2019. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2019. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra"

Átírás

1 Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1068 Bp. Király u. 80. Telefon: 30/ Adószám: Számlaszám: Erste Bank Honlap: évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra A évi egyesületi tagdíj: dolgozó Ft, nyugdíjas Ft, diák (26 éves korig, diákigazolvánnyal) Ft. Tagjainknak a külön buszos utak részvételi díjainál támogatást adunk és minden más programunknál is előnyben részesülnek. A tagsági jogviszony arra a naptári évre szól, amelyben a tag a tagdíjat befizeti. Ha egy tag a tagdíjat a közgyűlésig elmulasztja befizetni, a tagsági viszonya az év végén megszűnik. Figyelem, változás! Szeptember 14-étől minden külön buszos út a Népliget/Panetárium parkolóból indul, gyülekezés 6 óra 45 perckor, indulás 7 órakor. Az ettől eltérő indulást az adott útnál külön jelezzük. A buszra a felszállás a befizetés sorrendjében történik. Előleg befizetése után lemondást csak az útlemondási feltételekben foglaltak szerint fogadunk el (ld. utolsó oldal). Az utakon mindenki a saját felelősségére vesz részt. Belföldi útjainkra és egynapos külföldi útjainkra BBP biztosítást nem kötünk, a biztosításról mindenki egyénileg gondoskodik. Külföldi utaknál javasoljuk az OEP kártya kiváltását. Többnapos külföldi útnál igény esetén csoportos BBP biztosítást kötünk. A készpénzforgalom csökkentése érdekében kérjük, hogy aki teheti, az egyesületi tagdíjat, valamint az utak részvételi díját Mógor Gabriellával (mogor.gabriella@gmail.com), vagy a pénztárossal, Máténé László Zsuzsával (matene.zsuzsanna@gmail.com) történt előzetes egyeztetés után - az Erste Bank bármelyik budapesti vagy vidéki fiókjában szíveskedjen befizetni a következő bankszámlaszámra: Az egyeztetés nélküli befizetés még nem jelenti az utaslistára történő automatikus felvételt. A bankon át történő befizetés díjtalan. KÜLFÖLDI VALUTÁT CSAK KÉSZPÉNZBEN lehet befizetni az ügyeleten. A Természetvédők Turista Egyesülete a fogadóóráit minden szerdán óra között tartja a VI. kerület Eötvös u. 10. sz. alatti közösségi házban, a 415-ös teremben, itt lehet jelentkezni az utakra, információt kérni a programokról. Útjainkhoz a Bp. VI. ker. Terézvárosi Önkormányzat ad támogatást. KÉRJÜK, FIGYELJÉTEK A BEFIZETÉSI HATÁRIDŐKET, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A VÁRHATÓ JÚLIUSI-AUGUSZTUSI ÜGYELETI SZÜNETRE! ******* április 13., szombat: Barangolás Jászországban: Kenderes, Jászberény Kenderes (Horthy-túra szakvezetővel 800 Ft, benne: Horthy kastély, Tengerészeti kiállítóterem, Horthy-kripta, Horthy-liget, református templom); Jászberény (Jász Múzeum, vezetéssel, 500 Ft, ferences templom és kolostor), Jász emlékek (Pusztamonostor, Jászfényszaru). Részvételi díj tagoknak, támogatással: 6.600Ft (utazás+idegenvezetés+szakvezetések díjai) a felmerülő Jelentkezési határidő: március 20.

2 Április 20, szombat: Heves megyei körkép Túravezető: Nemes Lászlóné Erdőtelek (arborétum szakvezetéssel, 600/350 Ft; Buttler-kastély kívülről); Szarvaskő (vár; tanösvény; fakultatív ebéd Ft: Szarvaskői húsleves, Batyuszelet fűszeres burgonyapürével, saláta, Házi sütemény); Szomolya (kaptárkövek; barlanglakások) Az ebédet kizárólag az ügyeleten, készpénzben kérjük befizetni, átutalás nem lehetséges. Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+szakvezető+idegenvezetés díja) a felmerülő Jelentkezési határidő: március 20. Május 11., szombat: Vízililiomok és csipkerózsák földje: Kiskunhalas Túravezető: Mógor Gabriella (70/ ) Fejetéki mocsár TVT (kb. 4 km-es séta a tanösvényen, szakvezetéssel); Kiskunhalas (fakultatív ebéd: szárnyas raguleves, rántott szelet petr. burgonyával, káposztasalátával/idényjellegű salátával 1200/1300 Ft; Csipkeház csipkevarrási bemutatóval 500/300 Ft; Városnézés idegenvezetővel; Berki Viola gyűjtemény tárlatvezetővel 250 Ft). Az ebédet kizárólag az ügyeleten, készpénzben kérjük befizetni, átutalás nem lehetséges. Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés+szakvezetések díjai) a felmerülő Jelentkezési határidő: április 10. Május 18., szombat: Őrbottyán, Szada, Pécel Őrbottyán (Harangöntő műhely 600 Ft); Szada (Székely Bertalan volt lakóház és kert, Műteremház Galéria; Pécel (Ráday-kastély 500 Ft); Babatpuszta (Gödöllő) (horgásztó, Istállókastély, lovas központ) Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: április 10.

3 Június 1., szombat: Galgamente Aszód (Schossberger-sírkápolna; régi zsidó temető; Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény vezetéssel; Acsaújlak (Patay-kastély); Cserhátsurány (Szt. István király gótikus templom; Mohora (Tolnay Klári Emlékház 300 Ft); Romhány (romhányi csata emlékműve; Vérhegy; Törökmogyorófa). Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: május 8. Augusztus 10., szombat: Hagyományos vidám vitorlázás a Balatonon a Phoenix vitorlás hajóval. Túravezető: Mógor Gabriella (70/ ) Utazás egyénileg vonattal Balatonboglárra. A túravezető a boglári vasútállomáson várja a csoportot 9.28-kor, ahonnan együtt megyünk a boglári kikötőbe és felszállunk a vitorlásra. A kapitány üdvözlő itallal fogadja a társaságot. Áthajózunk Révfülöpre, útközben a kapitány bemutatja a hajót, a legénységet és a környező balatoni tájat. A kikötést ebéd követi (fácánleves, csirkemell-steak főtt burgonyával és salátával). Ebéd után felmegyünk a kilátóba, ahonnan megkapó balatoni panoráma tárul a szemünk elé. Következik két Árpád-kori templom romjainak a megtekintése: az egyik az impozáns Szent Kristóf (más néven ecséri) templom, a másik a nap temploma -ként is emlegetett fülöpi templomrom, melynek helyi homokkőből épült falai vörösen ragyognak a lemenő nap fényében. Transzfer a kikötőbe, majd visszavitorlázunk Boglárra. A boglári szabad strandon még lehet egyet csobbanni a Balatonban. Hazautazás menetrendszerinti gyorsvonattal. (18.30 Tópart expressz és Balaton expressz: helyjegy kötelesek; Déli Parti sebesvonat) Találkozás reggel a Déli Pályaudvaron a csoportkísérővel, Nagyné Varga Dórával (tel.: 20/ ) 7.20-kor a Nagykanizsára menő Tópart expressz utolsó kocsijánál. A vonat indul 7.35-kor. A vonatjegy egyénileg kerül megváltásra. Teljes áron csak oda Ft Ft helyjegy. A program részvételi díja: Ft (az ár min. 24 fő esetén érvényes, tartalmazza a vitorlázást, a transzfereket és az ebédet). A program minimum 24 fő részvétele esetén indul. Jelentkezési határidő: június 19. Befizetés kizárólag készpénzben, az ügyeleten. Szeptember 14., szombat: Mátra és Cserhát Túravezető: Véső Tamás (30/ ) Pásztó (az oskolamester háza, múzeum 700/350/100 Ft); Mátraverebély (gótikus templom; Szentkút); Hollókő (tanösvény, kézműves házak, Ófalu) Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: augusztus 14.

4 Szeptember (szombat - csütörtök): Csillagtúra a Bakonyban. Csak egyesületi tagoknak. és Nemes Lászlóné Programok: Döbrönte (Szarvaskő vára), Ganna (Eszterházy-mauzóleum), Tapolcafői láprétek, Bakonygyepesi Zergebogláros, Bakonykoppány - Iharkút (dinoszaurusz lelőhely), Németbánya, Somlóvásárhely, Somlóhegy, Doba (Erdődy-kastély). A napi programokat az időjárástól függően a helyszínen fogjuk meghatározni. Tervezett távok: napi km. Pápán van uszoda és termálvizes gyógyfürdő is, nyitva este 20, szombaton 21 óráig, ne felejtsétek otthon a fürdőruhát. Szállás Pápán, panzióban háromágyas, fürdőszobás szobákban. Jelentkezéskor kérjük befizetni a szállásköltséget. Szállásköltség: 5 éjszakára, svédasztalos reggelivel, Ft/fő. Vacsorázási lehetőség a közeli panziókban, éttermekben van. Utazás: Pápáig Volán busszal (lehet vonattal is) Találkozás: A Népliget buszpályaudvaron a pápai busznál 6.30-kor, a busz indul 6.45-kor. FIGYELEM, MÉG NINCS MEG AZ ŐSZI MENETREND, A MENETRENDI ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK. A RÉSZTVEVŐKET KÉSŐBB PONTOSAN TÁJÉKOZTATNI FOGJUK AZ INDULÁSRÓL. Jelentkezési határidő: augusztus 14. Szeptember 28., szombat: Balaton-felvidék Túravezető: Véső Tamás (30/ ) Sümeg (vár 1500/800 Ft, r.k. plébániatemplom Maulbertsch freskóival); Badacsonytomaj (Folly Arborétum és Borászat 1200/700 Ft); Dörgicse (séta a Kő-völgyben; Árpád-kori templom) Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: augusztus 21. Október 5., szombat: Kiskunsági Nemzeti Park Lajosmizse (Pusztatemplom); Kiskunfélegyháza (Kiskunmúzeum 300 Ft: a Kiskunságot bemutató múzeumon kívül a Börtönmúzeum betyárok/pandúrok világa; Móra Emlékház 200 Ft); Tiszaalpár (Alpári templomrom, Árpádkori falu-rekonstrukció 150 Ft); Szikra Tőserdő (tőzegláp, Tisza holtágak tündérrózsával, szakvezetővel) Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: szeptember 4.

5 Október 12., szombat: Mezőföld Fejér és Tolna határán Szabadbattyán (török torony, Cifra-kert); Balatonvilágos (kilátópont); Enying (Nepomuki Szent János templom és Battyány-Csekonits kastély, Cserepes Csűr nyitott fazekas műhely és Selyemfestő Galéria); Itt fakultatív ebéd lehetőség. Az utazás előtt egy hónappal pontosítjuk és be lehet fizetni az ügyeleten. Csak KP. Cece (Csók István Múzeum 500 Ft); Rácalmás, vagy Adony (meglepetés program) Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: szeptember 4. Útlemondási feltételek: Az utazás megkezdése előtti 60 napon kívüli lemondás díjmentes napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 10 %-át, napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 25 %-át, napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 40 %-át, napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 60 %-át, napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 80 %-át, 5 napon belüli lemondás, valamint meg nem jelenés esetén a részvételi díj 100 %-át nem téríti vissza az Egyesület. Amennyiben teli busz esetén a lemondó utas helyét várólistáról fel tudjuk tölteni, akkor a befizetett összeg 100 %-a visszajár. Ha nincs várólista, a lemondó utasnak jogában áll a túravezetővel történő előzetes egyeztetés után maga helyett valakit küldeni.

2019. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra

2019. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1068 Bp. Király u. 80. Telefon: 30/ 383-57-63 Adószám: 18042900-1-41 Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-13127026

Részletesebben

2018. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra

2018. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1068 Bp. Király u. 80. Telefon: 30/ 383-57-63 Adószám: 18042900-1-41 Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-13127026

Részletesebben

Január. 001. Kb. 002. Kb. 003. Kb. 004. 005. Kb. 006. Kb. 007. Kb. 008. Kb. 009. 10km 50m 9.00 Moszkva tér. 010. Kb. 011. Kb. 012.

Január. 001. Kb. 002. Kb. 003. Kb. 004. 005. Kb. 006. Kb. 007. Kb. 008. Kb. 009. 10km 50m 9.00 Moszkva tér. 010. Kb. 011. Kb. 012. Január Dát. Részletes útvonal Szám: Szint Találkozás (m) Ideje Helye utazási költség és túravezető 03. (szombat)budai hegyek: Csillebérc, Makkosmária Budakeszi erdő,virágvölgy,mezei Mária háza kivülről,himnusz

Részletesebben

2016. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink

2016. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1067 Bp. Szondi u. 9., Telefon: 30/ 383-57-63 Adószám: 18042900-1-42, Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-13127026

Részletesebben

Duna-Tisza köze Autóbuszos program március 22. (szombat)

Duna-Tisza köze Autóbuszos program március 22. (szombat) Duna-Tisza köze Autóbuszos program 2003. március 22. (szombat) Szalkszentmárton: Nyakvágó csárda: Pusztavacs: Tápiószele: Jászberény: Aszód: Petöfi Múzeum múzeum Magyarország közepe, emlékhely Blaskovics

Részletesebben

4/2009. számú körlevél

4/2009. számú körlevél 4/2009. számú körlevél Szlovénia(2000) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu Felhívjuk tagtársaink figyelmét, hogy a fogadóóráink

Részletesebben

Április. Hiv. Szám: Táv (km) utazási költség és túravezető. Dát. Részletes útvonal. (m) Ideje Helye

Április. Hiv. Szám: Táv (km) utazási költség és túravezető. Dát. Részletes útvonal. (m) Ideje Helye Április 01. Normafa,Makkosmária,Budakeszi Mezei Mária háza Himnusz Emlékmű(az út megszakitható)szép Juhászné 033. Kb.. Tel:319-4265 04. (szombat)űröm: (Kápolna,Katolikus templom)és a déli tanösvény szakvezetéssel.

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

K i r ándulások 2008. II. negyedévben

K i r ándulások 2008. II. negyedévben K i r ándulások 2008. II. negyedévben Ideje Helye utazási költség Áp r i l i s 2. 5. 5 9 12 Normafa, Csillebérc, Irhásárok, Gazdagrét Budai hegység Csacsi rét, Makkosmária, Mária szurdok, Budakeszi Visegrádi

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

Július TUDNIVALÓK. Hiv. Szám: Táv (km) utazási költség és túravezető. (m) Ideje Helye. Dát. Részletes útvonal

Július TUDNIVALÓK. Hiv. Szám: Táv (km) utazási költség és túravezető. (m) Ideje Helye. Dát. Részletes útvonal K i rá n d u l á so k 2 0 0 9. I II I. n eg y e d é v b e n Július Dát. Részletes útvonal Szint Találkozás (m) Ideje Helye utazási költség és túravezető 01. (szerda)budai hegyek:budakeszi Korányi szanatórium,szilfa

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, 2009. július 9 11. Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

CIN-BORA TÚRACSOPORT 2012. ÉVI TÚRANAPOK 2012. ÉVI TÚRAPROGRAMJA

CIN-BORA TÚRACSOPORT 2012. ÉVI TÚRANAPOK 2012. ÉVI TÚRAPROGRAMJA 2012. ÉVI TÚRANAPOK JANUÁR FEBRUÁR MÁRCIUS H 2 9 16 23 30 6 13 20 27 5 12 19 26 K 3 10 17 24 31 7 14 21 28 6 13 20 27 SZ 4 11 18 25 1 8 15 22 29 7 14 21 28 CS 5 12 19 26 2 9 16 23 1 8 15 22 29 P 6 13 20

Részletesebben

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 5/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Köszönjük a Vértesi Barangolások segítő csapat résztvevőinek

Részletesebben

Szülői engedély-babits Diáknap szombat 01 Kirándulás a János hegyen az Erzsébet kilátóba, majd libegőzés

Szülői engedély-babits Diáknap szombat 01 Kirándulás a János hegyen az Erzsébet kilátóba, majd libegőzés 01 Kirándulás a János hegyen az Erzsébet kilátóba, majd libegőzés Tanárfelelős: Lakihegyi György tanár úr Találkozás 8.10 majd indulás Újpest Központból 8:15 Túra a Széchenyi hegyen és a Normafán, majd

Részletesebben

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 1/2011. számú körlevél Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 2011. január 1. szombat Újév. Az év első délutáni sétájára

Részletesebben

Kedves Túratársak! A 2011-évi Egyesületi Találkozónkat a királyréti szállás foglaltsága miatt EGERben tartjuk 2011. 09. 23-tól 25-ig 3 egész napon át!

Kedves Túratársak! A 2011-évi Egyesületi Találkozónkat a királyréti szállás foglaltsága miatt EGERben tartjuk 2011. 09. 23-tól 25-ig 3 egész napon át! Kedves Túratársak! A 2011-évi Egyesületi Találkozónkat a királyréti szállás foglaltsága miatt EGERben tartjuk 2011. 09. 23-tól 25-ig 3 egész napon át! Jelentkezés a Találkozóra Koszovácz Erzsi/Zsebinél

Részletesebben

Tervezett hazaérkezés: Budapestre október 7-én, 20-21óra körül

Tervezett hazaérkezés: Budapestre október 7-én, 20-21óra körül Kedves Alkotók! A Népművészeti Egyesületek Szövetsége negyedik szakmai tanulmányútját szervezi tagjai számára 2018-ban, ez alkalommal Szlovákiába és Dél-Lengyelországba. A korábbi tanulmányutak pozitív

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 4/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Fontos tudnivalók: Mint minden évben, idén is lesz nyári szünet.

Részletesebben

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA NEMZETKÖZI KONFERENCIA 2014. szeptember 4-6. Keszthely Szervező: Bírók a Mediációért Egyesület, a GEMME Magyarországi Szekciója Fővédnök: ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL Együttműködő partnerek:

Részletesebben

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig G-Management FIP 2016 Kongresszus és kísérőprogamjai Áraink tájékoztató jellegűek és a jelentkezések beérkezési idejének függvényében változhatnak - különösen a repülőjegy tekintetében! Utazás: Utazás

Részletesebben

Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.hu/ 4/2014.

Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.hu/ 4/2014. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 4/2014. számú körlevél 2014. júliusi augusztusi programkiírás Fontos tudnivalók:

Részletesebben

2/2011. számú körlevél

2/2011. számú körlevél 2/2011. számú körlevél 2011. márciusi áprilisi programkiírás GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Tisztelt Túratársak!

Részletesebben

Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu

Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu 1 / 8 2009. 08. 19. 17:37 Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu 2009. évi túrák tervezetei I. negyedév hónap nap "A" túra túravezető

Részletesebben

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI TATA, 2017. AUGUSZTUS 23 25. TÉMA MOTTÓ RÉSZLETEK A VÁROSBAN OTTHONUNK KŐBŐL, VÍZBŐL, SZERETETBŐL www.foepiteszek.hu; www.fok.tata.hu PROGRAM 1.NAP 2016. augusztus 23. szerda

Részletesebben

Turisztikai csomagok kalandvágyó diákcsoportoknak a komáromi Monostori Erődben

Turisztikai csomagok kalandvágyó diákcsoportoknak a komáromi Monostori Erődben Turisztikai csomagok kalandvágyó diákcsoportoknak a komáromi Monostori Erődben A Monostori Erőd 2012-től turisztikai csomagokat kínál az osztálykiránduló diákcsoportoknak. A csomagok előnye, hogy leveszik

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A kárpátaljai Dercenből érkező gyermekek vendéglátásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

BOLDOGASSZONY PAPUCSA

BOLDOGASSZONY PAPUCSA BOLDOGASSZONY PAPUCSA TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLET FELSŐTÁRKÁNY 2011. ÉVI TÚRATERVEZET A világban minden mozog - kezd el hát te is! - 2 - TÁJÉKOZTATÁS A Boldogasszony Papucsa Természetjáró Egyesület vezetősége

Részletesebben

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel Érkezés Tel Avivba a Barátság Hét kezdete előtt szállás lehetőségek Hotelek Tel Avivban: City Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 100 $ / fő Metropolitan Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 90 $ / fő Imperial

Részletesebben

Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon

Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon A Határtalanul pályázat keretében 2016 áprilisában a kolozsvári Báthory István Elméleti Líceum két osztálya járt nálunk a Garay János Gimnáziumban,

Részletesebben

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban.

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban. Időpont: 2018. december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal Szállás: Znojmoban, panzióban, 2-3-4 személyes szobákban. Étkezés: étterem lehetőség Znojmoban és Pozsonyban. Felszerelés: esőkabát,

Részletesebben

2011. szeptember október havi programkiírás

2011. szeptember október havi programkiírás Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 5/2011. számú körlevél 2011. szeptember október havi programkiírás 2011. szeptember

Részletesebben

Október: 063. Kb. 064. 16 km. 250m 8.20 Batthányi tér- 065. Kb. 066. 10 km 50 m. 9.00 Moszkva tér. 067. 8 km. - 9.00 Moszkva tér

Október: 063. Kb. 064. 16 km. 250m 8.20 Batthányi tér- 065. Kb. 066. 10 km 50 m. 9.00 Moszkva tér. 067. 8 km. - 9.00 Moszkva tér Október: Dát. Részletes útvonal Szám: Szint Találkozás (m) Ideje Helye utazási költség és túravezető 01. Szépjuhászné-Hárshegyi krt.-makovecz Imre tervezte Kishárshegyi kilátó- Hűvösvölgy 061. 8 km. 50

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

2017. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink

2017. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1068 Bp. Király u. 80. Telefon: 30/ 383-57-63 Adószám: 18042900-1-41 Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-13127026

Részletesebben

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Átlagos csoportlétszám: 15 30 fő esetén. Célmeghatározás: Ismerkedés Magyarország egyik leghíresebb iskolavárosával,

Részletesebben

Szabad program, játék. Uzsonna

Szabad program, játék. Uzsonna BUDAPEST KÖRNYÉKI KIRÁNDULÁSOK: Négy napos kirándulások: Szállás teljes ellátással: 3800Ft/fő/éj - Szállás: 2000 Ft /fő/ éj - Étkezés: reggeli: 140 Ft tízórai: 140 Ft ebéd: 810 Ft uzsonna: 140 Ft vacsora

Részletesebben

5/2009. számú körlevél

5/2009. számú körlevél 5/2009. számú körlevél Tirol Hintertux(2004) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu 2009. szeptember 5-6. ( szombat - ) vasárnap

Részletesebben

értesítô Magyar Kézsebész Társaság 10. Kongresszusa és Fiatal Kézsebészek Fóruma Székesfehérvár > 1 2003. május 22-24.

értesítô Magyar Kézsebész Társaság 10. Kongresszusa és Fiatal Kézsebészek Fóruma Székesfehérvár > 1 2003. május 22-24. értesítô Magyar Kézsebész Társaság 10. Kongresszusa és Fiatal Kézsebészek Fóruma Székesfehérvár 2003. május 22-24. > 1 A Kongresszus elnökei Prof. Dr. Simonka János Aurél Dr. Sántha Ernô A Kongresszus

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

Som ogy Z ala Autó buszo s p rog ram áp rili s 27.- május 1.

Som ogy Z ala Autó buszo s p rog ram áp rili s 27.- május 1. Som ogy Z ala Autó buszo s p rog ram 2001. áp rili s 27.- május 1. Útvonal: B.A.H. Felüljáró, M-7-es út 1. nap: Simontornya: Vár Gölle: Kaposvár: Szállás: 4éjszaka félpanziós ellátással Fekete István emlékszoba

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

IX. CSALÁDKONGRESSZUS Veszprém, július

IX. CSALÁDKONGRESSZUS Veszprém, július IX. CSALÁDKONGRESSZUS Veszprém, 2018. július 11-15. Programterv Általános információk: A központi sátor ad helyet a regisztrációnak és a reggeli osztásának (minden reggel 07:00-08:00 óra között a szobaszám

Részletesebben

Harmadik bejelentés, meghívó, mely részben módosítja a korábbiakat.

Harmadik bejelentés, meghívó, mely részben módosítja a korábbiakat. Česká společnost pro osvětlováni, Magyar Elektrotechnikai Egyesület Világítástechnikai Társasága, Slovenska Svetelnotechnická Spolocnost Polski Komitet Oświetleniowy SEP LUMEN V4 V. Konference Vyšegrádských

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár.

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár. Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár Jelentkezési lap Személyes adatok Név*: Területi szervezet / szekció neve: MKE tagsági

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Merry Christmas, your Lordship! Exkluzív adventi HOSSZÚ HÉTVÉGE Angliában Utazás időpontja: 2017. december 7-10. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Létszám (min-max): 10-12 fő Részletes program 1. nap

Részletesebben

3/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

3/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 3/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Tisztelt Túratársak! Köszönjük az április 10-i Tavaszköszöntő

Részletesebben

UPDATE 2013 Szervező Intézmény. Kedves Kolléganők és Kollégák! Tudományos Szervezők. Előzetes program

UPDATE 2013 Szervező Intézmény. Kedves Kolléganők és Kollégák! Tudományos Szervezők. Előzetes program Értesítő Kedves Kolléganők és Kollégák! UPDATE 2013 Szervező Intézmény A Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája az idei évtől új, kétnapos szakmai továbbképző tanfolyamot rendez,

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

6/2009. számú körlevél

6/2009. számú körlevél Dachstein - 2009 6/2009. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu 2 FONTOS! Olvassátok el az utolsó oldalt!

Részletesebben

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet Unilever Tömegsportegyesület - 2017 Programtervezet 01.01 Szilveszteri buli Budapesten szórakozás Program: hangulatkeltő szilveszteri kvíz, hangulatfokozó fergeteges DJ. zenét Csihák Laci és barátai biztosítják

Részletesebben

GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07. www.gyongyvirag-te.hu. 3/2013.

GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07. www.gyongyvirag-te.hu. 3/2013. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07 www.gyongyvirag-te.hu 3/2013. számú körlevél 2013. május június havi programkiírás Figyelemfelhívás néhány pontban:

Részletesebben

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, 2017. AUGUSZTUS 23-25. TÉMA CSALÁD A VÁROSBAN MOTTÓ OTTHONUNK KŐBŐL, VÍZBŐL, SZERETETBŐL RÉSZLETEK www.foepiteszek.hu; www.fok.tata.hu PROGRAM 1.NAP 2016. augusztus

Részletesebben

TELEFONOS INFO: Blaskó István Káldi Géza

TELEFONOS INFO: Blaskó István Káldi Géza A BÁNKI DONÁT TERMÉSZETBARÁT EGYESÜLET, KÖZHASZNÚ SZERVEZET, (AJKA, BRÓDY U. 2) 2017. FEBRUÁRI TÚRÁI HONLAPUNK: www.bdte.hu E-MAIL: bankite@freemail.hu TELEFONOS INFO: Blaskó István +36-20-578-7168. Káldi

Részletesebben

ANP osztálykirándulásos ajánlatai Barlang túrák Hucul programok Kúria Oktatóközpont Tanösvények Faluséták és kultúrtörténeti helyszínek

ANP osztálykirándulásos ajánlatai Barlang túrák Hucul programok Kúria Oktatóközpont Tanösvények Faluséták és kultúrtörténeti helyszínek ANP osztálykirándulásos ajánlatai Barlang túrák Hucul programok Kúria Oktatóközpont Tanösvények Faluséták és kultúrtörténeti helyszínek Baradla-barlang, aggteleki rövidtúra 700Ft/fő A túra hossza: 1 km

Részletesebben

A MAGYAR PATOLÓGUSOK TÁRSASÁGA ELNÖKVÁLASZTÓ KÖZGYŰLÉSE ÉS FIATAL PATOLÓGUSOK TALÁLKOZÓJA

A MAGYAR PATOLÓGUSOK TÁRSASÁGA ELNÖKVÁLASZTÓ KÖZGYŰLÉSE ÉS FIATAL PATOLÓGUSOK TALÁLKOZÓJA 2014 A MAGYAR PATOLÓGUSOK TÁRSASÁGA ELNÖKVÁLASZTÓ KÖZGYŰLÉSE ÉS FIATAL PATOLÓGUSOK TALÁLKOZÓJA Tisza Balneum Hotel, Tiszafüred 2014. október 3-4. MEGHÍVÓ ÉS FELHÍVÁS ÖSSZEFOGLALÓK BENYÚJTÁSÁRA Kedves Kollégák,

Részletesebben

2014. november 21-22., Thermal Hotel Visegrád. Értesítő

2014. november 21-22., Thermal Hotel Visegrád. Értesítő 2014. november 21-22., Thermal Hotel Visegrád Értesítő Kedves Kolléganők és Kollégák! UPDATE 2014 Szervező intézmény A tavalyi rendezvény sikerére alapozva a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati

Részletesebben

BARLANGTÚRÁK BARLANGTÚRA TÍPUSA A TÚRA INDULÁSI IDŐPONTJA ÁRA JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

BARLANGTÚRÁK BARLANGTÚRA TÍPUSA A TÚRA INDULÁSI IDŐPONTJA ÁRA JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ BARLANGTÚRÁK BARLANGTÚRA TÍPUSA A TÚRA INDULÁSI IDŐPONTJA ÁRA JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ Aggteleki rövidtúra (1 óra/1 km) Vörös-tói túra (2 óra/2,3 km) Hosszútúra (kb. 5 óra/7 km) Retek-ági speciális túra

Részletesebben

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Kedves Résztvevők! A programok úgy vannak kialakítva, hogy a babakocsival is bejárhatóak az útvonalak, illetve a délelőtti programokból van lehetőség visszatérni

Részletesebben

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek!

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek! Feladatlap Szervezzetek egy kirándulást a megadott helyre! Állítsatok össze egy hétvégi programot! A megadott árak alapján számoljátok ki, hogy körülbelül mennyibe kerül a kirándulás? Indulási pont: Horváth

Részletesebben

Babits Mihály Gimnázium Diáknap 2018

Babits Mihály Gimnázium Diáknap 2018 Babits Mihály Gimnázium Diáknap 2018 1 A program neve: Kirándulás a János hegyen az Erzsébet kilátóba, majd libegőzés a hegyről. Tervezett létszám: 30-50 fő Diákfelelős: Tisza Ádám, Várai Axel 11.a Találkozás

Részletesebben

London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: Ft/fo

London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: Ft/fo London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: 109.900.-Ft/fo London-Windsor-Oxford-Stonhenge-Salisbury / 6 nap 2016. augusztus 30-szeptember 04. 1. nap Békéscsaba-Budapest-Bécs-Köln Találkozás:

Részletesebben

UTAZÁSI IRODA www.missziotours.hu

UTAZÁSI IRODA www.missziotours.hu UTAZÁSI IRODA UTAZÁSI AJÁNLATAINK 2010 2011 ŐSZ I TÉL I és TAVASZ-ELŐZETES I 2 Jót, s jól! ZARÁNDOKLAT CZESTOCHOWABA FELVIDÉK ÉS DÉL-LENGYELORSZÁG NEVEZETESSÉGEIVEL 2010. október 14-17. (4 nap / 3 éj)

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR Ahol magad is legendára találsz Nyírbátor, mint Legendás Helyszín bemutatása: Nyírbátor legendás múltja nagyban köthető a sárkányokhoz, mivel a Sárkány

Részletesebben

Útlemondási biztosítás Fontos! Ellentétben minden más árualapunkkal, az autóbuszjegyek részvételi díja NEM tartalmazza az útlemondási biztosítást!

Útlemondási biztosítás Fontos! Ellentétben minden más árualapunkkal, az autóbuszjegyek részvételi díja NEM tartalmazza az útlemondási biztosítást! Autóbuszjegyek foglalása 2014 NYÁR Az idei szezonban sem lesz lehetőség az autóbuszjegyek rendszerben történő foglalására. Minden megrendelést manuálisan kezelünk, így a foglalási szándékokat a szabad

Részletesebben

Meghívó. Üzleti delegáció Izrael. Időpont: 2015. április 26-30.

Meghívó. Üzleti delegáció Izrael. Időpont: 2015. április 26-30. Meghívó Üzleti delegáció Izrael Időpont: 2015. április 26-30. A Tel-Avivban megrendezésre kerülő Agritech 2015 (2015. április 28-30.) nemzetközi agrárgazdasági vásár idején a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Részletesebben

A Magyar Tüdõgyógyász Társaság Allergológiai és Légzéspathológiai szekciójának tudományos ülése

A Magyar Tüdõgyógyász Társaság Allergológiai és Légzéspathológiai szekciójának tudományos ülése A Magyar Tüdõgyógyász Társaság Allergológiai és Légzéspathológiai szekciójának tudományos ülése Balatonfüred, 2005. április 28-30 2. értesítés Az értesítõ megjelenését a Boehringer Ingelheim támogatta.

Részletesebben

Egyesületünk évzárója Várkúton. Időpont: december 16. szombat 17. vasárnap Helyszín: Várkúti Turistaház

Egyesületünk évzárója Várkúton. Időpont: december 16. szombat 17. vasárnap Helyszín: Várkúti Turistaház Kaptárkő Egyesület havi hírlevele - december - Ismét magunk mögött tudhatunk egy mozgalmas évet, melyre a koronát a hagyományos decemberi Évzárónkkal tesszük fel, ahol fotók segítségével felidézzük az

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

PROGRAM. TÁJÉKOZTATÓ Időpont: június (péntek-kedd) Helyszín: Rév Hotel Ifjúsági Szállás 8622 Szántód, Szent István út 162.

PROGRAM. TÁJÉKOZTATÓ Időpont: június (péntek-kedd) Helyszín: Rév Hotel Ifjúsági Szállás 8622 Szántód, Szent István út 162. A Kárpát-medencei Néprajzi Gyűjtők Tradíció Tábora - Szántód 2018 - PROGRAM TÁJÉKOZTATÓ Időpont: 2018. június 15 19. (péntek-kedd) Helyszín: Rév Hotel Ifjúsági Szállás 8622 Szántód, Szent István út 162.

Részletesebben

Excel London, 2013 június 25-29 www.fespa.org

Excel London, 2013 június 25-29 www.fespa.org A Fespa nagymúltú, de sokáig csak másodvonalasnak tekintett szakmai kiállítás volt. Az elmúlt években ez megváltozott (amiben kiemelkedő szerepe volt Kovács Györgynek a magyar tagszervezet elnökének aki

Részletesebben

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek Részletek Időpont: 2015. szeptember 9 12. (szerda-szombat) Helyszín: Horvátország, indulás Primostenből Útvonal: Primošten Šolta Palmižana Primošten Utazás: Egyénileg (Budapesttől kb. 7-7,5 óra) Szállás:

Részletesebben

II. Kárpát-medencei Tehetségtábor. Révfülöp, július 2-8.

II. Kárpát-medencei Tehetségtábor. Révfülöp, július 2-8. II. Kárpát-medencei Tehetségtábor Révfülöp, 2018. július 2-8. Főszervező: Magyar Természettudományi Társulat (www.mtte.hu) Társszervezők: Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság (BfNPI) Magyar Bányászati

Részletesebben

BELÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELÕK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE KÜLFÖLDI UTAK

BELÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELÕK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE KÜLFÖLDI UTAK BELÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELÕK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE KÜLFÖLDI UTAK 2008 1 ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A BRDSZ két utazási irodával kötött szerzõdése alapján

Részletesebben

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Időpontok: 2014.03.12. 111.000,-Ft/Fő 2014.04.02. 117.400,-Ft/Fő 2014.04.16. 123.900,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Ellátás : félpanzió Utazás: Autóbusszal Szállás 1 / 5 Szállás: 1-1 éjszaka

Részletesebben

5/2018. számú körlevél szeptember október havi programkiírás

5/2018. számú körlevél szeptember október havi programkiírás Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Sütő u. 46. 2/15. Adószám: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 5/2018. számú körlevél 2018. szeptember október havi programkiírás Elnöki

Részletesebben

Kedves Kollégák! TUDOMÁNYOS ÉS SZERVEZŐ BIZOTTSÁG TUDOMÁNYOS INFORMÁCIÓ FŐ TÉMAKÖRÖK

Kedves Kollégák! TUDOMÁNYOS ÉS SZERVEZŐ BIZOTTSÁG TUDOMÁNYOS INFORMÁCIÓ FŐ TÉMAKÖRÖK Kedves Kollégák! Nagy sikerű pécsi kongresszusunk után az idei évben Balatonalmádiba invitáljuk Önöket. A helyszín kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy Balatonalmádi az ország minden szegletéből

Részletesebben

Mecsek Egyesület Ifjúsági osztály 2016.

Mecsek Egyesület Ifjúsági osztály 2016. Mecsek Egyesület Ifjúsági osztály 2016. Közösségi szolgálat Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Széchenyi István Gimnáziuma, Szakközépiskolája, Általános iskolája és Sportiskolája Tájékoztató anyag az iskola

Részletesebben

NEPÁL ÓRIÁSKÖRÚT. 2015. május 27. 2015. június 6. 2015. szeptember 19. 2015. szeptember 29.

NEPÁL ÓRIÁSKÖRÚT. 2015. május 27. 2015. június 6. 2015. szeptember 19. 2015. szeptember 29. NEPÁL ÓRIÁSKÖRÚT 2015. május 27. 2015. június 6. 2015. szeptember 19. 2015. szeptember 29. Kathmandu Pokhara Chitwan Nemzeti Park Patan Bhaktapur Nagarkot Részvételi díj: 474.900,- Ft/fő-től 11 nap / 9

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére Program és árajánlat Egy napos kirándulások Iskolás vagy óvodás csoportok részére Érkezés Lehetőség van rá, hogy jó idő esetén a csoport lovas kocsival érkezzen a vasútállomástól a park területére. Azonban

Részletesebben

Határok nélküli partnerség című konferencia

Határok nélküli partnerség című konferencia 31/2010 KTE KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI EGYESÜLET 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8. 1372 Budapest, Pf. 451. Telefon/Fax: 353-2005, 353-0562 (Rend. 31/2009) Határok nélküli partnerség című konferencia A régiók

Részletesebben

JÚLIUS FEHÍVJUK A TISZTELT TÚRATÁRSAK FIGYELMÉT,HOGY JÚLIUS ÉS AUGUSZTUS HÓNAPBAN A SZERDAI TÚRÁK A SZABADSÁGOLÁSOK MIATT SZÜNETELNEK!

JÚLIUS FEHÍVJUK A TISZTELT TÚRATÁRSAK FIGYELMÉT,HOGY JÚLIUS ÉS AUGUSZTUS HÓNAPBAN A SZERDAI TÚRÁK A SZABADSÁGOLÁSOK MIATT SZÜNETELNEK! JÚLIUS 10/068. Július 4.(vasárnap) Abonyi városnézés szakvezetıvel: Múzeum,magtár,Sívó-kastély,zsinagóga,templomok,Brückház,zeneiskola,Városháza,Kossuth szálló,plébánia,gyógyszertár,stb. Utána fakultatívan:

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Hétvégi vártúrák az északkeleti-felvidéken

Hétvégi vártúrák az északkeleti-felvidéken Szabadidősport és Természetbarát Egyesület Nagykálló Web: www.szate.hu Email: szatenagykallo@freemail.hu Hétvégi vártúrák az északkeleti-felvidéken A nagykállói Szabadidősport és Természetbarát Egyesület

Részletesebben

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig

Vonali menetrend. Wien Budapest Debrecen/Beograd. Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Vonali menetrend Wien Budapest Debrecen/Beograd Érvényes: 2014. december 14-től 2015. december 12-ig Válasszon Ön is START Klub kártyát! Akár féláron vagy díjmentesen is utazhat vonatainkon a START Klub

Részletesebben

A BALATONT TURISZTIKAI CÉLLAL FELKERESŐK JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA

A BALATONT TURISZTIKAI CÉLLAL FELKERESŐK JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA EFOP-3.6.2-16-2017-00017 Fenntartható, intelligens és befogadó regionális és városi modellek A BALATONT TURISZTIKAI CÉLLAL FELKERESŐK JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA ÉLMÉNYPONTOK HARGITAI DÁVID MÁTÉ A SZABADIDŐS

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

2/2015. számú körlevél. 2015. március április havi programkiírás

2/2015. számú körlevél. 2015. március április havi programkiírás 2/2015. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Sütő u. 46. 2/5. Adószám: 18482571-1-07 www.gyongyvirag-te.hu 2015. március április havi programkiírás Figyelemfelhívás néhány

Részletesebben

További informádóért hhogasson el honlapunkra: www,uni-ho1eum

További informádóért hhogasson el honlapunkra: www,uni-ho1eum KedYezmény~ ÜdiHési ajánh:atolk a kiadványban szereplo kollégiumok felsooktatási intézményei dolgozóinak, hallgatóinak és kíséroinek. A kedvezmények igénybevételének feltétele munkáltatói igazolás vagy

Részletesebben

Helyszíni gyakorlat Középkor

Helyszíni gyakorlat Középkor Helyszíni gyakorlat Középkor Tárgykód BBN-MŰV-310/c Időpont Csütörtök, 16.00 17.30 Helyszín BTK MUK 6-8 I/110 és terep Oktató Kusler Ágnes (agnes.kusler@gmail.com) A szeminárium két részre tagolódik: a

Részletesebben

Látnivalók, múzeumok, egyéb szolgáltatók nyitva tartásai Szilvásváradon

Látnivalók, múzeumok, egyéb szolgáltatók nyitva tartásai Szilvásváradon Látnivalók, múzeumok, egyéb szolgáltatók nyitva tartásai Szilvásváradon Szilvásvárad Állami Erdei Vasút: Október 31-ig naponta, az 1 -es jelzésű vonatok indulnak a Szalajka-völgybe: 10:30, 11:30, 13:00,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 30-i ülésére Tárgy: Pályázat benyújtása testvér-települési programokra Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, 2018. január 24-27. www.mptpszichiatria.hu/mpt2018 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft.

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

5. Bakancsos palóc út Palóc séta, Palóc tréfa (7 bornap palócföldön)

5. Bakancsos palóc út Palóc séta, Palóc tréfa (7 bornap palócföldön) 5. Bakancsos palóc út Palóc séta, Palóc tréfa (7 bornap palócföldön) ÚTVONALÚT ÚTVONAL 1. nap: Érkezés: 9-órakor Gyöngyösre. GYÖNGYÖS A Mátra kapuja; közúton az M3-as autópályán, a 3-as főúton, illetve

Részletesebben