2.3 RC rádió vevő kártya

Részletesebben

TELL AMR-08. Távfelügyeleti Vevő

TELL AMR-08. Távfelügyeleti Vevő TELL AMR-08 Távfelügyeleti Vevő Telepítői Kézikönyv 2014.01.29. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 2.1 CPM kártya...3 2.2 LC vonalkártya (opcionális)...4 2.3 PWR tápegység...4 2.4

Részletesebben

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 markator BEVEZETŐ Szakértői vagyunk az ipari alkatrészek hamisíthatatlan, tartós és gazdaságos jelölésének. A MARKATOR több mint 25 éve fejleszt

Részletesebben

VERATEMP+ ÉRINTÉSNÉLKÜLI KLINIKAI HŐMÉRŐ. Használati útmutató

VERATEMP+ ÉRINTÉSNÉLKÜLI KLINIKAI HŐMÉRŐ. Használati útmutató VERATEMP+ ÉRINTÉSNÉLKÜLI KLINIKAI HŐMÉRŐ Használati útmutató Magyarországi forgalmazó és Szerviz: Scart Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1135 Budapest, Szent László út 95. Tel./Fax: +36 1 329-3505 Mobil:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/108

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/108 Korrigendum - A Nemzeti Filmtörténeti Élménypark - Versenyképes Turisztikai Termék- és Attrakció Fejlesztés című ÉMOP-2.1.1/A-14 projekt keretében Megjelenítő- és egyéb eszközök beszerzése és installációja

Részletesebben

LED kijelző Lejátszó gomb OK gomb (felvétel/kioldás) Törlés gomb HDMI kimenet TV kimenet/fejhallgató csatlakozó USB-csatlakozó Állvány tartó alulnézet

LED kijelző Lejátszó gomb OK gomb (felvétel/kioldás) Törlés gomb HDMI kimenet TV kimenet/fejhallgató csatlakozó USB-csatlakozó Állvány tartó alulnézet Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 Aiptek Pen Cam HD Rend. sz.: 95 52 48 Biztonsági tudnivalók: 1.

Részletesebben

DT920 Fordulatszámmérő

DT920 Fordulatszámmérő DOC N : DT920 No EEx-62 DT920 Fordulatszámmérő Felhasználói leírás Gyártó: DATCON Ipari Elektronikai Kft 1148 Budapest, Fogarasi út 5 27 ép Tel: 460-1000, Fax: 460-1001 2 Tartalomjegyzék 1 Rendeltetés4

Részletesebben

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás Lejátszható formátumok: MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/DVCD/CD/WMA/JPEG Tartalomjegyzék A. Figyelmeztetések...2 B. Használat előtt...2 Kiegészítők...2 C. A

Részletesebben

BHE UAS rendszer bemutatása

BHE UAS rendszer bemutatása BHE UAS rendszer bemutatása Mikó Gyula Képfeldolgozás UAS technológiákhoz nyílt forráskódú és kis költségű szoftverekkel Földmérési és Távérzékelési Intézet 2013. május 14. BHE Bonn Hungary Elektronikai

Részletesebben

Beléptető- Munkaidő-nyilvántartó és parkoló rendszerek. 2013. február

Beléptető- Munkaidő-nyilvántartó és parkoló rendszerek. 2013. február Beléptető- Munkaidő-nyilvántartó és parkoló rendszerek 2013. február A magyar piac szereplői, pozíciójuk és jellemzőik Alsó árkategória: Közös jellemzők: Nagy piaci részesedés távol-keleti gyártók (sok

Részletesebben

TINYON IP 2000 WI. Video TINYON IP 2000 WI. www.boschsecurity.hu. Kompakt és stílusos 720p beltéri vezeték nélküli LAN kamera

TINYON IP 2000 WI. Video TINYON IP 2000 WI. www.boschsecurity.hu. Kompakt és stílusos 720p beltéri vezeték nélküli LAN kamera Video www.boschsecrity.h Kompakt és stílsos 720p beltéri vezeték nélküli LAN kamera IEEE 802.11b/g/n vezeték nélküli kapcsolat WPS az egyszerű vezeték nélküli beállításhoz Beépített PIR mozgásérzékelő

Részletesebben

Digitális bemenetek: 2 darab 0-5V jelszintű digitális bemenet Pl. nyitásérzékelők, risztóközpontok, mozgásérzékelők, átjelzők, stb.

Digitális bemenetek: 2 darab 0-5V jelszintű digitális bemenet Pl. nyitásérzékelők, risztóközpontok, mozgásérzékelők, átjelzők, stb. Termék Ismertető Műszaki Információk Használati utasítás Technikai adatok: Tápfeszültség: 12-24V Digitális / Logikai kimenetek: 8 darab open-collector kimenet, közvetlenül relé meghajtására alkalmasak,

Részletesebben

A jövő megérkezett. A UPC elhozta a televíziózás új korszakát a Horizon HD Mediaboxszal. www.upc.hu tel.: 1221

A jövő megérkezett. A UPC elhozta a televíziózás új korszakát a Horizon HD Mediaboxszal. www.upc.hu tel.: 1221 A jövő megérkezett A UPC elhozta a televíziózás új korszakát a Horizon HD Mediaboxszal www.upc.hu tel.: 1221 Kedves Ügyfelünk! Tartalomjegyzék Üdvözlünk a televíziózás következő szintjén! Az új UPC Horizon

Részletesebben

Figyelmeztetés: Az alábbi merevlemez-meghajtók telepítése nem ajánlott ebbe a készülékbe:

Figyelmeztetés: Az alábbi merevlemez-meghajtók telepítése nem ajánlott ebbe a készülékbe: Figyelmeztetés: Amennyiben egy új merevlemez-meghajtót szeretne telepíteni ebbe a készülékbe, úgy vegye figyelembe a tesztelt, kompatibilis merevlemez-meghajtók jegyzékét az alábbiak szerint: Figyelmeztetés:

Részletesebben

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak...

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... 2 DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Vezeték nélküli hozzászólói rendszer végtelen egyszerűség és rugalmasság A legkorszerűbb,

Részletesebben

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző Funkciók: MP3/WMA formátumú fájlok olvasása és lejátszása SD/MMC kártyáról és USB flash lemezről Az LCD kijelzőn megjeleníti az információkról audio fájlokról és frekvenciákról A LINE-IN (vonalbemenet)

Részletesebben

Hikvision. Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Általános termékek:

Hikvision. Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Általános termékek: Általános termékek: Hikvision Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Típus Megnevezés Magyar Listaár nettó Digitális rögzítők 960H felbontású digitális rögzítők DS-7104HWI-SH

Részletesebben

Reflex - szakértelem és megbízhatóság

Reflex - szakértelem és megbízhatóság Termékkatalógus 2008 Reflex - szakértelem és megbízhatóság A REFLEX márka Európa és világszerte vezető szerepéről ismert a fűtési, hűtési és ivóvíz-ellátási nyomásszabályozási technológiák gyártásában.

Részletesebben

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot Sajtóközlemény Budapest, 2011. február 1. Nagyobb zoom és kevesebb homályos kép: Cyber-shot HX sorozat Full HD videóval HX100V és HX9V: 3D, új, intelligens Sweep Panorama High Resolution mód és GPS/iránytű

Részletesebben

4ÉV. Main Sponsor. * A részletekről érdeklődjön a www.tekapromocio.mofem.hu oldalon.

4ÉV. Main Sponsor. * A részletekről érdeklődjön a www.tekapromocio.mofem.hu oldalon. E B O N Ú J G E N E R Á C I Ó S T E K A S Ü T O K GARANCIA* 4ÉV Main Sponsor * A részletekről érdeklődjön a www.tekapromocio.mofem.hu oldalon. Letisztult vonalak, rozsdamentes acél elemek és innovatív

Részletesebben

Walk-DVR-CF. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Kft. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

Walk-DVR-CF. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Kft. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Walk-DVR-CF Copyright 2010 - http://www.stp.hu További információt talál a: http://www.stp.hu oldalakon 1 Elérhetőségek 1158 Budapest,

Részletesebben

PARADOX termékbemutató

PARADOX termékbemutató PARADOX termékbemutató 2009. október 20-tól a TRIÓDA Zrt. a PARADOX SECURITY SYSTEMS LTD hivatalos magyarországi importőre. Amit felajánlunk Folyamatos műszaki támogatás és szolgáltatás, Továbbképzések,

Részletesebben

FLEXIDOME IP micro 5000

FLEXIDOME IP micro 5000 Video FLEXIDOME IP micro 5000 FLEXIDOME IP micro 5000 www.boschsecrity.h Kompakt és stílsos kültéri mikrodóm 1080p és 5MP felbontás Szelektív érzékelési területek és E-PTZ Mozgás- és szabotázsérzékelés

Részletesebben

Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval

Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2013. június 25. Új VAIO Fit notebook Elképesztő hang- és képminőség a zene és a filmek szerelmeseinek saját stúdióval A Sony legújabb fejlesztései egyesültek

Részletesebben

OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX

OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX Alkalmazások Ipari monitorozás Klímatechnikai monitorozás Olaj- és gázmonitorozás Vízminőség monitorozás Épületmonitorozás Villamos hálózat monitorozás OMNIAlog A Next Industries

Részletesebben

Robotot vezérlő szoftverek fejlesztése Developing robot controller softwares

Robotot vezérlő szoftverek fejlesztése Developing robot controller softwares Robotot vezérlő szoftverek fejlesztése Developing robot controller softwares VARGA Máté 1, PÓGÁR István 2, VÉGH János 1 Programtervező informatikus BSc szakos hallgató 2 Programtervező informatikus MSc

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

Ha a minőség is fontos. Tájékoztatás:

Ha a minőség is fontos. Tájékoztatás: Ha a minőség is fontos Tájékoztatás: Fizetés: Mivel az ajánlott áruk importból származnak, ezért az árakat a devizaárfolyamok kiszámíthatatlansága miatt, EUR-ban adjuk meg, de természetesen a számla az

Részletesebben

Lenovo ThinkPad E550-20DF0092HV

Lenovo ThinkPad E550-20DF0092HV Lenovo ThinkPad E550-20DF0092HV (20DF0092HV) Bruttó ár: 266.990 Ft Termékcsalád: ThinkPad Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i3 Processzor

Részletesebben

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások 2 Szerviz Rexroth szerviz: a nagyobb termelékenység kulcsa A Rexroth a gépek rendelkezésre állását maximalizáló szolgáltatások széles skáláját kínálja. Az Ön előnye:

Részletesebben

Trajexia hajtásszabályozó

Trajexia hajtásszabályozó TJ1- Trajexia hajtásszabályozó Hajtásszabályozás Önálló fejlett hajtásszabályozó MechatroLink-II hajtási buszkapcsolattal 16 tengelyes fejlett hajtáskoordináció robusztus, gyors MECHATROLINK-II hajtáskapcsolattal

Részletesebben

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft.

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. verzió: 1.6.1 Elérhetőségek 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Telefon: +36 1 410-0556; +36 20 480-5933 Fax: +36 1 414-0913 E-mail: info@stp.hu Technikai

Részletesebben

VIBROCONTROL-6000. A megbízható rezgésvédelem

VIBROCONTROL-6000. A megbízható rezgésvédelem VIBROCONTROL-6000 A megbízható rezgésvédelem Forgalmazza: B & K Components Kft. H-1096 Budapest, Telepy u. 2/F Tel: +36 (1) 215-8305, 215-8929; www.bruel.hu Fax: +36 (1) 215-8202 Biztonságos felügyelet

Részletesebben

Többet látni. Többet nyújtani. Nyújtson még többet ügyfeleinek a Testo hõkamerájával! testo 880 csúcstechnológia új árdimenzióban.

Többet látni. Többet nyújtani. Nyújtson még többet ügyfeleinek a Testo hõkamerájával! testo 880 csúcstechnológia új árdimenzióban. A jövõ elkötelezettje Többet látni. Többet nyújtani. Nyújtson még többet ügyfeleinek a Testo hõkamerájával! testo 880 csúcstechnológia új árdimenzióban. TÖBBET LÁTNI... A hõkamerák az infra sugárzást elektromos

Részletesebben

JBL COMMERCIAL SERIES. Nagy Teljesítmény. Átfogó, Sokoldalú Hang.

JBL COMMERCIAL SERIES. Nagy Teljesítmény. Átfogó, Sokoldalú Hang. JBL COMMERCIAL SERIES Nagy Teljesítmény. Átfogó, Sokoldalú Hang. JBL COMMERCIAL SERIES A JBL Commercial Series, a legjobb HARMAN márkák dinamikus kombinációja tudja, hogy minden üzlet számára elengedhetetlen

Részletesebben

*Ne használja a készüléket a következő esetekben: túl hideg vagy túl meleg helyen, nedves, poros

*Ne használja a készüléket a következő esetekben: túl hideg vagy túl meleg helyen, nedves, poros MB709C modellhez Ez a használati utasítás fontos figyelmeztetéseket és információkat tartalmaz a helyes használathoz. Figyelmesen olvassa el használat előtt, a balesetek elkerülése végett. Óvintézkedések:

Részletesebben

ASZTALI DIGITÁLIS VIDEÓRÖGZÍTİ EVD-04/025A1MJU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

ASZTALI DIGITÁLIS VIDEÓRÖGZÍTİ EVD-04/025A1MJU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ASZTALI DIGITÁLIS VIDEÓRÖGZÍTİ EVD-04/025A1MJU FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TARTALOM 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9 - JELLEMZİK...2 MŐSZAKI ADATOK...3 KEZELİSZERVEK ÉS CSATLAKOZÓK...4 Hátlap...4 Elılap...5 MENÜRENDSZER...6

Részletesebben

www.betatherm.hu betatherm: design and function design and function

www.betatherm.hu betatherm: design and function design and function www.betatherm.hu 1 design and function 2 3 igazgatói gondolatok A Betatherm Kft. 1990 óta foglalkozik acél fűtőtestek gyártásával, és jelenleg évente több mint 30 000 darab radiátor kerül értékesítésre

Részletesebben

APP & GO. Az innovatív megoldás

APP & GO. Az innovatív megoldás APP & GO Az innovatív megoldás ISOBUS-UT TRACK-Leader ISOBUS-TC SECTION-Control ASD TRACK-Leader AUTO VRC Tartalomjegyzék APP & GO APP & GO Oldal 3 ISOBUS alapú precíziós gazdálkodás APP & GO alkalmazásokkal

Részletesebben

IPTV Vevő (IPTV Set Top Box) Használati Útmutató

IPTV Vevő (IPTV Set Top Box) Használati Útmutató IPTV Vevő (IPTV Set Top Box) Használati Útmutató H-6600 Szentes, Rákóczi Ferenc utca 26. Telefon: + 36 63 200 000; E-mail: uszi@tvnettel.hu Tartalomjegyzék Bemutatkozás...3 Biztonsági Előírások...3 Bevezetés

Részletesebben

FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer

FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer A FlyMarker mini már a negyedik generációja a bevált akkumulátoros működésű pontütéses

Részletesebben

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

Végfelhasználói Árlista

Végfelhasználói Árlista Végfelhasználói Árlista webshop: www.trioda.hu Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér

Részletesebben

GPT 9800 sorozatú nagyfeszültségű szigetelésvizsgálók

GPT 9800 sorozatú nagyfeszültségű szigetelésvizsgálók GPT 9800 sorozatú nagyfeszültségű szigetelésvizsgálók Főbb jellemzők 200 VA AC vizsgáló teljesítmény 240X64 mm-es jég kék pont mátrix LCD Kézi/Auto üzemmód Funkció gombok a gyors választáshoz Nagy intenzitású

Részletesebben

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv PlayTab 2 / ProTab 2

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv PlayTab 2 / ProTab 2 Tartalom 1. Megjegyzések...2 2. Doboz tartalma...2 3. Hardver specifikációk...3 4. Indítás és leállítás...4 5. Asztal...5 6. Gombok...5 7. Az App Drawer...6 8. Rendszerbeállítások...6 9. HDMI...8 10. Telepítés,

Részletesebben

VDP-808N VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-808N VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-808N VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM Tartozékok. 3 Használati feltételek 3 Általános jellemzık 3 Kezelıgombok és jelölések 3 Megfigyelıi üzemmód 4 Lejátszás üzemmód. 6 Bypass mód..

Részletesebben

Kábel teszter Táska Használati utasítás RS485 kábel Audio kábel. o Fénykép: Pillanatfelvétel és mentés JPG fájlként o Videó kimenet mód: 1.

Kábel teszter Táska Használati utasítás RS485 kábel Audio kábel. o Fénykép: Pillanatfelvétel és mentés JPG fájlként o Videó kimenet mód: 1. LEÍRÁS Az új CCTV teszter kifejezetten a helyszíni telepítés és karbantartás támogatására készült. IP és analóg kamerákhoz, hálózati eszközök beállításához ideális. Tesztelhető vele többek között videó

Részletesebben

AutoDome 200-as sorozatú PTZkamerarendszer

AutoDome 200-as sorozatú PTZkamerarendszer Videomegfigyelő rendszerek AutoDome 200-as sorozatú PTZ-kamerarendszer AutoDome 200-as sorozatú PTZkamerarendszer Gazdaságos, nagy sebességű PTZ-dómkamera Teljesen felcserélhető processzorok, kamerák,

Részletesebben

SAMSUNG LED monitor katalógus 2012

SAMSUNG LED monitor katalógus 2012 SAMSUNG LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

www.betatherm.hu betatherm: design and function design and function

www.betatherm.hu betatherm: design and function design and function www.betatherm.hu betatherm: design and function 1 design and function 2 betatherm: design and function igazgatói gondolatok A Betatherm Kft. 1990 óta foglalkozik acél fűtőtestek gyártásával, és jelenleg

Részletesebben

2,4GHz Vezeték nélküli csatlakozófejes AV jeltovábbító Használati útmutató (Használatba helyezés előtt kérjük olvassa el)

2,4GHz Vezeték nélküli csatlakozófejes AV jeltovábbító Használati útmutató (Használatba helyezés előtt kérjük olvassa el) 2,4GHz Vezeték nélküli csatlakozófejes AV jeltovábbító Használati útmutató (Használatba helyezés előtt kérjük olvassa el) Fontos biztonsági előírások A készülék működés közben megfelel a két alábbi feltételnek:

Részletesebben

Procontrol Workstar35 AudioGuide

Procontrol Workstar35 AudioGuide Procontrol Workstar35 AudioGuide Múzeumi tárlatvezető Kezelői és telepítői kézikönyv Verzió: 5.0 2013.06.28. 2008 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol

Részletesebben

Metal and Engineering Solutions. www.platt.hu EGER

Metal and Engineering Solutions. www.platt.hu EGER Metal and Engineering Solutions www.platt.hu EGER bemutatkozás technológiák Platt 2003 Kft. szén- és rozsdamentes acéllemezből készült termékek gyártására szakosodott. Cégünk rugalmas, sokoldalú, innovatív,

Részletesebben

FELCO 820. Multifunkciós, hordozható szerszám professzionális felhasználók számára tervezve

FELCO 820. Multifunkciós, hordozható szerszám professzionális felhasználók számára tervezve FELCO 820 Multifunkciós, hordozható szerszám professzionális felhasználók számára tervezve 1 Piaci hatások Erősebb verseny Magasabb elvárásoknak megfelelő minőségi követelmények Egyre magasabb bérköltségek

Részletesebben

DLP 1080p 3D házimozi projektor

DLP 1080p 3D házimozi projektor Házimozi projektorok HD83 DLP 1080p 3D házimozi projektor Felbontás: 1080p 1920 x 1080 Fényerő: 1600 ANSI lumen Kontraszt: 50 000:1 ANSI Kontraszt: 700:1 Zajszint: 22dB Bemenet: 2 x HDMI (1.4az 3D támogatás),

Részletesebben

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec Marantec Modern technológia a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez A Marantec motorok biztonságos és megfelelő működését további termékek támogatják - távirányítók, fotocellák, proximity kártyák

Részletesebben

MABISZ MINŐ SÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY

MABISZ MINŐ SÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY Nytsz: 2502-10/20040520 MABISZ MINŐ SÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY Minősítés ideje Meghosszabbítás Minősítés lejárta 2004. május 20. 2007. május 20. Minősítés helye: MABISZ Minősítő Bizottság hivatalos helyisége 1142

Részletesebben

www.global-export-import.eu

www.global-export-import.eu JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

Thermo-Delta Kft. H-7030 Paks, Jedlik Á. u. 2. Tel.: +36-75/510-115, Fax: +36-75/510-114 info@thermodelta.hu

Thermo-Delta Kft. H-7030 Paks, Jedlik Á. u. 2. Tel.: +36-75/510-115, Fax: +36-75/510-114 info@thermodelta.hu Thermo-Delta Kft. H-7030 Paks, Jedlik Á. u. 2. info@thermodelta.hu Állapotfüggő és megelőző karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok Műszaki mérések Állatgyógyászati alkalmazás Dönthető kijelző

Részletesebben

CPWET: MÉRLEGMŰSZER FEJLETT IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ, IP68 ROZSDAMENTES ACÉL HÁZ

CPWET: MÉRLEGMŰSZER FEJLETT IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ, IP68 ROZSDAMENTES ACÉL HÁZ CPWET: MÉRLEGMŰSZER FEJLETT IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ, IP68 ROZSDAMENTES ACÉL HÁZ Magas minőségű digitális mérlegműszer többféle programváltozattal. Alkalmas például darabszámláló, összegző, súly ellenőrző

Részletesebben

Procontrol PayGate 3-30, WC beléptető és fizető rendszer

Procontrol PayGate 3-30, WC beléptető és fizető rendszer Tartalomjegyzék Procontrol PayGate 3-30, WC beléptető és fizető rendszer Pénzérmével működtethető vezérlő terminál Kezelői és telepítői kézikönyv Verzió: 1.0 2015.01.23. Procontrol 1 Tartalomjegyzék 2011

Részletesebben

NTR30N. Műszaki adatok. Vontató targonca 3.0 tonna

NTR30N. Műszaki adatok. Vontató targonca 3.0 tonna NTR30N Műszaki adatok Vontató targonca 3.0 tonna NTR30N KIVÁLÓ IRÁNYÍTHATÓSÁG ÉS TÁGAS KEZELŐÁLLÁS A KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉGÉRT ÉS A TERMELÉKENYSÉG NÖVELÉSÉÉRT. A Cat NTR30N vontató targonca tökéletes választás

Részletesebben

Általános használati útmutató Videosec rögzítőkhöz

Általános használati útmutató Videosec rögzítőkhöz Általános használati útmutató Videosec rögzítőkhöz 1 Tartalomjegyzék 2 Telepítés és csatlakoztatás... 3 2.1 Tartozékok ellenőrzése... 3 2.2 Merevlemez telepítése... 3 2.2.1 Merevlemez választás... 3 2.2.2

Részletesebben

Mutassa meg, amit mondani szeretne

Mutassa meg, amit mondani szeretne Mutassa meg, amit mondani szeretne 1 1994 1996 1998 2 4 1 1994 1996 1998 2 4 1 1994 1996 1998 2 4 1 1994 1996 1998 2 4 1 1994 1996 1998 2 4 Epson világelsœ PiacvezetŒ gyártóként az Epson üzleti kivetítœk

Részletesebben

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK Minőségi Energiaforrás ZP 120LCD UPS 1,2,3,6,10,15,20 kva on-line HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP) IPARI ALKALMAZÁSOK

Részletesebben

BUS/SCS nővérhívó egység. BUS/SCS nővérhívó egység. rendszerelemek (DIGITÁLIS RENDSZER) rendszer felépítése (DIGITÁLIS RENDSZER)

BUS/SCS nővérhívó egység. BUS/SCS nővérhívó egység. rendszerelemek (DIGITÁLIS RENDSZER) rendszer felépítése (DIGITÁLIS RENDSZER) BUS/SCS nővérhívó egység rendszerelemek (DIGITÁLIS RENDSZER) BUS/SCS nővérhívó egység rendszer felépítése (DIGITÁLIS RENDSZER) példa a BUS/SCS nővérhívó rendszer felépítéséről 0 766 11 Fő kezelőpult E46ADCN

Részletesebben

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér vagy antracit színben, 2,8 mm fix

Részletesebben

A Marantz bemutatja új, szupervékony NR1605 Hálózati AV Receiver-ét beépített Wi-Fi és Bluetooth szolgáltatásokkal

A Marantz bemutatja új, szupervékony NR1605 Hálózati AV Receiver-ét beépített Wi-Fi és Bluetooth szolgáltatásokkal A Marantz bemutatja új, szupervékony NR1605 Hálózati AV Receiver-ét beépített Wi-Fi és Bluetooth szolgáltatásokkal Eindhoven, 2014. június 10. A Marantz, mint a fejlett audio technológiák világszerte elismert

Részletesebben

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 Bevezetés... 5 Kezdeti lépések... 5 Biztonsági figyelmeztetések... 5 Kijelző tisztítása... 6 A készülék tisztítása... 6 Jellemzők... 6 Gombok és csatlakozások... 7 A doboz

Részletesebben

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis.

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis. Az Energia Biztonsága Sirius series on-line UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM

Részletesebben

Telepítési útmutató. Kérjük, hogy tekintse át továbbá a mellékelt CD-n található BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓT és a HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT.

Telepítési útmutató. Kérjük, hogy tekintse át továbbá a mellékelt CD-n található BEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓT és a HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. Telepítési útmutató Köszönjük, hogy Aiphone terméket választott kommunikációs és biztonsági igényeinek kielégítése érdekében. Kérjük, hogy a rendszer telepítése előtt gondosan olvassa el jelen Útmutatót,

Részletesebben

MÉRLEGELEKTRONIKÁK MÉRLEGKIJELZŐK

MÉRLEGELEKTRONIKÁK MÉRLEGKIJELZŐK optimális elektronika választása MÉRLEGELEKTRONIKÁK MÉRLEGKIJELZŐK áttekintő LA-TX-485 - digitális mérlegelektronika - integrált hat digites kijelző - beállítás menüből gombokkal - 2 digitális vezérlő

Részletesebben

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás www.primeralabel.eu Digitális címke nyomtatás Használja a megbízható és költséghatékony Primera CX1200e-s színes címke nyomtatót lehetőségeinek, bevételeinek

Részletesebben

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalom Biztonsági figyelmeztetések. A csomag tartalma.... Főbb jellemzők Főbb vezérlési egységek.. Rendszercsatlakoztatás. Távirányító. Alapvető működés...

Részletesebben

SYS700-R ROUTER modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család

SYS700-R ROUTER modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család DDC rendszerelemek, DIALOG-III család -- 009. március KIVITEL ALKALMAZÁS A SYS00-R a Dialog-III készülékcsalád ROUTER készüléke, amely kifejezetten épületgépészeti automatika kommunikációs feladatok ellátására

Részletesebben

GYORS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ

GYORS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ GYORS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK ÁTTEKINTÉS AZ ÚTMUTATÓRÓL... 2 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 2 ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT... 2 ESZKÖZ ÁTTEKINTÉS ZENEC RENDSZER... 3 MULTIFUNKCIÓS KORMÁNYVEZÉRLÉS...

Részletesebben

CONNECT:AMP (ZP120) Zóna lejátszó beépített erősítővel

CONNECT:AMP (ZP120) Zóna lejátszó beépített erősítővel MULTIROOM SUB Subwoofer ERŐSÍTŐ: Két D-osztályú digitális erősítő amelyek úgy lettek hangolva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a hangsugárzókhoz és a hangfaldoboz akusztikai kialakításához. HANGSUGÁRZÓK:

Részletesebben

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv 2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A SIM-kártya eltávolítása 5 A microsd-kártya behelyezése 5 Vegyük

Részletesebben

PQRM5100 31 Ux Ix xx xx (PS) Háromfázisú multifunkciós teljesítmény távadó. Kezelési útmutató

PQRM5100 31 Ux Ix xx xx (PS) Háromfázisú multifunkciós teljesítmény távadó. Kezelési útmutató Háromfázisú multifunkciós teljesítmény távadó Kezelési útmutató Tartalomjegyzék 1. Kezelési útmutató...5 1.1. Rendeltetése... 5 1.2. Célcsoport... 5 1.3. Az alkalmazott szimbólumok... 5 2. Biztonsági útmutató...6

Részletesebben

általános beállítások

általános beállítások Szerkesztés gyorsan Honlapja minden elemét szerkesztheti a honlapépítô admin-felületen keresztül, kivéve magát az alapdizájnt. 1. A szerkesztôfelületet három részre osztottuk. Elsô az általános Beállítások

Részletesebben

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el.

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 19. Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. A Sony bemutatja a világ első 1 digitális távcsövét, amely HD videók rögzítésére is alkalmas, autofókusszal

Részletesebben

Az EuroProt készülékcsalád

Az EuroProt készülékcsalád EuroProt rendszerismertető Az EuroProt készülékcsalád A Protecta Elektronikai Kft. EuroProt készülékcsaládja azzal a céllal készült, hogy tagjai a villamosenergia rendszer valamennyi védelmi és automatika

Részletesebben

Procontrol ITT100-EXT

Procontrol ITT100-EXT Bevezetés Procontrol ITT100-EXT Információs és ügyfélirányító terminál Felhasználói kézikönyv 2012.09.25. Procontrol 1 Bevezetés 2012 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar,

Részletesebben

A megfelelő IP védelem biztosításával, alkalmasak a kültéri alkalmazások kialakítására.

A megfelelő IP védelem biztosításával, alkalmasak a kültéri alkalmazások kialakítására. AA-RC1A v2.3 Technikai adatok: Tápfeszültség: 12-24V Digitális / Logikai kimenetek: 8 darab open-collector kimenet, közvetlenül relé meghajtására alkalmasak, 500mA terhelhetőségűek Digitális bemenetek:

Részletesebben

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ Használati utasítás Kompatibilis: MP5/MP4/DVD/VCD/CD/MP3/CD-R/CD-RW Kérjük, a készülék használatba vétele előtt olvassa el gondosan az alábbi használati utasításokat.

Részletesebben